Biografia

Sor Emmanuel Maillard va néixer el 22 de setembre de 1947 a París (França). Va estudiar Teologia amb el Cardenal Danielou. El 1969 es va graduar en Belles Arts a la Universitat de la Sorbona, París. El 1976 es va unir a la Comunitat de les Benaurances. El Cardenal Robert Coffy -en aquesta època, Arquebisbe d’Albi, França- va acceptar els seus vots com a Germana el 18 de novembre de 1978.

Immediatament va anar cap a la fundació que hi havia a Israel –Natzaret, i després Jerusalem- on hi va estar durant 7 anys. Van ser uns anys intensos. De retorn a França va sentir en el seu cor el desig de transmetre a aquest món assedegat de Déu la meravellosa esperança que es troba en Crist. Això ho va fer sobretot a través de cassets.

L’any 1984 Sor Emmanuel visità per primera vegada Medjugorje i el 1989, per desig de la seva comunitat, hi anà a viure; des d’aleshores ha pregat a l’escola de la Gospa de Medjugorje, en la recerca de com col·laborar amb la Mare de Déu per difondre millor els seus missatges.

El seu apostolat “ Children of Medjugorje” –que va fundar el 1990- té al seu Consell dos cardenals i cinc arquebisbes i bisbes. Darrerament el P. Jozo Zovko o.f.m., el rector de Medjugorje a l’inici de les aparicions, en reconeixement del seu carisma, s’hi va adherir i va acceptar ser inclòs en el Consell de Children of Medjugorje.

Els dies 1 i 15 de cada mes, Sor Emmanuel treu un butlletí de notícies des de Medjugorje que és traduït als principals idiomes.

Sor Emmanuel ha escrit diversos best sellers, entre ells el darrer Medjugorje: els anys 90. El triomf del Cor, traduït a diversos idiomes i editat per Ed Paulinas. També ha escrit El meravellós secret de les ànimes del Purgatori: Una entrevista amb Maria Simma i Medjugorje: Què diu l’Església?, amb Nihil Obstat i que aclareix la posició de l’Església en relació als esdeveniments que es produeixen a Medjugorje. També és autora del llibre “Medjugorje: La guerra dia a dia” i de diversos cassets amb testimonis de conversions, sobre els missatges de la Mare de Déu, sobre l’avortament, experiències personals, etc.

Sor Emmanuel viu a Medjugorje des de 1989.

Veure entrevista de Maria Simma