Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

8 de novembre de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de novembre, commemoració dels fidels difunts, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud de pelegrins que van anar a Medjugorje per a la celebració de Tots Sants. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, per al meu cor maternal és una gran alegria venir i manifestar-me a vosaltres. És un do del meu Fill per a vosaltres i per altres que vindran.

Com a mare us convido a estimar el meu Fill per sobre de tot. Per poder-lo estimar amb tot el cor, l’heu de conèixer. El coneixereu per mitjà de la pregària. Pregueu amb el cor i els sentiments. Pregar significa pensar en el seu amor i en el seu sacrifici. Pregar significa estimar, donar, patir i oferir. Fills meus, us convido a ser apòstols de l’amor i de la pregària. Fills meus, aquest és un temps de vetlla. En aquesta vetlla us convido a l’amor, a la pregària i a la confiança.

El meu cor maternal desitja que, quan el meu Fill miri en els vostres cors, hi vegi amor i una confiança incondicional. L’amor unit dels meus apòstols viurà, vencerà i desemmascararà el mal. Fills meus, jo vaig ser el calze de l’Home-Déu, vaig ser instrument de Déu. Per això, apòstols meus, us convido a ser calzes de l’amor pur i sincer del meu Fill. Us convido a ser els instruments per mitjà dels quals, els qui no han conegut l’amor de Déu, que mai no han estimat, el puguin comprendre, acceptar i se salvin. Us en dono gràcies! “

Mentre la Gospa s’alllunyava, la Mirjana va veure un calze.

2. Per primera vegada en 35 anys d’aparicions, la Mare de Déu ens diu que ella va ser “el calze de l’Home-Déu”, i ens convida a que nosaltres mateixos siguem calzes. Molts es qüestionen què volia dir amb això! Hem de pregar molt intensament per comprendre aquesta invitació, perquè cal considerar-la com una revelació per part de la nostra Mare del Cel. Evidentment, Ella vol conduir-nos per un camí inesperat per a nosaltres.

No hi ha missa sense calze. En el moment de l’ofertori, s’aboca el vi en el calze. Durant la consagració, per tant en la transsubstanciació, el vi es transforma en Sang per les paraules del sacerdot que, en aquell moment, és un altre Crist (persona Christi). “Aquest és el calze de la meva sang, diu, que serà vessada per vosaltres i per tots els homes per al perdó dels pecats”. El calze és per tant un got sagrat, estrictament reservat per a la celebració de l’eucaristia i és sagrat a causa del seu contingut diví.

Des del moment de l’Anunciació, Maria ha estat el tabernacle vivent de l’Home-Déu durant 9 mesos ja que el portava en el seu si; però no només en el seu si, sinó que el portava en tot el seu ésser. La unió molt especial de cor i d’ànima entre el Fill-Déu i la seva Mare era tan gran que tota la persona de Maria vibrava amb el que vivia el seu Fill en el seu si, especialment per la seva bogeria d’amor per la humanitat que ja brollava del seu Cor diví com una font impetuosa. I després del naixement del seu Fill va continuar portant-lo de manera cada vegada més intensa.

El calze és el lloc del desbordament de l’amor. Quan els jueus celebren el Kidoush, és a dir la benedicció del pa i del vi durant el sopar del Shabat, aboquen el vi a la copa i el fan vessar com a signe de la sobreabundància dels dons de Déu envers l’home.

El calze en l’Evangeli és també el que Jesús veu a venir per a ell mateix quan prega per nosaltres a l’Hort de les Oliveres. Aquest calze és un calze de vertigen, de grans sofriments. Jesús arriba a dir: “Pare, si vols, aparta de mi aquest calze” però afegeix: “Però que no es faci la meva voluntat, sinó la teva” (Lc 22, 42).

3. Es busquen vigilants! No oblidem el que la Mare de Déu ens diu prèviament en el seu missatge: “Fills meus, aquest és un temps de vigília. En aquesta vetlla us convido a l’amor, a l’oració i a la confiança”. Ara bé, una vigília és un temps d’espera on s’espera el que esdevindrà, un temps de preparació. Un temps en què la vigilància s’incrementa perquè un esdeveniment molt important està a punt de produir-se. És també la manera de no deixar-se sorprendre per l’enemic si vingués a atacar-nos. Estem convidats per tant a ser com els sentinelles que atalaiaven les muralles de Jerusalem, als qui Maria en moltíssimes ocasions va veure en els seus llocs de guàrdia quan peregrinava a la Ciutat Santa.

La Mare de Déu ens prepara per mitjà dels seus missatges sense revelar-nos amb claredat què ens espera. No necessita dir-nos-ho perquè només cal que ens preparem seguint els seus consells. Ella ens especifica que quan el seu Fill miri en els nostres cors, el seu “Cor maternal desitja que vegi en ells confiança i amor incondicionals” Quan miri? Per què de cop i volta es refereix a un temps futur si Jesús mira constantment els nostres cors? És perquè Ella veu l’avenir i vol tranquil·litzar-nos: Jesús serà allà i ens mirarà; no estarem abandonats, no em de témer res. És per això que ens exhorta a tenir una confiança i un amor incondicionals. En la meva opinió seria bo que ens aprenguem aquest missatge de memòria.

Demanem la gràcia de transformar-nos, com la Mare de Déu, en un calze vivent on Jesús pugui vessar el seu amor i fer-lo desbordar! Aquest calze purificat que conté la Sang divina i que permet que aquesta Sang sigui elevada cap al Pare com a ofrena eucarística. Aquest calze és proposat a algunes persones cridades al martiri perquè participin de manera privilegiada en l’oferiment de Jesús al seu Pare per la remissió dels pecats i la salvació de la humanitat

4. Cap a la glòria? Joan i Jaume li demanen a Jesús poder seure a la seva dreta i a la seva esquerra en la seva glòria (Mc 10, 37). I Jesús els proposa que beguin del seu calze. “Vosaltres beureu el calze que jo beuré” els diu. Era efectivament el mitjà més eficaç de respondre a la seva demanda, però certament no era el que ells havien previst o desitjat. No podem accedir a la glòria de Déu per un toc de vareta màgica sinó més aviat unint-nos a Crist en la seva mort i en la seva resurrecció. En efecte, en compartir el calze de Jesús i transformar-nos nosaltres mateixos en calzes, igual que Maria, ens permet fer que la salvació es propagui encara més i que arribi particularment a aquells que encara no coneixen l’amor de Déu o als qui el rebutgen. Com a deixebles de Jesús, és a dir íntimament units a Ell a exemple de Maria, la nostra vida cristiana es converteix en una missa perpètua, celebrada amb alegria a favor d’aquest món que troba sumit en denses tenebres.

5. El novembre és el mes que recordem a aquells que han marxat d’aquest món abans que nosaltres. Com que visc a 10 minuts del cementiri de Komarica, prop de l’església de Sant Jaume Apòstol (a Medjugorje), acostumo a anar a pregar-hi durant 9 dies seguits demanant a les santes ànimes que intercedeixin per gràcies molt precises. Sempre he pogut comprovar la seva poderosa intercessió! Per altra banda, quan la Mare de Déu va portar la Vicka i al Jakov a visitar el Purgatori, els va dir: “Quan vosaltres pregueu per les ànimes del Purgatori es guanyen intercessors que, a la vegada, us ajudaran en el transcurs d’aquesta vida, especialment a no aferrar-vos a les coses terrenals … ”

En el seu Diari, santa Faustina explica: “La vigília del dia dels difunts, al vespre, vaig anar al cementiri. El vaig trobar tancat, però vaig entreobrir una mica la porta i vaig dir: ‘Estimades ànimes, si desitgeu alguna cosa de mi, la faré de gust, dins del que em permet la Regla’. Llavors vaig sentir aquestes paraules: ‘Compleix la voluntat de Déu. Nosaltres som feliços en la mesura que hem complert la voluntat de Déu’. A la nit aquelles ànimes em van visitar i em van demanar que pregués; vaig pregar molt per elles … Mentre la processó tornava del cementiri, vaig veure una multitud d’ànimes que ens acompanyaven a la capella i resaven amb nosaltres”. (§ 518 i 519)

6. Heus aquí una valuosa pregària per obtenir de Jesucrist la gràcia d’una bona mort:

“Oh Cor diví de Jesús, concedeix-me la gràcia de viure sempre segons la teva voluntat, tant en les hores més belles, felices i importants de la meva vida com en els moments difícils. Concedeix-me d’estar sempre preparat per a l’última hora. Dóna’m la valentia d’oferir-ho tot, fins la meva vida si calgués, pel teu amor. Oh Jesús, per la teva molt santa i dolorosa Passió, fes que la teva vinguda al moment de la meva mort em trobi despert com un servidor fidel, com un veritable penitent després d’una bona confessió i proveït dels últims sagraments. Oh Senyor, no m’abandonis en el meu últim combat a la Terra, quan hauré de lluitar contra Satanàs, potser enfurismat. Que la teva santa Mare i Mare de Misericòrdia, sant Miquel i els àngels m’assisteixin i protegeixin contra tota temptació en el moment en què hagi de deixar aquest món. Que puguin consolar-me i enfortir-me enmig dels turments. Concedeix-me, Senyor, en aquella hora una fe viva, una esperança ferma, un amor ardent i una gran paciència. Fes que plenament conscient em lliuri entre les teves mans i m’abandoni com un nen petit en la teva santa pau. En la teva infinita bondat i la teva gran misericòrdia, oh Jesús, recorda’t de mi. Amén.”

Estimada Mare de Déu, tenint-te a tu com a Mare, estem protegits i els teus missatges són per a nosaltres excel·lents senyals indicadors enmig d’aquest món tan caòtic.

Sor Emmanuel +

 

PS 1 .Sor Emmanuel ha viatjat a Malàisia, a la regió de Kota Kimabalu. Preguem per la seva missió, perquè fructifiqui en aquell poble tan àvid de conèixer els missatges de la Gospa en el si d’un entorn musulmà.

PS 2 El vident Ivan va marxar de Medjugorje després d’una bona estada. La Vicka continua malalta a casa seva i no sabem quan podrà rebre novament als pelegrins. Preguem per ella!

PS 3. Queden molt pocs dies perquè acabi el Jubileu de la Misericòrdia! Finalitza aquest diumenge 13 en totes les Portes Santes de les diferents ciutats. Al Vaticà, en canvi, la Porta Santa es tancarà en finalitzar la Festivitat de Crist Rei, el 20 de novembre. Encara tenim algunes ocasions per socórrer les ànimes del Purgatori i també obtenir per a nosaltres mateixos una indulgència plenària en entrar per la Porta Santa.

PS 4. Desitjaries anar a Medjugorje però no pots? Fes un pelegrinatge virtual! Medjugorje ve a trobar-te! A Internet a www.IMedj.net (en francès) podràs viure les gràcies dels principals llocs de Medjugorje realitzant una peregrinació interior.

PS 5. El proper Direct (en francès) tindrà lloc el 3 de desembre a les 21h (hora de França); Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2 i la preparació pel Nadal. Una tempesta terrible ha provocat problemes tècnics durant la transmissió del Direct del 3 de novembre on Sor Emmnauel parla concretament del misteriós Calze. Es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html S’ha creat una pàgina pel Direct del 3: https://www.facebook.com/directdu3

PS 6. Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 7. Escriviu-li una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu respondrà en l’oració.

(NT: ‘Podeu igualment dipositar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus estimats fills!).

PS 8. Seguiu el programa del vespre de la Parroquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 9. Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

16 d’octubre de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’octubre de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, l’Esperit Sant, pel Pare Celestial, m’ha fet Mare, la Mare de Jesús i amb això, també la vostra Mare. Per això vinc per escoltar-vos, per obrir-vos els meus braços materns, per donar-vos el meu Cor i per convidar-vos a romandre amb mi. Perquè des de dalt de la Creu el meu Fill us ha confiat a mi. Però lamentablement, molts fills meus no han conegut l’amor del meu Fill i molts no el desitgen conèixer. Oh fills meus, quin mal fan aquells que per poder creure necessiten veure o raonar!

Per això fills meus, apòstols meus, en el silenci del vostre cor, escolteu la veu del meu Fill, perquè el vostre cor sigui la seva llar, perquè no sigui un cor fosc ni trist, sinó il·luminat per la llum del meu Fill. Amb la fe busqueu l’esperança, perquè la fe és la vida de l’ànima. Novament us convido: pregueu. Pregueu per poder viure la fe en humilitat, en la pau de l’ànima i il·luminats per la llum.

Fills meus, no us esforceu a comprendre-ho tot d’una vegada, perquè jo tampoc no ho comprenia tot, i tanmateix, he estimat i he cregut en les paraules divines que el meu Fill deia, Ell, que ha estat la primera llum i l’origen de la redempció.

Apòstols del meu amor, vosaltres que pregueu, que us sacrifiqueu, vosaltres que estimeu i no jutgeu, aneu i difoneu la veritat: les paraules del meu Fill, l’Evangeli, perquè vosaltres sou l’evangeli viu, vosaltres sou els raigs de la llum del meu Fill. El meu Fill i jo estarem al vostre costat, us encoratjarem i us posarem a prova. Fills meus, demaneu sempre la benedicció d’aquells, i només d’aquells, les mans dels quals ha beneït el meu Fill, dels vostres pastors. Us en dono gràcies!”

2. Quin futur ens espera?

Qui és que no es pregunta pel futur del món i les greus amenaces a les que s’enfronta! Hi ha tota classe de profetes que en parlen però n’hi ha un a qui vull citar aquí, perquè va ser canonitzat: Sant Lluís Maria Grignon de Montfort. Sorprenentment, la seva profecia ressona amb precisió amb la nostra situació actual, com a mínim a Europa:

“Jesucrist vindrà, tal i com tota l’Església espera, per regnar arreu, en un moment i de la manera menys inesperada.”

“A la fi dels temps, més aviat del que ens pensem, Déu aixecarà grans sants per establir el regne del seu Fill al món corrupte, per mitjà de la devoció a la Mare de Déu.”

“En els últims temps, el poder de Maria es farà manifest per tot arreu. Ella estendrà el Regne de Crist fins als musulmans.”

“Als darrers temps, Maria esclatarà, més que mai, en la misericòrdia, la força i la gràcia…”

“Els amics del món perseguiran més que mai aquells que pertanyen a la Santa Mare de Déu. Però l’humil Maria sempre en sortirà victoriosa … ”

“El poder de Maria esclatarà sobre tots els dimonis, sobretot en els últims temps.”

(Extractes de “El Secret de Maria”)

La Mirjana coneix els 10 secrets!

Un dia li vaig preguntar a la Mirjana: “La Mare de Déu t’ha parlat mai de la fi del món?”

“No, mai.”

“T’ha parlat de la segona vinguda de Crist?”

La Mirjana em va mirar, com si la resposta fos òbvia: “Sí, és clar!”

“I què et va dir?”

“Això no ho puc dir ara,” va dir la Mirjana. “Ho diré més endavant!”

La Vicka té 9 secrets

El nostre amic Charbel Marun de Galilea ens diu que quan la Vicka va arribar a Terra Santa el 2013, ell li va mostrant el mur de separació entre Betlem i Jerusalem i li va preguntar: “Quant de temps durarà això?”

La Vicka va respondre sense dubtar: “Tot canviarà aviat!”

3. El mes passat es va produir una curació espectacular: 

Un jove irlandès a qui coneixem de fa molt temps, es va aixecar de la seva cadira de rodes, després de molts anys de dependència absoluta a causa de la seva discapacitat. Donem glòria a Déu!

 4. El proper 20 de novembre, en la festa de Crist Rei, finalitzarà l’Any Jubilar consagrat a la Misericòrdia.

No obstant això, m’he adonat que tant amb els pelegrins com en les meves missions, moltes persones encara no han passat per la Porta Santa. Quina llàstima! No només per a nosaltres, sinó també per a totes les ànimes del Purgatori que estan esperant ser posades en llibertat i entrar al Regne del Cel! Imagineu un dels nostres estimats difunts patint terriblement al purgatori, a l’espera que fem un pas tan simple per posar fi al seu dolor insuportable; i a causa de la nostra negligència, han d’esperar més temps i seguir patint!

Conec una parella casada italiana que camina 20 minuts cada dia per anar a travessar la Porta Santa de la seva ciutat, perquè la indulgència plenària es pot concedir als difunts. Gràcies a ells dos, en un any unes 730 ànimes seran alliberades del purgatori! I nosaltres aquí asseguts en la més absoluta indiferència mandrosa?

Despertem-nos i oferim abundantment aquest regal insigne que l’Església ens ofereix a favor dels nostres estimats difunts. Moltes altres ànimes pregaran per nosaltres quan toqui i ens acolliran al Cel al moment de la nostra partença cap a l’eternitat. Com a recordatori, aquestes són les condicions per obtenir la Indulgència Plenària per a nosaltres mateixos o per algun difunt:

Durant els 8 dies precedents o següents després d’haver travessat la Porta de Santa en una església jubilar:

– Cal fer una bona confessió amb el ferm propòsit d’esmena de tots els pecats, fins i tot els venials.

– Cal participar de la Santa Missa i la comunió eucarística acompanyada d’una reflexió interior profunda sobre la Misericòrdia.

– Cal recitar el Credo

– Cal pregar per les intencions del sant Pare amb, com a mínim, un Parenostre, Avemaria i Glòria.

– Cal realitzar una obra de misericòrdia corporal o espiritual.

Torneu a llegir el meu butlletí del 15 de gener sobre aquest gran Jubileu. També podeu consultar l’enllaç: https://www.vatican.va/roman_curia/tribunals/apost_penit/documents/rc_trib_appen_pro_20000129_indulgence_sp.html

5. La Marija al Líban!

Del 8 al 13 d’octubre, la vident Marija Pavlovic va anar al Líban en una visita privada, i també en una missió. Els seus amics libanesos van comprar un tros de terra per construir-hi la Ciutat “Per Tu, Maria”. Ells desitjaven que la Mare de Déu, mitjançant la Marija, beneís i consagrés el lloc que està destinat a ella, a Ghazir, el poble del Beat Pare Jacques Haddad. Abans i després de cada aparició, els presents van aprofitar l’ocasió per consagrar-se als Cors de Jesús i Maria, així com les seves famílies, el seu país, i sobretot el projecte de la futura Ciutat de Maria. Es van rebre moltes gràcies. La nostra Mare va visitar, va tocar i va consolar molts cors, segons testimonis. La Marija va pregar per la ciutat, que serà un lloc de pregària, d’adoració del Santíssim Sagrament, de consagració, d’escolta i de formació oberta a tothom, per al Líban i Síria. La Marija va experimentar la urgència de visitar aquella regió que pateix des de fa tants anys. Ha sentit les súpliques dels sirians i libanesos del grup de pregària. La Marija, molt feliç per haver-se encarregat d’aquesta missió, espera poder tornar-hi. Per a més informació: cite@atoimarie.com – Facebook: A Toi Mairie

6. Sants o carbasses?

EL Pare Gabriele Amorth, el famós exorcista a la Santa Seu, que va tornar al Pare el mes passat, va publicar un advertiment seriós contra de Halloween, per a tots aquells que ho veuen com un joc innocent.

Heus aquí un extracte: “Crec que Itàlia està perdent el cap, el sentit de la vida, el sentit comú, i que s’està destruint a si mateixa a un ritme lent. La celebració de Halloween significa honorar el diable que, tot i només haver estat adorat una sola nit, reclamarà els seus drets sobre els seus súbdits. Així doncs, que no es sorprengui ningú de que el món estigui en ruïnes i les consultes dels psiquiatres i psicòlegs estiguin plenes d’insomni, violència, nens inquiets, i els joves que pateixen d’obsessions, depressions o intents de suïcidi”.

Vegeu el link: https://www.facebook.com/Padre-Gabriele-Amorth-350761581645316/?fref=ts

Per què, en comptes d’això, no celebrem el Dia de Tots Sants, també anomenat ‘Sant Win’? llavors podríem celebrar la santedat dels nostres amics al cel que tenen tants dons, i que ens en donin. Malauradament, aquesta festa ha estat substituïda per una moda que en realitat és un impostor en qui la mort és glorificada, i també ho són el dimoni i els seus dimonis en tota la seva lletjor, especialment a Europa. Despertem-nos de la nostra consciència i no deixem que el mal guanyi la batalla sobre els nostres fills.

Estimada Gospa, ets al nostre costat, i tot i que les tenebres del món creixen, res no ens ha de fer por. Els homes poden fer projectes però tu, Mare Nostra, ets aquí i ens sorprendràs una vegada més!

Sor Emmanuel +

PS 1. Sor Emmanuel i el seu equip van realitzat una missió preciosa a Espanya el mes de setembre passat, tot recorrent 11 ciutats en 12 dies. Gairebé per tot arreu les esglésies estaven plenes de gent! El link aquí sota us connectarà amb la conferència donada a València, gravada a Youtube, traduïda del francès per Juan Antonio Timor. Sor Emmanuel hi parla de les greus amenaces que pesen sobre el món i, segons l’Escola de Maria a Medjugorje i a Fàtima, ens transmet els mitjans que permeten que la Mare de Déu surti victoriosa en la lluita contra el Mal i que el triomf del seu Cor immaculat arribi aviat. Descobriu aquestes paraules i doneu-los tota la difusió que pugueu. Sigueu les mans esteses de la Mare de Déu cap a aquells que en el seu entorn busquen la llum; No us en penedireu!

PS 2 El 16 d’octubre el papa Francesc va canonitzar Isabel de la Trinitat, un carmelita de Dijon que va rebre grans llums sobre el misteri de la inhabitació trinitària en nosaltres.

“Em sembla que al Cel, la meva missió serà la d’atreure les ànimes animant-los a sortir de si mateixes per adherir-se a Déu per un moviment molt senzill i amorós, ajudant-les a romandre en aquest gran silenci interior que permet que Déu s’imprimeixi en elles i les transformi en Ell mateix “(Santa Elisabet de la Trinitat, correspondència del 28 d’oct. de 1906, tres setmanes abans de la seva mort).

Oh Déu meu, Trinitat que adoro, ajudeu-me a oblidar-me completament per establir-me en Vós, immòbil i manyac, com si la meva ànima ja fos a l’eternitat. Que res no pugui pertorbar la meva pau ni em faci sortir de Vós, oh Déu Immutable, sinó que cada minut em porti més lluny en la profunditat del teu misteri.

Dóna pau a la meva ànima, fes-ne el teu cel, la teva mansió estimada i el lloc del teu repòs. Que no et deixi mai sol, més aviat que hi sigui, tota sencera, tota desperta en la meva fe, tota adoradora, tota lliurada a la teva acció creadora. (Extracte)

PS 3. El vident Ivan tornat un cop més a Viena, convidat pel Cardenal Schönborn per participar en una vetllada de pregària a la catedral, el 27 de setembre.

PS 4. Voldries anar a Medjugorje però no pots? Fes un pelegrinatge virtual! ‘Medjugorje ve a trobar-te! A Internet a www.IMedj.net (en francès) podràs viure les gràcies dels principals llocs de Medjugorje realitzant una peregrinació interior.

PS 5. El proper Direct (en francès) tindrà lloc el 3 de novembre a les 21h (hora de França); Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. El Direct del 3 d’octubre, de la mateixa manera que els anteriors es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 6 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 7 Escriviu una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu us respondrà en la pregària.

(NT: ‘També podeu dipositar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus estimats fills!).

PS 8 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 9 – Pensem a obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

2 de setembre de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de setembre de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins que havien vingut per acabar les vacances amb la Santíssima mare de Déu. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, per voluntat del meu Fill i pel meu amor matern, vinc a vosaltres, fills meus, i especialment per aquells que encara no han conegut l’amor del meu Fill. A vosaltres us dono el meu amor matern i us porto la benedicció del meu Fill. Vinc a vosaltres que penseu en mi, que m’invoqueu. Teniu un cor pur i obert? Veieu els dons, els signes de la meva presència i del meu amor? Fills meus, en la vostra vida terrenal, actueu seguint el meu exemple. La meva vida ha estat dolor, silenci i una immensa fe i confiança en el Pare Celestial. Res no succeeix per casualitat: ni el dolor ni l’alegria, ni el sofriment ni l’amor. Totes aquestes gràcies que el meu Fill us concedeix us condueixen a la vida eterna. El meu Fill espera de vosaltres amor i pregària en Ell. Estimar i pregar en Ell -jo com a Mare us n’ensenyaré-, vol dir: pregar en el silenci de la vostra ànima i no només recitant amb els llavis. Aquest és el gest més petit i bonic que podeu fer en nom del meu Fill: la paciència, la misericòrdia, l’acceptació del dolor i el sacrifici realitzat pels altres. Fills meus, el meu Fill us mira. Pregueu perquè vosaltres també pugueu veure el seu Rostre, perquè us pugui ser revelat. Fills meus, jo us revelo l’única i autèntica veritat; pregueu perquè la pugueu comprendre i perquè pugueu difondre l’amor i l’esperança; perquè pugueu ser apòstols del meu amor. El meu Cor matern estima els pastors d’una manera especial; pregueu per les seves mans beneïdes. Us en dono gràcies!”

2. Sant Charbel està ben actiu!

Continuant amb el bonic testimoni del nostre amic Charbel Marun sobre el viatge de la Vicka a Terra Santa el 2013 que us vaig relatar en el butlletí del mes passat (veure PS 1), vull compartir amb vosaltres un altre testimoni d’ell sobre el gran sant de l’Orient Mitjà: en Charbel Marlouf. A Medjugorje trobareu fotos seves per tot arreu. Això és perquè els nombrosos pelegrins libanesos que vénen aquí (el nombre s’ha duplicat des de l’any passat) estan molt orgullosos del seu sant i ens meravellen amb els seus relats. Charbel Marun va viure a Galilea i ens explica:

“Es va produir un gran miracle a Natzaret fa 3 anys. La Teresa, catòlica, patia d’un terrible càncer al genoll i va anar a consultar un metge, jueu i ateu, de molta anomenada. El professional va declarar que el càncer era molt perillós i que calia operar com més aviat millor. Les anàlisis ho van confirmar sense deixar cap dubte; el mal semblava incurable. Davant d’aquesta notícia, la Teresa va decidir anar a la Muntanya del Carmel on hi ha un gran santuari dedicat a sant Charbel, i prendre una mica de l’oli beneït que prové del santuari d’aquest Sant a Anava, al Líban. Efectivament els monjos recullen l’oli de les espelmes que cremen al costat de la seva tomba, el beneeixen i l’ofereixen després als pelegrins. La Teresa va untar amb aquest oli la cama i el genoll afectats per aquest mal. Uns dies més tard va anar a l’hospital per ser intervinguda.

Fora de tota lògica, el metge va començar a posposar l’operació hora darrere hora. La Teresa no comprenia per què ho feia i es temia el pitjor. Finalment el metge va anar a la seva habitació per parlar amb ella: “M’estic tornant boig, li va dir. “El càncer ha desaparegut completament! Mai no he vist una cosa semblant!”. La Teresa li va dir llavors que era un miracle obtingut per la intercessió de sant Charbel. Aquest metge jueu i ateu no es va acontentar amb la seva explicació i va decidir visitar-la al seu domicili per controlar la seva alimentació i el tipus de vida que portava, però tot era normal. Els exàmens posteriors van confirmar que el càncer havia desaparegut sense deixar rastre. L’única explicació possible era la d’estar davant d’una intervenció sobrenatural.

La Teresa li va explicar al metge tot el que sabia sobre el sant i com s’havia untat amb aquell oli. Aquest testimoni el va commoure tan profundament que va decidir anar ell mateix fins al Mont Carmel, al santuari de sant Charbel. Visita memorable! En efecte, va quedar talment colpit, especialment de la pregària fervorosa de tants joves, que va demanar als mitjans de comunicació que difonguessin aquell increïble miracle. Era el primer miracle cristià publicat per les agències israelians. Avui, després de tres anys, la Teresa segueix gaudint de bona salut”.

Si dono a conèixer aquest fet és perquè la Mare de Déu Santíssima freqüentment ens convida a llegir la vida dels sants i a deixar-nos inspirar per ells en el nostre camí cap a la santedat. La curació de la Teresa és certament una cosa increïble però, igual que cada un de nosaltres, ella un dia haurà d’abandonar aquest món. El que realment importarà en aquell moment, en vistes a l’eternitat, serà l’abundància de l’amor diví que haurà atresorat en el seu cor. Quan a través dels sants s’obté una sanació física, aquesta permet lògicament una salut corporal més bona, però el seu objectiu principal és el de despertar la consciència de la persona perquè s’obri a Déu amb entusiasme i fervor renovats. La persona sanada es familiaritza amb la manera de viure d’aquell sant i medita sobre quines ensenyances pot recollir d’ell que li siguin profitoses pel seu propi camí. És per això que després d’una sanació física també se sol produir una veritable conversió del cor.

Un altre detall afegit sobre sant Charbel: acostuma a visitar les persones en els seus somnis. D’aquesta manera cadascú pren consciència de la seva proximitat. No obstant això, el més sorprenent és que li agrada manifestar-se en els quiròfans! Els metges poden veure a aquest monjo amb el seu hàbit negre que simplement està allà, sense saber ni com ha entrat -i això no només al Líban sinó també a Terra Santa- i que intervé en l’operació. Els metges queden estorats davant la seva perícia i es pregunten: com pot ser que un monjo resulti ser més entès en la matèria que ells que han dedicat tants anys a l’estudi de la medicina?

Amb sant Charbel ens trobem en presència d’un fenomen concedit per Déu per al nostre temps tan atribolat. Per què es manifesta ara? Déu sap per què! I nosaltres, en la pregària, podem intuir el motiu i donar-li gràcies.

3. Hem de parlar de la terrible prova que va passar Itàlia amb el terratrèmol!

He avançat la data d’emissió d’aquest butlletí mensual per fer-vos la següent i urgent proposta. Entre els diferents relats difosos pels mitjans, ja sigui per Internet o bé de manera privada, se’m va gravar aquesta idea lluminosa a partir del que va explicar un habitant d’Amatrice i que segurament també penetrarà profundament als vostres cors:

“Busco a la televisió o a Internet -va dir- les cares de les persones de l’Hospici d’ancians on solia anar a missa. Veig al senyor Savino, el capellà, habitualment tan tímid i mesurat, plorant davant les càmeres. Veig l’Hospici de les dones ensorrat. Sento que 3 religioses, sor Cecília, sor Àgata i sor Anna no han estat trobades. Penso que segurament deuen haver mort. Una d’elles era la que em venia a obrir la porta al matí quan arribava tard a missa.”

Em pregunto què es pot fer en aquests casos. Què és el que jo desitjaria rebre d’un desconegut si em trobés en aquella situació? Pregàries! Si estigués en perill de mort, m’agradaria que preguessin per mi. Però sobretot, si hagués de presentar-me davant Déu pel meu judici individual, suplicaria a tots els desconeguts del món que intercedissin perquè Ell tingués misericòrdia de mi.

En aquest Jubileu de la Misericòrdia, cada un de nosaltres podria adoptar una de les víctimes i oferir per ella la indulgència plenària de la Porta Santa. Podríem triar un nom o deixar que Déu l’apliqui a la víctima més anònima … Què li va passar a la joveneta de 14 anys el pare de la qual va ser entrevistat? Aquest pare es trobava davant de la casa, bocabadat, embargat en un sofriment terrible. Hi ha algú que pregui per la seva filla? Es va salvar? I si no, qui guanyarà la indulgència per ella?

Podem estar al seu costat fent l’acte de caritat més gran pel proïsme presentant al Pare, demanant-li no només el perdó dels seus pecats, sinó també el seu alliberament de les penes temporals que li haguessin correspost. No és aquest l’auxili més gran que li podem oferir? “(Constance Miriano)

4. La Mare Teresa de Calcuta serà canonitzada el 4 de setembre a Roma

Els sants solen concedir gràcies extraordinàries a qui els preguen i els veneren el dia de la seva canonització. Agraïm Déu d’haver-nos donat aquests amics al Cel i tants exemples a la Terra!

Aquestes són algunes màximes que la Mare Teresa ha dit i practicat. Ens ajudaran a elevar les nostres ànimes cap a Déu i a triar la santedat en el dia a dia:

“Sovint, la gent està centrada en si mateixa. Perdona’ls, malgrat això.”

Si ets bo, tal vegada la gent t’acusarà dient que tenies altres intencions ocultes. Sigues bo, malgrat tot.

Si ets honest, tal vegada la gent t’enganyarà. Sigues honest, malgrat tot.

Si ets feliç, tal vegada la gent et tindrà gelosia. Sigues feliç, malgrat tot.

El bé que facis avui tal vegada serà oblidat demà. Fes el bé, malgrat tot.

Dóna a tothom el millor que tinguis; això tal vegada no serà mai suficient. Dóna el millor de tu, malgrat tot.

Perquè, veus?, al darrer dia, tot serà entre tu i Déu; mai entre ells i tu”.

Heus aquí una anècdota que ens revela la forta personalitat de la Mare Teresa. Un sacerdot canadenc havia col·laborat amb ella durant anys al mortuori. Un dia ja no ho va poder suportar més; li repugnava la seva feina. Se’n va anar a veure la mare i li va dir: “Mare, no aguanto més aquesta brutícia, aquestes olors malsanes i aquesta calor aclaparadora … Me’n vull entornar al meu país!” La mare Teresa el va mirar fixament als ulls, amb aquella mirada de foc que la caracteritzava i li etzibà: “Go back to work!” (Torna-te’n a la feina!). Una paraula seva va acabar amb la crisi d’aquell sacerdot!

Estimada Gospa, que n’és de meravellós tenir-te com a Mare i poder-nos refugiar prop del teu cor, sota el teu mantell, en aquests temps tan tempestuosos! Ajuda’ns a romandre fidels al teu Fill enmig de les onades!

Sor Emmanuel +

Sor Emmanuel està a punt de marxar cap a la seva missió a terres espanyoles. Acompanyem-la amb les nostres pregàries. Els que puguin, que no se la perdin i que difonguin la seva vinguda entre els seus amics i compatriotes. Aquest és el programa dels diferents llocs que visitarà durant la seva missió:

15/9 – Sevilla – 19:00 Parròquia de Nuestra Señora del Pilar

16/9 – Murcia – 19:00 Parròquia de San Miguel

17/9 – Benidorm – 18:30 Parròquia de Nuestra Señora del Mar

18/9 – Alicante – 17:30 Parròquia de Nuestra Señora de la Gracia

19/9 – Valencia – 19:00 Parròquia del Buen Pastor

20/9 – Barcelona – 18:30 Monestir de Santa Isabel

21/9 – Madrid – 18:00 Parròquia de Santa María Micaela y San Enrique

22/9 – Valladolid – 17:00 Capilla de la Congregación del Centro de Espiritualidad

23/9 – Salamanca – 10:30 Parròquia de Nuestra Señora de Fátima

24/9 – Logroño – 19:00 Parròquia de San Pablo

25/9 – Bilbao – San José de la Montaña

Contacte per a més info: Tel 629 729 849 y 676 059 594

PS 1 Charbel Maroun va donar aquest testimoni durant el Festival de Joves a Medjugorje l’agost del 2013.

PS 2 El proper Direct (en francès) serà el diumenge 4 de setembre a les 21h (hora de França), on Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. Els directes del 3 de juny i del 26 de juny (en francès, amb un rosari d’acció de gràcies) es poden veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html. S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 3 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 4 Escriviu-li una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu respondrà en l’oració.

(NT: ‘Podeu igualment dipositar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus estimats fills!).

PS 5 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 Pensem a obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

15 d’agost de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

L’Assumpció de la Mare de Déu

1. El 2 d’agost de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, he vingut a vosaltres, entre vosaltres, perquè em doneu les vostres preocupacions i jo les presenti al meu Fill i intercedeixi davant d’Ell pel vostre bé. Sé que cadascú de vosaltres té les seves preocupacions i les seves proves. És per això que us convido maternalment a venir a la Taula del meu Fill. Ell parteix el pa per vosaltres, es dóna a si mateix a vosaltres, us dóna l’esperança; Ell espera de vosaltres més fe, esperança i serenitat. Espera que lluiteu interiorment contra l’egoisme, els judicis i les debilitats humanes. Per això, com a mare us dic: Pregueu! Perquè la pregària us dóna la força per al combat interior. El meu Fill, quan era petit, sovint em deia que molts m’estimarien i em dirien “mare”. Sí, aquí enmig vostre sento l’amor. Gràcies. Per aquest amor prego al meu Fill perquè cap de vosaltres, fills meus, no torni a casa tal com ha vingut, perquè us emporteu més esperança, misericòrdia i amor, perquè sigueu els meus apòstols d’amor que amb la vostra vida donareu testimoni que el Pare Celestial és la font de vida i no pas de mort. Estimats fills, una vegada més us convido maternalment a pregar per aquells que el meu Fill ha triat, per les seves mans beneïdes, pels vostres pastors, perquè puguin anunciar el meu Fill amb tot l’amor i fer així conversions. Us en dono gràcies!”

2. El festival dels joves va ser molt bonic. A causa de les JMJ (Jornades Mundials de la Joventut) esperàvem poca afluència de joves, però hem esta gratament sorpresos en veure la nombrosa resposta: pocs menys que l’any passat. Setanta països representats el primer dia amb la presència de més de 400 sacerdots vora l’altar (en lloc dels 500 de l’any passat). Hem editat un petit vídeo de 5’ que podeu mirar entrant a https://www.youtube.com/watch?v=NPscoGbo5Pk

3. A la Província Franciscana d’Hercegovina, la rotació dels sacerdots és freqüent. Amb tristesa vam haver de acomiadar-nos del pare Boris, encarregat dels pelegrins de parla francesa, que va ser traslladat a Marsella. Marsellesos, feu-ne festa de la seva arribada! Ens alegrem que el nostre rector, Fra Marinko Sakota, romangui amb nosaltres perquè ens assegura una vida parroquial d’alta qualitat i un servei eficient a les multituds de peregrins de totes les llengües, cultures i tradicions que ens visiten. Que la Mare de Déu ens el conservi encara per molt de temps!

Molts ens demanen notícies de Fra Jozo Zovko. Encara roman amb els franciscans de Zagreb, a Croàcia. No obstant això, la seva Comunitat li ha sol·licitat que s’ocupés, durant l’estiu, de la restauració d’un antic monestir actualment en runes a l’illa de Badija, amb el propòsit de tornar-li l’esplendor espiritual que havia tingut antigament. Malgrat el seu cansament i els seus 75 anys, la seva salut és bona. Continuem pregant per ell! Qui sap què li tindrà preparat el Senyor en el futur!

4. La Mare de Déu no para d’insistir en la importància de tornar a pregar en família!. A la vetllada del 12 d’agost, envoltat de nombrosos pelegrins, l’Ivan va rebre el missatge següent:

“Estimats fills, també avui us convido a ser perseverants en la pregària. Pregueu, estimats fills, i sobretot persevereu en la pregària en família. Avui prego amb vosaltres per la família. Desitjo la santedat en les famílies, perquè hi hagi més famílies santes que preguin i visquin les paraules del meu Fill i els missatges que us dono…”

5. Un esdeveniment poc conegut … la Vicka a Terra Santa. En tots aquests anys la Vicka havia visitat 8 vegades a Israel juntament amb famílies italianes, sempre en privat. Després, la Mare de Déu li va fer comprendre que havia arribat el moment que la seva pròpia gent escoltés els seus missatges. Així doncs la Vicka va realitzar la seva novena peregrinació el mes d’agost de 2013. El Charbel Marun, un jove àrab israelià, catòlic, de 27 anys, va ser el responsable de l’organització d’aquell viatge. (Especialment a Galilea hi ha molts catòlics nascuts a Israel que parlen perfectament l’hebreu, l’àrab i sovint també un tercer idioma).

A Terra Santa existeixen 7 ritus catòlics i ortodoxos (greco-catòlic, siríac, copte, maronita, llatí, armeni i fins i tot una parròquia hebrea). Com que desitjava obrar en tot moment d’acord amb les autoritats tant civils com religioses, en Charbel va haver d’obtenir el permís del Patriarca de Jerusalem i de tots els bisbes. Per fer-los conèixer Medjugorje, en Charbel va fer xerrades a aquests bisbes i als 40 sacerdots durant el recés sacerdotal anual a Tiberíades; a més va visitar 80 parròquies catòliques. Finalment tots els bisbes es van mostrar conformes i van donar el seu permís per a aquesta visita. L’equip de Charbel va preparar un indret amb cabuda per a 18.000 persones. Només aquests preparatius ja costaven 140.000 euros i ells no tenien ni un ral, però la Providència es va posar en marxa, com passa sempre que es busca primer el Regne de Déu i la seva justícia.

Heus aquí que el 17 d’agost, dos dies abans d’embarcar-se cap a Tel Aviv, la Vicka va haver de sotmetre’s a una intervenció quirúrgica de columna a Zagreb i els metges li van prescriure repòs absolut. ‘Quan en Charbel es va assabentar de la notícia, va quedar literalment en estat de xoc! Després d’aquella preparació tan costosa, tot semblava anar-se’n en orris. No obstant això, els plans de la Mare de Déu eren uns altres. Aquella tarda, durant l’aparició, la Mare de Déu li va dir a la Vicka: “Aixeca’t i vés a trobar-te amb la meva gent!”

El 19 d’agost la Vicka va marxar cap a Israel. Les autoritats civils li van denegar l’aterratge a Tel Aviv i es va haver de buscar una altra solució ràpidament: l’avió va aterrar a Jordània. Havien preparat un automòbil especial per a la Vicka, una mena de “papa-mòbil”, amb la bandera del Vaticà. Així va arribar a Natzaret, on hi va rebre una acollida increïble. La multitud superava en nombre a la que es va aplegar amb motiu de la vinguda del Papa: 18.000 persones contra 10.000 entre les quals, un nombre molt considerable de musulmans!

L’Estat d’Israel, tement-se un atac terrorista, havia disposat 400 soldats per protegir la Vicka. I va resultar que tots aquells soldats van escoltar les paraules de la vident i els missatges de la Mare de Déu. Tot passant entre les seves files, com que li demanaven la seva benedicció, la Vicka es va aturar llargament per pregar per ells i beneir-los de dos en dos com sempre sol fer, retardant tota la programació … Dels registres que es tenen, ha estat la major trobada mariana que hi ha hagut mai a Israel. La policia israeliana va quedar meravellada de l’ordre i la pau regnants.

El 20 d’agost la Mare de Déu es va aparèixer a la gruta de Natzaret i li va explicar a la Vicka moltes coses del temps en què Jesús era un nen. Estava molt feliç de trobar-se novament “a casa” però estava angoixada per la situació dels catòlics a Natzaret i a Galilea. Com és fàcil d’imaginar, Satanàs va voler impedir aquella trobada a qualsevol preu. En efecte, la vigília, el 19 d’agost, van ser llançats dos míssils al nord d’Israel, que van destruir moltes cases. El mateix dia 20, un altre míssil va impactar prop de Natzaret. Aquest fet va sembrar el pànic entre els soldats israelians que van manifestar que no podrien seguir protegint la Vicka i la gent. La policia volia suspendre la reunió, però els creients no van desistir i no es van deixar endur per la por. Finalment la trobada es va desenvolupar en pau.

El 21 d’agost, durant l’aparició de la Mare de Déu, hi va haver un atac a Síria amb armes químiques que va causar 1.400 morts. Va ser el primer atac químic després de la segona guerra mundial, cosa que la Vicka ignorava. Li va sorprendre, però, que durant l’aparició la Mare de Déu li donés l’esquena (cosa absolutament insòlita), i que mirant cap a Síria i el Líban beneís ambdós països, un després de l’altre. Recordem que la situació en aquell moment era summament crítica i que la 3a guerra mundial estava a punt d’esclatar! Sembla que la Mare de Déu, a través d’aquella benedicció, la va aturar. Poques setmanes més tard, el 7 de setembre, el Papa Francesc llançava la seva crida a un dia de pregària i dejuni per la pau.

Durant l’aparició de la Mare de Déu a Jerusalem hi van haver infinitat de controls. Després d’haver beneït el Patriarca, els bisbes, els sacerdots i el poble, la Mare de Déu va pronunciar-hi tan sols una frase: “El cor de l’Església està malalt”.

El 25 d’agost a Betlem, 10.000 persones esperaven l’arribada de la Vicka entre les que s’hi trobava el Patriarca, bisbes, sacerdots i religioses. El Patriarca va consagrar el país al Cor Immaculat de Maria i dirigint-se a la Mare de Déu en la seva homilia va dir: “Fa 2.000 anys la gent de Betlem no et va voler rebre, però avui et diem: nosaltres t’acollim i et donem la benvinguda!” En resposta a aquesta rebuda, la Mare de Déu durant l‘aparició va dir: “Mai no us abandonaré. Sóc aquí, no tingueu por!”.

Precisament en aquells dies es va formar el Moviment Marià dels Apòstols de la Divina Misericòrdia que té com a objectiu representar la Mare de Déu de Medjugorje a Terra Santa. Actualment, tres anys després, 1.500 persones entre les quals molts joves i estudiants es reuneixen cada mes per pregar junts. Estan fent una preciosa tasca: el refloriment de la fe a les famílies, el baptisme de molts musulmans, grups d’oració hebreus, evangelització als carrers, obres de caritat a Tel Aviv a favor dels més desfavorits entre la població hebrea … La visita de la Vicka ha estat un acte profètic de gran repercussió del que encara no hem acabat de recollir els fruits per a l’Orient Mitjà.

Estimada Mare de Déu, igual que la gent de Betlem, també nosaltres et diem: “T’acollim i et donem la benvinguda a les nostres vides!”

Sor Emmanuel +

 

Bona noticia pels espanyols: Sor Emmanuel us visitarà de nou i anirà a les ciutats següents: 15/9 Sevilla; 16/9 Murcia; 17/9 Benidorm; 18/9 Alacant; 19/9 València; 20/9 Barcelona; 21/9 Madrid; 22/9 Valladolid; 23/9 Salamanca; 24/9 Logronyo; 25/9 Bilbao. Per a més informació podeu entrar a https://www.dropbox.com/home/Sor%20Emmanuel?preview=mision+en+espa%C3%B1a+2016.doc o bé truqueu als telèfons 676059594 i 629792849.

PS1 Aquest grup pretén crear el primer centre de la Divina Misericòrdia a Terra Santa. https://Marianmovement.org

PS 2 El proper Direct (en francès) serà el diumenge 4 de setembre a les 21h (hora de França), on Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. El Direct del 3 de juny i el del 26 de juny (en francès, amb un rosari d’acció de gràcies) es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html. S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 3 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 4 Escriviu una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu respondrà en la pregària.

(NT: ‘També podeu deixar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus fills estimats!).

PS 5 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 Pensem a obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

19 de juliol de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juliol de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, la meva presència, real i viva entre vosaltres, us ha de fer feliços, ja que és el gran amor del meu Fill. Ell m’envia a vosaltres perquè pel meu amor maternal us doni seguretat, perquè comprengueu que el dolor i l’alegria, el patiment i l’amor fan que la vostra ànima visqui intensament, per convidar-vos novament a glorificar el Cor de Jesús, el cor de la fe, l’Eucaristia. El meu Fill, dia rere dia, durant segles, torna viu enmig vostre, torna a vosaltres, tot i que de fet mai no us ha abandonat. Quan un de vosaltres, fills meus, torna a Ell, el meu Cor maternal s’estremeix d’alegria. Per això, Fills meus, torneu a l’Eucaristia, torneu al meu Fill. El camí cap al meu Fill és difícil, ple de renuncies, però al final sempre hi ha la llum. Comprenc el vostres dolors i les vostres penes i amb el meu amor maternal eixugo les vostres llàgrimes. Confieu en el meu Fill, perquè Ell farà per vosaltres coses que no sabríeu ni demanar. Vosaltres, fills meus, només us heu de preocupar de la vostra ànima, perquè és l’única cosa que us pertany en aquesta terra. Bruta o neta, la presentareu davant del Pare Celestial. Recordeu que l’amor vers el meu Fill sempre és recompensat. Us demano que, d’una manera molt especial, pregueu per aquells que el meu Fill ha cridat a viure segons Ell i a estimar el seu ramat. Us en dono gràcies.”

2. El passeig dels Anglesos. Com no he d’estar commocionada per la catàstrofe de Niça de la vetllada del 14 de juliol? Sí, commocionada en mirar aquelles imatges, aquelles cares de nens desapareguts, de joves esbiaixats sobtadament per la mort, d’aquelles famílies trencades!

Cap intenció de voler afegir més comentaris al que ja tothom ha pogut veure, sentir o llegir sobre aquesta tragèdia. Desitjo, a canvi, que ascendim junts a la cúspide de la piràmide de l’odi per veure qui manipula en realitat aquest terrorisme creixent. Jesús ho diu en l’Evangeli quan parla del “LLOP” que entra al corral per devorar les ovelles i del lladre, àlies Satanàs: “El lladre només ve per robar, matar i destruir” (Jn 10, 10). Satanàs ja és mort en la seva ànima i, per gelosia cap als homes, vol que tothom es perdi amb ell, vol eradicar la humanitat de la faç de la terra. Les persones que han pactat amb ell es reconeixen pel seu odi acarnissat cap als petits, els nens, els nadons en gestació, perquè la seva innocència els recorda a Crist, a Aquell que a la creu ha vençut la mort.

Aquest “LLOP” té 1.000 maneres d’induir els esperits humans perquè realitzin la seva obra funesta. No només s’aprofita de l’absència total del dejuni i de la pregària -aquests dos poderosos aliats el desarmen- sinó que també travessa les portes que li obrim quan transgredim les Paraules de Vida que Déu ens ha donat i triem trepitjar-les per mitjà del pecat i l’hàbit del pecat. “La paga del pecat és la mort, però el do que Déu ens fa en Jesucrist, Senyor nostre, és la vida eterna” (Rm 6, 23). Feliçment, gràcies a Déu i a la seva bondat infinita, sempre tenim la possibilitat de tornar a Ell, de renunciar sincerament al pecat per llançar-nos de tot cor als braços de Jesús misericordiós, ser rentats de les nostres immundícies i tancar d’aquesta manera la porta al Destructor.

3. Flash sobre Belgrad. Fa uns dies vaig llegir el testimoni impactant del Dr. Stojan Adasevic que exercia el seu ofici de metge ginecòleg i obstetra a Belgrad (Sèrbia). Desitjo citar-ne una petita part. Difícilment sentireu parlar d’això en una homilia i menys encara en alguna càtedra universitària.

A la Iugoslàvia comunista de finals del segle passat, l’Stojan havia après que l’avortament, tal com s’ensenyava a la facultat de medicina, era un procediment quirúrgic semblant al d’una apendicitis. L’única diferència radicava en l’òrgan que calia extirpar: en un cas, una part de l’intestí i en l’altre, un teixit embrionari. Van començar a formar-se dubtes en el seu esperit quan, als anys 80, les tecnologies de l’ultrasò es van implementar als hospitals iugoslaus. Va ser llavors quan l’Adasevic va veure per primera vegada sobre la pantalla allò que fins aleshores havia estat ocult als seus ulls: l’interior d’un úter femení contenint un nen viu que es xumava el dit i que movia els braços i les cames. Cada dos per tres, diferents parts d’aquests nens es col·locaven al seu costat, a sobre la taula de cirurgia. “Veia sense veure” recorda avui.

4. “Sostenia a la mà un cor que bategava”. Un matí, quan ja havia decidit no tornar a practicar més avortaments, el seu cosí li va insistir perquè n’hi practiqués un a la seva amiga que estava embarassada de 3 o 4 mesos. Ella desitjava desfer-se del seu novè fill. L’Adasevic s’hi va negar però el seu cosí va insistir tant que finalment va cedir: “D’acord, però serà l’última vegada que ho faig! va dir.

Explica l’Stojan: “Li vaig obrir el ventre i vaig perforar la placenta; la bossa d’aigua es va trencar i vaig poder treballar amb el meu fòrceps d’avortament. Vaig atrapar un tros d’una cosa, la vaig extreure i la vaig voler posar a sobre d’un llençol. Vaig mirar i vaig veure una mà – una mà bastant gran. El nadó està completament format en aquest moment, amb els seus ditets de les mans i dels peus. Té tots els òrgans. Algú havia vessat iode sobre la taula i la mà va anar a caure just allà; les terminacions nervioses van entrar d’aquesta manera en contacte amb el líquid. Què ha passat? em vaig dir, i vaig mirar: ‘Déu meu, la mà es mou sola!’

L’Stojan es va estremir però va prosseguir amb l’avortament: “Continuo amb el meu fòrceps i atrapo una altra cosa, la trenco i l’extrec. Em dic: Mentre no sigui una cama’. Surt fora, miro: una cama. Vull col·locar la cama delicadament sobre la taula perquè no vagi a parar prop de la mà que es mou. Inclino el meu braç per posar-la però en aquest moment una infermera deixa caure una safata d’instruments quirúrgics darrere meu. Sorprès pel soroll, em sobresalto, afluixo la pressió sobre el fòrceps, la cama dóna un tomb i va a parar al costat de la mà. Miro: la mà i la cama es mouen soles. El meu equip i jo no havíem vist mai res igual: membres humans que es contreien amb sacsejades ràpides sobre la taula. Vaig prosseguir, malgrat tot, dirigint el meu instrument cap al ventre i vaig començar a triturar tot el que es trobava a l’interior. Em vaig dir a mi mateix que per completar el quadre, només faltaria que trobés el cor. Continuo molent, molent i molent, per assegurar-me d’haver fet miques tot el que quedava a l’interior i retiro novament els fòrceps. Extrec una massa pensant que es deu tractar de fragments ossis i la diposito a sobre de la tela. Miro i veig un cor humà que es contreu i es distén, que batega, batega! Vaig pensar que em tornava boig. Veig que els batecs del cor minven, es tornen cada vegada més lents fins a aturar-se completament. Ningú no pot haver vist el que vaig veure amb els meus ulls i estar més convençut que jo del que acabava de fer: havia matat un ésser humà”.

 

El seu propi cor es va commoure i va quedar sumit en les tenebres que l’envoltaven. Quant de temps va durar allò, no sabria dir-ho. Però la veu aterrida d’una infermera el va fer tornar en si: “Doctor Adasevic, va cridar, la pacient s’està dessagnant!” Per primera vegada des de la seva infantesa, ell va començar a pregar amb sinceritat: “Senyor. No em salvis a mi, però salva aquesta dona! ”

L’Stojan va acabar la seva feina. En treure’s els guants sabia que aquell havia estat el seu últim avortament. Quan va informar al responsable de l’hospital de la seva decisió, es va succeir una cadena de reaccions. Mai abans a Belgrad un ginecòleg s’havia negat a realitzar avortaments. El van pressionar. Van reduir el seu sou a la meitat. La seva filla va ser acomiadada; el seu fill “va suspendre” els seus exàmens d’ingrés a la universitat. Va ser atacat per la premsa i la televisió. L’Estat socialista, deien ells, li havia permès estudiar perquè pogués practicar avortaments i ara estava dirigint una operació de sabotatge contra l’Estat.

Sant Tomàs d’Aquino se li va aparèixer una nit en somnis i donant-li un copet a l’espatlla li va dir: “Ets el meu amic, el meu bon amic. ‘Segueix amb el teu combat!”. L’Adasevic va decidir continuar la batalla. Va calcular que havia practicat al voltant de 50.000 avortaments abans de la seva conversió. Vegeu el seu testimoni en primera persona subtitulat en anglès: https://www.youtube.com/watch?v=1_dg_n_aLLY

Per què faig aquest paral·lelisme entre els horrors del terrorisme i aquest testimoni que evoca a milers i milers de nens destrossats? Perquè hi ha una llei de causa i efecte. “No ens sorprenguem quan sentim parlar de crims, matances, guerres i odi. Si una mare pot matar el seu propi fill, què impedeix que ens matem els uns als altres? És per això que la Mare Teresa de Calcuta deia que “el destructor més gran de l’amor i de la pau és l’avortament” (PS 2). El pare Jozo Zovko, per la seva banda, va manifestar: “Un país que mata els seus fills, no té futur”. Tots dos han practicat la misericòrdia amb totes les seves forces; però mai van callar la veritat. ‘Van parlar per misericòrdia! No van acusar, van saber prevenir del perill per salvar persones del drama i de les seves conseqüències. La Mare de Déu va dir als joves del grup de pregària: “Quan vegeu que una mare ha matat el seu fill, no la jutgeu. Acolliu-la amb amor i feu tot el que estigui al vostre abast perquè torni a Déu i es confessi … “Glòria Polo, gran testimoni del nostre temps, va dir que ella ha vist en el Més Enllà que cada avortament equival a rendir-li culte a Satanàs. Cada vegada que es practica un avortament, amb gran satisfacció, els segells que obstrueixen l’infern es trenquen i deixen passar dimonis que ataquen principalment els sacerdots (Veure PS 2). L’esperit de mort s’acarnissa per descomptat amb aquells que Déu ha escollit per ser uns altres Ell mateix en el si del ramat per estimar-lo i donar-lo a conèixer!

En aquest Jubileu de la Misericòrdia cada sacerdot ha rebut el poder de perdonar el pecat de l’avortament (facultat normalment reservada al bisbe) i les seves conseqüències, gràcies a la indulgència. Això reconfortarà moltes mares -i pares- que hagin triat l’avortament. Trobaran, d’aquesta manera, una sortida d’Esperança.

Estimats germans i germanes, si vivim la Paraula de Déu estarem fora de perill, perquè ella és la llum segura davant els nostres passos, la llum que il·lumina el nostre caminar. Les 10 Paraules donades a Moisès (els 10 manaments) són balises segures per caminar en estat de gràcia i tenir la benedicció de Déu. Però si ignorem aquestes Paraules de Vida i deixem una porta oberta al pecat, si continuem construint un món sense Déu, els “llops” seguiran obrant. La Reina de la Pau és tan clara com transparents són els seus missatges! Rellegim els 5 punts de Medjugorje i oferim-li a Maria la bonica decisió de viure allò que hàgim descuidat.

5. La Vicka està malalta una altra vegada. Va haver de marxar a Roma per a un nou tractament a la seva esquena tan espatllada. Preguem per aquesta dona tan valenta que tan sols pensa en alimentar-nos amb els missatges de la Mare de Déu, freqüentment a canvi de la seva salut! Ella segueix oferint amb alegria els seus sofriments a Jesús, perquè visquem els missatges.

6. EXCEL·LENT NOTíCIA pels qui volen dejunar a Amèrica Llatina:

A Argentina es pot aconseguir espelta amb el nom comercial de Dinkel Eco Fauno.

Pot comprar-se a la Ciutat de Buenos Aires a les Fires MAPO Orgánicos Argentinos que es fan el 1r i 3r divendres de 10 a 16 hs. a la Plaza Juvenilia entre Florida i M. T. de Alvear, davant la Plaza San Martín, el 1r i 3r dissabte a la Plaza Aristóbulo del Valle entre Cuenca i Baigorria a Villa del Parque, el 2n i 4t divendres a Mitre i Reconquista, i el 2n i 4t dissabte al Parque Rivadavia (Av. Rivadavia al 4800). Entrant a facebook/org.map o a www.mapo.org.ar trobareu informació suplementaria.

Podeu igualment contactar a Silvia Elena Lafontaine, única productora a tota Amèrica Latina, a través del seu web www.lamadrecitaorganica.com.ar o del seu mòbil: 11 5307 9326, trucant des de l’exterior +54 911 5307 9326.

Us recomanem el llibret: L’extraordinari poder del dejuni, de Sor Emmanuel, on trobareu receptes a base d’espelta (Dinkel) per estar ben nodrits els dies de dejuni. També al llibre La Pau tindrà l’última paraula Sor Emmanuel tracta extensivament el tema al capítol 19, Una crida d’atenció de la Mare de Déu! Pàg. 84 i cap al final del llibre a l’Annex 2 pàg. 239.

Estimada Mare de Déu, la teva mirada de tendresa posada sobre cada un de nosaltres, els teus fills, ens torna a donar ànims! Que bé que estiguis al nostre costat! Què faríem sense tu? Tingues cura que la nostra mà no s’escapi mai de la teva!

Sor Emmanuel +

PS 1. A www.gloria.polo.ortiz.in trobareu el colpidor testimoni de Gloria Polo relatat per ella mateixa.

PS 2 Extractes de “Notable and Quotable2, Wall Street Journal, 2/25/94, p. A14

PS 3 Estem buscant un bon traductor de l’italià al portuguès i un altre de l’italià al xinès per traduir 50 pàgines suplementaries del llibret del dejuni que ja ha esta editat en italià. Us agrairé que pregueu per aquesta intenció. Contacte: gospa.fr@gmail.com.

PS 4 El proper Direct (en francès) serà el diumenge 4 de setembre a les 21 (hora de França), on Sor Emmanuel parlarà sobre el 35è aniversari de les aparicions. No hi haurà Direct el 3 d’agost. El Direct del 3 de juny i el del 26 de juny (en francès, amb un rosari d’acció de gràcies) es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html. S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 5 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 6 Escriviu-li una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu respondrà en la pregària.

(NT: ‘També podeu dipositar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus estimats fills!).

PS 7 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem en obsequiar els vostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

19 de juny de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juny de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, com a Mare de l’Església i Mare vostra, somric veient com veniu cap a mi, com us reuniu al meu voltant i em busqueu. Les meves vingudes entre vosaltres són una prova de quant us estima el Cel. Us mostren el camí cap a la vida eterna, cap a la salvació. Apòstols meus, vosaltres que us esforceu per tenir un cor pur i al meu Fill en ell, esteu en el bon camí. Els qui busqueu el meu Fill esteu cercant el bon camí. Ell va deixar molts signes del seu amor. Va deixar l’esperança. És fàcil trobar-lo si esteu disposats al sacrifici i a la penitència, si teniu paciència, misericòrdia i amor envers el vostre proïsme. Molts dels meus fills no veuen i no senten perquè no volen. No accepten les meves paraules ni les meves obres, però el meu Fill, a través meu, els convida a tots. El seu Esperit il·lumina tots els meus fills a la llum del Pare Celestial, en la comunió del Cel i la terra, en l’amor recíproc, perquè l’amor crida l’amor i fa que les obres siguin més importants que les paraules. Per tant, apòstols meus, pregueu per la vostra Església, estimeu-la i feu obres d’amor. Malgrat que hagi estat traïda i ferida, l’Església és aquí perquè prové del Pare Celestial. Pregueu pels vostres pastors, perquè pugueu veure en ells la grandesa de l’amor del meu Fill. Us en dono gràcies!”.

2. Tornada del meu viatge a l’Àsia: Us demano perdó pel retard en l’enviament d’aquest butlletí; tot just acabo d’arribar d’un llarg viatge a l’Àsia, on he visitat Mongòlia (al nord de la Xina) i Indonesia. Vull compartir amb vosaltres alguns flashos del meu viatge a Mongòlia:

La primera nit ens trobàvem en un poble molt humil on vam ser acollits amb tant d’amor que se m’humitejaven els ulls. Aquelles persones no tenien res i no obstant això ens van rebre amb tanta festa!

Estàvem allotjades en una caseta molt senzilla de dues habitacions petites. Buscàvem els llits, però no els trobàvem. En una de les habitacions hi havia una espècie de tarima i a sota hi havia l’estri de la calefacció de carbó per a l’hivern. Aquella tarima va ser el nostre llit per totes tres! Això va resultar força normal per a les meves dues assistents xineses, però molt dur per a mi, francesa acostumada a dormir sobre un matalàs … Al matí, com que no hi havia aigua corrent i menys encara bany, ens higienitzàvem a fora amb una palangana i una mica d’aigua. Els “banys” disposats al pati no tenien portes, cosa habitual a la Xina, especialment al camp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Enmig de tanta precarietat, em va meravellar la bondat i la profunda alegria de la nostra amfitriona. Amb els seus recursos magres havia confeccionat unes mantes noves per a nosaltres. Les imatges que tenia penjades a la paret eren els seus tresors: un Sagrat Cor de Jesús i un Cor Immaculat de Maria, els seus millors amics! Enfosquides i una mica bombades degut al fum durant l’hivern i la humitat, jo les contemplava dient: “Jesús, si hi ha un lloc al món en el qual estimis residir i fer-te consolar, segurament és aquí!” Allà he tingut una experiència sensible de la primera benaurança: “Feliços els pobres d’esperit perquè d’ells és el Regne del cel”. A la parròquia, el jove sacerdot hi va trobar 12 fidels quan hi va arribar fa dos anys. Avui en té 200. Quan ens van demanar de compartir amb ells les meravelles de la nostra vida, quants d’ells diríeu que van venir a escoltar-nos? Els 200!

Compartiré amb vosaltres, en una altra ocasió, alguna altra experiència d’aquest viatge i la meva visita a l’estimada Indonèsia.

3. L’efecte Medjugorje! Escriure una carta a la Mare de Déu sempre produeix fruits. Com a totes les mares, a la Mare de Déu li agrada molt rebre cartes dels seus fills i com a Mare Celestial, les respon celestialment.

La Martina (de Milà) ens relata:

“Temps després d’haver escrit la meva carta a la Mare de Déu, vaig comprendre que havíem d’anar en família a Medjugorje. Quina gran notícia, els meus pares s’unirien a nosaltres. Per cert, a ells l’aspecte turístic del viatge a la costa adriàtica els entusiasmava. Des de la meva infantesa més tendra havia presenciat baralles entre els meus pares. Els meus germans i jo vam patir molt per això. Les seves emociones, crisis i altercats acabaven sempre malament: l’un marxant de casa i l’altra plorant. Encara pitjor, la reputació d’estar barallats constantment els seguia per tot arreu i els nostres amics ens ho feien sentir. No coneixíem el que era estar en pau. L’amenaça del divorci era sempre una moneda corrent. Essent nena, em deia: “I tant, que es divorciïn, això els farà més feliços!” No obstant això, durant 40 anys de matrimoni, aquest divorci mai no es va produir, gràcies a Déu.

Arribem a Medjugorje l’octubre de 2015. Com va penetrar la gràcia al cor dels meus pares? El primer dia, la meva mare, tot i que a contracor, accepta anar-se a confessar. Es col·loca en una llarga fila davant d’un confessionari, però al cap d’una estona, cansada d’esperar, abandona el seu lloc i me la trobo asseguda en una cafeteria. Em vaig dir a mi mateixa que aquest pelegrinatge començava malament. Ella em bombardeja a preguntes: “Déu, si, existeix, però què vol de mi? ‘La meva vida està molt bé! Vull estar bé amb Déu però m’estimo la meva vida. Tampoc no vull entrar en un convent. I a més la confessió … mai sé què li he de dir al capellà i tampoc estic segura que això serveixi per alguna cosa. Fa set anys que em vaig confessar per última vegada”.

De totes maneres l’endemà ho tornar a intentar. Sorpresa! De seguida va trobar un confessionari lliure. Què va passar allà dins? No en tinc ni idea! Però unes quantes setmanes després del nostre viatge a Medjugorje vaig tenir l’ocasió de passar uns dies a casa dels meus pares, desconfiant bastant de l’ambient que trobaria- Em preparava per patir com era habitual. No obstant això, per sorpresa meva, no hi va haver cap discussió entre ells. Ni una de sola! Millor encara, els meus pares em van convidar a participar de la seva pregària del matí, rosari i altres pregàries, de genolls davant d’un petit altar ben arreglat – vaja novetat! – I la meva mare acabava aquestes pregàries cantant un Ave Maria amb la seva magnifica veu.

Aquesta pau i reconciliació retrobades després de 40 anys de baralles era un dels regals que li havia demanat a la meva carta a la Mare de Déu. Des de llavors, amb els seus el 65 anys d’edat, els meus pares s’han convertit en la parella model de la meva fe cristiana i m’alegra pensar que el canvi radical a la pau i l’amor que s’ha operat en ells, inspirarà moltes altres persones.

4. Gràcies Martina per haver compartit amb nosaltres aquest preciós testimoni! Ens revela coses que a molta gent li costen de creure:

– Que amb Déu, mai no és massa tard, i que “la paciència tot ho aconsegueix” (Teresa d’Àvila).

– Que tot el que li confiem amb fe a la nostra Mare del Cel, ella ho té en compte i treballa sense defallir fins a acabar guanyant aquesta causa en algun moment.

– Que el divorci no és una bona solució. “Per Déu, ens diu la Mare de Déu, el divorci no existeix”. Si per a Déu és així, és perquè Ell té preparada una solució millor per a nosaltres que ens l’anirà revelant durant la pregària.

Si us topeu amb un obstacle important a les vostres vides, humanament impossible de superar, recordeu que no hi res impossible per a Déu, ja ha realitzat innombrables prodigis al llarg dels segles! Pregueu i cregueu!

Tal com ho va fer la Martina, escriviu-li una carta a la Mare de Déu: són molt nombrosos els casos en què ha respost positivament. No ens visita quasi diàriament justament per ajudar-nos? Recordeu-vos d’encapçalar la carta amb una acció de gràcies, perquè segons la Vicka “les pregàries d’agraïment són les que arriben més aviat al Cel”.

El 25 de juny celebrarem el 35è aniversari de les aparicions a Medjugorje. ‘Preparem-nos per celebrar aquell dia beneït mitjançant la pregària! Cada un de nosaltres buscarem en el nostre cor quin regal podem oferir-li per a l’ocasió. Per exemple, rellegir alguns missatges clau i trobar quin és el que encara no n’hem fet vida en nosaltres. Podem parlar d’això a la nostra carta! D’aquesta manera consolarem el seu “Cor Immaculat que sagna davant tant pecat i costums pecaminosos” en el món.

5. La Mare Teresa serà canonitzada a Roma el diumenge 4 de setembre. Aprofitem aquests mesos per llegir o rellegir els seus escrits perquè la seva veu pugui ressonar en els nostres cors. Ella ens donarà consells clars i lluminosos per al temps actual tan necessitat de direcció espiritual enmig de tanta confusió. Feliços els qui sàpiguen portar a la pràctica la saviesa d’aquesta gran santa! El camí que ella ens mostra és dur, gens a gust dels amants de la vida fàcil. El seu sender és el de l’Evangeli i Jesús ens diu que la porta que duu al Regne del cel és estreta! Quan un sant és canonitzat envia gràcies excepcionals, sapiguem acollir-les (Veure PS 1).

Vaig tenir l’oportunitat de conèixer personalment la Mare Teresa a Calcuta. Em va beneir fixant intensament els seus ulls en mi. Una mirada de foc! Us prego, demaneu-li que intercedeixi per mi. Vaig extreure algunes frases de la seva autoria que segurament seran inspiradores en el camí cap a la santedat de qui Maria diu “els meus apòstols” i també els “apòstols de la Revelació” (Veure PS 2):

“Molt freqüentment la gent està centrada en si mateixa. De tota manera, perdona’ls.

Si ets bo, alguns potser t’acusaran de tenir segones intencions. De totes maneres, sigues bo.

Si ets honest, alguns potser t’enganyaran. De totes maneres, sigues honest.

Si ets feliç, alguns potser t’envejaran. De totes maneres, sigues feliç.

El bé que facis avui potser serà oblidat demà. De tota manera, fes el bé.

Dóna a tots el millor que tinguis, això mai no els serà suficient. De tota manera dóna sempre el millor de tu.

Perquè mira, comptat i debatut, tot esdevé entre tu i Déu. I no entre tu i ells.”

6. El 29 de maig vam tenir la sort de fer la primera videoconferència en directe des Medjugorje amb traducció simultània al castellà. Esperem poder tenir una altra trobada virtual, si així Déu ho permet, abans de final d’any, en la que millorarem detalls tècnics, per a major profit de tants fills de la Mare de Déu hispanoparlants.

En podeu veure una part a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9oFp22zeWu8

Estimada Gospa, Mare i Reina de la Pau, vine a cadascuna de les nostres llars, a les nostres famílies en risc! La teva sola presència atreu les gràcies; et necessitem més que mai!

Sor Emmanuel +

EXCEL·LENT NOTICIA pels que realitzin dejuni a Amèrica Llatina:

A Argentina s’aconsegueix espelta amb el nom comercial de Dinkel Eco Fauno. Pot comprar-se a Buenos Aires a les Fires MAPO Orgánicos Argentinos que es fan el 1r i el 3r divendres de 10 a16 hs. a la Plaza Juvenilia entre Florida i M. T. de Alvear, davant la Plaza San Martín i els 1rs i 3rs dissabtes a la Plaza Aristóbulo del Valle entre Cuenca i Baigorria a Villa del Parque i el 2n i 4t divendres a Mitre i Reconquista i els 2n i 4t dissabtes al Parque Rivadavia (Av. Rivadavia al 4800). Entrant a facebook/org.mapo o a www.mapo.org.ar trobareu informació complementària.

També podeu contactar amb la Silvia Elena Lafontaine, única productora a tota Amèrica Llatina, a través de la pàgina web www.lamadrecitaorganica.com.ar o del mòbil: 11 5307 9326, trucant des de l’exterior +54 911 5307 9326.

Us recomanem el llibret: L’extraordinari poder del dejuni, de Sor Emmanuel, on trobareu receptes a base d’espelta (Dinkel) per estar ben nodrits els dies de dejuni. També en el llibre La Pau tindrà l’última paraula, Sor Emmanuel tracta extensivament el tema al capítol 19, Una crida d’atenció de la Mare de Déu! Pàg. 84 i cap al final del llibre a l’Annex 2 pàg. 239.

PS 1.No us perdeu el best seller de la Mare Teresa: “Vine, sigues la meva llum”, una recopilació de cartes privades de la santa.

PS 2 Vegeu el Butlletí anterior del mes de maig de 2016 on Sor Emmanuel explica el sentit de les “creus partides”.

PS3 Estem a la recerca d’un bon traductor de l’italià al xinès per traduir 30 pàgines suplementàries per al llibret del dejuni. Us agrairé que pregueu per aquesta intenció.

Contacte: gospa.fr@gmail.com.

PS 4 El proper Direct (en francès) serà el diumenge 26 de juny a les 21 (hora de França), en el que Sor Emmanuel parlarà sobre el 35è aniversari de les aparicions. No hi haurà Direct ni el 3 de juliol ni el 3 d’agost, essent el següent el 3 de setembre. El Direct del 3 de juny (en francès) es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html.

S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 5 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts de durada (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 6 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

15 de maig de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de maig de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, en presència d’una gran multitud de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent:

Fills meus, el meu cor matern desitja la vostra conversió sincera i que tingueu una fe ferma per tal que pugueu transmetre amor i pau a tots els qui us envolten. Però fills meus, no oblideu que cadascú de vosaltres és un món únic davant del Pare Celestial. Permeteu doncs que l’acció incessant de l’Esperit Sant actuï en vosaltres. Sigueu fills meus espiritualment purs. En l’espiritualitat hi ha la bellesa: tot el que és espiritual és viu i molt bonic. No oblideu que en l’Eucaristia, que és el cor de la fe, el meu fill és sempre amb vosaltres. Ell ve a vosaltres i parteix el pa amb vosaltres perquè, fills meus, és per vosaltres que ha mort i ressuscitat i torna novament a venir. Aquestes paraules meves ja les coneixeu perquè són veritat; i la veritat no canvia. Però molts fills meus l’han oblidat. Fills meus, les meves paraules no són ni antigues ni noves, són eternes. Per això us convido, fills meus, a observar bé els signes dels temps, a recollir les creus trencades i a ser apòstols de la Revelació. Us en dono gràcies!

2. Les creus trencades

Molta gent ens ha preguntat pel significat d’aquesta frase: “Per tant, us convido, fills meus, a observar bé els signes dels temps, a ‘recollir les creus trencades’ i a ser apòstols de la Revelació”. La Mirjana va demanar que la frase “recollir les creus trencades” es posés entre cometes; significa que la Santíssima Mare de Déu es refereix a alguna cosa ja coneguda. Una explicació pot trobar-se en els missatges que Bruno Cornacchiola va rebre el 1947 a Les Tres Fonts, als afores de Roma, on va ser decapitat Sant Pau.

Retrocedim una mica en el temps: el Bruno, que s’oposava fermament a l’Església Catòlica, havia ideat un pla per matar el Papa Pius XII, apunyalant-lo. La vigília del crim, el dissabte 12 d’abril de 1947, es trobava amb la seva família a Les Tres Fonts, on els seus fills estaven jugant prop d’una cova. Ell estava treballant en el seu llibre que parlava contra “La Immaculada”. Quan va arribar el moment de tornar a casa, la seva filla menor s’havia quedat a la cova i el Bruno va dir al seu fill: “vés a buscar la teva germana!”. Se n’hi va anar però no va tornar. El Bruno va enviar llavors el seu altre fill, però tampoc no va tornar. El Bruno, molt enfadat, va anar ell mateix a buscar-los i va trobar als seus tres fills agenollats, les mans juntes en pregària i els seus ulls en èxtasi. Eren totalment sords a la crida del seu pare. El Bruno llavors va caure de genolls a terra, en contra de la seva voluntat. Quan va aixecar la vista, la Mare de Déu hi era, mirant-lo. Ella li va dir:

“Sóc la que està en la Trinitat divina. Jo sóc la Mare de Déu de la Revelació. Tu em persegueixes, ara ja n’hi ha prou! Torna al ramat sagrat que és la Cort Celestial a la terra. La promesa de Déu és immutable i ho seguirà essent. Els nou primers divendres en honor del Sagrat Cor, que la teva fidel esposa va seguir abans que entressis en el camí de la mentida, t’han salvat”.

En Bruno va veure com la Mare de Déu feia un gest amb el braç dret, assenyalant la terra amb el seu dit índex. Estesos als seus peus, va veure una creu trencada, un tros de tela negre i una sotana.

La sotana estesa a terra representa l’abandonament del sacerdoci per part de tants sacerdots. Ella va dir, “això és un senyal que els meus fills deixaran els seus hàbits … Vosaltres, sigueu forts en la fe!”(els “fills” a qui la Mare de Déu es refereix són els membres del clergat). La creu trencada, prop de la sotana, representa el martiri de sacerdots que romanen fidels a Crist i en la seva persecució. El teixit negre simbolitza que l’Església es convertirà en una vídua, deixada a mercè del món. La Mare de Déu va dir al Bruno: “l’Església serà perseguida, trencada.”

A continuació, la Mare de Déu li va revelar al Bruno el que succeiria, sobretot la desafecció de tants sacerdots i el molt que ell havia d’estimar i servir l’Església malgrat tot el que estava passant. Va afegir que, “tot i que els sacerdots estan en un remolí infernal”, va dir Maria, “són estimats per mi, seran trepitjats i perseguits”.

El Bruno es converteix a l’acte. Fins i tot es va convertir en un fervent apòstol i un gran defensor de l’Església fins a la seva mort, el juny de 2001. (La causa de la seva beatificació es va obrir a Roma). Durant tots aquests anys, va rebre les paraules de la Mare de Déu, especialment a través de somnis, com Sant Joan Bosco. Aquests missatges són profètics, es refereixen a un futur proper i llunyà de l’Església i als drames interns que l’Església està experimentant.

Per què la Mare de Déu ens parla avui de les creus trencades que hem de recollir? Sembla que llença una llum d’advertència als que volen servir Crist i la seva Església, enmig de la gran confusió i dolor profund en aquesta batalla espiritual. El nostre món està nedant en aigües tèrboles. Ja no és només una sola Creu trencada (la de 1947), sinó moltes (les de 2016)! Maria ens està donant mostres del seu immens dolor a la desafecció de tants cristians, sacerdots i laics, les traïcions en el si mateix de l’Església i l’apostasia generalitzada del nostre temps.

La Mare de Déu va revelar al Bruno el nom amb el que ella vol ser invocada en aquell lloc: “Jo sóc la Mare de Déu de la Revelació”. Ella tenia a les mans un petit llibre: l’Apocalipsi de Sant Joan, també conegut com “El Llibre de la Revelació”. La Mare de l’Apocalipsi ens convida avui a ser els “apòstols de la Revelació”!

Ella indica clarament les característiques d’aquests apòstols que romandran lleials enmig de la tribulació. “No es queixen, callen i no es rebel·len”.¿Que no complia ella mateixa aquestes característiques durant la seva vida terrenal?

El llibre de l’Apocalipsi és un text sagrat en part segellat. S’anuncia el destí de la humanitat i la victòria de Déu sobre el drac i la bèstia, després d’una terrible baralla. Per què no obrim els ulls per veure que, en efecte, avui més que mai, la lluita contra la Bèstia és violenta i decisiva? Satanàs sap que els seus dies estan comptats i que està jugant les seves últimes cartes amb l’energia de la desesperació. ¿La Mare de Déu vol dir-nos que estem en un moment clau, un punt d’inflexió important en la vida de l’Església?; ¿un moment en el que la realització de l’Apocalipsi és a prop i en el que tothom haurà de prendre una posició, per estar amb Crist o contra Crist? Crec que sí, perquè en els seus missatges mai no va al·ludir una altra aparició, (a part del 25 d’agost de 1991, quan es va referir a la seva aparició a Fàtima). Per què, aquest mes, anomena els punts clau de la seva aparició a les Tres Fonts?.

En aquesta ocasió és important per a tots nosaltres tornar a llegir el llibre de la Revelació, especialment el capítol 12, on “La Dona” (Maria!) hi és present. Ella va dir al Bruno: “Abans de retirar-me, et dic això: “la revelació és la Paraula de Déu i aquesta revelació parla de mi. Aquesta és la raó per la qual vaig prendre aquest títol, la Mare de Déu de la Revelació” (permeteu-me assenyalar que és l’únic llibre de la Bíblia on s’ofereix una Benaurança: Feliç el qui llegeix aquestes paraules profètiques Rev.1.: 3).

També és important captar, en la intimitat d’una oració fervent amb el cor, la reparació que Ella espera que fem per tantes ofenses a Jesús Eucaristia i al sacerdoci que Ell ha confiat als homes. “El meu Cor Immaculat sagna”, ens va dir el 25 d’abril. No ens demana que “recollim les creus esbocinades” per criticar o emetre consideracions negatives contra alguns sacerdots o prelats o per enfonsar-nos en el desànim. No! Ens convida a fer tot el que estigui al nostre abast per ajudar i sostenir els nostres sacerdots per mitjà de la nostra pregària i els nostres sacrificis. Quin consol podem donar-li unint el nostre cor al seu Cor Immaculat que sagna, certament, però que ja veu la victòria final!

És per això que María cerca ànimes que vulguin ser una de sola amb la seva.

3. Jolanda Cornacchiola

L’esposa de Bruno Cornacchiola, Jolanda, és un exemple admirable del que és un camí de santedat per a molts cònjuges que experimenten dificultats en el seu matrimoni. Tot i les repetides traïcions del Bruno abans de la seva conversió, Jolanda es va mantenir fidel a ell, pregant ferventment, fins al punt que la mateixa Mare de Déu la va lloar! “Les promeses de Déu són i no canviaran“, va dir al Bruno. “Els nou primers divendres en honor del Sagrat Cor que vares fer, per instàncies amoroses de la teva fidel esposa abans que entressis en el camí de la mentida, t’han salvat!” No és bonic? Aquesta simple devoció ha salvat en Bruno de la perdició!. La Mare de Déu mai no havia experimentat aquest tipus de problema amb el seu marit Josep, gràcies a Déu! Però ella va venir en defensa de la Jolanda, afirmant al Bruno que havia romàs fidel a ell i mai no havia comès els pecats que ell li imputava. De fet, ell la colpejava probablement per descarregar sobre ella el remordiment per les seves pròpies infidelitats, fins la nit que va precedir l’aparició (Es podria suggerir a la Santa Seu la beatificació de la Jolanda al mateix temps que la del seu marit!). I la Mare de Déu continua dient, “Els Avemaria que es preguin amb fe i amor són com moltes fletxes d’or que arriben al Cor de Jesús”.

4. La propera conferència en directe de S. Emmanuel en francès:

El 3 de juny a les 9 pm (hora de França), Sor Emmanuel comentarà el missatge del dia anterior.: https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

S’ha creat una pàgina pel Direct del 3: https://www.facebook.com/directdu3

Estimada Mare de Déu, et preguem que ens obris els ulls i el cor als signes dels temps i ens concedeixis de seguir les teves passes i ser l’alegria i el consol del teu Fill Jesús.

Sister Emmanuel +

P.S. 1. A la Xina, el meu amic el Pare Joseph Zhang, l’administrador de la Diòcesi de Zhaoxian, em va escriure una carta preciosa, adreçada especialment a aquells que han ajudat els seminaristes. La podeu llegir a:

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/actualites.html

P.S 2. Per a aquells que llegeixen en italià, vegeu el llibre Saverio Gaeta: “Il Veggente, il segreto delle Tre Fontane”, Salani Editore

P.S. 3. A Paray-le-Monial (França), el 1675, Jesús va donar a Santa Margarita-Maria Alacoque 12 promeses pels que venerin el seu Sagrat Cor especialment durant els 9 primers divendres de 9 mesos consecutius. Són:

Us donaré totes les gràcies necessàries en qualsevol estat de la vostra vida.

Portaré la pau a les vostres famílies.

Us consolaré en totes les vostres afliccions.

Trobareu en el meu Cor un refugi segur durant la vida i especialment en l’hora de la mort.

Abocaré abundants benediccions en totes les vostres empreses.

Els pecadors trobaran en el meu Cor la font d’un oceà infinit de misericòrdia.

Les ànimes tèbies es tornaran fervoroses.

Les ànimes fervoroses s’elevaran ràpidament a una gran perfecció.

Beneiré les cases en les que la imatge del meu Cor sigui exposada i honorada.

Donaré als sacerdots el do de moure els cors més endurits.

Els que propaguin aquesta devoció tindran els seus noms escrits en El meu Cor, i mai no en seran esborrats.

Prometo en l’excés de misericòrdia del meu Cor que el meu amor totpoderós concedirà a tots els qui rebin la Santa Comunió el primer divendres durant 9 mesos seguits, la gràcia del penediment final; no moriran sota el meu disgust ni sense rebre els Sagraments; el meu Cor serà el seu refugi segur en aquesta darrera hora.

Condicions per ser mereixedors de les 12 promeses:

1. Fer una comunió sacramental, a condició d’estar en estat de gràcia. Si s’està en pecat mortal, cal confessar-se prèviament.

2. Fer aquesta comunió durant 9 mesos seguits. Si aquestes comunions són interrompudes, encara que només sigui per un mes, per oblit o per qualsevol altra raó, cal tornar a començar des del principi.

3. Combregar cada 1er divendres de mes. Aquesta piadosa pràctica pot començar-se qualsevol mes de l’any.

P.S. 3 Adorem Jesús Sagramentat. Informem de les capelles d’Adoració perpètua que es troben al nostre veïnat i anotem-nos-ho per tenir la nostra trobada setmanal amb el Senyor en senyal d’amor i reparació per tantes ofenses. Els nostres germans xilens acaben d’inaugurar una nova capella d’Adoració Eucarística Perpètua a la Parròquia de Santa Gemma, Avinguda Suècia 3100, Ñuñoa. Que aquestes iniciatives es multipliquin i floreixin per tot arreu!

P.S. 4. Penseu en convidar algun jove al Festival de la Joventut de Medjugorje, de l’1 al 6 d’agost! Els qui hi vagin tornaran canviats!.

P.S. 5– Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

P.S. 6– Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguay: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

15 d’abril de 2.016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava. Després va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, no tingueu el cor dur, tancat i ple de temor. Permeteu que el meu amor matern l’il·lumini i l’ompli d’amor i d’esperança per tal que jo, com a Mare, pugui alleujar els vostres dolors, que jo també conec perquè els he experimentat. El dolor eleva i és la pregària més gran. El meu Fill estima de manera especial aquells que pateixen dolors. Ell m’ha enviat per alleugerir-vos i portar-vos esperança. Confieu en Ell. Sé que això és difícil per a vosaltres perquè cada vegada veieu més tenebra al vostre voltant. Fills meus, cal foragitar-la amb la pregària i l’amor. Qui prega i estima no té por, té esperança i amor misericordiós. Veu la llum, veu el meu Fill. Com a apòstols meus, us crido a ser exemples d’amor misericordiós i d’esperança. Pregueu sempre d’una manera nova per tenir tant d’amor com sigui possible, ja que l’amor misericordiós porta la llum que dissipa tota tenebra, porta el meu Fill. No tingueu por, no esteu sols: jo sóc amb vosaltres. Us demano que pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin amor en tot moment i actuïn amb amor envers el meu Fill, per mitjà d’Ell i en memòria d’Ell. Us en dono gràcies!”

2. Dos grans confessors

Sabeu que els dos sants patrons de l’Any de la Misericòrdia eren el Pare Pio i el p. Leopold Mandic? El 13 d’abril la ciutat de Zagreb va ésser molt beneïda. Els italians varen permetre que el cos de Sant Leopold (conegut com “el Capellà d’Ars croata”) pogués viatjar des de Pàdua fins a Croàcia. Fou venerat de manera solemne a la catedral de Zagreb en presència d’una multitud enfervorida, juntament amb les restes del Beat Cardenal Stepinac que es troben allà. Hi va haver un gran nombre de confessors fins a mitjanit i també al dia següent al matí. Cal remarcar que a Boka Kotorska, ciutat natal de Leopold, les famílies acostumaven a ser molt nombroses i freqüentment el primer fill era mossèn. El Leopold fou l’excepció perquè era el 12è fill. Va treballar molt a favor de la unió de l’Església catòlica i l’Església ortodoxa de l’Est, tema prioritari encara avui dia.

No és casual que a Medjugorje la seva imatge es trobi al costat dels confessionaris, ja que vetlla perquè cada pelegrí faci una bona confessió.

Quan els superiors del pare Leopold Mandic li deien que era massa indulgent amb els que es confessaven amb ell, els responia: “Si el Senyor vol acusar-me de ser massa indulgent amb els pecadors, li diré que Ell m’ha donat exemple. I això que jo ni tan sols he mort per la salvació de les ànimes com Ell!” El pare Mandic deia als seus penitents: “Aneu-vos-en en pau, carregueu-ho tot sobre les meves espatlles; jo me’n encarrego”. I explicava: “Dono penitències petites als meus penitents perquè la resta les faig jo mateix”. Efectivament s’estava en pregària durant hores i hores hores durant la nit, fent penitència pels seus confessats.

Durant els bombardejos de la 2a. Guerra mundial a Pàdua, es va incendiar tot el convent excepte la seva cel.la i el seu confessionari que era de fusta, tal como ell havia profetitzat: “Déu ha mostrat aquí tanta misericòrdia pels seus fills que això ha de perdurar com a monument a la seva bondat”.

El Pare Pio, d’altra banda, tenia la reputació de ser força sever. Però, com que llegia les ànimes, sabia exactament el que cadascú necessitava per convertir-se. Sabia que molts acudien a ell tot esperant un miracle, però sense cap intenció de canviar de vida. El procés de conversió començava amb ell però, com tot bon confessor, guia espiritual o amic que acompanya a altres en el seu caminar, no podia emprendre el camí de la conversió ell tot sol. Això és una decisió personal que depèn de cadascú. El Papa Francesc va explicar per què havia triat el Pare Pío i Sant Leopold Mandic per al Jubileu: “Perquè tots dos són missioners de la Misericòrdia. La misericòrdia s’aconsegueix en la confessió i aquests dos sacerdots van passar gran part de la seva vida al confessionari”.

3. La vident Jacqueline Aubry va marxar cap al Pare el passat 15 de març, a l’edat de 80 anys. Però de qui es tracta?

Remuntem al 8 desembre 1947 al migdia a Ile Bouchard (Indre i Loire). Quatre nenes veuen a la Mare de Déu Santíssima a l’església del poble: La Jacqueline, la gran, té 11 anys; la segueixen la Jeannette, la Nicole i la Laura. Les aparicions tindran lloc cada dia durant una setmana. La bella Dama, tal com l’anomenaven les petites vidents, les convida a “pregar per França, que ho necessita molt”. En efecte, després de la segona guerra mundial, aquest país es trobava a la vora de la guerra civil i els comunistes estaven a punt d’arribar al poder.

Aquell matí, el pare Finet, fundador dels Foyers de Caritat, havia entrat al dormitori de Marthe Robin i li havia dit: “Marthe, França està en perill!” “No pare -li va respondre ella- França no està en perill com vostè diu, perquè la Mare de Déu s’apareixerà a unes nenes … “en efecte, amb el suport del rector que va creure en aquestes nenes, la parròquia sencera d’Ile Bouchard es va posar en oració i contra tota expectativa el pla comunista va fracassar. Des d’aleshores, la Mare de Déu és venerada a Ile Bouchard sota l’advocació de Nostra Senyora de l’Oració.

Avui França es pot tornar a salvar si la pregària dels nens, així com també la dels adults, es reprèn a les famílies i a les parròquies. Tal com el pare Jozo Zovko acostuma a dir freqüentment: “No espereu que la pau vingui del món de la política! La pau arribarà per mitjà de la vostra pregària”.

4. Jesús es va aparèixer a Medjugorje. La Vicka em va explicar que durant l’aparició del Divendres Sant de 1982, la Mare de Déu es va aparèixer amb Jesús. Però aquella vegada no va ser com acostuma a venir cada any per Nadal quan ella, radiant, té al seu Nen nadó entre els seus braços.

“Aquell dia Jesús es va mostrar adult. Patia la seva Passió i estava coronat d’espines. Li corria sang pel front, les galtes i la barba. El seu rostre estava cobert de escopinades i de fang. El seu cos entumit pels cops rebuts durant la nit que va passar a la presó de Caifàs i pels cruels tractes que els soldats de Pilat li havien infringit. Portava un mantell vermell estripat i tacat de sang “. “Estimats fills, els va dir la Mare de Déu, avui he vingut amb el meu Fill Jesús en la seva Passió perquè vegeu com ha patit per vosaltres i fins a quin punt us estima”. Li vaig preguntar a la Vicka: “¿Jesús també va dir alguna cosa?” “No, em va respondre. Jesús va romandre en silenci; no va dir res. Però el vaig mirar als ulls i la seva expressió era d’una tendresa tal, d’un amor tan gran, tan humil, que per a mi va ser molt més fort que totes les paraules que hagués pogut dir. ‘Vaig veure com patia i al mateix temps com ens estimava! Saps? No oblidaré mai la mirada de Jesús en la seva Passió”.

La vident Marija també va comentar aquesta aparició de Crist en ocasió d’una entrevista que li va fer Radio Maria (Itàlia) el passat 25 de febrer. Heus aquí el seu relat dels fets: “En aquella època érem perseguits pels comunistes. Ens van portar a un asil ple de bojos. Ens van fer patir molt perquè ens deien que acabaríem com ells. Només teníem 16 anys i teníem por.

Anteriorment la Mare de Déu ens havia previngut que no mengéssim ni beguéssim res del que els comunistes ens donessin. Ens va dir que no acceptéssim res d’ells. Més tard ens vam assabentar que un d’ells ens havia intentat drogar. Efectivament, havien comentat per la televisió que estàvem drogats i volien que els tele-espectadors ho veiessin. Sortosament la Mare de Déu ens havia advertit del perill.

Després ens van tornar a portar a l’església del poble i ja de nit, completament esgotats, finalment vam tornar a casa. Allà la Mare de Déu se’ns va aparèixer. Li vam dir tot plorant que ja no aguantàvem més, que no mereixíem el tracte que els comunistes ens infringien. En efecte, per espantar-nos, ens deien per exemple que el pare de la Vicka, que treballava a Alemanya, seria arrestat i empresonat quan tornés a casa, que no podria guanyar més diners per mantenir la seva família i es moririen de fam.

Li vam explicar a la Mare de Déu tot el que ens havien fet, com ens havien arrestat i portat a l’asil, la forma en què ens amenaçaven amb deixar-nos allà per sempre dient-nos que acabaríem bojos. Va ser llavors que Ella ens va mostrar Jesús coronat d’espines, ple de ferides, banyat en sang i ens va dir: ‘Així com Ell ha patit tot això per amor a vosaltres, pel gènere humà, accepteu els vostres patiments també vosaltres per amor a Ell’. Jesús, per la seva part, no deia res, tan sols ens mirava … No vaig poder dormir en tota la nit, la impressió havia estat massa forta. Mai no oblidarem allò! ”

Estimada Mare de Déu, Mare del Ressuscitat, tu que veus també l’interior dels nostres cors, saps que encara som captius a causa del buit i de la por. Fes-ne brollar fonts de vida i d’amor.

Sor Emmanuel +

PS 1 El proper dijous 28 d’abril, festa de Sant Lluís María Grignon de Montfort a les 20:30 a la sala del subsòl de la Parròquia María Madre de la Iglesia de Buenos Aires, Avda. Pedro Goyena 1628, CABA, (Altura Avda. Rivadavia al 6000) s’hi farà un Cenacle Marià del MSM (Movimiento Sacerdotal Mariano). Per a més informació, contacteu: boletínsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

PS 2 El diumenge 29 de maig es realitzarà una Jornada Mariana de 10:30 a 17:30 a l’Instituto Antonio Próvolo, Avda. Juan B. Alberdi 1679 al barri de Caballito, CABA. Es farà:

– un Cenacle Marià amb exposició del Santíssim Sagrament

– la renovació de la Consagració a la Santíssima Trinitat mitjançant Maria

– Santa Missa

– Vídeo conferència des de Medjugorje amb Sor Emmanuel que presentarà el seu últim llibre La Pau tindrà la darrera paraula, el llibre de Mariam de Betlem, la petita àrab i l’ampliació dels seus altres llibres sobre el Purgatori i el Dejuni, amb temps per a preguntes i respostes amb traducció simultània.

No us perdeu aquesta cita! Hi haurà també un bufet atès per les monges del Próvoloiy i la possibilitat de comprar llibres. Per a més informació, contacteu amb:

boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

PS 3 El proper Direct (en francès) serà el 3 de maig a les 21 (hora de França), en el que Sor Emmanuel comentarà el missatge del dia anterior. El Direct del 3 de març es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html. S’ha creat una pàgina pel Direct del 3: https://www.facebook.com/directdu3

PS 4 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts de durada (en francès). També s’ha creat una nova pàgina Facebook per a Children of Medjugorje (en francès)

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 5- Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6– Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

15 de març 2016 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, la meva vinguda entre vosaltres és un regal del Pare Celestial per a vosaltres. A través del seu amor vinc per ajudar-vos a trobar el camí cap a la veritat, el camí cap al meu Fill. Vinc a confirmar-vos la veritat. Desitjo recordar-vos les paraules del meu Fill. Ell va pronunciar paraules de salvació per a tot el món, paraules d’amor per a tots; l’amor que va demostrar amb el seu sacrifici. Però fins i tot avui dia molts fills meus no el coneixen, no el volen conèixer, són indiferents. Aquesta indiferència fa sofrir el meu cor amargament. El meu fill sempre ha estat en el Pare. En néixer a la terra va portar la Divinitat, i de mi va rebre la humanitat. Amb ell, la Paraula va venir entre nosaltres. Amb ell va venir la Llum del món que penetra els cors, els il·lumina, els omple d’amor i de consol. Fills meus, tots els qui estimen el meu Fill el poden veure, perquè el seu rostre és visible a través de les ànimes que estan plenes d’amor per Ell. Per tant, fills meus, apòstols meus, escolteu-me! Abandoneu la vanitat i l’egoisme! No visqueu només per les coses terrenals, materials! Estimeu el meu Fill i feu que els altres vegin el seu rostre a través del vostre amor per Ell! Jo us ajudaré a conèixer-lo tot el possible. Us parlaré d’Ell. Moltes gràcies.”

2 – El 18 de març de 2016, la Mirjana rebrà la seva aparició anual. Molts peregrins acostumen a anar a Medjugorje per pregar amb ella. Recordem que la Mare de Déu li ha encomanat la missió particular de pregar pels “no creients” (aquells que encara no coneixen l’amor de Déu).

La Mirjana ens il·lustra sobre el dolor de la nostra Mare del Cel davant els seus fills que viuen sense Déu. “Si veiéssiu una sola vegada les llàgrimes que vessen dels ulls de la Gospa degut als no-creients, no us oblidaríeu mai de pregar per ells”. “Quan pregueu pels no-creients, eixugueu les seves llàgrimes”. “El mal es propaga pel món a causa dels no-creients: guerres, conflictes, divorcis, avortaments, suïcidis, droga…. Quan vosaltres pregueu pels no-creients, pregueu pel vostre propi futur i pel futur dels vostres fills”. “La intercessió pels no-creients és la més important”.

Qui no pugui assistir a Medjugorje el 18 de març, pot unir-se a nosaltres en la pregària amb la Mirjana (a les 16h aprox.) per tal de consolar la Mare de Déu. Ella utilitzarà les nostres pregàries fervents per il·luminar els seus fills i procurar-los la immensa joia de conèixer Jesús. Potser hi ha algun no-creient a les nostres famílies!

3 – Només té 5 anys! Els nens petits de les famílies que preguen, ens commouen per la seva generositat i fermesa en la manifestació del seu amor per Jesús. Un bon exemple el tenim en la Chiara, una italianeta de Roma de 5 anys. Abans de Nadal, la seva mare li va ensenyar a preparar el pessebre del Nen Jesús cobrint-lo de fiorettis. Ja havien recollit una bona quantitat de branquetes i ella les havia d’anar posant, una a una, al pessebre, per escalfar Jesús en el moment del seu naixement. Cada branqueta representava un esforç de part seva o un sacrifici ofert a Jesús.

Aquell dia la Chiara li va dir a la seva mare: “Saps, mare, aquesta nit resaré tot el Rosari de genolls, així podré col·locar una altra branqueta al pessebre de Jesús!” Com que ella acostumava a adormir-se mentre resaven el Rosari, la seva mare la felicità per la seva tan bona intenció.

Com cada vespre, després de sopar la família es va reunir per resar el Rosari. Recordant la seva promesa, la Chiara va romandre de genolls durant tot el rés. Els seus pares, meravellats, la veien lluitar contra la son i com apagava els seus badalls. En acabat, molt feliç, va posar tres branquetes al pessebre de Jesús. La seva mare li va preguntar perquè tres i no pas una. La Chiara li explicà: “Una perquè he resat tot el Rosari, una altre perquè ho he fet de genolls i la tercera perquè he perdonat al Luigi (el seu germanet de 7 anys).

Durant aquesta Quaresma, el Luigi i Chiara estan fent quelcom similar, amb alguns canvis. Per cada sacrifici, cada esforç, treuen una agulla d’un coixinet que representa el cor de Jesús. I jo? I tu? Quantes espines traurem de la corona de Jesús abans de la festa de Pasqua?

4 – La protecció de Sant Josep. El 19 de març celebrem Sant Josep. A casa ens hem preparat mitjançant una trentena en el seu honor, perquè les intencions que li havíem confiat eren moltes. Heus aquí una de les especialitats que Sor Briege McKenna ens ensenyat. Adoptem aquest excel·lent mitjà per estar protegits contra els robatoris! “Tingueu sempre una estampa de Sant Josep a la cartera o a la bossa de mà -ens va dir-; d’aquesta manera no patireu cap robatori ni cap pèrdua. I si arribés a succeir, allò robat o perdut us serà retornat. Un dia una gitana va robar la cartera d’una amiga meva irlandesa dins la qual hi havia una estampa del sant. Quan va obrir la cartera i va veure la imatge, la lladre la va tornar immediatament a la seva propietària i li confià: ‘No me la puc quedar perquè contenia la imatge de Sant Josep’.

Sor Briege ens explica un altre episodi significatiu: Ella coneixia un home que conservava una estampa del sant a la seva cartera per evitar ésser robat. Havia après a apreciar els favors d’aquest sant! Un dia, de tornada de les seves vacances, en sortir de l’aeroport, comença a apilar les seves maletes en un carret per portar-les cap al cotxe. Sense adonar-se, mentre posava les maletes al porta-equipatges, es deixa la cartera al carret. En arribar a casa seva se n’adona, però ja és massa tard! Al cap d’uns dies, una treballadora de l’aeroport troba la cartera enmig d’una carretera molt poc transitada, no gaire lluny de l’aeroport. L’obre i veu que el seu propietari resava a Sant Josep. Efectivament hi tenia un fulletó amb oracions. Busca l’adreça del propietari entre els documents. Ja us podeu imaginar el final. Una simple trucada i tot va ser tornat al seu propietari, que s’alegrà molt de ser un fan de Sant Josep.

Aprofito la seva festivitat per incorporar la següent oració en el cor de Sant Josep: “Tu, espòs de la Mare de Déu, prega amb nosaltres per la realització del pla de Maria en totes les comunitats on és present a Medjugorje. Protegeix-les com has sabut protegir la teva família!”.

Mireu els nostres 10 minuts sobre Sant Josep:

Estimada Gospa, tu que has dit: “Sigueu entusiastes de la Resurrecció!”, ajuda’ns a viure la Setmana Santa i la Festa de Pasqua amb tu, Mare del Crucificat, Mare del Ressuscitat!

Sor Emmanuel +

PS 1 – Operació “Seminaristes xinesos”. Agraeixo de tot cor als qui han adoptat un seminarista com a resposta a la crida realitzada en el Butlletí de Children of Medjugorje del 15 de gener. El pare Huang Yu-Tao està molt feliç. Per a ell, que és el rector del Seminari, aquest ajut és realment considerable. Us transcric el seu missatge de l’1 de març:

“Estimada Sor Emmanuel: Aquest projecte ens suposa un gran ajut, no només des de l’aspecte financer sinó sobretot ens fa sentir que a altres països hi ha catòlics que es preocupen per nosaltres. Podem sostenir-nos mútuament amb les nostres pregàries. Moltes gràcies! Fins l’1 de març, 19 persones han enviat donacions provinents d’Itàlia, França, els Estats Units i Suïssa. Trenta-sis seminaristes han estat adoptats. Alguns padrins s’han compromès a enviar una donació mensual. Els hi hem enviat fotos dels nostres seminaristes i estaven feliços de veure’ls les cares.

Al mateix temps, els seminaristes ja tenen fotos de les famílies i dels seus padrins i poden compartir les seves pregàries. Els he convidat a pregar pels nostres patrocinadors. Estem molt commoguts pel seu gran amor per nosaltres! Pel que fa a mi, celebraré la santa missa per aquestes famílies. En conclusió, agraïm a aquests bons cristians la seva solidaritat, amor i suport. Cordialment, Pare Huang”. Per informes: gospa.fr@gmail.com

PS 2 – A partir del proper 30 de març també estarà disponible a l’Argentina l’últim llibre de Sor Emmanuel: La pau tindrà l’última Paraula. Un bonic compendi de testimonis que ens enfortiran i animaran en la batalla a la que dia a dia ens enfrontem davant del mal, compartint la vida amb tants germans en el món sencer que lluiten pel Bé, obrint els seus cors al Regnat de Jesús i de Maria.

PS 3 – El proper 2 d’abril a Buenos Aires ens unirem a les 18h a la Catedral Metropolitana davant del Santíssim Sagrament en Un Rosari per la Vida, precedit per la celebració de la Santa Missa presidida per Monsenyor Mario Aurelio Poli, successor de Mons. Jorge Bergoglio, el Papa Francesc, el qual ens va donar suport en aquesta intercessió en defensa de la Vida des del seu inici fins a la mort natural des que vam començar, el 25 de març de 2004. Convidem a tothom qui pugui assistir i/o a qui pugui ajudar a organitzar accions similars a les diferents parròquies, escoles, places o altres centres de reunió a l’Argentina i a tot el món sencer, units en comunió, en agraïment al Senyor pel do de la Vida i clamant perquè sigui respectada.

PS 4 – El proper 3 d’abril, a les 21h (hora francesa) Sor Emmanuel comentarà el missatge del dia 2 (en francès).

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

La nostra pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

igualment, pel directe del 3: https://www.facebook.com/direactdu3

PS 5 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 – Pensem a obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

11 de febrer de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Festa de la Mare de Déu de Lourdes

1. El 2 de febrer de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la gran sala de la seva pensió, rodejada d’una quantitat reduïda de pelegrins, com succeeix durant els mesos hivernals. Després la Mirjana va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, us he convidat i us convido novament a conèixer el meu Fill, a conèixer la Veritat. Estic amb vosaltres i prego perquè ho aconseguiu. Fills meus, heu de pregar molt per tenir cada vegada més amor i paciència, per saber suportar el sacrifici i ser pobres en esperit. El meu Fill, per mitjà de l’Esperit Sant, sempre està amb vosaltres. La seva Església neix en cada cor que el coneix. Pregueu perquè pugueu conèixer el meu Fill, pregueu perquè la vostra ànima sigui una sola cosa amb Ell. Això és la pregària, aquest és l’amor que atrau els altres i que fa de vosaltres apòstols meus. Us miro amb amor, amb amor maternal. Jo us conec, conec els vostres dolors i afliccions, perquè jo també he patit en silenci. La meva fe em va donar amor i esperança. Us ho repeteixo: la Resurrecció del meu Fill i la meva Assumpció al Cel són per a vosaltres esperança i amor. Per tant, fills meus, pregueu per conèixer la veritat, per tenir una fe ferma que guiï el vostre cor i sàpiga transformar els vostres sofriments i dolors en amor i esperança. Us en dono gràcies!”

2. El Jubileu extraordinari de la Misericòrdia

Aquesta iniciativa del Papa Francesc ens ajuda a aprofitar millor una ocasió excepcional d’aconseguir la indulgència plenària. Es tracta d’anar a la trobada amb Déu com un Pare tendre i misericordiós, que perdona sempre els qui es penedeixen i que està esperant que tornem a Ell.

La indulgència plenària obtinguda per a un mateix és una ocasió única de tornar a adquirir la puresa baptismal. La indulgència plenària a favor d’un difunt (o de diversos) l’allibera del Purgatori. Quantes ànimes podrien ser alliberades en aquest any jubilar!

La indulgència plenària condona totes les penes corresponents als pecats ja confessats. No cal pelegrinar a Roma, només cal travessar la “Porta Santa” d’alguna de les esglésies jubilars de cada diòcesi. Per rebre aquesta indulgència plenària s’han de complir les condicions següents:

– Confessió recent amb el ferm propòsit de desenganxar-se de tot pecat, inclusivament dels venials.

– Ingrés a través de la “Porta Santa” d’una església jubilar.

– Participació a la Santa Missa.

– Comunió eucarística acompanyada d’una profunda reflexió interior sobre la Misericòrdia.

– Rés del Credo

– Rés d’un Parenostre, 1 Avemaria i un Glòria per les intencions del Sant Pare.

-Realització d’una obra de caritat corporal o espiritual (Veure PS).

Aquesta indulgència pot guanyar-se un cop al dia, fins al 20 de novembre de 2016. Aquells que estan impedits de sortir, poden rebre-la si compleixen les condicions indicades més amunt i assisteixen a la Santa Missa per televisió. Per als presos, totes les portes de la presó compleixen la funció de Portes Santes.

3. Què va salvar en Luca?

Perquè comencem bé aquest temps de Quaresma, un ex-desesperat ens comparteix el seu secret:

“Per casualitat, i mogut per la curiositat, vaig escoltar un CD sobre el dejuni i la meva vida va canviar diametralment, un dimecres. Durant molts anys, el meu pensament va estar esclavitzat amb la idea del suïcidi, fustigat pel constant desig d’acabar amb la meva vida. Pares divorciats, inseguretat afectiva, dificultats laborals i econòmiques … i per completar el quadre, grans desviacions espirituals. Vaig fer incursions en diverses disciplines del new age, però gràcies a Déu sense mai practicar-les a fons: curació tetha, renaixement, canals de xacres, sokka Gakkai, reiki i tantes altres pràctiques, totes basades en els principis de l’espiritisme, l’ocultisme i la màgia. Li havia obert la porta de la meva vida a les tenebres que em suggerien que no estava fet per viure i que tot el que emprengués estava per endavant condemnat al fracàs.

Durant la meva infància havia sentit parlar de Medjugorje i sabia que la Mare de Déu demanava la pregària del Rosari i la pràctica del dejuni per tenir la pau del cor. La pau del cor? Seria possible que jo també l’obtingués?

Vaig intentar aprofundir sobre el tema per Internet i vaig caure al lloc de Vocepiú que oferia un CD “Curació i alliberament pel dejuni” d’una religiosa. El vaig comprar immediatament. Era un dimarts. El vaig escoltar tot d’una tirada, amb molt d’interès. Per què no provar dejunar a pa i aigua durant 24 hores? Ho vaig fer una mica com un desafiament, però també per intentar viure una jornada d’”una altra manera” perquè sempre em sentia submergit en un abisme de tristesa i d’angoixa.

L’endemà, dimecres (la Mare de Déu demana que dejunem els dimecres i els divendres a pa i aigua), vaig comprar un bon pa i vaig decidir que no menjaria altra cosa més que això i que beuria només aigua.

Aquell dia alguna cosa poderosa m’envaí i des del matí fins a la nit em vaig sentir reviure, amb el cor lleuger i lliure! L’obsessió suïcida havia desaparegut i els pensaments mòrbids dirigits contra la meva vida fins i tot semblaven ridículs i estúpids. No havia pregat, havia simplement avisat la Mare de Déu que si això no funcionava, trobaria la forma de posar fi a la meva vida. Poc abans de la posta del sol, vaig sortir de casa … el cel estava tan bonic, mai no l’havia vist així anteriorment. ‘La meva vida havia canviat per complet en un sol dia! I n’hi havia hagut prou amb obeir la Mare de Déu!

El dejuni té un enorme poder espiritual. Una llum encesa enmig de les meves tenebres interiors em feia veure tots els paranys que Satanàs havia col·locat en el meu esperit i en el meu cor. Però Déu, a través de la seva Mare, havia desarmat totes les manipulacions del dimoni i les havia reemplaçat per principis d’una vida renovada. Llavors em vaig adonar que durant anys no havia estat jo qui pensava, sinó que en realitat era el dimoni que m’havia inspirat aquells pensaments mortífers contra la vida, l’amor i l’alegria, i sobretot contra el meu Senyor i Salvador Jesús.

El dejuni i el rés del Rosari són les armes del triomf del Cor Immaculat de Maria, en primer lloc en nosaltres mateixos i després al nostre voltant. En un sol dia em va ser retornada l’alegria de ser un “fill estimat” (és així com la Mare de Déu ens diu). De suïcida fallit vaig passar a ser en un sol dia un fill perdonat, sense cap mèrit per part meva, un feliç consagrat. Si només ens abandonéssim obedients als braços de la nostra Mare, l’únic “pes” que sentiríem en la nostra vida seria aquell tan dolç del seu mantell maternal!”

Déu vos salve, Maria, la tota Pura “(Gmà. Redento).

És cert, “Qui prega no té por de l’esdevenidor, qui dejuna no té por del Mal” (Mare de Déu)

Estimada Mare de Déu, beneïda siguis per recordar-nos la finalitat essencial de la nostra vida a la Terra: que la nostra ànima sigui una sola cosa amb el vostre Fill Jesús! En la pregària, durant aquesta Quaresma, ajuda’ns a treballar sobre aquesta divina unió d’ànimes!

Sor Emmanuel +

Nota Bene:

Estem buscant un bon traductor francès-portuguès (o castellà-portuguès) per traduir el meu llibre “La pau tindrà la darrera paraula”. Aquest llibre existeix ja en 11 idiomes (xinès, àrab, anglès, castellà i llatinoamericà, italià, polonès, lituà, romanès, hongarès i francès). Properament el tindrem també en flamenc, croata i eslovè. Els portuguesos i els brasilers l’estan reclamant.

PS 1 Seminarista xinès? Vull agrair profundament a tots els qui han adoptat un seminarista a partir de la lectura del butlletí del 15 de gener. El pare Huang Yu-Tao està feliç i molt agraït. Per a ell, com a rector del seminari, es tracta d’una ajuda molt important. Per a qualsevol informació al respecte, contacteu per mitjà de gospa.fr@gmail.com

PS 2 Tenim una nova carpa al nostre solar. Després de l’enfonsament de la carpa blava sota el pes de la neu, la Providència ens va venir a ajudar. Una parella ens n’ha donat una altra, amb capacitat per a més de 250 persones. Veniu-la a provar!

PS 3 El Pare Pio al nostre jardí! Un bell bust de marbre tou del Pare Pio amb el Nen Jesús en braços ens va arribar aquest hivern des d’Itàlia…

Està a l’espera de la construcció d’un petit pedestal a l’entrada del nostre bosquet; d’aquesta manera els pelegrins podran veure’l des del carrer i potser acostar-se per encomanar-s’hi.

PS 4 Les obres de misericòrdia corporals són: visitar els malalts, donar menjar al famolenc, donar beure a l’assedegat, donar repòs al pelegrí, vestir el despullat, visitar als presos i enterrar els difunts. Les obres de misericòrdia espirituals són: ensenyar a qui no sap, donar bon consell a qui ho necessita, corregir el qui s’equivoca, perdonar els que ens ofenen, consolar el qui està trist, patir amb paciència els defectes del proïsme i resar a Déu pels vius i pels difunts.

PS 5 Amb motiu del Jubileu de la Misericòrdia, us convido a escoltar el testimoni de Gloria Polo a YouTube.

PS 6 El proper 3 de març, a les 21 (hora francesa) La Germana Emmanuel comentarà el missatge del dia 2 (en francès)

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

PS 7 La nostra pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos breus sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

Pel directe del 3: https://www.facebook.com/direactdu3 (en francès)

També ens podeu seguir a twitter @EnfantsdeMedj

PS 8 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 9 Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) o (011) 4431-7847 o mòb.:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòb.:098.308.307

15 de gener de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’una petita quantitat de pelegrins ja que són dates hivernals. Després la Mirjana va transmetre el missatge següent:

Estimats fills! Com a mare estic contenta d’estar entre vosaltres perquè desitjo parlar-vos novament de les paraules del meu Fill i del seu amor. Espero que m’acolliu amb el cor perquè les paraules del meu Fill i el seu amor són l’única llum i l’esperança en les tenebres d’avui. Aquesta és l’única veritat i vosaltres, que l’acollireu i la viureu, tindreu un cor pur i humil. El meu Fill estima els purs i els humils. Els cors purs i humils donen vida a les paraules del meu Fill, les viuen, les difonen i busquen la manera que tothom les escolti. Les paraules del meu Fill tornen la vida a aquells que les escolten, les paraules del meu Fill retornen l’amor i l’esperança. Per això, apòstols meus estimats, fills meus, viviu les paraules del meu Fill. Estimeu-vos com Ell us ha estimat. Estimeu-vos en el seu nom i en memòria seva. L’Església progressa i creix gràcies a aquells que escolten les paraules del meu Fill, gràcies a aquells que estimen, gràcies a aquells que pateixen i suporten en silenci en l’esperança de la redempció definitiva. Estimats fills meus, que les paraules del meu Fill i el seu amor siguin el primer i el darrer pensament del vostre dia. Us en dono gràcies!

2. Com podem reparar? En els escrits dels místics, l’excel·lència de la pregària de reparació es repeteix una i altra vegada. De fet, Jesús ho recomana moltes vegades, quan descriu l’abundant fruit espiritual que se’n deriva. Recentment, un esdeveniment insuportable –tot i que va tenir molt poca difusió- va tenir lloc al nord d’Itàlia poc després de Nadal, un esdeveniment que revela l’enorme odi contra Jesús innocent. Ja estem assabentats de l’onada de prohibicions i de destrucció dels pessebres de Nadal. Una nit, en una església, varen robar el Nen Jesús. El matí següent va ser trobat, però … penjat!

Aquest acte atroç exigeix reparació! Alguns grups de pregària han decidit fer una novena amb aquesta intenció. Però tenint en compte la magnitud d’aquest acte horrible, crec que moltes més persones s’hi podrien involucrar pregant. Això permetria que aquest mal produís bons fruits, començant amb la conversió d’aquests instruments desafortunats de Satanàs (ja siguin conscients o no del que han fet). Qui podria tenir por del nostre Déu nounat, si no és l’enemic? Hi ha moltes pregàries de reparació (veure PS1), i també novenes al Nen Jesús.

3. El vostre seminarista xinès? Com bé sabeu, a les famílies a la Xina se’ls permet tenir un sol fill, màxim dos en alguns casos. Si un fill únic rep una vocació sacerdotal és un gran sacrifici per als pares, tant emocionalment com econòmicament. La majoria de les vegades ho fan amb gust, perquè la seva fe és molt profunda, i reconeixen en aquesta vocació la benedicció de Déu en la seva família.

El cost anual del seminari és de 800€ per a cada jove, o $876. Com que les diòcesis són molt pobres, pateixen moltes dificultats, sovint en condicions molt sòbries i això suposa una alimentació i un allotjament molt precaris pels seminaristes. Ho he vist amb els meus propis ulls.

Estic convençuda que entre vosaltres hi haurà qui se sentirà cridat a apadrinar un o diversos seminaristes. Es tracta d’una excel·lent inversió per al Cel en un banc que mai entrarà en fallida, i també per a la terra, perquè atraurà sobre vosaltres la benedicció divina. Per cert, el futur sacerdot no us oblidarà a l’altar!

Gràcies a tots els qui donaran un cop de mà a aquests joves de l’interior de la Xina, tan valents en la seva fe. Qui sap? Potser algun dia vindran a evangelitzar-nos… Contacte: gospa.fr@gmail.com

4- Acollir la benedicció! Durant el mes de gener els franciscans visiten casa per casa per fer-hi baixar la benedicció de Déu. També és una ocasió perquè les famílies tinguin un contacte personal amb els seus sacerdots i parlin amb ells de Déu. La Gospa insisteix sobre la necessitat de reprendre l’ús de l’aigua beneïda. Si un no pot comptar amb la visita d’un sacerdot, el pare o la mare de la família pot ruixar la casa i tota la propietat amb aigua beneïda i exorcitzada mentre tots els altres preguen. La Mare de Déu també demana que siguem portadors de benedicció entre nosaltres. Vaig rebre aquest bonic testimoni d’una germana alemanya:

“El passat mes de setembre la meva mare necessitava ser atesa per un especialista en pedicura. Vaig buscar a la guia el podòleg que estigués més a prop de casa. Vaig acompanyar la meva mare a la casa d’aquesta senyora perquè jo la volia conèixer personalment. El lloc ens va semblar agradable i vam intercanviar algunes paraules amb la podòloga. Li vaig dir que jo era consagrada, que estava en missió a l’estranger i per això no vivia a Alemanya amb la meva mare. En acomiadar-nos li vaig dir: “Adéu. Que el Senyor la beneeixi, i la vaig beneir amb tot el meu cor. De tornada a casa, la meva mare em va comentar que havia estat molt contenta d’aquella visita i que desitjava agrair-li la visita.

Durant la meva visita següent, el 21 de desembre, vaig tornar a la podòloga amb un petit regal a les mans juntament amb les meves felicitacions nadalenques. Tot just entrar, ella em va rebre amb gran alegria. Em va convidar a seure perquè tenia alguna cosa a dir-me. “Quan vostè va venir el setembre, va dir ella, jo estava en una situació molt difícil. No podia pagar el lloguer i tenia necessitat de demanar l’ajuda de Càritas. En realitat estava al carrer. Estava desesperada. Però quan vostè va dir “Déu et beneeixi”, la desesperació em va desaparèixer en un instant.

En tota la meva vida ningú no m’havia dit mai aquestes paraules! Aquella mateixa nit, va passar una cosa (no li vaig preguntar què havia passat), que em va permetre pagar el lloguer del meu apartament. Ara sóc feliç i vull donar-li les gràcies, desitjo fer una ofrena per a la seva missió.

“Per mi, la germana va afegir, aquest va ser un gran estímul per beneir la gent com Maria ens ensenya a Medjugorje. Gairebé mai veiem l’efecte de la benedicció que transmetem (verbalment o en silenci), però gràcies a aquest testimoni, Jesús em convida a creure molt més en el poder de la benedicció. Així doncs, ajudem la Mare de Déu, no perdem el temps i beneïm tots els que coneixem! ”

Conec molt bé aquesta germana: viu en profunda unió amb Crist, cosa que sens dubte va ajudar que la gràcia hi flueixi. La benedicció és un regal del Cel, una cosa divina que brolla del cor de Déu per arribar a la nostra ànima en la seva profunditat, sense haver de passar a través de les nostres ments o els nostres sentits (aquestes parts més perifèriques del nostre ésser). És per això que, llevat d’algunes excepcions, no sentim res en el moment en què la rebem. És com un míssil de la llum i l’amor que Déu envia a una ànima a través de la persona que beneeix, per tal d’enriquir l’ànima amb una gràcia particular. Com més a prop de Déu estigui el transmissor de la benedicció, com més transparent sigui, més circularà la gràcia. Si el donador de la benedicció és un sacerdot, llavors, a través d’ell, és el mateix Jesús que ens beneeix. “Si els sacerdots sabessin el que donen quan beneeixen”, va dir la Mare de Déu, “estarien beneint dia i nit!”.

Un dia vam filmar un programa de televisió en anglès sobre el dejuni amb el P. Slavko, poc abans de la seva mort. Però just després de la filmació la màquina va deixar de funcionar i vam lamentar la pèrdua de tot el nostre treball. Aleshores vam preguntar al P. Slavko si podia beneir la màquina, cosa que va fer amb una gran senzillesa. Immediatament, la màquina va començar a funcionar!!

En aquest any jubilar de la Misericòrdia, donem moltes, moltes benediccions!

Estimada Gospa, ets beneïda entre les dones! Mentre vivim en aquest temps de gràcia en què el teu fill Jesús t’envia a nosaltres, obrim els nostres cors en el moment de la teva vinguda perquè la teva benedicció maternal de pau flueixi sobre nosaltres.

Germana Emmanuel

PS 1- Extractes de Santa Faustina: “Oh Jesús et consolaré per totes les ingratituds, blasfèmies, tebieses, odis i sacrilegis dels impurs … Santa Trinitat, Déu un i indivisible, beneït sigui per aquest gran regal i testament de Misericòrdia. Oh Jesús meu, en expiació pels blasfems vull callar quan em reprenguin injustament, per reparar ni que sigui una petita part. En la meva ànima et canto contínuament un himne i ningú no ho pot sospitar ni entendre. El cant de la meva ànima el coneixes només Tu, oh Creador i Senyor meu”. (Diari § 80/81)

Pregària dictada per Jesús a Santa Faustina (coroneta de la Misericòrdia)

“Pare Etern, t’ofereixo el Cos, la Sang, l’Ànima i la Divinitat del teu estimadíssim Fill, el nostre Senyor Jesucrist, com a víctima propiciatòria dels nostres pecats i els del món sencer”.

Pregària del Papa Lleó XIII:

“Oh Jesús meu Salvador i Redemptor, Fill del Déu viu, postrats als teus peus supliquem el teu perdó i t’oferim reparació per totes les blasfèmies proferides contra el teu sant nom, per tots els ultratges que et són proferits en el Santíssim Sagrament de l’altar, per totes les irreverències comeses contra la teva santa i immaculada Mare, per totes les calúmnies i injúries que la teva Esposa, la santa Església catòlica està patint: Oh Jesús, tu has dit: “Tot el que demaneu al Pare en nom meu, jo ho faré”, nosaltres et demanem insistentment pels nostres germans la salvació dels quals perilla, per tal que els preservis de les trampes que els condueixen a apostatar de la fe veritable. Salva tots els que es troben a la vora de l’abisme, dóna’ls a tots la llum per conèixer la veritat, la força i el coratge per lluitar contra el mal, la perseverança en la fe i en una caritat activa. Oh bondadosíssim Jesús, en el teu nom li ho demanem a Déu, el teu Pare, que regna en la unitat de l’Esperit Sant pels segles dels segles. Amén.

– De la Mare Teresa de Calcuta, dels Papes Pius XI y XII i altres pregàries de reparació vegeu:

https://www.dropbox.com/s/3o089lgv76y04tp/Oraciones%20de%20reparaci%C3%B3n.docx?dl=0

PS 2- La nostra casa de Medjugorje ha rebut Sant Lluís María Grignion de Montfort com a sant per aquest any. Quin és el teu?

Ell t’espera. Si encara no l’has rebut, a:

https://www.dropbox.com/s/usm9yt3bgcdeh3t/Santos%202016.doc?dl=0

hi trobaràs el llistat de sants per retallar i distribuir.

PS 3- Hi ha una benedicció especial per a cada cosa: objectes religiosos, casa, camps, animals, menjar, lloc de treball, viatges, salut, roba, per descomptat per a les famílies, les comunitats, els malalts, els nuvis, les escoles, els oficis, les persones en perill, etc. Una de les últimes que s’han creat és la dels bebès que encara són al ventre de la mare. Visiteu el lloc del Vaticà www.vatican.va

PS 4- Amb motiu del Jubileu de la Misericòrdia, us convido a escoltar el testimoni de Gloria Polo a YouTube.

PS 5- El proper 3 de febrer, a les 21h (hora francesa) la germana Emmanuel comentarà el missatge del dia 2 (en francès).

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

PS 6- La nostra pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos breus sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) i també ens podeu seguir a twitter @EnfantsdeMedj

PS 7- Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8- Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòb.:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòb.:098.308.307

15 de desembre de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’una petita quantitat d’assistents en aquestes dates d’hivern. Després la Mirjana va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, jo sempre estic amb vosaltres perquè el meu Fill us ha confiat a mi. I vosaltres fills meus, em necessiteu, em busqueu, veniu a mi i alegreu el meu Cor matern. Jo tinc -i sempre tindré- amor per vosaltres, que patiu i oferiu els vostres dolors i sofriments al meu Fill i a mi. El meu amor busca l’amor de tots els meus fills, i els meus fills busquen el meu amor. Per mitjà de l’amor, Jesús busca la comunió entre el Cel i la Terra, entre el Pare celestial i vosaltres, fills meus, la seva Església. Per això cal pregar molt, pregar i estimar l’Església a la qual pertanyeu. Ara l’Església està patint i necessita apòstols que, estimant la comunió, testimoniant i donant, mostrin els camins de Déu. L’Església necessita apòstols que, vivint l’Eucaristia amb el cor, realitzin grans obres. Us necessita a vosaltres, apòstols meus de l’amor. Fills meus, l’Església ha estat perseguida i traïda des dels seus inicis, però ha crescut dia a dia. És indestructible perquè el meu Fill li ha donat un cor: l’Eucaristia. La llum de la seva Resurrecció ha brillat i brillarà sobre ella. Per això no tingueu por! Pregueu pels vostres pastors perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació. Us en dono gràcies! “

2. Sobre el Papa?

Mentre meditàvem sobre la crida de la Verge Santíssima a pregar i estimar l’Església a la que pertanyem, un de nosaltres va preguntar al Senyor en oració: Què puc fer jo per pregar millor per l’Església i pel Papa? Després d’aquesta pregària, va obrir el el Diari de Sor Faustina, i es va trobar precisament aquestes paraules pronunciades per Jesús a la santa: “fes una novena per la intenció del Sant Pare. Ha de tenir 33 actes, és a dir, la repetició de la breu oració – que us he ensenyat – de la Divina Misericòrdia “(§341 del Diari).

Es tracta de la pregària que Jesús ja havia recomanat a la Santa, per la qual invoquem la sang i l’aigua que representen els raigs que brollen del Cor de Jesús, d’aquí el seu gran poder. Aquest riu de benediccions ha fluït durant 2.000 anys per a la nostra salvació, i seguirà fluint cap a l’eternitat: “Oh sang i aigua que brollareu del Cor de Jesús com una font de Misericòrdia per a nosaltres, jo confio en tu!” (Diari, § 84). Aquesta oració commou el cor del Pare al nostre favor. El Papa Francesc té una gran necessitat de la nostra pregària, tenint en compte la delicada situació de l’Església en l’actualitat; així que no li neguem aquest regal, sobretot en aquest Any Jubilar de la Misericòrdia, que ens ha donat especialment per tots nosaltres.

3. Creure l’increïble!

El mes passat, jo estava a l’est de Malàisia per transmetre missatges de la Mare de Déu. Prop de la ciutat de Kota Kinabalu, un dels sacerdots que em va convidar, em va parlar de les experiències extraordinàries que ha tingut amb el Nen Jesús en la seva parròquia des de 2013. Com ja s’acosta el Nadal, el seu testimoni només pot ajudar-nos a adorar més ferventment a Déu nen, que s’ha fet a si mateix tan a prop, tan accessible, tan tangible.

El pare Nick té un cor de pastor veritable, centrat en el bé que pot proporcionar a les seves ovelles, i es va enamorar amb el Nen Jesús. Ell tenia una bella estàtua del Nounat i se li va ocórrer fer-la peregrinar de casa en casa al llarg de l’any. El seu objectiu era que el Nen Jesús naixés en els cors d’aquelles famílies. Allà, la majoria de les famílies estan encara ben unides i tenen molts fills. Des de les primeres setmanes, les benediccions i els miracles van començar a succeir! Éren tantes les famílies que volien acollir-lo a casa que només podien mantenir-lo una hora i després deixar-lo marxar. De fet, en el seu gran amor per aquelles famílies, el Nen va concedir grans favors. Diversos exemples em va commoure:

– El d’en Laurence Imbungan: “La meva néta Jaklyne, de 2 anys d’edat, patia d’una infecció pulmonar greu. Com que la seva salut no millorava, la van haver d’hospitalitzar. El dia abans que marxés, la nostra llar va ser la primera al poble de Tuaran de rebre el Nen Jesús. L’ambient que regnava era alegre i es cantaven cançons i música tradicionals. La Jaklyne seguia demanant una nina, però mai estava satisfeta amb les que se li donaven. No obstant, quan el Nen Jesús va arribar a casa, va mostrar la seva gran alegria, com si per fi hagués trobat el que tant anhelava. Vem col·locar el Nen Jesús en el nostre petit altar i vam començar a pregar, i ella va començar a vomitar profusament expulsant horribles secrecions! L’endemà, a l’hospital, el metge la va examinar i va declarar que la infecció havia desaparegut dels seus pulmons. Des d’aquest dia, en la meva família, recordem sempre l’Infant Jesús i la forma en què ens va portar la curació. Donem gràcies a Déu! ”

– A Molin, poble de Tangilan: “El meu desig era veure que les 3 famílies que rebutjaven a Déu en el nostre poble i que no anaven a l’església, fóssin tocades pel Nen Jesús. Les seves llars eren tan pobres que s’avergonyien de rebre a qualsevol, sobretot quan plovia perquè la pluja gotejava dins la casa per la teulada. Però al veure l’entusiasme de la gent que rebia el Nen Jesús, aquestes famílies també van acceptar la seva visita. Van pregar una bona estona amb Ell, i Déu va escoltar la seva pregària: el govern els va donar una nova casa a cada una de les famílies.

-En una altre llogaret, un jove jeia en un llit, completament paralitzat. Quan l’estàtua del Nen Jesús va arribar a la casa, els seus ulls es van obrir d’alegria, de sobte es va posar dret com si anés a abraçar-lo, i va ser guarit de la seva paràlisi! Ara viu una vida normal.

-Una parella no havia anat a l’església durant molts anys, sobretot l’home que insistia en expressar el seu ateisme perquè tots escoltin. Se’ls va oferir la visita del Nen, i ells van estar d’acord sense saber per què. Quan l’home va rebre l’estàtua en els seus braços una mica a contracor, va sentir el nen parlar amb ell que li digué: “Així que, ara creus?” Ell es va posar a plorar, i des de llavors, amb la seva dona, s’han convertit en un pilar acèrrim de la seva parròquia.

-Una dona senzilla, una mestressa de casa i mare, va rebre el nen a casa. Volia tractar-lo com un nadó normal i va començar a rentar-lo. Després del bany, es va adonar que la pell del nen “feia olor com un nadó”, com si estigués viu. A vegades Ell parpellejava els seus ulls, li somreia i li movia les seves mans petites …

Seria massa llarg d’explicar totes les històries que vaig escoltar allà. Però el que em va tocar més fou la fe tan senzilla d’aquells vilatans, i la manera sincera en que adoren a Déu. El pare Nick ha compost una litúrgia especial dedicada a l’arribada del nadó a les llars, amb paraules de benvinguda, himnes, etc. El fruit espiritual és abundant: l’alegria es restaura a les llars, el perdó i la conciliació mútua es succeeixen, l’amor es revifa entre els membres de la família, les persones tornen als sagraments, especialment la confessió … Els nens i joves estan especialment moguts, van posar tot el seu cor en ajudar l’estàtua pelegrina de Jesús a entrar en els llogarets i cases de la seva zona.

I nosaltres, en el nostre món occidental que és tan materialista, ansiós i sovint tan trist, què farem per donar la benvinguda al Nen Jesús per Nadal? (Veure PS4). Ell ve carregat amb els regals i benediccions, i els necessitem tant! Quina alegria donar-li el lloc d’honor! La seva innocència és la millor arma contra el mal que es menja les nostres famílies des de l’interior, Satanàs té tanta por d’ell! “Jo sóc la teva pau. Viu els meus manaments”, va dir el Nadal del 2012, mentre apareixia com un nadó als braços de la seva mare. La veritable pau, la pau duradora, la pau sòlida no es troba fora d’Ell!

4. La meva mare, Odile

El mes passat vaig parlar de la consagració de la mort. Jo no sabia en aquell moment que la meva dolça mare Odile havia de néixer en el cel. Em vaig assabentar a través del meu germà que estava tenint problemes per respirar, i perquè jo estava a la Xina en aquell moment, li vaig demanar al P. Slavko (a qui ella estimava tant) per venir a recollir-la en la màxima brevetat possible; ella ja tenia 94 anys d’edat. Així que la meva mare es va acostar al Pare Celestial en gran pau, el 24 de novembre, el mateix dia que el P. Slavko néixer en el Cel, l’any 2000. Llavors, això és el que em vaig adonar: no cal dir que hem “perdut” a algú. Nosaltres no “perdem” a ningú, no hi ha pèrdua d’aquí! Els nostres éssers estimats entren en la seva eternitat, on no només ens esperen, sino que treballen per a nosaltres, com mai abans, enriquits per l’amor de Déu per nosaltres. On és la pèrdua? Per contra, es tracta d’un nou tipus de relació que s’estableix entre el Cel i la Terra, encara que la persona està en el purgatori per un temps (Veure PS3). La Vicka, que va veure la vida després de la mort juntament amb en Jakov el 1981, està radiant quan algú mor, ja sigui jove o vell. Ella em va dir: “Si la gent sabés com de bo és Déu, mai temeria la mort.” Per cert, m’agradaria donar les gràcies a tots els que van pregar per la meva mare, o que tenien una missa celebrada per ella. Que siguin beneïts

Estimat Nen Jesús aviat serà el teu aniversari, et demano que ens inspiris en el regal que desitjes rebre de la nostra part.

Estimats lectors, aquest Nadal serà la més bonica de la vostra vida, perquè posareu a Jesús en primer lloc en la vostra vida.

Germana Emmanuel

PS 1 La imatge de la Mare de Déu de Guadalupe representada sobre la Tilma és un miracle constant! Un músic de Florida (USA) ha descobert que les estrelles del mantell de la Mare de Déu poden llegir-se com partitures musicals. És una melodía celestial maquíssima! (Les estrelles del mantell descriuen el Cel en el dia de l’aparició, però vistes des de dalt i no des de la Terra). Entreu en el link i escolteu: https://www.youtube.com/watch?v=2j5-NYvUzeg

PS 2 No us oblideu del sant que us acompanyarà durant l’any, ja sigui per Nadal o per Cap d’any; ell us està esperant! Trobareu la llista dels sants per imprimir i retallar i compartir amb els vostres familiars i amics entrant a:

https://www.dropbox.com/s/usm9yt3bgcdeh3t/Santos%202016.doc?dl=0

PS 3 A la nit de Nadal és quan la major quantitat d’ànimes del Purgatori són alliberades, i no per la Festa de Tots Sants. No les oblidem durant les nostres celebracions familiars. A la vegada elles intercederan per nosaltres.

PS 4 La Mare de Déu ens convida a preparar la Cova de Betlem al principi de l’Advent per centrar la nostra atenció en l’espera del Nen Jesús. Una iniciativa que els nens accepten de bon grat és tapissar el pessebre de Jesús amb trocets de palla (o amb paperets) per preparar-li un bressol d’amor. Cada palleta o paperet representa una oració o un petit sacrifici que ells hagin oferit.

PS 5 El proper 3 de gener, a les 21 (hora francesa) Sor Emmanuel comentarà el missatge del dia 2 (en francès)

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

La nostra pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

i el nostre compte a Youtube. Trobareu videos breus sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) y seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7 Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguay: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307