12 de desembre de 2017 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2017, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la seva casa d’hostes en presència d’una quantitat reduïda de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, us parlo com a mare vostra, la mare dels justos, la mare d’aquells que estimen i que pateixen, la mare dels sants. Fills meus, vosaltres també podeu ser sants, això depèn de vosaltres. Els sants són aquells que estimen sense mesura el pare Celestial, aquells que l’estimen per sobre de totes les coses. Per això, fills meus, busqueu sempre esdevenir millors. Si intenteu ser bons, podreu ser sants, encara que no penseu així de vosaltres. Si penseu que sou bons, no sou humils i l’orgull us allunya de la santedat. En aquest món inquiet i ple d’amenaces, les vostres mans, apòstols del meu amor, haurien d’estar esteses en pregària i misericòrdia. Oferiu-me el Rosari, aquestes roses que estimo tant. Les meves roses són les vostres pregàries dites amb el cor i no només recitades amb els llavis. Les meves roses són les vostres obres de pregària, de fe i d’amor. Quan el meu Fill era petit, em deia que els meus fills serien nombrosos i que em portarien moltes roses. Jo no ho entenia. Ara sé que aquests fills sou vosaltres, que em porteu roses quan estimeu el meu Fill sobre totes les coses, quan reseu amb el cor, quan ajudeu els més pobres. Aquestes són les meves roses. És la fe que fa que tot en la vida es faci amb amor, sense orgull i sempre disposats a perdonar, a no jutjar mai i intentar sempre comprendre el nostre propi germà. Per això, apòstols del meu amor, pregueu per aquells que no saben estimar, per aquells que no us estimen, per aquells que us han fet mal, per aquells que no han conegut l’amor del meu Fill. Fills meus, això és el que espero de vosaltres, perquè recordeu que pregar significa estimar i perdonar. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=KtiqrHC0if8

2. Odette atrapada en el gel del Podbrdo. Fa uns quants dies, la parròquia de Medjugorje va ser sacsejada per un terrible esdeveniment: una pelegrina francesa va ser declarada desapareguda.

L’Odette formava part del grup de pelegrins de Niça que havia vingut per celebrar la Immaculada Concepció de Maria el 8 de desembre. Soltera, de 84 anys, l’Odette treballa a casa d’una família nombrosa la mare dels quals havia mort. Una persona senzilla, amb gran sentit comú i una fe sòlida en Déu.

Aquell matí del dimarts 5 de desembre la temperatura havia baixat molt. L’Odette va pujar el turó del Podbrdo, allunyant-se una mica dels senders habituals per explorar una mica més aquest lloc beneït. La seva vista deficient va fer que no pogués tornar sobre els seus passos. No per això va perdre el cap i finalment va decidir prudentment romandre on es trobava per evitar empitjorar la situació: d’una banda hi havia un precipici i de l’altra, les roques eren massa altes per a ella. Les hores se succeïen i ningú no acudia al seu rescat. Va transcórrer el dia, sense cap novetat. El fred es va fer més intens. Per no congelar-se, canviava de posició i pregava incessantment sense desanimar-se pensant que acabarien per trobar-la, així com Jesús havia estat trobat en el Temple. Quan finalment les ombres de la nit van cobrir turó, la temperatura va baixar a -5ºC. L’Odette no es volia adormir i lluitava aferrissadament amb les seves pobres forces contra la son i el fred. Pregava i cantava, meditava la Passió de Jesús. “També Ell havia tingut set a la creu”, pensava. En un moment determinat va perdre l’equilibri i va caure. Com que sentia dolor va pensar: “Jesús va rebre fuetades; jo també puc suportar això! “Ja no podia moure les cames, però la seva confiança romania ferma. Passo per alt els detalls d’aquesta prova inacabable.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havíem estat alertats de la seva desaparició el mateix dimarts i així que la notícia es va difondre pel poble es va formar una meravellosa cadena de suport i de súplica. Crec que els nostres àngels de la guarda no havien estat mai tan sol·licitats com durant aquelles hores de suspens. Els demanàvem que l’escalfessin, que li donessin menjar i beure, a la seva manera, i també que la mantinguessin animada.

Com que la gelada persistia, hi va haver qui va pensar que ja hauria mort de fred i demanaven al Senyor que la portés al Cel. ‘Els àngels van escoltar les nostres pregàries! Ella, que és fredolica per naturalesa i que no tenia prou abrigall per una prova així, afirma que no va tenir fred. Després de gairebé 36 hores, un dels 50 socorristes de Medjugorje, un tal Josep, que treballa com a mosso al Viktor, la va trobar dimecres al voltant de les 23. L’Odette no cessava d’agrair-ho a tothom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la nit següent l’Odette va ser trobada i transportada d’urgència a l’hospital de Citluk on li van poder estabilitzar la temperatura i sotmetre-la a un examen minuciós. ‘Estava en perfecta salut; ni tan sols s’havia refredat!! Va poder tornar tranquil·lament a Medjugorje on va reprendre el programa del pelegrinatge amb el seu grup, totalment recuperada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per la meva banda, escoltant-la, vaig ser testimoni del poder de la seva fe, una fe de nena que li va permetre romandre en calma sense tenir cap por. “Era qüestió de confiar, ens va dir, amb una simplicitat commovedora: la Santíssima Mare de Déu no podia abandonar-me!” Gràcies Senyor, perquè a França encara queden veritables creients!

La protecció física i moral extraordinària que va experimentar l’Odette em recorda el que va passar amb el gran escriptor rus Alexander Ogorodnikov. També ell va haver de travessar “la prova del gel” si se’n pot dir així. ¿Com va poder sobreviure al seu empresonament a Moscou el 1968 quan va ser llançat nu a una cel·la amb les parets cobertes de gel? La resposta és simple i ell mateix en dóna testimoni: milers de persones van resar per ell i molts li enviaven els seus àngels custodis. Els seus torturadors volien que morís congelat i d’aquesta forma treure del mig a aquell cristià enutjós, però Déu tenia un altre pla per Alexander. Envoltat de gel experimentava una calor misteriosa i ell sabia que allò provenia de la intercessió dels seus germans que el sostenien amb la seva pregària. Va ser finalment alliberat i va poder reprendre les seves activitats com a testimoni de Crist (Veure PS 1)

No sabria dir quants àngels van ser enviats a assistir a l’Odette. Només Déu ho sap, però encara que n’ignorem el nombre, som testimonis de la seva eficàcia. Qui d’entre nosaltres no té algú que estigui passant per un moment de gran dificultat física o espiritual?. Per què no fer el bé que està al nostre abast? Per què vivim desaprofitant els nostres mitjans espirituals i no recorrem a aquests amics tan poderosos?

3. Quan la Mare de Déu estava embarassada. La Santíssima Mare de Déu que es va aparèixer a Juan Diego el 1531 a Mèxic com la Verge de Guadalupe és una de les poques representacions de la Mare de Déu embarassada. El llaç negre que cenyeix la cintura era considerat pels asteques com a signe de la maternitat i els seus cabells deslligats com a signe de virginitat. A més, les nou flors Nahui Ollin que adornen la seva túnica representaven al déu Ometeotl, déu de la vida i l’alegria, creador de les persones, amo del cel i de la terra. I la Mare de Déu es va presentar a Juan Diego com la mare del veritable Déu, del Déu per qui es viu, propietari del Cel i de la Terra.

La Tilma on va quedar estampada la imatge es manté permanentment a la temperatura d’una dona a punt de donar a llum. La imatge no està impresa sobre la tela sinó que, tal com succeeix amb el Sant Sudari de Torí, hi flota misteriosament a sobre. En veure aquesta dona desconeguda que portava els signes del seu poble, milers d’asteques van demanar ser batejats. És de les nostres, deien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És de les nostres per a nosaltres també! Per tant crec que podem oferir-li un bell gest d’afecte i gratitud, unint-nos a Ella al diàleg diví que manté amb el seu Fill encara invisible però ben present en Ella. En aquests dies que vivim a l’espera del naixement del Fill de Déu amb Maria i Josep, us proposo aquesta senzilla pregària per resar des del més profund del cor mentre esperem el Dia de l’Alegria, la festa de Nadal:

“Estimat Nen Jesús, arraulit en el si de la teva Mare Immaculada, vinc a veure’t; necessito parlar-te. Dir-te abans de res quant em meravella que Déu en persona hagi pres la nostra carn, tan fràgil i vulnerable. Has fet un salt vertiginós des dels esplendors celestials on vivies amb el Pare per a desposar la nostra raça tan miserable i córrer amb nosaltres tota mena de riscos … Això em submergeix en adoració! Com no estimar-te? Com no voler-te fins a l’infinit en aquest estat de zigot, d’embrió, de fetus, fins i tot abans que es pugui veure el teu rostre en el paupèrrim estable de Betlem! Sí, t’estimo perquè has fet això per amor a mi, a la meva família, a tota la humanitat. Has vingut al nostre sòl fangós per salvar-nos, per elevar-nos cap a tu i permetre’ns participar amb tu de les delícies d’una vida eterna en la teva presència. Només a tu, Jesús, se’t podia haver acudit una bogeria així! Però no has deixat de sorprendre’ns, et començo a conèixer!

Jesús, saps què? la meva visita és una mica interessada … T’he de demanar una cosa, no et sorprenguis! Avui dia, milions de petits éssers minúsculs com Tu s’amaguen en el si de les seves mares. Són els teus tresors, Jesús! Els seus àngels en el Cel contemplen incessantment el rostre del teu Pare. No hi ha ningú més innocent que ells en tota la Terra. Deixa’m parlar d’ells, perquè tots han rebut el do de la vida, però no tots han rebut el do de l’amor. Alguns suren alegrement en sentir l’amor de les seves mares, però d’altres es pregunten què estan fent allà perquè perceben que són rebutjats.

Jesús, tu que ets alhora Vida i Amor, tu que ets també la Paraula viva, segurament endevines el que et vull demanar: T’ho prego, visita’ls a tots! Tant els petits que s’alegren en saber-se estimats com aquells que pateixen pel seu rebuig. Ets tan petit que no tindran por quan te’ls acostis, al contrari! Vés a trobar-los allà on siguin, en aquells tabernacles de la vida humana on estan creixent lentament. Tens la mateixa mida que ells, sigues per a ells un bessó diví! Gràcies a les seves antenes extremadament sensibles que els confereix la seva innocència, estan a l’escolta de l’ànima de les seves mares, igual que la del seu Creador. Aprofita’t d’això, Jesús! Digues-los que són infinitament preciosos per a tu, que reconeixes en ells la teva pròpia imatge, que els vols veure créixer i transformar-se plenament en el que són en el pla d’amor que has concebut per a ells!

I si malauradament fossin arrencats, naturalment o per mitjans violents, del seu humil amagatall, oh tendre Jesús, escolta els seus crits d’angoixa i vessa-hi el teu immens amor per curar la seva ferida! I que els hi passin les teves paraules, Jesús: “Pare, vull que ells estiguin on jo estigui, que estiguin ells també amb mi! I que aquest torrent d’amor emboliqui també el cor dels que han triat rebutjar-los. Si us plau, permet que s’acullin a la teva abraçada de misericòrdia.

Nen Jesús amagat en Maria, com agrair-te per haver-me visitat en el si de la mare, quan ella i el meu pare em van consagrar al teu Sagrat Cor i al Cor Immaculat de Maria! Fes que tots els pares facin el mateix; allunya d’ells els llops que per contra volen robar i devorar els fills dels homes.

Minúscul Jesús amagat en Maria, escolta la meva pobra pregària a favor dels teus semblants. El dia de Nadal, vine a néixer en el meu cor que llangueix per tu, t’espera i espera, talment com el sentinella atalaia l’aurora. ¡Maranatha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu unir-vos a Sor Emmanuel i resar aquesta preciosa pregària en tres vídeos curts amb muntatge d’imatges i música:

Francès: www.facebook.com/ EnfantsdeMedjugorje/posts/ 1503743249721753

Italià: www.facebook.com/ SuorEmmanueldiMedjugorje/ posts/1375327309263632

Anglès: www.facebook.com/sr. emmanuelmaillard/videos/ 2446983462192528/

4. No us oblideu de treure a l’atzar un sant com a company per al 2018. Com és tradicional a la Comunitat de les Benaurances, cada any oferim un llistat de sants per retallar i després oferir als familiars i amics i així descobrir quin sant han elegit per guiar-los i protegir-los durant el proper 2018. A la comunitat de Santa Faustina també tenien el mateix costum (Veure al seu Diari § 359).

Trobareu la llista de sants 2018 en el següent enllaç:

https://docdro.id/ rhnEyqv

5. Per Nadal feu regals que alimentin el cor i l’esperit. Veure PS 2.

6. Submergida a Amèrica del Sud … El mes de novembre passat vaig tenir la gràcia de realitzar una magnífica missió a Argentina, Uruguai i Xile. Per què magnífica? Perquè mai no m’hauria imaginat que els missatges tindrien una acollida així i que em trobaria davant de tant interès! ‘Les multituds omplien les esglésies; no hi cabia ni una agulla! A cada lloc ens hem trobat amb sants sacerdots, veritables pastors d’ànimes, que han fet vessar la meva alegria. També vaig poder admirar el zel dels laics organitzadors que s’han sacrificat per a aquesta missió i que ens han donat exemple del que significa “pertànyer a Jesús per Maria” en obra i en veritat.

El meu profund agraïment a tots aquells que han resat per aquesta missió, sé que alguns fins i tot han dejunat per ella! Percebia que la benedicció ens arribava gràcies a totes aquelles ajudes invisibles. Si us plau persevereu en la pregària intercedint per les nostres properes missions: Itàlia (febrer), Letònia (març), França (juliol), Espanya (setembre), etc.

7. Links d’algunes xerrades de la recent missió de Sor Emmanuel a Argentina, Xile i Uruguai:

– Xerrada de Sor Emmanuel a l’Església de la Transfiguración al Pilar: archive.org/details/ CharlaSorEmmanuel211117

(Àudio traduït de l’anglès – Elecció dels vidents a Medj – Misteri de la Visitació – Vida intrauterina – Maria, la nostra Mare – El camí de la santedat – Grups de pregària – L’obra de Satanàs en aquests dies – Oració amb el cor) Veure PS 3

– Programa de Maria Esperança del Món (a partir del minut 40): youtu.be/cqW9pu67YEU (Vídeo entrevista traduïda de l’anglès – Motiu la seva missió a l’Argentina – Tornar a Déu – Major obstacle – La família – La pregària en família – Exemples de santedat per als joves – Cuitar el triomf del cor de Maria)

– Àudio Conferència Sor Emmanuel Maillard a l’Argentina, a la Immaculada Concepció de Belgrano (Part I) www.youtube.com/watch?v= vgmKKNDAbbw & t = 60s (Àudio traduït de l’anglès – Valor del sofriment – Ofertori a la santa missa – Co- redempció – La gran batalla – Importància d’estar en gràcia i dels grups d’oració – els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria) i (Part II):

www.youtube.com/watch?v= kA6MsQiwBdE&t=72s

(Repetició de l’última part de l’anterior – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

– Conferència de Sor Emmanuel Maillard Mendoza – Glòria Tv (Vídeo traduït de l’anglès – Pau de Déu i pregària amb del cor, fer la voluntat de Déu) gloria.tv/video/ QhU6xZMWgXx62HevifUp7WLoq

– Entrevista a Sor Emmanuel – Ana Maria Buratti – Pilar (Audio traduït del francès – Presentació de la seva missió, Reina de la Pau i de la Reconciliació, Pau del Cor, Oració, Importància del Perdó, Pràctiques esotèriques, Reiki, Misericòrdia Divina)

https://drive.google.com/file/ d / 1TXGvLIK2fQPXnMYtL23Px- Aypt2-pAlz / view? ts = 5a35775d

– Article de la revista Valorar sobre la visita de Sor Emmanuel: valorarmagazine.com.ar/sor- emanuelle-la-mongeta-de-Medugorje-visito-Pilar entrevista-exclusiva /

A mesura que anem tenint més links amb les seves diferents intervencions, els anirem compartint amb vosaltres.

Estimada Gospa, durant la guerra ens vas dir “Estimats fills, que aquest Nadal sigui més alegre que els altres Nadals. Que les vostres famílies estiguin alegres tal com ho estàvem a l’estable quan el meu Fill va néixer “(Des 1992). Mare, et demanem: treu de les nostres famílies tot el que ens impedeixi gaudir de la unió dels cors i de la pau!

PS 1 Llegiu la història d’Alexander Ogorodnikov a “La Pau tindrà l’última paraula”, de Sor Emmanuel. Cada dia, gràcies a oracions fervents que se’ls dirigien, els àngels visitaven a Alexander a la seva terrible cel·la. Li donaven consol i l’ajudaven a sobreviure en la seva terrible situació. Després d’haver estat alliberat el 1986, va anar a Lisieux (França) en un pelegrinatge organitzat per la Comunitat de les Benaurances. Allà va compartir amb nosaltres que en la gèlida i estreta cel·la on havia estat llançat, sentia la presència dels àngels que l’embolcallaven i l’abrigallaven com si estigués en un càlid mantell; i ell sabia que li eren enviats pels seus germans cristians.

PS 2 Tant “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a l’e-book (4,28€) i en versió “print on demand” (12,48€) a www.amazon.it

PS 3 Un excel·lent mitjà per realitzar el pla de Déu per a cada un de nosaltres és aferrar-nos a Maria, la nostra mare, prenent-la fortament de la mà, deixant que Ella ens condueixi a la plenitud de l’amor de Déu, unint-nos cada vegada més a Jesús. El Recés de Consagració a la Sma. Trinitat per Maria ens proposa anar lliurant dia a dia diferents aspectes de la nostra persona per viure-ho tot en comunió d’amor amb Ella. Contacte: gisele.riverti@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 4 Durant la Nit de Nadal és quan es registren més suïcidis, però també el dia de Nadal, per mediació de Maria, és el dia en què més ànimes deixen el Purgatori per néixer al Cel. Col·laborem amb Maria per salvar ànimes.

PS 5 Pregària al Nen Jesús nounat a la menjadora.

“Nen Jesús, t’estimo! Quan et contemplo, et veig tan petit, tan innocent, tan vulnerable … i no obstant això ets el meu Senyor i el meu Déu. Juntament amb Maria, Josep i els pastorets de Betlem també jo et vinc a adorar. Fes del meu cor un petit pessebre i vine a habitar en mi!

Nen petit Jesús, Herodes volia matar-te, a tu que venies a salvar-nos. Preserva’m de tot pecat i de tot el que pugui causar tristesa en la meva vida. Satisfés la meva ànima d’amor i d’aquesta pau divina a la qual tant aspiro. Com voldria agafar-te als meus braços com Maria, la teva Mare, i cobrir-te de dolços petons!

Tremolaves de fred a l’hivern de Betlem, i jo vull escalfar-te amb els cants de la meva ànima. Que cada un dels meus actes d’amor secrets sigui per a tu com un bri de fenc que t’abrigui i t’escalfi.

Preserva’ns de Satanàs; no permetis que sembri l’odi i la divisió a les nostres famílies. Vine a crear novament el món. Que el mal quedi aniquilat davant de la teva innocència!

T’ho prego, Nen Jesús, cura les ferides del meu cor i sana les meves malalties. Pastor diví, que la teva benedicció romangui sempre sobre nosaltres. Condueix-nos a tots pel camí de la salvació”.

PS 6 El proper Direct en francès tindrà lloc el 3 de gener a les 21, hora francesa; el del 3 de desembre es pot veure a:

www.enfantsdemedjugorje.fr/ direct-du-3-dimanche-3- decembre-2017 /

PS 7 Podreu accedir a la pàgina Facebook de Children of Medjugorje d’Argentina entrant en www.facebook.com/ ChildrenofMedjugorjeArgentina /

PS 8 Seguiu el programa vespertí de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http: //www.centromedjugorje. org /