Missatges

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris

Missatges de la Mare de Déu

Missatge de 2 de juliol del 2019

“Estimats fills, per voluntat del Pare misericordiós, us he donat i encara continuaré donant-vos signes evidents de la meva presència maternal. Fills meus, és el desig maternal per la guarició de les ànimes. És el desig que cada fill meu tingui una fe autèntica, que visqui experiències prodigioses bevent de la font de les paraules del meu Fill, paraules de vida.

Fills meus, el meu Fill, pel seu amor i el seu sacrifici ha portat al món la llum de la fe i us ha mostrat el camí de la fe. Perquè, fills meus, la fe transcendeix el dolor i el sofriment. La fe veritable fa que la pregària sigui més sensible i fa obres de misericòrdia: una conversa, una ofrena. Els meus fills que tenen fe, una fe autèntica, són feliços malgrat tot, perquè viuen el començament de la felicitat celestial a la terra. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a donar exemple de fe veritable, a portar llum on hi ha foscor, a viure el meu Fill.

Fills meus, com a mare us dic: no podeu caminar pel camí de la fe i seguir el meu Fill sense els vostres pastors. Pregueu perquè tinguin la força i l’amor de guiar-vos. Que les vostres pregàries estiguin sempre amb ells. Us en dono gràcies.”

Missatge de 25 de juny de 2019

Estimats fills, dono gràcies a Déu per cada un de vosaltres. De manera especial, fillets, gràcies per haver respost a la meva crida. Us estic preparant per als temps nous, perquè sigueu ferms en la fe i perseverants en la pregària, perquè l’Esperit Sant pugui actuar a través vostre i renovi la faç de la terra. Prego amb vosaltres per la pau, que és el do més preciós, tot i que Satanàs vol la guerra i l’odi. Vosaltres, fillets, sigueu les meves mans esteses i camineu orgullosos amb Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de juny de 2019

Estimats fills, només amb un cor pur i obert podreu conèixer realment el meu Fill i fer que tots els qui no coneixen el seu amor, el coneguin a través vostre. Només l’amor us farà comprendre que Ell és més fort que la mort, perquè el veritable amor ha vençut la mort i ha fet que la mort no existeixi.
Fills meus, el perdó és la forma més sublim d’amor. Vosaltres, apòstols del meu amor, heu de pregar per ser forts en l’esperit i poder comprendre i perdonar. Vosaltres, apòstols del meu amor, amb la comprensió i el perdó doneu exemple d’amor i de misericòrdia. Poder comprendre i perdonar és un do per el que cal pregar i que cal també cultivar. Quan perdoneu demostreu que sabeu estimar.
Mireu fills meus amb quin amor tan gran us estima el Pare Celestial, amb quina comprensió, perdó i justícia; com em dóna a vosaltres, com a Mare dels vostres cors. Heu-me aquí, en mig vostre, per beneir-vos amb la benedicció maternal, per convidar-vos a la pregària i al dejuni, per dir-vos que cregueu, que tingueu esperança, que perdoneu, que pregueu pels vostres pastors, i sobretot, que estimeu sense mesura. Fills meus, seguiu-me. El meu camí és el camí de la pau i de l’amor, el camí del meu Fill. És el camí que porta al triomf del meu Cor. Us en dono gràcies.

Missatge de 25 de maig de 2019

“Estimats fills: Per la seva misericòrdia, Déu m’ha permès ser amb vosaltres, instruir-vos i guiar-vos cap al camí de la conversió. Fillets, tots vosaltres esteu convidats a pregar amb tot el cor perquè es realitzi el pla de salvació en vosaltres i a través vostre. Sigueu conscients, fillets, que la vida és breu i que us espera la vida eterna segons els vostres mèrits. Per això pregueu, pregueu, pregueu perquè pugueu ser instruments dignes a les mans de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de maig de 2019

Estimats fills, amb amor maternal us convido a respondre al gran amor del meu Fill amb un cor pur i obert, amb plena confiança. Jo conec la grandesa del seu amor. El vaig portar dins meu -Hòstia al meu cor-, llum i amor del món.

Fills meus, que jo em dirigeixi a vosaltres també és un signe de l’amor i de la tendresa del Pare Celestial, un gran somriure ple de l’amor del meu Fill i una invitació a la vida eterna.

La sang del meu Fill va ser vessada per amor a vosaltres. Aquesta sang preciosa és per a la vostra salvació, per a la vida eterna. El Pare Celestial ha creat l’home per a la felicitat eterna. No és possible que moriu vosaltres que coneixeu l’amor del meu Fill, vosaltres que el seguiu. La vida ha vençut: el meu Fill és viu! Per això, fills meus, apòstols del meu amor, que la pregària, en la seva forma més elevada, us mostri el camí i la manera de difondre l’amor del meu Fill. Fills meus, quan procureu viure les paraules del meu Fill, també esteu pregant. Quan estimeu les persones amb les que us trobeu, esteu difonent l’amor del meu Fill. L’amor és el que obre les portes del Paradís.

Fills meus, he pregat per l’Església des dels seus inicis. Per això també us convido a vosaltres, apòstols del meu amor, a pregar per l’Església i pels seus servidors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 d’abril de 2019

“Estimats fills, aquest és un temps de gràcia, un temps de misericòrdia per a cada un de vosaltres. Fills meus, no permeteu que el vent de l’odi i del temor regnin en vosaltres i al voltant vostre. Vosaltres, fillets, esteu cridats a ser amor i pregària. El diable desitja el temor i el desordre, però vosaltres, fills meus, sigueu la joia de Jesús ressuscitat que va morir i va ressuscitar per cada un de vosaltres. Ell ha vençut la mort per donar-vos la vida, la vida eterna. Per això, fills meus, testimonieu i sentiu-vos orgullosos d’haver ressuscitat en Ell. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’abril de 2019

“Estimats fills, com a Mare que coneix els seus fills, sé que anheleu el meu Fill. Sé que aspireu a la veritat, la pau, el que és pur i que no és enganyós. Per això jo, com a Mare, per mitjà de l’amor de Déu m’adreço a vosaltres i us convido a pregar amb un cor pur i obert perquè pugueu conèixer dins vostre el meu Fill, el seu amor, el seu Cor misericordiós.

El meu Fill veia la bellesa en totes les coses. Ell busca el bé, fins i tot el bé petit i amagat, en totes les ànimes, per tal de perdonar el mal. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a adorar-lo, a agrair-li contínuament i a ser-ne dignes. Perquè Ell us ha dit paraules divines, les paraules de Déu, paraules que són per a tots i per sempre.

Per això, fills meus, visqueu la joia, la serenitat, la unitat i l’amor mutu. Això és el que necessiteu en el món d’avui. Així sereu apòstols del meu amor i donareu bon testimoni del meu Fill. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de març de 2019

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia. Així com la naturalesa es renova per a una vida nova, també vosaltres sou cridats a la conversió. Decidiu-vos per Déu. Fillets, esteu buits i no teniu alegria perquè no teniu Déu. Per això, pregueu fins que la pregària esdevingui vida per vosaltres. Busqueu en la naturalesa Déu que us ha creat, perquè la naturalesa parla i lluita per la vida, no per la mort. Les guerres regnen en els cors i entre els pobles, perquè no teniu pau i no veieu, fillets, un germà en el vostre proïsme. Per això, torneu a Déu i a la pregària. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de març de 2019

“Estimats fills, us anomeno “apòstols del meu amor”, us mostro el meu Fill, que és la veritable pau i el veritable amor. Com a mare, per la gràcia de Déu, desitjo conduir-vos cap a Ell. Fills meus, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida.

Fills meus, us convido a comprendre que és gràcies al meu Fill, al seu amor i al seu sacrifici, que viviu. Li demaneu que sigui misericordiós amb vosaltres, i jo us convido a vosaltres a ser misericordiosos. Li demaneu que sigui bo amb vosaltres i que us perdoni però, fills meus, fa tant de temps que us prego que perdoneu i estimeu totes les persones que trobeu! Quan comprengueu les meves paraules amb el cor, comprendreu i coneixereu l’amor veritable i podreu ser apòstols d’aquest amor, els meus apòstols, estimats fills meus. Us en dono gràcies” (La Mare de Déu estava trista).

Missatge de 25 de febrer de 2019

Estimats fills, Avui us convido a una vida nova. L’edat que tingueu no té importància: obriu el vostre cor a Jesús, que us transformarà en aquest temps de gràcia i, com la naturalesa, naixereu a una vida nova en l’amor de Déu, i obrireu el vostre cor al Cel i a les coses celestials. Jo estic encara amb vosaltres perquè Déu m’ho ha permès per amor a vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de febrer de 2019

Estimats fills, l’amor i la bondat del Pare Celestial us donen revelacions que fan que la fe creixi en vosaltres, que la pugueu comprendre i us porti pau, seguretat i esperança. També jo, fills meus, per l’amor misericordiós del Pare Celestial, sempre i novament us mostro el camí cap al meu Fill, cap a la salvació eterna. Però, lamentablement, molts dels meus fills no em volen escoltar, molts dels meus fills dubten. Jo sempre, en el temps i més enllà del temps, he magnificat el Senyor per tot el que ha fet en mi i a través de mi. El meu Fill es dóna a vosaltres, parteix el pa amb vosaltres, us dóna paraules de vida eterna perquè les porteu a tots.

I vosaltres, fills meus, apòstols del meu amor, de què teniu por si el meu Fill està amb vosaltres? Oferiu-li la vostra ànima perquè Ell pugui habitar-hi, i perquè ell faci de vosaltres instruments de fe i instruments d’amor.

Fills meus, visqueu l’Evangeli, visqueu l’amor misericordiós cap als altres i, sobretot, visqueu l’amor cap al Pare celestial.

Fills meus, no esteu units per casualitat. El Pare Celestial no uneix ningú per casualitat. El meu Fill parla a les vostres ànimes i jo parlo als vostres cors. Com a mare us dic: camineu amb mi, estimeu-vos els uns als altres, doneu testimoni. No tingueu por de defensar, amb el vostre exemple, la veritat, la Paraula de Déu, que és eterna i mai no canvia.

Fills meus, el qui obra a la llum de l’amor misericordiós i de la veritat, sempre rep ajuda del Cel i no està mai sol. Apòstols del meu amor, que sempre us reconeguin entre tots els altres per la vostra discreció, pel vostre amor i la vostra serenitat. Jo estic amb vosaltres. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 de gener de 2019

“Estimats fills! Avui, com a mare, us convido a la conversió. Fillets, aquest és per a vosaltres un temps de silenci i de pregària. Per això, que creixi, en l’escalfor del vostre cor, la llavor de l’esperança i de la fe, i sentireu dia rere dia, fillets, la necessitat de pregar més. La vostra vida es tornarà ordenada i responsable. Comprendreu, fillets, que esteu de pas aquí a la terra i sentireu la necessitat de ser més a prop de Déu. Amb amor donareu testimoni de l’experiència de la vostra trobada amb Déu i la compartireu amb els altres. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres, però no ho puc fer sense el vostre “Sí”. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 2 de gener de 2019

“Estimats fills, lamentablement entre vosaltres hi ha molta lluita, odi, interessos personals i egoisme. Fills meus, oblideu tan fàcilment el meu Fill, les seves paraules, el seu amor! La fe s’està extingint en moltes ànimes, molts cors estan sent atrapats per les coses materials del món. Però el meu cor maternal sap que encara n’hi ha molts que creuen i estimen, que intenten acostar-se tot el possible al meu Fill. Cerquen incansablement el meu Fill i d’aquesta manera també em busquen a mi. Són els humils i els mansos, amb els seus dolors i sofriments que suporten en silenci, amb les seves esperances i, sobretot, amb la seva fe. Aquests són els apòstols del meu amor.

Fills meus, apòstols del meu amor, us ensenyo que el meu Fill no només demana pregàries contínues, sinó també obres i sentiments. Demana que cregueu, que pregueu, que amb la vostra pregària personal creixeu en la fe i en l’amor. Estimar-vos els uns als altres: això és el que Ell demana, aquest és el camí cap a la vida eterna.

Fills meus, no oblideu que el meu Fill va portar la llum a aquest món, i que la va donar als qui la van voler veure i rebre. Sigueu d’aquests, perquè aquesta és la llum de la veritat, de la pau i de l’amor. Jo us guio maternalment a adorar el meu Fill, a estimar amb mi el meu Fill, perquè els vostres pensaments, paraules i obres s’orientin cap al meu Fill i que aquests siguin en El seu nom. Només aleshores el meu Cor estarà ple. Moltes gràcies!

Missatge de 25 de desembre de 2018

“Estimats fills, us porto el meu Fill Jesús que és el Rei de la Pau. Ell us dóna la pau; que aquesta pau no sigui només per a vosaltres, fills meus, porteu-la als altres amb alegria i humilitat. Jo sóc amb vosaltres i prego per vosaltres en aquest temps de gràcia que Déu desitja donar-vos. La meva presència és un signe d’amor: estic amb vosaltres per protegir-vos i guiar-vos cap a l’eternitat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de desembre de 2018

“Estimats Fills, quan veniu a mi com a mare, amb el cor pur i obert, sapigueu que us escolto i us encoratjo, us consolo i, sobretot, intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill. Sé que desitgeu tenir una fe forta i manifestar-la de manera justa. El que el meu Fill us demana és una fe sincera, forta i profunda. Aleshores qualsevol manera de manifestar-la és vàlida. La fe és un misteri meravellós que es guarda al cor. La fe es troba entre el Pare Celestial i tots els seus fills. Se la reconeix pels fruits i per l’amor que es té cap a totes les criatures de Déu.

Apòstols del meu amor, fills meus, confieu en el meu Fill. Contribuïu a fer que tots els meus fills coneguin el seu amor. Vosaltres sou la meva esperança, vosaltres que us esforceu per estimar el meu Fill amb sinceritat. En el nom de l’amor i  per la vostra salvació, segons la voluntat del Pare Celestial i per mitjà del meu Fill, sóc aquí entre vosaltres.

Apòstols del meu amor, que amb la pregària i el sacrifici els vostres cors siguin il·luminats per l’amor i la llum del meu Fill. Que aquesta llum i aquest amor il·luminin tots els qui trobeu i els facin tornar al meu Fill.

Jo sóc amb vosaltres, i d’una manera especial estic amb els vostres pastors. Amb el meu amor maternal els il·lumino i els encoratjo perquè, amb les seves mans beneïdes pel meu Fill, beneeixin el món sencer. Us dono gràcies!”

Missatge de 25 de novembre de 2018

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia i de pregària, un temps d’espera i de donació. Déu es dóna a vosaltres perquè l’estimeu per sobre de tot. Per això, fillets, obriu els vostres cors i les vostres famílies per tal que aquesta espera es converteixi en pregària i amor, i sobretot en donació. Jo sóc amb vosaltres, fillets, i us encoratjo a no renunciar al bé, perquè els fruits es veuen i s’escolten a la llunyania. Per això l’enemic està enutjat i ho fa servir tot per allunyar-vos de la pregària. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de novembre de 2018

Estimats fills, el meu cor matern pateix mentre miro els meus fills que no estimen la veritat sinó que l’amaguen, mentre miro els meus fills que no preguen amb els sentiments i amb les obres. Estic molt trista quan li dic al meu Fill que molts fills meus ja no tenen fe i que no El coneixen. Per això us demano a vosaltres, apòstols del meu amor, que procureu mirar el fons del cor dels homes i les dones on hi trobareu, amb seguretat, un petit tresor amagat. Mirar així és misericòrdia del Pare Celestial. Cercar el bé fins i tot on hi ha el mal més gran, intentar comprendre enlloc de jutjar-se els uns als altres, això és el que el meu Fill espera de vosaltres. I jo, com a Mare, us demano que l’escolteu. Fills meus, l’esperit és més poderós que el cos i, portat per l’amor i les obres, supera tots els obstacles. No ho oblideu: el meu Fill us ha estimat i us estima. El seu amor és amb vosaltres i en vosaltres si sou una sola cosa amb Ell. Ell és la llum del món, i res ni ningú no aconseguirà detenir-lo en la Glòria final. Per això, apòstols del meu amor, no tingueu por de donar testimoni de la veritat. Testimonieu-la amb entusiasme, amb les vostres obres, amb amor, amb els vostres sacrificis i, sobretot, amb humilitat. Testimonieu la veritat a tots els qui no han conegut el meu Fill. Jo estaré amb vosaltres i us encoratjaré. Testimonieu l’amor que no cessa mai perquè prové del Pare Celestial que és etern i ofereix l’eternitat als seus fills. L’Esperit del meu Fill estarà amb vosaltres. Novament us convido, fills meus, a pregar pels vostres pastors, pregueu perquè puguin ser guiats per l’amor del meu Fill. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 d’octubre de 2018

Estimats fills, vosaltres teniu la immensa gràcia de ser cridats a una vida nova a través dels missatges que us dono. Fillets, aquest és un temps de gràcia, un temps i una crida a la conversió, per a vosaltres i per a les generacions futures. Per això us convido, fills meus, pregueu més i obriu el cor al meu Fill Jesús. Estic amb vosaltres, us estimo a tots i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 d’octubre de 2018

Estimats fills, us convido a ser valents, a no defallir, perquè el bé més petit i el signe d’amor més petit vencen sobre el mal, que cada vegada és més visible. Fills meus, escolteu-me, a fi que el bé predomini, que pugueu conèixer l’amor del meu Fill. Aquesta és la felicitat més gran: sentir-se abraçat pel meu Fill. Ell que estima l’ànima, Ell que s’ha donat per vosaltres i que es lliura novament en l’Eucaristia, Ell que té paraules de vida eterna. Conèixer el seu amor, seguir les seves petjades, vol dir tenir una vida espiritual rica. Aquesta riquesa dóna bons sentiments i veu l’amor i la bellesa per tot arreu. Apòstols del meu amor, fills meus, vosaltres sou com raigs del sol que, amb l’escalfor de l’amor del meu Fill, doneu escalf al vostre voltant. Fills meus, el món necessita apòstols de l’amor, el món té molta necessitat de pregària, però d’aquelles expressades amb el cor i amb l’ànima i no només pronunciades amb els llavis.

Fills meus, cerqueu la santedat, però amb humilitat; la humilitat que permet al meu Fill fer, a través vostre, allò que Ell desitja. Fills meus, les vostres pregàries, les vostres paraules, els vostres pensaments i obres, obren o tanquen la porta del Regne del Cel. El meu Fill us ha mostrat el camí i us ha donat l’esperança. Jo us consolo i us encoratjo. Perquè jo, fills meus, vaig conèixer el dolor, però tenia fe i esperança. Ara tinc la recompensa de la vida al Regne del meu Fill. Per tant, escolteu-me: tingueu coratge, no defalliu! Us en dono gràcies”.

Missatge de 25 de setembre de 2018

“Estimats fills, també la natura us ofereix signes del seu amor a través dels fruits que us dóna. També vosaltres, amb la meva vinguda, heu rebut dons i fruits en abundància. Fills meus, en quina mesura heu respost a la meva crida, Déu ho sap. Jo us convido: no és massa tard, decidiu-vos per la santedat i la vida amb Déu en la gràcia i la pau! Déu us beneirà i us donarà el cent per u si confieu en Ell. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de setembre de 2018

“Estimats fills, les meves paraules són senzilles però plenes d’amor maternal i de preocupació. Fills meus, l’ombra de la tenebra i de l’engany intenta cobrir-vos cada vegada més. Però jo us crido cap a la llum i la veritat, jo us crido cap al meu Fill. Només Ell pot transformar la desesperació i el sofriment en pau i serenitat, només Ell pot donar esperança en el dolor més profund. El meu Fill és la vida del món. Com més el coneixeu, més a prop d’Ell sou i més l’estimeu, perquè el meu Fill és amor, i l’amor tot ho transforma. L’amor fa que esdevingui meravellós fins i tot allò que sense amor us sembla insignificant. Per això novament us dic que heu d’estimar molt si desitgeu créixer espiritualment. Sé, apòstols del meu amor, que això no sempre és fàcil, però fills meus, els camins dolorosos són vies que condueixen al creixement espiritual, a la fe i al meu Fill. Fills meus, pregueu, penseu en el meu Fill. Durant tots els moments del dia eleveu la vostra ànima cap a Ell, i jo recolliré les vostres pregàries com flors del jardí més bell i les regalaré al meu Fill. Sigueu veritables apòstols del meu amor, escampeu a tots l’amor del meu Fill, sigueu jardins amb les flors més belles. Amb la pregària ajudeu els vostres pastors perquè esdevinguin pares espirituals plens d’amor envers tothom. Us en dono gràcies”.

Missatge de 25 d’agost de 2018

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia. Fills meus, pregueu més i parleu menys, i deixeu que Déu us guiï pel camí de la conversió. Jo sóc amb vosaltres i us estimo amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 d’agost de 2018

“Estimats fills, amb el meu amor matern us convido a obrir els vostres cors a la pau, a obrir els vostres cors al meu Fill, perquè en els vostres cors canti l’amor cap al meu Fill, ja que és només d’aquest amor que arriba la pau a l’ànima.

Fills meus, sé que teniu bondat, sé que teniu amor, un amor misericordiós. Però molts fills meus tenen encara el cor tancat; es pensen que poden actuar sense dirigir els seus pensaments cap al Pare Celestial que il·lumina, i cap el meu Fill, que sempre està novament amb vosaltres en l’Eucaristia i desitja escoltar-vos.

Fills meus, per què no li parleu? La vida de cada un de vosaltres és important i preciosa, perquè és un do del Pare Celestial per a l’eternitat; per això, no oblideu mai de donar-li gràcies: parleu-li! Sé, fills meus, que el que vindrà després encara us és desconegut, però quan arribi aquest “després”, obtindreu totes les respostes. El meu amor matern vol que hi estigueu preparats. Fills meus, poseu amb la vostra vida sentiments bons en el cor de les persones que trobeu: sentiments de pau, de bondat, d’amor i de perdó. A través de la pregària, escolteu què us diu el meu Fill i actueu en conseqüència. Us convido novament a pregar pels vostres pastors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Recordeu que necessiten pregàries i amor. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 de juliol del 2018

“Estimats fills, Déu m’ha cridat per guiar-vos cap a Ell, perquè Ell és la vostra fortalesa. Per això us convido a pregar-li i a confiar en Ell, perquè Ell és el vostre refugi contra el  mal que està a l’aguait i allunya les ànimes de la gràcia i de l’alegria a què heu estat cridats. Fillets, visqueu el Cel aquí a la terra per trobar-vos-hi bé, i que els manaments de Déu siguin llum en el vostre camí. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”