11 de febrer de 2018, dia de la Mare de Déu de Lourdes. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de febrer de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual a casa seva en presència d’un grup reduït de gent.  Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent, que la Mare de Déu ens dóna per a tots:

“Estimats fills, vosaltres que el meu Fill estima, vosaltres que jo estimo amb el meu immens amor matern, no permeteu que l’egoisme, que l’amor propi regni en el món; no permeteu que l’amor i la bondat estiguin ocults. Vosaltres que sou estimats, vosaltres que heu conegut l’amor del meu Fill, recordeu que ser estimats significa estimar. Fills meus, tingueu fe. Quan teniu fe sou feliços i difoneu pau, la vostra ànima exulta d’alegria: en aquesta ànima s’hi troba el meu Fill. Quan us doneu per fe, quan us doneu per amor, quan feu el bé al vostre proïsme, el meu Fill somriu en la vostra ànima. Apòstols del meu amor, m’adreço a vosaltres com a Mare, us reuneixo al voltant meu i desitjo conduir-vos pel camí de l’amor i de la fe, pel camí que condueix a la Llum del món. Sóc aquí per causa de l’amor i de la fe perquè, amb la meva benedicció materna, desitjo donar-vos esperança i coratge en el vostre camí. Perquè el camí que condueix al meu Fill no és fàcil: és ple de renúncies, de donar-se, de sacrifici, de perdó i molt, molt d’amor. Però aquest camí condueix a la pau i a la felicitat. Fills meus, no cregueu les falses veus que us parlen de coses falses i d’una llum falsa. Vosaltres, fills meus, torneu a la Sagrada Escriptura. Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia. Moltes gràcies.”

Vegeu l’aparició aquí:

2. A Itàlia, un sacerdot exorcista conegut a la seva parròquia per la seva poderosa pregària, em va explicar que un dia un jove que tenia un gran problema el va a veure i li suplica de parlar amb ell perquè està desesperat. Està al límit de les seves forces. No només està físicament malalt, sinó que també es troba en una crisi mental constant. És addicte a pràctiques ocultes que devasten completament la seva ànima, i no només això sinó que també està ficat en drogues, alcohol i altres substàncies nocives. Malauradament aquest sacerdot estava enmig d’un altre cas difícil que no podia interrompre. Però veient el jove amb tanta pena, no vol que marxi decebut. Pensa en l’estàtua preciosa de la Mare de Déu que ell mateix havia posat a la seva església. És l’estàtua de la Mare de Déu a la rue du Bac de París, el santuari de la Medalla Miraculosa. En aquesta estàtua, les mans s’estenen cap enfora, amb uns anells dels que en surten raigs de llum que representen les gràcies que dóna als qui les hi demanen. Per assegurar-se que aquesta ovella perduda no es queda sola en aquella foscor terrible, el sacerdot la convida a confiar cegament en la Mare de Déu Santíssima tot dient-li:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Vés a pregar davant de l’estàtua i mira-la bé als ulls! És la teva Mare, Ella t’ajudarà!”

Decebut per no haver pogut obrir el cor al sacerdot, el jove s’agenolla davant la Mare de Déu i li aboca totes les seves tristeses. Centra la mirada als Seus ulls. De sobte sent una sensació immensa d’alleujament procedent dels ulls de Maria. Mai en la seva vida no havia sentit tanta tendresa materna. Ple d’alegria, es queda molta estona davant de l’estàtua. Era com un bàlsam que penetrava el seu cos, el seu cor i la seva ànima. Quan surt, se sent guarit i lliure! Maria beneïda, escollida per Déu per aixafar el cap de la serp, era la persona perfecta per rescatar a aquest fill perdut, atrapat per la falsa felicitat que el món ofereix als nostres joves d’avui. En la seva compassió maternal, Maria havia obtingut aquest alliberament de Déu.

Benvolguts amics, no és casual que, una vegada més, aquest mes, la Mare de Déu ens digui: “Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia”.

3. El dissabte 16 de juny, al Santuari marià de Pontmain (Mayenne), tindrà lloc una jornada de pregària referent al missatge de Maria que s’hi va aparèixer el 1871. Parlaré de la pregària i de la visió del futur que Maria ens dona avui, en el si d’aquest món tan agitat. (Veure PS4)

4. Quaresma ben feta

Sant Joan Bosco va recollir molts nens abandonats dels carrers de Torí (Itàlia). La seva mare, Margarita, tenia la difícil tasca de ser mare d’aquesta nova família nombrosa, molt nombrosa. Un dia, quan ja no podia més, li va dir al seu fill: “Estic esgotada. Ho trenquen tot. No els puc mantenir a tots. Plego. Troba algú altre que se’n cuidi”.

Don Bosco es queda en silenci. Sap el que està fent per ells. Els hi dedica dia i nit. Així que treu un crucifix de la seva butxaca i l’aguanta davant dels ulls de la seva mare. Ella mira llargament Jesús a la creu, entén el missatge i acaba dient: “Està bé, em quedo! Jesús no va intentar evitar el que li venia quan les coses es van posar difícils.

A la Vicka li encanta demanar a Jesús en oració: “Senyor, digue’m, què puc fer per tu, per consolar-te en el camí de la creu?”. Crec que aquesta és la pregunta correcta que ens hem de plantejar a principis de la Quaresma.

Pel que fa al dejuni, hi ha persones que encara es mostren reticents a comprometre’s amb aquesta pràctica que la Reina de la Pau ens demana. El dejuni és una gràcia que hem de demanar amb fervor perquè dóna uns fruits sorprenents! No oblidem aquest missatge, ara més que mai, en vista de les notícies que ens arriben cada dia d’arreu del món: “només a través del dejuni i la pregària podeu evitar les guerres, aturar les guerres i suspendre les lleis naturals” Què és més fàcil? Dejunar a pa i aigua els dimecres i els divendres o arreglar els danys d’un terratrèmol o d’una inundació que s’hauria pogut evitar amb el dejuni?

Aquí tenim una pregària que ens ajudarà a entrar de bon grat a la pràctica del dejuni:

5. Pregària del dia anterior al dejuni.

«Estimat Jesús, tu saps que demà és dia de dejuni. També saps que he decidit dejunar tal com la teva mare ens hi convida de manera insistent. No obstant això Jesús, si t’he de ser sincer, et necessito perquè estic tan aferrat al menjar! El dejuni és un esforç que em costa. Jesús, queda’t amb mi tot el dia, t’ho suplico. No permetis que la temptació em robi la gràcia que Tu m’has preparat per demà. Et voldria ajudar a arribar a tots aquells cors que avui estan tancats a les teves crides! Sé que amb l’ofrena del meu dejuni els podràs omplir de la teva Llum i del teu Amor. Però saps que sóc molt feble! Estimat Jesús, dona’m la gràcia de dejunar amb el cor, sense pensar massa en els plats que no menjaré, per poder obtenir bons fruits de conversió pels meus pròxims i per tants d’altres. No vull prendre aquesta decisió tot sol, la vull prendre amb tu. Sigues la meva força, Déu meu! Amb tu tot es fa possible i no tinc por. A més, em fa contenta pensar en els milions fills teus que demà estaran units espiritualment amb mi i dejunaran a pa i aigua. No estaré sol, són uns bons ànims. La teva mare ens anomena “els apòstols del seu amor”. Ella depèn de nosaltres per poder realitzar els seus plans per el món. Quin honor formar part d’aquesta família! Estimat Jesús, el fet d’haver parlat amb tu ja em dóna coratge. Gràcies! M’abandono a tu amb una gran confiança. M’uneixo amb el meu dejuni al teu dejuni al desert, així prendrà un valor infinit i això m’omplirà de joia!»

 

 

 

 

 

 

 

6. El Proper Direct serà el 3 de Març a les 9 del vespre en francès.

La retransmissió del 3 de febrer la podeu veure a:

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Estimada Gospa, t’ho demanem, si et plau, inspira’ns els teus propis sentiments  amb la Passió del teu Fill Jesús. Que aquesta Quaresma ens connecti profundament amb els secrets del teu cor maternal! Què et deia Jesús abans de la seva passió?

Germana Emmanuel +

PS 1. Pregueu amb nosaltres pel nostre estimat Benet XVI, que diu que se sent cada vegada més feble, però sense por, quan s’acosta la mort.

PS 2. El 19 de març celebrarem la festa del gran sant Josep.

Oferim-li una trentena per agrair-li la seva bondat i confiar-li les nostres intencions més urgents. El 15 de març donaré un testimoni sobre ell. Però, si us plau, envieu-me els vostres. Cada vegada que és honrat per un dels seus seguidors, respon al favor amb gràcies especials. Avis per a navegants!

PS 3. “Veritablement la millor obra de la germana Emmanuel”

 

 

 

 

 

500 Còpies venudes en els primers dos dies a la venda!
La primera edició gairebé exhaurida!

PS 4. Novetat! Vegeu el DVD de la Germana Emmanuel parlant als joves d’Argentina

YouTube:archive.org/details/CharlaSorEmmanuel211117

I el seu DVD sobre el sofriment a Medjugorje (Anglès i Croat)

PS 5. Descarrega’t l’MP3 de la Germana Emmanuel ara mateix! Mira’l aquí:  https://sremmanuel.org/product-category/download/

PS 6. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Mons. Cattenoz, arquebisbe d’Avinyó, va consagrar la seva diòcesi a l’Immaculat Cor de Maria el 8 de desembre de 2017, després d’una novena on tots els membres de la diòcesi van ser convidats a resar la següent pregària, escrita pel cardenal Sarah:

“Estimada Mare de Déu, Reina dels Àngels i dels Sants, Mitjancera de totes les gràcies, trobem refugi i protecció en el vostre Cor Immaculat, perquè sou la nostra Mare. Ens concediu, com vau prometre als tres pastors a Fàtima, d’aprendre a oferir la nostra vida cada dia per a la salvació dels pecadors. Que el vostre amor maternal arribi i toqui els cors que s’han endurit pel pecat, perquè tots els homes, que han estat salvats per la sang del vostre Fill en la Creu, puguin trobar el camí cap a l’amor, la penitència i la reconciliació amb Déu i amb els seus germans. Després podrem cantar junts en un sol cor el triomf de la teva misericòrdia materna. Amén. ”

Seguit d’1 Pare nostre, 10 Ave Maria, 1 “Gloria”, i 3 vegades “Oh Mare de Déu, concebuda sense pecat, pregueu per nosaltres que us recorrem”.

La teva diòcesi encara no s’ha consagrat? Prepara el camí dient aquesta pregària! Mgr. Cattenoz ha convidat a totes les parròquies a consagrar-se al Cor Immaculat de Maria.

PS 8. Les properes missions seran:

Italià al febrer

Letònia al març

França al juny

Indonesia i Xina al juliol

Espanya al setembre

Si us plau, seguiu pregant molt per aquestes.

PS 9. Gloria Polo (Colòmbia) és un dels millors testimonis del nostre temps en el que tants catòlics han deixat Jesús.

Les seves paraules han acostat milers de persones cap a Ell. És difícil seguir sent la mateixa persona després d’escoltar-la. Trobareu el seu testimoni en aquest enllaç , religion/gloria_polo_ testimony.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 10. La parròquia de Medjugorje ens convida al VI Recés Internacional per a la Vida, del 9 al 12 de maig de 2018; al 19è Recés espiritual per a matrimonis, del 7 al 10 de novembre i finalment al 23è Recés Internacional per als sacerdots del 2 al 7 de juliol.

Inscriu-te a: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost. Si us plau, apunteu-vos amb les vostres organitzacions locals.