Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

12 de desembre de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 2 de desembre de 2019 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, en presència d’un grup bastant nombrós de pelegrins pel fet de ser desembre. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, en mirar-vos, vosaltres que estimeu el meu Fill, el meu cor s’omple de tendresa. Us beneeixo amb la meva benedicció materna. També beneeixo els vostres pastors: vosaltres que pronuncieu les paraules del meu Fill, que beneïu amb les seves mans i que l’estimeu tant que esteu disposats a fer amb alegria qualsevol sacrifici per Ell, vosaltres que seguiu el meu Fill, que ha estat el primer pastor i el primer missioner.
Fills meus, apòstols del meu amor, viure i treballar per als altres, per a tots els que estimeu per mitjà del meu Fill, és alegria i consol en aquesta vida terrenal. Si per mitjà de la pregària, de l’amor i del sacrifici el Regne de Déu és en el vostre cor, aleshores la vostra vida és joiosa i serena. Per a aquells que estimen el meu Fill i s’estimen recíprocament a través d’Ell, les paraules no són necessàries: una mirada és suficient per escoltar les paraules no pronunciades i els sentiments no expressats. Allà on regna l’amor, el temps ja no importa.
Estem amb vosaltres. El meu Fill us coneix i us estima. És l’amor que us condueix cap a mi. A través d’aquest amor, vindré a vosaltres i us parlaré de les obres de salvació. Desitjo que tots els meus fills tingueu fe i sentiu el meu amor matern que us porta a Jesús. Per això vosaltres, fills meus, allà on aneu, il·lumineu amb amor i fe, com a apòstols del meu amor. Us en dono gràcies.

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del 2 de mes amb Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. A la Creu Blava, quan vaig sentir que començava aquest missatge, “Benvolguts fills, mentre us miro …”, vaig pensar: “Oh Déu meu, ens dirà que el seu cor és ple de tristesa!” Però no, tot el contrari, va manifestar quanta tendresa omplia el seu cor. Ufff! I nosaltres també ens vam omplir d’alegria. La paraula croata que fa servir aquí Maria expressa un sentiment ric de tendresa, alegria i fins i tot delit (Milina). Va deixar que brollés la seva alegria! De fet, entre els pelegrins valents que la van venir a veure malgrat el fred, Ella s’hi va dirigir precisament: “Vosaltres que estimeu el meu Fill”. Tot el seu missatge s’adreça als seus fills que han pres la decisió radical d’estimar Jesús i que el posen al primer lloc de la seva vida.
Les promeses que segueixen són dignes dels grans místics! S’hi pot entreveure la relació que va tenir amb el seu espòs Josep, amb el seu fill Jesús, i alguns parents propers com els seus pares, Santa Elisabeth, Sant Joan … “Una mirada és suficient, diu, per escoltar les paraules no pronunciades i els sentiments no expressats. Allà on regna l’amor, el temps ja no importa … ” Qui no voldria viure en aquesta intensitat d’amor que és la vocació de totes les ànimes en aquest món i és la marca indeleble del nostre Creador? Qui no desitja aquest amor ardent que és alhora la felicitat i turment? Felicitat pel fet de ja ser-hi, i turment per no ser-hi encara.

3. Ens hem oblidat de la primícia? Cada any, el dia de Nadal, la Mare de Déu ve amb el Nen Jesús nounat, als seus braços. Llavors ens dóna el missatge de Nadal. Però el 25 de desembre de 2012, es va produir un esdeveniment excepcional. La vident Marija es va dirigir a la sagristia per escriure el missatge i quan va tornar cap als traductors, tenia el rostre completament pàl·lid i no li sortien les paraules. Ens preguntàvem què li podia haver passat. Finalment ens va dir: “Avui la Mare de Déu no ha donat cap missatge. Va haver de tornar a aspirar per anunciar-nos: “Ha parlat el Nen Jesús! Només ha dit dues paraules: “Jo sóc la vostra pau. Viviu els meus manaments “. Més tard, la Marija ens va dir que el Nen Jesús s’havia assegut a sobre un braç de la seva mare i que des d’allí havia donat el missatge, amb autoritat; que tenia la veu d’un nen de 7 anys.

 

Ell, que és el Camí, la Veritat i la Vida i ens lliura en poques paraules una informació cabdal per al nostre món: ens indica on podem trobar aquesta pau tan estranya i com hem de procedir per obtenir-la. Per preparar bé el Nadal, hem de retornar a la font: de qui celebrem l’aniversari de naixement? Les botigues arrebossen de 1000 regals resplendents, però d’una tristesa abismal perquè no hi trobem el Nen Jesús! No obstant això, si en un prestatge trobéssim un cartell que digués: “Aquí podeu comprar la pau del cor”, en pocs minuts s’esgotaria l’estoc. Seria el regal dels regals, per comprar-lo per a un mateix i per als altres; aquesta pau de Déu “que supera tota intel·ligència” ens diu sant Pau, i que tant anhelem. Estem malalts per manca de pau, però la busquem allà on es perd! Per què hem rebutjat a Aquell que ens la dóna gratuïtament? Quin mal ens ha fet? Oblidem que la pau és una PERSONA que és vida, amor i llum! Una persona que és tot el que somiem tenir i que no posseïm. Aquest Nadal, Jesús trucarà a la nostra porta … Una nova possibilitat de pau se’ns proposa en Ell. El deixarem entrar i li oferirem el primer lloc?

Per preparar la seva vinguda, un suggeriment: traieu ara mateix l’estable del vostre pessebre, encara buida, i cada dia poseu-hi a dins tot el que decidiu oferir a l’Infant Jesús per escalfar-lo en aquesta nit de Nadal. Cada pregària, cada sacrifici amagat, cada gest de perdó serà un trosset de llana … i així formareu el llit d’amor ben calentó sobre el que Maria el posarà. Ell us ho retribuirà al cèntuple i la seva pau inundarà el vostre cor.

4. El pes d’un nadó. L’Stefania va créixer en el si d’una família molt creient de Milà; però a l’adolescència aviat es va allunyar del Senyor. Els estudis universitaris, els viatges i el seu treball com a gerent d’una empresa van fer que  poc a poc deixés de resar; en canvi quan era nena de bona gana dialogava en el seu cor amb el Senyor. Als 38 anys, amb motiu d’un viatge a Croàcia com a turista, es va sentir impulsada de venir a Medjugorje. La seva primera impressió va ser bastant insignificant; no va experimentar res especial i no hi veia cap interès de venir a aquest lloc. Botigues, restaurants, hotels … Això és Medjugorje? On és la Gospa? Tenia molts dubtes, Però al vespre decideix anar-se a confessar després de 20 anys d’haver abandonat aquest sagrament. Va ser la confessió més preciosa de la seva vida! Rep l’absolució de tots els seus pecats i, quan ja marxa, el sacerdot li demana que perdoni a un home que li havia fet molt de mal. Impossible!, pensa. Mai de la vida! Però mentre camina per l’esplanada, s’adona que inconscientment està pregant per aquell home i que fins i tot l’està perdonant. Ja està, la Gospa li ha tocat el cor! Després ve la pujada al Krizevac, al Podbrdo, i allà l’Stéfania sent que es transforma en una altra persona. Finalment aconsegueix pregar amb el cor i l’ànima. La gràcia de la pregària raja a dojo en el seu cor; ha retrobat el seu Déu.
Llavors arriba un moment crucial. La seva guia la convida a visitar el pessebre del nostre jardí per contemplar el naixement del Nen Jesús i després escoltar la meva conferència al bosquet del costat. Allà l’Stefania s’adona que encara ha de perdonar molt perquè encara se sent empresonada per ressentiments. Aquell dia jo parlava del Nen Jesús. Li havíem demanat a la Mare de Déu que es posés davant nostre i ens oferís el seu Infant. Llavors vaig proposar a cada persona de l’assemblea que fes un gest d’acollida i que posés els braços en forma de bressol com per rebre, en esperit, de les mans de Maria, el seu Fill nounat. L’Stefania tanca els ulls i es disposa a acollir l’Infant Déu. Llavors perd consciència del que passa al seu voltant perquè sent el pes de l’Infant que acaba d’acollir entre els seus braços. Commocionada per aquella presència tan inesperada i alhora tan real i tangible, se sent embolcallada d’un amor immens i incondicional. El pes de l’Infant es fa cada vegada més sensible i l’Stefania comprèn que en realitat és Jesús mateix que ve ha agafar-la als seus braços. És ella que es transforma en una nena que Jesús ve a abraçar-la. Moment de joia indescriptible! Aquella abraçada extraordinària desapareix poc a poc després de la trobada. Avui l’Stefania afirma: “Sempre recordaré aquell amor etern! Mentre el pes de l’Infant disminuïa poc a poc, sentia que el Maligne també s’allunyava de mi i que es dissipava en el meu cor el pes de les d’amargors”.

En aquest Nadal 2019, un any després d’aquest miracle, l’Stefania tornarà a Medjugorje … Que el seu testimoni inspiri a molts joves a acollir de tot cor aquest Nen i a posar-lo en el primer lloc, perquè Ell és l’Amor que tothom anhela!

5. Saviesa de nen! La Germana Eugénie explicava als nens com trobar la pau veritable. Li demana a un noiet de 8 anys: “Què en penses del Pare Pius? Tenia forats a les mans i als peus, li feia mal tot el cos, patia molt, fins i tot de nit … Creus que tenia pau i alegria enmig de tots aquests patiments? “El petit pensa una estoneta i després contesta: “Sí, tenia pau!” “I com podia tenir pau enmig de tant sofriment ?, li pregunta la germana. El petit fa una nova pausa i la seva resposta sorgeix clara com l’aigua de la font: “Perquè pregava!”. A la seva edat, ja ho havia entès tot.
6. Acabo de tornar de la meva missió de novembre a l’Índia (a Nova Delhi i Kerala) i agraeixo a tots els que han pregat per aquesta intenció, perquè per a mi ha estat un veritable bany d’alegria. Aquesta missió ha estat organitzada per una gran comunitat de joves, Jesus Youth, nascuda fa 25 anys; està formada per milers de persones que evangelitzen especialment en col·legis i universitats, i a tot arreu on reuneixen els joves. La qualitat de la seva vida cristiana és impressionant! Tenia la sensació d’estar en un altre planeta, perquè allà hi regnava la puresa de cor, la senzillesa, l’ajuda mútua i aquella llibertat interior que dóna la castedat.

Per alguna cosa Joan Pau II deia que a l’Índia hi havia la cristiandat més bonica del món! També vaig visitar el gran Centre de Recessos Divine, on milers de persones es renoven cada dia, durant tot l’any.

6. Penseu a triar el vostre Sant Protector per tot l’any el dia de Nadal o l’1 de gener!
Rebeu a un company sant per a tot l’any. Tenim necessitat d’aquesta presència celestial, sempre disponible i acollidora, al nostre costat. Us proposem una llista de sants perquè la pugueu preparar.
Es retallen paperets amb noms de sants (que vénen acompanyats per una frase i una tasca específica per a l’any) i es posen en una cistelleta plegats. Després cadascú tria el seu company de l’any. Al convent de Santa Faustina això ja era una tradició per al primer dia de l’any. Utilitzem-la en les nostres trobades familiars.

Els sants! Joan Pau II ens ha convidat insistentment a que coneguem la vida dels Sants, especialment dels grans místics de l’Església. Quantes vides han estat transformades, quantes curacions, quantes llums han estat rebudes per aquells que simplement han llegit per exemple “Història d’una ànima” de Santa Teresina, o “La pujada de la muntanya del Carmel” de Sant Joan de la Creu … Una amiga em va explicar que quan tenia 25 anys, llegint per atzar els “Diàlegs” de Santa Caterina de Siena, va començar a cridar d’alegria tota sola a la seva habitació i des d’aquell moment la seva vida va canviar radicalment. Ara és una dona feliç que ha trobat el seu camí.
Els Sants són roques. Són els nostres millors mestres en el camí de santedat perquè són reals, i a més tan simpàtics! (PS 4)


7. No te’l perdis!
– El nostre vídeo de 5′ sobre el tema: vàries maneres d’ajudar els vostres capellans

8. Preguem  la Coroneta de la Misericòrdia amb la germana Emmanuel Maillard a Medjugorje:

www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

9. Vas patir un avortament? Tinc una cosa per compartir amb tu:

Estimada Gospa, tu que vas portar el Nen Jesús en el teu si amb tant d’amor, porta’ns també a cada un de nosaltres, els teus fills, pel dur camí de la vida cap a la vida eterna on Déu eixugarà totes les llàgrimes dels nostres ulls. T’ho demanem, fes que cessi la massacre d’innocents. Parla Tu mateixa al cor d’aquests nous Herodes!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. El nostre 30è aniversari! El 5 de desembre passat, la nostra comunitat va celebrar el trentè aniversari a Medjugorje. En aquesta ocasió, el bisbe Hoser ens va venir a visitar per donar gràcies amb nosaltres. Va destacar la importància de la nova evangelització i el paper essencial que està jugant Medjugorje a l’Església, atès l’impressionant nombre de peregrins que venen d’arreu del món.

PS2. T’agrada Sant Josep? Si encara no, aviat t’agradarà! Estic preparant un fulletó sobre ell, amb testimonis que us tocaran profundament. Però per enriquir aquest llibre, necessito la vostra ajuda. Recordeu les seves benediccions, els seus favors i també els trets de personalitat que us van impactar. Podeu enviar els vostres testimonis a:  gospa.fr@gmail.com

PS3. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Llibres publicats en castellà:

Medjugorje, el triunfo del corazón, El Niño escondido de Medjugorje, La Paz tendrá la última palabra,Escandalosa Misericordia, El poder desconocido del ayuno, El sorprendente secreto del Purgatorio, Mariam de Belén, Contemplación de los misterios del Rosario, Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón), Familia no te dejes destruir.

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o a Irlanda, podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS4.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS5. Fes una peregrinació virtual! No pots anar a Medjugorje? Medjugorje ve a tu! A www.IMedj.net rebràs les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS6. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS7. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS8. Novetat! La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS9. Veieu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

13 de novembre de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.   El 2 de novembre de 2019 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, malgrat les inclemències del temps, en presència d’un grup de pelegrins que hi anaren per celebrar la festivitat de Tots Sants. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills: el meu Fill estimat sempre pregava i glorificava el Pare Celestial. Sempre li deia tot i confiava en la Seva voluntat. Això és el que vosaltres, fills meus, també hauríeu de fer, perquè el Pare Celestial sempre escolta els seus fills. Un sol cor en un sol cor – amor, llum i vida. El Pare Celestial es va donar mitjançant un rostre humà, el rostre del meu Fill. Vosaltres, apòstols del meu amor, hauríeu de portar sempre el rostre del meu Fill en els vostres cors i en els vostres pensaments. Hauríeu de pensar sempre en el seu amor i en el seu sacrifici. Hauríeu de pregar per sentir sempre la seva presència perquè, apòstols del meu amor, aquesta és la manera d’ajudar tots aquells que no coneixen el meu Fill, que no han conegut el seu amor. Fills meus, llegiu el llibre dels Evangelis, que sempre és una cosa nova. És el que us uneix al meu Fill, que va néixer per portar paraules de vida a tots els meus fills i per sacrificar-se per a tots ells. Apòstols del meu amor, guiats per l’amor al meu Fill, dueu amor i pau a tots els vostres germans i germanes. No jutgeu ningú i estimeu cadascú segons l’amor del meu Fill. D’aquesta manera estareu cuidant també la vostra ànima, que és el bé més preuat que us pertany veritablement. Moltes gràcies.
De la mateixa manera que passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar el link del vídeo de l’aparició del dia 2 de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats. L’obediència porta sempre benediccions!

De la mateixa manera que passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar el link del vídeo de l’aparició del dia 2 de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats. L’obediència porta sempre benediccions!

2.   Desemmascarar el mal. A aquells que vulguin seguir al Senyor i treballar per Ell de tot cor, l’enemic sempre provarà de descoratjar-los emprant una infinitat d’estratagemes. Feliçment, mitjançant el dejuni i la pregària, les seves trampes poden ser descobertes i així evitar caure-hi a ulls clucs.

La Mare de Déu és experta en prevenir-nos sobre el mal que ens acorrala; només ens cal demanar-li que ens ajudi. Conec el responsable d’una comunitat que tenia moltes persones al seu càrrec. N’hi havia que sortien de la presó, altres de la prostitució, etc. i la Comunitat els proposava un camí de restauració en Crist. Calia estar ben alerta! El lloc disposava d’un pavelló per a homes i un altre, una mica allunyat, per a dones. Veient que no ho podia supervisar tot al mateix temps, aquest germà li va demanar a la Mare de Déu que el previngués si hi havia alguna cosa que alterés l’ordre per poder-ho frenar de soca-rel. Una nit, mentre dormia profundament, es va despertar sobresaltat, sentint la moció de dirigir-se immediatament, fosca nit, al pavelló dels homes. En arribar-hi va veure que un dels visitants havia portat a la seva habitació a una de les mares solteres. No entraré en detalls. Després d’una llarga conversa, aquest responsable va comprendre que l’home volia seduir totes les dones afectivament fràgils. Aquella nit, la Mare de Déu va saber intervenir perquè es destapés aquest assumpte. Al subjecte en qüestió se li va proposar un altre lloc d’acollida no mixt, i això va permetre a aquesta jove mare refer-se.

Conec un home de Déu que freqüentment ha de tractar amb persones infestades pel Maligne per haver practicat tota mena de pecats greus. Em va transmetre una de les oracions que empra; curta, però molt poderosa. Penso que aquesta oració tan simple pot arribar a ajudar a moltes persones ansioses de caminar amb Déu sense deixar-se enganyar:

“Senyor Jesús et prego que facis caure les màscares de tota la gent que m’envolta. Fes que sigui visible als meus ulls el que està ocult en ells i que intenten dissimular. Perquè pugui conèixer-les i evitar-les, posa en evidència totes les estratagemes que el dimoni fa servir en contra de mi per obstaculitzar el meu camí cap a tu”.

3. És possible posar Déu en el primer lloc? Matthew, un jove estudiant nord-americà, destacava d’entre els seus companys per la pau que desprenia. Un veritable testimoni de Crist! Pregava molt i estimava profundament Jesús. Havia fet una mena de pacte amb Ell: li havia promès que faria tot el que estigués a les seves mans per dur a terme la voluntat de Déu en ell. Un dia, el Matthew es va enamorar d’una noia que també es va enamorar d’ell. Poc després, van començar a fer plans de casament per a l’any següent i van decidir viure en castedat el temps de festeig.

Mentrestant, el Matthew rep una crida al sacerdoci. Commocionat li demana al Senyor que li permeti comprendre si desitja per a ell el casament o el sacerdoci. Es retira tres dies en un monestir per poder recollir-se en silenci i escoltar en la profunditat del seu cor les paraules del Senyor. No volia de cap manera equivocar-se de camí! En la seva pregària, li manifesta: “Senyor, prenc aquest temps per pregar, però per favor et demano una sola cosa: sigues clar! Dóna’m un signe molt evident de la teva voluntat per a mi. Que no sigui una emoció passatgera, un simple pensament o un sentiment. No! Et demano un signe ben concret i contundent.

Després torna a trobar-se amb la seva estimada i li confia: “Mira, li diu, potser estic cridat al sacerdoci. Ara he de pregar molt per a comprendre, que no hi hagi cap dubte de què és el que el Senyor vol per a mi. És molt important que fem la seva voluntat, que corresponguem veritablement al que Ell vol de nosaltres”. La jove, enutjada, li replica: “Però per què et compliques la vida? Deixa de banda la voluntat de Déu. Tot està clar entre nosaltres; Per què qüestionar-te sobre la voluntat de Déu? Oblida’t-en …!

Es va produir un silenci profund entre tots dos i després el Matthew va xiuxiuejar baixet: “Senyor, t’agraeixo el signe claríssim que m’acabes de donar!”

El jove va entrar al seminari i més tard va rebre l’ordenació. És un sacerdot feliç. El seu sacrifici li va costar molt perquè estimava profundament la seva xicota. Però la seva elecció de fer abans que res la voluntat de Déu el va salvar d’una gran dissort! Efectivament havia comprès que casar-se amb una noia que declarava que no faria cap cas de la voluntat de Déu en la seva vida, necessàriament desembocaria en una crisi matrimonial a curt termini. Aquell dia es va evitar un gran drama a costa de molts patiments. Posar Déu en el primer lloc és trepitjar ferm a llarg termini.

3.   Podem evitar el Purgatori? Feliços els qui van tenir l’oportunitat d’escoltar a la vident Vicka relatant el seu “viatge” juntament amb Jakov al Cel, al Purgatori i a l’Infern de la mà de la Mare de Déu (Veure PS 1). Però feliços també els que creuen simplement el que l’Evangeli ensenya sobre les acaballes de l’home. (Veure PS 2). En aquest mes de novembre en què preguem pels difunts, vull ressaltar un punt sobre el Purgatori. Avui dia, fins i tot entre alguns consagrats, l’existència del Purgatori és qüestionada, com si de sobte aquesta realitat hagués deixat d’existir perquè incomoda algunes ànimes. No obstant això, un gran nombre de místics han visitat el Purgatori: Santa Faustina, Santa Mariam de Betlem, el Rector d’Ars, a més del Pare Pío i de molts altres més. Els seus relats són apassionants. Sí!, el Purgatori existeix i és altament recomanable pensar-hi des d’ara, abans d’emprendre l’última etapa de la nostra vida aquí a la Terra.

Com podem evitar aquesta purificació tan dolorosa abans de poder-nos llançar a l’abraçada de Déu, a la unió perfecta d’amor amb Ell que farà la nostra felicitat per tota l’eternitat? Alguns punts a tenir en compte:

Fer moltes obres de misericòrdia envers les ànimes del Purgatori. Demanar la celebració de misses en el seu sufragi, oferir rosaris, via crucis, dejunis, alguna mortificació a favor seu. Maria ens diu que quan preguem per les ànimes del Purgatori esdevenim intercessors dels que en el seu moment intercediran per nosaltres. Aquestes ànimes ens ajudaran a no lligar-nos a les coses terrenals sinó a Déu.

Ser molt humils. Aquesta és una arma poderosa contra Satanàs.

Confiar plenament en la bondat de Déu i en la seva misericòrdia infinita.

Ser molt generós envers els pobres i donar-li a Déu el delme dels nostres ingressos. “La caritat cobreix una gran quantitat de pecats”.

Cuidar els nostres pares i familiars grans.

Renunciar al pecat i recórrer freqüentment al sagrament de la Reconciliació (confessió).

Ser compassius i perdonar de cor les ofenses rebudes ( “Feliços els compassius: Déu se’n compadirà “, ens diu Jesús (Mt 5, 7).

No jutjar ningú, preferir ser indulgents. “No judiqueu i no sereu judicats “, ens diu Jesús (Mt 7,1).

Sobretot, evitar la murmuració i la calúmnia, i també tot pecat contra la caritat. Les calúmnies no confessades desemboquen inevitablement en una dolorosa i perllongada purificació.

5. Preparo la meva missió a l’Índia (Nova Delhi i Kerala). Al gener Itàlia i al març Sicília. Us demano que em donen suport amb la vostra pregària fervent perquè els fruits siguin abundants i que el Pare Celestial sigui glorificat. Junts formem una comunitat de pregadors i també, gràcies a la comunió dels sants, la nostra participació activa en aquestes missions incideix en la quantitat de gràcies i el nombre de persones mobilitzades pels missatges. Santa Teresina des del seu llunyà Carmel de Lisieux ajudava poderosament als missioners que batallaven en el terreny difícil i apassionant de l’evangelització. Voleu ser les meves santes Teresines?

6. Tot seguit detallem els enllaços per accedir a les xerrades de la Germana Emmanuelamb motiu de les seves missions a Llatinoamèrica i Espanya aquest últim any.

Durant la seva missió a Espanya al setembre de 2019 (en francès – castellà):

A Murcia “Un alma para el mundo”, Pquia. San Juan Bautista, 19 -9-2019

A Barcelona,

A Madrid, 24-9-2019

Estimada Gospa, sempre t’ha captivat el rostre del teu Fill estimat Jesús. Permet-nos adorar-lo amb els ulls del teu cor!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Consulteu els capítols d’aquest viatge excepcional a “El triomf del cor”, disponible a la nostra botiga en línia, que es troba al següent enllaç:
https://sremmanuel.org/shop/

PS2. Catecisme de l’Església Catòlica (§ 1022, 1030, 1031, 1032)

PS3. Estimeu a Sant Josep? Si encara no, aviat ho fareu! Estic preparant un fulletó sobre ell, amb testimonis que us tocaran profundament. Però per enriquir aquest llibre, necessito la vostra ajuda. Recordeu les seves benediccions, els seus favors i també els trets de la seva personalitat que us hagin impactat. Em podeu enviar els vostres testimonis a:  gospa.fr@gmail.com

PS4. NOVETAT! Resem la Coroneta de la Misericòrdia amb la germana Emmanuel Maillard a Medjugorje:

www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

PS5. Vas patir un avortament? Tinc alguna cosa per compartir amb tu:

PS6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Llibres publicats en castellà:

Medjugorje, el triunfo del corazón,El Niño escondido de Medjugorje,La Paz tendrá la última palabra,Escandalosa Misericordia,El poder desconocido del ayuno,El sorprendente secreto del Purgatorio,Mariam de Belén,Contemplación de los misterios del Rosario,Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón),Familia no te dejes destruir.

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS8. Les nostres properes missions: l’Índia al novembre. De nou Itàlia al gener 2020, Sicília el març i  Hong Kong al juliol de 2020. Que les vostres pregàries ens acompanyin perquè el Senyor i Maria tinguin una collita espiritual abundant! Moltes gràcies!

PS7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS12. Vejeu les nostres presentacions a YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

7 d’octubre de 2019, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.   El 2 d’octubre de 2019 laMirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:


 “Estimats fills: la voluntat i l’amor del Pare Celestial fan que jo estigui aquí, enmig de vosaltres, per ajudar-vos amb el meu amor maternal al creixement de la fe en els vostres cors, perquè pugueu comprendre veritablement el propòsit de la vida terrenal i la grandesa de la vida celestial. Fills meus, la vida terrenal és el camí cap a l’eternitat, cap a la veritat i la vida, cap al meu Fill. Vull portar-vos per aquest camí. Vosaltres, fills meus, vosaltres que sempre teniu set de més amor, de veritat i de fe, sapigueu que només hi ha una font de la qual podeu beure: la confiança en el Pare Celestial, la confiança en el seu amor.
Abandoneu-vos completament a la seva voluntat i no tingueu por. Tot el que sigui millor per a vosaltres, tot el que us condueixi a la vida eterna, us serà donat. Comprendreu que l’objectiu de la vida no sempre és anhelar i tenir, sinó estimar i donar. Tindreu veritable pau i veritable amor, sereu apòstols de l’amor. Amb el vostre exemple fareu que aquests fills meus que no coneixen el meu Fill i el seu amor desitgin conèixer-lo. Fills meus, apòstols del meu amor, adoreu amb mi el meu Fill i estimeu-lo per sobre de tot. Procureu viure sempre en la seva veritat. Us en dono gràcies.”

De la mateixa manera que passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar el link del vídeo de l’aparició del dia 2 de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats. L’obediència porta sempre benediccions!


2. Ens convertim en el que contemplem!

Per què el Rosari és el programa de radio catòlic més escoltat?
Per què entre els meus CDs, les meditacions del Rosari sempre són rècord de vendes?
Per què el Pare Pío, gran taumaturg dels nostres temps, tenia sempre el Rosari a la mà?
Per què el Rosari li obria totes les portes a la Mare Teresa?
Per què la Dona que aixafa el cap de la serp recomana tant el rés del Rosari?
Per què el Rosari era la pregària preferida de sant Joan Pau II?
Per què Satanàs tremola davant el simple nom de Maria en el Rosari?
Per què el Rosari és l’oració dels Temps Nous?


Perquè el Rosari és l’oració mateixa de Maria! Tal com Ella ha dit a Medjugorje: “Estimats fills, quan era a la Terra, resava constantment el Rosari”.Com ho feia, si en el seu temps el Rosari no existia? Ens ha compartit el seu secret: “Quan vivia a la Terra, tenia constantment els ulls del meu cor fixats en la vida de Jesús, i el Rosari és precisament això! (Missatge donat a la Jelena Vasilj per al grup de pregària).

Això ens obre tots els horitzons de la contemplació i dels seus fruits. Com més aprofundim amb amor sobre la vida de Jesús revelada en l’Evangeli i també en la vida dels Sants, més quedarem amarats del que Ell és.

Creixem en la semblança a Jesús, com també creixia Maria, dia rere dia, contemplant-lo sense parar. Sí, amb el Rosari ens convertim en allò que contemplem! Cada rosari pregat amb el cor augmenta aquesta semblança. I si amb Maria contemplem Jesús en els misteris de la seva vida, enriquim tant el nostre cor i la nostra ànima que l’enemic fuig. El simple nom de Maria és una cremada insuportable per a Satanàs, perquè Déu li ha encomanat que li aixafés el cap. Ella i la seva descendència, és a dir nosaltres si estem amb Ella. “El pecat regnarà -ens ha dit-, però si vosaltres sou meus, vencereu!” (Missatge del 25 de juliol de 2019).

El Papa Francesc va convidar tots els fidels a resar el Rosari cada dia durant el mes d’octubre i a finalitzar-lo amb la pregària a Sant Miquel Arcàngel, seguit del cant tradicional a Maria, Sub Tuum Praesidium (Sota la teva empara) per tal de protegir l’Església del dimoni en aquests temps de crisi (Veure PS 1).

3. Record de família. Durant la segona guerra mundial, el meu pare va ser arrestat per la Gestapo a causa de les seves activitats a la Resistència. Va estar tres anys pres en els camps de concentració a Alemanya juntament amb la seva cèl·lula de resistents, deu homes en total. Ell era un gran enamorat de la Mare de Déu i resava molts rosaris. La seva mare (era fill únic) no tenia notícies d’ell però, confiada en Maria, continuava creient que algun dia tornaria, mentre seguia desgranant rosari rere rosari.

Un dia en què el meu pare estava esgotat i famolenc, tant com tots els seus companys detinguts, els de les SS de torn van demanar als presoners que transportessin unes pedres des d’una pedrera cap al lloc on tenien pensat construir un edifici. A cada presoner se li va donar una pedra que havia de carregar. Quan el meu pare va veure la pedra que li havia estat assignada, va comprendre que la seva hora havia arribat, perquè va veure impossible poder-la aixecar o ni tan sols moure-la ni un sol centímetre, de tant gran com era. Sabia, d’altra banda que, si no la portava, els gossos se li tirarien a sobre i els SS el matarien despietadament. Ja havia vist escenes semblants.

Dempeus, al costat de la seva pedra, angoixat, va aixecar els ulls i va percebre que a la façana d’una casa molt humil del poble hi havia una petita ermita amb una imatge de la Mare de Déu. Quan el meu pare va veure l’estatueta, va clamar en el seu interior “Maria, salveu-me”. A l’instant, aquella pedra tant pesada va deixar de ser-ho! El meu pare ens deia: “Es va tornar més lleugera que si hagués estat de paper maixé!”

Dels 10 homes de la seva cèl·lula de resistents, va ser l’únic que va tornar viu (el que va permetre que jo pogués néixer!) Només dir-vos que el meu pare no va deixar mai de resar el Rosari cada dia!

4. El pare Gabriele Amorth, que va ser l’exorcista més rellevant de tots els exorcistes a nivell mundial, mort el setembre de 2016, deia: “El Rosari és probablement l’exorcisme més conegut del món”. En la introducció del seu últim llibre “Il Mio Rosario” (Edicions San Paolo – Itàlia), va escriure: “Crec que el Rosari és l’oració més poderosa, després de la Santa Missa i la Litúrgia de les Hores”. En aquell últim llibre, escrit als 90 anys, va decidir revelar la font de la seva força interior: l’obtenia efectivament del rés del Rosari i de la meditació quotidiana dels vint misteris. Aquesta oració el va sostenir sempre en la seva lluita diària contra el mal, durant tots els anys que va estar a la diòcesi de Roma.


El Cardenal Ernest Simoni va ser condemnat diverses vegades a mort pel règim comunista d’Albània i va passar més de vint anys a la presó fent  treballs forçats als embornals. Al Festival de Joves de 2017 va dir: “Qui resi 3 Rosaris al dia rebrà miracles inimaginables. Estimeu el Sant Rosari i reseu-lo. Us garanteixo que la Mare de Déu, la Reina de la Pau, us omplirà de gràcies abundants; i tingueu la seguretat que rebreu llum i pau. Allò que demaneu a la Mare de Déu Santíssima serà presentat a Jesús i Jesús ho concedirà. No tingueu por. Ella està amb nosaltres i sempre protegirà el món!”

Sant Josep Cafasso explica que un dia, ben entrada la matinada, es va trobar amb una velleta caminant tota recollida en pregària pels carrers de Torí. El sant se li va acostar i li va preguntar: “Què fas aquí tan d’hora, àvia?” “Estic netejant els carrers”, li va respondre. Sorprès, el sant li va contestar: “Què vols dir amb això?” “Ahir va ser carnaval i es van cometre molts pecats. Així que passo pels carrers resant el Rosari per purificar-los de tots aquests pecats”.

Sant Maximilià Kolbe. En el diari d’aquest màrtir de la caritat es llegeix: “Tants rosaris, tantes ànimes salvades!”.

Sant Lluís Maria Grignion de Montfort, gran apòstol marià, afirmava: “Quan l’Esperit Sant troba l’amor de Maria en una ànima, se n’hi va volant a niar-hi!”

5. Estimeu a Sant Josep? Molta gent em pregunta si estic escrivint un llibre nou. La resposta és no. El meu últim llibre va ser precisament sobre el Rosari. No obstant això, he de confessar que fa uns dies vaig fer un tracte amb sant Josep, perquè un dels meus germans intentava vendre la seva casa per mudar-se a una altra de més petita i no ho aconseguia. Pel que fa a buscar i trobar allotjament, podem dir que sant Josep no va començar amb gaire bon peu … L’estable de Betlem no era precisament ideal per al naixement d’un nen, a ple hivern. Però des d’aleshores, allà dalt del Cel,  ha fet molts progressos! “Si trobes un comprador per a la casa del meu germà, li vaig dir, et prometo que escriuré un llibret sobre tu perquè siguis conegut i estimat. Segurament li vaig tocar el cor perquè poc després es va presentar un comprador. Ara he de complir amb la meva promesa …!

Per enriquir aquest futur llibre, vull reunir testimonis enriquidors sobre sant Josep, que té, i tindrà cada vegada més, un paper protagonista dins i fora de l’Església. Vosaltres m’hi podeu ajudar! Penseu en els beneficis, els favors i també els trets de la seva personalitat que us han commogut. Podeu transmetre’m-ho tot a gospa.fr@gmail.comMoltes gràcies!

6. Acabo de tornar d’una missió a 11 ciutats d’Espanya. Podeu escoltar les meves conferències en francès / castellà en els següents links:

A Múrcia “Un ànima per al món”, Pquia. Sant Joan Baptista, 19 -9-2019

A Barcelona,

A Madrid,
https://youtu.be/8Wtyc52ZRLg

Estimada Mare de Déu, impossible no estimar-te. Com podríem viure lluny de tu si no pares de demostrar-nos el teu amor incommensurabler?

Sor Emmanuel +
Ctat de les Benaurances

PS 1.Sant Miquel Arcàngel, defensa’ns en la batalla, sigues la nostra empara contra la perversitat i les insídies de dimoni. Que Déu el reprimeixi, demanem suplicants; i tu, Príncep de la Milícia Celestial, amb el poder diví llança a l’Infern a Satanàs i als altres esperits malignes que vaguen dispersos pel món per a la perdició de les ànimes.

Sub Tuum Praesidium.Sota el vostre mantell ens emparem, Santa Mare de Déu; escolteu les nostres pregàries en tota necessitat i aparteu-nos sempre dels perills, Verge, gloriosa i beneïda.

PS 2. El p. Ambrogio, exorcista de Milà, el 7 de octubre passat (Festa de Nostra Senyora del Santíssim Rosari) va obtenir permís de la Mare de Déu per ordenar-li a Satanàs que digués què era el Rosari per a ell; i Beelzebul va donar una verdadera catequesi sobre el tema (en italià).

NT: Transcripció de l’àudio:

P. Ambrogio: (a María) Una pregunta: avui és la teva festa del Rosari. M’agradaria que Beelzebul ens fes una mica de catequesi sobre el Sant Rosari. Així doncs, et demano Mare, ja que avui és una festa especial, que per pocs minuts, o molts, l’obliguis a parlar sobre el Sant Rosari.
(a Beelzebul) Per tant, amb el permís de Maria, per ordre del Cel, t’ordeno que ens parlis del Sant Rosari i del seu poder contra tu. En nom de Déu, t’ordeno que parlis. Parla bé, en un italià correcte i digues coses boniques … Parla! En italià.

Beelzebul:  Aquella corona em destrueix!

P. Ambrogio: Parla amb un bon italià! Ho pots fer!

Beelzebul:  Cada Avemaria em fa explotar el cervell.

P. Ambrogio: Endavant, continua sense que t’ho hagi de repetir. La Mare de Déu vol que ens diguis quin poder té el Rosari sobre tu.

Beelzebul: És una pregària senzilla que no fa tothom. Però qui la resa, s’uneix a la vida de Crist i de Maria. I a mi em destrueix el cervell quan sento aquella cantarella. No la suporto! També qui el té a la mà, encara que no l’estigui resant, també em fastigueja. No el suporto! A María li encanta aquesta pregària.

P. Ambrogio: Segueix!

Beelzebul: Qui el resa en família té una protecció especial de part d’Ella. No puc entrar en aquella casa. No tinc permís, perquè el poder del Sant Rosari en família m’aniquila.

P. Ambrogio: Segueix!

Beelzebul: En aquestes famílies, tant sols hi hagi una persona que el resi, pot salvar a tots els altres membres de la família.

P. Ambrogio: Oh, Maria, t’agraeixo que obliguis a aquest dimoni, Beelzebul, a fer aquesta publicitat, aquesta catequesi sobre el Rosari. Oh, Maria, això és preciosíssim! Amb el teu permís, voldria compartir-ho amb molta gent, fes-lo parlar …

(a Beelzebul) Segueix!

Beelzebul: Els misteris que Ella prefereix són els de la Passió de Crist, perquè allà s’hi troba tota la salvació de la humanitat.

P. Ambrogio: I els de Glòria no?

Beelzebul:  També!

P. Ambrogio: Continua!

Beelzebul:  Però aconsegueixo pertorbar a qui resa el Rosari.

P. Ambrogio: Com?

Beelzebul:  Amb pensaments, distraccions.

P. Ambrogio:  Però a la Mare de Déu li agrada igualment …

Beelzebul:  Sí.

P. Ambrogio: Amics meus, això ens reconforta. La Mare de Déu ho accepta tot.

(a Beelzebul) Continua!

Beelzebul:  Sí, ho accepta tot.
Caldria resar-lo amb els nens. Ensenyar-los aquesta pregària abans jo no vingui a destorbar. Perquè després els robo la puresa.
Així que les mares haurien de resar el Rosari amb els fills, perquè jo vull destruir la família i els joves.

P. Ambrogio: Oh, Maria, t’agraïm que ens hagis donat el Rosari i que ens convidis a resar-lo a tots els llocs on T’apareixes. També t’agraïm aquestes paraules de Beelzebul en aquest exorcisme que jo, el teu sacerdot, estic fent amb l’ajuda i col·laboració de sis dels meus assistents que estan pregant al meu costat.

Beelzebul: A qui resa el Rosari, Ella li concedeix tantes gràcies, tantes, tantes, i jo no ho suporto. Les novenes també m’estavellen el cervell. No les suporto, sobretot la de Maria, que deslliga els nusos.

P. Ambrogio: Mira, a nosaltres ens agraden molt les Lletanies, i mentre les dèiem, ara fa una estona, sentia que a tu et feien mal. Què ens en dius?

Beelzebul: Em fan explotar, em fan fàstic!

P. Ambrogio: Per què?

Beelzebul: Perquè són una lloança continua… lloança…lloança…lloança…

P. Ambrogio: Però Ella s’ho mereix.

Beelzebul: Sí, per vosaltres.

P. Ambrogio: Però realment és la teva Reina, encara que tu no la reconeguis, o no?

Beelzebul: Sí!

P. Ambrogio: De les Lletanies, què més ens en dius? Perquè no tothom les recita, en acabar el Rosari.

Beelzebul: Tira, tira. Els qui no les reciten, estan equivocats!

P. Ambrogio: Bé, dit per el diable! Oh! Quantes coses precioses ens dónes, Maria, de manera imprevista, per mitjà de Satanàs, per mitjà d’aquest que s’ha anomenat Beelzebul. Lloada siguis Maria!

(a Beelzebul) Ella t’ordena que ens diguis alguna altra cosa, o has acabat? Respon!

Beelzebul: He acabat.

P. Ambrogio: Resem-li doncs a Maria. Déu vos salve, Reina i Mare de Misericòrdia …

Oh Maria! En aquest dia del Sant Rosari, avui 7 d’octubre de 2019, t’agraïm, jo sacerdot teu, exorcista milanès, t’agraeixo per a gloria teva. Que així sigui. Amén.

PS 3. NOVETAT! “Què diu la Mare de Déu a Medjugorje” Una nova sèrie de vídeos! Cada mes des del 15 d’agost, la Germana Emmanuel fa uns quants missatges de 2 o 3 minuts sobre el que diu la Santíssima Mare a Medjugorje. ‘(En francès)

PS 4. Les nostres properes missions: Itàlia i els Estats Units a l’octubre i l’Índia al novembre. Itàlia al gener, Sicília al març, Hong Kong al juliol del 2020, Déu volia tenir en compte la situació. Que les vostres oracions siguin amb nosaltres! Gràcies!

PS 5. “A Sinu Jesu” és un llibre escrit per un monjo benedictí anònim que va rebre missatges profunds de Nostre Senyor. Es tracta d’un “llegit” per a tots els sacerdots i laics. Jesús ens parla realment a través d’aquest llibre.

PS 6. NOVETAT! Preguem la Coroneta de la Misericòrdia amb la germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

PS 7. Vas patir un avortament? Tinc una cosa per compartir amb tu:

PS 8.Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Llibres en castellà o català:

Medjugorje, el triunfo del corazón,
El Niño escondido de Medjugorje,
La Paz tendrá la última palabra,
Escandalosa Misericordia,
El poder desconocido del ayuno,
El sorprendente secreto del Purgatorio,
Mariam de Belén,
Contemplación de los misterios del Rosario,
Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón),
Familia no te dejes destruir,

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS 9.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 10.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 11. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 12. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 13. Feu un cop d’ull a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 14. Veieu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

15 de setembre de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.   El 2 de setembre de 2019 laMirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un gran nombre de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, pregueu! Reseu el Rosari cada dia, aquesta corona de flors que m’enllaça directament, com a Mare, als vostres dolors, als vostres patiments, als vostres desitjos i a les vostres esperances.
Apòstols del meu amor, sóc amb vosaltres per la gràcia i l’amor del meu Fill, i us demano pregàries. El món té molta necessitat de les vostres pregàries perquè les ànimes es converteixin. Obriu amb total confiança els vostres cors al meu Fill, i Ell hi escriurà un resum de la seva Paraula, que és l’amor. Viviu un vincle indestructible amb el Sagrat Cor del meu Fill.
Fills meus, com a Mare us dic que ja és hora que us agenolleu davant del meu Fill, que el reconegueu com el vostre Déu, el centre de la vostra vida. Oferiu dons: allò que Ell més estima és l’amor al proïsme, la misericòrdia i el cor pur.
Apòstols del meu amor, molts dels meus fills encara no reconeixen el meu Fill com el seu Déu, encara no han conegut el seu amor. Però vosaltres, que pregueu des d’un cor pur i obert, amb els dons que oferiu al meu Fill, fareu que s’obrin, fins i tot els cors més endurits.
Apòstols del meu amor, el poder d’una pregària pronunciada des del cor, d’una pregària plena d’amor, canvia el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres. Us en dono gràcies!”

De la mateixa manera que passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar el link del vídeo de l’aparició del dia 2 de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats. L’obediència porta sempre benediccions!


 

 

 

 

 

 

 

2. Visionaris del futur. El pare Joseph Ratzinger, quan encara era professor de teologia a Alemanya als anys 60, va escriure la seva visió de l’Església del futur; i el contingut d’aquelles línies, certament rebut en pregària intensa, ens sorprèn i ens meravella perquè plasma de manera molt fidedigna el caire que està agafant l’Església avui dia. Podria semblar, d’alguna manera, el “retorn a Jerusalem”, no referent al lloc sinó a la manera de viure dels cristians en aquell temps, en l’epicentre d’un món hostil (Ver PS 1).

 

 

 

 

 

 

 

Sintetitzant, Ratzinger tenia la intuïció que l’Església perdria molt: edificis, fidels, sacerdots, privilegis socials, i sorgiria una Església redimensionada amb molts menys fidels, obligats a abandonar la majoria de llocs de culte que s’havien anat construint amb el pas dels segles. Una Església de catòlics minoritaris, amb una influència mínima en les eleccions polítiques, humiliada i obligada a tornar a començar de zero. Però també una Església que, a través d’aquesta commoció massiva, es readaptarà i renaixerà simplificada, més vigorosa i missionera. Els grups petits faran renéixer l’Església, moviments minoritaris que tornaran a posar la fe al centre de la seva esperança. Serà una Església més espiritual, que haurà renunciat a totes les pretensions polítiques. Pobra, serà l’Església dels necessitats.

En aquell moment, els homes prendran consciència de que viuen en mig d’una soledat indescriptible. Hauran perdut la visió de Déu i estaran horroritzats davant la seva indigència. Només llavors, concloïa Ratzinger, veuran el ramadet de creients com a quelcom de nou: el descobriran com una esperança per a ells mateixos, una resposta esperada secretament.

Serà veritat que uns grups petits faran renéixer l’Església?

Unim les paraules profètiques del jove Ratzinger (que no tenia ni idea que un dia seria Papa) amb un missatge de la Mare de Déu a Medjugorje que crec que també em va passar desapercebut: “Els grups de pregària són forts, i a través d’ells puc veure que l’Esperit Sant actua al món” (25 de juny de 2004). La Gospa no va dir ‘la família és forta, les parròquies són fortes, el Vaticà és fort…’. No, “els grups de pregària són forts” perquè, diu Ella “els qui preguen i són membres de grups de pregària estan oberts en el seu cor a la voluntat de Déu i donen testimoni joiós de l’amor de Déu …” (25-9-2000)

Ja la Venerable Marthe Robin, mística francesa, en la seva època (1901-1981) veia a venir la crisi profunda de l’Església i els temps extremadament difícils que ens esperaven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ella notava que l’Església s’encaminava cap a l’agonia i va arribar a dir que aparentment “no quedaria res, només alguns focus de fervor”. Aquests petits focus estarien constituïts per les famílies que pregaven juntes i per grupets de pregària molt simples i desapercebuts als ulls de l’enemic. Des de fa 38 anys, milers de grups de pregària fervorosa s’han format en l’espiritualitat de Medjugorje i altres, i brillen arreu com llumetes petites en el món, preparant en secret el Triomf del Cor Immaculat.

 

 

 

 

 

 

 

El vident Ivan Dragicevic deia a Radio Maria-Itàlia l’agost de 2012: “Quan els secrets de Medjugorje siguin revelats, l’Església es trobarà en mig d’una gran persecució i un gran patiment; i aquest patiment ja ha començat”.

L’Església segueix al Mestre vagi on vagi, fins i tot en la seva Passió. Que no és la seva esposa? El Pare celestial ho té tot a les seves mans i portarà els seus fills a bon port, tal com ho va fer amb el seu Fill Jesús en la Resurrecció després d’haver conclòs la seva obra redemptora. Les nostres seguretats d’avui hauran desaparegut i es basaran en uns altres valors.

Aquest patiment tindrà un final i la resurrecció de l’Església ja s’ensuma. Llavors seran els “temps nous” per els que Maria ens prepara (25-06-2019), “temps de pau que el meu cor espera amb impaciència” (25-06-1995), “temps de primavera” (25-10-2000), va dir Ella. Molt diferents del nostre temps que s’assembla a un verdader caos! Ningú no es pot imaginar la bellesa que ens reserva aquest temps de primavera, en el que l’enemic ja no tindrà res a dir. “L’Esperit Sant renovarà la faç de la terra!” (25-6-2019)

La vident Marija Pavlovic va dir el mes de març passat a la catedral de Viena: “el Triomf del Cor Immaculat ja ha començat!”

 

 

 

 

 

 

De signes n’hi ha molts! Per cert, no és un d’ells els 2.856.000 de persones que van seguir per Internet el Festival de Joves a Medjugorje? No s’havia vist mai! I també els grups de pregària de carismes diferents que es multipliquen a les parròquies i altres llocs (ver PS 2). Els festivals d’estiu, cada cop més nombrosos, molts d’ells per iniciativa de Comunitats noves, són multitudinaris. Són llocs de grans resurreccions, tal com ho profetitzava Marthe Robin: conversions, alliberacions, sanacions, curacions… I encara més: a iniciativa dels fidels i els seus capellans, l’adoració al Santíssim, que a partir dels anys 70 s’havia deixat de banda, tornar a agafar embranzida. En moltes ciutats grans, Jesús Eucaristia està exposat per adoració dels fidels, sovint de manera perpètua, és a dir, 24 hores al dia. Aquestes parròquies tenen una irradiació molt particular! Em permeto dir que com més s’enfonsi el nostre món en una lenta apostasia (Benet XVI), més augmentaran aquest tipus de gràcies inèdites. Perquè allà on abunda el pecat hi sobreabunda la gràcia de Déu (Rom 5, 20). En la seva Misericòrdia insondable, Déu no vol perdre ni un dels seus fills …

No ens desanimem, exhortem-nos els uns als altres a confiar en Déu, i sobretot no desertem de la barca de l’Església que a vegades està en agonia! Faríem una molt mala opció. El mateix Jesús dorm en aquesta barca, però sempre amb un ull obert. Quedem-nos amb Ell en mig de les onades! Només Ell calmarà la tempesta que de moment destrossa tants cors i desanima tant als creients…

3. S’acosta el mes d’octubre, el mes del Rosari, mes del gran miracle del sol a Fàtima (13-10-1917), que venia a confirmar totes les paraules de la Reina del Rosari: “Reseu cada dia el Rosari per la pau del món i la fi de la guerra”. En temps de guerra hem d’empunyar les armes, aquelles que més atemoreixen l’enemic, como és el cas del Rosari!”

 

 

 

 

 

 

 

 

El mes passat la Mare de Déu ens deia: “Fills meus, amb el Rosari a la mà, testimonieu que sou meus i decidiu-vos per la santedat” (25-8-2019). L’amor tan gran que ens té l’empeny a renovar sovint aquesta crida, com ho faria una bona mare, i Ella ho seguirà fent fins que ho posem en pràctica!”

5. El proper Direct sobre el missatge del dia 2 en francès serà el 3 d’octubre a les 21 (hora d’Europa). El del 3 de setembre es pot escoltar a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3- septembre-2019-2/
Nota del Traductor: Aquests Direct contenen informacions molt valuoses, però són en francès. Us deixem l’enllaç per si els podeu aprofitar.

En resum, Sor Emmanuel comenta el missatge del dia 2 de setembre i també el de juliol. Ressaltem-ne alguns punts.

Missatge del 2 de setembre:
•  Resem el Rosari, meditem-lo amb el cor, per unir-nos als misteris de la mà de Maria. Satanàs odia el Rosari. El Pare Pío en deia “la seva arma”. Aquesta pregària potser és la que quedarà quan d’altres manifestacions de fe no siguin possibles.
•  Rebem Jesús a l’Eucaristia. Fins i tot el mateix Satanàs sap que Jesús és a la Hòstia consagrada. Se’ns acaba el temps; és urgent que ens agenollem davant de Jesús. Quan entrem o sortim d’un temple, fem la genuflexió i senyem-nos.
•   La nostra seguretat és Jesús. L’hem de posar al centre de la nostra vida.
•  Pregar a Jesús per conèixer la Seva Voluntat. Demanar-li un signe molt clar de la seva Voluntat.
•   En tots els cors, fins i tot els més endurits, hi existeix un vestigi de tendresa i Maria ens diu que s’obriran per mitjà de la pregària d’un cor pur i obert a Jesús.
El missatge de juliol és profètic, com també ho és el de Fàtima “al final, el meu Cor Immaculat triomfarà”.
•  Vindran proves i la Mare de Déu afegeix que no serem forts, perquè molts no hauran posat Déu, el seu amor i la pregària en el primer lloc, sinó la cerca del confort i dels bens d’aquest món. El pecat regnarà i els que es mantinguin fidels estaran en perill. És l’hora del mal i del regne de les tenebres. L’Església, esposa de Crist, segueix l’Anyell. L’Església està agonitzant però feliçment entre l’Agonia de Jesús i la Resurrecció només van passar 3 dies.
•  Quan tots els secrets de Maria a Medjugorje, a més d’haver-se revelat, s’hagin realitzat, Satanàs ja no tindrà cap poder.
•  Estimar l’Església, pregar per l’Església i sobretot no abandonar-la.
•  Sempre tindrem sacerdots, potser pocs, però tindrem l’Eucaristia. I si en algun moment no podem assistir a la Missa amb assiduïtat, sempre podrem fer una comunió espiritual.
•   El nostre refugi està en la pregària i sobretot en la Santa Missa. Jesús és la solució de tot, de tots els nostres patiments. Preguem perquè tothom pugui ser tocat per l’amor de Crist. Que tinguin una experiència de l’amor de Crist i l’acullin.
•   Fem tot el possible per complaure Déu i no pas al món.

6. Nou vídeo sobre l’Eucaristia: (pels qui entenen el francès) “L’Eucaristia, el moment més important de la nostra vida!”
https://www.youtube.com/watch? v=EGc5K2Wff8M

Estimada Gospa, sabem que sense la teva ajuda poderosa tot serà molt difícil. Gràcies per exhortar-nos incansablement, gràcies per oferir-nos aquesta corona de flors tan bonica que ens uneix a tu, per aixoplugar-nos en el teu Cor Immaculat.

Sor Emmanuel +
Ctat de les Benaurances

PS 1. Veure el capítol “Profecia” oblidada de Ratzinger, a “La Paz tendrá la última palabra” – Editorial Mater, Children of Medjugorje a Argentina, pag. 241, i Hijos de Medjugorje, a Espanya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 2. “Els grups de pregària són necessaris a totes les parròquies” (11-4-1982) “Renoveu la pregària a les vostres famílies i creeu grups de pregària. Així experimentareu l’alegria de la pregària i de la comunió. Els qui preguen i pertanyen a grups de pregària estan oberts a la voluntat de Déu en els seus cors i donen testimoni joiós de l’amor de Déu. Estic amb vosaltres (25-9-2000)

PS 3. Les nostres properes missions: setembre a Espanya; octubre a Itàlia i Estats Units, novembre a l’Índia. Gener 2020 una altra vegada a Itàlia; al març Sicília i al juliol Hong Kong. Moltes gràcies per les vostres pregàries!

PS 4.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 5. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant aquest enllaç: https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 6. NOVETAT! Preguem La Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la germana Emmanuel Maillard a Medjugorje

www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

PS 7. NOVETAT!
Has tingut un avortament? Tinc una cosa per compartir amb tu …

PS 8.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parroquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

15 d’agost de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.   El 2 d’agost de 2019 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, gran és l’amor del meu Fill! Si coneguéssiu la grandesa del seu amor, no deixaríeu d’adorar-lo i de donar-li gràcies. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell, Ell no s’ha allunyat de vosaltres. Per això el meu Cor matern està feliç quan veig que, plens d’amor, torneu a Ell; quan veig que aneu cap a Ell pel camí de la reconciliació, de l’amor i de l’esperança.
El meu Cor matern sap que quan empreneu el camí de la fe sou com brots, com plançons; però amb la pregària i el dejuni esdevindreu fruits, sereu les meves flors, els apòstols del meu amor. Sereu portadors de llum i il·luminareu tots el qui estan al vostre voltant amb amor i saviesa.
Fills meus, com a Mare us demano: pregueu, reflexioneu, contempleu.
Tot allò que us succeeix de bell, de dolorós, d’alegre i de sant us fa créixer espiritualment, fa que el meu Fill creixi en vosaltres. Fills meus, abandoneu-vos a Ell, cregueu en Ell, confieu en el Seu amor. Que Ell sigui el vostre guia! Que l’Eucaristia sigui el lloc on alimenteu la vostra ànima per tot seguit difondre l’amor i la veritat, ser testimonis del meu Fill. Us en dono gràcies!”

 

 

 

 

 

 

 

 

2. “Fillets, vindran tribulacions!” La Reina dels profetes mai ha estat tan explícita com ara, i això no és casual (Veure PS 1). El que decididament no hem de fer és ignorar la seva advertència, perquè no és una broma. Des de fa 38 anys ens mostra el camí de la pau i fins i tot el de la prosperitat (Cf. Missatge del 25 de desembre de 1999 per al tercer mil·lenni). Malgrat les seves advertències sobre els riscos que correm si no fem cas a les seves paraules, la resposta dels seus fills ha estat molt tèbia. Ara Maria ens adverteix que els temps que s’acosten ràpidament seran durs. Com si el món ja no en visqués de tribulacions! Kyrie eleison!

Atenció que no es tracta pas de la fi del món. Maria també ens parla de generacions futures, ens “prepara per els Temps Nous” i per descomptat per al triomf del seu Cor Immaculat. Sabem que quan una mare prepara el seu fill per a alguna cosa, no el prepara per a un esdeveniment llunyà que no arribarà a conèixer. Ans al contrari, el prepara per al que ell veurà amb els seus propis ulls. Amb altres paraules, vosaltres i jo veurem sens dubte aquests “Temps Nous”!

Qualsevol triomf és precedit per un conflicte o per una batalla, perquè no es triomfa sobre la pau. Estem al vell mig d’aquesta batussa: això està clar! Quantes ferides i patiments! Com més ens acostem al triomf, més aferrissada es torna la batalla perquè l’enemic, veient arribar l’hora de la seva derrota, es comporta com un animal ferit de mort que, abans de desplomar-se, multiplica les seves agressions.

Amb Déu mai no és massa tard. Si bé ja no podem impedir les proves que vindran, si que les podem suavitzar i abreujar. No desitjo en absolut detallar quines proves ens esperen, sinó que ens concentrem més aviat en els mitjans que atreguin sobre nosaltres les gràcies de Déu i la seva extraordinària misericòrdia. D’aquesta manera podrem sobreviure enmig d’onades massa grans per a nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

Tota profecia autèntica conté una part d’esperança i avui Maria ens torna a dir on hem de buscar el veritable refugi, en el que no ens equivocarem: el Cor del seu Fill Jesús, que romandrà sempre present per mitjà de l’Eucaristia. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell”. També diu: “Aquells fills meus que tenen fe – la fe veritable, són feliços malgrat tot perquè han començat a viure a la Terra la felicitat del Cel”. Tenen la fe veritable aquells que s’adhereixen a Crist amb tot el seu ésser.

Les seguretats que ens proposa el món i el seu materialisme a ultrança no poden garantir-nos res. Si contracto una assegurança de vida, només em servirà quan m’hagi mort! Només Jesús és la nostra veritable seguretat, el nostre refugi segur, la nostra veritable assegurança de Vida!

3.    “El pecat regnarà” va dir la Mare de Déu, “però si sou meus vencereu perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús”.

És per això que el món necessita adoradors que permetin que el Senyor regni de nou al cor del món. Maria ha demanat que hi hagi una capella d’adoració perpètua a cada parròquia. Veure que el seu Fill és adorat pels seus fills és el seu somni més anhelat. Quan adorem Jesús amagat al tabernacle o exposat a l’altar, encara que alguna distracció ens descentri, Jesús segueix estant allà, ben viu, irradiant el seu amor de forma invisible i actuant en les nostres ànimes! Tota la seva vida és allà davant nostre, com llibre obert que llança flames. I a poc a poc som transformats, immersos i enriquits per Ell. Per què tant catòlics actualment dubten de la presència real de Jesús en l’Eucaristia? Que no saben que fins el mateix Satanàs és conscient de la seva Presència? Per què els satànics, que sempre intenten allargar la passió de Crist amb els seus sacrilegis, profanen tabernacles per robar-ne les hòsties? No tenen prou fleques al seu barri per trobar-hi pa?

 

 

 

 

És bonic de veure com Jesús arriba amb els seus raigs divins d’amor i de llum no només als qui l’adoren sinó que aquesta poderosa radiació d’amor arriba també als voltants! Passem del natural al sobrenatural i els fruits canvien. Conec un sacerdot que té per missió promoure capelles d’adoració perpètua allà on és convidat. M’explicava que el 1984 la ciutat de Trieste tenia la taxa de suïcidis més alta de tot Itàlia. Va establir-hi una capella d’adoració perpètua, i en un sol any els suïcidis es van reduïr a la meitat! Això sense comptar altres calamitats com els crims, violacions, robatoris, divorcis, avortaments, pràctiques ocultes, etc. Aquestes estadístiques es poden trobar las registres de la ciutat.

4. Roma ha arribat! Gràcies a la bona tasca de Mons. Hoser, l’enviat del papa per a la pastoral de Medjugorje, nombrosos prelats ja no dubten de venir a Medjugorje per celebrar l’Eucaristia. Aquestes darreres setmanes han vingut de Roma l’arquebisbe Rino Fischella, President del Consell Pontifici per a la Nova Evangelització, el cardenal romà Angelo De Donatis, el Cardenal de Sarajevo, Mons. Vinko Pulic, el Nunci Apostòlic per a Bòsnia Hercegovina, Mont. Luiggi Pezzulo.

 

 

 

 

 

 

 

El 4 d’agost, festa del Rector d’Ars, 714 sacerdots van concelebrar la missa. Fins i tot França hi va ser present amb Mons. Dominique Rey, bisbe de Toulon, i l’arquebisbe d’Avinyó, Mons. Jean-Pierre Cattenoz.

 

 

 

 

 

Això marca un nou gir per al Santuari marià de Medjugorje molt positiu i prometedor. (Veure PS 3)

5. Quan hi ha massa mosquits en una habitació, connectem un aparell que difon una olor o un so que els fa fugir. D’altra banda la nostra pregària és com un encens que puja cap a Déu, com un perfum que alegra tot el Cel. Per això la pregària molesta tant als dimonis que fugen davant d’aquest encens. No oblidem les paraules commovedores que ens va dirigir la Verge al maig de 2017: “Les pregàries que m’adreceu són les roses d’amor més belles per a mi. No puc no estar present allà on sento el perfum de roses”. Que no és cada Avemaria una rosa oferta a la Mare de Déu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Van i França. Com he rebut moltes mostres d’interès sobre el petit vietnamita Marcel Van esmentat en el Butlletí de juliol, us comparteixo un nou text que té a veure amb França i que espero que parli al cor dels meus estimats compatriotes:

Jesús (12 nov. 1945) Oh petit apòstol del meu amor, per tot arreu a França el meu amor demana auxili. I quin és l’auxili que demana? L’únic auxili de la pregària que, tot revifant la flama de l’amor, tornarà més mal·leable el cor dels enemics del meu amor. Per fer-ho bé, per tot arreu on hi hagi francesos haurien de fer pujar cap al meu amor, així ho desitjo, l’encens de la pregària. Oh França, t’estimo i vosaltres, francesos, sabeu quins són els sentiments del meu cor cap a vosaltres? No veieu com les meves llàgrimes es confonen amb aquelles d’un estranger ocupat a escriure les paraules que li dicto per a vosaltres?

Oh França, t’estrenyo entre els meus braços i et beso. No pot ser que aprofitis aquest signe de tendresa per colpejar-me la cara. Quina dissort! Vosaltres, fills d’un país que estimo particularment, com us comportareu pel que fa al meu amor? L’anireu a llançar deliberadament lluny de casa vostra?

Oh sacerdots del país que estimo especialment, sóc un fugitiu que demana asil entre vosaltres. Quina acollida li voleu reservar al meu amor? Em fareu fora o m’acollireu amb zel? Oh, fills meus, no vull permetre que el meu amor s’allunyi de França. Oh França! País que estimo més que els altres, escolta la crida del meu amor. Francesos, fills meus, si foragiteu el meu amor ben lluny de vosaltres, amb quin altre amor podreu tornar a aixecar França? Si no hi ha cap altre amor per tornar a aixecar França, llavors França es veurà envoltada de capes espesses fum que pujaran des de l’infern i, en aquest cas, es tornarà un país contrari al meu amor i acabarà sent destruïda. Però, fill meu, fill humil del meu amor, si s’eleven cap a mi pregàries provinents de cors confiats, simples i purs, més endavant em veuràs somriure alegrement al país que estimo “(Col·loquis 92) Veure PS 3

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, aquestes paraules de la Bíblia em venen a l’esperit per a tots els teus fills: “lNi que les muntanyes s’apartin i se somoguin els tossals, el meu amor mai no s’apartarà de tu, no se somourà la meva aliança de pau. T’ho dic jo, el Senyor, el qui t’estima”. (Isaïes 54, 10)

Germana Emmanuel +
Comunitat de las Beneurances

 

PS 1. Missatge del 25 de juliol de 2019
“Estimats fills, la meva crida per a vosaltres és la pregària. Que la pregària sigui per a vosaltres alegria i la corona que us uneix a Déu. Fillets, vindran proves i no sereu forts, i el pecat regnarà. Però si sou meus vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús. Per això, fillets, torneu a la pregària fins que la pregària es converteixi en vida per a vosaltres, de dia i de nit. Gràcies per haver respost a la meva crida”

PS 2. El vident Ivan a Medjugorje! La nit del 12 d’agost Maria li va confiar el següent missatge a la Creu Blava on érem tots convidats:

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, desitjo, de manera particular, convidar-vos a la pregària, a la perseverança en la pregària. He dit moltes vegades que el meu Fill m’ha permès romandre tant de temps amb vosaltres perquè desitjo instruir-vos i educar-vos, perquè desitjo guiar-vos al Fill, al meu Fill. Per tant, decidiu-vos per Ell. Poseu Jesús en primer lloc a les vostres famílies. Pregueu davant d’Ell per poder rebre gràcies. La Mare prega per tots vosaltres i intercedeix al costat del seu Fill. “

PS 3. El 30è Festival de Joves a Medjugorje, sota el lema “Segueix-me!, ha portat una pluja de benediccions. Aquest any ha estat seguit en directe per més de 2.856.000 persones. Una cosa mai vista! Prop de 50.000 joves estaven presents durant el Festival (i alguns no tan joves).
I un esdeveniment sense precedents: havia estat anunciat la vigília al web del Vaticà:
https://www.vaticannews.va/it/ chiesa/news/2019-08/a- medjugorje-al-via-il-festival- dei-giovani.html

Somrieu veient aquesta petita filmació que us mostrarà  els jove que vingueren:

http://www. enfantsdemedjugorje.fr/30eme- festival-des-jeunes-a- medjugorje/

PS 4. Hong Kong en problemes! Vistos els fets molt greus que s’hi succeeixen, suggerim que iniciem una cadena especial de pregàries i dejuni per Hong Kong fins que s’hi torni a instaurar la pau. S’ha enviat una crida a molts amics, recordant aquestes paraules de la Gospa: “Només amb la pregària i el dejuni es pot aturar la guerra”.

PS 5. Marcel Van, Consultes: http://www.marcelvanassociation.com/writings-of-van/

Marcel Van – Œuvres Complètes, t. 1, Amis de Van, 456 p. 19,50 €

Marcel Van, Autobiography : Marcel Van – Complete Works – 1, Amis de Van, 456 p. 19,50 €Marcel Van, Conversations : Marcel Van – Complete Works –  2, Amis de Van, 472 p. 19,50 €
Marcel Van, Correspondence : Marcel Van – Complete Works – 3, Amis de Van, 575 p. 19,50 €
Marcel Van, Other writings: Marcel Van – Complete Works – 4,Amis de Van, 367 p. 19,50 €
Web per llibres en anglès: https://www.laboutiquedevan.com/livres-en-anglais
PS 6. Les nostres properes missions seran a Espanya al setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia al novembre. A Hong Kong al juliol de 2020. Que les vostres pregàries ens acompanyin perquè el Senyor i Maria tinguin una abundant collita espiritual! Moltes gràcies!

PS 7. NOVETAT!
Has tingut un avortament? Tinc una cosa per compartir amb tu …

PS 8.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 9. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 10. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 11. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 12. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS13. Veieu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS14. Podeu baixar-vos material MP3s de la Germana Emmanuel!
https://sremmanuel.org/product-category/download/

15 de juliol de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.   El 2 de juliol de 2019 laMirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, per voluntat del Pare misericordiós, us he donat i encara continuaré donant-vos signes evidents de la meva presència maternal. Fills meus, és el desig maternal per la guarició de les ànimes. És el desig que cada fill meu tingui una fe autèntica, que visqui experiències prodigioses bevent de la font de les paraules del meu Fill, paraules de vida.
Fills meus, el meu Fill, pel seu amor i el seu sacrifici ha portat al món la llum de la fe i us ha mostrat el camí de la fe. Perquè, fills meus, la fe transcendeix el dolor i el sofriment. La fe veritable fa que la pregària sigui més sensible i fa obres de misericòrdia: una conversa, una ofrena. Els meus fills que tenen fe, una fe autèntica, són feliços malgrat tot, perquè viuen el començament de la felicitat celestial a la terra. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a donar exemple de fe veritable, a portar llum on hi ha foscor, a viure el meu Fill.
Fills meus, com a mare us dic: no podeu caminar pel camí de la fe i seguir el meu Fill sense els vostres pastors. Pregueu perquè tinguin la força i l’amor de guiar-vos. Que les vostres pregàries estiguin sempre amb ells. Us en dono gràcies.”

 

 

 

 

 

 

 

De la mateixa manera que passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar el link del vídeo de l’aparició del dia 2 de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats. ‘L’obediència porta sempre benediccions!

2. L’Església està en agonia. Entre nosaltres hi ha moltes mares. Algunes pateixen per la situació dels seus fills quan veuen que ha agafat un camí equivocat. D’altres fins i tot estan traspassades de dolor. Veig els seus rostres devastats per la inquietud. En privat em comparteixen les seves penes, ploren i em demanen que pregui. Un fill a la presó, un altre drogoaddicte, un altre alcohòlic, una filla que es divorcia … Què fa una mare que pateix d’aquesta manera? En el seu amor maternal plora i prega; intercedeix des del més profund del seu cor ferit. El seu amor pel seu fill no s’acaba i no anirà pas a proclamar als quatre vents les equivocacions del seu fill.

Què fa la Mare de Déu davant d’alguns dels seus fills predilectes, els sacerdots, quan no segueixen el camí del seu Fill Jesús i s’extravien en el pecat? Primer de tot hem d’aclarir que la majoria són bons sacerdots i fan tot el que està al seu abast per servir el Senyor i els fidels de la millor manera possible. Però d’això no se’n parla als mitjans! Quant als altres, aquells que apareixen publicats a la primera plana de les pàgines grogues amb els seus escàndols, Maria plora i prega; i demana als seus fidels devots i als “apòstols del seu amor” que s’uneixin a Ella i l’acompanyin en la seva pregària. No publica la llista dels pecats dels seus fills ni fa d’ells el tema preferit dels comentaris.

L’Església és l’esposa de Crist i ha rebut de La seva pròpia boca les promeses de la vida eterna. Però hi ha l’Església i els servidors de l’Església. El sant Cardenal Jornet deia: “L’Església no té pecat, però sí que té pecadors. No està lliure de pecadors, ho sabem prou bé. No té pecat en el sentit que, tot i la indignitat dels seus ministres, ens ofereix tots els auxilis, totes les gràcies de santificació per a la nostra salvació eterna: la missa, els sagraments, el culte a la Mare de Déu Santíssima i als sants, el Magisteri, etc. És per això que mereix tota la meva confiança”.

La Mare de Déu ha dit: “L’Església és el meu Fill”. També està escrit que els rescatats “segueixen l’Anyell vagi on vagi” (Cf Ap. 14,4). Ara bé, per on va passar l’Anyell abans de la seva resurrecció d’entre els morts? Durant la seva agonia, era irreconeixible, estava desfigurat. El seu rostre tumefacte estava cobert de sang, de fang, d’escopinades … No tenia cap aparença humana (Is. 53, 14). El seu rostre havia estat desfigurat justament pels seus, els jueus, talment com l’Església d’avui, per alguns sacerdots. És possible que l’Església hagi de configurar-se amb Ell per viure la seva similitud amb el seu Espòs diví. Per tant, parlar malament de l’Església i dels seus servidors seria allunyar-se del mateix Jesús, com si li diguéssim: “Que desfigurat estàs Jesús, que lleig que ets! Allunya’t de mi, no et vull ni mirar! Et deixo perquè ja no et suporto! Ficar-se amb l’Església és ficar-se amb Crist. Estimar l’Església és estimar Crist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La mística Marthe Robin va profetitzat que vindria “una nova Pentecosta d’amor”. Abans de la primera Pentecosta els temps van ser difícils; els apòstols s’havien d’amagar. Ja en el seu temps (1902-1981), la Marthe va dir: “anem cap a l’agonia”. Sí, l’Església segueix l’Anyell …
Maria ens convida a ser un de sol amb la seva ànima de mare, especialment en aquestes hores difícils quan tantes misèries esdevenen en el mateix si de l’Església. Maria no ens demana que les neguem, sinó que ens convida a patir amb Ella, per amor a Jesús, en el profund silenci de la veritable compassió. El seu cor maternal, traspassat per una espasa de dolor com l’hi havia profetitzat l’ancià Simeó, espera la resurrecció. Estem convidats a plorar en silenci amb Ella, tot esperant, com Ella, el moment de la victòria que s’aproxima a passos de gegant. Si l’Església d’avui dia està en agonia és un bon senyal; vol dir que la seva restauració és a prop!

No és el moment de llençar la tovallola. És l’hora de la perseverança dels sants!

3. Per guanyar el cor dels sacerdots. Coneixen el jove Marcel Van de Vietnam? (1928-1959) Va viure una gràcia excepcional que ens podria fer morir d’enveja! En efecte, des dels 14 anys Santa Teresina es va cuidar personalment de formar-lo en la vida espiritual! Mai la va veure físicament perquè ella se li manifestava en forma d’una veu audible que el va conduir pas a pas cap a la santedat.
Teresina havia somiat anar a evangelitzar al Vietnam, però el seu carisma era un altre; havia de viure aquell foc diví que la cremava per les ànimes d’una manera més amagada. Teresina va definir així la seva vocació: “Al cor de l’Església, la meva mare, jo seré l’amor”.

 

 

 

 

 

 

 

Sembla que ella va trobar en el petit Van l’ànima apropiada, capaç de viure amb ella i sota la seva tutela l’aventura sublim de la intimitat amb el Senyor Jesús i totes les exigències que impliquen la salvació de les ànimes.
En Van tenia la frescor i l’esperit d’un nen. Des de la seva adolescència dialogava amb Jesús i els seus diàlegs -redactats en el seu Diari- són realment commovedors. La tendresa de la innocència es barreja amb magnífiques revelacions. En Van ens revela la increïble proximitat de Jesús en la nostra vida quotidiana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesús i Teresa van conduir a Van fins al punt de lliurar la seva vida pels sacerdots i perquè els no creients trobessin el camí de la fe. En un Vietnam del Sud sacsejat per l’amenaça de la invasió comunista, Van va decidir viatjar a Vietnam del Nord “perquè allà hi hagi algú que estimi el Bon Déu enmig dels comunistes”. Allà el van arrestar el 1956 i el 10 de juliol de 1959 va morir de fam al fons d’una presó al nord de Hanoi. Tenia 31 anys. (Veure PS 3)

Aquests són alguns dels extractes dels seus escrits, dels seus diàlegs amb Jesús. Escoltem les seves paraules sobre la seva vocació personal i també el que ens explica de Jesús sobre els sacerdots.

Jesús: “Al cel et donaré la missió d’ajudar a la teva germana gran, Teresina, a inspirar al món la confiança en el meu amor”.

Teresina: “Germanet, alegra’t i gaudeix de formar part dels “apòstols de l’Amor de Déu”, que tenen el privilegi d’estar amagats al cor de Déu per ser la força vital dels Apòstols missioners. Oh! Germanet, pot haver-hi una felicita més gran que aquesta? Tu, germanet, sempre tindràs la tasca de ser l’Apòstol amagat de l’Amor”(Autobiografia 652)

Els sacerdots

Marcel: Nen Jesús, digues, per què estimes tant els sacerdots? Cada vegada que parles d’ells veig que ho fas amb un gran respecte.

Jesús: “És perquè els sacerdots són realment uns altres Jo mateix. La seva dignitat és superior a la de la meva Mare. La dignitat de la nostra Mare Maria no iguala a la dels sacerdots. No obstant això, Maria és més poderosa, perquè és la meva mare; per tant, els sacerdots en ser altres Jo mateix, també són fills de Maria. Al Cel, l’ànima d’un sacerdot serà objecte de la veneració de tots els sants i totes les santes, també de la meva Mare. Germanet, ja estàs cansat, oi? Vés a descansar. Seguiràs escrivint un altre dia “(Col·loquis 478)

“Molts sacerdots utilitzen el meu nom per portar a la perdició a un gran nombre d’ànimes. Prega per aquests sacerdots infeliços. Continuo estimant-los i els espero. Fill meu! Estima’m en comptes d’ells … “(Col·loquis 10)

“Hi ha una cosa però que em consola una mica i és que molts sacerdots encara saben estimar-me … Veritablement, aquests sacerdots formen com un escut al meu voltant que em protegeix contra els trets provinents dels sacerdots infeliços… Tinc una predilecció especial per aquests sacerdots bons, fixo en ells la meva mirada, m’alegro amb ells i no deixo de ser el seu sosteniment i guia. Els omplo de beneficis; estan sempre al meu costat, sense allunyar-se mai de mi. Fill meu, Busca’m aquests sacerdots! (Col·loquis 11)

Jesús:“Fill meu, petit apòstol del meu amor, si et fes veure el dolor que em causen diàriament els sacerdots per la seva conducta cap a mi, potser em demanaries que castigués immediatament a aquells sacerdots infeliços. Apòstol del meu amor, intenta pregar i imposar-te petits sacrificis per consolar el meu Cor. Oh petitó meu, si els mateixos sacerdots es rebel·len contra mi, on anirà el meu amor a buscar una mica de consol? Per tant, prega, fill meu, com si haguessis de patir tu mateix la meva dissortada sort “. (Col·loquis 25)

“Petit apòstol del meu amor, per escapar a les insídies que em llancen els pecadors, em refugio en els sacerdots i els imploro que em socorrin. Després els prego que consolin el meu amor menyspreat. Quina dissort!

Entre ells n’hi ha que, sense cap mirament, em fan fora de casa demostrant d’aquesta manera que no és apropiat que els manifesti el meu amor i que les meves paraules d’amor són exagerades. Aquesta conducta fa que les ànimes que els han estat confiades perdin la seva confiança en mi. Petit apòstol del meu amor, res no em traspassa tant el cor com veure que es perd la confiança en mi. Davant d’aquesta situació, he de refugiar-me en les ànimes petites i una vegada instal·lat en elles, les reconec com les meves esposes, les prenc al meu servei i els hi confereixo la dignitat de mares de les ànimes a les que vull salvar. Les engalano amb marques d’amor, fins i tot els hi faig conèixer la meva dissort”. (Col·loquis 27)

“Petit amic del meu amor, ja que formo una sola cosa amb tu, has de patir tal com jo pateixo els tractes que m’infligeixen. Per consolar el meu amor i expiar els pecats que els sacerdots no paren de cometre contra mi, accepta de tot cor els sofriments que t’envio, en lloc de les alegries i dolçors que t’hauria d’oferir” (Col·loquis 29).

“Et demano tots aquests sofriments amb l’única intenció d’associar-te a mi en l’obra de la santificació dels sacerdots perquè, d’acord amb la seva vocació, treballin ardentment per instaurar el regnat de l’Amor en el cor dels homes”. (Autobiografia 867)

Jesús: Avui has de pregar pels sacerdots; intercedir per aquests sacerdots que es troben perduts, lluny de l’Amor i que caminen descalços en el fang del pecat … Oh, germanet, roman avui prop de la creu, abraça els meus peus i no deixis de repetir: “Oh, Jesús, t’estimo pels sacerdots que no t’estimen. Fes que el teu Amor penetri sense cap obstacle fins el més íntim del cor dels sacerdots”. (Col·loquis 477)

Els plàtans, 8 d’abril de 1946 (per comprendre l’esperit de nen d’en Van)

Marcel: Ahir durant el dinar, li vaig preguntar al nen Jesús el següent: “Nen Jesús, en el teu temps menjaves plàtans? Ell em va respondre rient: “Marcel, no vaig pas baixar a la Terra per menjar plàtans”. Però després, accedint al meu desig va afegir amb un to més condescendent: “Mai no vaig menjar plàtans; hi ha moltes coses que tu menges que mai no vaig menjar. No obstant això, quan tu menges alguna cosa, és com si en mengés jo mateix perquè els dos som un”. Em vaig posar molt content de sentir parlar així al Nen Jesús i em vaig menjar dos plàtans. (Col·loquis 397)

El 10 de juliol, festa de Van, va coincidir justament amb el Recés dels Sacerdots a Medjugorje. Que pugui acompanyar-los en els camins difícils que els toca transitar i els inspiri el desig fervent de santedat, per atraure moltes ànimes cap a Déu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Quan el vident Ivan és a Medjugorje rep els sacerdots que desitgin pregar amb ell a la seva capella durant el moment de l’aparició. El mes passat, un dels nostres amics sacerdots va tornar d’aquesta trobada radiant d’alegria. En efecte, patia d’una angoixa persistent que li va desaparèixer durant l’aparició!

Per descomptat, aquestes gràcies no són ni automàtiques ni màgiques, perquè Déu dóna el que vol, a qui vol i quan vol. No obstant això, sempre és bo de demanar la intercessió de la Mare de Déu! El seu Fill Jesús no li pot negar res ja que ella tampoc no li ha negat mai res. Com Jesús, Maria sap quines són les nostres necessitats més profundes i el moment més apropiat de concedir-nos-les. Una pregària sincera és sempre escoltada en el temps de Déu.

Estimada Mare de Déu, volem viure amb tu. Volem aprendre de tu la veritable fe, aquesta fe que, segons les teves mateixes paraules, ens permet ser feliços malgrat tot i començar a viure a la Terra la felicitat del Cel.

Germana Emmanuel +
Ctat de les Benaurances

PS 1. Quina alegria d’haver tingut al vident Ivan recentment a Medjugorje! La nit del 5 de juliol, Maria li va donar aquest missatge a dalt el Podbrdo, on havíem estat convidats:
“En aquest temps, desitjo convidar-vos especialment a que us decidiu per Déu. Poseu a Déu en el primer lloc de la vostra vida, a les vostres famílies. Avui dia, en aquest món materialista i de tot el que ens allunya del meu Fill, decidiu-vos per mi! Visqueu els meus missatges! Desitjo continuar guiant-vos, conduint-vos al meu Fill. En Ell trobareu la pau veritable. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

PS 2. El Festival de Joves a Medjugorje, tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost. Afanyeu-vos a fer les vostres reserves!
També a Medjugorje hi haurà un Festival per a francòfons organitzat per Ràdio Maria del 22 al 26 d’octubre, en el que hi intervindran el pare Marinko, rector de Medjugorje, el pare Mattieu Rei, el pare Marie-Michel, sor Emmanuel, etc. Informacions a: https://www. festivalradiomaria.fr/

PS 3. Marcel Van,
Autobiografia : Marcel Van – Œuvres Complètes, t. 1, Amis de Van, 456 p. 19,50

Marcel Van, Colloques : Marcel Van – Œuvres Complètes, t. 2, Amis de Van, 472 p. 19,50 €

Marcel Van, Correspondances : Marcel Van – Œuvres Complètes, t. 3, Amis de Van, 575 p. 19,50€

Marcel Van, Autres écrits : Marcel Van – Œuvres Complètes, t. 4, Amis de Van, 367 p. 19,50 €

Lloc d’amics de Van : https://www.laboutiquedevan.com/shop-papersMaterial  en francès.
PS 4. La vident Vicka està una mica millor, però ha de seguir descansant. Ha anat a passar uns dies a la vora de l’Adriàtic amb la seva família …

PS 5. Des del 8 de juliol, per disposició oficial de Mons. Henryk Hoser, enviat pontifici per al Santuari de Medjugorje, només es permetrà la comunió a la boca i ja no a la mà.

PS 6. Les nostres properes missionsseran a Espanya al setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia al novembre. A Hong Kong al juliol de 2020. Que les vostres pregàries ens acompanyin per una abundant collita espiritual! Moltes gràcies!

PS 7. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 8. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visita el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS11. Novetat! La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS12. Mireu les nostres presentacions a YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS13. Podeu baixar-vos material MP3s de la Germana Emmanuel!
https://sremmanuel.org/product-category/download/

16 de juny de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juny de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, només amb un cor pur i obert podreu conèixer realment el meu Fill i fer que tots els qui no coneixen el seu amor, el coneguin a través vostre. Només l’amor us farà comprendre que Ell és més fort que la mort, perquè el veritable amor ha vençut la mort i ha fet que la mort no existeixi.
Fills meus, el perdó és la forma més sublim d’amor. Vosaltres, apòstols del meu amor, heu de pregar per ser forts en l’esperit i poder comprendre i perdonar. Vosaltres, apòstols del meu amor, amb la comprensió i el perdó doneu exemple d’amor i de misericòrdia. Poder comprendre i perdonar és un do per el que cal pregar i que cal també cultivar. Quan perdoneu demostreu que sabeu estimar.
Mireu fills meus amb quin amor tan gran us estima el Pare Celestial, amb quina comprensió, perdó i justícia; com em dóna a vosaltres, com a Mare dels vostres cors. Heu-me aquí, en mig vostre, per beneir-vos amb la benedicció maternal, per convidar-vos a la pregària i al dejuni, per dir-vos que cregueu, que tingueu esperança, que perdoneu, que pregueu pels vostres pastors, i sobretot, que estimeu sense mesura. Fills meus, seguiu-me. El meu camí és el camí de la pau i de l’amor, el camí del meu Fill. És el camí que porta al triomf del meu Cor. Us en dono gràcies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tal com passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar l’enllaça del vídeo de l’aparició de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats en el seu moment. L’obediència sempre atrau benediccions!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. El 23 de juny celebrarem la Festa de Corpus Christi

Si em proposés compartir tots els testimonis de conversions de persones que han tingut l’experiència de la presència real de Jesús en l’Eucaristia -algunes de forma absolutament inesperada- podria escriure un tot un llibre!

Qui ve a Medjugorje no creient en la Presència Real no pot fer altra cosa que meravellar-se davant els milers de fidels congregats al voltant de la Rotonda durant les adoracions nocturnes al Santíssim Sagrament exposat a l’altar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els dimonis saben perfectament davant qui estan!

No tenen cap mena de dubte de la presència de Crist en l’hòstia Consagrada. Per què tremolarien davant d’un tros de pa petit? És freqüent sentir crits inhumans d’alguns posseïts que udolen blasfèmies durant l’Adoració, particularment en el moment de la Benedicció Eucarística. No tinc cap intenció de citar el contingut d’aquests improperis però, tal com està relatat en l’Evangeli, Satanàs i els seus àngels caiguts es manifesten concretament, aterrits davant d’Aquell qui els ha vençut a la creu.

Això també sol passar en el moment de les aparicions de la Mare de Déu a la Mirjana el dia 2 de cada mes. Tot sovint l’infern es manifesta davant l’arribada d’Aquella que ha rebut el poder i la missió d’aixafar el cap de la serp. Conec molts antics no-creients que, esglaiats davant l’evidència i l’aferrissat combat espiritual, han començat a creure en Déu.

Alguns místics han rebut el coneixement íntim de la presència de Jesús en l’hòstia. A Châteauneuf de Galaure (Drôme, França) un sacerdot li havia anat a portar la comunió a la mística Marthe Robin. Després d’una breu salutació, ella li va dir: “Pare, Jesús no és aquí!” El sacerdot la va tranquil·litzar dient-li que sí, que era a la petita teca que portava; però la Marthe va insistir: “No, pare, Jesús no hi és”. El sacerdot, per demostrar que Jesús hi era veritablement, va obrir la teca i, torbat, es va disculpar amb la Marthe. Efectivament, havia agafat la teca però s’havia oblidat de col·locar-hi la Sagrada Forma!

Genolls bloquejats! A Medjugorje, quan les aparicions encara tenien lloc al presbiteri, un dels nostres sacerdots amics de Nova York, el famós pare Albert Shamon, va aconseguir per mitjà del pare Slavko poder assistir a l’aparició dels vidents. Portava el Santíssim Sagrament perquè acostumava a visitar malalts. Quan la Mare de Déu es va fer present va voler agenollar-se, però tots els seus intents van ser inútils. Malgrat els seus esforços, els seus genolls van romandre bloquejats. Va quedar molt intrigat per aquell fet perquè va comprovar que durant les misses els seus genolls es doblegaven amb normalitat. El fenomen va tornar a repetir-se els dos dies següents. Al tercer dia, li va preguntar a la Mare de Déu per què els seus genolls no li responien en el moment de l’aparició i la Mare de Déu li va fer comprendre: “No vull que el meu Fill s’agenolli davant meu!”.

El pare Shamon marxà de Medjugorje convençut de l’autenticitat del que succeïa allà.

El 6 de juny, en una capelleta d’adoració perpètua a Reconquista (Argentina) una dona, l’Elena, coneguda d’amics nostres, pregava en silenci. És una dona molt senzilla, fervorosa i humil. Va voler filmar el Santíssim Sagrament exposat davant d’ella i va deixar l’aplicació del seu mòbil oberta mentre ella s’inclinava per recollir-se. Eren les 23:15. En aquell moment no va notar res; però quan marxava va descobrir amb sorpresa que la filmació havia deixat plasmat un fenomen extraordinari: en diverses ocasions l’hòstia llançava raigs molt lluminosos i bategava, com es pot apreciar en el vídeo següent:

https://m.youtube.com/watch? feature=youtu.be&v=uUQ2yTDJEyM

Després d’una investigació, els meus amics argentins em van assegurar l’autenticitat d’aquest fenomen; no obstant això, tothom és lliure de creure-ho o no. Per por de que algunes persones comencin a criticar – de vegades sense haver estudiat el fenomen de prop- sempre hi ha el perill de mantenir silenci sobre els signes donats per Déu, així que ho publico aquí per el gaudi d’un bon nombre ànimes.

Davant l’imminent festivitat de Corpus Cristi és bo recordar algunes paraules de Jesús a Sor Faustina:
“Escriu per a les ànimes dels religiosos que és el meu desig de venir als seus cors a la Santa Comunió … (Diari § 1683)
“Desitjo unir-me a les ànimes humanes. El meu gran delit és unir-me amb les ànimes. Has de saber, filla meva, que quan arribo a un cor humà a la Santa Comunió, tinc les mans plenes de tota mena de gràcies i desitjo donar-les a l’ànima, però les ànimes ni tan sols em paren atenció; em deixen sol i es cuiden d’altres coses. Oh, que trist que és per a mi que les ànimes no reconeguin a l’Amor. Em tracten com una cosa morta “(Diari § 1385).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesús es manifesta a la Jelena Valilj. Als anys 80, la Jelena rebia missatges per al grup de pregària de Medjugorje i per al seu creixement personal. Aquestes locucions anaven acompanyades freqüentment de visions interiors de la Mare de Déu i de Jesucrist. (Aquesta gràcia és diferent a la que tenen els 6 vidents que veuen a la Verge Santíssima de forma tridimensional).
Un dia, la Jelena sortia del temple després de la missa i va veure Jesús en la seva passió, malferit, amb el mantell cobert de sang i amb la mirada sumida en una profunda tristesa. Ell li va dir: “Quan les persones em reben a la Santa Comunió tornen al seu lloc, fan el senyal de la creu i m’acomiaden!”. Qui pot comprendre la tristesa de Jesús en ser ignorat o oblidat, quan arriba per donar-se’ns del tot i satisfer-nos amb les seves gràcies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesús li va arribar a dir a Sor Faustina: “Entro en algunes ànimes per reviure la meva passió” (Diari § 1598)

Efectivament, els instruments de la seva passió ja no són els dels seus botxins d’antany sinó els nostres pecats. Si Jesús baixa a una ànima que el rep indignament, que no renuncia al pecat i que trepitja els seus manaments, troba en aquella ànima els instruments de la seva passió. És per això que la Mare de Déu Santíssima no para de convidar-nos a abandonar el pecat per mitjà de confessions sinceres i a retornar a la puresa de cor. Que les nostres santes comunions siguin veritables celebracions per a Jesús!

3. Novetats en procés!Durant aquest últim temps, el Yann Le Goff, el nostre col·laborador francès que dirigeix el “Direct del 3” ha estat filmant moltes petites seqüències sobre diferents missatges, coneguts i no tan coneguts, de la Mare de Déu. He triat uns 50 temes que duren cadascun entre 2 i 4 minuts. D’aquesta manera els joves no tindran la temptació de fer zàping. També hem filmat els 20 misteris del Rosari al Podbrdo i altres llocs clau de Medjugorje que permetran als nostres internautes pregar amb nosaltres des de casa.

Preguem amb els sants àngels perquè protegeixin la part tècnica d’aquests treballs i sobretot al Yann! Aquests mini vídeos es penjaran a YouTube i a d’altres mitjans en el decurs de les properes setmanes. Alguns ja estaran disponibles (en francès) cap a mitjans de juliol perquè es puguin aprofitar durant el temps estival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pels altres idiomes, conservarem les mateixes seqüències en què parlo en francès i la traducció serà subtitulada per evitar veus en off.

4. El llibre ‘El Rosari, un viatge que canviarà la teva vida! s’acaba d’estrenar en francès i inclou les meves meditacions sobre 30 misteris del Rosari: els 20 clàssics i deu de nous, 5 sobre la compassió i 5 més sobre la misericòrdia. Un excel·lent mitjà per conèixer millor les profunditats del Cor de Crist i enriquir la nostra pregària amb contemplacions noves.
En llengua espanyola ja disposem d’un altre opuscle, Contemplació dels misteris del Rosari, amb 10 misteris addicionals: 5 de compassió i 5 de misericòrdia, que seran enriquits i unificats amb aquesta nova aportació en properes edicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, amb el permís que Roma ha donat recentment pel que fa a les peregrinacions, encarà seràs més present entre nosaltres. Així ens mostres que el teu pla continua desplegant-se. Sí, tot el teu pla acabarà per complir-se i més que mai volem servir-te d’instruments!

Germana Emmanuel +
Ctat. de les Benaurances

PS 1.El proper 25 de juny celebrarem el 38è aniversari de les Aparicions!Quin serà el nostre regal per a la Mare de Déu Santíssima aquell dia? Ella ja el té pensat! Te’l xiuxiuejarà en la pregària. Et convidem a rellegir els seus missatges amb deteniment, escoltant-los amb atenció.
La novena en honor a la Reina de la Pau comença el 16 de juny. Aquest butlletí t’arribarà uns dies més tard. Pots començar-la quan el rebis i continuar-la durant els dies posteriors a l’aniversari fins a completar-la; l’important és que la facis des del fons del teu cor, amb tot el teu amor i la Mare de Déu s’alegrarà amb cadascuna de les teves paraules.

PS 2. El Festival de Joves a Medjugorje, tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost. Correu a fer les reserves!
També a Medjugorje hi haurà un Festival per francòfons organitzat per Ràdio Maria del 22 al 26 d’octubre, en el que hi intervindran el pare Marinko, rector de Medjugorje, el pareMattieu Rey, el pare Marie-Michel, la germana Emmanuel, etc.:

https://www. festivalradiomaria.fr/

PS 3. El 25 d’abril Radio María va entrevistar a la Germana Emmanuel. Podeu accedir a l’entrevista (en francès) a:

https://soundcloud.com/ radiomariafrance/2019-05-09- interview-de-sur-emmanuel- maillard

PS 4.Si voleu rebre les homilies i àudios sobre adoració eucarística i de formació del P. Justo Antonio Lofeudo per WhatsApp, doneu-vos d’alta al +34 652 534 292
Per accedir als enllaços i poder-los baixar, entreu a:
https://www.dropbox.com/s/ n49kmx28ooupsly/IVOOX-% 20Enlaces.pdf?dl=0
https://www.dropbox.com/s/ iavufr3yhrq7mhb/YOUTUBE%20-% 20enlaces.pdf?dl=0

PS 5.2.300 persones discapacitades han estat convidades, juntament amb un acompanyant, per la parròquia de Medjugorje a principis de juny. Han estat acollides per famílies del poble de forma gratuïta. Se’ls ha ofert un programa ben bonic. Bon exemple de veritable caritat de part dels fidels de la comunitat parroquial de Medjugorje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 6.  Les nostres properes missions seran a Florència a finals de juny, a la comunitat “Jeunesse Lumière – Itàlia”, a Espanya el setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia el novembre. A Hong Kong el juliol de 2020. Que les vostres pregàries ens acompanyin perquè el Senyor i Maria tinguin una collita espiritual abundant! Moltes gràcies!

PS 7.El proper Direct sobre el missatge del 2 en francès serà el 3 de setembre a les 21:00 (hora de Barcelona). Com cada any, els Direct no es realitzaran durant els mesos de juliol i agost. El del 3 de juny el podeu escoltar a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-juin- 2019-2

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant l’enllaç:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

17 de maig de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de maig de 2019 la Mirjana va rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un grup nombrós de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, amb amor maternal us convido a respondre al gran amor del meu Fill amb un cor pur i obert, amb plena confiança. Jo conec la grandesa del seu amor. El vaig portar dins meu -Hòstia al meu cor-, llum i amor del món.
Fills meus, que jo em dirigeixi a vosaltres també és un signe de l’amor i de la tendresa del Pare Celestial, un gran somriure ple de l’amor del meu Fill i una invitació a la vida eterna.
La sang del meu Fill va ser vessada per amor a vosaltres. Aquesta sang preciosa és per a la vostra salvació, per a la vida eterna. El Pare Celestial ha creat l’home per a la felicitat eterna. No és possible que moriu vosaltres que coneixeu l’amor del meu Fill, vosaltres que el seguiu. La vida ha vençut: el meu Fill és viu! Per això, fills meus, apòstols del meu amor, que la pregària, en la seva forma més elevada, us mostri el camí i la manera de difondre l’amor del meu Fill. Fills meus, quan procureu viure les paraules del meu Fill, també esteu pregant. Quan estimeu les persones amb les que us trobeu, esteu difonent l’amor del meu Fill. L’amor és el que obre les portes del Paradís.
Fills meus, he pregat per l’Església des dels seus inicis. Per això també us convido a vosaltres, apòstols del meu amor, a pregar per l’Església i pels seus servidors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Us en dono gràcies!

D’ara endavant ja no podrem publicar l’enllaç de l’aparició a la Mirjana a cap web associat a Medjugorje ja que les autoritats així ho han demanat. Així doncs, ens acontentarem amb una foto de la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Centrals atòmiques? La Mare de Déu ha donat un missatge molt important que podria passar desapercebut, però que ens dóna una clau per als temps en què vivim, temps de gràcia i de misericòrdia i també temps de durs combats. Fa referència a la creació de grups de pregària que constitueixen i constituiran cada vegada més l’entramat de l’Església del futur. “Estimats fills, renoveu la pregària a les vostres famílies i formeu grups de pregària; d’aquesta manera experimentareu alegria a la pregària i la comunió fraterna. Tots els qui preguen i pertanyen a grups de pregària tenen el cor obert a la voluntat de Déu i donen testimoni joiós del seu amor”.

 

 

 

 

“Estimats fills, veig que els grups de pregària són forts i a través d’ells puc percebre que l’Esperit Sant actua en el món” (25-6-2004), i també “Veig que els qui pertanyen a un grup de pregària estan oberts a la voluntat de Déu” (09.05.2000).

Més que mai aquests petits grups de pregària que floreixen aquí i allà com a fruits de Medjugorje (i d’altres realitats de l’Església) són importants, sempre i quant en ells s’hi trobi la unió dels cors. La Mare de Déu insisteix molt sobre la unió entre els membres d’un grup perquè d’aquesta manera, diu Ella, el grup de pregària “és més poderós que una Central Atòmica” (missatge donat a Jelena per al grup d’oració).
Si aquests grups són humils i fervorosos formen un teixit vital per a l’Església. Pel fet de ser humils són invisibles per a l’enemic i atreuen grans benediccions sobre el món. Des dels primers anys de les aparicions, la Verge ha volgut formar el seu propi grup de pregària a Medjugorje. Ella també desitja que hi hagi una capella d’adoració perpètua a cada parròquia.
Segons nombroses estadístiques, l’Església catòlica és la realitat religiosa més perseguida en l’actualitat; és per això que hem d’utilitzar les armes correctes. Tan sols a França, diàriament les esglésies són profanades, les hòsties robades, les creus trencades, les estàtues enderrocades, les parets tacades amb grafitis.
Els nostres temples catòlics -alguns de diversos segles d’antiguitat- es poden haver cremat “casualment” i successivament en el lapse d’uns pocs mesos?

És hora de que ens dediquem a construir les catedrals en els nostres cors, allà on l’enemic no podrà penetrar i on només el Foc de l’Esperit podrà cremar, i ‘cremar’ d’amor! Que aquestes petites “Llars de fervor” (tal com les anomenava la Venerable Marthe Robin) es multipliquin en nombre i qualitat, per contrarestar els atacs de l’enemic i preparar així, juntament amb Maria, la segona vinguda del nostre Salvador i Senyor, Jesucrist!

3. Jean Vanier, l’amic dels benaurats, ens va deixar el 7 de maig. Quan era jove (ja fa molt temps d’això!), vaig fer breus visites a l’Arche, al poblet de Trosly on vivia el Jean Vanier. La meva sorpresa i la meva alegria van ser grans de veure tots aquells homes i dones discapacitats mentals que vivien en pau i amb simplicitat una vida en família ben adaptada per a ells, ajudats per alguns responsables i voluntaris. En Jean tenia un cor gran com la seva alçada! Per la seva acollida dels pobres era digne de les Benaurances, es feia amic de tots els qui Jesús anomena a l’Evangeli: “Feliços els pobres perquè d’ells és el Regne del cel”. En Jean se sentia honrat de poder acollir i servir aquells benaurats, i la seva mirada sobre ells recorda la de la Mare Teresa de Calcula.


 

 

 

 

 

Aquests són alguns consells que acostumava a donar de bon grat:
Accepta la realitat del teu cos. No tinguis por de fracassar.
En una relació, busca temps per preguntar “Com estàs?
Deixa de mirar el teu mòbil; estigues present!
Demana a la gent: Quina és la teva història?
Sigues conscient de la teva pròpia història
Deixa de prejutjar; coneix a la gent
Escolta el teu desig profund i fes-li cas
Recorda que un dia et moriràs …

Adéu, estimat Jean! Prega per nosaltres des d’allà dalt i intercedeix per tots els nens i els joves que estan ferits per la ruptura de les seves famílies. Continua sent l’advocat dels més febles!

4. El Papa Francesc autoritza les peregrinacions a Medjugorje! La notícia ja és mundialment coneguda i ha suscitat una alegria immensa! Fins ara només estaven autoritzades per l’Església les peregrinacions privades, fos quina fos la quantitat de participants. Ara, els pelegrinatges oficials han estat autoritzats i les parròquies i les diòcesis les poden proposar als fidels, tal com passa a d’altres santuaris com ara Lourdes o Fàtima. Tanmateix, això no implica el reconeixement oficial de les aparicions, tal com va subratllar Alessandro Gisotti, director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu el 12 de maig de 2019. Aquestes aparicions encara necessiten ser examinades per part de l’Església. Com que encara se segueixen donant a l’actualitat, aquest examen es pot perllongar un temps. Però el permís per part del Sant Pare per a les peregrinacions oficials és un avenç extraordinari per a Medjugorje i l’acollida de la seva gràcia que li és pròpia. Estem molt agraïts a la Mare de Déu i Reina de la Pau perquè molts dels seus fills que no s’atrevien a venir, ara ho podran fer sense por i podran rebre les gràcies de pau que tant necessiten les seves ànimes!

 

 

 

 

 

 

Atesa l’afluència de pelegrins que visiten Medjugorje cada any (al voltant de 2,5 milions), Mons. Henryk Hoser, visitador apostòlic, ha anunciat que es podrien fer alguns treballs de condicionament del santuari per tal d’ampliar l’espai per a les celebracions litúrgiques i construir una capella més adaptada. Excel·lent iniciativa, per cert, ben necessària!

5. A YouTube, hi trobareu diverses conferències que he fet durant les meves missions, en anglès, francès, italià, alemany i polonès. (Vegeu PS 4).

6.  Novetat! «El Rosari, un viatge que canvia la vida», conté les meves meditacions sobre els 30 misteris del Rosari, els 20 clàssics més 10 de nous: 5 sobre la compassió i 5 sobre la misericòrdia. Una manera excel·lent de conèixer les profunditats del Cor de Crist i d’enriquir la nostra pregària d’una nova contemplació. 13,5 x 21 cm. 15 € www.editions-beatitudes.fr

7. La meva propera emissió en directesobre el missatge del dia 2 serà el 3 de juny a les 21:00. Es pot veure a:

Medjugorje : Direct du 3 Mai 2019 à 21h00. Message du 2

Estimada Mare de Déu, amb aquest permís de Roma pel que fa a les peregrinacions, encarà seràs més present. Així ens mostres que el teu pla continua desplegant-se. Sí, tot el teu pla acabarà per complir-se i més que mai volem servir-te  d’instruments! ”

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

 

PS1. El 17 de maig, la Mare de Déu es va aparèixer a Ivan a la Creu Blava i li va donar el missatge següent:

“Estimats fills, avui també us convido d’una manera especial a resar per les meves intencions, pels meus plans que vull realitzar aquí amb la meva vinguda. Pregueu d’una manera especial per als meus pastors, per a una fe ferma en els meus sacerdots. Gràcies, estimats fills, per haver respost, també avui, a la meva crida.”

PS2. El Festival de la Joventut de Medjugorjese celebrarà de l’1 al 6 d’agost. Afanyeu-vos, reserveu les vostres entrades avui.

PS3. Vols viure l’escola de la nostra Mare a casa?Pots obtenir tot el nostre material des del nostre web: CD, DVD, llibres, xerrades …  a : https://sremmanuel.org/shop/

PS4. Les nostres properes missions seran a Espanya al setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia al novembre. Hong Kong per a l’any que ve. Ens encomanem a les vostres pregàries perquè es produeixi una bona collita espiritual. Moltes gràcies!

PS5. Mireu la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS6. Novetat! La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS7. Podeu veure a YouTube moltes presentacions,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS8. La Mare de Déu es deleix per escoltar-te! Doneu-li alegria al cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la Pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, France.
La vostra carta serà lliurada a un vident, i Maria us respondrà en la pregària.

PS9. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje!
http://www.centremedjugorje.org/

PS10. Descarregueu-vos l’MP3 de la Germana Emmanuel! :
https://sremmanuel.org/product-category/download/

15 d’abril de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 d’abril de 2019, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un grup nombrós de peregrins. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, com a Mare que coneix els seus fills, sé que anheleu el meu Fill. Sé que aspireu a la veritat, la pau, el que és pur i que no és enganyós. Per això jo, com a Mare, per mitjà de l’amor de Déu m’adreço a vosaltres i us convido a pregar amb un cor pur i obert perquè pugueu conèixer dins vostre el meu Fill, el seu amor, el seu Cor misericordiós.
El meu Fill veia la bellesa en totes les coses. Ell busca el bé, fins i tot el bé petit i amagat, en totes les ànimes, per tal de perdonar el mal. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a adorar-lo, a agrair-li contínuament i a ser-ne dignes. Perquè Ell us ha dit paraules divines, les paraules de Déu, paraules que són per a tots i per sempre.
Per això, fills meus, visqueu la joia, la serenitat, la unitat i l’amor mutu. Això és el que necessiteu en el món d’avui. Així sereu apòstols del meu amor i donareu bon testimoni del meu Fill. Moltes gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch?v=rwPwV6kOlro


 

 

 

 

 

 

 

 

2. El forat de l’agulla? Estem a Setmana Santa i volem viure íntimament amb Jesús. Volem apropar-nos a Ell més que mai! Però, com podem fer-ho perquè estiguem junts amb Ell en el moment de la resurrecció? Sant Joan de la Creu explica que és difícil pujar a una muntanya alta tot portant una càrrega pesada. I tal com va dir també Sant Pau abans que ell, és difícil que un corredor olímpic guanyi un trofeu si no va lleuger d’equipatge. També Jesús ho va expressar clarament a l’Evangeli: “és més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla que no pas que un ric entri al Regne de Déu.” (Mt 19:24).

Per tal d’interpretar correctament aquestes paraules de Crist, hem de mirar enrere en el seu temps. Efectivament, el seu públic sabia el que era el forat de l’agulla. A Jerusalem hi havia una porta especialment estreta. Aquesta era la porta a través de la qual entraven els camells a la ciutat, però primer se’ls havia de desensellar i deslliurar de les càrregues pesades que portaven en grans cistelles penjades a esquerra i a dreta. El cameller deixava la càrrega a l’entrada de la ciutat, on es classificada segons els seus usos. Aquesta porta era tan estreta que els camells no podien travessar-la de cap manera amb les seves càrregues. A més, s’havien d’agenollar per poder passar. Aquesta porta era coneguda per els jues de l’època com “el forat de l’agulla” degut a la seva estretor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan Jesús va donar aquest ensenyament, tothom va entendre que ningú no podia entrar a la Ciutat Santa, símbol aquí del Regne de Déu, sense renunciar abans a tots els seus pecats i possessions i tot el que impedia i entorpia franquejar la porta estreta, aquell temut i salvífic “forat de l’agulla”.

Avui, el món ens proposa tot el contrari: que acumulem, ens enriquim, ens posem fora de perill mitjançant l’adquisició de bens terrenals, sovint totalment inútils, però recomanats -és a dir, obligatoris- per la moda i la societat de consum. Aquest és l’origen de tanta dependència i de tanta esclavitud! El món ens vol fer creure que la porta que condueix a la salvació és ampla, i per tant, quin sentit tindria viure segons els manaments de Déu? perquè Déu és bo, i per tant tots anirem al Cel! Mentida subtil de la parodia de la falsa misericòrdia! Satanàs és molt bo en distorsionar la Paraula de Déu i fer creure que diu tot el contrari.

El 2 de març passat, la Mare Santíssima ens va demanar que ens examinéssim: “Estimats fills, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida”.On sóc, respecte a Jesús? Estic en condicions de passar pel forat de l’agulla? Les meves cistelles són obstacles massa grans que m’impedeixen arribar al meu estimat Salvador, que em crida amb tanta vehemència?

Quan Jesús parlava a les multituds i curava malalts, multiplicava els pans i expulsava els esperits impurs, jo era allà amb Ell. Quan caminava per sobre les aigües, calmava la tempesta i provocava pesques miraculoses, jo també hi era. Però més endavant, quan va suar sang a causa dels meus pecats, quan es va deixar arrossegar, lligar, condemnar injustament i conduir cap a la creu del suplici, on em vaig amagar? Quines riqueses supèrflues, interiors i exteriors van impedir que el seguís fins al final, en el moment en què es va quedar sol a les mans dels seus botxins? On era jo quan ja ningú el defensava i Ell vessava la seva sang per salvar-me?

Benvolguts germans i germanes, que aquesta Setmana Santa ens permeti revisar les nostres vides i treballar per desfer-nos de tot allò que no passarà per la porta del Cel, que segueix essent estreta. Que la contemplació amorosa de la passió de Crist fongui les nostres càrregues pesades i ens permeti celebrar la seva Resurrecció amb un cor alliberat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Acabo de tornar de 4 missions precioses, a Itàlia, Alemanya, Àustria i Polònia, aprofitant la tranquil·litat de Medjugorje per poder-me allunyar d’aquest poblet beneït. Gràcies a tots els que heu pregat i seguiu pregant per aquestes missions! Em meravello quan m’assabento que aquest o l’altre han fet una Novena d’adoració, un dejuni especial, vetlles de pregària o altres sacrificis perquè aquests viatges missioners portessin fruits duradors al cor de les persones que es van acostar a escoltar els missatges. També vaig sentir el gran amor de la Gospa, que va obrir portes a vegades inesperades a les nostres missions. Però som pocs els que donem testimoni! Demanem al Pare Celestial, com Jesús ens ha demanat, que enviï més treballadors a la sembra! Avui, en vista dels temps actuals tan angoixants, “la collita és abundant i els treballadors són pocs”.

4.  Moltes de les meves conferències durant les nostres missions ja les podeu escoltar a Youtube en Italià, Anglès, Francès, Alemany i Polonès.

5. Abans de celebrar la resurrecció de Crist el diumenge de Pasqua, no oblidem la meravellosa novena de la Divina Misericòrdia, que el mateix Jesús va dictar a Santa Faustina. Començarà el divendres sant,19 d’abril i finalitzarà el diumenge 28, a la festa de la Divina Misericòrdia.Heus aquí el que Santa Faustina escriu en el seu Petit Diari:

“Jesús m’ordena que faci una novena abans de la festa de la Misericòrdia, i avui he de començar-la per a la conversió del món sencer i per al reconeixement de la Divina Misericòrdia…. Perquè cada ànima exhali la meva bondat. Desitjo la confiança de les meves criatures. Convido a les ànimes a confiar en la meva misericòrdia insondable. Que les ànimes febles i pecadores no tinguin por d’apropar-se a mi, perquè fins i tot si tinguessin més pecats que grans de sorra hi ha al món, tot s’enfonsaria en l’abisme de la meva misericòrdia.” (Diari de Santa Faustina, § 1059).

“Filla meva, parla al món sencer de la meva inconcebible Misericòrdia. Desitjo que la Festa de la Misericòrdia sigui refugi i empara per a totes les ànimes, especialment per als pobres pecadors. Aquell dia estan obertes les entranyes de la meva Misericòrdia. Vesso un mar de gràcies a aquelles ànimes que s’apropen a la Font de la Meva Misericòrdia. L’ànima que es confessi i rebi la Santa Comunió obtindrà el perdó total de les culpes i les penes. Aquell dia s’obren totes les comportes divines a través de les quals flueixen les gràcies. Que cap ànima no tingui por d’apropar-se’m, fins si els seus pecats siguin com l’escarlata. La meva misericòrdia és tan gran que en tota l’eternitat no la penetrarà cap intel·lecte humà ni angèlic. Tot el que existeix ha sortit de les entranyes de la meva misericòrdia. Cada ànima meditarà el meu amor i la meva misericòrdia durant tota l’eternitat. La Festa de la Misericòrdia ha sorgit de les meves entranyes. El meu desig és que se celebri solemnement el primer diumenge després de Pasqua. La humanitat no tindrà pau fins que no es dirigeixi a la font de la meva misericòrdia”. (Diari de Sta. Faustina, § 699).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La indulgència plenària promesa per Jesús a través d’aquesta Novena que l’acompanya és una gràcia excepcional donada al nostre temps que és excepcionalment atacada pel maligne. Comprenguem aquesta gràcia i donem-la a conèixer a tothom! Moltes ànimes turmentades esperen desesperadament aquestes bones notícies per poder renéixer!

6.  El proper Direct del missatge del dia 2, en francès, serà el 3 de maig a les 9pm. El del dia 3 d’abril es pot veure a:

Medjugorje : Direct du 3 Avril 2019 à 21h00

Estimada Gospa, en aquests dies sants, més que mai ens agafem fort a la teva mà materna, perquè puguem seguir amb amor el teu Fill Jesús, que ens fa passar de la mort a la vida! Uneix els nostres cors al teu Cor Immaculat, per poder-lo adorar i consolar amb tu!

Germana Emmanuel +

Última hora … Oh Maria, la teva catedral es crema. La teva fletxa s’ha incendiat.
Quantes vegades vaig participar en la Missa a la teva preciosa catedral quan era estudiant! No puc parar de plorar.

 

 

 

 

 

 

 

 

PS1: El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost.
Joves, és una bona elecció! El Festival de Joves a Medjugorje, una trobada que no us podeu perdre. Afanyeu-vos a fer les vostres reserves!

PS2. “El millor llibre de la Germana Emmanuel!”  El llibre Escandalosa misericòrdia. La segona edició ja és a punt.
Encarrega’l!  https://sremmanuel.org/product/scandalous-mercy-god-goes-beyond-boundaries/

PS3. El concepte d’aquesta porta era evident des dels primers textos hebreus esmentats pels Pares de l’Església, Sant Jeroni, ….. vegeu-lo en anglès:
http://www.ewtn.com/vexperts/showmessage_print.asp?number=291823&language=en

PS4. Nou! La germana Emmanuel a Instagram: 
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS5. Vegeu les nostres presentacions a YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS6. La Mare de Déu t’espera per escoltar-te! Doneu alegria al vostre cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta serà lliurada a un vident i Maria us respondrà en la pregària.

13 de març de 2019 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 de març de 2019, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a al seu hostal, en presència d’un grup força nombrós de gent. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, us anomeno “apòstols del meu amor”, us mostro el meu Fill, que és la veritable pau i el veritable amor. Com a mare, per la gràcia de Déu, desitjo conduir-vos cap a Ell. Fills meus, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida.
Fills meus, us convido a comprendre que és gràcies al meu Fill, al seu amor i al seu sacrifici, que viviu. Li demaneu que sigui misericordiós amb vosaltres, i jo us convido a vosaltres a ser misericordiosos. Li demaneu que sigui bo amb vosaltres i que us perdoni però, fills meus, fa tant de temps que us prego que perdoneu i estimeu totes les persones que trobeu! Quan comprengueu les meves paraules amb el cor, comprendreu i coneixereu l’amor veritable i podreu ser apòstols d’aquest amor, els meus apòstols, estimats fills meus. Us en dono gràcies” (La Mare de Déu estava trista).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=t9bRDjbW25U

2- No us perdeu a Sant Josep! En plena novena, abans de la seva festa del 19 de març, seria bo rebre anticipadament les gràcies que ell somia regalar-nos en abundància!
Us comparteixo un fet que testimonia, entre tants altres, la bondat del nostre estimat Sant Josep:

En una parròquia d’Eslovàquia, en un hivern molt cru, un sacerdot no tenia llenya per escalfar-se. Havent experimentat freqüentment els favors de sant Josep en moments de penúria, li va pregar que el proveís de llenya. No obstant això, la llenya no arribava. Sabent que a sant Josep li agrada que el tractin amb humor, al sacerdot se li va ocórrer dir-li: “Sant Josep, veig que no em dónes el que t’he demanat. És cosa teva … però et recordo que la gran imatge teva que hi ha a l’església, davant la qual tants fidels vénen a resar-te, és de fusta massissa! “Sembla que sant Josep va captar aviat el missatge subliminal, perquè la llenya va arribar gairebé de seguida! Per què fer-se cremar viu quan podia trobar una solució millor! (Lletanies al PS 1)

Oració de Lleó XIII a Sant Josep: A tu, benaurat Sant Josep, acudim en la nostra tribulació; i després d’invocar l’auxili de la teva Santíssima Esposa, confiats també sol·licitem la teva protecció. Per l’afecte que et va unir a la Immaculada Mare de Déu, i per l’amor paternal amb què vas abraçar el Nen Jesús, et supliquem humilment que miris amb ulls de gràcia l’herència que Jesucrist va obtenir amb la seva sang, i amb el teu poder i auxili socorris les nostres necessitats.

Protegeix, Providentíssim Custodi de la Sagrada Família, la descendència escollida de Jesucrist; allunya de nosaltres tota màcula d’error i corrupció i assisteix-nos des del Cel. Alliberador nostre poderós, en aquesta lluita contra el poder de les tenebres, així com en altre temps vas deslliurar al Nen Jesús de l’imminent perill de la mort, defensa ara l’Església Santa de Déu dels paranys dels seus enemics i de tota adversitat, i protegeix-nos a cadascun de nosaltres amb la teva empara perpetua, perquè seguint el teu exemple i sostinguts pel teu auxili puguem viure santament, morir piadosament i aconseguir la felicitat eterna al Cel. Amén.

 

 

 

 

 

 

 

 

3- Els nens ens fan fondre d’amor!Una mare va compartir amb mi la seva alegria sobre el seu fill Carlo de 9 anys (que té un lleuger problema d’autisme): “He arribat a la conclusió que a casa vivim trossets de Cel. Aquest matí m’he aixecat amb un refredat d’aquells sonats i veig que en Carlo se m’acosta amb la Bíblia a les mans i em diu que està buscant la “poció màgica” per curar-me. Li he respòs: ‘En aquest llibre no hi trobaràs “conjurs”, sinó més aviat respostes i remeis a tots els mals’.
Llavors em diu: ‘Jesús m’ha dit que llegís fins a la primera carta als Tessalonicencs!’ Després, una mica desanimat, afegeix: ‘Però, com ho faré per llegir tots aquests llibres?’ Li dic: ‘Potser no cal que els llegeixis tots d’una tirada avui! Pots anar-ne llegint un trosset petit cada dia’. I em contesta, exultant d’alegria: ‘Síiii! De fet Jesús m’ha dit que llegís! Li he preguntat com havia sentit la veu de Jesús i em respon: ‘En el meu cor; quan li he preguntat si havia d’agafar la Bíblia perquè et curessis, m’ha dit: Certament!
El petit Carlo, quan va a missa, porta un quadern on hi escriu el que no acaba d’entendre de l’homilia. Quan acaba la celebració, se’n va a la sagristia per interrogar els sacerdots que ja el coneixen i amb molt de gust li responen les preguntes. Després diuen, picant l’ullet: ‘Almenys hi ha algú que escolta les nostres homilies!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- Una aparició particular. El 18 de març, la Mare de Déu s’apareixerà a la Mirjana amb la finalitat de pregar per “aquells que encara no coneixen l’amor de Déu”. “Quan vosaltres pregueu pels no-creients, ens diu Maria, pregueu pel vostre futur i pel futur dels vostres fills. Perquè el mal entra al món per mitjà dels no-creients”. I la Mirjana afegeix:” Si veiéssiu les llàgrimes que baixen pel rostre de la Mare de Déu a causa dels no-creients, pregaríeu diàriament per ells. Cada vegada que pregueu per ells, eixugueu les llàgrimes de la cara de la Mare de Déu!” Així doncs, tenim una manera concreta de consolar la nostra Mare del Cel, a qui la Mirjana va veure molt trista el 2 de març passat.

 

 

 

 

 

 

 

 

5- “Rumiar” la Paraula de Déu! No som realment conscients del tresor immens que tenim en la Paraula de Déu! Una Paraula viva, que crea i recrea, una Paraula que sana i engendra la pau. Un regal que ens ve directament del Cel! Quan em vaig convertir a l’edat de 25 anys i Jesús em va treure de les tenebres espesses en les que em trobava, va haver de vessar una bona dosi d’Esperit Sant per tornar-me a la vida. En els dies següents, vaig experimentar una cosa absolutament sorprenent: obria l’Evangeli i les lletres del llibre no eren només paraules escrites en negre, com les veiem habitualment, sinó que una espècie de flames de foc sortien d’aquestes lletres i em fascinaven. No podia allunyar els meus ulls d’aquests textos perquè aquelles flames, curiosament, també eren un aliment. Desitjava aquest aliment i el devorava amb felicitat. Aquesta experiència es va perllongar durant algunes setmanes; després vaig recuperar el meu lloc entre “els cristians normals”. Però ara sé que, tot i que de vegades aparentment la Paraula no em diu res, en realitat m’està nodrint secretament i em fa viure la vida de Déu.

Alguns dies després de la meva conversió, participava en una assemblea de pregària carismàtica a París, allà mateix on havia recobrat la vida. Estava asseguda al costat de la Martine, la cofundadora de Emmanuel juntament amb el Pierre Goursat, (en vies de ser beatificat). Tot d’una em vaig notar angoixada i vaig pensar: “I si les tenebres em tornessin a embolcallar i caigués novament en l’estat cruel on em trobava anteriorment?” Llavors amb tot el meu ésser, vaig clamar a Déu en el meu cor: “Oh Jesús, t’ho suplico, que la teva Paraula no m’abandoni mai!” En aquell precís moment, la Martine, amb els ulls tancats, va obrir la seva Bíblia i va començar a llegir el següent passatge: “El Senyor diu encara: «Aquesta serà la meva aliança amb ells: El meu esperit que reposa damunt vostre i les paraules que us he posat als llavis no s’allunyaran mai de vosaltres, ni dels vostres descendents, ni dels seus fills, des d’ara i per sempre. Ho dic jo, el Senyor» (Is 59,21). Us podeu imaginar el goig que va inundar el meu ésser en aquell instant!

Hi ha moltes pàgines d’Internet que permeten llegir i meditar l’Evangeli del dia, visiteu-les!


 

 

 

 

 

6- A Medjugorje, la Mare de Déu instrueix als qui accepten donar-li la mà i emprendre amb Ella el camí de la santedat. La Mare de Déu Santíssima demana especialment que, durant el temps de Quaresma (i d’Advent), cada família i cada comunitat es reuneixi per llegir junts els magnífics textos que ens ofereix la litúrgia i després compartir-los. Així, en descobrir el que un germà o una germana expressa, aquella paraula s’il·lumina de 1000 llums diferents, com les espurnes que es desprenen d’una roca en ser colpejada. El poble jueu anomena a aquestes espurnes “misrashim”. I, per descomptat, la Roca és Déu mateix! Mai no acabarem de descobrir riqueses noves en la Paraula de Déu. Aquest exercici es podria fer en el decurs dels àpats; s’evitarien converses buides i s’elevaria el nivell dels intercanvis, sota la mirada complaguda de la Gospa.

Estimada Gospa, sintonitza els nostres cors amb el teu, perquè pertanyem al grup d’aquells que et consolen i no al dels que et fereixen. En aquest temps de Quaresma, fes que els nostres cors siguin mansuets i humils com el de Jesús, purs i dòcils a l’Esperit Sant com el teu!

Germana Emmanuel +

PS1: Les lletanies de Sant Josep 

Senyor, tingueu pietat de nosaltres,
Crist, tingueu pietat de nosaltres
Senyor, tingueu pietat de nosaltres,
Crist, escolteu-nos
Crist, escolteu-nos
Déu Pare celestial, tingueu pietat de nosaltres
Déu Fill redemptor, tingueu pietat de nosaltres
Déu esperit Sant, tingueu pietat de nosaltres
Santa Maria, pregueu per nosaltres
Sant Josep, descendent de David
Llum dels patriarques
Espòs de la Mare de Déu
Cast Custodi de la Mare de Déu
Pare nodridor del Fill de Déu
Diligent defensor de Crist
Cap de la sagrada família
Josep justíssim
Josep castíssim
Josep prudentíssim
Josep fortíssim
Josep fidelíssim
Mirall de paciència
Amant de la pobresa
Model dels treballadors
Glòria de la vida domèstica
Custodi de les verges
Suport de les famílies
Consol dels miserables
Esperança dels malalts
Patró dels moribunds
Terror dels dimonis
Protector de la santa Església

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
Perdoneu-nos Senyor

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
Escolteu-nos Senyor

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
tingueu pietat de nosaltres

V – L’establí senyor de casa seva
R – I cap de tota la seva heretat
Preguem: Oh Déu, que en la vostra inefable providència vàreu dignar-vos escollir sant Josep espòs de la teva Santíssima Mare, us preguem que ens concediu tenir per intercessor en el Cel el qui venerem com a protector a la Terra. Vos que viviu i regneu pels segles dels segles. Amén

PS2: La salut de Vicka va millorant mica a mica, va poder passar una setmana a Espanya el mes passat amb el seu marit, però encara no està prou forta per rebre peregrins. Continuem pregant per ella!

PS3: Les nostres properes missions seran:

A l’abril a Polònia: l.danilecka@wydawnictwo.pl
Al novembre, a la Índia amb la Jesus Youth Community. Que les vostres pregàries ens acompanyin per a una  bona “collita” espiritual! Moltes gràcies!

PS4. Nou! La germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS5. Vegeu les nostres presentacions a YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS6. La Mare de Déu t’espera per escoltar-te! Doneu alegria al vostre cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta serà lliurada a un vident i Maria us respondrà en la pregària.

PS7. “El millor llibre de la Germana Emmanuel!”  El llibre Escandalosa misericòrdia. La segona edició està llesta.
Encarrega’l!  https://sremmanuel.org/product/scandalous-mercy-god-goes-beyond-boundaries/

14 de febrer de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesus i Maria!

1. El 2 de febrer de 2019, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu al seu hostal, davant d’un petit grup de peregrins. Després va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, l’amor i la bondat del Pare Celestial us donen revelacions que fan que la fe creixi en vosaltres, que la pugueu comprendre i us porti pau, seguretat i esperança. També jo, fills meus, per l’amor misericordiós del Pare Celestial, sempre i novament us mostro el camí cap al meu Fill, cap a la salvació eterna. Però, lamentablement, molts dels meus fills no em volen escoltar, molts dels meus fills dubten. Jo sempre, en el temps i més enllà del temps, he magnificat el Senyor per tot el que ha fet en mi i a través de mi. El meu Fill es dóna a vosaltres, parteix el pa amb vosaltres, us dóna paraules de vida eterna perquè les porteu a tots.
I vosaltres, fills meus, apòstols del meu amor, de què teniu por si el meu Fill està amb vosaltres? Oferiu-li la vostra ànima perquè Ell pugui habitar-hi, i perquè ell faci de vosaltres instruments de fe i instruments d’amor.
Fills meus, visqueu l’Evangeli, visqueu l’amor misericordiós cap als altres i, sobretot, visqueu l’amor cap al Pare celestial.
Fills meus, no esteu units per casualitat. El Pare Celestial no uneix ningú per casualitat. El meu Fill parla a les vostres ànimes i jo parlo als vostres cors. Com a mare us dic: camineu amb mi, estimeu-vos els uns als altres, doneu testimoni. No tingueu por de defensar, amb el vostre exemple, la veritat, la Paraula de Déu, que és eterna i mai no canvia.
Fills meus, el qui obra a la llum de l’amor misericordiós i de la veritat, sempre rep ajuda del Cel i no està mai sol. Apòstols del meu amor, que sempre us reconeguin entre tots els altres per la vostra discreció, pel vostre amor i la vostra serenitat. Jo estic amb vosaltres. Us en dono gràcies!

“LaMirjana va comentar que la Mare de Déu estava trista. Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=SVB-0tvzaJc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Sant Josep busca feina! El 19 de març celebrarem al gran Sant Josep, espòs de la Mare de Déu. A la nostra casa de Beit Lehem tenim la tradició d’oferir-li una trentena, a partir del 18 de febrer fins al 18 de març, resant les seves lletanies (PS1); sense oblidar-nos de proveir-li una agenda ben completa, ja que li agrada tant treballar que no tolera estar desvagat quan es tracta d’obtenir gràcies pels seus protegits.
Sant Josep no podia ser aquell ancià que els artistes representen freqüentment. Havia de ser un home vigorós per poder fugir a Egipte en plena nit amb una joveníssima esposa i un nadó. I, un cop a Egipte, va haver de mantenir la seva família. Les tradicions locals d’aquell país ens el revelen com un home responsable que va haver de fugir dels espies d’Herodes. Aquest, efectivament, en veure que no havia aconseguit el seu objectiu tot i la massacre dels innocents a Betlem, no parava de buscar al petit rei dels jueus a qui tant temia! La Sagrada Família va haver de recórrer milers de quilòmetres durant quatre anys, abans de la mort d’Herodes. Més endavant, a Natzaret, sant Josep va haver de començar novament des de zero una activitat viable per als seus i reprendre el seu bell ofici d’arquitecte/fuster. En el seu taller havia d’aixecar cada dia bigues pesades, taulons, sòcols, carretes, mobles i altres objectes fabricats per ell i portar-los als seus clients. ¿Que no en va aprendre d’ell, Jesús, a portar bigues ben pesades sobre les seves espatlles, preparant-se així per a la seva tan dolorosa marxa cap al Gòlgota?
I encara avui dia li agrada treballar. Aquesta trentena (o aquesta novena) serà per a ell una bona ocasió per omplir-nos de benediccions i mimar-nos una mica!

3. Els que solen interrompre. Alguns pelegrins havien anat a Tihaljina (a 30 minuts de Medjugorje) per resar davant la famosa mare de Déu miraculosa. Per a molts aquesta imatge representa l’emblema de Medjugorje, encara que hagi estat entronitzada en aquell temple abans de les aparicions.
Després de la pregària, una peregrina li va demanar a la meva amiga espanyola, la Teresa, que li fes una foto davant de la imatge amb el propòsit d’immortalitzar aquell moment beneït. Un cop la foto presa, un home es va agenollar davant la imatge i amb el cap entre les mans pregava ferventment. La peregrina, veient que la foto no havia sortit bé, li va demanar a la Teresa que li’n fes una altra. Però ella li va proposar d’esperar per no interferir amb la pregària d’aquell senyor. I l’oració durava, durava i durava, més de 20 minuts … Llavors la peregrina es va impacientar i va dir en veu alta: “Bé, no esperarem la foto eternament, anem-nos-en!”
L’home va sentir aquesta observació i es va aixecar per cedir-los el lloc, demanant disculpes. Van fer una nova foto. Però, quina sorpresa quan la Teresa va veure aquesta segona foto! El rostre tan dolç de la Mare de Déu havia canviat. Expressava un retret silenciós, ben visible en els seus ulls i en la seva boca. La peregrina va comprendre immediatament el missatge. No hauria d’haver interromput mai la pregària d’aquell home per una foto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un dia, Caterina de Siena, quan tot just tenia sis anys i jugava amb el seu germanet, tot d’una se li va aparèixer el Senyor Jesús assegut a la càtedra de Pere i revestit amb els ornaments pontificis. Fascinada per aquesta aparició, la petita Caterina estava immersa en la mirada d’aquest Déu que li parlava i ja la preparava per a la seva gran missió a l’Església. Aquest intercanvi es perllongava des de feia alguns minuts quan el seu germanet, impacientat per no poder seguir jugant, la va treure de la seva contemplació. Ella es va girar i el va renyar, però quan va reprendre la seva oració i va mirar novament en direcció al lloc de l’aparició, ja no va veure més a Jesús. Això la va submergir en una profunda tristesa. Sens dubte, també Jesús hagués volgut continuar el seu diàleg amb ella … Però la distracció havia posat fi a aquest moment de divina intimitat.
Quantes vegades es reprodueix la mateixa escena en els nostres temples! Molt poca gent prega veritablement amb el cor. Llavors, no hauríem d’alegrar-nos de veure algú submergit en una relació amb el seu Déu? Qui sap el que passa entre Déu i l’ànima? Qui sap si Déu no ha previst atorgar un do o una gràcia al seu fill/a en aquell moment? Qui som nosaltres per interrompre un diàleg íntim entre Déu i l’ànima? Aquest diàleg és sagrat. Per descomptat, en cas d’incendi o d’alguna urgència hem d’intervenir, però certament això no succeeix a cada missa!
Un dia estava pregant després de la comunió amb el cap entre les mans. Algú em va colpejar l’espatlla i em va preguntar: “Vostè és la germana Emmanuel?” Confesso que no vaig ser molt amable amb aquella persona, perquè li vaig respondre: “Poc importa qui sóc, però Aquell amb qui intento parlar és Jesús!” De seguida em vaig penedir de la meva reacció que probablement havia ferit a aquella persona. Llavors vaig modificar una mica la meva fórmula i quan l’ocasió es presentà, vaig dir: “Sí, ens veurem de seguida, però abans permeteu-me acabar de parlar amb Jesús que està en el meu cor! I també està en el seu; Per què no li regalem 10 minuts més del nostre temps per parlar amb Ell? “Els fruits són excel·lents!
Un dia, un grup de 8 peregrins em va interrompre; quan els vaig suggerir que preguéssim uns minuts més en silenci, tots ho van fer de bon grat i van rebre tantes benediccions que després ja no tenien ganes d’abandonar el temple!

4.Una confessió memorable! S’aproxima el temps de Quaresma  i voldria publicar aquí un testimoni que arribarà al cor d’aquells que encara tenen dubtes.
Cap a l’any 1840, un home de cognom Rochette tenia un fill esguerrat. Va decidir anar a veure el Rector d’Ars, famós pels miracles que es produïen per mitjà de la seva pregària. La seva dona i el nen el van acompanyar. Ella es va confessar amb el sant sacerdot i va combregar. Però Rochette només tenia una cosa en ment: obtenir la curació del seu fill. Tot i que va entrar a l’església en diverses ocasions, sempre es quedava al final del temple a l’alçada de la pica d’aigua beneïda. Un dia el sant, que acabava de confessar uns sacerdots, va començar a cridar-lo en veu alta. Rochette ni es va immutar. La seva esposa i el fill eren a l’interior de l’església, prop del combregador.
“Tant incrèdul és? li va preguntar el sant rector a la senyora. El va tornar a cridar i, a la tercera vegada, per fi l’home es va decidir a avançar pensant: “No se’m deurà pas menjar viu! I es va dirigir cap on era el Rector d’Ars, darrere de l’altar.
– Som-hi, senyor Rochette, li va dir assenyalant-li el confessionari. ¡Agenolli’s allà!
– És que … no en tinc gaires ganes!
– Comenci!
Incapaç d’oposar resistència a aquest atac tan brusc, el senyor Rochette va caure de genolls.
– Pare, va somicar, fa molt temps que … com deu anys.
– Afegeixi’n alguns més!
– Dotze anys!
– Encara unes miques més! …
– Sí, des del Gran Jubileu de 1826.
– Ara sí! Qui busca sempre troba!
El senyor Rochette es va confessar com un nen després de 14 anys. Va combregar al dia següent juntament amb la seva dona, i el nen va deixar les seves dues crosses a l’església d’Ars perquè ja no les necessitava! (PS2)
“Estimats fills, ens diu la Mare de Déu, no puc ajudar-vos si no viviu els manaments de Déu, si no viviu la Missa i si no us confesseu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. El bisbe de Mostar, Mons. Ratko Peric, de 75 anys d’edat, es jubila. No sabem encara qui el succeirà en el càrrec, però des d’ara mateix preguem per ell, com també pel seu predecessor.

 

 

 

 

 

 

 

 

6. El meu proper Directe del missatge de 2 de març serà el 3 de març a les 9pm, en Francès. El Directe del 3 de febrer el podeu veure aquí:

Medjugorje : Replay du Direct du 3 février 2019 à 21h00

Estimada Gospa, gràcies per recordar-nos que “el Pare Celestial no uneix a ningú per casualitat”. Aquí mateix on vivim, ajuda’ns a lluitar amb força contra el “divisor”! Ajuda’ns a anticipar les alegries del Cel on Déu ho serà tot en tots! Que predomini entre nosaltres l’Esperit de la Unitat!

Germana Emmanuel +

PS 1. Lletanies de Sant Josep
Déu Pare Celestial, (es repeteix)
Déu Fill, Redemptor del món,
Déu Esperit Sant,
Santa Trinitat, un sol Déu.
Santa Maria, pregueu per nosaltres.
Sant Josep,
Il·lustre descendent de David,
Llum dels patriarques,
Espòs de la Mare de Déu,
Custodi puríssim de la Mare de Déu,
Pare adoptiu del Fill de Déu,
Sol·lícit defensor de Crist,
Cap de la Sagrada Família,
Sant Josep just,
Sant Josep cast,
Sant Josep prudent,
Sant Josep fort,
Sant Josep obedient,
Sant Josep fidel,
Mirall de paciència,
Amant de la pobresa,
Model dels treballadors,
Exemple d’amor a la llar,
Custodi de verges,
Empar de les famílies,
Consol dels que sofreixen,
Esperança dels malalts,
Advocat dels moribunds,
Terror dels dimonis,
Protector de la Santa Església,
Anyell de Déu que lleveu el pecat del món, perdoneu-nos Senyor
Anyell de Déu que lleveu el pecat del món, escolteu-nos Senyor
Anyell de Déu que lleveu el pecat del món, tingueu pietat de nosaltres.

PS 2. Extracte de “El cura de Ars”, per Mons. Trochu – Éd. Résiac.

PS 3. Sor Emmanuel anirà de missió des del 20 al 31 de març a Itàlia, Alemanya i Àustria. Preguem perquè sigui motiu d’una bonica collita espiritual. Gràcies!

PS 4. Un rosari per la Vida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper 25 de març, Festa de l’Anunciació i del Nen per Néixer, com ho fem des del 2004, ens unirem en oració a les 18 hores amb la celebració de l’Eucaristia seguida pel Sant Rosari davant del Santíssim a la Catedral Metropolitana de Buenos Aires. Molts fills de Maria, defensors de la vida, s’uneixen a nosaltres des de diferents punts d’Argentina i de tot el món.
Esperem que aquell dia siguem molts els que clamem el Cel!

PS 5. Realitzeu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a casa! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 6. Novetat! Instagram de la Germana Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

18 de gener de 2019 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2019 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava, davant d’un grup important de pelegrins vinguts per l’inici de l’Any Nou amb Maria. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, lamentablement entre vosaltres hi ha molta lluita, odi, interessos personals i egoisme. Fills meus, oblideu tan fàcilment el meu Fill, les seves paraules, el seu amor! La fe s’està extingint en moltes ànimes, molts cors estan sent atrapats per les coses materials del món. Però el meu cor maternal sap que encara n’hi ha molts que creuen i estimen, que intenten acostar-se tot el possible al meu Fill. Cerquen incansablement el meu Fill i d’aquesta manera també em busquen a mi. Són els humils i els mansos, amb els seus dolors i sofriments que suporten en silenci, amb les seves esperances i, sobretot, amb la seva fe. Aquests són els apòstols del meu amor.
Fills meus, apòstols del meu amor, us ensenyo que el meu Fill no només demana pregàries contínues, sinó també obres i sentiments. Demana que cregueu, que pregueu, que amb la vostra pregària personal creixeu en la fe i en l’amor. Estimar-vos els uns als altres: això és el que Ell demana, aquest és el camí cap a la vida eterna.
Fills meus, no oblideu que el meu Fill va portar la llum a aquest món, i que la va donar als qui la van voler veure i rebre. Sigueu d’aquests, perquè aquesta és la llum de la veritat, de la pau i de l’amor. Jo us guio maternalment a adorar el meu Fill, a estimar amb mi el meu Fill, perquè els vostres pensaments, paraules i obres s’orientin cap al meu Fill i que aquests siguin en El seu nom. Només aleshores el meu Cor estarà ple. Moltes gràcies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Mirjana va comentar que durant l’aparició la Mare de Déu estava trista. Podeu veure el vídeo de l’aparició a: http://www.youtube.com/watch? v=_NLmrunVybU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Nou miracle del Rosari. La Donatella, una cuinera de 45 anys nascuda a Milà, va tenir una vida difícil des de molt petita. Els seus dos progenitors es drogaven, eren irresponsables i van ser incapaços de criar-la. El que ha patit durant la seva infància és indescriptible. Rescatada per la seva àvia que la va tenir a càrrec portant-la amb ella als Abruces, va poder portar una vida normal. Després es va casar; però sempre estava trista. Li faltava una cosa essencial. A més, no podia quedar-se embarassada i estava sense feina. Va ser així que va començar a freqüentar tarots i bruixots, esperant trobar d’aquesta manera un sentit a la seva existència. Veia que la seva tristesa anava creixent, fins que finalment va decidir acabar amb la seva vida.
Però el Senyor li va enviar un àngel en la persona d’una veïna que va notar en ella alguna cosa estranya i que, comprenent la seva desesperació, li va aconsellar que anés a veure un sacerdot, un tal Pare Michele, amb qui ella es va obrir i qui va escoltar la seva confessió. Era un sacerdot de la Renovació Carismàtica i va saber comprendre-la i pregar per ella. Això va ser el principi d’un bonic camí amb el Senyor. La Donatella es va haver de sotmetre a exorcismes durant diversos mesos per ser completament alliberada. Va descobrir també que havien fet un malefici sobre el seu matrimoni, i aquest malefici va ser tallat.

El 2010, després d’haver escoltat un CD sobre Medjugorje, va decidir anar-hi i allò va ser per a ella com un raig de llum. Va descobrir en la Mare de Déu aquella tendresa maternal que mai havia rebut, i a una veritable mare desbordant d’amor que la prenia sota el seu mantell i que no la deixaria mai més sola.
A partir d’aquell moment va experimentar la necessitat de pregar molt, especialment el Rosari, acompanyat per descomptat de la missa diària i dels sagraments. L’oració del Rosari inundava durant tot el dia el seu cor, com si la Mare de Déu volgués restaurar-hi la integritat de la seva identitat ferida a causa de l’absència maternal durant la seva infantesa. La Donatella va decidir resar els quatre misteris del Rosari cada dia. Com tots els “rescatats de la misericòrdia”, no regatejava amb el Cel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un dels primers miracles va ser que, tot i que mèdicament era estèril, va tenir dos fills. Cada vegada l’envaïa una felicitat més gran. Però un dia, de manera imprevista li va arribar la tribulació. El seu marit s’havia deixat el mòbil a casa; a ella se li va ocórrer revisar-lo i es va adonar que ell l’enganyava. Va trobar missatges molt significatius. L’impacte va ser molt cruel perquè mai no havia sospitat d’ell. Immediatament va invocar la seva Mare del Cel i, sense perdre la serenitat, va decidir perdonar-lo a l’acte, abans mateix de parlar amb ell. Sense tenir en compte el seu cor ferit, va concebre un pla de reconciliació sota la inspiració de la Mare de Déu. Va trucar al seu marit, va romandre en calma com si res, i li va dir que aquella nit podien anar a sopar junts a una pizzeria. Quan eren taula, ella li va revelar el seu descobriment i li va dir sense amargor que el perdonava i que començarien un nou camí junts, sense aquella amant. També es va anar a trobar amb l’amant i li va dir: “Tens una família, fills, concentra’t en la teva família i deixa al meu marit tranquil! Et perdono, però no ho tornis a fer.”
I així va ser com aquesta relliscada es va acabar en pau, amb l’ajuda de la Mare de Déu Santíssima que havia conduït l’assumpte sense enfrontaments, sense odi, sense crisi. Una família ha estat salvada del pla de destrucció que el Maligne havia concebut per a ella!
La Donatella ens va explicar que, si algun dia no pot resar els seus quatre rosaris, s’aixeca a la nit per acabar-los. No obstant això, de feina no li’n falta amb un marit i dos fills, essent cuinera en un restaurant i cuidant-se de les tasques domèstiques. El seu amor per Maria és extraordinari; no li nega res a la seva Mare. Però, que grans són els fruits que cull!
Conclou dient: “No dubteu mai de l’amor misericordiós de Déu. És el nostre Pare i ens estima amb un amor immens. Sempre està disposat a ser compassiu i a prendre’ns en els seus braços. ‘La veritable llibertat és en Ell! ”

3. L’amor ens revela un secret! Només l’amor fa que un patiment es torni suportable, perquè Jesús pateix amb nosaltres. L’amor revela el seu secret, el d’una veritable unió i una profunda intimitat amb Jesús en el sofriment. És la manera que té Jesús d’alleujar el farcell de les tenebres en aquells que pateixen sense conèixer-lo; és la seva forma de compartir el seu gran desig de salvar a tots els seus fills amb l’ajuda dels seus amics fidels que comprenen els mals del seu Cor tendre. En realitat, són pocs els que entenen la seva manera de compartir el seu amor. Poques persones comprenen la riquesa que pot tenir el patiment viscut amb amor. És un compartir profund del Cor ferit i gloriós de Jesús amb el nostre.
“Estimats fills, que avui sigui el dia en què vosaltres comenceu a estimar!”, ens diu la Mare de Déu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Estàs trista?

“Estimada Mama, estàs trista en veure la situació dels teus fills sacerdots! Trista a punt de plorar. Tal com has dit “Pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació” (2 de desembre 2015). Aquests ponts ens fan passar del caos d’avui dia a un “temps nou” que tu prepares, un temps de pau que el teu Cor espera amb impaciència (Veure PS 1). Però si aquests ponts escassegen o encara pitjor s’esfondren, què farà el poble de Déu? Quedarà abandonat a la deriva en un caos infinit?

T’ho prego, Mare, intercedeix encara més poderosament a favor dels teus fills predilectes amb aquesta vehemència maternal davant la qual el teu Fill Jesús no es pot resistir. Ajuda’m a col·laborar amb tu de manera més intensa i amorosa per la salvació de nombrosos sacerdots que avui s’endinsen en camins de mort amb el risc de perdre’s eternament! (Veure PS 2)

Alguns místics com la Marthe Robin o Santa Faustina han vist el lloc terrible que Satanàs té reservat per als sacerdots que es posen a les seves mans a la Terra i s’obstinen en el pecat.
Mare de Misericòrdia, no permetis que cap sacerdot es deixi enganyar, que es torni esclau de l’enemic. Com podries suportar aquesta pèrdua que fereix tan profundament el cor benigne i humil del teu Fill? Saps que els sacerdots són un altre Crist quan exerceixen el seu ministeri en els sagraments (Persona Christi), fins al punt que el teu Fill, identificat amb ells (i ells amb Ell) viu una agonia molt especial quan els seus sacerdots no preguen i se separen d’Ell vivint segons la modalitat d’aquest món.
Avui l’Església pateix en els seus sacerdots. Satanàs els vol destruir. T’ho prego, presenta’t davant de cada sacerdot del món sencer i concedeix-los a tots una efusió del teu propi amor per Jesús perquè, fascinats per la bellesa i la immensitat d’aquest amor, s’enamorin de Jesús i tornin a Ell amb tot el cor. Tu ho pots tot, Verge Sobirana.”

T’agraeixo tots els sacerdots que, convidats per tu a anar a Medjugorje, reben la gràcia d’un canvi interior profund. Tu els animes, els acompanyes amb la teva sol·licitud maternal i els guies en el seu ministeri. No estan sols en el combat tan dur que els és propi. T’agraeixo també tots els sacerdots que emanen santedat i que reflecteixen el Cor benèvol i humil del teu Fill. Quina esplendor! Quina bàlsam per als nostres cors d’ovelles!
Tu, Mare dels sacerdots, escolta les nostres pobres súpliques i digna’t a parlar al teu Fill a favor seu. No ha dit: ” I tot allò que demanareu al Pare en nom meu, jo ho faré?  (Jn 14, 14)

5. Comparteixo amb vosaltres un àudio d’una entrevista realitzada en el transcurs de la meva missió a Argentina;

http://www.youtube.com/watch? v=PFcAum8n-o0&t=53s

Estimada Gospa, tot el que ens dius és or pur…  Per què prenem el que ens agrada i deixem de banda el que no ens agrada tant?T’ho supliquem, ajuda’ns a aturar-nos, a obrir el nostre cor i a escoltar. Shema Israel! (Escolta Israel!)

Germana Emmanuel +

PS 1. Pregueu per la pau perquè com més aviat millor, regni un temps de pau que el meu cor espera amb impaciència “(25 de juny de 1995)

“Desitjo renovar amb vosaltres l’oració i convidar-vos al dejuni que vull oferir al meu Fill Jesús per a l’arribada d’un temps nou, un temps de primavera …” (25 d’octubre de 2000)

“En aquests dies vosaltres necessiteu decidir-vos per Déu, per la pau i pel bé. Que tot odi i zel desapareguin de les vostres vides i dels vostres pensaments, i que només habiti en ells l’amor a Déu i al proïsme. Així, i només així, sereu capaços de discernir els signes d’aquest temps.Estic amb vosaltres i us guio cap a un temps nou, que Déu us dóna com una gràcia perquè arribeu a conèixer-lo encara més “. (25 de gener de 1993)

PS 2. Com Jesús va dir al pare Steven (USA), que es va escapar de l’Infern per molt poc: “Fins i tot els sacerdots poden anar a l’Infern”. Veure el seu testimoni a YouTube o en el capítol 30 “Mare, és teu!” De Escandalosa Misericòrdia.

PS 3. Llibres de la Germana Emmanuel:

Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, La Pau tindrà l’última paraula, Escandalosa Misericòrdia, El poder desconegut del dejuni, El sorprenent secret del Purgatori, Mariam de Betlem, Contemplació dels misteris del Rosari, Fàtima explicada als nens (o a Espanya nens, ajudeu al triomf del meu cor), Família no et deixis destruir.

No tots aquests llibres es troben en tots els països.

Tant La Pau tindrà l’última paraula com Escandalosa Misericòrdia estan disponibles en e-book (4,28€).

PS 4. El proper Direct sobre el missatge del 2 en francès serà el 3 de febrer a les 21h
El del 3 de gener pot escoltar-se a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/index. php/le-direct-du-3.html

PS 5. Realitzeu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a nosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 6. Novetat! Instagram de la Germana Emmanuel, visitant el link: http://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

20 de desembre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1-   El 2 de desembre de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un petit grup de gent. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats Fills, quan veniu a mi com a mare, amb el cor pur i obert, sapigueu que us escolto i us encoratjo, us consolo i, sobretot, intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill. Sé que desitgeu tenir una fe forta i manifestar-la de manera justa. El que el meu Fill us demana és una fe sincera, forta i profunda. Aleshores qualsevol manera de manifestar-la és vàlida. La fe és un misteri meravellós que es guarda al cor. La fe es troba entre el Pare Celestial i tots els seus fills. Se la reconeix pels fruits i per l’amor que es té cap a totes les criatures de Déu.
Apòstols del meu amor, fills meus, confieu en el meu Fill. Contribuïu a fer que tots els meus fills coneguin el seu amor. Vosaltres sou la meva esperança, vosaltres que us esforceu per estimar el meu Fill amb sinceritat. En el nom de l’amor i  per la vostra salvació, segons la voluntat del Pare Celestial i per mitjà del meu Fill, sóc aquí entre vosaltres.
Apòstols del meu amor, que amb la pregària i el sacrifici els vostres cors siguin il·luminats per l’amor i la llum del meu Fill. Que aquesta llum i aquest amor il·luminin tots els qui trobeu i els facin tornar al meu Fill.
Jo sóc amb vosaltres, i d’una manera especial estic amb els vostres pastors. Amb el meu amor maternal els il·lumino i els encoratjo perquè, amb les seves mans beneïdes pel meu Fill, beneeixin el món sencer. Us dono gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició aquí:

2. Un signe silenciós de la Nostra Senyora de Guadalupe! El dia 12 de desembre vam celebrar la seva festa amb alegria. Ella ens ajuda a preparar-nos per Nadal, ja que està en cinta, a punt per portar el seu fill al món.
A l’Argentina va succeir un fenomen sorprenent, i vaig tenir la gràcia de veure-ho amb els meus propis ulls durant la meva missió allà el mes passat. Al Santuari marià de Sant Nicolau hi ha una gran rèplica de la Tilma de Juan Diego, la capa que portava quan se li va aparèixer la Mare de Déu, i que es conserva miraculosament a Mèxic DF. Aquesta rèplica de gran qualitat i de mida real, que va ser beneïda per l’arquebisbe de Mèxic, signada i certificada per la Basílica de Mèxic d’on és l’original, ha canviat de color. El color verd del Tilma ha passat  a ser blau cel.
A l’Argentina, el 8 d’agost de 2018, després de forts debats, els senadors van votar a favor de la vida i contra l’avortament. Per això aquest canvi és sorprenent. Efectivament, els argentins que militen a favor de l’avortament s’identifiquen amb el color verd, mentre que el blau cel és el color dels qui defensen la vida des de la concepció. I resulta que el vestit de la mare de Déu de Guadalupe s’ha tornat de color blau cel!
Però encara n’hi ha més: aquesta rèplica de Sant Nicolau no és l’única que ha canviat de color. En una altra rèplica que hi ha a la “Casa de Maria” de Luján, lloc de recessos, s’ha produït el mateix fenomen.
Aquest és un signe molt significatiu! No és casual que La Mare de Déu de Guadalupe, patrona de les Amèriques i símbol de la maternitat, manifesti amb claredat el seu amor i respecte per la vida humana des de la seva concepció. Mentre el món promou l’avortament amb l’augment de la violència, i mentre tantes dones són enganyades amb relats polítics que s’oposen al pla diví per a la humanitat, la nostra Mare del Cel intervé una vegada més en l’humil silenci d’una imatge que parlarà als cors d’aquells que sabran llegir els signes del nostre temps, tant creients com no creients.
(vegeu PS1 un link sobre aquest esdeveniment).

3. “No convertiu el dia de l’alegria en el dia més trist”,deia la Mare de Déu als anys 80 a la parròquia de Medjugorje. La Mare de Déu sempre parla del Dia de Nadal com el “Dia de l’Alegria”! Per què tanta alegria? Perquè és el dia de la celebració del naixement del Fill de Déu, del nostre Senyor i Salvador que ha convulsionat la vida del món sencer. Què trist que es desdibuixi el naixement de Jesús per una tradició mundana, materialista i pagana en la que el protagonista, Jesús de Betlem ni tan sols hi és convidat! Qui hi pensa a posar-lo al lloc d’honor per celebrar el seu naixement i elogiar-lo públicament com solem fer en els nostres aniversaris? El dia de Nadal, la Mare de Déu ens convida a passar una estona amb Jesús en solitud per agrair-li la seva vinguda entre nosaltres.

4. Permeteu-me compartir amb vosaltres la meva pregària al nen Jesús amagat en Maria. La voleu resar amb mi?
“Estimat nen Jesús, arraulit en el sí de la teva Mare Immaculada, et vinc a veure. Necessito parlar amb tu. Primer de tot, dir-te com em meravella que Déu en persona hagi pres la nostra carn, tan fràgil i vulnerable. Has fet un salt mortal des de l’esplendor del Cel on vivies amb el Pare per unir-te a la nostra raça tan miserable i assumir tot tipus de riscos amb nosaltres … aquest pensament em fa posar en adoració! Com no t’he d’estimar! Com no t’he d’estimar fins a l’infinit en aquest teu esta de zigot, embrió, fetus fins i tot abans de mostrar el teu rostre en aquell miserable estable de Betlem!
Sí, t’estimo, Jesús, perquè ho has fet per amor a mi, a la meva família, a tota la humanitat. Has vingut al nostre terra fangós per salvar-nos, per elevar-nos cap a tu i permetre’ns compartir amb Tu les delícies d’una vida eterna en la teva presència. Només a tu, Jesús, se’t podia acudir aquesta bogeria! No deixes mai de sorprendre’ns!Ja et començo a conèixer!
Oh Jesús, la meva visita és una mica interessada, t’he de demanar una cosa, no t’espantis. En l’actualitat, hi ha milions d’éssers petits com tu amagats als ventres de les seves mares. Són els teus tresors, Jesús! Els seus àngels al cel veuen constantment el rostre del teu Pare. No hi ha ningú més innocent que ells en tota la Terra.
Deixa’m parlar-te d’ells. Tots han rebut el do de la vida, però no tots han rebut el do de l’amor. Alguns floten amb alegria ja que senten l’amor de la seva mare, però d’altres es pregunten què hi fan allà perquè se senten rebutjats.
Oh, adorable Jesús, tu que ets vida i amor alhora! Tu que també ets la Paraula Viva, segurament endevinaràs què et vull demanar: T’ho prego, visita’ls a tots! Tant els que s’alegren de saber que són estimats com els que pateixen per saber-se rebutjats. Ets tan petit que no s’espantaran quan t’hi acostis, al contrari! Ves-los a veure allà on siguin, en aquells fràgils tabernacles de la vida humana on creixen lentament. Tu ets de la mateixa mida que ells, siguis el seu bessó diví!
Gràcies a les antenes extremadament sensibles que els dóna la seva innocència, tots escolten l’ànima de la seva mare i també del seu Creador. Aprofita’t-en, Jesús! Digue’ls que són infinitament preciosos per a Tu, que reconeixes la teva pròpia imatge en ells. Digue’ls quantes ganes tens de veure’ls créixer i transformar-se plenament en el pla d’amor que has concebut per a ells!
I si per desgràcia són arrencats del seu amagatall humil, ja sigui naturalment o amb violència, Oh dolç Jesús, escolta els seus crits d’angoixa i vessa en ells el teu amor immens per curar les seves ferides!
I que es compleixi la teva paraula, Jesús: “Pare, vull que ells siguin on jo sóc!”. I que aquest riu d’amor també inundi el cor dels que han triat desfer-se’n! Si us plau, permet-los llençar-se als teus braços misericordiosos!
Oh Jesuset, amagat en Maria, com puc donar-te les gràcies per haver-me visitat en el si de la meva mare, quan ella i el pare em varen consagrar al teu Sagrat Cor i al Cor Immaculat de Maria! Fes que tots els pares facin el mateix i allunya‘ls dels llops que vulguin robar i devorar els fills dels homes.
Oh petit Jesús amagat en Maria, escolta la meva pobra pregària en favor dels teus semblants! El dia de Nadal, vine a néixer en el meu cor que t’anhela i t’espera com el sentinella espera l’alba! Maranathà!

5. Estava tancada a la presó! Les missions llunyanes sempre obren horitzons inesperats i insospitats. Una de les experiències més boniques que vaig viure a l’Argentina el novembre passat va ser la visita a una presó d’homes, una de les més segures  perquè està reservada als homicides. Fa deu anys, dos homes van decidir de provar de treure aquells homes de la desesperació i testimoniar-los l’amor de Déu, evangelitzar-los i permetre’ls experimentar una profunda conversió.
Tot va començar per portar el rugbi a la presó, que va permetre que els presos prenguessin consciència de l’altre i es desenvolupés en ells un esperit d’equip. En arribar allà et trobes amb cares somrients, gestos de solidaritat… Vaig quedar profundament sorpresa!
Es tracta d’una llarga història d’amor, que duu aquests dos evangelitzadors a portar el res del rosari en aquesta presó. Els presoners resen el Rosari cada dia junts i no se’l perdrien per res del món! La Mare de Déu ha fet meravelles en els seus cors.
Després d’haver-los parlat dels missatges de Medjugorje, la nostra petita comitiva (la meva traductora, la meva assistent i jo), vam poder visitar el pavelló on viuen. Impressionant! A les portes de les seves cel·les pobres, no hi ha números impersonals sinó paraules com paciència, caritat, perdó, alegria, pau, concòrdia, sacrifici, tolerància … Vaig aprofitar per donar a cadascun d’ells la benedicció maternal especial de la Mare de Déu i també pètals de rosa beneïts per Ella durant una de les seves aparicions.
Després la Providència va permetre que ens passés una cosa inoblidable: durant la visita ens acompanyaven dos guàrdies, però per un malentès, un dels guàrdies va pensar que el seu col·lega encara era amb nosaltres a la zona d’habitatges dels presoners. Així que va sortir i va tancar la porta. Però l’altre guàrdia no era amb nosaltres, així que vam quedar tancades amb una trentena de criminals. No hi havia manera de sortir d’allà. El pavelló està aïllat i les portes estaven tancades amb pany i forrellat!
Llavors ens vam posar a pregar amb aquells reclusos, transformats en anyells, realment feliços de poder tenir-nos amb ells una estona més. M’imagino que la Mare de Déu devia haver planejat aquest tancament i aquest temps de pregària! Tots teníem llàgrimes als ulls! Quan la porta finalment es va obrir, no teníem cap ganes d’acomiadar-nos d’aquells homes que s’havien convertit en els nostres germans.
No oblidaré mai aquesta visita. Hi havíem anat per evangelitzar aquells homes i en canvi van ser ells que ens van evangelitzar. Les seves vides havien estat trencades, però gràcies al Rosari i l’amor maternal de la Mare de Déu s’han convertit en testimonis extraordinaris del poder de la resurrecció de Crist.

A Déu res no li és impossible!

6. Fra Marinko ens explica la seva visita amb el  papa Francesc!
“Obeïu al bisbe Hoser” em va dir el Papa Francesc.
Va ser una trobada inoblidable. Estàvem contents. Quan va ser el meu torn d’acostar-me a ell, li vaig donar un rosari fet amb fusta d’Hercegovina i mirant-lo somrient li vaig dir  “Sóc el rector de Medjugorje! El Bisbe Hoser us envia les seves salutacions”. Quan el Papa Francesc va sentir les meves paraules, va continuar agafant-me les mans, es va aturar un moment i va dir: “Sigueu obedients a Mons. Hoser!” Suposo que el Papa va notar la meva immensa alegria, i va tornar a repetir:” Obeïu Mons. Hoser”. Després, mirant el rosari, va preguntar: “Això és per a mi?”, Vaig dir: “Sí, és per a vos”.
Quan vaig sortir de la sala, gairebé no em podia creure el que acabava de passar. Vaig tenir la impressió que volia donar-me a mi, a tots els frares de la parròquia de Medjugorje, i de fet a tots els feligresos i pelegrins, un missatge que li venia directament del cor. És com si digués: obeint a Mons. Hoser, m’esteu obeint a mi i per tant a l’Església. Amb poques paraules -així ho vaig sentir jo- és com si digués que Medjugorje està en el seu cor, que es preocupa per Medjugorje i que vol que tots responguem seriosament a la missió que ens ha encomanat. En les seves paraules vaig percebre que ens incentivava i a l’hora ens encomanava la gran responsabilitat que tenim tots vers Medjugorje”.
(Extractes de l’informe de Fra Marinko sobre el Congrés de col·laboradors dels santuaris mundials, sobre la Nova Evangelització, Roma, 29 de novembre de 2018)

Us desitjo a tots molt bon Nadal!

Com que el Nen Jesús estarà amb nosaltres aquell dia, perquè vindrà als braços de la seva Mare, li encomanaré les vostres intencions, les vostres famílies, les vostres alegries i les vostres penes. Que la seva innocència us protegeixi de tot mal! Que la seva tendresa penetri en els vostres cors i us animi a caminar pels camins de la santedat!

Estimada Mare de Déu, tu que has infantat l’Anyell i el Pastor i no has parat d’adorar-lo, ensenya’ns també a nosaltres a adorar-lo amb tendresa infinita! Dóna’ns la gràcia de posar-lo sempre en el primer lloc en la nostra vida, seguint el teu exemple.

Germana Emmanuel +

PD 1: La imatge de la Mare de Déu de Guadalupe es torna blava.  Vegeu el següent link:
http://valorarmagazine.com.ar/ la-imagen-de-la-virgen-de- guadalupe-del-santuario-de- san-nicolas-se-puso-celeste/
A tenir en compte! L’alta qualitat d’aquest tipus de rèplica signada pel Santuari fa que el color no es pugui esvair degut a la llum almenys abans de 100 anys. Es tracta d’una tècnica especial. A més, aquestes imatges estaven en passadissos foscos. Pel que fa a la Tilma de Lujan, les estrelles del vestit de Maria han adquirit una major intensitat de color. Per descomptat, aquest fenomen s’està estudiant, però res no ens impedeix d’alegrar-nos-en en aquests moments!.

PD2. Novetat!!Nou compte de la Germana Emmanuel a Instagram: https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PD3. Com cada any, us enviem una llista de sants perquè pugueu escollir-ne un. (Es retallen els noms, els posem tots en una cistella i, a continuació, tothom escull el sant que serà el seu company pel nou curs).
Santa Faustina també practicava aquesta tradició a la seva comunitat. (§ 359 Diari).
Utilitzeu-lo per a reunions familiars. No deixeu que el vostre sant protector romangui inactiu! Aquesta llista està preparada al nostre lloc web
https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2019/

PD4. Vegeu a YouTube les presentacions:
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PD5.Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje!
http://www.centremedjugorje.org/

PD6. A casa, pregueu el Rosari a l’Aparició amb la Germana Emmanuel (en francès)!
http://imedj.net/index.php/2016/02/29/chapelet-les-mysteres-douloureux-sur-la-colline/

PD7. Els vostres fills petits de vegades diuen paraules innocents i boniques. Envieu-nos-les i estarem encantats de compartir-les en aquest butlletí. Jesús va dir: “El Regne de Déu pertany als infants i als que s’hi assemblen”. Alegrem-nos amb les paraules que diuen els seus cors purs.

PD8.Per a aquells que també parleu francès, mireu un pelegrinatge virtual a Medjugorje des de casa! La germana mostra 11 llocs clau que expliquen la importància del lloc i prega allí mateix amb tu. Feu clic al lloc, www.IMedj.net