Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

16 de juny de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juny de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, només amb un cor pur i obert podreu conèixer realment el meu Fill i fer que tots els qui no coneixen el seu amor, el coneguin a través vostre. Només l’amor us farà comprendre que Ell és més fort que la mort, perquè el veritable amor ha vençut la mort i ha fet que la mort no existeixi.
Fills meus, el perdó és la forma més sublim d’amor. Vosaltres, apòstols del meu amor, heu de pregar per ser forts en l’esperit i poder comprendre i perdonar. Vosaltres, apòstols del meu amor, amb la comprensió i el perdó doneu exemple d’amor i de misericòrdia. Poder comprendre i perdonar és un do per el que cal pregar i que cal també cultivar. Quan perdoneu demostreu que sabeu estimar.
Mireu fills meus amb quin amor tan gran us estima el Pare Celestial, amb quina comprensió, perdó i justícia; com em dóna a vosaltres, com a Mare dels vostres cors. Heu-me aquí, en mig vostre, per beneir-vos amb la benedicció maternal, per convidar-vos a la pregària i al dejuni, per dir-vos que cregueu, que tingueu esperança, que perdoneu, que pregueu pels vostres pastors, i sobretot, que estimeu sense mesura. Fills meus, seguiu-me. El meu camí és el camí de la pau i de l’amor, el camí del meu Fill. És el camí que porta al triomf del meu Cor. Us en dono gràcies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tal com passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar l’enllaça del vídeo de l’aparició de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats en el seu moment. L’obediència sempre atrau benediccions!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. El 23 de juny celebrarem la Festa de Corpus Christi

Si em proposés compartir tots els testimonis de conversions de persones que han tingut l’experiència de la presència real de Jesús en l’Eucaristia -algunes de forma absolutament inesperada- podria escriure un tot un llibre!

Qui ve a Medjugorje no creient en la Presència Real no pot fer altra cosa que meravellar-se davant els milers de fidels congregats al voltant de la Rotonda durant les adoracions nocturnes al Santíssim Sagrament exposat a l’altar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els dimonis saben perfectament davant qui estan!

No tenen cap mena de dubte de la presència de Crist en l’hòstia Consagrada. Per què tremolarien davant d’un tros de pa petit? És freqüent sentir crits inhumans d’alguns posseïts que udolen blasfèmies durant l’Adoració, particularment en el moment de la Benedicció Eucarística. No tinc cap intenció de citar el contingut d’aquests improperis però, tal com està relatat en l’Evangeli, Satanàs i els seus àngels caiguts es manifesten concretament, aterrits davant d’Aquell qui els ha vençut a la creu.

Això també sol passar en el moment de les aparicions de la Mare de Déu a la Mirjana el dia 2 de cada mes. Tot sovint l’infern es manifesta davant l’arribada d’Aquella que ha rebut el poder i la missió d’aixafar el cap de la serp. Conec molts antics no-creients que, esglaiats davant l’evidència i l’aferrissat combat espiritual, han començat a creure en Déu.

Alguns místics han rebut el coneixement íntim de la presència de Jesús en l’hòstia. A Châteauneuf de Galaure (Drôme, França) un sacerdot li havia anat a portar la comunió a la mística Marthe Robin. Després d’una breu salutació, ella li va dir: “Pare, Jesús no és aquí!” El sacerdot la va tranquil·litzar dient-li que sí, que era a la petita teca que portava; però la Marthe va insistir: “No, pare, Jesús no hi és”. El sacerdot, per demostrar que Jesús hi era veritablement, va obrir la teca i, torbat, es va disculpar amb la Marthe. Efectivament, havia agafat la teca però s’havia oblidat de col·locar-hi la Sagrada Forma!

Genolls bloquejats! A Medjugorje, quan les aparicions encara tenien lloc al presbiteri, un dels nostres sacerdots amics de Nova York, el famós pare Albert Shamon, va aconseguir per mitjà del pare Slavko poder assistir a l’aparició dels vidents. Portava el Santíssim Sagrament perquè acostumava a visitar malalts. Quan la Mare de Déu es va fer present va voler agenollar-se, però tots els seus intents van ser inútils. Malgrat els seus esforços, els seus genolls van romandre bloquejats. Va quedar molt intrigat per aquell fet perquè va comprovar que durant les misses els seus genolls es doblegaven amb normalitat. El fenomen va tornar a repetir-se els dos dies següents. Al tercer dia, li va preguntar a la Mare de Déu per què els seus genolls no li responien en el moment de l’aparició i la Mare de Déu li va fer comprendre: “No vull que el meu Fill s’agenolli davant meu!”.

El pare Shamon marxà de Medjugorje convençut de l’autenticitat del que succeïa allà.

El 6 de juny, en una capelleta d’adoració perpètua a Reconquista (Argentina) una dona, l’Elena, coneguda d’amics nostres, pregava en silenci. És una dona molt senzilla, fervorosa i humil. Va voler filmar el Santíssim Sagrament exposat davant d’ella i va deixar l’aplicació del seu mòbil oberta mentre ella s’inclinava per recollir-se. Eren les 23:15. En aquell moment no va notar res; però quan marxava va descobrir amb sorpresa que la filmació havia deixat plasmat un fenomen extraordinari: en diverses ocasions l’hòstia llançava raigs molt lluminosos i bategava, com es pot apreciar en el vídeo següent:

https://m.youtube.com/watch? feature=youtu.be&v=uUQ2yTDJEyM

Després d’una investigació, els meus amics argentins em van assegurar l’autenticitat d’aquest fenomen; no obstant això, tothom és lliure de creure-ho o no. Per por de que algunes persones comencin a criticar – de vegades sense haver estudiat el fenomen de prop- sempre hi ha el perill de mantenir silenci sobre els signes donats per Déu, així que ho publico aquí per el gaudi d’un bon nombre ànimes.

Davant l’imminent festivitat de Corpus Cristi és bo recordar algunes paraules de Jesús a Sor Faustina:
“Escriu per a les ànimes dels religiosos que és el meu desig de venir als seus cors a la Santa Comunió … (Diari § 1683)
“Desitjo unir-me a les ànimes humanes. El meu gran delit és unir-me amb les ànimes. Has de saber, filla meva, que quan arribo a un cor humà a la Santa Comunió, tinc les mans plenes de tota mena de gràcies i desitjo donar-les a l’ànima, però les ànimes ni tan sols em paren atenció; em deixen sol i es cuiden d’altres coses. Oh, que trist que és per a mi que les ànimes no reconeguin a l’Amor. Em tracten com una cosa morta “(Diari § 1385).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesús es manifesta a la Jelena Valilj. Als anys 80, la Jelena rebia missatges per al grup de pregària de Medjugorje i per al seu creixement personal. Aquestes locucions anaven acompanyades freqüentment de visions interiors de la Mare de Déu i de Jesucrist. (Aquesta gràcia és diferent a la que tenen els 6 vidents que veuen a la Verge Santíssima de forma tridimensional).
Un dia, la Jelena sortia del temple després de la missa i va veure Jesús en la seva passió, malferit, amb el mantell cobert de sang i amb la mirada sumida en una profunda tristesa. Ell li va dir: “Quan les persones em reben a la Santa Comunió tornen al seu lloc, fan el senyal de la creu i m’acomiaden!”. Qui pot comprendre la tristesa de Jesús en ser ignorat o oblidat, quan arriba per donar-se’ns del tot i satisfer-nos amb les seves gràcies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesús li va arribar a dir a Sor Faustina: “Entro en algunes ànimes per reviure la meva passió” (Diari § 1598)

Efectivament, els instruments de la seva passió ja no són els dels seus botxins d’antany sinó els nostres pecats. Si Jesús baixa a una ànima que el rep indignament, que no renuncia al pecat i que trepitja els seus manaments, troba en aquella ànima els instruments de la seva passió. És per això que la Mare de Déu Santíssima no para de convidar-nos a abandonar el pecat per mitjà de confessions sinceres i a retornar a la puresa de cor. Que les nostres santes comunions siguin veritables celebracions per a Jesús!

3. Novetats en procés!Durant aquest últim temps, el Yann Le Goff, el nostre col·laborador francès que dirigeix el “Direct del 3” ha estat filmant moltes petites seqüències sobre diferents missatges, coneguts i no tan coneguts, de la Mare de Déu. He triat uns 50 temes que duren cadascun entre 2 i 4 minuts. D’aquesta manera els joves no tindran la temptació de fer zàping. També hem filmat els 20 misteris del Rosari al Podbrdo i altres llocs clau de Medjugorje que permetran als nostres internautes pregar amb nosaltres des de casa.

Preguem amb els sants àngels perquè protegeixin la part tècnica d’aquests treballs i sobretot al Yann! Aquests mini vídeos es penjaran a YouTube i a d’altres mitjans en el decurs de les properes setmanes. Alguns ja estaran disponibles (en francès) cap a mitjans de juliol perquè es puguin aprofitar durant el temps estival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pels altres idiomes, conservarem les mateixes seqüències en què parlo en francès i la traducció serà subtitulada per evitar veus en off.

4. El llibre ‘El Rosari, un viatge que canviarà la teva vida! s’acaba d’estrenar en francès i inclou les meves meditacions sobre 30 misteris del Rosari: els 20 clàssics i deu de nous, 5 sobre la compassió i 5 més sobre la misericòrdia. Un excel·lent mitjà per conèixer millor les profunditats del Cor de Crist i enriquir la nostra pregària amb contemplacions noves.
En llengua espanyola ja disposem d’un altre opuscle, Contemplació dels misteris del Rosari, amb 10 misteris addicionals: 5 de compassió i 5 de misericòrdia, que seran enriquits i unificats amb aquesta nova aportació en properes edicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, amb el permís que Roma ha donat recentment pel que fa a les peregrinacions, encarà seràs més present entre nosaltres. Així ens mostres que el teu pla continua desplegant-se. Sí, tot el teu pla acabarà per complir-se i més que mai volem servir-te d’instruments!

Germana Emmanuel +
Ctat. de les Benaurances

PS 1.El proper 25 de juny celebrarem el 38è aniversari de les Aparicions!Quin serà el nostre regal per a la Mare de Déu Santíssima aquell dia? Ella ja el té pensat! Te’l xiuxiuejarà en la pregària. Et convidem a rellegir els seus missatges amb deteniment, escoltant-los amb atenció.
La novena en honor a la Reina de la Pau comença el 16 de juny. Aquest butlletí t’arribarà uns dies més tard. Pots començar-la quan el rebis i continuar-la durant els dies posteriors a l’aniversari fins a completar-la; l’important és que la facis des del fons del teu cor, amb tot el teu amor i la Mare de Déu s’alegrarà amb cadascuna de les teves paraules.

PS 2. El Festival de Joves a Medjugorje, tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost. Correu a fer les reserves!
També a Medjugorje hi haurà un Festival per francòfons organitzat per Ràdio Maria del 22 al 26 d’octubre, en el que hi intervindran el pare Marinko, rector de Medjugorje, el pareMattieu Rey, el pare Marie-Michel, la germana Emmanuel, etc.:

https://www. festivalradiomaria.fr/

PS 3. El 25 d’abril Radio María va entrevistar a la Germana Emmanuel. Podeu accedir a l’entrevista (en francès) a:

https://soundcloud.com/ radiomariafrance/2019-05-09- interview-de-sur-emmanuel- maillard

PS 4.Si voleu rebre les homilies i àudios sobre adoració eucarística i de formació del P. Justo Antonio Lofeudo per WhatsApp, doneu-vos d’alta al +34 652 534 292
Per accedir als enllaços i poder-los baixar, entreu a:
https://www.dropbox.com/s/ n49kmx28ooupsly/IVOOX-% 20Enlaces.pdf?dl=0
https://www.dropbox.com/s/ iavufr3yhrq7mhb/YOUTUBE%20-% 20enlaces.pdf?dl=0

PS 5.2.300 persones discapacitades han estat convidades, juntament amb un acompanyant, per la parròquia de Medjugorje a principis de juny. Han estat acollides per famílies del poble de forma gratuïta. Se’ls ha ofert un programa ben bonic. Bon exemple de veritable caritat de part dels fidels de la comunitat parroquial de Medjugorje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 6.  Les nostres properes missions seran a Florència a finals de juny, a la comunitat “Jeunesse Lumière – Itàlia”, a Espanya el setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia el novembre. A Hong Kong el juliol de 2020. Que les vostres pregàries ens acompanyin perquè el Senyor i Maria tinguin una collita espiritual abundant! Moltes gràcies!

PS 7.El proper Direct sobre el missatge del 2 en francès serà el 3 de setembre a les 21:00 (hora de Barcelona). Com cada any, els Direct no es realitzaran durant els mesos de juliol i agost. El del 3 de juny el podeu escoltar a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-juin- 2019-2

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant l’enllaç:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

17 de maig de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de maig de 2019 la Mirjana va rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un grup nombrós de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, amb amor maternal us convido a respondre al gran amor del meu Fill amb un cor pur i obert, amb plena confiança. Jo conec la grandesa del seu amor. El vaig portar dins meu -Hòstia al meu cor-, llum i amor del món.
Fills meus, que jo em dirigeixi a vosaltres també és un signe de l’amor i de la tendresa del Pare Celestial, un gran somriure ple de l’amor del meu Fill i una invitació a la vida eterna.
La sang del meu Fill va ser vessada per amor a vosaltres. Aquesta sang preciosa és per a la vostra salvació, per a la vida eterna. El Pare Celestial ha creat l’home per a la felicitat eterna. No és possible que moriu vosaltres que coneixeu l’amor del meu Fill, vosaltres que el seguiu. La vida ha vençut: el meu Fill és viu! Per això, fills meus, apòstols del meu amor, que la pregària, en la seva forma més elevada, us mostri el camí i la manera de difondre l’amor del meu Fill. Fills meus, quan procureu viure les paraules del meu Fill, també esteu pregant. Quan estimeu les persones amb les que us trobeu, esteu difonent l’amor del meu Fill. L’amor és el que obre les portes del Paradís.
Fills meus, he pregat per l’Església des dels seus inicis. Per això també us convido a vosaltres, apòstols del meu amor, a pregar per l’Església i pels seus servidors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Us en dono gràcies!

D’ara endavant ja no podrem publicar l’enllaç de l’aparició a la Mirjana a cap web associat a Medjugorje ja que les autoritats així ho han demanat. Així doncs, ens acontentarem amb una foto de la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Centrals atòmiques? La Mare de Déu ha donat un missatge molt important que podria passar desapercebut, però que ens dóna una clau per als temps en què vivim, temps de gràcia i de misericòrdia i també temps de durs combats. Fa referència a la creació de grups de pregària que constitueixen i constituiran cada vegada més l’entramat de l’Església del futur. “Estimats fills, renoveu la pregària a les vostres famílies i formeu grups de pregària; d’aquesta manera experimentareu alegria a la pregària i la comunió fraterna. Tots els qui preguen i pertanyen a grups de pregària tenen el cor obert a la voluntat de Déu i donen testimoni joiós del seu amor”.

 

 

 

 

“Estimats fills, veig que els grups de pregària són forts i a través d’ells puc percebre que l’Esperit Sant actua en el món” (25-6-2004), i també “Veig que els qui pertanyen a un grup de pregària estan oberts a la voluntat de Déu” (09.05.2000).

Més que mai aquests petits grups de pregària que floreixen aquí i allà com a fruits de Medjugorje (i d’altres realitats de l’Església) són importants, sempre i quant en ells s’hi trobi la unió dels cors. La Mare de Déu insisteix molt sobre la unió entre els membres d’un grup perquè d’aquesta manera, diu Ella, el grup de pregària “és més poderós que una Central Atòmica” (missatge donat a Jelena per al grup d’oració).
Si aquests grups són humils i fervorosos formen un teixit vital per a l’Església. Pel fet de ser humils són invisibles per a l’enemic i atreuen grans benediccions sobre el món. Des dels primers anys de les aparicions, la Verge ha volgut formar el seu propi grup de pregària a Medjugorje. Ella també desitja que hi hagi una capella d’adoració perpètua a cada parròquia.
Segons nombroses estadístiques, l’Església catòlica és la realitat religiosa més perseguida en l’actualitat; és per això que hem d’utilitzar les armes correctes. Tan sols a França, diàriament les esglésies són profanades, les hòsties robades, les creus trencades, les estàtues enderrocades, les parets tacades amb grafitis.
Els nostres temples catòlics -alguns de diversos segles d’antiguitat- es poden haver cremat “casualment” i successivament en el lapse d’uns pocs mesos?

És hora de que ens dediquem a construir les catedrals en els nostres cors, allà on l’enemic no podrà penetrar i on només el Foc de l’Esperit podrà cremar, i ‘cremar’ d’amor! Que aquestes petites “Llars de fervor” (tal com les anomenava la Venerable Marthe Robin) es multipliquin en nombre i qualitat, per contrarestar els atacs de l’enemic i preparar així, juntament amb Maria, la segona vinguda del nostre Salvador i Senyor, Jesucrist!

3. Jean Vanier, l’amic dels benaurats, ens va deixar el 7 de maig. Quan era jove (ja fa molt temps d’això!), vaig fer breus visites a l’Arche, al poblet de Trosly on vivia el Jean Vanier. La meva sorpresa i la meva alegria van ser grans de veure tots aquells homes i dones discapacitats mentals que vivien en pau i amb simplicitat una vida en família ben adaptada per a ells, ajudats per alguns responsables i voluntaris. En Jean tenia un cor gran com la seva alçada! Per la seva acollida dels pobres era digne de les Benaurances, es feia amic de tots els qui Jesús anomena a l’Evangeli: “Feliços els pobres perquè d’ells és el Regne del cel”. En Jean se sentia honrat de poder acollir i servir aquells benaurats, i la seva mirada sobre ells recorda la de la Mare Teresa de Calcula.


 

 

 

 

 

Aquests són alguns consells que acostumava a donar de bon grat:
Accepta la realitat del teu cos. No tinguis por de fracassar.
En una relació, busca temps per preguntar “Com estàs?
Deixa de mirar el teu mòbil; estigues present!
Demana a la gent: Quina és la teva història?
Sigues conscient de la teva pròpia història
Deixa de prejutjar; coneix a la gent
Escolta el teu desig profund i fes-li cas
Recorda que un dia et moriràs …

Adéu, estimat Jean! Prega per nosaltres des d’allà dalt i intercedeix per tots els nens i els joves que estan ferits per la ruptura de les seves famílies. Continua sent l’advocat dels més febles!

4. El Papa Francesc autoritza les peregrinacions a Medjugorje! La notícia ja és mundialment coneguda i ha suscitat una alegria immensa! Fins ara només estaven autoritzades per l’Església les peregrinacions privades, fos quina fos la quantitat de participants. Ara, els pelegrinatges oficials han estat autoritzats i les parròquies i les diòcesis les poden proposar als fidels, tal com passa a d’altres santuaris com ara Lourdes o Fàtima. Tanmateix, això no implica el reconeixement oficial de les aparicions, tal com va subratllar Alessandro Gisotti, director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu el 12 de maig de 2019. Aquestes aparicions encara necessiten ser examinades per part de l’Església. Com que encara se segueixen donant a l’actualitat, aquest examen es pot perllongar un temps. Però el permís per part del Sant Pare per a les peregrinacions oficials és un avenç extraordinari per a Medjugorje i l’acollida de la seva gràcia que li és pròpia. Estem molt agraïts a la Mare de Déu i Reina de la Pau perquè molts dels seus fills que no s’atrevien a venir, ara ho podran fer sense por i podran rebre les gràcies de pau que tant necessiten les seves ànimes!

 

 

 

 

 

 

Atesa l’afluència de pelegrins que visiten Medjugorje cada any (al voltant de 2,5 milions), Mons. Henryk Hoser, visitador apostòlic, ha anunciat que es podrien fer alguns treballs de condicionament del santuari per tal d’ampliar l’espai per a les celebracions litúrgiques i construir una capella més adaptada. Excel·lent iniciativa, per cert, ben necessària!

5. A YouTube, hi trobareu diverses conferències que he fet durant les meves missions, en anglès, francès, italià, alemany i polonès. (Vegeu PS 4).

6.  Novetat! «El Rosari, un viatge que canvia la vida», conté les meves meditacions sobre els 30 misteris del Rosari, els 20 clàssics més 10 de nous: 5 sobre la compassió i 5 sobre la misericòrdia. Una manera excel·lent de conèixer les profunditats del Cor de Crist i d’enriquir la nostra pregària d’una nova contemplació. 13,5 x 21 cm. 15 € www.editions-beatitudes.fr

7. La meva propera emissió en directesobre el missatge del dia 2 serà el 3 de juny a les 21:00. Es pot veure a:

Medjugorje : Direct du 3 Mai 2019 à 21h00. Message du 2

Estimada Mare de Déu, amb aquest permís de Roma pel que fa a les peregrinacions, encarà seràs més present. Així ens mostres que el teu pla continua desplegant-se. Sí, tot el teu pla acabarà per complir-se i més que mai volem servir-te  d’instruments! ”

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

 

PS1. El 17 de maig, la Mare de Déu es va aparèixer a Ivan a la Creu Blava i li va donar el missatge següent:

“Estimats fills, avui també us convido d’una manera especial a resar per les meves intencions, pels meus plans que vull realitzar aquí amb la meva vinguda. Pregueu d’una manera especial per als meus pastors, per a una fe ferma en els meus sacerdots. Gràcies, estimats fills, per haver respost, també avui, a la meva crida.”

PS2. El Festival de la Joventut de Medjugorjese celebrarà de l’1 al 6 d’agost. Afanyeu-vos, reserveu les vostres entrades avui.

PS3. Vols viure l’escola de la nostra Mare a casa?Pots obtenir tot el nostre material des del nostre web: CD, DVD, llibres, xerrades …  a : https://sremmanuel.org/shop/

PS4. Les nostres properes missions seran a Espanya al setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia al novembre. Hong Kong per a l’any que ve. Ens encomanem a les vostres pregàries perquè es produeixi una bona collita espiritual. Moltes gràcies!

PS5. Mireu la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS6. Novetat! La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS7. Podeu veure a YouTube moltes presentacions,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS8. La Mare de Déu es deleix per escoltar-te! Doneu-li alegria al cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la Pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, France.
La vostra carta serà lliurada a un vident, i Maria us respondrà en la pregària.

PS9. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje!
http://www.centremedjugorje.org/

PS10. Descarregueu-vos l’MP3 de la Germana Emmanuel! :
https://sremmanuel.org/product-category/download/

15 d’abril de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 d’abril de 2019, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un grup nombrós de peregrins. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, com a Mare que coneix els seus fills, sé que anheleu el meu Fill. Sé que aspireu a la veritat, la pau, el que és pur i que no és enganyós. Per això jo, com a Mare, per mitjà de l’amor de Déu m’adreço a vosaltres i us convido a pregar amb un cor pur i obert perquè pugueu conèixer dins vostre el meu Fill, el seu amor, el seu Cor misericordiós.
El meu Fill veia la bellesa en totes les coses. Ell busca el bé, fins i tot el bé petit i amagat, en totes les ànimes, per tal de perdonar el mal. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a adorar-lo, a agrair-li contínuament i a ser-ne dignes. Perquè Ell us ha dit paraules divines, les paraules de Déu, paraules que són per a tots i per sempre.
Per això, fills meus, visqueu la joia, la serenitat, la unitat i l’amor mutu. Això és el que necessiteu en el món d’avui. Així sereu apòstols del meu amor i donareu bon testimoni del meu Fill. Moltes gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch?v=rwPwV6kOlro


 

 

 

 

 

 

 

 

2. El forat de l’agulla? Estem a Setmana Santa i volem viure íntimament amb Jesús. Volem apropar-nos a Ell més que mai! Però, com podem fer-ho perquè estiguem junts amb Ell en el moment de la resurrecció? Sant Joan de la Creu explica que és difícil pujar a una muntanya alta tot portant una càrrega pesada. I tal com va dir també Sant Pau abans que ell, és difícil que un corredor olímpic guanyi un trofeu si no va lleuger d’equipatge. També Jesús ho va expressar clarament a l’Evangeli: “és més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla que no pas que un ric entri al Regne de Déu.” (Mt 19:24).

Per tal d’interpretar correctament aquestes paraules de Crist, hem de mirar enrere en el seu temps. Efectivament, el seu públic sabia el que era el forat de l’agulla. A Jerusalem hi havia una porta especialment estreta. Aquesta era la porta a través de la qual entraven els camells a la ciutat, però primer se’ls havia de desensellar i deslliurar de les càrregues pesades que portaven en grans cistelles penjades a esquerra i a dreta. El cameller deixava la càrrega a l’entrada de la ciutat, on es classificada segons els seus usos. Aquesta porta era tan estreta que els camells no podien travessar-la de cap manera amb les seves càrregues. A més, s’havien d’agenollar per poder passar. Aquesta porta era coneguda per els jues de l’època com “el forat de l’agulla” degut a la seva estretor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan Jesús va donar aquest ensenyament, tothom va entendre que ningú no podia entrar a la Ciutat Santa, símbol aquí del Regne de Déu, sense renunciar abans a tots els seus pecats i possessions i tot el que impedia i entorpia franquejar la porta estreta, aquell temut i salvífic “forat de l’agulla”.

Avui, el món ens proposa tot el contrari: que acumulem, ens enriquim, ens posem fora de perill mitjançant l’adquisició de bens terrenals, sovint totalment inútils, però recomanats -és a dir, obligatoris- per la moda i la societat de consum. Aquest és l’origen de tanta dependència i de tanta esclavitud! El món ens vol fer creure que la porta que condueix a la salvació és ampla, i per tant, quin sentit tindria viure segons els manaments de Déu? perquè Déu és bo, i per tant tots anirem al Cel! Mentida subtil de la parodia de la falsa misericòrdia! Satanàs és molt bo en distorsionar la Paraula de Déu i fer creure que diu tot el contrari.

El 2 de març passat, la Mare Santíssima ens va demanar que ens examinéssim: “Estimats fills, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida”.On sóc, respecte a Jesús? Estic en condicions de passar pel forat de l’agulla? Les meves cistelles són obstacles massa grans que m’impedeixen arribar al meu estimat Salvador, que em crida amb tanta vehemència?

Quan Jesús parlava a les multituds i curava malalts, multiplicava els pans i expulsava els esperits impurs, jo era allà amb Ell. Quan caminava per sobre les aigües, calmava la tempesta i provocava pesques miraculoses, jo també hi era. Però més endavant, quan va suar sang a causa dels meus pecats, quan es va deixar arrossegar, lligar, condemnar injustament i conduir cap a la creu del suplici, on em vaig amagar? Quines riqueses supèrflues, interiors i exteriors van impedir que el seguís fins al final, en el moment en què es va quedar sol a les mans dels seus botxins? On era jo quan ja ningú el defensava i Ell vessava la seva sang per salvar-me?

Benvolguts germans i germanes, que aquesta Setmana Santa ens permeti revisar les nostres vides i treballar per desfer-nos de tot allò que no passarà per la porta del Cel, que segueix essent estreta. Que la contemplació amorosa de la passió de Crist fongui les nostres càrregues pesades i ens permeti celebrar la seva Resurrecció amb un cor alliberat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Acabo de tornar de 4 missions precioses, a Itàlia, Alemanya, Àustria i Polònia, aprofitant la tranquil·litat de Medjugorje per poder-me allunyar d’aquest poblet beneït. Gràcies a tots els que heu pregat i seguiu pregant per aquestes missions! Em meravello quan m’assabento que aquest o l’altre han fet una Novena d’adoració, un dejuni especial, vetlles de pregària o altres sacrificis perquè aquests viatges missioners portessin fruits duradors al cor de les persones que es van acostar a escoltar els missatges. També vaig sentir el gran amor de la Gospa, que va obrir portes a vegades inesperades a les nostres missions. Però som pocs els que donem testimoni! Demanem al Pare Celestial, com Jesús ens ha demanat, que enviï més treballadors a la sembra! Avui, en vista dels temps actuals tan angoixants, “la collita és abundant i els treballadors són pocs”.

4.  Moltes de les meves conferències durant les nostres missions ja les podeu escoltar a Youtube en Italià, Anglès, Francès, Alemany i Polonès.

5. Abans de celebrar la resurrecció de Crist el diumenge de Pasqua, no oblidem la meravellosa novena de la Divina Misericòrdia, que el mateix Jesús va dictar a Santa Faustina. Començarà el divendres sant,19 d’abril i finalitzarà el diumenge 28, a la festa de la Divina Misericòrdia.Heus aquí el que Santa Faustina escriu en el seu Petit Diari:

“Jesús m’ordena que faci una novena abans de la festa de la Misericòrdia, i avui he de començar-la per a la conversió del món sencer i per al reconeixement de la Divina Misericòrdia…. Perquè cada ànima exhali la meva bondat. Desitjo la confiança de les meves criatures. Convido a les ànimes a confiar en la meva misericòrdia insondable. Que les ànimes febles i pecadores no tinguin por d’apropar-se a mi, perquè fins i tot si tinguessin més pecats que grans de sorra hi ha al món, tot s’enfonsaria en l’abisme de la meva misericòrdia.” (Diari de Santa Faustina, § 1059).

“Filla meva, parla al món sencer de la meva inconcebible Misericòrdia. Desitjo que la Festa de la Misericòrdia sigui refugi i empara per a totes les ànimes, especialment per als pobres pecadors. Aquell dia estan obertes les entranyes de la meva Misericòrdia. Vesso un mar de gràcies a aquelles ànimes que s’apropen a la Font de la Meva Misericòrdia. L’ànima que es confessi i rebi la Santa Comunió obtindrà el perdó total de les culpes i les penes. Aquell dia s’obren totes les comportes divines a través de les quals flueixen les gràcies. Que cap ànima no tingui por d’apropar-se’m, fins si els seus pecats siguin com l’escarlata. La meva misericòrdia és tan gran que en tota l’eternitat no la penetrarà cap intel·lecte humà ni angèlic. Tot el que existeix ha sortit de les entranyes de la meva misericòrdia. Cada ànima meditarà el meu amor i la meva misericòrdia durant tota l’eternitat. La Festa de la Misericòrdia ha sorgit de les meves entranyes. El meu desig és que se celebri solemnement el primer diumenge després de Pasqua. La humanitat no tindrà pau fins que no es dirigeixi a la font de la meva misericòrdia”. (Diari de Sta. Faustina, § 699).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La indulgència plenària promesa per Jesús a través d’aquesta Novena que l’acompanya és una gràcia excepcional donada al nostre temps que és excepcionalment atacada pel maligne. Comprenguem aquesta gràcia i donem-la a conèixer a tothom! Moltes ànimes turmentades esperen desesperadament aquestes bones notícies per poder renéixer!

6.  El proper Direct del missatge del dia 2, en francès, serà el 3 de maig a les 9pm. El del dia 3 d’abril es pot veure a:

Medjugorje : Direct du 3 Avril 2019 à 21h00

Estimada Gospa, en aquests dies sants, més que mai ens agafem fort a la teva mà materna, perquè puguem seguir amb amor el teu Fill Jesús, que ens fa passar de la mort a la vida! Uneix els nostres cors al teu Cor Immaculat, per poder-lo adorar i consolar amb tu!

Germana Emmanuel +

Última hora … Oh Maria, la teva catedral es crema. La teva fletxa s’ha incendiat.
Quantes vegades vaig participar en la Missa a la teva preciosa catedral quan era estudiant! No puc parar de plorar.

 

 

 

 

 

 

 

 

PS1: El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost.
Joves, és una bona elecció! El Festival de Joves a Medjugorje, una trobada que no us podeu perdre. Afanyeu-vos a fer les vostres reserves!

PS2. “El millor llibre de la Germana Emmanuel!”  El llibre Escandalosa misericòrdia. La segona edició ja és a punt.
Encarrega’l!  https://sremmanuel.org/product/scandalous-mercy-god-goes-beyond-boundaries/

PS3. El concepte d’aquesta porta era evident des dels primers textos hebreus esmentats pels Pares de l’Església, Sant Jeroni, ….. vegeu-lo en anglès:
http://www.ewtn.com/vexperts/showmessage_print.asp?number=291823&language=en

PS4. Nou! La germana Emmanuel a Instagram: 
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS5. Vegeu les nostres presentacions a YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS6. La Mare de Déu t’espera per escoltar-te! Doneu alegria al vostre cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta serà lliurada a un vident i Maria us respondrà en la pregària.

13 de març de 2019 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 de març de 2019, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a al seu hostal, en presència d’un grup força nombrós de gent. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, us anomeno “apòstols del meu amor”, us mostro el meu Fill, que és la veritable pau i el veritable amor. Com a mare, per la gràcia de Déu, desitjo conduir-vos cap a Ell. Fills meus, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida.
Fills meus, us convido a comprendre que és gràcies al meu Fill, al seu amor i al seu sacrifici, que viviu. Li demaneu que sigui misericordiós amb vosaltres, i jo us convido a vosaltres a ser misericordiosos. Li demaneu que sigui bo amb vosaltres i que us perdoni però, fills meus, fa tant de temps que us prego que perdoneu i estimeu totes les persones que trobeu! Quan comprengueu les meves paraules amb el cor, comprendreu i coneixereu l’amor veritable i podreu ser apòstols d’aquest amor, els meus apòstols, estimats fills meus. Us en dono gràcies” (La Mare de Déu estava trista).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=t9bRDjbW25U

2- No us perdeu a Sant Josep! En plena novena, abans de la seva festa del 19 de març, seria bo rebre anticipadament les gràcies que ell somia regalar-nos en abundància!
Us comparteixo un fet que testimonia, entre tants altres, la bondat del nostre estimat Sant Josep:

En una parròquia d’Eslovàquia, en un hivern molt cru, un sacerdot no tenia llenya per escalfar-se. Havent experimentat freqüentment els favors de sant Josep en moments de penúria, li va pregar que el proveís de llenya. No obstant això, la llenya no arribava. Sabent que a sant Josep li agrada que el tractin amb humor, al sacerdot se li va ocórrer dir-li: “Sant Josep, veig que no em dónes el que t’he demanat. És cosa teva … però et recordo que la gran imatge teva que hi ha a l’església, davant la qual tants fidels vénen a resar-te, és de fusta massissa! “Sembla que sant Josep va captar aviat el missatge subliminal, perquè la llenya va arribar gairebé de seguida! Per què fer-se cremar viu quan podia trobar una solució millor! (Lletanies al PS 1)

Oració de Lleó XIII a Sant Josep: A tu, benaurat Sant Josep, acudim en la nostra tribulació; i després d’invocar l’auxili de la teva Santíssima Esposa, confiats també sol·licitem la teva protecció. Per l’afecte que et va unir a la Immaculada Mare de Déu, i per l’amor paternal amb què vas abraçar el Nen Jesús, et supliquem humilment que miris amb ulls de gràcia l’herència que Jesucrist va obtenir amb la seva sang, i amb el teu poder i auxili socorris les nostres necessitats.

Protegeix, Providentíssim Custodi de la Sagrada Família, la descendència escollida de Jesucrist; allunya de nosaltres tota màcula d’error i corrupció i assisteix-nos des del Cel. Alliberador nostre poderós, en aquesta lluita contra el poder de les tenebres, així com en altre temps vas deslliurar al Nen Jesús de l’imminent perill de la mort, defensa ara l’Església Santa de Déu dels paranys dels seus enemics i de tota adversitat, i protegeix-nos a cadascun de nosaltres amb la teva empara perpetua, perquè seguint el teu exemple i sostinguts pel teu auxili puguem viure santament, morir piadosament i aconseguir la felicitat eterna al Cel. Amén.

 

 

 

 

 

 

 

 

3- Els nens ens fan fondre d’amor!Una mare va compartir amb mi la seva alegria sobre el seu fill Carlo de 9 anys (que té un lleuger problema d’autisme): “He arribat a la conclusió que a casa vivim trossets de Cel. Aquest matí m’he aixecat amb un refredat d’aquells sonats i veig que en Carlo se m’acosta amb la Bíblia a les mans i em diu que està buscant la “poció màgica” per curar-me. Li he respòs: ‘En aquest llibre no hi trobaràs “conjurs”, sinó més aviat respostes i remeis a tots els mals’.
Llavors em diu: ‘Jesús m’ha dit que llegís fins a la primera carta als Tessalonicencs!’ Després, una mica desanimat, afegeix: ‘Però, com ho faré per llegir tots aquests llibres?’ Li dic: ‘Potser no cal que els llegeixis tots d’una tirada avui! Pots anar-ne llegint un trosset petit cada dia’. I em contesta, exultant d’alegria: ‘Síiii! De fet Jesús m’ha dit que llegís! Li he preguntat com havia sentit la veu de Jesús i em respon: ‘En el meu cor; quan li he preguntat si havia d’agafar la Bíblia perquè et curessis, m’ha dit: Certament!
El petit Carlo, quan va a missa, porta un quadern on hi escriu el que no acaba d’entendre de l’homilia. Quan acaba la celebració, se’n va a la sagristia per interrogar els sacerdots que ja el coneixen i amb molt de gust li responen les preguntes. Després diuen, picant l’ullet: ‘Almenys hi ha algú que escolta les nostres homilies!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- Una aparició particular. El 18 de març, la Mare de Déu s’apareixerà a la Mirjana amb la finalitat de pregar per “aquells que encara no coneixen l’amor de Déu”. “Quan vosaltres pregueu pels no-creients, ens diu Maria, pregueu pel vostre futur i pel futur dels vostres fills. Perquè el mal entra al món per mitjà dels no-creients”. I la Mirjana afegeix:” Si veiéssiu les llàgrimes que baixen pel rostre de la Mare de Déu a causa dels no-creients, pregaríeu diàriament per ells. Cada vegada que pregueu per ells, eixugueu les llàgrimes de la cara de la Mare de Déu!” Així doncs, tenim una manera concreta de consolar la nostra Mare del Cel, a qui la Mirjana va veure molt trista el 2 de març passat.

 

 

 

 

 

 

 

 

5- “Rumiar” la Paraula de Déu! No som realment conscients del tresor immens que tenim en la Paraula de Déu! Una Paraula viva, que crea i recrea, una Paraula que sana i engendra la pau. Un regal que ens ve directament del Cel! Quan em vaig convertir a l’edat de 25 anys i Jesús em va treure de les tenebres espesses en les que em trobava, va haver de vessar una bona dosi d’Esperit Sant per tornar-me a la vida. En els dies següents, vaig experimentar una cosa absolutament sorprenent: obria l’Evangeli i les lletres del llibre no eren només paraules escrites en negre, com les veiem habitualment, sinó que una espècie de flames de foc sortien d’aquestes lletres i em fascinaven. No podia allunyar els meus ulls d’aquests textos perquè aquelles flames, curiosament, també eren un aliment. Desitjava aquest aliment i el devorava amb felicitat. Aquesta experiència es va perllongar durant algunes setmanes; després vaig recuperar el meu lloc entre “els cristians normals”. Però ara sé que, tot i que de vegades aparentment la Paraula no em diu res, en realitat m’està nodrint secretament i em fa viure la vida de Déu.

Alguns dies després de la meva conversió, participava en una assemblea de pregària carismàtica a París, allà mateix on havia recobrat la vida. Estava asseguda al costat de la Martine, la cofundadora de Emmanuel juntament amb el Pierre Goursat, (en vies de ser beatificat). Tot d’una em vaig notar angoixada i vaig pensar: “I si les tenebres em tornessin a embolcallar i caigués novament en l’estat cruel on em trobava anteriorment?” Llavors amb tot el meu ésser, vaig clamar a Déu en el meu cor: “Oh Jesús, t’ho suplico, que la teva Paraula no m’abandoni mai!” En aquell precís moment, la Martine, amb els ulls tancats, va obrir la seva Bíblia i va començar a llegir el següent passatge: “El Senyor diu encara: «Aquesta serà la meva aliança amb ells: El meu esperit que reposa damunt vostre i les paraules que us he posat als llavis no s’allunyaran mai de vosaltres, ni dels vostres descendents, ni dels seus fills, des d’ara i per sempre. Ho dic jo, el Senyor» (Is 59,21). Us podeu imaginar el goig que va inundar el meu ésser en aquell instant!

Hi ha moltes pàgines d’Internet que permeten llegir i meditar l’Evangeli del dia, visiteu-les!


 

 

 

 

 

6- A Medjugorje, la Mare de Déu instrueix als qui accepten donar-li la mà i emprendre amb Ella el camí de la santedat. La Mare de Déu Santíssima demana especialment que, durant el temps de Quaresma (i d’Advent), cada família i cada comunitat es reuneixi per llegir junts els magnífics textos que ens ofereix la litúrgia i després compartir-los. Així, en descobrir el que un germà o una germana expressa, aquella paraula s’il·lumina de 1000 llums diferents, com les espurnes que es desprenen d’una roca en ser colpejada. El poble jueu anomena a aquestes espurnes “misrashim”. I, per descomptat, la Roca és Déu mateix! Mai no acabarem de descobrir riqueses noves en la Paraula de Déu. Aquest exercici es podria fer en el decurs dels àpats; s’evitarien converses buides i s’elevaria el nivell dels intercanvis, sota la mirada complaguda de la Gospa.

Estimada Gospa, sintonitza els nostres cors amb el teu, perquè pertanyem al grup d’aquells que et consolen i no al dels que et fereixen. En aquest temps de Quaresma, fes que els nostres cors siguin mansuets i humils com el de Jesús, purs i dòcils a l’Esperit Sant com el teu!

Germana Emmanuel +

PS1: Les lletanies de Sant Josep 

Senyor, tingueu pietat de nosaltres,
Crist, tingueu pietat de nosaltres
Senyor, tingueu pietat de nosaltres,
Crist, escolteu-nos
Crist, escolteu-nos
Déu Pare celestial, tingueu pietat de nosaltres
Déu Fill redemptor, tingueu pietat de nosaltres
Déu esperit Sant, tingueu pietat de nosaltres
Santa Maria, pregueu per nosaltres
Sant Josep, descendent de David
Llum dels patriarques
Espòs de la Mare de Déu
Cast Custodi de la Mare de Déu
Pare nodridor del Fill de Déu
Diligent defensor de Crist
Cap de la sagrada família
Josep justíssim
Josep castíssim
Josep prudentíssim
Josep fortíssim
Josep fidelíssim
Mirall de paciència
Amant de la pobresa
Model dels treballadors
Glòria de la vida domèstica
Custodi de les verges
Suport de les famílies
Consol dels miserables
Esperança dels malalts
Patró dels moribunds
Terror dels dimonis
Protector de la santa Església

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
Perdoneu-nos Senyor

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
Escolteu-nos Senyor

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
tingueu pietat de nosaltres

V – L’establí senyor de casa seva
R – I cap de tota la seva heretat
Preguem: Oh Déu, que en la vostra inefable providència vàreu dignar-vos escollir sant Josep espòs de la teva Santíssima Mare, us preguem que ens concediu tenir per intercessor en el Cel el qui venerem com a protector a la Terra. Vos que viviu i regneu pels segles dels segles. Amén

PS2: La salut de Vicka va millorant mica a mica, va poder passar una setmana a Espanya el mes passat amb el seu marit, però encara no està prou forta per rebre peregrins. Continuem pregant per ella!

PS3: Les nostres properes missions seran:

A l’abril a Polònia: l.danilecka@wydawnictwo.pl
Al novembre, a la Índia amb la Jesus Youth Community. Que les vostres pregàries ens acompanyin per a una  bona “collita” espiritual! Moltes gràcies!

PS4. Nou! La germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS5. Vegeu les nostres presentacions a YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS6. La Mare de Déu t’espera per escoltar-te! Doneu alegria al vostre cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta serà lliurada a un vident i Maria us respondrà en la pregària.

PS7. “El millor llibre de la Germana Emmanuel!”  El llibre Escandalosa misericòrdia. La segona edició està llesta.
Encarrega’l!  https://sremmanuel.org/product/scandalous-mercy-god-goes-beyond-boundaries/

14 de febrer de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesus i Maria!

1. El 2 de febrer de 2019, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu al seu hostal, davant d’un petit grup de peregrins. Després va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, l’amor i la bondat del Pare Celestial us donen revelacions que fan que la fe creixi en vosaltres, que la pugueu comprendre i us porti pau, seguretat i esperança. També jo, fills meus, per l’amor misericordiós del Pare Celestial, sempre i novament us mostro el camí cap al meu Fill, cap a la salvació eterna. Però, lamentablement, molts dels meus fills no em volen escoltar, molts dels meus fills dubten. Jo sempre, en el temps i més enllà del temps, he magnificat el Senyor per tot el que ha fet en mi i a través de mi. El meu Fill es dóna a vosaltres, parteix el pa amb vosaltres, us dóna paraules de vida eterna perquè les porteu a tots.
I vosaltres, fills meus, apòstols del meu amor, de què teniu por si el meu Fill està amb vosaltres? Oferiu-li la vostra ànima perquè Ell pugui habitar-hi, i perquè ell faci de vosaltres instruments de fe i instruments d’amor.
Fills meus, visqueu l’Evangeli, visqueu l’amor misericordiós cap als altres i, sobretot, visqueu l’amor cap al Pare celestial.
Fills meus, no esteu units per casualitat. El Pare Celestial no uneix ningú per casualitat. El meu Fill parla a les vostres ànimes i jo parlo als vostres cors. Com a mare us dic: camineu amb mi, estimeu-vos els uns als altres, doneu testimoni. No tingueu por de defensar, amb el vostre exemple, la veritat, la Paraula de Déu, que és eterna i mai no canvia.
Fills meus, el qui obra a la llum de l’amor misericordiós i de la veritat, sempre rep ajuda del Cel i no està mai sol. Apòstols del meu amor, que sempre us reconeguin entre tots els altres per la vostra discreció, pel vostre amor i la vostra serenitat. Jo estic amb vosaltres. Us en dono gràcies!

“LaMirjana va comentar que la Mare de Déu estava trista. Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=SVB-0tvzaJc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Sant Josep busca feina! El 19 de març celebrarem al gran Sant Josep, espòs de la Mare de Déu. A la nostra casa de Beit Lehem tenim la tradició d’oferir-li una trentena, a partir del 18 de febrer fins al 18 de març, resant les seves lletanies (PS1); sense oblidar-nos de proveir-li una agenda ben completa, ja que li agrada tant treballar que no tolera estar desvagat quan es tracta d’obtenir gràcies pels seus protegits.
Sant Josep no podia ser aquell ancià que els artistes representen freqüentment. Havia de ser un home vigorós per poder fugir a Egipte en plena nit amb una joveníssima esposa i un nadó. I, un cop a Egipte, va haver de mantenir la seva família. Les tradicions locals d’aquell país ens el revelen com un home responsable que va haver de fugir dels espies d’Herodes. Aquest, efectivament, en veure que no havia aconseguit el seu objectiu tot i la massacre dels innocents a Betlem, no parava de buscar al petit rei dels jueus a qui tant temia! La Sagrada Família va haver de recórrer milers de quilòmetres durant quatre anys, abans de la mort d’Herodes. Més endavant, a Natzaret, sant Josep va haver de començar novament des de zero una activitat viable per als seus i reprendre el seu bell ofici d’arquitecte/fuster. En el seu taller havia d’aixecar cada dia bigues pesades, taulons, sòcols, carretes, mobles i altres objectes fabricats per ell i portar-los als seus clients. ¿Que no en va aprendre d’ell, Jesús, a portar bigues ben pesades sobre les seves espatlles, preparant-se així per a la seva tan dolorosa marxa cap al Gòlgota?
I encara avui dia li agrada treballar. Aquesta trentena (o aquesta novena) serà per a ell una bona ocasió per omplir-nos de benediccions i mimar-nos una mica!

3. Els que solen interrompre. Alguns pelegrins havien anat a Tihaljina (a 30 minuts de Medjugorje) per resar davant la famosa mare de Déu miraculosa. Per a molts aquesta imatge representa l’emblema de Medjugorje, encara que hagi estat entronitzada en aquell temple abans de les aparicions.
Després de la pregària, una peregrina li va demanar a la meva amiga espanyola, la Teresa, que li fes una foto davant de la imatge amb el propòsit d’immortalitzar aquell moment beneït. Un cop la foto presa, un home es va agenollar davant la imatge i amb el cap entre les mans pregava ferventment. La peregrina, veient que la foto no havia sortit bé, li va demanar a la Teresa que li’n fes una altra. Però ella li va proposar d’esperar per no interferir amb la pregària d’aquell senyor. I l’oració durava, durava i durava, més de 20 minuts … Llavors la peregrina es va impacientar i va dir en veu alta: “Bé, no esperarem la foto eternament, anem-nos-en!”
L’home va sentir aquesta observació i es va aixecar per cedir-los el lloc, demanant disculpes. Van fer una nova foto. Però, quina sorpresa quan la Teresa va veure aquesta segona foto! El rostre tan dolç de la Mare de Déu havia canviat. Expressava un retret silenciós, ben visible en els seus ulls i en la seva boca. La peregrina va comprendre immediatament el missatge. No hauria d’haver interromput mai la pregària d’aquell home per una foto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un dia, Caterina de Siena, quan tot just tenia sis anys i jugava amb el seu germanet, tot d’una se li va aparèixer el Senyor Jesús assegut a la càtedra de Pere i revestit amb els ornaments pontificis. Fascinada per aquesta aparició, la petita Caterina estava immersa en la mirada d’aquest Déu que li parlava i ja la preparava per a la seva gran missió a l’Església. Aquest intercanvi es perllongava des de feia alguns minuts quan el seu germanet, impacientat per no poder seguir jugant, la va treure de la seva contemplació. Ella es va girar i el va renyar, però quan va reprendre la seva oració i va mirar novament en direcció al lloc de l’aparició, ja no va veure més a Jesús. Això la va submergir en una profunda tristesa. Sens dubte, també Jesús hagués volgut continuar el seu diàleg amb ella … Però la distracció havia posat fi a aquest moment de divina intimitat.
Quantes vegades es reprodueix la mateixa escena en els nostres temples! Molt poca gent prega veritablement amb el cor. Llavors, no hauríem d’alegrar-nos de veure algú submergit en una relació amb el seu Déu? Qui sap el que passa entre Déu i l’ànima? Qui sap si Déu no ha previst atorgar un do o una gràcia al seu fill/a en aquell moment? Qui som nosaltres per interrompre un diàleg íntim entre Déu i l’ànima? Aquest diàleg és sagrat. Per descomptat, en cas d’incendi o d’alguna urgència hem d’intervenir, però certament això no succeeix a cada missa!
Un dia estava pregant després de la comunió amb el cap entre les mans. Algú em va colpejar l’espatlla i em va preguntar: “Vostè és la germana Emmanuel?” Confesso que no vaig ser molt amable amb aquella persona, perquè li vaig respondre: “Poc importa qui sóc, però Aquell amb qui intento parlar és Jesús!” De seguida em vaig penedir de la meva reacció que probablement havia ferit a aquella persona. Llavors vaig modificar una mica la meva fórmula i quan l’ocasió es presentà, vaig dir: “Sí, ens veurem de seguida, però abans permeteu-me acabar de parlar amb Jesús que està en el meu cor! I també està en el seu; Per què no li regalem 10 minuts més del nostre temps per parlar amb Ell? “Els fruits són excel·lents!
Un dia, un grup de 8 peregrins em va interrompre; quan els vaig suggerir que preguéssim uns minuts més en silenci, tots ho van fer de bon grat i van rebre tantes benediccions que després ja no tenien ganes d’abandonar el temple!

4.Una confessió memorable! S’aproxima el temps de Quaresma  i voldria publicar aquí un testimoni que arribarà al cor d’aquells que encara tenen dubtes.
Cap a l’any 1840, un home de cognom Rochette tenia un fill esguerrat. Va decidir anar a veure el Rector d’Ars, famós pels miracles que es produïen per mitjà de la seva pregària. La seva dona i el nen el van acompanyar. Ella es va confessar amb el sant sacerdot i va combregar. Però Rochette només tenia una cosa en ment: obtenir la curació del seu fill. Tot i que va entrar a l’església en diverses ocasions, sempre es quedava al final del temple a l’alçada de la pica d’aigua beneïda. Un dia el sant, que acabava de confessar uns sacerdots, va començar a cridar-lo en veu alta. Rochette ni es va immutar. La seva esposa i el fill eren a l’interior de l’església, prop del combregador.
“Tant incrèdul és? li va preguntar el sant rector a la senyora. El va tornar a cridar i, a la tercera vegada, per fi l’home es va decidir a avançar pensant: “No se’m deurà pas menjar viu! I es va dirigir cap on era el Rector d’Ars, darrere de l’altar.
– Som-hi, senyor Rochette, li va dir assenyalant-li el confessionari. ¡Agenolli’s allà!
– És que … no en tinc gaires ganes!
– Comenci!
Incapaç d’oposar resistència a aquest atac tan brusc, el senyor Rochette va caure de genolls.
– Pare, va somicar, fa molt temps que … com deu anys.
– Afegeixi’n alguns més!
– Dotze anys!
– Encara unes miques més! …
– Sí, des del Gran Jubileu de 1826.
– Ara sí! Qui busca sempre troba!
El senyor Rochette es va confessar com un nen després de 14 anys. Va combregar al dia següent juntament amb la seva dona, i el nen va deixar les seves dues crosses a l’església d’Ars perquè ja no les necessitava! (PS2)
“Estimats fills, ens diu la Mare de Déu, no puc ajudar-vos si no viviu els manaments de Déu, si no viviu la Missa i si no us confesseu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. El bisbe de Mostar, Mons. Ratko Peric, de 75 anys d’edat, es jubila. No sabem encara qui el succeirà en el càrrec, però des d’ara mateix preguem per ell, com també pel seu predecessor.

 

 

 

 

 

 

 

 

6. El meu proper Directe del missatge de 2 de març serà el 3 de març a les 9pm, en Francès. El Directe del 3 de febrer el podeu veure aquí:

Medjugorje : Replay du Direct du 3 février 2019 à 21h00

Estimada Gospa, gràcies per recordar-nos que “el Pare Celestial no uneix a ningú per casualitat”. Aquí mateix on vivim, ajuda’ns a lluitar amb força contra el “divisor”! Ajuda’ns a anticipar les alegries del Cel on Déu ho serà tot en tots! Que predomini entre nosaltres l’Esperit de la Unitat!

Germana Emmanuel +

PS 1. Lletanies de Sant Josep
Déu Pare Celestial, (es repeteix)
Déu Fill, Redemptor del món,
Déu Esperit Sant,
Santa Trinitat, un sol Déu.
Santa Maria, pregueu per nosaltres.
Sant Josep,
Il·lustre descendent de David,
Llum dels patriarques,
Espòs de la Mare de Déu,
Custodi puríssim de la Mare de Déu,
Pare adoptiu del Fill de Déu,
Sol·lícit defensor de Crist,
Cap de la Sagrada Família,
Sant Josep just,
Sant Josep cast,
Sant Josep prudent,
Sant Josep fort,
Sant Josep obedient,
Sant Josep fidel,
Mirall de paciència,
Amant de la pobresa,
Model dels treballadors,
Exemple d’amor a la llar,
Custodi de verges,
Empar de les famílies,
Consol dels que sofreixen,
Esperança dels malalts,
Advocat dels moribunds,
Terror dels dimonis,
Protector de la Santa Església,
Anyell de Déu que lleveu el pecat del món, perdoneu-nos Senyor
Anyell de Déu que lleveu el pecat del món, escolteu-nos Senyor
Anyell de Déu que lleveu el pecat del món, tingueu pietat de nosaltres.

PS 2. Extracte de “El cura de Ars”, per Mons. Trochu – Éd. Résiac.

PS 3. Sor Emmanuel anirà de missió des del 20 al 31 de març a Itàlia, Alemanya i Àustria. Preguem perquè sigui motiu d’una bonica collita espiritual. Gràcies!

PS 4. Un rosari per la Vida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper 25 de març, Festa de l’Anunciació i del Nen per Néixer, com ho fem des del 2004, ens unirem en oració a les 18 hores amb la celebració de l’Eucaristia seguida pel Sant Rosari davant del Santíssim a la Catedral Metropolitana de Buenos Aires. Molts fills de Maria, defensors de la vida, s’uneixen a nosaltres des de diferents punts d’Argentina i de tot el món.
Esperem que aquell dia siguem molts els que clamem el Cel!

PS 5. Realitzeu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a casa! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 6. Novetat! Instagram de la Germana Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

18 de gener de 2019 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2019 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava, davant d’un grup important de pelegrins vinguts per l’inici de l’Any Nou amb Maria. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, lamentablement entre vosaltres hi ha molta lluita, odi, interessos personals i egoisme. Fills meus, oblideu tan fàcilment el meu Fill, les seves paraules, el seu amor! La fe s’està extingint en moltes ànimes, molts cors estan sent atrapats per les coses materials del món. Però el meu cor maternal sap que encara n’hi ha molts que creuen i estimen, que intenten acostar-se tot el possible al meu Fill. Cerquen incansablement el meu Fill i d’aquesta manera també em busquen a mi. Són els humils i els mansos, amb els seus dolors i sofriments que suporten en silenci, amb les seves esperances i, sobretot, amb la seva fe. Aquests són els apòstols del meu amor.
Fills meus, apòstols del meu amor, us ensenyo que el meu Fill no només demana pregàries contínues, sinó també obres i sentiments. Demana que cregueu, que pregueu, que amb la vostra pregària personal creixeu en la fe i en l’amor. Estimar-vos els uns als altres: això és el que Ell demana, aquest és el camí cap a la vida eterna.
Fills meus, no oblideu que el meu Fill va portar la llum a aquest món, i que la va donar als qui la van voler veure i rebre. Sigueu d’aquests, perquè aquesta és la llum de la veritat, de la pau i de l’amor. Jo us guio maternalment a adorar el meu Fill, a estimar amb mi el meu Fill, perquè els vostres pensaments, paraules i obres s’orientin cap al meu Fill i que aquests siguin en El seu nom. Només aleshores el meu Cor estarà ple. Moltes gràcies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Mirjana va comentar que durant l’aparició la Mare de Déu estava trista. Podeu veure el vídeo de l’aparició a: http://www.youtube.com/watch? v=_NLmrunVybU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Nou miracle del Rosari. La Donatella, una cuinera de 45 anys nascuda a Milà, va tenir una vida difícil des de molt petita. Els seus dos progenitors es drogaven, eren irresponsables i van ser incapaços de criar-la. El que ha patit durant la seva infància és indescriptible. Rescatada per la seva àvia que la va tenir a càrrec portant-la amb ella als Abruces, va poder portar una vida normal. Després es va casar; però sempre estava trista. Li faltava una cosa essencial. A més, no podia quedar-se embarassada i estava sense feina. Va ser així que va començar a freqüentar tarots i bruixots, esperant trobar d’aquesta manera un sentit a la seva existència. Veia que la seva tristesa anava creixent, fins que finalment va decidir acabar amb la seva vida.
Però el Senyor li va enviar un àngel en la persona d’una veïna que va notar en ella alguna cosa estranya i que, comprenent la seva desesperació, li va aconsellar que anés a veure un sacerdot, un tal Pare Michele, amb qui ella es va obrir i qui va escoltar la seva confessió. Era un sacerdot de la Renovació Carismàtica i va saber comprendre-la i pregar per ella. Això va ser el principi d’un bonic camí amb el Senyor. La Donatella es va haver de sotmetre a exorcismes durant diversos mesos per ser completament alliberada. Va descobrir també que havien fet un malefici sobre el seu matrimoni, i aquest malefici va ser tallat.

El 2010, després d’haver escoltat un CD sobre Medjugorje, va decidir anar-hi i allò va ser per a ella com un raig de llum. Va descobrir en la Mare de Déu aquella tendresa maternal que mai havia rebut, i a una veritable mare desbordant d’amor que la prenia sota el seu mantell i que no la deixaria mai més sola.
A partir d’aquell moment va experimentar la necessitat de pregar molt, especialment el Rosari, acompanyat per descomptat de la missa diària i dels sagraments. L’oració del Rosari inundava durant tot el dia el seu cor, com si la Mare de Déu volgués restaurar-hi la integritat de la seva identitat ferida a causa de l’absència maternal durant la seva infantesa. La Donatella va decidir resar els quatre misteris del Rosari cada dia. Com tots els “rescatats de la misericòrdia”, no regatejava amb el Cel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un dels primers miracles va ser que, tot i que mèdicament era estèril, va tenir dos fills. Cada vegada l’envaïa una felicitat més gran. Però un dia, de manera imprevista li va arribar la tribulació. El seu marit s’havia deixat el mòbil a casa; a ella se li va ocórrer revisar-lo i es va adonar que ell l’enganyava. Va trobar missatges molt significatius. L’impacte va ser molt cruel perquè mai no havia sospitat d’ell. Immediatament va invocar la seva Mare del Cel i, sense perdre la serenitat, va decidir perdonar-lo a l’acte, abans mateix de parlar amb ell. Sense tenir en compte el seu cor ferit, va concebre un pla de reconciliació sota la inspiració de la Mare de Déu. Va trucar al seu marit, va romandre en calma com si res, i li va dir que aquella nit podien anar a sopar junts a una pizzeria. Quan eren taula, ella li va revelar el seu descobriment i li va dir sense amargor que el perdonava i que començarien un nou camí junts, sense aquella amant. També es va anar a trobar amb l’amant i li va dir: “Tens una família, fills, concentra’t en la teva família i deixa al meu marit tranquil! Et perdono, però no ho tornis a fer.”
I així va ser com aquesta relliscada es va acabar en pau, amb l’ajuda de la Mare de Déu Santíssima que havia conduït l’assumpte sense enfrontaments, sense odi, sense crisi. Una família ha estat salvada del pla de destrucció que el Maligne havia concebut per a ella!
La Donatella ens va explicar que, si algun dia no pot resar els seus quatre rosaris, s’aixeca a la nit per acabar-los. No obstant això, de feina no li’n falta amb un marit i dos fills, essent cuinera en un restaurant i cuidant-se de les tasques domèstiques. El seu amor per Maria és extraordinari; no li nega res a la seva Mare. Però, que grans són els fruits que cull!
Conclou dient: “No dubteu mai de l’amor misericordiós de Déu. És el nostre Pare i ens estima amb un amor immens. Sempre està disposat a ser compassiu i a prendre’ns en els seus braços. ‘La veritable llibertat és en Ell! ”

3. L’amor ens revela un secret! Només l’amor fa que un patiment es torni suportable, perquè Jesús pateix amb nosaltres. L’amor revela el seu secret, el d’una veritable unió i una profunda intimitat amb Jesús en el sofriment. És la manera que té Jesús d’alleujar el farcell de les tenebres en aquells que pateixen sense conèixer-lo; és la seva forma de compartir el seu gran desig de salvar a tots els seus fills amb l’ajuda dels seus amics fidels que comprenen els mals del seu Cor tendre. En realitat, són pocs els que entenen la seva manera de compartir el seu amor. Poques persones comprenen la riquesa que pot tenir el patiment viscut amb amor. És un compartir profund del Cor ferit i gloriós de Jesús amb el nostre.
“Estimats fills, que avui sigui el dia en què vosaltres comenceu a estimar!”, ens diu la Mare de Déu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Estàs trista?

“Estimada Mama, estàs trista en veure la situació dels teus fills sacerdots! Trista a punt de plorar. Tal com has dit “Pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació” (2 de desembre 2015). Aquests ponts ens fan passar del caos d’avui dia a un “temps nou” que tu prepares, un temps de pau que el teu Cor espera amb impaciència (Veure PS 1). Però si aquests ponts escassegen o encara pitjor s’esfondren, què farà el poble de Déu? Quedarà abandonat a la deriva en un caos infinit?

T’ho prego, Mare, intercedeix encara més poderosament a favor dels teus fills predilectes amb aquesta vehemència maternal davant la qual el teu Fill Jesús no es pot resistir. Ajuda’m a col·laborar amb tu de manera més intensa i amorosa per la salvació de nombrosos sacerdots que avui s’endinsen en camins de mort amb el risc de perdre’s eternament! (Veure PS 2)

Alguns místics com la Marthe Robin o Santa Faustina han vist el lloc terrible que Satanàs té reservat per als sacerdots que es posen a les seves mans a la Terra i s’obstinen en el pecat.
Mare de Misericòrdia, no permetis que cap sacerdot es deixi enganyar, que es torni esclau de l’enemic. Com podries suportar aquesta pèrdua que fereix tan profundament el cor benigne i humil del teu Fill? Saps que els sacerdots són un altre Crist quan exerceixen el seu ministeri en els sagraments (Persona Christi), fins al punt que el teu Fill, identificat amb ells (i ells amb Ell) viu una agonia molt especial quan els seus sacerdots no preguen i se separen d’Ell vivint segons la modalitat d’aquest món.
Avui l’Església pateix en els seus sacerdots. Satanàs els vol destruir. T’ho prego, presenta’t davant de cada sacerdot del món sencer i concedeix-los a tots una efusió del teu propi amor per Jesús perquè, fascinats per la bellesa i la immensitat d’aquest amor, s’enamorin de Jesús i tornin a Ell amb tot el cor. Tu ho pots tot, Verge Sobirana.”

T’agraeixo tots els sacerdots que, convidats per tu a anar a Medjugorje, reben la gràcia d’un canvi interior profund. Tu els animes, els acompanyes amb la teva sol·licitud maternal i els guies en el seu ministeri. No estan sols en el combat tan dur que els és propi. T’agraeixo també tots els sacerdots que emanen santedat i que reflecteixen el Cor benèvol i humil del teu Fill. Quina esplendor! Quina bàlsam per als nostres cors d’ovelles!
Tu, Mare dels sacerdots, escolta les nostres pobres súpliques i digna’t a parlar al teu Fill a favor seu. No ha dit: ” I tot allò que demanareu al Pare en nom meu, jo ho faré?  (Jn 14, 14)

5. Comparteixo amb vosaltres un àudio d’una entrevista realitzada en el transcurs de la meva missió a Argentina;

http://www.youtube.com/watch? v=PFcAum8n-o0&t=53s

Estimada Gospa, tot el que ens dius és or pur…  Per què prenem el que ens agrada i deixem de banda el que no ens agrada tant?T’ho supliquem, ajuda’ns a aturar-nos, a obrir el nostre cor i a escoltar. Shema Israel! (Escolta Israel!)

Germana Emmanuel +

PS 1. Pregueu per la pau perquè com més aviat millor, regni un temps de pau que el meu cor espera amb impaciència “(25 de juny de 1995)

“Desitjo renovar amb vosaltres l’oració i convidar-vos al dejuni que vull oferir al meu Fill Jesús per a l’arribada d’un temps nou, un temps de primavera …” (25 d’octubre de 2000)

“En aquests dies vosaltres necessiteu decidir-vos per Déu, per la pau i pel bé. Que tot odi i zel desapareguin de les vostres vides i dels vostres pensaments, i que només habiti en ells l’amor a Déu i al proïsme. Així, i només així, sereu capaços de discernir els signes d’aquest temps.Estic amb vosaltres i us guio cap a un temps nou, que Déu us dóna com una gràcia perquè arribeu a conèixer-lo encara més “. (25 de gener de 1993)

PS 2. Com Jesús va dir al pare Steven (USA), que es va escapar de l’Infern per molt poc: “Fins i tot els sacerdots poden anar a l’Infern”. Veure el seu testimoni a YouTube o en el capítol 30 “Mare, és teu!” De Escandalosa Misericòrdia.

PS 3. Llibres de la Germana Emmanuel:

Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, La Pau tindrà l’última paraula, Escandalosa Misericòrdia, El poder desconegut del dejuni, El sorprenent secret del Purgatori, Mariam de Betlem, Contemplació dels misteris del Rosari, Fàtima explicada als nens (o a Espanya nens, ajudeu al triomf del meu cor), Família no et deixis destruir.

No tots aquests llibres es troben en tots els països.

Tant La Pau tindrà l’última paraula com Escandalosa Misericòrdia estan disponibles en e-book (4,28€).

PS 4. El proper Direct sobre el missatge del 2 en francès serà el 3 de febrer a les 21h
El del 3 de gener pot escoltar-se a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/index. php/le-direct-du-3.html

PS 5. Realitzeu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a nosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 6. Novetat! Instagram de la Germana Emmanuel, visitant el link: http://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

20 de desembre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1-   El 2 de desembre de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un petit grup de gent. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats Fills, quan veniu a mi com a mare, amb el cor pur i obert, sapigueu que us escolto i us encoratjo, us consolo i, sobretot, intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill. Sé que desitgeu tenir una fe forta i manifestar-la de manera justa. El que el meu Fill us demana és una fe sincera, forta i profunda. Aleshores qualsevol manera de manifestar-la és vàlida. La fe és un misteri meravellós que es guarda al cor. La fe es troba entre el Pare Celestial i tots els seus fills. Se la reconeix pels fruits i per l’amor que es té cap a totes les criatures de Déu.
Apòstols del meu amor, fills meus, confieu en el meu Fill. Contribuïu a fer que tots els meus fills coneguin el seu amor. Vosaltres sou la meva esperança, vosaltres que us esforceu per estimar el meu Fill amb sinceritat. En el nom de l’amor i  per la vostra salvació, segons la voluntat del Pare Celestial i per mitjà del meu Fill, sóc aquí entre vosaltres.
Apòstols del meu amor, que amb la pregària i el sacrifici els vostres cors siguin il·luminats per l’amor i la llum del meu Fill. Que aquesta llum i aquest amor il·luminin tots els qui trobeu i els facin tornar al meu Fill.
Jo sóc amb vosaltres, i d’una manera especial estic amb els vostres pastors. Amb el meu amor maternal els il·lumino i els encoratjo perquè, amb les seves mans beneïdes pel meu Fill, beneeixin el món sencer. Us dono gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició aquí:

2. Un signe silenciós de la Nostra Senyora de Guadalupe! El dia 12 de desembre vam celebrar la seva festa amb alegria. Ella ens ajuda a preparar-nos per Nadal, ja que està en cinta, a punt per portar el seu fill al món.
A l’Argentina va succeir un fenomen sorprenent, i vaig tenir la gràcia de veure-ho amb els meus propis ulls durant la meva missió allà el mes passat. Al Santuari marià de Sant Nicolau hi ha una gran rèplica de la Tilma de Juan Diego, la capa que portava quan se li va aparèixer la Mare de Déu, i que es conserva miraculosament a Mèxic DF. Aquesta rèplica de gran qualitat i de mida real, que va ser beneïda per l’arquebisbe de Mèxic, signada i certificada per la Basílica de Mèxic d’on és l’original, ha canviat de color. El color verd del Tilma ha passat  a ser blau cel.
A l’Argentina, el 8 d’agost de 2018, després de forts debats, els senadors van votar a favor de la vida i contra l’avortament. Per això aquest canvi és sorprenent. Efectivament, els argentins que militen a favor de l’avortament s’identifiquen amb el color verd, mentre que el blau cel és el color dels qui defensen la vida des de la concepció. I resulta que el vestit de la mare de Déu de Guadalupe s’ha tornat de color blau cel!
Però encara n’hi ha més: aquesta rèplica de Sant Nicolau no és l’única que ha canviat de color. En una altra rèplica que hi ha a la “Casa de Maria” de Luján, lloc de recessos, s’ha produït el mateix fenomen.
Aquest és un signe molt significatiu! No és casual que La Mare de Déu de Guadalupe, patrona de les Amèriques i símbol de la maternitat, manifesti amb claredat el seu amor i respecte per la vida humana des de la seva concepció. Mentre el món promou l’avortament amb l’augment de la violència, i mentre tantes dones són enganyades amb relats polítics que s’oposen al pla diví per a la humanitat, la nostra Mare del Cel intervé una vegada més en l’humil silenci d’una imatge que parlarà als cors d’aquells que sabran llegir els signes del nostre temps, tant creients com no creients.
(vegeu PS1 un link sobre aquest esdeveniment).

3. “No convertiu el dia de l’alegria en el dia més trist”,deia la Mare de Déu als anys 80 a la parròquia de Medjugorje. La Mare de Déu sempre parla del Dia de Nadal com el “Dia de l’Alegria”! Per què tanta alegria? Perquè és el dia de la celebració del naixement del Fill de Déu, del nostre Senyor i Salvador que ha convulsionat la vida del món sencer. Què trist que es desdibuixi el naixement de Jesús per una tradició mundana, materialista i pagana en la que el protagonista, Jesús de Betlem ni tan sols hi és convidat! Qui hi pensa a posar-lo al lloc d’honor per celebrar el seu naixement i elogiar-lo públicament com solem fer en els nostres aniversaris? El dia de Nadal, la Mare de Déu ens convida a passar una estona amb Jesús en solitud per agrair-li la seva vinguda entre nosaltres.

4. Permeteu-me compartir amb vosaltres la meva pregària al nen Jesús amagat en Maria. La voleu resar amb mi?
“Estimat nen Jesús, arraulit en el sí de la teva Mare Immaculada, et vinc a veure. Necessito parlar amb tu. Primer de tot, dir-te com em meravella que Déu en persona hagi pres la nostra carn, tan fràgil i vulnerable. Has fet un salt mortal des de l’esplendor del Cel on vivies amb el Pare per unir-te a la nostra raça tan miserable i assumir tot tipus de riscos amb nosaltres … aquest pensament em fa posar en adoració! Com no t’he d’estimar! Com no t’he d’estimar fins a l’infinit en aquest teu esta de zigot, embrió, fetus fins i tot abans de mostrar el teu rostre en aquell miserable estable de Betlem!
Sí, t’estimo, Jesús, perquè ho has fet per amor a mi, a la meva família, a tota la humanitat. Has vingut al nostre terra fangós per salvar-nos, per elevar-nos cap a tu i permetre’ns compartir amb Tu les delícies d’una vida eterna en la teva presència. Només a tu, Jesús, se’t podia acudir aquesta bogeria! No deixes mai de sorprendre’ns!Ja et començo a conèixer!
Oh Jesús, la meva visita és una mica interessada, t’he de demanar una cosa, no t’espantis. En l’actualitat, hi ha milions d’éssers petits com tu amagats als ventres de les seves mares. Són els teus tresors, Jesús! Els seus àngels al cel veuen constantment el rostre del teu Pare. No hi ha ningú més innocent que ells en tota la Terra.
Deixa’m parlar-te d’ells. Tots han rebut el do de la vida, però no tots han rebut el do de l’amor. Alguns floten amb alegria ja que senten l’amor de la seva mare, però d’altres es pregunten què hi fan allà perquè se senten rebutjats.
Oh, adorable Jesús, tu que ets vida i amor alhora! Tu que també ets la Paraula Viva, segurament endevinaràs què et vull demanar: T’ho prego, visita’ls a tots! Tant els que s’alegren de saber que són estimats com els que pateixen per saber-se rebutjats. Ets tan petit que no s’espantaran quan t’hi acostis, al contrari! Ves-los a veure allà on siguin, en aquells fràgils tabernacles de la vida humana on creixen lentament. Tu ets de la mateixa mida que ells, siguis el seu bessó diví!
Gràcies a les antenes extremadament sensibles que els dóna la seva innocència, tots escolten l’ànima de la seva mare i també del seu Creador. Aprofita’t-en, Jesús! Digue’ls que són infinitament preciosos per a Tu, que reconeixes la teva pròpia imatge en ells. Digue’ls quantes ganes tens de veure’ls créixer i transformar-se plenament en el pla d’amor que has concebut per a ells!
I si per desgràcia són arrencats del seu amagatall humil, ja sigui naturalment o amb violència, Oh dolç Jesús, escolta els seus crits d’angoixa i vessa en ells el teu amor immens per curar les seves ferides!
I que es compleixi la teva paraula, Jesús: “Pare, vull que ells siguin on jo sóc!”. I que aquest riu d’amor també inundi el cor dels que han triat desfer-se’n! Si us plau, permet-los llençar-se als teus braços misericordiosos!
Oh Jesuset, amagat en Maria, com puc donar-te les gràcies per haver-me visitat en el si de la meva mare, quan ella i el pare em varen consagrar al teu Sagrat Cor i al Cor Immaculat de Maria! Fes que tots els pares facin el mateix i allunya‘ls dels llops que vulguin robar i devorar els fills dels homes.
Oh petit Jesús amagat en Maria, escolta la meva pobra pregària en favor dels teus semblants! El dia de Nadal, vine a néixer en el meu cor que t’anhela i t’espera com el sentinella espera l’alba! Maranathà!

5. Estava tancada a la presó! Les missions llunyanes sempre obren horitzons inesperats i insospitats. Una de les experiències més boniques que vaig viure a l’Argentina el novembre passat va ser la visita a una presó d’homes, una de les més segures  perquè està reservada als homicides. Fa deu anys, dos homes van decidir de provar de treure aquells homes de la desesperació i testimoniar-los l’amor de Déu, evangelitzar-los i permetre’ls experimentar una profunda conversió.
Tot va començar per portar el rugbi a la presó, que va permetre que els presos prenguessin consciència de l’altre i es desenvolupés en ells un esperit d’equip. En arribar allà et trobes amb cares somrients, gestos de solidaritat… Vaig quedar profundament sorpresa!
Es tracta d’una llarga història d’amor, que duu aquests dos evangelitzadors a portar el res del rosari en aquesta presó. Els presoners resen el Rosari cada dia junts i no se’l perdrien per res del món! La Mare de Déu ha fet meravelles en els seus cors.
Després d’haver-los parlat dels missatges de Medjugorje, la nostra petita comitiva (la meva traductora, la meva assistent i jo), vam poder visitar el pavelló on viuen. Impressionant! A les portes de les seves cel·les pobres, no hi ha números impersonals sinó paraules com paciència, caritat, perdó, alegria, pau, concòrdia, sacrifici, tolerància … Vaig aprofitar per donar a cadascun d’ells la benedicció maternal especial de la Mare de Déu i també pètals de rosa beneïts per Ella durant una de les seves aparicions.
Després la Providència va permetre que ens passés una cosa inoblidable: durant la visita ens acompanyaven dos guàrdies, però per un malentès, un dels guàrdies va pensar que el seu col·lega encara era amb nosaltres a la zona d’habitatges dels presoners. Així que va sortir i va tancar la porta. Però l’altre guàrdia no era amb nosaltres, així que vam quedar tancades amb una trentena de criminals. No hi havia manera de sortir d’allà. El pavelló està aïllat i les portes estaven tancades amb pany i forrellat!
Llavors ens vam posar a pregar amb aquells reclusos, transformats en anyells, realment feliços de poder tenir-nos amb ells una estona més. M’imagino que la Mare de Déu devia haver planejat aquest tancament i aquest temps de pregària! Tots teníem llàgrimes als ulls! Quan la porta finalment es va obrir, no teníem cap ganes d’acomiadar-nos d’aquells homes que s’havien convertit en els nostres germans.
No oblidaré mai aquesta visita. Hi havíem anat per evangelitzar aquells homes i en canvi van ser ells que ens van evangelitzar. Les seves vides havien estat trencades, però gràcies al Rosari i l’amor maternal de la Mare de Déu s’han convertit en testimonis extraordinaris del poder de la resurrecció de Crist.

A Déu res no li és impossible!

6. Fra Marinko ens explica la seva visita amb el  papa Francesc!
“Obeïu al bisbe Hoser” em va dir el Papa Francesc.
Va ser una trobada inoblidable. Estàvem contents. Quan va ser el meu torn d’acostar-me a ell, li vaig donar un rosari fet amb fusta d’Hercegovina i mirant-lo somrient li vaig dir  “Sóc el rector de Medjugorje! El Bisbe Hoser us envia les seves salutacions”. Quan el Papa Francesc va sentir les meves paraules, va continuar agafant-me les mans, es va aturar un moment i va dir: “Sigueu obedients a Mons. Hoser!” Suposo que el Papa va notar la meva immensa alegria, i va tornar a repetir:” Obeïu Mons. Hoser”. Després, mirant el rosari, va preguntar: “Això és per a mi?”, Vaig dir: “Sí, és per a vos”.
Quan vaig sortir de la sala, gairebé no em podia creure el que acabava de passar. Vaig tenir la impressió que volia donar-me a mi, a tots els frares de la parròquia de Medjugorje, i de fet a tots els feligresos i pelegrins, un missatge que li venia directament del cor. És com si digués: obeint a Mons. Hoser, m’esteu obeint a mi i per tant a l’Església. Amb poques paraules -així ho vaig sentir jo- és com si digués que Medjugorje està en el seu cor, que es preocupa per Medjugorje i que vol que tots responguem seriosament a la missió que ens ha encomanat. En les seves paraules vaig percebre que ens incentivava i a l’hora ens encomanava la gran responsabilitat que tenim tots vers Medjugorje”.
(Extractes de l’informe de Fra Marinko sobre el Congrés de col·laboradors dels santuaris mundials, sobre la Nova Evangelització, Roma, 29 de novembre de 2018)

Us desitjo a tots molt bon Nadal!

Com que el Nen Jesús estarà amb nosaltres aquell dia, perquè vindrà als braços de la seva Mare, li encomanaré les vostres intencions, les vostres famílies, les vostres alegries i les vostres penes. Que la seva innocència us protegeixi de tot mal! Que la seva tendresa penetri en els vostres cors i us animi a caminar pels camins de la santedat!

Estimada Mare de Déu, tu que has infantat l’Anyell i el Pastor i no has parat d’adorar-lo, ensenya’ns també a nosaltres a adorar-lo amb tendresa infinita! Dóna’ns la gràcia de posar-lo sempre en el primer lloc en la nostra vida, seguint el teu exemple.

Germana Emmanuel +

PD 1: La imatge de la Mare de Déu de Guadalupe es torna blava.  Vegeu el següent link:
http://valorarmagazine.com.ar/ la-imagen-de-la-virgen-de- guadalupe-del-santuario-de- san-nicolas-se-puso-celeste/
A tenir en compte! L’alta qualitat d’aquest tipus de rèplica signada pel Santuari fa que el color no es pugui esvair degut a la llum almenys abans de 100 anys. Es tracta d’una tècnica especial. A més, aquestes imatges estaven en passadissos foscos. Pel que fa a la Tilma de Lujan, les estrelles del vestit de Maria han adquirit una major intensitat de color. Per descomptat, aquest fenomen s’està estudiant, però res no ens impedeix d’alegrar-nos-en en aquests moments!.

PD2. Novetat!!Nou compte de la Germana Emmanuel a Instagram: https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PD3. Com cada any, us enviem una llista de sants perquè pugueu escollir-ne un. (Es retallen els noms, els posem tots en una cistella i, a continuació, tothom escull el sant que serà el seu company pel nou curs).
Santa Faustina també practicava aquesta tradició a la seva comunitat. (§ 359 Diari).
Utilitzeu-lo per a reunions familiars. No deixeu que el vostre sant protector romangui inactiu! Aquesta llista està preparada al nostre lloc web
https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2019/

PD4. Vegeu a YouTube les presentacions:
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PD5.Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje!
http://www.centremedjugorje.org/

PD6. A casa, pregueu el Rosari a l’Aparició amb la Germana Emmanuel (en francès)!
http://imedj.net/index.php/2016/02/29/chapelet-les-mysteres-douloureux-sur-la-colline/

PD7. Els vostres fills petits de vegades diuen paraules innocents i boniques. Envieu-nos-les i estarem encantats de compartir-les en aquest butlletí. Jesús va dir: “El Regne de Déu pertany als infants i als que s’hi assemblen”. Alegrem-nos amb les paraules que diuen els seus cors purs.

PD8.Per a aquells que també parleu francès, mireu un pelegrinatge virtual a Medjugorje des de casa! La germana mostra 11 llocs clau que expliquen la importància del lloc i prega allí mateix amb tu. Feu clic al lloc, www.IMedj.net