Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

20 de novembre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1-   El 2 de novembre de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud de gent que hi va anar per Tots Sants. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu cor matern pateix mentre miro els meus fills que no estimen la veritat sinó que l’amaguen, mentre miro els meus fills que no preguen amb els sentiments i amb les obres. Estic molt trista quan li dic al meu Fill que molts fills meus ja no tenen fe i que no El coneixen. Per això us demano a vosaltres, apòstols del meu amor, que procureu mirar el fons del cor dels homes i les dones on hi trobareu, amb seguretat, un petit tresor amagat. Mirar així és misericòrdia del Pare Celestial. Cercar el bé fins i tot on hi ha el mal més gran, intentar comprendre enlloc de jutjar-se els uns als altres, això és el que el meu Fill espera de vosaltres. I jo, com a Mare, us demano que l’escolteu. Fills meus, l’esperit és més poderós que el cos i, portat per l’amor i les obres, supera tots els obstacles. No ho oblideu: el meu Fill us ha estimat i us estima. El seu amor és amb vosaltres i en vosaltres si sou una sola cosa amb Ell. Ell és la llum del món, i res ni ningú no aconseguirà detenir-lo en la Glòria final. Per això, apòstols del meu amor, no tingueu por de donar testimoni de la veritat. Testimonieu-la amb entusiasme, amb les vostres obres, amb amor, amb els vostres sacrificis i, sobretot, amb humilitat. Testimonieu la veritat a tots els qui no han conegut el meu Fill. Jo estaré amb vosaltres i us encoratjaré. Testimonieu l’amor que no cessa mai perquè prové del Pare Celestial que és etern i ofereix l’eternitat als seus fills. L’Esperit del meu Fill estarà amb vosaltres. Novament us convido, fills meus, a pregar pels vostres pastors, pregueu perquè puguin ser guiats per l’amor del meu Fill. Moltes gràcies!”

La Mirjana va comentar que durant l’aparició, la mare de Déu estava trista.

Podeu veure vídeo de l’aparició aquí:

 

2. 40 Anys de misericòrdia! Sovint em diuen que quan revelo històries personals sobre la meva pròpia vida en els meus informes mensuals, els lectors estan molt emocionats d’escoltar-les. Així doncs, avui, sens dubte compartiré amb vosaltres una gran alegria a la meva vida: el diumenge 18 de novembre celebraré a Medjugorje el 40è aniversari de la meva consagració com la Núvia del Senyor Jesús. Serà el Jubileu dels meus vots finals a la Comunitat de les Benaurances (que els vaig fer a l’edat de 31 anys). No estic segura que a la meva vida sempre hagi pres les decisions correctes, ni de bon tros. Però hi ha una elecció de la que mai no em penediré, una elecció que ara m’omple d’alegria més que mai, és a dir, haver dit SÍ a Jesús quan em va cridar per ser la seva cònjuge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan penso en el moment en el que em va parlar al meu cor, durant l’adoració eucarística; tremolo davant la idea que hauria pogut dir perfectament que NO, perquè em vaig sentir totalment lliure de prendre la meva pròpia decisió. No hi havia cap pressió per part seva. La humilitat de Jesús és inimaginable! Hauria pogut perdre tan fàcilment aquest immens privilegi! Poder dir SI cegament i amb tot el meu cor va ser un altre regal d’Ell. En aquella època, no tenia ni idea de com seria aquesta aventura amb Jesús, però el fet que l’estava vivint amb Ell ja m’omplia el cor. Quina alegria saber que Ell ho sabia! L’únic que sabia era que el seguiria allà on em portés, i li vaig dir “fins i tot a la Xina si ho desitges” (See’n devia recordar perquè he estat a la Xina molt sovint aquests darrers anys!).

El camí no sempre ha estat fàcil: Déu no va dir mai que la vida seria “bufar i fer ampolles”, sinó que ens va prometre una profunda felicitat. Com tothom, havia de passar per les purificacions, però la seva misericòrdia amorosa sempre era la roca inamovible sobre la qual podia recolzar-me. I que ho segueixi sent per molts anys!

Avui li demano, durant el temps que em queda en aquesta terra, poder glorificar el seu Nom en tot, perquè estic plenament alineada amb el que va dir Santa Teresina al final de la seva vida: “Oh Déu meu, heu superat les meves expectatives! ”

Si us plau, pregueu per mi i per tots els consagrats, perquè puguem donar-li a Jesús amor per amor! No tenim cap més tresor que Ell. Que Ell no hagi de lamentar mai la crida divina que ens va enviar, sinó que exulti de joia en veure que invertim tots els nostres esforços en seguir-lo amb tota la nostra bona voluntat per assolir plenament el bell somni que tenia per a nosaltres quan ens va cridar.

“Estimats fills”, va dir la Mare de Déu, “estic amb vosaltres per ajudar-vos a aconseguir-ho en plenitud”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Francesco i Chiara! La Chiara Amirante, fundadora de la comunitat Nuovi Orizzonti a Itàlia (vegeu PS1) és una dona que estima profundament l’Església i té un lloc privilegiat a Roma. Joan Pau II la va nomenar consultora del dicasteri per a la cura pastoral dels migrants, llavors Benet XVI la va nomenar consultora del Consell Pontifici per a la Nova Evangelització, i finalment va ser una de les primeres dones convocades al sínode. Això li ha permès reunir-se diverses vegades amb el Papa Francesc. Després de les declaracions del Papa sobre Medjugorje quan va tornar de Fàtima el 13 de maig de 2017, la Chiara ha tingut diverses trobades amb el Sant Pare. En un d’elles, que va durar més d’una hora, Medjugorje va ser el centre de la conversa.

Conec la Chiara des de fa més de vint anys i m’alegro de veure que una persona tan ben formada a l’escola de Maria ha tingut l’oportunitat de ser escoltada pel Papa. La Chiara ha inserit tan profundament els missatges de la Mare de Déu en la seva vida que irradia la llum maternal de Maria i, per tant, atreu moltes persones a Déu, especialment els joves ferits per tot tipus d’addiccions. La seva vocació és treure del pou de l’infern a aquells que hi han caigut i que no poden trobar cap ajuda en la nostra societat. Aquest és un gran repte!

Les primeres converses amb el Papa eren privades i la Chiara sempre va respectar el secret pontifical. Però fa poc, el Sant Pare li va dir: “Chiara, aquesta vegada pots parlar del que t’he dit sobre Medjugorje”. Cito la Chiara aquí en alguns punts de la seva última xerrada amb el Papa Francesc:

“M’agradaria compartir una notícia que m’ha donat una gran alegria. És cert que l’afirmació del Papa Francesc el 13 de maig de 2017 a l’avió de Lisboa ens va donar un cop al cor: “Prefereixo la Mare de Déu, la nostra mare, més que la Mare de Déu com a cap d’una oficina de correus que envia missatges cada dia a una hora determinada … Aquesta no és la mare de Jesús … Qui es pensa que la Mare de Déu diria: Així que, demà, a tal hora donaré un missatge a tal i tal vident? No, això no pot ser! “I fins i tot quan el Papa Francesc va afegir:” A Medjugorje hi ha fruits, tants fruits”, això no va alleugerir el dolor que ens va provocar l’afirmació “Aquesta no és la mare de Jesús”. Després de la transmissió d’aquest comunicat per part de tots els noticiaris televisats del món, vaig tenir la gràcia de conèixer el Sant Pare. Sapigueu que tinc la seva benedicció per parlar de les seves intencions per a Medjugorje.

Vaig sentir la necessitat de parlar amb ell, perquè veig que algunes dades que circulen al Vaticà no són certes. Per exemple, alguns sacerdots poc informats creuen que Maria ja ha donat més de 50.000 missatges, el que va portar al Papa Francesc a creure que donava diversos missatges cada dia a diversos vidents, dient coses diferents. Així que vaig assenyalar: “No, això no és així! Fins ara només hi ha 672 missatges. Hi ha el missatge mensual del dia 25, donat a la Marija per al món i el del dia 2 rebut i transmès per la Mirjana. “El Papa Francesc llavors em va dir que ell havia “salvat” Medjugorje. De fet, la Congregació per a la Doctrina de la Fe volia emetre un dictamen negatiu, però ell va recolzar la Comissió Ruini que va expressar una opinió positiva sobre les primeres aparicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Sant Pare va dir que “Medjugorje està molt a prop del meu cor”. Durant la conferència de premsa a l’avió de Lisboa, va assenyalar que hi havia fruits, que això no es podia negar. Va enviar Mons. Hoser precisament perquè creu que els fruits són importants i que Medjugorje ha de ser protegit. Em va dir que ell era qui autoritzava les peregrinacions. El seu interès és, de moment a través del seu enviat, l’arquebisbe Hoser, preservar tot allò tan bonic que hi ha a Medjugorje.

Continuem resant pel Papa Francesc, per l’Església i per totes les seves intencions”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. El 24 de novembre celebrarem el 18è aniversari del viatge del pare Slavko Barbaric al cel l’any 2000. Atesa la tristesa expressada per la Mare de Déu el 2 de novembre, suggereixo que preguem una novena al Pare Slavko, demanant-li que la seva veu poderosa intercedeixi i ressoni al cel per a la protecció dels nostres sacerdots i l’Església. Sabem que una de les principals causes de la tristesa de Maria és la marea negra d’abusos sexuals a l’Església i al món. El pare Slavko va treballar incansablement per encoratjar la parròquia a pregar i promoure el dejuni, les dues úniques maneres, segons la nostra Mare, d’aturar les guerres, començant per les guerres que corren en els cors dels homes, en les famílies, en les parròquies … Va ser campió del dejuni, del Rosari i de l’adoració! Va ser ell qui va promoure els recessos de dejuni i pregària a Medjugorje. Això és un fet significatiu que inspirarà a aquells que busquen el final de totes aquestes guerres mortals, especialment l’abús sexual que destrueix tantes vides innocents i desfigura el rostre de l’Església.

Al començament de la guerra dels Balcans (primavera de 1992), per accelerar el final de la guerra, el pare Slavko va començar el seu primer “Recés de dejuni i pregària” (5 dies de pa i aigua) amb 20 participants, principalment joves.

El darrer dia van convidar a la Marija Pavlovic a resar el Rosari amb ells en el moment de l’aparició, i el pare Slavko va suggerir que la vident li preguntés a la Gospa si tenia un missatge per a ells. El missatge rebut va ser: “Oh, estimats meus! Que fàcil seria per a mi aturar totes les guerres, si pogués trobar més persones que dejunen i preguen com ho feu vosaltres ara!”. Clar com l’aigua (Veure PS2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. El meu proper Directe en francès sobre el missatge del dia 2 serà el 3 de desembre a les 9 pm. EL podreu veure a:

Medjugorje : Direct du 3 novembre 2018

Benvolguda Gospa, ets el pilar ferm de la fe en les tempestes més violentes, així que ens refugiem sota el teu mantell matern. Si us plau, ajuda’ns a renovar els teus missatges a les nostres vides, ja que ets com la portaveu de qui té les paraules de vida eterna!

Germana Emmanuel +

PS.1  Communitat Nuovi Orizzonti, www.nuoviorizzonti.org

– https://youtu.be/-UHK2vKcQjE

– https://www.youtube.com/watch?v=q5kLRX-F070

PS2.“Realment el millor llibre de la Germana Emmanuel!”

Scandalous Mercy: When God Goes Beyond The Boundaries

 

PS3. Seguiu el programa de la parròquia a: http://www.centremedjugorje.org/

PS4. Podeu fer una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a casa. Al lloc www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje.

PS5. Els vostres fills petits de vegades diuen paraules boniques i innocents. Envieu-nos-les i estarem encantats de compartir-les en aquest informe. Jesús va dir: “El Regne de Déu pertany als fills i als qui s’hi assemblen”. Alegrem-nos amb les paraules que parlen dels seus cors purs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mireu aquest vídeo tan bonic (7’), és una simple pregària a la tomba de Fr. Slavko en francès:

Prière sur la tombe du Père Slavko

PS 6. No us perdeu aquest fabulós DVD: « Apparition Hill ».

Disponible a: http://apparitionhill.org/store/

PS 7. Les nostres properes missions – Els fruits de les quals depenen molt de la vostra intercessió: Argentina, Uruguai i Xile els propers dies. Xina l’any que ve, Si Déu vol.

PS 8. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje, a: http://medjugorje.hr/en/live-streaming/

PS 9. Escriviu una carta a la Mare de Déu! Envieu-la a “Reina de la Pau”, BP 2157, F – 06103 Nice cedex, France. La lliurarem a un dels vidents, i Maria us respondrà en oració.

22 d’octubre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Festa de Sant Joan Pau II

1. El 2 d’octubre de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava rodejada d’una gran quantitat de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, us convido a ser valents, a no defallir, perquè el bé més petit i el signe d’amor més petit vencen sobre el mal, que cada vegada és més visible. Fills meus, escolteu-me, a fi que el bé predomini, que pugueu conèixer l’amor del meu Fill. Aquesta és la felicitat més gran: sentir-se abraçat pel meu Fill. Ell que estima l’ànima, Ell que s’ha donat per vosaltres i que es lliura novament en l’Eucaristia, Ell que té paraules de vida eterna. Conèixer el seu amor, seguir les seves petjades, vol dir tenir una vida espiritual rica. Aquesta riquesa dóna bons sentiments i veu l’amor i la bellesa per tot arreu. Apòstols del meu amor, fills meus, vosaltres sou com raigs del sol que, amb l’escalfor de l’amor del meu Fill, doneu escalf al vostre voltant. Fills meus, el món necessita apòstols de l’amor, el món té molta necessitat de pregària, però d’aquelles expressades amb el cor i amb l’ànima i no només pronunciades amb els llavis.
Fills meus, cerqueu la santedat, però amb humilitat; la humilitat que permet al meu Fill fer, a través vostre, allò que Ell desitja. Fills meus, les vostres pregàries, les vostres paraules, els vostres pensaments i obres, obren o tanquen la porta del Regne del Cel. El meu Fill us ha mostrat el camí i us ha donat l’esperança. Jo us consolo i us encoratjo. Perquè jo, fills meus, vaig conèixer el dolor, però tenia fe i esperança. Ara tinc la recompensa de la vida al Regne del meu Fill. Per tant, escolteu-me: tingueu coratge, no defalliu! Us en dono gràcies”.

Vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=f4vL6D8CY0Q

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. L’11 d’octubre, l’Ivan va compartir amb els sacerdots presents a la seva capella durant l’aparició privada que la Mare de Déu estava “preocupada”. Com a bona mare que és, podem imaginar el dolor que experimenta davant els escàndols que succeeixen en el si mateix de l’Església i que involucren a tants innocents. És per això que és urgent respondre a la crida del Papa a pregar diàriament el rosari durant tot el mes d’octubre i en finalitzar cada missa recitar l’oració a Sant Miquel Arcàngel i la de la Mare de Déu per obtenir la seva protecció (Veure PS 2). Però aquesta iniciativa és tan bona que la volem prolongar més enllà del mes d’octubre. Durant tot l’any! Perquè el mal treballa sempre, no fa mai vacances!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Es parla molt del mal que passa al món i també a l’Església… Es parla molt del tema i freqüentment no se sap com aturar-lo; ens sentim massa petits davant de Goliat. A Fàtima, la nostra Mare del Cel no només ha profetitzat sinó que també ens ha donat un consell preciós per vèncer el mal, especialment a través de la Consagració al seu Cor Immaculat. Avui en dia els que estan més amenaçats i corren més perill són els nostres nens.

Amb la Consagració tenim una arma molt eficaç per a protegir-los. Sabem que, a través de la Consagració, ens lliurem completament a la Mare de Déu Santíssima per pertànyer-li per sempre, sense cap reserva. I així Ella ens condueix a Jesús. Però hi ha un altre aspecte que oblidem sovint i que és l’aspecte més bonic de la Consagració. Podem comparar la Consagració amb el cordó umbilical dels nens no-nascuts. Quan els nens estan en el si matern ho reben tot de les seves mares i això els permet viure i créixer. Passa el mateix en la vida espiritual: quan ens consagrem a la Mare de Déu Santíssima, Ella ens dóna tot el que necessitem per al nostre creixement espiritual, i entrem per tant en una veritable comunió de vida i d’amor amb Ella. Però perquè això pugui produir-se de la millor manera, hem d’acceptar dependre d’Ella enterament. Aquesta és la clau que li permet donar-nos el seu Cor. D’allí endavant el mal ja no pot arribar. Quan fem l’experiència d’aquesta realitat i la comuniquem als nostres fills, sobretot mitjançant el nostre exemple, ja no tenim por per ells. Recordem que a Fàtima la Mare de Déu va prometre: “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà”. Ja podem experimentar aquest triomf en les nostres pròpies vides, consagrant-nos a Ella, depenent en tot d’Ella. O sigui, com més li pertanyem veritablement, més Ella ens pertany. Ens convertim en la seva presència vivent, d’alguna manera en l’extensió del seu Cor.

Recentment una família em va demanar que escrivís una oració de consagració per a una nena que havien de batejar. Vaig pensar que seria bo compartir-la aquí perquè aquest text podria servir com a exemple per a tots els pares que encara no hagin consagrat als seus fills. Evidentment, cada família pot modificar-la com millor li sembli (veure el PS 1 per a una altra fórmula).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Consagració d’una nena a l’Immaculat Cor de María: Mare de DéuSantíssima,som aquí per presentar-te la nostra filla Verònica, aquesta meravellosa criatura que el Creador ens ha donat i confiat. Ja eres amb ella al ventre de la seva mare! Saps quantes vegades t’hem implorat perquè arribi en bona salut fins al final de l’embaràs. Ens has concedit aquesta victòria i ara viu. T’agraïm aquest miracle des del més profund del nostre cor!
Ara, molt estimada Mare del Cel, et demanem que posis la teva mirada sobre aquesta petita que et presentem amb tanta gratitud. Ella ja et pertany completament, però avui volem particularment consagrar-la al teu Cor Immaculat perquè tot el seu ésser es pugui assemblar a tu.
Oh Santa Mare de Déu, et preguem que toquis els seus ulls perquè puguin meravellar i reconèixer Jesús en els altres; toca les seves orelles perquè puguin escoltar la veu del Bon Pastor i seguir-la; toca les seves mans perquè puguin acaronar els cors desesperats, fer el bé i realitzar obres de misericòrdia; toca els seus peus perquè puguin conduir-la allà on Déu la cridi; toca el seu cap perquè els seus pensaments siguin sempre del grat de Jesús; toca tot el seu cos perquè sigui sempre el temple de l’Esperit Sant, pur i bell; toca la seva ànima perquè sigui sempre el tabernacle del Déu Viu; toca el seu cor perquè desbordi més i més en ell l’Esperit d’amor per tal que pugui consolar, il·luminar i donar esperança a aquest món tan privat d’amor.
Santa Teresina de l’Infant Jesús deia: “El tresor de la mare li pertany al fill”. Et preguem que la Verònica pugui gaudir de totes les virtuts, especialment de la de la humilitat, de la puresa de cor i de la misericòrdia. I que nosaltres, els seus pares, puguem ajudar-la per mitjà del nostre exemple.
Oh Mare Immaculada, tingues-la sempre entre els teus braços, contra el teu Cor tendre, emparada sota el teu mantell maternal perquè estigui protegida de tot mal i de totes les trampes de l’Enemic.
Oh Advocada nostra, allunya d’ella les pors i les angoixes que provinguin del Maligne. Tu que ets la Reina dels Àngels, envolta-de legions d’àngels i ajuda-la a seguir les seves inspiracions perquè camini sempre pel bell sender de la santedat que Déu ha preparat per a ella. Et demanem que la facis una santa! Amb tota confiança et demanem que l’ajudis a realitzar plenament i en pau el bell projecte que Déu ha concebut per a ella en la seva bogeria d’amor quan la va crear. Que ella es converteixi en la seva consolació.
Molt estimada Mare, causa de la nostra alegria, et consagrem la Verònica i t’agraïm per endavant que la condueixis a Jesús, dia rere dia, fins al moment beneït quan, agafada de la mà, sigui digna d’entrar a la benaurança eterna. (Es pot acabar amb el Magnificat).

5. Una noticia excel·lent: El govern hongarès va prohibir l’ensenyament de la teoria de gènere a les universitats del país. Aquesta disciplina ja no s’ensenya. El primer ministre, Víktor Orban, ha tingut la valentia de combatre la “bogeria del Gènere” les conseqüències de la qual estan destruint a tants nens i joves en els països occidentals. Preguem per tots aquells que es decideixen per Crist tot i la persecució que els espera per defensar la veritat.

Vegeu: https://www.dw.com/en/ hungarys-university-ban-on- gender-studies-heats-up- culture-war/a-45944422

Fa uns anys, el govern noruec va decidir suprimir el finançament públic a favor de l’Institut Noruec sobre els estudis de gènere de la Universitat d’Oslo. En efecte, es va comprovar la seva manca de fonament en el pla científic. Es pot veure el següent documental:

https://www.youtube.com/watch? v=hQYiub1hkSw

La paradoxa noruega: La teoria de gènere (en noruec, subtitulat en francès). També al Perú s’ha guanyat la batalla contra la ideologia de gènere.

https://drive.google.com/open? id= 1nnM390CT5DuajSFwj4QIeUq7uVSaP P0z

6. Al setembrevaig estar a Castellanza (Itàlia), on em van operar del maluc, perquè ja gairebé no podia caminar. Ara tinc una pròtesi i els dolors a les cames han desaparegut! Properament podré pujar com una cabreta pels vessants dels sants turons de Medjugorje! Agraeixo de tot cor a tots els que han pregat per mi; han estat escoltats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Mare de Déu, gràcies per ser aquí amb nosaltres, no som orfes! Volem seguir les teves instruccions i estar veritablement consagrats al teu Cor Immaculat. És difícil, per cert, entrar en una dependència total de Tu, perquè això exigeix una certa mort del nostre ego. Però volem fixar els ulls del nostre cor en l’eternitat i començar a acumular tresors al Cel, tresors que no moren com succeeix amb els de la Terra.

Germana Emmanuel +

PS 1: “Mare de Déu y Mare nostra, consagro la meva persona al teu Cor Immaculat amb tot el que sóc i tot el que posseeixo; et consagro la família i els cercles pròxims. Pren-nos sota la teva protecció maternal, ajuda’ns a vèncer les temptacions que ens impulsen al mal i a conservar l’harmonia entre nosaltres. Que el teu Cor Immaculat sigui el nostre refugi i el camí que ens condueixi a Déu. Ensenya’ns a pregar i a sacrificar-nos per amor a Jesús, per a la conversió dels pecadors i en reparació dels pecats comesos contra el teu Cor Immaculat. Per la teva intercessió i en unió amb el Cor del teu Fill diví, dóna’ns la gràcia de conservar les nostres famílies unides en l’amor. Amén.

PS 2. “Sant Miquel Arcàngel, defensa’ns en la batalla, sigues la nostra empara contra la perversitat i els paranys del dimoni. Reprimeix-lo Déu, t’ho supliquem. I tu, príncep de la Milícia Celestial, llança a l’Infern Satanàs i els altres esperits malignes que caminen dispersos pel món per a la perdició de les ànimes”.

“Sota la teva empara ens acollim, santa Mare de Déu; escolta les nostres pregàries que et demanem per les nostres necessitats i deslliura’ns dels perills, Mare de Déu gloriosa i beneïda”.

PS 3. ‘Sor Emmanuel a l’Argentina i Uruguai a finals de novembre! Tenim l’alegria de anunciar-vos que la Germana Emmanuel tornarà a visitar aquests països uns quants dies. Us donarem més detalls en el proper butlletí.

PS 4. El proper Direct sobre el missatge del 2 serà el 3 de novembre a les 21 (hora francesa, en francès). El del 3 d’octubre es pot escoltar a:
http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3- octobre-2018-2-2/

PS 5. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje.

PS 6. Des de casa vostra, reseu el Rosari a la muntanya de les Aparicions amb la Germana Emmanuel. Us hi espera a http://imedj.net/index.php/ 2016/02/29/chapelet-les- mysteres-douloureux-sur-la- colline/

PS 7. Les nostres properes missions, per a les que necessito la vostra intercessió: Sud-Amèrica al novembre, Espanya al desembre, i si Déu vol, Dubai al gener!

PS 8. Ja és a la venda el nou llibre de la Germana Emmanuel a Argentina: Contemplació dels misteris del Rosari, ampliat amb 10 misteris addicionals: 5 de Compassió i 5 de Misericòrdia.

15 de setembre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Mare de Déu dels Dolors
1. El 2 de setembre de 2018 la Mirjanava rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, les meves paraules són senzilles però plenes d’amor maternal i de preocupació. Fills meus, l’ombra de la tenebra i de l’engany intenta cobrir-vos cada vegada més. Però jo us crido cap a la llum i la veritat, jo us crido cap al meu Fill. Només Ell pot transformar la desesperació i el sofriment en pau i serenitat, només Ell pot donar esperança en el dolor més profund. El meu Fill és la vida del món. Com més el coneixeu, més a prop d’Ell sou i més l’estimeu, perquè el meu Fill és amor, i l’amor tot ho transforma. L’amor fa que esdevingui meravellós fins i tot allò que sense amor us sembla insignificant. Per això novament us dic que heu d’estimar molt si desitgeu créixer espiritualment. Sé, apòstols del meu amor, que això no sempre és fàcil, però fills meus, els camins dolorosos són vies que condueixen al creixement espiritual, a la fe i al meu Fill. Fills meus, pregueu, penseu en el meu Fill. Durant tots els moments del dia eleveu la vostra ànima cap a Ell, i jo recolliré les vostres pregàries com flors del jardí més bell i les regalaré al meu Fill. Sigueu veritables apòstols del meu amor, escampeu a tots l’amor del meu Fill, sigueu jardins amb les flors més belles. Amb la pregària ajudeu els vostres pastors perquè esdevinguin pares espirituals plens d’amor envers tothom. Us en dono gràcies”.

Vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=PH7KhM0JWpg&t=91s

2. Qui salvarà l’Església? El venerable Fulton Sheen, gran predicador americà, deia: “No us fixeu en els sacerdots, no us fixeu en els bisbes. Tot depèn de vosaltres!” Dit d’una altra manera: primer examinem-nos nosaltres mateixos. Un dia, volent provocar a la Mare Teresa de Calcuta, un home li senyalava algunes mancances de l’Església. Ella, clavant-li la seva mirada penetrant (especialitat de la Mare Teresa) li va dir: “Germà, l’Església només té dos problemes: Tu i jo!”.
Per no fer més mal a la nostra Església amb paraules inútils, ans tot el contrari, per omplir-nos de l’Esperit Sant i ser un pilar d’amor, suggereixo que tots fem aquesta senzilla consagració a l’Esperit Sant i ens deixem transformar per Ell. La nostra transformació farà que tota l’Església s’elevi i es curi de molts mals.
Consagració a l’Esperit Sant
Esperit Sant, amor del Pare i del Fill, et consagro tot el meu ésser. Transforma’m per Maria, en Maria i amb Maria en un altre Crist. Sota la protecció de Sant Miquel Arcàngel, m’abandono del tot al teu obrar diví. Sigues la nostra llum en aquest temps de foscor, sigues la nostra força en aquest temps en el que el dimoni ve a debilitar-nos i sigues el nostre guia ajudant-nos en el nostre combat contra les forces del mal. Inspira’m què he de fer per a glòria del Pare, per a la meva pròpia santificació i per a la salvació del món. Amén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. L’amor? Tan sols l’amor diví romandrà amb nosaltres al Cel, l’amor humà ens deixarà perquè es quedarà a la Terra com tot el que és terrenal. La Mare de Déu estableix bé la diferència entre les dues maneres d’estimar quan diu: “Estimats fills, que l’amor regni a les vostres famílies. No l’amor humà, sinó l’amor diví”. Quina diferència fa la Mare de Déu entre ambdós?
L’amor humà consisteix en l’atracció natural que s’experimenta per una persona i d’un sentiment que ens corprèn. “Em sento bé amb aquesta persona, em fa feliç, m’aporta plaer, satisfacció; estic ple perquè m’estima i m’ho demostra, em sento valuós en la seva presència, més viu, completament realitzat, etc. Però, quin és en realitat el centre d’aquest amor? Jo mateix! La meva pròpia conveniència, el meu propi interès. Estic content de rebre.
Compte, l’amor humà no és pecaminós: és un sentiment completament natural i pertany a la nostra naturalesa humana creada per Déu. Però freqüentment està lliurat a si mateix, a les seves limitacions i fins i tot a les seves desviacions, i té data de venciment. Un dia, tal com va aparèixer d’improvís, pot desaparèixer. L’amor diví és un amor que es dóna, que se sacrifica per l’altre. Cerca el bé de l’altre. Jesús ens ha donat l’exemple d’aquesta classe d’amor en morir a la Creu per nosaltres quan érem pecadors i, per tant, no tan atractius! És per això que dia a dia permetrem que Déu divinitzi el nostre amor humà perquè el transformi en veritable amor diví, ja no centrat en si mateix sinó en l’altre. Això no s’aconsegueix en un dia, sinó per etapes. L’Esperit d’amor actua amb poder en la mesura que ens deixem modelar per Ell amb docilitat.
Santa Teresina és un magnífic exemple d’amor diví operant en ella, aconseguit mitjançant un dur combat contra els seus sentiments naturals. Deixem que ella ens ho expliqui:
“El que m’atreia … A la comunitat hi havia una germana que tenia el do de desagradar-me en tot. Per no cedir a l’antipatia natural que jo experimentava, em vaig dir a mi mateixa que la caritat no havia de consistir en simples sentiments, sinó en obres, i em vaig dedicar a comportar-me amb aquesta germana com ho hauria fet amb la persona a qui més estimo. Cada vegada que me la creuava, demanava a Déu per ella, oferint-li totes les seves virtuts i els seus mèrits. No em conformava amb resar molt per aquesta germana que era per a mi motiu de tanta lluita. Intentava ajudar-la en tot el que podia; i quan sentia la temptació de contestar-li de manera desagradable, em limitava a dirigir-li el més encantador dels meus somriures i procurava canviar de conversa. (…) Sovint també, fora de l’esbarjo (vull dir durant les hores de treball), havia d’interactuar amb aquesta germana; quan els meus combats interiors eren massa durs, fugia com un desertor. Com que ella ignorava del tot el que jo sentia cap a la seva persona, mai no va sospitar els motius de la meva conducta, i vivia convençuda que el seu caràcter em resultava agradable. Un dia que érem al pati, amb un aire tot satisfet em va dir més o menys aquestes paraules: «Pot dir-me, germana Teresa de l’Infant Jesús, què li atrau tant de mi? Sempre que em mira, la veig somriure». El que m’atreia era Jesús, amagat al fons de la seva ànima … Jesús, que fa dolç fins al més amargant … ”

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La Vicka va celebrar els seus 54 anys el 3 de setembre en l’estricta intimitat de la seva família. Que bonic que és veure la seva alegria després que la Mare de Déu la besi a cada galta amb tendresa, com ho fan les mares en aquest món. La Vicka diu que aquell petó és un moment de Cel per a ella i que es prepara per rebre’l amb un mes d’antelació fent un compte enrere. Durant l’aparició, Maria agraeix a Déu la vida de la Vicka i la Vicka li agraeix a la Mare de Déu totes les gràcies rebudes a través d’ella, enumerant-les amb una alegria desbordant. Tal com m’ha dit la Vicka en repetides ocasions, tot i haver estat escollida com a vident, ella no és “especial sinó igual que els altres”, estic convençuda que el dia del nostre aniversari la Mare de Déu també ens abraça a tots els que ens obrim a la seva vinguda a l’hora de l’aparició. La Vicka m’ho ha confirmat. Passa la informació per a tots els amants de petons celestials!
Circula un missatge fals per Internet. És important assenyalar aquest error. En una entrevista realitzada l’any 2000, la Vicka simplement va assenyalar el missatge de la Mare de Déu sobre el Papa Joan Pau II abans del seu viatge a Zagreb l’agost de 1994. Aquest missatge es referia al Papa Joan Pau II (PS 1), però certes versions que circulen avui dia diuen que la Vicka ha atribuït aquelles mateixes paraules al Papa Francesc. Això és fals; es tracta d’un error! Els vidents no han rebut la tasca de fer declaracions sobre uns i altres; tenen una altra funció i es limiten a fer-la. Hem d’estimar els nostres pastors, ajudar-los, respectar-los i pregar incessantment per ells.

5. Ella va pronunciar el meu nom! Al febrer de 1991 havia de viatjar amb la Vicka a Paris per a una missió curtaa França. L’havia de passar a buscarper casa seva al matí i li vaig dir el dia anterior: “Demà vindré a les 4 del matí amb un taxi, estigues a punt”. Arribo a casa a les quatre i la Vicka puja al taxi. Durant el trajecte, li vaig preguntar com podríem organitzar-nos a París perquè ella tingués un lloc on rebre l’aparició diària de la Mare de Déu. Però ella em va respondre: “No cal, ja se m’ha aparegut aquest matí! Saps, quan viatjo Ella ve abans que marxi, això passa molt sovint. Per això ahir em va dir: ‘Com que sor Emmanuel et vindrà a buscar demà a les 4, m’apareixeré una mica abans de que arribi…’ Em vaig sorprendre molt i li vaig preguntar: “Com? La Mare de Déu va pronunciar el meu nom?” Sí, em va respondre la Vicka com si fos la cosa més natural del món- és lògic, sempre ho fa! “Però per a mi allò va ser una gràcia inoblidable… La Mare de Déu va decidir el seu horari d’aparició en funció de l’hora que jo havia assenyalat i va pronunciar el meu nom! Som massa inconscients de l’extrema proximitat de Déu i de la seva Mare en els detalls més mínims de la nostra vida quotidiana!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Necessito ajuda per al Rosari! El meu llibre sobre el Rosari amb els comentaris sobre els Misteris ja va aparèixer en italià, en versió original. EDB (Éditions des béatitudes) vol publicar-lo alfebrer, però per a això necessito trobar aviat traductors bilingües italià-francès bons i experimentats. Podeu ajudar-me a trobar-los? Es tracta d’un compromís de traduir com a mínim unes 50 pàgines o més si fos possible (en petit format). Podeu enviar la vostra resposta a gospa.fr@gmail.comindicant com a referència: “Traductor per al Rosari”. Pregueu si us plau per aquesta intenció!
7. Belgues, agafeu els vostres rosaris! El 13 d’octubre a les 15h a Bèlgica pregaran un “Rosari a les fronteres” tots aquells que vulguin unir-se per implorar al Cel. Bonica iniciativa seguint l’exemple de Polònia! Es tracta de renovar la Fe cristiana en aquest país que participa de l’apostasia regnant a la vella Europa i d’optar per la vida. Per descomptat, estem tots convidats a donar suport als nostres estimats germans belgues i a pregar perquè iniciatives similars es multipliquin a tot el món.

Trobareu més informació a: www.rosaireauxfrontieres.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Mare de Déu, tu que cada dia pronuncies el nostre nom davant del Pare i intercedeixes per cada un de nosaltres, t’ho agraïm de tot cor! Et preguem que ens recordis també a nosaltres que pronunciem sovint el teu nom dolç que dissipa les tenebres, i el del teu Fill, que és Nom sobre tot nom.

Germana Emmanuel +

PS 1 “Estimats fills, m’uneixo a vosaltres d’una manera especial, pregant pel do de la presència del meu fill ben estimat en la vostra pàtria. Pregueu, fillets, per la salut del més estimat dels meus fills que pateix i que he triat per a aquests temps. Prego i intercedeixo davant el meu Fill Jesús perquè es realitzi el somni que tenien els vostres pares. Pregueu especialment fillets, perquè Satanàs és fort i vol destruir l’esperança en els vostres cors. Us beneeixo. Gràcies per haver respost a la meva crida “. (Agost de 1994)

PS 2 La Germana Emmanuel anirà a Argentina i Uruguai a finals de novembre! Confirmarem el programa en el proper butlletí.

PS 3 Podeu fer una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a casa vostra. Al web www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje.

PS 4 Des de casa, reseu el Rosari a dalt del turó de les Aparicions amb la Germana Emmanuel. Ella us espera al següent enllaç:
http://imedj.net/index.php/ 2016/02/29/chapelet-les-mysteres-douloureux-sur-la- colline/

PS 5. Les nostres properes missions per a les quals necessito la vostra intercessió: Sud-Amèrica el novembre, Espanya el desembre, i, si Déu vol, Dubai el gener!

PS 6 Ja està a la venda el nou llibre de la Germana Emmanuel a Argentina: Contemplació dels misteris del Rosari, ampliat amb 10 misteris addicionals: 5 de Compassió i 5 de Misericòrdia. Aquestllibret està disponible a les llibreries Ágape i d’altres de la seva xarxa de distribució.

PS 7 El proper Direct de Sor Emmanuel en francès serà el 3 d’octubre a les 9 del vepre, hora francesa; el del 3 de setembre es pot veure a:

http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3- septembre-2018-2/

PS 8 La parròquia de Medjugorje us convida al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018.
Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic).

PS 9 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant  al link: http://www.centromedjugorje. org/

22 d’agost de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Festa de Maria Reina

1.   El 2 d’agost de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de joves (i no tan joves) vinguts per participar en el Festival. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, amb el meu amor matern us convido a obrir els vostres cors a la pau, a obrir els vostres cors al meu Fill, perquè en els vostres cors canti l’amor cap al meu Fill, ja que és només d’aquest amor que arriba la pau a l’ànima.
Fills meus, sé que teniu bondat, sé que teniu amor, un amor misericordiós. Però molts fills meus tenen encara el cor tancat; es pensen que poden actuar sense dirigir els seus pensaments cap al Pare Celestial que il·lumina, i cap el meu Fill, que sempre està novament amb vosaltres en l’Eucaristia i desitja escoltar-vos.
Fills meus, per què no li parleu? La vida de cada un de vosaltres és important i preciosa, perquè és un do del Pare Celestial per a l’eternitat; per això, no oblideu mai de donar-li gràcies: parleu-li! Sé, fills meus, que el que vindrà després encara us és desconegut, però quan arribi aquest “després”, obtindreu totes les respostes. El meu amor matern vol que hi estigueu preparats. Fills meus, poseu amb la vostra vida sentiments bons en el cor de les persones que trobeu: sentiments de pau, de bondat, d’amor i de perdó. A través de la pregària, escolteu què us diu el meu Fill i actueu en conseqüència. Us convido novament a pregar pels vostres pastors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Recordeu que necessiten pregàries i amor. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=r–SkElUYSk&feature=youtu.be

2.   La Mare de Déu a Galilea? Al poblet d’Abeline, on va néixer Santa Mariam de Betlem, la família Hahouad estava desesperava. La seva filla de 3 anys, Eleanor, discapacitada des del seu naixement, estava condemnada a no poder caminar. El mes passat, un amic israelià catòlic va anar a visitar a aquesta família angoixada. En veure la petita, va tenir la idea de donar-li uns pètals de rosa que havia portat de Medjugorje, beneïts per la Mare Santíssima en el moment de l’aparició. Efectivament la Mare de Déu beneeix tots els objectes religiosos que li són presentats: rosaris, imatges, crucifixos, medalles i també pètals de rosa. Els pelegrins se’ls emporten a casa i els donen als que no poden venir, sobretot els malalts, com a signe que la Mare de Déu acudeix a ells donant-los la seva benedicció maternal. A través d’aquests signes senzills rebuts en la fe i en la pregària, Maria obra meravelles en la persona sofrent i li concedeix les gràcies que Ella jutja necessàries.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ple de compassió davant la petita Eleanor, el nostre amic espera l’impossible. Explica a la família la procedència d’aquests pètals i després d’haver pregat, els els deixa. A la nit, l’àvia li pregunta a la mare: “Has posats els pètals sobre les cames de la teva filla?”, “No”, li respon la mare. “Però què esperes?” Llavors la mare posa els pètals sobre les cames inerts de la seva nena i després d’haver pregat moltes Avemaries se’n va a dormir i plora tota la nit, el cor compungit. Al matí següent, el pare, un home senzill, li diu a la seva dona: “Per què no vas a veure si la Mare de Déu ha fet alguna cosa per l’Eleanor?” La mare es dirigeix ​​al dormitori de la nena i prova d’alçar-la, però -sorpresa- ‘la petita s’aixeca per ella sola; és allà dreta i comença a caminar davant de tothom! Surt al pati i el recorre diverses vegades, sorpresa de poder caminar per fi. A partir d’aquell moment, l’Eleanor camina cada vegada millor i tota la seva família beneeix Déu per aquest miracle. Els documents mèdics confirmen aquesta curació inexplicable per a la ciència. La Mare de Déu de Medjugorje ha visitat aquesta família atribolada, com no hem d’esclatar d’alegria!

Els primers passos de la petita Eleanor han estat filmats:

https://www.youtube.com/watch? v=ycFpRlS2mOE

3. El Festival de Joves. Amb entusiasme agraïm al Cel el magnífic Festival que acaba de finalitzar a Medjugorje. Milers de joves han pogut enriquir-se amb immenses gràcies i han decidit testimoniar-les en els seus països d’origen. Més d’un milió de persones han pogut seguir el programa per Internet, que ha multiplicat les gràcies. Més de 570 sacerdots s’han posat a disposició per acollir, escoltar, exhortar, consolar, confessar a aquests nombrosos joves i celebrar l’Eucaristia. Entre ells, el nostre estimat Monsenyor Hoser, l’enviat especial del Papa Francesc …
La nostra casa Beit Lehem ha estat pleníssima, com cada any! Hem pogut posar-nos al servei de la Mare de Déu en favor d’aquests estimats joves, tan freqüentment a la mercè dels atacs del món actual que intenta injectar els seus virus destructors. La seva vida és difícil perquè estan envoltats pel paganisme. Necessiten ser ajudats per descobrir el veritable sentit de la seva existència i així poder preparar el seu futur segons el pla que Déu té per a cada un d’ells en particular! Aquest Festival se’ls ofereix com una veritable alenada d’aire pur.

Hem realitzat amb els nostres joves un petit vídeo per donar-vos una foto de pantalla del Festival percebut des Beit Lehem. Mireu-lo i pregueu per ells! Que el Senyor els concedeixi la gràcia de la perseverança! Que trobin bons sacerdots que els animin en la seva decisió d’emprendre el camí de la santedat! Que no deixin anar mai la mà de la seva Mare celestial! Gràcies en nom d’ells.

http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ festival-des-jeunes-2018/utm_ source=Notizie+Medjugorje+ agosto+2018

4. L’enviat del Papa en acció. El diumenge 22 de juliol, Mons. Henryk Hoser va celebrar la missa dominical davant de tota la parròquia de Medjugorje i nombrosos pelegrins reunits aquell dia. Va ser un moment històric!
En aquella missa Mons. Luigi Pezzuto, el Nunci Apostòlic per a Bòsnia Hercegovina, també va estar a Medjugorje i va llegir a tothom la carta del Papa Francesc:

“Al nostre venerable germà Mons. Henryk Hoser, Arquebisbe, Bisbe emèrit de Varsòvia-Praga. Després de la tasca que com enviat especial de la Santa Seu per a la Parròquia de Medjugorje heu conclòs recentment i amb el desig que dugui a terme l’atenció pastoral específica que requereix aquesta realitat, Sa Excel·lència, l’ha anomenat Visitador Apostòlic per a la Parròquia de Medjugorje amb durada indeterminada, ad nutum sanctae sedis, amb l’autoritat i les obligacions en conformitat amb les modalitats precises i el mandat adjunt a aquest document. Estic convençut que executareu eficaçment la tasca que us ha estat confiada, en un esperit positiu de cooperació amb totes les parts interessades. Us asseguro les meves oracions i us dono la benedicció apostòlica de tot cor. El Vaticà 31 de maig 2018, en la Solemnitat del Cos i la Sang de Crist “.

Papa Francesc

Mons. Hoser s’allotja a l’antic presbiteri dels franciscans, allà on tantes aparicions van tenir lloc, a l’habitació del pare Slavko. Una de les tasques de Mons. Hoser serà la d’instrumentar la construcció d’una capella d’adoració perpètua.

La seva intervenció durant el Festival de joves en vídeo: https://www.youtube. com/watch?v=2po1OU6D16Y

5. Davant la difusió dels escàndols d’abusossexuals en el si del clergat, és absolutament necessari obrir els ulls i lluitar per tots els mitjans per impedir aquests crims horribles contra els nens. Però mantinguem-nos centrats en Crist i en la seva pau i no oblidem mai que Jesús va morir pels nostres crims, aquests i tots els nostres. Per lluitar eficaçment contra aquestes realitats suscitades per Satanàs per ensorrar l’interior de l’Església, hi ha un mitjà que està a l’abast de tots els cristians: pregar, adorar, contemplar Jesús en la seva Passió, dejunar, fent reparació. Per cert, el fet de reparar no li agrada a tothom, però li agrada molt a Déu com ho ensenyen els sants! Per tant, comencem a reparar! Hi ha 1000 maneres de fer-ho, i en l’oració, l’Esperit Sant ens les inspirarà.

Aquests són alguns exemples que podran ajudar-nos en la nostra elecció:

– Fer celebrar una missa per alliberar un sacerdot del Purgatori.
– Oferir un dia de dejuni pels sacerdots de Pennsilvania involucrats en els escàndols que s’han donat a conèixer recentment.
– Oferir un Via Crucis pels seminaristes exposats als perills de desviacions sexuals.
– Oferir un Rosari per ajudar els sacerdots assetjats pel combat espiritual en aquest camp.
– Oferir una Missa pels nens víctimes d’abusos sexuals per un membre del clergat o per algun de la seva família.
– Oferir una Missa en honor de la Immaculada Concepció i per les seves intencions.
– Renunciar a tot compromís en el camp de la impuresa, començant per la pornografia, els vestits indecents, tota paraula inadequada, etc.
– Oferir un o més dies d’abstinència sexual entre els esposos, etc.


No abandonem Jesús! Sabem a través dels místics que durant la seva agonia a Getsemaní Jesús ha vist tots els pecats del passat i aquells que serien comesos en el futur; particularment aquells de les ànimes triades i dels pastors de la seva Església. Per arribar a transpirar sang, era necessària una angoixa terrible a la mesura de la gravetat dels pecats comesos pels seus fills. Jesús ens demana encara, i ara més que mai: “Vetlleu i pregueu amb mi!” (Lc 22, 33)
Acompanyant Jesús i meditant els dolors que va patir per salvar a tots els pecadors, farem un acte molt poderós per aconseguir aturar aquests crims contra els nens, perquè així restituirem, mitjançant les nostres oracions i el dolor dels nostres cors, la súplica divina del nostre Salvador cap al seu Pare. Lluny de desaprofitar energia en crítiques estèrils contra l’Església, ajudarem a la seva sanació col·laborant amb Jesús i Maria. Contribuirem a la reconstrucció de l’Església. Perquè només l’Església ha rebut del mateix Jesús aquesta promesa: “Les portes de l’Infern no prevaldran contra ella” (Mt 16,18)
6. Una primícia memorable!Els participants de la trobada OpenMedj (del 13 al 19 d’agost) van quedar commoguts, beneïts i edificats per la qualitat dels dies compartits a Medjugorje. La sala groga de la Parròquia amb prou feines encabia els 1300 franc parlants vinguts d’arreu del món per a aquesta ocasió. Seria massa llarg transmetre-us aquí aquests dies de gràcia, però us convido a mirar al Youtube els vídeos que difonen els ensenyaments, misses, testimonis i oracions que vivim junts. Hem vist amb els nostres propis ulls que SÍ, que realment el triomf del Cor Immaculat de Maria ha començat, com ho havia afirmat la vident Marija a Viena l’hivern passat.
La comunitat Notre Dame Mère de la Lumière ha estat responsable d’aquest esdeveniment i es pregunta com s’ho farà l’any vinent per allotjar el doble de persones … Preguem i el Senyor ens mostrarà el que desitja!
Podeu veure els moments forts d’Open Medj i els ensenyaments diaris a Youtube a:
Dia1: P. Marinko, Sor Emmanuel; Dia 2: Cenacolo, pàg. Ratti; Dia 3: Laurent Gay, Sor Marie-Emmanuelle i pàg. Franck Legros; Dia 4: Mons. Hoser, Marthe i Lucie; Dia 5: Sor Judith
Heus aquí la intervenció de Sor Emmanuel (en francès):

https://www.youtube.com/watch? v=iFvyMfwAtso

Estimada Mare de Déu, crides i no deixes de cridar incessantment als teus fills. Els prevens, els nodreixes, els ensenyes, els aconselles, els prepares per als combats del futur… Et preguem, desperta les nostres ànimes immerses en el materialisme perquè ens posem a treballar per la nostra ànima immortal i siguem comptats entre aquells que tu anomenes els apòstols del teu amor.

Germana Emmanuel +

PD1. L’Ivan va rebre aquest missatge de la Mare de Déu el 3 d’agost, a la muntanya del Podbrdo:

“Estimats fills, també avui vull convidar-vos d’una manera especial al perdó. Perdoneu, estimats fills! D’aquesta manera s’obre en el vostre cor el camí cap a l’Esperit Sant. Prego per tots vosaltres, estimats fills, i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill. Juntament amb mi, pregue pels meus plans. Gràcies, estimats fills, per haver respost també avui a la meva crida”.

PD2. “Realment la millor obra de la germana Emmanuel” La Segona Impressió és aquí!:

Scandalous Mercy: When God Goes Beyond The Boundaries

PD3. Les nostres properes missions, per a les quals necessito la vostra intercessió: Sud-Amèrica al novembre, Espanya al desembre, i si Déu vol, Dubai al gener!

PD4. Voleu ajudar-nos?Vosaltres que estimeu a Mariam de Belén, ajudeu-nos a difondre les seves experiències viscudes amb la “petita Àrab”! Molts pelegrins han tingut signes ben clars de la seva poderosa intercessió. Tenim moltes ganes de llegir-los i lloar al Senyor per les meravelles obtingudes per mitjà d’aquesta ànima escollida. És preciós compartir testimonis per a l’edificació de tantes persones. El mateix Carmel de Betlem podrà publicar aquestes meravelles. Gràcies!

PS 5. Després d’una interrupció al juliol i l’agost per l’estiu europeu, el proper Directe de Sor Emmanuel en francès tindrà lloc el 3 de setembre a les 21, hora francesa; el del 3 de juny es pot veure a:
http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-juin- 2018/

PD6. La parròquia de Medjugorje us convida al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018.

Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic).

Tant “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it

12 de juny de 2018, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 2 de juny de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, us convido a acollir les meves paraules amb senzillesa de cor, paraules que us dono com a mare per tal que pugueu emprendre el camí de la llum plena, de la puresa, de l’amor únic del meu Fill, home i Déu. Una joia, una llum que no es pot descriure amb paraules humanes, penetrarà la vostra ànima i la pau i l’amor del meu Fill us envairan. Això és el que  desitjo per a tots els meus fills. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, vosaltres que sabeu estimar i perdonar, vosaltres que no jutgeu, vosaltres que jo encoratjo, sigueu un exemple per a tots aquells que no van pel camí de la llum i de l’amor, o que se n’han desviat. Mostreu-los la veritat amb la vostra vida. Mostreu-los l’amor, perquè l’amor supera totes les dificultats, i tots els meus fills tenen set d’amor. La vostra unió en l’amor és un regal per al meu Fill i per a mi. Però, fills meus, recordeu que estimar vol dir desitjar el bé al proïsme i la conversió de la seva ànima. Mentre us miro reunits al meu voltant, el meu Cor està trist perquè veig molt poc amor fratern, molt poc amor misericordiós. Fills meus, l’Eucaristia és el meu Fill viu enmig vostre. Les seves paraules us ajudaran a comprendre, perquè la seva Paraula és vida, la seva Paraula fa que l’ànima respiri, la seva Paraula fa conèixer l’amor. Estimats fills, novament us demano com a mare que desitja el bé dels seus fills, que estimeu els vostres pastors i que pregueu per ells. Moltes gràcies!”

Podeu veure l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=UdAY-e6oE_g

2.   La Mirjana no es troba bé? Molts pelegrins s’han adonat que la Mirjana sembla patir amb dolor quan espera l’aparició de Maria el matí del dia 2. Podem veure que s’esforça per estar dreta; en realitat té problemes d’esquena que li causen un gran dolor i dificulten que s’agenolli. És impensable que rebi la visita de la Mare de Déu dreta o asseguda, per tant s’obliga a agenollonar-se i això explica la seva incomoditat. També la nit anterior al dia 2 la passa fent pregària, fet que també explica la seva cara cansada. Però, quina il·luminació quan la Mare de Déu se li apareix! Ja no sent patiment ni dolors al cos durant l’èxtasi, perquè es transporta a un altre món i es converteix a les realitats externes. Quan l’èxtasi acaba i torna a aquest món, sent novament el dolor i les debilitats físiques en el seu cos, i el Miki li dóna un tros de paper perquè pugui escriure el missatge.

3.   Un Directe excepcional? El 26 de juny a les 9:00 pm parlaré sobre el missatge del 25 de juny, perquè aquest dia celebrarem el 37è aniversari de les aparicions. Aquest aniversari estarà marcat per una gran alegria, ja que el 31 de maig el Papa Francesc va nomenar Ms. Hoser com a Visitant Apostòlic de Medjugorje.

Aquest és un punt d’inflexió extraordinari en la història de Medjugorje. La missió del bisbe serà ajudar en les necessitats pastorals dels pelegrins que visiten la parròquia franciscana de Medjugorje. (Vegeu PS2 per al document oficial del Vaticà).

4.   El Seu cor està trist? No és la primera vegada que la Mare de Déu s’ha mostrat trista quan ens mira. Què veu? O millor dit, què no veu? Com a Mare del Creador, coneix l’esplendor de la santedat a la qual tothom està cridat. També veu avui les nostres eleccions i la senzillesa amb què ens deixem atrapar per les trampes del maligne, que ens vol destruir. Ella ens diu: “Fills meus, us vull reunir a tots sota el meu mantell matern, per protegir-vos dels atacs de Satanàs”.

Quin és el mantell matern sota el qual la Mare de Déu ens convida? És el que va rebre en l’Anunciació quan l’àngel Gabriel li va dir: “L’Esperit Sant us eclipsarà”. Aquest “eclipsi” de l’Esperit Sant no l’ha deixat mai. Per això, les fletxes enverinades del mal no podrien travessar-la, ja que l’Esperit Sant mateix la protegeix. És per això que els que viuen sota el mantell de Maria també estan protegits.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si avui Maria està trista és perquè somia amb comunicar-nos tot l’amor que flueix del seu Immaculat Cor; Ella veu tot l’amor que podríem compartir entre nosaltres, els seus fills, i que no vivim perquè estem fora d’aquest mantell, lluny del seu cor … Com a resultat, ens exposem al buit interior i a moltes tribulacions innecessàries. Totes les mares ho entenen molt bé.

Per assegurar-nos de viure sota el mantell matern de Maria, el camí és senzill i tenim el privilegi de poder-lo fer: només ens cal conèixer, meditar i viure els seus missatges amb tot el cor. En altres paraules, viure l’Evangeli del seu Fill, ara tornat a explicat per Ella, per al nostre temps.

5.   Irlanda cedeix! Com la majoria de països europeus, amb l’excepció de Polònia, Malta i Xipre, el 25 de maig la majoria dels votants d’Irlanda van fer la seva elecció a favor de la cultura de la mort, fent que l’avortament sigui legal. Sorgeixen dubtes sobre si el referèndum es va dur a terme de forma equitativa i s’han produït algunes queixes. Una queixa és que alguns grups de persones no van poder votar, sobretot convents i gent gran. Aquest resultat no expressa la veu del poble irlandès, sinó que ha de sotmetre’s a les conseqüències fins al triomf del Cor Immaculat, quan els cors de tothom s’il·luminin. La cultura de la mort, per molt que els seus partidaris la festegin, mai no atraurà la benedicció de Déu sobre un país ni la pau en el cor dels qui hi viuen.

Però cal admirar la generositat de tants irlandesos que van pregar i dejunar amb tant de fervor durant els mesos anteriors a la votació. El xoc que van rebre després de veure la trista victòria de la cultura de la mort va provocar una bella reacció: van continuar pregant, però aquesta vegada com a reparació pels avortaments realitzats avui dia i els que vindran en el futur. Tal com va dir la nostra Mare el 18 de març en el seu missatge anual a la Mirjana, “estimats fills, la vostra batalla és difícil, però encara ho serà més”.

Benvolguts amics irlandesos, no renuncieu a l’esperança, la victòria ja està guanyada per Aquella que aixafa el cap de la serp amb el seu taló. Tingueu paciència, perquè després de noves proves que oferiu a Déu per a aquells que encara no han conegut l’amor de Déu, veureu que Jesús era, és i serà al vostre vaixell i que no s’enfonsarà. Al contrari, agafareu molts peixos a les vostres xarxes.

Una nota reconfortant: a Portugal, la llei a favor de l’eutanàsia va ser rebutjada pel Parlament.

6.   La Vicka va trobar-se amb Mns. Peric durant la visita que aquest va fer al poble de Krehin Gradac, on la Vicka viu amb la seva família. El bisbe de Mostar acabava de donar el sagrament de la Confirmació als nens; entre ells hi havia els fills de la Vicka. Una reunió providencial ja que Mns. Peric es retirarà en els pròxims mesos. Continuem pregant per ell!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Després de la interrupció de l’estiu durant el juliol i l’agost, el meu proper Live in French sobre el missatge del dia 2, serà el 3 de setembre a les 9:00 pm. El live del 3 de juny es pot trobar a:

http://www.enfantsdemedjugorje.fr/medjugorje-direct-du-3-juin-2018/

Estimada Gospa, encara estem fent la novena anterior a l’Aniversari de les Aparicions, així que et demanem que ens inspiris quin regal t’agradaria rebre de nosaltres. Com podem agrair els 37 anys d’aparicions ?! No ens abandonis!

Germana Emmanuel +

PD1. El 4 de juny, l’Iván va rebre l’aparició nocturna al Podbrdo i la Mare de Déu va renovar per a nosaltres aquesta crida: “També avui, voldria cridar-vos a pregar pels meus plans, especialment durant aquest temps, els plans que desitjo realitzar amb la meva vinguda i a través de la vostra acollida. De manera especial, estimats fills, vull animar-vos a pregar per la família i per la joventut. Pregueu i sigueu incansables en la pregària. Intercedeixo per tots vosaltres davant el meu Fill “.

El 15 de juny, va dir a través d’Ivan: “Estimats fills, també avui de manera especial desitjo convidar-vos a l’Eucaristia. Que la Missa estigui el centre de la vostra vida. En particular, estimats fills, que l’Eucaristia estigui al centre de la vostra família: la família ha de participar a la Santa Missa i donar glòria a Déu. Jesús ha de ser el centre de la vostra vida. Per això, estimats fills, pregueu; renoveu la pregària en família i camineu cap a Jesús… “

PD2 Comunicat de l’Oficina de Premsa:

Nomenament del Visitant Apostòlic Especial per a la parròquia de Medjugorje, 31.05.2018

El 31 de maig de 2018 el Sant Pare ha nomenat S.E. Mons. Henryk Hoser, S.A.C., arquebisbe-bisbe emèrit de Varsovia-Praga (Polònia), Visitador Apostòlic amb caràcter especial per a la parròquia de Medjugorje, per un temps indeterminat i ad nutum Sanctae Sedis.

Es tracta d’un encàrrec exclusivament pastoral, en continuïtat amb la missió de l’enviat especial de la Santa Seu a la parròquia de Medjugorje, confiat a Mons. Hoser l’11 de febrer de 2017 i completat per ell en els últims mesos.

La missió del Visitant Apostòlic té la finalitat d’assegurar un acompanyament estable i continuat de la comunitat parroquial de Medjugorje i dels fidels que van allí en peregrinació, les necessitats del qual requereixen una atenció particular.

Vegeu la noticia: http://press.vatican.va/content/salastampa/it/bollettino/pubblico/2018/05/31/0399/00875.html

PS 3 El llibre “Escandalosa misericòrdia”

Sens dubte, el millor llibre de la Germana Emmanuel

PD 4 Les nostres properes missions, el fruit de les quals depèn de les vostres pregàries! Al juliol a Indonesia i Àsia, Espanya al setembre, Itàlia a l’octubre i Argentina al novembre. Agraïm les vostres pregàries!

PD5. Agraïm a Déu pel nostre estimat amic i extraordinari deixeble de Crist, Myles Dempsey, fundador de la conferència New Dawn i un gran portaveu del CCR, que se’n va anar a la Casa del Pare el 13 de juny. Que Déu ens doni més testimonis com ell! Déu el beneeixi!

PD6. La parròquia de Medjugorje ens convida al 23è Recés Internacional per als Sacerdots del 2 al 7 de juliol, i al 19è Recés per a parelles casades, del 7 al 10 de novembre.

El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost, si us plau, apunteu-vos amb les vostres organitzacions locals.

PD7. Seguiu el programa nocturn de la parròquia de Medjugorje, traduït a tots els idiomes. Vegeu el lloc de la parròquia a:

http://www.centremedjugorje.org/

11 de maig de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.     El 2 de maig de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, tot el que ha fet el meu Fill, que és la Llum de l’amor, i que segueix fent, ho ha fet per amor. També vosaltres, fills meus, quan viviu en l’amor i estimeu els vostres germans i germanes, esteu fent la voluntat del meu Fill. Apòstols del meu amor, feu-vos petits. Obriu els vostres cors purs al meu Fill perquè Ell pugui actuar a través vostre. Amb l’ajuda de la fe, ompliu-vos d’amor. Però no oblideu, fills meus, que el cor de la fe és l’Eucaristia: és el meu fill que us nodreix amb el seu Cos i us enforteix amb la seva Sang. Aquest és el miracle de l’amor: el meu fill, que sempre ve de nou, viu, per vivificar les ànimes. Fills meus, vivint en l’amor feu la voluntat del meu Fill i ell viu en vosaltres. Fills meus, el meu desig maternal és que L’estimeu cada dia més, perquè Ell us crida amb el seu amor i us dóna l’amor perquè el propagueu al voltant vostre. A través del seu amor, com a mare, jo estic amb vosaltres per donar-vos paraules d’amor i d’esperança, per donar-vos paraules eternes victorioses sobre el temps i sobre la mort, per convidar-vos a ser apòstols del meu amor. Moltes gràcies”.

Podeu veure l’aparició:

2. Tenint en compte la necessitat urgent d’ajuda del Cel al nostre món, el dia 13 de maig, els creients van promoure una excel·lent iniciativa per a la festa de la Mare de Déu de Fàtima. Recordeu: el 13 de maig de 1917, la Mare de Déu va demanar als 3 pastorets que “preguessin diàriament el Rosari per la pau al món i per acabar amb la guerra”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany, el diumenge 13 de maig a les 15:00 h formarem una cadena de pregària a tot el món i, unint els nostres cors i les nostres veus, oferirem un rosari a Maria! En fer-ho, buscarem la seva poderosa intercessió, en comunió amb tots els milers al món que es vulguin unir a nosaltres.

Comencem agraint-li sincerament totes les gràcies que ja hem obtingut tots nosaltres, i implorem la seva voluntat de posar fi a la cultura de la mort i a totes les terribles ferides que infligeix ​​a la gent d’avui, especialment als joves.

La Nostra Mare necessita les nostres fervents oracions per derrotar els poders del mal, l’apostasia de molts cristians, l’ateisme, la marea negra de la pornografia i les desviacions de tot tipus, els ídols del diner i el poder, l’esclavitud de les drogues i els mitjans de comunicació … Maria veu que la humanitat s’enfonsa cada dia més en el pecat. “Benvolguts fills, va dir:”  us esteu posant a les mans de Satanàs sense pensar”. Molta gent està servint a Satanàs sense adonar-se’n, i fins i tot l’adoren!

Però la nostra Mare és aquí per esclafar el cap de la serp. Per la gràcia de Déu, hem triat ser Apòstols del seu amor i, malgrat les nostres debilitats i fracassos, volem lluitar al seu costat per aquesta humanitat que Jesús va redimir a un preu tan alt. Preguem per les nostres famílies, els nostres amics i els nostres enemics, els nostres pobles, els nostres països i per a la conversió de tots els homes. Fem-nos ferms! Units al voltant de la nostra estimada Mare, prenguem els nostres rosaris i preguem amb un sol cor i una sola ànima, units en l’amor de Déu, per obtenir la MISERICÒRDIA del Cel per a tot el món. És tan gran el poder de la pregària! Podem accelerar el triomf del Cor Immaculat de Maria i escurçar el temps de la prova. No us perdeu aquesta cita santa, uniu-vos amb el vostre rosari a la mà el diumenge 13 de maig. (Veure PD1).

3. Un live (Directe) excepcional el 13 de maig! A les 3 de la tarda, se’t convida a participar del nostre “Rosari especial” en francès, que durarà una hora aproximadament. Preguem junts diversos misteris en relació amb les aparicions de Fàtima i podreu enviar les vostres intencions de pregària igual que per al programa en viu mensual del dia 3. A causa de les diferents zones horàries, cal dir que tothom haurà d’ajustar el temps de la cita quan siguin les 15 hores al seu país, que permetrà formar una cadena d’amor a tot el món, per a la major alegria de Nostra Mare! Els que no poden pregar a les 15.00 hores, ho podran fer en un altre moment del dia.

4. Irlanda en crisi … El 25 de maig, dia del referèndum, sabrem si aquest país tan catòlic accepta o no legalitzar l’avortament. Les conseqüències són enormes i més enllà de la imaginació. Si els salaris del pecat són la mort, promoure l’avortament mai no atreu la benedicció de Déu a un país!

Podeu veure: http://kingscourtparish.ie/2018/05/statement-from-bishop-michael-smith-on-the-forthcoming-referendum/

D’altra banda, Portugal votarà el 14 de maig per decidir sobre l’eutanàsia. Un altre motiu per romandre fidels al Rosari!

5. El Rosari a la costa del Regne Unit va tenir lloc el diumenge 29 d’abril per pregar per la fe, la vida i la pau a les Illes Britàniques. Els que es van unir en aquesta pregària, van implorar a la Mare de Déu que demanés al seu Fill Jesús que ajudés els necessitats. Això és quelcom que diversos països han fet durant l’últim any per implorar la protecció divina del cel. És tan necessari! Agraïm a la Mare de Déu totes les gràcies que ha abocat al Regne Unit i als països que s’han unit per resar d’aquesta manera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benvolguda Gospa, ja que heu preparat els Apòstols per rebre l’Esperit Sant, prepareu els “Apòstols del vostre amor” per resar amb un cor i una sola ànima, amb el Rosari a la mà, per tal d’atraure al món una dutxa divina benediccions!

Germana Emmanuel +

PD1: Molts llocs web estan emetent aquesta invitació, que és una iniciativa de Panamà i està orquestrada per “Rosari sense Fronteres”.

https://mundocatolico.tv/wp-content/uploads/2018/03/ROSARIO-SIN-FRONTERAS-PROYECTO-AME%CC%81RICA-PROMOCIO%CC%81N-1.pdf

Altres persones estan difonent la notícia d’aquest projecte, incloent-hi:

– Gloria Polo https://www.youtube.com/watch?v=xfG_2gGj7m0

– Father Germán Acosta,  (Radio Maria Colòmbia):

– Juan Manuel Cotelo, Director i actor a “Terra de Maria” a:

Mireu aquesta bonica pel·lícula (o torneu-la a veure) a https://www.youtube.com/watch?v=H-bmGC4TanU

PD2. Degut a les diferents zones horàries, cal dir que tothom haurà d’ajustar el moment de la cita quan siguin a les 3:00 p.m. al seu país, que permetrà formar una cadena d’amor a tot el món, per l’alegria de Nostra Mare! Els que no poden pregar a les 15.00 hores ho podran fer en un altre moment del dia.

PD3. La salut de Vicka ha millorat una mica però encara no pot rebre multituds. Continuem pregant que torni a aparèixer a l’escala de casa seva! Últimament, l’Ivan ha reprès les seves reunions de pregària al Podbrdo durant la nit, i la Mare de Déu insisteix novament sobre la necessitat de pregar en família i tenir santedat a les famílies. Quan està a la ciutat, l’Ivan també convida els pelegrins a resar un Rosari amb ell al Podbrdo a les 7 del matí.

PD 4. El meu proper Direct en francès serà el 3 de juny a les 21h, hora francesa; el del 3 de maig es pot veure a:

Medjugorje : Direct du 3 Mai 2018

PD5. “Realment el millor llibre de la Germana Emmanuel!”

La segona edició ja és aquí! El podeu encarregar a:

Scandalous Mercy: When God Goes Beyond The Boundaries

 

PD6. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje, traduït a totes les llengües a:http://www.centremedjugorje.org/

PD7. La parròquia de Medjugorje convida al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018 i al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol.

Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà de l’1 al 6 d’agost.

15 d’abril de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2018 (Aniversari del naixement de Joan Pau II en el Cel) la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava sota un bonic sol primaveral. Després, va transmetre aquest missatge que la nostra Mare ens dirigeix a tots:

 “Estimats fills, gràcies al gran amor del Pare Celestial, jo estic amb vosaltres com a Mare vostra i vosaltres esteu amb mi com a fills meus, com a apòstols del meu amor que contínuament reuneixo al voltant meu. Fills meus, vosaltres sou els qui, amb la pregària, us heu de lliurar totalment al meu Fill per tal que ja no sigueu vosaltres sinó el meu Fill que viu en vosaltres, de manera que tots aquells que no coneixen el meu Fill el vegin en vosaltres i desitgin conèixer-lo. Pregueu perquè en vosaltres hi vegin bondat i una humilitat determinada, disponibilitat per servir els altres; que vegin en vosaltres com viviu amb el cor la vostra vocació en aquest món, en comunió amb el meu Fill. Que vegin en vosaltres dolcesa, tendresa i amor envers el meu Fill, així com envers els vostres germans i germanes. Apòstols del meu amor, cal que pregueu molt i que purifiqueu els vostres cors, de manera que vosaltres sigueu els primers a caminar pel camí del meu Fill. Cal que estigueu units en la comunió que prové del meu Fill, a fi que els meus fills que no coneixen el meu Fill reconeguin la comunió d’amor i desitgin caminar pel camí de la vida, pel camí de la unitat amb el meu Fill. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=ESztVtaJY20

2. La Vicka a Loreto

Fa un temps, la Vicka va ser amb una desena d’amigues al santuari marià de Loreto. Era al voltant de les 14h i la Basílica estava gairebé deserta. Va poder pregar pausadament a la que es considera com “la Casa de Maria” transportada pels àngels des de Natzaret a Itàlia. A una de les seves amigues, la Gemma, li va cridar l’atenció que la Vicka somrient girés el cap cap a la dreta i cap a l’esquerra i que tingués aquest comportament completament inusual mentre pregava. Intrigada, quan van sortir de la Basílica li va preguntar: “Per què movies el cap d’aquesta manera?”

“És que la Mare de Déu ha vingut i com que anava caminant per l’estança, jo la seguia amb els ulls”. La Gemma esglaiada li va preguntar “Vols dir que Ella caminava entre nosaltres?

“Sí, li va respondre la Vicka. És normal, era a casa seva!”

Vivim realment un temps de gràcia! Quina alegria saber que la nostra Mare del Cel està tan a prop i és tan tendra, tan normal, tan humana, i alhora tan divina! “Tot i que encara no tenim la felicitat de veure-la amb els nostres ulls, ara podem gaudir d’aquesta benaurança:” feliços aquells que creuen sense haver vist”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. La caritat fa miracles

Isabel Margarita Rojas Leiva, de Xile, és laica consagrada xilena i pertany a la comunitat naixent anomenada Missioneres Laiques Consagrades en l’Esperit Sant. Ha rebut un carisma especial d’intercessió per a la sanació de ferides del cor i es dedica a donar recessos de sanació interior arreu del món durant tot l’any. En una de les seves missions a Espanya, va compartir el següent testimoni:

“Una vegada, vaig ser enviada per primera vegada pel meu Bisbe a una presó de joves. En una reunió amb els nois, vaig començar a tocar la guitarra. Tots es van anar acostant, formant un cercle al meu voltant unint-se a les cançons, excepte un noi que va romandre tota l’estona en un racó. Quan vam acabar vaig voler aproximar-me a ell, però només em vaig acostar una mica, em va deixar anar:

– No s’acosti!

En veure la meva sorpresa, va repetir:

– No s’acosti perquè jo sóc dolent.

I em va mostrar el tatuatge de Satanàs que li cobria l’esquena. En aquell moment, se’m va acudir preguntar-li:

– Una cosa: Quan va ser l’última vegada que et la teva mare et va abraçar?

– No ho va fer mai- va respondre. I es va posar a plorar.

– Em deixes que ho faci jo?

No sé per què li vaig dir això perquè més aviat em repugnava fer-ho, però el vaig abraçar. Després vam estar parlant una estona llarga sobre l’amor de Déu. Quan ens acomiadàvem, em va dir:

– Si és veritat que vostè m’estima, regali’m la creu que porta penjada al coll.

He de reconèixer que aquesta petició em va fer una punxada al cor. Aquest crucifix tenia un gran valor sentimental per a mi ja que era l’últim record que conservava de la meva mare difunta. Però vaig sentir en el meu cor que Déu em demanava aquest sacrifici, així que vaig respirar a fons i li vaig dir:

– T’estimo. Pren-la.

No vaig tornar a saber mai més res d’aquell noi. Al cap de set anys me’l vaig trobar arran d’una altra missió que jo estava fent. Ja havia sortit de la presó. Amb un rostre transfigurat i radiant d’alegria, es va acostar i em va dir:

– Se’n recorda de mi, Isabel? Ens vam veure a la presó. Vostè em va regalar aquesta creu. Em vaig batejar i ara pertanyo a l’Església i he rebut els sagraments.

No podria descriure el goig que vaig sentir en aquell moment; vaig comprendre que la Misericòrdia de Déu era infinita. Els miracles passen quan ens obrim a Ella i ens lliurem sense mesura”.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La Pentecosta en el món el 20 de maig!

Cada vegada estem més esglaiats en comprovar fins a quin punt l’esperit del mal està obrant al món. El parany consistiria a confeccionar una impressionant llista de totes les actuacions de Satanàs en els diferents sectors de la societat. Això faria que se sentís orgullós dels seus èxits! El que hem de fer, tal com va fer la petita Mariam de Betlem, és doblar la nostra pregària i invocar l’Esperit Sant amb força, amb fervor. No només per mantenir el cap fora de l’aigua, sinó per caminar amb decisió pel camí de la santedat que ens assenyala la Mare de Déu des de fa gairebé 37 anys.

La venerable Marthe Robin (1902-1981), mística francesa que va viure la Passió de Crist cada setmana durant 50 anys, va profetitzar una “nova Pentecosta d’amor” sobre el món. I l’Esperit Sant busca voluntaris per accelerar aquest Pentecosta d’amor i disminuir així el temps en què Satanàs creu que tot li està permès i provoca terribles sofriments. Està al nostre abast! Hi ha moltes invocacions a l’Esperit Sant; cadascú de nosaltres pot triar la que més li agradi, als llocs religiosos d’Internet.

Heus-ne aquí una que s’ha pregat durant generacions i que és bo recitar davant dels tsunamis del mal.

Vine Esperit Sant i envia des del Cel un raig de la teva llum; vine Pare dels pobres, vine a donar-nos els teus dons, vine a donar-nos la teva llum.

Consolador ple de bondat, dolç hoste de l’ànima, suau alleujament per a l’home.

Descans a la feina, temprança en les passions, alegria en el nostre plor.

Penetra amb la teva santa llum en el més íntim del cor dels teus fidels.

Sense la teva ajuda divina no hi ha res en l’home, res que sigui innocent.

Renta les nostres taques, rega la nostra aridesa, cura les nostres ferides.

Suavitza la nostra duresa, encén la nostra fredor, corregeix els nostres desviaments.

Concedeix als teus fidels que confien en tu els teus set dons sagrats.

Premia la nostra virtut, salva les nostres ànimes i dóna’ns l’eterna alegria.

Amen.

Estimada Gospa, prega per nosaltres més que mai! Atreu cap a nosaltres l’Esperit Sant que omple tot el pensament! El mal ens intenta sotmetre però Tu ets aquí … És l’hora de la perseverança dels sants. Acull-nos sota el teu mantell maternal perquè amb tu estem segurs!

Germana Emmanuel +

PD 1. Veniu Esperit Sant, ompliu els cors dels vostres fidels i enceneu el foc del vostre amor. Envieu el vostre Esperit i renovareu la cara de la terra.

Oh, Déu, que per la llum de l’Esperit Sant va instruir el cor dels fidels, concediu que pel mateix Esperit Sant puguem ser veritablement savis i gaudim de les vostres consolacions, per mitjà de nostre Senyor Jesucrist, Amén.

PD 2. El Direct de la Germana Emmanuel en francès serà el 3 de maig a les 21h, hora francesa; el del 3 d’abril es pot veure a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-avril- 2018-2/

PD 3. La parròquia de Medjugorje us convida al 6è Recés Espiritual Internacional per la Vida, del 9 al 12 de maig 2018; al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol i al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018. Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà de l’1 al 6 d’agost.

PD 4. El fruit de les nostres properes missions depèn de l’oració de tots vosaltres, estimats fills de Medjugorje. França al juny, Indonesia i Xina el juliol i Espanya el setembre, si Déu vol.

16 de març de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 de març de 2018, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a al seu hostal en presència d’un grup reduït de gent. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, grans obres ha fet en mi el Pare Celestial, com les fa en tots aquells que tendrament i fidelment l’estimen i el serveixen. Fills meus, el Pare Celestial us estima i és pel seu amor que jo sóc aquí amb vosaltres. Ell us parla, per què no voleu veure’n els signes? Amb Ell tot és més senzill: el dolor, viscut amb Ell, es torna més lleuger perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor, mentre que el dolor sense la fe porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix. Per ventura, no ha estat el meu Fill qui amb el seu dolorós sacrifici ha salvat el món? Com a Mare seva jo estava amb Ell en el dolor i en el sofriment, com ho estic amb tots vosaltres. Fills meus, estic amb vosaltres en la vida: en el dolor, en el sofriment, en la joia i en l’amor. Per això tingueu esperança. L’esperança us fa comprendre que la vida hi és. Fills meus jo us parlo, la meva veu parla a la vostra ànima, el meu Cor parla al vostre cor. Apòstols del meu amor, com us estima el meu Cor matern, quantes coses desitjo ensenyar-vos! Com desitja el meu Cor matern que estigueu complets, i podreu estar-ho només quan en vosaltres l’ànima, el cos i l’amor estiguin units. Us imploro, com a fills meus, que pregueu per l’Església i pels seus servidors, els vostres pastors, per tal que l’Església sigui com el meu Fill la desitja: pura com l’aigua de la font i plena d’amor. Moltes gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=AmibV344-s8

2. Sant Josep a Sicília? El 19 de març vam celebrar la solemnitat del gran Sant Josep. Molts li han ofert una novena d’oració, d’altres una trentena, encomanant les seves intencions més urgents. Una germana de la meva Comunitat em va explicar aquest fet que il·lustra tant la bondat del sant com el seu humor i la seva gran eficàcia.

“Em trobava en una casa de la Comunitat de les Benaurances a Pettineo, a Sicília. Era un antic convent franciscà molt fred i humit. En aquella època érem unes trenta germanes a la casa i vivíem en una pobresa extrema. No teníem cap mena d’ingressos, ni petits ni grans. Solíem tenir molts hostes que venien a pregar amb nosaltres i es quedaven a fer un àpat. Recordo que un dia no teníem absolutament res per menjar. Moltes de nosaltres érem joves i no ens era fàcil calmar la gana. Les superiores sempre ens parlaven de Sant Josep com a pare de la Providència i ens explicaven testimonis preciosos de persones que havien rebut la seva ajuda. Va ser llavors quan les més joves, amb molt fervor vam dir: “Fem una llista de la compra de tot el que necessitem, i també hi afegirem altres coses més supèrflues que ens agradaria menjar” i així ho vam fer. En aquella llista hi havia de tot i per a tots els gustos … fins i tot Nutella i moltes altres coses que realment no eren útils. I amb confiança cega vam col·locar la llista darrere de la imatge de Sant Josep al racó de pregària de la cuina. Cada dia resàvem una oració a Sant Josep. Quina sorpresa vam tenir quan un dia algú va picar a la porta i hi va deixar un pilot de bosses. No ens ho podíem creure! Vam portar les bosses a la taula de la cuina. Al principi no ens gosàvem obrir-les … després una de nosaltres va exclamar: “Agafem la llista que li vam confiar a Sant Josep!” Semblava la recerca del tresor: una germana llegia els productes de la llista i les altres buscàvem a les bosses per veure si els trobàvem. Estàvem meravellades, era com si juguéssim a la tòmbola. No faltava res! Bé, gairebé res …

Recordo la cara d’en Piero, quan la germana va acabar de llegir la llista. Només faltaven els pebrots. No, no pot ser! Sant Josep, t’has descuidat els pebrots? Això no és just! I mentre li expressava els seus retrets per l’absència dels pebrots, des de les escales vam sentir una veu molt coneguda: era la senyora Inès, Déu la tingui a la seva glòria!

La Inés era una senyora ja gran, vídua, que vivia sola a Pettineo i ens venia a visitar sovint. La Inés s’estava queixant en veu alta; es veia que alguna cosa la contrariava. Així que teníem al Piero a la cuina rondinant contra sant Josep i a la Inés a l’escala, molt nerviosa.

“Què passa Inés? Per què està enfadada?”

“I … res! Us portava uns pebrotets en oli i el pot s’ha obert dins de la meva bossa!”

Pobre Inés …! No aconseguia entendre com era que la seva bossa tacada d’oli era per a nosaltres un motiu de festa. No, Sant Josep no s’havia oblidat absolutament de res! Simplement havia tingut el seu propi pla: havia volgut que una altra persona més fóra instrument de la Providència de Déu, la Inés. Volia que ja no fóssim més incrèduls, sinó homes i dones creients!

Sant Josep no va tenir una vida fàcil. El turment de veure a Maria en cinta, després el rebuig de la gent de Betlem, la pobresa extrema de l’estable on va néixer Jesús, la fugida a Egipte i una llarga estada allà com a refugiat polític, sense feina fixa i sense ingressos; Jesús perdut als dotze anys i els tres dies de recerca angoixant … En síntesi, com voleu que aquest home modelat pel sofriment i la humiliació no comprengui les dificultats que vivim a l’actualitat? Tal com diu Maria el 2 de març: “Amb Ell (Jesús) tot és més fàcil: el dolor viscut amb Ell es torna més suportable perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor i sense la fe el dolor porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dos Cardenals per a una missió. La meva assistent i jo acabem de tornar de 4 dies a Riga (Letònia); una missió preciosa amb gent molt acollidora. A l’anada ens vam trobar el Cardenal Schönborn que agafava el mateix vol que nosaltres. Va beneir la nostra missió i després em va comentar unes paraules sobre el seu diàleg amb el Papa Francesc sobre Medjugorje. En realitat, el Papa no ha dit res en particular, però l’opinió personal del Cardenal és la següent: En absència d’una posició oficial per part de Roma, li sembla que “els resultats de la Comissió Ruini, molt elogiada pel Papa el 13 del maig passat, podrien ser interpretats com la posició de l’Església”. Això em sembla molt positiu. No obstant això, seguim pregant amb confiança!

Just abans de deixar Riga, el nostre petit grup va ser rebut pel Cardenal retirat Janis Pujats, que va patir molt a causa del KGB durant la persecució comunista, igual que tots els seus fidels, abans del desmembrament de la Unió Soviètica. Però va saber mantenir-se ferm i eludir els camps de treballs forçats gràcies a les inspiracions de l’Esperit Sant. Va aconseguir crear una impremta clandestina on es van imprimir milers de llibres de pregària. En l’actualitat no viu com un príncep sinó com un pobre, el que ens ha commogut profundament. Ha de pujar 3 pisos sense ascensor per arribar al seu habitatge, i els va baixar per acollir-nos. Va beneir els fruits de la nostra missió.

Vam veure la mà de Déu sobre nosaltres; la benedicció d’un Cardenal abans de la missió i la d’un altre Cardenal per concloure-la!

Gràcies per les vostres pregàries que també ens han acompanyat. Continueu pregant, si us plau!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La pel.lícula amb Jim Caviezel, “Pau, apòstol de Crist” s’estrenarà el 28 de març. Jim Caviezel, protagonista de “La Passió” anuncia el film de Mel Gibson. El seu missatge és totalment medjugorià (de 9.56 a 10.42) amb les 5 pedretes de la Mare de Déu. També parla de Sant Maximilià Kolbe que deia “la indiferència és el pecat més gran del segle XX.” I agrega que també és el pecat més gran del segle XXI”.

Quan els/les “stars” d’aquest món es tornen cristians, és tan meravellós el poder!
https://www.youtube.com/watch? v=e9z-dMQjRBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. No oblidem la Novena Jesús Misericordiós! Comença el Divendres Sant (del 30 de març al 7 d’abril, vigília de la Festa de Jesús Misericordiós) i la Indulgència Plenària de la Festa de la Divina Misericòrdia, el 8 d’abril. Jesús li va dir a Santa Faustina:

“Desitjo que durant aquests nou dies encaminis ànimes fins la font de la meva misericòrdia, perquè allà trobin la fortalesa, el refugi i tota aquelles gràcies que necessitin en les penúries de la vida, i especialment a l’hora de la mort. Cada dia portaràs al meu cor un grup d’ànimes diferents i les submergiràs en l’oceà de la meva misericòrdia i Jo conduiré totes aquestes ànimes a la mansió del meu Pare … Tots els dies imploraràs al meu Pare gràcies per aquestes ànimes en atenció als mèrits de la meva amarga Passió”.

Trobareu la novena a: http://www.devocionario.com/ Jesucrist / misericordia_3.html

“Es concedeix la indulgència plenària, amb les condicions habituals (confessió sacramental, comunió eucarística i pregària per les intencions del Summe Pontífex) al fidel que, en el diumenge segon de Pasqua, anomenat de la Divina Misericòrdia, en qualsevol església o oratori, amb esperit totalment allunyat de l’afecte a tot pecat, fins i tot venial, participi en actes de pietat realitzats en honor de la Divina Misericòrdia, o almenys resi, en presència del Santíssim Sagrament de l’Eucaristia, públicament exposat o conservat en el Sagrari, el Parenostre i el Credo, afegint una invocació piadosa al Senyor Jesús misericordiós (per exemple, Jesús misericordiós, confio en tu)”. (Decret Penitenciària Apostòlica, 2002.06.29)

 

Estimada Gospa, et supliquem, com a regal de Pasqua, revela’ns els secrets de la teva ànima. Com ho feies per conservar la pau al cor enmig dels embats de la teva vida i per fer sempre la voluntat de Déu? Respon-nos a cadascun de nosaltres en la intimitat dels nostres cors perquè qui té la veritable pau del cor ja experimenta el Cel en aquesta Terra!

Germana Emmanuel +

PS 1. El proper Direct en francès serà el 3 de abril a les 21, hora francesa; el del 3 de març es pot veure a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-mars- 2018/

PS 2. La parròquia de Medjugorje convida al 6è Recés Espiritual Internacional per la Vida, del 9 al 12 de maig 2018; al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol i al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018. Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà del 1 al 6 d’agost.

PS 3. Argentina va ser el primer país a reconèixer el Dia dels Drets del Nen per Néixer el 25 de març de 1998. S’hi van sumar després Uruguai, Espanya, Mèxic, Àustria, Eslovàquia, Xile, Equador i Cuba. Aquest 25 de març es realitzarà una marxa multitudinària en defensa de la vida a les 15h, sortint des de Plaça Itàlia cap a la Facultat de Dret de Buenos Aires, marxa que es replicarà en diferents punts del país. La Comissió Episcopal de Comunicació de Laics i Famílies proposa en aquest Diumenge de Rams, coincidint amb el dia de l’Infant per néixer, que en totes les processons de les parròquies del país s’inclogui un gest de compromís per la Vida, utilitzant la frase: VAL TOTA VIDA. Igualment, el dilluns 9 d’abril, festa traslladada de l’Anunciació, resarem el tradicional Rosari per la Vida a la Catedral Primada de Buenos Aires a continuació de la Santa Missa de les 18, davant del Santíssim Sagrament. Convidem a les diferents parròquies, capelles, oratoris i altres associacions de fidels a unir-se en oració en els seus llocs d’origen. Posem la vida dels nens per néixer sota la protecció de la nostra estimada Mare, la Mare de Déu.

Link per descarregar els cartells de VALE TODA VIDA:

 

 

 

 

 

 

https://drive.google.com/open? id= 1SbKYMiNHLa3m9FW2nWKfXRW6f7QVn jNd

PS 6. El fruit de les nostres poperes missions depèn de la pregària de tots vosaltres, estimats fills de Medjugorje. França al juny, Indonesia i Xina el juliol i Espanya al setembre, si Déu vol.

PS 7 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com  – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com  – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com  – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com  Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com  Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 8 – Tant La Pau tindrà l’última paraula com Escandalosa Misericòrdia estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it

PS 9 –També pot adquirir-se per Mercado Libre, igual que El poder desconegut del dejuni, https://perfil. mercadolibre.com.ar/EDITMATER

PS 10 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centromedjugorje.org/

11 de febrer de 2018, dia de la Mare de Déu de Lourdes. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de febrer de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual a casa seva en presència d’un grup reduït de gent.  Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent, que la Mare de Déu ens dóna per a tots:

“Estimats fills, vosaltres que el meu Fill estima, vosaltres que jo estimo amb el meu immens amor matern, no permeteu que l’egoisme, que l’amor propi regni en el món; no permeteu que l’amor i la bondat estiguin ocults. Vosaltres que sou estimats, vosaltres que heu conegut l’amor del meu Fill, recordeu que ser estimats significa estimar. Fills meus, tingueu fe. Quan teniu fe sou feliços i difoneu pau, la vostra ànima exulta d’alegria: en aquesta ànima s’hi troba el meu Fill. Quan us doneu per fe, quan us doneu per amor, quan feu el bé al vostre proïsme, el meu Fill somriu en la vostra ànima. Apòstols del meu amor, m’adreço a vosaltres com a Mare, us reuneixo al voltant meu i desitjo conduir-vos pel camí de l’amor i de la fe, pel camí que condueix a la Llum del món. Sóc aquí per causa de l’amor i de la fe perquè, amb la meva benedicció materna, desitjo donar-vos esperança i coratge en el vostre camí. Perquè el camí que condueix al meu Fill no és fàcil: és ple de renúncies, de donar-se, de sacrifici, de perdó i molt, molt d’amor. Però aquest camí condueix a la pau i a la felicitat. Fills meus, no cregueu les falses veus que us parlen de coses falses i d’una llum falsa. Vosaltres, fills meus, torneu a la Sagrada Escriptura. Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia. Moltes gràcies.”

Vegeu l’aparició aquí:

2. A Itàlia, un sacerdot exorcista conegut a la seva parròquia per la seva poderosa pregària, em va explicar que un dia un jove que tenia un gran problema el va a veure i li suplica de parlar amb ell perquè està desesperat. Està al límit de les seves forces. No només està físicament malalt, sinó que també es troba en una crisi mental constant. És addicte a pràctiques ocultes que devasten completament la seva ànima, i no només això sinó que també està ficat en drogues, alcohol i altres substàncies nocives. Malauradament aquest sacerdot estava enmig d’un altre cas difícil que no podia interrompre. Però veient el jove amb tanta pena, no vol que marxi decebut. Pensa en l’estàtua preciosa de la Mare de Déu que ell mateix havia posat a la seva església. És l’estàtua de la Mare de Déu a la rue du Bac de París, el santuari de la Medalla Miraculosa. En aquesta estàtua, les mans s’estenen cap enfora, amb uns anells dels que en surten raigs de llum que representen les gràcies que dóna als qui les hi demanen. Per assegurar-se que aquesta ovella perduda no es queda sola en aquella foscor terrible, el sacerdot la convida a confiar cegament en la Mare de Déu Santíssima tot dient-li:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Vés a pregar davant de l’estàtua i mira-la bé als ulls! És la teva Mare, Ella t’ajudarà!”

Decebut per no haver pogut obrir el cor al sacerdot, el jove s’agenolla davant la Mare de Déu i li aboca totes les seves tristeses. Centra la mirada als Seus ulls. De sobte sent una sensació immensa d’alleujament procedent dels ulls de Maria. Mai en la seva vida no havia sentit tanta tendresa materna. Ple d’alegria, es queda molta estona davant de l’estàtua. Era com un bàlsam que penetrava el seu cos, el seu cor i la seva ànima. Quan surt, se sent guarit i lliure! Maria beneïda, escollida per Déu per aixafar el cap de la serp, era la persona perfecta per rescatar a aquest fill perdut, atrapat per la falsa felicitat que el món ofereix als nostres joves d’avui. En la seva compassió maternal, Maria havia obtingut aquest alliberament de Déu.

Benvolguts amics, no és casual que, una vegada més, aquest mes, la Mare de Déu ens digui: “Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia”.

3. El dissabte 16 de juny, al Santuari marià de Pontmain (Mayenne), tindrà lloc una jornada de pregària referent al missatge de Maria que s’hi va aparèixer el 1871. Parlaré de la pregària i de la visió del futur que Maria ens dona avui, en el si d’aquest món tan agitat. (Veure PS4)

4. Quaresma ben feta

Sant Joan Bosco va recollir molts nens abandonats dels carrers de Torí (Itàlia). La seva mare, Margarita, tenia la difícil tasca de ser mare d’aquesta nova família nombrosa, molt nombrosa. Un dia, quan ja no podia més, li va dir al seu fill: “Estic esgotada. Ho trenquen tot. No els puc mantenir a tots. Plego. Troba algú altre que se’n cuidi”.

Don Bosco es queda en silenci. Sap el que està fent per ells. Els hi dedica dia i nit. Així que treu un crucifix de la seva butxaca i l’aguanta davant dels ulls de la seva mare. Ella mira llargament Jesús a la creu, entén el missatge i acaba dient: “Està bé, em quedo! Jesús no va intentar evitar el que li venia quan les coses es van posar difícils.

A la Vicka li encanta demanar a Jesús en oració: “Senyor, digue’m, què puc fer per tu, per consolar-te en el camí de la creu?”. Crec que aquesta és la pregunta correcta que ens hem de plantejar a principis de la Quaresma.

Pel que fa al dejuni, hi ha persones que encara es mostren reticents a comprometre’s amb aquesta pràctica que la Reina de la Pau ens demana. El dejuni és una gràcia que hem de demanar amb fervor perquè dóna uns fruits sorprenents! No oblidem aquest missatge, ara més que mai, en vista de les notícies que ens arriben cada dia d’arreu del món: “només a través del dejuni i la pregària podeu evitar les guerres, aturar les guerres i suspendre les lleis naturals” Què és més fàcil? Dejunar a pa i aigua els dimecres i els divendres o arreglar els danys d’un terratrèmol o d’una inundació que s’hauria pogut evitar amb el dejuni?

Aquí tenim una pregària que ens ajudarà a entrar de bon grat a la pràctica del dejuni:

5. Pregària del dia anterior al dejuni.

«Estimat Jesús, tu saps que demà és dia de dejuni. També saps que he decidit dejunar tal com la teva mare ens hi convida de manera insistent. No obstant això Jesús, si t’he de ser sincer, et necessito perquè estic tan aferrat al menjar! El dejuni és un esforç que em costa. Jesús, queda’t amb mi tot el dia, t’ho suplico. No permetis que la temptació em robi la gràcia que Tu m’has preparat per demà. Et voldria ajudar a arribar a tots aquells cors que avui estan tancats a les teves crides! Sé que amb l’ofrena del meu dejuni els podràs omplir de la teva Llum i del teu Amor. Però saps que sóc molt feble! Estimat Jesús, dona’m la gràcia de dejunar amb el cor, sense pensar massa en els plats que no menjaré, per poder obtenir bons fruits de conversió pels meus pròxims i per tants d’altres. No vull prendre aquesta decisió tot sol, la vull prendre amb tu. Sigues la meva força, Déu meu! Amb tu tot es fa possible i no tinc por. A més, em fa contenta pensar en els milions fills teus que demà estaran units espiritualment amb mi i dejunaran a pa i aigua. No estaré sol, són uns bons ànims. La teva mare ens anomena “els apòstols del seu amor”. Ella depèn de nosaltres per poder realitzar els seus plans per el món. Quin honor formar part d’aquesta família! Estimat Jesús, el fet d’haver parlat amb tu ja em dóna coratge. Gràcies! M’abandono a tu amb una gran confiança. M’uneixo amb el meu dejuni al teu dejuni al desert, així prendrà un valor infinit i això m’omplirà de joia!»

 

 

 

 

 

 

 

6. El Proper Direct serà el 3 de Març a les 9 del vespre en francès.

La retransmissió del 3 de febrer la podeu veure a:

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Estimada Gospa, t’ho demanem, si et plau, inspira’ns els teus propis sentiments  amb la Passió del teu Fill Jesús. Que aquesta Quaresma ens connecti profundament amb els secrets del teu cor maternal! Què et deia Jesús abans de la seva passió?

Germana Emmanuel +

PS 1. Pregueu amb nosaltres pel nostre estimat Benet XVI, que diu que se sent cada vegada més feble, però sense por, quan s’acosta la mort.

PS 2. El 19 de març celebrarem la festa del gran sant Josep.

Oferim-li una trentena per agrair-li la seva bondat i confiar-li les nostres intencions més urgents. El 15 de març donaré un testimoni sobre ell. Però, si us plau, envieu-me els vostres. Cada vegada que és honrat per un dels seus seguidors, respon al favor amb gràcies especials. Avis per a navegants!

PS 3. “Veritablement la millor obra de la germana Emmanuel”

 

 

 

 

 

500 Còpies venudes en els primers dos dies a la venda!
La primera edició gairebé exhaurida!

PS 4. Novetat! Vegeu el DVD de la Germana Emmanuel parlant als joves d’Argentina

YouTube:archive.org/details/CharlaSorEmmanuel211117

I el seu DVD sobre el sofriment a Medjugorje (Anglès i Croat)

PS 5. Descarrega’t l’MP3 de la Germana Emmanuel ara mateix! Mira’l aquí:  https://sremmanuel.org/product-category/download/

PS 6. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Mons. Cattenoz, arquebisbe d’Avinyó, va consagrar la seva diòcesi a l’Immaculat Cor de Maria el 8 de desembre de 2017, després d’una novena on tots els membres de la diòcesi van ser convidats a resar la següent pregària, escrita pel cardenal Sarah:

“Estimada Mare de Déu, Reina dels Àngels i dels Sants, Mitjancera de totes les gràcies, trobem refugi i protecció en el vostre Cor Immaculat, perquè sou la nostra Mare. Ens concediu, com vau prometre als tres pastors a Fàtima, d’aprendre a oferir la nostra vida cada dia per a la salvació dels pecadors. Que el vostre amor maternal arribi i toqui els cors que s’han endurit pel pecat, perquè tots els homes, que han estat salvats per la sang del vostre Fill en la Creu, puguin trobar el camí cap a l’amor, la penitència i la reconciliació amb Déu i amb els seus germans. Després podrem cantar junts en un sol cor el triomf de la teva misericòrdia materna. Amén. ”

Seguit d’1 Pare nostre, 10 Ave Maria, 1 “Gloria”, i 3 vegades “Oh Mare de Déu, concebuda sense pecat, pregueu per nosaltres que us recorrem”.

La teva diòcesi encara no s’ha consagrat? Prepara el camí dient aquesta pregària! Mgr. Cattenoz ha convidat a totes les parròquies a consagrar-se al Cor Immaculat de Maria.

PS 8. Les properes missions seran:

Italià al febrer

Letònia al març

França al juny

Indonesia i Xina al juliol

Espanya al setembre

Si us plau, seguiu pregant molt per aquestes.

PS 9. Gloria Polo (Colòmbia) és un dels millors testimonis del nostre temps en el que tants catòlics han deixat Jesús.

Les seves paraules han acostat milers de persones cap a Ell. És difícil seguir sent la mateixa persona després d’escoltar-la. Trobareu el seu testimoni en aquest enllaç , religion/gloria_polo_ testimony.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 10. La parròquia de Medjugorje ens convida al VI Recés Internacional per a la Vida, del 9 al 12 de maig de 2018; al 19è Recés espiritual per a matrimonis, del 7 al 10 de novembre i finalment al 23è Recés Internacional per als sacerdots del 2 al 7 de juliol.

Inscriu-te a: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost. Si us plau, apunteu-vos amb les vostres organitzacions locals.

15 de gener de 2018. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava davant la presència dels qui hi havien anat per encomanar l’any nou al Cor Immaculat de Maria. Després, la Mirjana va transmetre aquest missatge que la nostra Mare ens dirigeix a tots:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, quan a la terra arriba a mancar l’amor, quan no es troba el camí cap a la salvació, jo com a Mare vinc a ajudar-vos a conèixer la fe veritable, viva i profunda; a ajudar-vos a que us estimeu de veritat. Com a Mare anhelo el vostre amor recíproc, la bondat i la puresa. El meu desig és que sigueu justos i que us estimeu. Fills meus, tingueu un ànim joiós, sigueu purs, sigueu infants. El meu fill va dir que estimava ser entre els cors purs, perquè els cors purs són sempre joves i alegres; el meu fill va dir que us perdonéssiu i us estiméssiu. Sé que això no sempre és fàcil: el sofriment us fa créixer en l’esperit. Per poder créixer tot el possible espiritualment us cal perdonar i estimar sincerament. Molts fills meus a la terra no coneixen el meu Fill, no l’estimen; però vosaltres, que estimeu el meu Fill i el porteu al cor, pregueu, pregueu i, tot pregant, percebeu el meu Fill a prop vostre: que la vostra ànima respiri el seu esperit. Jo estic enmig vostre i us parlo de petites i grans coses. No em cansaré mai de parlar-vos del meu Fill, amor veritable. Per això, fills meus, obriu-me els vostres cors, permeteu que jo us guiï maternalment. Sigueu apòstols de l’amor del meu Fill i del meu. Com a Mare us demano: no oblideu aquells que el meu fill ha cridat per guiar-vos. Porteu-los al cor i pregueu per ells. Moltes gràcies!”.

Podeu veure el vídeo de l‘aparició a:  https://www.youtube.com/watch? v=PpYUbVUNwvE

2. Un bonic regal de Nadal! Durant una reunió nadalenca amb la meva Comunitat, vaig treure d’una cistelleta el nom d’un sant, company de ruta per a l’any 2018, com suposo que també vau fer tots vosaltres (Veure PS 1). Per a gran sorpresa meva, vaig veure que aquesta vegada no era un, sinó “legions” els que m’havien triat! Efectivament llegeixo: “Els àngels de la guarda”. No només el meu àngel de la guarda (ben acostumat a protegir-me), sinó tots els àngels de la guarda! Ignoro què em depararà aquest any nou però si tota aquesta multitud d’amics celestials m’han triat, segurament tindran els seus motius.

Sabíeu que un sol àngel de la guarda, fins i tot el més petit, és més poderós que tots els dimonis de l’Infern junts? I això és així senzillament perquè un àngel de la guarda té a Déu amb ell, cosa que no passa, per cert, amb els dimonis. La tasca que m’ha estat encomanada em fascina: “Donar a conèixer els àngels custodis”.

Començo immediatament!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de la meva tendra infància, els meus pares em van ensenyar a parlar amb el meu àngel i a encomanar-m’hi perquè em guiés i em protegís. Essent encara petita, li vaig donar el nom de Rafael, per facilitar la meva sintonia amb ell. Aquest nom no em va pas venir d’una revelació, sinó que el vaig triar pensant que el meu àngel estaria feliç de portar el nom d’un Arcàngel. Agraeixo als meus pares d’haver sabut parlar-me del meu àngel perquè d’aquesta manera vaig poder establir amb ell una amistat preciosa, amb tota senzillesa. El “caminet” de Santa Teresina de l’Infant Jesús, sense manifestacions extraordinàries, és el més segur per a mi …

Mentre vivia a Natzaret va passar una cosa que em va marcar molt. La Sylvie, una de les germanes de la meva Comunitat, venia del protestantisme i encara li costava relacionar-se amb els sants i els àngels. Cada vegada que durant els àpats jo compartia les meves anècdotes sobre el meu àngel de la guarda, de com m’havia protegit o com m’havia ajudat en alguna situació difícil, aquesta germana remugava en veu baixa que tot això era pura fantasia. Però com que em referia a fets concrets, secretament ella va decidir comprovar si efectivament allò era cert i així saber a què atenir-se.

Un matí, va pregar així: “Rafael, si veritablement he de resar als àngels i acceptar-los com amics, dóna’m un senyal. Et diré una cosa que hauràs de transmetre a Sor Emmanuel. Si veig que ella capta el missatge, hauràs guanyat i a partir d’ara pregaré als àngels”. Arriba l’hora de dinar, torno a casa i dic a les germanes: “Endevineu el que el Senyor m’ha fet comprendre avui!” I cito textualment el missatge que la Sylvie li havia encomanat al meu àngel custodi. En un primer moment, ella no va dir ni una paraula perquè primer s’havia de refer del xoc; però des d’aleshores és una de les “fans” més fervents dels àngels custodis!

3. Un àngel a l’atur? Vivim molt per sota del nostre potencial. Insisteixo: molt per sota! Patim a causa de la solitud, dels malentesos, de la impossibilitat de comunicar-nos amb els nostres éssers estimats, estem indecisos sobre el rumb que hem de prendre … i no acudim als amics celestials que Déu ens ha posat al nostre costat! No obstant això, com més els demanem, més ens ofereixen la seva ajuda. Tenen la missió d’encaminar-nos cap Déu, d’ajudar-nos a triar la voluntat del Senyor en lloc de buscar complaure als homes. Cada àngel de la guarda coneix el pla específic de Déu per al seu protegit. ‘Els àngels ens donen un ajut infinitament preciós quan convivim amb ells en el món de l’invisible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molts pares es queixen que els seus fills ja no els fan cas perquè prefereixen escoltar els amics de la seva edat i adaptar-se a la seva forma de vida. Però aquests pares, que obliden que el seu fill també té un àngel que desitja conservar-lo en bona salut tant física com espiritual? Quan el diàleg es trenca o es torna massa difícil, els àngels utilitzen recursos divins. Suggereixen a la consciència dels seus protegits el que complau a Déu; però actuen d’una manera tan humil i subtil, que aquest protegit creu que allò és producte dels seus propis pensaments, quan en realitat està actuant segons li ha estat suggerit. Això per descomptat no és automàtic, però una pregària als àngels, feta amb tota confiança, aconsegueix resultats sorprenents. El Pare Pius era un gran amic dels àngels, fins al punt que els seus àngels responien per ell a la seva nombrosíssima correspondència. Com podia escriure tantes cartes si es passava pràcticament tot el temps al confessionari?

Al principi de les aparicions, la Mare de Déu va demanar a cadascun dels membres del grup de pregària que es fes amic del seu àngel de la guarda i que li escrivís una carta que ella recolliria l’endemà. Ells no sabien gaire com fer-la però les van escriure i les van col·locar als peus de la Mare de Déu tal com Ella els havia indicat. Com a resultat, van desenvolupar una amistat preciosa amb els seus àngels. Això els va ser de molt profit, especialment sota l’opressió comunista quan qualsevol protecció era benvinguda. Recordem-ho en cas de possibles noves opressions!

4. Per un pèl! Marthe és una jove molt vinculada amb Medjugorje que ens explica:

“Visc a Normandia (França) i desitjo de tot cor compartir una cosa realment increïble que m’ha passat. Acabava de fer 22 anys, d’aprovar les oposicions de professora de francès i sobretot de viure una forta conversió a la fe cristiana. ‘En síntesi, un any ple d’alegries i molt prometedor! Una nit, després d’haver passat un bon cap de setmana amb uns amics, em disposava a tornar a casa. Tenia tres hores de viatge i ja era passada la mitjanit! Els meus amics em van insistir molt que em quedés a passar la nit allà, però això per a mi era impensable perquè l’endemà havia d’anar a treballar.

Emprenc el viatge però al cap d’un quart d’hora les meves parpelles comencen a tancar-se. Amb el propòsit d’arribar més ràpid accelero i em poso a 150 km/h per l’autopista. I durant un segon, m’adormo al volant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llavors és quan passa una cosa veritablement extraordinària. Durant uns segons tinc la visió d’un àngel molt gran i lluminós. En el meu cor sabia que era el meu àngel de la guarda. Era gran com per fer-me entendre que em protegia i la seva lluminositat era tan viva que em va despertar de cop. I, sorpresa…! Estava a punt d’estavellar-me contra una tanca de seguretat a 150 km/h… Vaig aconseguir donar un cop de volant just a temps per evitar l’impacte i encarrilar el cotxe cap a l’autopista. Em va anar d’un pèl, d’un segon… Déu és bo. Per culpa de la meva imprudència, hagués pogut acabar amb la meva vida als 22 anys, banyada en sang al costat de la carretera! Déu es va compadir de mi i va permetre que el meu àngel de la guarda em salvés la vida. Com diu el Salm 90: “Ha donat ordres als seus àngels de guardar-te en tots els camins”. Dono gràcies a Déu per haver-me protegit i per haver-me donat un àngel de la guarda perquè vetllés per mi. No oblidis que tu també tens el teu que vetlla per tu i els teus! “(Veure PS 2).

Us proposem aquesta pregària preciosa a l’àngel de la guarda: “Sant Àngel de la Guarda, a qui Déu en la seva gran bondat ha encomanat el meu camí, tu que m’assisteixes en les meves necessitats … (Veure PS 3):

Estimada Mare de Déu, et supliquem que ens guardis com les ninetes dels teus ulls. Si “l’amor arriba a faltar a la Terra i no es troba el camí de la salvació” no ens abandonis en les tenebres! Qui millor que tu pot portar-nos cap al teu Fill Jesús que és i serà per sempre el Camí, la Veritat i la Vida?

Sor Emmanuel +

 PS 1. Com cada any, us oferim el llistat dels sants perquè pugueu triar un sant protector. (Retalleu i plegueu els noms i poseu-los a dins una cistelleta perquè cada persona en tregui un i descobreixi quin sant l’ha triat per ser el seu company especial per a l’any). Sor Faustina també seguia aquesta tradició a la seva Comunitat. (Diari § 359). Trobareu la llista al següent enllaç: https://docdro.id/rhnEyqv. Feu-la servir a les trobades de família o amb amics. Sobretot no deixeu el vostre sant protector a l’atur!

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 2. Per què l’àngel de la guarda de la Marthe la va salvar de l’accident fatal quan tantes altres persones moren a la carretera? Heus aquí la resposta de la Marhte: “El Senyor va permetre que el meu àngel custodi em salvés. Per què a mi? Només Déu ho sap. No era la meva hora. Penso que Ell encara em necessitava aquí a la Terra”. A més, la Marhe resava molt. Això és un misteri, perquè el temps de Déu no és el nostre. És per això que la nostra estimada Mare ens diu: “Estigueu preparats!”. “Estimats fills, no oblideu que la fita de la vostra vida és el Cel”. És molt bo que Consagrem la nostra mort, així com la dels nostres éssers estimats, des d’ara. Així, quan arribi el moment, Déu podrà venir a acollir-nos en pau perquè puguem néixer al Cel.

PS 3. Sant Àngel de la Guarda, a qui Déu, en la seva infinita bondat, ha encomanat el meu camí; tu que m’assisteixes en les meves necessitats, que em consoles en les meves penes i em sostens en els meus desànims, et dono gràcies per tot el que fas cada dia per mi. T’agraeixo que sempre vetllis per mi, que em protegeixis del perill, que em defensis contra els meus enemics i que allunyis de mi les ocasions de pecat. Ensenya’m a estar atent a la teva veu i a les teves inspiracions, que les segueixi amb fidelitat. Dirigeix-me, governa’m i precedeix-me en tota circumstància.

Ajuda’m a reconèixer i a complir la voluntat de nostre Senyor. Prega especialment per mi en tots els moments en què no em trobo en la seva presència, quan per falta d’atenció m’allunyo d’Ell. A la llum divina, et prego que intercedeixis davant dels àngels de la guarda per tots els qui estimo i de qui en conec les dificultats, per il·luminar-los, protegir-los i conduir-los. Oh bon àngel meu, el meu amic més fidel, acompanya’m al llarg de la meva peregrinació per la Terra i, en el moment de la meva partença, en presència de Maria i de Josep, condueix-me a Déu nostre Pare, a les estances del descans etern i de l’Alegria eterna. Amén. Autor anònim.

PS 4. Enllaços d’algunes xerrades de la darrera missió de Sor Emmanuel a Argentina, Xile i Uruguai:

Xerrada de Sor Emmanuel a l’Església de la Transfiguració a Pilar: archive.org/details/ CharlaSorEmmanuel211117 (Àudio traduït de l’anglès – Elecció dels vidents en Medj – Misteri de la Visitació – Vida intrauterina – Maria, Mare Nostra – El camí de la santedat – Grups d’oració – L’obra de Satanàs en aquests dies – Oració amb el cor)

– Programa de María Esperança del Món (a partir del minut 40):

youtu.be/cqW9pu67YEU (Vídeo entrevista traduïda de l’anglès – Motiu de la seva missió a Argentina – Tornar a Déu – El major obstacle – La família – L’oració en família – Exemples de santedat pels joves – Apressar el triomf del cor de Maria)

Àudio Conferencia Sor Emmanuel Maillard a Argentina, en la Inmaculada Concepción de Belgrano (Part I) www.youtube.com/watch?v= vgmKKNDAbbw&t=60s

(Àudio traduït de l’anglès – Valor del sofriment – Ofertori en la santa missa – Co-redempció – La gran batalla – Importància de estar en gràcia i dels grups d’oració – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

i (Part II): www.youtube.com/watch?v= kA6MsQiwBdE&t=72s (Repetició de l’última part de l’ anterior – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

Conferencia de la Germana Emmanuel Maillard a Mendoza – Gloria Tv (Vídeo traduït de l’anglès – Pau de Déu i oració amb el cor, fer la voluntat de Déu) gloria.tv/video/ QhU6xZMWgXx62HevifUp7WLoq

Entrevista a la Germana Emmanuel – Ana Maria Buratti – Pilar (Àudio traduït del francès – Presentació de la seva missió, Reina de la Pau i de la Reconciliació, Pau del Cor, Oració, Importància del Perdó, Pràctiques esotèriques, Reiki, Misericòrdia Divina)

https://drive.google.com/file/ d/1TXGvLIK2fQPXnMYtL23Px- Aypt2-pAlz/view?ts=5a35775d

PS 5. El proper Direct en francès serà el 3 de febrer a les 21, hora francesa; el del 3 de gener es pot veure a:

www.enfantsdemedjugorje.fr/ direct-du-3-dimanche-3- janvier-2018/

PS 6. El fruit de les nostres properes missions depèn molt de la vostra intercessió: 3 ciutats d’Itàlia a finals de febrer incloent-hi una gran convocatòria a Assis sobre la Misericòrdia, Letònia al març, França al juny, Indonèsia i la Xina al juliol i Espanya al setembre , si Déu vol.

PS 7 . Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

Tan “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it

També es poden adquirir a través de Mercado Libre. www.mercadolibre.com.ar

12 de desembre de 2017 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2017, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la seva casa d’hostes en presència d’una quantitat reduïda de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, us parlo com a mare vostra, la mare dels justos, la mare d’aquells que estimen i que pateixen, la mare dels sants. Fills meus, vosaltres també podeu ser sants, això depèn de vosaltres. Els sants són aquells que estimen sense mesura el pare Celestial, aquells que l’estimen per sobre de totes les coses. Per això, fills meus, busqueu sempre esdevenir millors. Si intenteu ser bons, podreu ser sants, encara que no penseu així de vosaltres. Si penseu que sou bons, no sou humils i l’orgull us allunya de la santedat. En aquest món inquiet i ple d’amenaces, les vostres mans, apòstols del meu amor, haurien d’estar esteses en pregària i misericòrdia. Oferiu-me el Rosari, aquestes roses que estimo tant. Les meves roses són les vostres pregàries dites amb el cor i no només recitades amb els llavis. Les meves roses són les vostres obres de pregària, de fe i d’amor. Quan el meu Fill era petit, em deia que els meus fills serien nombrosos i que em portarien moltes roses. Jo no ho entenia. Ara sé que aquests fills sou vosaltres, que em porteu roses quan estimeu el meu Fill sobre totes les coses, quan reseu amb el cor, quan ajudeu els més pobres. Aquestes són les meves roses. És la fe que fa que tot en la vida es faci amb amor, sense orgull i sempre disposats a perdonar, a no jutjar mai i intentar sempre comprendre el nostre propi germà. Per això, apòstols del meu amor, pregueu per aquells que no saben estimar, per aquells que no us estimen, per aquells que us han fet mal, per aquells que no han conegut l’amor del meu Fill. Fills meus, això és el que espero de vosaltres, perquè recordeu que pregar significa estimar i perdonar. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=KtiqrHC0if8

2. Odette atrapada en el gel del Podbrdo. Fa uns quants dies, la parròquia de Medjugorje va ser sacsejada per un terrible esdeveniment: una pelegrina francesa va ser declarada desapareguda.

L’Odette formava part del grup de pelegrins de Niça que havia vingut per celebrar la Immaculada Concepció de Maria el 8 de desembre. Soltera, de 84 anys, l’Odette treballa a casa d’una família nombrosa la mare dels quals havia mort. Una persona senzilla, amb gran sentit comú i una fe sòlida en Déu.

Aquell matí del dimarts 5 de desembre la temperatura havia baixat molt. L’Odette va pujar el turó del Podbrdo, allunyant-se una mica dels senders habituals per explorar una mica més aquest lloc beneït. La seva vista deficient va fer que no pogués tornar sobre els seus passos. No per això va perdre el cap i finalment va decidir prudentment romandre on es trobava per evitar empitjorar la situació: d’una banda hi havia un precipici i de l’altra, les roques eren massa altes per a ella. Les hores se succeïen i ningú no acudia al seu rescat. Va transcórrer el dia, sense cap novetat. El fred es va fer més intens. Per no congelar-se, canviava de posició i pregava incessantment sense desanimar-se pensant que acabarien per trobar-la, així com Jesús havia estat trobat en el Temple. Quan finalment les ombres de la nit van cobrir turó, la temperatura va baixar a -5ºC. L’Odette no es volia adormir i lluitava aferrissadament amb les seves pobres forces contra la son i el fred. Pregava i cantava, meditava la Passió de Jesús. “També Ell havia tingut set a la creu”, pensava. En un moment determinat va perdre l’equilibri i va caure. Com que sentia dolor va pensar: “Jesús va rebre fuetades; jo també puc suportar això! “Ja no podia moure les cames, però la seva confiança romania ferma. Passo per alt els detalls d’aquesta prova inacabable.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havíem estat alertats de la seva desaparició el mateix dimarts i així que la notícia es va difondre pel poble es va formar una meravellosa cadena de suport i de súplica. Crec que els nostres àngels de la guarda no havien estat mai tan sol·licitats com durant aquelles hores de suspens. Els demanàvem que l’escalfessin, que li donessin menjar i beure, a la seva manera, i també que la mantinguessin animada.

Com que la gelada persistia, hi va haver qui va pensar que ja hauria mort de fred i demanaven al Senyor que la portés al Cel. ‘Els àngels van escoltar les nostres pregàries! Ella, que és fredolica per naturalesa i que no tenia prou abrigall per una prova així, afirma que no va tenir fred. Després de gairebé 36 hores, un dels 50 socorristes de Medjugorje, un tal Josep, que treballa com a mosso al Viktor, la va trobar dimecres al voltant de les 23. L’Odette no cessava d’agrair-ho a tothom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la nit següent l’Odette va ser trobada i transportada d’urgència a l’hospital de Citluk on li van poder estabilitzar la temperatura i sotmetre-la a un examen minuciós. ‘Estava en perfecta salut; ni tan sols s’havia refredat!! Va poder tornar tranquil·lament a Medjugorje on va reprendre el programa del pelegrinatge amb el seu grup, totalment recuperada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per la meva banda, escoltant-la, vaig ser testimoni del poder de la seva fe, una fe de nena que li va permetre romandre en calma sense tenir cap por. “Era qüestió de confiar, ens va dir, amb una simplicitat commovedora: la Santíssima Mare de Déu no podia abandonar-me!” Gràcies Senyor, perquè a França encara queden veritables creients!

La protecció física i moral extraordinària que va experimentar l’Odette em recorda el que va passar amb el gran escriptor rus Alexander Ogorodnikov. També ell va haver de travessar “la prova del gel” si se’n pot dir així. ¿Com va poder sobreviure al seu empresonament a Moscou el 1968 quan va ser llançat nu a una cel·la amb les parets cobertes de gel? La resposta és simple i ell mateix en dóna testimoni: milers de persones van resar per ell i molts li enviaven els seus àngels custodis. Els seus torturadors volien que morís congelat i d’aquesta forma treure del mig a aquell cristià enutjós, però Déu tenia un altre pla per Alexander. Envoltat de gel experimentava una calor misteriosa i ell sabia que allò provenia de la intercessió dels seus germans que el sostenien amb la seva pregària. Va ser finalment alliberat i va poder reprendre les seves activitats com a testimoni de Crist (Veure PS 1)

No sabria dir quants àngels van ser enviats a assistir a l’Odette. Només Déu ho sap, però encara que n’ignorem el nombre, som testimonis de la seva eficàcia. Qui d’entre nosaltres no té algú que estigui passant per un moment de gran dificultat física o espiritual?. Per què no fer el bé que està al nostre abast? Per què vivim desaprofitant els nostres mitjans espirituals i no recorrem a aquests amics tan poderosos?

3. Quan la Mare de Déu estava embarassada. La Santíssima Mare de Déu que es va aparèixer a Juan Diego el 1531 a Mèxic com la Verge de Guadalupe és una de les poques representacions de la Mare de Déu embarassada. El llaç negre que cenyeix la cintura era considerat pels asteques com a signe de la maternitat i els seus cabells deslligats com a signe de virginitat. A més, les nou flors Nahui Ollin que adornen la seva túnica representaven al déu Ometeotl, déu de la vida i l’alegria, creador de les persones, amo del cel i de la terra. I la Mare de Déu es va presentar a Juan Diego com la mare del veritable Déu, del Déu per qui es viu, propietari del Cel i de la Terra.

La Tilma on va quedar estampada la imatge es manté permanentment a la temperatura d’una dona a punt de donar a llum. La imatge no està impresa sobre la tela sinó que, tal com succeeix amb el Sant Sudari de Torí, hi flota misteriosament a sobre. En veure aquesta dona desconeguda que portava els signes del seu poble, milers d’asteques van demanar ser batejats. És de les nostres, deien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És de les nostres per a nosaltres també! Per tant crec que podem oferir-li un bell gest d’afecte i gratitud, unint-nos a Ella al diàleg diví que manté amb el seu Fill encara invisible però ben present en Ella. En aquests dies que vivim a l’espera del naixement del Fill de Déu amb Maria i Josep, us proposo aquesta senzilla pregària per resar des del més profund del cor mentre esperem el Dia de l’Alegria, la festa de Nadal:

“Estimat Nen Jesús, arraulit en el si de la teva Mare Immaculada, vinc a veure’t; necessito parlar-te. Dir-te abans de res quant em meravella que Déu en persona hagi pres la nostra carn, tan fràgil i vulnerable. Has fet un salt vertiginós des dels esplendors celestials on vivies amb el Pare per a desposar la nostra raça tan miserable i córrer amb nosaltres tota mena de riscos … Això em submergeix en adoració! Com no estimar-te? Com no voler-te fins a l’infinit en aquest estat de zigot, d’embrió, de fetus, fins i tot abans que es pugui veure el teu rostre en el paupèrrim estable de Betlem! Sí, t’estimo perquè has fet això per amor a mi, a la meva família, a tota la humanitat. Has vingut al nostre sòl fangós per salvar-nos, per elevar-nos cap a tu i permetre’ns participar amb tu de les delícies d’una vida eterna en la teva presència. Només a tu, Jesús, se’t podia haver acudit una bogeria així! Però no has deixat de sorprendre’ns, et començo a conèixer!

Jesús, saps què? la meva visita és una mica interessada … T’he de demanar una cosa, no et sorprenguis! Avui dia, milions de petits éssers minúsculs com Tu s’amaguen en el si de les seves mares. Són els teus tresors, Jesús! Els seus àngels en el Cel contemplen incessantment el rostre del teu Pare. No hi ha ningú més innocent que ells en tota la Terra. Deixa’m parlar d’ells, perquè tots han rebut el do de la vida, però no tots han rebut el do de l’amor. Alguns suren alegrement en sentir l’amor de les seves mares, però d’altres es pregunten què estan fent allà perquè perceben que són rebutjats.

Jesús, tu que ets alhora Vida i Amor, tu que ets també la Paraula viva, segurament endevines el que et vull demanar: T’ho prego, visita’ls a tots! Tant els petits que s’alegren en saber-se estimats com aquells que pateixen pel seu rebuig. Ets tan petit que no tindran por quan te’ls acostis, al contrari! Vés a trobar-los allà on siguin, en aquells tabernacles de la vida humana on estan creixent lentament. Tens la mateixa mida que ells, sigues per a ells un bessó diví! Gràcies a les seves antenes extremadament sensibles que els confereix la seva innocència, estan a l’escolta de l’ànima de les seves mares, igual que la del seu Creador. Aprofita’t d’això, Jesús! Digues-los que són infinitament preciosos per a tu, que reconeixes en ells la teva pròpia imatge, que els vols veure créixer i transformar-se plenament en el que són en el pla d’amor que has concebut per a ells!

I si malauradament fossin arrencats, naturalment o per mitjans violents, del seu humil amagatall, oh tendre Jesús, escolta els seus crits d’angoixa i vessa-hi el teu immens amor per curar la seva ferida! I que els hi passin les teves paraules, Jesús: “Pare, vull que ells estiguin on jo estigui, que estiguin ells també amb mi! I que aquest torrent d’amor emboliqui també el cor dels que han triat rebutjar-los. Si us plau, permet que s’acullin a la teva abraçada de misericòrdia.

Nen Jesús amagat en Maria, com agrair-te per haver-me visitat en el si de la mare, quan ella i el meu pare em van consagrar al teu Sagrat Cor i al Cor Immaculat de Maria! Fes que tots els pares facin el mateix; allunya d’ells els llops que per contra volen robar i devorar els fills dels homes.

Minúscul Jesús amagat en Maria, escolta la meva pobra pregària a favor dels teus semblants. El dia de Nadal, vine a néixer en el meu cor que llangueix per tu, t’espera i espera, talment com el sentinella atalaia l’aurora. ¡Maranatha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu unir-vos a Sor Emmanuel i resar aquesta preciosa pregària en tres vídeos curts amb muntatge d’imatges i música:

Francès: www.facebook.com/ EnfantsdeMedjugorje/posts/ 1503743249721753

Italià: www.facebook.com/ SuorEmmanueldiMedjugorje/ posts/1375327309263632

Anglès: www.facebook.com/sr. emmanuelmaillard/videos/ 2446983462192528/

4. No us oblideu de treure a l’atzar un sant com a company per al 2018. Com és tradicional a la Comunitat de les Benaurances, cada any oferim un llistat de sants per retallar i després oferir als familiars i amics i així descobrir quin sant han elegit per guiar-los i protegir-los durant el proper 2018. A la comunitat de Santa Faustina també tenien el mateix costum (Veure al seu Diari § 359).

Trobareu la llista de sants 2018 en el següent enllaç:

https://docdro.id/ rhnEyqv

5. Per Nadal feu regals que alimentin el cor i l’esperit. Veure PS 2.

6. Submergida a Amèrica del Sud … El mes de novembre passat vaig tenir la gràcia de realitzar una magnífica missió a Argentina, Uruguai i Xile. Per què magnífica? Perquè mai no m’hauria imaginat que els missatges tindrien una acollida així i que em trobaria davant de tant interès! ‘Les multituds omplien les esglésies; no hi cabia ni una agulla! A cada lloc ens hem trobat amb sants sacerdots, veritables pastors d’ànimes, que han fet vessar la meva alegria. També vaig poder admirar el zel dels laics organitzadors que s’han sacrificat per a aquesta missió i que ens han donat exemple del que significa “pertànyer a Jesús per Maria” en obra i en veritat.

El meu profund agraïment a tots aquells que han resat per aquesta missió, sé que alguns fins i tot han dejunat per ella! Percebia que la benedicció ens arribava gràcies a totes aquelles ajudes invisibles. Si us plau persevereu en la pregària intercedint per les nostres properes missions: Itàlia (febrer), Letònia (març), França (juliol), Espanya (setembre), etc.

7. Links d’algunes xerrades de la recent missió de Sor Emmanuel a Argentina, Xile i Uruguai:

– Xerrada de Sor Emmanuel a l’Església de la Transfiguración al Pilar: archive.org/details/ CharlaSorEmmanuel211117

(Àudio traduït de l’anglès – Elecció dels vidents a Medj – Misteri de la Visitació – Vida intrauterina – Maria, la nostra Mare – El camí de la santedat – Grups de pregària – L’obra de Satanàs en aquests dies – Oració amb el cor) Veure PS 3

– Programa de Maria Esperança del Món (a partir del minut 40): youtu.be/cqW9pu67YEU (Vídeo entrevista traduïda de l’anglès – Motiu la seva missió a l’Argentina – Tornar a Déu – Major obstacle – La família – La pregària en família – Exemples de santedat per als joves – Cuitar el triomf del cor de Maria)

– Àudio Conferència Sor Emmanuel Maillard a l’Argentina, a la Immaculada Concepció de Belgrano (Part I) www.youtube.com/watch?v= vgmKKNDAbbw & t = 60s (Àudio traduït de l’anglès – Valor del sofriment – Ofertori a la santa missa – Co- redempció – La gran batalla – Importància d’estar en gràcia i dels grups d’oració – els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria) i (Part II):

www.youtube.com/watch?v= kA6MsQiwBdE&t=72s

(Repetició de l’última part de l’anterior – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

– Conferència de Sor Emmanuel Maillard Mendoza – Glòria Tv (Vídeo traduït de l’anglès – Pau de Déu i pregària amb del cor, fer la voluntat de Déu) gloria.tv/video/ QhU6xZMWgXx62HevifUp7WLoq

– Entrevista a Sor Emmanuel – Ana Maria Buratti – Pilar (Audio traduït del francès – Presentació de la seva missió, Reina de la Pau i de la Reconciliació, Pau del Cor, Oració, Importància del Perdó, Pràctiques esotèriques, Reiki, Misericòrdia Divina)

https://drive.google.com/file/ d / 1TXGvLIK2fQPXnMYtL23Px- Aypt2-pAlz / view? ts = 5a35775d

– Article de la revista Valorar sobre la visita de Sor Emmanuel: valorarmagazine.com.ar/sor- emanuelle-la-mongeta-de-Medugorje-visito-Pilar entrevista-exclusiva /

A mesura que anem tenint més links amb les seves diferents intervencions, els anirem compartint amb vosaltres.

Estimada Gospa, durant la guerra ens vas dir “Estimats fills, que aquest Nadal sigui més alegre que els altres Nadals. Que les vostres famílies estiguin alegres tal com ho estàvem a l’estable quan el meu Fill va néixer “(Des 1992). Mare, et demanem: treu de les nostres famílies tot el que ens impedeixi gaudir de la unió dels cors i de la pau!

PS 1 Llegiu la història d’Alexander Ogorodnikov a “La Pau tindrà l’última paraula”, de Sor Emmanuel. Cada dia, gràcies a oracions fervents que se’ls dirigien, els àngels visitaven a Alexander a la seva terrible cel·la. Li donaven consol i l’ajudaven a sobreviure en la seva terrible situació. Després d’haver estat alliberat el 1986, va anar a Lisieux (França) en un pelegrinatge organitzat per la Comunitat de les Benaurances. Allà va compartir amb nosaltres que en la gèlida i estreta cel·la on havia estat llançat, sentia la presència dels àngels que l’embolcallaven i l’abrigallaven com si estigués en un càlid mantell; i ell sabia que li eren enviats pels seus germans cristians.

PS 2 Tant “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a l’e-book (4,28€) i en versió “print on demand” (12,48€) a www.amazon.it

PS 3 Un excel·lent mitjà per realitzar el pla de Déu per a cada un de nosaltres és aferrar-nos a Maria, la nostra mare, prenent-la fortament de la mà, deixant que Ella ens condueixi a la plenitud de l’amor de Déu, unint-nos cada vegada més a Jesús. El Recés de Consagració a la Sma. Trinitat per Maria ens proposa anar lliurant dia a dia diferents aspectes de la nostra persona per viure-ho tot en comunió d’amor amb Ella. Contacte: gisele.riverti@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 4 Durant la Nit de Nadal és quan es registren més suïcidis, però també el dia de Nadal, per mediació de Maria, és el dia en què més ànimes deixen el Purgatori per néixer al Cel. Col·laborem amb Maria per salvar ànimes.

PS 5 Pregària al Nen Jesús nounat a la menjadora.

“Nen Jesús, t’estimo! Quan et contemplo, et veig tan petit, tan innocent, tan vulnerable … i no obstant això ets el meu Senyor i el meu Déu. Juntament amb Maria, Josep i els pastorets de Betlem també jo et vinc a adorar. Fes del meu cor un petit pessebre i vine a habitar en mi!

Nen petit Jesús, Herodes volia matar-te, a tu que venies a salvar-nos. Preserva’m de tot pecat i de tot el que pugui causar tristesa en la meva vida. Satisfés la meva ànima d’amor i d’aquesta pau divina a la qual tant aspiro. Com voldria agafar-te als meus braços com Maria, la teva Mare, i cobrir-te de dolços petons!

Tremolaves de fred a l’hivern de Betlem, i jo vull escalfar-te amb els cants de la meva ànima. Que cada un dels meus actes d’amor secrets sigui per a tu com un bri de fenc que t’abrigui i t’escalfi.

Preserva’ns de Satanàs; no permetis que sembri l’odi i la divisió a les nostres famílies. Vine a crear novament el món. Que el mal quedi aniquilat davant de la teva innocència!

T’ho prego, Nen Jesús, cura les ferides del meu cor i sana les meves malalties. Pastor diví, que la teva benedicció romangui sempre sobre nosaltres. Condueix-nos a tots pel camí de la salvació”.

PS 6 El proper Direct en francès tindrà lloc el 3 de gener a les 21, hora francesa; el del 3 de desembre es pot veure a:

www.enfantsdemedjugorje.fr/ direct-du-3-dimanche-3- decembre-2017 /

PS 7 Podreu accedir a la pàgina Facebook de Children of Medjugorje d’Argentina entrant en www.facebook.com/ ChildrenofMedjugorjeArgentina /

PS 8 Seguiu el programa vespertí de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http: //www.centromedjugorje. org /