Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

15 d’abril de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2018 (Aniversari del naixement de Joan Pau II en el Cel) la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava sota un bonic sol primaveral. Després, va transmetre aquest missatge que la nostra Mare ens dirigeix a tots:

 “Estimats fills, gràcies al gran amor del Pare Celestial, jo estic amb vosaltres com a Mare vostra i vosaltres esteu amb mi com a fills meus, com a apòstols del meu amor que contínuament reuneixo al voltant meu. Fills meus, vosaltres sou els qui, amb la pregària, us heu de lliurar totalment al meu Fill per tal que ja no sigueu vosaltres sinó el meu Fill que viu en vosaltres, de manera que tots aquells que no coneixen el meu Fill el vegin en vosaltres i desitgin conèixer-lo. Pregueu perquè en vosaltres hi vegin bondat i una humilitat determinada, disponibilitat per servir els altres; que vegin en vosaltres com viviu amb el cor la vostra vocació en aquest món, en comunió amb el meu Fill. Que vegin en vosaltres dolcesa, tendresa i amor envers el meu Fill, així com envers els vostres germans i germanes. Apòstols del meu amor, cal que pregueu molt i que purifiqueu els vostres cors, de manera que vosaltres sigueu els primers a caminar pel camí del meu Fill. Cal que estigueu units en la comunió que prové del meu Fill, a fi que els meus fills que no coneixen el meu Fill reconeguin la comunió d’amor i desitgin caminar pel camí de la vida, pel camí de la unitat amb el meu Fill. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=ESztVtaJY20

2. La Vicka a Loreto

Fa un temps, la Vicka va ser amb una desena d’amigues al santuari marià de Loreto. Era al voltant de les 14h i la Basílica estava gairebé deserta. Va poder pregar pausadament a la que es considera com “la Casa de Maria” transportada pels àngels des de Natzaret a Itàlia. A una de les seves amigues, la Gemma, li va cridar l’atenció que la Vicka somrient girés el cap cap a la dreta i cap a l’esquerra i que tingués aquest comportament completament inusual mentre pregava. Intrigada, quan van sortir de la Basílica li va preguntar: “Per què movies el cap d’aquesta manera?”

“És que la Mare de Déu ha vingut i com que anava caminant per l’estança, jo la seguia amb els ulls”. La Gemma esglaiada li va preguntar “Vols dir que Ella caminava entre nosaltres?

“Sí, li va respondre la Vicka. És normal, era a casa seva!”

Vivim realment un temps de gràcia! Quina alegria saber que la nostra Mare del Cel està tan a prop i és tan tendra, tan normal, tan humana, i alhora tan divina! “Tot i que encara no tenim la felicitat de veure-la amb els nostres ulls, ara podem gaudir d’aquesta benaurança:” feliços aquells que creuen sense haver vist”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. La caritat fa miracles

Isabel Margarita Rojas Leiva, de Xile, és laica consagrada xilena i pertany a la comunitat naixent anomenada Missioneres Laiques Consagrades en l’Esperit Sant. Ha rebut un carisma especial d’intercessió per a la sanació de ferides del cor i es dedica a donar recessos de sanació interior arreu del món durant tot l’any. En una de les seves missions a Espanya, va compartir el següent testimoni:

“Una vegada, vaig ser enviada per primera vegada pel meu Bisbe a una presó de joves. En una reunió amb els nois, vaig començar a tocar la guitarra. Tots es van anar acostant, formant un cercle al meu voltant unint-se a les cançons, excepte un noi que va romandre tota l’estona en un racó. Quan vam acabar vaig voler aproximar-me a ell, però només em vaig acostar una mica, em va deixar anar:

– No s’acosti!

En veure la meva sorpresa, va repetir:

– No s’acosti perquè jo sóc dolent.

I em va mostrar el tatuatge de Satanàs que li cobria l’esquena. En aquell moment, se’m va acudir preguntar-li:

– Una cosa: Quan va ser l’última vegada que et la teva mare et va abraçar?

– No ho va fer mai- va respondre. I es va posar a plorar.

– Em deixes que ho faci jo?

No sé per què li vaig dir això perquè més aviat em repugnava fer-ho, però el vaig abraçar. Després vam estar parlant una estona llarga sobre l’amor de Déu. Quan ens acomiadàvem, em va dir:

– Si és veritat que vostè m’estima, regali’m la creu que porta penjada al coll.

He de reconèixer que aquesta petició em va fer una punxada al cor. Aquest crucifix tenia un gran valor sentimental per a mi ja que era l’últim record que conservava de la meva mare difunta. Però vaig sentir en el meu cor que Déu em demanava aquest sacrifici, així que vaig respirar a fons i li vaig dir:

– T’estimo. Pren-la.

No vaig tornar a saber mai més res d’aquell noi. Al cap de set anys me’l vaig trobar arran d’una altra missió que jo estava fent. Ja havia sortit de la presó. Amb un rostre transfigurat i radiant d’alegria, es va acostar i em va dir:

– Se’n recorda de mi, Isabel? Ens vam veure a la presó. Vostè em va regalar aquesta creu. Em vaig batejar i ara pertanyo a l’Església i he rebut els sagraments.

No podria descriure el goig que vaig sentir en aquell moment; vaig comprendre que la Misericòrdia de Déu era infinita. Els miracles passen quan ens obrim a Ella i ens lliurem sense mesura”.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La Pentecosta en el món el 20 de maig!

Cada vegada estem més esglaiats en comprovar fins a quin punt l’esperit del mal està obrant al món. El parany consistiria a confeccionar una impressionant llista de totes les actuacions de Satanàs en els diferents sectors de la societat. Això faria que se sentís orgullós dels seus èxits! El que hem de fer, tal com va fer la petita Mariam de Betlem, és doblar la nostra pregària i invocar l’Esperit Sant amb força, amb fervor. No només per mantenir el cap fora de l’aigua, sinó per caminar amb decisió pel camí de la santedat que ens assenyala la Mare de Déu des de fa gairebé 37 anys.

La venerable Marthe Robin (1902-1981), mística francesa que va viure la Passió de Crist cada setmana durant 50 anys, va profetitzar una “nova Pentecosta d’amor” sobre el món. I l’Esperit Sant busca voluntaris per accelerar aquest Pentecosta d’amor i disminuir així el temps en què Satanàs creu que tot li està permès i provoca terribles sofriments. Està al nostre abast! Hi ha moltes invocacions a l’Esperit Sant; cadascú de nosaltres pot triar la que més li agradi, als llocs religiosos d’Internet.

Heus-ne aquí una que s’ha pregat durant generacions i que és bo recitar davant dels tsunamis del mal.

Vine Esperit Sant i envia des del Cel un raig de la teva llum; vine Pare dels pobres, vine a donar-nos els teus dons, vine a donar-nos la teva llum.

Consolador ple de bondat, dolç hoste de l’ànima, suau alleujament per a l’home.

Descans a la feina, temprança en les passions, alegria en el nostre plor.

Penetra amb la teva santa llum en el més íntim del cor dels teus fidels.

Sense la teva ajuda divina no hi ha res en l’home, res que sigui innocent.

Renta les nostres taques, rega la nostra aridesa, cura les nostres ferides.

Suavitza la nostra duresa, encén la nostra fredor, corregeix els nostres desviaments.

Concedeix als teus fidels que confien en tu els teus set dons sagrats.

Premia la nostra virtut, salva les nostres ànimes i dóna’ns l’eterna alegria.

Amen.

Estimada Gospa, prega per nosaltres més que mai! Atreu cap a nosaltres l’Esperit Sant que omple tot el pensament! El mal ens intenta sotmetre però Tu ets aquí … És l’hora de la perseverança dels sants. Acull-nos sota el teu mantell maternal perquè amb tu estem segurs!

Germana Emmanuel +

PD 1. Veniu Esperit Sant, ompliu els cors dels vostres fidels i enceneu el foc del vostre amor. Envieu el vostre Esperit i renovareu la cara de la terra.

Oh, Déu, que per la llum de l’Esperit Sant va instruir el cor dels fidels, concediu que pel mateix Esperit Sant puguem ser veritablement savis i gaudim de les vostres consolacions, per mitjà de nostre Senyor Jesucrist, Amén.

PD 2. El Direct de la Germana Emmanuel en francès serà el 3 de maig a les 21h, hora francesa; el del 3 d’abril es pot veure a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-avril- 2018-2/

PD 3. La parròquia de Medjugorje us convida al 6è Recés Espiritual Internacional per la Vida, del 9 al 12 de maig 2018; al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol i al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018. Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà de l’1 al 6 d’agost.

PD 4. El fruit de les nostres properes missions depèn de l’oració de tots vosaltres, estimats fills de Medjugorje. França al juny, Indonesia i Xina el juliol i Espanya el setembre, si Déu vol.

16 de març de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 de març de 2018, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a al seu hostal en presència d’un grup reduït de gent. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, grans obres ha fet en mi el Pare Celestial, com les fa en tots aquells que tendrament i fidelment l’estimen i el serveixen. Fills meus, el Pare Celestial us estima i és pel seu amor que jo sóc aquí amb vosaltres. Ell us parla, per què no voleu veure’n els signes? Amb Ell tot és més senzill: el dolor, viscut amb Ell, es torna més lleuger perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor, mentre que el dolor sense la fe porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix. Per ventura, no ha estat el meu Fill qui amb el seu dolorós sacrifici ha salvat el món? Com a Mare seva jo estava amb Ell en el dolor i en el sofriment, com ho estic amb tots vosaltres. Fills meus, estic amb vosaltres en la vida: en el dolor, en el sofriment, en la joia i en l’amor. Per això tingueu esperança. L’esperança us fa comprendre que la vida hi és. Fills meus jo us parlo, la meva veu parla a la vostra ànima, el meu Cor parla al vostre cor. Apòstols del meu amor, com us estima el meu Cor matern, quantes coses desitjo ensenyar-vos! Com desitja el meu Cor matern que estigueu complets, i podreu estar-ho només quan en vosaltres l’ànima, el cos i l’amor estiguin units. Us imploro, com a fills meus, que pregueu per l’Església i pels seus servidors, els vostres pastors, per tal que l’Església sigui com el meu Fill la desitja: pura com l’aigua de la font i plena d’amor. Moltes gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=AmibV344-s8

2. Sant Josep a Sicília? El 19 de març vam celebrar la solemnitat del gran Sant Josep. Molts li han ofert una novena d’oració, d’altres una trentena, encomanant les seves intencions més urgents. Una germana de la meva Comunitat em va explicar aquest fet que il·lustra tant la bondat del sant com el seu humor i la seva gran eficàcia.

“Em trobava en una casa de la Comunitat de les Benaurances a Pettineo, a Sicília. Era un antic convent franciscà molt fred i humit. En aquella època érem unes trenta germanes a la casa i vivíem en una pobresa extrema. No teníem cap mena d’ingressos, ni petits ni grans. Solíem tenir molts hostes que venien a pregar amb nosaltres i es quedaven a fer un àpat. Recordo que un dia no teníem absolutament res per menjar. Moltes de nosaltres érem joves i no ens era fàcil calmar la gana. Les superiores sempre ens parlaven de Sant Josep com a pare de la Providència i ens explicaven testimonis preciosos de persones que havien rebut la seva ajuda. Va ser llavors quan les més joves, amb molt fervor vam dir: “Fem una llista de la compra de tot el que necessitem, i també hi afegirem altres coses més supèrflues que ens agradaria menjar” i així ho vam fer. En aquella llista hi havia de tot i per a tots els gustos … fins i tot Nutella i moltes altres coses que realment no eren útils. I amb confiança cega vam col·locar la llista darrere de la imatge de Sant Josep al racó de pregària de la cuina. Cada dia resàvem una oració a Sant Josep. Quina sorpresa vam tenir quan un dia algú va picar a la porta i hi va deixar un pilot de bosses. No ens ho podíem creure! Vam portar les bosses a la taula de la cuina. Al principi no ens gosàvem obrir-les … després una de nosaltres va exclamar: “Agafem la llista que li vam confiar a Sant Josep!” Semblava la recerca del tresor: una germana llegia els productes de la llista i les altres buscàvem a les bosses per veure si els trobàvem. Estàvem meravellades, era com si juguéssim a la tòmbola. No faltava res! Bé, gairebé res …

Recordo la cara d’en Piero, quan la germana va acabar de llegir la llista. Només faltaven els pebrots. No, no pot ser! Sant Josep, t’has descuidat els pebrots? Això no és just! I mentre li expressava els seus retrets per l’absència dels pebrots, des de les escales vam sentir una veu molt coneguda: era la senyora Inès, Déu la tingui a la seva glòria!

La Inés era una senyora ja gran, vídua, que vivia sola a Pettineo i ens venia a visitar sovint. La Inés s’estava queixant en veu alta; es veia que alguna cosa la contrariava. Així que teníem al Piero a la cuina rondinant contra sant Josep i a la Inés a l’escala, molt nerviosa.

“Què passa Inés? Per què està enfadada?”

“I … res! Us portava uns pebrotets en oli i el pot s’ha obert dins de la meva bossa!”

Pobre Inés …! No aconseguia entendre com era que la seva bossa tacada d’oli era per a nosaltres un motiu de festa. No, Sant Josep no s’havia oblidat absolutament de res! Simplement havia tingut el seu propi pla: havia volgut que una altra persona més fóra instrument de la Providència de Déu, la Inés. Volia que ja no fóssim més incrèduls, sinó homes i dones creients!

Sant Josep no va tenir una vida fàcil. El turment de veure a Maria en cinta, després el rebuig de la gent de Betlem, la pobresa extrema de l’estable on va néixer Jesús, la fugida a Egipte i una llarga estada allà com a refugiat polític, sense feina fixa i sense ingressos; Jesús perdut als dotze anys i els tres dies de recerca angoixant … En síntesi, com voleu que aquest home modelat pel sofriment i la humiliació no comprengui les dificultats que vivim a l’actualitat? Tal com diu Maria el 2 de març: “Amb Ell (Jesús) tot és més fàcil: el dolor viscut amb Ell es torna més suportable perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor i sense la fe el dolor porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dos Cardenals per a una missió. La meva assistent i jo acabem de tornar de 4 dies a Riga (Letònia); una missió preciosa amb gent molt acollidora. A l’anada ens vam trobar el Cardenal Schönborn que agafava el mateix vol que nosaltres. Va beneir la nostra missió i després em va comentar unes paraules sobre el seu diàleg amb el Papa Francesc sobre Medjugorje. En realitat, el Papa no ha dit res en particular, però l’opinió personal del Cardenal és la següent: En absència d’una posició oficial per part de Roma, li sembla que “els resultats de la Comissió Ruini, molt elogiada pel Papa el 13 del maig passat, podrien ser interpretats com la posició de l’Església”. Això em sembla molt positiu. No obstant això, seguim pregant amb confiança!

Just abans de deixar Riga, el nostre petit grup va ser rebut pel Cardenal retirat Janis Pujats, que va patir molt a causa del KGB durant la persecució comunista, igual que tots els seus fidels, abans del desmembrament de la Unió Soviètica. Però va saber mantenir-se ferm i eludir els camps de treballs forçats gràcies a les inspiracions de l’Esperit Sant. Va aconseguir crear una impremta clandestina on es van imprimir milers de llibres de pregària. En l’actualitat no viu com un príncep sinó com un pobre, el que ens ha commogut profundament. Ha de pujar 3 pisos sense ascensor per arribar al seu habitatge, i els va baixar per acollir-nos. Va beneir els fruits de la nostra missió.

Vam veure la mà de Déu sobre nosaltres; la benedicció d’un Cardenal abans de la missió i la d’un altre Cardenal per concloure-la!

Gràcies per les vostres pregàries que també ens han acompanyat. Continueu pregant, si us plau!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La pel.lícula amb Jim Caviezel, “Pau, apòstol de Crist” s’estrenarà el 28 de març. Jim Caviezel, protagonista de “La Passió” anuncia el film de Mel Gibson. El seu missatge és totalment medjugorià (de 9.56 a 10.42) amb les 5 pedretes de la Mare de Déu. També parla de Sant Maximilià Kolbe que deia “la indiferència és el pecat més gran del segle XX.” I agrega que també és el pecat més gran del segle XXI”.

Quan els/les “stars” d’aquest món es tornen cristians, és tan meravellós el poder!
https://www.youtube.com/watch? v=e9z-dMQjRBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. No oblidem la Novena Jesús Misericordiós! Comença el Divendres Sant (del 30 de març al 7 d’abril, vigília de la Festa de Jesús Misericordiós) i la Indulgència Plenària de la Festa de la Divina Misericòrdia, el 8 d’abril. Jesús li va dir a Santa Faustina:

“Desitjo que durant aquests nou dies encaminis ànimes fins la font de la meva misericòrdia, perquè allà trobin la fortalesa, el refugi i tota aquelles gràcies que necessitin en les penúries de la vida, i especialment a l’hora de la mort. Cada dia portaràs al meu cor un grup d’ànimes diferents i les submergiràs en l’oceà de la meva misericòrdia i Jo conduiré totes aquestes ànimes a la mansió del meu Pare … Tots els dies imploraràs al meu Pare gràcies per aquestes ànimes en atenció als mèrits de la meva amarga Passió”.

Trobareu la novena a: http://www.devocionario.com/ Jesucrist / misericordia_3.html

“Es concedeix la indulgència plenària, amb les condicions habituals (confessió sacramental, comunió eucarística i pregària per les intencions del Summe Pontífex) al fidel que, en el diumenge segon de Pasqua, anomenat de la Divina Misericòrdia, en qualsevol església o oratori, amb esperit totalment allunyat de l’afecte a tot pecat, fins i tot venial, participi en actes de pietat realitzats en honor de la Divina Misericòrdia, o almenys resi, en presència del Santíssim Sagrament de l’Eucaristia, públicament exposat o conservat en el Sagrari, el Parenostre i el Credo, afegint una invocació piadosa al Senyor Jesús misericordiós (per exemple, Jesús misericordiós, confio en tu)”. (Decret Penitenciària Apostòlica, 2002.06.29)

 

Estimada Gospa, et supliquem, com a regal de Pasqua, revela’ns els secrets de la teva ànima. Com ho feies per conservar la pau al cor enmig dels embats de la teva vida i per fer sempre la voluntat de Déu? Respon-nos a cadascun de nosaltres en la intimitat dels nostres cors perquè qui té la veritable pau del cor ja experimenta el Cel en aquesta Terra!

Germana Emmanuel +

PS 1. El proper Direct en francès serà el 3 de abril a les 21, hora francesa; el del 3 de març es pot veure a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-mars- 2018/

PS 2. La parròquia de Medjugorje convida al 6è Recés Espiritual Internacional per la Vida, del 9 al 12 de maig 2018; al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol i al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018. Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà del 1 al 6 d’agost.

PS 3. Argentina va ser el primer país a reconèixer el Dia dels Drets del Nen per Néixer el 25 de març de 1998. S’hi van sumar després Uruguai, Espanya, Mèxic, Àustria, Eslovàquia, Xile, Equador i Cuba. Aquest 25 de març es realitzarà una marxa multitudinària en defensa de la vida a les 15h, sortint des de Plaça Itàlia cap a la Facultat de Dret de Buenos Aires, marxa que es replicarà en diferents punts del país. La Comissió Episcopal de Comunicació de Laics i Famílies proposa en aquest Diumenge de Rams, coincidint amb el dia de l’Infant per néixer, que en totes les processons de les parròquies del país s’inclogui un gest de compromís per la Vida, utilitzant la frase: VAL TOTA VIDA. Igualment, el dilluns 9 d’abril, festa traslladada de l’Anunciació, resarem el tradicional Rosari per la Vida a la Catedral Primada de Buenos Aires a continuació de la Santa Missa de les 18, davant del Santíssim Sagrament. Convidem a les diferents parròquies, capelles, oratoris i altres associacions de fidels a unir-se en oració en els seus llocs d’origen. Posem la vida dels nens per néixer sota la protecció de la nostra estimada Mare, la Mare de Déu.

Link per descarregar els cartells de VALE TODA VIDA:

 

 

 

 

 

 

https://drive.google.com/open? id= 1SbKYMiNHLa3m9FW2nWKfXRW6f7QVn jNd

PS 6. El fruit de les nostres poperes missions depèn de la pregària de tots vosaltres, estimats fills de Medjugorje. França al juny, Indonesia i Xina el juliol i Espanya al setembre, si Déu vol.

PS 7 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com  – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com  – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com  – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com  Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com  Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 8 – Tant La Pau tindrà l’última paraula com Escandalosa Misericòrdia estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it

PS 9 –També pot adquirir-se per Mercado Libre, igual que El poder desconegut del dejuni, https://perfil. mercadolibre.com.ar/EDITMATER

PS 10 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centromedjugorje.org/

11 de febrer de 2018, dia de la Mare de Déu de Lourdes. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de febrer de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual a casa seva en presència d’un grup reduït de gent.  Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent, que la Mare de Déu ens dóna per a tots:

“Estimats fills, vosaltres que el meu Fill estima, vosaltres que jo estimo amb el meu immens amor matern, no permeteu que l’egoisme, que l’amor propi regni en el món; no permeteu que l’amor i la bondat estiguin ocults. Vosaltres que sou estimats, vosaltres que heu conegut l’amor del meu Fill, recordeu que ser estimats significa estimar. Fills meus, tingueu fe. Quan teniu fe sou feliços i difoneu pau, la vostra ànima exulta d’alegria: en aquesta ànima s’hi troba el meu Fill. Quan us doneu per fe, quan us doneu per amor, quan feu el bé al vostre proïsme, el meu Fill somriu en la vostra ànima. Apòstols del meu amor, m’adreço a vosaltres com a Mare, us reuneixo al voltant meu i desitjo conduir-vos pel camí de l’amor i de la fe, pel camí que condueix a la Llum del món. Sóc aquí per causa de l’amor i de la fe perquè, amb la meva benedicció materna, desitjo donar-vos esperança i coratge en el vostre camí. Perquè el camí que condueix al meu Fill no és fàcil: és ple de renúncies, de donar-se, de sacrifici, de perdó i molt, molt d’amor. Però aquest camí condueix a la pau i a la felicitat. Fills meus, no cregueu les falses veus que us parlen de coses falses i d’una llum falsa. Vosaltres, fills meus, torneu a la Sagrada Escriptura. Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia. Moltes gràcies.”

Vegeu l’aparició aquí:

2. A Itàlia, un sacerdot exorcista conegut a la seva parròquia per la seva poderosa pregària, em va explicar que un dia un jove que tenia un gran problema el va a veure i li suplica de parlar amb ell perquè està desesperat. Està al límit de les seves forces. No només està físicament malalt, sinó que també es troba en una crisi mental constant. És addicte a pràctiques ocultes que devasten completament la seva ànima, i no només això sinó que també està ficat en drogues, alcohol i altres substàncies nocives. Malauradament aquest sacerdot estava enmig d’un altre cas difícil que no podia interrompre. Però veient el jove amb tanta pena, no vol que marxi decebut. Pensa en l’estàtua preciosa de la Mare de Déu que ell mateix havia posat a la seva església. És l’estàtua de la Mare de Déu a la rue du Bac de París, el santuari de la Medalla Miraculosa. En aquesta estàtua, les mans s’estenen cap enfora, amb uns anells dels que en surten raigs de llum que representen les gràcies que dóna als qui les hi demanen. Per assegurar-se que aquesta ovella perduda no es queda sola en aquella foscor terrible, el sacerdot la convida a confiar cegament en la Mare de Déu Santíssima tot dient-li:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Vés a pregar davant de l’estàtua i mira-la bé als ulls! És la teva Mare, Ella t’ajudarà!”

Decebut per no haver pogut obrir el cor al sacerdot, el jove s’agenolla davant la Mare de Déu i li aboca totes les seves tristeses. Centra la mirada als Seus ulls. De sobte sent una sensació immensa d’alleujament procedent dels ulls de Maria. Mai en la seva vida no havia sentit tanta tendresa materna. Ple d’alegria, es queda molta estona davant de l’estàtua. Era com un bàlsam que penetrava el seu cos, el seu cor i la seva ànima. Quan surt, se sent guarit i lliure! Maria beneïda, escollida per Déu per aixafar el cap de la serp, era la persona perfecta per rescatar a aquest fill perdut, atrapat per la falsa felicitat que el món ofereix als nostres joves d’avui. En la seva compassió maternal, Maria havia obtingut aquest alliberament de Déu.

Benvolguts amics, no és casual que, una vegada més, aquest mes, la Mare de Déu ens digui: “Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia”.

3. El dissabte 16 de juny, al Santuari marià de Pontmain (Mayenne), tindrà lloc una jornada de pregària referent al missatge de Maria que s’hi va aparèixer el 1871. Parlaré de la pregària i de la visió del futur que Maria ens dona avui, en el si d’aquest món tan agitat. (Veure PS4)

4. Quaresma ben feta

Sant Joan Bosco va recollir molts nens abandonats dels carrers de Torí (Itàlia). La seva mare, Margarita, tenia la difícil tasca de ser mare d’aquesta nova família nombrosa, molt nombrosa. Un dia, quan ja no podia més, li va dir al seu fill: “Estic esgotada. Ho trenquen tot. No els puc mantenir a tots. Plego. Troba algú altre que se’n cuidi”.

Don Bosco es queda en silenci. Sap el que està fent per ells. Els hi dedica dia i nit. Així que treu un crucifix de la seva butxaca i l’aguanta davant dels ulls de la seva mare. Ella mira llargament Jesús a la creu, entén el missatge i acaba dient: “Està bé, em quedo! Jesús no va intentar evitar el que li venia quan les coses es van posar difícils.

A la Vicka li encanta demanar a Jesús en oració: “Senyor, digue’m, què puc fer per tu, per consolar-te en el camí de la creu?”. Crec que aquesta és la pregunta correcta que ens hem de plantejar a principis de la Quaresma.

Pel que fa al dejuni, hi ha persones que encara es mostren reticents a comprometre’s amb aquesta pràctica que la Reina de la Pau ens demana. El dejuni és una gràcia que hem de demanar amb fervor perquè dóna uns fruits sorprenents! No oblidem aquest missatge, ara més que mai, en vista de les notícies que ens arriben cada dia d’arreu del món: “només a través del dejuni i la pregària podeu evitar les guerres, aturar les guerres i suspendre les lleis naturals” Què és més fàcil? Dejunar a pa i aigua els dimecres i els divendres o arreglar els danys d’un terratrèmol o d’una inundació que s’hauria pogut evitar amb el dejuni?

Aquí tenim una pregària que ens ajudarà a entrar de bon grat a la pràctica del dejuni:

5. Pregària del dia anterior al dejuni.

«Estimat Jesús, tu saps que demà és dia de dejuni. També saps que he decidit dejunar tal com la teva mare ens hi convida de manera insistent. No obstant això Jesús, si t’he de ser sincer, et necessito perquè estic tan aferrat al menjar! El dejuni és un esforç que em costa. Jesús, queda’t amb mi tot el dia, t’ho suplico. No permetis que la temptació em robi la gràcia que Tu m’has preparat per demà. Et voldria ajudar a arribar a tots aquells cors que avui estan tancats a les teves crides! Sé que amb l’ofrena del meu dejuni els podràs omplir de la teva Llum i del teu Amor. Però saps que sóc molt feble! Estimat Jesús, dona’m la gràcia de dejunar amb el cor, sense pensar massa en els plats que no menjaré, per poder obtenir bons fruits de conversió pels meus pròxims i per tants d’altres. No vull prendre aquesta decisió tot sol, la vull prendre amb tu. Sigues la meva força, Déu meu! Amb tu tot es fa possible i no tinc por. A més, em fa contenta pensar en els milions fills teus que demà estaran units espiritualment amb mi i dejunaran a pa i aigua. No estaré sol, són uns bons ànims. La teva mare ens anomena “els apòstols del seu amor”. Ella depèn de nosaltres per poder realitzar els seus plans per el món. Quin honor formar part d’aquesta família! Estimat Jesús, el fet d’haver parlat amb tu ja em dóna coratge. Gràcies! M’abandono a tu amb una gran confiança. M’uneixo amb el meu dejuni al teu dejuni al desert, així prendrà un valor infinit i això m’omplirà de joia!»

 

 

 

 

 

 

 

6. El Proper Direct serà el 3 de Març a les 9 del vespre en francès.

La retransmissió del 3 de febrer la podeu veure a:

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Estimada Gospa, t’ho demanem, si et plau, inspira’ns els teus propis sentiments  amb la Passió del teu Fill Jesús. Que aquesta Quaresma ens connecti profundament amb els secrets del teu cor maternal! Què et deia Jesús abans de la seva passió?

Germana Emmanuel +

PS 1. Pregueu amb nosaltres pel nostre estimat Benet XVI, que diu que se sent cada vegada més feble, però sense por, quan s’acosta la mort.

PS 2. El 19 de març celebrarem la festa del gran sant Josep.

Oferim-li una trentena per agrair-li la seva bondat i confiar-li les nostres intencions més urgents. El 15 de març donaré un testimoni sobre ell. Però, si us plau, envieu-me els vostres. Cada vegada que és honrat per un dels seus seguidors, respon al favor amb gràcies especials. Avis per a navegants!

PS 3. “Veritablement la millor obra de la germana Emmanuel”

 

 

 

 

 

500 Còpies venudes en els primers dos dies a la venda!
La primera edició gairebé exhaurida!

PS 4. Novetat! Vegeu el DVD de la Germana Emmanuel parlant als joves d’Argentina

YouTube:archive.org/details/CharlaSorEmmanuel211117

I el seu DVD sobre el sofriment a Medjugorje (Anglès i Croat)

PS 5. Descarrega’t l’MP3 de la Germana Emmanuel ara mateix! Mira’l aquí:  https://sremmanuel.org/product-category/download/

PS 6. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Mons. Cattenoz, arquebisbe d’Avinyó, va consagrar la seva diòcesi a l’Immaculat Cor de Maria el 8 de desembre de 2017, després d’una novena on tots els membres de la diòcesi van ser convidats a resar la següent pregària, escrita pel cardenal Sarah:

“Estimada Mare de Déu, Reina dels Àngels i dels Sants, Mitjancera de totes les gràcies, trobem refugi i protecció en el vostre Cor Immaculat, perquè sou la nostra Mare. Ens concediu, com vau prometre als tres pastors a Fàtima, d’aprendre a oferir la nostra vida cada dia per a la salvació dels pecadors. Que el vostre amor maternal arribi i toqui els cors que s’han endurit pel pecat, perquè tots els homes, que han estat salvats per la sang del vostre Fill en la Creu, puguin trobar el camí cap a l’amor, la penitència i la reconciliació amb Déu i amb els seus germans. Després podrem cantar junts en un sol cor el triomf de la teva misericòrdia materna. Amén. ”

Seguit d’1 Pare nostre, 10 Ave Maria, 1 “Gloria”, i 3 vegades “Oh Mare de Déu, concebuda sense pecat, pregueu per nosaltres que us recorrem”.

La teva diòcesi encara no s’ha consagrat? Prepara el camí dient aquesta pregària! Mgr. Cattenoz ha convidat a totes les parròquies a consagrar-se al Cor Immaculat de Maria.

PS 8. Les properes missions seran:

Italià al febrer

Letònia al març

França al juny

Indonesia i Xina al juliol

Espanya al setembre

Si us plau, seguiu pregant molt per aquestes.

PS 9. Gloria Polo (Colòmbia) és un dels millors testimonis del nostre temps en el que tants catòlics han deixat Jesús.

Les seves paraules han acostat milers de persones cap a Ell. És difícil seguir sent la mateixa persona després d’escoltar-la. Trobareu el seu testimoni en aquest enllaç , religion/gloria_polo_ testimony.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 10. La parròquia de Medjugorje ens convida al VI Recés Internacional per a la Vida, del 9 al 12 de maig de 2018; al 19è Recés espiritual per a matrimonis, del 7 al 10 de novembre i finalment al 23è Recés Internacional per als sacerdots del 2 al 7 de juliol.

Inscriu-te a: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost. Si us plau, apunteu-vos amb les vostres organitzacions locals.

15 de gener de 2018. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava davant la presència dels qui hi havien anat per encomanar l’any nou al Cor Immaculat de Maria. Després, la Mirjana va transmetre aquest missatge que la nostra Mare ens dirigeix a tots:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, quan a la terra arriba a mancar l’amor, quan no es troba el camí cap a la salvació, jo com a Mare vinc a ajudar-vos a conèixer la fe veritable, viva i profunda; a ajudar-vos a que us estimeu de veritat. Com a Mare anhelo el vostre amor recíproc, la bondat i la puresa. El meu desig és que sigueu justos i que us estimeu. Fills meus, tingueu un ànim joiós, sigueu purs, sigueu infants. El meu fill va dir que estimava ser entre els cors purs, perquè els cors purs són sempre joves i alegres; el meu fill va dir que us perdonéssiu i us estiméssiu. Sé que això no sempre és fàcil: el sofriment us fa créixer en l’esperit. Per poder créixer tot el possible espiritualment us cal perdonar i estimar sincerament. Molts fills meus a la terra no coneixen el meu Fill, no l’estimen; però vosaltres, que estimeu el meu Fill i el porteu al cor, pregueu, pregueu i, tot pregant, percebeu el meu Fill a prop vostre: que la vostra ànima respiri el seu esperit. Jo estic enmig vostre i us parlo de petites i grans coses. No em cansaré mai de parlar-vos del meu Fill, amor veritable. Per això, fills meus, obriu-me els vostres cors, permeteu que jo us guiï maternalment. Sigueu apòstols de l’amor del meu Fill i del meu. Com a Mare us demano: no oblideu aquells que el meu fill ha cridat per guiar-vos. Porteu-los al cor i pregueu per ells. Moltes gràcies!”.

Podeu veure el vídeo de l‘aparició a:  https://www.youtube.com/watch? v=PpYUbVUNwvE

2. Un bonic regal de Nadal! Durant una reunió nadalenca amb la meva Comunitat, vaig treure d’una cistelleta el nom d’un sant, company de ruta per a l’any 2018, com suposo que també vau fer tots vosaltres (Veure PS 1). Per a gran sorpresa meva, vaig veure que aquesta vegada no era un, sinó “legions” els que m’havien triat! Efectivament llegeixo: “Els àngels de la guarda”. No només el meu àngel de la guarda (ben acostumat a protegir-me), sinó tots els àngels de la guarda! Ignoro què em depararà aquest any nou però si tota aquesta multitud d’amics celestials m’han triat, segurament tindran els seus motius.

Sabíeu que un sol àngel de la guarda, fins i tot el més petit, és més poderós que tots els dimonis de l’Infern junts? I això és així senzillament perquè un àngel de la guarda té a Déu amb ell, cosa que no passa, per cert, amb els dimonis. La tasca que m’ha estat encomanada em fascina: “Donar a conèixer els àngels custodis”.

Començo immediatament!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de la meva tendra infància, els meus pares em van ensenyar a parlar amb el meu àngel i a encomanar-m’hi perquè em guiés i em protegís. Essent encara petita, li vaig donar el nom de Rafael, per facilitar la meva sintonia amb ell. Aquest nom no em va pas venir d’una revelació, sinó que el vaig triar pensant que el meu àngel estaria feliç de portar el nom d’un Arcàngel. Agraeixo als meus pares d’haver sabut parlar-me del meu àngel perquè d’aquesta manera vaig poder establir amb ell una amistat preciosa, amb tota senzillesa. El “caminet” de Santa Teresina de l’Infant Jesús, sense manifestacions extraordinàries, és el més segur per a mi …

Mentre vivia a Natzaret va passar una cosa que em va marcar molt. La Sylvie, una de les germanes de la meva Comunitat, venia del protestantisme i encara li costava relacionar-se amb els sants i els àngels. Cada vegada que durant els àpats jo compartia les meves anècdotes sobre el meu àngel de la guarda, de com m’havia protegit o com m’havia ajudat en alguna situació difícil, aquesta germana remugava en veu baixa que tot això era pura fantasia. Però com que em referia a fets concrets, secretament ella va decidir comprovar si efectivament allò era cert i així saber a què atenir-se.

Un matí, va pregar així: “Rafael, si veritablement he de resar als àngels i acceptar-los com amics, dóna’m un senyal. Et diré una cosa que hauràs de transmetre a Sor Emmanuel. Si veig que ella capta el missatge, hauràs guanyat i a partir d’ara pregaré als àngels”. Arriba l’hora de dinar, torno a casa i dic a les germanes: “Endevineu el que el Senyor m’ha fet comprendre avui!” I cito textualment el missatge que la Sylvie li havia encomanat al meu àngel custodi. En un primer moment, ella no va dir ni una paraula perquè primer s’havia de refer del xoc; però des d’aleshores és una de les “fans” més fervents dels àngels custodis!

3. Un àngel a l’atur? Vivim molt per sota del nostre potencial. Insisteixo: molt per sota! Patim a causa de la solitud, dels malentesos, de la impossibilitat de comunicar-nos amb els nostres éssers estimats, estem indecisos sobre el rumb que hem de prendre … i no acudim als amics celestials que Déu ens ha posat al nostre costat! No obstant això, com més els demanem, més ens ofereixen la seva ajuda. Tenen la missió d’encaminar-nos cap Déu, d’ajudar-nos a triar la voluntat del Senyor en lloc de buscar complaure als homes. Cada àngel de la guarda coneix el pla específic de Déu per al seu protegit. ‘Els àngels ens donen un ajut infinitament preciós quan convivim amb ells en el món de l’invisible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molts pares es queixen que els seus fills ja no els fan cas perquè prefereixen escoltar els amics de la seva edat i adaptar-se a la seva forma de vida. Però aquests pares, que obliden que el seu fill també té un àngel que desitja conservar-lo en bona salut tant física com espiritual? Quan el diàleg es trenca o es torna massa difícil, els àngels utilitzen recursos divins. Suggereixen a la consciència dels seus protegits el que complau a Déu; però actuen d’una manera tan humil i subtil, que aquest protegit creu que allò és producte dels seus propis pensaments, quan en realitat està actuant segons li ha estat suggerit. Això per descomptat no és automàtic, però una pregària als àngels, feta amb tota confiança, aconsegueix resultats sorprenents. El Pare Pius era un gran amic dels àngels, fins al punt que els seus àngels responien per ell a la seva nombrosíssima correspondència. Com podia escriure tantes cartes si es passava pràcticament tot el temps al confessionari?

Al principi de les aparicions, la Mare de Déu va demanar a cadascun dels membres del grup de pregària que es fes amic del seu àngel de la guarda i que li escrivís una carta que ella recolliria l’endemà. Ells no sabien gaire com fer-la però les van escriure i les van col·locar als peus de la Mare de Déu tal com Ella els havia indicat. Com a resultat, van desenvolupar una amistat preciosa amb els seus àngels. Això els va ser de molt profit, especialment sota l’opressió comunista quan qualsevol protecció era benvinguda. Recordem-ho en cas de possibles noves opressions!

4. Per un pèl! Marthe és una jove molt vinculada amb Medjugorje que ens explica:

“Visc a Normandia (França) i desitjo de tot cor compartir una cosa realment increïble que m’ha passat. Acabava de fer 22 anys, d’aprovar les oposicions de professora de francès i sobretot de viure una forta conversió a la fe cristiana. ‘En síntesi, un any ple d’alegries i molt prometedor! Una nit, després d’haver passat un bon cap de setmana amb uns amics, em disposava a tornar a casa. Tenia tres hores de viatge i ja era passada la mitjanit! Els meus amics em van insistir molt que em quedés a passar la nit allà, però això per a mi era impensable perquè l’endemà havia d’anar a treballar.

Emprenc el viatge però al cap d’un quart d’hora les meves parpelles comencen a tancar-se. Amb el propòsit d’arribar més ràpid accelero i em poso a 150 km/h per l’autopista. I durant un segon, m’adormo al volant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llavors és quan passa una cosa veritablement extraordinària. Durant uns segons tinc la visió d’un àngel molt gran i lluminós. En el meu cor sabia que era el meu àngel de la guarda. Era gran com per fer-me entendre que em protegia i la seva lluminositat era tan viva que em va despertar de cop. I, sorpresa…! Estava a punt d’estavellar-me contra una tanca de seguretat a 150 km/h… Vaig aconseguir donar un cop de volant just a temps per evitar l’impacte i encarrilar el cotxe cap a l’autopista. Em va anar d’un pèl, d’un segon… Déu és bo. Per culpa de la meva imprudència, hagués pogut acabar amb la meva vida als 22 anys, banyada en sang al costat de la carretera! Déu es va compadir de mi i va permetre que el meu àngel de la guarda em salvés la vida. Com diu el Salm 90: “Ha donat ordres als seus àngels de guardar-te en tots els camins”. Dono gràcies a Déu per haver-me protegit i per haver-me donat un àngel de la guarda perquè vetllés per mi. No oblidis que tu també tens el teu que vetlla per tu i els teus! “(Veure PS 2).

Us proposem aquesta pregària preciosa a l’àngel de la guarda: “Sant Àngel de la Guarda, a qui Déu en la seva gran bondat ha encomanat el meu camí, tu que m’assisteixes en les meves necessitats … (Veure PS 3):

Estimada Mare de Déu, et supliquem que ens guardis com les ninetes dels teus ulls. Si “l’amor arriba a faltar a la Terra i no es troba el camí de la salvació” no ens abandonis en les tenebres! Qui millor que tu pot portar-nos cap al teu Fill Jesús que és i serà per sempre el Camí, la Veritat i la Vida?

Sor Emmanuel +

 PS 1. Com cada any, us oferim el llistat dels sants perquè pugueu triar un sant protector. (Retalleu i plegueu els noms i poseu-los a dins una cistelleta perquè cada persona en tregui un i descobreixi quin sant l’ha triat per ser el seu company especial per a l’any). Sor Faustina també seguia aquesta tradició a la seva Comunitat. (Diari § 359). Trobareu la llista al següent enllaç: https://docdro.id/rhnEyqv. Feu-la servir a les trobades de família o amb amics. Sobretot no deixeu el vostre sant protector a l’atur!

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 2. Per què l’àngel de la guarda de la Marthe la va salvar de l’accident fatal quan tantes altres persones moren a la carretera? Heus aquí la resposta de la Marhte: “El Senyor va permetre que el meu àngel custodi em salvés. Per què a mi? Només Déu ho sap. No era la meva hora. Penso que Ell encara em necessitava aquí a la Terra”. A més, la Marhe resava molt. Això és un misteri, perquè el temps de Déu no és el nostre. És per això que la nostra estimada Mare ens diu: “Estigueu preparats!”. “Estimats fills, no oblideu que la fita de la vostra vida és el Cel”. És molt bo que Consagrem la nostra mort, així com la dels nostres éssers estimats, des d’ara. Així, quan arribi el moment, Déu podrà venir a acollir-nos en pau perquè puguem néixer al Cel.

PS 3. Sant Àngel de la Guarda, a qui Déu, en la seva infinita bondat, ha encomanat el meu camí; tu que m’assisteixes en les meves necessitats, que em consoles en les meves penes i em sostens en els meus desànims, et dono gràcies per tot el que fas cada dia per mi. T’agraeixo que sempre vetllis per mi, que em protegeixis del perill, que em defensis contra els meus enemics i que allunyis de mi les ocasions de pecat. Ensenya’m a estar atent a la teva veu i a les teves inspiracions, que les segueixi amb fidelitat. Dirigeix-me, governa’m i precedeix-me en tota circumstància.

Ajuda’m a reconèixer i a complir la voluntat de nostre Senyor. Prega especialment per mi en tots els moments en què no em trobo en la seva presència, quan per falta d’atenció m’allunyo d’Ell. A la llum divina, et prego que intercedeixis davant dels àngels de la guarda per tots els qui estimo i de qui en conec les dificultats, per il·luminar-los, protegir-los i conduir-los. Oh bon àngel meu, el meu amic més fidel, acompanya’m al llarg de la meva peregrinació per la Terra i, en el moment de la meva partença, en presència de Maria i de Josep, condueix-me a Déu nostre Pare, a les estances del descans etern i de l’Alegria eterna. Amén. Autor anònim.

PS 4. Enllaços d’algunes xerrades de la darrera missió de Sor Emmanuel a Argentina, Xile i Uruguai:

Xerrada de Sor Emmanuel a l’Església de la Transfiguració a Pilar: archive.org/details/ CharlaSorEmmanuel211117 (Àudio traduït de l’anglès – Elecció dels vidents en Medj – Misteri de la Visitació – Vida intrauterina – Maria, Mare Nostra – El camí de la santedat – Grups d’oració – L’obra de Satanàs en aquests dies – Oració amb el cor)

– Programa de María Esperança del Món (a partir del minut 40):

youtu.be/cqW9pu67YEU (Vídeo entrevista traduïda de l’anglès – Motiu de la seva missió a Argentina – Tornar a Déu – El major obstacle – La família – L’oració en família – Exemples de santedat pels joves – Apressar el triomf del cor de Maria)

Àudio Conferencia Sor Emmanuel Maillard a Argentina, en la Inmaculada Concepción de Belgrano (Part I) www.youtube.com/watch?v= vgmKKNDAbbw&t=60s

(Àudio traduït de l’anglès – Valor del sofriment – Ofertori en la santa missa – Co-redempció – La gran batalla – Importància de estar en gràcia i dels grups d’oració – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

i (Part II): www.youtube.com/watch?v= kA6MsQiwBdE&t=72s (Repetició de l’última part de l’ anterior – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

Conferencia de la Germana Emmanuel Maillard a Mendoza – Gloria Tv (Vídeo traduït de l’anglès – Pau de Déu i oració amb el cor, fer la voluntat de Déu) gloria.tv/video/ QhU6xZMWgXx62HevifUp7WLoq

Entrevista a la Germana Emmanuel – Ana Maria Buratti – Pilar (Àudio traduït del francès – Presentació de la seva missió, Reina de la Pau i de la Reconciliació, Pau del Cor, Oració, Importància del Perdó, Pràctiques esotèriques, Reiki, Misericòrdia Divina)

https://drive.google.com/file/ d/1TXGvLIK2fQPXnMYtL23Px- Aypt2-pAlz/view?ts=5a35775d

PS 5. El proper Direct en francès serà el 3 de febrer a les 21, hora francesa; el del 3 de gener es pot veure a:

www.enfantsdemedjugorje.fr/ direct-du-3-dimanche-3- janvier-2018/

PS 6. El fruit de les nostres properes missions depèn molt de la vostra intercessió: 3 ciutats d’Itàlia a finals de febrer incloent-hi una gran convocatòria a Assis sobre la Misericòrdia, Letònia al març, França al juny, Indonèsia i la Xina al juliol i Espanya al setembre , si Déu vol.

PS 7 . Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

Tan “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it

També es poden adquirir a través de Mercado Libre. www.mercadolibre.com.ar

12 de desembre de 2017 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2017, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la seva casa d’hostes en presència d’una quantitat reduïda de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, us parlo com a mare vostra, la mare dels justos, la mare d’aquells que estimen i que pateixen, la mare dels sants. Fills meus, vosaltres també podeu ser sants, això depèn de vosaltres. Els sants són aquells que estimen sense mesura el pare Celestial, aquells que l’estimen per sobre de totes les coses. Per això, fills meus, busqueu sempre esdevenir millors. Si intenteu ser bons, podreu ser sants, encara que no penseu així de vosaltres. Si penseu que sou bons, no sou humils i l’orgull us allunya de la santedat. En aquest món inquiet i ple d’amenaces, les vostres mans, apòstols del meu amor, haurien d’estar esteses en pregària i misericòrdia. Oferiu-me el Rosari, aquestes roses que estimo tant. Les meves roses són les vostres pregàries dites amb el cor i no només recitades amb els llavis. Les meves roses són les vostres obres de pregària, de fe i d’amor. Quan el meu Fill era petit, em deia que els meus fills serien nombrosos i que em portarien moltes roses. Jo no ho entenia. Ara sé que aquests fills sou vosaltres, que em porteu roses quan estimeu el meu Fill sobre totes les coses, quan reseu amb el cor, quan ajudeu els més pobres. Aquestes són les meves roses. És la fe que fa que tot en la vida es faci amb amor, sense orgull i sempre disposats a perdonar, a no jutjar mai i intentar sempre comprendre el nostre propi germà. Per això, apòstols del meu amor, pregueu per aquells que no saben estimar, per aquells que no us estimen, per aquells que us han fet mal, per aquells que no han conegut l’amor del meu Fill. Fills meus, això és el que espero de vosaltres, perquè recordeu que pregar significa estimar i perdonar. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=KtiqrHC0if8

2. Odette atrapada en el gel del Podbrdo. Fa uns quants dies, la parròquia de Medjugorje va ser sacsejada per un terrible esdeveniment: una pelegrina francesa va ser declarada desapareguda.

L’Odette formava part del grup de pelegrins de Niça que havia vingut per celebrar la Immaculada Concepció de Maria el 8 de desembre. Soltera, de 84 anys, l’Odette treballa a casa d’una família nombrosa la mare dels quals havia mort. Una persona senzilla, amb gran sentit comú i una fe sòlida en Déu.

Aquell matí del dimarts 5 de desembre la temperatura havia baixat molt. L’Odette va pujar el turó del Podbrdo, allunyant-se una mica dels senders habituals per explorar una mica més aquest lloc beneït. La seva vista deficient va fer que no pogués tornar sobre els seus passos. No per això va perdre el cap i finalment va decidir prudentment romandre on es trobava per evitar empitjorar la situació: d’una banda hi havia un precipici i de l’altra, les roques eren massa altes per a ella. Les hores se succeïen i ningú no acudia al seu rescat. Va transcórrer el dia, sense cap novetat. El fred es va fer més intens. Per no congelar-se, canviava de posició i pregava incessantment sense desanimar-se pensant que acabarien per trobar-la, així com Jesús havia estat trobat en el Temple. Quan finalment les ombres de la nit van cobrir turó, la temperatura va baixar a -5ºC. L’Odette no es volia adormir i lluitava aferrissadament amb les seves pobres forces contra la son i el fred. Pregava i cantava, meditava la Passió de Jesús. “També Ell havia tingut set a la creu”, pensava. En un moment determinat va perdre l’equilibri i va caure. Com que sentia dolor va pensar: “Jesús va rebre fuetades; jo també puc suportar això! “Ja no podia moure les cames, però la seva confiança romania ferma. Passo per alt els detalls d’aquesta prova inacabable.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havíem estat alertats de la seva desaparició el mateix dimarts i així que la notícia es va difondre pel poble es va formar una meravellosa cadena de suport i de súplica. Crec que els nostres àngels de la guarda no havien estat mai tan sol·licitats com durant aquelles hores de suspens. Els demanàvem que l’escalfessin, que li donessin menjar i beure, a la seva manera, i també que la mantinguessin animada.

Com que la gelada persistia, hi va haver qui va pensar que ja hauria mort de fred i demanaven al Senyor que la portés al Cel. ‘Els àngels van escoltar les nostres pregàries! Ella, que és fredolica per naturalesa i que no tenia prou abrigall per una prova així, afirma que no va tenir fred. Després de gairebé 36 hores, un dels 50 socorristes de Medjugorje, un tal Josep, que treballa com a mosso al Viktor, la va trobar dimecres al voltant de les 23. L’Odette no cessava d’agrair-ho a tothom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la nit següent l’Odette va ser trobada i transportada d’urgència a l’hospital de Citluk on li van poder estabilitzar la temperatura i sotmetre-la a un examen minuciós. ‘Estava en perfecta salut; ni tan sols s’havia refredat!! Va poder tornar tranquil·lament a Medjugorje on va reprendre el programa del pelegrinatge amb el seu grup, totalment recuperada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per la meva banda, escoltant-la, vaig ser testimoni del poder de la seva fe, una fe de nena que li va permetre romandre en calma sense tenir cap por. “Era qüestió de confiar, ens va dir, amb una simplicitat commovedora: la Santíssima Mare de Déu no podia abandonar-me!” Gràcies Senyor, perquè a França encara queden veritables creients!

La protecció física i moral extraordinària que va experimentar l’Odette em recorda el que va passar amb el gran escriptor rus Alexander Ogorodnikov. També ell va haver de travessar “la prova del gel” si se’n pot dir així. ¿Com va poder sobreviure al seu empresonament a Moscou el 1968 quan va ser llançat nu a una cel·la amb les parets cobertes de gel? La resposta és simple i ell mateix en dóna testimoni: milers de persones van resar per ell i molts li enviaven els seus àngels custodis. Els seus torturadors volien que morís congelat i d’aquesta forma treure del mig a aquell cristià enutjós, però Déu tenia un altre pla per Alexander. Envoltat de gel experimentava una calor misteriosa i ell sabia que allò provenia de la intercessió dels seus germans que el sostenien amb la seva pregària. Va ser finalment alliberat i va poder reprendre les seves activitats com a testimoni de Crist (Veure PS 1)

No sabria dir quants àngels van ser enviats a assistir a l’Odette. Només Déu ho sap, però encara que n’ignorem el nombre, som testimonis de la seva eficàcia. Qui d’entre nosaltres no té algú que estigui passant per un moment de gran dificultat física o espiritual?. Per què no fer el bé que està al nostre abast? Per què vivim desaprofitant els nostres mitjans espirituals i no recorrem a aquests amics tan poderosos?

3. Quan la Mare de Déu estava embarassada. La Santíssima Mare de Déu que es va aparèixer a Juan Diego el 1531 a Mèxic com la Verge de Guadalupe és una de les poques representacions de la Mare de Déu embarassada. El llaç negre que cenyeix la cintura era considerat pels asteques com a signe de la maternitat i els seus cabells deslligats com a signe de virginitat. A més, les nou flors Nahui Ollin que adornen la seva túnica representaven al déu Ometeotl, déu de la vida i l’alegria, creador de les persones, amo del cel i de la terra. I la Mare de Déu es va presentar a Juan Diego com la mare del veritable Déu, del Déu per qui es viu, propietari del Cel i de la Terra.

La Tilma on va quedar estampada la imatge es manté permanentment a la temperatura d’una dona a punt de donar a llum. La imatge no està impresa sobre la tela sinó que, tal com succeeix amb el Sant Sudari de Torí, hi flota misteriosament a sobre. En veure aquesta dona desconeguda que portava els signes del seu poble, milers d’asteques van demanar ser batejats. És de les nostres, deien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És de les nostres per a nosaltres també! Per tant crec que podem oferir-li un bell gest d’afecte i gratitud, unint-nos a Ella al diàleg diví que manté amb el seu Fill encara invisible però ben present en Ella. En aquests dies que vivim a l’espera del naixement del Fill de Déu amb Maria i Josep, us proposo aquesta senzilla pregària per resar des del més profund del cor mentre esperem el Dia de l’Alegria, la festa de Nadal:

“Estimat Nen Jesús, arraulit en el si de la teva Mare Immaculada, vinc a veure’t; necessito parlar-te. Dir-te abans de res quant em meravella que Déu en persona hagi pres la nostra carn, tan fràgil i vulnerable. Has fet un salt vertiginós des dels esplendors celestials on vivies amb el Pare per a desposar la nostra raça tan miserable i córrer amb nosaltres tota mena de riscos … Això em submergeix en adoració! Com no estimar-te? Com no voler-te fins a l’infinit en aquest estat de zigot, d’embrió, de fetus, fins i tot abans que es pugui veure el teu rostre en el paupèrrim estable de Betlem! Sí, t’estimo perquè has fet això per amor a mi, a la meva família, a tota la humanitat. Has vingut al nostre sòl fangós per salvar-nos, per elevar-nos cap a tu i permetre’ns participar amb tu de les delícies d’una vida eterna en la teva presència. Només a tu, Jesús, se’t podia haver acudit una bogeria així! Però no has deixat de sorprendre’ns, et començo a conèixer!

Jesús, saps què? la meva visita és una mica interessada … T’he de demanar una cosa, no et sorprenguis! Avui dia, milions de petits éssers minúsculs com Tu s’amaguen en el si de les seves mares. Són els teus tresors, Jesús! Els seus àngels en el Cel contemplen incessantment el rostre del teu Pare. No hi ha ningú més innocent que ells en tota la Terra. Deixa’m parlar d’ells, perquè tots han rebut el do de la vida, però no tots han rebut el do de l’amor. Alguns suren alegrement en sentir l’amor de les seves mares, però d’altres es pregunten què estan fent allà perquè perceben que són rebutjats.

Jesús, tu que ets alhora Vida i Amor, tu que ets també la Paraula viva, segurament endevines el que et vull demanar: T’ho prego, visita’ls a tots! Tant els petits que s’alegren en saber-se estimats com aquells que pateixen pel seu rebuig. Ets tan petit que no tindran por quan te’ls acostis, al contrari! Vés a trobar-los allà on siguin, en aquells tabernacles de la vida humana on estan creixent lentament. Tens la mateixa mida que ells, sigues per a ells un bessó diví! Gràcies a les seves antenes extremadament sensibles que els confereix la seva innocència, estan a l’escolta de l’ànima de les seves mares, igual que la del seu Creador. Aprofita’t d’això, Jesús! Digues-los que són infinitament preciosos per a tu, que reconeixes en ells la teva pròpia imatge, que els vols veure créixer i transformar-se plenament en el que són en el pla d’amor que has concebut per a ells!

I si malauradament fossin arrencats, naturalment o per mitjans violents, del seu humil amagatall, oh tendre Jesús, escolta els seus crits d’angoixa i vessa-hi el teu immens amor per curar la seva ferida! I que els hi passin les teves paraules, Jesús: “Pare, vull que ells estiguin on jo estigui, que estiguin ells també amb mi! I que aquest torrent d’amor emboliqui també el cor dels que han triat rebutjar-los. Si us plau, permet que s’acullin a la teva abraçada de misericòrdia.

Nen Jesús amagat en Maria, com agrair-te per haver-me visitat en el si de la mare, quan ella i el meu pare em van consagrar al teu Sagrat Cor i al Cor Immaculat de Maria! Fes que tots els pares facin el mateix; allunya d’ells els llops que per contra volen robar i devorar els fills dels homes.

Minúscul Jesús amagat en Maria, escolta la meva pobra pregària a favor dels teus semblants. El dia de Nadal, vine a néixer en el meu cor que llangueix per tu, t’espera i espera, talment com el sentinella atalaia l’aurora. ¡Maranatha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu unir-vos a Sor Emmanuel i resar aquesta preciosa pregària en tres vídeos curts amb muntatge d’imatges i música:

Francès: www.facebook.com/ EnfantsdeMedjugorje/posts/ 1503743249721753

Italià: www.facebook.com/ SuorEmmanueldiMedjugorje/ posts/1375327309263632

Anglès: www.facebook.com/sr. emmanuelmaillard/videos/ 2446983462192528/

4. No us oblideu de treure a l’atzar un sant com a company per al 2018. Com és tradicional a la Comunitat de les Benaurances, cada any oferim un llistat de sants per retallar i després oferir als familiars i amics i així descobrir quin sant han elegit per guiar-los i protegir-los durant el proper 2018. A la comunitat de Santa Faustina també tenien el mateix costum (Veure al seu Diari § 359).

Trobareu la llista de sants 2018 en el següent enllaç:

https://docdro.id/ rhnEyqv

5. Per Nadal feu regals que alimentin el cor i l’esperit. Veure PS 2.

6. Submergida a Amèrica del Sud … El mes de novembre passat vaig tenir la gràcia de realitzar una magnífica missió a Argentina, Uruguai i Xile. Per què magnífica? Perquè mai no m’hauria imaginat que els missatges tindrien una acollida així i que em trobaria davant de tant interès! ‘Les multituds omplien les esglésies; no hi cabia ni una agulla! A cada lloc ens hem trobat amb sants sacerdots, veritables pastors d’ànimes, que han fet vessar la meva alegria. També vaig poder admirar el zel dels laics organitzadors que s’han sacrificat per a aquesta missió i que ens han donat exemple del que significa “pertànyer a Jesús per Maria” en obra i en veritat.

El meu profund agraïment a tots aquells que han resat per aquesta missió, sé que alguns fins i tot han dejunat per ella! Percebia que la benedicció ens arribava gràcies a totes aquelles ajudes invisibles. Si us plau persevereu en la pregària intercedint per les nostres properes missions: Itàlia (febrer), Letònia (març), França (juliol), Espanya (setembre), etc.

7. Links d’algunes xerrades de la recent missió de Sor Emmanuel a Argentina, Xile i Uruguai:

– Xerrada de Sor Emmanuel a l’Església de la Transfiguración al Pilar: archive.org/details/ CharlaSorEmmanuel211117

(Àudio traduït de l’anglès – Elecció dels vidents a Medj – Misteri de la Visitació – Vida intrauterina – Maria, la nostra Mare – El camí de la santedat – Grups de pregària – L’obra de Satanàs en aquests dies – Oració amb el cor) Veure PS 3

– Programa de Maria Esperança del Món (a partir del minut 40): youtu.be/cqW9pu67YEU (Vídeo entrevista traduïda de l’anglès – Motiu la seva missió a l’Argentina – Tornar a Déu – Major obstacle – La família – La pregària en família – Exemples de santedat per als joves – Cuitar el triomf del cor de Maria)

– Àudio Conferència Sor Emmanuel Maillard a l’Argentina, a la Immaculada Concepció de Belgrano (Part I) www.youtube.com/watch?v= vgmKKNDAbbw & t = 60s (Àudio traduït de l’anglès – Valor del sofriment – Ofertori a la santa missa – Co- redempció – La gran batalla – Importància d’estar en gràcia i dels grups d’oració – els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria) i (Part II):

www.youtube.com/watch?v= kA6MsQiwBdE&t=72s

(Repetició de l’última part de l’anterior – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

– Conferència de Sor Emmanuel Maillard Mendoza – Glòria Tv (Vídeo traduït de l’anglès – Pau de Déu i pregària amb del cor, fer la voluntat de Déu) gloria.tv/video/ QhU6xZMWgXx62HevifUp7WLoq

– Entrevista a Sor Emmanuel – Ana Maria Buratti – Pilar (Audio traduït del francès – Presentació de la seva missió, Reina de la Pau i de la Reconciliació, Pau del Cor, Oració, Importància del Perdó, Pràctiques esotèriques, Reiki, Misericòrdia Divina)

https://drive.google.com/file/ d / 1TXGvLIK2fQPXnMYtL23Px- Aypt2-pAlz / view? ts = 5a35775d

– Article de la revista Valorar sobre la visita de Sor Emmanuel: valorarmagazine.com.ar/sor- emanuelle-la-mongeta-de-Medugorje-visito-Pilar entrevista-exclusiva /

A mesura que anem tenint més links amb les seves diferents intervencions, els anirem compartint amb vosaltres.

Estimada Gospa, durant la guerra ens vas dir “Estimats fills, que aquest Nadal sigui més alegre que els altres Nadals. Que les vostres famílies estiguin alegres tal com ho estàvem a l’estable quan el meu Fill va néixer “(Des 1992). Mare, et demanem: treu de les nostres famílies tot el que ens impedeixi gaudir de la unió dels cors i de la pau!

PS 1 Llegiu la història d’Alexander Ogorodnikov a “La Pau tindrà l’última paraula”, de Sor Emmanuel. Cada dia, gràcies a oracions fervents que se’ls dirigien, els àngels visitaven a Alexander a la seva terrible cel·la. Li donaven consol i l’ajudaven a sobreviure en la seva terrible situació. Després d’haver estat alliberat el 1986, va anar a Lisieux (França) en un pelegrinatge organitzat per la Comunitat de les Benaurances. Allà va compartir amb nosaltres que en la gèlida i estreta cel·la on havia estat llançat, sentia la presència dels àngels que l’embolcallaven i l’abrigallaven com si estigués en un càlid mantell; i ell sabia que li eren enviats pels seus germans cristians.

PS 2 Tant “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a l’e-book (4,28€) i en versió “print on demand” (12,48€) a www.amazon.it

PS 3 Un excel·lent mitjà per realitzar el pla de Déu per a cada un de nosaltres és aferrar-nos a Maria, la nostra mare, prenent-la fortament de la mà, deixant que Ella ens condueixi a la plenitud de l’amor de Déu, unint-nos cada vegada més a Jesús. El Recés de Consagració a la Sma. Trinitat per Maria ens proposa anar lliurant dia a dia diferents aspectes de la nostra persona per viure-ho tot en comunió d’amor amb Ella. Contacte: gisele.riverti@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 4 Durant la Nit de Nadal és quan es registren més suïcidis, però també el dia de Nadal, per mediació de Maria, és el dia en què més ànimes deixen el Purgatori per néixer al Cel. Col·laborem amb Maria per salvar ànimes.

PS 5 Pregària al Nen Jesús nounat a la menjadora.

“Nen Jesús, t’estimo! Quan et contemplo, et veig tan petit, tan innocent, tan vulnerable … i no obstant això ets el meu Senyor i el meu Déu. Juntament amb Maria, Josep i els pastorets de Betlem també jo et vinc a adorar. Fes del meu cor un petit pessebre i vine a habitar en mi!

Nen petit Jesús, Herodes volia matar-te, a tu que venies a salvar-nos. Preserva’m de tot pecat i de tot el que pugui causar tristesa en la meva vida. Satisfés la meva ànima d’amor i d’aquesta pau divina a la qual tant aspiro. Com voldria agafar-te als meus braços com Maria, la teva Mare, i cobrir-te de dolços petons!

Tremolaves de fred a l’hivern de Betlem, i jo vull escalfar-te amb els cants de la meva ànima. Que cada un dels meus actes d’amor secrets sigui per a tu com un bri de fenc que t’abrigui i t’escalfi.

Preserva’ns de Satanàs; no permetis que sembri l’odi i la divisió a les nostres famílies. Vine a crear novament el món. Que el mal quedi aniquilat davant de la teva innocència!

T’ho prego, Nen Jesús, cura les ferides del meu cor i sana les meves malalties. Pastor diví, que la teva benedicció romangui sempre sobre nosaltres. Condueix-nos a tots pel camí de la salvació”.

PS 6 El proper Direct en francès tindrà lloc el 3 de gener a les 21, hora francesa; el del 3 de desembre es pot veure a:

www.enfantsdemedjugorje.fr/ direct-du-3-dimanche-3- decembre-2017 /

PS 7 Podreu accedir a la pàgina Facebook de Children of Medjugorje d’Argentina entrant en www.facebook.com/ ChildrenofMedjugorjeArgentina /

PS 8 Seguiu el programa vespertí de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http: //www.centromedjugorje. org /