Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

18 de novembre de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 d’octubre de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Torneu a la pregària perquè qui prega no té por del futur. Qui prega està obert a la vida i respecta la vida dels altres. Qui prega, fillets, sent la llibertat dels fills de Déu i amb el cor joiós serveix per al bé del seu germà. Perquè Déu és amor i llibertat. Per això, fillets, quan us vulguin lligar amb cadenes i us vulguin utilitzar, això no ve de Déu perquè Déu és amor i dona la seva pau a cada criatura. Per això m’ha enviat a vosaltres, per ajudar-vos a créixer en la santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Viure bé el gran pas
El novembre ens recorda als nostres éssers estimats que ens han precedit, i també ens fa pensar en la nostra pròpia partença; així doncs, aprenguem quelcom d’aquest famós diàleg entre dos grans sants italians, Joan Bosco i Dominic Savio.

Savio: Veus aquestes flors? Representen les virtuts que més agraden al Senyor.

Bosco: Quines?

Savio: Les roses simbolitzen la caritat; les violetes, la humilitat; els gira-sols, l’obediència; la genciana, la penitència i la mortificació, i les espigues, la comunió freqüent. Els lliris simbolitzen la preciosa virtut de la qual n’està escrit: “Són com els àngels al cel”, és a dir, la castedat. I la flor matafoc -també coneguda com sempreviva- simbolitza totes aquelles virtuts que han de durar per sempre, és a dir, la perseverança.

Bosco: Molt bé, estimat Savio. Però, tu que has practicat totes aquestes virtuts durant la teva vida, digues: què és el que més et va consolar en el moment de la mort?

Savio: Tu què diries?

Bosco: Potser haver conservat la preciosa virtut de la puresa?

Savio: No, no només això.

Bosco: Potser et va alegrar tenir la consciència tranquil·la?

Savio: És una bona cosa, però no la millor.

Bosco: Potser l’esperança del Cel, ha estat el millor consol?

Savio: Tampoc.

Bosco: I el fet d’haver adquirit mèrits de moltes bones obres?

Savio: No, no…

– Aleshores, què et va consolar en aquesta última hora? Li va preguntar Bosco, quasi suplicant, trist per no haver pogut endevinar el seu pensament.

Savio: El que més em va consolar en el moment de la mort va ser l’assistència de la poderosa i tan amable Mare del Salvador! I això ho has de dir als teus fills! Que mai s’oblidin de pregar-li mentre visquin.
(Fragment de San Giovanni Bosco, Il beato Domenico Savio. Torino, SEI 1950 p. 229-243)

Aquest diàleg parla per si sol, mentre ens preguntem quina és la millor manera d’agradar al Senyor i caure als seus braços de misericòrdia en la nostra darrera hora!

“El més important no és actuar tant segons la nostra idea, va dir Sant Maximilià Kolbe anys més tard, sinó d’estar en mans de la Immaculada!”.

Una veu profètica
Un episodi poc conegut que ens pot aclarir com ajudar les ànimes del Purgatori.

Maria-Anna Lindmayr (1657-1726) va ser una mística de Munic que va ser notícia en la seva època per la seva expressió profètica i les seves experiències amb les ànimes del Purgatori.

Te 27 anys quan el Senyor la comença a instruir de com ajudar amb eficàcia les ànimes del Purgatori. Li demana “que esculli cada setmana una virtut i que ofereixi els esforços que faig per adquirir-la en benefici de les ànimes del Purgatori. Ho he de fer a través de les mans de la Mare de Déu o del meu àngel de la guarda. Per exemple, practicar la humilitat per a les ànimes que pateixen al Purgatori degut al seu orgull, per no haver practicat gaire aquesta virtut… És precisament a través de la humilitat que podem ajudar molt les ànimes del Purgatori, molt més que a través d’altres pràctiques de penitència dura… També he d’invocar les ànimes del Purgatori perquè m’ajudin, perquè per intercessió del seu àngel de la guarda, m’avisin quan fallo en aquesta virtut, i així ajudar-les a elles…”

3. El 24 de novembre celebrarem el 21è aniversari del naixement al Cel del pare Slavko Barbaric, l’apòstol incansable de l’amor de Maria. En aquesta ocasió, el petit grup local “Gospa majka moja” que puja a resar el Rosari al Podbrdo cada dia a les 5 del matí des de fa 17 mesos, a partir del 15 de novembre també fa una novena del Via Crucis al mont Križevac, cada dia a les 8:30 h. Aquesta és una invitació humil però contundent a unir-nos a ells des d’on siguem, per implorar més que mai l’ajuda del Cel, perquè és a través de la pregària que el mal i la por seran vençuts!

4. El 25 de novembre de 2000, unes 24 hores després de la mort del pare Slavko al cim del Križevac, el missatge de Maria va acabar així: “Alegreu-vos amb mi  perquè el vostre germà Slavko ha nascut al Cel i intercedeix per vosaltres”.

 

5. Sant Josep no ens deixarà! El 8 de desembre, festivitat de la Immaculada Concepció, finalitzarà l’any dedicat a Sant Josep. Aquí teniu una pregària senzilla i inspiradora que podem dirigir a Sant Josep:
“Sant Josep, tu que ets el meu pare espiritual, vetlla’m amb amor. Ensenya’m a viure com tu per Jesús i Maria. Concedeix-me la gràcia de créixer constantment en l’amor. Concedeix-me l’obertura d’esperit que és la teva, i dóna’m la mà i porta’m cap al dia més gran de la meva vida, el de la meva entrada al cel. Amén”

Pregueu a Sant Josep amb nosaltres (en anglès):
https://sremmanuel.org/video/sister-emmanuel-prays-to-saint-joseph-1337/

6. Una escala cap al Cel? A les Tre Fontane de Roma, on Sant Pau va ser empresonat, el soldat romà Sant Zenó i els seus companys van ser martiritzats en temps de l’emperador Dioclesià. En aquest lloc, Sant Bernat de Claravall (1090-1153) va celebrar la missa amb el papa Innocenci II.

En el moment de la consagració, va veure que apareixia com una mena d’escala a l’altar. Les ànimes del Purgatori hi pujaven per arribar al Cel, on eren acollides per la Mare de Déu Santíssima; d’aquí el nom d’aquesta església, Santa Maria Scala Coeli, Santa Maria de l’Escala del Cel.

Aquesta visió mostra el valor de l’Eucaristia per alliberar aquestes ànimes. També ens mostra la importància de la intercessió de la Mare de Déu i la importància de la nostra pregària. Com a Mare només vol una cosa, que tots els seus fills comparteixin la seva glòria el més aviat possible, i ho fa tot per estalviar-nos el Purgatori.

“Si us abandoneu completament a mi, ens diu la Gospa, no us n’adonareu del pas d’aquesta vida a l’altra. Començareu a viure la vida del Cel a la terra”. (A Jelena Vasilj, 1986).

Nous intercessors. A través de la vident Vicka, la Mare de Déu recomana una pregària diària a favor d’aquestes ànimes. La Vicka em deia: “Si veiessis el Purgatori tan sols un segon, no pararies de resar mai per aquestes ànimes, voldries buidar el Purgatori!”

Avui dia se sent a parlar ben poc de les veritats de fe sobre el que passa després de la mort. Molts fidels descuiden els seus difunts o es deixen seduir per falses creences, com la idea que no hi ha res després de la mort o la reencarnació. Aquesta ignorància sovint genera angoixa; solament l’esperança cristiana dóna un veritable consol.

“És fals ensenyar a la gent que renaixem diverses vegades a la terra i adoptem diferents cossos. Només naixem una vegada”, ens diu la Mare de Déu. (24. 07. 82), i afegeix: “Molts pensen que després de la mort no hi ha res. No, estimats fills, això és un gran error, perquè després de la mort hi ha l’eternitat!

7. Saber-se protegir! Molta gent em demana si hi ha mitjans tradicionals a l’Església d’allunyar els mals esperits, enfortir-se en les temptacions, mantenir la pau al cor sigui com sigui quan les fletxes de l’enemic volen en totes direccions, a nivell personal, familiar o nacional. Esmentaré només un d’aquests mitjans, perquè aquest tema requeriria diverses pàgines.

Un dia, mentre parlava amb Don Gabriele Amorth, el famós exorcista de Roma (nascut al cel l’any 2016), em va assenyalar el gran poder de l’aigua exorcitzada i la sal. Em va recomanar especialment la fórmula en llatí, la del papa Lleó XIII, i es preguntava per què era tan poc utilitzada.

He publicat al nostre web aquesta fórmula d’exorcisme
https://sremmanuel.org/pearls/latin-water-and-salt-exorcism-formula/,
perquè els fidels ho puguin imprimir, ho portin al seu sacerdot amb aigua i sal (hi podeu afegir oli), i demanar-li que exorcitzi aquests elements. Només un membre del clergat pot fer aquest exorcisme; els laics no poden.

 

A Medjugorje, cada dissabte, les mares de família volten per tota la casa i el jardí, i ho ruixen tot amb aigua i sal beneïda mentre resen. Es tracta d’una tradició local antiga i excel·lent, que ha ajudat els cristians en temps de persecució. Per què ignorar-la en un moment en què el combat espiritual és tan intens? Aquesta pràctica a l’abast de tothom, quan es fa des del cor, és una font d’alliberament.

8. La nostra propera emissió en directe en francès tindrà lloc el divendres 26 de novembre a les 21h. Faré un comentari sobre el missatge del 25 d’octubre. Digueu-ho als vostres amics que viuen amb por i han perdut l’esperança!

La retransmissió en directe del 26 d’octubre s’emet aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=WI_VwuqEuqI

Estimada Gospa, que n’és de meravellós tenir-te com a Mare! Amb una confiança infinita, cerquem refugi al fons del teu Cor matern; guarda’ns com la nineta dels teus ulls, perquè el mateix Jesús ens ha entregat a Tu!

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Un toc d’atenció:

En algunes xarxes socials i en alguns vídeos hi circulen preteses cites signades “Sr Emmanuel”, que no sempre provenen de mi, i que són una barreja de veritat i falsedat. Si us plau, ignoreu-los! El que comparteixo es troba en aquests raports mensuals i als vídeos publicats per “Les enfants de Medjugorje” o al nostre canal de youtube “Emmanuel Maillard”. No estic jutjant les intencions de les persones que se’n serveixen. Demano que sempre que es citin les meves xerrades i escrits, es faci amb una referència i que s’abstinguin de fer cap addició o canvi que pugui generar confusió. El meu propòsit no és fer primícies, i encara menys suscitar la por. Ans al contrari, busco inspirar l’esperança i la pau que ens comunica la nostra Reina a través dels seus missatges. Dono les gràcies a tots aquells que citen algunes parts d’aquestes Notícies amb precisió, sense oblidar la referència, www.enfantsdemedjugorje.fr

I també agraeixo de tot cor tots els qui preguen fidelment per aquest apostolat!

PS 2. Vegeu el meu llibre “El secret sorprenent de les ànimes del purgatori”

PS 3. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant l’enllaç: http://www.centremedjugorje.org/

PS 4. Us pregunteu què passa avui a l’Església catòlica? Us aconsellem que llegiu el darrer llibre de Ralph Martin:

“Una església en crisi: camins cap endavant”. Ralph ofereix una mirada detallada sobre la creixent hostilitat envers l’Església catòlica i els seus ensenyaments. Amb abundants proves, descobreix les forces que treballen per minar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.

PS 5. “Jesús avui”: Un aliment diari excel·lent per créixer en l’amor de Crist! Al web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant sobre “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/toutes-nos-actions/#newsletters

PS 6.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades, etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS 7. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 8. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 9. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

15 d’octubre de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de setembre de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, pregueu, testimonieu i alegreu-vos amb mi perquè l’Altíssim em segueix enviant per guiar-vos pel camí de la santedat. Sigueu conscients, fills meus, que la vida és curta i que l’eternitat us espera per glorificar Déu amb el vostre ésser, juntament amb tots els sants. Fillets, no us preocupeu per les coses terrenals. Anheleu el Cel. El cel serà el vostre objectiu i la joia començarà a regnar en els vostres cors. Sóc amb vosaltres i us beneeixo a tots amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Un gran regal per a Maria!

Tal com em deia un dia la Vicka, la vident: “Veus, germana, estimem tant Jesús i Maria que sempre mirem de fer-los regals”.

Doncs crec que aquest mes, dedicat especialment a la Mare de Déu del Rosari se li ha reservat un regal preciós a la Mare de Déu. Aquí teniu la història d’aquest regal, i m’omple de joia pensar tots els cors que seran tocats, tant joves com grans:

Som a Medjugorje, l’any 2018: Una jove del Canadà, estudiant de matemàtiques, fa tot el que pot per viure fidelment l’escola de Maria, amb els seus pares i germans profundament creients. La Katarina té 20 anys i espera casar-se i formar una família cristiana. És molt bonica, el tipus de bellesa natural que prové d’un cor senzill i pur. Igual que els seus pares, no es perdria per res del món la missa del diumenge ni el Rosari diari. Per descomptat, una noia així llueix i els nois se senten atrets per la seva bellesa.

Sovint, al vespre, li explica a la seva mare el que ha passat durant el dia perquè s’estimen molt i gaudeixen parlant de les coses que els hi passen, tant agradables com desagradables. Està clar que la mare es preocupa pel futur de la seva filla. Per descomptat, vol el millor per a ella i resa ferventment. Oi que la Mare de Déu va dir: “Pregueu molt pels joves, perquè es troben en una situació molt difícil a tot el món”. Els joves de Medjugorje no en són una excepció!

Sovint, la Katarina arriba a casa al vespre amb una nova història. “Mama, un noi molt simpàtic m’ha convidat a sortir amb ell. El primer dia, intercanvien somriures. El segon dia, van a prendre un cafè. El tercer dia, sopen junts o van al cinema. Sembla que tot va bé, però al final del sopar … el llit! Vol que me’n vagi al llit amb ell! Així que, el deixo”.

Per a la Katarina, aquesta situació es repeteix més d’una vegada, perquè els nois estan encantats amb ella. Cada cop espera a veure quines intencions té el noi el 3er dia, per veure què hi ha dins del seu cor. Una vegada, la cita va superar el tercer dia, després el 4t, etc., i fins al 7è dia, però al sopar d’aquell setè dia, gran decepció per a la Katarina perquè, un cop més … el llit! I, altra volta, el deixa. Existeix un noi diferent dels altres, es pregunta? Trobarà finalment la persona que vulgui viure la seva fe amb ella i respectar els seus valors? Prega i no es desespera.

Un matí, al Canadà, la mare sent sonar el despertador de la Katarina a les 5 de la matinada. Li demana: “On vas a aquestes hores?” “Mama, tinc els dies molt ocupats entre la universitat, els estudis i la feina. He de trobar temps per pregar abans de començar el dia, i només tinc les primeres hores del dia!”
Un diumenge, ja a Medjugorje, la seva germana li proposa d’anar a resar la Coroneta de la Divina Misericòrdia a la Creu Blava. Allà es fixa en un noi i sent en el seu cor que és el seu. Però ell no la veu. L’endemà, hi torna a ser, es creua amb la Katarina i li somriu. La Katarina pensa: “Segur que és un pelegrí que està de pas, no el tornaré a veure!” Però l’endemà, no gaire lluny de l’església, ell torna a ser allà, somriu a la Katarina i la convida a fer un cafè. Ella espera l’episodi del 3er dia, però, contra tot pronòstic, passen els dies i aquest noi, el Mate (Mathieu), pren un altre tipus de conversa.
L’amistat creix entre ells. Llavors, un dia, en Mate li pregunta a la Katarina: “Com pot ser que una noia tan maca com tu estigui sola?” La Katarina espera un moment, reflexiona i diu: “De debò vols saber per què estic sola?” “Sí, digues-m’ho!”
“Bé, mira, de molt jove vaig fer una promesa a Déu. Li vaig demanar un marit catòlic que fos creient autèntic, que em sabés respectar i estimar. I li vaig oferir la meva virginitat fins que em casi. I mantinc la meva promesa”.
Davant d’aquesta confidència, en Mate es queda sense paraules. Comencen a caure-li les llàgrimes. La Katarina s’adona que està profundament commogut. Després d’una estona en silenci, en Mate li confessa el seu propi secret: “Saps, jo també desitjo el mateix que tu, jo també he promès a Déu viure en castedat fins al matrimoni”.

3.    Heus aquí el regal per a la Mare de Déu per aquest mes d’octubre. Una història real, que pot fer saltar d’alegria el seu Cor Immaculat.

Avui, la Katarina i el Mate estan casats i tenen dos fills. Formen una família cristiana preciosa. Simplement s’estimen. Com passa amb totes les parelles joves, la vida no sempre és fàcil, però cada dia resen junts el Rosari, van fundar la seva família no pas sobre el sorramoll de les passions efímeres, sinó sobre el de Crist.
La Katarina es va comprometre, fidel a la seva promesa, confiava en Déu i el seu pla d’amor per a ella. En les hores de solitud i temptacions, en la successió de decepcions, va tenir el coratge d’esperar i això la va salvar!

Que aquest testimoni magnífic toqui el cor de molts! El Creador té un pla de pau per a cadascun dels seus fills. Confiar en Ell i lliurar-se a la seva Providència sempre és una font de pau profunda. La felicitat més gran per a un ésser humà és complir el pla de Déu i, amb ell, mai no és massa tard. Quants sofriments i drames s’evitarien si les nostres decisions de vida fossin fruit de l’oració diària i confiada, i no de la conformitat amb el món ateu que ens envolta i que tan fàcilment trepitja els manaments de Déu. Menys divorcis, menys llàgrimes, menys suïcidis … Ser fidels als preceptes evangèlics i a la misericòrdia de Déu ens situa sota la benedicció divina, que avui és més necessària que mai. Un dia, en veure la negativa d’alguns dels seus fills a seguir Crist, la Mare de Déu va expressar la seva preocupació de la manera següent:
“Fills meus, creieu que podeu fer-ho sense la benedicció de Déu?”

En aquests temps convulsos de gran apostasia, que la benedicció de Déu reposi sobre cadascun de nosaltres i brolli al nostre cor aquella abundància de pau a la qual tant aspirem!”

4.    No ens deixis!

Sí, ens n’alegrem amb la Mare de Déu i agraïm a l’Altíssim que li permeti ser encara amb nosaltres. Aquest “encara” és molt significatiu en aquest darrer missatge! Ara hem de retenir la nostra Mare a través dels vincles del Rosari pregat amb el cor! Segons la vident Vicka, el seu pla inicial no era pas de quedar-se tant temps. Però molts dels seus fills l’han abandonat pel camí, després de viure els seus missatges amb entusiasme durant un temps. Si perseverem, si li supliquem, qui sap si es podrà quedar amb nosaltres fins al Nou Temps que ens ha anunciat ?!

En 40 anys d’aparicions, Maria ha creat milers de petites llumetes a tot el món. Són els “Apòstols dels darrers temps” dels quals parla Sant Lluís de Montfort, aquests petits grups de pregària, fidels i fervents, que remen contra els vents i les marees, el Rosari a la mà, en un món que Maria no dubta de qualificar de “perdut”. Hem de llegir bé els missatges dels 2 últims anys, en els que ens presenta el seu pla per a nosaltres, que també és el del Pare Diví, totalment contrari al de Satanàs, que vol aniquilar-nos, a nosaltres i al planeta on vivim”. El combat és evident: “És l’hora”, ens diu Ella. Sí, és hora de triar de quin costat estem i a qui volem pertànyer. Estic segura que tots volem lluitar al costat de la nostra Mare, segurs de la victòria final i disposats a fer el que calgui pel seu amor.

 

5.    Sobretot no oblideu el rosari en el vostre combat!

El poder del Rosari rau especialment en la contemplació de Jesús i Maria. Cada etapa de la seva vida s’actualitza a la nostra pròpia vida. Tot es fa real! Entrem amb ells a la Cova de Betlem o al temple de Jerusalem, caminem amb ells pels camins de Galilea, patim amb ells a la multitud eixordadora del palau de Pilat,  exultem amb Maria de Magdala davant Jesús, vencedor de la mort …

Viatjant amb ells així, absorbim les gràcies lligades a cada misteri, com els nens fascinats pel que estan veient, i ens transformem pels raigs de llum que emanen de l’Evangeli. Davant d’aquestes belleses, el malvat fuig, no suporta la llum.

Per tant, el Rosari és una bona manera de desfer-nos d’ell! “Benvolguts fills, tingueu sempre el Rosari a la mà, com a senyal contra Satanàs que em pertanyeu”, ens diu Maria.

6.    Fàtima, 13 d’octubre de 1917.

Un dia extraordinari! 70.000 persones es reuneixen a la Cova da Iria on la Mare de Déu havia promès als 3 pastorets que s’apareixeria. La pluja torrencial no para, fins que la Lucia demana a la multitud que pleguin els paraigües i la pluja s’atura! Tothom resa el rosari. Aleshores, Maria apareix a l’alzina com les altres vegades, més brillant que mai. La Lucia pregunta: “Qui sou i què voleu de mi?” La Mare de Déu respon que és “la Mare de Déu del Rosari” i que vol que es construeixi una capella en honor seu en aquell mateix lloc. Els demana que resin el rosari constantment i després conclou: “Tothom s’ha de convertir, demanar perdó dels seus pecats i deixar de ferir Nostre Senyor”. Després d’aquestes paraules, obre les mans que es reflecteixen al sol. En aquell moment la Lucia crida: “Mireu el sol!” i llavors arriba el miracle.

 

La Lucia ho explica: “Inesperadament i inexplicable, tota la gent present va poder mirar directament el sol sense risc de cremar-se els ulls i sense experimentar cap molèstia. Davant d’un miracle tan gran, desafiant totes les lleis de la natura, es va fer un gran silenci. Aleshores, de sobte, el sol va començar a tremolar amb moviments bruscos. Després va començar a girar sobre si mateix a una velocitat vertiginosa, llançant rajos de llum de tots els colors de l’arc de Sant Martí. Semblava que el sol s’apropava a la terra, amb un ràpid moviment de rotació, fent ziga-zagues, fins al punt que la multitud va començar a cridar. Tothom s’agenollà, implorant el Cel. Alguns es van desmaiar. Finalment, tot es va aturar i el sol va reprendre el seu curs normal i natural. En pocs minuts, la roba xopa de la pluja era completament seca.

L’àvia d’una amiga meva portuguesa hi era i va explicar tota la història: “La gent es pensava que era la fi del món i cridaven de por. Tanmateix, els que estaven acostumats a resar, es mantenien tranquils … ”

7. La nostra propera emissió en directe en francès tindrà lloc el 26 d’octubre a les 21:00 i se centrarà en el missatge del 25 de setembre.

Digueu-ho als vostres amics que tenen por i que han perdut l’esperança!

La retransmissió en directe del 26 de setembre la podeu veure aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=RBybv4vFs0c

Estimada Gospa, talment com la Katarina, et tornem a expressar la nostra confiança total en els plans de Déu per a nosaltres, els teus fills. T’ho supliquem humilment, segueix-nos mostrant el camí! Sigues pacient, sobretot no ens deixis, tu ets el nostre GPS més segur!

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 2. “Jesús avui”: Un aliment diari excel·lent per créixer en l’amor de Crist! Al web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant sobre “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/toutes-nos-actions/#newsletters

PS 3. Us pregunteu què passa avui a l’Església catòlica? Us aconsellem que llegiu el darrer llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins cap endavant”. Ralph ofereix una mirada detallada sobre la creixent hostilitat envers l’Església catòlica i els seus ensenyaments. Amb abundants proves, descobreix les forces que treballen per minar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.

PS 4.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades, etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 5. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 6. La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 7. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

18 de setembre de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 d’agost de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, amb alegria us convido, fillets, vosaltres que heu respost a la meva crida: sigueu alegria i pau. Sigueu testimonis amb les vostres vides del cel que us porto. És l’hora, fillets, que sigueu el reflex del meu amor per a tots aquells que no estimen i que tenen el cor conquerit per l’odi. No ho oblideu: jo estic amb vosaltres i intercedeixo per tots vosaltres davant del meu Fill Jesús perquè us doni la seva pau. Gràcies per haver respost a la meva crida”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.    Medjugorje, estiu de 1985 …

Un sacerdot italià em va parlar d’aquesta experiència única.

En aquells dies, les confessions tenien lloc principalment a l’herba que envoltava l’església. Es posaven cadires l’una davant de l’altra i la gent feia cua a una certa distància.

 

 

 

 

 

 

 

És el torn d’una dona, que s’asseu davant del sacerdot. Ell la rep amb un somriure, la beneeix i prega interiorment per ella. Però de seguida s’adona que aquesta dona té unes altres intencions fora de la confessió.

“Que guapo que ets!” li diu ella. “Què hi fas aquí?”

I comença a burlar-se’n amb veu forta, tant, que tothom ho sent. El sacerdot espera que es calmi, pensant: “Si la convido a marxar, com probablement ho hauria fet el pare Pius, es perdria aquesta oportunitat”.

Espera en va … la dona segueix insultant-lo grollerament; el seu vocabulari hauria avergonyit a tot un regiment. Després venen les blasfèmies. La gent es gira, escandalitzada. Cada cop més humiliat i incapaç de trobar una sortida, el sacerdot li suplica a la Mare de Déu que li mostri com sortir-se’n. No la podia deixar marxar en un estat tan dolent. Passa l’estona; ja fa mitja hora que dura això i cal trobar una sortida!
De sobte, comença a sonar una campaneta. Són les 18:40 hores, hora de l’aparició de la Mare de Déu.
En aquell precís moment, contra tot pronòstic, la dona es posa a plorar. Aquell cor ferit, que només llançava sarcasme per expressar la seva angoixa, queda commogut per la gràcia. S’ha trencat la barrera. Entre plors, amb prou feines aconsegueix xiuxiuejar la seva confessió. Una confessió que dura … fins a les dues de la matinada! El sacerdot salta d’alegria. “Aquell dia”, em va dir, “vaig escoltar la confessió més preciosa de la meva vida!”

3. Com un cadàver en descomposició?

Jesús va dir a Santa Faustina: “… Digues a les ànimes que on han de buscar consol és al Tribunal de la Misericòrdia. Allà s’hi produeixen els miracles més grans i es repeteixen sense parar … […] n’hi ha prou amb venir amb fe als peus del Meu representant i confessar-li amb fe la seva misèria, i el miracle de la Misericòrdia de Déu es manifestarà en tota la seva plenitud. Fins i tot si una ànima fos com un cadàver en descomposició, de manera que des del punt de vista humà no existís cap mena d’esperança de restauració i estigués tot perdut, no és pas així per a Déu. El miracle de la Divina Misericòrdia restaura aquesta ànima en tota la seva plenitud … (Diari, 1448)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un pastor vertader! Tant com vaig valorar la conversió commovedora de la dona, també és notable l’actitud del sacerdot que no va voler deixar aquesta ànima en la seva misèria sense fer tot el que podia per tornar-la a Déu. Va suportar les pitjors humiliacions, vexacions i sarcasmes sense deixar-se derrotar; com n’era de gran la seva fe en el poder de la misericòrdia divina per a les persones més perdudes. D’alguna manera va provocar al Salvador amb la seva fe perseverant. Quin exemple tan magnífic! Em recorda a la dona siro-fenícia de l’Evangeli que va acabar guanyant el seu cas amb Jesús, a favor de la seva filla turmentada per un dimoni, després d’haver estat rebutjada 3 vegades! “Dona, és gran la teva fe! Que es faci tal com tu vols. I des d’aquell mateix moment es posà bona la seva filla”. (Mateu 15:28)

Un sacerdot que prega obté miracles! Hi ha una raó per la qual Maria ens demana i ens suplica que preguem pels nostres pastors. Tenen una gran responsabilitat davant Déu. I tot i que els estudis al seminari no sempre els preparen per afrontar situacions difícils del nostre “món perdut”, tenen dins seu el poder del sacerdoci de Crist que els hi ha estat conferit pel sagrament de l’Ordre. Un sacerdot que prega pot obtenir miracles. Un sacerdot que camina de bracet amb la Santíssima Mare i que roman en la seva intimitat és un sacerdot feliç que irradia pau. En sortirà victoriós dels atacs del Maligne. Mitjançant les nostres pregàries i sacrificis a favor seu, hem de formar muralles de foc per a la seva protecció.

4.    Una emergència ineludible. La nostra prioritat hauria de ser canviar el rumb de les nostres vides i iniciar una conversió verdadera. Avui dia, quan es multipliquen les incerteses sobre el futur, hi ha una certesa que tots tenim: que algun dia passarem d’aquest món al següent. Déu vulgui que aquest moment ens trobi en estat de gràcia! Sí, aquesta és la verdadera urgència: tornar a Déu, recuperar l’estat de gràcia i romandre en ell passi el que passi. Que el nostre cor estigui sempre en pau amb Déu. El pare Slavko Barbaric n’és un gran exemple: cada dia s’esforçava per convertir-se d’algun punt concret. El món pateix una foscor densa de consciències perquè s’estan trepitjant els valors essencials de la vida humana. Però no ens deixem enganyar per la confusió! La Paraula de Déu no canvia, és la llum del nostre camí, la veritat divina i la nostra roca. En mig de la tempesta, necessitem aquest far!

Als pelegrins que ens venen a visitar els hi lliurem una targeteta amb les “10 paraules” (el terme bíblic dels 10 manaments). Els convidem a fer un bon examen de consciència contemplant Jesús a la creu, un bona estona i amb tot el cor, per entendre millor amb quin amor ens estima i fins a quin punt Jesús va assumir les nostres iniquitats per alliberar-nos. Contemplar Jesús crucificat ens desperta a poc a poc una profunda compassió per Ell.

Aquesta compassió del cor és un tresor impagable que ens farà avorrir el nostre pecat i permetre que brolli en el nostre cor la contrició. En el sagrament de la Reconciliació, rebre l’absolució d’un sacerdot amb un penediment sincer és permetre que la Sang de Jesús flueixi en abundància sobre la nostra ànima, per purificar-la i enfortir-la. Quin alliberament! Quina alegria! Una bona confessió ens restaura “I la pau de Déu, que sobrepassa tot el que podem entendre, guardarà els vostres cors i els vostres pensaments en Jesucrist (Fil 4: 7). Qui no anhela aquesta pau de cor avui en dia?

5. La missió continua!
Agraeixo de tot cor els qui em conviden a anar a la seva parròquia i parlar sobre els missatges de la Mare de Déu. No obstant això, tot i que des de la pandèmia trobo molt a faltar les missions (excepte els 3 dies que vaig passar a Ucraïna l’octubre passat), crec que per ara és millor quedar-me aquí a Medjugorje. Aquí tenim una parròquia molt activa i unes instal·lacions excel·lents per a la pregària.

Ha arribat l’hora de pregar molt més. Tinc la intenció de trobar-me amb vosaltres a través dels meus vídeos i espero arribar a tota mena de gent, fins i tot els no creients.

Acompanyeu-nos en la pregària perquè el Cel protegeixi aquesta evangelització.

6. El vident Ivan Dragicevic ens va manifestar la seva opinió a principis de setembre amb aquestes paraules:

“Benvolguts amics, són moments difícils. Tenim mals líders. Hi ha una manca de valors morals en la política. La gent està desorientada. Els programes avancen. La humanitat torna a estar en una cruïlla de camins. La saviesa s’ha perdut. El sentit comú està desapareixent mentre el subjectivisme està centrat en la superficialitat de la vida. La indiferència cap als grans valors de l’Esperit és el gran pecat del nostre temps.

I, tanmateix, és un moment de recerca, de retorn, de descobriment i de comprensió de l’ADN cristià dels nostres orígens. És un moment privilegiat per conèixer més bé Crist, per ser prou forts com per dir la veritat i defensar les exigències de la Veritat. Buscar la veritat i parlar-ne és un regal de Déu per a totes les persones. És un viatge apassionant. No tinguem por!” Ivan (Traduït de l’italià).

 

Estimada Gospa! Estic segura que estàs al cas de les notícies del món. Les veus  en la seva veritat absoluta des del Cel. Per tant, si ens parles de la teva alegria i ens convides a ser alegria i pau, és perquè veus tots els esdeveniments en la seva etapa final, és a dir, en la victòria total de l’amor, la victòria de Déu. Gràcies per respondre a les nostres crides!

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Video de Jesús i Maria al peu de la Creu.

https://youtu.be/b2yLvl1QL80

PS 2. El Rosari a les 5 del matí! El grupet de locals i visitants que pujava al Podbrdo cada dia a les 5 de la matinada per donar les gràcies a Maria per venir a nosaltres durant 40 anys, a aquesta terra d’Hercegovina, va decidir continuar aquesta valenta ofrena durant tot l’any després de l’aniversari de les aparicions, és a dir, fins al 25 de juny de 2022. Si algú de vosaltres vol unir-se a aquesta preciosa pregària en esperit des de casa, amb el rosari a la mà, sàpiga que les grans gràcies s’uneixen a l’oració nocturna. Confon a les obres de les tenebres, evita els suïcidis, etc.

PS 3 . El pare Jozo Zovko a la feina! Tot i la seva salut precària, el P. Jozo ha pogut continuar acollint pelegrins aquest estiu a l’illa de Badija. Preguem per la seva salut, que Déu el tingui amb nosaltres durant molt de temps!

PS 4. Un funeral notable! En aquest enllaç trobareu la cerimònia funerària del bisbe Hoser a Varsòvia. (Va morir el 13 d’agost). Vegeu l’impressionant nombre de bisbes al voltant de l’altar.

https://www.youtube.com/watch?v=z1c11eNSNz8

Aquí, a Medjugorje, es va celebrar la missa de comiat el 26 d’agost, presidida pel nunci apostòlic, l’arquebisbe Luigi Pezzuto. Una gran multitud de croats i pelegrins la van seguir, un clar senyal de l’amor que va sembrar als nostres cors. Preguem pel nomenament del seu successor!

PS 5. La Vicka segueix sent invisible, prega molt per nosaltres, està patint i tot ho ofereix a Jesús. Va haver de tornar a ser operada de la columna vertebral, per sisena vegada! Donem-li suport en aquest Camí de la Creu que fa anys que camina, que l’està transformant en un veritable camí d’alegria!

PS 6. La vident Marija va ser molt a Medjugorje aquest estiu i gràcies a això vam poder ser presents en algunes aparicions diàries. La Marija és admirable en el seu desig de compartir al màxim les gràcies de les visites de Maria. A més, segons la Vicka, siguem on siguem, si ens recollim en el moment de l’aparició per acollir Maria al nostre cor, rebrem les mateixes gràcies que els vidents. Evidentment, per fer-ho, hem d’obrir el cor.

PS 7. Ara també pots seguir Sor Emmanuel a les plataformes següents:

YouTube : Sor Emmanuel Maillard – espanyol

https://www.youtube.com/channel/UC9-zZBI9hWSTKC5eAqKbZHw

Instagram: soremmanuelmaillard

https://www.instagram.com/soremmanuelmaillard/

Spotify: https://open.spotify.com/episode/4rSJlxSYoZI4UaPfYH739J?si=OWclmrkhSQ-WdqcT9EUgDA

TikTok: soremmanuel

https://vm.tiktok.com/ZMdvNhNyQ/

PS 8. Encara ens podeu fer arribar les vostres preguntes per a Sor Emmanuel. Us recordem la nostra proposta al butlletí d’agost:
– escolteu el vídeo “Maria ens cura de la por” i feu les preguntes que desitgeu a Sor Emmanuel, enviant-les a l’adreça de mail següent: maglau180980@gmail.com o al Mòbil: +54 358 5120084 (Laura Magnante)

Sor Emmanuel procurarà respondre les més rellevants.

PS 9 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant l’enllaç: http://www.centremedjugorje.org/

15 d’agost de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

 

1.    El 25 de juliol de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge següent:

“Estimats fills: us convido a ser pregària per a tots aquells que no preguen. Fillets, sigueu testimonis de l’alegria de ser meus amb la vostra vida, i Déu escoltarà les vostres pregàries i us donarà pau en aquest món neguitós on regnen l’orgull i l’egoisme. Fillets, sigueu generosos, sigueu l’amor del meu amor, perquè els pagans sentin que vosaltres sou meus i es converteixin al meu Cor Immaculat. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

2.    Amor del meu amor? L’alt misticisme que contenen aquestes paraules que la Mare de Déu ofereix en aquest missatge és un regal inestimable per a cadascun de nosaltres. Com ens fa pensar en el Càntic dels Càntics i el nostre magnífic destí, que no és altre que aquest: ser amor de l’Amor per tota l’eternitat! Maria, ¿no va ser, tota la vida, “amor de l’Amor”, una resposta d’amor a Aquell que és Amor pur, Amor diví pur, sense principi ni final? Déu és amor i va crear el cor de Maria per ser el tabernacle més bell de l’Amor a la terra. Aquesta noieta de Galilea, tan humil i tan amagada, va ser escollida per ser el “ressò” del Seu Amor, el tabernacle del seu Cor diví en una comunió perfecta que és l’alegria del Cel, la delícia dels sants.

Imaginem-nos per un moment l’arribada de Maria al Cel, el dia de la seva Assumpció, quan va deixar aquesta terra amb el seu cos unit a la seva ànima. Imaginem-nous l’abraçada amorosa que devia viure amb el seu Fill, després de molts anys dolorosos d’espera! Ella Li va poder dir veritablement: Fill, aquí em tens, he fet tot el que em vas demanar. T’he estimat amb tot el meu cor, amb tota la meva ànima i amb totes les meves forces. He acomplert perfectament tot el pla del Pare…

Qui de nosaltres realment podrà dir això l’últim dia? No es pot adquirir aquest mèrit, però sí obrir-se a rebre’l, tal com ens ensenya Santa Teresa del Nen Jesús. En sabia tant de prendre les gràcies que Déu li oferia en la pregària: “el tresor de la mare pertany al nen”, deia.
En altres paraules, la nostra Mare del Cel només somia compartir tots els seus tresors amb nosaltres, els seus fills. I un dels tresors més bells consisteix en donar-nos la gràcia de viure en comunió intensa amb el seu Fill i viure dins de la seva unió d’amor. Això és magnífic! Certament depèn de nosaltres i de les decisions que prenguem en aquesta terra. Demanem la gràcia de desitjar aquesta comunió d’amor perquè l’Esperit Sant pugui treballar en nosaltres, especialment a través dels sagraments. Déu no pot donar beguda a qui no té set … Aquesta set neix i creix en la pregària, especialment en l’adoració del rostre eucarístic de Jesús. ” Alceu vers ell la mirada i sereu radiants ” (Sal 34)
En el dia de l’Assumpció de Maria i per celebrar amb ella la seva immensa alegria de ser per sempre en la glòria del Déu Vivent, deixeu-me citar un fragment del llibre “In Sinu Jesu” on Jesús parla amb el pare Mark, un monjo benedictí irlandès, fundador d’un centre d’oració per a sacerdots. Jesús li expressa com d’units estan Ell i Maria en la mateixa missió per a la salvació eterna de tots nosaltres, pecadors tan perduts i alhora tan estimats:
Jesús: “Em vaig oferir al Pare des de l’altar del Cor Dolorós i Immaculat de la meva Mare. Acceptant de suportar tot el pes del meu Sacrifici, Ella va acceptar ser el mateix lloc des d’on s’encendria el meu holocaust d’amor. Ella, al mateix temps, es va oferir amb Mi al Pare a l’altar del meu Sagrat Cor. Allà es va immolar, convertint-se en una víctima amb mi per la redempció del món. La seva ofrena va ser consumida en el Meu holocaust per la vinguda de l’Esperit Sant. Així, dels nostres dos Cors convertits en dos altars, en va sorgir la dolça fragància d’una ofrena única: la meva oblació sobre l’altar del seu Cor i la seva oblació sobre l’altar del Meu Cor. Això és el que vol dir quan, en una altra llengua, doneu a la meva Mare el títol de Co-redemptora. Els nostres dos Cors han format un sol holocaust d’amor en l’Esperit Sant”.
(In Sinu Jesu, dimarts 1 de juny de 2010) (veure PS3)


3. Una pregària irresistible!
El dubte és un virus molt subtil que s’oposa directament a la nostra entrega confiada a les mans de Déu. Aquest virus no només ens mina des de dins, sinó que a més impedeix que les ones de gràcia es vessin a sobre nostre. Aquestes ones benèfiques estan com bloquejades per una forta barrera. Ens planyem d’estar buits, privats de l’ajuda del Cel. Per no parlar d’aquella trista frase que escoltem massa sovint: “Déu no escolta les meves pregàries!”.
Que el culpable sigui conscient del seu error!
Sant Pare Pius de Pietrelcina, tan conegut per atreure els miracles de Déu a la vida dels seus fills espirituals i dels nombrosos pelegrins que se li atansaven a San Giovanni Rotondo, ens va deixar un gran regal. Us proposo que l’utilitzeu i que en descobriu l’eficàcia.
Es tracta de la seva famosa novena irresistible. Per què és irresistible? Perquè en un impuls de confiança filial, li recordem a Jesús les promeses que ens va fer a l’Evangeli. Com se’n podria desdir?

Anem per passos:

Comencem per renunciar al pecat mitjançant una confessió sincera que ens permetrà fer les paus amb Déu en la veritat. Farem tot el possible per viure plenament els seus manaments (vegeu PS 1), anant així a la font de la misericòrdia. En una paraula, estarem en un estat de gràcia. Perquè no pot passar res de bo si persistim en el pecat.
Un cop fet aquest pas, del qual Jesús, Salvador nostre, n’estarà encantat, ens hi podem acostar amb confiança i compartir amb ell les nostres intencions, problemes, patiments i dificultats de tota mena.
Aquí teniu, doncs, la Novena Irresistible completa que ens va deixar el pare Pius.

I. Oh Jesús, Tu que vas dir: “Us ho ben asseguro, demaneu, i us donaran; cerqueu, i trobareu; truqueu, i us obriran”. Heus aquí que truco, busco i demano la gràcia [……..]. Feu la vostra petició i després reseu 1 Pare nostre, 1 Ave Maria i 1 Glòria.
Sagrat Cor de Jesús, en Vos confio.

II. Oh Jesús, Tu que vas dir: “Us ho ben asseguro,  tot allò que demanareu al Pare en nom meu, ell us ho concedirà”. Heus aquí, que en el Teu nom, demano al Pare la gràcia [……..]. Feu la vostra petició i després reseu 1 Pare nostre, 1 Ave Maria i 1 Glòria.
Sagrat Cor de Jesús, en Vos confio.

III. Oh Jesús, Tu que vas dir: “Us ho ben asseguro, el cel i la terra passaran, però les meves paraules no passaran”. Animada per la infal·libilitat de les teves paraules santes, demano la gràcia [……]. Feu la vostra petició i després reseu 1 Pare nostre, 1 Ave Maria i 1 Glòria.
Sagrat Cor de Jesús, en Vos confio.

Acabeu amb una pregària al Sagrat Cor de Jesús i la Salve:

Pregària al Sagrat Cor de Jesús – Oh Sagrat Cor de Jesús, per a qui és impossible no tenir compassió dels afligits, tingueu pietat de nosaltres, pobres pecadors, i concediu-nos la gràcia que us demanem, per intercessió del Cor Immaculat de Maria, dolça Mare nostra.
Salve –  “Déu vos salve, Reina i Mare de misericòrdia, vida, dolcesa i esperança nostra. Déu vos salve. A vós cridem els desterrats fills d’Eva; a vós sospirem, gemint i plorant aquesta vall de llàgrimes. Ara doncs, advocada nostra, eixos ulls vostres, tan misericordiosos, gireu-los envers nosaltres; i després d’aquest exili, mostreu-nos Jesús, fruit beneït del vostre sant ventre. Oh clementíssima, Oh pietosa, Oh dolça sempre Verge Maria! Pregueu per nosaltres, santa Mare de Déu, perquè siguem dignes de les promeses del nostre Senyor Jesucrist. Amén. ”
Sant Josep, pare acollidor del Sagrat Cor de Jesús, pregueu per nosaltres!

4. Ens ha deixat un gran amic de Medjugorje. El 13 d’agost, a l’Hospital del Ministeri de l’Interior de Varsòvia, el bisbe Henryk Hoser, visitant apostòlic de la parròquia de Medjugorje, se’n va anar a la casa del Pare, a l’edat de 78 anys. Feia mesos que patia. Preguem per ell i amb ell! Allò que no va tenir temps de completar a la pastoral de Medjugorje, segur que ho acabarà d’una altra manera, en comunió directa amb la Reina de la Pau a qui tant estimava i a qui va servir de tot cor!

5. I si encara no el teniu … “El combat espiritual, via ràpida de la unió amb Déu”. Com resistir Satanàs i mantenir el curs de l’oració enmig de tanta confusió espiritual. “La nostra lluita no és contra la carn i la sang, sinó contra … els esperits del mal …” (Ef 6:12) Aquest és un instrument de butxaca, molt fàcil de llegir, per ajudar-vos a pregar i caminar pacíficament enmig de les flames!

9. La nostra propera emissió en directe en francès tindrà lloc el 26 d’agost a les 21:00 i se centrarà en el missatge del 25 d’agost.

https://www.youtube.com/watch?v=2TkMqVKv56s

Estimada Gospa, Tu ets l’orgull de la nostra raça i el motiu de la nostra alegria! No ens mereixem el teu amor, però estem tant contents de rebre’l en tota la seva abundància!

Sor Emmanuel +
(Comunitat de les Benaurances)

PS 1. El 25 de desembre de 2012, el dia de Nadal, la Mare de Déu no va donar cap missatge; cosa que no havia passat mai. Però la vident Marija ens va dir que el Nen Jesús va donar el missatge, amb l’autoritat d’un nen de 7 anys. S’havia assegut al braç de la seva mare i havia dit: “Jo sóc la vostra pau. Viviu els meus manaments! ”

PS 2. Pelegrins! Podeu viatjar a Medjugorje! Per a qualsevol pregunta sobre la situació fronterera, consulteu el lloc web de l’ambaixada de Bòsnia i Hercegovina del vostre país.

PS 3. A Sinu Jesu. Un best-seller traduït a 12 idiomes. Es tracta d’un diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Aquí hi trobareu un profund diàleg entre ell i Nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com Santa Tereseta. Un llibre que canvia la vida d’un creient obrint horitzons insospitats per la seva relació amb Déu.
Llibre electrònic. https: //www.angelicopress.org/

PS4. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 5. “Jesús avui”. “Jesús avui”: Un aliment diari excel·lent per créixer en l’amor de Crist! Al web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant sobre “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/toutes-nos-actions/#newsletters

PS 6.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades, etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 7. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 8. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 9. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

16 de juliol de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    Pel 40è aniversari de les aparicions, el 25 de juny de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge següent:

“Estimats fills! el meu Cor està alegre perquè al llarg d’aquests anys veig el vostre amor i la vostra obertura a la meva crida. Avui us convido a tots a pregar amb mi per la pau i la llibertat, perquè Satanàs és fort i amb els seus enganys vol allunyar del meu Cor maternal el major nombre possible de cors. Per tant, decidiu-vos per Déu, i viureu bé a la terra que Déu us ha donat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

2.    El 40è Aniversari ha estat com una explosió d’alegria. Va venir una quantitat immensa de pelegrins, semblant a la del Festival dels joves, un fet que no vèiem feia molt temps! Es va batre el rècord de concelebrants per l’Aniversari: 358 sacerdots al voltant de l’altar, sense comptar els que confessaven. La Mare de Déu va venir vestida d’or, com ho fa per Nadal, i irradiava una alegria indescriptible.

El vespre del missatge, la Marija sol ser entrevistada pel pare Livio per Ràdio Maria, programa que té molta audiència. Us comparteixo alguns extractes de l’entrevista del 25 de juny. Per primera vegada en 40 anys, la Mare de Déu Santíssima ens convida a pregar per la llibertat. El pare Livio va preguntar a la Marija què en pensava d’aquest nou clam de la nostra Mare, ja que pregar per la pau era el que habitualment demanava.

Marija: “He viscut el comunisme. En aquest temps de pandèmia, en llegir els diaris i mirar els informatius, tinc la impressió que a molts països s’hi està instal·lant una dictadura. A Argentina, per exemple, ningú no pot entrar ni sortir. Hi ha una dictadura diabòlica.
La Mare de Déu ens diu: “Pregueu amb mi per la pau i la llibertat, perquè Satanàs és fort i, amb els seus enganys, vol allunyar del meu cor maternal el major nombre possible de cors”.

Crec que en aquest moment volen llevar-nos la llibertat (a través de plans satànics). Amb el pretext de no ferir la sensibilitat dels altres, se’ns prohibeix parlar de religió i donar testimoni de la nostra fe. Per no ferir …

És per això que penso que la Mare de Déu està construint un món nou. És meravellós veure tantes mans esteses per amor i tantes persones que han canviat de vida després d’haver estat tocades per Déu i per la Mare de Déu. Moltes persones s’han perdut, però moltes altres han estat rescatades.

Per a nosaltres a Medjugorje, aquest període ha estat una pausa, un moment de descans i de pregària. Penso que Medjugorje ara es reanimarà i ressorgirà més forta que mai, perquè aquí Maria no deixa d’aparèixer-se, de cridar-nos i d’alegrar-se amb nosaltres. Està preparant un gran projecte, un projecte molt més gran del que podem imaginar.

“Aquest vespre, la Mare de Déu ha resat en arameu, la seva llengua materna, i sabem que cada vegada que prega, aquesta oració és realment intensa. Ens sentíem al Paradís. I aquest Paradís també us el volem transmetre. Amb la seva presència, Maria ens mena al Paradís. Ens mira amb els ulls del Cel, amb una mirada d’eternitat, on vol portar-nos a tots. Malgrat el patiment, ens habita una gran alegria. Aquest matí he parlat amb la Vicka, que no està bé. La Mirjana tampoc no està bé …

“Aquesta nit, ens hem emocionat veient tanta gent, tants cors cantant i resant de genolls. Sentia que havia tornat als inicis de les aparicions, però amb un nombre més gran de persones. Ningú esperava veure tants pelegrins.

“Hi ha un grup de joves, i no tan joves, enamorats de la Gospa, que cada matí a les 5 en punt i durant un any van pujar a resar al turó de les aparicions, amb pluja, fred, glaçades o vent. Aquest matí han decidit que a partir de demà i durant tot un any més continuaran pujant a resar al turó. Això em fa profundament feliç, perquè sé que quan preguem per les intencions de la Mare de Déu, ens les retorna multiplicades per cent.

“Avui la Gospa tenia tanta alegria als ulls, a la boca i a l’expressió! Tanta tendresa! El vel que li cobria el cap era tan reial, tan bonic: quanta dignitat! I quina dolçor! No hi ha paraules per descriure-la. Mai no podrem oblidar la seva presència entre de nosaltres”. (Veure PS2)

3. Viure bé a la terra? Encara és possible! Maria és una dona jueva, amarada de la Bíblia. Aquesta part del missatge que pot sorprendre a la gent es refereix a un fragment del Deuteronomi (4: 39-40), i és important citar-lo per entendre plenament el pensament de la nostra mare:

“Reconeix, doncs, avui, que el Senyor és l’únic Déu: ni dalt al cel ni aquí baix a la terra no n’hi ha d’altre; recorda-ho sempre en el teu cor. Observa els seus decrets i els seus manaments que avui et dono, perquè tu i els teus descendents sigueu feliços, i tingueu llarga vida en el país que el Senyor, el vostre Déu, us dóna per sempre.”

Bon material per meditar, en aquests temps en què la humanitat desitja la felicitat més que mai, però que els manaments de Déu són tan sovint trepitjats. Just abans d’entrar al tercer mil·lenni, la Mare de Déu ens convidava a fer d’aquest segle un temps de pau i prosperitat. SI diguéssim sí a la pau i ens decidíssim per Déu! (25.12.1999). Mai no és massa tard!

4. 40 anys amb Maria, i després? Durant aquests 40 anys, la Mare de Déu ens ha estat preparant! Durant 40 anys, Déu va preparar el seu poble al desert abans d’arribar a la Terra Promesa. Jesús es va preparar per a la seva vida pública durant 40 dies al desert, etc. Per a què ens ha estat preparant Maria? Què diu sobre aquest “Temps nou que el seu cor espera amb impaciència”?
Escolta un dels meus vídeos nous: “40 anys de missatges a Medjugorje” a YouTube

https://youtu.be/W9MNvqIv9t8

5. Per protegir-nos del mal en les seves diverses formes, l’Església ens ha donat sagramentals, no els ignorem. Des del començament de les aparicions, la Mare de Déu ens ha recomanat que portéssim a sobre objectes beneïts per un sacerdot (sobretot no pas els signes del zodíac!). Ens ha demanat que renovéssim l’ús de l’aigua beneïda i exorcitzada. Santa Teresa d’Àvila no va ser l’única persona que va expulsar Satanàs amb aigua beneïda! Aquí tenim un exemple actual del Canadà.

Un sacerdot exorcista pregava per una persona infestada pel dimoni. Va demanar a un jove sacerdot que l’ajudés durant l’exorcisme, perquè és bo no estar sol en aquestes oracions. Llavors la persona va dir: “Tinc set, doneu-me un got d’aigua”. El jove sacerdot porta el got d’aigua i l’exorcista li pregunta si ha beneït aquesta aigua. “No”, respon. “Doncs beneeix-la abans de donar-li!”

Després de beneir l’aigua, la dóna a la dona i ella comença a beure. Però de seguida crida: “T’he demanat aigua, no foc!”

A la Bíblia, a l’Església i als missatges de Maria, tenim tot el necessari per viure i avançar en la pau de Déu, fins i tot enmig de les turbulències d’aquest món tan sacsejat per la por i la confusió. Ha arribat l’hora de respondre a la crida de qui ens estima immensament com a mare: “Decidiu-vos per Déu!” “Sense Jesús, estimats fills, no teniu ni alegria ni pau ni futur ni vida eterna”. “Amb Jesús, en la pregària, experimentareu la més gran de les alegries”.

6. El juliol és el mes dedicat a la Sang de Crist; aprofitem aquesta gran oportunitat per invocar-la i enfortir-nos en la nostra fe, la nostra esperança i la nostra caritat. Pregueu amb nosaltres les lletanies de la sang preciosa! La sang de Jesús és el terror dels dimonis, ja que va ser vessant la seva sang que Jesús va derrotar l’enemic de les nostres ànimes i ens va salvar. Invocar-lo és una arma molt eficaç i poderosa en les moltes batalles a les que ens enfrontem avui dia.

https://www.youtube.com/watch?v=N8Piy7Ly0qI

M’encanta el que van dir alguns sants sobre la Sang del Salvador.
“La sang de Crist és una veu profunda que surt de la terra per arribar al cel”. (Sant Ambrosi).

Sí, la sang també és una veu, com la d’Abel quan va cridar Déu després que el seu germà Caín el matés. La sang vessada pels justos és forta com una pregària, és un crit que travessa el cel. Com no hem de pensar en la sang dels innocents vessada cada dia en el nostre món? Durant la missa, podem i hem d’oferir aquesta sang a Déu perquè, barrejada amb la de Crist, es transforma en glòria.

“Senyor, vas vessar la sang de tot el teu cos i jo l’ofereixo per a tot el teu cos, és a dir l’Església”. (Santa Magdalena de Pazzi).

“Si Jesús em va donar el seu amor, jo també li he de donar el meu amor. Si va vessar la seva sang per mi, jo també haig de vessar la meva sang per Ell ”. (Sant Mario Borzoga, màrtir, oblat de Maria).

7. El desig d’adorar. “Si no podeu venir davant del meu Rostre Eucarístic, hi podeu ser transportats espiritualment mitjançant un acte de desig procedent de les profunditats de l’ànima. Demaneu-me que us transporti davant d’aquells tabernacles del món on tant oblidat, descuidat i fins i tot menyspreat sóc. Transportaré les vostres ànimes a la meva presència i rebré de la vostra adoració i del vostre amor el consol que espero dels meus amics”. Extracte del llibre In Sinu Jesu d’un benedictí irlandès que comparteix els seus diàlegs amb Jesús). (Veure PS 5).

Però Jesús no només és present als tabernacles. A causa del robatori d’hòsties, Jesús també es troba entre els seus enemics, com un pres abandonat pels seus, en l’agonitzant expectativa dels sacrilegis i la profanació.

Però, qui adora Jesús en aquestes hòsties robades? Ens podem quedar prop d’Ell a través del desig del nostre cor i adorar-Lo espiritualment, per consolar-Lo. A Getsemaní, no va demanar als seus apòstols que preguessin i vetllessin amb ell?

8. La nostra propera emissió en directe en francès tindrà lloc el 26 de juliol a les 21:00 i se centrarà en el missatge del 40è aniversari.
La retransmissió en directe del 26 de juny es pot veure aquí:

Estimada Gospa, Tu que coneixes les profunditats del Cor del teu Fill Jesús, Tu que sempre has sabut donar-li amor per amor, permet-nos habitar al seu cor i, seguint el seu exemple, esdevenir manyacs i humils.

Sor Emmanuel +
(Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Per aquest mes de juliol, pregueu amb nosaltres les Lletanies de la Preciosa Sang de Jesús! La sang de Jesús és el terror dels dimonis, ja que va ser vessant la seva sang que Jesús va derrotar l’enemic de les nostres ànimes i ens va salvar. Invocar-lo és una arma molt eficaç i poderosa en les moltes batalles a les que ens enfrontem avui dia.
https://sremmanuel.org/2021/04/03/litany-of-the-most-precious-blood-of-jesus/

PS 2. El Festival de la Joventut tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost, amb el tema: “Quina cosa bona haig de fer?” (Mat. 19.16)

PS 3. A Sinu Jesu: Un best-seller traduït a 12 idiomes. El diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Un diàleg molt profund entre el sacerdot i el Senyor Jesús, Maria i alguns sants com la petita Teresa. Un llibre que canvia la vida d’un cristià obrint horitzons insospitats per a la seva relació amb Déu.
Llibre electrònic. https: //www.angelicopress.org

PS4. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: http://www.centremedjugorje.org/

PS 5. “Jesús avui”: Un aliment diari excel·lent per créixer en l’amor de Crist! Al web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant sobre “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/toutes-nos-actions/#newsletters

PS 6. NOU !!! MP3 i CD. Podeu escoltar les meves xerrades GRATIS a Spotify, Instagram i al meu lloc web:
https://sremmanuel.org/video/

PS 7. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 8. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 9. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

18 de juny de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1- El 25 de maig de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Us miro i us convido: torneu a Déu, perquè Ell és amor, m’ha enviat a vosaltres per amor, per guiar-vos en el camí de la conversió. Abandoneu el pecat i el mal, decidiu-vos per la santedat i l’alegria regnarà. Sereu les meves mans esteses en aquest món extraviat. Desitjo que sigueu pregària i esperança per aquells que no han conegut el Déu de l’amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Quan falten pocs dies pel 40è aniversari de les aparicions, el nostre cor es desborda d’agraïment a la Mare de Déu Santíssima que, des de fa 40 anys, no deixa de beneir-nos, animar-nos, consolar-nos, ensenyar-nos, estimular-nos … Imagineu-vos el món si Medjugorje no hagués existit! Verge Maria, com podem pagar-te tot el be que ens has fet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2- Amb motiu d’aquest aniversari, em pregunten com veig aquestes vingudes de la Mare de Déu. Aquí teniu el meu petit testimoni personal: Després del meu primer pelegrinatge el juny de 1984, em vaig traslladar a Medjugorje el desembre de 1989, empesa per una crida molt forta que els meus superiors van confirmar. Amb una germana de la meva comunitat, vam arribar aquí amb un fred siberià, sense diners, sense allotjament i sense saber què ens reservava el Cel. La nostra única possessió era l’alegria de ser convidades per Maria a viure a casa seva, en aquest lloc de grans benediccions d’on Ella n’és la Reina.

L’experiència més forta per a mi va ser la seva extraordinària acollida materna. Durant aquests dos primers anys, vaig sentir que em remodelaven al si de la Mare de Déu. Una experiència interior indescriptible! Com un nen abraçat al pit de la seva mare, absorbia amb entusiasme tot el que Ella em comunicava d’ella mateixa i sentia que aquest intercanvi amb Ella era vital per a mi. No m’imaginava interrompre això, ni tan sols suportava la idea d’allunyar-me de Medjugorje, ni de ser cridada cap a un altre lloc, perquè ho veia com un part prematur. Una dona santa que rebia idees de Déu i la caritat de la qual era exemplar, un dia em va dir: «Germana Emmanuel, ja ho veuràs, un dia prendràs el bastó de pelegrina i te n’aniràs a la missió. Te n’aniràs a portar els missatges de Maria a tot el món”. Confesso que aquell dia la vaig tractar de falsa profeta i li vaig cridar: “De cap manera, no diguis tonteries!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I, tanmateix, tenia raó! Després de la guerra del 1992 a Bòsnia, van començar les meves missions a l’estranger. Crec que la Mare de Déu havia acabat la primera part de la seva feina en mi, perquè havia posat Medjugorje al meu cor, així que ja no necessitava ser físicament present al poble. Vivia les meves anades i tornades en pau, tot suplicant al Cel que m’acompanyés, per poder donar a la gent que m’esperava, el millor dels missatges. Un dia, vaig provocar una mica la vident Mirjana, preguntant-li: “Però tots aquests missatges, són només per a aquest poble i per als que vénen aquí en peregrinació?” Llavors ella va cridar amb ulls plorosos: “No! La Gospa desitja que els seus missatges arribin a tots els seus fills, a tots els països del món! ”

Aquest segueix sent el desig fervent de la nostra Mare. I, tanmateix, encara estem molt lluny d’aconseguir-ho. La Vicka em va dir que la Gospa esperava una resposta molt més gran de nosaltres. És per això que, en aquest aniversari, podem consolar profundament la Mare de Déu prenent-nos seriosament els seus missatges i donar-ne testimoni, primer amb la nostra vida i també amb les nostres paraules, quan trobem cors oberts. “Si no teniu por i testimonieu amb coratge, la veritat triomfarà miraculosament”. (2 de juny de 2015)

Un nou Betlem! He notat que a molts pelegrins, Maria els toca el fons del cor i els nodreix amb la seva “llet materna”; tant, que veuen Medjugorje com el lloc del seu naixement, el lloc on han pogut renéixer a la vida. Una trobada vital que transforma la seva existència! El pare Daniel-Ange va dir, amb tota la raó: “Medjugorje és el Betlem del tercer mil·lenni”. Sí, un lloc on naixem, un lloc on ens deixem infantar per la Mare de Déu. La meva mare natural (que Déu la beneeixi!), em va infantar per a una vida terrenal que s’acabarà. Però la Mare de Déu m’infanta per a la vida en l’Esperit, la vida del Cel que comença a la terra, que florirà en l’eternitat i no tindrà fi.
Sant Bernat de Claravall deia que “quan som a la terra, encara no hem nascut. Naixem quan entrem al Cel. Mentre som a la terra, som portats al si de la Mare de Déu”.
Què bonic és poder lliurar-se completament a Maria ara, consagrant-nos al seu Cor Immaculat! Perquè llavors, si realment li pertanyem, Ella també ens pertany, amb totes les seves riqueses, totes les seves belleses! La petita Teresa del Nen Jesús ho havia entès perfectament i deia: “El tresor de la Mare li pertany al nen!”

3- Una mare autèntica! Avui, quan la maternitat s’està minant de mil maneres, l’amor tendre de Maria és un bàlsam extraordinari i un incentiu per avançar. Durant aquests 40 anys, hem perdut el compte de totes les paraules de tendresa que ens ha expressat. Ens porten més enllà de les misèries diàries que ens fan mal. Intentem llegir uns quants d’aquests missatges ben a poc a poc, amb el cor (PS 2):

“Estimats fills, us estimo a cadascun de vosaltres tant com estimo el meu Fill Jesús”.

“Us estimo amb un amor tendre.”

“Si sabéssiu com us estimo, plorarieu d’alegria!”

“Vull abraçar-vos ben fort … però no ho voleu”.

“Tal com vaig portar el meu Fill Jesús al meu si, també vull portar cadascun de vosaltres pel camí de la santedat”.

“Sóc la vostra Mare i us estimo a tots. No tingueu por en tots els moments difícils, perquè us estimo fins i tot quan esteu lluny de mi i del meu Fill. Us ho prego, no em feu plorar llàgrimes de sang per causa de les ànimes que es perden en el pecat ”. (Març de 1984)

“El meu amor per vosaltres no té límits!”

“Doneu-me els vostres sentiments i els vostres problemes, vull consolar-vos en les vostres proves. Vull curullar-vos de pau, d’alegria i d’amor diví”.

“Fills meus, la meva alegria serà gran quan vegi que accepteu les meves paraules i que desitgeu seguir-me. No tingueu por, no esteu sols! Doneu-me la mà i us guiaré”. (2 d’abril de 2012)

“Jo, com a mare, vull salvar-vos de la manca de pau, de la desesperació i de l’exili etern”. (2 de maig de 2012)

“Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts. Us ompliré de les meves gràcies. Amb el meu amor us protegiré de l’esperit del mal. Estaré amb vosaltres. Amb la meva presència us consolaré en els moments difícils.” (2 de setembre de 2012).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- Una paraula de guarició interior! Aquest Aniversari ens agafa en una situació mundial molt preocupant, així que vull destacar aquest missatge que sovint repeteix la nostra Gospa: “No tingueu por!” Paraula repetida 365 vegades a la Bíblia, paraula creativa del Creador que podem rebre com una paraula de guarició interior. Reflexionant sobre les paraules de la Vicka, el seu marit Mario, deia sobre el virus: “Ens volen omplir de por, però no els ho hem de permetre!” En aquest mes dedicat al seu Sagrat Cor, Jesús ens vol embolcallar amb seu amor i el seu consol. Maria ens diu que el fonament de la nostra pau és la pregària. “Qui prega no té por del futur!” “Si sou meus, guanyareu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús!”

Al començament de les aparicions, la Mare de Déu va revelar el seu pla:

“He vingut per apropar la humanitat al Cor de Déu”.

Però fa dos anys va dir:

“La humanitat s’allunya cada vegada més del Cor de Déu”.

Ella no ens ha abandonat mai, no l’abandonem nosaltres! Que aquest 40è aniversari estiguem a punt per realitzar el seu somni! Que tots els seus fills puguin conèixer el Déu de l’amor!

Benvolguda Gospa, igual que tu, tenim plena confiança en el pla d’amor de Déu per a nosaltres, fins i tot enmig de les proves i, sobretot en les proves!. Ens apartem dels suggeriments sorollosos i nocius del maligne i ens mantenim units amb el teu Cor. Però ja coneixes la nostra feblesa … cuida’ns com la nineta dels teus ulls!

Germana Emmanuel +

(Comunitat de les Benaurances)

PS1. Per aquest mes de juny, pregueu amb nosaltres les Lletanies al Sagrat Cor de Jesús! Una arma molt eficaç contra l’altre esperit, que busca la nostra perdició!
https://www.youtube.com/watch?v=bx9nQ_lJdE0&list=PLfiDVjNunGOjEmAsPdprUYJHD7PZ2BlpL&index=2

PS 2. Alguns d’aquests missatges van ser donats per la Gospa al grup de pregària local dirigit per Jelena Vasilj ja el 1982.

PS 3. NOU !!! MP3 i CD. Podeu escoltar les meves xerrades GRATIS a Spotify, Instagram i al meu lloc web:
https://sremmanuel.org/video/

PS 4. A Sinu Jesu. Es tracta d’un diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Aquí hi trobareu un profund diàleg entre ell i Nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com Santa Tereseta. Un llibre que canvia la vida d’un creient obrint horitzons insospitats per la seva relació amb Déu.

https: //www.angelicopress.org

PS 5. Pelegrins! Aquest estiu, Medjugorje comença a tornar-se a omplir! Els grups de pelegrins més nombrosos són de Polònia. Per a qualsevol pregunta sobre la situació fronterera, visiteu el lloc web de l’Ambaixada de Bòsnia i Hercegovina del vostre país.

PS 6. El Festival de la Joventut tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost.
El tema és “Quina cosa bona haig de fer?” (Mt 19, 16)

PS7. Durant aquest període de moviment restringit a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més d’un) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent on visqueu. Si voleu comprar-ne un per a vosaltres o per a un amic, podeu comprar el llibre de butxaca o el llibre electrònic:

–       El poder oblidat del dejuni
–       El sorprenent secret del Purgatori
–       Maryam de Betlem
–       La pau tindrà l’última paraula
–       Escandalosa misericòrdia:
–       El nen amagat de Medjugorje

PS 8. Us pregunteu què passa avui a l’Església catòlica? Us aconsellem que llegiu el darrer llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins cap endavant”. Ralph ofereix una mirada detallada sobre la creixent hostilitat envers l’Església catòlica i els seus ensenyaments. Amb abundants proves, descobreix les forces que treballen per minar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.

PS9.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS10. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS11. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 12. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 13. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 14. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

17 de maig de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.El 25 d’abril de 2021,la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! Avui us convido a donar testimoni de la vostra fe en els colors de la primavera. Que sigui una fe d’esperança i coratge! Fills meus, que la vostra fe no vacil·li davant de cap situació, ni tampoc en aquest temps de prova. Aneu valents amb Crist Ressuscitat cap al Cel, que és la vostra meta. Jo us acompanyo per aquest camí de santedat i us duc a tots en el meu Cor Immaculat. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

 

 

 

 

 

 

 

 

2.La Nancy només té 20 anys, però ja n’ha vist de tots colors! Als 12 anys era la típica adolescent rebel. Els seus pares, que s’havien convertit a Medjugorje, van intentar transmetre-li almenys una mica de fe… en va. Tanmateix, un dia …

La Nancy explica, “vaig pensar que si treia els sacerdots de la meva vida, tot seria més autèntic amb Déu. En canvi, a mesura que m’allunyava dels sacerdots, em vaig distanciar del mateix Senyor abandonant els sagraments.

Quan vaig començar el meu viatge amb Déu després de la meva conversió als 14 anys, encara no m’havia adonat de com odiava els sacerdots. Durant la missa, sempre em quedava al fons de l’església. Només em confessava quan era estrictament necessari i mai no em mossegava la llengua quan tenia l’oportunitat de denigrar els sacerdots. Les poques decepcions que havia experimentat i la por de mirar-me dins van desprestigiar-me tant la figura del sacerdot que no els considerava homes per dret propi, sinó perdedors, persones incoherents, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per què em persegueixes? Un dia vaig assistir a missa en un santuari dedicat a Sant Antoni de Pàdua, i certament ell va intercedir per mi. Una amiga meva em va demanar que em posés al seu costat per donar-li suport mentre llegia el salm des de l’ambó, perquè estava nerviosa i sentia que aquesta tasca li era gairebé impossible d’aconseguir. Vaig acceptar immediatament i em vaig asseure a la primera fila per seguir la missa. Estava molt incòmoda però vaig intentar comportar-me amb normalitat. Va funcionar fins al moment de la Consagració. En aquell moment, el sacerdot que celebrava la missa i a qui coneixia perfectament, va ser com que s’hagués convertit en una altra persona: la seva cara i la seva vestimenta es van transfigurar completament. Em va somriure i el vaig sentir dir-me interiorment: “Per què em persegueixes?” Immediatament vaig pensar en Sant Pau i la seva experiència al camí de Damasc. Vaig començar a plorar, però eren llàgrimes de pena per haver ferit Jesús amb el meu odi als sacerdots. Al mateix temps, eren llàgrimes d’alegria, ja que vaig entendre que aquell somriure em convidava no només a deixar de parlar malament dels sacerdots, sinó també a cuidar Jesús que és present en ells.

Aquesta experiència em va sacsejar i em va fer comprendre que Jesús estima els seus sacerdots tal com són, fins al punt que baixa a l’altar mitjançant un simple gest, una simple paraula per la seva part, encara que hagin pecat. Això em va ensenyar a estimar-los, perquè només l’amor els pot millorar. L’odi, en canvi, sovint contribueix a empitjorar-los. Odiar és maleir i desitjar un mal que de vegades es fa realitat. En canvi, estimar és beneir i atreure sobre ells gràcies de Déu. Això és el que necessiten els sacerdots per convertir-se en sants!

He perdonat els sacerdots que m’han decebut i m’he perdonat per haver-me negat a estimar-los en el passat. Perdonant-los he rebut molt més del que he perdut i ells també. Intentava ajudar els pobres i em preocupava pel Tercer Món, però no m’adonava d’una altra gran pobresa, la dels sacerdots abandonats, ridiculitzats i humiliats.

Voldria transmetre un darrer missatge molt important: donem suport als nostres sacerdots, perquè la seva santedat també depèn de nosaltres; necessiten les nostres oracions i el nostre amor, el mateix amor que Déu vol donar-nos a través d’ells”.

Nota: Conec bé la Nancy i m’agradaria afegir que, aquell dia beneït, va rebre realment una gran missió de pregària i intercessió pels sacerdots. Ara no perd ni una oportunitat per ajudar-los tant com pot, amb els recursos que tingui. Sent que s’ha convertit en una veritable vocació del cel, en una vocació per a la seva vida i la compleix bé!

3.Una vacuna segura! Contra els dos virus més terribles del món actual, la por i la desesperació, hi ha una vacuna molt eficaç: La consagració al Cor Immaculat de Maria. Però encara és molt desconeguda, tot i que ja ha salvat tantes vides. Quina llàstima que no hi hagi anuncis als mitjans de comunicació.

Durant aquest mes de maig, dedicat a la Santíssima Mare, aprofitem aquesta oportunitat per deixar-ho tot a les seves mans maternals i lliurar-nos completament a Ella. Si realment li pertanyem, ella també ens pertany a nosaltres, amb tots els seus tresors que no ens podem ni imaginar. Entre les consagracions més boniques a Maria, hi ha la del pare Maximilian Kolbe (vegeu PS3). Ara més que mai, davant l’allau del mal que ha arrasat el món, davant la foscor de les consciències que distorsiona tantes decisions i provoca tantes males decisions malgrat l’escola lluminosa de Maria des de fa 40 anys, recordem-nos de la seva promesa: “Si sou meus, vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu fill Jesús. El Cel d’avui busca guanyadors!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Un “interludi” prometedor! La vident Mirjana ens va donar aquesta imatge significativa: sovint, durant una mudança, el lloc que deixem es converteix en un caos complet, no sabem on posar els peus, no sabem què hi ha emmagatzemat a cada caixa, els mobles estan fora de lloc… En resum, podríem desanimar-nos fàcilment pel trasbals generalitzat. Però, un cop feta la mudança, tot es col·loca harmoniosament al seu lloc, net i acollidor. I després ens sentim bé de viure en aquesta nova casa.

La Mirjana (que va rebre els seus 10 secrets sobre el futur del món), explica que estem en la fase del desordre més gran, però que no durarà. La nostra Santa Mare també parla de les generacions futures! Ella veu el patiment, però hi veu molt més enllà. Em preguntava per què, en missatges més antics, ens parlava en futur: “Us ajudaré, us consolaré, us protegiré, us mostraré el camí, no us abandonaré”, etc. Ara ho entenc! Veia a venir la prova que vivim avui i ens va voler preparar per mantenir la pau divina enmig del patiment i la incertesa. Estem en un moment crític de la història de la humanitat.

Per això, en comptes de perdre el temps fent llistes interminables d’allò que va malament, aixequem els ulls i trobem la mirada de Maria i la del seu Fill. Aquest intercanvi de mirades és una efusió de l’Esperit Sant. Una bufada de la Pentecosta! De qui ens vindrà la salvació? Certament no pas de l’ésser humà que no es pot salvar per si mateix. Sabem i creiem que aquest difícil intermedi de la nostra història donarà pas al triomf del Cor immaculat de Maria i el del seu Fill. Però gran part del que ha de passar depèn de nosaltres, de com respondrem a les invitacions repetides de Maria.

A Getsemaní, Jesús va dir als qui van anar a arrestar-lo: “Aquesta és la vostra hora i el regne de les tenebres”. Això és el que està passant avui! Hem arrestat Jesús i ens en volem desfer. Jesús també va citar als seus apòstols aquesta paraula de la Bíblia (Mt 26:31): ” Mataré el pastor, i es dispersaran les ovelles del ramat “. Què hem de fer aleshores? Caminem amb humilitat i fidelitat amb Maria, a la llum de l’Evangeli, repetint l’ensenyament de Crist, especialment el seu esplèndid manament d’amor, estiguem disposats a donar-ne testimoni fins al final, si cal … Aquests testimonis, aquest “petit romanent” que la Gospa anomena “apòstols del meu amor”, ens portaran a un Temps nou, aquell temps de pau que Maria va profetitzar en els missatges, que el seu Cor tant espera.

No tinguem por de les lleis dels homes; per molt dures que siguin, passaran com roba vella gastada. Qui va rebre les promeses de la vida eterna de la mateixa boca de Jesús? L’Església, i cap altra institució. És una barca a la deriva, colpejada per les onades i en la que hi entra aigua?. Sí, però Jesús és a dins! No saltem del vaixell … això seria abandonar el nostre Salvador!

5.No us ho perdeu! “El combat espiritual, via ràpida de la unió amb Déu”. En aquest llibre he intentat respondre a les peticions de molts: com resistir Satanàs i mantenir el curs de l’oració enmig de tanta confusió espiritual. “La nostra lluita no és contra la carn i la sang, sinó contra … els esperits del mal …” (Ef 6:12) Aquest és un instrument de butxaca, molt fàcil de llegir, per ajudar-vos a pregar i caminar pacíficament enmig de les flames!

6.La nostra propera transmissió en directe en francès serà el 26 de maig a les 21:00h.

La transmissió en directe completa del 26 d’abril es pot veure aquí: https://www.youtube.com/watch?v=TQcn83zW-Cc

 

Estimada Gospa, amb Tu i tots els “apòstols del teu amor”, supliquem a l’Esperit Sant que vingui amb tot el seu poder, perquè és més desitjat i vital que mai en aquesta Pentecosta de 2021!

Germana Emmanuel +

Comunitat de les Benaurances

 

PS1. Pregueu amb nosaltres les lletanies de l’Esperit Sant! Una arma molt eficaç contra l’altre esperit, que busca la nostra ruïna.

PS2. El 15 de maig va tenir lloc un gran esdeveniment per a la parròquia de Medjugorje: en comunió amb tota l’Església, seguint la iniciativa del papa Francesc d’aturar la pandèmia, vam pregar el “Rosari mundial” en presència del nunci apostòlic de Bòsnia Hercegovina. Vam pregar per la salut del bisbe Hoser, que encara és a Polònia.

PS3. Entre les consagracions més boniques a Maria hi ha la del pare Maximilià Kolbe:

“Immaculada, reina del cel i de la terra, refugi dels pecadors i la nostra mare més amorosa, Déu ha volgut confiar-te tot l’ordre de la misericòrdia. Jo, pecador indigne, em llenço als teus peus, implorant-te humilment que m’acceptis com a possessió i propietat teva. Obra en mi segons la teva voluntat, en la meva ànima, en el meu cos, en la meva vida, en la meva mort i en la meva eternitat.

Disposa de mi i utilitza tot el que sóc per complir completament el que s’ha dit de Tu: “Ella aixafarà el cap a la serp” i també  “Tu sola destruiràs totes les heretgies del món sencer”.

Permet-me ser un instrument de les teves mans immaculades i misericordioses per apropar i fer créixer al màxim la vostra glòria en totes les ànimes perdudes i indiferents, i així ajudar a estendre el beneït Regne del Santíssim Cor de Jesús. Perquè, allà on entris, obtinguem la gràcia de la conversió i la santificació, ja que és a través de les vostres mans que ens arriben totes les gràcies del Santíssim Cor de Jesús. Amén”.

PS4. El 24 de maig, estarem a un mes del 40è aniversari de les aparicions de la nostra Santa Mare a Medjugorje. 40 anys! Un aniversari que es prepara amb amor i molta cura, sobretot perquè no sabem quant de temps seguirà venint Maria a nosaltres … Per al seu 40è aniversari de casament, les parelles celebren les seves núpcies maragdes. Quina pedra preciosa oferirem a la nostra Mare Celestial?

PS5. Durant aquest període de moviment restringit a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent on visqueu. Si voleu comprar-ne un per a vosaltres o per a un amic, podeu comprar el llibre de butxaca o el llibre electrònic

El poder oblidat del dejuni

El sorprenent secret del Purgatori

Maryam de Betlem

La pau tindrà l’última paraula

Escandalosa misericòrdia:

El nen amagat de Medjugorje

PS6. Si us plau, considereu llegir i oferir un dels millors llibres de la història: “A Sinu Jesu. Quan el cor parla al cor”. Llibre electrònic. Angelico Press 2016 4709 Briar Knoll Dr. Kettering OH 45429 -Angelicopress.com

PS7.  Voleu viure l’escola de Maria a casa vostra? Aconseguiu tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/ 

PS10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook: 

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS11. La Germana Emmanuel a Instagram: 

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS12. Vegeu les nostres presentacions a YouTube, 

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

18 d’abril de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de març de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! També avui sóc amb vosaltres per dir-vos: fills meus, qui prega no té por del futur i no perd l’esperança. Vosaltres heu estat escollits per portar alegria i pau, perquè sou meus. He vingut aquí amb el nom de Reina de la Pau, perquè el diable vol la inquietud i la guerra, vol omplir el vostre cor de por al futur. Però el futur és de Déu. Per això sigueu humils, pregueu i deixeu-ho tot en mans de l’Altíssim que us ha creat. Gràcies, estimats fills, per haver respost a la meva crida.”

2.    La resposta a totes les nostres preguntes! El vespre del 25 de març, durant l’aparició, els traductors del missatge estaven reunits a la capella de la vident Marija. Quan la van veure plorar durant i després de l’aparició, es van preguntar quin tipus de missatge podia causar aquelles llàgrimes. Llavors la Marija va desaparèixer com de costum a la petita sagristia per escriure el missatge rebut de la Mare de Déu. Quan va tornar al petit grup que esperava el missatge, va exclamar: “Per què esteu tan tristos?” Després va llegir amb alegria el missatge citat més amunt. Transmetia una gran felicitat, era com si estigués orgullosa de la seva Mare Celestial per connectar-nos o reconnectar-nos a la resposta veritable als problemes del món.

La Verge no va pas confeccionar una llista interminable de tot el que va malament avui, com fan els mitjans de comunicació, aquests mitjans tan promptes a  destruir l’esperança. No, al contrari, Ella ho ha fet a l’inrevés, ens ha fet veure la SOLUCIÓ que sovint solem oblidar i que no obstant és l’única que ens pot salvar. Maria és realment única! No només coneix el passat i el present, sinó també el futur. A més, és mare. Si ens diu “Qui prega no té por del futur i no perd l’esperança”, sap de què parla! És la nostra Reina i Ella reuneix els qui volen seguir les seves instruccions de mare i sobirana, amb la confiança dels nens.

Per què qui prega no té por del futur? Perquè pregar amb el cor ens porta a una profunda intimitat amb el nostre Déu, Aquell que ens va crear, Aquell que ens estima amb bogeria i que vol el millor per a nosaltres. Resant amb el cor (és a dir, resant amb amor i confiança), ens unim amb Ell i ens sentim segurs al seu Cor de foc que és, era i serà sempre el nostre destí final. Ell és el mestre del món i de la història. No mira el món com a espectador, sinó que actua. De vegades sense fer soroll, però sempre amb el poder de l’amor. Certament, l’home pot fer patir l’home, i avui dia de la manera més descarada. Maria ja ens ho havia advertit, en els seus missatges. “vindran proves …” (25 de juliol de 2019).


Estimats amics: amb Déu i només amb Déu, tenim un veritable refugi i la victòria. La seva Paraula és certa i creadora. Ens diu, per exemple, “El Senyor desfà els plans de les nacions” (Sal 33:10). Parlant dels seus enemics, diu: “Havien obert un clot davant meu, i ells mateixos hi han caigut!” (Sal 57: 6) Ens mentiria el Senyor? Hauria deixat de ser divinament poderós? S’hauria rendit davant la nostra misèria i hauria deixat en mans de l’home el domini del món? Durant la meva llarga vida he conegut, aquí a Medjugorje i en les meves missions a l’estranger, milers de persones de totes les races, llengües i cultures. He notat una cosa que m’ha commogut profundament: els que realment preguen irradien una pau que no és d’aquest món. Anava a dir: “Se’ls reconeix d’una hora lluny! Fins i tot en el patiment o en la malaltia, sempre estan contents. Saben en qui han posat la seva esperança. La seva alegria no es pot fabricar ni fingir, perquè els és donada de Dalt, en la pregària. És magnífic! Però és un petit romanent, encara és massa petit, malgrat les crides urgents de la Mare de Déu durant els darrers 40 anys.
Amics meus, és un honor per vosaltres formar-ne part! Els cors valents són els que canvien el món!
No hi ha cap solució, ni política ni sanitària, que dissenyada fora de Déu i sense oració, salvi el món. “Tota plantació que no ha plantat el meu Pare celestial serà arrencada “, ens diu Jesús (Mt 15:13). L’únic baluard vàlid que ens pot protegir contra les marees negres que ens podrien cobrir és la pregària, sense oblidar el dejuni. No el busquem enlloc més!

3. Vull donar les gràcies a tots els qui van pregar per mi per la meva operació de maluc el mes passat a Itàlia. Tot va anar bé, i m’estic recuperant bé. Que el fruit de les vostres pregàries es transformi també en gràcies per a vosaltres!

4. Compte! Falsa misericòrdia? Just ara que arriba la festa de la Divina Misericòrdia, vull fer alguns aclariments útils per ajudar-nos a entendre què és la veritable misericòrdia i evitar les moltes trampes de la falsa misericòrdia. L’exemple concret de la Gloria Polo em va impactar profundament ja que és clar (Veure PS 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan era adolescent, tot i que d’origen catòlic, la Gloria havia anat caient en una forma de vida dissolta, desitjosa d’imitar els seus amics, deixats de la mà de Déu espiritualment parlant. Ovelles sense pastor! Als 16 anys es queda embarassada i es va espantar. Però les seves bones amigues li van donar la “clau màgica” que la podria treure d’aquell impàs: “Fes com nosaltres, no siguis burra, l’avortament no és res, en una hora et desfàs del problema! I, a més, és gratis!”.

Poc després de l’avortament, va tenir una mena de remordiment perquè la va envair un gran malestar. En el fons, sentia que el seu estil de vida no la portava a la veritable felicitat. Se li anava repetint una pregunta important: «On acabaré amb aquest tipus de vida? Hi ha alguna cosa que no va bé. Estic caient per un pendent perillós!”.

Llavors va decidir anar a veure un sacerdot i explicar-li el que vivia i rebre un consell per a la seva vida per seguir un camí millor. Desitjava sincerament la llum! Va obrir el cor a aquell sacerdot que la va escoltar parlar de les seves decisions, dels seus pecats, de les seves caigudes i dels seus profunds dubtes sobre la qualitat de la seva vida. Al final d’aquell relat, el sacerdot li va somriure i li va dir, per tranquil·litzar-la: “No et preocupis! Ets jove, gaudeix de la vida, fes com els teus amics, per què ser diferent? Déu és bo, sempre perdona, no et preocupis! Vés-te’n en pau!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Què en penseu d’aquesta resposta? En qualsevol cas, a partir d’aquell dia, segons el seu propi testimoni, la Gloria es va llançar de tot cor a la immoralitat. Per què no? Al cap i a la fi, no havia rebut l’aprovació de l’Església a través del seu representant? No se li havia donat el vistiplau per seguir cegament els seus instints i “fer com tothom”? La seva ànima es va omplir de tenebres mentre multiplicava pecats greus i trepitjava els manaments de Déu sense escrúpols. Va pensar que havia trobat un camí cap a la llibertat i la felicitat, però en realitat havia rebut el que es podria anomenar un “somnífer mortal per a la seva ànima”. “Estimats fills”, ens diu Maria, “us poseu a les mans de Satanàs sense pensar-hi”.

Una cosa va portar a l’altra i es va convertir en una autèntica “pesta”, plena d’orgull i menyspreu cap als altres i es  burlava de Déu. Els qui coneixen la seva història i els qui la vulguin conèixer veuran a què la va portat quan, en un instant, a causa d’un llamp, es va trobar davant del tron ​​de Déu … Per resumir la història: es va veure caure i caure en un abisme espantós, fins que els seus peus van ser a prop de les portes de l’infern. Va començar a cridar i clamar la misericòrdia de Déu (per fi!) i va començar a pujar el pendent.

Va veure Jesús que li confiava una missió molt bonica, la d’anunciar al món allò que hi ha més enllà de la mort i la urgència de convertir-se, de fer una confessió sincera i de seguir el camí de Jesús. Amb el seu testimoni, la Gloria ha atret milers de persones a la conversió. (Veure PS 1)

Per la meva part, crec que si la Gloria va ser capaç de cridar a Déu d’aquesta manera quan estava a un pèl de l’infern, és gràcies a la pregària d’un home sant, però també perquè Déu sabia que un sacerdot l’havia llançat al perillós camí cap a la mort de l’ànima mitjançant una declaració assassina, en lloc de mostrar-li el camí cap a la salvació que li va oferir Jesús. Preguem per la santedat dels sacerdots i la seva adhesió incondicional a l’Evangeli. Només Déu jutja les responsabilitats de cadascun de nosaltres. Però, quants joves s’han submergit en la desesperació per aquest tipus de falsa misericòrdia, assimilada al laxisme que es veu fàcil i divertit?

T’imagines que un metge per tranquil·litzar el seu pacient oncològic li digui: “No et preocupis, no és tan greu, continua fumant i bevent. No necessites cap tractament especial”. Fent això, estaria robant al pacient qualsevol possibilitat de supervivència.

La falsa misericòrdia és extremadament greu. Consisteix a negar la realitat del pecat i la seva gravetat i, per tant, la necessitat de salvació. Això significa inutilitzar la creu de Crist. És una trampa subtil establerta per l’enemic perquè es disfressa de bondat, comprensió, compassió, tolerància … Una imitació subtil! Dir: “No passa res, ho fa tothom”, és assassí. Ens priva de la misericòrdia i el perdó de Déu.

Gràcies a Déu, hi ha molts sacerdots sants, que irradien l’amor de Crist. Es reconeixen sovint en les seves catequesis i al confessionari, quan conviden els seus penitents a penedir-se sincerament dels seus pecats i a abandonar-se amb confiança a la infinita misericòrdia de Déu, que té el cor d’un pare. Perquè, com va dir Jesús a santa Faustina, “Encara que una ànima fos com un cadàver en putrefacció i no hi hagués, humanament cap remei, no és pas així davant de Déu! Les flames de la meva Misericòrdia em consumeixen. Tinc pressa per abocar-les sobre les ànimes. Cap pecat, ni que sigui un abisme de maldat, esgotarà la meva misericòrdia, perquè com més gran és la seva misèria, més augmenta la meva misericòrdia. És pels pecadors que vaig vessar tota la meva sang. Que no tinguin por d’acostar-se’m!” (Diari § 1448).

El pecat és greu si decidim insistir-hi. No és tant el pecat que ens pot perdre, sinó obstinar-se en el pecat. El pecat danya l’home, el pecat no és “humà”, com diem equivocadament. El perdó de Déu posa un bàlsam de tendresa a les nostres ferides, ens restaura la dignitat. Ens torna la confiança en Ell i en nosaltres mateixos. Ens enforteix per a la següent batalla contra les nostres tendències dolentes; i molt sovint, de confessió en confessió, el perdó ens allibera d’aquestes tendències i ens guareix. Allà és on la Preciosa Sang de Crist flueix sobre les nostres ferides infectades i les transforma en fonts de benedicció.

Què passa amb aquells que mai han sentit a parlar del Déu de l’amor i desconeixen la fe cristiana? Per descomptat, reben una misericòrdia molt especial del nostre Pare. Déu és amor i misericòrdia per naturalesa! Vol salvar a totes les persones i ofereix a tothom la mateixa oportunitat d’estar amb Ell al Cel. Ha donat a tothom la llibertat de triar, com a molt tard en el moment de la mort, entre el bé i el mal, entre la llum i les tenebres, i cadascú serà jutjat segons la seva consciència.

5. El 18 de març de 2021, la vident Mirjana Soldo va rebre la seva aparició anual, i aquest és el missatge que va rebre: “Estimats fills, us convido maternalment a tornar a la joia i a la veritat de l’Evangeli, a tornar a l’amor del meu Fill, perquè Ell us espera amb els braços oberts. Que tot el que feu en la vida, ho feu amb el meu Fill, amb amor, perquè sigueu beneïts, perquè la vostra espiritualitat sigui interior i no només exterior. Només així sereu humils, generosos, plens d’amor i alegres. I el meu cor maternal se n’alegrarà amb vosaltres. Moltes gràcies!”

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Novetat! “El combat espiritual, via directa per unir-se a Déu”. En aquest llibre, he intentat respondre a la sol·licitud de molts: com resistir Satanàs i mantenir el curs de l’oració enmig de tanta confusió espiritual. “No és pas contra els adversaris de la sang i la carn, que hem de lluitar, sinó … contra els esperits malignes.»(Ef 6:12) Aquí teniu una eina de butxaca, molt fàcil de llegir, per ajudar-vos a resar i caminar tranquil·lament enmig de les flames.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– El poder Espiritual del dejuni
En aquest vídeo, parlo de la importància del dejuni i de per què la Mare de Déu de Medjugorje ens demana que ho fem els dimecres i els divendres. Ara més que mai hem de dejunar per combatre els desastres naturals i el mal al món.
https://youtu.be/b_HNVJQJSe8

-Lletanies a Sant Miquel
https://www.youtube.com/watch?v=DnoDskPFBE8

-El Nen que venç el dimoni
https://www.youtube.com/watch?v=hoIqlINYjbM

-Lletanies al Nen Déu
https://www.youtube.com/watch?v=t_go8ZxxRUI

– Atureu-vos i reflexioneu sobre el vostre futur. (22:48)
(Una crida urgent de la Mare de Déu, ja que l’eternitat és a prop!)

– Tenia una cita amb la mort a les 5 de la tarda.
Testimoni personal de Sr. Emmanuel (37:00)

Estimada Gospa, em meravello davant del poder de la teva intercessió davant Déu! Quantes ànimes has portat cap a la llum gràcies a la teva pregària maternal en favor nostre! T’ho prego, Et prego que no et cansis veient les nostres barbaritats, acull-nos a tots sota el teu mantell maternal, Tu que ets el refugi dels pecadors.

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Gloria Polo, dentista a Bogotà (Colòmbia), és un gran testimoni del nostre temps. No us perdeu el seu testimoni aclaparador! www.gloriapolo.com

PS 2. Armes de la victòria! Vaig filmar a propòsit Lletanies força vairades!. De fet, cada elogi, cada qualitat de Déu, de Maria, dels àngels o dels sants evocats en la pregària de les lletanies ens atrau gràcies particulars i ens enriqueix amb la seva pròpia bellesa. Aquestes lloances infligeixen un terrible cop a Satanàs, i ell mateix se’n queixa durant els exorcismes. Odia les lletanies i udola quan sent esmentar les virtuts d’alguns sants. En el combat espiritual, l’oració de les lletanies ens ajuda a aconseguir grans victòries! Preguem-les online:

www.sremmanuel.org

PS 3.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 4.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 5. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 6. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 7. La Germana Emmanuel a Instagram: 
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 8. Mireu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

9 de març de 2021: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de febrer de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, també avui Déu m’ha permès ser amb vosaltres per convidar-vos a la pregària i al dejuni. Viviu aquest temps de gràcia i sigueu testimonis d’esperança perquè, us ho repeteixo: amb la pregària i el dejuni fins i tot les guerres poden ser suprimides. Fills meus, creieu i viviu aquest temps de gràcia en la fe i amb la fe; el meu Cor Immaculat no abandona cap de vosaltres en la inquietud si recorreu a mi. Intercedeixo per vosaltres davant de l’Altíssim i prego per la pau en els vostres cors i per l’esperança en el futur. Gràcies per haver respost a la meva crida”.


 

 

 

 

 

 

 

 

2.    Quan rebeu aquest butlletí, seré a Itàlia per a una operació al maluc. Però abans de marxar, he escrit aquestes línies per a vosaltres, per no deixar-vos sense paraules d’ànim durant aquest mes dedicat al nostre estimat Sant Josep! La meva història preferida, perquè és molt commovedora, ens endinsa a la Xina profunda, aquest país tan estimat per Déu i que he tingut la gràcia de visitar deu vegades aquests darrers anys.

3.    A la Xina, una dona… Dos missioners jesuïtes austríacs, el pare Gotsch i el germà Gervasius, van testimoniar el 1976 una experiència única: “Un dia, a la Xina meridional, el germà Gervasius acompanyava el P. Gotsch que anava a veure un moribund a Kaotai. Van creuar 200 km de muntanyes i turons a cavall i van arribar a casa de l’agonitzant.

 

 

 

 

 

 

 

Massa tard, ja havia mort. Després de l’enterrament, van emprendre el camí de tornada. Quan eren a mig camí van veure un jove que semblava talment que els esperés al costat de la carretera i els va demanar que el seguissin per anar a casa la seva mare malalta. El van seguir fins a un poblet situat a 15 km. En una casa molt modesta, una dona agonitzava.

 

 

 

 

 

 

En veure el sacerdot, ella li va preguntar:

“Estranger, em diràs la veritat si et faig algunes preguntes?”

“Es clar, mare!”

“Hi ha un Déu en qui hi ha tres persones? Hi ha una altra vida, un lloc de felicitat per a les bones persones i un lloc de terror per a les dolentes? És cert que Déu va venir a aquesta terra per morir pels homes i obrir-los el lloc de la felicitat? Estranger, és cert, tot això?”

Atordit, el sacerdot va respondre SÍ. Però, de qui podia haver après tot allò aquesta dona?

La dona va continuar:

“Tens aigua, així que renta’m, perquè pugui anar al lloc de la felicitat!”

Com sabia que el sacerdot tenia aigua pels baptismes? Hi havia alguna cosa entre infantil i convincent en la seva actitud decidida. El sacerdot li va explicar breument la litúrgia i el significat del sagrament, i després la va batejar.

La malalta, plena d’alegria, va afegir:

“També tens pa. És un pa especial perquè Déu hi és a dins. Dóna-me’n! ”

El sacerdot va treure de la bossa l’hòstia consagrada que hi portava. La dona sabia que portava “El Pa”. El sacerdot li va explicar el significat del sagrament de l’Eucaristia i li va donar la Comunió. També li va administrar els darrers sagraments (la confessió dels pecats i la Unció dels malalts).

Aleshores li va dir:

“Fins ara has estat tu qui feia preguntes. Ara em toca a mi preguntar-te! De qui has après les veritats de la fe? Has conegut creients catòlics o evangelistes?”

“No, estranger”.

“Llavors, has llegit llibres cristians?”

“No sé llegir, estranger, i ni tan sols sabia que hi haguessin llibres d’aquests.

“Llavors, on i de qui has rebut aquest coneixement de la fe?”

“Sempre he pensat que havia de ser així i, des de fa deu anys, he viscut així. També he ensenyat els meus fills d’aquesta manera, i els pots rentar a tots (batejar-los)”.

“Però, tu sabies que avui passaríem per aquí?”

“És clar! Vaig veure un home en somnis. Va ser ell qui em va dir que enviés el meu fill petit a la carretera i que cridés als dos desconeguts que passarien per allà. Em va dir que  em “rentarien” per anar al lloc de la felicitat després de la mort “.

Els missioners es van emocionar profundament. L’actitud de la dona davant la mort era tan pacífica que no deixava cap mena de dubte. Abans de marxar, els missioners li van oferir una imatge de sant Josep, patró dels moribunds. Plena d’alegria, la dona va exclamar:

“Però aquest, el conec! M’ha vingut a visitar sovint. És ell qui m’ha dit que enviés el meu fill a la carretera per cridar-vos!”

Va ser en un somni, o realment Sant Josep va venir a visitar-la en persona? Ella no ho sabia. De fet, saber-ho tenia ben poca importància. L’important era el que Sant Josep havia ensenyat a la malalta.
Més tard, els missioners van saber que la dona havia mort aquella mateixa nit.
(De la revista alemanya “Weite Welt” núm. 1, gener de 1976)

No sabem cap a on van els fruits de la nostra pregària, però Déu ho sap! A França o altres llocs, qui ha pregat a Sant Josep per les intencions del Pare Celestial i per la salvació de les ànimes? Quin pobre de la parròquia s’ha inclinat davant l’estàtua de Sant Josep per demanar-li ajuda i, sense saber-ho, ha ajudat algú a la Xina a través d’aquesta oració? Quina persona gran ha gargotejat les lletanies de Sant Josep en un tros de paper per a resar-les al vespre, en la solitud de la seva cambreta, sense que ningú ho sabés? Quin jove ha pregat a aquest gran sant que li revelés la seva vocació i pogués emprendre el bon camí? Quin malalt ha demanat a Sant Josep una bona mort i poder presentar una ànima pura davant del Creador? Sant Josep és generós, sempre estén els fruits de les nostres peticions a tantes persones que ho necessiten, sense limitar-se a les nostres peticions que sovint es limiten a les nostres necessitats personals.

M’imagino feliç la trobada preciosa al cel d’aquesta xinesa ignorant de la fe amb aquell qui, sense saber-ho, li va obtenir la gràcia d’abandonar aquesta terra vestida amb la túnica blanca del baptisme i reforçada per la presència eucarística al seu cor! Sí, el cel estarà entrellaçat amb totes aquestes oracions humils que s’ofereixen en secret i els seus fruits sublims …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No deixem, doncs, de venerar a Sant Josep i de demanar-li molt! Ens donarà infinitament més del que els nostres desitjos poden imaginar. ¿No va ser escollit entre tots els homes per ser l’espòs de la Mare de Déu i el pare adoptiu del Fill de Déu?

4.    Com podem viure el dejuni que agrada a Déu? Maria ens convida a viure totes les coses amb el cor, per això el dejuni que recomana, és a dir, pa i aigua els dimecres i divendres, va acompanyat d’una actitud interior bonica que dóna un gran valor i un gran poder al nostre dejuni d’aliments. El veritable dejuni no és una dieta, la finalitat de la qual seria aprimar-se, sinó una manera de créixer en la nostra comunió d’amor amb Déu i amb els nostres germans. Aquesta exhortació ens pot ajudar a fer un bon dejuni durant la Quaresma. A més, si examinem parts concretes de la nostra vida, acceptem deixar-nos podar. Llavors ens podrem decidir per Déu, en esperit i en veritat!

Evita jutjar els altres → Descobreix en ells la presència del Crist
Evita qualsevol paraula feridora → Digues només frases que curen
Abstén-te del descontentament → Omple el teu cor de gratitud
Abstén-te de la ira → Arma’t de paciència
Abstén-te del teu pessimisme → Omple el teu cor d’esperança cristiana
No et preocupis més del compte → Omple’t de confiança en Déu
No et queixis → Omple’t d’agraïment per les meravelles de la vida
No t’estressis → Omple la vida de pregària
No siguis ressentit → Omple el teu cor de perdó
No siguis altiu → Omple’t de compassió pels altres
Abstén-te del desànim → Omple’t de l’entusiasme de la fe
Abstén-te de tot allò que t’allunyi de Jesús → Omple’t de tot allò que t’acosti a Ell.

5.    Novetat! “La guerra espiritual, una forma expressa d’unió amb Déu”. En aquest llibre, he intentat respondre a la sol·licitud de molts: com resistir Satanàs i mantenir el curs de l’oració enmig de tanta confusió espiritual. “No és pas contra els adversaris de la sang i la carn, que hem de lluitar, sinó … contra els esperits malignes.»(Ef 6:12) Aquí teniu una eina de butxaca, molt fàcil de llegir, per ajudar-vos a resar i caminar tranquil·lament enmig de les flames.

6.    El 19 de març, celebrarem la Solemnitat de Sant Josep! Com que és l’any de Sant Josep, no deixarà d’ajudar-nos, segons les nostres pròpies necessitats. Trobareu les seves lletanies i pregàries meravelloses a Internet. Us suggereixo aquesta:

“Sant Josep, gloriós, cap de la Sagrada Família de Natzaret, tan zelós per satisfer totes les seves necessitats, esteneu a les nostres famílies, als nostres éssers estimats i a les nostres comunitats, la vostra tendra preocupació.
Preneu sota la vostra guia tots els assumptes espirituals i temporals que els concerneixin i feu que el seu fruit sigui per a la glòria de Déu i la salvació de les nostres ànimes. Amén”.

7.    Paraula de nen per recordar, de Thaïs, 10 anys: “Mare, vull fer com feia Santa Teresa, vull passar el meu cel fent bé a la terra!” I Sarah, la seva germana petita de 8 anys: Va! Ja ho podries començar de fer abans d’arribar al cel!”

Estimada Gospa, tu que coneixes bé el pla de Déu per a les nostres vides, ajuda’ns a realitzar-lo plenament, amb la mirada fixada en el teu Fill Jesús, especialment en aquestes hores doloroses que avui afecten els teus fills. Amb Tu, volem acompanyar Jesús que puja a Jerusalem … No ens deixis anar!

 

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Tots els dimecres a les 14:00 es prega el rosari a la Creu Blava en 5 idiomes: croat, castellà, italià, anglès i francès. Uniu-vos en aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=en84atXLYOo&list=PLJwyQwGp5dKvtctFII0mDSs_5BbOMLkLj&index=6

PS 2. Armes de la victòria! Vaig filmar a propòsit Lletanies força vairades!. De fet, cada elogi, cada qualitat de Déu, de Maria, dels àngels o dels sants evocats en la pregària de les lletanies ens atrau gràcies particulars i ens enriqueix amb la seva pròpia bellesa. Aquestes lloances infligeixen un terrible cop a Satanàs, i ell mateix se’n queixa durant els exorcismes. Odia les lletanies i udola quan sent esmentar les virtuts d’alguns sants. En el combat espiritual, l’oració de les lletanies ens ajuda a aconseguir grans victòries! Preguem-les online:
www.sremmanuel.org

PS 3.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 4. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net  rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 5. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link:

http://www.centremedjugorje.org/

PS 6. Feu un cop d’ull a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 7. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 8. Vegeu les nostres presentacions a YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

17 de febrer de 2021: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de gener de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, en aquest temps us convido a la pregària, al dejuni i a la renúncia, perquè sigueu més forts en la fe. Aquest és el temps del despertar i del renéixer. Així com la naturalesa es dóna, també vosaltres, fills meus, penseu en tot el que heu rebut. Sigueu portadors alegres de la pau i de l’amor perquè estigueu bé a la terra. Anheleu el cel, perquè al cel no hi ha ni tristesa ni odi. Per això, fills meus, decidiu-vos de nou per la conversió, i que la santedat regni en les vostres vides. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2.    Esdeveniment extraordinari de el 5 d’agost de 1984. L’Església celebra la Nativitat de la Mare de Déu el 8 de setembre (data litúrgica). Però el 1984, la mateixa Mare de Déu va comentar a les vidents Vicka, Marija i Jelena que la data real del seu naixement era el 5 d’agost i que aquell dia faria 2000 anys. Quina aniversari tan excepcional! I va afegir: “Els sacerdots que confessin aquell dia rebran grans alegries”.

Durant els tres dies previs a aquell aniversari, els vilatans es van preparar per a l’esdeveniment dejunant i pregant en forma continuada.

La vetlla del 5 d’agost, és a dir, el 4 d’agost al vespre, la “vident de cor”, Jelena Vasilj (veure PS 2), animava la vetllada habitual del seu grup de pregària i en mig d’un Parenostre va ser interrompuda bruscament per un fenomen singular que es va produir en la seva gola, com si algú la volgués impedir de continuar. Llavors va tenir la visió de Satanàs que es rebolcava de ràbia per terra. Ple d’ira li va demanar a la Jelena que li digués a la Mare de Déu que no beneís el món l’endemà. La Jelena, ja ben entrenada en el combat espiritual contra l’enemic i sobretot molt atenta de no dialogar amb ell, simplement va ignorar la seva demanda i Satanàs va acabar retirant-se. La Jelena va continuar la seva pregària amb molta pau.

Llavors va tenir la visió de la Mare de Déu, més radiant que mai, i tot somrient li va dir: “Satanàs sap per què et demana això! Sap que l’Altíssim m’ha permès que demà (5 d’agost) beneeixi el món amb la meva benedicció solemne, i sap que aquest dia estarà lligat i no podrà actuar”.

I va arribar el dia D! Segons alguns testimonis presencials que conec, aquell dia hi va haver uns 70 sacerdots i milers de persones entre pelegrins i habitants de la regió. Sense cap comentari, com si haguessin quedat muts per una força interior irresistible, tots es van posar en fila per confessar-se. En aquell temps els sacerdots s’asseien en cadires disposades en el gran parc que envolta l’església i els penitents s’agenollaven a terra, davant d’ells. Els sacerdots no van parar de confessar i hi va haver moltes conversions. El més impactant però, no va ser que tothom es posés en fila per confessar-se sinó que tothom plorava. Una cosa mai vista! Ploraven pels seus pecats, cert, però el que els feia saltar les llàgrimes era experimentar l’amor infinit de Jesús per a cada un d’ells.

Llàgrimes d’amor i veritable contrició! Llàgrimes de felicitat en saber-se tan estimats i tan profundament perdonats. Els sacerdots també ploraven, fins al punt que un d’ells em va dir: “Teníem les estoles amarades de llàgrimes i barrejàvem les nostres pròpies llàgrimes amb les dels penitents. La gràcia era tangible!”.

Un amic italià que hi era aquell dia em va dir: “No et pots imaginar la pau que ens queia del Cel; semblava com si la poguéssim tocar! Mai no havia experimentat res igual, era com el Cel a la Terra!”. Alguns turistes que eren de vacances a la costa adriàtica es van sentir interiorment moguts a anar a Medjugorje i el primer que van fer en arribar-hi va ser engreixar les files d’espera davant dels sacerdots. Entre ells, molts havien abandonat la pràctica sacramental des de feia molt de temps. Imagineu l’alegria del Pare Celestial de poder donar-li a la seva Filla Maria aquella preciosa collita d’ànimes com a regal d’aniversari! Maria ve per apropar-nos al Cor de Déu i ajudar-nos a reconciliar-nos amb Ell. Aquell dia va veure milers dels seus fills corrent cap a Ell, i tantes conversions …

 

 

 

 

 

 

 

Aquell vespre, durant l’aparició de les 18:40, la Mare de Déu va dir aquesta paraula commovedora als vidents : “Estimats fills, mai a la vida no he plorat de dolor com ploro avui d’alegria! Gràcies! Continueu pregant i dejunant”. Després va afegir: “Però no oblideu, estimats fills, que demà Satanàs tornarà a estar alliberat de les seves cadenes”.

Aquest episodi, totalment únic a la història de Medjugorje, és significatiu i profètic. És interessant veure què passa quan l’enemic no pot actuar… Llavors tota la misericòrdia de Déu es pot vessar a dojo sobre els seus fills estimats, sense els obstacles que l’enemic es complau a posar a les nostres ments i als nostres cors. Déu desitja l’amor i la pau, però Satanàs vol l’odi i la guerra, tal com la Mare de Déu ens ho diu amb claredat. Detesta la misericòrdia i ens inocula el seu verí de mil maneres diferents per impedir que ens llancem als braços de Déu on experimentarem la veritable pau.

El fet que Satanàs hagués estat lligat durant 24 hores sense poder actuar és un gran signe dels temps que vivim. Si el Cel ho va permès, això realment ens infon ànims! En efecte, arribarà un dia que el nostre enemic, actualment tan actiu, serà vençut, i vençut per una Dona, la Mare de Déu, ell i la seva descendència (Ap. 22). Podem considerar aquest episodi com un assaig general abans de l’arribada del “Temps Nou” que el Cel ens està preparant, “temps de pau que el meu cor espera amb impaciència!”, ens diu Maria.

Si la Vicka afirma que “el triomf del Cor Immaculat de Maria és molt a prop”,

Si la Marija afirma “que ja ha començat” (estem veient els signes precursors aquí i allà en el món).

Si l’Ivan ha declarat que “quan els secrets de Medjugorje siguin revelats, retornarem a la fe dels nostres pares”, és que s’està apropant a grans passos el dia en què Satanàs serà encadenat, i no només durant 24 hores! És tasca nostra apressar aquesta victòria de Maria mitjançant les nostres oracions, els nostres dejunis i les nostres renúncies tal com Ella ens ho demana en aquest missatge de gener 2021. Serà llavors el moment de la Nova Pentecosta d’amor al món sencer. No ens podem ni imaginar la bellesa del que ens espera!

Mentre esperem el Triomf del Cor Immaculat de Maria, clamem al Cel perquè Déu ens ajudi a travessar el temps de prova en què es troba el món sencer. Estem immersos en una guerra on la por i la desesperació volen imposar-se. Prenem, doncs, les armes adequades que Maria no para de donar-nos des de fa 40 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta Quaresma és una ocasió d’or per decidir-nos novament per Déu i contra Satanàs. Triem posar Déu en primer lloc a les nostres vides i no cedim davant la por com si fóssim orfes desproveïts d’ajuda i sense futur. Ell és el Bon Pastor que pastura el ramat i està disposat a fer grans miracles a favor seu, de mida proporcional a la prova que està passant. Està disponible per a tots, les 24 hores del dia i sense toc de queda; no ens enganya amb discursos mentiders, estima i respecta a la gent gran, i cada vida és important per a ell; té per a nosaltres un pla de salvació personal i individual i està pendent de cada un de nosaltres com si fóssim la nineta dels seus ulls … És cert que mai no ens ha promès la facilitat; però sí la felicitat, la que no té data de caducitat, SI caminem amb Ell.

Senyor Jesús, m’abandono a tu, amb una confiança infinita; poso el meu futur a les teves mans i confio en el teu pla d’amor per a la meva vida.

3.    Novetat! “El combate espiritual, el camí ràpid cap a la unió amb Déu”. En aquest llibre, pretenc respondre al que tanta gent m’ha preguntat: com resistir Satanàs i mantenir-se ferm en l’oració enmig de tanta confusió espiritual. “Perquè no lluitem contra enemics de carn i ossos, sinó contra els esperits del mal”. (Ef 6.12) Un llibret de butxaca, molt fàcil de llegir, que us ajudarà a resar i caminar tranquil·lament enmig de les flames. Aquest llibre està disponible per comprar a Amazon en anglès, francès, castellà.

4. Les armes de la victòria! Vaig començar a filmar expressament diverses lletanies i ho seguiré fent! De fet, l’experiència demostra que tota lloança, cada atribut de Déu, de Maria, dels àngels i dels sants evocats en la pregària de la lletania aporta gràcies especials i ens enriqueix amb la seva pròpia bellesa. Aquestes lloances infligeixen un terrible cop a Satanàs, i ell se’n queixa durant els exorcismes. Odia les lletanies i udola en l’evocació de les virtuts d’alguns sants. En el combat espiritual, resar les lletanies ens ajuda a aconseguir victòries precioses!

Estimada Gospa, Tu que has viscut i patit amb Jesús, t’agafem la mà en aquest principi de Quaresma. Volem créixer en la intimitat amb Ell i renunciar a tot allò que ens impedeixi pertànyer-li realment. Dóna’ns el coratge de multiplicar els petits sacrificis amagats, tan estimats per Déu!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1 Vegeu l’aparició de l’Ivan el gener passat:

https://youtu.be/YTq3P4cd5qI

PS 2. La Jelena Vasilj va rebre locucions interiors durant els primers anys de les aparicions. Va ser a ella a qui va parlar principalment Maria, per guiar el grup de pregària que havia format i per ajudar-la a créixer en la seva vida espiritual. Aquestes locucions han estat reconegudes per la parròquia.

PS 3. El Cardenal Barbarin a Medjugorje ! El mes de gener passat, la parròquia de Medjugorje va acollir amb gran alegria el Cardenal Barbarin! Va celebrar la missa del vespre a dins l’església i nosaltres, els francòfons, van tenir la gràcia d’una missa amb ell. En l’enllaç següent podeu veure’n el final:

https://youtu.be/t_mVKHfcDho

 

PS 4. La festa de Sant Josep és d’aquí un mes, per què no li oferim una novena de trenta dies fins al 19 de març? Com que aquest és l’any de Sant Josep, no deixarà d’ajudar-nos, a canvi, d’acord amb les nostres pròpies necessitats: podeu trobar moltes novenes i oracions a Internet.

PS5. Durant aquest període de moviment restringit a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent on visqueu. Si voleu comprar-ne un per a vosaltres o per a un amic, podeu comprar el llibre de butxaca o el llibre electrònic

–       El poder oblidat del dejuni
–       El sorprenent secret del Purgatori
–       Maryam de Betlem
–       La pau tindrà l’última paraula
–       Escandalosa misericòrdia:
–       El nen amagat de Medjugorje

PS 6. El programa  parroquial del vespre es va traslladar al seu horari d’hivern: Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6 de la tarda, pregària curativa i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, o sigui a les 7 h i divendres al vespre, veneració de la Creu a les 19 h.

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 11. Mireu les nostres presentacions a YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

15 de gener de 2021: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de desembre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Us porto l’infant Jesús que us porta la pau, Ell que és el passat, el present i el futur de la vostra existència. Fillets, no permeteu que la vostra fe i la vostra esperança en un futur millor s’apaguin, perquè heu estat escollits per ser testimonis d’esperança en cada situació. És per això que sóc aquí amb Jesús, perquè us beneeixi amb la seva pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

El vident Jacov Colo va rebre la seva aparició anual i després la va compartir amb nosaltres:

Estimats fills, també avui Jesús és aquí al vostre costat. Quan penseu que esteu sols i que ja no hi ha llum en la vostra vida, Ell és sempre a prop vostre i mai no se n’ha allunyat deixant-vos sols. La llum del seu Naixement il·lumina aquest món i la vostra vida. El seu cor està sempre obert per rebre cada sofriment vostre, cada temptació, por i necessitat. Les seves mans estan esteses cap a vosaltres per abraçar-vos com un pare i dir-vos com en sou d’importants per a Ell, quant us estima i es preocupa pels seus fills. Fills meus, el vostre cor està obert a Jesús? Heu posat la vostra vida completament a les seves mans? Heu acceptat Jesús com el vostre Pare, a qui sempre podeu recórrer per trobar en Ell consol i tot el que necessiteu per viure la fe veritable?
Fills meus, abandoneu el vostre cor a Jesús i deixeu que Ell governi les vostres vides, perquè només així acceptareu el present i podreu afrontar el món en el qual avui viviu. Amb Jesús tota por, tot patiment i dolor desapareixen quan el vostre cor accepta la seva voluntat i tot el que arriba a la vostra vida.
Jesús us donarà la fe per acceptar-ho tot, i res no us podrà allunyar d’Ell, perquè us agafa fermament de la mà i no permet que us en separeu ni us perdeu en els moments difícils, perquè Ell ha esdevingut el Senyor de la vostra vida.
Us beneeixo amb la meva benedicció maternal.

 

 

 

 

 

 

2. La reina dels profetes ens parla! Moltes persones tenen els ulls i el cor fixats en la Mare de Déu en aquests temps d’incertesa, perquè la Reina dels Profetes sap dir als seus fills el que han de saber, en el moment adequat per a ells. Parla amb senzillesa, precisió, tendresa i engendra la pau!
Miracles silenciosos i amagats. A Hongria, consagrada per sant Esteve a la Mare de Déu, hi ha una nova mística que mereix ser coneguda: la germana Maria Natalia Magdolna, serventa de Déu, 1901-1992. El seu procés de beatificació avança ràpidament, ja que aquesta monja ha mostrat increïbles signes de santedat. Esmentaré aquí només alguns fragments de les confidències que li va fer la Mare de Déu. Per exemple, li va parlar sobre els miracles inimaginables que es produiran a les ànimes, miracles silenciosos i amagats, que s’obtindran mitjançant una pregària d’expiació incessant. Maria li va dir: “Quan Satanàs cregui que s’ha convertit en l’amo del món i que ja es pot asseure al tron, li arrabassaré el seu botí. La victòria final només serà del meu Fill i meva”. També va afirmar en altres paraules: “Quan Satanàs cregui que ha aconseguit la victòria i hagi arrossegat la majoria de les ànimes cap a ell; quan, amb el seu orgull immens i la seva arrogància sense límits, cregui que pot destruir el bé i tota la creació de Déu (incloses les ànimes); quan la llum de la fe brilli només en ben poques ànimes -ja que les febles sempre s’han deixat enganyar fàcilment pel Maligne-, llavors és quan la Misericòrdia i la Gràcia de Déu triomfaran definitivament. Serà la fi de la Mentida i l’inici d’un camí que portarà la pau divina al món”. (Veure PS1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Diuen que hi havia un rei vell, a punt de morir, però no tenia hereu. Així que es va dir: “Convidaré tots els aristòcrates elegibles del meu Regne, tal dia i a tal hora, i d’entre ells escolliré el meu hereu”. Quan va arribar el dia, va fer preparar una gran festa al seu palau i ningú no va sospitar res sobre el pla secret que el rei havia ideat. Es va disfressar de captaire i es va posar davant de la portalada d’entrada, i va posar davant seu un plateret buit. Els aristòcrates van començar a entrar a la sala un a un mentre xerraven. Tots van passar per davant del rei captaire sense donar-li res, ni tant sols una mirada. En realitat, no tots el van ignorar. Un d’ells es va aturar, va somriure al captaire i va deixar discretament una bona ofrena al seu plateret.
Quan tots van haver entrat, el rei també va entrar, vestit amb la seva roba miserable i, per sorpresa de tots, es dirigí directament a l’aristòcrata que havia tingut en compte el patiment dels pobres i li digué solemnement: “Tu seràs el meu hereu”. Noblesa obliga.

Aquesta no és només una història bonica. Cal recordar-la en els dies que vivim, on els que són considerats inútils o fins i tots molestos, pateixen molt. Les persones grans, debilitades per la malaltia o una discapacitat, els pobres de tota mena, els que resulten ferits per la vida, els que es consideren massa cars per a la nació i el perfil dels quals no s’adapta als plans dels que viuen en l’abundància, són efectivament amenaçats per un desànim profund. Però si llegim amb atenció la Paraula de Déu, especialment el Nou Testament, descobrim la tendresa immensa de Déu per aquests “petits” i la importància que tenen en el pla de salvació de la humanitat. Són el rebuig estimat de Déu.

En realitat, la seva vida enmig nostre és crucial perquè sostenen el món gràcies a l’ofrena secreta dels seus patiments. Des d’aquí els vull encoratjar perquè arribarà un dia, i és a prop, que aquells que pateixen en silenci el menyspreu dels “grans” i són víctimes de les desastroses decisions de la nostra cultura de la mort, seran especialment exaltats. Brillaran com sols als ulls de tothom, per a la confusió d’aquells que es creuen tenir el dret de la vida o de la mort sobre d’ells.

N’he vist desfilar molts, a Medjugorje. Provenen de tots els àmbits socials, ja que la pobresa veritable no sempre deriva del compte bancari. Només puc agrair a Déu la gràcia d’haver-los conegut. Són els tresors de l’Església i les pedres precioses de la corona de la Mare de Déu!

 

Coneixeu el joc “Qui perd guanya”? Així funciona amb Déu …

 

 

 

 

 

 

 

4. Novetat! “La guerra espiritual, el camí ràpid cap a la unió amb Déu” En aquest llibre he intentat respondre al que tanta gent m’ha preguntat: com resistir Satanàs i mantenir-se ferm en la pregària, enmig de tanta confusió espiritual. “Perquè no lluitem contra enemics de carn i sang, sinó contra els esperits del mal (Ef 6.12). Un llibret de butxaca, molt fàcil de llegir, que us ajudarà a resar i caminar tranquil·lament enmig de les flames.
Aquest llibre està disponible a Editions des Béatitudes per 5 €.

https://www.editions-beatitudes.com/catalogue/spiritualite/le-combat-spirituel-2/

Estimada Gospa, mare estimadíssima, ensenya’ns a fixar la nostra mirada en el teu Fill Jesús i abandonar-nos a Ell amb infinita confiança, tal com tu vas saber fer. Perquè no hi ha una pau veritable sense aquest abandonament.

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Aquestes revelacions foren extretes del llibre en italià: “Suor Maria Magdolna” Ed. Sugarco.

PS 2. Renoveu la vostra pregària, descobriu noves lletanies i reseu-les en línia. Trobareu diverses lletanies al nostre lloc web: https://www.youtube.com/watch?v=aJAC5_hJagc&list=PLfiDVjNunGOjEmAsPdprUYJHD7PZ2BlpL

PS 3. El vident Ivan és a Medjugorje i hi passarà unes quantes setmanes.  Esperem poder resar amb ell al turó en el moment de l’aparició, amb el seu grup de pregària.

PS 4. La vident Vicka segueix bé. Continua la teràpia després de la cirurgia. Encara s’ha de mantenir allunyada perquè la seva salut és fràgil i s’ha de protegir del virus. Preguem perquè es posi valenta i guanyi pes, perquè és tot pell i ossos. Malgrat això, irradia tanta pau i alegria!

PS 5. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/
Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6, pregària de guarició i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, per tant, a les 7, i divendres al vespre, veneració de la Creu a les 7.

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook: 
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 10. La Germana Emmanuel a Instagram: 
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 11. Vegeu les nostres presentacions a YouTube, 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 12. Escriviu a la Mare de Déu! Doneu-li alegria al seu cor, escriviu a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.

16 de desembre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.    El 25 de novembre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, aquest és un temps d’amor, de tendresa, de pregària i d’alegria. Pregueu, fills meus, perquè el Nen Jesús neixi en els vostres cors. Obriu els vostres cors a Jesús que es dóna a cada un de vosaltres. Déu m’ha enviat per ser joia i esperança en aquest temps. I jo us dic: sense el Nen Jesús no teniu ni tendresa ni el sentiment del Cel, que s’amaguen en el nadó. Per això, fills meus, treballeu-vos. En llegir la Sagrada Escriptura descobrireu el naixement de Jesús i l’alegria, com la que Medjugorje va donar a la humanitat els primers dies. La història serà veritable, i també avui es repeteix en vosaltres i al voltant vostre. Treballeu i construïu la pau a través del sagrament de la confessió. Reconcilieu-vos amb Déu, fills meus, i veureu miracles al voltant vostre. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Un nen a l’escala! Quan ens apropem a Nadal, m’agradaria explicar-vos dues històries sobre el Nen Jesús, perquè sovint es va manifestar a la vida dels Sants.
Un dia, santa Teresa d’Àvila anava cap a la capella del seu Convent de l’Encarnació de les Carmelites. Quan estava a punt de pujar les escales, va mirar cap amunt i va veure, dret a l’últim graó, un nen petit preciós. Tota sorpresa, va estendre els braços cap a ell sense dir ni una paraula. Es preguntava com devia haver entrat en aquella part privada de la casa. Però va ser el Nen qui li va preguntar: “Com et dius?”
– “Em dic Teresa de Jesús! I tu, petitó, com et dius?”
– “Si tu ets Teresa de Jesús, jo sóc Jesús de Teresa!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quin diàleg tant preciós! Aquestes simples paraules d’un nen ens revelen un tret profundament commovedor del cor de Jesús. Desitja fer-nos partícips de la unió íntima de la Seva persona amb la nostra!
Efectivament, des del moment del nostre bateig, li pertanyem, i Ell també ens pertany! De fet, cadascun de nosaltres també podem afegir “de Jesús” al nostre primer nom. Carolina de Jesús, Vicenç de Jesús …. Aquesta pertinença intrínseca, adquirida al Sagrament del Baptisme, ens dóna accés a tots els tresors de gràcia amagats en el Nou Nat, inclosa la tendresa i el sentiment del Cel, tal com ens explica la nostra Mare de Déu.

I quin poder de curació se’ns ofereix amb aquesta tendresa i calidesa divines del Cel! ¿Qui no desitja aquest tresor inestimable, tan rar i tanmateix a l’abast de tothom?
Nen Jesús acabat de néixer, aquest Nadal, si us plau, vine a l’escala de la meva vida, que és massa alta per a mi, i permet-me que et prengui en braços, perquè tu em pertanys i jo també et pertanyo!
PS.3.  A prop de la mort! El nostre amic italià David Saccani, agent de viatges i guia fidel de peregrinacions a Medjugorje, ha vist la mort de ben a prop aquest estiu. El seu testimoni il·lustra les paraules de Jesús confiades a Don Dolindo de Nàpols. (Consulteu el report de novembre).

“El 13 d’agost de 2020 em va colpejar un accident cerebrovascular sever. Però gràcies a la reacció ràpida dels meus parents, em van portar immediatament a l’hospital. Després, davant de la gravetat de la situació, em van portar de pressa a un centre especialitzat en accidents cerebrovasculars, a 25 km de casa meva.
El meu estat era molt greu, però era plenament conscient. Després d’una consulta i d’informar la meva dona sobre els riscos d’una operació, els metges van decidir intervenir d’urgència. Tot i que era conscient, havia perdut la parla i no podia expressar-me. Quan vaig arribar al quiròfan, em vaig asseure a la taula d’operacions, vaig alçar les mans per cridar l’atenció i vaig convidar els presents a fer el senyal de la Creu amb mi (cosa que potser els va incomodar una mica). Com que no podia parlar, en el meu cor i amb totes les meves forces, vaig dir al Senyor: “Cuida’t-en Tu, confio en tu!”
A partir d’aquell moment, tot va canviar miraculosament: em vaig omplir d’una pau indescriptible. Aquella pau em va acompanyar cada dia durant la meva teràpia intensiva i no em va deixar mai!
En aquell moment, no coneixia Don Dolindo i molt menys la seva famosa pregària de rendició al Senyor. Descobrir-lo em va trasbalsar. Ara estic convençut que lliurar-se al Senyor en temps crítics és l’únic remei contra la por, l’angoixa, el dolor i sobretot la soledat. El Senyor no només alleuja el nostre patiment en un moment difícil, sinó que utilitza la nostra “creu” per ajudar-nos a sentir la seva presència. Sóc testimoni del do extraordinari d’aquesta pregària de confiança: “Jesús, m’abandono a tu, pensa-hi tu”, ja que ho he viscut. Crec que tothom ho pot viure, per això desitjava compartir-lo amb vosaltres!”

4. Santa Edith Stein (1891-1942), una de les 6 patrones d’Europa, tenia un gran afecte pel Nen Jesús i el misteri de l’Encarnació. Les seves arrels jueves ja li havien donat un profund sentit del Déu Vivent i Veritable. Convertida en catòlica i fascinada per la persona de Jesús, sobretot per la petitesa de la seva infantesa, i es va consagrar completament a Ell al Carmel del Nen Jesús de Praga, a Colònia.

Abans d’entrar al Carmel, una nit de Nadal va assistir a la missa del Gall. Després de la missa, l’església es va buidar, es van apagar tots els llums i es va tancar l’última porta. Ningú no s’havia adonat de la presència silenciosa d’una dona pregant. L’endemà al matí, quan la sagristana va obrir l’església, no es podia creure el que veia: l’Edith era allà, davant del bressol, amb la mateixa posició que la vetlla. La sagristana es va voler disculpar per haver-la tancat tota la nit i li va preguntar si no estava cansada. Però l’Edith li va respondre: “Com es pot estar cansada la nit que Déu es va convertir en home?”
Arrestada per la Gestapo com tants d’altres jueus, l’Edith va ser deportada primer al camp de Westernburg i després traslladada a Auschwitz. En un d’aquests horribles «trens de la mort», que l’havia de portar a l’infern d’Auschwitz (com cap a la seva darrera estació), va aconseguir fer arribar una petita nota a la seva comunitat per tranquil·litzar-les sobre el seu destí, dient:

“L’estimat Nen Jesús també és aquí, enmig nostre!”

El nen Jesús, enmig d’aquells condemnats a una mort abominable? Sí … No havia abandonat l’Edith, que l’havia venerat amb tanta estima durant tants anys. Efectivament, el Nen Déu li havia donat una pau que no és d’aquest món; aquella pau divina de què parla Jesús a l’Evangeli, que només Ell ens dóna i que el món no ens pot donar. Res ni ningú no ens pot treure aquesta pau, ni tan sols tots els ‘Auschwitz ’del món actual, perquè Jesús mateix posa aquesta pau al nostre cor durant la pregària.

Per descomptat, no es tracta de menystenir les tranquil·litats i les seguretats que de vegades el món dóna, però aquestes són efímeres, com les flors dels camps. En el moment del gran pas d’aquesta vida a la següent, què en queda? El Príncep de la Pau, nascut a Betlem en una menjadora d’animals en una nit freda i gèlida, és Aquell que ens ofereix la seva pau, una pau que omple el nostre cor, que ja ens captiva en aquesta terra i omple de felicitat eterna els elegits a l’altre món.

Aquest Nadal de 2020, nen Jesús, vine a escalfar-nos i anima els nostres pobres cors inquiets! Vine a curar-nos de les ferides de la por i de la manca d’amor! Fes-nos portadors de pau en aquest món sense pau, que busca la pau allà on es perd. La teva mare ens diu: “Treballeu per la pau i construïu-la a través del sagrament de la Confessió”. Tu, Nen Jesús, vine a treballar amb nosaltres per la pau! Vine a construir-la amb nosaltres a través de la nostra resolució per perdonar els altres i en el Sagrament de la Reconciliació! Que tot el mal que hi ha al nostre interior i al nostre voltant sigui aixafat per la teva innocència!
Com Teresa d’Àvila, com Edith Stein i tants altres Sants, jo vull descobrir-te, jugar amb Tu, abraçar-te contra el meu cor, viure constantment amb Tu, complir els teus desitjos i deixar-me transformar dia rere dia! Amb tu, petit rei de la glòria, vull apoderar-me del Regne del Cel que pertany als nens i als qui s’hi assemblen.

P.5 Un regal del P. Slavko? Del 15 al 24 de novembre, la parròquia va pregar una novena al pare Slavko Barbaric en ocasió del vintè aniversari del seu retorn al Pare. Una dona italiana que viu a Medjugorje, va demanar-li que intercedís pel seu pare, que patia molt degut a un ictus. Ella també tenia un tumor de mama, però demanava per la curació del seu pare. Al final de la novena, per sorpresa del seu metge, el seu tumor havia desaparegut i el seu pare s’havia recuperat! Tots dos estan bé. Visca l’ajut dels sants!

 

 

 

 

 

 

 

6. La nostra propera emissió en directe completa en francès serà el 26 de desembre a les 21:00. El comentari del 26 de novembre es pot veure aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=kbsmyCq2H2Y

Estimada Gospa, mare de l’Emmanuel, fes d’aquest Nadal el més alegre de tots els nadals! Que les nostres famílies rebin de Tu el teu tresor més preuat, el Déu fet Nen, en aquest dia d’alegria! Que romangui dins i enmig nostre, perquè no podem viure sense el nostre Salvador!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Renoveu les vostres oracions, descobriu noves lletanies i pregueu-les en línia. En trobareu diverses al nostre web a https://www.youtube.com/watch?v=aJAC5_hJagc&list=PLfiDVjNunGOjEmAsPdprUYJHD7PZ2BlpL

PS 2. Teresa d’Àvila (1515-1582) va ser la gran reformadora de l’Orde del Carmel i va ser declarada Doctora de l’Església. Va ser la primera dona a rebre aquest títol.

PS 3. El nou bisbe de Mostar, Mons. Petar Palic, va venir a Medjugorje el 8 de desembre per celebrar la missa de la Immaculada Concepció en una església plena a vessar. La missa va ser seguida d’un àpat fratern amb l’Arquebisbe Hoser i els franciscans, que va fer a tothom content!

PS 7. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

PS 8.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 9.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A http://www.IMedj.netrebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: http://www.centremedjugorje.org/

PS 11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 12. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 13. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

PS14. Escriviu a la Mare de Déu! Doneu-li alegria al seu cor, escriviu a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.

20 de novembre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 d’octubre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! En aquest temps us demano que torneu a Déu i a la pregària. Invoqueu l’ajuda de tots els sants perquè siguin per a vosaltres exemple i ajuda. Satanàs és fort i lluita per atreure tots els cors que pugui. Vol la guerra i l’odi. Per això porto tant de temps amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la salvació, cap a Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a l’amor a Déu i Ell serà la vostra força i el vostre refugi.
Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. El sant de Nàpols tenia un secret! Don Dolindo Ruotolo (1882-1970) sabia inclinar el cor de Déu amb una oració irresistible i permetre als fidels romandre pacífics en les situacions més difícils. Aquest és el seu famós “acte de rendició”, tan breu com potent:

“Oh Jesús, m’abandono a tu, cuida’t-en tu!”

Amb aquest nou confinament, la por ha tornat a ser present entre nosaltres, amb els seus fruits nocius d’agitació, nits sense dormir, desànim, sentiment d’impotència, amargor, revolta, tancar-se en un mateix, pensaments de mort, temptacions de violència verbal i altres … A més, quan tenim por ens manipulen més fàcilment; els règims totalitaris del passat ho han demostrat prou bé. Això és el que busquen! Sí, des del punt de vista humà, la situació pot ser angoixant i ens pot empènyer a prendre males decisions.

Qui pot frustrar el pla de les Nacions? La Mare de Déu ens convida a convocar tots els Sants per demanar-los ajuda. Don Dolindo és oportú per estalviar-nos el pitjor i arrelar-nos fermament en el poder del qui regna per sempre i que és l’únic que pot frustrar el pla de les Nacions. Es tracta d’establir-nos en la victòria de Crist sobre tot el mal. Ens preocupa un mal concret? Ens aclapara? Lliurem-li a Ell. Diem-li amb fe: “Senyor, aquest és el TEU problema, això és massa per a mi, sóc massa petit, em sobrepassa, cuida’t-en tu!”. Fem el poc que puguem fer nosaltres, (atenció, fora la mandra!) i el deixem que Ell s’encarregui de la resta amb una confiança infinita. Aleshores actuem com autèntics fills de Déu i no com orfes lliurats a les vicissituds externes. Certament que les proves ens poden afectar, però no pas aniquilar-nos. Llegir la vida dels sants ens mostra com l’abandó a les mans del nostre Pare és una escala ràpida per arribar als cims de la santedat i per tant, a la felicitat ja experimentada a la terra.

No me’n puc estar de citar-vos aquest text inspirat en Don Dolindo (vegeu PS. 3 i pregueu-lo). Passen molts miracles davant de la seva tomba, prop de Nàpols.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Slavko! Fa vint anys, el 24 de novembre del 2000, el pare Slavko Barbaric va tornar a la Casa del Pare. L’endemà, el 25 de novembre, la Mare de Déu va parlar d’ell en el seu missatge: “Alegreu-vos amb mi, perquè el vostre germà Slavko ha nascut al Cel i intercedeix per vosaltres!”. Tinc el privilegi de viure a prop del cementiri on descansa, així que aprofito que encara no hi ha confinament per anar a resar-li i demanar-li que estengui la seva intercessió poderosa sobre cadascun de vosaltres.

No us perdeu aquest record seu tan bonic! : https://youtu.be/mLICMDMpt0A

4. Pastors sense ovelles? Jesús va expressar la seva pena de veure errants tants dels seus fills, com ovelles sense pastor: “En veure les multituds, se’n compadí, perquè estaven malmenades i abatudes, com ovelles sense pastor. (Mat 9:36). Què diria avui veient la desolació de les nostres esglésies buides, davant del crit dels seus fills privats de celebracions i de l’ajuda dels sagraments? No examinaria la situació crítica dels pastors sense ovelles?

Benvolguts amics, avui els nostres sacerdots estan en perill! Ens necessiten! Les lluites que viuen a causa del seu aïllament els poden ajudar a créixer cap a una intimitat molt profunda amb Déu, però també els poden desanimar. Alguns són temptats a prendre decisions que els allunyarien de Déu i de la seva magnífica vocació sacerdotal. La Mare de Déu ens diu que els “sacerdots són ponts”. No obstant això, per passar d’aquest moment de gran prova al “nou temps de pau” que ens anuncia, la gent ha de passar per aquests ponts. Però si deixem que aquests ponts s’esfondrin, com ho farà la gent per passar a l’altra banda? Maria ens diu: “Amb ells triomfaré!” No sense ells!

Són les nostres perles precioses. Preguem per ells i, mitjançant els nostres sacrificis oferts en nom seu, formem un mur de foc per protegir-los del mal i ajudar-los a viure el seu sacerdoci santament. És vital per a ells. Aleshores ja no serem ovelles sense pastor. (Vegeu PS 4, la pregària de santa Teresa de Lisieux).

5. No us perdeu aquests vídeos!
– Devora el llibre que diu la veritat. (27:44)
Amb Sr. Emmanuel i el seu convidat, Ralph Martin
(No deixeu de caminar a la llum de Déu en aquest moment de confusió!)
https://www.youtube.com/watch?v=2NdPrzUSbTw

– Atureu-vos i reflexioneu sobre el vostre futur. (22:48)
(Una crida urgent de la Mare de Déu, ja que l’eternitat és a prop!)
https://www.youtube.com/watch?v=EmGrKCSw0Qw&feature=youtu.be

– Tenia una cita amb la mort a les 5 de la tarda.
Testimoni personal de Sr. Emmanuel (37:00)
https://www.youtube.com/watch?v=XYAub2cJWas

6. La nostra propera emissió en directe completa en francès serà el 26 d’octubre a les 21:00. El comentari del 26 de setembre es pot veure aquí:
https://www.enfantsdemedjugorje.fr/21h00-direct-du-26-octobre-2020-medjugorje/

Estimada Gospa, Tu mare i reina de sacerdots, omple el nostre cor amb l’amor que tens per ells. I ja que la missa se’ns ha limitat durant un temps, ajuda’ns a viure plenament el Sacerdoci Reial dels Fidels que vam rebre al baptisme. Estem tan orgullosos de ser cristians!

Germana Emmanuel + 
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Vegeu i pregueu les Lletanies dels Sants al nostre lloc web https://sremmanuel.org/2020/10/24/litany-of-the-saints/

PS 2. Don Dolindo Ruotolo (1882-1970), sacerdot franciscà napolità, el procés de beatificació del qual està en marxa, amic i contemporani de sant Pare Pio de Pietrelcina.

PS 3. “Jesús a les ànimes:

“Per què us confoneu i us agiteu així? Confieu-me els vostres problemes i tot es calmarà. En veritat us dic que qualsevol acte d’abandonament veritable i confiat produeix l’efecte que desitgeu i resol les situacions espinoses”.
“Abandonar-se a Mi no vol dir turmentar-se, preocupar-se i desesperar-se, enviant-me una pregària inquieta perquè actuï segons el teu desig; sinó que és canviar l’agitació en pregària. Abandonar-se a Mi significa tancar els ulls de l’ànima tranquil·lament, desviar la ment de qualsevol tribulació i descansar en Mi perquè només Jo actuï, dient-me: T’ho confio. Cuida’t-en Tu.

La preocupació i l’agitació de les conseqüències són contràris a l’abandó. Tanqueu els ulls i deixeu-vos portar pel corrent de la meva Gràcia. Tanqueu els ulls i deixeu-me fer. Tanqueu els ulls i penseu en el moment present, desviant els vostres pensaments del futur com una temptació. Descanseu en mi, creieu en la meva Bondat, i us asseguro pel meu Amor que dient-me de tot cor: “Pensa-hi Tu per mi”, verdaderament hi pensaré. Us consolaré, us alliberaré, us guiaré.

I quan hagi d’orientar els vostres passos cap a un camí diferent del que teniu pensat agafar, us portaré als meus braços i us trobareu com un nen adormit als braços de la seva mare, caminant pel bon camí”.

“El que realment us pertorba i us provoca un dany immens és el vostre raonament, el vostre pensament, la vostra obsessió i el fet de voler resoldre vosaltres mateixos, tant sí com no, el que us afligeix”.

“Quantes coses compleixo quan l’ànima, tant en les seves necessitats espirituals com en les materials, es dirigeix ​​cap a mi i em diu: “Pensa-hi Tu per mi!”, I després tanca els ulls i descansa!”

“En el vostre dolor, pregueu perquè Jo actuï, però pregueu perquè actuï de la manera que voldríeu vosaltres. No confieu en Mi sinó que voleu que Jo m’adapti a les vostres idees. No sou malalts que demaneu un tractament al metge sinó que li suggeriu quin tractament.

No ho feu així; pregueu tal com us vaig ensenyar al Pare Nostre: “Sigui santificat el vostre nom”, és a dir, que sigui glorificat en aquesta necessitat que és la meva; “Vingui el vostre regne”, és a dir, que tot el que em passi a mi i al món porti cap al teu Regne; “Faci’s la vostra voluntat a la terra com al Cel”, és a dir, disposa de tot com Tu vulguis per a la nostra vida temporal i eterna”.

“Si realment em dieu: “Que es faci la teva voluntat”, és a dir, “Pensa-hi tu per mi”, intervinc amb tot el meu poder i resolc les situacions més difícils.

Veieu que la desgràcia creix, en lloc de desaparèixer? No us torbeu, tanqueu els ulls i digueu-me amb confiança: “Que es faci la teva voluntat. Pensa-hi tu per mi”.

“T’ho dic, hi penso, faig de metge i faig un miracle si cal. Veus que la situació empitjora? No et preocupis, tanca els ulls i digues: “Pensa-hi tu per mi!” T’ho dic, hi penso i no hi ha cap tractament tan poderós com la meva intervenció d’Amor.

Només hi penso quan tanqueu els ulls. Quan veieu que les coses es compliquen, digueu tot tancant els ulls: “Jesús, pensa-hi per mi.

“Feu-ho en qualsevol necessitat. Feu-ho tots i veureu grans miracles, incessants i silenciosos. Us ho asseguro pel meu amor. Que així sigui”.

PS 4. Pregària de Santa Teresa de Lisieux per als sacerdots.

“Oh Jesús, sobirà sacerdot etern, mantingueu els vostres sacerdots sota la protecció del vostre Sagrat Cor, on ningú no els pugui fer mal. Mantingueu les seves mans consagrades sense taca, que diàriament toquen el vostre Cos Sagrat. Mantingueu els seus llavis purs, que són purpurats amb la vostra Preciosa Sang. Mantingueu els seus cors purs i sense màcula, marcats  amb el segell sublim del vostre gloriós Sacerdoci.
Feu que creixin en amor i fidelitat cap a vosaltres. Protegir-los de la contaminació de l’esperit del món. Doneu-los, amb el poder de canviar el Pa i el Vi, el poder de canviar els cors. Beneïu els seus treballs amb fruits abundants i doneu-los un dia la corona de la vida eterna. Que així sigui. (Santa Teresa del Nen Jesús i del Sant Rostre).

PS 5 Bravo pels catòlics de França! A Bordeus i a moltes altres ciutats, els fidels han tingut la valentia de manifestar la seva fe i la seva adhesió a la missa dominical reunint-se per pregar davant dels seus temples parroquials.
https://www.youtube.com/watch?v=NpJTAUaIlms&feature=youtu.be 

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link:

http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 11. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 12. Vegeu les nostres presentacions a YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 13. La Mare de Déu espera tenir notícies vostres! Doneu alegria al seu cor, escriviu-li el vostre agraïment i les vostres necessitats a “Queen of Peace”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.