11 de maig de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.     El 2 de maig de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, tot el que ha fet el meu Fill, que és la Llum de l’amor, i que segueix fent, ho ha fet per amor. També vosaltres, fills meus, quan viviu en l’amor i estimeu els vostres germans i germanes, esteu fent la voluntat del meu Fill. Apòstols del meu amor, feu-vos petits. Obriu els vostres cors purs al meu Fill perquè Ell pugui actuar a través vostre. Amb l’ajuda de la fe, ompliu-vos d’amor. Però no oblideu, fills meus, que el cor de la fe és l’Eucaristia: és el meu fill que us nodreix amb el seu Cos i us enforteix amb la seva Sang. Aquest és el miracle de l’amor: el meu fill, que sempre ve de nou, viu, per vivificar les ànimes. Fills meus, vivint en l’amor feu la voluntat del meu Fill i ell viu en vosaltres. Fills meus, el meu desig maternal és que L’estimeu cada dia més, perquè Ell us crida amb el seu amor i us dóna l’amor perquè el propagueu al voltant vostre. A través del seu amor, com a mare, jo estic amb vosaltres per donar-vos paraules d’amor i d’esperança, per donar-vos paraules eternes victorioses sobre el temps i sobre la mort, per convidar-vos a ser apòstols del meu amor. Moltes gràcies”.

Podeu veure l’aparició:

2. Tenint en compte la necessitat urgent d’ajuda del Cel al nostre món, el dia 13 de maig, els creients van promoure una excel·lent iniciativa per a la festa de la Mare de Déu de Fàtima. Recordeu: el 13 de maig de 1917, la Mare de Déu va demanar als 3 pastorets que “preguessin diàriament el Rosari per la pau al món i per acabar amb la guerra”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany, el diumenge 13 de maig a les 15:00 h formarem una cadena de pregària a tot el món i, unint els nostres cors i les nostres veus, oferirem un rosari a Maria! En fer-ho, buscarem la seva poderosa intercessió, en comunió amb tots els milers al món que es vulguin unir a nosaltres.

Comencem agraint-li sincerament totes les gràcies que ja hem obtingut tots nosaltres, i implorem la seva voluntat de posar fi a la cultura de la mort i a totes les terribles ferides que infligeix ​​a la gent d’avui, especialment als joves.

La Nostra Mare necessita les nostres fervents oracions per derrotar els poders del mal, l’apostasia de molts cristians, l’ateisme, la marea negra de la pornografia i les desviacions de tot tipus, els ídols del diner i el poder, l’esclavitud de les drogues i els mitjans de comunicació … Maria veu que la humanitat s’enfonsa cada dia més en el pecat. “Benvolguts fills, va dir:”  us esteu posant a les mans de Satanàs sense pensar”. Molta gent està servint a Satanàs sense adonar-se’n, i fins i tot l’adoren!

Però la nostra Mare és aquí per esclafar el cap de la serp. Per la gràcia de Déu, hem triat ser Apòstols del seu amor i, malgrat les nostres debilitats i fracassos, volem lluitar al seu costat per aquesta humanitat que Jesús va redimir a un preu tan alt. Preguem per les nostres famílies, els nostres amics i els nostres enemics, els nostres pobles, els nostres països i per a la conversió de tots els homes. Fem-nos ferms! Units al voltant de la nostra estimada Mare, prenguem els nostres rosaris i preguem amb un sol cor i una sola ànima, units en l’amor de Déu, per obtenir la MISERICÒRDIA del Cel per a tot el món. És tan gran el poder de la pregària! Podem accelerar el triomf del Cor Immaculat de Maria i escurçar el temps de la prova. No us perdeu aquesta cita santa, uniu-vos amb el vostre rosari a la mà el diumenge 13 de maig. (Veure PD1).

3. Un live (Directe) excepcional el 13 de maig! A les 3 de la tarda, se’t convida a participar del nostre “Rosari especial” en francès, que durarà una hora aproximadament. Preguem junts diversos misteris en relació amb les aparicions de Fàtima i podreu enviar les vostres intencions de pregària igual que per al programa en viu mensual del dia 3. A causa de les diferents zones horàries, cal dir que tothom haurà d’ajustar el temps de la cita quan siguin les 15 hores al seu país, que permetrà formar una cadena d’amor a tot el món, per a la major alegria de Nostra Mare! Els que no poden pregar a les 15.00 hores, ho podran fer en un altre moment del dia.

4. Irlanda en crisi … El 25 de maig, dia del referèndum, sabrem si aquest país tan catòlic accepta o no legalitzar l’avortament. Les conseqüències són enormes i més enllà de la imaginació. Si els salaris del pecat són la mort, promoure l’avortament mai no atreu la benedicció de Déu a un país!

Podeu veure: http://kingscourtparish.ie/2018/05/statement-from-bishop-michael-smith-on-the-forthcoming-referendum/

D’altra banda, Portugal votarà el 14 de maig per decidir sobre l’eutanàsia. Un altre motiu per romandre fidels al Rosari!

5. El Rosari a la costa del Regne Unit va tenir lloc el diumenge 29 d’abril per pregar per la fe, la vida i la pau a les Illes Britàniques. Els que es van unir en aquesta pregària, van implorar a la Mare de Déu que demanés al seu Fill Jesús que ajudés els necessitats. Això és quelcom que diversos països han fet durant l’últim any per implorar la protecció divina del cel. És tan necessari! Agraïm a la Mare de Déu totes les gràcies que ha abocat al Regne Unit i als països que s’han unit per resar d’aquesta manera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benvolguda Gospa, ja que heu preparat els Apòstols per rebre l’Esperit Sant, prepareu els “Apòstols del vostre amor” per resar amb un cor i una sola ànima, amb el Rosari a la mà, per tal d’atraure al món una dutxa divina benediccions!

Germana Emmanuel +

PD1: Molts llocs web estan emetent aquesta invitació, que és una iniciativa de Panamà i està orquestrada per “Rosari sense Fronteres”.

https://mundocatolico.tv/wp-content/uploads/2018/03/ROSARIO-SIN-FRONTERAS-PROYECTO-AME%CC%81RICA-PROMOCIO%CC%81N-1.pdf

Altres persones estan difonent la notícia d’aquest projecte, incloent-hi:

– Gloria Polo https://www.youtube.com/watch?v=xfG_2gGj7m0

– Father Germán Acosta,  (Radio Maria Colòmbia):

– Juan Manuel Cotelo, Director i actor a “Terra de Maria” a:

Mireu aquesta bonica pel·lícula (o torneu-la a veure) a https://www.youtube.com/watch?v=H-bmGC4TanU

PD2. Degut a les diferents zones horàries, cal dir que tothom haurà d’ajustar el moment de la cita quan siguin a les 3:00 p.m. al seu país, que permetrà formar una cadena d’amor a tot el món, per l’alegria de Nostra Mare! Els que no poden pregar a les 15.00 hores ho podran fer en un altre moment del dia.

PD3. La salut de Vicka ha millorat una mica però encara no pot rebre multituds. Continuem pregant que torni a aparèixer a l’escala de casa seva! Últimament, l’Ivan ha reprès les seves reunions de pregària al Podbrdo durant la nit, i la Mare de Déu insisteix novament sobre la necessitat de pregar en família i tenir santedat a les famílies. Quan està a la ciutat, l’Ivan també convida els pelegrins a resar un Rosari amb ell al Podbrdo a les 7 del matí.

PD 4. El meu proper Direct en francès serà el 3 de juny a les 21h, hora francesa; el del 3 de maig es pot veure a:

Medjugorje : Direct du 3 Mai 2018

PD5. “Realment el millor llibre de la Germana Emmanuel!”

La segona edició ja és aquí! El podeu encarregar a:

Scandalous Mercy: When God Goes Beyond The Boundaries

 

PD6. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje, traduït a totes les llengües a:http://www.centremedjugorje.org/

PD7. La parròquia de Medjugorje convida al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018 i al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol.

Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà de l’1 al 6 d’agost.