Missatges

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris

Missatges de la Mare de Déu

Missatge de 25 d’abril de 2024

“Estimats fills, sóc amb vosaltres per dir-vos que us estimo i per animar-vos a pregar; perquè Satanàs és fort, i la seva força és cada dia més gran a través d’aquells que han escollit la mort i l’odi. Vosaltres, fills meus, sigueu pregària i les meves mans esteses d’amor per a tots aquells que són a la tenebra i cerquen la llum del nostre Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.“

Missatge de 25 de març de 2024

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, pregueu amb mi perquè el bé venci en vosaltres i al voltant vostre. De manera especial, fills meus, pregueu units a Jesús en el seu viacrucis. Poseu en les vostres pregàries aquesta humanitat que vaga sense Déu i sense el seu amor. Sigueu pregària, sigueu llum i testimonis per a tots els qui trobeu, fills meus, perquè Déu misericordiós tingui misericòrdia de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge anual de 18 de març de 2024 a la Mirjana

“Estimats fills, jo estic amb vosaltres gràcies a l’amor misericordiós de Déu. Per això, com a Mare, us convido a creure en l’amor. L’amor és unió amb el meu Fill. Amb l’amor ajudeu els altres a obrir el seu cor perquè puguin conèixer el meu Fill i el comencin a estimar. Fills meus, l’amor fa que el meu Fill, amb la seva gràcia, il·lumini el vostre cor, creixi en vosaltres i us doni la pau. Fills meus, si viviu l’amor, si viviu el meu Fill, tindreu pau i sereu feliços. En l’amor hi ha la victòria. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de febrer de 2024

“Estimats fills, pregueu i renoveu el vostre cor perquè el bé que heu sembrat doni fruits d’alegria i de comunió amb Déu. El jull s’ha apoderat de molts cors i s’han tornat estèrils. Per això vosaltres, fills meus, sigueu llum, amor i les meves mans esteses en aquest món que anhela Déu que és amor. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de gener de 2024

“Estimats fills! Que aquest temps sigui un temps de pregària.”

Missatge anual de 25 de desembre de 2023 al Jacov

En la darrera aparició diària al Jakov Colo el 12 de setembre de 1998, la Mare de Déu li va dir que en endavant tindria una aparició l’any, cada 25 de desembre, el dia de Nadal. Així ha estat també aquest any. L’aparició ha començat a les 14h20 i ha durat 6 minuts. La Mare de Déu ha vingut amb el Nen Jesús als braços. A través del Jakov, La Mare de Déu ha donat el missatge següent:

“Estimats fills, avui amb el meu Fill als braços, vull convidar-vos a tots a pregar el Nen Jesús per la guarició del vostre cor. Fills, sovint en els vostres cors hi regna el pecat que destrueix la vostra vida, i no podeu sentir la presència de Déu. Per això avui, en aquest dia en què la gràcia s’estén per tot el món, lliureu la vostra vida i el vostre cor al Senyor, perquè el Senyor us guareixi amb la seva gràcia. Només amb el cor pur podreu experimentar novament el naixement de Jesús en vosaltres i la llum del seu naixement il·luminarà la vostra vida.

Us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de desembre de 2023

“Estimats fills! Us porto el meu Fill Jesús perquè us ompli els cors de pau, perquè Ell és la pau. Fills meus, busqueu Jesús en el silenci del vostre cor perquè Ell hi neixi de nou. El món necessita Jesús, per això cerqueu-lo a través de la pregària, perquè Ell es dona diàriament a cadascú de vosaltres”.

Avui La Mare de Déu ha vingut vestida solemnement amb el Nen Jesús als braços. Jesús ha estès la seva mà en senyal de benedicció mentre la Mare de Déu pregava per nosaltres en arameu.

Missatge de 25 de novembre de 2023

“Estimats fills! que aquest temps estigui teixit de pregària per la pau i les bones obres, perquè la joia de l’espera del Rei de la Pau se senti en els vostres cors, a les vostres famílies i al món que no té esperança. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 25 d’octubre de 2023

“Estimats fills, els vents del mal, de l’odi i de la tribulació bufen sobre la terra per destruir vides. Per això, l’Altíssim m’ha enviat a vosaltres per conduir-vos pel camí de la pau i de la unitat amb Déu i amb els homes. Vosaltres sou, fills meus, les meves mans esteses: pregueu, dejuneu i oferiu sacrificis per la pau, el tresor que tot cor anhela. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de setembre de 2023

Estimats fills, us demano una pregària forta. La modernitat vol introduir-se en els vostres pensaments i robar-vos l’alegria de la pregària i de la trobada amb Jesús. Per això, estimats fills, renoveu la pregària a les vostres famílies, perquè el meu Cor maternal estigui alegre com els primers dies, quan us vaig triar i la pregària ressonava dia i nit, i el cel no va romandre en silenci sinó que va concedir a aquest lloc de gràcia, pau i benedicció en abundància. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost de 2023

Estimats fills: en aquest temps de gràcia us convido a pregar amb el cor. Que els vostres cors, fills meus, s’elevin en la pregària cap al Cel, perquè el vostre cor pugui sentir el Déu d’amor que us guareix i us estima amb un amor immens. Per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la conversió del cor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2023

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, en què l’Altíssim m’envia a vosaltres per estimar-vos i guiar-vos pel camí de la conversió, oferiu les vostres pregàries i sacrificis per a tots els qui són lluny i no han conegut l’amor de Déu. Vosaltres, fills meus, sigueu testimonis de l’amor i de la pau per a tots els cors amoïnats. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de juny de 2023

42è Aniversari de les Aparicions. Missatge a Marija Pavlovic

“Estimats fills! L’Altíssim em permet ser entre vosaltres, pregar per vosaltres, ser la vostra Mare i el vostre refugi. Fills meus, us ho demano: torneu a Déu i a la pregària i Déu us beneirà abundantment. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge a Ivanka Ivankovic – 25 de juny de 2023

La Ivanka va tenir l’aparició a casa seva i va durar 7 minuts (18:38h – 18:45h). Només hi era present la seva família. Després de l’aparició, la vident Ivanka va dir:

La Mare de Déu ha donat el missatge següent: “Fills meus, necessito les vostres pregàries. Pregueu, pregueu, pregueu!!”

I ens va beneir a tots.

Missatge de 25 de maig de 2023

“Estimats fills! Us convido a anar a la natura i a pregar perquè l’Altíssim parli al vostre cor, que sentiu el poder de l’Esperit Sant perquè sigueu testimonis de l’amor que Déu té per a cada criatura. Sóc amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 d’abril de 2023

“Estimats fills, us convido a tots a ser portadors de la pau i de la joia de Jesús ressuscitat per a tots aquells que es troben allunyats de la pregària. Que l’amor de Jesús, a través de les vostres vides, els transformi a una nova vida de conversió i de santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de març de 2023

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres temps de pregària”.

La Mare de Déu anava vestida d’or, com a les grans festes. Estava seriosa, ni contenta ni trista, seriosa.

Missatge anual de 18 de març de 2023 a la Mirjana

“Estimats fills, us convido a conèixer el meu Fill el millor possible per mitjà de la pregària i la misericòrdia; a aprendre a escoltar amb el cor pur i obert; a escoltar el que el meu Fill us diu perquè pugueu veure-hi espiritualment. Que, com un sol poble de Déu, en comunió amb el meu Fill, doneu testimoni de la veritat amb les vostres vides.

Pregueu, fills meus, perquè units al meu Fill pugueu portar només pau, alegria i amor a tots els vostres germans i germanes. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.

Missatge de 25 de febrer de 2023

“Estimats fills, convertiu-vos i revestiu-vos amb vestits de penitència i, en la pregària personal i profunda, demaneu amb humilitat la pau a l’Altíssim. En aquest temps de gràcia, Satanàs us vol seduir. Però vosaltres, fills meus, mireu el meu Fill i seguiu-lo cap al Calvari, en la renúncia i el dejuni. Estic amb vosaltres perquè l’Altíssim em permet estimar-vos i conduir-vos a la joia del cor, en la fe que creix en tots els qui estimen Déu per sobre de tot. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 de gener de 2023

“Estimats fills, pregueu amb mi per la pau, perquè Satanàs vol la guerra i l’odi als cors i als pobles. Per tant, pregueu i sacrifiqueu els vostres dies fent dejuni i penitència, perquè Déu us doni la pau. El futur es troba en una cruïlla, perquè l’home modern no vol Déu. I la humanitat es dirigeix cap a la perdició. Vosaltres, fills meus, sou la meva esperança. Pregueu amb mi perquè es faci realitat el que vaig començar a Fàtima i aquí. Pregueu i doneu testimoni de la pau al vostre entorn, sigueu persones de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge anual de 25 de desembre de 2022 al Jacov

“Estimats fills: Avui, quan la llum del naixement de Jesús il·lumina el món sencer, d’una manera especial, amb Jesús als meus braços, prego perquè cada cor es converteixi en l’estable de Betlem on naixerà el meu Fill, i que les vostres vides es converteixin en la llum del seu naixement. Fills meus, viviu en la inquietud i en la por. Per això avui, fills meus, en aquest dia de gràcia demaneu a Jesús que enforteixi la vostra fe i esdevingui el sobirà de les vostres vides. Fills meus, només amb Jesús a la vostra vida no veureu aflicció sinó que resareu per la pau i viureu en pau; no veureu por, sinó que veureu Jesús que us allibera de totes les pors. Jo sóc la vostra Mare que vetlla contínuament per vosaltres, i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.

Missatge de 25 de desembre de 2022

“Estimats fills: avui us porto el meu Fill Jesús perquè sigueu la seva pau i el reflex de la serenitat i de la joia del cel. Pregueu, fills meus, perquè estigueu oberts a acollir la pau, perquè molts cors estan tancats a la crida de la llum que canvia el cor. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres perquè us obriu a acollir el Rei de la Pau que omple els vostres cors d’escalfor i de benedicció. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de novembre de 2022

“Estimats fills! L’Altíssim m’envia a vosaltres per ensenyar-vos a pregar. La pregària obre els cors i dona esperança; la fe neix i s’enforteix. Fills meus, us demano amb amor: torneu a Déu perquè Déu és amor i la vostra esperança. Si no us decidiu per Déu no teniu futur, i per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos perquè us decidiu per la conversió i per la vida, i no per la mort. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 25 d’octubre de 2022

Estimats fills, l’Altíssim em permet ser amb vosaltres per ser la vostra alegria i camí d’esperança, perquè la humanitat s’ha decidit per la mort. Per això Ell m’ha enviat a ensenyar-vos que sense Déu no teniu futur. Fills meus, sigueu instruments d’amor per a tots els que no han conegut el Déu de l’amor. Testimonieu amb alegria la vostra fe i no perdeu l’esperança en el canvi del cor humà. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!