Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

23 d’octubre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de setembre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:
Estimats fills! En aquest temps us demano que torneu a Déu i a la pregària. Invoqueu l’ajuda de tots els sants perquè siguin per a vosaltres exemple i ajuda. Satanàs és fort i lluita per atreure tots els cors que pugui. Vol la guerra i l’odi. Per això porto tant de temps amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la salvació, cap a Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a l’amor a Déu i Ell serà la vostra força i el vostre refugi.
Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Coneixeu aquesta faula? És la història d’un elefant enorme i d’un ratolinet. S’estimaven tendrament i gaudien profundament de cada hora que passaven junts. Se’ls veia feliços parlant entre ells, aquí o allà, als boscos d’Àfrica o als deserts. El seu joc preferit era córrer. Un dia, aquestes dues criatures incansables van començar a córrer una al costat de l’altra en un gran desert nu amb sorra seca, per veure qui podia córrer més ràpid en aquest espai immens. Corrien i corrien amb entusiasme… De sobte el ratolinet es gira i, tot orgullós, li crida a l’elefant:

“Oh, elefant, has vist quina polseguera que fem?”

 

 

 

 

 

 

 

El ratolí realment tenia raó d’estar meravellat. Ell, tan petit, i tanmateix un núvol de pols tan gros! Com és que no es va adonar que aquest núvol provenia de l’elefant i no pas de les seves potetes? Que commovedora la ingenuïtat i la inconsciència d’aquest ratolí.

Però, com ens hi assemblem! Hem ofert el millor Tiramisu del món als nostres amics? Hem construït la casa dels nostres somnis?  La nostra cançó és entre les més venudes? Estem orgullosos d’algun èxit esportiu? I que satisfets que estem d’aconseguir tot el mèrit d’aquest èxit. Tanmateix, ens oblidem de reconèixer Déu treballant en tot allò bo i de donar-li les gràcies. Ens oblidem de retornar-li la glòria que li pertany!

Reconèixer l’amor de Déu i retornar-li la glòria que li correspon per cada benedicció és com posar al banc un tresor molt preuat, sabent que es continuarà multiplicant per la vida eterna. Atribuir-se el mèrit seria malbaratar aquest tresor! Pitjor encara: apropiar-nos de la nostra glòria seria robar allò que pertany a Déu. Maria ens salva d’aquest perill, donant-nos aquesta preciosa promesa d’alegria: “Estimats fills, que tot el que feu sigui per a la glòria de Déu, i aleshores el cel omplirà el vostre cor d’alegria”.

3. Fins on pot arribar l’amor! Una amiga de Zagreb em va parlar d’aquest incident que va passar sota el domini comunista a Croàcia, cap al 1988. La seva mare Gabrijela va estar empresonada durant més d’un any en una d’aquelles presons comunistes terribles i allà va fer amistat amb una dona, la Nada Miskulin, que també era catòlica. Un cop alliberades, després d’haver experimentat tant sofriment, humiliacions i privacions, la Nada i la Gabrijela van romandre íntimament unides i s’encoratjaven mútuament en el seu camí de fe.

La Nada era soltera i vivia amb la seva mare en un gran apartament de tres habitacions al centre de Zagreb. La missa diària del matí a la seva parròquia formava part de la seva rutina.

Un dia s’assabenten que en aquesta parròquia hi viu una família de 6 nens amb els seus pares en un pis molt petit, una situació insuportable. Tot just conèixer aquesta notícia, la Nada i la seva mare es van mirar i es van entendre sense intercanviar ni una paraula. Aquell mateix dia, van decidir deixar el seu gran apartament a aquesta família a canvi del seu petit. Van fer aquest trasllat sense demanar ni un cèntim a la família i hi van deixar tots els seus mobles.

Aquest és un veritable exemple d’amor en acció. L’alegria dels nens va ser immensa, però l’alegria d’aquestes dues senyores encara ho va ser més! ” Fa més feliç donar que rebre” deia Jesús (Fets 20:35)

4. Visca els Sants! Més que mai en aquests temps difícils, ens alegrem de l’ajuda tan poderosa dels sants del Cel. Per al Dia de Tots Sants, estarem encantats d’invocar-los i celebrar-los. (Vegeu PS1, les Lletanies dels Sants)

 

El 22 d’octubre se’ns va tornar a mostrar el poder d’un sant, a la festa del nostre estimat Joan Pau II. Aquell dia el Tribunal Constitucional de Polònia va jutjar que l’actual dret a l’avortament eugenèsic, és a dir, la interrupció de l’embaràs per motiu d’una discapacitat irreversible o d’una malaltia incurable del fetus, era incompatible amb la Constitució. Cal dir que un gran nombre de polonesos es van reunir per celebrar una novena fervorosa a Joan Pau II abans de la seva festa. (Vegeu PS3). Bravo, polonesos, bravo, Joan Pau II, seguiu així! Ens confirmeu aquesta paraula de Maria: “Un món nou de pau és possible! (El 25 de juliol de 2020).

 

 

 

 

 

 

5. Una calavera? M’hauria estimat més no haver de veure aquesta onada negra i desastrosa provocada per Halloween, que vol substituir o ocultar la nostra festa preciosa de Tots Sants! Com si es poguessin esborrar els sants! Però, els autors d’aquesta confusió, ¿no s’adonen que s’eliminen ells mateixos? A Roma, on he estat recentment, gairebé totes les botigues estan inundades de calaveres, esquelets i figures horribles. És això el que volem per als nostres fills?

Recordo les paraules del gran exorcista, Don Gabriele Amorth: “Celebrar Halloween és com celebrar el Diable!” Va advertir dels perills per als nens i joves, ja que Halloween suscita un augment de les pràctiques ocultes, provoca insomni, malalties mentals, depressions i impulsos suïcides en els nens. “Els estudis psicològics i psiquiàtrics”, diu, “mostren que els nens no dormen, estan inquiets, deprimits, obsessius i suïcides”. La trampa típica del nostre enemic és que això sembli un joc innocent, per poder seduir més fàcilment els nens que encara no són conscients dels perills d’aquest món. En realitat, diu Don Amorth: “És com cantar Hosannas al diable!”

 

 

 

 

 

 

 

I què passa amb la frase típica: “Però tothom ho fa?” Hi ha alguna llei que ens obligui a fer el que fa tothom? Qui pot obligar els pares a fer el que fan els altres, quan veuen la trampa que farà mal als seus fills? Jesús mai va demanar de fer com tothom, al contrari!

5. Medjugorje il·lumina Fàtima! Tal com deia la Vicka i com saben els 6 vidents, “el triomf del Cor Immaculat és molt a prop!” “De fet ja ha començat”, deia la Marija Pavlovic a la Catedral de Viena al 2019. Veient les dificultats presents i les amenaces de tants conflictes que planen sobre la humanitat, tal com ho expressava Joan Pau II en la seva pregària de consagració de la humanitat al Cor Immaculat de Maria, no ens adormim! (Veure PS2).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No ens deixem portar per la por i treballem per la victòria de Maria sobre el mal, la victòria del Déu d’amor sobre Satanàs! Aquesta pandèmia i tots els seus canvis m’han portat a pregar amb l’Angel de Fàtima. De fet, ell va ser qui va preparar els pastorets per acollir la Mare de Déu perquè cal dir que portaven força malament la seva pregària! Les pregàries ensenyades per l’Àngel venien directament des del Cel i van transformar els 3 pastorets en seguidors heroics del Triomf de Maria. Són per a nosaltres! Aquestes pregàries ja han alimentat el fervor de molts catòlics. Però, com podem transmetre aquests tresors de manera senzilla i justa, sense floritures?

La Providència m’ha donat una resposta preciosa després de l’estada a casa nostra del pare Justo Lofeudo, ja que va compartir amb mi el que l’esperit li va dir aquell matí en despertar-se. Agafem el rosari clàssic que coneixem i es tracta de substituir els Pater i les Ave per les pregàries de l’Àngel. Ara no m’esplaiaré amb els detalls perquè els podeu trobar a YouTube (veure les imatges aquí a baix). Certament no es tracta de crear una devoció nova! Es tracta de promoure aquesta llum preciosa vinguda de Fàtima per enriquir la nostra adoració de la Trinitat Santa, i mentre l’adorem, suplicar-li per la salut dels pecadors. Pregària de consolació i reparació per excel·lència! Avui, la salut dels pecadors ha de ser el nostre dolor tal com també ho fou per a Jesús i per tants sants darrere seu. A Medjugorje, Maria no para de parlar d’aquest turment que habita al seu Cor de Mare pels seus fills. Aquest Rosari de Fàtima és un mitjà meravellós per consolar-la, i també de fer reparació, tal com Ella li va demanar a la Jacinta (Veure PS3)

6. No us perdeu aquests vídeos!
– La pregària que tot ho pot

« Resem els Misteris de Llum », amb el pare Alexis Wiehe (que hi fa una petita meditació), i jo (que explico les vostres intencions).

« Preguem a l’Esperit Sant, oferim-li les seves lletanies! » (1er vídeo d’una colla de moltes lletanies).
Ben aviat les lletanies al Sagrat Cor de Jesús i les del Cor Immaculat de Maria …

« L’Església al sepulcre » No tingueu por de les persecucions creixents de les que n’és víctima l’Esposa de Crist.

« L’Església de la Llum » La victòria de l’Església profetitzadra per la Paraula de Déu i dels místics.

« Jo us donaré consol ! » Una gran esperança brolla en el si dels moments més difícils.

« El rosari dels Misteris de Dolor » per ajudar-nos a pregar quan estem sols o en moments de sequera.

7. La nostra propera emissió en directe completa en francès serà el 26 d’octubre a les 21:00. El comentari del 26 de setembre es pot veure aquí:

Estimada Gospa, Tu ho saps tot, ho veus tot, ens estimes immensament i ens guies, per tant, et volem seguir amb els ulls tancats!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Vegeu i pregueu les Lletanies dels Sants al nostre lloc web https://sremmanuel.org/2020/10/24/litany-of-the-saints/

PS 2.  Plaça de Sant Pere, 25 de març de 1984.
« Oh Cor Immaculat! Ajudeu-nos a vèncer l’amenaça del mal que tan fàcilment s’arrela al cor dels homes d’avui i que, amb els seus efectes devastadors, ja pesa sobre la vida actual i sembla tancar els camins cap al futur! De la fam i de la guerra, deslliureu-nos-en! De la guerra nuclear, d’una autodestrucció incalculable, de qualsevol tipus de guerra, deslliureu-nos-en! Dels pecats contra la vida de l’home des dels seus primers moments, deslliureu-nos-en! » Etc.

PS 3. La pel·lícula sobre Garabandal es va estrenar a les sales de cinema a principis d’any i ha estat un gran èxit.
Es pot veure a Youtube a l’enllaç següent: https://youtu.be/80Y7SngkD1k
Aquesta pel·lícula relata els missatges que la Mare de Déu va donar als vidents entre el 1961 i el 1965.
Garabandal no és un lloc d’aparició mariana aprovat i encara està en procés d’investigació. No obstant això, fins a dia d’avui, res del que presumptament es va revelar és contrari a l’ensenyament catòlic. Tot i que no es concedeix permís a les peregrinacions diocesanes i religioses organitzades, els laics són lliures de visitar-lo amb un capellà. A més, els relats i missatges es poden llegir amb cura com a lectura espiritual.

La nova pel·lícula de Fàtima (en anglès) es pot veure a Youtube a l’enllaç següent:
https://youtu.be/EFMW0-nrPlQ

PS 4. L’1 de setembre, el programa parroquial del vespre es va traslladar al seu horari d’hivern: Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6 de la tarda, pregària curativa i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, així a les 19 h i divendres al vespre, veneració de la Creu a les 19 h.

PS 5. Durant aquest període de moviment restringit a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent on visqueu. Si voleu comprar-ne un per a vosaltres o per a un amic, podeu comprar el llibre de butxaca o el llibre electrònic per internet.
–       El poder oblidat del dejuni
–       El sorprenent secret del Purgatori
–       Maryam de Betlem
–       La pau tindrà l’última paraula
–       Escandalosa misericòrdia
–       El nen amagat de Medjugorje

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu un cop d’ull a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 11. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 12. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 13. La Mare de Déu espera tenir notícies vostres! Doneu alegria al seu cor, escriviu-li el vostre agraïment i les vostres necessitats a “Queen of Peace”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.

13 de setembre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria! 5ª aparició de La Mare de Déu a Fàtima el 1917

1. El 25 d’agost de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:
Estimats fills! Aquest és un temps de gràcia. Estic amb vosaltres i novament us dic: torneu a Déu i a la pregària fins que la pregària es converteixi en alegria per a vosaltres. Fills meus, no tindreu ni futur ni pau fins que en la vostra vida no inicieu una conversió personal i un canvi cap al bé. El mal cessarà i la pau començarà a regnar en els vostres cors i en el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu Fill Jesús per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Els cims més alts de la verdadera fortalesa. Fa uns dies vam acollir aquí a casa un sacerdot amic de molts anys, que té un ministeri meravellós: obrir capelles d’adoració perpètua a les parròquies que ho sol·licitin. El pare Justo Lofeudo és un sacerdot “itinerant” de la diòcesi de Toló (França), que viatja d’un país a l’altre i d’una ciutat a l’altra per donar resposta al seu desig fervent d’assegurar que el Salvador sigui present a l’Eucaristia entre el seu poble, que sigui estimat i adorat dia i nit per aquells que desitgen vetllar amb Ell, intercedint pel món (PS1). La veritable fortalesa, per descomptat, és la fortalesa de l’amor: l’amor de Crist viu!

Des del principi de les aparicions, la Mare de Déu va manifestar el seu desig que hi hagués una capella d’adoració perpètua a totes les parròquies. Encara som molt lluny, però no perdem l’esperança! Els que s’han compromès com adoradors es feliciten per la decisió presa, donades les gràcies que brollen tant en la seva vida com en dels seus éssers estimats. Qui millor que el Creador del món per beneir els seus fills i vessar sobre d’ells quantioses gràcies a la mesura de la seva set?

El pare Justo té multitud d’exemples concrets, ja que ha vist amb els seus propis ulls la inesperada transformació de tantes persones que s’han convertit en “adoradors”, de vegades sense ni tan sols conèixer Crist. Ha vist Jesús treballar en el buit interior que afligeix ​​a tanta gent avui dia, i no cal dir en la terrible malaltia de la desesperació.

Un de tants fets que explica: “Una dona volia acabar amb la seva vida perquè es veia a si mateixa com un fracàs complet. A les 4 de la matinada d’una nit d’hivern, surt de casa, decidida a llançar-se al riu des d’un pont. Però amb la foscor, pren el camí equivocat i gira a la dreta en comptes de l’esquerra. De sobte veu un llum que l’atrau. Només veu un llum petit i no sap que és una capella. Alguna cosa la fa apropar-se i, en arribar a la porta, descobreix que està oberta. Hi entra … i de sobte es troba davant del Senyor! S’esfondra, cau a terra de genolls i comença a plorar. En el seu cor ho entén tot: Aquell que l’ha cridat, Aquell que és davant d’ella és la Resurrecció i la Vida. Res més lluny de suïcidar-se, torna a trobar l’esperança perquè ja no està sola. Això va passar el 2008 a Prato, Itàlia, on hi ha dues capelles d’Adoració perpetua”.

 

 

 

 

 

 

 

Per què aquesta força de transformació del cor és tan evident en la vida dels “adoradors”? Per què s’obtenen tantes gràcies i tants beneficis per a ells mateixos i per als altres? Algú que entra a una capella d’Adoració no hi veu res d’especial, res que atregui els sentits. La gent està asseguda, agenollada, immòbil, en silenci profund. L’única particularitat és que tots fixen la seva mirada en una custòdia disposada sobre l’altar o a un tabernacle obert, i Jesús hi és, molt humilment, sota la forma de Pa Eucarístic. Però tota la seva persona divina, tot el seu poder, el seu immens amor es concentren en aquella hòstia viva. I així, aquest lloc tan senzill es transforma per al món sencer en un lloc privilegiat de curació, d’alliberament, d’efusió de l’Esperit Sant, de pau, de conversió, de reconciliació, sense oblidar la reparació tan apreciada pel Senyor!

El meu testimoni preferit és el de Trieste, una història que es va fer famosa a tot Itàlia. Aquesta ciutat tenia el percentatge de suïcidis més alt d’Itàlia i fins i tot d’Europa. El 2005, el pare Justo va inaugurar al cor de la ciutat la primera capella d’Adoració Perpètua. Segons les xifres oficials publicades als diaris locals, en tan sols un any la quantitat de suïcidis es va reduir de manera dràstica a menys de la meitat! Sí, aquestes capelles són oasis de pau enmig d’aquest món convuls i agitat.

3. Una simple mirada … Quan un adorador té la mirada posada en Jesús, que sàpiga que els raigs de vida i d’amor que emanen d’aquesta hòstia toquen el seu cor. Però no s’aturen allà! S’expandeixen més enllà d’aquest cor fins a arribar als fills d’aquesta ciutat i de tot el món. Sempre actiu, Jesús està en estat de contínua creació i recreació.

D’aquí el fenomen tan conegut i sempre tan actual: obriu una capella d’Adoració Perpètua en una ciutat, i en pocs anys el bé guanyarà terreny sobre el mal, que de mica en mica es fondrà com la neu al sol: disminució sensible de divorcis i tota mena de divisions, d’avortaments, de droga, de robatoris, de suïcidis, de crims, de satanisme, de pràctiques ocultes, de violacions i altres agressions sexuals … Allà on el Maligne dividia, on l’homicidi regnava, Déu reuneix als seus fills i els vivifica.

A Medjugorje, la  Mare de Déu Santíssima dóna LA clau de l’autèntic ecumenisme recordant que Crist és el nucli central de la nostra unitat: “Estimats fills, avui també us convido a enamorar-vos del Santíssim Sagrament de l’altar. Adoreu-lo fillets en les vostres parròquies i així estareu units amb el món sencer … “(25-09-95)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenció! No es tracta d’anar-hi per “sentir alguna cosa”. Per descomptat, Jesús de vegades ens permet sentir la seva presència, però no sentir-ho no vol dir que no passi res. Si anem a una Hora Santa amb el desig sincer de passar temps amb Jesús, de fer-li companyia (en realitat, ell és qui ens fa companyia!), fins i tot si hi acabem entrant per casualitat, sortim canviats i enriquits amb una nova pau. En molts casos, se’ns dóna llum a les decisions que hem de prendre. Tot i així, amb Déu no hi ha res màgic ni automàtic. Com passa en qualsevol relació veritablement amorosa, cada intercanvi és nou i creatiu, es tracta de dues ànimes que s’uneixen misteriosament, amb moments de dolçor i moments de lluita. “Vetlleu i pregueu”, va dir Jesús als seus deixebles, “per no caure en la temptació … (Mateu 26:41). Caldrien moltes pàgines per explicar-vos aquí tots els beneficis d’una hora Santa per a aquells que s’hi comprometen, i també el seu poder curatiu per al món.

Santa Faustina explica: “Avui hi adoració noctura. No hi he pogut assistir a causa de la feblesa de la meva salut, però abans d’adormir-me m’he unit a les germanes de l’Adoració. Quan m’he summergit en la pregària, m’he trobat transportada en esperit a la capella i he vist a Nostre Senyor exposat a la custodia. En comptes de la custodia he vist la cara gloriosa del Senyor, i Jesús m’ha dit: “El que tu veus realment, aquestes ànimes ho veuen a través de la fe. Oh, que plaent que m’és la seva immensa fe. Tot i que aparentment no hi ha rastre de vida en mi, en realitat cada hòstia conté tota la meva vida sencera; però l’ànima ha de tenir la fe, perquè jo hi pugui obrar”. (Diari, § 1419 i 1420)

Fe i confiança … dues claus fonamentals per moure el cor de Déu cap als seus fills i desencadenar el seu poder d’amor a les seves vides.

4. Les multiplicacions continuen! Una preocupació que pertorba la pau de molta gent avui dia és la por a l’escasetat o a la fam. La crisi econòmica causada pel coronavirus ha agreujat la pobresa dels pobres i ha tornat pobres a moltes persones riques. Res més lluny per part meva de fer una anàlisi de la situació actual. Simplement vull recordar a tothom que el braç del Senyor no s’ha escurçat i que la por no hauria de tenir cap lloc al nostre cor de creients. Dos petits flashos, entre molts altres, del Qui va multiplicar els pans i els peixos …

A la primavera del 2002, la meva germana Florence s’havia de cuidar de la nostra casa de Medjugorje mentre jo era fora en una llarga missió. Abans de marxar, li ensenyo una trentena de cassets que tenia guardats en una vitrina i li dic: “Si hi ha peregrins que vulguin algun casset, els hi pots oferir aquests”. Marxo a la meva missió i quan torno trobo exactament les mateixes cintes a la vitrina. “No ha vingut ningú a buscar cap cinta?”, vaig dir, “Quina llàstima!” “Sí, em diu ella, “n’han vingut molts i n’he venut gairebé cada dia. També n’he regalat molts”. Somric en silenci, ja que després de tants anys de consagració començo a conèixer Aquell qui és el meu Espòs diví … Ella afageix: “Cada vegada que n’anava a buscar, hi trobava les mateixes cintes!” Sense comentaris!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I encara una altra! Durant el mateix període, la seva filla havia llogat una habitació al poble per fer un recés de dejuni i de pregària amb una amiga durant 9 dies. Havien comprat un pa pel primer dia i al vespre encara en quedava una mica. Però l’endemà no van haver de comprar un altre pa. Per gran sorpresa seva, van trobar el pa del dia anterior sencer, intacte, com si acabés de sortir de cal forner. En resum, durant tot el seu recés no van haver de comprar mai pa. Va reaparèixer cada dia. Dit això, elles no eren tan pobres com per no poder comprar el pa de cada dia. Llavors vaig preguntar al Senyor: “Per què ho fas això?” I Jesús em va fer entendre que simplement volia preparar-nos per als moments difícils del futur, si es produïssin mancances importants, ja que Ell és tan viu avui com fa dos mil anys. Ens recorda les seves pròpies paraules, convidant-nos a demanar-li amb fe per rebre en abundància i, sobretot, poder compartir.

Però això no és tot! De vegades, Jesús també multiplica la gasolina als cotxes o els diners a la butxaca … A l’Evangeli veiem que era molt despreocupat respecte als béns terrenals. Quan no tenia prou diners per pagar l’impost per a Ell i Pere, no va fer grans càlculs perquè, treballant amb totes les seves forces pel Regne de Déu, sabia que el seu Pare no deixaria de satisfer les seves necessitats. La seva confiança en el Pare i la seva bondat activa el van inspirar a trobar la moneda necessària en un peix (Mateu 17:27). Hi ha una raó per la qual s’explica aquesta història, perquè confirma les paraules de Jesús: “Vosaltres, busqueu primer el Regne de Déu i fer el que ell vol, i tot això us ho donarà de més a més.” (Mateu 6:33). Això no només passa a Medjugorje, sinó a la vida de molts creients. Jesús somia donar més i més, de tant que ens estima! Per què doncs subestimar la seva bondat, per què comportar-nos com orfes i caure en l’esclavitud de la por? Creure significa adherir-se en hebreu, i adherir-se significa estar unit a Aquell al qual un s’adhereix. La fe en Déu és exigent, però és font de tanta alegria. Cal que la demanem.

Déu no només proveeix les nostres necessitats amb signes humanament inexplicables, sinó més aviat mitjançant esdeveniments simples on es pot discernir la seva mà com a Pare amorós i misericordiós … Si visquéssim amb la fe dels nostres pares, moguts per l’Esperit Sant, com l’Església dels primers temps! No tenien res, però ho tenien tot!

5. La Vicka va celebrar el seu 56è aniversari el 3 de setembre i en aquesta ocasió la Mare de Déu Santíssima va resar amb ella i la va besar, com fa cada any. La Vicka em va dir que els petons de la Gospa són “com els de tothom” i la va imitar. Fa com fan totes les mares croates, un simple petó a cada galta. Però per a la Vicka, l’alegria que rep és tan extraordinària que un mes abans del seu aniversari ja comença el compte enrere. Tots experimentarem aquesta alegria al Cel … Siguem pacients! No us perdeu les fotos de la Vicka al vídeo de YouTube: https://youtu.be/8ZN-HNthSdI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, no sabem què ens depara el futur!. Però estem en pau, perquè el nostre únic futur veritable és el teu Fill Jesús, l’únic refugi veritable és el seu Cor, unit al teu Cor Immaculat. I esteu preparant junts la victòria sobre el mal.

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. El web del pare Justo https://goo.gl/ZJrJWE us ofereix tresors en llibres, vídeos, DVD, comentaris de l’evangeli diari. La majoria estan en espanyol i italià, però també en anglès.

PS 2. Feu amics al cel! Pregueu als sants abans de la seva festa!
El 23 de setembre, festa del Pare Pio (novena del 15 al 23 de setembre)
El 29 de setembre, festa dels 3 arcàngels, Sants Miquel, Rafael i Gabriel, (novena del 21 al 29 de setembre)
L’1 d’octubre, Santa Teresa del Nen Jesús (novena del 22 de setembre a l’1 d’octubre)
El 5 d’octubre, Santa Faustina Kowalska (novena del 27 de setembre al 5 d’octubre)
El 15 d’octubre, Santa Teresa d’Àvila (novena del 7 al 15 d’octubre)
El 16 d’octubre, Santa Margarida Marie Alacoque, de Paray le Monial, (novena del 8 al 16 d’octubre)
22 d’octubre, Sant Joan Pau II, (novena del 14 al 22 d’octubre) etc.

PS 3. L’1 de setembre, el programa del vespre parroquial es va traslladar al seu horari d’hivern: Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6 de la tarda, pregària curativa i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, a les 7 de la tarda, i divendres al vespre, veneració de la Santa Creu a les 7 de la tarda. http://www.centromedjugorje.org/

PS 4. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles  al nostre lloc web:

Medjugorje, el triunfo del corazón,
El Niño escondido de Medjugorje,
La Paz tendrá la última palabra,
Escandalosa Misericordia,
El poder desconocido del ayuno,
El sorprendente secreto del Purgatorio,
Mariam de Belén,
Contemplación de los misterios del Rosario,
Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón)
Familia no te dejes destruir,
Difundan mis mensajes, una recopilación de los mensajes de la Reina de la Paz, prologado por Sor Emmanuel.

PS 5.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 6.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).www.IMedj.net

PS 7. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 8. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

www.facebook.com/pg/SuorEmmanueldiMedjugorje/

PS 9. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 10. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS11. La Mare de Déu espera tenir notícies vostres! Doneu alegria al seu cor, escriviu-li el vostre agraïment i les vostres necessitats a “Queen of Peace”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.

16 d’agost de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de juliol de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! En aquest temps turbulent en què el dimoni està recollint ànimes per atraure-les cap a ell, us crido a la pregària perseverant perquè en la pregària hi descobriu el Déu de l’amor i de l’esperança. Fills meus, agafeu la creu amb les vostres mans. Que la creu sigui per a vosaltres l’estímul que l’amor triomfa sempre, especialment ara que la creu i la fe són rebutjades. Amb les vostres vides, sigueu reflex i exemple que la fe i l’esperança segueixen vives i que un món nou de pau és possible. Estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost la meva crida.”

 

 

 

 

 

 

 

 

2. I la Santa Providència, on és? En aquesta època tan caòtica, una de les causes de la por que ha impactat a tantes persones ha estat la mancança: manca de mitjans per viure, manca de seguretat, mancar de no poder viatjar com abans, manca de llibertat davant el totalitarisme creixent, por d’emmalaltir, etc. En una paraula, les nostres pors semblen justificades, però ens fan oblidar l’essencial: no estem sols. Jesús ens ha dit tantes vegades “no tingueu por!”

A tall d’il·lustració, desitjo compartir un esdeveniment de la meva vida personal que es va produir poc després de la meva conversió al 1973, quan la Renovació Carismàtica feia els primers passos a París. El grup de pregària de l’Emmanuel, fundat per Pierre Goursat (assistit per la Dra. Martine Lafitte) començava la seva admirable trajectòria que l’havia de conduir a un desenvolupament remarcable a nivell internacional.

Durant aquella època em dedicava a importar a França joies del Tibet i altres objectes provinents d’Àsia. Pocs dies després de la meva conversió, la meva germana petita em va venir a veure i en veure al meu menjador la gran quantitat de màscares hindús i cartells tàntrics, em diu amb una gran tranquil·litat: “Emmanuelle, no pots continuar venent aquests objectes que representen falses divinitats i que indueixen a la gent cap a espiritualitats que no tenen res a veure amb el missatge cristià! No pots dir que pertanys a Crist i al mateix temps estar venent aquest tipus de coses!

En un primer moment, les paraules de la meva germana em van posar nerviosa. “Tocat i enfonsat” ! Vaig intentar una defensa que en realitat era absurda: “és que he signat un contracte amb proveïdors de l’Índia; m’està a punt d’arribar un carregament a Orly; i he de pagar-los…”. No hi havia res a fer. Era evident que la meva germana tenia raó. Quan se’n va anar, em vaig trobar en un violent combat interior. Aquesta comanda que havia fet abans de la meva conversió representava una gran suma de diners i cremar tots aquells objectes em causaria un veritable problema a nivell financer. (A més, aquells pòsters eren molt bonics des del punt de vista artístic). Em deia a mi mateixa: No me’n sortiré!, però per altra banda tampoc no podia trair Crist! Vaig necessitar uns quants minuts per decidir-me a cremar tota aquella comanda arribada a la duana d’Orly.

L’endemà teníem una reunió del grup de pregària de l’Emmanuel. Tot just em va veure la Martine, em va preguntar: “Què et passa? Se’t veu molt preocupada! On és la teva pau? Llavors li vaig explicar el meu problema que em portaria a la fallida. Sorprenentment, en comptes de compadir-me, es va posar a riure! “Però no t’has de preocupar gens ni mica”, em va dir. Has pres la decisió correcta per fidelitat a Crist, i per Ell has sacrificat tot aquest carregament. Creus que et deixarà desemparada? Dona de poca fe! Digues-li que t’abandones completament entre els seus braços i que d’ara endavant, el problema de la teva feina li pertoca a Ell i no pas més a tu! Que se n’encarregui Ell! Pregarem i ja veuràs com t’ajudarà!

Tenia raó … (Amb els veritables carismàtics, no hi ha mitges tintes pel que fa a la glòria de Déu!) Efectivament, durant els dies següents -per a sorpresa meva- vaig rebre tantes comandes de joies i d’altres objectes que tenia en estoc, que amb prou feines en dues setmanes havia recuperat els diners perduts. I a més tenia la benedicció de Déu pel que feia a la meva feina!

Aquest fet tan senzill em va aportar una gran comprensió sobre la manera d’actuar de la Divina Providència. ‘De quantes gràcies ens privem a la vida quotidiana per la nostra manca de fe en l’amor de Déu que tant es complau a socórrer a qui confia en Ell! I així es compleix aquella Paraula crucial de Jesús a l’Evangeli: «Busqueu primer el Regne del cel i la resta se us donarà de més”. La parauleta “primer” és la que fa inclinar la balança cap al costat de la gràcia, i fins i tot del miracle!

3. Un esdeveniment excepcional a París!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest 15 d’agost, el dia de la Solemnitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, Mons. Aupetit va consagrar París als Cors de Jesús i de Maria durant una missa que es va celebrar a la Basílica del Sacré-Coeur (Sagrat Cor) de Montmartre.

L’arquebisbe de París va pregar també per França perquè, sota el Mantell de Maria i malgrat les proves actuals (la crisi de l’COVID-19, les lleis bioètiques, etc.), el país pugui trobar un camí d’esperança i de pau.

Aquesta consagració va tenir lloc en el marc d’un llarg periple de la imatge de la Mare de Déu de França per tot el país, arran d’un sorprenent moviment popular que es va iniciar a Lourdes l’1 de juny i que convoca multituds de totes les edats i de tota procedència al voltant dels dos carruatges que transporten les estàtues. Aquesta original iniciativa prové d’un matrimoni de Saône et Loire, i es diu “M de Maria”. Té l’objectiu d’avivar l’esperança en aquest moment tan complicat. Abans de la consagració, la Mare de Déu peregrina havia recorregut la capital durant 5 dies, permetent que molts fidels o també simples curiosos es reunissin i resessin junts al voltant de Maria. La jornada del 15 d’agost va acabar amb una vetlla de pregària per França a la Basílica del Sacré-Coeur de Montmartre.

Una iniciativa per imitar a d’altres països?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. No us perdeu aquests vídeos!

– Devorar el llibre que diu la veritat. (27:44)
Amb Sr. Emmanuel i el seu convidat, Ralph Martin, NOU!
(No deixeu de caminar a la llum de Déu en aquest moment de confusió!)

 

– Atureu-vos i reflexioneu sobre el vostre futur. (22:48) NOU!
(Una crida urgent de la Mare de Déu, ja que l’eternitat és a prop!)

 

– Tenia una cita amb la mort a les 5 de la tarda.
Testimoni personal de Sr. Emmanuel (37:00)

 

Més endavant publicaré la llista completa dels meus vídeos per separat.

5. La nostra propera emissió completa en directe en francès serà el 26 d’agost a les 21:00. El comentari del 26 de juliol es pot veure aquí:

 

 

Estimada Gospa, molts dels teus fills no poden venir a Medjugorje de moment però ens convides a tots a ser un petit Medjugorje viu allà on siguem. I comptes amb nosaltres per reflectir la teva alegria, la teva pau i la teva puresa en aquest món que aspira tant a la felicitat però la cerca on sovint es perd!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1: Al 2016 es va obrir a Roma la causa de beatificació de Pierre Goursat (1914-1991), fundador de la Comunitat Emmanuel.

PS 2. Aquesta iniciativa continua! Per obtenir més informació, visiteu www.mariedenazareth.org.Podeu inscriure-us aquí: lettre@mariedenazareth.org

PS 3. Les fronteres de Bòsnia i Hercegovina estan obertes a ciutadans francesos i altres ciutadans europeus amb passaport i una prova negativa del Covid 19 de menys de 48 hores. Podeu fer la prova a Vergorac abans de creuar la frontera amb Bòsnia. En aquest laboratori, s’extreu una gota de sang del dit i s’obté el resultat en menys d’una hora.

PS 4. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:
https://sremmanuel.org/product-category/books/

PS 5.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 6.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 7. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 8. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 9. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook: 
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 10. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

21 de juliol de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de juny de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! En aquest temps turbulent en què el dimoni està recollint ànimes per atraure-les cap a ell, us crido a la pregària perseverant perquè en la pregària hi descobriu el Déu de l’amor i de l’esperança. Fills meus, agafeu la creu amb les vostres mans. Que la creu sigui per a vosaltres l’estímul que l’amor triomfa sempre, especialment ara que la creu i la fe són rebutjades. Amb les vostres vides, sigueu reflex i exemple que la fe i l’esperança segueixen vives i que un món nou de pau és possible. Estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost la meva crida.”

 

 

 

 

 

 

 

 

2. La vident Vicka va ser hospitalitzada a Zagreb el 13 de juliol per fer-li la sisena operació a la columna vertebral que va durar 5 hores i 40 minuts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El cirurgià es mostra satisfet amb la feina realitzada; esperem que la Vicka es recuperi aviat. Les últimes notícies són bones malgrat que està amb la pell i els ossos. Pesa menys de 40 quilos.

Preguem fervorosament per aquesta vident que es manté amagada en aquest moment, però tan activa en lliurar la seva vida per a cadascun de nosaltres! A través de l’alegria sobrenatural que es desprèn d’ella en totes les circumstàncies, fins i tot enmig de malalties doloroses, a través del seu amor per a cadascú de nosaltres, la Vicka s’ha convertit en un bon exemple d’una ànima que viu en intensa comunió amb Jesús i Maria. Que puguem veure aquesta alegria desbordar-se del cor, l’alegria que tan ferventment desitgem, com a signe del Cel i també convertir-nos en seguidors fidels de l’escola de Maria!

3. La mort de joves infidels

Avui dia, molts joves pateixen morts violentes, ja sigui en accidents de trànsit, per sobredosi o per suïcidi … El testimoni de Philippe Coutel és interessant: tres membres de la seva família es van ofegar a causa d’una tempesta. Cap d’ells no practicava la seva fe, ans al contrari vivien una vida més aviat “desordenada”. Ell, molt compungit per ells, va anar a veure la mística francesa Marthe Robin, ara venerable, que tenia el do de veure les ànimes, amb l’esperança de rebre una paraula d’ella sobre el destí final dels seus familiars. Efectivament, la Marthe tenia el do de veure les ànimes. Tanmateix, quan va arribar, no es va atrevir a fer-li la pregunta. Ella deuria endevinar la seva preocupació, perquè va fer dir al sacerdot que predicava el recés:
“La Marthe m’ha fet saber que quan un jove mor sense conèixer Jesús, passen diverses hores abans del judici final, i de vegades fins i tot diversos dies, durant els quals el Senyor es manifesta en tota la seva llum i els pregunta : vols el meu amor? I en general, els joves diuen que sí”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al pare Maurici de Lesseps, inquiet pel destí del nebot d’un dels seus amics, mort de manera pertorbadora a la sortida d’una discoteca, la Marthe li diu: “Saps què pare, l’ànima rep una gran il·luminació en el moment de la mort i poques ànimes rebutgen a Déu, especialment els joves”.

En els meus comptats recessos al Foyer de Charité de Châteauneuf de Galaure, quan era jove, vaig escoltar diverses vegades paraules de la Marthe sobre els agonitzants i les morts sobtades: “El Senyor prepara l’ànima encara que sigui de manera inconscient”, deia. Vaig escoltar un testimoni segons el qual la Marthe s’havia bilocat per assistir a una persona consagrada que agonitzava en soledat. Però això hauria passat diverses vegades. També es bilocava a la Xina, país pel qual sentia una atracció molt especial a causa dels nombrosos màrtirs que hi patien i morien. Només al Cel coneixerem tots els viatges i rescats realitzats per aquesta gran santa que no va abandonar mai el seu llit de dolor durant més de 50 anys.

Ella deia: “Hi ha un temps després de la mort clínica en el que se li dóna a l’ànima l’elecció definitiva de la seva eternitat. Aquest pot ser més o menys llarg, essent més curt després d’una llarga malaltia i més prolongat en els casos de mort sobtada”.

En qualsevol cas, la Marthe s’interessava molt pels agonitzants i insistia sobre la necessitat de pregar al costat d’ells, així com també després de la seva mort clínica. En efecte, per a cadascú de nosaltres, en aquest moment de veritat on la mentida, la il·lusió i la confusió desapareixen, l’ànima es troba nua davant la realitat de la seva vida i del seu cor i davant la veritable Llum que també és Misericòrdia. És aleshores quan pot llançar-se als braços d’aquest Déu que potser mai no ha conegut a la Terra, o rebutjar-lo. Les nostres oracions són llavors de summa importància. En realitat, l’ànima tria en aquest moment entre el Cel amb Déu o l’Infern sense Déu, que són els dos únics destins possibles i eterns, essent el Purgatori l’avantcambra provisional del Cel.

Tot i que els tràmits funeraris requereixen la nostra ràpida atenció, mantinguem-nos el major temps possible al costat del difunt per formar una muralla de protecció per mitjà de les nostres pregàries. La Coroneta de la Divina Misericòrdia, recomanada pel mateix Jesús a santa Faustina, és molt poderosa i pot estovar fins els cors rebels més endurits.

Coroneta de la Divina Misericòrdia de la Germana

4. La paraula del petit Van. Aquest jove vietnamita, que cada cop és més conegut i venerat (1928-1959), i ara servent de Déu, va tenir la gràcia d’escoltar la veu de Jesús des de la infància, i després la veu de la petita Teresa del Nen Jesús, que el va formar a l’escola del seu “Petit Camí”. Els seus famosos Col·loquis són una mina de detalls meravellosos sobre la persona de Jesús, tot expressat amb una frescor infantil molt emotiva. Aquí en teniu un extracte:

Jesús: “El pecat no ofèn el meu amor; No hi ha absolutament res que ofengui el meu amor, tret de la falta de confiança en el meu amor … Fins i tot el diable es desespera per una ànima en la qual encara existeix la paraula “confiança”. (…) Més endavant, al Cel, certament ens sorprendrà veure entre els sants  i santes un gran nombre d’ànimes que donàvem per condemnades … Potser és molt fàcil que la gent vagi al Cel i molt difícil què caiguin a l’infern, perquè l’Amor no pot suportar que una ànima es perdi tan fàcilment”. (…)
“Tanmateix, germanet, aquestes paraules no s’han de manifestar a totes les ànimes de manera indiscriminada, s’han de dir amb precaució, perquè algunes ànimes, sabent-ho, no s’endureixin… i després perdin la confiança en mi i acabin perdent-la del tot. ”
(Les converses 646-650)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. No et perdis aquests nous vídeos!

– Devoreu el llibre que explica la veritat! (27:44)
Amb la Germana Emmanuel i la seva convidada, Ralph Martin, NOU!
(No us perdeu passejar a la llum de Déu en aquest moment de confusió!)

– Atureu-vos i reflexioneu sobre el vostre futur. (22:48) NOU!
(Una crida urgent per part de la Mare de Déu, ja que queda l’eternitat!) (22:48)

– Vaig tenir una cita amb la mort a les 17 hores.

Testimoni personal del Sr. Emmanuel (37:00)

6. D’ara endavant els “Directs” seran el 26 de cada mes a les 21:00h (hora francesa i en francès) i es referiran al missatge del dia 25 perquè el missatge del dia 2 ja no existeix. El nostre proper Direct serà el 26 d’agost. El Direct del 3 de juliol es pot veure al link següent:

 

Estimada Gospa, m’agradaria tant passar d’aquesta vida a la següent agafant-te la mà! Per això, ajuda’m a seguir la teva escola d’amor amb més fervor i a viure cada moment d’aquesta vida donant-te la mà!

 

Germana Emmanuel +

Comunitat de les Beneurances

 

PS 1. El Festival de la Joventut, tan esperat per milers de joves, i no tan joves, no serà com en anys anteriors. Un nou sacrifici per oferir a Déu! Els frares franciscans celebraran la missa del vespre i serà difosa en streaming  amb al·lusions al Festival. La coral serà gairebé la mateixa de la resta de Festivals, fet que ens permetrà donar gràcies a Déu per tots els anys que vam poder gaudir d’aquest Festival i que ha estat un Do del Cel. Preguem que hi torni a ser el 2021, si les circumstàncies ho permeten.

Benvolguts fills”, ens diu Maria, “Doneu gràcies a Déu per tot el que us dóna, i doneu gràcies també per tot el que us pren”. El Senyor estima l’agraïment i l’agraïment sempre atrau noves gràcies.

PS 2. Les fronteres de Bòsnia i Hercegovina estan obertes des del 16 de juliol per als ciutadans francesos amb un certificat de Covid 19 negatiu de la prova de menys de 48 hores abans.

PS 3. Mgr. Henryk Hoser ha tornat a Medjugorje després dels mesos passats de confinament a Polònia. Ha reprès la seva important tasca com a enviat del Papa per a la cura pastoral de Medjugorje.

PS 4. Ha estat nomenat un nou bisbe a Mostar-Duvno, mossèn Ivan Saric. Després d’haver complert l’edat de jubilació, mossèn Ratko Peric va presentar la seva dimissió al papa Francesc l’11 de juliol del 2020. Preguem amb tot el cor, tant pel bisbe sortint com pel nou bisbe!

PS 5. Durant aquest temps de moviment restringit cap a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent. Si voleu comprar-ne un o per a un amic, podeu adquirir-los tant en format paper com en llibre electrònic, als enllaços següents:

El poder oblidat del dejuni:

https://www.amazon.com/Forgotten-Power-Fasting-Healing-Liberation/dp/0998021873/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=forgotten+power+of+fasting&qid=1592209726&sr=8-1

El sorprenent secret del Purgatori:

https://www.amazon.com/Amazing-Secret-Purgatory-Sister-Emmanuel/dp/0998021865/ref=sr_1_2?crid=AO9UU8FR7RP2&dchild=1&keywords=the+amazing+secret+of+the+souls+in+purgatory&qid=1592209893&sprefix=the+amazing+secret+of+%2Caps%2C230&sr=8-2

Maryam de Betlem:

https://www.amazon.com/Maryam-Bethlehem-Little-Sister-Emmanuel/dp/0998021849/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Maryam+of+bethlehem&qid=1592210051&sr=8-1

La pau tindrà la darrera paraula:

https://www.amazon.com/Maryam-Bethlehem-Little-Sister-Emmanuel/dp/0998021849/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Maryam+of+bethlehem&qid=1592210051&sr=8-1

Escandalosa misericòrdia:

https://www.amazon.com/s?k=scandalous+mercy&ref=nb_sb_noss_1

El nen amagat de Medjugorje:

https://www.amazon.com/Hidden-Child-Medjugorje-Emmanuel-Maillard/dp/0980182204/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=scandalous+mercy&qid=1592210233&sr=8-2

 

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

 

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:

https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook: 

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 12. Mireu les nostres presentacions a YouTube, 

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

22 de juny de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de maig de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual pel món:

“Estimats fills: pregueu amb mi perquè tots vosaltres tingueu una vida nova. Fills meus, en els vostres cors sabeu què ha de canviar: torneu a Déu i als seus Manaments, perquè l’Esperit Sant pugui canviar les vostres vides i la faç d’aquesta terra, que necessita una renovació en l’Esperit. Fills meus, sigueu pregària per a tots els que no preguen, sigueu alegria per a tots els que no veuen una sortida, sigueu portadors de llum en la foscor d’aquest temps turbulent. Pregueu i demaneu l’ajuda i la protecció dels sants, perquè també vosaltres pugueu anhelar el Cel i les realitats celestials. Jo estic amb vosaltres i a tots us protegeixo i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. La festa del Sant Sagrament, (Corpus Cristi), va ser una ocasió realment alegre per poder seguir a Jesús, exposat al Santíssim Sagrament, en Medjugorje desconfinat! Molts croats van venir a participar en aquesta processó que ens va escalfar el cor! Moments de retrovaments profunds!.

3. Ens acostem al 39è aniversari de les aparicions! La vident Marija ja ha arribat i esperem que l’Ivan també vingui! Com que les fronteres de Bòsnia i Hercegovina no s’obriran als estrangers fins l’1 de juliol, aquesta serà una celebració d’Aniversari molt modesta, però sabem que hi ha molts i molts devots de la Gospa al món que estan en comunió amb nosaltres i preparen amorosament els regals preferits de Maria per oferir-li durant aquesta novena! Les nostres pregàries són especialment necessàries avui, perquè al solstici d’estiu (21 de juny), a tot el món, els enemics del Senyor i de la seva Església preparen cultes i altres “cerimònies” per glorificar el seu miserable amo. Preguem perquè la “dona vestida de Sol” ens protegeixi i acceleri la victòria del seu Fill sobre tot el mal.

4. La por … un trampolí positiu! Durant aquests últims mesos, la por ha augmentat significativament en moltes persones arreu del món. Si com diu Sant Pau, “l’amor desterra la por”, val la pena examinar aquesta qüestió, perquè volem viure amb amor i no pas amb por!
En realitat, la por és innata en l’home, és part de la nostra naturalesa, des de l’irrupció del pecat. Adam va ser el primer que va expressar-ho, després de la Caiguda: “com que vaig nu, he tingut por i m’he amagat” (Gn 3:10). I què fa Déu? Posa una barrera entre el mal (la serp) i l’home: va fer “arrossegar la serp sobre el seu ventre”, és a dir, impedeix que ataqui l’home frontalment i li fa una promesa increïble a l’home: Posaré enemistat entre tu (la serp) i la dona, entre el teu llinatge i el seu. Ella t’atacarà al cap” (Gen 3:15) La por, que des d’aleshores forma part de la condició humana, és doncs al mateix temps una crida constant a refugiar-se en la bondat de Déu que és el Pare. No es tracta, doncs, de negar-la ni de culpabilitzar-se’n, sinó d’utilitzar-la amb prudència i canalitzar-la per sotmetre-la a la gràcia de Déu. En definitiva, no permetem que ens domini fins al punt que alteri la nostra llibertat. Seria terrible deixar que determinés les nostres opcions i enverinés la nostra existència.

Actualment tenim moltes raons per tenir por; només hem de mirar el món i les moltes amenaces que li recauen. No em proposo pas enumerar totes aquestes amenaces i fracassos de tot tipus, ja són prou visibles per a tothom. El meu propòsit és més aviat de veure, amb vosaltres, com ho van fer els Sants per aconseguir dirigir les seves pors i convertir-les en victòries. Els Sants són magnífics en els seus ensenyaments i per algun motiu la Santa Mare de Déu ens exhorta a llegir les seves vides.
Des del començament del pontificat, sant Joan Pau II ens va dir: “No tingueu por!”. Va ser un místic que des del principi va veure les amenaces que ara coneixem molt més. Però mai no va deixar de donar-nos raons per mantenir-nos ferms en l’esperança, ja que “Jesús va vèncer el món”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pot ser que tinguem bons motius per estar espantats, però no tenim cap raó per abandonar-nos a la por. Aquesta és la genialitat dels Sants, van romandre lliures de tota por. No van permetre que la por els esclavitzés ni els atrapés a les seves xarxes. I aquesta llibertat de cor és un tresor que Jesús vol donar a tots els cristians, a tots aquells que volen seguir-lo de veritat. A nosaltres ens correspon acceptar aquest tresor -com diu Maria: decidir-nos-, i treballar-lo dia a dia, amb humilitat i tenacitat. Realment es tracta de seguir el Pastor, el millor dels pastors, el que va venir a fer-nos lliures.

Una de les grans temptacions, quan es té por, és tancar-se en un mateix; però el tancament en un mateix impedeix l’amor. A la formació que la Mare de Déu va donar als joves del grup de pregària, va insistir molt en aquest punt. En el replegament ens sentim protegits, però això és una il·lusió ja que es produeix tot el contrari, es talla la font de l’amor, et comences a desfer i t’arrisques a enfonsar-te en la tristesa. Al nostre cor, que ha estat creat per estimar, li manca l’oxigen de l’Esperit Sant i corre el perill d’asfixiar-se. D’aquí brollen tants mals … Quina llàstima deixar-se perdre la gran felicitat de formar un conjunt de cos, el cos de Crist per on circula l’amor!

Com hem de reaccionar quan tenim por? Els Sants ens ensenyen a mirar Jesús, la font de la nostra vida, la nostra pau i de tot amor veritable. Aquesta és la clau! El mateix Jesús ens mira constantment, amb una mirada plena de vida i amor desbordant, i si responem a la seva mirada, deixem que la Seva pròpia Ànima ens transformi, i a poc a poc recuperem el coratge. Aquest és el fruit de la pregària. En lloc de fixar-nos en la tempesta virulenta, ho elevem a Aquell que té el poder de calmar la tempesta. “Per què teniu por?” demanà Jesús als apòstols que corrien un perill real de morir al mar. Aquest va ser el seu error. Miraven les enormes onades en comptes de mirar Jesús que era amb ells. Ser o no ser amb Jesús, això fa la diferència. Jesús ens pot posar a prova –i ho fa–, però sempre és per a un bé més gran, per a la nostra salvació. No ens vol veure enfonsar-nos!

 

 

 

 

 

 

La Confiança en el seu amor serà per a nosaltres el motor que ens impulsarà a aquest canvi, i ens farà passar d’una por visceral (humanament justificada), a l’alliberament del cor. Déu només vol el nostre bé, siguin quines siguin les circumstàncies. Davant d’aquesta confiança i aquesta fe totals en Ell, Ell ens eleva el cor de tal manera que ja no depenem de les nostres reaccions viscerals, sinó d’una gràcia sobrenatural –per sobre del natural– que permet a la nostra ànima tastar una pau profunda, aquesta “Pau de Déu que supera tot enteniment”, com la descriu sant Pau. Deixem que l’Esperit Sant se’n faci càrrec i així és com aquesta cosa malvada anomenada por es converteix en un trampolí real que ens eleva cap a Déu, ens enriqueix d’Ell i ens santifica.

Potser teniu por sense saber per què. En aquest cas, en lloc d’amagar-ho, és millor afrontar la por directament i preguntar-nos: de què tinc por? D’emmalaltir? D’experimentar la fam? De ser traït per un dels meus? Què passaria si aquesta por es fes realitat? Quin dany causaria? Aquí és on hem de confiar en el Senyor, de manera molt precisa i concreta, la nostra veritable por, de manera que aquesta realitat pertanyi a partir d’aquest moment, a Ell, no a tu. Això també vol dir consagrar amb confiança tot el nostre ésser. I llavors, quin alleujament!”

Quan ens abandonem plenament a Déu en les nostres proves, superem tota por. Déu permet posar-nos a prova (tant si som cristians com si no), perquè en cada tribulació experimentada amb Ell i oferta, creixem en santedat i ajudem el Salvador a salvar moltes ànimes que caminen a les tenebres. A més, oferint els nostres patiments, donem a Déu la immensa alegria de preparar-nos nous diamants per a la nostra corona eterna. Dit d’una altra manera, li permetem vessar sobre nostre cascades del seu amor i de la felicitat infinita que hi va lligada, en aquest món i en l‘altre. Els sants són els més feliços de tots els homes? Per què? Perquè fins i tot enmig de les seves tribulacions, el seu cor descansava lluny, unit ja a Aquell que és l’amor en si mateix. Aquest amor és el somni i la realització plena de tot ésser humà creat a imatge de Déu que és Amor.
Aquí tenim alguns exemples:

La germana Faustina era poruga de mena. Ella mateixa va escriure al seu Diari que tenia por de la gent. Però mai no va recular davant els obstacles, tot fixant la seva mirada en Jesús.
“Oh! No tinc por de res. Si Déu envia a l’ànima un turment tan gran, Ell la sosté amb una gràcia encara més gran, tot i que no ens n’adonem. En aquests moments, un petit acte de confiança dóna més glòria a Déu que totes les hores dedicades a la pregària, plenes de consol ”. (St Faustina, Diari, §78)

“No tinc por de res quan estic amb tu, Jesús, perquè res no em pot fer mal”. (Diari 305)

La seva confiança en Jesús la manifestava quan es trobava davant del perill. Ella relata: “Tenia pressa per tornar a casa. Vaig fer uns passos, però molts dimonis em van barrar el pas. M’amenaçaven amb turments terribles i es van sentir veus que deien: Ens ha arrabassat tot allò pel que hem treballat durant tants anys”. Quan els vaig preguntar: “D’on veniu, en un nombre tan gran?” Els malvats em van respondre: “Dels cors dels homes; No ens turmentis!” En veure el seu odi terrible contra mi, vaig demanar ajuda ràpidament al meu Àngel de la guarda, i de seguida vaig veure al meu costat la seva aparença clara i radiant. Em diu: “No tinguis por, esposa del meu Senyor. Sense el Seu permís, aquests esperits no et faran cap mal. ”Immediatament els esperits malignes van desaparèixer i el fidel Àngel Custodi em va acompanyar d’una manera visible fins al llindar de la casa. La seva mirada era modesta i tranquil·la; un raig de foc li brotava del front.

Oh Jesús, voldria patir turments i dolor durant la resta de la meva vida, només per aquest petit instant en què experimento, Senyor, la teva glòria i la salvació de les ànimes.” (Diari 417, 418)

No tinc por dels cops, perquè Déu és el meu escut. És l’enemic qui hauria de tenir por de nosaltres, no pas nosaltres d’ell. Satanàs només aconsegueix victòries sobre els orgullosos i els covards, perquè els humils són forts. Res confon ni espanta una ànima humil. He dirigit el meu vol cap a l’escalfor mateixa del sol i res no l’aturarà. L’amor no es deixa empresonar, és lliure com una reina; l’amor arriba fins a Déu.” (Diari 450)

Aquestes paraules em recorden una conversa que vaig tenir amb el Pare  Gabriele Amorth, un eminent exorcista de Roma: “Don Gabriele”, li vaig demanar: “davant de casos greus de possessió, no teniu por que Satanàs us salti a sobre i us faci mal?” “No”, em va respondre, “mai no he tingut por de Satanàs, és ell que té por de mi!”

19/10/1935. Faustina: “El divendres al vespre, durant el rosari, pensant en el viatge de l’endemà i la gravetat de la qüestió que havia de presentar al pare Andrasz, vaig tenir por davant la meva misèria, la meva incapacitat i la grandesa de l’obra de Déu. Aclaparada per aquest patiment, em vaig rendir a la voluntat divina. En aquell moment, vaig veure Jesús en una túnica clara, prop del meu reclinatori. Em va dir: “Per què tens por de fer la Meva voluntat? No creus que t’ajudaré com ho he fet fins ara? (Diari, 489).

Quan la por es vol imposar, la sortida és lliurar aquesta por a Jesús! Donar-la una vegada i una altra…

“De què tens por? Si estàs amb mi, qui s’atreviria a tocar-te? Tanmateix, estic molt content que em donis les teves preocupacions, filla meva, explica-m’ho tot, senzillament, em complauràs molt. T’entenc perquè sóc Déu i home. Aquesta conversa senzilla i sincera del teu cor és més agradable que els himnes compostos en honor meu. Sàpigues, filla meva, que com més planeres són les teves paraules, més m’atreus cap a tu!”(Diari, 796)

Por del desconegut? Por d’un futur incert? Por de perdre el que realment importa? Jesús no ens va donar falsos consols dient que no perdrem res, però ens promet que mai perdrem l’únic tresor veritable, Ell mateix, si ens submergim en Ell, “El pecat regnarà, ens deia Maria recentment, però si sou meus, el vostre refugi serà el cor del meu fill Jesús.” (25/8/19)

Jesús a Santa Faustina: “No examinis amb curiositat els camins pels quals et porto. Quan l’avorriment i el desànim amenacin el teu cor, fuig de tu mateixa i refugia’t en el meu Cor! No tinguis por de la batalla: una actitud valenta intimida sovint el temptador i no s’atreveix a atacar-nos! Lluita sempre amb la convicció profunda que estic a prop teu! No et deixis guiar pel sentiment, perquè no sempre està al teu poder,  tot el mèrit es troba en la voluntat  … Prepara’t per a grans baralles! Lluita com un cavaller perquè et pugui recompensar! No tinguis por, perquè no estàs sola! (Diari 1759)

L’única por que hem de tenir és la d’estar separats de Déu, la de no estimar,  la de no seguir Jesús i trobar-nos sense pastor. La por de perdre’ns l’increïble tresor que ens tenim reservat si decidim humilment i pobre seguir Jesús, viure la seva Paraula i confiar en Ell. La de no acceptar el que la seva Providència posa al nostre camí. Perquè llavors el perill que tenim és real!

La Mare Santíssima coneix les nostres pors!

“Benvolguts fills, en aquests dies heu experimentat com actua Satanàs. Jo estic sempre amb vosaltres. No tingueu por de les proves perquè Déu sempre vetlla sobre vosaltres. Jo m’he entregat a vosaltres i sóc amb vosaltres, fins i tot en les temptacions més petites” (19/08/84)

Com podem pensar que Maria, en veure el seu fill anar cap a la seva Passió, no va conèixer la por? No devia tremolar? Ella sabia per endavant què li passaria, perquè coneixia les Escriptures i el mateix Jesús no li havia amagat res. Però aquesta por no la va detenir, ja que per endavant ho havia ofert tot al Pare per complir la missió del Fill: salvar la humanitat del poder de la mort. Potser va tenir por, com nosaltres, però Ella la va oferir al Pare, i així va ajudar Jesús en la seva missió. Va superar la seva por, que es va convertir en trampolí per a més amor i poder en la seva vocació de Co-redemptora. Havent-ho donat tot a Déu, no tenia res a perdre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, avui us convido a abandonar-vos totalment a Déu. Doneu-li tot el que feu i tot el que teniu perquè Ell regni en la vostra vida com a Rei de tot el que posseïu … Fillets, no tingueu por, perquè estic amb vosaltres, fins i tot quan penseu que no hi ha sortida i que Satanàs regna. Us porto la pau. Sóc la vostra Mare i la Reina de la Pau.” (25/8/88)

“Qui prega no té por del futur i qui dejuna no té por del mal”

“Estimeu i no tingueu por, fills meus; no hi ha por en l’amor. Si els vostres cors estan oberts al Pare i plens d’amor per Ell, per què témer pel que vindrà? Tenen por els que no estimen perquè esperen els càstigs i saben que estan buits i durs. Fills, us guio cap a l’amor, cap al Pare estimat. Us guio cap a la vida eterna. La vida eterna és el meu Fill. Rebeu-lo i amb Ell rebreu l’amor.” (25/9/2001)

“Estimats fills, concebo un gran dolor i sofriment en els vostres cors mentre us contemplo amb preocupació maternal. Hi veig un passat ferit i una recerca continua. Veig que voleu ser feliços però que no sabeu com aconseguir-ho. Obriu-vos al Pare! Aquest és el camí cap a la felicitat, el camí per on us vull guiar. Déu Pare mai deixa sols els seus fills i menys en el dolor i en la desesperació. Quan ho entengueu i ho accepteu, sereu feliços. La vostra recerca s’haurà acabat. Estimareu i no tindreu por…” (2 de gener del 2012)

Jesús va experimentar l’angoixa fins suar sang! A Getsemaní, Jesús veia anticipadament tots els qui rebutjarien la salvació eterna que els seria proposada; i la pèrdua d’aquestes ànimes el turmentava fins al punt que va dir: “La meva ànima està trista fins a la mort”. Per compassió d’amor cap a nosaltres, pecadors, va patir aquesta angoixa mortal molt abans de la seva passió quan va dir: “Haig de rebre un baptisme, i com desitjo que això es compleixi!” (Lc 12, 50). Ell va prendre sobre d’Ell totes les nostres angoixes perquè nosaltres ens en poguéssim alliberar. D’ara endavant, fins les nostres angoixes es poden transformar en camí de santedat, unides a les de Jesús a l’Hort de les Oliveres.

5. Publicaré les novetats dels meus vídeos en un escrit a part perquè aquestes pàgines sobre la por ja són prou llargues …

6. D’ara endavant els meus “Directs” seran el 26 de cada mes a les 21 (hora francesa i en francès) i es referiran al missatge del 25.

El nostre proper Direct serà el 26 de juny. El Direct del 3 de juny es pot veure al link següent:

21h00 !! Direct du 3 Juin 2020 – Message des 2 septembre et 3 Septembre 2008

Estimada Gospa, quina felicitat saber que ets entre nosaltres! El teu Cor Immaculat és veritablement el nostre refugi segur.

 

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

 

PS1. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Llibres publicats en espanyol:

Medjugorje, el triunfo del corazón,
El Niño escondido de Medjugorje,
La Paz tendrá la última palabra,
Escandalosa Misericordia,
El poder desconocido del ayuno,
El sorprendente secreto del Purgatorio,
Mariam de Belén,
Contemplación de los misterios del Rosario,
Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón),
Familia no te dejes destruir,

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS2.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS3. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS4. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS5. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS6. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS7. Novetat! La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS8. Veieu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

Medjugorje, 16 de maig de 2020: Estimats amics, Crist ha ressuscitat, Al·leluia!

 

 

 

 

 

 

 

Missatge del 25 d’abril de 2020 transmès a la Marija:

Estimats fills! Que aquest temps sigui per a vosaltres una exhortació a la conversió personal. Fills meus, pregueu l’Esperit Sant en solitud perquè us enforteixi en la fe i en la confiança en Déu, per tal que pugueu ser testimonis dignes de l’amor que Déu us regala a través de la meva presència. Fills meus, no permeteu que les proves endureixin el vostre cor ni que la pregària sigui com un desert. Sigueu el reflex de l’amor de Déu i testimonieu Jesús Ressuscitat amb la vostra vida. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Algunes notícies de Medjugorje

Sembla que el coronavirus ha desaparegut de Medjugorje, esperem que no torni!

Una gran notícia! El pare Marinko, el rector de la parròquia de Medjugorje, ha anunciat que la Festa de la Joventut tindrà lloc (durant la 1a setmana d’agost), si les fronteres estan obertes. Eslovènia ja ha obert les fronteres.

Ja se celebra la missa vespertina a la parròquia de Sant Jaume, alhora que es compleix el distanciament social obligatori. Gràcies al streaming en directe,
http://www.medjugorje.hr/es/live-streaming/ aquesta missa sempre és molt ben rebuda.

També s’han restablert les hores d’adoració, per goig de tothom, així com les misses matinals en croata, anglès i italià.

Les confessions es reprendran la setmana que ve, amb protecció adequada entre el sacerdot i el penitent.

Tot ha tornat a ser gairebé “normal”, excepte que els nostres estimats peregrins encara no hi són. Preguem per una obertura ràpida de les fronteres!

Els vilatans han tornat a fer activitats agrícoles, cosa que havien abandonat parcialment per treballar als hotels, restaurants i botigues. Estem veient molts brots petits apareixent als camps dels voltants de les cases. Els arbres de magrana són ben florits i les vinyes donen la seva flaira. Les nogueres formen les primeres fulles, amb la promesa d’una bona collita.

Ha desaparegut la Creu Blava? Sí, per ara. Tornarà, però es treballa en aquest lloc per facilitar un espai de pregària millor pels peregrins.

 

 

 

 

 

 

 

Els joves de la comunitat del Cenacle treballen activament per fer que aquest espai sigui bonic i més ben aprofitat. La tasca que s’està fent aquí no impedeix que la gent hi vingui a resar fidelment. Vosaltres, els peregrins sempre esteu en les nostres oracions i sembla que Maria, durant aquest llarg silenci, comparteix amb nosaltres el seu afany de tornar-vos a veure aquí, a casa de la nostra Mare.

Les nostres sabates velles? Voldria compartir amb vosaltres un pensament que em va venir davant d’alguns entrebancs que podrien trasbalsar l’alegria d’una nova llibertat, ja que el confinament s’acabarà aviat. Els mitjans ens aporten informacions de tot tipus, sovint contradictòries, de vegades terrorífiques, algunes sense fonament, d’altres ben elaborades, però no necessàriament il·luminadores. Tenim moltes temptacions de distreure’ns i dispersar-nos. Seria una vergonya perdre els valors que vam adquirir durant aquest confinament i tornar-nos a posar les sabates velles per caminar com ho fèiem abans.

Quins són aquests valors? Molts de nosaltres hem entès que les tempestes com aquestes, capaces de fer trontollar tota la humanitat, amb un virus minúscul que és invisible a simple vista, són un signe dels temps. Un signe que ha despertat la consciència i ha posat en dubte les fites de la gent, que ara han quedat obsoletes. Alguns dels missatges de la Mare Santíssima, que no havíem llegit o havíem mal llegit,  aporten una llum profètica i hi veiem un fil conductor de salvació. És una Mare que estima massa els seus fills per deixar-los abandonats.

Aquesta pandèmia, tan costosa en vides humanes, en patiment i tragèdies, per no parlar dels impactes econòmics, no forma part dels secrets de Medjugorje. Aquests secrets encara no han estat revelats i encara menys fets realitat. Segons la Mirjana, els fets passaran després de ser revelats pels vidents a través d’un capellà que escollin. Tingueu en compte, però, que un secret no significa necessàriament un desastre!

Una tomografia? Aquesta pandèmia és un tomb d’improvisació i podem veure-la com un escàner de la nostra societat. Una tomografia és reveladora. Tant ens pot indicar un dany profund en un òrgan com la seva absència en un altre. En la seva tendresa maternal, Maria ens avisa de certs mals, concloent amb un futur positiu. En citaré alguns evocats en els seus missatges, que acaben amb missatges d’esperança.

 “Estimats fills, estic amb vosaltres tots aquests anys per guiar-vos en el camí de la salvació. Torneu al meu Fill, torneu a la pregària i al dejuni. Fillets, permeteu que Déu parli al vostre cor, perquè Satanàs regna i vol destruir les vostres vides i la terra per la qual camineu”. (25-3-2020)

“Estimats fills, Satanàs us desvia pel materialisme, l’egoisme i el modernisme”

“Estimats fills, us invito a que reflexioneu sobre el vostre futur. Esteu creant un món nou sense Déu, només amb les vostres pròpies forces i és per això que esteu insatisfets i sense alegria al cor”(25-1-97)

“A les famílies hi ha d’haver santedat, perquè, fills meus, no hi ha futur per al món sense amor ni santedat, i és en la santedat i en la joia que us doneu a Déu Creador que us estima amb un amor immens. És per això que m’envia a vosaltres”. (25-1-2020)

Sant Joan Maria Vianney, el rector d’Ars, tenia el veritable cor d’un pastor i vivia en constant oració i sacrifici, fins al punt de l’heroisme. En fer-ho, va treure moltes ànimes de les mans de Satanàs i les va portar al camí de la salvació. Però en un atac de fúria contra el Sant, l’enemic va deixar escapar aquestes paraules: “Si a França només n’hi haguessin tres com tu, jo no seria capaç de posar-hi els peus!” Això fa que les coses siguin perfectament clares … El que redueix l’enemic a la impotència no són ni les armes del món, ni discussions polítiques interminables, ni peticions nascudes de la ira, ni la violència, ni els plans de control ideats pels poderosos líders de les nostres nacions, ni tan sols la indiferència … El que ens salva dels perills de la mort que avui ens amenacen més que mai, és el qui resa, dejuna i sobretot ho fa per amor a l’Amor. Perquè l’Amor porta el nom de l’Amor viu, l’Amor és Déu!

Dit d’una altra manera, siguem clars: el que ens salvarà és la santedat de tots els que han entès que ens espera un destí extraordinari, ja aquí a la terra amb la pau divina al nostre cor, i després amb Déu a l’eternitat. Les “elits” i els “poderosos” són com tots, un dia moriran, potser demà, i els seus plans moriran amb ells; Per què tenir por d’ells? Si dos sants més com el rector d’Ars haguessin estat suficients per expulsar Satanàs del meu país, aquí rau el veritable poder, l’immens poder de la santedat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per això Maria, que ho veu tot a la llum de Déu, ens avisa maternalment:

“Benvolguts fills, esteu preparats per pecar i per posar-vos en mans de Satanàs sense pensar. Us faig una crida: que tothom es decideixi conscientment per Déu i contra Satanàs! (25/04/87)

“Sense Jesús, no teniu goig, ni pau, ni futur, ni vida eterna.”

“No us puc ajudar si no viviu els manaments de Déu, si no viviu la missa, si no abandoneu el pecat.” (25/10/93)

“Molts busquen la felicitat allà on es perd.”

“S’acosten proves i no sereu forts. El pecat regnarà … ”(25/07/2019)

Per això, amb tota la força de la seva tendresa cap a nosaltres, Maria ens crida:

“Benvolguts fills, us convido a canviar radicalment la direcció de la vostra vida (no recuperem les sabates velles, perquè tot ha canviat!)

“Benvolguts fills, vull convidar-vos a viure una nova vida a partir d’avui. Vull que entengueu que Déu us ha escollit a cadascun de vosaltres per ser utilitzat en el Seu gran pla de salvació humana. No podeu entendre la importància del vostre paper en els plans de Déu. Per això, benvolguts fills, pregueu perquè en l’oració entengueu el Pla de Déu. Estic amb vosaltres perquè el pugueu assolir en la seva plenitud”. (25/01/87) Qui, d’entre nosaltres, confia prou en Ella per creure que triomfarà amb nosaltres, ja que està amb nosaltres per dur a terme el pla de Déu per a nosaltres?

“Sapigueu, benvolguts fills, que Déu us posa a prova perquè us estima. Entregueu les teves càrregues a Déu i no us preocupeu.”(8/11/84) (Quina pau ens flueix quan abandonem les nostres càrregues a Déu! Per què arrossegar càrregues massa pesades per a nosaltres?)

“Benvolguts fills, amb l’amor ho podeu tot, fins i tot allò que trobeu impossible”. (28/02/85)
(Poder-ho tot? Aleshores, vull estimar! Per què desaprofitar una promesa del Cel?)

“Benvolguts fills, aquest és el meu temps!” (25/01/97) (Com que és el SEU moment, té tones i tones de gràcies de reserva per a nosaltres. No vull decebre el seu amor per mi ni perdre’m la cascada de gràcies!)

“Us demano que obriu els vostres cors al Senyor. Doneu-me els vostres sentiments i els vostres problemes. Vull reconfortar-vos en les vostres proves. Vull omplir-vos de pau, alegria i amor diví.” (20/06/85)
(Consolar-me en les meves proves? És molt oportú; i no m’ho vull perdre, tinc molta set d’aquest amor diví que no decep!)

“No tingueu por! Qui resa no té por del futur i qui dejuna no té por del mal”.

“Benvolguts fills, avui us crido a la santedat. Sense santedat, no podeu viure. Per tant, amb l’amor vencereu el pecat. Amb l’amor superareu totes les dificultats que us arribin. Benvolguts fills, us ho prego, viviu l’amor en vosaltres!” (10/07/86)
(hauré de començar realment a estimar Déu i el meu proïsme. Si Maria m´ho demana, segur que m’ajudarà!)

“Si sou meus, guanyareu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús.” (7/2/2019)
(Ella em porta a un refugi segur, així que el vull aprofitar, sobretot perquè ja no hi ha refugis segurs en aquest món!)

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, desitjo compartir amb vosaltres el meu goig. En el meu Cor Immaculat sento que són molts els que se m’han acostat i porten d’una manera especial en els seus cors la victòria del meu cor Immaculat, pregant i convertint-se. Desitjo agrair-vos i encoratjar-vos perquè, amb l’amor i la força de l’Esperit Sant, treballeu encara més per a Déu i per al seu Regne”. (25-8-2000)
(Quan em presentaré al Cel davant del meu Salvador, quina alegria tindré si em diu que formo part d’aquells que han portat en els seus cors la victòria del Cor de la seva Mare …! No hauré deixat de glorificar-lo i de fer-lo feliç!)

Avui, abans de sortir del nostre confinament, decidim-nos a pertànyer plenament a Maria i portar en els nostres cors la victòria del seu Cor Immaculat.

Desconnectem per un moment els nostres aparells electrònics si no ens porten pau. Deixem de banda tota agitació que ens faria perdre la serenitat interior. Per cert, l’acció porta sempre al cristià a una forma de lluita, però aquesta lluita consisteix abans que res en el fet de deixar que Déu actuï, a posar-se en actitud d’escolta: “Escolta Israel!” Només el SEU pla triomfarà! Entrem en el silenci del nostre cor i escoltem el clam de Déu. Clama pel seu amor rebutjat, clama pel seu desig de veure’ns finalment feliços; somia amb ajudar-nos i omplir-nos, plora per les nostres llàgrimes, pateix les nostres malalties i està en el més íntim de nosaltres mateixos. D’alguna manera és el nostre ADN. No deixem més que el seu Cor sigui menyspreat i rebutjat en profit de falses felicitats efímeres!

“Estimats fills, gran és l’amor del meu Fill! Si coneguéssiu la grandesa del seu amor, no deixaríeu d’adorar-lo i de donar-li gràcies. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell,” (2-8-19)

Estimada Gospa, amb tu no tenim por! Superes totes les nostres expectatives i t’estimem immensament.

 

Germana Emmanuel
Comunitat de les Beneurances

 

PS 1 – El vident Ivan va rebre el següent missatge el 4 de maig, enmig d’una trobada de pregària, i el va transmetre als qui resaven amb ell: “Estimats fills, aquest és temps per a l’agraïment. Avui us demano amor. No busqueu els errors en els altres, no els jutgeu. Espero de vosaltres que estimeu i que difoneu la veritat, perquè la veritat és eterna, és immutable i sempre actual! Sigueu portadors de la llum del meu Fill, així destruireu les tenebres que cada vegada més volen emparar-se de vosaltres i conduir-vos lluny del meu Fill. No tingueu por, jo sóc amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

PS 2 – La jornada d’oració amb la Senyora de tots els Pobles tindrà lloc el 30 de maig a Amsterdam. Serà traduïda i difosa en viu en anglès, italià, castellà, eslovac i francès. El propòsit d’aquesta jornada és el d’ajudar-nos a no témer i a superar les proves per mitjà de la confiança i l’abandó en l’Amor de Déu que Maria ens obté. Ella ha rebut de Déu la missió de combatre l’enemic i d’assegurar la victòria de Crist. Per a més informació consultar www.de-vrowe.info . A última hora es donarà l’enllaç de l’streaming.
Podem unir-nos a aquesta jornada en els nostres cors resant la següent oració, que se’ns revela avui dia més necessària que mai, en vista dels mals que pesen sobre el món:

“Senyor Jesucrist, Fill del Pare, envia ara el teu Esperit sobre la Terra. Fes que l’Esperit Sant habiti en el cor de tots els pobles perquè siguin preservats de la corrupció, de les calamitats i de la guerra. Que la Senyora de tots els pobles, la Benaurada Verge Maria, sigui la nostra Advocada. Amén.

Quina és la posició de l’Església sobre les aparicions a Amsterdam? El bisbe Bomers va autoritzar la devoció pública el 31 de maig de 1996; el caràcter sobrenatural de l’aparició va ser establert el 31 de maig de 2002 pel bisbe Josef Punt, ambdós bisbes de Haarlem-Amsterdam.
Per conèixer aquestes aparicions, hi ha un vídeo molt bo realitzat per la Família de Maria.

Anglès, https://youtu.be/2kfgoiW1zc0
Alemany, https://youtu.be/3zEVIVyOiiU
Coreà, https://youtu.be/OCsG0JWO478
Rus, https://youtu.be/BQ-2PFW6UxI
Eslovac, https://youtu.be/K48bZwjydVQ

PS3: La pel·lícula documental sobre Fàtima, no us la perdeu!
Per a l’aniversari de la primera aparició, us recomanem aquesta pel·lícula titulada “Fàtima, el misteri final”.

Podeu veure el tràiler: https://youtu.be/ETLXOpQGo2E

Es pot veure en streaming amb subtítols en diversos idiomes:
https://encristiano.vhx.tv/products/fatima-l-ultimo-mistero-v-o-italian-subtitles

O en DVD aquí:

https://tienda.encristiano.com/ca/movies-dvd/fatima-the-ultimate-mystery-dvd-1196.html

Quan compreu aquesta pel·lícula, distribuïda per Goya Producciones, esteu donant suport al ministeri d’aquesta petita productora de cinem

15 de març de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març 2020, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu blava en companyia d’un grup reduït de persones. Després va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills: el vostre amor pur i sincer atreu el meu cor matern. La vostra fe i la vostra confiança en el Pare Celestial són roses perfumades que m’oferiu, el rams de roses més bonics, fets amb les vostres pregàries, les vostres obres de misericòrdia i d’amor.
Apòstols del meu amor, vosaltres que us esforceu per seguir sincerament el meu Fill amb un cor pur, vosaltres que l’estimeu sincerament, heu d’ajudar i ser un exemple per aquells que encara no han conegut l’amor del meu Fill. Però, fills meus, no només amb paraules sinó també amb fets i sentiments purs que glorifiquen el Pare Celestial.
Apòstols del meu amor, és temps de vetllar i espero de vosaltres amor sense jutjar ningú, perquè el Pare Celestial jutjarà a cadascú. Us demano que estimeu i que transmeteu la veritat, perquè la veritat és antiga, no és nova sinó que és eterna. És la veritat! La veritat dóna testimoni de l’eternitat de Déu. Porteu la llum del meu Fill i disperseu la foscor que us vol tenir cada vegada més atrapats. No tingueu por: per la gràcia i l’amor del meu Fill estic amb vosaltres. Us en dono gràcies.“

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del 2 del mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. La pota de l’ovella. Un dia, a Medjugorje, un pelegrí croata caminava per la vora d’un camp on hi pasturava un ramat d’ovelles. Us podeu imaginar la seva sorpresa quan de cop i volta va veure que el pastor maltractava greument una de les seves ovelles i li trencava una pota! El pobre animal belava tan fort que trencava el cor. Enfadat davant de tanta crueltat, el pelegrí va córrer cap al pastor i li va cridar enfadat: “Què fas? Estàs boig? Quina crueltat!” No obstant, amb veu serena, el pastor li explica: “Estigues tranquil! Estic fent la meva feina de pastor. Aquesta ovella sempre s’allunya del ramat, és molt salvatge i això és molt perillós per ella perquè sovint es perd. Un dia es perdrà del tot i es morirà al mig de les roques i les espines. Li he trencat la pota perquè no pugui caminar durant un temps. Ho he fet expressament. Ara la portaré sobre les meves espatlles i així es familiaritzarà amb mi i amb la meva veu. Quan s’haurà curat, ja no em deixarà més.” El pelegrí es va penedir d’haver estat agressiu envers el pastor, ja que va comprendre que el seu objectiu era salvar la vida d’aquella ovella, fins i tot a costa de trencar-li la pota.

 

 

“Jo sóc el bon pastor”, ens diu Jesús: “Qui em segueix no caminarà a les tenebres, sinó que tindrà la llum de la vida.” El missatge és clar: és millor patir el dolor temporal d’una cama trencada que allunyar-se del Pastor i perdre la vida per sempre! I si el coronavirus és una oportunitat per qüestionar-nos la nostra manera de pensar i viure? no ho podríem veure com un mal menor, ja que la tragèdia més gran és que la humanitat segueix apartant-se del nostre Pastor Diví que és l’únic que té paraules de vida eterna? Només Ell va donar la seva vida per les ovelles, va pagar el rescat de la nostra salvació, i a quin preu! Per les Seves ferides, estem guarits. Ja no volem buscar la felicitat allà on es perd.

Sí, sota el martell que colpeja i lesiona, sempre hi ha la mà del Pastor que guareix!

El cafè de Joan Pau II Després de la seva estada a la Clínica Gemelli de Roma, amb prou feines s’havia recuperat de l’atemptat que gairebé li va costar la vida el 1981, el papa Joan Pau II va voler convidar alguns dels seus amics més propers a dinar. Van ser un bon grapat de bisbes, inclòs el bisbe Paul Hnilica (eslovac) que és qui em va explicar la història. La conversa anava bé fins que van començar a parlar de l’atemptat. Un dels bisbes va fer aquesta pregunta: “Qui hi havia darrere d’aquest atemptat?” I tothom va començar a expressar la seva opinió, que anava des del KGB fins a la CIA, etc. … El Papa anava bevent el seu cafè tranquil·lament mentre escoltava aquestes anàlisis diverses. Després d’haver esmentat totes les causes possibles, tots esperaven amb curiositat la resposta del Sant Pare. Joan Pau II va dir: “És Satanàs!” Consternats, els bisbes es van quedar en silenci i el papa va afegir: “Però no oblideu que fins i tot Satanàs és un instrument a les mans de Déu!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Qui ha iniciat el coronavirus? Satanàs! Qui ha tancat les esglésies als fidels? Ell! Qui vol que desaparegui l’Eucaristia i la Presència real de Crist entre nosaltres? És ell! Qui intenta sembrar el pànic general entre la gent? Satanàs! Qui vol esborrar la humanitat de la capa de la terra? L’homicidi de Satanàs és qui “rugint com un lleó, ronda cercant qui engolir” (1 Pere 5: 8)! Qui vol convèncer l’home que és abandonat per Déu? Satanàs, sempre gelós de l’home! Qui ens ha promès una civilització sense Déu, on el benestar terrenal seria la felicitat definitiva? Ell de nou, el príncep de la mentida! I podria seguir amb molts més exemples. Però, avui més que mai, el missatge és clar: darrere d’aquests processos i agonies infames que han de suportar els fills de Déu, Déu té el seu pla! Només Ell pot treure bé del mal, i ja ho està fent.

Benvolguts germans i germanes, aquesta tragèdia que afecta tot el món no és la darrera paraula, sinó que és passatgera! Tanmateix ens correspon a nosaltres estar atents amb la pregària i fer que aquesta tragèdia s’escurci. Tenim les instruccions d’us més simples i impressionants, ensenyades per la Mare de Déu amb tanta paciència durant gairebé 39 anys a Medjugorje. Aquí hi trobem totes les respostes per a la nostra situació actual. Us n’heu adonat? D’on ve el mal? Com l’hem de combatre i com l’hem de vèncer? Com hem de convertir el nostre camí de la creu en un camí d’alegria? Sabem que unint els nostres patiments als de Jesús en la seva Passió, aquests patiments es converteixen en la causa de grans benediccions, ànimes perdudes se salven. Aleshores es converteixen en patiments co-redemptors, com els patiments de Maria, ja que Ella és la co-redemptora per excel·lència. La pilota és a la nostra teulada, el que passi dependrà, en gran part, de nosaltres.

4. Iniciatives precioses sorgeixen per tot. Veiem sacerdots que beneeixen la seva ciutat amb el Santíssim Sagrament des d’un helicòpter; d’altres enfilats en una camioneta recorren els carrers i beneeixen els vianants, que s’aturen per adorar Jesús; d’altres que resen des de les teulades amb un altaveu … Un d’ells recorria els carrers de la seva ciutat amb el Santíssim com es fa en la festa de Corpus Christi …Vegeu-ho:

 

A les llars, moltes famílies han creat un petit altar davant el qual la família es reuneix per resar, amb gran fervor, el rosari, salms, cantar himnes … S’estan organitzant moltes misses en streaming que permeten als fidels unir-se de cor a aquests moments privilegiats on poden trobar confort i esperança; Per no parlar dels actes de gran beneficència per part dels membres del cos mèdic. Molts treballen incansablement, de vegades fins a l’esgotament, per cuidar els malalts i els moribunds.
En absència de la missa, podem fer cada dia una o varies comunions espirituals” (Veure PS1)

5. Els secrets? Em pregunten si aquesta prova forma part dels secrets que Maria ha confiat als vidents. No, aquesta prova no forma part d’un dels secrets. I, ni de bon tros és l’inici de la fi del món! De vegades la Mare Santíssima ens parla de les properes generacions… Però no està prohibit agafar-se aquesta gran prova com una advertència. Quan arribi el moment, quan Maria digui que ha arribat l’hora, cadascun dels vidents haurà d’escollir un sacerdot (no serà Maria qui el triarà). Aquest sacerdot haurà de dejunar durant 7 dies a pa i aigua, amb el vident, abans de saber el secret (o diversos secrets). Després l’haurà d’anunciar al món, i tres dies després es realitzarà el contingut d’aquest secret. Aquests secrets només són coneguts pels vidents. “Estimats fills, no parleu dels secrets”, ens diu Maria, “però pregueu per aquests secrets. No espereu el senyal (al Podbrdo) per convertiu-vos”. “He vingut a clamar al món a la conversió per última vegada!”

6. Enfortiu el vostre sistema immunològic. Alguns consells bàsics: preneu vitamina C: les taronges naturals i les llimones en porten molta, i també el pomelo, el kiwi, la guayaba, la magrana, la papaia, la pinya, el mango, el pebrot, el julivert, etc. (Gerani africà). Sobretot, tingueu l’ànima tranquil·la perquè l’ansietat debilita la immunitat natural. (Veure PS3)

7. Quan Sant Josep intervé amb força … En aquests temps convulsos, preguem junts a aquest gran amic de la humanitat fins a la seva solemnitat el 19 de març, i demanem-li que manifesti el poder de la seva intercessió i que ens doni un signe de la seva bondat!

5. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 d’abril a les 9 p.m. (en francès). El del Directe de març el podeu veure aquí:

6. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre “Una manera practica d’ajudar al teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

– Mira el vídeo de 5 min. sobre la gelosia:

 

Estimada Gospa, com podem oblidar el que ens vas dir a Medjugorje: “Benvolguts fills, acarono les vostres ànimes”; ho necessitem tant. “Us tinc a tots en la meva abraçada maternal”; “Vull reunir-vos tots, fills meus, sota el meu mantell matern perquè estigueu protegits dels atacs satànics.” Sí, ets la millor de totes les mares! No estarem mai prou agraïts a Jesús per haver-te’ns donat.

Germana Emmanuel + (Ctat de les Benaurances)

 

PS 1. Per a la comunió espiritual, un exemple de pregària espontània:

“Senyor Jesús, ja veus que no puc anar a missa ni rebre’t a l’Eucaristia com desitjo tan ardentment. Però sé que cap obstacle extern no t’atura quan els teus fills et clamen de tot cor.

Jesús, t’ho suplico, vine al meu cor! Vull fer una comunió espiritual i rebre’t dins meu perquè la teva presència divina ompli tot el meu ésser i el santifiqui, especialment en aquests temps de prova que el món travessa. Vine a unir-te a mi i transforma’m et Tu! El teu desig és entrar a l’ànima humana per unir-t’hi i comunicar-li les teves gràcies. Escolta la meva crida i digna’t a perdonar les meves faltes, perquè he pecat contra tu. Que la teva misericòrdia triomfi en mi, Jesús, perquè tu veus la puresa de la meva intenció: desitjo estimar-te per sobre de tot. Vull glorificar el teu nom i fer que la meva vida sigui una joia per a tu, tal com tu, Jesús, ets la meva joia!”.

Maranatha, vine Senyor Jesús!

(Es pot oferir aquesta comunió espiritual per una intenció particular, per l’Església, pel Sant Pare, els preveres, la fi de la pandèmia, els malats, els moribunds, les ànimes del Purgatori, els no creients, etc.)

 “Ànima de Crist, santifiqueu-me. Cos de Crist, salveu-me. Sang de Crist, embriagueu-me. Aigua del costat de Crist, renteu-me. Passió de Crist, conforteu-me. O bon Jesús, oïu-me! Dins les vostres ferides, amagueu-me. No permeteu que em separi de Vós. De l’enemic maligne, defenseu-me. A l’hora de la mort, crideu-me. I feu-me anar a Vós perquè amb els vostres sants us lloï pels segles dels segles. Amén. (Sant Ignasi de Loiola).

PS2. La majoria d’aquests productes estan disponibles en línia.

Us recomanem aquesta recepta de vi de julivert (de St. Hildegard). Ajuda a netejar les toxines del nostre cos creades a causa d’un virus. Aquestes toxines de vegades són inclús pitjors que el virus en si, perquè ataquen i debiliten el cor i la nostra circulació sanguínia.
-1 litre de vi negre (millor si és ecològic)
-10 tiges fines de julivert. Ho deixem bullir 5 minuts.
-A continuació, afegim 150 ml de mel, processats seguint els consells de St Hildegard (bullim la mel, això crea una escuma blanca que hem d’eliminar i després conservem la mel normal), i tornem a bullir 5 minuts més. Colem amb un tamís i guardem aquest vi.
-La prendrem dues o tres vegades al dia durant 10 a 15 dies, quan sospitem que hem tingut la grip. La prendrem tèbia, 2 o 3 cullerades cada vegada.
Per als nens, n’hi ha prou amb una cullerada i podem tornar-la a bullir perquè s’evapori tot l’alcohol.

PS3. La Mirjana rebrà la seva aparició anual el 18 de març a les 14 hores. Es farà en privat per prudència. Tanmateix, hi serem a prop i us encomanarem, a vosaltres i les vostres peticions, a la Mare de Déu. Si us plau, uniu-vos espiritualment en la pregària! La benedicció maternal de Maria arribarà de ben segur.

PS4. El Festival de la Joventut de Medjugorje se celebrarà de l’1 al 6 d’agost, com és habitual.

PS5. Estimeu Sant Josep! Agraeixo a tots els qui m’heu enviat el vostre testimoni sobre les gràcies rebudes de Sant Josep pel llibre que estic preparant. Ajudeu-me, seguiu enviant-me més testimonis! Escriviu a gospa.fr@gmail.com

Un petit regal per homenatjar el nostre estimat Sant Josep: https://www.youtube.com/watch?v=a1aNo8nymi8&feature=youtu.be

PS6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS11. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

17 de febrer de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de febrer 2020, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu blava. Després va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, jo he estat escollida per ser la Mare de Déu i la vostra mare per decisió i per l’amor del Senyor. Però també per la meva voluntat i pel meu amor sense límits envers el Pare Celestial i la meva plena confiança en Ell, el meu cos va ser el calze del Déu-home. He estat al servei de la veritat, de l’amor i de la salvació, talment com ara sóc aquí, entre vosaltres, per convidar-vos, fills meus, apòstols del meu amor, a ser portadors de la veritat; per convidar-vos, per mitjà de la vostra voluntat i el vostre amor envers el meu Fill, a difondre les Seves paraules, paraules de salvació, i a mostrar amb els vostres actes, a tots els que no han conegut el meu Fill, el Seu amor. La força la trobareu en l’Eucaristia: el meu Fill us nodreix amb el seu cos i us enforteix amb la seva sang. Fills meus, ajunteu les vostres mans en pregària i contempleu la creu en silenci. D’aquesta manera obteniu fe per poder-la transmetre, obteniu veritat per poder discernir i obteniu amor per poder estimar realment. Fills meus, apòstols del meu amor, ajunteu les mans en pregària i mireu la creu: només en la Creu hi ha la salvació. Moltes gràcies!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del 2 de mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. Per França i el món sencer, el febrer és el mes de Lourdes (11/02) i de Santa Bernadeta (18/02). Aquesta joveneta va créixer en la misèria, faltant-li l’essencial vital (veure PS 1). N’hi ha prou de saber que el seu germanet raspava la cera dels ciris de l’església del poble per intentar omplir el seu estómac buit! La família, menyspreada per tots, vivia en un sòrdid soterrani. Durant un dels seus interrogatoris, la Bernadeta va dir aquestes paraules commovedores: “Ella (la Senyora) em parlava com a una persona!” Acusat falsament d’haver robat, el pare va ser empresonat, deixant la seva dona i els fills en la indigència més absoluta. Però la família Soubirous posseïa la millor de les riqueses: estava unida a una fe profunda gràcies a una pregària familiar ininterrompuda; i per a la Bernadeta, Déu ocupava sempre el primer lloc. La creu arrelada en la seva vida des de la infància, en comptes d’abatre-la, l’havia enfortit en la seva unió amb Crist, i aquella sort, la compartia de moltes maneres. Certament la creu viscuda amb Jesús modela sants, mentre que la creu viscuda sense Jesús pot conduir a la desesperació. Bernadette escriurà en el seu diari íntim:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Jesús, ja no sento la meva creu, quan contemplo la teva!”

Com desitjaria poder afirmar el mateix! Encara queda molta feina… La Bernadette ens brinda aquí la millor il·lustració de la paraula repetida dos cops per la Mare de Déu en aquest missatge del dia 2. “Ajunteu les mans i mireu la creu”. Per a la Bernadette, la creu de la seva infantesa es va intensificar al convent de Nevers, on es va convertir en la Germana Marie Bernard. Però ella no és santa pel sofriment que va patir, ni tampoc pel fet d’haver vist a la Mare de Déu Santíssima. No! És santa perquè, enmig de l’onatge, mantenia la mirada del seu cor fixa en Jesús, i això va fer extraordinària la fecunditat del seu sofriment. És santa perquè va saber oferir a Déu tots els esdeveniments de la seva vida i utilitzar-los per progressar en la unió de la seva ànima amb Crist, a l’escola de Maria. Aquesta unió era el seu tresor immens, la seva raó de viure, el seu petit cel amagat als ulls dels homes. Pobra i malalta com estava, segons el ulls humans, la seva sort no tenia res d’envejable, però ella no ho hauria canviat per res del món. Maria no li havia promès la felicitat d’aquest món, sinó la de l’altre. (L’altre món no vist com el Més Enllà, sinó com el Regne ja present i amagat darrere el vel de les nostres realitats terrenals).

Que la Bernadette ens ajudi a viure les proves i les angoixes de l’home d’avui amb la mirada fixa en l’únic Salvador! És simptomàtic que el missatge de Lourdes comenci amb el senyal de la Creu. La Bernadette, per mimetisme, reproduïa tan solemnement aquest gest de Maria que tots els qui la veien senyar-se quedaven esglaiats.

3. Ella té el remei per a nosaltres! L’exhortació de la Mare de Déu a que mirem la creu no està en absolut desconnectada de l’onada d’inquietud suscitada pel coronavirus que ha començat a estendre’s a la Xina i voltants en aquestes últimes setmanes. Maria ens proporciona el remei abans que coneguem la malaltia. Contemplar la creu és font de sanació, de pau i de llum. Jesús ens ofereix la salvació que brolla del seu Cor obert. Recentment, la Mare de Déu ens ha dit: “Vindran proves … si vosaltres sou meus, vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús”. La nostra Mare no ens ha amagat les dificultats futures. Fins i tot  la natura es rebel·la contra l’home. El relat de l’Èxode i dels hebreus en el desert ens ajuda a reubicar-nos davant de Déu. El poble hebreu havia oblidat el Déu viu que els havia salvat de l’esclavitud per adorar falsos déus, els ídols d’aquella època. Però Déu estima el seu poble i no va voler que perdés el tresor de la veritable fe pervertint-se. Va permetre que sorgissin serps de mossegada letal. Moisès va intervenir llavors, col·locant sobre un pal una serp de bronze i tots els qui la miraven quedaven curats. Aquesta imatge prefigurava ja la creu de Crist i la salvació oferta als homes per mitjà de Jesús quan va ser penjat sobre el tronc de la creu. “Alceu vers ell la mirada i sereu radiants ” (Sl 34, 6). Recordem aquesta afirmació de tants sants: quan contemplem les ferides de Crist, les nostres es curen, però quan mirem les nostres pròpies ferides, ens n’anem en orris … ” les seves ferides ens curaven” (Is 53, 5)

Alguns països han decidit expulsar Crist de les seves fronteres. La creu hi és prohibida, l’educació cristiana greument sancionada, els creients perseguits, etc. Però a què pot arribar una nació sense el Salvador? “El món sense Jesús no té futur”, ens diu Maria. Jesús, en la seva humilitat, no força les portes que li són tancades, respecta la nostra llibertat i s’enretira. Però qui ve a ocupar aquest buit? La història ens demostra que l’home sense Déu, lliurat a si mateix i a les seves pròpies forces no va gaire lluny. S’inventa falses salvacions i busca la felicitat allà on es perd. Acaba per oblidar el sentit comú, trepitjant fins i tot la llei natural. Davant d’aquest tipus d’esdeveniments, com ho és l’aparició d’un virus, sempre tenim el dret d’interpretar-ho com una advertència, no per fer-nos por sinó perquè les nostres consciències es desvetllin i ens agenollem. Que el virus es propagui o no, el que és essencial és demanar la gràcia de saber discernir els signes del nostre temps i pregar molt. Menys parlar i més pregar!

Atenció, Déu no envia ni epidèmies ni ciclons. Déu és innocent del mal; en cap cas no el podem fer responsable del Mal. (Veure PS 2, què en diu la Germana Lucía de Fàtima). Però si Déu no és convidat a habitar amb el seu poble, si l’home creu que pot espavilar-se sense Ell, Déu recula, i amb ell la protecció que volia donar a aquest poble. Llavors, en el seu desig constant de salvar l’home, deixa que actuï l’enemic.

Tota mena de desgràcies sobrevenen i l’home acaba per clamar al seu Salvador. Només Déu pot treure bé del mal i transformar una tribulació en una benedicció. El pes del sofriment és molt gran, però unit al de Crist es torna fecund i redemptor. Per això Maria ens dóna un cop més la clau: el seu propi Fill! “Només en la creu es troba la salvació”. Els primers cristians el van reconèixer: “La salvació no es troba en ningú més, perquè, sota el cel, Déu no ha donat als homes cap altre nom que pugui salvar-nos.” (Ac 4, 12)
Estimats germans i germanes, la pilota és a la nostra teulada. Que avui sigui el dia en que comencem o tornem a girar-nos vers Déu i a viure la seva Paraula! El curs que prengui la història, i una bona part del que pugui passar, depèn de nosaltres. No ens podem ni imaginar el poder de la més pobra de les nostres pregàries, ni del més petit dels nostres sacrificis oferts a Déu. El Cel ens agrairà sempre el mínim pas que donem a favor de la vida dels nostres germans necessitats i també de la nostra”.

4. La nostra trentena a Sant Josep. El 17 de febrer comença el nostre assalt a cor tendre de sant Josep! Cada any, a casa li oferim una trentena, és a dir 30 dies consecutius de viure en la seva companyia, i li supliquem les nostres necessitats. No dubteu a unir-vos a nosaltres per honorar aquell que va ser triat per Déu per ser l’espòs de la Mare de Déu, el mateix a qui Jesús anomenava “papa”. Les seves lletanies ens ensenyen a conèixer qui era i què va fer, combinant mansuetud i poder. Resem-li junts fins al dia de la seva festa, el 19 de març, i demanem-li que ens doni un signe de la seva bondat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobareu la trentena en el link següent:

https://verdadcatolica.net/ CTNet_RC/es/archive.asp?d= 20190219

5. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 de febrer a les 9 p.m. (en francès). El Directe de gener el podeu veure aquí:

Medjugorje : Direct du 3 ! le vendredi 3 janvier à 21h00. Message du 2

6. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre: “Una manera practica d’ajudar al teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I
– Mira el vídeo de 5 min. Sobre la gelosia:

Estimada Mare de Déu, tu has conegut les proves… i quina proves! Ens tranquil·litza tant saber-te tan propera a nosaltres! Tu ens comprens, el nostre patiment també és el teu. No estem abandonats. T’ho demanem, dissipa les nostres tenebres i apressa el triomf del teu Cor Immaculat.

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Vegeu la pel·lícula “La cançó de Santa Bernadette”.

PS2. La germana Lúcia de Fàtima escriu: “Si no renunciem al camí del pecat, de l’odi, de la venjança que viola els drets de la persona humana, la immoralitat i la violència, etc., no diguem que és Déu qui ens castiga d’aquesta manera. Ans al contrari, són els homes els que preparen el seu propi càstig. En la seva preocupació, Déu ens adverteix i ens anima a agafar el camí correcte, respectant la llibertat que ens ha donat. És per això que els homes són responsables. (Extracte de la seva carta a Joan Pau II el 12 de maig de 1982). L’home és co-responsable, és a dir, col·laborador de Déu.

PS3. El bisbe Hoser, amb seu a Medjugorje, va anar a la catedral de Toulon (França) l’11 de febrer per dirigir una excepcional vetllada mariana per a la festa de la Mare de Déu de Lourdes, presidint la missa del vespre, seguida d’una conferència sobre Maria, signe d’Esperança i Consol.

PS4. Estimeu Sant Josep!
Vull agrair a tots aquells que m’heu enviat els vostres testimonis sobre les gràcies rebudes de Sant Josep! Seguiu enviant-me-les! Com més en tingui, més bonic serà el llibre i honorarà aquest gran sant a qui la gent encara no prega prou. Podeu escriure’m a gospa.fr@gmail.com

PS5. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS6.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS7.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS8. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS11. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

14 de gener de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2020 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava, davant d’un grup nombrós de peregrins vinguts per l’inici de l’Any Nou amb Maria. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

“Estimats fills, sé que sóc present en les vostres vides i en els vostres cors. Sento el vostre amor, escolto les vostres pregàries i les dirigeixo al meu Fill. Però, fills meus, amb el meu amor matern, desitjo estar en la vida de tots els meus fills. Vull reunir tots els meus fills al meu voltant, sota el meu mantell matern. Per això, us convido i us anomeno apòstols del meu amor, perquè m’hi ajudeu.
Fills meus, el meu Fill va pronunciar les paraules “Pare Nostre”, Pare Nostre que ets a tot arreu i en els nostres cors, perquè Ell vol ensenyar-vos a pregar amb les paraules i amb els sentiments. Ell desitja que cada dia sigueu millors, que visqueu l’amor misericordiós, que és pregària i sacrifici il·limitat envers els altres.
Fills meus, doneu-li al meu Fill amor pel proïsme, oferiu als vostres germans paraules de consol, de compassió i obres de justícia. Tot el que doneu als altres, apòstols del meu amor, el meu Fill ho acull com un regal. Jo sóc amb vosaltres perquè el meu Fill desitja que el meu amor, com un raig de llum, reanimi les vostres ànimes i us ajudi en la recerca de la pau i de la felicitat eterna.
Per això, fills meus, estimeu-vos els uns als altres, romaneu units en el meu Fill. Sigueu fills de Déu que, tots junts, pronuncien el Pare Nostre amb un cor curull, obert i pur. I no tingueu por! Moltes gràcies.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del dia 2 de cada mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. Denis Lefèvre, un home de 63 anys de França, explica la història de com, en el seu primer viatge a Israel, el grup de peregrins amb qui anava va ser convidat a anar a Betlem al lloc anomenat “La cova de la llet” , on la tradició diu que Maria va alletar el Nen Jesús amb la seva llet materna. El Denis era catòlic, però més aviat un catòlic de “diumenge”, perquè encara no havia trobat l’amor de Déu.
Essent dins la cova de la llet, el guia convida els peregrins que agafin una nina que representa el Neu Jesús, se la posin als braços i li preguin en silenci. El Denis es posa tot nerviós i pensa: “Vaja quina turistada! Ara volen que pregui a Déu amb una nina de plàstic als braços! Aquest tipus de devoció és ridícula! ”Però quan li arriba el seu torn, per no ofendre els altres peregrins, agafa el Nen Jesús als braços, més aviat a contra-cor.
La seva primera sorpresa va ser que la nina no era de plàstic sinó que era de porcellana i pesava com un autèntic nadó acabat de néixer. Per pudor es va allunyar una mica dels altres turistes. I allà, de sobte, els ulls del Nen Jesús es van tornar vius! Jesús el mirava!
“Em va impactar molt”, diu el Denis! “Vaig sentir un amor immens i una emoció tan gran que vaig començar a sanglotar. No aconseguia apartar la meva mirada del Seu esguard. Quant va durar, no ho sabria dir, però els altres peregrins em van dir que em vaig quedar amb el Nen una bona estona”.
“He tornat a Terra Santa tres vegades, i cada vegada he experimentat aquest regal meravellós. El Seu esguard habita en mi constantment. Ell viu en mi!”
Han passat uns quants anys, i el Denis em va confiar el seu secret fa només unes quantes setmanes, per Nadal, quan s’acabava la seva peregrinació a Medjugorje i revivia en el seu cor aquesta experiència increïble. No la pot explicar sense plorar! És així, cada vegada que l’explica torna a sentir aquella efusió de tendresa que li va comunicar el Nen Jesús amb la seva mirada. Una mirada divina, indescriptible …
El que algunes persones experimenten “realment” gràcies a un favor meravellós de Déu, nosaltres ho vivim per la fe, i donem gràcies perquè aquesta és la mateixa mirada que un dia ens acollirà al Cel, la mirada d’un nen petit que es va fer pobre i vulnerable per trobar-nos en les nostres misèries i pidolar la nostra tendresa!

3. Maria desfà nusos. Molts de vosaltres coneixeu la famosa novena de “Maria, deslliga els nusos”, una pregària poderosa a la Benaurada Mare que desnua moltes situacions aparentment impossibles. Però, sabeu d’on prové aquest terme?
Té les seves arrels a la primera història de l’Església, apareguda a principis del segle III als escrits de Sant Ireneu de Lió. Aquest Pare de l’Església, en un dels primers tractats de teologia, escrit per combatre les heretgies que amenaçaven la fe cristiana, parla del paper crucial de Maria, la “Nova Eva”, en el pla de salvació. I detalla la veritable manera amb que Déu va procedir a restaurar l’home a la seva dignitat original: va trobar en Maria la nova Eva, la pionera d’una humanitat reconciliada amb Déu. Maria té, igual que Eva, un espòs. Però aquí s’acaben les similituds. Mentre que Eva es convertia en causa de mort per a ella mateixa i per a tota la raça humana per la seva desobediència, Maria, mitjançant la seva obediència absoluta, dient sí a Déu, es va convertir en la causa de la salvació de tota la humanitat. Així, per aquesta semblança de situacions, com en un mirall invertit, es realitza de Maria a Eva, una inversió completa de la situació.

Sant Ireneu en desvela la raó profunda: “perquè el que ha estat lligat només es pot deslligar si els bucles del nus es fan a la inversa, de manera que els primers nusos siguin desfets gràcies als segons, i inversament, els segons alliberin els primers. En altres paraules, un llaç inicial es desfà per un segon llaç i el segon es desfà respecte del primer.”

Així doncs, el cercle queda tancat – o millor dit, el nus s’ha deslligat! Amb una nova Eva, Maria, i un nou Adam, Jesucrist, Déu ha creat un nou camí per treure l’home de l’infern del pecat. Ha deslligat per sempre tots els nostres nusos repassant per tots els llaços en què les mentides del Maligne ens havien tancat. Així és més fàcil d’entendre la força i l’efectivitat d’aquesta novena a Maria, mai tan ben dita, deslligadora de nusos!

Jo mateixa he experimentat el poder d’aquesta novena i és per això que la recomano!

4. Una gran notícia per a França! Mons. Henryk Hoser, enviat especial del Papa a Medjugorje, serà a Fréjus i a Toulon els 10 i 11 de febrer de 2020 per a dos vespres excepcionals. El programa inclou: rosari, missa, conferència sobre Maria i adoració. Vegeu el fulletó al final de la pàgina.

5. Estiguem atents! Torna a circular per tot arreu un missatge fals, suposadament de la Mare de Déu i atribuït al visionari Ivan Dragicevic. El seu contingut és extremadament alarmista i fa referència al Pròxim Orient. El mateix missatge exacte ja havia circulat durant uns quants anys, fa temps; i ara ha tornat a aparèixer, cosa que incomoda als qui el reben. L’Ivan lamenta molt que el seu nom s’estigui fent servir per difondre informació falsa, que a més a més no és gens de l’estil de la Mare de Déu.

De fet, Maria ens dóna 2 missatges cada mes. Per què de sobte hauria d’utilitzar un altre canal per explicar-nos alguna cosa important i, a més, fer peticions tan absurdes? Exigir que les esglésies s’obrin en un moment determinat per a l’oració només crearà dificultats per als sacerdots i els portarà a dubtar de la seriositat de Medjugorje!

Aquest tipus de missatges no tindrien cap impacte si ens abstinguéssim de compartir informació no verificada. Si us plau, espereu tenir una confirmació formal de la font abans de compartir-la amb altres. Això evitarà de fer-li el joc a l’enemic creant confusió, ansietat i dubtes.

Dit això, és obvi que hem de pregar pels nostres germans al Pròxim Orient i per la pau al món! És per aquest motiu que, des de fa més de 38 anys, Maria ens està demanant que preguem i dejunem per evitar guerres.

6. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 de febrer a les 9 pm (en francès). El Directe de gener el podeu veure aquí:

Medjugorje : Direct du 3 ! le vendredi 3 janvier à 21h00. Message du 2

7. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre: “Una manera practica d’ajudar el teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

8. Heu pensat en un sant que us faci de company aquest any? No deixeu a l’atur el sant que us ha escollit!! (Vegeu PS 1)

Estimada Gospa, ens dius una vegada i una altra: “No tingueu por!” De fet, “l’amor desterra la por”. Però avui, vivint en aquest món que no té pau, ja saps com costa deixar de tenir por. Tu que n’has vist de tots colors, explica’ns el teu secret! Ajuda’ns a abandonar-nos a Déu amb la teva confiança i a viure la seva Paraula amb humilitat i fidelitat. Perquè aleshores Ell ens proveirà de la resta.

Germana Emmanuel +

Comunitat  de les Benaurances

 

PS 1. Com cada any, us oferim el llistat dels sants perquè pugueu tenir un sant protector. (Retalla i plega els diferents noms i posa’ls en una cistella perquè cada persona en tregui un i descobreixi quin sant l’ha triat per ser el seu company especial per a l’any). Sor Faustina també seguia aquesta tradició en la seva Comunitat. (Diari § 359). Trobareu la llista en l’enllaç següent: https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2019/

Utilitzeu-la en les trobades de família o amb amics.

 

 

 

 

 

 

 

 

PS2. T’agrada Sant Josep? Dono les gràcies a tots els qui m’heu enviat els vostres testimonis sobre les gràcies rebudes de Sant Josep, pel llibre que estic preparant. Ajudeu-me, seguiu-me’n enviant. Escriviu a : gospa.fr@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

PS3. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Llibres publicats en castellà:

Medjugorje, el triunfo del corazón
El Niño escondido de Medjugorje
La Paz tendrá la última palabra
Escandalosa Misericordia
El poder desconocido del ayuno
El sorprendente secreto del Purgatorio
Mariam de Belén
Contemplación de los misterios del Rosario
Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón)
Familia no te dejes destruir

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS4.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS5. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS6. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:

https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS7. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS8. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS9. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ