Missatges

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris

Missatges de la Mare de Déu

Missatge de 25 d’octubre de 2020

Estimats fills! En aquest temps us demano que torneu a Déu i a la pregària. Invoqueu l’ajuda de tots els sants perquè siguin per a vosaltres exemple i ajuda. Satanàs és fort i lluita per atreure tots els cors que pugui. Vol la guerra i l’odi. Per això porto tant de temps amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la salvació, cap a Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a l’amor a Déu i Ell serà la vostra força i el vostre refugi.

Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de setembre de 2020

Estimats fills, sóc amb vosaltres des de fa tant de temps perquè Déu és gran en el seu amor i en la meva presència. Us demano, fills meus, que torneu a Déu i a la pregària. Que l’amor sigui la mesura de la vostra vida, i no oblideu, fills meus, que la pregària i el dejuni fan miracles en vosaltres i al voltant vostre. Que tot el que feu sigui per a la glòria de Déu; llavors el Cel omplirà el vostre cor de joia i sentireu que Déu us estima i que m’està enviant per salvar-vos i salvar la Terra en la qual viviu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost del 2020

Estimats fills! Aquest és un temps de gràcia. Estic amb vosaltres i novament us dic: torneu a Déu i a la pregària fins que la pregària es converteixi en alegria per a vosaltres. Fills meus, no tindreu ni futur ni pau fins que en la vostra vida no inicieu una conversió personal i un canvi cap al bé. El mal cessarà i la pau començarà a regnar en els vostres cors i en el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu Fill Jesús per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2020

“Estimats fills! En aquest temps turbulent en què el dimoni està recollint ànimes per atraure-les cap a ell, us crido a la pregària perseverant perquè en la pregària hi descobriu el Déu de l’amor i de l’esperança. Fills meus, agafeu la creu amb les vostres mans. Que la creu sigui per a vosaltres l’estímul que l’amor triomfa sempre, especialment ara que la creu i la fe són rebutjades. Amb les vostres vides, sigueu reflex i exemple que la fe i l’esperança segueixen vives i que un món nou de pau és possible. Estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost la meva crida.”

Missatge de 25 de juny de 2020

“Estimats fills: escolto les vostres súpliques i les vostres pregàries i intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill Jesús, Ell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a la pregària, obriu els vostres cors en aquest temps de gràcia i empreneu el camí de la conversió. La vostra vida és passatgera i sense Déu no té sentit. Per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos cap a la santedat de la vida, perquè cadascú descobreixi l’alegria de viure. Fills meus, us estimo a tots i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 25 de maig de 2020

“Estimats fills: pregueu amb mi perquè tots vosaltres tingueu una vida nova. Fills meus, en els vostres cors sabeu què ha de canviar: torneu a Déu i als seus Manaments, perquè l’Esperit Sant pugui canviar les vostres vides i la faç d’aquesta terra, que necessita una renovació en l’Esperit. Fills meus, sigueu pregària per a tots els que no preguen, sigueu alegria per a tots els que no veuen una sortida, sigueu portadors de llum en la foscor d’aquest temps turbulent. Pregueu i demaneu l’ajuda i la protecció dels sants, perquè també vosaltres pugueu anhelar el Cel i les realitats celestials. Jo estic amb vosaltres i a tots us protegeixo i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida “

Missatge de 25 d’abril de 2020

Estimats fills! Que aquest temps sigui per a vosaltres una exhortació a la conversió personal. Fills meus, pregueu l’Esperit Sant en solitud perquè us enforteixi en la fe i en la confiança en Déu, per tal que pugueu ser testimonis dignes de l’amor que Déu us regala a través de la meva presència. Fills meus, no permeteu que les proves endureixin el vostre cor ni que la pregària sigui com un desert. Sigueu el reflex de l’amor de Déu i testimonieu Jesús Ressuscitat amb la vostra vida. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de març de 2020

“Estimats fills, estic amb vosaltres tots aquests anys per guiar-vos en el camí de la salvació. Torneu al meu Fill, torneu a la pregària i al dejuni. Fillets, permeteu que Déu parli al vostre cor, perquè Satanàs regna i vol destruir les vostres vides i la terra per la qual camineu. Sigueu valents i decidiu-vos per la santedat. Veureu la conversió en els vostres cors i en les vostres famílies; la pregària serà escoltada, Déu atendrà les vostres súpliques i us donarà pau. Estic amb vosaltres i us beneeixo a tots amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de març de 2020

“Estimats fills: el vostre amor pur i sincer atreu el meu cor matern. La vostra fe i la vostra confiança en el Pare Celestial són roses perfumades que m’oferiu, el rams de roses més bonics, fets amb les vostres pregàries, les vostres obres de misericòrdia i d’amor.

Apòstols del meu amor, vosaltres que us esforceu per seguir sincerament el meu Fill amb un cor pur, vosaltres que l’estimeu sincerament, heu d’ajudar i ser un exemple per aquells que encara no han conegut l’amor del meu Fill. Però, fills meus, no només amb paraules sinó també amb fets i sentiments purs que glorifiquen el Pare Celestial.

Apòstols del meu amor, és temps de vetllar i espero de vosaltres amor sense jutjar ningú, perquè el Pare Celestial jutjarà a cadascú. Us demano que estimeu i que transmeteu la veritat, perquè la veritat és antiga, no és nova sinó que és eterna. És la veritat! La veritat dóna testimoni de l’eternitat de Déu. Porteu la llum del meu Fill i disperseu la foscor que us vol tenir cada vegada més atrapats. No tingueu por: per la gràcia i l’amor del meu Fill estic amb vosaltres. Us en dono gràcies. “

Missatge de 25 de febrer de 2020

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia desitjo veure els vostres rostres transformats en pregària. Esteu tan inundats per les preocupacions terrenals que ni tan sols sentiu que la primavera és a tocar. Fills meus, esteu cridats a la penitència i a la pregària. Així com la naturalesa lluita en silenci per una vida nova, també vosaltres esteu cridats a obrir-vos a Déu en la pregària, en Ell trobareu la pau i l’escalfor del sol primaveral en els vostres cors. Gràcies, estimats fills, per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de febrer de 2020

“Estimats fills, jo he estat escollida per ser la Mare de Déu i la vostra mare per decisió i per l’amor del Senyor. Però també per la meva voluntat i pel meu amor sense límits envers el Pare Celestial i la meva plena confiança en Ell, el meu cos va ser el calze del Déu-home. He estat al servei de la veritat, de l’amor i de la salvació, talment com ara sóc aquí, entre vosaltres, per convidar-vos, fills meus, apòstols del meu amor, a ser portadors de la veritat; per convidar-vos, per mitjà de la vostra voluntat i el vostre amor envers el meu Fill, a difondre les Seves paraules, paraules de salvació, i a mostrar amb els vostres actes, a tots els que no han conegut el meu Fill, el Seu amor. La força la trobareu en l’Eucaristia: el meu Fill us nodreix amb el seu cos i us enforteix amb la seva sang. Fills meus, ajunteu les vostres mans en pregària i contempleu la creu en silenci. D’aquesta manera obteniu fe per poder-la transmetre, obteniu veritat per poder discernir i obteniu amor per poder estimar realment. Fills meus, apòstols del meu amor, ajunteu les mans en pregària i mireu la creu: només en la Creu hi ha la salvació. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de gener de 2020

“Estimats fills, avui us convido a pregar més encara, fins que sentiu la santedat del perdó en el vostre cor. A les famílies hi ha d’haver santedat, perquè, fills meus, no hi ha futur per al món sense amor ni santedat, i és en la santedat i en la joia que us doneu a Déu Creador que us estima amb un amor immens. És per això que m’envia a vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de gener de 2020

“Estimats fills, sé que sóc present en les vostres vides i en els vostres cors. Sento el vostre amor, escolto les vostres pregàries i les dirigeixo al meu Fill. Però, fills meus, amb el meu amor matern, desitjo estar en la vida de tots els meus fills. Vull reunir tots els meus fills al meu voltant, sota el meu mantell matern. Per això, us convido i us anomeno apòstols del meu amor, perquè m’hi ajudeu.

Fills meus, el meu Fill va pronunciar les paraules “Pare Nostre”, Pare Nostre que ets a tot arreu i en els nostres cors, perquè Ell vol ensenyar-vos a pregar amb les paraules i amb els sentiments. Ell desitja que cada dia sigueu millors, que visqueu l’amor misericordiós, que és pregària i sacrifici il·limitat envers els altres.

Fills meus, doneu-li al meu Fill amor pel proïsme, oferiu als vostres germans paraules de consol, de compassió i obres de justícia. Tot el que doneu als altres, apòstols del meu amor, el meu Fill ho acull com un regal. Jo sóc amb vosaltres perquè el meu Fill desitja que el meu amor, com un raig de llum, reanimi les vostres ànimes i us ajudi en la recerca de la pau i de la felicitat eterna.

Per això, fills meus, estimeu-vos els uns als altres, romaneu units en el meu Fill. Sigueu fills de Déu que, tots junts, pronuncien el Pare Nostre amb un cor curull, obert i pur. I no tingueu por! Moltes gràcies.”

Missatge de 25 de desembre de 2019

“Estimats fills, us porto el meu Fill Jesús perquè us beneeixi i us reveli el seu amor que ve del Cel. El vostre cor anhela una pau que cada vegada està menys present a la terra. És per això que les persones estan lluny de Déu, les ànimes estan malaltes i avancen cap a la mort espiritual. Sóc amb vosaltres, fills meus, per guiar-vos en el camí de salvació a què Déu us crida. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de desembre del 2019

Estimats fills, en mirar-vos, vosaltres que estimeu el meu Fill, el meu cor s’omple de tendresa. Us beneeixo amb la meva benedicció materna. També beneeixo els vostres pastors: vosaltres que pronuncieu les paraules del meu Fill, que beneïu amb les seves mans i que l’estimeu tant que esteu disposats a fer amb alegria qualsevol sacrifici per Ell, vosaltres que seguiu el meu Fill, que ha estat el primer pastor i el primer missioner.

Fills meus, apòstols del meu amor, viure i treballar per als altres, per a tots els que estimeu per mitjà del meu Fill, és alegria i consol en aquesta vida terrenal. Si per mitjà de la pregària, de l’amor i del sacrifici el Regne de Déu és en el vostre cor, aleshores la vostra vida és joiosa i serena. Per a aquells que estimen el meu Fill i s’estimen recíprocament a través d’Ell, les paraules no són necessàries: una mirada és suficient per escoltar les paraules no pronunciades i els sentiments no expressats. Allà on regna l’amor, el temps ja no importa.

Estem amb vosaltres. El meu Fill us coneix i us estima. És l’amor que us condueix cap a mi. A través d’aquest amor, vindré a vosaltres i us parlaré de les obres de salvació. Desitjo que tots els meus fills tingueu fe i sentiu el meu amor matern que us porta a Jesús. Per això vosaltres, fills meus, allà on aneu, il·lumineu amb amor i fe, com a apòstols del meu amor. Us en dono gràcies.

Missatge de 25 de novembre de 2019

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres temps de pregària. Sense Déu no teniu pau. Per això, fills meus, pregueu per la pau als vostres cors i a les vostres famílies, perquè Jesús pugui néixer en vosaltres i us doni el seu amor i la seva benedicció. El món està en guerra perquè els cors estan plens d’odi i d’enveja. Fills meus, als ulls s’hi veu inquietud perquè no heu permès que Jesús neixi en les vostres vides. Cerqueu-lo, pregueu i Ell es donarà a vosaltres en l’Infant que és joia i pau. Jo sóc amb vosaltres i prego per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de novembre de 2019

Estimats fills: el meu Fill estimat sempre pregava i glorificava el Pare Celestial. Sempre li deia tot i confiava en la Seva voluntat. Això és el que vosaltres, fills meus, també hauríeu de fer, perquè el Pare Celestial sempre escolta els seus fills. Un sol cor en un sol cor – amor, llum i vida. El Pare Celestial es va donar mitjançant un rostre humà, el rostre del meu Fill. Vosaltres, apòstols del meu amor, hauríeu de portar sempre el rostre del meu Fill en els vostres cors i en els vostres pensaments. Hauríeu de pensar sempre en el seu amor i en el seu sacrifici. Hauríeu de pregar per sentir sempre la seva presència perquè, apòstols del meu amor, aquesta és la manera d’ajudar tots aquells que no coneixen el meu Fill, que no han conegut el seu amor. Fills meus, llegiu el llibre dels Evangelis, que sempre és una cosa nova. És el que us uneix al meu Fill, que va néixer per portar paraules de vida a tots els meus fills i per sacrificar-se per a tots ells. Apòstols del meu amor, guiats per l’amor al meu Fill, dueu amor i pau a tots els vostres germans i germanes. No jutgeu ningú i estimeu cadascú segons l’amor del meu Fill. D’aquesta manera estareu cuidant també la vostra ànima, que és el bé més preuat que us pertany veritablement. Moltes gràcies.

Missatge de 25 d’octubre de 2019

“Estimats fills, avui us convido a la pregària. Que la pregària sigui un bàlsam per a la vostra ànima! perquè el fruit de la pregària és l’alegria, és donar, és testimoniar Déu als altres a través de les vostres vides. Fills meus, lliureu-vos totalment a Déu, Ell s’ocuparà de tot i us beneirà, i els vostres sacrificis tindran sentit. Estic amb vosaltres i us beneeixo a tots amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’octubre de 2019

“Estimats fills: la voluntat i l’amor del Pare Celestial fan que jo estigui aquí, enmig de vosaltres, per ajudar-vos amb el meu amor maternal al creixement de la fe en els vostres cors, perquè pugueu comprendre veritablement el propòsit de la vida terrenal i la grandesa de la vida celestial. Fills meus, la vida terrenal és el camí cap a l’eternitat, cap a la veritat i la vida, cap al meu Fill. Vull portar-vos per aquest camí. Vosaltres, fills meus, vosaltres que sempre teniu set de més amor, de veritat i de fe, sapigueu que només hi ha una font de la qual podeu beure: la confiança en el Pare Celestial, la confiança en el seu amor.

Abandoneu-vos completament a la seva voluntat i no tingueu por. Tot el que sigui millor per a vosaltres, tot el que us condueixi a la vida eterna, us serà donat. Comprendreu que l’objectiu de la vida no sempre és anhelar i tenir, sinó estimar i donar. Tindreu veritable pau i veritable amor, sereu apòstols de l’amor. Amb el vostre exemple fareu que aquests fills meus que no coneixen el meu Fill i el seu amor desitgin conèixer-lo. Fills meus, apòstols del meu amor, adoreu amb mi el meu Fill i estimeu-lo per sobre de tot. Procureu viure sempre en la seva veritat. Us en dono gràcies.”

Missatge de 25 de setembre de 2019

“Estimats fills, avui us convido a pregar per les meves intencions per tal que jo us pugui ajudar. Fillets, reseu el Rosari i mediteu-ne els misteris, perquè també vosaltres en la vostra vida travesseu alegries i tristeses. D’aquesta manera transformeu els misteris de la vostra vida, perquè la vida és un misteri fins que no la poseu a les mans de Déu. Així tindreu l’experiència de la fe, com quan Pere va trobar Jesús i l’Esperit Sant li va omplir el seu cor. També vosaltres, fillets, esteu cridats a testimoniar vivint l’amor amb què Déu us abraça dia rere dia amb la meva presència. Per això, fills meus, estigueu oberts i pregueu amb el cor en la fe. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de setembre de 2019

“Estimats fills, pregueu! Reseu el Rosari cada dia, aquesta corona de flors que m’enllaça directament, com a Mare, als vostres dolors, als vostres patiments, als vostres desitjos i a les vostres esperances.

Apòstols del meu amor, sóc amb vosaltres per la gràcia i l’amor del meu Fill, i us demano pregàries. El món té molta necessitat de les vostres pregàries perquè les ànimes es converteixin. Obriu amb total confiança els vostres cors al meu Fill, i Ell hi escriurà un resum de la seva Paraula, que és l’amor. Viviu un vincle indestructible amb el Sagrat Cor del meu Fill.

Fills meus, com a Mare us dic que ja és hora que us agenolleu davant del meu Fill, que el reconegueu com el vostre Déu, el centre de la vostra vida. Oferiu dons: allò que Ell més estima és l’amor al proïsme, la misericòrdia i el cor pur.

Apòstols del meu amor, molts dels meus fills encara no reconeixen el meu Fill com el seu Déu, encara no han conegut el seu amor. Però vosaltres, que pregueu des d’un cor pur i obert, amb els dons que oferiu al meu Fill, fareu que s’obrin, fins i tot els cors més endurits.

Apòstols del meu amor, el poder d’una pregària pronunciada des del cor, d’una pregària plena d’amor, canvia el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 d’agost de 2019

“Estimats fills, pregueu, treballeu i testimonieu amb amor el Regne del Cel, perquè pugueu estar bé aquí a la terra. Fills meus, Déu beneirà el vostre esforç al cèntuple i sereu testimonis entre els pobles, les ànimes dels no creients sentiran la gràcia de la conversió i el Cel us estarà agraït pels vostres esforços i sacrificis. Fills meus, amb el Rosari a la mà, testimonieu que sou meus i decidiu-vos per la santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’agost de 2019

“Estimats fills, gran és l’amor del meu Fill! Si coneguéssiu la grandesa del seu amor, no deixaríeu d’adorar-lo i de donar-li gràcies. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell, Ell no s’ha allunyat de vosaltres. Per això el meu Cor matern està feliç quan veig que, plens d’amor, torneu a Ell; quan veig que aneu cap a Ell pel camí de la reconciliació, de l’amor i de l’esperança.

El meu Cor matern sap que quan empreneu el camí de la fe sou com brots, com plançons; però amb la pregària i el dejuni esdevindreu fruits, sereu les meves flors, els apòstols del meu amor. Sereu portadors de llum i il·luminareu tots el qui estan al vostre voltant amb amor i saviesa.

Fills meus, com a Mare us demano: pregueu, reflexioneu, contempleu.

Tot allò que us succeeix de bell, de dolorós, d’alegre i de sant us fa créixer espiritualment, fa que el meu Fill creixi en vosaltres. Fills meus, abandoneu-vos a Ell, cregueu en Ell, confieu en el Seu amor. Que Ell sigui el vostre guia! Que l’Eucaristia sigui el lloc on alimenteu la vostra ànima per tot seguit difondre l’amor i la veritat, ser testimonis del meu Fill. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de juliol de 2019

“Estimats fills, la meva crida per a vosaltres és la pregària. Que la pregària sigui per a vosaltres alegria i la corona que us uneix a Déu. Fillets, vindran proves i no sereu forts, i el pecat regnarà. Però si sou meus vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús. Per això, fillets, torneu a la pregària fins que la pregària es converteixi en vida per a vosaltres, de dia i de nit. Gràcies per haver respost a la meva crida”.