Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

15 de març de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març 2020, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu blava en companyia d’un grup reduït de persones. Després va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills: el vostre amor pur i sincer atreu el meu cor matern. La vostra fe i la vostra confiança en el Pare Celestial són roses perfumades que m’oferiu, el rams de roses més bonics, fets amb les vostres pregàries, les vostres obres de misericòrdia i d’amor.
Apòstols del meu amor, vosaltres que us esforceu per seguir sincerament el meu Fill amb un cor pur, vosaltres que l’estimeu sincerament, heu d’ajudar i ser un exemple per aquells que encara no han conegut l’amor del meu Fill. Però, fills meus, no només amb paraules sinó també amb fets i sentiments purs que glorifiquen el Pare Celestial.
Apòstols del meu amor, és temps de vetllar i espero de vosaltres amor sense jutjar ningú, perquè el Pare Celestial jutjarà a cadascú. Us demano que estimeu i que transmeteu la veritat, perquè la veritat és antiga, no és nova sinó que és eterna. És la veritat! La veritat dóna testimoni de l’eternitat de Déu. Porteu la llum del meu Fill i disperseu la foscor que us vol tenir cada vegada més atrapats. No tingueu por: per la gràcia i l’amor del meu Fill estic amb vosaltres. Us en dono gràcies.“

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del 2 del mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. La pota de l’ovella. Un dia, a Medjugorje, un pelegrí croata caminava per la vora d’un camp on hi pasturava un ramat d’ovelles. Us podeu imaginar la seva sorpresa quan de cop i volta va veure que el pastor maltractava greument una de les seves ovelles i li trencava una pota! El pobre animal belava tan fort que trencava el cor. Enfadat davant de tanta crueltat, el pelegrí va córrer cap al pastor i li va cridar enfadat: “Què fas? Estàs boig? Quina crueltat!” No obstant, amb veu serena, el pastor li explica: “Estigues tranquil! Estic fent la meva feina de pastor. Aquesta ovella sempre s’allunya del ramat, és molt salvatge i això és molt perillós per ella perquè sovint es perd. Un dia es perdrà del tot i es morirà al mig de les roques i les espines. Li he trencat la pota perquè no pugui caminar durant un temps. Ho he fet expressament. Ara la portaré sobre les meves espatlles i així es familiaritzarà amb mi i amb la meva veu. Quan s’haurà curat, ja no em deixarà més.” El pelegrí es va penedir d’haver estat agressiu envers el pastor, ja que va comprendre que el seu objectiu era salvar la vida d’aquella ovella, fins i tot a costa de trencar-li la pota.

 

 

“Jo sóc el bon pastor”, ens diu Jesús: “Qui em segueix no caminarà a les tenebres, sinó que tindrà la llum de la vida.” El missatge és clar: és millor patir el dolor temporal d’una cama trencada que allunyar-se del Pastor i perdre la vida per sempre! I si el coronavirus és una oportunitat per qüestionar-nos la nostra manera de pensar i viure? no ho podríem veure com un mal menor, ja que la tragèdia més gran és que la humanitat segueix apartant-se del nostre Pastor Diví que és l’únic que té paraules de vida eterna? Només Ell va donar la seva vida per les ovelles, va pagar el rescat de la nostra salvació, i a quin preu! Per les Seves ferides, estem guarits. Ja no volem buscar la felicitat allà on es perd.

Sí, sota el martell que colpeja i lesiona, sempre hi ha la mà del Pastor que guareix!

El cafè de Joan Pau II Després de la seva estada a la Clínica Gemelli de Roma, amb prou feines s’havia recuperat de l’atemptat que gairebé li va costar la vida el 1981, el papa Joan Pau II va voler convidar alguns dels seus amics més propers a dinar. Van ser un bon grapat de bisbes, inclòs el bisbe Paul Hnilica (eslovac) que és qui em va explicar la història. La conversa anava bé fins que van començar a parlar de l’atemptat. Un dels bisbes va fer aquesta pregunta: “Qui hi havia darrere d’aquest atemptat?” I tothom va començar a expressar la seva opinió, que anava des del KGB fins a la CIA, etc. … El Papa anava bevent el seu cafè tranquil·lament mentre escoltava aquestes anàlisis diverses. Després d’haver esmentat totes les causes possibles, tots esperaven amb curiositat la resposta del Sant Pare. Joan Pau II va dir: “És Satanàs!” Consternats, els bisbes es van quedar en silenci i el papa va afegir: “Però no oblideu que fins i tot Satanàs és un instrument a les mans de Déu!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Qui ha iniciat el coronavirus? Satanàs! Qui ha tancat les esglésies als fidels? Ell! Qui vol que desaparegui l’Eucaristia i la Presència real de Crist entre nosaltres? És ell! Qui intenta sembrar el pànic general entre la gent? Satanàs! Qui vol esborrar la humanitat de la capa de la terra? L’homicidi de Satanàs és qui “rugint com un lleó, ronda cercant qui engolir” (1 Pere 5: 8)! Qui vol convèncer l’home que és abandonat per Déu? Satanàs, sempre gelós de l’home! Qui ens ha promès una civilització sense Déu, on el benestar terrenal seria la felicitat definitiva? Ell de nou, el príncep de la mentida! I podria seguir amb molts més exemples. Però, avui més que mai, el missatge és clar: darrere d’aquests processos i agonies infames que han de suportar els fills de Déu, Déu té el seu pla! Només Ell pot treure bé del mal, i ja ho està fent.

Benvolguts germans i germanes, aquesta tragèdia que afecta tot el món no és la darrera paraula, sinó que és passatgera! Tanmateix ens correspon a nosaltres estar atents amb la pregària i fer que aquesta tragèdia s’escurci. Tenim les instruccions d’us més simples i impressionants, ensenyades per la Mare de Déu amb tanta paciència durant gairebé 39 anys a Medjugorje. Aquí hi trobem totes les respostes per a la nostra situació actual. Us n’heu adonat? D’on ve el mal? Com l’hem de combatre i com l’hem de vèncer? Com hem de convertir el nostre camí de la creu en un camí d’alegria? Sabem que unint els nostres patiments als de Jesús en la seva Passió, aquests patiments es converteixen en la causa de grans benediccions, ànimes perdudes se salven. Aleshores es converteixen en patiments co-redemptors, com els patiments de Maria, ja que Ella és la co-redemptora per excel·lència. La pilota és a la nostra teulada, el que passi dependrà, en gran part, de nosaltres.

4. Iniciatives precioses sorgeixen per tot. Veiem sacerdots que beneeixen la seva ciutat amb el Santíssim Sagrament des d’un helicòpter; d’altres enfilats en una camioneta recorren els carrers i beneeixen els vianants, que s’aturen per adorar Jesús; d’altres que resen des de les teulades amb un altaveu … Un d’ells recorria els carrers de la seva ciutat amb el Santíssim com es fa en la festa de Corpus Christi …Vegeu-ho:

 

A les llars, moltes famílies han creat un petit altar davant el qual la família es reuneix per resar, amb gran fervor, el rosari, salms, cantar himnes … S’estan organitzant moltes misses en streaming que permeten als fidels unir-se de cor a aquests moments privilegiats on poden trobar confort i esperança; Per no parlar dels actes de gran beneficència per part dels membres del cos mèdic. Molts treballen incansablement, de vegades fins a l’esgotament, per cuidar els malalts i els moribunds.
En absència de la missa, podem fer cada dia una o varies comunions espirituals” (Veure PS1)

5. Els secrets? Em pregunten si aquesta prova forma part dels secrets que Maria ha confiat als vidents. No, aquesta prova no forma part d’un dels secrets. I, ni de bon tros és l’inici de la fi del món! De vegades la Mare Santíssima ens parla de les properes generacions… Però no està prohibit agafar-se aquesta gran prova com una advertència. Quan arribi el moment, quan Maria digui que ha arribat l’hora, cadascun dels vidents haurà d’escollir un sacerdot (no serà Maria qui el triarà). Aquest sacerdot haurà de dejunar durant 7 dies a pa i aigua, amb el vident, abans de saber el secret (o diversos secrets). Després l’haurà d’anunciar al món, i tres dies després es realitzarà el contingut d’aquest secret. Aquests secrets només són coneguts pels vidents. “Estimats fills, no parleu dels secrets”, ens diu Maria, “però pregueu per aquests secrets. No espereu el senyal (al Podbrdo) per convertiu-vos”. “He vingut a clamar al món a la conversió per última vegada!”

6. Enfortiu el vostre sistema immunològic. Alguns consells bàsics: preneu vitamina C: les taronges naturals i les llimones en porten molta, i també el pomelo, el kiwi, la guayaba, la magrana, la papaia, la pinya, el mango, el pebrot, el julivert, etc. (Gerani africà). Sobretot, tingueu l’ànima tranquil·la perquè l’ansietat debilita la immunitat natural. (Veure PS3)

7. Quan Sant Josep intervé amb força … En aquests temps convulsos, preguem junts a aquest gran amic de la humanitat fins a la seva solemnitat el 19 de març, i demanem-li que manifesti el poder de la seva intercessió i que ens doni un signe de la seva bondat!

5. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 d’abril a les 9 p.m. (en francès). El del Directe de març el podeu veure aquí:

6. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre “Una manera practica d’ajudar al teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

– Mira el vídeo de 5 min. sobre la gelosia:

 

Estimada Gospa, com podem oblidar el que ens vas dir a Medjugorje: “Benvolguts fills, acarono les vostres ànimes”; ho necessitem tant. “Us tinc a tots en la meva abraçada maternal”; “Vull reunir-vos tots, fills meus, sota el meu mantell matern perquè estigueu protegits dels atacs satànics.” Sí, ets la millor de totes les mares! No estarem mai prou agraïts a Jesús per haver-te’ns donat.

Germana Emmanuel + (Ctat de les Benaurances)

 

PS 1. Per a la comunió espiritual, un exemple de pregària espontània:

“Senyor Jesús, ja veus que no puc anar a missa ni rebre’t a l’Eucaristia com desitjo tan ardentment. Però sé que cap obstacle extern no t’atura quan els teus fills et clamen de tot cor.

Jesús, t’ho suplico, vine al meu cor! Vull fer una comunió espiritual i rebre’t dins meu perquè la teva presència divina ompli tot el meu ésser i el santifiqui, especialment en aquests temps de prova que el món travessa. Vine a unir-te a mi i transforma’m et Tu! El teu desig és entrar a l’ànima humana per unir-t’hi i comunicar-li les teves gràcies. Escolta la meva crida i digna’t a perdonar les meves faltes, perquè he pecat contra tu. Que la teva misericòrdia triomfi en mi, Jesús, perquè tu veus la puresa de la meva intenció: desitjo estimar-te per sobre de tot. Vull glorificar el teu nom i fer que la meva vida sigui una joia per a tu, tal com tu, Jesús, ets la meva joia!”.

Maranatha, vine Senyor Jesús!

(Es pot oferir aquesta comunió espiritual per una intenció particular, per l’Església, pel Sant Pare, els preveres, la fi de la pandèmia, els malats, els moribunds, les ànimes del Purgatori, els no creients, etc.)

 “Ànima de Crist, santifiqueu-me. Cos de Crist, salveu-me. Sang de Crist, embriagueu-me. Aigua del costat de Crist, renteu-me. Passió de Crist, conforteu-me. O bon Jesús, oïu-me! Dins les vostres ferides, amagueu-me. No permeteu que em separi de Vós. De l’enemic maligne, defenseu-me. A l’hora de la mort, crideu-me. I feu-me anar a Vós perquè amb els vostres sants us lloï pels segles dels segles. Amén. (Sant Ignasi de Loiola).

PS2. La majoria d’aquests productes estan disponibles en línia.

Us recomanem aquesta recepta de vi de julivert (de St. Hildegard). Ajuda a netejar les toxines del nostre cos creades a causa d’un virus. Aquestes toxines de vegades són inclús pitjors que el virus en si, perquè ataquen i debiliten el cor i la nostra circulació sanguínia.
-1 litre de vi negre (millor si és ecològic)
-10 tiges fines de julivert. Ho deixem bullir 5 minuts.
-A continuació, afegim 150 ml de mel, processats seguint els consells de St Hildegard (bullim la mel, això crea una escuma blanca que hem d’eliminar i després conservem la mel normal), i tornem a bullir 5 minuts més. Colem amb un tamís i guardem aquest vi.
-La prendrem dues o tres vegades al dia durant 10 a 15 dies, quan sospitem que hem tingut la grip. La prendrem tèbia, 2 o 3 cullerades cada vegada.
Per als nens, n’hi ha prou amb una cullerada i podem tornar-la a bullir perquè s’evapori tot l’alcohol.

PS3. La Mirjana rebrà la seva aparició anual el 18 de març a les 14 hores. Es farà en privat per prudència. Tanmateix, hi serem a prop i us encomanarem, a vosaltres i les vostres peticions, a la Mare de Déu. Si us plau, uniu-vos espiritualment en la pregària! La benedicció maternal de Maria arribarà de ben segur.

PS4. El Festival de la Joventut de Medjugorje se celebrarà de l’1 al 6 d’agost, com és habitual.

PS5. Estimeu Sant Josep! Agraeixo a tots els qui m’heu enviat el vostre testimoni sobre les gràcies rebudes de Sant Josep pel llibre que estic preparant. Ajudeu-me, seguiu enviant-me més testimonis! Escriviu a gospa.fr@gmail.com

Un petit regal per homenatjar el nostre estimat Sant Josep: https://www.youtube.com/watch?v=a1aNo8nymi8&feature=youtu.be

PS6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS11. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

17 de febrer de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de febrer 2020, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu blava. Després va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, jo he estat escollida per ser la Mare de Déu i la vostra mare per decisió i per l’amor del Senyor. Però també per la meva voluntat i pel meu amor sense límits envers el Pare Celestial i la meva plena confiança en Ell, el meu cos va ser el calze del Déu-home. He estat al servei de la veritat, de l’amor i de la salvació, talment com ara sóc aquí, entre vosaltres, per convidar-vos, fills meus, apòstols del meu amor, a ser portadors de la veritat; per convidar-vos, per mitjà de la vostra voluntat i el vostre amor envers el meu Fill, a difondre les Seves paraules, paraules de salvació, i a mostrar amb els vostres actes, a tots els que no han conegut el meu Fill, el Seu amor. La força la trobareu en l’Eucaristia: el meu Fill us nodreix amb el seu cos i us enforteix amb la seva sang. Fills meus, ajunteu les vostres mans en pregària i contempleu la creu en silenci. D’aquesta manera obteniu fe per poder-la transmetre, obteniu veritat per poder discernir i obteniu amor per poder estimar realment. Fills meus, apòstols del meu amor, ajunteu les mans en pregària i mireu la creu: només en la Creu hi ha la salvació. Moltes gràcies!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del 2 de mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. Per França i el món sencer, el febrer és el mes de Lourdes (11/02) i de Santa Bernadeta (18/02). Aquesta joveneta va créixer en la misèria, faltant-li l’essencial vital (veure PS 1). N’hi ha prou de saber que el seu germanet raspava la cera dels ciris de l’església del poble per intentar omplir el seu estómac buit! La família, menyspreada per tots, vivia en un sòrdid soterrani. Durant un dels seus interrogatoris, la Bernadeta va dir aquestes paraules commovedores: “Ella (la Senyora) em parlava com a una persona!” Acusat falsament d’haver robat, el pare va ser empresonat, deixant la seva dona i els fills en la indigència més absoluta. Però la família Soubirous posseïa la millor de les riqueses: estava unida a una fe profunda gràcies a una pregària familiar ininterrompuda; i per a la Bernadeta, Déu ocupava sempre el primer lloc. La creu arrelada en la seva vida des de la infància, en comptes d’abatre-la, l’havia enfortit en la seva unió amb Crist, i aquella sort, la compartia de moltes maneres. Certament la creu viscuda amb Jesús modela sants, mentre que la creu viscuda sense Jesús pot conduir a la desesperació. Bernadette escriurà en el seu diari íntim:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Jesús, ja no sento la meva creu, quan contemplo la teva!”

Com desitjaria poder afirmar el mateix! Encara queda molta feina… La Bernadette ens brinda aquí la millor il·lustració de la paraula repetida dos cops per la Mare de Déu en aquest missatge del dia 2. “Ajunteu les mans i mireu la creu”. Per a la Bernadette, la creu de la seva infantesa es va intensificar al convent de Nevers, on es va convertir en la Germana Marie Bernard. Però ella no és santa pel sofriment que va patir, ni tampoc pel fet d’haver vist a la Mare de Déu Santíssima. No! És santa perquè, enmig de l’onatge, mantenia la mirada del seu cor fixa en Jesús, i això va fer extraordinària la fecunditat del seu sofriment. És santa perquè va saber oferir a Déu tots els esdeveniments de la seva vida i utilitzar-los per progressar en la unió de la seva ànima amb Crist, a l’escola de Maria. Aquesta unió era el seu tresor immens, la seva raó de viure, el seu petit cel amagat als ulls dels homes. Pobra i malalta com estava, segons el ulls humans, la seva sort no tenia res d’envejable, però ella no ho hauria canviat per res del món. Maria no li havia promès la felicitat d’aquest món, sinó la de l’altre. (L’altre món no vist com el Més Enllà, sinó com el Regne ja present i amagat darrere el vel de les nostres realitats terrenals).

Que la Bernadette ens ajudi a viure les proves i les angoixes de l’home d’avui amb la mirada fixa en l’únic Salvador! És simptomàtic que el missatge de Lourdes comenci amb el senyal de la Creu. La Bernadette, per mimetisme, reproduïa tan solemnement aquest gest de Maria que tots els qui la veien senyar-se quedaven esglaiats.

3. Ella té el remei per a nosaltres! L’exhortació de la Mare de Déu a que mirem la creu no està en absolut desconnectada de l’onada d’inquietud suscitada pel coronavirus que ha començat a estendre’s a la Xina i voltants en aquestes últimes setmanes. Maria ens proporciona el remei abans que coneguem la malaltia. Contemplar la creu és font de sanació, de pau i de llum. Jesús ens ofereix la salvació que brolla del seu Cor obert. Recentment, la Mare de Déu ens ha dit: “Vindran proves … si vosaltres sou meus, vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús”. La nostra Mare no ens ha amagat les dificultats futures. Fins i tot  la natura es rebel·la contra l’home. El relat de l’Èxode i dels hebreus en el desert ens ajuda a reubicar-nos davant de Déu. El poble hebreu havia oblidat el Déu viu que els havia salvat de l’esclavitud per adorar falsos déus, els ídols d’aquella època. Però Déu estima el seu poble i no va voler que perdés el tresor de la veritable fe pervertint-se. Va permetre que sorgissin serps de mossegada letal. Moisès va intervenir llavors, col·locant sobre un pal una serp de bronze i tots els qui la miraven quedaven curats. Aquesta imatge prefigurava ja la creu de Crist i la salvació oferta als homes per mitjà de Jesús quan va ser penjat sobre el tronc de la creu. “Alceu vers ell la mirada i sereu radiants ” (Sl 34, 6). Recordem aquesta afirmació de tants sants: quan contemplem les ferides de Crist, les nostres es curen, però quan mirem les nostres pròpies ferides, ens n’anem en orris … ” les seves ferides ens curaven” (Is 53, 5)

Alguns països han decidit expulsar Crist de les seves fronteres. La creu hi és prohibida, l’educació cristiana greument sancionada, els creients perseguits, etc. Però a què pot arribar una nació sense el Salvador? “El món sense Jesús no té futur”, ens diu Maria. Jesús, en la seva humilitat, no força les portes que li són tancades, respecta la nostra llibertat i s’enretira. Però qui ve a ocupar aquest buit? La història ens demostra que l’home sense Déu, lliurat a si mateix i a les seves pròpies forces no va gaire lluny. S’inventa falses salvacions i busca la felicitat allà on es perd. Acaba per oblidar el sentit comú, trepitjant fins i tot la llei natural. Davant d’aquest tipus d’esdeveniments, com ho és l’aparició d’un virus, sempre tenim el dret d’interpretar-ho com una advertència, no per fer-nos por sinó perquè les nostres consciències es desvetllin i ens agenollem. Que el virus es propagui o no, el que és essencial és demanar la gràcia de saber discernir els signes del nostre temps i pregar molt. Menys parlar i més pregar!

Atenció, Déu no envia ni epidèmies ni ciclons. Déu és innocent del mal; en cap cas no el podem fer responsable del Mal. (Veure PS 2, què en diu la Germana Lucía de Fàtima). Però si Déu no és convidat a habitar amb el seu poble, si l’home creu que pot espavilar-se sense Ell, Déu recula, i amb ell la protecció que volia donar a aquest poble. Llavors, en el seu desig constant de salvar l’home, deixa que actuï l’enemic.

Tota mena de desgràcies sobrevenen i l’home acaba per clamar al seu Salvador. Només Déu pot treure bé del mal i transformar una tribulació en una benedicció. El pes del sofriment és molt gran, però unit al de Crist es torna fecund i redemptor. Per això Maria ens dóna un cop més la clau: el seu propi Fill! “Només en la creu es troba la salvació”. Els primers cristians el van reconèixer: “La salvació no es troba en ningú més, perquè, sota el cel, Déu no ha donat als homes cap altre nom que pugui salvar-nos.” (Ac 4, 12)
Estimats germans i germanes, la pilota és a la nostra teulada. Que avui sigui el dia en que comencem o tornem a girar-nos vers Déu i a viure la seva Paraula! El curs que prengui la història, i una bona part del que pugui passar, depèn de nosaltres. No ens podem ni imaginar el poder de la més pobra de les nostres pregàries, ni del més petit dels nostres sacrificis oferts a Déu. El Cel ens agrairà sempre el mínim pas que donem a favor de la vida dels nostres germans necessitats i també de la nostra”.

4. La nostra trentena a Sant Josep. El 17 de febrer comença el nostre assalt a cor tendre de sant Josep! Cada any, a casa li oferim una trentena, és a dir 30 dies consecutius de viure en la seva companyia, i li supliquem les nostres necessitats. No dubteu a unir-vos a nosaltres per honorar aquell que va ser triat per Déu per ser l’espòs de la Mare de Déu, el mateix a qui Jesús anomenava “papa”. Les seves lletanies ens ensenyen a conèixer qui era i què va fer, combinant mansuetud i poder. Resem-li junts fins al dia de la seva festa, el 19 de març, i demanem-li que ens doni un signe de la seva bondat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobareu la trentena en el link següent:

https://verdadcatolica.net/ CTNet_RC/es/archive.asp?d= 20190219

5. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 de febrer a les 9 p.m. (en francès). El Directe de gener el podeu veure aquí:

Medjugorje : Direct du 3 ! le vendredi 3 janvier à 21h00. Message du 2

6. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre: “Una manera practica d’ajudar al teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I
– Mira el vídeo de 5 min. Sobre la gelosia:

Estimada Mare de Déu, tu has conegut les proves… i quina proves! Ens tranquil·litza tant saber-te tan propera a nosaltres! Tu ens comprens, el nostre patiment també és el teu. No estem abandonats. T’ho demanem, dissipa les nostres tenebres i apressa el triomf del teu Cor Immaculat.

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Vegeu la pel·lícula “La cançó de Santa Bernadette”.

PS2. La germana Lúcia de Fàtima escriu: “Si no renunciem al camí del pecat, de l’odi, de la venjança que viola els drets de la persona humana, la immoralitat i la violència, etc., no diguem que és Déu qui ens castiga d’aquesta manera. Ans al contrari, són els homes els que preparen el seu propi càstig. En la seva preocupació, Déu ens adverteix i ens anima a agafar el camí correcte, respectant la llibertat que ens ha donat. És per això que els homes són responsables. (Extracte de la seva carta a Joan Pau II el 12 de maig de 1982). L’home és co-responsable, és a dir, col·laborador de Déu.

PS3. El bisbe Hoser, amb seu a Medjugorje, va anar a la catedral de Toulon (França) l’11 de febrer per dirigir una excepcional vetllada mariana per a la festa de la Mare de Déu de Lourdes, presidint la missa del vespre, seguida d’una conferència sobre Maria, signe d’Esperança i Consol.

PS4. Estimeu Sant Josep!
Vull agrair a tots aquells que m’heu enviat els vostres testimonis sobre les gràcies rebudes de Sant Josep! Seguiu enviant-me-les! Com més en tingui, més bonic serà el llibre i honorarà aquest gran sant a qui la gent encara no prega prou. Podeu escriure’m a gospa.fr@gmail.com

PS5. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS6.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS7.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS8. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS11. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

14 de gener de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2020 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava, davant d’un grup nombrós de peregrins vinguts per l’inici de l’Any Nou amb Maria. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

“Estimats fills, sé que sóc present en les vostres vides i en els vostres cors. Sento el vostre amor, escolto les vostres pregàries i les dirigeixo al meu Fill. Però, fills meus, amb el meu amor matern, desitjo estar en la vida de tots els meus fills. Vull reunir tots els meus fills al meu voltant, sota el meu mantell matern. Per això, us convido i us anomeno apòstols del meu amor, perquè m’hi ajudeu.
Fills meus, el meu Fill va pronunciar les paraules “Pare Nostre”, Pare Nostre que ets a tot arreu i en els nostres cors, perquè Ell vol ensenyar-vos a pregar amb les paraules i amb els sentiments. Ell desitja que cada dia sigueu millors, que visqueu l’amor misericordiós, que és pregària i sacrifici il·limitat envers els altres.
Fills meus, doneu-li al meu Fill amor pel proïsme, oferiu als vostres germans paraules de consol, de compassió i obres de justícia. Tot el que doneu als altres, apòstols del meu amor, el meu Fill ho acull com un regal. Jo sóc amb vosaltres perquè el meu Fill desitja que el meu amor, com un raig de llum, reanimi les vostres ànimes i us ajudi en la recerca de la pau i de la felicitat eterna.
Per això, fills meus, estimeu-vos els uns als altres, romaneu units en el meu Fill. Sigueu fills de Déu que, tots junts, pronuncien el Pare Nostre amb un cor curull, obert i pur. I no tingueu por! Moltes gràcies.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del dia 2 de cada mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. Denis Lefèvre, un home de 63 anys de França, explica la història de com, en el seu primer viatge a Israel, el grup de peregrins amb qui anava va ser convidat a anar a Betlem al lloc anomenat “La cova de la llet” , on la tradició diu que Maria va alletar el Nen Jesús amb la seva llet materna. El Denis era catòlic, però més aviat un catòlic de “diumenge”, perquè encara no havia trobat l’amor de Déu.
Essent dins la cova de la llet, el guia convida els peregrins que agafin una nina que representa el Neu Jesús, se la posin als braços i li preguin en silenci. El Denis es posa tot nerviós i pensa: “Vaja quina turistada! Ara volen que pregui a Déu amb una nina de plàstic als braços! Aquest tipus de devoció és ridícula! ”Però quan li arriba el seu torn, per no ofendre els altres peregrins, agafa el Nen Jesús als braços, més aviat a contra-cor.
La seva primera sorpresa va ser que la nina no era de plàstic sinó que era de porcellana i pesava com un autèntic nadó acabat de néixer. Per pudor es va allunyar una mica dels altres turistes. I allà, de sobte, els ulls del Nen Jesús es van tornar vius! Jesús el mirava!
“Em va impactar molt”, diu el Denis! “Vaig sentir un amor immens i una emoció tan gran que vaig començar a sanglotar. No aconseguia apartar la meva mirada del Seu esguard. Quant va durar, no ho sabria dir, però els altres peregrins em van dir que em vaig quedar amb el Nen una bona estona”.
“He tornat a Terra Santa tres vegades, i cada vegada he experimentat aquest regal meravellós. El Seu esguard habita en mi constantment. Ell viu en mi!”
Han passat uns quants anys, i el Denis em va confiar el seu secret fa només unes quantes setmanes, per Nadal, quan s’acabava la seva peregrinació a Medjugorje i revivia en el seu cor aquesta experiència increïble. No la pot explicar sense plorar! És així, cada vegada que l’explica torna a sentir aquella efusió de tendresa que li va comunicar el Nen Jesús amb la seva mirada. Una mirada divina, indescriptible …
El que algunes persones experimenten “realment” gràcies a un favor meravellós de Déu, nosaltres ho vivim per la fe, i donem gràcies perquè aquesta és la mateixa mirada que un dia ens acollirà al Cel, la mirada d’un nen petit que es va fer pobre i vulnerable per trobar-nos en les nostres misèries i pidolar la nostra tendresa!

3. Maria desfà nusos. Molts de vosaltres coneixeu la famosa novena de “Maria, deslliga els nusos”, una pregària poderosa a la Benaurada Mare que desnua moltes situacions aparentment impossibles. Però, sabeu d’on prové aquest terme?
Té les seves arrels a la primera història de l’Església, apareguda a principis del segle III als escrits de Sant Ireneu de Lió. Aquest Pare de l’Església, en un dels primers tractats de teologia, escrit per combatre les heretgies que amenaçaven la fe cristiana, parla del paper crucial de Maria, la “Nova Eva”, en el pla de salvació. I detalla la veritable manera amb que Déu va procedir a restaurar l’home a la seva dignitat original: va trobar en Maria la nova Eva, la pionera d’una humanitat reconciliada amb Déu. Maria té, igual que Eva, un espòs. Però aquí s’acaben les similituds. Mentre que Eva es convertia en causa de mort per a ella mateixa i per a tota la raça humana per la seva desobediència, Maria, mitjançant la seva obediència absoluta, dient sí a Déu, es va convertir en la causa de la salvació de tota la humanitat. Així, per aquesta semblança de situacions, com en un mirall invertit, es realitza de Maria a Eva, una inversió completa de la situació.

Sant Ireneu en desvela la raó profunda: “perquè el que ha estat lligat només es pot deslligar si els bucles del nus es fan a la inversa, de manera que els primers nusos siguin desfets gràcies als segons, i inversament, els segons alliberin els primers. En altres paraules, un llaç inicial es desfà per un segon llaç i el segon es desfà respecte del primer.”

Així doncs, el cercle queda tancat – o millor dit, el nus s’ha deslligat! Amb una nova Eva, Maria, i un nou Adam, Jesucrist, Déu ha creat un nou camí per treure l’home de l’infern del pecat. Ha deslligat per sempre tots els nostres nusos repassant per tots els llaços en què les mentides del Maligne ens havien tancat. Així és més fàcil d’entendre la força i l’efectivitat d’aquesta novena a Maria, mai tan ben dita, deslligadora de nusos!

Jo mateixa he experimentat el poder d’aquesta novena i és per això que la recomano!

4. Una gran notícia per a França! Mons. Henryk Hoser, enviat especial del Papa a Medjugorje, serà a Fréjus i a Toulon els 10 i 11 de febrer de 2020 per a dos vespres excepcionals. El programa inclou: rosari, missa, conferència sobre Maria i adoració. Vegeu el fulletó al final de la pàgina.

5. Estiguem atents! Torna a circular per tot arreu un missatge fals, suposadament de la Mare de Déu i atribuït al visionari Ivan Dragicevic. El seu contingut és extremadament alarmista i fa referència al Pròxim Orient. El mateix missatge exacte ja havia circulat durant uns quants anys, fa temps; i ara ha tornat a aparèixer, cosa que incomoda als qui el reben. L’Ivan lamenta molt que el seu nom s’estigui fent servir per difondre informació falsa, que a més a més no és gens de l’estil de la Mare de Déu.

De fet, Maria ens dóna 2 missatges cada mes. Per què de sobte hauria d’utilitzar un altre canal per explicar-nos alguna cosa important i, a més, fer peticions tan absurdes? Exigir que les esglésies s’obrin en un moment determinat per a l’oració només crearà dificultats per als sacerdots i els portarà a dubtar de la seriositat de Medjugorje!

Aquest tipus de missatges no tindrien cap impacte si ens abstinguéssim de compartir informació no verificada. Si us plau, espereu tenir una confirmació formal de la font abans de compartir-la amb altres. Això evitarà de fer-li el joc a l’enemic creant confusió, ansietat i dubtes.

Dit això, és obvi que hem de pregar pels nostres germans al Pròxim Orient i per la pau al món! És per aquest motiu que, des de fa més de 38 anys, Maria ens està demanant que preguem i dejunem per evitar guerres.

6. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 de febrer a les 9 pm (en francès). El Directe de gener el podeu veure aquí:

Medjugorje : Direct du 3 ! le vendredi 3 janvier à 21h00. Message du 2

7. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre: “Una manera practica d’ajudar el teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

8. Heu pensat en un sant que us faci de company aquest any? No deixeu a l’atur el sant que us ha escollit!! (Vegeu PS 1)

Estimada Gospa, ens dius una vegada i una altra: “No tingueu por!” De fet, “l’amor desterra la por”. Però avui, vivint en aquest món que no té pau, ja saps com costa deixar de tenir por. Tu que n’has vist de tots colors, explica’ns el teu secret! Ajuda’ns a abandonar-nos a Déu amb la teva confiança i a viure la seva Paraula amb humilitat i fidelitat. Perquè aleshores Ell ens proveirà de la resta.

Germana Emmanuel +

Comunitat  de les Benaurances

 

PS 1. Com cada any, us oferim el llistat dels sants perquè pugueu tenir un sant protector. (Retalla i plega els diferents noms i posa’ls en una cistella perquè cada persona en tregui un i descobreixi quin sant l’ha triat per ser el seu company especial per a l’any). Sor Faustina també seguia aquesta tradició en la seva Comunitat. (Diari § 359). Trobareu la llista en l’enllaç següent: https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2019/

Utilitzeu-la en les trobades de família o amb amics.

 

 

 

 

 

 

 

 

PS2. T’agrada Sant Josep? Dono les gràcies a tots els qui m’heu enviat els vostres testimonis sobre les gràcies rebudes de Sant Josep, pel llibre que estic preparant. Ajudeu-me, seguiu-me’n enviant. Escriviu a : gospa.fr@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

PS3. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Llibres publicats en castellà:

Medjugorje, el triunfo del corazón
El Niño escondido de Medjugorje
La Paz tendrá la última palabra
Escandalosa Misericordia
El poder desconocido del ayuno
El sorprendente secreto del Purgatorio
Mariam de Belén
Contemplación de los misterios del Rosario
Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón)
Familia no te dejes destruir

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS4.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS5. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS6. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:

https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS7. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS8. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS9. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ