Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

15 de gener de 2021: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de desembre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Us porto l’infant Jesús que us porta la pau, Ell que és el passat, el present i el futur de la vostra existència. Fillets, no permeteu que la vostra fe i la vostra esperança en un futur millor s’apaguin, perquè heu estat escollits per ser testimonis d’esperança en cada situació. És per això que sóc aquí amb Jesús, perquè us beneeixi amb la seva pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

El vident Jacov Colo va rebre la seva aparició anual i després la va compartir amb nosaltres:

Estimats fills, també avui Jesús és aquí al vostre costat. Quan penseu que esteu sols i que ja no hi ha llum en la vostra vida, Ell és sempre a prop vostre i mai no se n’ha allunyat deixant-vos sols. La llum del seu Naixement il·lumina aquest món i la vostra vida. El seu cor està sempre obert per rebre cada sofriment vostre, cada temptació, por i necessitat. Les seves mans estan esteses cap a vosaltres per abraçar-vos com un pare i dir-vos com en sou d’importants per a Ell, quant us estima i es preocupa pels seus fills. Fills meus, el vostre cor està obert a Jesús? Heu posat la vostra vida completament a les seves mans? Heu acceptat Jesús com el vostre Pare, a qui sempre podeu recórrer per trobar en Ell consol i tot el que necessiteu per viure la fe veritable?
Fills meus, abandoneu el vostre cor a Jesús i deixeu que Ell governi les vostres vides, perquè només així acceptareu el present i podreu afrontar el món en el qual avui viviu. Amb Jesús tota por, tot patiment i dolor desapareixen quan el vostre cor accepta la seva voluntat i tot el que arriba a la vostra vida.
Jesús us donarà la fe per acceptar-ho tot, i res no us podrà allunyar d’Ell, perquè us agafa fermament de la mà i no permet que us en separeu ni us perdeu en els moments difícils, perquè Ell ha esdevingut el Senyor de la vostra vida.
Us beneeixo amb la meva benedicció maternal.

 

 

 

 

 

 

2. La reina dels profetes ens parla! Moltes persones tenen els ulls i el cor fixats en la Mare de Déu en aquests temps d’incertesa, perquè la Reina dels Profetes sap dir als seus fills el que han de saber, en el moment adequat per a ells. Parla amb senzillesa, precisió, tendresa i engendra la pau!
Miracles silenciosos i amagats. A Hongria, consagrada per sant Esteve a la Mare de Déu, hi ha una nova mística que mereix ser coneguda: la germana Maria Natalia Magdolna, serventa de Déu, 1901-1992. El seu procés de beatificació avança ràpidament, ja que aquesta monja ha mostrat increïbles signes de santedat. Esmentaré aquí només alguns fragments de les confidències que li va fer la Mare de Déu. Per exemple, li va parlar sobre els miracles inimaginables que es produiran a les ànimes, miracles silenciosos i amagats, que s’obtindran mitjançant una pregària d’expiació incessant. Maria li va dir: “Quan Satanàs cregui que s’ha convertit en l’amo del món i que ja es pot asseure al tron, li arrabassaré el seu botí. La victòria final només serà del meu Fill i meva”. També va afirmar en altres paraules: “Quan Satanàs cregui que ha aconseguit la victòria i hagi arrossegat la majoria de les ànimes cap a ell; quan, amb el seu orgull immens i la seva arrogància sense límits, cregui que pot destruir el bé i tota la creació de Déu (incloses les ànimes); quan la llum de la fe brilli només en ben poques ànimes -ja que les febles sempre s’han deixat enganyar fàcilment pel Maligne-, llavors és quan la Misericòrdia i la Gràcia de Déu triomfaran definitivament. Serà la fi de la Mentida i l’inici d’un camí que portarà la pau divina al món”. (Veure PS1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Diuen que hi havia un rei vell, a punt de morir, però no tenia hereu. Així que es va dir: “Convidaré tots els aristòcrates elegibles del meu Regne, tal dia i a tal hora, i d’entre ells escolliré el meu hereu”. Quan va arribar el dia, va fer preparar una gran festa al seu palau i ningú no va sospitar res sobre el pla secret que el rei havia ideat. Es va disfressar de captaire i es va posar davant de la portalada d’entrada, i va posar davant seu un plateret buit. Els aristòcrates van començar a entrar a la sala un a un mentre xerraven. Tots van passar per davant del rei captaire sense donar-li res, ni tant sols una mirada. En realitat, no tots el van ignorar. Un d’ells es va aturar, va somriure al captaire i va deixar discretament una bona ofrena al seu plateret.
Quan tots van haver entrat, el rei també va entrar, vestit amb la seva roba miserable i, per sorpresa de tots, es dirigí directament a l’aristòcrata que havia tingut en compte el patiment dels pobres i li digué solemnement: “Tu seràs el meu hereu”. Noblesa obliga.

Aquesta no és només una història bonica. Cal recordar-la en els dies que vivim, on els que són considerats inútils o fins i tots molestos, pateixen molt. Les persones grans, debilitades per la malaltia o una discapacitat, els pobres de tota mena, els que resulten ferits per la vida, els que es consideren massa cars per a la nació i el perfil dels quals no s’adapta als plans dels que viuen en l’abundància, són efectivament amenaçats per un desànim profund. Però si llegim amb atenció la Paraula de Déu, especialment el Nou Testament, descobrim la tendresa immensa de Déu per aquests “petits” i la importància que tenen en el pla de salvació de la humanitat. Són el rebuig estimat de Déu.

En realitat, la seva vida enmig nostre és crucial perquè sostenen el món gràcies a l’ofrena secreta dels seus patiments. Des d’aquí els vull encoratjar perquè arribarà un dia, i és a prop, que aquells que pateixen en silenci el menyspreu dels “grans” i són víctimes de les desastroses decisions de la nostra cultura de la mort, seran especialment exaltats. Brillaran com sols als ulls de tothom, per a la confusió d’aquells que es creuen tenir el dret de la vida o de la mort sobre d’ells.

N’he vist desfilar molts, a Medjugorje. Provenen de tots els àmbits socials, ja que la pobresa veritable no sempre deriva del compte bancari. Només puc agrair a Déu la gràcia d’haver-los conegut. Són els tresors de l’Església i les pedres precioses de la corona de la Mare de Déu!

 

Coneixeu el joc “Qui perd guanya”? Així funciona amb Déu …

 

 

 

 

 

 

 

4. Novetat! “La guerra espiritual, el camí ràpid cap a la unió amb Déu” En aquest llibre he intentat respondre al que tanta gent m’ha preguntat: com resistir Satanàs i mantenir-se ferm en la pregària, enmig de tanta confusió espiritual. “Perquè no lluitem contra enemics de carn i sang, sinó contra els esperits del mal (Ef 6.12). Un llibret de butxaca, molt fàcil de llegir, que us ajudarà a resar i caminar tranquil·lament enmig de les flames.
Aquest llibre està disponible a Editions des Béatitudes per 5 €.

https://www.editions-beatitudes.com/catalogue/spiritualite/le-combat-spirituel-2/

Estimada Gospa, mare estimadíssima, ensenya’ns a fixar la nostra mirada en el teu Fill Jesús i abandonar-nos a Ell amb infinita confiança, tal com tu vas saber fer. Perquè no hi ha una pau veritable sense aquest abandonament.

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Aquestes revelacions foren extretes del llibre en italià: “Suor Maria Magdolna” Ed. Sugarco.

PS 2. Renoveu la vostra pregària, descobriu noves lletanies i reseu-les en línia. Trobareu diverses lletanies al nostre lloc web: https://www.youtube.com/watch?v=aJAC5_hJagc&list=PLfiDVjNunGOjEmAsPdprUYJHD7PZ2BlpL

PS 3. El vident Ivan és a Medjugorje i hi passarà unes quantes setmanes.  Esperem poder resar amb ell al turó en el moment de l’aparició, amb el seu grup de pregària.

PS 4. La vident Vicka segueix bé. Continua la teràpia després de la cirurgia. Encara s’ha de mantenir allunyada perquè la seva salut és fràgil i s’ha de protegir del virus. Preguem perquè es posi valenta i guanyi pes, perquè és tot pell i ossos. Malgrat això, irradia tanta pau i alegria!

PS 5. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/
Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6, pregària de guarició i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, per tant, a les 7, i divendres al vespre, veneració de la Creu a les 7.

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook: 
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 10. La Germana Emmanuel a Instagram: 
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 11. Vegeu les nostres presentacions a YouTube, 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 12. Escriviu a la Mare de Déu! Doneu-li alegria al seu cor, escriviu a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.

16 de desembre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.    El 25 de novembre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, aquest és un temps d’amor, de tendresa, de pregària i d’alegria. Pregueu, fills meus, perquè el Nen Jesús neixi en els vostres cors. Obriu els vostres cors a Jesús que es dóna a cada un de vosaltres. Déu m’ha enviat per ser joia i esperança en aquest temps. I jo us dic: sense el Nen Jesús no teniu ni tendresa ni el sentiment del Cel, que s’amaguen en el nadó. Per això, fills meus, treballeu-vos. En llegir la Sagrada Escriptura descobrireu el naixement de Jesús i l’alegria, com la que Medjugorje va donar a la humanitat els primers dies. La història serà veritable, i també avui es repeteix en vosaltres i al voltant vostre. Treballeu i construïu la pau a través del sagrament de la confessió. Reconcilieu-vos amb Déu, fills meus, i veureu miracles al voltant vostre. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Un nen a l’escala! Quan ens apropem a Nadal, m’agradaria explicar-vos dues històries sobre el Nen Jesús, perquè sovint es va manifestar a la vida dels Sants.
Un dia, santa Teresa d’Àvila anava cap a la capella del seu Convent de l’Encarnació de les Carmelites. Quan estava a punt de pujar les escales, va mirar cap amunt i va veure, dret a l’últim graó, un nen petit preciós. Tota sorpresa, va estendre els braços cap a ell sense dir ni una paraula. Es preguntava com devia haver entrat en aquella part privada de la casa. Però va ser el Nen qui li va preguntar: “Com et dius?”
– “Em dic Teresa de Jesús! I tu, petitó, com et dius?”
– “Si tu ets Teresa de Jesús, jo sóc Jesús de Teresa!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quin diàleg tant preciós! Aquestes simples paraules d’un nen ens revelen un tret profundament commovedor del cor de Jesús. Desitja fer-nos partícips de la unió íntima de la Seva persona amb la nostra!
Efectivament, des del moment del nostre bateig, li pertanyem, i Ell també ens pertany! De fet, cadascun de nosaltres també podem afegir “de Jesús” al nostre primer nom. Carolina de Jesús, Vicenç de Jesús …. Aquesta pertinença intrínseca, adquirida al Sagrament del Baptisme, ens dóna accés a tots els tresors de gràcia amagats en el Nou Nat, inclosa la tendresa i el sentiment del Cel, tal com ens explica la nostra Mare de Déu.

I quin poder de curació se’ns ofereix amb aquesta tendresa i calidesa divines del Cel! ¿Qui no desitja aquest tresor inestimable, tan rar i tanmateix a l’abast de tothom?
Nen Jesús acabat de néixer, aquest Nadal, si us plau, vine a l’escala de la meva vida, que és massa alta per a mi, i permet-me que et prengui en braços, perquè tu em pertanys i jo també et pertanyo!
PS.3.  A prop de la mort! El nostre amic italià David Saccani, agent de viatges i guia fidel de peregrinacions a Medjugorje, ha vist la mort de ben a prop aquest estiu. El seu testimoni il·lustra les paraules de Jesús confiades a Don Dolindo de Nàpols. (Consulteu el report de novembre).

“El 13 d’agost de 2020 em va colpejar un accident cerebrovascular sever. Però gràcies a la reacció ràpida dels meus parents, em van portar immediatament a l’hospital. Després, davant de la gravetat de la situació, em van portar de pressa a un centre especialitzat en accidents cerebrovasculars, a 25 km de casa meva.
El meu estat era molt greu, però era plenament conscient. Després d’una consulta i d’informar la meva dona sobre els riscos d’una operació, els metges van decidir intervenir d’urgència. Tot i que era conscient, havia perdut la parla i no podia expressar-me. Quan vaig arribar al quiròfan, em vaig asseure a la taula d’operacions, vaig alçar les mans per cridar l’atenció i vaig convidar els presents a fer el senyal de la Creu amb mi (cosa que potser els va incomodar una mica). Com que no podia parlar, en el meu cor i amb totes les meves forces, vaig dir al Senyor: “Cuida’t-en Tu, confio en tu!”
A partir d’aquell moment, tot va canviar miraculosament: em vaig omplir d’una pau indescriptible. Aquella pau em va acompanyar cada dia durant la meva teràpia intensiva i no em va deixar mai!
En aquell moment, no coneixia Don Dolindo i molt menys la seva famosa pregària de rendició al Senyor. Descobrir-lo em va trasbalsar. Ara estic convençut que lliurar-se al Senyor en temps crítics és l’únic remei contra la por, l’angoixa, el dolor i sobretot la soledat. El Senyor no només alleuja el nostre patiment en un moment difícil, sinó que utilitza la nostra “creu” per ajudar-nos a sentir la seva presència. Sóc testimoni del do extraordinari d’aquesta pregària de confiança: “Jesús, m’abandono a tu, pensa-hi tu”, ja que ho he viscut. Crec que tothom ho pot viure, per això desitjava compartir-lo amb vosaltres!”

4. Santa Edith Stein (1891-1942), una de les 6 patrones d’Europa, tenia un gran afecte pel Nen Jesús i el misteri de l’Encarnació. Les seves arrels jueves ja li havien donat un profund sentit del Déu Vivent i Veritable. Convertida en catòlica i fascinada per la persona de Jesús, sobretot per la petitesa de la seva infantesa, i es va consagrar completament a Ell al Carmel del Nen Jesús de Praga, a Colònia.

Abans d’entrar al Carmel, una nit de Nadal va assistir a la missa del Gall. Després de la missa, l’església es va buidar, es van apagar tots els llums i es va tancar l’última porta. Ningú no s’havia adonat de la presència silenciosa d’una dona pregant. L’endemà al matí, quan la sagristana va obrir l’església, no es podia creure el que veia: l’Edith era allà, davant del bressol, amb la mateixa posició que la vetlla. La sagristana es va voler disculpar per haver-la tancat tota la nit i li va preguntar si no estava cansada. Però l’Edith li va respondre: “Com es pot estar cansada la nit que Déu es va convertir en home?”
Arrestada per la Gestapo com tants d’altres jueus, l’Edith va ser deportada primer al camp de Westernburg i després traslladada a Auschwitz. En un d’aquests horribles «trens de la mort», que l’havia de portar a l’infern d’Auschwitz (com cap a la seva darrera estació), va aconseguir fer arribar una petita nota a la seva comunitat per tranquil·litzar-les sobre el seu destí, dient:

“L’estimat Nen Jesús també és aquí, enmig nostre!”

El nen Jesús, enmig d’aquells condemnats a una mort abominable? Sí … No havia abandonat l’Edith, que l’havia venerat amb tanta estima durant tants anys. Efectivament, el Nen Déu li havia donat una pau que no és d’aquest món; aquella pau divina de què parla Jesús a l’Evangeli, que només Ell ens dóna i que el món no ens pot donar. Res ni ningú no ens pot treure aquesta pau, ni tan sols tots els ‘Auschwitz ’del món actual, perquè Jesús mateix posa aquesta pau al nostre cor durant la pregària.

Per descomptat, no es tracta de menystenir les tranquil·litats i les seguretats que de vegades el món dóna, però aquestes són efímeres, com les flors dels camps. En el moment del gran pas d’aquesta vida a la següent, què en queda? El Príncep de la Pau, nascut a Betlem en una menjadora d’animals en una nit freda i gèlida, és Aquell que ens ofereix la seva pau, una pau que omple el nostre cor, que ja ens captiva en aquesta terra i omple de felicitat eterna els elegits a l’altre món.

Aquest Nadal de 2020, nen Jesús, vine a escalfar-nos i anima els nostres pobres cors inquiets! Vine a curar-nos de les ferides de la por i de la manca d’amor! Fes-nos portadors de pau en aquest món sense pau, que busca la pau allà on es perd. La teva mare ens diu: “Treballeu per la pau i construïu-la a través del sagrament de la Confessió”. Tu, Nen Jesús, vine a treballar amb nosaltres per la pau! Vine a construir-la amb nosaltres a través de la nostra resolució per perdonar els altres i en el Sagrament de la Reconciliació! Que tot el mal que hi ha al nostre interior i al nostre voltant sigui aixafat per la teva innocència!
Com Teresa d’Àvila, com Edith Stein i tants altres Sants, jo vull descobrir-te, jugar amb Tu, abraçar-te contra el meu cor, viure constantment amb Tu, complir els teus desitjos i deixar-me transformar dia rere dia! Amb tu, petit rei de la glòria, vull apoderar-me del Regne del Cel que pertany als nens i als qui s’hi assemblen.

P.5 Un regal del P. Slavko? Del 15 al 24 de novembre, la parròquia va pregar una novena al pare Slavko Barbaric en ocasió del vintè aniversari del seu retorn al Pare. Una dona italiana que viu a Medjugorje, va demanar-li que intercedís pel seu pare, que patia molt degut a un ictus. Ella també tenia un tumor de mama, però demanava per la curació del seu pare. Al final de la novena, per sorpresa del seu metge, el seu tumor havia desaparegut i el seu pare s’havia recuperat! Tots dos estan bé. Visca l’ajut dels sants!

 

 

 

 

 

 

 

6. La nostra propera emissió en directe completa en francès serà el 26 de desembre a les 21:00. El comentari del 26 de novembre es pot veure aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=kbsmyCq2H2Y

Estimada Gospa, mare de l’Emmanuel, fes d’aquest Nadal el més alegre de tots els nadals! Que les nostres famílies rebin de Tu el teu tresor més preuat, el Déu fet Nen, en aquest dia d’alegria! Que romangui dins i enmig nostre, perquè no podem viure sense el nostre Salvador!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Renoveu les vostres oracions, descobriu noves lletanies i pregueu-les en línia. En trobareu diverses al nostre web a https://www.youtube.com/watch?v=aJAC5_hJagc&list=PLfiDVjNunGOjEmAsPdprUYJHD7PZ2BlpL

PS 2. Teresa d’Àvila (1515-1582) va ser la gran reformadora de l’Orde del Carmel i va ser declarada Doctora de l’Església. Va ser la primera dona a rebre aquest títol.

PS 3. El nou bisbe de Mostar, Mons. Petar Palic, va venir a Medjugorje el 8 de desembre per celebrar la missa de la Immaculada Concepció en una església plena a vessar. La missa va ser seguida d’un àpat fratern amb l’Arquebisbe Hoser i els franciscans, que va fer a tothom content!

PS 7. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

PS 8.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 9.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A http://www.IMedj.netrebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: http://www.centremedjugorje.org/

PS 11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 12. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 13. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

PS14. Escriviu a la Mare de Déu! Doneu-li alegria al seu cor, escriviu a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.

20 de novembre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 d’octubre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! En aquest temps us demano que torneu a Déu i a la pregària. Invoqueu l’ajuda de tots els sants perquè siguin per a vosaltres exemple i ajuda. Satanàs és fort i lluita per atreure tots els cors que pugui. Vol la guerra i l’odi. Per això porto tant de temps amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la salvació, cap a Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a l’amor a Déu i Ell serà la vostra força i el vostre refugi.
Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. El sant de Nàpols tenia un secret! Don Dolindo Ruotolo (1882-1970) sabia inclinar el cor de Déu amb una oració irresistible i permetre als fidels romandre pacífics en les situacions més difícils. Aquest és el seu famós “acte de rendició”, tan breu com potent:

“Oh Jesús, m’abandono a tu, cuida’t-en tu!”

Amb aquest nou confinament, la por ha tornat a ser present entre nosaltres, amb els seus fruits nocius d’agitació, nits sense dormir, desànim, sentiment d’impotència, amargor, revolta, tancar-se en un mateix, pensaments de mort, temptacions de violència verbal i altres … A més, quan tenim por ens manipulen més fàcilment; els règims totalitaris del passat ho han demostrat prou bé. Això és el que busquen! Sí, des del punt de vista humà, la situació pot ser angoixant i ens pot empènyer a prendre males decisions.

Qui pot frustrar el pla de les Nacions? La Mare de Déu ens convida a convocar tots els Sants per demanar-los ajuda. Don Dolindo és oportú per estalviar-nos el pitjor i arrelar-nos fermament en el poder del qui regna per sempre i que és l’únic que pot frustrar el pla de les Nacions. Es tracta d’establir-nos en la victòria de Crist sobre tot el mal. Ens preocupa un mal concret? Ens aclapara? Lliurem-li a Ell. Diem-li amb fe: “Senyor, aquest és el TEU problema, això és massa per a mi, sóc massa petit, em sobrepassa, cuida’t-en tu!”. Fem el poc que puguem fer nosaltres, (atenció, fora la mandra!) i el deixem que Ell s’encarregui de la resta amb una confiança infinita. Aleshores actuem com autèntics fills de Déu i no com orfes lliurats a les vicissituds externes. Certament que les proves ens poden afectar, però no pas aniquilar-nos. Llegir la vida dels sants ens mostra com l’abandó a les mans del nostre Pare és una escala ràpida per arribar als cims de la santedat i per tant, a la felicitat ja experimentada a la terra.

No me’n puc estar de citar-vos aquest text inspirat en Don Dolindo (vegeu PS. 3 i pregueu-lo). Passen molts miracles davant de la seva tomba, prop de Nàpols.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Slavko! Fa vint anys, el 24 de novembre del 2000, el pare Slavko Barbaric va tornar a la Casa del Pare. L’endemà, el 25 de novembre, la Mare de Déu va parlar d’ell en el seu missatge: “Alegreu-vos amb mi, perquè el vostre germà Slavko ha nascut al Cel i intercedeix per vosaltres!”. Tinc el privilegi de viure a prop del cementiri on descansa, així que aprofito que encara no hi ha confinament per anar a resar-li i demanar-li que estengui la seva intercessió poderosa sobre cadascun de vosaltres.

No us perdeu aquest record seu tan bonic! : https://youtu.be/mLICMDMpt0A

4. Pastors sense ovelles? Jesús va expressar la seva pena de veure errants tants dels seus fills, com ovelles sense pastor: “En veure les multituds, se’n compadí, perquè estaven malmenades i abatudes, com ovelles sense pastor. (Mat 9:36). Què diria avui veient la desolació de les nostres esglésies buides, davant del crit dels seus fills privats de celebracions i de l’ajuda dels sagraments? No examinaria la situació crítica dels pastors sense ovelles?

Benvolguts amics, avui els nostres sacerdots estan en perill! Ens necessiten! Les lluites que viuen a causa del seu aïllament els poden ajudar a créixer cap a una intimitat molt profunda amb Déu, però també els poden desanimar. Alguns són temptats a prendre decisions que els allunyarien de Déu i de la seva magnífica vocació sacerdotal. La Mare de Déu ens diu que els “sacerdots són ponts”. No obstant això, per passar d’aquest moment de gran prova al “nou temps de pau” que ens anuncia, la gent ha de passar per aquests ponts. Però si deixem que aquests ponts s’esfondrin, com ho farà la gent per passar a l’altra banda? Maria ens diu: “Amb ells triomfaré!” No sense ells!

Són les nostres perles precioses. Preguem per ells i, mitjançant els nostres sacrificis oferts en nom seu, formem un mur de foc per protegir-los del mal i ajudar-los a viure el seu sacerdoci santament. És vital per a ells. Aleshores ja no serem ovelles sense pastor. (Vegeu PS 4, la pregària de santa Teresa de Lisieux).

5. No us perdeu aquests vídeos!
– Devora el llibre que diu la veritat. (27:44)
Amb Sr. Emmanuel i el seu convidat, Ralph Martin
(No deixeu de caminar a la llum de Déu en aquest moment de confusió!)
https://www.youtube.com/watch?v=2NdPrzUSbTw

– Atureu-vos i reflexioneu sobre el vostre futur. (22:48)
(Una crida urgent de la Mare de Déu, ja que l’eternitat és a prop!)
https://www.youtube.com/watch?v=EmGrKCSw0Qw&feature=youtu.be

– Tenia una cita amb la mort a les 5 de la tarda.
Testimoni personal de Sr. Emmanuel (37:00)
https://www.youtube.com/watch?v=XYAub2cJWas

6. La nostra propera emissió en directe completa en francès serà el 26 d’octubre a les 21:00. El comentari del 26 de setembre es pot veure aquí:
https://www.enfantsdemedjugorje.fr/21h00-direct-du-26-octobre-2020-medjugorje/

Estimada Gospa, Tu mare i reina de sacerdots, omple el nostre cor amb l’amor que tens per ells. I ja que la missa se’ns ha limitat durant un temps, ajuda’ns a viure plenament el Sacerdoci Reial dels Fidels que vam rebre al baptisme. Estem tan orgullosos de ser cristians!

Germana Emmanuel + 
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Vegeu i pregueu les Lletanies dels Sants al nostre lloc web https://sremmanuel.org/2020/10/24/litany-of-the-saints/

PS 2. Don Dolindo Ruotolo (1882-1970), sacerdot franciscà napolità, el procés de beatificació del qual està en marxa, amic i contemporani de sant Pare Pio de Pietrelcina.

PS 3. “Jesús a les ànimes:

“Per què us confoneu i us agiteu així? Confieu-me els vostres problemes i tot es calmarà. En veritat us dic que qualsevol acte d’abandonament veritable i confiat produeix l’efecte que desitgeu i resol les situacions espinoses”.
“Abandonar-se a Mi no vol dir turmentar-se, preocupar-se i desesperar-se, enviant-me una pregària inquieta perquè actuï segons el teu desig; sinó que és canviar l’agitació en pregària. Abandonar-se a Mi significa tancar els ulls de l’ànima tranquil·lament, desviar la ment de qualsevol tribulació i descansar en Mi perquè només Jo actuï, dient-me: T’ho confio. Cuida’t-en Tu.

La preocupació i l’agitació de les conseqüències són contràris a l’abandó. Tanqueu els ulls i deixeu-vos portar pel corrent de la meva Gràcia. Tanqueu els ulls i deixeu-me fer. Tanqueu els ulls i penseu en el moment present, desviant els vostres pensaments del futur com una temptació. Descanseu en mi, creieu en la meva Bondat, i us asseguro pel meu Amor que dient-me de tot cor: “Pensa-hi Tu per mi”, verdaderament hi pensaré. Us consolaré, us alliberaré, us guiaré.

I quan hagi d’orientar els vostres passos cap a un camí diferent del que teniu pensat agafar, us portaré als meus braços i us trobareu com un nen adormit als braços de la seva mare, caminant pel bon camí”.

“El que realment us pertorba i us provoca un dany immens és el vostre raonament, el vostre pensament, la vostra obsessió i el fet de voler resoldre vosaltres mateixos, tant sí com no, el que us afligeix”.

“Quantes coses compleixo quan l’ànima, tant en les seves necessitats espirituals com en les materials, es dirigeix ​​cap a mi i em diu: “Pensa-hi Tu per mi!”, I després tanca els ulls i descansa!”

“En el vostre dolor, pregueu perquè Jo actuï, però pregueu perquè actuï de la manera que voldríeu vosaltres. No confieu en Mi sinó que voleu que Jo m’adapti a les vostres idees. No sou malalts que demaneu un tractament al metge sinó que li suggeriu quin tractament.

No ho feu així; pregueu tal com us vaig ensenyar al Pare Nostre: “Sigui santificat el vostre nom”, és a dir, que sigui glorificat en aquesta necessitat que és la meva; “Vingui el vostre regne”, és a dir, que tot el que em passi a mi i al món porti cap al teu Regne; “Faci’s la vostra voluntat a la terra com al Cel”, és a dir, disposa de tot com Tu vulguis per a la nostra vida temporal i eterna”.

“Si realment em dieu: “Que es faci la teva voluntat”, és a dir, “Pensa-hi tu per mi”, intervinc amb tot el meu poder i resolc les situacions més difícils.

Veieu que la desgràcia creix, en lloc de desaparèixer? No us torbeu, tanqueu els ulls i digueu-me amb confiança: “Que es faci la teva voluntat. Pensa-hi tu per mi”.

“T’ho dic, hi penso, faig de metge i faig un miracle si cal. Veus que la situació empitjora? No et preocupis, tanca els ulls i digues: “Pensa-hi tu per mi!” T’ho dic, hi penso i no hi ha cap tractament tan poderós com la meva intervenció d’Amor.

Només hi penso quan tanqueu els ulls. Quan veieu que les coses es compliquen, digueu tot tancant els ulls: “Jesús, pensa-hi per mi.

“Feu-ho en qualsevol necessitat. Feu-ho tots i veureu grans miracles, incessants i silenciosos. Us ho asseguro pel meu amor. Que així sigui”.

PS 4. Pregària de Santa Teresa de Lisieux per als sacerdots.

“Oh Jesús, sobirà sacerdot etern, mantingueu els vostres sacerdots sota la protecció del vostre Sagrat Cor, on ningú no els pugui fer mal. Mantingueu les seves mans consagrades sense taca, que diàriament toquen el vostre Cos Sagrat. Mantingueu els seus llavis purs, que són purpurats amb la vostra Preciosa Sang. Mantingueu els seus cors purs i sense màcula, marcats  amb el segell sublim del vostre gloriós Sacerdoci.
Feu que creixin en amor i fidelitat cap a vosaltres. Protegir-los de la contaminació de l’esperit del món. Doneu-los, amb el poder de canviar el Pa i el Vi, el poder de canviar els cors. Beneïu els seus treballs amb fruits abundants i doneu-los un dia la corona de la vida eterna. Que així sigui. (Santa Teresa del Nen Jesús i del Sant Rostre).

PS 5 Bravo pels catòlics de França! A Bordeus i a moltes altres ciutats, els fidels han tingut la valentia de manifestar la seva fe i la seva adhesió a la missa dominical reunint-se per pregar davant dels seus temples parroquials.
https://www.youtube.com/watch?v=NpJTAUaIlms&feature=youtu.be 

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link:

http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 11. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 12. Vegeu les nostres presentacions a YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 13. La Mare de Déu espera tenir notícies vostres! Doneu alegria al seu cor, escriviu-li el vostre agraïment i les vostres necessitats a “Queen of Peace”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.