15 de gener de 2018. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava davant la presència dels qui hi havien anat per encomanar l’any nou al Cor Immaculat de Maria. Després, la Mirjana va transmetre aquest missatge que la nostra Mare ens dirigeix a tots:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, quan a la terra arriba a mancar l’amor, quan no es troba el camí cap a la salvació, jo com a Mare vinc a ajudar-vos a conèixer la fe veritable, viva i profunda; a ajudar-vos a que us estimeu de veritat. Com a Mare anhelo el vostre amor recíproc, la bondat i la puresa. El meu desig és que sigueu justos i que us estimeu. Fills meus, tingueu un ànim joiós, sigueu purs, sigueu infants. El meu fill va dir que estimava ser entre els cors purs, perquè els cors purs són sempre joves i alegres; el meu fill va dir que us perdonéssiu i us estiméssiu. Sé que això no sempre és fàcil: el sofriment us fa créixer en l’esperit. Per poder créixer tot el possible espiritualment us cal perdonar i estimar sincerament. Molts fills meus a la terra no coneixen el meu Fill, no l’estimen; però vosaltres, que estimeu el meu Fill i el porteu al cor, pregueu, pregueu i, tot pregant, percebeu el meu Fill a prop vostre: que la vostra ànima respiri el seu esperit. Jo estic enmig vostre i us parlo de petites i grans coses. No em cansaré mai de parlar-vos del meu Fill, amor veritable. Per això, fills meus, obriu-me els vostres cors, permeteu que jo us guiï maternalment. Sigueu apòstols de l’amor del meu Fill i del meu. Com a Mare us demano: no oblideu aquells que el meu fill ha cridat per guiar-vos. Porteu-los al cor i pregueu per ells. Moltes gràcies!”.

Podeu veure el vídeo de l‘aparició a:  https://www.youtube.com/watch? v=PpYUbVUNwvE

2. Un bonic regal de Nadal! Durant una reunió nadalenca amb la meva Comunitat, vaig treure d’una cistelleta el nom d’un sant, company de ruta per a l’any 2018, com suposo que també vau fer tots vosaltres (Veure PS 1). Per a gran sorpresa meva, vaig veure que aquesta vegada no era un, sinó “legions” els que m’havien triat! Efectivament llegeixo: “Els àngels de la guarda”. No només el meu àngel de la guarda (ben acostumat a protegir-me), sinó tots els àngels de la guarda! Ignoro què em depararà aquest any nou però si tota aquesta multitud d’amics celestials m’han triat, segurament tindran els seus motius.

Sabíeu que un sol àngel de la guarda, fins i tot el més petit, és més poderós que tots els dimonis de l’Infern junts? I això és així senzillament perquè un àngel de la guarda té a Déu amb ell, cosa que no passa, per cert, amb els dimonis. La tasca que m’ha estat encomanada em fascina: “Donar a conèixer els àngels custodis”.

Començo immediatament!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de la meva tendra infància, els meus pares em van ensenyar a parlar amb el meu àngel i a encomanar-m’hi perquè em guiés i em protegís. Essent encara petita, li vaig donar el nom de Rafael, per facilitar la meva sintonia amb ell. Aquest nom no em va pas venir d’una revelació, sinó que el vaig triar pensant que el meu àngel estaria feliç de portar el nom d’un Arcàngel. Agraeixo als meus pares d’haver sabut parlar-me del meu àngel perquè d’aquesta manera vaig poder establir amb ell una amistat preciosa, amb tota senzillesa. El “caminet” de Santa Teresina de l’Infant Jesús, sense manifestacions extraordinàries, és el més segur per a mi …

Mentre vivia a Natzaret va passar una cosa que em va marcar molt. La Sylvie, una de les germanes de la meva Comunitat, venia del protestantisme i encara li costava relacionar-se amb els sants i els àngels. Cada vegada que durant els àpats jo compartia les meves anècdotes sobre el meu àngel de la guarda, de com m’havia protegit o com m’havia ajudat en alguna situació difícil, aquesta germana remugava en veu baixa que tot això era pura fantasia. Però com que em referia a fets concrets, secretament ella va decidir comprovar si efectivament allò era cert i així saber a què atenir-se.

Un matí, va pregar així: “Rafael, si veritablement he de resar als àngels i acceptar-los com amics, dóna’m un senyal. Et diré una cosa que hauràs de transmetre a Sor Emmanuel. Si veig que ella capta el missatge, hauràs guanyat i a partir d’ara pregaré als àngels”. Arriba l’hora de dinar, torno a casa i dic a les germanes: “Endevineu el que el Senyor m’ha fet comprendre avui!” I cito textualment el missatge que la Sylvie li havia encomanat al meu àngel custodi. En un primer moment, ella no va dir ni una paraula perquè primer s’havia de refer del xoc; però des d’aleshores és una de les “fans” més fervents dels àngels custodis!

3. Un àngel a l’atur? Vivim molt per sota del nostre potencial. Insisteixo: molt per sota! Patim a causa de la solitud, dels malentesos, de la impossibilitat de comunicar-nos amb els nostres éssers estimats, estem indecisos sobre el rumb que hem de prendre … i no acudim als amics celestials que Déu ens ha posat al nostre costat! No obstant això, com més els demanem, més ens ofereixen la seva ajuda. Tenen la missió d’encaminar-nos cap Déu, d’ajudar-nos a triar la voluntat del Senyor en lloc de buscar complaure als homes. Cada àngel de la guarda coneix el pla específic de Déu per al seu protegit. ‘Els àngels ens donen un ajut infinitament preciós quan convivim amb ells en el món de l’invisible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molts pares es queixen que els seus fills ja no els fan cas perquè prefereixen escoltar els amics de la seva edat i adaptar-se a la seva forma de vida. Però aquests pares, que obliden que el seu fill també té un àngel que desitja conservar-lo en bona salut tant física com espiritual? Quan el diàleg es trenca o es torna massa difícil, els àngels utilitzen recursos divins. Suggereixen a la consciència dels seus protegits el que complau a Déu; però actuen d’una manera tan humil i subtil, que aquest protegit creu que allò és producte dels seus propis pensaments, quan en realitat està actuant segons li ha estat suggerit. Això per descomptat no és automàtic, però una pregària als àngels, feta amb tota confiança, aconsegueix resultats sorprenents. El Pare Pius era un gran amic dels àngels, fins al punt que els seus àngels responien per ell a la seva nombrosíssima correspondència. Com podia escriure tantes cartes si es passava pràcticament tot el temps al confessionari?

Al principi de les aparicions, la Mare de Déu va demanar a cadascun dels membres del grup de pregària que es fes amic del seu àngel de la guarda i que li escrivís una carta que ella recolliria l’endemà. Ells no sabien gaire com fer-la però les van escriure i les van col·locar als peus de la Mare de Déu tal com Ella els havia indicat. Com a resultat, van desenvolupar una amistat preciosa amb els seus àngels. Això els va ser de molt profit, especialment sota l’opressió comunista quan qualsevol protecció era benvinguda. Recordem-ho en cas de possibles noves opressions!

4. Per un pèl! Marthe és una jove molt vinculada amb Medjugorje que ens explica:

“Visc a Normandia (França) i desitjo de tot cor compartir una cosa realment increïble que m’ha passat. Acabava de fer 22 anys, d’aprovar les oposicions de professora de francès i sobretot de viure una forta conversió a la fe cristiana. ‘En síntesi, un any ple d’alegries i molt prometedor! Una nit, després d’haver passat un bon cap de setmana amb uns amics, em disposava a tornar a casa. Tenia tres hores de viatge i ja era passada la mitjanit! Els meus amics em van insistir molt que em quedés a passar la nit allà, però això per a mi era impensable perquè l’endemà havia d’anar a treballar.

Emprenc el viatge però al cap d’un quart d’hora les meves parpelles comencen a tancar-se. Amb el propòsit d’arribar més ràpid accelero i em poso a 150 km/h per l’autopista. I durant un segon, m’adormo al volant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llavors és quan passa una cosa veritablement extraordinària. Durant uns segons tinc la visió d’un àngel molt gran i lluminós. En el meu cor sabia que era el meu àngel de la guarda. Era gran com per fer-me entendre que em protegia i la seva lluminositat era tan viva que em va despertar de cop. I, sorpresa…! Estava a punt d’estavellar-me contra una tanca de seguretat a 150 km/h… Vaig aconseguir donar un cop de volant just a temps per evitar l’impacte i encarrilar el cotxe cap a l’autopista. Em va anar d’un pèl, d’un segon… Déu és bo. Per culpa de la meva imprudència, hagués pogut acabar amb la meva vida als 22 anys, banyada en sang al costat de la carretera! Déu es va compadir de mi i va permetre que el meu àngel de la guarda em salvés la vida. Com diu el Salm 90: “Ha donat ordres als seus àngels de guardar-te en tots els camins”. Dono gràcies a Déu per haver-me protegit i per haver-me donat un àngel de la guarda perquè vetllés per mi. No oblidis que tu també tens el teu que vetlla per tu i els teus! “(Veure PS 2).

Us proposem aquesta pregària preciosa a l’àngel de la guarda: “Sant Àngel de la Guarda, a qui Déu en la seva gran bondat ha encomanat el meu camí, tu que m’assisteixes en les meves necessitats … (Veure PS 3):

Estimada Mare de Déu, et supliquem que ens guardis com les ninetes dels teus ulls. Si “l’amor arriba a faltar a la Terra i no es troba el camí de la salvació” no ens abandonis en les tenebres! Qui millor que tu pot portar-nos cap al teu Fill Jesús que és i serà per sempre el Camí, la Veritat i la Vida?

Sor Emmanuel +

 PS 1. Com cada any, us oferim el llistat dels sants perquè pugueu triar un sant protector. (Retalleu i plegueu els noms i poseu-los a dins una cistelleta perquè cada persona en tregui un i descobreixi quin sant l’ha triat per ser el seu company especial per a l’any). Sor Faustina també seguia aquesta tradició a la seva Comunitat. (Diari § 359). Trobareu la llista al següent enllaç: https://docdro.id/rhnEyqv. Feu-la servir a les trobades de família o amb amics. Sobretot no deixeu el vostre sant protector a l’atur!

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 2. Per què l’àngel de la guarda de la Marthe la va salvar de l’accident fatal quan tantes altres persones moren a la carretera? Heus aquí la resposta de la Marhte: “El Senyor va permetre que el meu àngel custodi em salvés. Per què a mi? Només Déu ho sap. No era la meva hora. Penso que Ell encara em necessitava aquí a la Terra”. A més, la Marhe resava molt. Això és un misteri, perquè el temps de Déu no és el nostre. És per això que la nostra estimada Mare ens diu: “Estigueu preparats!”. “Estimats fills, no oblideu que la fita de la vostra vida és el Cel”. És molt bo que Consagrem la nostra mort, així com la dels nostres éssers estimats, des d’ara. Així, quan arribi el moment, Déu podrà venir a acollir-nos en pau perquè puguem néixer al Cel.

PS 3. Sant Àngel de la Guarda, a qui Déu, en la seva infinita bondat, ha encomanat el meu camí; tu que m’assisteixes en les meves necessitats, que em consoles en les meves penes i em sostens en els meus desànims, et dono gràcies per tot el que fas cada dia per mi. T’agraeixo que sempre vetllis per mi, que em protegeixis del perill, que em defensis contra els meus enemics i que allunyis de mi les ocasions de pecat. Ensenya’m a estar atent a la teva veu i a les teves inspiracions, que les segueixi amb fidelitat. Dirigeix-me, governa’m i precedeix-me en tota circumstància.

Ajuda’m a reconèixer i a complir la voluntat de nostre Senyor. Prega especialment per mi en tots els moments en què no em trobo en la seva presència, quan per falta d’atenció m’allunyo d’Ell. A la llum divina, et prego que intercedeixis davant dels àngels de la guarda per tots els qui estimo i de qui en conec les dificultats, per il·luminar-los, protegir-los i conduir-los. Oh bon àngel meu, el meu amic més fidel, acompanya’m al llarg de la meva peregrinació per la Terra i, en el moment de la meva partença, en presència de Maria i de Josep, condueix-me a Déu nostre Pare, a les estances del descans etern i de l’Alegria eterna. Amén. Autor anònim.

PS 4. Enllaços d’algunes xerrades de la darrera missió de Sor Emmanuel a Argentina, Xile i Uruguai:

Xerrada de Sor Emmanuel a l’Església de la Transfiguració a Pilar: archive.org/details/ CharlaSorEmmanuel211117 (Àudio traduït de l’anglès – Elecció dels vidents en Medj – Misteri de la Visitació – Vida intrauterina – Maria, Mare Nostra – El camí de la santedat – Grups d’oració – L’obra de Satanàs en aquests dies – Oració amb el cor)

– Programa de María Esperança del Món (a partir del minut 40):

youtu.be/cqW9pu67YEU (Vídeo entrevista traduïda de l’anglès – Motiu de la seva missió a Argentina – Tornar a Déu – El major obstacle – La família – L’oració en família – Exemples de santedat pels joves – Apressar el triomf del cor de Maria)

Àudio Conferencia Sor Emmanuel Maillard a Argentina, en la Inmaculada Concepción de Belgrano (Part I) www.youtube.com/watch?v= vgmKKNDAbbw&t=60s

(Àudio traduït de l’anglès – Valor del sofriment – Ofertori en la santa missa – Co-redempció – La gran batalla – Importància de estar en gràcia i dels grups d’oració – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

i (Part II): www.youtube.com/watch?v= kA6MsQiwBdE&t=72s (Repetició de l’última part de l’ anterior – Els signes dels temps – Triomf del Cor Immaculat – Ser apòstols de l’amor de Maria)

Conferencia de la Germana Emmanuel Maillard a Mendoza – Gloria Tv (Vídeo traduït de l’anglès – Pau de Déu i oració amb el cor, fer la voluntat de Déu) gloria.tv/video/ QhU6xZMWgXx62HevifUp7WLoq

Entrevista a la Germana Emmanuel – Ana Maria Buratti – Pilar (Àudio traduït del francès – Presentació de la seva missió, Reina de la Pau i de la Reconciliació, Pau del Cor, Oració, Importància del Perdó, Pràctiques esotèriques, Reiki, Misericòrdia Divina)

https://drive.google.com/file/ d/1TXGvLIK2fQPXnMYtL23Px- Aypt2-pAlz/view?ts=5a35775d

PS 5. El proper Direct en francès serà el 3 de febrer a les 21, hora francesa; el del 3 de gener es pot veure a:

www.enfantsdemedjugorje.fr/ direct-du-3-dimanche-3- janvier-2018/

PS 6. El fruit de les nostres properes missions depèn molt de la vostra intercessió: 3 ciutats d’Itàlia a finals de febrer incloent-hi una gran convocatòria a Assis sobre la Misericòrdia, Letònia al març, França al juny, Indonèsia i la Xina al juliol i Espanya al setembre , si Déu vol.

PS 7 . Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

Tan “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it

També es poden adquirir a través de Mercado Libre. www.mercadolibre.com.ar