Missatges

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris

Missatges de la Mare de Déu

Missatge de 25 de novembre de 2023

“Estimats fills! que aquest temps estigui teixit de pregària per la pau i les bones obres, perquè la joia de l’espera del Rei de la Pau se senti en els vostres cors, a les vostres famílies i al món que no té esperança. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 25 d’octubre de 2023

“Estimats fills, els vents del mal, de l’odi i de la tribulació bufen sobre la terra per destruir vides. Per això, l’Altíssim m’ha enviat a vosaltres per conduir-vos pel camí de la pau i de la unitat amb Déu i amb els homes. Vosaltres sou, fills meus, les meves mans esteses: pregueu, dejuneu i oferiu sacrificis per la pau, el tresor que tot cor anhela. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de setembre de 2023

Estimats fills, us demano una pregària forta. La modernitat vol introduir-se en els vostres pensaments i robar-vos l’alegria de la pregària i de la trobada amb Jesús. Per això, estimats fills, renoveu la pregària a les vostres famílies, perquè el meu Cor maternal estigui alegre com els primers dies, quan us vaig triar i la pregària ressonava dia i nit, i el cel no va romandre en silenci sinó que va concedir a aquest lloc de gràcia, pau i benedicció en abundància. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost de 2023

Estimats fills: en aquest temps de gràcia us convido a pregar amb el cor. Que els vostres cors, fills meus, s’elevin en la pregària cap al Cel, perquè el vostre cor pugui sentir el Déu d’amor que us guareix i us estima amb un amor immens. Per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la conversió del cor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2023

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, en què l’Altíssim m’envia a vosaltres per estimar-vos i guiar-vos pel camí de la conversió, oferiu les vostres pregàries i sacrificis per a tots els qui són lluny i no han conegut l’amor de Déu. Vosaltres, fills meus, sigueu testimonis de l’amor i de la pau per a tots els cors amoïnats. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de juny de 2023

42è Aniversari de les Aparicions. Missatge a Marija Pavlovic

“Estimats fills! L’Altíssim em permet ser entre vosaltres, pregar per vosaltres, ser la vostra Mare i el vostre refugi. Fills meus, us ho demano: torneu a Déu i a la pregària i Déu us beneirà abundantment. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge a Ivanka Ivankovic – 25 de juny de 2023

La Ivanka va tenir l’aparició a casa seva i va durar 7 minuts (18:38h – 18:45h). Només hi era present la seva família. Després de l’aparició, la vident Ivanka va dir:

La Mare de Déu ha donat el missatge següent: “Fills meus, necessito les vostres pregàries. Pregueu, pregueu, pregueu!!”

I ens va beneir a tots.

Missatge de 25 de maig de 2023

“Estimats fills! Us convido a anar a la natura i a pregar perquè l’Altíssim parli al vostre cor, que sentiu el poder de l’Esperit Sant perquè sigueu testimonis de l’amor que Déu té per a cada criatura. Sóc amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 d’abril de 2023

“Estimats fills, us convido a tots a ser portadors de la pau i de la joia de Jesús ressuscitat per a tots aquells que es troben allunyats de la pregària. Que l’amor de Jesús, a través de les vostres vides, els transformi a una nova vida de conversió i de santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de març de 2023

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres temps de pregària”.

La Mare de Déu anava vestida d’or, com a les grans festes. Estava seriosa, ni contenta ni trista, seriosa.

Missatge anual de 18 de març de 2023 a la Mirjana

“Estimats fills, us convido a conèixer el meu Fill el millor possible per mitjà de la pregària i la misericòrdia; a aprendre a escoltar amb el cor pur i obert; a escoltar el que el meu Fill us diu perquè pugueu veure-hi espiritualment. Que, com un sol poble de Déu, en comunió amb el meu Fill, doneu testimoni de la veritat amb les vostres vides.

Pregueu, fills meus, perquè units al meu Fill pugueu portar només pau, alegria i amor a tots els vostres germans i germanes. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.

Missatge de 25 de febrer de 2023

“Estimats fills, convertiu-vos i revestiu-vos amb vestits de penitència i, en la pregària personal i profunda, demaneu amb humilitat la pau a l’Altíssim. En aquest temps de gràcia, Satanàs us vol seduir. Però vosaltres, fills meus, mireu el meu Fill i seguiu-lo cap al Calvari, en la renúncia i el dejuni. Estic amb vosaltres perquè l’Altíssim em permet estimar-vos i conduir-vos a la joia del cor, en la fe que creix en tots els qui estimen Déu per sobre de tot. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de gener de 2023

“Estimats fills, pregueu amb mi per la pau, perquè Satanàs vol la guerra i l’odi als cors i als pobles. Per tant, pregueu i sacrifiqueu els vostres dies fent dejuni i penitència, perquè Déu us doni la pau. El futur es troba en una cruïlla, perquè l’home modern no vol Déu. I la humanitat es dirigeix cap a la perdició. Vosaltres, fills meus, sou la meva esperança. Pregueu amb mi perquè es faci realitat el que vaig començar a Fàtima i aquí. Pregueu i doneu testimoni de la pau al vostre entorn, sigueu persones de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge anual de 25 de desembre de 2022 al Jacov

“Estimats fills: Avui, quan la llum del naixement de Jesús il·lumina el món sencer, d’una manera especial, amb Jesús als meus braços, prego perquè cada cor es converteixi en l’estable de Betlem on naixerà el meu Fill, i que les vostres vides es converteixin en la llum del seu naixement. Fills meus, viviu en la inquietud i en la por. Per això avui, fills meus, en aquest dia de gràcia demaneu a Jesús que enforteixi la vostra fe i esdevingui el sobirà de les vostres vides. Fills meus, només amb Jesús a la vostra vida no veureu aflicció sinó que resareu per la pau i viureu en pau; no veureu por, sinó que veureu Jesús que us allibera de totes les pors. Jo sóc la vostra Mare que vetlla contínuament per vosaltres, i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.

Missatge de 25 de desembre de 2022

“Estimats fills: avui us porto el meu Fill Jesús perquè sigueu la seva pau i el reflex de la serenitat i de la joia del cel. Pregueu, fills meus, perquè estigueu oberts a acollir la pau, perquè molts cors estan tancats a la crida de la llum que canvia el cor. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres perquè us obriu a acollir el Rei de la Pau que omple els vostres cors d’escalfor i de benedicció. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de novembre de 2022

“Estimats fills! L’Altíssim m’envia a vosaltres per ensenyar-vos a pregar. La pregària obre els cors i dona esperança; la fe neix i s’enforteix. Fills meus, us demano amb amor: torneu a Déu perquè Déu és amor i la vostra esperança. Si no us decidiu per Déu no teniu futur, i per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos perquè us decidiu per la conversió i per la vida, i no per la mort. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 d’octubre de 2022

Estimats fills, l’Altíssim em permet ser amb vosaltres per ser la vostra alegria i camí d’esperança, perquè la humanitat s’ha decidit per la mort. Per això Ell m’ha enviat a ensenyar-vos que sense Déu no teniu futur. Fills meus, sigueu instruments d’amor per a tots els que no han conegut el Déu de l’amor. Testimonieu amb alegria la vostra fe i no perdeu l’esperança en el canvi del cor humà. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!

Missatge de 25 de setembre de 2022

Estimats fills! Pregueu perquè l’Esperit Sant us il·lumini, perquè sigueu cercadors alegres de Déu i testimonis de l’amor sense límits. Jo estic amb vosaltres, fillets, i de nou us convido a tots: tingueu coratge i doneu testimoni de les bones obres que Déu està fent en vosaltres i a través vostre. Estigueu alegres en Déu. Feu el bé als qui us envolten per estar bé a la terra, i pregueu per la pau que està sent amenaçada perquè Satanàs vol la guerra i la tribulació. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost de 2022

“Estimats fills, Déu em permet estar amb vosaltres i guiar-vos pel camí de la pau perquè, a través de la pau personal, pugueu construir la pau al món. Jo estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill Jesús, perquè Ell us doni una fe forta i esperança en un futur millor que desitjo construir amb vosaltres. Sigueu valents i no tingueu por, perquè Déu és amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de juliol de 2022

Estimats fills, sóc amb vosaltres per guiar-vos pel camí de la conversió perquè, fillets, amb les vostres vides podeu apropar moltes ànimes al meu Fill. Sigueu testimonis joiosos de la paraula i de l’amor de Déu, i tingueu al cor l’esperança que venç qualsevol mal. Perdoneu els qui us fan el mal i camineu pel camí de la santedat. Us condueixo cap al meu Fill perquè Ell sigui per a vosaltres el Camí, la Veritat i la Vida. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juny de 2022

41è Aniversari de les Aparicions. Missatge a Marija Pavlovic

“Estimats fills! M’alegro amb vosaltres i us agraeixo per cada sacrifici i pregària que heu ofert per les meves intencions. Fills meus, no oblideu que sou importants en el meu pla de salvació de la humanitat. Torneu a Déu i a la pregària perquè l’Esperit Sant actuï en vosaltres i a través vostre. Fills meus, jo estic amb vosaltres també aquests dies en què Satanàs lluita per fomentar la guerra i l’odi. La divisió és forta i el mal actua en l’home com mai abans. Gràcies per haver respost la meva crida!”

Missatge a Ivanka Ivankovic

“Fills, pregueu, pregueu, pregueu!”

Missatge de 25 de maig de 2022

“Estimats fills! Us miro i dono gràcies a Déu per cadascun de vosaltres, perquè Ell em permet estar encara amb vosaltres per animar-vos a la santedat. Fills meus, la pau està deteriorada i Satanàs desitja la tribulació. Que la vostra pregària sigui encara més forta per poder silenciar tot esperit impur de divisió i de guerra. Sigueu constructors de pau i portadors de l’alegria del Ressuscitat en vosaltres i al voltant vostre, perquè el bé triomfi en cada home. Gràcies per haver respost la meva crida!”

Missatge de 25 d’abril de 2022

“Estimats fills, us miro i veig que esteu perduts. Per això m’adreço a tots vosaltres: torneu a Déu, torneu a la pregària i l’Esperit Sant us omplirà del seu amor que dóna alegria al cor. L’esperança creixerà en vosaltres i en un futur millor, i esdevindreu testimonis joiosos de la misericòrdia de Déu en vosaltres i al voltant vostre. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de març de 2022

Estimats fills! Escolto el vostre clam i les vostres pregàries per la pau. Fa anys que Satanàs lluita per la guerra. És per això que Déu m’ha enviat entre vosaltres, per conduir-vos pel camí de la santedat, perquè la humanitat es troba en una cruïlla. Us convido a tornar a Déu i als seus manaments per estar bé a la terra i poder sortir d’aquesta crisi en què heu entrat perquè no escolteu Déu que us estima, que desitja salvar-vos i portar-vos a una vida nova. Gràcies per haver respost a la meva crida!