Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

20 de març de 2023 Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de febrer de 2023, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, convertiu-vos i revestiu-vos amb vestits de penitència i, en la pregària personal i profunda, demaneu amb humilitat la pau a l’Altíssim. En aquest temps de gràcia, Satanàs us vol seduir. Però vosaltres, fills meus, mireu el meu Fill i seguiu-lo cap al Calvari, en la renúncia i el dejuni. Estic amb vosaltres perquè l’Altíssim em permet estimar-vos i conduir-vos a la joia del cor, en la fe que creix en tots els qui estimen Déu per sobre de tot. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

2.    Aparegut i desaparegut! La Mary Ann, una germana de la meva comunitat, havia estat enviada en missió al Congo. Un dia que anava a un poble proper, va agafar la carretera, una d’aquelles carreteres més aviat estretes d’aquesta regió, que encara no coneixia gaire bé. En un moment donat, al mig del camp, va voler parar i va aparcar al costat de la carretera. Però a l’hora de marxar, el cotxe havia quedat encallat. En aquestes carreteres, els vorals no estan protegits. Havia de trobar una solució abans que es fes fosc! El lloc era gairebé desert i no tenia ni idea de com sortir d’allà tota sola. Anava passant l’estona… Si que hi havia uns quants africans que es van acostar a mirar l’escena, però només reien! Una blanca, estrangera, que no coneix el país… Els va semblar molt divertit tot plegat.

En la seva angoixa, la Mary Ann va començar a pregar, i va invocar especialment sant Josep, perquè ja havia experimentat les seves dots de protector i coneixia la seva capacitat d’intervenció poderosa en casos ben dificils. De sobte, d’entre el grup d’africans que se’n burlaven, inesperadament en surt un home amb pas ferm, que portava una gran pala a l’espatlla. Una pala en aquell lloc desert? Totalment inesperat! Sense dir ni una paraula, es va dirigir cap al cotxe de la Mary Ann i en silenci va començar a cavar al voltant de les rodes encallades fins que va aconseguir alliberar el cotxe. La Mary Ann va engegar el cotxe, feliç de veure’s salvada, i es va girar per donar-li les gràcies. Però l’home havia desaparegut… Volatilitzat!

Al vespre, mentre escoltaven aquesta història, un grupet de creients li van preguntar, intrigats:

“T’ha demanat diners?” “No!”

“Llavors sens dubte era Sant Josep!”


3.    Patiments a la família? La majoria dels testimonis que escolto sobre els favors obtinguts resant a sant Josep es refereixen a la recerca d’una casa o una feina. He de reconèixer que ha adquirit una sòlida reputació en aquests àmbits tan necessaris per a la vida humana! No ho hem d’ignorar; però també seria injust limitar la seva ajuda a aquests aspectes. La Bernadette explica una gràcia preciosa que va obtenir, que pot inspirar moltes persones que pateixen en família…

“He de donar gràcies a sant Josep, perquè des que el vaig conèixer més de prop i vaig començar a pregar-li, m’acompanya dia rere dia com un pare, donant-me sovint la seva ajuda providencial.

“Tinc una bonica experiència del seu suport en una curació espiritual: el meu pare sempre va tenir un tarannà ansiós i irascible, probablement a causa d’algunes ferides de la seva infantesa. Es posava nerviós per poca cosa i sovint s’enfadava amb nosaltres, els seus fills. Després de passar uns quants mesos fora de casa vaig tornar i, per sorpresa, vaig veure que el meu pare s’havia tornat tan tranquil i serè que podia parlar amb ell ben fàcilment sense que s’enfadés. Em preguntava què podria haver passat a la seva vida perquè hagués canviat així?

“A mesura que passaven els dies, vaig descobrir que, entre setmana, sovint resava el Rosari de Sant Josep (PS1) i fins i tot passava una estona davant del Santíssim Sagrament en una església propera, on s’exposava cada dia. En comptes d’enfadar-se per res, m’explicava entusiasmat històries i comentaris que havia llegit sobre Sant Josep, i allò que més l’havia impactat. S’havia convertit en un autèntic “fan” de Sant Josep. A partir d’aquell moment, la meva relació amb el meu pare es va tornar serena, cosa que mai abans havia estat possible. Gràcies, Sant Josep!”

Sant Josep, cap de la Sagrada Família, aviat serà la teva festa! Prega per les nostres famílies i vine a viure amb nosaltres! Allunya la ira, la indiferència, l’engany, el ressentiment, la crítica, la falta de perdó i totes aquelles guerres internes que destrueixen la pau a les famílies i a les comunitats… Tu, a qui anomenem el “Terror dels dimonis”, vine i tanca totes les portes que hem obert a l’enemic! Allà on regni la divisió, vine a posar-hi la unió dels cors! Vine a instaurar la pregària en família, allà on encara no existeix, malgrat els avisos maternals i reiterats de la Gospa, la teva Esposa!

4.    El “Pare Pio” de Nàpols (Itàlia). Quan una immensa figura de santedat apareix a l’Església, seria una bona llàstima ignorar-la. Això seria com privar els assedegats d’una font d’aigua brollant. Quan el Pare Pio ja tenia una reputació sòlida de fer meravelles, molta gent de Nàpols acudia a ell a San Giovanni Rotondo, amb l’esperança de rebre una llum per a la seva vida, un miracle, una curació… Però el Pare Pio els acomiadava dient: ” Teniu un sant a Nàpols, Don Dolindo, què hi veniu a fer aquí?”

Tot devorant el llibre “Jesús, cuida’t-en tu”, vaig trobar un tresor de saviesa que la nostra societat necessita per curar la misèria que ens està corcant. També cal curar molts altres mals provocats per la foscor de les consciències i els desgasts del relativisme. Santa Faustina ja havia posat de manifest aquestes realitats a través del seu famós Diari, però Don Dolindo Ruotolo, d’una altra manera, supera totes les expectatives. (PS2)


Com que llegia les ànimes de la gent i estimava Crist per sobre de tot, patia de veure que la dosi de felicitat i pau que Jesús té reservada per a cada ànima, la reben molt pocs, per ignorància, inconsciència o manca de coneixement o de direcció espiritual. Sobretot, es rebel·lava contra tota l’agitació i la propensió que té l’home modern de controlar-ho tot, com si fos orfe de Pare. Permeteu-me citar aquí alguns punts clau de les paraules que don Dolindo rebia de Jesús mentre pregava:

“En el dolor, pregueu perquè Jo actuï, però perquè Jo faci el que vosaltres voleu… No us adreceu a Mi, només voleu que M’ajusti a les vostres idees. Només sou cossos que demanen cura al metge, però li suggeriu què ha de fer. No ho feu així! Pregueu tal com us vaig ensenyar, l’oració del Pare Nostre: “Sigui Santificat el vostre nom”, és a dir, que sigui glorificat en la meva necessitat. “Vingui a nosaltres el vostre Regne”, que tot contribueix al teu Regne en nosaltres i en el món. “Faci’s la vostra Voluntat”, és a dir, “TU TE’N CUIDES “.

“Si realment em dius: “Faci’s la teva Voluntat”, que és semblant a dir “CUIDA’T-EN TU’, intervinc com a Totpoderós i resolc fins les situacions més difícils.

“El que us impedeix l’abandonament total és la preocupació i l’agitació, voler pensar en les conseqüències d’un fet… Oh, com desitjo aquest abandonament vostre per omplir-vos de gràcia, i com em dol veure-us tan agitats! Això és el que realment vol Satanàs: agitar-vos per allunyar-vos de la meva acció i fer-vos presa de les iniciatives humanes. Confieu només en Mi, descanseu en Mi, lliureu-vos a Mi en tot. Faig miracles segons l’abandó total a Mi i la vostra absència de preocupació. Aboco tresors de gràcies quan esteu en pobresa total! …

“Confia en mi, allunya la teva ment de tu mateix. Fes-ho sempre que ho necessitis. Que ho faci tothom i veureu miracles grans, continus i silenciosos. Us ho juro pel meu amor, ho recordaré, us ho asseguro. Pregueu sempre amb aquest abandonament, i recollireu molta pau i molts fruits…

“Tanca els ulls i digues amb tota la teva ànima: ‘CUIDA’T-EN TU’. No tinguis por, Jo ho faré. Beneiràs el meu nom humiliant-te. Mil oracions no valen un sol acte d’abandonament confiat. Recorda-ho bé. No hi ha cap novena més eficaç que aquesta: “Oh Jesús, m’abandono a Tu! Cuida’t-en tu!”
He pensat que aquestes línies ens podrien ajudar a viure bé aquesta Quaresma, perquè arribem a la Pasqua totalment transformats, alegres i tranquils, per acollir de debò el Ressuscitat, el nostre estimat Salvador que espera que ens abandonem completament a Ell perquè ens ompli de la Seva pau!

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de març a les 21h.
El comentari del 26 de febrer el podeu veure:
https://www.youtube.com/watch?v=sYnZXz1xOOM

6. No et perdis aquesta eina nova! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que se n’alegrin les persones amb discapacitats visuals i tots aquells que prefereixen escoltar abans que llegir! Es pot trobar a https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(En anglès)

7. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, fins i tot veient el teu Fill arrestat com un malfactor, jutjat, torturat i crucificat, mai no vas deixar de confiar en el Pare. Mai no vas deixar de creure en el seu pla d’amor, fins i tot quan tot semblava ensorrar-se. I tres dies després de la creu, vas veure la Resurrecció! Permeteu-nos d’habitar al teu Cor de Mare i viure amb tu aquests dies beneïts de la nostra Redempció!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Aquesta pregària la podeu trobar a:
https://www.archlou.org/wp-content/uploads/2021/03/st-joseph-rosary-3.pdf

PS2. El llibre “Jesús, cuida’t-en tu”, del pare Dolindo, el podeu trobar a:
https://www.amazon.co.uk/Jesus-You-Take-Over-Surrender/dp/B09B359WZ4

PS3. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.

PS4. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificades per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

18 de febrer de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de gener de 2023, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, pregueu amb mi per la pau, perquè Satanàs vol la guerra i l’odi als cors i als pobles. Per tant, pregueu i sacrifiqueu els vostres dies fent dejuni i penitència, perquè Déu us doni la pau. El futur es troba en una cruïlla, perquè l’home modern no vol Déu. I la humanitat es dirigeix cap a la perdició. Vosaltres, fills meus, sou la meva esperança. Pregueu amb mi perquè es faci realitat el que vaig començar a Fàtima i aquí. Pregueu i doneu testimoni de la pau al vostre entorn, sigueu persones de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

2.    Nou! Aquest missatge de Maria és massa seriós per deixar-lo sense resposta. El nostre futur i el dels nostres fills està en joc! Per això hem pres tres iniciatives:

a)    Un Rosari sense parar, una meravella pura que et permet connectar a qualsevol hora del dia i de la nit i unir-te a nosaltres en la pregària del rosari. Hi trobareu els 20 misteris en bucle.

Le Rosaire perpétuel sur Youtube

“On n’hi ha dos o tres de reunits en el meu nom, jo sóc enmig d’ells”, ens diu Jesús. “Per tant, s’ha acabat la soledat! És cert que el pare Mathieu (Ràdio Maria) i jo no resem en directe, però sentiu les nostres veus contínuament. Gràcies a Internet, tenim aquesta nova eina per respondre al desig de Maria les 24 hores del dia i convertir-nos en pregària. “Sou la meva esperança! Pregueu amb mi! Sigueu pregària! ens diu Maria. Segur que somriu quan veu que sempre hi ha una o més persones connectades amb aquest Rosari!

Ateses les diferències horàries, el fil vermell de la pregària queda assegurat pels que viuen a l’altra banda del món, pels que pateixen insomni, pels malalts o enllitats, pels camioners, etc. Sí, unim els nostres cors i siguem pregària continua!

També us convidem a fer-nos arribar els vostres comentaris per millorar aquest servei i us ho agraïm molt! Afegirem els misteris de la compassió i de la Misericòrdia tan aviat com puguem.

Durant aquest Rosari, podeu deixar un missatge o una intenció de pregària al xat, aprofiteu-ho!

b) 9 dies per ajudar a Maria! La vigília de Quaresma, a partir de la tarda del dimarts 21 de febrer, trobareu al nostre web www.enfantsdemedjugoreje.fr i al nostre canal de YouTube una novena de dejuni i penitència.

El nostre canal YouTube : https://www.youtube.com/c/EnfantsdeMedjugorjeEmmanuelMaillard

“Pregueu i sacrifiqueu els vostres dies amb el dejuni i la penitència, ens diu Maria, perquè Déu us doni la pau. Per fer accessible a tothom aquesta novena, hem escollit diverses formes de dejuni i penitència.

Durant 9 dies, del dimarts 21 de febrer al dijous 2 de març, us proposem una acció concreta. (El diumenge, dia de la Resurrecció, no s’oferirà res).

Cada vespre, a partir de les 18 h, un vídeo de 4 minuts donarà el tema de l’endemà, seguit d’una dena del rosari. Si ho creieu oportú, podeu continuar vivint aquesta novena durant tota la Quaresma! També podeu seleccionar algun dels altres punts proposats, el que us agradi més, i practicar-lo. Bona Quaresma i una bona Novena!

Aquí teniu l’enllaç de la llista de reproducció que donarà la temàtica de cada dia i que, al final, inclourà els 9 vídeos breus.
https://youtube.com/playlist?list=PLfiDVjNunGOjBC1-Z5uj_HEpT52F2VmfY

c) Un vídeo sobre Fàtima i els primers dissabtes de mes, durant 5 mesos consecutius! “Pregueu amb mi perquè el que vaig començar a Fàtima i aquí es faci realitat. »

Fem una ullada de més de prop a Fàtima! Per segona vegada, Maria ens parla de Fàtima. L’agost de 1991, després de la Guerra del Golf, va dir això: “…Us crido a tots, estimats fills, a pregar i dejunar encara amb més fermesa. Us convido a l’auto-renúncia durant nou dies perquè, amb la vostra ajuda, es compleixi tot el que jo desitjo realitzar a través dels secrets que vaig començar a Fàtima. Us convido, estimats fills, a entendre la importància de la meva vinguda i la gravetat de la situació…”
I aquest mes ens diu: “Pregueu amb mi perquè es realitzi el que vaig començar a Fàtima i aquí”. Per què aquesta insistència?

Em sembla que a Fàtima, en plena Segona Guerra Mundial, la Mare de Déu ens va voler mostrar amb claredat el seu pla maternal, un pla per portar la pau al món i desarmar Satanàs, el destructor. Amb aquest propòsit, va donar diversos mitjans infal·libles:
Resar diàriament el Rosari, la Penitència, la Consagració al seu Cor Immaculat i la devoció dels 5 primers dissabtes durant 5 mesos consecutius.

Amb diverses formes, aquests punts es poden trobar als missatges de Medjugorje, però en comptes de 6 aparicions com a Fàtima (més la de Pontevedra a Lucia el desembre de 1925), ja portem més de 42 anys d’aparicions diàries a Medjugorje!

De fet, Medjugorje és alhora una escola i un hospital. Quan un nen està en coma, la seva mare el vetlla cada dia fins que torna a la vida, encara que això signifiqui quedar-se amb ell durant anys! I el nostre món s’ha submergit en gran part en un coma espiritual profund, o més aviat en una perillosa foscor de les consciències. Per poder realitzar el que la Mare de Déu va començar a Fàtima i continua fent a Medjugorje, ens convida a pregar i a resar molt. En el seu cor matern, porta un pla de rescat per als seus fills, i necessita la nostra fervorosa cooperació. “Sense vosaltres, estimats fills, no puc ajudar el món, us necessito! Us convido a col·laborar amb mi en els detalls més petits de la vostra vida!”

Un dels punts del missatge de Fàtima que està força oblidat, és el de la devoció dels 5 primers dissabtes. Com a jueva, Maria coneix la tradició del seu poble pel que fa a la celebració anual de Yom Kippur, el dia de l’Expiació, (vegeu Lv 16:29-34). Un cop l’any, al setembre, uns dies abans de Yom Kippur, amb un esperit de reparació, el poble jueu s’esforça per purificar el seu cor de l’amargor, el ressentiment, l’odi o altres mals sentiments, i busca la reconciliació per tal de ser el més net possible davant Déu. No treballen, dejunen i resen. Abans de la destrucció del Temple, el gran sacerdot feia ofrenes a Déu pels pecats del seu poble i pels seus propis pecats. Per això va oferir la sang dels animals. Ara és el Gran Sacerdot Jesús, el Fill de Déu enviat pel Pare, qui s’ofereix en sacrifici d’una vegada per sempre, i és la seva preciosa Sang la que ens purifica de tot pecat.

És interessant veure que a Fàtima, Maria també ens convida a passar per un procés de purificació amb els 5 primers dissabtes. Per reparar les ofenses contra el seu Cor Immaculat, ens convida a confessar-nos sincerament i freqüentment, a rebre la Sagrada Comunió en estat de gràcia i a meditar durant 10 minuts un dels misteris del Rosari. A Pontevedra, se li va aparèixer a Lucia amb el cor travessat per una espasa, tal com havia predit el vell Simeó.

3. Maria ens diu: “Estic amb vosaltres”. L’home inspirat per Satanàs pot destruir, però la Mare de Déu no es deixa vèncer, ens recolza i ens dóna senyals de la seva presència materna. Entre les runes del terratrèmol a Turquia, la seva estàtua es troba allà, intacta.


Cathedral-of-the-Annunciation-Iskenderun-FACEBOOK.jpg

Fa 42 anys que ens indica com prevenir les guerres, aturar-les i suspendre fins i tot les lleis naturals (sismes, volcans, inundacions, ciclons, etc.). “Només a través del dejuni i la pregària”, ens diu! Mai no deixa d’ensenyar-nos el camí cap a la veritable pau, i intercedeix per nosaltres incansablement, però respecta la nostra llibertat. En aquesta cruïlla, l’home tria anar amb Déu, estimar-lo i adorar-lo, o viure sense Déu i asfixiar-se sense la pregaria. I aquí és on la nostra Mare plora llàgrimes de sang, perquè veu que sense Déu no tenim futur.

4.    Els nostres vídeos a YouTube:

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de febrer a les 21h.
https://www.youtube.com/watch?v=h03cl7azhgs

6. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que s’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(En anglès)

8. SPOTIFY! Una eina molt nova i pràctica! No et perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, ets el far que ens il·lumina a la nit i ens crida amb força! Ens dius que som la teva esperança… Ajuda’ns a no decebre’t, tal com tu mai ens has decebut! Beneïda siguis!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. És difícil anar a Turquia i Síria per participar en el rescat. Però cadascú de nosaltres hi pot enviar el seu àngel de la guarda! Només li heu de demanar. Ell sabrà com fer el bé a tothom, en nom de Déu. Ajudar els ferits, ajudar els moribunds, consolar els afligits, inspirar cerques, prevenir els saquejos… etc.
https://open.spotify.com/episode/6Ua0J2U6eVpEPIx00BJ5I8

PS2. Un bon assessorament? Has pensat que tu o algú que coneixes pot necessitar un assessor/terapeuta? La vida de vegades pot ser difícil i, per tant, parlar-ne amb un professional pot ajudar. Una senyora que va passar gairebé 2 anys amb mi a Medjugorje i que va abraçar plenament l’escola de la Mare de Déu, és una terapeuta qualificada. Si voleu parlar amb ella sobre qualsevol problema que estigui passant a la vostra vida, sabent que podeu aportar la vostra fe a la teràpia, aleshores, envieu un correu electrònic a:
ann-mariecounsellor@outlook.com per reservar una consulta gratuïta.
L’assessorament s’ofereix en línia a través de Zoom.

PS3. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.

PS 4. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificades per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

15 de gener de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de desembre de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

 “Estimats fills: Avui, quan la llum del naixement de Jesús il·lumina el món sencer, d’una manera especial, amb Jesús als meus braços, prego perquè cada cor es converteixi en l’estable de Betlem on naixerà el meu Fill, i que les vostres vides es converteixin en la llum del seu naixement. Fills meus, viviu en la inquietud i en la por. Per això avui, fills meus, en aquest dia de gràcia demaneu a Jesús que enforteixi la vostra fe i esdevingui el sobirà de les vostres vides. Fills meus, només amb Jesús a la vostra vida no veureu aflicció sinó que resareu per la pau i viureu en pau; no veureu por, sinó que veureu Jesús que us allibera de totes les pors. Jo sóc la vostra Mare que vetlla contínuament per vosaltres, i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.


Missatge donat a Jakov Colo durant la seva aparició anual el 25 de desembre de 2022:

“Estimats fills: Avui, quan la llum del naixement de Jesús il·lumina el món sencer, d’una manera especial, amb Jesús als meus braços, prego perquè cada cor es converteixi en l’estable de Betlem on naixerà el meu Fill, i que les vostres vides es converteixin en la llum del seu naixement. Fills meus, viviu en la inquietud i en la por. Per això avui, fills meus, en aquest dia de gràcia demaneu a Jesús que enforteixi la vostra fe i esdevingui el sobirà de les vostres vides. Fills meus, només amb Jesús a la vostra vida no veureu aflicció sinó que resareu per la pau i viureu en pau; no veureu por, sinó que veureu Jesús que us allibera de totes les pors. Jo sóc la vostra Mare que vetlla contínuament per vosaltres, i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.

2.    La “petita resta”. Amb 42 anys d’aparicions, Maria no ha creat un nou orde religiós, una congregació, ni tan sols una nou corrent espiritual. No, simplement ha transmès l’Evangeli amb un cor de mare, amb paraules de mare i perseverança de mare malgrat tots els obstacles amb què s’ha trobat. El seu objectiu era, i és, formar “apòstols del seu amor”, aquells que es deixin guiar per ella, i la seva escola és oberta a tothom, petits i grans.

Durant les meves nombroses missions, he tingut el goig de conèixer gent meravellosa que té el coratge de resistir l’apostasia imperant i de viure la senzillesa de l’Evangeli, a contracorrent del que el món professa avui. A cada país, a cada ciutat, m’ha sorprès la magnífica tasca de la Mare de Déu en grups de pregària, petites llars de fervor i famílies compromeses en cos i ànima amb la seva fe. També veig en ells aquells apòstols dels quals parlava sant Lluís de Montfort, lliurats totalment a Maria per poder identificar-se amb Jesús. Són el futur de l’Església, i encara que siguin pocs –fins i tot menyspreats– la seva confiança en un futur millor és inamovible. Estan preparant d’amagat el Triomf del Cor Immaculat i la Nova Pentecosta d’amor, formen aquella “petita resta” que, malgrat la seva pobresa i gràcies a la seva pobresa, atrau l’Esperit Sant en aquest món que ha escollit la mort.

Una dona indestructible! Durant la Passió de Jesús, Maria es mantenia ferma, creia, esperava i ho oferia tot al Pare amb amor, enmig d’un gran sofriment. Per això se li va encomanar la tasca d’entendre i acompanyar els apòstols, que sovint eren ignorats pel seu entorn. Com un far de consol i pau, brilla enmig de la tempesta que cada cop sacseja més l’Església de Crist.

Per ser apòstol, no cal fer grans coses, sinó “fer petites coses amb molt d’amor”, tal com deia la Mare Teresa de Calcuta. Estar amb Jesús: això és el que compta. Solament la seva presència ja és garantia d’unitat i fecunditat. Tota la història de l’Església ens mostra que Déu mira allò que, als ulls del món, no compta. La Mare de Déu ens ensenya que tots som importants. Aleshores, què importa si som insignificants als ulls dels homes. No ho som als ulls de Déu. Alegrem-nos-en !!


3.    La paraula profètica de Joseph Ratzinger! L’endemà de la marxa de Benet XVI al Pare, recordem la seva visió d’una eclesiologia brillant, una visió de l’Església ben arrelada a la Bíblia i a la seva tradició. No suportava l’apostasia dels països anomenats cristians. El 1969, quan només era el professor Ratzinger, ja veia l’Església en crisi, perseguida, “privada dels seus privilegis, gairebé catacumba però santa; una Església formada per aquells que no busquen agradar al món sinó l’Església dels fidels a Déu i a la Llei eterna. “Tot semblarà perdut, però en el moment oportú, precisament en la fase més dramàtica de la crisi, l’Església renaixerà”.


Sí, arribarà un moment en què “tot semblarà perdut”, perquè l’Església segueix el Mestre fins i tot en el seu abandó. La Venerable mística francesa Marthe Robin deia el mateix. Quan Jesús es va deixar arrestar a Getsemaní pel traïdor, va dir: “Aquesta és la vostra hora i el regnat de les tenebres”. Però era a 3 dies de la seva resurrecció! Les tenebres sempre tenen data de caducitat. Així, com el seu Mestre, l’Església s’acosta a la seva resurrecció. Ella seguirà al seu Mestre en la seva resurrecció com el segueix ara en la seva agonia! (PS1)

Sí, l’Església renaixerà, perquè les portes de l’Hades no poden prevaler contra ella. Aleshores serà més santa. Segons Benet XVI, “El renaixement serà obra d’una petita resta, aparentment insignificant però indomable, que ha passat per un procés de purificació. Perquè així és com treballa Déu. Contra el mal, un petit ramat resisteix”.

Així és com l’Església podrà entrar en aquest nou temps anunciat per la Mare de Déu en els seus missatges, “temps de pau i de primavera”, per al qual ens prepara des de fa 42 anys. Quan es realitzin els secrets confiats als sis vidents, serà la fi del poder de Satanàs.

 

4.    Un enemic subtil. La preocupació pastoral de Benet XVI va ser apropar els homes d’avui a Crist, per unir la cultura actual amb la cultura cristiana. La seva catequesi és atemporal perquè ens exposa veritats de fe que no canvien.

Va tenir el coratge de denunciar el subtil enemic de Crist i la seva Església: el relativisme. No va deixar mai de lluitar contra aquesta xacra que nega la realitat del baptisme cristià i sembra la confusió. “Quan l’Església s’oposa als pecats d’aquest temps, quan denuncia la destrucció del matrimoni, la destrucció de la família, etc., llavors immediatament s’oposa a un Jesús que hauria estat no només misericordiós sinó també comprensiu… ser cristià no ha de costar res… Crist va pujar a la creu: un Jesús disposat a tolerar-ho tot no hauria estat crucificat”.

5.    Un miracle de Benet XVI? Us convido a llegir a les xarxes socials el testimoni colpidor de Pierre Srsich, un jove de 17 anys afectat per un limfoma no Hodgkin de grau 4 i un gran tumor cancerós als pulmons. Cada nova ronda de quimio el deprimia més. Però va poder aprofitar un oferiment providencial a través de la Fundació Make-a-Wish (EUA), que ajuda els nens amb malalties potencialment terminals a fer realitat el seu somni. El Pierre tenia un somni: anar a Roma i conèixer Benet XVI. Efectivament, ho va fer el maig del 2012 amb la seva família. Però poc s’esperava rebre la benedicció de la seva vida! Sense saber de què patia aquest jove, el Papa li va posar la mà al pit, just on hi havia el tumor i el va beneir. La benedicció es fa imposant les mans al cap! Les revisions mèdiques posteriors a aquesta trobada van demostrar que el Pierre estava curat. Va entrar al seminari i nou anys més tard va ser ordenat sacerdot.

El Pierre no és l’únic sacerdot que té una història sorprenent, on el sofriment i el consol celestial es barregen! Haver vist la mort de cara transforma el cor. Donem gràcies a Déu pel Pierre, preguem per ell i per tots els sacerdots, perquè irradiïn la Llum del Crist en aquest món de gran foscor espiritual. Els necessitem tant!

6.    Has rebut el teu sant per aquest l’any? No és massa tard per triar un sant de la llista que vam publicar al desembre:
https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2023-2/
Necessiteu l’assistència fidel d’un sant, agafeu el regal!
A Medjugorje, casa nostra va rebre el Nen Jesús, Rei de l’Amor.

Alegria de les alegries! Us mantindré informats del que ens té reservat i us convido a pregar-li amb nosaltres. No oblidem aquesta paraula de la Venerable Margarita del Santíssim Sagrament, carmelita de Beaune (França): «Les pregàries fetes pels mèrits de la infància de Jesús sempre són escoltades». (PS2)

7. Els nostres vídeos a YouTube:

 

8. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de gener a les 21h.
https://www.youtube.com/watch?v=KwRvrUGBnDI

9. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que se n’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(En anglès)

10. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, gràcies per la teva fidelitat en acompanyar-nos en les nostres dificultats! Avui, de nou, agafem la teva mà tranquil·litzadora per viure amb tu dia rere dia, confiant cegament en la teva benedicció maternal!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Beneurances

 

PS1. El cardenal Sarah escriu en el seu darrer llibre: “Seguint Jesús, l’Església viu el misteri de la flagel·lació. El seu cos està lacerat… Vivim el misteri de la iniquitat, el misteri de la traïció, el misteri de Judes…” (Fragment del llibre “Es fa tard i vol ploure”), disponible en línia:
https://www.amazon.co.uk/Day-Now-Far-Spent-ebook/dp/B07XH531ZS

PS2. Pregària de Benet XVI al Nen Jesús. “Senyor Jesús, et veiem com un nen i creiem que ets el Fill de Déu, fet home per obra de l’Esperit Sant al ventre de la Mare de Déu. Com a Betlem, nosaltres, juntament amb Maria, Josep, els àngels i els pastors, t’adorem i et reconeixem com el nostre Salvador únic. Et vas fer pobre per fer-nos rics de la teva pobresa: recorda’ns que no ens oblidem mai dels pobres ni de tots els qui pateixen. Protegeix les nostres famílies, beneeix tots els nens del món i fes que entre nosaltres sempre hi regni l’amor que ens has portat i que fa que la vida sigui més feliç. Que tothom reconegui, oh Jesús, la veritat de la teva Nativitat perquè tothom sàpiga que has vingut a portar llum, alegria i pau a tota la família humana. Tu ets Déu, i vius i regnes amb Déu Pare, en la unitat de l’Esperit Sant, pels segles dels segles. Amén.”

PS3. El Medjugorje de 1993! La meva amiga Laurence Chartier ens ofereix aquest curtmetratge fet per televisió a França. Mostra com era Medjugorje! Imatges que mai tornaran!

https://youtu.be/eCmjuTqbty4

PS4. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.
PS 5. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

18 de desembre de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de novembre de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! L’Altíssim m’envia a vosaltres per ensenyar-vos a pregar. La pregària obre els cors i dona esperança; la fe neix i s’enforteix. Fills meus, us demano amb amor: torneu a Déu perquè Déu és amor i la vostra esperança. Si no us decidiu per Déu no teniu futur, i per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos perquè us decidiu per la conversió i per la vida, i no per la mort. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Hem observat que des de fa uns quants mesos, les aparicions diàries duren més de l’habitual, i de vegades molt més. La vident Marija diu que la Mare de Déu prega amb ella molta estona per la pau, primer de tot per la pau als nostres cors, la pau a les nostres famílies i la pau al món. “La pau està en perill.” (25 de maig de 2022)

2.    Com accelerar el temps de pau, en aquest ‘Temps Nou’ que Maria ha anunciat diverses vegades en els seus missatges? Aquest temps beneït pel qual Ella ens prepara, correspon sens dubte al Triomf del seu Cor Immaculat i amb la Nova Pentecosta de l’Amor, que Crist va anunciar a la Venerable Marthe Robin. També serà el temps de l’Església de la Llum, segons va dir Jesús a la mística francesa Filiola (vegeu PS1), quan l’Església sortirà purificada de la dura prova que hem començat a viure, i quan un gran nombre de persones hagin escollit la vida i no la mort. El pla de Déu per al nostre segle era, com sempre, la pau (PS2), la pau vertadera; dit d’altra manera, la seva pròpia pau d’essència divina, i no la fràgil tranquil·litat humana que resulta tan il·lusòria.

3.    La primícia del Nen Jesús. Amb dues paraules concretes, el Nen Jesús de Betlem ens va donar la resposta el dia de Nadal de 2013. Per primera vegada, la Mare de Déu no va donar el missatge de Nadal, sinó que per gran sorpresa de la vident Marija, qui va parlar va ser el petit nounat que portava en braços. Alguna vegada heu vist parlar un nadó acabat de néixer? Aquell dia, la Marija el va veure! Es va asseure al braç de la seva Mare i va parlar amb l’autoritat d’un nen de 7 anys. Ell va dir:

a- “Jo sóc la vostra pau!”
Per què buscar-la fora d’Ell? Quants camins falsos es proposen al món! Quanta publicitat sobre diferents tipus de paus falses! Es poden reconèixer pel fet que exclouen Crist, la seva creu i la seva resurrecció, com si l’home fos prou gran per fer la seva pròpia pau i prescindir de Déu. Així és com ens perdem del camí del veritable amor, tanquem la porta de la misericòrdia i ens enganyem seriosament. “El fonament de la vostra pau és la pregària”, ens diu Maria. Sense pregària, construïm sobre sorra. Sortosament, no hi ha cap angoixa prou profunda per a Déu, i el seu desig immens de salvar els seus fills mai no flaqueja. Aleshores, què hem de fer? Ell ens dóna la resposta…

b- “Viviu els meus manaments!”
Per què caure en els paranys del Maligne,  aquest príncep de la mentida que ens fa creure que les Paraules de Déu han de ser omeses, com si la llum divina que contenen fos obsoleta i que l’home hagués trobat alguna cosa millor que aquesta llum per ser feliç a la terra i caminar cap al Cel? Quina il·lusió més terrible! Tot el que Déu diu, cada una de les seves paraules, prové del seu desbordament d’amor per nosaltres, per la nostra protecció i felicitat. Allunyar-se’n és mutilar-se. És decidir-se per la mort, segons les paraules de Maria del mes passat. (PS 3)

Deixeu-me citar el que Jesús va revelar a la mística Marthe Robin, durant un èxtasi: “Si tots els cristians visquessin la seva fe, el món sencer es convertiria en menys d’un any!”

Oh Senyor, tingues pietat de nosaltres! Perdona els nostres pecats d’omissió i la nostra indiferència!

4. Història d’una victòria preciosa. Deixaré que el meu amic francès Toussaint, gran aficionat a l’esport, ho expliqui amb el seu estil poètic:

“El soroll suau del vent, l’olor de la primavera que s’acosta, l’aigua que s’evapora com la duresa de l’hivern. Deu quilòmetres més i aquesta sortida amb bici tan bonica s’acabarà. La meva germana Claire roman en els meus pensaments. On podria trobar el coratge per voler-se quedar aquest nen? Entenc la situació difícil que està passant. Tot l’empeny, com un mal vent, a no quedar-se’l. La meva opinió és massa feble i respecto infinitament la seva llibertat. A aquesta hora ja deu estar a punt d’arribar a l’hospital. Els minuts i el paisatge passen. De sobte em ve un pensament i s’imposa a la meva ment sense avisar: “Recita una Ave Maria”!

– Com??? Aquí, al mig del carril bici???

– Sí.

Bé, de tota manera m’amago una mica, perquè tinc força amics ciclistes per la zona. I aquí estic de genolls a l’herba. Encara que no pregui gaire, aquesta pregària me la conec. Desconnecto, calma profunda, tot s’esvaeix.

Déu vos Salve Maria, plena de gràcia, el Senyor és amb vos. Beneïda sou vos entre totes les dones, i beneït és el fruit del vostre sant ventre, Jesús.

Pausa, no puc continuar, ni puc acabar la pregària. La vida és immensa, santa, sagrada, insubstituïble i divina. Tot això em penetra amb una força i una bellesa inigualables. Torno a pujar a la bicicleta com si anés amb un cavall al galop. He d’arribar a temps, encara que això suposi forcejar la porta de l’hospital. Ja hi sóc, veig la meva germana preparant-se per entrar. Escolta la meva petita història amb molta atenció i només diu una paraula:

“Marxem!”

El 13 d’octubre, el dia del gran Miracle de Fátima, va néixer el petit Lenny. És el meu fillol o més ben dit,  el fillol de “Maria plena de gràcia”.

5. La festa de la Mare de Déu de Guadalupe (12 de desembre) va ser una explosió de gràcies! Gràcies d’alegria, de pau i de tendresa materna per a tots els qui la van pregar, i de vegades per als qui no la pregaven! Recordem que l’1 de març de 2007, quan es va aprovar la llei de l’avortament a Mèxic, la famosa Tilma exposada a la Basílica es va il·luminar precisament al seu ventre matern, deixant al descobert durant uns minuts una forma molt lluminosa que representa un fetus a punt per néixer. Centenars de fidels van ser presents a la celebració (oferta pels nens no nascuts), i alguns la van fotografiar. Era un signe tan potent com silenciós, un signe que es manté!

 

Entre les meravelles descobertes pels científics respecte a la Tilma, destaquem la meravellosa música que emana d’aquesta imatge que es va poder captar en un ordinador. Un minut de felicitat que eleva l’ànima!

6. Els Sants veuen hi veuen més enllà que nosaltres! Un pelegrí francès em va confiar l’altre dia aquesta paraula de la Venerable Marthe Robin: “La meva dona i jo veníem sovint a veure la Marthe perquè vivíem a la seva regió. Li havíem confiat el nostre desig de tenir molts fills. Tanmateix, li recordava que, perquè això fos possible, calia estar ben situat! La Marthe em va respondre: “La situació millorarà a mesura que vinguin els nens!” I aquest pare feliç de 9 fills avui confirma que això és el que va passar.

7. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de desembre a les 21h.
https://www.youtube.com/watch?v=OYa8Neo0QiU

8. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!

https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, tal com vas fer per Tots Sants i amb la Claire, vine a il·luminar amb força el nostre esperit perquè en aquest temps d’Advent puguem escollir la vida i no la mort, escollir el teu Fill Jesús i no els ídols, l’amor veritable i no pas les seves imitacions decebedores! Durant aquesta novena, caminem amb tu cap a Betlem per acollir, juntament amb Josep i tu, el nostre Salvador petitó que és més gran que el món!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Beneurances

PS 1. Terme utilitzat sovint per Jesús quan es dirigia a la mística francesa Filiola (1888-1976) per designar el moment en què cessarà la confusió i l’obscuritat de les consciències, i donarà pas a una Església regenerada en la veritat i la caritat, com ho va ser en els seus inicis. (Tequi Publications).

PS 2. “Estimats fills! Aquest és un temps de la gràcia. Fillets, avui d’una manera especial amb Jesús petit que porto als braços, us dono la possibilitat de decidir-vos per la pau. Amb el vostre sí a la pau i la vostra decisió per Déu, s’obre una nova possibilitat de pau. Només així, fillets, aquest segle serà per a vosaltres un temps de pau i benestar. Per tant, poseu l’infant Jesús nounat en el primer lloc a la vostra vida i ell us guiarà pel camí de la salvació…”. (25 de desembre de 1999)

PS3. Estimats fills, l’Altíssim em permet ser amb vosaltres per ser la vostra alegria i camí d’esperança, perquè la humanitat s’ha decidit per la mort. Per això Ell m’ha enviat a ensenyar-vos que sense Déu no teniu futur. Fills meus, sigueu instruments d’amor per a tots els que no han conegut el Déu de l’amor. Testimonieu amb alegria la vostra fe i no perdeu l’esperança en el canvi del cor humà. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!

PS 4. Què va dir el Servent de Déu P. Dolindo sobre el cel i el purgatori? Podeu llegir el seu llibre “El més enllà: el purgatori i el cel explicats”, del P. Dolindo Ruotolo.

PS 5. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

19 de novembre de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 d’octubre de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, l’Altíssim em permet ser amb vosaltres per ser la vostra alegria i camí d’esperança, perquè la humanitat s’ha decidit per la mort. Per això Ell m’ha enviat a ensenyar-vos que sense Déu no teniu futur. Fills meus, sigueu instruments d’amor per a tots els que no han conegut el Déu de l’amor. Testimonieu amb alegria la vostra fe i no perdeu l’esperança en el canvi del cor humà. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!

2.    El novembre no s’ha acabat! És bonic de veure com el poble croat es pren amb devoció els seus éssers estimats difunts. Els cementiris aquí són veritables jardins! I el més important, cada dia es fan misses i pregàries pels difunts. Aquest és un gran acte de caritat cap als qui ens han precedit cap al més enllà, una valuosa prova d’amor vers ells; i és una cosa que tots podem fer.

Als anys 80, els vidents ens van explicar que un dia, en el moment de l’aparició, van veure com la Mare de Déu es movia entre la multitud que pregava amb ells, i va beneir tots els presents (PS 1). Però també es van fixar que feia el senyal de la creu al front d’algunes persones de diferents edats. Aleshores, li van preguntar per què els feia això a algunes persones i a d’altres no? Ella els va dir que ho feia al front dels que aviat moririen. Mitjançant aquest gest maternal senzill, entenem que Maria prepara misteriosament cadascun dels seus fills per presentar-se davant Déu.

De vegades es donen senyals sobre la marxa imminent d’algunes persones. Conec un sacerdot que dedica molt temps a la pregària. Un dia, mentre caminava cap a l’església de Medjugorje, va veure el pare Slavko a uns 10 metres d’ell. De sobte, va veure que el cos del P. Slavko es convertia en un esquelet. Sorprès per aquesta visió, el meu amic sacerdot va intentar apropar-se al pare Slavko, però ell ja s’havia allunyat amb pas lleuger. Per descomptat, el sacerdot es va dedicar a resar molt pel seu company sacerdot, perquè veia aquest senyal com un avís. I, de fet, només uns dies més tard, al final d’un Via Crucis al cim de la muntanya del Križevac, per sorpresa de tots, el pare Slavko va lliurar la seva ànima a Déu.

https://youtu.be/SweiMCMsznU

3.    El 24 de novembre, el pare Slavko va néixer al cel. En aquest aniversari, vull compartir amb vosaltres un dels consells memorables que solia donar a les seves homilies. Es tracta de la calúmnia, dels qui parlen malament del proïsme i es complauen amb converses malicioses. Aquestes són les seves paraules en essència:

“Quan veieu que algú comet un pecat o sentiu dir que algú s’ha equivocat, ràpidament agafeu el telèfon i dieu als vostres amics: “Mira què ha fet fulano…!” No! No ho feu!
Us suggereixo una altra actitud, la d’un cristià: Agafeu el telèfon i digueu als vostres amics: “Saps què? M’acabo d’assabentar d’una mala notícia! Algú ha comès un error important i estic molt trist. Ara mateix no et vull dir què és ni qui és, però et proposo que resem junts una novena i dejunem per aquesta persona, perquè Déu l’ajudi. Us puc assegurar que perdreu la majoria dels vostres amics!”

Així és com evangelitzava el pare Slavko. Sempre ens convidava a viure una conversió molt concreta. Com a bon confessor, ens ajudava a detectar els mals hàbits que podem tenir sense ni adonar-nos-en, i que embruten la nostra ànima. Essent conscients de les nostres transgressions, ens ajudava a desfer-nos-en.
El 24 de novembre, molts vilatans caminaran des de Cerin, el seu poble natal, fins a la seva tomba, suplicant-li que intercedeixi poderosament per la pau als nostres cors, la pau a les nostres famílies i la pau al món.

 

 

 

 

 

 

 

La xafarderia és detestable! Maria Simma (PS2), me’n va parlar durant les meves converses amb ella. Efectivament, tenia aquest carisma de veure les ànimes que patien al Purgatori. Ella deia que la xafarderia, i més encara la calumnia, eren grans pecats amb conseqüències que poden ser desastroses. Pots destruir una reputació o fins i tot empènyer algú al suïcidi. A causa de la murmuració, moltes ànimes es troben al fons del Purgatori i pateixen molt per purificar-se abans d’anar al cel. L’apòstol Sant Jaume ja ens va advertir del mal que pot fer la llengua: “Cap humà pot domar la llengua, perquè és incontrolable i perjudicial, i està plena de verí mortal. Amb la llengua alabem el Senyor, el nostre Pare, però també maleïm els homes, que han estat fets «semblants a Déu». De la mateixa boca surten benediccions i malediccions.
Germans meus, no està bé que això passi. (Jaume 3:8-10).

4.    Natuzza Evolo (1924-2009) és una gran mística italiana, declarada Serva de Déu l’any 2019. Mare i àvia, modesta pagesa de Calàbria, irradiava bondat i senzillesa. No sabia llegir ni escriure, però des de la seva infantesa va viure en forta unió amb el Senyor. És una d’aquelles persones poc comunes que sovint rebien visites de difunts, i li parlaven del Purgatori, del Cel i de l’infern.

Després de la mort, l’ànima viu el seu judici personal. Il·luminada per una llum divina, la persona veu l’estat real de la seva ànima i pren la seva pròpia decisió d’anar a un d’aquests tres llocs. Va al Purgatori si entén que s’ha de purificar abans d’anar al Cel, altrament dit de poder abraçar l’amor perfecte. Però si vol anar directament al cel i trobar-se cara a cara amb Déu, ha de ser semblant a Ell. Aquestes ànimes van directament al cel, acompanyades pel seu àngel de la guarda. La contrició perfecta i la confiança sense límit en la misericòrdia de Déu, poden donar aquesta gràcia.

Les ànimes que visitaven la Natuzza sempre demanaven pregàries, almoina, sufragis i sobretot Santes Misses perquè els sofriments de la seva purificació s’escurcessin.

Per què la celebració de la missa ajuda tant a les ànimes dels difunts? Perquè la missa és el sacrifici de Crist, el sacrifici perfecte que ens reconcilia amb el Pare. Cada Eucaristia fa possible que cada ànima rebi les gràcies que comporta la redempció de Crist. L’oferiment de la missa per ells és la manera més poderosa de reconciliar-los amb Déu, perquè el Pare sempre respon a les pregàries del seu Fill!

Molts sants han vist el Purgatori! Gràcies, Senyor, per donar-nos aquests testimonis sobre el Purgatori, perquè aquest tema gairebé ha desaparegut del tot de la predicació. (PS 3). No obstant això, en el curs de les meves missions, he vist en persones de totes les edats una immensa necessitat de conèixer la veritat sobre el final de la persona. Però és clar, l’enemic de les nostres ànimes intenta silenciar la veritat de la fe per posar trampes als fills de Déu. Suscita confusió, vaguetat espiritual i ignorància per impulsar les seves falses doctrines sobre el més enllà.

 

L’any 1981, quan la Mare de Déu es va endur els vidents Vicka i Jakov per mostrar-los el Cel, el purgatori i l’infern, va deixar clar que només tenim una vida a la terra, perquè després de la mort hi ha l’eternitat. Creure que després de la mort no hi ha res, és un greu error, va dir. Així mateix, és un error creure que podem néixer moltes vegades a la terra, perquè la reencarnació no existeix.

La millor clau pel Paradís! No oblidem mai que hem estat creats per amor i per l’amor. El propòsit de la nostra vida és el Cel! És el nostre grau d’amor a Déu i al proïsme el que farà decantar la balança en el moment del nostre traspàs al més enllà. Sant Pere ens diu: “Per damunt de tot, tingueu un amor intens entre vosaltres, perquè l’amor cobreix una multitud de pecats.”. (1 Pe 4:8). No oblidem mai que Déu somia omplir-nos del seu amor, i el seu gran desig és portar-nos a Ell el més aviat possible per introduir-nos en la seva pròpia felicitat. No va vessar tota la sang per això? El seu amor per nosaltres és indescriptible, i el patiment de les ànimes al Purgatori és un patiment d’amor, un patiment de nostàlgia d’amor. Han experimentat aquest amor en el moment de la mort, l’anhelen i es penedeixen d’haver-lo ofès, ferit, ignorat o rebutjat tantes vegades. A causa de les seves impureses, s’han d’esperar abans de poder abraçar finalment Aquell que només és amor. Volem anar directament al Cel després de la mort? Doncs esforcem-nos a la terra a tenir una contrició sincera pels nostres pecats, a confessar-los sovint i a adherir-nos al Senyor de tot cor.

Santa Faustina va recollir aquestes meravelloses paraules de Jesús, autèntiques perles per recordar, un veritable remei contra tota forma de por: “He obert el meu Cor com a font viva de misericòrdia. Que totes les ànimes n’hi treguin vida! Que s’apropin a aquest oceà de misericòrdia amb gran confiança. Els pecadors rebran la justificació i els justos seran enfortits. A l’hora de la mort, qui hagi confiat en la meva misericòrdia, li ompliré l’ànima de la meva pau divina”. (Diari, §1520)
I també: “… Quan una ànima vegi i reconegui la gravetat dels seus pecats, quan tot l’avenc de misèria en què s’ha enfonsat s’hagi posat al descobert davant els seus ulls, que no desesperi, sinó que es llanci confiadament als braços de la meva Misericòrdia, com un nen als braços de la seva mare… (Diari §1541)

L’Advent s’acosta ràpidament; aquestes paraules ens poden ajudar i orientar a viure’l bé i a purificar el nostre cor!

5. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, ens has promès que ens acompanyaries sempre, fins a l’eternitat. Això ens omple d’alegria! Ens abandonem amb confiança infinita al teu Cor de Mare, fins i tot enmig de les tribulacions d’aquest món que passa! I Tu sempre hi ets!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Beneurances

PS 1. No sé si això va passar una o moltes vegades.

PS 2. Maria Simma era una simple camperola de Vorarlberg a Àustria. Tenia un carisma especial: veia les ànimes que patien al Purgatori que se li acostaven per demanar-li oracions. Se li presentaven com persones normals, vestides amb la roba de treball que portaven a la terra. Vegeu el llibret “El secret de les ànimes del purgatori”, que es pot comprar a Amazon i Google Books.

PS 3. Alguns noms famosos d’aquesta llista tan llarga: Santa Caterina de Gènova, Santa Caterina de Siena, Santa Teresa d’Àvila, Santa Françoise Romaine, Santa Gemma Galgani, el capellà d’Ars, el Pare Pio, Josepha Menendez, Santa Maryiam de Betlem, la Venerable Marthe Robin, el germà Daniele Natale…

PS 4. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! El Festival no serà a principis d’agost, sinó del 26 al 30 de juliol, per afavorir la participació a la JMJ de Lisboa a l’agost.

PS 7. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH