Missatges

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris

Missatges de la Mare de Déu

Missatge de 2 d’agost de 2018

“Estimats fills, amb el meu amor matern us convido a obrir els vostres cors a la pau, a obrir els vostres cors al meu Fill, perquè en els vostres cors canti l’amor cap al meu Fill, ja que és només d’aquest amor que arriba la pau a l’ànima.

Fills meus, sé que teniu bondat, sé que teniu amor, un amor misericordiós. Però molts fills meus tenen encara el cor tancat; es pensen que poden actuar sense dirigir els seus pensaments cap al Pare Celestial que il·lumina, i cap el meu Fill, que sempre està novament amb vosaltres en l’Eucaristia i desitja escoltar-vos.

Fills meus, per què no li parleu? La vida de cada un de vosaltres és important i preciosa, perquè és un do del Pare Celestial per a l’eternitat; per això, no oblideu mai de donar-li gràcies: parleu-li! Sé, fills meus, que el que vindrà després encara us és desconegut, però quan arribi aquest “després”, obtindreu totes les respostes. El meu amor matern vol que hi estigueu preparats. Fills meus, poseu amb la vostra vida sentiments bons en el cor de les persones que trobeu: sentiments de pau, de bondat, d’amor i de perdó. A través de la pregària, escolteu què us diu el meu Fill i actueu en conseqüència. Us convido novament a pregar pels vostres pastors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Recordeu que necessiten pregàries i amor. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 de juliol del 2018

“Estimats fills, Déu m’ha cridat per guiar-vos cap a Ell, perquè Ell és la vostra fortalesa. Per això us convido a pregar-li i a confiar en Ell, perquè Ell és el vostre refugi contra el  mal que està a l’aguait i allunya les ànimes de la gràcia i de l’alegria a què heu estat cridats. Fillets, visqueu el Cel aquí a la terra per trobar-vos-hi bé, i que els manaments de Déu siguin llum en el vostre camí. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 de juliol de 2018

“Estimats fills, sóc la Mare de tots vosaltres, per tant no tingueu por, que jo escolto les vostres pregàries. Sé que em busqueu i per això prego al meu Fill per vosaltres; el meu Fill que està unit al Pare Celestial i a l’Esperit Consolador, el meu Fill que condueix les ànimes cap al Regne d’on Ell ha vingut, el Regne de la pau i de la llum.

Fills meus, us ha estat donada la llibertat d’escollir. Jo, com a Mare, us demano que feu servir la llibertat per al bé. Vosaltres que teniu una ànima pura i senzilla, enteneu i sentiu dins vostre quina és la veritat, encara que algunes vegades no comprengueu les paraules.

Fills meus, no us allunyeu de la veritat i la vida veritable perseguint falsedats. Amb una vida en la veritat, el Regne del Cel, el Regne de l’amor, de la pau i de l’harmonia entra en els vostres cors. Aleshores, fills meus, no existirà l’egoisme que us allunya del meu Fill, sinó que hi haurà amor i comprensió envers el proïsme.

Per això recordeu, us ho repeteixo novament: pregar també significa estimar els altres, el proïsme, i donar-vos a ells. Estimeu i doneu en el meu Fill, i Ell obrarà en vosaltres i per a vosaltres.

Fills meus, penseu constantment en el meu Fill, estimeu-lo immensament i tindreu la veritable vida, que serà per l’eternitat. Moltes gràcies, apòstols del meu amor.”

Missatge de 25 de juny de 2018, 37è aniversari

“Estimats fills, aquest és el dia que el Senyor m’ha donat per donar-li gràcies per cada un de vosaltres, per aquells que s’han convertit, han acollit els meus missatges i han emprès el camí de la conversió i de la santedat. Alegreu-vos, fills meus, perquè Déu és misericordiós: us estima a tots amb el seu amor immens i us condueix cap al camí de la salvació a través de la meva vinguda aquí. Us estimo a tots i us dono el meu Fill perquè Ell us doni la pau. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de juny de 2018

“Estimats fills, us convido a acollir les meves paraules amb senzillesa de cor, paraules que us dono com a mare per tal que pugueu emprendre el camí de la llum plena, de la puresa, de l’amor únic del meu Fill, home i Déu. Una joia, una llum que no es pot descriure amb paraules humanes, penetrarà la vostra ànima i la pau i l’amor del meu Fill us envairan. Això és el que  desitjo per a tots els meus fills. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, vosaltres que sabeu estimar i perdonar, vosaltres que no jutgeu, vosaltres que jo encoratjo, sigueu un exemple per a tots aquells que no van pel camí de la llum i de l’amor, o que se n’han desviat. Mostreu-los la veritat amb la vostra vida. Mostreu-los l’amor, perquè l’amor supera totes les dificultats, i tots els meus fills tenen set d’amor. La vostra unió en l’amor és un regal per al meu Fill i per a mi. Però, fills meus, recordeu que estimar vol dir desitjar el bé al proïsme i la conversió de la seva ànima. Mentre us miro reunits al meu voltant, el meu Cor està trist perquè veig molt poc amor fratern, molt poc amor misericordiós. Fills meus, l’Eucaristia és el meu Fill viu enmig vostre. Les seves paraules us ajudaran a comprendre, perquè la seva Paraula és vida, la seva Paraula fa que l’ànima respiri, la seva Paraula fa conèixer l’amor. Estimats fills, novament us demano com a mare que desitja el bé dels seus fills, que estimeu els vostres pastors i que pregueu per ells. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de maig de 2018

“Estimats fills, en aquest temps sense pau us convido a tenir més confiança en Déu, que és el vostre Pare que està en el Cel i que m’ha enviat per conduir-vos a Ell. Obriu els vostres cors als dons que Ell desitja donar-vos i, en el silenci del cor, adoreu el meu Fill Jesús, que ha donat la seva vida perquè pugueu viure en l’eternitat, on desitja conduir-vos. Que la vostra esperança sigui la joia de la trobada amb l’Altíssim en la vida quotidiana. Per això us convido a no deixar la pregària, perquè la pregària fa miracles. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de maig de 2018

“Estimats fills, tot el que ha fet el meu Fill, que és la Llum de l’amor, i que segueix fent, ho ha fet per amor. També vosaltres, fills meus, quan viviu en l’amor i estimeu els vostres germans i germanes, esteu fent la voluntat del meu Fill. Apòstols del meu amor, feu-vos petits. Obriu els vostres cors purs al meu Fill perquè Ell pugui actuar a través vostre. Amb l’ajuda de la fe, ompliu-vos d’amor. Però no oblideu, fills meus, que el cor de la fe és l’Eucaristia: és el meu fill que us nodreix amb el seu Cos i us enforteix amb la seva Sang. Aquest és el miracle de l’amor: el meu fill, que sempre ve de nou, viu, per vivificar les ànimes. Fills meus, vivint en l’amor feu la voluntat del meu Fill i ell viu en vosaltres. Fills meus, el meu desig maternal és que L’estimeu cada dia més, perquè Ell us crida amb el seu amor i us dóna l’amor perquè el propagueu al voltant vostre. A través del seu amor, com a mare, jo estic amb vosaltres per donar-vos paraules d’amor i d’esperança, per donar-vos paraules eternes victorioses sobre el temps i sobre la mort, per convidar-vos a ser apòstols del meu amor. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 d’abril de 2018

“Estimats fills, avui us convido a viure la vostra nova vida amb Jesús. Que el Ressuscitat us doni la força per ser sempre forts en les proves de la vida, i fidels i perseverants en la pregària, perquè Jesús us ha salvat amb les seves ferides, i amb la seva Resurrecció, us ha donat una vida nova. Pregueu, fillets, i no perdeu l’esperança. Que la pau i la joia siguin en els vostres cors. Testimonieu l’alegria de ser meus. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 d’abril de 2018

“Estimats fills, gràcies al gran amor del Pare Celestial, jo estic amb vosaltres com a Mare vostra i vosaltres esteu amb mi com a fills meus, com a apòstols del meu amor que contínuament reuneixo al voltant meu. Fills meus, vosaltres sou els qui, amb la pregària, us heu de lliurar totalment al meu Fill per tal que ja no sigueu vosaltres sinó el meu Fill que viu en vosaltres, de manera que tots aquells que no coneixen el meu Fill el vegin en vosaltres i desitgin conèixer-lo. Pregueu perquè en vosaltres hi vegin bondat i una humilitat determinada, disponibilitat per servir els altres; que vegin en vosaltres com viviu amb el cor la vostra vocació en aquest món, en comunió amb el meu Fill. Que vegin en vosaltres dolcesa, tendresa i amor envers el meu Fill, així com envers els vostres germans i germanes. Apòstols del meu amor, cal que pregueu molt i que purifiqueu els vostres cors, de manera que vosaltres sigueu els primers a caminar pel camí del meu Fill. Cal que estigueu units en la comunió que prové del meu Fill, a fi que els meus fills que no coneixen el meu Fill reconeguin la comunió d’amor i desitgin caminar pel camí de la vida, pel camí de la unitat amb el meu Fill. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 de març de 2018

“Estimats fills, us convido a estar amb mi en la pregària, en aquest temps de gràcia, quan les tenebres lluiten contra la llum. Pregueu, fillets, confesseu-vos i comenceu una vida nova en la gràcia. Decidiu-vos per Déu i Ell us guiarà cap a la santedat, i la creu serà per a vosaltres signe de victòria i d’esperança. Sentiu-vos orgullosos d’estar batejats i estigueu agraïts, en el vostre cor, de formar part del pla de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge anual del 18 de març de 2018 a la Mirjana

“Estimats fills, la meva vida terrenal era senzilla: estimava i em feien feliç les coses petites; estimava la vida, do de Déu, encara que dolors i sofriments traspassaven el meu Cor. Fills meus, tenia la força de la fe i una confiança il·limitada en l’amor de Déu. Tots els que tenen la força de la fe són més forts. La fe et fa viure segons el bé, i aleshores la llum de l’amor de Déu arriba sempre en el moment desitjat. Aquesta és la força que sosté en el dolor i el sofriment. Fills meus, pregueu per obtenir la força de la fe, confieu en el Pare Celestial i no tingueu por. Sapigueu que cap criatura de Déu no es perdrà, sinó que viurà per sempre. Tot dolor té la seva fi, i després comença la vida en llibertat allà on venen tots els meus fills i on tot és retornat.  Fills meus, la vostra lluita és dura i ho serà encara més. Però seguiu el meu exemple. Pregueu per obtenir la força de la fe, confieu en l’amor del Pare Celestial. Jo estic amb vosaltres, em manifesto a vosaltres, us animo i amb immens amor maternal acarono les vostres ànimes. Moltes gràcies”.

Missatge de 2 de març de 2018

“Estimats fills, grans obres ha fet en mi el Pare Celestial, com les fa en tots aquells que tendrament i fidelment l’estimen i el serveixen. Fills meus, el Pare Celestial us estima i és pel seu amor que jo sóc aquí amb vosaltres. Ell us parla, per què no voleu veure’n els signes? Amb Ell tot és més senzill: el dolor, viscut amb Ell, es torna més lleuger perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor, mentre que el dolor sense la fe porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix. Per ventura, no ha estat el meu Fill qui amb el seu dolorós sacrifici ha salvat el món? Com a Mare seva jo estava amb Ell en el dolor i en el sofriment, com ho estic amb tots vosaltres. Fills meus, estic amb vosaltres en la vida: en el dolor, en el sofriment, en la joia i en l’amor. Per això tingueu esperança. L’esperança us fa comprendre que la vida hi és. Fills meus jo us parlo, la meva veu parla a la vostra ànima, el meu Cor parla al vostre cor. Apòstols del meu amor, com us estima el meu Cor matern, quantes coses desitjo ensenyar-vos! Com desitja el meu Cor matern que estigueu complets, i podreu estar-ho només quan en vosaltres l’ànima, el cos i l’amor estiguin units. Us imploro, com a fills meus, que pregueu per l’Església i pels seus servidors, els vostres pastors, per tal que l’Església sigui com el meu Fill la desitja: pura com l’aigua de la font i plena d’amor. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de febrer de 2018

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido a tots a obrir-vos i a viure els manaments que Déu us ha donat per tal que, per mitjà dels sagraments, us guiïn pel camí de la conversió. El món i les temptacions del món us posen a prova; vosaltres, fillets, mireu les criatures de Déu que en la bellesa i la humilitat us ha donat, i fillets, estimeu Déu sobre totes les coses i Ell us guiarà pel camí de la salvació. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 febrer de 2018

“Estimats fills, vosaltres que el meu Fill estima, vosaltres que jo estimo amb el meu immens amor matern, no permeteu que l’egoisme, que l’amor propi regni en el món; no permeteu que l’amor i la bondat estiguin ocults. Vosaltres que sou estimats, vosaltres que heu conegut l’amor del meu Fill, recordeu que ser estimats significa estimar. Fills meus, tingueu fe. Quan teniu fe sou feliços i difoneu pau, la vostra ànima exulta d’alegria: en aquesta ànima s’hi troba el meu Fill. Quan us doneu per fe, quan us doneu per amor, quan feu el bé al vostre proïsme, el meu Fill somriu en la vostra ànima. Apòstols del meu amor, m’adreço a vosaltres com a Mare, us reuneixo al voltant meu i desitjo conduir-vos pel camí de l’amor i de la fe, pel camí que condueix a la Llum del món. Sóc aquí per causa de l’amor i de la fe perquè, amb la meva benedicció materna, desitjo donar-vos esperança i coratge en el vostre camí. Perquè el camí que condueix al meu Fill no és fàcil: és ple de renúncies, de donar-se, de sacrifici, de perdó i molt, molt d’amor. Però aquest camí condueix a la pau i a la felicitat. Fills meus, no cregueu les falses veus que us parlen de coses falses i d’una llum falsa. Vosaltres, fills meus, torneu a la Sagrada Escriptura. Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia. Moltes gràcies.”

Missatge de 25 de gener de 2018

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres temps de pregària per tal que l’Esperit Sant, a través de la pregària, vingui damunt vostre i us doni la conversió. Obriu els vostres cors i llegiu la Sagrada Escriptura a fi que, per mitjà dels testimonis, també vosaltres pugueu ser més a prop de Déu. Fills meus, busqueu sobretot Déu i les coses de Déu i deixeu a la terra les de la terra, perquè Satanàs us atrau a la pols i al pecat. Esteu cridats a la santedat i heu estat creats per al Cel. Per això, busqueu el Cel i les coses celestials. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de gener de 2018

Estimats fills, quan a la terra arriba a mancar l’amor, quan no es troba el camí cap a la salvació, jo com a Mare vinc a ajudar-vos a conèixer la fe veritable, viva i profunda; a ajudar-vos a que us estimeu de veritat. Com a Mare anhelo el vostre amor recíproc, la bondat i la puresa. El meu desig és que sigueu justos i que us estimeu. Fills meus, tingueu un ànim joiós, sigueu purs, sigueu infants. El meu fill va dir que estimava ser entre els cors purs, perquè els cors purs són sempre joves i alegres; el meu fill va dir que us perdonéssiu i us estiméssiu. Sé que això no sempre és fàcil: el sofriment us fa créixer en l’esperit. Per poder créixer tot el possible espiritualment us cal perdonar i estimar sincerament. Molts fills meus a la terra no coneixen el meu Fill, no l’estimen; però vosaltres, que estimeu el meu Fill i el porteu al cor, pregueu, pregueu i, tot pregant, percebeu el meu Fill a prop vostre: que la vostra ànima respiri el seu esperit. Jo estic enmig vostre i us parlo de petites i grans coses. No em cansaré mai de parlar-vos del meu Fill, amor veritable. Per això, fills meus, obriu-me els vostres cors, permeteu que jo us guiï maternalment. Sigueu apòstols de l’amor del meu Fill i del meu. Com a Mare us demano: no oblideu aquells que el meu fill ha cridat per guiar-vos. Porteu-los al cor i pregueu per ells. Moltes gràcies!”.

Missatge de 25 de desembre de 2017

“Estimats fills, avui us porto el meu Fill Jesús, perquè us doni la seva pau i benedicció. Fills meus, us convido a tots a viure les gràcies i els dons que heu rebut i a ser-ne testimonis. No tingueu por! Pregueu perquè l’Esperit Sant us concedeixi la força per ser testimonis alegres i persones de pau i d’esperança. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de desembre de 2017

“Estimats fills, us parlo com a mare vostra, la mare dels justos, la mare d’aquells que estimen i que pateixen, la mare dels sants. Fills meus, vosaltres també podeu ser sants, això depèn de vosaltres. Els sants són aquells que estimen sense mesura el pare Celestial, aquells que l’estimen per sobre de totes les coses. Per això, fills meus, busqueu sempre esdevenir millors. Si intenteu ser bons, podreu ser sants, encara que no penseu així de vosaltres. Si penseu que sou bons, no sou humils i l’orgull us allunya de la santedat. En aquest món inquiet i ple d’amenaces, les vostres mans, apòstols del meu amor, haurien d’estar esteses en pregària i misericòrdia. Oferiu-me el Rosari, aquestes roses que estimo tant. Les meves roses són les vostres pregàries dites amb el cor i no només recitades amb els llavis. Les meves roses són les vostres obres de pregària, de fe i d’amor. Quan el meu Fill era petit, em deia que els meus fills serien nombrosos i que em portarien moltes roses. Jo no ho entenia. Ara sé que aquests fills sou vosaltres, que em porteu roses quan estimeu el meu Fill sobre totes les coses, quan reseu amb el cor, quan ajudeu els més pobres. Aquestes són les meves roses. És la fe que fa que tot en la vida es faci amb amor, sense orgull i sempre disposats a perdonar, a no jutjar mai i intentar sempre comprendre el nostre propi germà. Per això, apòstols del meu amor, pregueu per aquells que no saben estimar, per aquells que no us estimen, per aquells que us han fet mal, per aquells que no han conegut l’amor del meu Fill. Fills meus, això és el que espero de vosaltres, perquè recordeu que pregar significa estimar i perdonar. Moltes gràcies”.

 

Missatge de 25 de novembre de 2017

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido a pregar. Pregueu i busqueu la pau, fillets. Ell va venir a aquí a la terra per donar-vos la Seva pau, sense importar-li ni qui sou ni què sou. Ell, el meu Fill, el vostre germà, a través de mi us convida a la conversió, perquè sense Déu no teniu ni futur ni vida eterna. Per això, creieu i pregueu, i viviu en gràcia i en l’espera de la vostra trobada personal amb Ell. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de novembre de 2017

“Estimats fills, mirant-vos aquí reunits al meu voltant, la vostra Mare, veig moltes ànimes pures, veig molts fills meus que busquen amor i consol, però ningú no els n’ofereix. Veig també aquells que fan el mal perquè no tenen bons exemples, no han conegut el meu Fill. El bé, que és silenciós i es difon a través de les ànimes pures, és la força que sosté el món. Hi ha molt de pecat, però també hi ha amor. El meu Fill m’envia a vosaltres a mi, la mateixa Mare per a tots, per ensenyar-vos a estimar i perquè comprengueu que sou germans. Us vol ajudar. Apòstols del meu amor, el meu Fill en té prou amb un desig viu de fe i d’amor, ell ho acceptarà; però n’heu de ser dignes, tenir bona voluntat i el cor obert. El meu Fill entra als cors oberts. Jo, com a Mare, desitjo que pugueu conèixer el millor possible el meu Fill, Déu nat de Déu, que conegueu la grandesa del seu amor, del que teniu tanta necessitat. Ell ha pres sobre si mateix els vostres pecats i ha obtingut la redempció per vosaltres. A canvi us ha demanat que us estimeu els uns als altres. El meu Fill és amor. Ell estima tots els homes sense distinció, tots els homes de tots els països, de totes les nacions. Si visquéssiu, fills meus, l’amor del meu Fill, el seu Regne ja seria a la terra. Per això, apòstols del meu amor, pregueu, pregueu perquè el meu Fill i el seu amor estiguin el més a prop de vosaltres possible, perquè sigueu exemples d’amor i que ajudeu tots aquells que no han conegut el meu Fill. No oblideu mai que el meu Fill, u i tri, us estima. Estimeu els vostres pastors i pregueu per ells. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 d’octubre de 2017

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido a ser pregària. Tots teniu problemes, tribulacions, patiments i inquietuds. Que els sants siguin per a vosaltres models i una exhortació a la santedat. Déu estarà a prop vostre i, a través de la vostra conversió personal, sereu renovats en la vostra recerca. La fe serà per a vosaltres esperança, i l’alegria regnarà en els vostres cors. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’octubre de 2017

“Estimats fills, us parlo com a Mare, amb paraules senzilles però plenes d’amor i de preocupació pels meus fills que m’heu estat confiats pel meu Fill. Ell, que és l’etern present, us parla amb paraules de vida i sembra amor en els cors oberts. Per això us demano, apòstols del meu amor, que tingueu cors oberts, sempre disposats a la misericòrdia i al perdó. Pel meu Fill, perdoneu sempre el proïsme, perquè així la pau estarà en vosaltres. Fills meus, preocupeu-vos per la vostra ànima, perquè és l’única cosa que en realitat us pertany. Us oblideu de la importància de la família. La família no hauria de ser un lloc de sofriment i dolor, sinó de comprensió i tendresa. Les famílies que intenten viure segons el meu Fill viuen en l’amor recíproc. Quan el meu Fill encara era un infant, em deia que els homes són els seus germans. Per això recordeu, apòstols del meu amor, que totes les persones que trobeu són família vostra, germans pel meu Fill. Fills meus, no perdeu el temps preocupant-vos pel futur. Que la vostra única preocupació sigui com viure bé cada moment segons el meu Fill, i tindreu pau. Fills meus, no oblideu mai pregar pels vostres pastors. Pregueu perquè puguin acollir tots els homes com a fills seus i siguin, segons el meu Fill, els seus pares espirituals. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de setembre de 2017

“Estimats fills, avui us convido a ser generosos en la renúncia, en el dejuni i en la pregària per tots els que estan en la prova i són germans i germanes vostres. D’una manera especial us demano que pregueu pels sacerdots i per tots els consagrats, perquè estimin Jesús amb més fervor, perquè l’Esperit Sant ompli els seus cors de joia, perquè testimoniïn el Cel i els misteris celestials. Moltes ànimes estan en pecat perquè no hi ha ningú que se sacrifiqui i pregui per la seva conversió. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres, perquè els vostres cors estiguin plens d’alegria. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 de setembre de 2017

“Estimats fills, qui millor que jo us podria parlar de l’amor i del dolor del meu Fill? He viscut amb Ell, he patit amb Ell. Durant la vida terrenal he experimentat el dolor, perquè era mare. El meu Fill estimava els pensaments i les obres del Pare Celestial, el veritable Déu i, com Ell em deia, va venir per redimir-vos. Jo amagava el meu dolor en l’amor. Però vosaltres, fills meus, teniu nombroses preguntes, no compreneu el dolor. No compreneu que, a través de l’amor de Déu, cal que l’accepteu i el suporteu. Cada ésser humà l’experimentarà en menor o major mesura, però amb la pau a l’ànima i en estat de gràcia hi ha esperança: és el meu Fill, Déu nascut de Déu. Les seves paraules són la llavor de la vida eterna que, sembrades en les ànimes bones, produeixen nombrosos fruits. El meu Fill ha experimentat el dolor perquè ha carregat sobre ell mateix els vostres pecats. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, vosaltres que patiu, sapigueu que el vostre dolor es convertirà en llum i glòria. Fills meus, mentre esteu suportant dolor, mentre esteu patint, el Cel entra en vosaltres. I vosaltres, doneu una mica de Cel i molta esperança als qui teniu al voltant vostre. Moltes gràcies!”