Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

14 de novembre de 2015 Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de novembre de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava, en presència d’una multitud de pelegrins. Un cop finalitzada l’aparició, va transmetre el missatge següent:

«Estimats fills, de nou vull parlar-vos de l’amor. Us he reunit al meu voltant en nom del meu Fill, segons la Seva voluntat. Vull que la vostra fe sigui ferma i que brolli de l’amor. Perquè els meus fills que comprenen l’amor del meu Fill i el segueixen, viuen en l’amor i en l’esperança. Han conegut l’amor de Déu. Per això, fills meus, pregueu, pregueu per poder estimar més i fer obres d’amor, perquè el que us demano no és la fe sola, sense amor i sense obres d’amor. Fills meus, això és una fe aparent, és vanitat. El meu Fill demana fe i obres, amor i bondat. Prego i us demano també a vosaltres que pregueu i visqueu l’amor, perquè desitjo que el meu Fill, quan miri els cors de tots els meus fills, pugui veure-hi amor i bondat, i no odi i indiferència. Estimats fills, apòstols del meu amor, no perdeu l’esperança, no perdeu la força, podeu aconseguir-ho. Us encoratjo i us beneeixo, perquè totes les coses d’aquesta terra -que malauradament molts fills meus posen al primer lloc- desapareixeran, i romandran només l’amor i les obres d’amor, que us obriran la porta del Regne dels Cels. Jo us estaré esperant en aquesta porta. En aquesta porta desitjo acollir i abraçar tots els meus fills. Us en dono gràcies!»

2. La mort no existeix!

Aquest mes de novembre, que tan sovint es tem, celebrem Tots Sants (no Halloween, Déu no ho vulgui!). I després el dia 2, commemorem els nostres difunts i preguem per ells (Vegeu PS1). La perspectiva de la mort hi és per a tot ésser humà, i molts tenen por d’ella. No obstant això, és simplement el pas d’aquesta vida a l’altra vida. En realitat, és el nostre naixement real. Aquesta és la raó per la qual la Santíssima Mare de Déu ens diu que “la mort no existeix.”

Quan va parlar del P. Slavko, que va morir el 24 de novembre de 2000, Ella no va dir en el seu missatge: “Va morir amb molta pau”, sinó que va dir: “Alegreu-vos amb mi, perquè el vostre germà Slavko ha nascut en el cel, i està intercedint per vosaltres!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Sant Bernat de Claravall va dir: “Quan estem a la terra, no hem nascut encara. Naixem quan entrem al cel. A la terra, som portats al ventre de la Mare de Déu”.

3. Consagra la teva mort!

Viure plenament en el ventre de la Mare de Déu significa desterrar la por a la mort i la por a aquest misteriós naixement que se’ns va prometre. Tota bona mare es prepara per al naixement del seu fill amb infinita cura i tendresa. Això mateix succeeix amb la Mare de Déu! Ella ens diu: “No, estimats fills, no sabeu com celebrar adequadament la mort dels vostres éssers estimats! Heu de celebrar la mort dels vostres éssers estimats amb alegria, la mateixa alegria que teniu en el naixement d’un nen”. Però en el nostre món, tan tancat en el materialisme, hem perdut la perspectiva definitiva de les nostres vides. En la mort, sovint no hi veiem res més que una sortida sense retorn, i la destrucció sense pietat, una paret desastrosa, quan en realitat és una porta preciosa, la porta que finalment s’obre a la vida per a la qual vam ser creats.

Per això, com a apòstols de la Santíssima Mare, proposo que consagrem la nostra mort al seu Immaculat Cor i al Cor de Jesús, perquè aquest moment crucial en les nostres vides ja pugui pertànyer totalment a Déu a través de les mans de Maria. Això es pot fer en 4 passos:

A – Ja podem donar gràcies a Déu pel moment que ha triat per portar-nos a casa cap a Ell. Sigui quin sigui el moment, demà o d’aquí a 50 anys, diem-li a Déu la confiança que tenim, ja que Ell ha triat el millor moment per a nosaltres des del punt de vista de la nostra eternitat.

B – Podem fer el següent pas, i donar-li gràcies per la manera com Ell ha escollit perquè tornem a Ell. Que la nostra imaginació no surti de control, perquè llavors podríem patir en anticipació alguna cosa que no passarà. Per contra, calmem la nostra imaginació, abandonant-nos totalment a les mans d’Aquell que sap molt millor que nosaltres què necessitem.

C – Fem un pas més, i donem gràcies a Déu pel temps que ha optat per prendre cap a Ell la persona més estimada per nosaltres. Demà? D’aquí a 50 anys? Que Ell sigui beneït, perquè aquesta elecció divina és el millor per a aquesta persona, per la seva felicitat eterna. Aquesta és una invitació a tenir gran confiança en Déu, lliurant-se a la seva santa voluntat d’amor.

D – I finalment, donem gràcies a Déu per la manera com Ell decideix prendre aquesta persona estimada.

Fer això requereix una profunda força interior, ja que podem trobar una forta resistència. És una oportunitat per canviar a la confiança que un nen té en el seu pare … Podem trigar diversos dies, però amb la gràcia de Déu i una fe viva, finalment podrem dir SÍ. I el gran do que ve d’aquest Sí, aquest lliurament confiat als plans divins, és la guarició de les nostres pors o ansietats abans de la mort. A les mans d’un Pare així, amb tan d’amor, com pot la por encara perseguir-nos? Com podria l’ansietat apoderar-se de nosaltres?

4. La marxa del petit Emmanuel

La Florence és una mare d’un nen de 6 anys de França, de prop de Lisieux. Quan va néixer el seu primer fill, ella estava tan sorpresa de veure en ell la meravella de la vida, que es va tornar cap al seu Creador per donar-li gràcies per aquesta gràcia. La Florence ja era una creient practicant i fervorosa, però el fet de convertir-se en mare va ser un pas de gegant en la seva intimitat amb Déu i la seva alegria de viure per a Ell. Se sentia molt petita davant d’aquell gran tresor, un ésser completament nou confiat a les seves mans. Molt aviat va comprendre que la vida del seu petit Emmanuel no li pertanyia a ella, sinó que li havia confiat el Creador, i que ella hauria de treballar amb Ell per ajudar el nen a convertir-se en el que era als ulls de Déu: per arribar a ser un sant. La Florence també va tenir altres fills, i els estimava a tots ells.

Un dia, a l’edat d’11 anys, l’Emmanuel va patir fortes convulsions a l’escola, i després d’exhaustius exàmens, el diagnòstic va arribar com una bomba: tenia 3 tumors cerebrals cancerosos, un d’ells no era operable. Només els pares que han perdut un fill poden imaginar el xoc. Dues possibilitats: O bé Déu faria una guarició miraculosa, o no ho faria. La Florence i el seu marit van començar a bombardejar el Cel amb pregàries constants i fervents. Quan es va difondre la notícia, els familiars van formar una cadena de pregària i dejuni per al nen.

La Florence, llavors va descobrir Medjugorje a través d’un missatge de la Mare de Déu compartit en la pregària. Aquest grup de pregària i adoració improvisat va portar moltes conversions i retorns cap a Déu que ningú podria haver esperat. Pel que fa a Emmanuel, estava alegre i consolava tots els que venien a casa amb un nus a l’estómac. Els seus pares no li amagaren la veritat. Quan es va assabentar de la notícia, al principi se sentia molest però després de rebre el sagrament dels malalts, va canviar i es va convertir en tot calma i serenitat, fins i tot mostrant bon humor.

La Florence va entendre que el Senyor se li enduria el seu fill, per la qual cosa va renovar la seva acció de gràcies que ella havia fet en el moment del seu naixement. Tot i que també ploraven molt, el dolor es barrejava amb glòria, com Jesús a la mort de Llàtzer. El seu fill havia completat la seva missió, havia de deixar-lo marxar. “El Senyor ha donat, el Senyor pren, beneït sigui el seu nom”, pensava.

Ella i el seu marit consagraren al nen de nou a l’Immaculat Cor de Maria i al Sagrat Cor de Jesús, de manera que quan se’n va anar, ells el portarien cap a la felicitat eterna. A la nit, quan Emmanuel va marxar, tots eren amb ell a cures intensives (permís especial obtingut segurament per la Mare de Déu!). Tot l’esdeveniment va ser molt senzill, com si marxés cap a un viatge. Emmanuel ja s’havia entregat a Déu, no havia estat arrencat. El funeral, d’acord amb tothom, no va ser un enterrament, sinó la celebració d’un “lliurament al cel”! Llàgrimes i somriures es barrejaven pacíficament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per aquesta família tan creient, l’Emmanuel és el seu vincle amb el Cel, el seu estimat tresor! Com Maria ens ensenya, varen viure la seva marxa com un naixement. Podem viure l’amor veritable i alegrar-nos quan el nostre ésser estimat entra a la seva vida real. “Si m’estiméssiu”, va dir Jesús, “us alegraríeu de saber que m’en vaig al Pare” (Jn 14, 28)

5. Una bonica iniciativa

El 7 de novembre, 80 persones van participar en una “Marxa per la Vida” des de l’hospital de Mostar fins a l’església de Medjugorje (35 km), després de 40 dies de pregària i de lluita contra la cultura de la mort, en particular, l’avortament (200.000 cada any a Bòsnia Hercegovina). Aquesta iniciativa, “40 Dies per la Vida”, és ecumènica i internacional, i alguns musulmans li donen suport. Pel cap baix 540 nens van ser salvats al món, dels quals 14 a Croàcia. Moltes dones expressen el seu pesar per haver avortat. Un bonic fruit de Medjugorje i els missatges de Maria!

6. Tenim un nou Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard?fref=ts

Seguiu-nos a twitter@childrenofmedj

Estimada Gospa, has viscut la mort dels teus pares, de Josep, Jesús, i diversos apòstols. Fes que els nostres cors siguin grans com el teu, guareix-nos de la frustració! Fes que desitgem allò que Déu vol a fi d’assaborir la veritable pau del cor.

Sor Emmanuel +

PS 1 Davant dels greus esdeveniments ocorreguts a Paris, Beirut i Ankar aquests darrers dies, preguem intensament per les víctimes i victimaris i doblem les nostres pregàries per la pau del món.

PS 2 El pare Grabriele Amorth el cèlebre exorcista de la Santa Seu i President de l’Associació Internacional d’Exorcistes ha publicat una advertència contra Halloween per tots aquells que ho veuen com un joc innocent. Transcric un extracte: “Penso que Itàlia està perdent l’esperit, el sentit de la vida, l’ús de la raó i que es destrueix a foc lent. Celebrar la festa de Halloween significa honorar el diable que, quan és adorat encara que només sigui una nit, reivindicarà els seus drets sobre els seus súbdits. No ens estranyem que el món vagi cap a la ruïna i que els consultoris dels psiquiatres i dels psicòlegs estiguin plens de nens amb insomni, violents, agitats i de joves víctimes d’obsessions, depressions o temptatives suïcides”.

PS 3 Els 9 dies abans del 8 de desembre (del 29 de novembre al 7 de desembre), preguem tan com puguem en família o comunitat demanant a Déu que la pròxima Festa de la Immaculada concepció la humanitat obri el seu cor a l’Any de la Misericòrdia.

PS 4 Campanyes de pregària per la Pàtria. Donem suport a aquestes meravelloses iniciatives perquè es multipliquin i donin mot de fruit.

A Espanya, cada dia 12 vegeu https://xn--rosarioporespaa-crb.blogspot.com.es/

A Argentina, cada dia 2 vegeu rezamosporargentina.blogspot.com.ar

Recordem tots els últims dimecres de mes la Marxa dels escarpins en defensa dels nens no nascuts, a les 16 davant del Congrés de la Nació a Buenos Aires (a l’Avda. Rivadavia entre Callao i Riobamba).

PS 5 La nostra pàgina Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte Youtube. Hi trobareu vídeos curts sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos també al twitter @EnfantsdeMedj

PS 6 No ho oblideu! El 24 de novembre celebrarem el 15 aniversari del naixement al Cel del pare Slavko (24 Nov 2000). Farà ploure moltes gràcies perquè ell intercedeix per tots nosaltres!

PS 7 Seguiu el programa vespertí de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o cel (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 9 – Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

 

15 d’octubre de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’octubre de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’un gran nombre de peregrins vinguts amb motiu de la festa de Santa Teresa (1r d’octubre) i dels Àngels Custodis. Després la Mirjana va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills: aquí estic entre vosaltres per encoratjar-vos, per omplir-vos amb el meu amor i per convidar-vos novament a ser testimonis de l’amor del meu Fill. Molts dels meus fills no tenen esperança, no tenen pau, no tenen amor. Busquen el meu Fill, però no saben com ni on trobar-lo. El meu Fill els obre els braços, però vosaltres ajudeu-los a arribar a la Seva abraçada. És per això, fills meus, que heu de pregar per tenir amor. Heu de pregar molt, molt perquè cada dia tingueu més amor, perquè l’amor venç la mort i fa que la vida perduri.

Apòstols del meu amor, fills meus, amb un cor senzill i sincer, uniu-vos sempre en la pregària per molt lluny que estigueu els uns dels altres. Animeu-vos mútuament en el creixement espiritual, com jo us animo a vosaltres. Jo vetllo per vosaltres i estic al vostre costat sempre que penseu en mi.

Pregueu també pels vostres pastors, per aquells que han renunciat a tot pel meu Fill i per vosaltres. Estimeu-los i pregueu per ells. El Pare Celestial escolta les vostres pregàries. Us en dono gràcies.»

És probable que degut a les restriccions, d’ara endavant les aparicions del dia 2 de cada mes deixin de ser públiques i que la Mirjana rebi la Gospa en privat. Estem a l’espera del pronunciament del Papa Francesc sobre Medjugorje.

2 – “La guerra s’acabarà!” La Mare de Déu del Rosari és l’advocació escollida per la Mare de Déu per presentar-se a Fàtima. Allí va demanar que es resés el Rosari per la finalització de la guerra del 1914/18. Octubre és el mes del Rosari, és una bona ocasió per detenir-nos, reflexionar i preguntar-nos: Què he fet amb el meu Rosari per la detenció dels conflictes? Aquest remei per desfer els plans funestos de Satanàs continua essent, després d’un segle, tan poderós com aleshores, i ho és més que mai! (al 2017 es complirà un segle de les aparicions de Fàtima). Si descobríssim al Google que existeix un medicament miraculós inventat per un científic d’alt nivell que permet obtenir serenitat, pau en el cor i la solució dels problemes familiars…, una medicina d’eficàcia provada des de fa molt de temps en totes les capes socials, que no pot ser exportada sinó únicament comprada en un remot llogaret de la Xina a un preu molt elevat…, estic segura que molta gent hi aniria, encara que per fer-ho hagués d’arribar a vendre part dels seus béns per poder-se pagar el viatge i poder adquirir aquell producte tan meravellós. I ben fet que farien!

Aquest remei miraculós existeix i s’amaga en el calaix de la nostra tauleta de nit o penja del mirall retrovisor del nostre cotxe. Si cal comprar-lo, el seu preu és molt econòmic. És el rosari! Llavors, perquè no l’agafem fort amb les mans i preguem amb fervor? Per què dubtem de les promeses que la Mare de Déu ens va fer amb l’únic propòsit d’evitar-nos les angoixes i tortures de las guerres interiors i exteriors? Per què ignorem les seves paraules i preferim aferrar-nos a miratges de falses felicitats que ens ofereixen els mitjans o romandre en la presó de la nostra mandra espiritual? “Estimats fills, desperteu del somni de l’ànima! ens diu la Mare de Déu, he vingut per ajudar-vos. Desitjo abraçar-vos però vosaltres no voleu refugiar-vos entre els meus braços”. “M’agraden totes les vostres oracions fetes amb el cor, però de manera especial, el vostre Rosari de cada dia”. “Un simple rosari pot realitzar miracles en el món i en les vostres vides!”.

A través del beat Alain de la Roche, op, la Mare de Déu ha promès gràcies sorprenents a qui resi el rosari:

“Aquell que perseveri en el rés del meu rosari rebrà totes les gràcies que em demani. Prometo la meva especialíssima protecció i grans beneficis als qui recitin el meu rosari amb devoció. El rosari és un escut poderós contra l’Infern; destrueix vicis, allibera del pecat, acaba amb les heretgies. El rosari farà brollar les virtuts i obtindrà la misericòrdia divina per les ànimes; l’amor de Déu substituirà l’amor del món en els cors, elevant-los als desitjos dels béns eterns. Quantes ànimes se santificaran per aquest mitjà! Qui es consagra a mi per mitjà del rosari no morirà. Aquell que resi pietosament el meu rosari, meditant els seus misteris, no coneixerà la mort eterna. Els veritables devots del meu rosari no moriran sense l’auxili de l’Església. Desitjo que aquells que recitin el meu rosari obtinguin en la seva vida i a la hora de la mort, llum i plenitud de gràcies i que participin dels mèrits dels Benaurats. Alliberaré promptament del Purgatori les ànimes que hagin resat el meu rosari amb fervor. Els veritables fills del meu rosari gaudiran en el Cel d’una glòria singular. Assistiré en totes les seves necessitats als qui propaguin el rés del meu rosari. He obtingut del meu Fill que els confrares del Sant Rosari tinguin per germans, tant en la vida como en la mort, als sants del Cel”, etc.

3 – Beneïda família! Enmig de les turbulències suscitades pels qüestionaments sobre la família, desitjaria fer ressonar aquí la veu afable, cristal·lina, profètica, penetrant i guaridora de la santa Mare de Déu. Des del 1981, a Medjugorje ens ha anat donant totes les pistes que necessitem avui dia perquè les nostres famílies siguin sanes i santes.

Escoltem la seva veu i visquem les seves directrius donades en els seus missatges! Haguéssim pogut evitar tants drames, trencaments, perversions i depressions que han minat el món occidental, si haguéssim posat en pràctica els seus consells maternals! Heus aquí alguns d’aquests consells que els vidents ens han transmès en el decurs d’aquests anys:

“Estimats fills, Satanàs vol destruir les vostres famílies i treballa dia i nit. Resistiu-lo, amb el rosari a les mans”.

“Que els pares preguin amb els seus fills, que els fills preguin amb els seus pares. D’aquesta manera, units en l’oració, Satanàs no podrà aconseguir res contra vosaltres”.

“Us convido a pregar cada dia en família. L’oració en família és EL remei per guarir el món d’avui”.

“Un simple rosari pot realitzar miracles en el món i en les vostres vides”.

“Que el vostre primer grup de pregària sigui la vostra família”.

“Quan pregueu junts, Jesús és enmig vostre. L’objectiu de la pregària en família és fer que Jesús estigui amb vosaltres”.

Quan Jesús és amb nosaltres, quina altra cosa podem necessitar, tenint Déu a la nostra llar! Jesús, per descomptat, realitza un treball diví entre nosaltres. A un li portarà la pau, a un altre la sanació, l’alliberació, l’alegria, el consol, la llum… i la nostra vida familiar es transformarà. Si preguem cada dia, Jesús viurà amb nosaltres, serà un membre més de la nostra família. Fins a tal punt que el pare, la mare, l’oncle parlaran d’Ell amb amor i respecte i els nens que viuen allà entendran que Déu és gran, que Déu existeix, que és bo ja que el pare i la mare es dirigeixen a Ell amb amor. I d’aquesta manera les llavors de la fe es depositaran en els seus cors. Però si els pares mai no parlen de Déu en família, els nens comprendran que Déu no existeix o, si existeix, no és important.

Jesús fa guàrdia a casa nostra. Omple la casa amb la seva presència i estem feliços. Neutralitza poc a poc tots els virus que destrueixen la família: la crítica, l’odi, la gelosia, l’enveja… sense oblidar la pornografia que envaeix tantes llars. Una enquesta ha demostrat que la pornografia és la causant de més del 70% dels divorcis. Jesús netejarà tot allò que espatlla els nostres cors, el compartir, l’ajuda mútua, el perdó. Si els membres d’una família mai no es demanen perdó, la família està en perill. És molt saludable no anar a dormir sense haver fet les paus entre nosaltres.

D’aquesta manera quan Satanàs arriba a casa nostra per realitzar la seva feina de destrucció, veu que el lloc ja està ocupat per una altra persona. Veu que Jesús és allà i queda atemorit. Deixa caure les seves armes i ja no ens pot fer cap mal. Jesús l’ha vençut a la creu i des d’aquell moment l’enemic no suporta la seva presència. Una família que prega cada dia, construeix una barrera de contenció contra el mal, contra el Destructor. Aquesta barrera és Crist mateix! Però en una família que no prega, on és la barrera? No n’hi ha, i la família està en perill.

Acostumem ha sentir comentaris com el següent: “Ara ja ens podem casar perquè tenim tot el que necessitem per formar una bona família: casa, diners, feina, salut… tot”. Però si Jesús no està en el centre de la família, on és la seva protecció? Quan el Destructor arribi per arrasar-la, no serà ni la casa, ni la feina, ni els diners qui l’allunyarà. Només Jesús pot fer-ho! És preferible tenir Jesús i ser pobre que posseir molts béns sense Jesús. Quan Maria va escollir el poblet de Medjugorje va dir: “Aquí he trobat veritables creients!” Per aquelles famílies, Jesús era el seu únic bé!

Si algú de la família blasfema, ignoreu-lo. Mantingueu-vos tranquils, feu veure que no heu sentit res, però en el vostre cor beneïu Déu. Llavors la vostra benedicció anul·larà l’efecte de la blasfèmia. El que blasfema es cansarà de blasfemar abans que vosaltres us canseu de beneir Déu! D’aquesta manera conservareu la pau en el vostre cor i aquesta pau fluirà al vostre voltant. Déu té un pla de santedat per a tots els membres de la vostra família. Si pregueu, sereu l’instrument de Déu per aquells que no coneixen el seu amor. “No discutiu”, ens diu Maria. Els cors s’obren mitjançant l’exemple i no pas a través de discussions.

La Mare de Déu vingué per suplicar-nos: “Renoveu la pregària en família!”. Avui dia l’atac és molt fort, necessitem armes poderoses per no ser derrotats.

Preguem molt pel Sínode de Roma!

4 – He tornat encantada de la nostra missió per Espanya, del 15 al 26 de setembre. Va començar a Sevilla i va acabar a Madrid, passant per Almería, Badalona (a prop de Barcelona), Manresa, Igualada, València, Saragossa, Logronyo, Salamanca i León. Em va commoure la qualitat de l’atenció dels qui vingueren a les trobades i el creixent interès que a Espanya hi ha cap a la gràcia particular de Medjugorje. Excepte en dues, totes les esglésies vessaven de plenes, especialment les més grans. Agraeixo als sacerdots i els organitzadors per la càlida acollida que em donaren. Estan i romandran en les meves pregàries i en el meu cor, tot esperant que la feina començada allà creixi, com el Senyor ho disposi. Agraeixo també de manera especial als quatre membres del nostre petit equip! Hem recorregut junts molts quilometres entre ciutat i ciutat, la furgoneta ens servia d’escriptori i de capella! Foren 12 dies de profunda comunió espiritual, un veritable regal del Cel!

Estimat Jesús, quan arribi el meu últim dia i em presenti davant teu, potser em diràs: “T’he enviat la meva Mare, has fet tot el que Ella t’ha demanat? com a mínim ho has intentat?”

Sor Emmanuel +

PS 1 – El 14 d’octubre vam celebrar el primer aniversari del naixement en el Cel del nostre germà “Doudou”, Jean-François Callens. Que ell ens ajudi a evangelitzar i reforci el nostre amor per l’Església.

PS 2Campanyes de pregària per la pàtria. Donem suport a aquestes boniques iniciatives perquè es multipliquin i donin molt de fruit.

PS 3  -Pàgina Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos curts sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) i a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 – Trobareu un bonic muntatge amb fotos i música del Festival de Joves a: https://www.youtube.com/watch?v=lOU5BCzhQcs

Vídeo de 40 min amb sor Emmanuel, “Comment vivre la Messe“ (Com viure la Missa – en francès) https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html Per vídeos de sor Emmanuel en anglès, entrar a https://sremmanuel.org/video/

PS 5 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o cel (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 7 – Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

 

14 de setembre de 2015, festa de l’exaltació de la Creu: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de setembre de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava, en presència d’una multitud de pelegrins. Un cop finalitzada l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, estimats apòstols meus de l’amor, els meus portadors de la veritat, us convido novament i us reuneixo al meu voltant perquè m’ajudeu, perquè ajudeu tots els meus fills assedegats d’amor i de veritat, assedegats del meu Fill. Jo sóc una gràcia enviada pel Pare Celestial per ajudar-vos a viure la Paraula del meu Fill: estimeu-vos els uns als altres! Jo vaig viure la vostra vida terrenal i sé que no és sempre fàcil, però si us estimeu els uns als altres, pregareu amb el cor i assolireu els cims espirituals, i se us obrirà el camí cap al Paradís. És allà on us espero jo, la vostra Mare, perquè jo sóc allà. Sigueu fidels al meu Fill i ensenyeu la fidelitat als altres. Estic amb vosaltres, us ajudaré. Us ensenyaré la fe perquè sapigueu transmetre-la als altres de manera correcta. Us ensenyaré la Veritat perquè sapigueu discernir. Us ensenyaré l’amor perquè conegueu què és el veritable amor. Estimats fills, el meu Fill parlarà a través de les vostres paraules i de les vostres obres. Us en dono les gràcies! “

2. Restriccions que hem d’acceptar. Darrerament s’han produït alguns canvis a Medjugorje. La Marija no ha obert més el Centre Magnificat en el moment de l’aparició diària com acostumava a fer; l’Ivan i en Jakov encara van amb el pare Marinko cada tardes a pregar amb els pelegrins, però sense transmetre els missatges: l’Oficina d’Informacions ha deixat de posar a disposició el missatge del dia 2 rebut per la Mirjana, com ho feia abans; l’Ivan no ha convidat més els pelegrins a participar de l’aparició nocturna a la muntanya amb el seu grup de pregària, etc.

Conservem la pau encara que aquestes restriccions s’intensifiquin, perquè la Gospa té el seu pla i el durà a terme. Els vidents ho saben i ho acullen tot amb serenitat. És molt probable que es tracti de mesures locals de prudència abans del pronunciament del Papa Francesc sobre Medjugorje i també amb la finalitat d’evitar curiositats davant d’allò extraordinari que allunyaria als pelegrins d’allò essencial. D’altra banda, per aquells que no estan en el camí i necessiten signes per trobar-se amb Jesús i seguir-lo, aquests “regals” de Maria d’aquests últims anys han donat molt de fruit. Feliçment Déu bufa cap on vol i mai no podrà ser limitat per l’home. Les seves gràcies no disminuiran; ans al contrari, en els moments d’adversitat es multipliquen!

El Papa Francesc encara no s’ha pronunciat sobre Medjugorje, per tant, cap declaració, encara que provingui d’un “vaticanista”, té autoritat. Haurà de ser considerada tan sols com una opinió personal. No recaiguem en un esperit d’agitació. El seu pronunciament es donarà a conèixer a través dels llocs oficials del Vaticà. Preguem en pau pel Papa Francesc que carrega una gran responsabilitat i pel seu entorn.

Redoblem la nostra acció de gràcies i fugim del pessimisme o, encara pitjor, de la crítica que entristiria a Maria i retardaria el seu pla. Ella ens espera en l’oració. El seu Cor vencerà!

3. Súplica per França. Comparteixo aquesta bellíssima pregària pel meu país, que també es pot fer servir per altres nacions pel fet de ser de molta actualitat, especialment a Occident. Volent prescindir de Déu impedim la nostra pròpia felicitat; però encara hi som a temps: Déu escolta el nostre clam!

“Senyor, Déu nostre, estem aclaparats per tot el que succeeix al nostre país però confiem en totes les teves promeses. Recorrem a Tu que ets el nostre auxili ja que sense Tu no podem res. Jesús, tu que vares dir: “Demaneu i se us donarà”; et supliquem que ens ajudis a fer que França es pugui tornar a aixecar.

Reconeixem davant Teu, com a propis, els pecats dels nostres dirigents i legisladors escollits, i ens solidaritzem amb ells per haver-los escollit.

Reconeixem davant Teu, com a propis, els pecats de l’Església de la qual som membres, perquè som u en el teu Cos.

Reconeixem davant Teu la nostra responsabilitat personal per haver permès que les idees del món envaeixin els nostres cors fins infectar-los. Hem rebutjat els paràmetres de la Veritat i del Bé comú i donem anti- testimoni.

Perdó per haver-nos deixat desarmar sense presentar combat! Perdó per no haver fet tot allò que està a les nostres mans per transmetre la nostra Fe i mantenir-nos ferms en l’Esperança i en la Caritat. Només això fa que sigui possible la construcció d’una Civilització de l’Amor on a cadascú li correspon un lloc.

Reconeixem que els nostres cors estan freds, plens d’egoisme, preocupats només per nosaltres i pels nostres, mancats d’amor generós vers Tu i vers els altres. Dia rere dia pequem de pensament, paraula, obra i omissió. Perdona’ns!

Senyor, agenollats davant teu, mitjançant les nostres pregàries, els nostres dejunis i llàgrimes i l’Adoració reparadora implorem la teva Misericòrdia perquè tan sols ella pot salvar-nos. Dóna’ns el teu Esperit Sant, mantingues els nostres cors en la humilitat i el penediment, il·lumina els nostres pensaments, inspira’ns per orientar la nostra acció segons la teva Voluntat i no segons els nostres desitjos.

Senyor Déu nostre, t’ho supliquem amb l’alegria que ens dóna la seguretat de la Victoria final: acull França i tots els seus habitants en el Cor de Jesús unit al Cor de Maria. Que fixin allà la seva llar per sempre perquè s’instauri el teu Regne que renovarà les nostres institucions segons la veritat i la justícia. Ajuda’ns a servir-te segons la teva Voluntat, per amor a tu i als nostres germans, pel triomf de la Pau. Glòria i lloança a Tu en l’Esperit Sant. Amén. (Veure PS 1)

4. Molta gent es pregunta què es pot esperar del Sínode sobre la família. Podrem sortir del pou on ens trobem o acabarem enfonsant-nos encara més? Això és un veritable dilema. La qualitat del fruit dependrà de la qualitat de l’arrel i de la font utilitzada. Des de fa 34 anys, la Mare de Déu ens explica de forma molt clara com reestructurar i sanar la família. Joan Pau II, en la seva magnífica obra “La Teologia del cos”, ens ha donat llums essencials i profètiques. Tenim totes les claus al nostre abast. Però no és suficient tenir una clau si la deixem en un calaix; l’hem d’utilitzar.

També Sor Lucía de Fàtima va donar a conèixer la seva opinió. El Cardenal Caffara de Bolonya va ensenyar una carta d’ella en resposta a la seva petició de pregària pel seu ministeri sobre la Família. Per sorpresa, ella li va respondre en un escrit a mà (carta conservada en els Arxius romans) on declarava: “La Santa Mare de Déu em va dir que el dimoni s’afanyava a entaular una batalla decisiva contra Ella. Una batalla decisiva! És la batalla final on un costat triomfa i l’altre és derrotat. És per això que ara hem d’escollir si som de Déu o del dimoni. No hi ha cap altra possibilitat. (…) L’última batalla entre el Senyor i el regne de Satanàs serà sobre el Matrimoni i la Família. No temi! Qui treballi per la santedat del Matrimoni i de la Família haurà d’afrontar dificultats i oposicions de tota mena perquè es tracta d’una qüestió decisiva”. Després Sor Lucía va concloure: “De tota manera, la Santíssima Mare de Déu ja ha aixafat el cap de la serp”.

La batalla final? Una qüestió crucial? Allà estem! El vertigen s’apodera de nosaltres davant l’enfonsament de la família, hàbilment orquestrat pels “operaris del Mal”, els agents de l’enemic del gènere humà. Joan Pau II ho deia: “Quan la pedra angular és assolida, tot l’edifici s’ensorra”.

Davant d’un atac fort calen armes adequades! És per això que en les seves reiterades vingudes Maria ens indica el camí a seguir “El món es troba en un moment de prova perquè ha oblidat i ha abandonat Déu. Per això, fillets, sigueu aquells que busquen i estimen Déu sobre totes les coses. Estic amb vosaltres … ”

Els seus missatges estaran sempre a la nostra disposició, confirmant l’Evangeli. Maria estarà sempre disponible, desitjosa d’ajudar-nos, de veure’ns arribar a la santedat. I amb Ella ho tenim tot!

Estimats germans i germanes, feu tot el que Ella us digui i Ella ho farà tot per vosaltres!

5. La Vicka ha tornat a casa, però encara està massa feble per rebre els pelegrins. Ella ofereix tots els seus sofriments a Jesús pels plans de la Mare de Déu i per nosaltres, els seus fills, perquè coneix el fruit d’aquesta ofrena. Un dia, la Mare de Déu li va dir: “Molt poques persones comprenen el gran valor del sofriment quan és ofert a Jesús”. Des d’aleshores la Vicka sempre ha conservat el seu extraordinari somriure fins i tot enmig de les seves pitjors malalties.

6. A petició (inspirada) de Sor Briege McKenna, estic preparant un llibre sobre la Misericòrdia per a l’Any de la Misericòrdia. Envieu-me (en la vostra llengua d’origen) els vostres testimonis que donin glòria a la Misericòrdia Divina i que serviran d’aliment als qui encara no coneixen l’amor de Déu. Us ho agraeixo per endavant!

(gospa.fr@gmail.com)

7. Sor Emmanuel estarà en missió a Espanya del 15 al 25 de setembre. No us perdeu aquestes trobades que són moments de gràcia molt especial i convideu també els vostres coneguts i amics i acompanyem-la amb la nostra pregària perquè doni molts fruits.

Entrant en el següent link trobareu el programa complet. També al PS 2 detallem els diferents llocs que visitarà.

https://www.dropbox.com/s/bm3earq4sbw6y2k/SOR%20EMMANUEL%202015.pdf?oref=e&n=100236571

Estimada Gospa, tu ets la causa de la nostra alegria, ets l’estel de l’aurora que anuncia l’arribada del Dia veritable!

Sor Emmanuel +

PS 1 Extret de “França, m’agenollo perquè t’estimo!” Profecies i consells rebuts per Axelle durant l’oració, clam sorgit del cor ferit de Déu per la seva filla gran. Pistes d’esperança (en francès). Ed du Parvis. 144 p. 15 € + despeses d’enviament.

PS 2 Detallem a continuació els diferents llocs on hi haurà les trobades amb Sor Emmanuel en la seva missió a Espanya

15 Setembre 2015-Sevilla – Parròquia: CORPUS CHRITI

Avda. Manuel Siurot, 48-Paseo de la Palmera, 39

18.30h. Rosari, Conferència, Eucaristia, Adoració, Consagració a Maria. (Confessions)

Tel. 665 287 467

16 Setembre 2015-Almeria – Parròquia: SANTA TERESA DE JESÚS

C/ Rafael Alberti, 2

18.30h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 676 814 733

17 Setembre 2015-Alicante – Parròquia: NUESTRA SEÑORA DE GRACIA

Plaza Montanyet 7

18h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 628 748 526

18 Setembre 2015-Badalona – Parròquia: SANT SEBASTIÀ

Avinguda Terrassa s/n

18h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 629 792 849 /676 059 594

19 Setembre 2015-Manresa – Parròquia: SANT JOSEP

C/ Sant Josep, 41

11h. Eucaristia. 12h. Conferència.

Tel. 629 792 849

19 Setembre 2015-Igualada – BASÍLICA SANTA MARIA DE IGUALADA

C/ Santa Maria, 8

18h. Conferència. 20h. Eucaristia.

Tel.629 792 849

20 Setembre 2015-Valencia – Parròquia: SAN MIGUEL Y SAN SEBASTIAN

Plaza San Sebastián, 1

18.30h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

21 Setembre 2015-Zaragoza – BASÍLICA PARRÒQUIA SANTA ENGRACIA

C/ Tomas Castellano, 1

16.30h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 616 648 136

22 Setembre 2015-Logroño

Parròquia: SAN PABLO

19h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 626 359 809

23 Setembre 2015-Salamanca – RESIDENCIA UNIVERSITARIA AMOR DE DIOS

C. Toro, 51

18.30h. Rosari, Eucaristia. (Confessions)

Tel. 628 633 769

24 Setembre 2015-León – Parròquia: SAN JOSE DE LAS VENTAS

Avda. Mariano Andrés, 68

18h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 659 620 585

25 Setembre 2015- Madrid – Parròquia: SANTA MARIA MICAELA Y SAN ENRIQUE

Plaza San Amaro s/n y C/ General Yague 23 entrada a la parròquia

línea bus n 3, metro / Estrecho Cuzco

18h Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel.609 154 339 / 617 391 047

PS 3 Pàgina Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos curts sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) y a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o cel (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 6. Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes, podeu inscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

 

17 d’agost de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El diumenge 2 d’agost de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’una immensa quantitat de joves que havien assistit al Festival. Després la Mirjana va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, com a Mare que estima els seus fills, jo veig com n’és de difícil el temps que us toca viure. Veig el vostre sofriment. Heu de saber però, que no esteu pas sols. El meu Fill és amb vosaltres. És arreu: no és visible però el podreu veure si el viviu. Ell és la llum que us il·lumina l’ànima i us dóna la pau. Ell és l’Església que heu d’estimar i per la qual heu de pregar i lluitar; no només amb les paraules, sinó també amb les obres de l’amor. Fills meus, feu que tothom conegui el meu Fill, feu que sigui estimat, doncs la veritat està en el meu Fill nascut de Déu, Fill de Déu. No perdeu el temps en rumiar massa, us allunyareu de la veritat. Amb un cor senzill accepteu la Seva Paraula i viviu-la. Si viviu la Seva Paraula, estimareu amb un amor misericordiós. Us estimareu els uns als altres. I quant més estimeu més us allunyareu de la mort. Per tothom que visqui la Paraula del meu Fill i l’estimi, la mort serà la seva vida. Us dono les gràcies! Pregueu a fi que pugueu veure el meu Fill en els vostres pastors, pregueu perquè en ells El pugueu abraçar”

2. Abraçar Jesús en els sacerdots? La Santíssima Mare de Déu utilitza aquí una expressió que ens fa rumiar. Per cert, no ens està demanant que ens llencem als braços dels nostres sacerdots! Es refereix a una altra realitat molt profunda i benèfica.

Què més podríem desitjar que tenir la possibilitat d’abraçar Jesús? I la Mare de Déu ens convida a fer-ho! Si estiguéssim davant de Jesús correríem a abraçar-lo i voldríem que aquella abraçada durés eternament. I si es presentés davant nostre enmig dels seus patiments, l’abraçaríem amb més amor encara, perquè desitjaríem consolar-lo. Experimentaríem aquell intercanvi d’amor tan dolç. Però tornem als sacerdots. Fàcilment el nostre pensament vola cap als sacerdots en els quals podem veure Jesús sense cap obstacle. Els seus afanys, els seus zels, el sacrifici de les seves vides, les seves paraules… Ens resulta senzill estimar-los i desitjar alleugerir les seves fatigues per mitjà de la nostra pregària.

Aquestes paraules de Maria ens confirmen que la pregària pels sacerdots i els sacrificis de les nostres vides per ells complauen infinitament Déu i representen per Jesús una veritable abraçada. Aquestes paraules renoven en nosaltres l’entusiasme i la força per pregar per ells i oferir la nostra vida en sacrifici per la seva santificació. Constato que el Cel ja no ho demana únicament a algunes ànimes privilegiades com al segle passat a Teresa Musco, el Pare Pío, Concepció, santa Teresa, etc. sinó que ens ho demana a tots. I Maria ens ho explica: Preguar pels sacerdots, oferir-nos totalment per ells, equival a abraçar Jesús!

Però com ho fem en el cas d’alguns sacerdots en els quals ens és difícil veure Jesús? Aquí la fe ve a ajudar-nos novament. Maria ens diu que Jesús és l’Església. Déu meu! L’Eglésia d’avui és Jesús? Jo podria abraçar- lo a Ell a través d’Ella? L’Església per cert, és aquesta esposa que engendra nous sants, amagats de les mirades dels homes, però igualment està coberta de tantes llagues! Més que córrer a abraçar-la, no se’ns apoderaria una sensació de repugnància?

Però crec que Jesús està en tots els seus sacerdots, els sants, els purs, aquells que ens condueixen pel camí del Cel i també en aquells no tan bells, aquells que ens fereixen i ens repugnen… Jo, pecadora, m’animo a queixar-me quan Jesús, l’Innocent, viu en aquells sacerdots? Ell és l’innocent. Quins turments, quin mal, quina agonia que Ell viu en els sacerdots que cometen pecats d’impuresa, pecats d’avarícia, pecats de victimitzar altres. No, no volem fugir davant d’aquestes ferides podrides! Volem pregar per ells!

No sé de cap altra manera d’abraçar Jesús en un sacerdot, que pregar per ells i l’Església, i sacrificar-nos per ells. Dins de l’Església, veiem tants exemples bonics de maternitat espiritual! Donem-nos suport els uns als altres en l’amor a l’Església! Que puguem lluitar per ella mentre lluitem en contra de la nostra pròpia corrupció. Aquesta lluita té a veure amb una batalla interior, perquè l’abraçada que podem oferir a Jesús a través dels seus sacerdots és interior.

3. Assumpte Medjugorje. Res, de moment recordem que a Roma és encara estiu!

M’agrada molt rememorar aquest testimoni de la Mirjana sobre el sant pare Joan Pau II: “Un sacerdot em va dir que el Papa experimentava un gran afecte per Medjugorje perquè dos mesos abans de l’inici de les aparicions ell li pregava a la Mare de Déu demanant-li que tornés a la Terra. Li deia: “No puc jo tot sol; Iugoslàvia, Txèquia, Polònia, etc., tots aquests països són comunistes. Jo sol no puc amb tot això. Et necessito”. Quan més tard va saber que a Iugoslàvia, en un país comunista, la Mare de Diu s’apareixia en el petit poble de Medjugorje va dir: “Aquesta és la resposta a les meves pregàries” (Intercanvi de preguntes i respostes d’octubre 2009 a Medj).

El 2 d’agost, el Cardenal Schönborn de Viena ha enviat aquestes paraules d’alè als milers de joves reunits a Medjugorje al Festival dels Joves (Veure PS 1):

“Estimats joves, que esteu reunits a Medjugorje de nou en gran nombre! Aquests darrers dies, jo sóc amb vosaltres, intensament units en un sol cor amb vosaltres i en la pregària. Avui celebrem el memorial de Sant Ignasi de Loiola. Ell tenia un sol desig: posar-se ell mateix completament a disposició de Déu per a la difusió del seu Regne! Aquesta disposició va portar tants grans fruits. El més recent, és el nostre estimat Sant Pare Francesc, el primer Papa de l’ordre dels jesuïtes. Confiem-lo a la Mare de Déu, a ell i al seu ministeri. Jesús ens diu que fem nostre el que Sant Ignasi va posar en pràctica: Aquí em teniu! Amb tu i en comunió amb tu vull viure la meva vida!”

Que el Senyor us beneeixi i aquests dies que passareu amb Ell i amb la seva Mare a Medjugorje! Si us plau pregueu pel Sínode sobre la Família! Atentament, el cardenal Christoph Schönborn! ”

Per la meva part crec que el silenci del papa Francesc sobre Medjugorje és positiu; penso que espera el moment favorable per expressar la seva opinió.

Una anècdota petita, però significativa que val la pena compartir aquí: el dimecres 17 de juny, Douglas, un vell amic meu que sovint ve a Medjugorje, es va reunir amb el sant pare Francesc durant l’audiència general arran de la seva catequesi sobre la família. Inspirada aquell dia sobre l’Evangeli on un jove fill d’una mare vídua era dut al cementiri (Lluc 7: 11-15). Douglas va dir a Francesc: “Sant Pare, això és exactament el que està succeint en Medjugorje: alguns sacerdots arriben morts interiorment i a Medjugorje Jesús els ressuscita i els torna a la seva Mare”. El Papa va respondre amb convicció profunda,”Ho sé, ho sé!”

L’11 d’agost els vidents es reuniren amb els Franciscans de la parròquia per parlar sobre la situació actual de Medjugorje. Marija ens ha dit que efectivament “vivim en un temps de confusió i necessitem trobar una línia comuna. Sigui quina sigui la decisió que es prengui a Roma, me n’alegraré molt! No tenim res a témer perquè Medjugorje té 3 coses que ningú no podrà treure-li: la muntanya de Krizevac, el turó de les Aparicions i la pregària. Ningú pot impedir-nos pregar. La Mare de Déu veu que falta pau en el cor de l’home i ella ens diu: “Pregueu, pregueu, pregueu. Que la vostra vida sigui pregària!”

3. Joël ens explica l’episodi clau que va canviar la seva vida: “Jo anava a Medjugorje amb poc entusiasme, portant com a equipatge, ja en el crepuscle de la meva complerta vida, les meves penes, els meus problemes, un bon grapat de traïcions, tots els ingredients que apuntaven a un futur més aviat pessimista.

Un jove seminarista ens acompanyava, era molt agradable, però una mica molest amb totes les seves certeses. Sóc advocat, ple de lògica cartesiana, i estic acostumat a resoldre els meus problemes pel meu compte, sense tenir en compte els altres. Tan aviat com vam arribar, em vaig sentir embolcallat per aquesta presència materna, molt dolça, però també molt poderosa i definitiva. Així que em vaig deixar portar i em topo en cada moment amb l’amor de tothom, en múltiples detalls. La Santa Mare s’ha fet càrrec de mi, ella ens coneix perfectament, i sap què necessitem.

De retorn a França, la Santíssima Mare m’envia a la seva escola. Tinc necessitat de servir els altres, així que em poso a ajudar aquí i allà en petites coses que no semblen molt importants per a mi, però segurament per Déu ho són. Malgrat ser molt poc traçut, he rebut molt dels altres, molta comprensió, mansuetud, amor. Cada vegada més, durant la missa, en el moment de la Consagració, sento la intensa necessitat de contemplar la sagrada forma amb gran atenció i fervor.

El jove seminarista del qual parlava es va convertir en sacerdot, i va venir a celebrar la seva primera missa a la meva parròquia. Em vaig agenollar i vaig tancar els ulls. Quan vaig obrir els ulls durant la Consagració, em vaig sorprendre: el sacerdot “desapareix” gradualment i veig a nostre Senyor Jesús, envoltat dels seus deixebles. A més, totes les persones que assisteixen a la missa encara hi eren. Vaig veure molts àngels que, amb la seva presència, estaven beneint aquesta escena, que no era altra que l’últim Sopar del Senyor! El que més em va impressionar és que aquest sopar era animat, no era estàtic! A més d’una gran bellesa, aquesta escena emanava un sentiment d’amor i pau incommensurable, lluny de totes les proves de les nostres vides! Llavors sento que realment no vull deixar mai aquest lloc on un s’hi sent tan increïblement bé. Això no era una al·lucinació, no tinc cap dubte sobre això, això era real.

A poc a poc tot torna ser com abans, però mai no oblidaré aquesta trobada amb Jesús viu; viuré sempre de manera diferent, intensament, la Santa Eucaristia”.

Aquestes paraules d’en Joël són per nosaltres com un toc d’atenció sobre la nostra manera d’acollir l’immens regal que Jesucrist ens ofereix mitjançant la seva presència real. Crec que l’adoració de Jesús Eucaristia salvarà el món d’avui de tots els seus horrors i insensateses! No és casual que les capelles d’adoració es multipliquin en l’Església. Quan adorem Jesús, sobre tot és Ell qui ens mira i la seva mirada de Creador reconstrueix el nostre ésser més profund. Ell reuneix els trossos dispersos que la nostra vida ha dividit i recrea en nosaltres aquella unitat íntima que és la nostra pròpia bellesa i que ens permet estimar. Restaura així la nostra pau interior i ens fa tornar a allò que som en realitat, en el magnífic pla de Déu. En una paraula, ens recrea amb una infinita delicadesa. És la mirada de Crist sobre Pere, després de la seva negació, que li ha permès a aquell estimat apòstol convertir-se en “Sant” Pere. Una sola mirada va ser suficient, però quina mirada!

Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html trobareu un vídeo de 40 minuts, Com viure la Missa (en francès).

4. Mireu el nostre petit vídeo amb fotos i música sobre el Festival dels Joves. Més de 500 sacerdots els acompanyaven. https://www.youtube.com/watch?v=lOU5BCzhQcs

5. La Vicka ha tingut una recaiguda! Des del mes de març la Vicka ha desaparegut de l’escena a Medjugorje. Efectivament, va ser sotmesa a una operació quirúrgica a Roma. És la quarta vegada que els cirurgians intenten compondre la seva esquena que ja ha patit moltes envestides (caigudes i cops) i es troba en molt males condicions. Sembla que encara no està recuperada. Ara per ara se sotmet a una teràpia a Croàcia i no se sap encara quins seran els resultats. Per tant, unim els nostres cors i les nostres veus perquè recuperi la salut, si això forma part del pla de Déu per ella, i perquè pugui continuar amb el seu meravellós ministeri de ser testimoni. Ella que prega tant pels malalts, que obté tantes gràcies i curacions per nosaltres mitjançant la seva poderosa pregària; no la oblidem, ara ens toca a nosaltres sostenir-la a ella!

6. La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de setembre, serà al dia següent, el 3 de setembre a les 21 (hora francesa). El Directe del 3 de juny es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html hi trobareu petits consells espirituals (en francès).

Atenció: Hem creat una nova pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

La nostra direcció de facebook pel Directe del 3: https://www.facebook.com/directdu3

Estimada Gospa, tu ets la causa de la nostra alegria, ets l’aurora del dia veritable i la porta del Paradís. Ets la que no es cansa mai d’estimar. Quina benedicció tenir-te per Mare!

Sor Emmanuel +

PS 1 Bona notícia!. Ja és possible adquirir una nova aplicació per smartphones i trobar els missatges oficials de la Mare de Déu des de 1984. Aquesta aplicació és de franc i està disponible en diferents idiomes. Es troba a l’app store. A la casella de cerca, poseu Medjugorje Friends of Mary. Compartiu aquesta gran notícia amb els vostres amics. Un bonic instrument d’evangelització!

PS 2 En el següent enllaç hi podreu trobar vídeos de Sor Emmanuel i de la seva intervenció a St. Louis (Missouri): https://sremanuel.org/video/

PS 3 – Visiteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte Youtube. Trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) o (011) 4431-7847 mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòbil:098.308.307

PS 6 – Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 de juliol de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juliol de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’una multitud de peregrins. Després, la Mirjana va transmetre el següent missatge:

«Estimats fills, us convido a difondre la fe en el meu Fill, la vostra fe. Vosaltres, els meus fills, il·luminats per l’Esperit Sant, els meus apòstols, transmeteu-la als altres, a aquells que no creuen, no saben i no volen saber. Per això heu de pregar molt pel do de l’amor, perquè l’amor és un tret distintiu de la veritable fe, i vosaltres sereu apòstols del meu amor. L’amor reviu sempre i de nou el dolor i el goig de l’Eucaristia; reviu el dolor de la Passió del meu Fill amb la qual Ell us ha mostrat què significa estimar immensament; reviu el goig d’haver-vos deixat El seu Cos i La seva Sang per nodrir-vos de si mateix i ser així un amb vosaltres. En mirar-vos amb tendresa sento un amor immens que reforça en mi el desig de conduir-vos a una fe ferma. Una fe ferma us donarà goig i alegria a la Terra i al final, la trobada amb el meu Fill. Aquest és el Seu desig. Per això viviu-lo a Ell, viviu l’amor, viviu la llum que us il·lumina sempre en l’Eucaristia. Us demano que pregueu molt pels vostres pastors, pregueu perquè tingueu l’amor més gran possible cap a ells, perquè el meu Fill us els ha donat perquè us nodreixin amb seu Cos i us ensenyin l’amor. Per això estimeu-los també vosaltres. No obstant això, fills meus recordeu: l’amor significa suportar i donar, i mai, mai jutjar. Us en dono gràcies!»

 2. Pregueu davant la creu, estimats fills! Acabo de tornar d’una missió de 10 dies als Estats Units. Entre els testimonis que em varen explicar, us en comparteixo un tot seguit, d’una de les nostres germanes que ha viscut molt de temps amb nosaltres a Medjugorje i que participa, com a presència oradora, dels exorcismes que es realitzen a la seva parròquia a Califòrnia:

“El dia de la seva ordenació li havien regalat al pare John un crucifix de metall que (presumiblement) contenia, en un lloc amagat, un trosset petit de la veritable Creu. Com que tenia seriosos dubtes sobre la autenticitat d’aquesta relíquia, no li va prestar gaire atenció. La va guardar amb els seus altres objectes religiosos. Nou anys més tard, a petició del seu bisbe, va haver de participar en oracions d’alliberació i d’exorcisme. Una vegada un home li va anar a demanar ajuda. Estava posseït pel dimoni des de l’època que freqüentava prostitutes a Amèrica del Sud. En les sessions d’alliberació el pare John va constatar que l’home tenia una forta aversió pel crucifix de fusta estàndard que utilitzava per beneir-lo: movia el cap i el cos perquè la creu no toqués la seva pell i cridava cada cop que el pare li feia el signe de la creu amb el crucifix.

Aquest comportament va durar les tres primeres trobades. Després el pare John es va recordar del crucifix de metall que li havien regalat el dia de la seva ordenació i per la sessió següent va agafar aquella creu sense fer cap comentari sobre la diferència entre els dos crucifixos ni a ningú de l’equip que l’assistia ni a l’home posseït. Tan bon punt va aixecar el crucifix per beneir l’home, aquest es va allunyar de la Creu amb tanta força que la seva butaca es girà enrere i va anar fins a la paret uns metres més enrere, i l’home gemegava i cridava mentre intentava desesperadament fugir d’aquella creu. Tots els presents van quedar molt sorpresos per aquella reacció extremadament violenta que superava de molt les reaccions de les sessions anteriors. Un cop acabades les oracions i quan ja tot estava en calma, el pare John obrí el compartiment secret de la seva creu per mostrar a tots la petita relíquia amagada en el seu interior. Ningú va dubtar de l’autenticitat d’allò que el pare John tenia a les seves mans.

Jesús ha vençut mitjançant la creu alliberant-nos del domini de Satanàs i aquest tipus de testimonis és freqüent entre els exorcistes. Jo volia compartir-lo amb vosaltres perquè a dia d’avui tots ens trobem en un camp de batalla, per cert cruel, i és il·lusori pensar que podem vèncer el Mal sense Crist i sense la seva creu. Aquest testimoni ens mostra també com de precioses són les veritables relíquies i que rebutjar aquests objectes de pietat seria privar-nos de moltes gràcies que Déu desitja regalar-nos.

 3. Assumpte Medjugorje. Enmig de l’onada que recentment s’ha aixecat a favor i en contra de Medjugorje, subratllem les paraules del Cardenal Vinko Puljic de Sarajevo qui va acollir el Papa Francesc el passat 6 de juny. Amb motiu d’una entrevista sòbria i molt clara del diari 7Dnevno, en síntesi va declarar que els mitjans han manipulat el comentari del Papa sobre Medjugorje en l’avió que el portava de tornada a Itàlia, “interpretant-les com a conclusives, la qual cosa és inacceptable. Els seus punts de vista han commogut l’esperit dels fidels, dels pelegrins i dels sacerdots afins a aquest lloc de peregrinació. És molt lamentable que els mitjans hagin parat més atenció –atenció errònia- a les paraules del Papa sobre Medjugorje que a la seva molt forta declaració sobre els problemes que Bòsnia Hercegovina ha d’afrontar”. I va afegir: “Crec que el Sant Pare prendrà una decisió bona i justa”.

Recordem que aquest cardenal és el president de la Conferència Episcopal de Bòsnia Hercegovina i membre de la Comissió per Medjugorje nomenada per Benet XVI.

4. Joves, sigueu benvinguts! Esperem la presència de milers de joves pel Festival del 31 de juliol al 6 d’agost. En la visió profètica de Sor Briege McKenna el 1984 (PS 1), rius d’aigua viva sorgien de l’altar del santuari (església de Sant Jaume Apòstol) i alguns joves venien a calmar la seva set en ells. En veure que renaixien a la vida, a la vida veritable, marxaven feliços i cridaven als seus amics perquè ells també anessin a beure d’aquesta font d’aigua viva que no és cap altra que el torrent de benediccions que flueix del Cor ferit de Jesús. Avui venen a milers a beure d’aquesta font, no per fer-se veure sinó per tot al contrari, per entrar en el més profund del seu cor, unificar-se interiorment i trobar la font de la veritable felicitat que tantes vegades se’ls oculta en els seus llocs d’origen. Preguem perquè també aquest any hi hagi una gran i preciosa collita d’ànimes que acudeixen amb els seus sacerdots, feliços de realitzar el seu treball pastoral a Medjugorje! L’any passat hi havia més de 500 sacerdots amb els joves i no tingueren temps d’estar de braços creuats en el confessionari, com els hi passa freqüentment a les seves parròquies.

5. El casament de la Rosie. Durant la nostra missió als EEUU, vam tenir l’alegria de participar de la boda de la Rosie amb en Matthew, a New Jersey, el 4 de juliol. Molts de vosaltres potser la coneixeu ja que ha estat 3 anys amb nosaltres a Medjugorje, a l’escola de Maria. El  casament va ser esplèndid! Des de fa dos anys dóna classes de catequesi en una escola catòlica. És molt estimada pels seus alumnes, que majoritàriament estan bastant allunyats de la fe catòlica malgrat estar batejats. Entaula amb ells profunds diàlegs sobre els temes essencials de la vida i la seva estada a Medjugorje li suposa un gran ajut.

Una anècdota significativa: com que en Matthew també ha donat classes en aquella escola, els alumnes el coneixen bé. Un dia va sortir el tema del nuviatge i del casament, i la Rosie els va  parlar sobre la importància i els beneficis de viure en castedat abans del casament i els va explicar que en Matthew i ella s’havien decidit per seguir-ho. La reacció dels adolescents no es va fer esperar: “Què…? Encara existeix gent així?”

 6. Bona Noticia. Ara us podeu baixar una nova aplicació gratuïta per i-phone i i-pad on s’hi troben els missatges oficials de la Mare de Déu des de 1984. Està disponible en diferents idiomes. Entreu a App Store i a la casella de cerca digiteu Medjugorje Friends of Mary. Compartiu aquesta novetat tan bonica amb els vostres amics. Quina eina més bonica d’evangelització!

La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de setembre, serà al dia següent, 3 de setembre a las 21 (hora francesa). El directe del 3 de juny es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu petits consells espirituals (en francès).

També hem creat una adreça de facebook pel directe del 3: https://www.facebook.com/directdu3

Estimada Gospa, quina meravella saber que estàs amb nosaltres fins i tot quan a vegades ens oblidem d’estar amb tu! Has estat al peu de la Creu del teu Fill; també nosaltres ens refugiem sota el teu mantell maternal, tu que has aixafat i segueixes aixafant el cap de la serp.

Sor Emmanuel +

PS 1 En el lloc https://sremmanuel.org/video/ trobareu diferents vídeos de Sor Emmanuel i la seva intervenció a St. Louis (Missouri) en anglès.

PS 2 Visiteu el lloc de Sor Briege i descobriu el seu ministeri internacional www.sisterbriege.com i www.intercessionforpriests.org. Per demanar la seva intercessió: prayer@sisterbriege.com

PS 3 – Visiteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte Youtube. Allà hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) y seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te(+ 54 11) o (011) 4431-7847  mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 6 – Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 de juny de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juny de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu Blava en presència d’una immensa quantitat de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent:

«Estimats fills, desitjo actuar a través vostre, els meus fills, els meus apòstols, perquè al final pugui reunir tots els meus fills allà on tot està preparat per a la vostra felicitat. Prego per vosaltres, perquè amb les obres pugueu convertir els altres, perquè ha arribat el temps de les obres de la veritat, del meu Fill. El meu amor obrarà en vosaltres, em serviré de vosaltres. Tingueu confiança en mi, perquè tot el que desitjo, ho desitjo per al vostre bé, etern bé, creat pel Pare Celestial. Vosaltres, fills meus, apòstols meus, viviu la vida terrenal en comunitat amb els meus fills que no han conegut l’amor del meu Fill, aquells que no m’anomenen Mare. Però no tingueu por de donar testimoni de la veritat perquè, si vosaltres no teniu por i doneu testimoni amb valor, la veritat miraculosament vencerà. Però recordeu: la força està en l’amor! Fills meus, l’amor és penediment, perdó, pregària, sacrifici i misericòrdia. Si sabeu estimar amb les obres convertireu els altres, permetreu que la llum del meu Fill penetri en les ànimes. Us en dono gràcies! Pregueu pels vostres pastors, ells pertanyen al meu Fill, Ell els ha cridat. Pregueu perquè sempre tinguin la força i el valor de brillar amb la llum del meu Fill.»

2. El Papa a Sarajevo! La jornada del 6 de juny fou realment molt colpidora. La visita del Papa Francesc, un gran èxit si jutgem per la multitudinària concurrència que va anar a la trobada. Més de 70.000 participants en aquella regió de marcat predomini musulmà! Tot el seu missatge es va centrar en la pau, que constitueix una de les principals mancances d’aquest territori. Recalcà que: Jesús no va dir “Feliços aquells que parlen de pau”, sinó “Feliços els constructors de pau”. Durant el vol de tornada el Papa respongué a un periodista que havia rebut els resultats de la Comissió sobre Medjugorje, que una decisió sobre el tema seria presa.

3. Alcohol i joc… Com parar? La Lynda (d’Escòcia) comparteix amb nosaltres aquest notable testimoni ocorregut a la seva família. El seu germà Patrick estava esclavitzat per l’alcohol i el joc:

“El meu germà petit, el més petit de la família sempre havia estat un bon nen, obedient, tranquil i sabia divertir-se sanament. Als 18 anys va marxar de casa per anar a la universitat a estudiar medicina. Allà va començar a sortir amb tot de grups de joves pels clubs nocturns dels voltants. Anava de festa en festa amb els seus amics i bevia en excés i també estava atrapat en el joc”.

“Després de graduar-se com a metge, va començar a treballar en un hospital, però no li anava gens bé. La meva família i jo ens preocupàvem pel temps excessiu que dedicava al joc. Havíem intentat parlar amb ell, especialment jo que sóc l’única germana noia i a més la seva padrina. El visitava sovint al seu pis per mirar d’ajudar-lo en les seves finances i vigilar amb els diners, en definitiva, per intentar portar-lo pel bon camí, però tot era en va!”

“Molt preocupades per ell, la meva mare i jo decidirem anar a Medjugorje l’octubre de 2012. Ens dirigíem cap a la tomba del pare Slavko, quan la meva mare em va dir: “Mira! Allà hi ha sor Emmanuel. Vaig a demanar-li que pregui pel Patrick”. I així ho va fer. Sor Emmanuel li va replicar: “Per vèncer aquestes batalles, què demana la Mare de Déu?” “Pregària i dejuni”, va contestar la meva mare. Llavors sor Emmanuel li va dir: ‘Faci bé la part que li correspon a vostè (no a mitges), és a dir pregui i dejuni pel seu fill; i Déu també farà de la seva part. Mitjançant la pregària i el dejuni podreu obtenir-ho tot, va dir la Mare de Déu”.

“Quan ma mare em va repetir les paraules de Sor Emmanuel, la meva reacció va ser: ‘Gràcies a Déu, que la germana no m’ha demanat això a mi!’ En canvi quan vam tornar a casa, a més de pregar, les dues vam començar a dejunar a pa i aigua per ell els dimecres i els divendres; i vam ser testimonis d’un veritable miracle”.

“En efecte, fa més de dos anys que el meu germà està totalment alliberat dels seus deutes! Ha progressat molt en la seva carrera; té bona reputació com a metge i ha començat un projecte que podrà fer-lo progressar encara més. Ara només molt esporàdicament pren begudes alcohòliques: un got, algunes poques vegades i prou. Porta una vida molt sana, practica la seva fe i té una novia meravellosa”.

“Anteriorment, quan intentàvem parlar-li tot quedava en paraules buides. El dejuni va significar el poder de trencar alguna cosa en ell que ni la meva família ni jo no havíem pogut aconseguir per mitjà de la paraula i la pregària. La incorporació del dejuni fou determinant en la seva curació. Malgrat que el meu germà havia crescut en una casa plena de fe i d’amor, la pregària acompanyada del dejuni van ser necessaris per rescatar-lo”.

El testimoni de la Lynda arriba al cor de molts ara que l’índex de les dependències està en augment. Alcohol, drogues de tot tipus, pràctiques sexuals desviades, joc, etc. estan destruint tantes famílies! Qui no estigui convençut dels beneficis del dejuni unit a la pregària, del qual Crist parla a l’Evangeli i Maria als seus missatges, que ho intentin de totes maneres. No tenen res a perdre i al contrari, molt a guanyar.

4. La propera transmissió en Directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de juliol, tindrà lloc al dia següent, el 3 de juliol a les 21 (hora francesa). El Directe del 3 de juny es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html hi trobareu petits consells espirituals. També hem creat una adreça de facebook pel Directe del 3: https://www.facebook.com/directdu3

5. Per anotar a l’agenda! El 26 de juny a les 17:15 oferiré una conferència en directe (en francès) sobre Medjugorje, seguida de preguntes i respostes. A les 18h celebrarem la Santa Missa en honor a Maria Reina de la Pau, presidida per el P. Timothée a Sables d’Olonne i animada per la meva Comunitat de les Benaurances. Tot es podrà seguir entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr o centrespirituelsables.catho85.org. Podeu enviar les vostres intencions de pregària a gospa.fr@gmail.com

6. No hi ha lloc per a una possible confusió, a no ser la creada pels mitjans amb la seva falsa interpretació de les paraules del Papa sobre el fet de córrer darrera els vidents. El Papa no podia estar pensant en Medjugorje per dues raons: Si a l’avió de Sarajevo va dir: “prendrem una decisió” no podia avançar-se anunciant una idea general. A més, la Mare de Déu no ve a les 16h ni dóna missatges cada dia. Per tant no es referia a Medjugorje. Les veritables informacions es donaran a la pàgina de Vaticà. El Papa té raó quan critica el córrer darrera els vidents, perquè allò important és viure el missatge evangèlic i no focalitzar-se en l’instrument que el transmet. Tenir una foto al costat d’un vident pot ser un record bonic, però certament no és un passaport cap al Cel! (Veure PS 3)

Estimada Gospa, demà 16 de juny comença la novena pel 34è aniversari de les teves aparicions (25 de juny). Què desitges que et regalem per agrair-te tal gràcia? Volem ser generosos…

Sor Emmanuel +

PS 1 – Benvinguts a Medjugorje! Com l’any passat durant el mes de juny, moltes persones minusvàlides varen ser invitades i allotjades gratuïtament per gent del poble. La iniciativa prové dels Franciscans, com un bonic signe de caritat fraternal i solidària. Sant Francesc d’Assís se’n deu alegrar molt des del Cel!

 

PS 2 – Pels qui encara ho l’han llegit, us recomano el llibret Mariam de Betlem, la petita àrab, editat a Argentina per Editorial San Benito Tel/Fax (54 11) 4922-1623 / 2809 –Facebook: editorialsanbenito. E-mail: info@sanbenitoeditorial.com.ar. Per a d’altres països vegeu PS 6

PS 3 – El 9 de juny a Santa Marta, el Papa va alertar sobre el risc d’una “espiritualitat cristiana una mica etèria” esmentant “alguns que sempre necessiten novetats en la identitat cristiana” i que pregunten “On són els vidents, què ens diu avui la carta que la Mare de Déu enviarà a les quatre de la tarda? Viuen d’això, i això no és la identitat cristiana”. Agregar el nom de Medjugorje a aquestes paraules del Papa és pura manipulació mediàtica.

PS 4 – Visiteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos curts sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a: https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 5 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel.: (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòb. (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel.: (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel.: (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel.: (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel.: (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòb.: 098.308.307

 

15 de maig de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de maig de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu Blava en presència d’una immensa multitud de pelegrins. Després va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, obriu els vostres cors i procureu sentir com us estimo i com desitjo que estimeu el meu Fill. Desitjo que el conegueu el millor possible, perquè és impossible conèixer-lo i no estimar-lo, ja que Ell és amor. Fills meus, us conec. Conec els vostres dolors i els vostres patiments perquè els he viscut. Ric amb vosaltres en les vostres alegries. Ploro amb vosaltres en les vostres penes. No us abandonaré mai. Us parlaré sempre amb dolçor maternal i com a Mare necessito els vostres cors oberts perquè amb saviesa i senzillesa difongueu l’amor del meu Fill. Necessito que estigueu oberts i sensibles al bé i a la misericòrdia. Necessito que estigueu units al meu Fill perquè desitjo que sigueu feliços i m’ajudeu a portar la felicitat a tots els meus fills. Apòstols meus, necessito que ensenyeu a tothom la veritat de Déu per tal que el meu Cor, que ha patit i encara avui pateix tants dolors, pugui triomfar en l’amor. Pregueu per la santedat dels vostres pastors, perquè en el Nom del meu Fill puguin fer miracles, ja que la santedat obra miracles. Us ho agraeixo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Fa pocs mesos em vaig reunir amb el pare Amorth, el cèlebre exorcista de Roma.

El pare em va comentar que Satanàs expressava el seu odi quan apel·lava a certs sants per facilitar l’exorcisme. Per exemple no suporta que s’invoqui la intercessió de Joan Pau II. Una vegada el pare Amorth li va preguntar la raó i el dimoni li respongué: Perquè m’ha robat tants joves! En una altra ocasió Satanàs va declarar que detestava el rés del Rosari: Per cada Avemaria rebo un cop molt dolorós al clatell, va precisar. Durant els temps espirituals forts a Medjugorje, pot succeir que persones turmentades comencin a cridar. En les missions de Jesús succeïa amb freqüència com ho llegim a l’Evangeli. Encara que aquestes pertorbacions puguin tenir diversos orígens, algunes vegades es tracta de presències del dimoni que s’expressen a través d’aquestes persones.

Fa uns dies la Vicka estava pregant tranquil·lament davant d’una multitud de pelegrins que havien vingut a trobar-la, quan de sobte una dona va començar a llençar improperis contra ella amb una veu d’home horrible: No et puc suportar més!, Deixa de pregar! I a més sempre perdones! Ja hauries de ser morta des de fa temps! Calla!… Aquests xiscles de l’enemic són molt significatius i aclaridors. A través d’ells Satanàs confessa puntualment allò que el neutralitza. Per cert, la pregària i el perdó el disgusten especialment perquè li impedeixen fer el mal. (Veure PS1).

 

 

 

 

 

 

 

 

3. El 17 de maig, el papa Francesc canonitzarà la primera santa carmelita de l’Orient Mitjà, sor Maria de Jesús Crucificat, també coneguda com Mariam de Betlem, la petita àrab.

Durant la prova de 40 dies permesa per Déu a què Mariam es va veure sotmesa, Satanàs va declarar: Serà canonitzada i jo no ho vull! Aquest comentari de l’enemic ens il·lustra sobre la importància de la intercessió de Mariam davant Déu en l’actualitat. Així com santa Teresa manté la seva promesa i envia des del Cel una pluja de roses als que s’encomanen a ella, la Mariam per la seva part no es queda enrere i obté quantioses gràcies de guariment, de conversió i d’alliberament per aquells que confien en la seva intercessió.

 

 

 

 

 

Si aquesta orfeneta pobra i pràcticament analfabeta ha sabut arrancar-li tantes ànimes al poder del mal, tot és possible! Heus aquí algunes de les seves paraules dirigides a les seves germanes:

… L’ànima humil es torna llum; viu en la veritat, arriba a Déu i Déu baixa cap a ella. La humilitat obre el camí per arribar a altres virtuts. L’orgullós és com el granet de blat llençat a l’aigua: s’infla, augmenta de grandària. Exposeu aquest granet al sol o al foc: s’assecarà, es cremarà. L’humil és com el granet llençat a la terra: descendeix, s’oculta, desapareix i mor; però per renéixer en el Cel.

… Recollim les olives amb molt de compte i collim també les que cauen a terra per extreure’ls l’oli. Busquem amb la mateixa diligència tota ocasió per practicar la humilitat. L’oli dóna llum, la humilitat conté la llum de Déu, ens fa veure Déu.

… Observeu les abelles que voletegen de flor en flor i després tornen al rusc per fabricar la mel. Imiteu-les, recolliu per tot arreu el suc de la humilitat. La mel és dolça, la humilitat té gust de Déu, ens fa agradar a Déu. Treballeu diàriament per adquirir la humilitat.

… Només l’amor pot satisfer el cor de l’home. El just s’acontenta amb amor i una mica de terra. Però el malvat, malgrat tots els plaers, honors i riqueses té gana, està sempre assedegat. Mai es sadolla.

… Vegeu el cuc: a mesura que es va enfonsant a la terra està més protegit. Al contrari, si es deixa veure, l’aixafen. Quan arriba el gel, la terra el manté calent. Quan el sol crema, hi troba el seu refrigeri. Comprengueu que l’humil tot li va bé i el fa feliç. Posseeix la pau en aquest món i gaudirà en l’esdevenidor.

… Tingueu en compte això: Avui a terra, demà sota terra!

… Ovelletes, estimeu qui us pega i no qui us fa un petó. Si us defenseu quan us colpegen ho perdreu tot, però si abraceu qui us maltracta, Déu us guardarà.

… El Senyor no us retreu l’haver pecat, sinó el no haver-se humiliat.

… No us atureu mai ni en les faltes ni en els defectes de les germanes. Trieu el més difícil, el més molest, per alleujar-les. Penseu sempre bé de les altres. Disculpeu-les. Si veieu que una germana ha vessat oli, penseu que està absorta en Déu i després agafeu un drap per netejar la taca.

… Al Senyor li desagrada la mesquinesa en les ofrenes. Oferiu-li i doneu-li tot.

… Tingueu molta cura de conservar la quietud del cor perquè Satanàs pesca en aigües tèrboles.

… Sigueu molt generoses. Quan un dels teus ulls vegi la maldat, tanca’l i obre l’altre. Canvia tot en bé!

… Sense Maria estaríem perdudes. L’enemic ho perfora tot. Maria ens cuida millor que la més amant de les mares.

… Quan Jesús mira els seus escollits, la seva mirada fa que el cor es fongui. Oh, aquesta mirada! (Veure PS 2)

4. Estàvem amb l’Ivan en l’aparició nocturna a la Creu blava el dilluns 11 de maig a les 22h. La Mare de Déu ens ha convidat a fi de pregar per les intencions i els plans que vol realitzar a Medjugorje. Pregueu, estimats fills, afegí, i sigueu perseverants en l’oració! La Mare prega amb vosaltres i intercedeix per tots vosaltres juntament amb el seu Fill.

Aquell mateix dia uns sacerdots havien anat a la capella privada de l’Ivan per a l’aparició de la Mare de Déu a les 18:40 on els va transmetre el mateix missatge. I com l’Ivan va dir, ho va reiterar dues vegades: Pregueu per la realització dels meus plans! En aquest món tant convulsionat, és bo recordar que la Santíssima Mare de Déu té un pla, que aquest pla es complirà, que la victòria ha estat promesa i que se’ns convida a ser els seus instruments o millor dit, els seus apòstols!

5. La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de juny, serà el dia següent, el 3 de juny a las 21h (hora francesa). El directe del 3 de maig es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu petits consells espirituals.

Estimada Gospa, t’agraïm la teva constant intercessió al nostre favor! Ajuda’ns a combatre contra Satanàs per mitjà de la pregària, amb el rosari entre les mans. Tu amb nosaltres i nosaltres amb Tu tenim la victòria garantida!

Sor Emmanuel +

PS 1 – Des de fa ja alguns mesos la Vicka està rebent els pelegrins els dilluns, dimecres i divendres al matí. Som molt feliços de veure que la seva salut li ho permet malgrat el seu gran cansament. Continuem pregant per ella!

PS 2 – Pels qui encara no l’heu llegit, us recomano el llibret Mariam de Betlem, la petita àrab, editat a l’Argentina per l’editorial San Benito Tel/Fax (54 11) 4922-1623 / 2809 –Facebook: editorialsanbenito. E-mail: info@sanbenitoeditorial.com.ar. Per altres països veure PS 5

PS 3 – Visiteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte Youtube. Hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem d’obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

15 d’abril de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu en privat a casa seva perquè estava malalta. Malgrat això, una multitud de pelegrins van concórrer a la Creu Blava i van pregar en comunió amb ella aquell matí. Després de l’aparició, la Mirjana va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

Estimats fills! Us he triat a vosaltres, apòstols meus, perquè tots porteu dins vostre alguna cosa bonica. Vosaltres em podeu ajudar per tal que l’amor pel qual el meu Fill va morir i ressuscitar, venci novament. Per això us convido, apòstols meus, a procurar veure en tota criatura de Déu, en tots els meus fills, alguna cosa bona i intentar comprendre’ls. Fills meus, tots vosaltres sou germans i germanes pel mateix Esperit Sant. Plens d’amor cap al meu Fill, podeu parlar d’això que vosaltres coneixeu a tots aquells que encara no han conegut aquest amor. Vosaltres heu conegut l’amor del meu Fill, heu comprès la seva resurrecció i, amb joia, poseu els ulls en Ell. El meu desig maternal és que tots els meus fills estiguin units en l’amor cap a Jesús. Per això us convido, apòstols meus, a viure l’Eucaristia amb joia, perquè en l’Eucaristia el meu Fill es dóna a vosaltres sempre de nou i, amb el seu exemple, us mostra l’amor i el sacrifici envers el proïsme. Moltes gràcies!

2. L’estratègia del Modernisme

Des del 1984, la Mare de Déu ha pronunciat com a mínim 400 vegades la seva paraula preferida: Pregueu! Per què? Perquè la pregària és clau per a la santedat i Maria ens hi vol conduir ja que és el nostre únic futur. Però Ella sap que no ens és fàcil d’aconseguir. En efecte, la Mare de Déu coneix bé les trampes que ens assetgen perquè l’enemic ronda sense treva, buscant a qui devorar (1 Pe 5, 8). En el missatge del 25 de març, Maria va definir l’estratègia utilitzada per Satanàs amb nosaltres: el modernisme; en altres paraules, quan un es cansa de Déu. El remei? La pregària!

Pregueu i lluiteu contra les temptacions i contra tots els plans malvats que el dimoni us ofereix a través del modernisme, ens diu. El maig de 2010 ja ens advertia: “Déu us ha donat la gràcia de viure i de custodiar tot el bé que hi ha en vosaltres… però Satanàs no dorm, i a través del modernisme us desvia i us condueix pel seu camí”. La cultura cristiana no només està amenaçada pel radicalisme islàmic, sinó per la manca de pregària que ens allunya de Déu. L’oració és una aventura meravellosa amb Déu! Però el modernisme adorm les consciències. Es busca reemplaçar els valors cristians i la fe viva per miratges del món secular purament terrenals. Aleshores es crea una cultura que apaivaga la buidor interior, la falta d’esperança i la pèrdua de la identitat mitjançant el confort material i la recerca d’un benestar tan passatger com decebedor. És com si un càncer devorés el món occidental, perquè a Déu no se’l pot expulsar impunement de les seves fronteres. Tristament podem corroborar que la pèrdua de la vida interior i l’absència d’una perspectiva d’eternitat provoquen la falta de felicitat de l’home!

Per a la santíssima Mare de Déu, el modernisme només es pot vèncer mitjançant la pregària que alimenta el foc d’una fe viva. Ens suplica que desafiem la cultura actual i que posem tota l’esperança, confiança i amor en el seu Fill. No permeteu que Satanàs us obri els camins de la felicitat terrenal, camins on el meu Fill no hi és present. Fills meus, aquests són falsos i duren poc. El meu Fill és per sempre! Us ofereixo la felicitat eterna, la pau i la unitat amb el meu Fill, amb Déu. Us ofereixo el Regne de Déu! (10-8-10). La nostra cultura ha desplaçat Déu a la perifèria; a nosaltres ens correspon tornar-lo a col·locar en el centre de les nostres vides i de la nostra societat mitjançant una fervorosa pregària. (Veure PS 1)

3. El 12 d’abril, un aniversari interessant per a l’Església, pot haver passat inadvertit

Es tracta de l’aparició de la Mare de Déu de la Revelació a un home violent que planejava un crim horrorós, Bruno Cornacchiola, de 34 anys. En efecte, el 12 d’abril de 1947 en Bruno passejava per Roma amb els seus fills, a prop d’on van decapitar sant Pau, Le tre Fontane. Intranquil perquè els seus 3 fills que jugaven en una cova dels voltants i no contestaven quan els cridava per tornar a casa, va entrar a la gruta i els va trobar de genolls amb la mirada fixa, com captivats per una estranya presència. El Bruno va alçar també la mirada cap el fons de la gruta… Maria era allà, amb la Bíblia a la mà! A prop d’Ella hi havia una creu al terra, esmicolada. L’havien destruïda i llençada a les escombraries no feia gaire.

 

 

 

 

 

 

Això el va impactar profundament i li va produir un canvi radical de vida. Es va enamorar de la Mare de Déu i la seva conversió fou immediata. A partir d’aquell moment va començar una trajectòria sorprenent al seu costat. Va renunciar al crim que planejava dur a terme l’endemà: ni més ni menys que assassinar amb un ganivet el papa Pius XII! Aquell mateix dia va escriure en una de les parets de la gruta: En aquesta gruta se m’aparegué la Mare divina. Amb amor em convida a entrar a l’Església catòlica, apostòlica i romana. Dos anys després va poder entrevistar-se amb Pius XII i, amb les seves pròpies mans, li va entregar el punyal que portava la inscripció “Mort al Papa”, amb el qual l’hauria volgut matar. Després, amb llàgrimes als ulls, li va demanar perdó.

En Bruno va consagrar la vida a fer conèixer la Mare de Déu, qui continuava enviant-li missatges. D’entre aquests, destaquem el del 12 d’abril: Tu em persegueixes, ja prou! Torna a la cleda. Que es pregui i que es resi diàriament el Rosari per la conversió dels pecadors, dels no creients i per la unitat dels cristians. Més tard, la Mare de Déu li va confiar algunes profecies malgrat que no totes han estat publicades. L’Església patirà, la Veritat serà oblidada. Molts capellans deixaran el ministeri. La Mare de Déu promet realitzar miracles poderosos per a la conversió dels pecadors. Maria li parlà també sobre els tres amors blancs que sustenten l’Església (les tres blancors d’en Bosco): l’Eucaristia, La Immaculada i el Sant Pare.

En Bruno es va entrevistar en diverses ocasions amb el papa Joan Pau II i el 2 de febrer de 1982 li va anunciar de part de la Mare de Déu un nou atemptat que va succeir a Fàtima (Veure PS 3). Un dia el papa va dir a Bruno: Has vist la Mare de Déu, per tant has d’arribar a ser sant!. En Bruno va traspassar la seva ànima a Déu el 22 de juny de 2001, per la festa del Sagrat Cor de Jesús. La seva beatificació està en procés.

Fou un testimoni magnífic dels desitjos de Maria i de les seves tristors a causa de les nostres transgressions i de les esperances que posava a l’hora de formar els seus apòstols! Ella cerca deixebles que acceptin unir-se completament a la seva ànima i no tem buscar-los entre els pitjors pecadors. Ha arribat el moment de donar-li la nostra resposta.

4. Misericòrdia!

Hem resat la Novena a la Divina Misericòrdia amb alegria i hem celebrat la seva Festa aquest diumenge passat (Veure PS 2). M’agradaria ressaltar un detall de Jesús Misericordiós tal i com se li va aparèixer a sor Faustina. Tenia els ulls abaixats. Per què? Per delicadesa vers els pecadors, perquè no fossin torbats amb la seva mirada. Semblava dir: No temeu venir a Mi en confessió, encara que els vostres pecats us avergonyeixin. Quan anem a confessar-nos, no oblidem que és Crist Misericordiós mateix, amagat en la presència del sacerdot, que ens acull. Per què hem de témer dir-li els nostres pecats amb tota sinceritat, ja que són llençats i cremats en aquell Cor que únicament és Amor i Misericòrdia?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de maig, serà l’endemà, el dia 3 de maig a les 21 (hora francesa). El directe del 3 d’abril es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Al lloc https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html hi trobareu 2 petits regals per a la setmana de la divina misericòrdia: La misericòrdia de Déu (4 minuts) i La Coroneta de la divina misericòrdia amb Sor Emmanuel (5 minuts), ambdós en francès.

Estimada Gospa, Mare de Misericòrdia, dóna’ns les teves entranyes maternals. Volem estimar i comprendre cada criatura humana amb el teu cor i així omplir-te d’alegria.

Sor Emmanuel +

PS 1 Veure l’encíclica Pascendi Dominici Gregis en la qual el papa Pius X condemna la doctrina del modernisme.

PS 2 Aquest atemptat era més greu que el primer que va cometre Ali Agca a la plaça sant Pere, perquè provenia d’un sacerdot. La Santíssima Mare de Déu li confià a Bruno que el Sant Pare seria de nou protegit. L’atemptat es va produir el 12 de maig de 1982 a Fàtima però va ser fallit. L’autor, Juan María Fernández, un sacerdot espanyol, s’oposava a les reformes de Joan Pau II, a qui considerava un agent de Moscou. Va ser condemnat a 6 anys de presó i més tard expulsat de Portugal.

PS 3 La Novena a la Divina Misericòrdia, recomanada per Jesús mateix, pot ser resada en qualsevol moment. En el seu diari, sor Faustina consigna sorprenents miracles de conversió obtinguts mitjançant la Coroneta de la Misericòrdia.

PS 4 – Crida a les famílies: Si recordeu dites ocurrents dels vostres fills, no deixeu que es perdin! Si us plau, envieu-nos-les a gospa.fr@gmail.com per a publicar-les.

PS 5 – Nova pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 6 – Consulteu el nostre compte Youtube. Hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 7 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem d’obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura de sor Emmanuel. Contactes per aconseguir-lo en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

15 de març de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una considerable quantitat de pelegrins. Després va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, vosaltres sou la meva força. Vosaltres, apòstols meus, que amb el vostre amor, la humilitat i el silenci de la pregària, feu que el meu Fill sigui conegut. Vosaltres viviu en mi. Vosaltres em porteu en el vostre cor. Vosaltres sabeu que teniu una Mare que us estima i que ha vingut a portar amor. Us miro en el Pare Celestial, miro els vostres pensaments, els vostres dolors, els vostres patiments i els presento al meu Fill. No tingueu por! no perdeu l’esperança, perquè el meu Fill escolta la seva Mare. Ell estima des que va néixer, i Jo desitjo que tots els meus fills coneguin aquest amor; que retornin a Ell els qui, a causa del dolor i la incomprensió l’han abandonat, i que el coneguin tots aquells que mai no l’han conegut. Per això vosaltres esteu aquí, apòstols meus, i Jo com a Mare, sóc amb vosaltres. Pregueu perquè tingueu la fermesa de la fe, perquè l’amor i la misericòrdia provenen d’una fe ferma. Per mitjà de l’amor i de la misericòrdia ajudareu tots aquells que no són conscients que trien les tenebres en lloc de la llum. Pregueu pels vostres pastors, perquè ells són la força de l’Església que el meu Fill us ha deixat. Per mitjà del meu Fill ells són els pastors de les ànimes. Us en dono les gràcies!

2. Una gran notícia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 13 de març el Papa Francesc va anunciar la celebració d’un Any Sant de la Misericòrdia, un jubileu que començarà el dia de la Immaculada Concepció de Maria (8 de desembre de 2015) i finalitzarà el 20 de novembre de 2016 amb la solemnitat de Crist Rei. A principis d’any el Sant Pare va dir: Aquest és el temps de la Misericòrdia.

Vegeu el lloc https://www.aica.org/16836-francisco-anuncia-un-ano-santo-de-la-misericordia.html

Trobareu la novena a la Divina Misericòrdia (del 3 a l’11 d’abril) a:

https://www.devocionario.com/jesucristo/misericordia_3.html

3. La Vicka va anar a San Giovanni Rotondo (Itàlia) per assistir a un baptisme

 

 

 

 

 

 

El 10 de març, durant l’aparició, la Mare de Déu ha donat un missatge pel temps de Quaresma: Us demano que pregueu en família el sant Rosari (complet) i que pregueu de genolls els misteris gloriosos. Fem-ho, Maria ho necessita per al compliment dels seus plans. No podríem evitar així, si acomplim el que ens demana, que més nens siguin decapitats i que altres joves se suïcidin?. Ella ha dit a Medjugorje: Un simple rosari pot fer miracles en les vostres vides i en el món. Sí, la Santíssima Mare de Déu sap perquè ens demana aquesta pregària i compta amb nosaltres!

Al matí següent, la Vicka va visitar el santuari de Monte Sant’Angelo, a prop de Foggia, on l’arcàngel sant Miquel s’aparegué el 8 de maig de 490. Més tard, va anar a una fonda anomenada sant Miquel Arcàngel. Allà, malalts, religioses hospitalàries, infermeres i altres especialistes de la salut es varen reunir per a l’aparició. La Mare de Déu va demanar que preguéssim pel pla que ha de realitzar i va recordar el seu patiment pels joves que es perden: Estimats fills, us convido a pregar més i a parlar menys, especialment durant aquesta Quaresma. Pregueu perquè el meu pla es dugui a terme ja que encara està lluny d’acomplir-se. Us demano especialment que pregueu per les famílies i pels joves que es troben en una situació molt difícil. Us beneeixo.

4. El 19 de març honorarem sant Josep en el seu dia

Aquest gran sant, espòs de la Mare de Déu, va proveir de pa al qui és el Pa de Vida i no deixa de treballar per la nostra felicitat tal i com ho va fer amb la seva família a la Terra. Heus aquí un exemple de les seves bondats relatades pel pare Ted Custer, missioner a Nicaragua:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 1982 vaig començar la meva segona missió pastoral en una petita ciutat al centre de Nicaragua. La situació era delicada. La revolució sandinista estava en ple esclat i la guerra dels Contra s’intensificava. Seguia els passos del meu predecessor, un mossèn molt apreciat pels vilatans que el veien marxar amb molta tristesa (a causa de la seva malaltia). Abans d’anar-se’n als Estats Units per a una visita, em van informar que si no aconseguia acabar la reparació del sostre de l’església que estava en reparació, els parroquians deixarien que m’espavilés tot sol.

En aquella parròquia hi havia una petita imatge de sant Josep que la gent considerava miraculosa. No sabia res del tema, però vaig adreçar-Li una pregària per demanant-li ajut. Vaig demanar 2.000 dòlars de préstec i vaig començar l’obra sense saber si en dos anys podria tornar els diners. Vaig romandre un mes a la meva casa dels Estats Units i, just abans de tornar a Nicaragua, el meu antic mossèn em va demanar que l’anés a visitar perquè tenia un regal per a mi. Era una mica més de 2.000 dòlars, quina alegria! Ara si que podria tornar-los, fins i tot me’n quedaven uns quants d’extra. Quan vaig arribar a Nicaragua vaig veure que els obrers encarregats de l’arranjament de l’església havien gastat una mica més del previst, i era exactament la suma que m’havia donat el mossèn. Visca sant Josep!

Tots tenim la possibilitat de pregar-li amb fe i de confiar-li els nostres problemes. Per què l’hem de deixar de braços creuats? (veure PS 1)

5. La propera transmissió en directe que serà el dia 3 d’abril a las 21 (hora francesa) us comentaré (en francès) el missatge del 2 d’abril. La transmissió es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu el meu petit regal: sant Josep, enviat especial de la Providència (en francès).

6. El passat 5 de març es va publicar el llibre “Ce que Marthe leur a dit” (Allò que Marthe els va dir). Un petit tresor que recopila les respostes de la venerable Marthe Robin als seus visitants. www.editions-emmanuel.com (veure PS 3) Heus aquí alguns extractes:

Oració, missa i confessió – A uns nens que li van preguntar: Quan preguem per vostè, això l’ajuda? La Marthe els va respondre: I tant, i és millor que l’amistat. És més profund pregar per algú, arriba molt més lluny. La Marthe els va donar unes recomanacions per a les vacances: La missa no és obligatòria, és necessària. On posareu Jesús durant les vostres vacances? Heu de rebre el sagrament de la penitència regularment.

Crisi de l’Església a França – A un sacerdot que li va dir que el Concili provocaria una immediata renovació de la Església a França, li contestà: No, pare. Molt aviat tan sols hi haurà alguns illots de fidelitat. A un missioner montfortià, el 1975: França es convertirà en un desert espiritual, només sobreviuran uns oasis fervorosos.

Al Pare Finet el 1936 França tornarà a ser la filla gran de l’Església i llum de les nacions.

A un jove universitari que li pregunta el 1980: Marthe, vostè creu que França encara té algun avenir espiritual? Ella exclama a viva veu: Ah, sí, ho crec absolutament!

Islam – A un seminarista: La Mare de Déu és qui farà el nexe entre nosaltres i els musulmans.

Mort d’un infant – A un matrimoni el fill del qual de 18 mesos acabava de morir ofegat: Sí, Déu els ha escollit per ser els pares d’un sant i d’aquesta forma els fa participar en la redempció del món.

Avemaria – A una persona que havia vingut a encomanar a Marthe la salut del seu pare que acabava de ser operat: “La Mare de Déu estima massa el seu pare. No patirà perquè, des de la seva primera comunió, mai s’ha oblidat de resar un Avemaria abans d’adormir-se.

Petitesa. Quan Déu vol servir-se d’algú, comença moltes vegades per reduir-lo a quasi zero.

https://www.aleteia.org/fr/religion/article/exclusif-marthe-robin-ce-quelle-leur-a-dit-5852839301611520?utm_campaign=NL_It&utm_source=daily_newsletter&utm_medium=mail&utm_content=NL_It-10/02/2015 (en francès)

Sí, estimada Gospa, volem cada cop més viure en tu i dur-te en els nostres cors. Sí, sabem que tenim una mare que ens estima i que ha vingut per portar-nos amor. En aquesta pujada cap a la Pasqua, et supliquem, duplica les dosis de la teva intercessió, a fi que tinguem pau i amor en aquest món que busca la felicitat on la perd.

Sor Emmanuel +

PS 1 Envieu-nos els vostres testimonis sobre sant Josep perquè hi hagi més persones que l’estimin i li preguin. gospa.fr@gmail.com.

PS 2 La Pau tindrà l’última paraula, està disponible a Espanya i Xile. Aviat ho serà a l’Argentina, Equador i Mèxic. (veure dades de PS8)

PS 3 Mariam de Betlem (1846-1878), serà canonitzada el 17 de maig a Roma. Descobriu aquesta sublim filla de Déu! Llegiu Mariam de Betlem, la petita àrab. Ens parla sobre el Més Enllà que ella ha vist amb els seus propis ulls, i ens ensenya com vèncer Satanàs.

PS 4 – Crida a les famílies: Si recordeu dites ocurrents dels vostres fills, no deixeu que es perdin! Si us plau, envieu-nos-les a gospa.fr@gmail.com per a publicar-les.

PS 5 – Nova pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 6 – Consulteu el nostre compte Youtube. Allà trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 7 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem d’obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

15 de febrer de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de febrer de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la sala d’estar de la seva pensió. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, aquí em teniu, entre vosaltres. Us miro, us somric i us estimo com només una mare ho pot fer. A través de l’Esperit Sant que ve per mitjà de la meva puresa, veig els vostres cors i els ofereixo al meu Fill. Des de fa temps us demano que sigueu els meus apòstols i que pregueu per aquells que no han conegut l’amor de Déu. Demano una pregària feta amb amor, que fa obres i sacrificis. No perdeu el temps pensant si sou dignes de ser els meus apòstols. El Pare Celestial us jutjarà a tots, i vosaltres, estimeu-lo i escolteu-lo. Sé que tot això us confon, com també la meva estada entre vosaltres, però accepteu-la amb alegria i pregueu per comprendre que sou dignes de treballar per al Cel. El meu amor és en vosaltres. Pregueu perquè el meu amor venci en tots els cors, perquè és un amor que perdona, que dóna i que no acaba mai. Us en dono gràcies!”

2- Una Quaresma viscuda en el poder de Déu! Em commou comprovar fins a quin punt els patiments i les angoixes augmenten en el cor de la gent i quantes persones queden atrapades en situacions extremadament difícils! tant si han estat víctimes d’agressions o d’accions malicioses, com si es tracta de persones que han obert la porta al Maligne cometent pecats greus, o que les seves condicions de vida siguin indignes, etc. Són situacions irreversibles? Aquestes paraules no existeixen en el vocabulari de Déu i dels seus deixebles! Maria ho ha dit molt clarament: “Mitjançant el dejuni i la pregària, estimats fills, podeu obtenir-ho tot!” I també va dir: “Trobareu una sortida fins i tot en casos que semblen impossibles”.

El nostre amic Mathieu (PS2) tenia una gran preocupació que amenaçava tota la seva família: trobar-se sense recursos al final de la seva vida laboral. Encara que havia tingut molt d’èxit amb la seva empresa, tenia amics poderosos que, per gelosia, buscaven la manera d’enfonsar-lo. Ens explica:

“El 2009 els nostres fills ja havien volat del niu familiar i ja vivien pel seu compte. Per tant, ens trobàvem sols la meva dona i jo, en una gran casa de 7 habitacions. Necessitàvem algun lloc més petit i vendre la nostra casa. Aviat vam trobar algú interessat en comprar-la. Una vegada vam signar el compromís de venda, vam llogar una casa més modesta per poder tenir temps de buscar amb calma la casa que més ens convingués. Allà van començar els problemes. El banc ens va posar unes condicions impossibles de complir per la nostra situació financera i, en no poder trobar una solució, la venda de casa nostra no es va poder fer. Estava buida però havíem de fer front als pagaments i impostos de la casa i a més pagar el lloguer de l’altra. El nostre comprador va desistir de comprar la casa, situació que ens va dur a un llarg procés judicial. El banc ens amenaçava de procedir amb un embargament. Es presentaven alguns compradors, però al final totes les operacions fracassaven. Totes les nostres temptatives de venda acabaven fent aigües. No hi havia cap solució a la vista. Bloqueig total.

Aleshores vaig recordar aquell missatge de Maria: “Amb el dejuni i la pregària, estimats fills, podeu obtenir-ho tot”. I el juliol de 2014 vaig decidir anar a Medjugorje per fer una novena de dejuni de pa i aigua, acompanyada del rosari diari, de la Eucaristia i de l’adoració al Santíssim. En una paraula, vaig seguir els ensenyaments de Maria. El temps del dejuni va transcórrer perfectament bé ja que des del primer dia li havia ofert a Maria, suplicant-li que estigués al meu costat, perquè temia fracassar. Va ser un descobriment sorprenent: menjava el meu pa del dejuni al restaurant Viktor (a prop de l’església), rodejat de pelegrins que degustaven uns plats d’allò més temptadors que n’hi havia per sucar-hi el meu pa, però no experimentava el més mínim desig de canviar el meu menú.

De tornada a casa vam firmar un nou compromís de venda de la casa, però el problema persistia a causa del bloqueig del banc. Vam firmar aquell nou contracte confiant en Maria, segurs del seu ajut.

Em vaig adonar que feia falta un esforç addicional. Llavors vaig decidir forçar el desbloqueig de l’expedient perquè ja feia més de 4 anys que la casa estava desocupada. Potser calia un segon dejuni? Sense dubtar-ho vaig anar a Medjugorje l’octubre de 2014 perquè no podia imaginar que Maria ens deixés desemparats. Li vaig oferir una nova novena de dejuni. I aquesta vegada fou la definitiva! Vam signar l’escriptura definitiva aquest gener 2015.

La conclusió de la història? Molt senzill! el Regne de Déu s’obra pas amb violencia (Mt. 11, 12) i els valents l’obtenen utilitzant els mitjants oferts pel cel. Quantes més benediccions, guaricions i alliberaments serien concedits si, com el Mathieu, ens preguntéssim: La Gospa no ho diu en va, seguim les seves instruccions! Per cert, ella no demana que fem novenes de dejuni, sinó que dejunem dos cops per setmana. Moltes persones se sotmeten a costosos dejunis terapèutics per millorar la seva salut física. Per què no hi pensem en casos de situacions “irreversibles”? I per què no aprofitar aquest temps de Quaresma per fer baixar sobre nosaltres, sobre les nostres famílies i sobre el món, signes del poder de Déu?

3- El Papa Francesc vindrà a Sarajevo (Bòsnia Hercegovina) el 6 de juny. Aquest viatge no té connexió aparent amb Medjugorje. El pare Federico Lombardi, portaveu de la Santa Seu, va precisar amb motiu d’una entrevista el passat 2 de febrer: “El Papa va dir que aniria a Sarajevo, no va dir que aniria a Medjugorje”. Encara que podria ser que, interrogat a l’avió pels periodistes que acostumen abordar-lo, ens sorprengui amb alguna de les seves paraules.

De tota manera, no importa quines siguin les expectatives que giren al voltant d’aquest projecte de viatge, la Mare de Déu continuarà la seva obra en la calma i la pau fins al seu compliment i el triomf del seu Cor Immaculat. Ens correspon a nosaltres apressar la realització dels seus plans mitjançant la nostra fervent i confiada pregària.

4- El 19 de març honorarem Sant Josep en el seu dia. Ja forma part de la tradició de casa nostra oferir-li una trentena a partir del 17 de febrer. Podem “pujar al tren” en qualsevol moment! Cada nit recitem les seves lletanies i una desena de rosari en el seu honor. Després, espontàniament, li confiem les nostres nombroses intencions. Sant Josep és molt generós amb els qui li preguen amb tota confiança, i la seva tendresa pels seus no ha minvat des que ha entrat a la Glòria. Petició per als seus seguidors: envieu-nos els vostres testimonis sobre ell per fer-lo estimar i perquè d’altres també li preguin! gospa.fr@gmail.com

5- Una gran notícia ens arriba del Carmel de Betlem: Sor Maria de Jesús Crucificat, Mariam de Betlem (1846-1878) serà canonitzada el 17 de maig a Roma. Satanàs havia dit: “Serà canonitzada i això jo no ho vull!” Però “Tot en ella ens parla de Jesús”, va dir Joan Pau II. És difícil descobrir Mariam sense enamorar-se d’ella, sense desitjar ser nosaltres també sants, seguint la seva escola.

6- La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de març, serà al dia següent 3 de març a les 21 (hora francesa). El Directe del 3 de febrer es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu el meu petit regal per aquesta Quaresma: “Acumuleu els vostres tresors en el Cel” (en francès)

Estimada Gospa, què seria del món d’avui dia sense les teves vingudes a Medjugorje? Gràcies per estar present, per mirar-nos, per somriure’ns. Un sol dels teus somriures realitza molt més que totes les teràpies del món sencer!

Amb tu tornarem a posar-nos dempeus!

Sor Emmanuel +

PS 1- Llegiu i regaleu Mariam de Betlem, la petita àrab. Aquesta gran mística de Galilea parla del Més Enllà que ella ha vist amb els seus propis ulls i ens ensenya com vèncer Satanàs.

PS 2- Mathieu apareix en el capítol 19 de l’últim llibre de sor Emmanuel La Pau tindrà l’última paraula, ja disponible a Espanya. La versió llatinoamericana ja va ser publicada a Xile i aviat ho serà a Argentina, Equador i Mèxic.

PS 3- 10 dies sense pantalles, amb una forma diferent de mirar. És una iniciativa de l’Ordre Franciscana Seglar i la Joventut Franciscana de Citluk. Començant el dimecres de Cendra s’han proposat apagar les pantalles, prioritzant altres activitats: lectura de la Bíblia, pregària, incentivar el diàleg, l’esport, etc. amb la finalitat de resistir al Goliat modern.

https://www.centromedjugorje.org

PS 4 – Crida a les famílies: Si recordeu dites ocurrents dels vostres fills, no deixeu que es perdin! Si us plau, envieu-nos-els a gospa.fr@gmail.com per publicar-les.

PS 5 – Nova pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 6 – Consulteu el nostre compte Youtube. Hj trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 7 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) o (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòbil:098.308.307

 

15 de gener de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de gener de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, en presència d’una gran quantitat de peregrins que van venir a encomanar el nou any al Cor Immaculat de la Mare de Déu. Quan va acabar, va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, sóc aquí entre vosaltres com una mare que desitja ajudar-vos a conèixer la veritat. Mentre vivia la vostra vida a la terra, jo tenia el coneixement de la veritat i, amb això, un trosset del Paradís a la Terra. Per això, fills meus, desitjo el mateix per a vosaltres. El Pare Celestial desitja cors purs, curulls del coneixement de la veritat. Desitja que estimeu tots els qui trobeu, perquè jo també estimo el meu Fill en tots vosaltres. Aquest és l’inici del coneixement de la veritat. Se us ofereixen moltes veritats falses. Les podreu superar amb un cor purificat pel dejuni, la pregària, la penitència i l’Evangeli. Aquesta és l’única veritat i és la que el meu Fill us ha deixat. No cal que l’analitzeu gaire. Se us demana que, com jo feia, estimeu i doneu. Fills meus, si estimeu, el vostre cor serà una llar per al meu Fill i per a mi, i les paraules del meu Fill us guiaran en la vostra vida. Fills meus, a través de vosaltres, apòstols de l’amor, ajudaré tots els meus fills a conèixer la veritat. Fills meus, sempre he pregat per l’Església del meu Fill, i demano el mateix de vosaltres. Pregueu perquè els vostres pastors resplendeixin amb l’amor del meu Fill. Moltes gràcies.”

2 – L’any 2015 ha començat amb sang a França. Són molt nombrosos els comentaris publicats sobre les matances a París i desitjo incorporar-hi també els meus:

Entre les 10 Paraules de Vida que Déu ha donat als seus fills perquè visquin sota la seva benedicció, figura No mataràs (Dt. 5, 17 – Ex 20,13). A més dels milers i milers de nens avortats i dels 2000 nigerians salvatgement massacrats en el temps que portem del mes, ploro pel grup de persones assassinades a Paris. La violència engendra violència i mai és una solució!

Entre aquestes mateixes 10 Paraules de Vida tenim també No pronunciaràs el nom de Déu en va o No blasfemaràs (Dt. 5, 11). L’onada de blasfèmies que ha envaït i segueix envaint França no atrau la benedicció de Déu, perquè no es ridiculitza allò sagrat sense desencadenar espesses tenebres. La Mare Teresa de Calcuta deia: No hi ha paraules anodines. Tota paraula produeix un efecte sobre el món sencer. Si les nostres paraules són bones, porten llum al món; si són dolentes, ocasionen tenebres.

Els peregrins acostumen a queixar-se d’algun membre de les seves famílies que sol blasfemar sovint, cosa que causa una gran tristesa perquè senten que tota l’atmosfera de casa seva es contamina. Intenten vanament fer-lo callar i l’escena acostuma a acabar amb discussions doloroses. La Mare de Déu ens ha ofert una solució millor que l’amargor, la còlera i el conflicte. No discutiu, ens diu. En efecte, per protegir el fràgil tresor de la pau, romanguem en calma i elevem especialment el nostre esperit cap a Déu en el secret del nostre cor, amb lloances i benediccions. D’aquesta manera, de forma invisible, neutralitzem l’efecte nociu de la blasfèmia. Així el Maligne es troba desarmat. Veient que no aconsegueix alterar la nostra pau, el blasfemador es cansarà de blasfemar abans que nosaltres ens cansem de beneir Déu!

Avui en dia, Satanàs fa molts escarafalls perquè veu que li queda poc temps. El seu estrèpit ens trenca els timpans perquè s’ha infiltrat massivament en els mitjans. Vol fer-nos creure que controla la situació tan sols apareixent a la primera plana dels diaris? No, no la controla! Què potser Déu ha deixat de ser Déu? Jesús i Maria treballen en secret i preparen la seva victòria en profunditat i amb discreció. La nova Pentecosta d’amor succeirà. Els vidents de Medjugorje saben que la Mare de Déu anuncia un temps nou, un temps de pau. Ella ens ha assegurat la victòria i ja està preparant els seus apòstols. I per això, enmig de les onades de fang cada cop més nauseabundes que ens rodegen, romanguem en la fe i en la confiança, en l’oració fervent amb un esperit de sacrifici no menys fervorós. Visquem els missatges de Maria amb calma. D’aquesta forma accelerem el triomf del seu Cor i també estalviarem molts patiments i tragèdies als qui no coneixen Déu i no saben a qui encomanar-se.

Resumint, prego per les víctimes i els seus assassins, pels blasfemadors d’ahir i d’avui, per la felicitat del món sencer, perquè sóc cristiana i no sóc Charlie. (Veure PS 1)

3 – Vicka ha vist el Cel… Amb motiu d’una trobada privada aquest 2 de gener, la Vicka ens ha donat una bona clau per la nostra vida de pregària: De totes les nostres oracions que ens va dir ella, la d’acció de gràcies és la que puja més aviat al Cel.

També aquest any, a casa nostra de Medjugorje, hem continuat amb la següent tradició: entre el 31 de desembre i l’1 de gener (o alguns dies més tard), cadascú agafa un full de paper i es recull profundament. Examina el seu cor i rememora tots els beneficis que Déu li ha concedit durant l’any passat. Després ho escriu i no acaba fins haver trobat 50 raons per les quals agrair a Déu. Al principi, 50 sembla una xifra massa elevada, però quan s’arriba a 20 o 25, estem embalats i arribem fàcilment a les 50. Per què no intentar-ho? El cor es torna més lleuger, brolla el bon humor i augmentem la nostra capacitat de descobrir els favors de Déu en la vida quotidiana. És l’escola de Maria!

Estimats fills, ens diu, us convido a agrair a Déu per tots els dons que heu descobert al llarg de la vostra vida. També pel més petit de tots els que heu experimentat. Us ho agraeixo juntament amb vosaltres (25 de setembre de 1989).

4 – L’apòstol sant Pere és el sant d’aquest any per casa nostra, amb la missió de pregar pel Papa. I a vosaltres, quin sant heu escollit pel 2015? (Veure els PS del butlletí de desembre).

5 – Anne, una amiga nord-americana, mare i àvia, va compartir amb mi una bonica experiència de vida. Amb motiu de la seva peregrinació a Medjugorje, la guia croata va convidar a cada membre del seu grup a escriure una carta com si vingués de la Mare de Déu, imaginant el que Ella ens diria en aquell moment. Els va proposar d’escriure un paràgraf i col·locar-lo en un sobre ja segellat amb l’adreça dels seus respectius domicilis. La guia els va dir que els enviaria segons l’Esperit Sant l’inspirés. La meva amiga em va explicar: “Haig de confessar sincerament que estava bastant contrariada perquè no m’agraden aquests tipus de procediments artificials. De totes formes vaig seguir el joc i vaig intentar pensar què em podia dir Maria i vaig complir el que em van demanar. Ahir, mentre preparava la recepció de 22 membres de la meva família, que vénen cada dos anys a casa per les festes de Nadal, em sentia estressada, preocupada, molt agitada i havia estat molt desagradable amb el meu marit. A la tarda vaig rebre la famosa carta i llegeixo: Estimada Anne: Busca la pau en el teu cor i no en el que et rodeja. Escapa del caos que t’envolta i construeix-te un lloc de pau, de calma, d’acceptació, de tolerància i d’amor dins teu. Sigues fidel a la teva fe i a la vocació que Déu t’ha donat i tanca la porta a tota la resta amb un somriure, sabent que estàs pujant l’escala que porta al Cel. Amb amor, Maria”

6 – La pròxima transmissió en directe, on comentaré el missatge del 2 de febrer, serà el proper 3 de febrer a les 21h (hora francesa). El directe del 3 de gener pot veure’s a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html i a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html

Estimada Gospa, quina sort tenir-te cada dia amb nosaltres! El teu cor tan pur ens meravella i ens treu del fang del pecat. Beneïda ets entre totes les dones. No paris de pregar per la teva estimada França, tant visitada per tu (i pel món sencer).

Amb tu tornarem a posar-nos drets!

Sor Emmanuel +

PS 1 – Un periodista interrogà a Mons. Rey (Toulon, França): Monsenyor, vostè és Charlie? I ell respongué: Deixeu-me primer ser jo mateix, és a dir cristià. El cristià no té cap altre punt de referència, d’aliança possible, d’identificació que no sigui Jesús mateix.

PS 2 – La nostra propera missió consistirà en animar un recés a Letònia on els nostres llibres sobre Medjugorje han estat publicats.

PS 3 – La missió de Marija Pavlovic. Juntament amb el P. Verar visitarà pròximament els països següents:

Dissabte 31/1/15: participarà en el V Congrés Iberoamericà dels Centres de Pau i de grups de pregària Maria Reina de la Pau a Managua, Nicaragua.

Nicaragua (Managua)

– Diumenge 1 de febrer a les 16h, trobada d’oració oberta al Seminario Arquidiocesano de la Purísima, carretera Sud. Ofrena per persona $ 10.

Ecuador (Guayaquil)

– Dimecres 4 de febrer des de les 15:30 a les 21hs, a la catedral Metropolitana de San Pedro Apóstol (Chimborazo, entre 10 d’agost i Clemente Ballén).

– Dijous 5 de febrer d’11:30 a 13h, a la parròquia Arquidiocesana de San Pablo Apóstol (Ciudadela La Saiba, Av. Transformación y Calle C).

Perú (Lima)

– Divendres 6 de febrer a les 16h, al Monasterio de la Providencia de la Comunidad Siervos de la Reina de la Paz (Mz B Lt 192 – Urb. Casa Blanca, Pachacamac).

PS 4 – L’últim llibre de sor Emmanuel La Pau tindrà l’última paraula. Per aconseguir-lo podeu posar-vos en contacte amb ADADP, c/ Alacant, 3, 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) – Tel (+34) 629 792 849 i (+34) 676 059 594 (a la tarda) afpersonal@gmail.com – www.hijosdemedjugorje.com https://www.siervosreparadores.es

Aviat tindrem la versió llatinoamericana disponible a Argentina, Xile i Mèxic.

PS 5 – Crida a les famílies: Si recordeu dites ocurrents dels vostres fills, no deixeu que es perdin! Si us plau, envieu-nos-les a gospa.fr@gmail.com per a publicar-les.

PS 6 – Nova pàgina a facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 7 – Consulteu el nostre compte youtube. Hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès si entreu a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 8 – Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 9 – Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com telèfon (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòbil: 098.308.307

PS 10 – Per rebre aquest butlletí per e-mail pels vols del 15 de cada mes, us podeu inscriure a les següents adreces:

espanyol: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nuevo)

El web www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en d’altres idiomes.

 

 

15 de desembre de 2014: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2014, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, en presència d’una quantitat limitada de pelegrins a causa de l’hivern. Un cop finalitzada l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, recordeu això que us dic: l’amor triomfarà! Sé que molts de vosaltres esteu perdent l’esperança perquè veieu al voltant vostre sofriment, dolor, gelosia i enveja… Tanmateix, jo sóc la vostra Mare. Sóc al Regne, però també sóc aquí amb vosaltres. El Meu Fill m’envia novament per ajudar-vos. Per tant no perdeu l’esperança, al contrari, seguiu-me, perquè el triomf del meu Cor és en el nom de Déu. El meu estimat Fill pensa en vosaltres com sempre ho ha fet: creieu-Lo i viviu-Lo! Ell és la Vida del món. Fills meus, viure el meu Fill vol dir viure l’Evangeli. Això no és fàcil. Significa amor, perdó i sacrifici. Això us purifica i obre el Regne. Una pregària sincera, que no només siguin paraules, sinó una pregària dita amb el cor, us ajudarà. Com també us ajudarà el dejuni, perquè també comporta més amor, perdó i sacrifici. Per tant, no perdeu l’esperança i seguiu-me. Us demano novament que pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin sempre la mirada posada en el meu Fill, que ha estat el primer Pastor del món i la família del qual és el món sencer. Moltes gràcies!”

2. Boniques tradicions croates. Abans de Nadal el poble croata acostuma a sembrar un manyoc de llavors de blat en testos, perquè el dia de Nadal la gespa que precedeix l’espiga formi ja petits brots verds. Aquesta tradició està molt lligada a una llegenda que descriu la fugida de la Sagrada Família a Egipte. S’explica que la Mare de Déu, mentre escapaven dels soldats d’Herodes, li va demanar a un pagès que estava conreant blat en un camp, que digués als seus perseguidors que ells havien passat per allí en el moment de la sembra. Quan aquells arribaren, les espigues havien crescut miraculosament i decidiren detenir la persecució.

Els croates sembren el blat el dia de santa Llúcia, festa que se celebra cap a la meitat del temps d’Advent. El nom de Llúcia significa “llum” (LUX, en llatí). Aquest blat en gespa simbolitza la llum que brilla en les tenebres de l’hivern i que anuncia l’arribada del Nadal. És una de les escasses tradicions que encara perduren en aquesta regió.

Aquesta és una altra bonica tradició que es manté durant els dies previs al Nadal. Durant el temps d’Advent es proposa als nens que dibuixin una túnica per a Jesús: una senzilla túnica blanca sobre la qual hi enganxaran notes indicant les seves bones accions. Al final de cada dia, els pares entreguen als nens uns símbols per enganxar sobre la túnica. Cada un dels símbols representa els seus bons actes. Els nens, motivats per aquesta proposta, s’afanyen a preparar pel Nen diví que aviat naixerà una túnica adornada amb les seves bones accions. Esperem que es mantingui aquesta tradició! Convidem les famílies a incorporar-la i fer-la viure als seus fills.

3. Manetes de nen… Una mare jove, amb una intensa vida de pregària, acostuma a venir cada any a Medjugorje. Algunes vegades rep mocions interiors de part de Jesús. Amb el seu permís, comparteixo el següent fet recent, tan apropiat per a les festes nadalenques:

“Un dia molt aviat al matí, al voltant de les 6 vaig sentir que es posaven sobre mi les manetes del nen Jesús, que em despertava molt dolçament. Després vaig experimentar que em trobava enmig d’un camp, rodejada de pastors i altres personatges de la regió de Betlem. Tots contemplaven embadalits la bondat indescriptible que provenia del nen Jesús; i aquestes ànimes privilegiades presents en aquella santa nit a la qual em semblava estar assistint, adoraven el Nen amb fervor atretes per la gràcia divina.

En la més profunda intimitat del meu cor, el Senyor em va mostrar els pares que acabaven de perdre els seus fills en la terrible matança dels Innocents. Un d’ells, aquell dia tan terrible havia dit: “Ha estat per causa d’aquest Nen que he perdut el meu fill” i el Nen Jesús em va interpel·lar suplicant: “ Si us plau, digues-los que no ha estat culpa meva! És Herodes qui els ha matat. Que no es confonguin i distingeixin on radica el mal. Digues-los que tornaré a aquell palau, em trobaré amb Herodes i em faré matar; que rescataré els seus fills i que els els tornaré vius. Que no diguin que sóc dolent; i que anomenin el mal pel seu nom. Jo sóc Amor!

Esglaiada per la seva immensa bondat, vaig plorar en recordar totes les ocasions en què, sense voler, havia pensat que Déu era dolent. L’havia acusat de tot el mal que ens rodeja.

Aquelles ànimes que Jesús m’havia mostrat es trobaven en adoració, ungides per la gràcia. Ens representen a cadascun dels qui caminem, volent convertir-nos, que el reconeixem viu i present en les nostres vides. En canvi, en el moment del sofriment, a vegades l’ànima es torna contra Déu. Quantes vegades nosaltres també, en el moment de la prova, ens rebel·lem! És poc freqüent que diguem: “El dimoni m’ha ferit amb el seu odi, però el Senyor intervindrà amb el seu Amor”. Aquest pecat pot ser molt subtil! Rebutgem aquesta temptació! Déu és Amor infinit i ni tan sols pot concebre cap dany cap a la seva criatura. Ans al contrari, en la seva bondat i poder il·limitat és capaç de transformar-ho tot en Bé”.

4. Un Nadal amb la Gospa? A Medjugorje la Mare de Déu ha explicat moltes vegades com viure el temps de Advent. Per preparar-nos adequadament pel “Dia de l’Alegria”, ens convida a fer el pessebre des de l’inici de l’Advent. Així ens unirem a Ella i a sant Josep durant l’espera de la vinguda de Jesús. També ens exhorta a llegir en família els textos tan rics que diàriament ens proposa la litúrgia i que compartim les nostres impressions. Aquestes pràctiques atrauen l’Esperit Sant al centre de la nostra llar i fan que els nostres cors cremin en el seu foc. A més, aquest temps és el moment idoni per exercitar-nos en la caritat visitant malalts, els qui estan sols o més necessitats, portant-los el consol de la nostra amistat i oferint l’ajut material que necessitin. Ens convida finalment a pregar més intensament, especialment la novena del 16 al 24 de desembre, a apagar la televisió i oferir petits sacrificis:” Renuncieu, estimats fills, a allò a què tingueu més afició” (cafè, cigarrets, xocolata, dolços, televisió, alcohol, jocs electrònics,…) Alguns parroquians acostumen a dejunar durant aquesta novena.

Maria ens recorda que la nit de Nadal és quan la més gran quantitat d’ànimes surt del Purgatori per anar al Cel. Fem que els nostres difunts puguin aprofitar aquesta gràcia!

Aquest any, el dia de Nadal, Maria s’apareixerà agafant el Nen Jesús als seus braços als quatre vidents: Marija, Ivan i Vicka (que la veuen diàriament) i també a en Jakov, que rebrà la seva aparició anual. Estarem allà presents per confiar-li totes les intencions al Nen Jesús!

5. Escriviu-li! Abans de Nadal, acostumem a rebre moltes cartes provinents de molts països, dirigides al Nen Jesús pel seu aniversari. Ell és rebutjat milions de vegades pel nostre món que mata els seus propis fills. Expressem-li, ben al contrari, l’alegria que experimentem en acollir-lo! (Vegeu Ps 2) Oferim-li el pessebre poc confortable del nostre pobre cor perquè hi pugui descansar. Estarà tan feliç de venir a nosaltres! Ens transformarà amb la seva innocència. Ens farà sortir de la nostra inèrcia. La innocència del més pobre dels recent nascuts vencerà el Mal.

“Estimats fills, ens diu la Mare de Déu, permeteu que el Nen Jesús neixi als vostres cors per Nadal”

6. La pròxima transmissió en Directe tindrà lloc el 3 de gener a les 21 (CET). El Directe del 3 de desembre es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html i el meu regal de Nadal (en francès) és un vídeo de 10 minuts: “El poder de la pregària en família” https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html

7. Els sants ens esperen! No oblideu treure el nom d’un sant el dia de Nadal o de Cap d’Any perquè sigui el company de ruta durant el 2015! (Veure PS 1)

Estimada Gospa, Mare de Déu, tu has donat a llum Aquell que és la Llum del món. Volem celebrar amb tu el Nadal més bonic de la nostra vida. Et supliquem que col·loquis sobre els nostres cors aquest Nen que és la delícia de tots els sants!

Sor Emmanuel +

PS 1 Us proposem una llista de sants perquè en pugueu extreure un. (Es retallen els seus noms acompanyats d’unes paraules del sant en qüestió, seguides d’una demanda especial d’intercessió). Aquest sant serà el nostre company durant l’any. En el convent de Santa Faustina, aquest costum formava part de la tradició conventual (vegeu § 359 del Diari de Sor Faustina). Trobareu un llistat ja preparat per a ser imprès i retallat a https://www.dropbox.com/s/avf912voqykad1z/Santos%202015.doc?dl=0. Fem-ho en les nostres trobades amb familiars i amics.

PS 2. Escriviu-li una carta al Nen Jesús pel seu aniversari! Jesús i Maria exulten per cada mínim acte d’amor de la nostra part. Un dels vilatans durant un llarg temps escrivia petites esqueles a Maria que deixava sota d’alguna pedra del Podbrdo; després d’un temps va deixar de fer-ho. La Mare de Déu li va transmetre el missatge següent mitjançant un dels vidents: Trobo a faltar tant les teves missives! Escrivim al Nen Jesús i posem les nostres cartes al pessebre.

PS 3 Acaba de sortir a Espanya el nou llibre de Sor Emmanuel La Pau tindrà l’última paraula. Per aconseguir-lo podeu contactar amb ADADP, c/Alacant, 3, 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) – Tel (+34) 629 792 849 y (+34) 676 059 594 (a les tardes) afpersonal@gmail.com – www.hijosdemedjugorje.com – www.siervosreparadores.es

Aviat tindrem la versió llatinoamericana disponible a Argentina, Xile i Mèxic.

PS 4 Nova pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 5 Consulteu el nostre compte Youtube. Trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès).

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7 S’acosta Nadal. Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) o (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel. (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòb:098.308.307