Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

18 de novembre de 2023 – Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 d’octubre de 2023, la vident Marija va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, els vents del mal, de l’odi i de la tribulació bufen sobre la terra per destruir vides. Per això, l’Altíssim m’ha enviat a vosaltres per conduir-vos pel camí de la pau i de la unitat amb Déu i amb els homes. Vosaltres sou, fills meus, les meves mans esteses: pregueu, dejuneu i oferiu sacrificis per la pau, el tresor que tot cor anhela. Gràcies per haver respost a la meva crida!”


2.    “Destruir vides”? La meva primera reacció quan vaig rebre aquest missatge va ser pensar: “Destrueix vides”? Potser la meva? Aquest missatge és preocupant, com ho han estat els dels últims 12 mesos. Davant d’aquesta declaració de la nostra Mare Celestial, que veu el món sencer a la Llum de Déu, podem escollir entre dues opcions:

– la por del futur i les seves tempestes, una por que ens paralitzarà i augmentarà el problema, que és justament el que tant vol l’enemic. (PS1)

– o una presa de consciència, que ens porti a actuar pel camí de la pau, que és el que Jesús i Maria esperen de nosaltres.

Després de 42 anys d’aparicions amb missatges ben clars, Maria ens dóna una explicació completa de com avançar! Ella ens va demanar que llegíssim un missatge cada dia i el poséssim en pràctica. Espero que ho feu! Així és com creixem en la nostra veritable comunió amb ella.

Necessitem ànims i suport per pregar i dejunar bé! Us vull explicar dos fets que van passar aquí mateix a casa nostra a Medjugorje, que li poden passar a qualsevol persona de bona voluntat.


3. El pa no s’acaba! Una jove, la Geraldine, va venir des de la seva llunyana Malàisia fins a Medjugorje amb una amiga, amb la intenció de clamar al cel per una intenció important. Totes dues van decidir fer una novena de dejuni de pa, aigua i pregària (rosari, adoració, etc.) tot seguint el programa del vespre de la parròquia. El matí del primer dia van comprar un pa per passar el dia, que es van menjar, i en va quedar una mica. Al dia següent, sorprenentment, es van trobar que el pa havia recuperat la seva mida i forma inicial, exactament igual, intacte. I tanmateix no havien sortit de la seva habitació. El mateix fenomen es va succeir el tercer dia i tots els dies següents. En resum, durant els 9 dies de dejuni, només van comprar un pa.

L’explicació és clara: Jesús va voler manifestar-se amb una senyal! El mateix que va fer moltes vegades durant la seva vida a la terra, encara ho pot fer i ho continua fent! Aquest n’és només un exemple.

Tan pobres eren aquestes noies que no es podien pagar el pa de cada dia? No! Sí que podien! D’altra banda, les multituds que escoltaven Jesús a Galilea estaven afamades després de 3 dies sense menjar, i no en podien comprar. En la seva compassió, Jesús els va nodrir. Aleshores, per què aquesta multiplicació gratuïta per a aquestes noies joves que realment podien comprar-se el pa?

Jesús és viu! Amb tendresa, li encanta animar i fins i tot “mimar” els qui confien en Ell, li encanta expressar-los la seva proximitat. També li agrada donar senyals del que ens pot passar algun dia, a nosaltres, en cas de fam.


4. Jesús s’ha modernitzat! Per aquesta època, vaig haver de marxar de casa per a una missió de 10 dies.

Quan me n’anava, li vaig dir a una de les meves germanes, la Florence: “Mira, en aquest armari hi trobaràs els meus cassets. Si algun pelegrí truca demanant-ne, els en pots donar”.

Quan vaig tornar de la meva missió, veient que a l’armari hi havia el mateix nombre de cassets, li vaig dir a la Florence: “Veig que no ha vingut ningú a demanar-ne cap mentre era fora!”

“Sí”, em va respondre. Ha vingut molta gent! Però cada vegada que tornava a l’armari, hi havia la mateixa quantitat de cassets!”.

Això va passar en els temps llunyans dels cassets. Tanmateix, des d’aleshores, el Senyor i la seva Mare no han deixat de mostrar-nos que són ben vius, reals, poderosos, actius, fidels, compassius i misericordiosos!

Molts creients ens han compartit experiències semblants. En el combat espiritual de cada cristià, tan difícil en aquest moment crucial per al futur del món, quina alegria saber que som estimats per un Déu com aquest! El Déu viu i veritable, tan a prop nostre! I saber que aquest Déu és i serà sempre el Senyor del món!

Per descomptat, la Providència té moltes altres maneres de manifestar-se. La providència té els seus secrets, i un dels seus secrets és aquest: com més es dona, més es rep! El nen de l’Evangeli va donar tot el menjar que tenia, i va ser d’aquest sacrifici que Jesús va alimentar milers de persones (Jn 6, 1-14). Un exemple per recordar…

5. Una consagració que s’ha oblidat massa sovint. Davant de les nombroses incerteses que afecten a la gent avui, molts cors estan atrapats per la por a la mort. Tanmateix, és important recordar que tenim els remeis per a aquesta ferida subtil i destructiva que paralitza i impedeix que els corrents de la pau divina flueixin a través nostre. En un vídeo, vaig fer aquesta exhortació:
“Consagra la teva mort, guareix-la de la por! És necessari ara més que mai… Com fer-ho?
Tingueu la certesa infrangible que naixem de Déu, el Creador, Déu que té un pla amorós per a les nostres vides, un pla perfecte tant sobre el nostre caminar a la terra, com sobre la nostra felicitat eterna al cel. El nostre Creador coneix el moment de la nostra concepció, de la mateixa manera que coneix el moment en què vindrà per tornar-nos a Ell.
Així doncs, podem tenir plena confiança en Ell i abandonar-nos a aquest pla d’amor que sempre s’obre a favor nostre. I, tanmateix, la nostra imaginació, (anomenada amb raó la boja de la casa), ens tempta i ens turmentem pensant: i si fos demà, o aquest any…? I ja ens pertorbem. Patim en previsió d’un calvari fictici i infundat. Aleshores perdem la llum que necessitem per prendre les decisions correctes i ens neguitegem.
Com recuperar la serenitat? Consagrant a Déu, per endavant, el moment del nostre pas d’aquest món a l’altre. “Senyor, crec que el teu pla per a la meva vida és el millor, et consagro el moment de la meva mort, el que has escollit per a mi, i m’adhereixo de tot cor a aquest pla, sigui quin sigui. Confio plenament en tu! Que aquest moment sigui només per a la teva glòria!
Si la nostra mort està consagrada a Déu, li pertany i Ell ja se’n cuidarà. Aquí també, abandonar-nos a les mans de Déu ens allibera i ens sana.
Podem igualment consagrar la manera que Ell tria per endur-se’ns. I així ens deslliurem de les pors inútils que la nostra imaginació ens imposa!
“Estimats fills”, ens diu la Mare de Déu, “la vostra vida no us pertany”. (Missatge de 25 de desembre de 1992).
Anem un pas més enllà en aquest procés d’alliberament! Consagrem a Déu el moment del traspàs dels nostres éssers estimats, i també com moriran. Aquest pas és tan important com el primer, perquè la nostra imaginació fa que anticipem el dolor de l’absència, i això ens sembla insuportable. No obstant això, rendir-nos i acceptar el pla de Déu per als nostres éssers estimats és clau per a la nostra pau interior. Una vegada una dona em va dir que la idea que el seu marit podia morir en qualsevol moment l’havia perseguit tota la seva vida d’esposa. Després vaig saber que ella havia mort abans que ell!
La pau al nostre cor neix de la superació de les nostres lluites, i el nostre abandó a les mans de Déu és una gràcia que cal demanar, perquè per naturalesa ho volem controlar tot! Cal afegir que la pregària és una conversa amb Déu, amb el nostre millor Amic, per tant li podem expressar els nostres desitjos, com fan els nens amb el seu pare. Amb una pregària humil podem rebre tant de Déu!

Santa Tereseta de Lisieux deia: “El secret de la felicitat és meravellar-nos de tot allò que Déu ens envia”.

6. Quins sacrificis podem oferir per la pau? Petits o grans, els sacrificis tenen un impacte immens en el Cor de Déu. Sobretot els sacrificis amagats.

Tothom pot escollir els que li inspiri l’Esperit Sant.

7. Visca la innocència dels nens! Una joia atrapada al vol…

– Louise (7 anys) pregunta al Henri (10 anys): “Era bona l’hòstia?”

– Sí, molt bona; més que la que vam tastar quan vam assajar amb una hòstia no consagrada!”

– Louise: “Això és perquè aquesta vegada era Jesús, i hi havia posat tot el seu amor!”

8. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de novembre a les 21h.
El comentari del 26 d’octubre el podeu veure a:
https://www.youtube.com/watch?v=DhQ6U7elrvQ

9. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que se n’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a:
https://www.youtube.com/watch?v=P-pZUqN6n78&list=PLrEjPRunquHelSQR7agG_Bqklv7j5TSya

(En anglès)

10. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, ens has dit que el vent era el teu signe. Doncs t’ho demanem, fes bufar amb força aquest vent favorable. Dispersa els vents de l’odi i del mal que l’enemic ens envia per malmetre les nostres ànimes! Tanca tu mateixa les portes per on entra i protegeix-nos sota el teu mantell maternal!

 

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

 

PS1. “Estimats fills, esteu equivocats en mirar el futur pensant en guerres, càstigs i maldats. Si sempre penseu en el mal, agafeu el camí per trobar-lo. Per al cristià només hi ha una actitud possible davant el futur: l’esperança de la salvació. El vostre deure és acceptar, viure i difondre la pau divina, no amb paraules sinó amb la vostra vida”.
(Missatge lliurat a Jelena Vasilj per al grup de pregària, el 10 de juny de 1983)

PS2. Un llibre que cal llegir! ‘Nous amics ara i per sempre. Un conte sobre les ànimes santes, de Susan Tassone, està escrit específicament per a nens. Aquest llibre ajudarà els joves de les vostres famílies i comunitats a entendre qui són les ànimes santes i per què és important pregar per elles. Amb el Nadal a prop, podria ser un excel·lent regal. Aquí teniu un enllaç on podeu comprar-ne una còpia:
https://www.amazon.co.uk/New-Friends-Now-Forever-Story/dp/B0C87XK1BN

PS3. “Jesús avui”. Aquí teniu un excel·lent aliment diari per créixer en l’amor de Crist! A la web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant a “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/en/our-activities/

PS4. Seguiu el programa vespertí a Medjugorje!
https://www.youtube.com/channel/UCD3xbz4MyWIFL4LmGMmx7aQ

PS5. Manteniu-vos connectats!
Website : www.sremmanuel.org
Facebook : www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard
Instagram : www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/
TikTok : www.tiktok.com/@soeuremmanuel.medjugorje
Twitter : https://twitter.com/ChildrenofMedj

18 d’octubre de 2023 – Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de setembre de 2023, la vident Marija va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, us demano una pregària forta. La modernitat vol introduir-se en els vostres pensaments i robar-vos l’alegria de la pregària i de la trobada amb Jesús. Per això, estimats fills, renoveu la pregària a les vostres famílies, perquè el meu Cor maternal estigui alegre com els primers dies, quan us vaig triar i la pregària ressonava dia i nit, i el cel no va romandre en silenci sinó que va concedir a aquest lloc de gràcia, pau i benedicció en abundància. Gràcies per haver respost a la meva crida.


2.    Un esperit de revelació. Un sacerdot francòfon que visitava Medjugorje, amic de molt de temps, ens va explicar un fet sorprenent que ens pot ajudar a reflexionar sobre el misteri sagrat de la missa i el que hi passa en l’invisible. Un dia que celebrava la missa a la seva parròquia i pregava pels difunts segons el ritus del missal, un home se li posa al costat, davant de l’altar. El nostre amic es va sorprendre molt, perquè aquell home no era ni capellà ni havia estat convidat a concelebrar. Portava roba de carrer, i al principi el capellà es va sentir molest. Què fa aquest home aquí, es va preguntar? Però aviat va comprendre el propòsit d’aquella presència, perquè de sobte l’home li va suplicar en veu alta: “Prega per mi!” Prega per mi! Llavors va donar al capellà el seu nom i cognom. Em dic XXX XXX (en mantindrem l’anonimat!). Aleshores, el capellà de seguida va pregar per ell en veu alta, esmentant el seu nom i cognoms, com quan s’ofereix la missa per un difunt. Llavors l’home va desaparèixer de la mateixa manera que havia aparegut.

El sacerdot va comprendre que aquella persona era una pobra ànima que patia al Purgatori. Cap dels congregats la va veure, només el sacerdot. La missa va acabar amb tota normalitat; però després de la missa, un home es va acostar al capellà i, en un estat de profunda emoció, li va preguntar: “Coneixes el meu fill? Has pregat per ell! L’has anomenat en la teva pregària! Es va suïcidar!”

Aquell dia, aquell pare sofrent va rebre un gran consol!

Aquest fet és significatiu! No és gens estrany que sacerdots o laics vegin ànimes del Purgatori, o simplement les escoltin. El sacrifici de la missa és un misteri molt profund, connecta la terra amb el Cel i el Cel amb la terra. Les ànimes dels difunts necessiten la nostra ajuda! Amb el permís de Déu, aquestes ànimes de vegades ens donen senyals per demanar la nostra pregària. Oferir-los el nostre suport és un gran acte d’amor cap a elles, les ajuda a entrar al Cel més de pressa. (Vegeu PS1). No oblidem que, per a l’ànima, els patiments més petits de purificació del Purgatori són més dolorosos que els més grans de la terra. Per tant, és urgent ajudar-les!

3.    Només tinc la meva ànima! Completament dominada pel modernisme, la nostra societat nega cada cop més la realitat de l’ànima i el seu caràcter etern. Quina llàstima! Per això Maria ens recorda: “Comprenc el vostres dolors i les vostres penes i amb el meu amor maternal eixugo les vostres llàgrimes. Confieu en el meu Fill, perquè Ell farà per vosaltres coses que no sabríeu ni demanar. Vosaltres, fills meus, només us heu de preocupar de la vostra ànima, perquè és l’única cosa que us pertany en aquesta terra. Bruta o neta, la presentareu davant del Pare Celestial.” (2.07.2016).

4.    Esclata una guerra a l’Orient Mitjà! Quants homes, dones i nens ja hi han perdut la vida, allà i en molts altres llocs s’han convertit en víctimes de conflictes despietats! Més que mai, la pau està amenaçada i molta gent es deixa endur per la por. Però… Estiguem atents! L’objectiu de l’enemic és robar-nos la poca pau que ens queda i inculcar la por als nostres cors. És així com ens pot manipular com vulgui. És una de les seves estratègies típiques! Un cop més, Maria ens mostra el camí de la vida a tots aquells que han decidit deixar-se guiar per Ella:

“El meu Fill m’ha promès que el mal mai no vencerà perquè vosaltres, ànimes dels justos, sou aquí; vosaltres que procureu dir les vostres pregàries amb el cor; vosaltres que oferiu els vostres dolors i sofriments al meu Fill; vosaltres que compreneu que la vida és tan sols un obrir i tancar d’ulls; vosaltres que anheleu el Regne del Cel. Tot això fa que sigueu apòstols meus i us condueix al triomf del meu Cor.” (2 de novembre de 2014)

“Si feu la pau al vostre cor, la vostra pau fluirà del vostre cor com un riu que es desbordarà per tot el món”. (25 de febrer de 1991)

Cadascun de nosaltres pot treballar poderosament per protegir la pau, si deixem que Déu entri al nostre cor. “Crist és la nostra pau” (Ef 2,13). Petits i grans, joves i vells, oferim tots els nostres sofriments a Crist, per amor, de manera que aquests sofriments, units als de Crist, adquireixin un valor infinit!. Sense ni tan sols sortir de casa, ens convertim en pacificadors i compartim la Redempció de Crist! Això és tan magnífic!

Aquest procés és molt senzill: “Jesús, t’ofereixo les meves penes, les meves dificultats, les meves preocupacions, els meus dolors i tots els meus patiments! T’ho demano, uneix-los amb els teus perquè donin molt de fruit!”. D’aquesta manera, una situació que la naturalesa rebutja (Déu no ha creat el  patiment!) esdevé font de benediccions. Fent això, també permetem que Jesús estengui els efectes de la seva salvació a un gran nombre d’ànimes!
L’exemple més magnífic és el de la Mare de Déu, que va viure tota la seva vida en unió profunda amb el seu Fill, en les seves alegries i les seves penes. Aleshores, qui millor que ella pot intercedir poderosament per nosaltres? El mateix sant Pau expressa clarament el fruit de les proves que va patir amb Crist i que li va oferir.

Per això, animem-nos! A Déu tot li és possible! En Déu, la fatalitat no existeix. Ell farà miracles si preguem fervorosament per la pau, amb esperit de reparació i ofrena en nom dels nostres germans i germanes del Pròxim Orient i de tots els que són víctimes de la guerra. Per què ens hem de descoratjar? Déu està esperant la nostra pregària d’intercessió, la nostra cooperació en la seva obra! Depèn de nosaltres fer ús d’aquest regal meravellós i el poder que ens va ser concedit des del moment en què vam ser batejats!


5. Una intervenció notable de la Mare de Déu! Durant la meva missió recent a Espanya, vaig conèixer una parella, la història de la qual em va omplir de profunda alegria. Com a conseqüència d’un ictus, en Ramón havia entrat en coma profund. L’únic que el mantenia viu era un respirador artificial a la sala de cures intensives. Després de diversos mesos d’intents inútils per reanimar-lo, ja no hi havia esperança i els metges van decidir desconnectar-lo. Però la seva dona va recordar que un dels seus amics li havia portat, de Medjugorje, diversos objectes religiosos que havien estat beneïts per un sacerdot i també per la Mare de Déu durant una de les seves aparicions. Certament, al final de les seves aparicions, Maria beneeix els articles que se li presenten, com ara rosaris, medalles, creus, pètals de roses, Bíblies, imatges pietoses, cartes, etc. Va tenir la idea de portar-los a l’hospital i posar-los al costat del seu marit. Li va passar suaument un d’aquells objectes sobre la part esquerra del front, mentre pregava amb fervor.

En aquell moment, va veure que el seu marit aixecava el braç dret enlaire. Amb prou feines s’ho podia creure! Va fer el mateix al costat dret del front del seu marit, i de sobte va aixecar el braç esquerre. Quan va tornar l’endemà, va tornar a fer el mateix, i el seu marit va doblar les cames. En una paraula, s’estava despertant! Aquests signes de recuperació van ser observats pel personal mèdic, que va decidir continuar el tractament, i al cap d’uns quants mesos, el Ramón va ser donat d’alta de l’hospital amb bona salut.

Els cors d’aquesta parella s’omplen ara d’una immensa gratitud! Vaig veure en Ramón amb els meus propis ulls perquè va venir amb la seva dona a la meva xerrada a Villanueva de la Cañada, prop de Madrid.


Qui va actuar per aconseguir aquesta guarició tan espectacular? Jesús, a través del sacerdot que havia beneït aquells articles, o Maria que també els havia beneït? De fet, tots dos! Maria ens diu: «La benedicció del sacerdot és més gran que la meva, perquè quan un sacerdot us beneeix, és Jesús qui us beneeix». Però en la benedicció de Maria hi ha tot el poder del seu amor per nosaltres, el poder de la seva intercessió i la unció maternal que li és pròpia. “perquè el meu Fill escolta la seva Mare!” ens diu ella (2 de març de 2015) La seva benedicció maternal és un dels grans regals que Ella ofereix a Medjugorje.

Certament, la curació del cos va ser un regal meravellós per al Ramón. Però la conversió radical d’aquesta parella, de la seva família i del seu cercle d’amics, és un regal encara més preuat! Perquè tots estem cridats a la santedat, i aquesta santedat és la que romandrà després de la nostra curta vida a la terra, i llavors entrarem a la vida eterna!

Estimada Gospa, com et podem tornar tot el bé que ens fas? Com et podem consolar, Tu que plores llàgrimes de sang per la nostra humanitat que cada cop ignora més el teu Fill? Deixa’ns viure en aquest refugi segur que és el teu Cor maternal!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

6. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 d’octubre a les 21h.
El comentari del 26 de setembre el podeu veure a:
https://www.youtube.com/watch?v=_TcDVG0C46w

7. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que s’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=P-pZUqN6n78&list=PLrEjPRunquHelSQR7agG_Bqklv7j5TSya

(En anglès)

8. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

PS1. L’Església proposa molts tipus de suport per ajudar a aquestes pobres ànimes. En primer lloc, la celebració de la missa, i també el rosari, el  via crucis, el dejuni, l’almoina…

PS2. “… Ompli en la meva carn allò que encara falta a les afliccions de Crist, per amor del seu cos, que és l’Església”. (Colossos 1:24)

PS3. Mantén-te connectat!
Website : www.sremmanuel.org
Facebook : www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard
Instagram : www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/
TikTok : www.tiktok.com/@soeuremmanuel.medjugorje
Twitter : https://twitter.com/ChildrenofMedj

PS5. “Jesús avui”. Aquí teniu un excel·lent aliment diari per créixer en l’amor de Crist! A la web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant a “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/en/our-activities/

12 de setembre de 2023 – Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 d’agost de 2023, la vident Marija va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills: en aquest temps de gràcia us convido a pregar amb el cor. Que els vostres cors, fills meus, s’elevin en la pregària cap al Cel, perquè el vostre cor pugui sentir el Déu d’amor que us guareix i us estima amb un amor immens. Per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la conversió del cor. Gràcies per haver respost a la meva crida.


2. Els protagonistes, els àngels! Poques persones aprofiten els favors especials que Déu atorga a través dels àngels. Quina llàstima! Espero que alguns fets concrets que us compartiré ajudin a molts a acollir aquests amics tan poderosos a les seves vides!

A l’inici de les Aparicions, la Mare de Déu va demanar als membres del grup de pregària que fessin amistat amb el seu àngel de la guarda i li escrivissin una carta. Van quedar molt sorpresos i no sabien ben bé què escriure-li! Però van fer el que van poder i l’endemà tots van deixar la seva carta als peus de la Mare de Déu durant l’aparició. Aleshores va sorgir una relació preciosa entre aquells joves i els seus àngels de la guarda.

Van poder palpar la presència viva i efectiva del seu àngel i van entrar en una autèntica intimitat amb ell.

Un desig irreal! Al cap d’un temps, quatre amics de Medjugorje van anar a Alemanya. Quan van examinar la ruta de tornada, es van adonar que fent una volta de gairebé cinc hores, podien passar per Verona i visitar un sacerdot que un d’ells coneixia, un sacerdot que tocava els cors amb el seu extraordinari exemple de santedat: el Pare Luigi Bosio, ara Venerable i en procés de beatificació. Entre altres coses, tenia el do de veure l’ànima de les persones i conèixer els pecats dels qui s’hi anaven a confessar. Però era vell i estava malalt: ja no responia al telèfon i feia mesos que no rebia visites. Era impossible posar-s’hi en contacte per avisar-lo de la seva visita! A més, vivia en un pis adjacent a la catedral de Verona i, per accedir-hi, primer calia passar per una porta privada, després per una segona porta d’entrada que normalment estava tancada amb clau. Els meus amics viatjaven un diumenge, per tant sabien que no hi hauria ningú que els obrís totes aquelles portes! Amb aquests tres grans obstacles per superar, el projecte era inviable!


A manca de telèfon, tenim els àngels! El seu desig de veure aquest sacerdot, però, era tan intens que els nostres amics no es van desanimar. Van decidir fer posar a treballar els seus àngels de la guarda! Primera missió, parlar al cor del pare Bosio i demanar-li si el podien anar a visitar. Esperaven que els seus àngels els hi tornessin la resposta als seus cors. Després d’uns minuts de pregària, tots es van veure envaïts d’una gran alegria; tant, que van agafar la carretera cap a Verona. Aleshores, cada mitja hora s’aturaven per demanar als seus àngels de la guarda que avisessin al pare Bosio de la seva arribada, i sobretot que els donés l’oportunitat d’entrar a casa seva.

Una cita preparada des del Cel! Quan van arribar a la catedral de Verona, es van trobar el primer portal obert de bat a bat, van entrar i van aparcar el cotxe. Llavors van veure que la porta d’entrada de l’edifici també era ben oberta! Tot plegat era molt engrescador! Finalment, quan van començar a pujar les escales que duien a l’apartament del pare Bosio, van sentir una veu que venia del 4t pis: “Ja sou aquí! Éreu vosaltres que m’enviàveu els vostres àngels de la guarda cada mitja hora! Endavant! Us donaré una benedicció! “

Sí, el pare Bosio els esperava a l’últim graó de l’escala!

Els nostres amics no oblidaran mai aquesta benedicció!


3.    Els vidents de Medjugorje diuen que quan se’ls apareix la Mare de Déu, sovint l’acompanyen els àngels, sobretot els dies de festa gran com Nadal, Pasqua, l’Assumpció o Tots Sants. En són 3, de vegades 5 o més. De vegades està envoltada d’una multitud d’àngels! De vegades, el mont Križevac està tot cobert d’àngels. Quan la reina dels Àngels viatja, és normal que vagi acompanyada de la seva escorta!

En una ocasió vaig demanar a la Vicka que descrigués els àngels que veu al voltant de la Mare de Déu. Però tenint els ulls fixos en la Mare de Déu, només veu els dels costats. Semblen nens petits, em diu. Tots tenen els ulls fixos en la seva Reina, la Reina dels Àngels. Estan absolutament fascinats per ella. Em va emocionar molt saber això. Els àngels admiren la seva reina en tot moment. Segons la Vicka, els Àngels comparteixen els seus sentiments i imiten tot el que Ella fa. Si Maria s’apareix contenta, si transmet un missatge feliç, els àngels comparteixen la seva alegria i ho mostren. Com més llarga és l’aparició, més feliços són. De vegades estan tan entusiastes que fan molt rebombori! Quan, al contrari, la Mare de Déu expressa la seva tristesa –per exemple quan ens troba amb el cor dur i tancat– llavors senten la seva emoció i expressen una profunda tristesa. Estan en completa harmonia amb ella: els àngels tenen una devoció admirable a la Mare de Déu, la seva Reina.


4. La presència dels àngels no és nova, ni específica de Medjugorje. La realitat de la seva existència està molt arrelada a la Bíblia: acompanyen el poble de Déu al llarg de la seva història. Entre molts exemples, citem el passatge de l’Èxode (Ex 23,20-23): “Jo envio un àngel davant teu perquè et guardi pel camí i et faci entrar al lloc que t’he preparat. Respecta’l i escolta la seva veu. No li siguis rebel; ell no perdonaria les vostres infidelitats, perquè porta el meu nom. Si escoltes la seva veu i compleixes el que et diré, seré enemic dels teus enemics, adversari dels teus adversaris. El meu àngel anirà al teu davant.”

Són presents en la història de la humanitat i en la història de tota la creació. La intervenció dels àngels a la Bíblia és constant. (PS1).

Des del moment en què un nen és concebut, Déu posa un àngel al seu costat. Una de les principals tasques de l’àngel és ajudar el seu protegit a caminar pels camins de Déu i no desviar-se’n. Ell ens defensa en les nostres batalles espirituals contra l’adversari i els àngels caiguts. Personalment, sovint he experimentat la protecció del meu Àngel de la Guarda, i si avui encara estic viva a la terra, és en gran part gràcies a ell. Com més els hi preguem, més efectius es mostren. Sovint em trobo amb pares desconsolats de veure que el seu fill va pel mal camí i es queixen que el nen no els escolta. Però tot canviaria si resessin als seus àngels de la guarda: els seus i els del seu fill! Poden enviar el seu àngel de la guarda al nen perquè li parli directament al seu cor i li inspiri pensaments més bons. També poden pregar a l’àngel del nen perquè l’ajudi a obrir el seu cor a Déu. Fer això cada dia és un acte de fe i d’amor que dóna molts fruits!

Quan tenim una entrevista que es presenta difícil, podem enviar el nostre àngel de la guarda per davant nostre per preparar la persona en qüestió i permetre un diàleg pacífic.


Un consell de Don Dolindo Ruotolo: “És bo de resar el Rosari en grup. Però si no tenim ningú amb qui resar-lo, demanem-li al nostre àngel de la guarda que el resi amb nosaltres!

Seria massa llarg esmentar aquí tots els favors i meravelles que els sants àngels han fet en la història de la salvació, així com en la nostra. I encara no sabem tot el que poden fer per nosaltres! Per acabar, convido tothom a escriure una nota amistosa al vostre àngel de la guarda. No esperem al 2 d’octubre, dia de la Festa dels Àngels Custodis! Posem aquesta carta davant la nostra imatge de Maria o alguna icona. I després, durant 9 dies o més, agraïm al nostre àngel la seva presència al nostre costat (sempre hem de començar a resar donant gràcies!) i preguem-li que intervingui poderosament en un assumpte o altre que ens preocupa. (PS2). L’àngel de la guarda per si mateix és molt fort a través del Poder de Déu i pot derrotar els dimonis. Per què viure per sota dels nostres mitjans?

Estimada Gospa, amb els 9 cors d’Àngels i les miríades d’esperits beneïts que adoren sense parar el rostre de Déu, t’aclamem i exultem d’alegria! Ajuda’ns a fer-nos amics amb els teus amics!

 

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

 

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de setembre a les 21h.
El comentari del 26 d’agost el podeu veure:
https://www.youtube.com/watch?v=Sg6WzOJitcA

6. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que s’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=P-pZUqN6n78&list=PLrEjPRunquHelSQR7agG_Bqklv7j5TSya
(En anglès)

7. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No et perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

PS1. Al Catecisme de l’Església Catòlica (un llibre per tenir a casa i per consultar sovint!), trobareu tots els fonaments de la nostra fe catòlica. No hi ha confusió, tot està clar! El paràgraf 328 parla dels àngels: «L’existència d’éssers espirituals, no corporals, que la Sagrada Escriptura sol anomenar àngels, és un dogmade fe. El testimoni de l’Escriptura és tan clar com la unanimitat de la Tradició”.

PS 2. Unes oracions senzilles al meu àngel de la guarda:

Àngel de la Guarda, dolça companyia, no em desempareu ni de nit ni de dia. No em deixeu mai sol perquè em perdria….

Àngel de Déu, Vós que sou custodi meu, a mi que sóc a Vós encomanat per la celestial pietat, Il·lumineu-me, guardeu-me, regiu-me i governeu-me. Amén.

Àngel Sant, estimat de Déu, que per disposició divina m’heu pres sota la vostra benaurada guarda des del primer instant de la meva vida i mai no pareu de defensar-me, d’il•luminar-me i de dirigir-me: jo us venero com a protector, us estimo com a custodi, em sotmeto a la vostra direcció i m’entrego tot a vós perquè em governeu. Per tant us prego, i per l’amor de Jesucrist us suplico, que quan jo sigui ingrat amb vós i obstinat a les vostres inspiracions, no vulgueu, per això, abandonar; ans vulgueu posar-me prompte en el camí dret si m’he desencaminat, ensenyar-me si sóc ignorant, aixecar-me si he caigut, consolar-me si estic afligit, sostenir-me si estic en perill, per tal que em conduïu al cel a posseir la felicitat eterna. Amén.

PS3. Dos dies de grans benediccions: el 29 de setembre, celebrarem els 3 arcàngels, Miquel, Gabriel i Rafael. Després, el 2 d’octubre, celebrarem els Àngels de la guarda.


PS4. Mantén-te connectat!
Website : www.sremmanuel.org
Facebook : www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard
Instagram : www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/
TikTok : www.tiktok.com/@soeuremmanuel.medjugorje
Twitter : https://twitter.com/ChildrenofMedj

PS5. “Jesús avui”. Aquí teniu un excel·lent aliment diari per créixer en l’amor de Crist! A la web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant a “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/en/our-activities/

17 d’agost de 2023 – Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de juliol de 2023, la vident Marija va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, en què l’Altíssim m’envia a vosaltres per estimar-vos i guiar-vos pel camí de la conversió, oferiu les vostres pregàries i sacrificis per a tots els qui són lluny i no han conegut l’amor de Déu. Vosaltres, fills meus, sigueu testimonis de l’amor i de la pau per a tots els cors amoïnats. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

2. Un vespre al Križevac… Després de la guerra dels Balcans, els meus amics mexicans van venir a Medjugorje amb un grup de 45 pelegrins, entre ells 15 sacerdots. Un dels sacerdots va haver d’anul·lar el seu viatge i va ser substituït per un altre pelegrí. Però deixaré que sigui l’Emilio, el líder del grup, qui expliqui la història del que considera un dels esdeveniments més increïbles de la seva vida:

“Des del començament del viatge, el nostre grup se sentia molt incòmode amb aquest nou pelegrí que bevia molt alcohol i fins i tot assetjava les dones. Era agressiu i irrespectuós. I tanmateix era un capellà, en substitució del capellà que havia cancel·lat el seu viatge! Però ni per la manera d’actuar ni de vestir, no es podia dir de cap manera que es tractava d’un sacerdot.

“Un cop vam arribar a Roma, la nostra primera parada, va desaparèixer durant 4 dies, i ningú sabia on era. Es va presentar just quan sortíem cap a Split, expressant en veu alta la seva ira per haver d’anar a aquell poblot de Medjugorje. La seva actitud era cada cop més insuportable i la seva arrogància era detestable.


El primer dia de pelegrinatge, el nostre grup va anar a veure la vident Vicka, que transmetia, amb totes les llengües, als pelegrins els principals missatges de la Mare de Déu i la seva experiència personal. La meva dona i un altre amic eren a prop d’aquest sacerdot esperant que la Vicka els hi imposés les mans i pregués per ells. El capellà va començar a emetre uns sons molt estranys, com crits d’animals i també va començar a vomitar. La Vicka va mantenir la calma en tot moment i va continuar pregant en pau, confiant que Maria es cuidaria d’aquest pelegrí tan estrany.
“Al final, la Vicka va aixecar la mà cap a ell mentre resava en silenci per ell, quan de sobte l’home va llançar un crit horrible i va fugir. La Vicka va continuar pregant pels membres del nostre grup i ens va imposar les mans en silenci.


L’últim dia, com que feia molt de fred i nevava molt, només quatre pelegrins vam insistir a pujar al mont Križevac. Estàvem entusiasmats, tot i que no portàvem roba d’abric ni calçat adequat. Però estàvem contentíssims de poder-hi anar.

“Mentre caminàvem pel costat de l’església en direcció a la muntanya, no vam veure ningú, amb aquell vent tan gelat. Tanmateix, vam sentir una veu que ens cridava des de lluny. Era aquell sacerdot! Ens va preguntar on anàvem i ens va dir que volia pujar amb nosaltres. Vam acceptar, una mica a contracor. Portava una bossa on hi duia tot el que calia per celebrar la missa. (PS1)

“La pujada va ser molt difícil, degut al vent gelat i la neu. Estàvem congelats amb la roba de carrer que portàvem! Un cop arribats al cim, ens vam asseure en rotllana per assistir a la missa. Després, a poc a poc, vam començar a sentir-nos embolcallats per un ambient molt suau i càlid que ens protegia del vent, el fred i la neu. La roba se’ns va eixugar ràpidament. Una llum misteriosa ens il·luminava, tot i que el dia havia declinat ràpidament. Va començar la missa.

“En el moment de l’ofertori, el sacerdot es va aturar uns minuts, es va agenollar i va aixecar el seu rostre cap al cel. Aleshores, amb una veu extremadament alta, va demanar al Pare Celestial que li perdonés cadascun dels seus pecats. Anava dient en veu alta tots els seus pecats, mentre plorava i demanava misericòrdia a Déu. Estàvem completament bocabadats! Però ens vam sentir empesos a fer com ell i, l’un rere l’altre, també vam confessar els nostres pecats en veu alta.

“Llavors vam tenir l’experiència més bonica de les nostres vides. Al final, estàvem plens de l’Esperit Sant, no paràvem de cantar. El mossèn estava totalment transformat, irreconeixible, cantava amb nosaltres. Vam començar a baixar la muntanya sense cap por malgrat que era negra nit. Una llum il·luminava cadascun dels nostres passos. Vam arribar a la pensió a mitjanit. Llavors el mossèn ens va explicar com havia caigut poc a poc en aquella degradació. Decebut per una colla d’obstacles difícils en el seu ministeri pastoral, s’havia desanimat profundament. Va ser llavors quan es va enfonsar en l’alcoholisme i altres trampes mortals.

“Vuit mesos després, va compartir amb nosaltres la seva gran alegria d’haver pogut restaurar la seva parròquia a la tornada d’aquest pelegrinatge, i com, amb la gràcia de Déu, havia adoptat les riqueses espirituals de la Mare de Déu en el seu ministeri pastoral: el Rosari, l’Eucaristia, l’Adoració i els principals missatges de Medjugorje… En resum, aquesta preciosa resurrecció es va estendre com una taca d’oli!

I pel que fa a nosaltres, què en podem treure, de tot això? Hi falta una peça en aquesta història, que seguirà sent el secret del Rei. Què va passar al cor d’aquest mossèn entre la pregària a casa la Vicka i el moment en què va voler pujar a la muntanya amb nosaltres, amb aquell fred siberià? La pregària… Aquest és el verdader miracle! La pregària fervent de tot un grup, i la de Vicka, van aconseguir que aquell cor perdut retrobés el camí de la pau. La pregària fervent va obtenir aquesta meravellosa efusió de l’Esperit Sant a la muntanya del Križevac i només Déu coneix els molts fruits que en van regalimar per a tota l’Església i per al món!


3. Una ànima fervent ha tornat al Pare! Qui no coneix la germana Elvira (o la mare Elvira) i la seva obra magnífica a través de la comunitat del Cenacle? La vaig conèixer l’any 1990, abans de la guerra dels Balcans, quan els pocs joves que havia reunit encara vivien amb tendes, sense cap comoditat. Em va impactar el seu pragmatisme i la seva manera única d’expressar el seu amor per aquells joves amb problemes. Tenia tant l’autoritat com el tacte maternal per demostrar-los que se’n sortirien. Res no l’aturava! Són incomptables els joves que va salvar de les drogues, l’alcohol i tants altres camins desastrosos, gràcies a la pregària, el treball, una vida fraternal i la proximitat de bons sacerdots que els estimaven i els entenien.

Afectada per la malaltia de l’Alzheimer, va morir en pau el 3 d’agost, envoltada de la seva comunitat, a Saluzzo, Itàlia, als 86 anys. (PS2)

La vident Vicka, amb qui havia col·laborat àmpliament, va poder assistir al funeral de la mare Elvira malgrat la seva fràgil salut. La Vicka era la una mena de “padrina” d’aquests joves. Abans de casar-se, tant la podies trobar davant dels fogons com ajudant amb les tasques domèstiques.


Hi ha massa joves en problemes! Avui, demanem al Senyor que enviï noves germanes Elvires arreu, perquè la necessitat d’aquestes no para de créixer. Des de l’inici de les aparicions, la Mare de Déu ens ha dit i ens ha repetit a través de la Vicka: “Estimats fills, pregueu pels joves perquè estan en una situació molt difícil a tot el món”.

4. Quina és la meva gran alegria a Medjugorje? És trobar gent de tots els racons del món que, passi el que passi, es mantenen fidels a l’Evangeli i a les paraules de la Mare de Déu, sovint a costa d’una gran persecució. Amb la senzillesa del seu cor, aquestes persones viuen la seva fe cristiana sense comprometre’s amb els falsos valors del món. Se’ls pot reconèixer a quilòmetres de distància, perquè irradien una gran pau interior. Crec que formen aquell “romanent” esmentat diverses vegades al Llibre de l’Apocalipsi i del qual també parlava la mística Marthe Robin. Són aquells “petits focus de fervor” en un món dur i sense Déu i una “humanitat que ha escollit la mort”, segons un missatge recent de la Gospa. Aquestes persones ja han estat descrites per diversos sants, entre ells el gran profeta marià Sant Lluís Maria Grignon de Montfort, (1673-1716), que els anomenava els apòstols dels últims dies. En una paraula, “seran veritables deixebles de Jesucrist, caminant sobre les petjades de la seva pobresa, humilitat, menyspreu del món i caritat, ensenyant el camí estret de Déu amb veritat pura, segons el Sant Evangeli. … (PS2)


Cal encoratjar aquesta gent! I per això vull citar aquest missatge tan bonic donat per la Mare de Déu el 2 de febrer de 2017, a través de la vident Mirjana:
“Estimats fills, vosaltres que us esforceu per presentar al meu Fill cada dia de la vostra vida, vosaltres que procureu viure amb Ell, vosaltres que pregueu i us sacrifiqueu, vosaltres sou l’esperança en aquest món inquiet. Vosaltres sou els raigs lluminosos del meu Fill, l’Evangeli viu, i sou els meus estimats apòstols de l’amor. El meu Fill està amb vosaltres. Ell està amb els qui pensen en Ell, amb els qui preguen. Però de la mateixa manera, Ell espera pacientment els qui no el coneixen. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, pregueu amb el cor i mostreu amb les vostres obres l’amor del meu Fill. Aquesta és l’única esperança per a vosaltres i l’únic camí cap a la vida eterna. Jo, com a Mare, sóc aquí amb vosaltres. Les pregàries que m’adreceu són per a mi les roses d’amor més boniques. No puc no estar allà on oloro perfum de roses. Hi ha esperança! Moltes gràcies”.

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de setembre a les 21h.
El comentari del 26 de juliol el podeu veure:
https://www.youtube.com/watch?v=8k210hJaH0w

6. No us perdeu aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que s’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=P-pZUqN6n78&list=PLrEjPRunquHelSQR7agG_Bqklv7j5TSya
(En anglès)

7. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, quina alegria per a nosaltres saber que ets al cel amb el teu cos gloriós! Gràcies per esperar-nos-hi i per mostrar-nos el camí per arribar-hi! Gràcies per consolar-nos amb aquest meravellós missatge: “Estimats fills, estaré amb vosaltres fins a la trobada amb el Pare Celestial!” (A la Mirjana, el 2 d’octubre de 2013).

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Aquell sacerdot no sabia que els sacerdots no poden celebrar la missa a la muntanya.

PS 2. La comunitat del Cenacle va publicar aquest bonic text (en italià!) sobre ella:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mR98vGfgiHBQ4KSHN8BHM72SfJ1BLfNSxbX7hKtoBLHkG5StLWNS3exVLgxAkLNl&id=100064544988489.

PS3. Llegeix la “Veritable devoció a Maria”, de Sant Lluís Maria Grignon de Montfort

PS4. “Jesús avui”. Aquí teniu un excel·lent aliment diari per créixer en l’amor de Crist! Al web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant a “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/en/our-activities/

15 de juliol de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de juny de 2023, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! L’Altíssim em permet ser entre vosaltres, pregar per vosaltres, ser la vostra Mare i el vostre refugi. Fills meus, us ho demano: torneu a Déu i a la pregària i Déu us beneirà abundantment. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Durant la seva aparició anual à la vident Ivanka, Maria ens va donar aquest missatge :

 “Fills meus, necessito les vostres pregàries. Pregueu, pregueu, pregueu!!”

2. Un remei inspirat i eficaç contra la foscor ambiental.

Molts em diuen que hi ha una mena de capa negra que s’ha abatut a sobre el món, fins al punt que és difícil reconèixer el verdader del fals, el bo del dolent, la sinceritat de la manipulació, la llum veritable de l’engany, etc. Les trampes del Maligne es multipliquen. On són els mestres espirituals que ajuden els fidels a establir les seves vides a la Roca? El cel ens ha abandonat? És clar que no ! Prou de desànim! Aquest moment difícil és un interludi abans del Triomf de Maria, de Jesús i de l’Església, i tenim maneres de superar-lo en pau.

Un cop més, la nostra estimada Maryam de Betlem ens dóna una resposta lluminosa, massa desapercebuda per a la majoria dels cristians: Aquesta gran mística de Galilea rebia sovint paraules per a les seves germanes al Carmel, per als sacerdots i també per als fidels.

Qui de nosaltres no voldria estar segur de viure i morir en la pau de Déu?

Aquí teniu les promeses d’or de Jesús, estiguem atents: “Qui invoqui l’Esperit Sant em buscarà i em trobarà. La seva consciència serà delicada com la flor del camp. Si és pare o mare, la pau estarà a la seva família i el seu cor estarà en pau en aquest món i en l’altre. No morirà en la foscor sinó en pau. (PS1)

“Tots els sacerdots que diguin la missa (votiva) per l’Esperit Sant una vegada al mes, l’honoraran. I qui l’honori i escolti aquesta missa serà honorat pel mateix Esperit Sant, perquè tindrà llum dins seu; la pau estarà al fons de la seva ànima. És ell qui vindrà a curar els malalts i a despertar els que dormen.”

Aquesta crida urgent de Crist a la missa mensual en honor de l’Esperit Sant no està destinada només als sacerdots. Que ho demanin els fidels! Seria meravellós que dues o tres persones s’unissin per celebrar aquesta missa en honor de l’Esperit Sant i hi assistissin! Seria l’origen d’una gran renovació a les parròquies i a l’Església! Molts sacerdots m’han dit que aquesta pràctica els ha canviat la vida. És un desig ardent de Jesús.

3. Els nens ho capten ràpidament!

Durant el sopar, el pare posa a prova el coneixement bíblic dels seus fills i pregunta: “A l’Evangeli, Jesús diu que els ocells fan una cosa que no està bé. Quina és? En Thomas, de 5 anys, respon sense pensar-s’hi gens, com si fos obvi: “Quan agafen les llavors que hi ha al camí! El pare queda bocabadat. Llavors pregunta: “Recordeu quins animals hi ha a l’Evangeli? “Sí, respon l’Alexandre, el seu bessó: hi ha llops, serps, lloques, ocells, porcs…”

Aquesta família llegeix cada dia un paràgraf de l’Evangeli als seus fills. El pare els ho explica amb paraules senzilles i l’entusiasme de la fe veritable. El resultat és magnífic! Per a aquests nens, Jesús forma part de la família, és viu, és fort, fa coses boniques, s’hi pot parlar; no és el gran absent com per a la majoria dels nens occidentals.

Aprofiteu l’estiu per conèixer i assaborir més bé la Paraula de Déu! A mesura que llegiu l’Evangeli, aprendreu detalls que convertireu en preguntes per als vostres éssers estimats. D’aquí en sortirà un qüestionari molt interessant i una bona oportunitat per parlar de Jesús junts, compartir els vostres comentaris i imprimir dins vostre la Paraula de Vida, tan estimada per la Mare de Déu! Per exemple:

1- Quin dels apòstols tenia un bessó?

2- Qui va prendre en braços Jesús?

3- Quins són els 5 detalls que l’arcàngel Gabriel va donar a Maria sobre la identitat de Jesús abans de la seva concepció?

4- Quins són els apòstols presents al costat de Jesús durant la Transfiguració?

5- Anomena almenys 7 personatges de l’Antic Testament esmentats per Jesús.

6- Digues 3 persones que admiraven Jesús?

7- Quin objecte va fer Jesús amb les seves pròpies mans durant la seva vida pública?

8- Qui havia cavat el pou prop del qual Jesús es va trobar amb la samaritana?

9- Quina qualitat de la lloca fa servir Jesús per posar-se com a exemple?

10- Qui va dir que “l’amor cobreix una multitud de pecats”?

11- A les noces de Canà, què va dir el cap de servei quan va beure l’aigua transformada en vi?

12- De qui parla Jesús quan diu: “Aneu a dir-li a aquella guineu…”?

13- Jesús va dir “Aquest és el resum de la Llei i els Profetes”, de quina actitud parlava, citada a la frase anterior?

La Mare de Déu plorava amargament dient al pare Jozo Zovko: “Estimats fills, heu oblidat la Bíblia. “Quan oblidem la Bíblia, oblidem Jesús”, va afegir el pare Jozo.

Pare Jozo Jovko

4. Una resposta brillant! El nostre estimat Don Dolindo Ruotolo (1882-1970), aquest excepcional Servent de Déu, albirava les ànimes i sovint sorprenia els seus íntims amb les seves inspirades paraules. Aquest episodi ho testimonia:

Al final de la seva vida, degut a la seva salut tan delicada, don Dolindo celebrava la missa a casa seva i la gent s’hi aplegava per escoltar-lo. Un dia que es preparava per a la missa, dues dones presents van veure en un racó de la sala la seva germana Cristina, de 90 anys, asseguda en una butaca, totalment paralitzada, però amb un esperit encara ben viu. Tanmateix, un jove de 20 anys acabava de morir en un accident: l’explosió d’una estufa. Les 2 dones comentaven: “Que estranya que és la vida! Aquesta vella asseguda allà tranquil·lament i en canvi aquest jove ha mort d’una manera espantosa. »

Llavors don Dolindo arriba per començar la missa. A l’homilia diu: “De vegades no entenem els designis del Senyor. Amb superficialitat tendim a criticar les coses. Veiem una dona gran en un racó i ens preguntem per què ella viu i en canvi avui un jove ha mort en un terrible accident. Però no sabem quantes ànimes ha ajudat a salvar aquesta dona durant la seva llarga vida! No sabem si, cridant aquest jove cap a Ell, el Senyor no l’ha salvat d’alguna maldat que hauria fet perdre la seva ànima per sempre!”

Les 2 dones es van mirar, desconcertades. Era com si hagués sentit els seus murmuris i els acabés de donar una resposta. (PS2)

Don Dolindo tenia una fe cega en la Providència de Déu. Aquesta Providència “que transforma el dolor en alegria, en aquest brodat meravellós, insondable, que Déu ens teixeix”, deia. “Fins i tot les coses que semblen més negatives o doloroses troben una raó beneficiosa en el propòsit de Déu.”

5. El Festival de la Joventut de Medjugorje, del 26 al 30 de juliol, s’apropa! Preparem en la pregària aquesta bonica trobada que reunirà milers de joves amb ganes de trobar-se per conèixer Crist i compartir el sentit fonamental de la seva vida! Demanem també al pare Slavko Barbaric, ofm, que va iniciar aquest Festival l’any 1991, que sigui molt present entre nosaltres. Ell ajudarà des del cel a joves i no tan joves a entrar a l’escola de Maria, la Reina de la Pau que fa 42 anys que ens acompanya, i que no deixa de recordar-nos el seu gran desig matern: atraure a tots els seus fills cap a l’abraçada del seu Fill Jesús, que només pot omplir els nostres cors creats per a la plenitud de l’amor.

6. El cardenal Stanislaw Dziwisz, amic fidel de Joan Pau II, arquebisbe emèrit de Cracòvia, va tornar a visitar Medjugorje l’11 de juliol. Durant la seva visita pel 40è aniversari de les aparicions, va dir: “Medjugorje és un lloc de gran pregària i conversió a través de l’oració, la confessió i la penitència; un lloc de trobada amb la Mare de Déu, on hi ha la possibilitat d’implorar misericòrdia per la seva intercessió. També va revelar que quan treballava al Vaticà va seguir de prop el que passava a Medjugorje, i va afegir que Medjugorje era molt present a la vida de Joan Pau II.

7. El nostre proper directe serà el 26 juliol a les 9 del vespre.

8. Abans de la JMJ de Lisboa, preguem als 3 pastorets de Fàtima, Jacinta, Francisco i Lucia! Que la Mare de Déu Santíssima es faci ben present a tots aquests joves que vindran d’arreu del món, ella que els estima tant, ella que va dir “Els joves són la meva esperança, la meva més gran esperança!”. Llavors, com a Mare de tots, els va donar aquest missatge “especial joves” durant un Festival: “Estimats joves! Us convido a posar el meu Fill Jesús el primer a les vostres vides, perquè tingueu un camí segur amb Ell!

Estimada Mare de Déu, en la immensa tendresa del teu Cor matern, protegeix-nos de tot mal, protegeix-nos de tot error, consola’ns en les nostres afliccions, anima’ns en les nostres bones eleccions, embelleix-nos amb la teva bellesa, ensenya’ns a estimar, a pregar i a perdonar, per ser com tu l’alegria del Pare i la felicitat dels nostres germans!

Germana Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

 

PS1. Himne molt potent per recitar sovint per viure a la llum:

Veniu, oh Esperit Sant,

des del cel al nostre pit

amb un raig de llum divina.

 

Pare dels pobres, veniu,

deu-nos els dons que teniu,

oh Sol que el cor il·lumina.

 

Vós sou el consolador,

de l’ànima Habitador,

i dolcíssim refrigeri.

 

En els treballs sou confort,

en les penes sou conhort,

en la calor sou temperi.

 

Oh divina Claredat,

visiteu la intimitat

del cor que ja us ansia.

 

Res tindrà l’home si vós

no li deu vostre socors

divinal, que bé li sia.

 

Tot el que no és net renteu;

tot el que ja és sec regueu;

cureu tota malaltia.

 

Tot l’indòmit endolciu;

tot el fred encalentiu;

regiu el qui s’esgarria.

 

Deu als fidels confiats

dels vostres dons esperats

la sacrosanta Setena;

 

el mèrit de la virtut,

el camí de la salut,

la joia immortal i plena.

 

PS2. Paraules inspirades en el llibre “Jesús, pensa-hi tu” de la seva neboda Grazia Ruotolo, Editions de Parvis. (Pàgines 126 i 127).

Edicions de Parvis. https://www.parvis.ch/fr/livres-et-brochures/jesus-cest-toi-dy-penser

PS3. Referencies des cites per el qüestionari:

1- Tomàs Jn 20, 24

2- Le vell Simeó Lc 2, 28

3- Lc 1, 32-33  “Serà gran i l’anomenaran Fill de l’Altíssim. El Senyor Déu li donarà el tron de David, el seu pare. Regnarà per sempre sobre el poble de Jacob, i el seu regnat no tindrà fi.”

4- Pere, Jaume i Joan. Mt 17,1

5- Moisès, David, Isaïes, Abraham, Isaac, Jacob, Salomó, Elies, Eliseu, Naaman, la Reina de Saba, etc.

6- La viuda pobra Mc 12, 42-44. El centurió Mt 8,10. La Cananea Mt 15,28.

7- Un fuet, Jn 2, 15.

8- Jacob, Jn 4,12.

9- Lc 13,34. «com una lloca aplega els seus pollets sota les ales»

10- Sant Pere, 1P 4,8

11- Jn 2,10 « Tothom serveix primer els millors vins i, quan els convidats han begut molt, serveix els més ordinaris. Però tu has guardat fins ara el vi millor.

12- El Rei Herodes Lc 13, 31-33

13- « Feu als altres tot allò que voleu que ells us facin; aquest és el resum de la Llei i els Profetes.» Mt 7,12

 

PS 4. Manteniu-vos connectats!

Lloc internet : www.enfantsdemedjugorje.fr

Facebook : www.facebook.com/EnfantsdeMedjugorje?locale=fr_FR

Instagram : www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

TikTok : www.tiktok.com/@soeuremmanuel.medjugorje

Twitter : @EnfantsdeMedj

Spotify: https://open.spotify.com/show/01uzkf9S8CpOznURUnFIGG 

PS 5. Un bon llibre que no us podeu perdre!

« Vinc a preparar-vos » Aparicions i Missatges de Marie per el nostre temps, a la llum de les Sagrades Escriptures » de Damian Sanchez. Prefaci de Mgr Marc Aillet, Ed. Le Parvis a Suïssa.

https://parvis.ch/fr/livres-et-brochures/je-viens-vous-preparer

PS 6. Bones notícies de les Edicions de les Benaurances per facilitar-vos la vida: han creat un espai especial per demanar els meus llibres, CD i DVD. Ho teniu tot en aquest enllaç: https://librairiedesbeatitudes.com/?view=selection&lang=fr_FR&selection_id=11

PS 7. Uniu-vos a “França prega”! Aquesta magnífica iniciativa d’uns quants laics catòlics convida els fidels a promoure i multiplicar la pregària del rosari. Ja ha motivat més de 2200 rosaris en públic a tot França!

Canal Telegram https://t.me/lafranceprie

PS 8. Seguiu el programa del vespre a Medjugorje !

https://www.youtube.com/channel/UCD3xbz4MyWIFL4LmGMmx7aQ

PS 9. Escriu a la Mare de Déu! “Reina de la Pau”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. La teva carta serà lliurada a un vident i Maria et respondrà en pregària. Dóna alegria al seu Cor!

En francès, gospa.fr@gmail.com

Anglès i alemany, sr.emmanuelmaillard@gmail.com

Italià, gospa.italia@gmail.com

Espaynol, gospa.espanol@gmail.com 

19 de juny de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de maig de 2023, la vident Marija va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! Us convido a anar a la natura i a pregar perquè l’Altíssim parli al vostre cor, que sentiu el poder de l’Esperit Sant perquè sigueu testimonis de l’amor que Déu té per a cada criatura. Sóc amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.


2. Profecies dubtoses! A causa de la inseguretat que regna avui dia, molta gent busca paraules inspirades. I, tanmateix, Jesús ens va advertir: “Sortiran molts falsos profetes”. (Mt 7:15-26) Per tant, és bo recórrer a aquells que han donat fe de la seva qualitat, per la santedat de la seva vida personal i la seva caritat. Alguns són beatificats o canonitzats. Optem per la seguretat i evitar caure a les trampes subtils dels falsos profetes, aquells llops ferotges disfressats d’anyell. Davant d’aquestes recerques sovint angoixants, Maria ens convida a no perdre de vista la finalitat de la nostra vida a la terra, és a dir, la nostra salvació en el seu Fill Jesús, el Cel! Quan viatgem, si estem segurs del nostre destí, ens sentim preparats per superar els obstacles i altres proves que ens entorpeixen el camí.

Heus aquí alguns punts que corroboren l’Evangeli, a través de la veu de Maria i d’alguns sants…

A Fàtima, Maria va dir als pastorets: “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà”. Al final de què? No ho va dir, però el que és segur és que no triomfes en situacions de pau. Per tant, està clar que aquest triomf anirà precedit d’un temps difícil, i ja hi hem arribat! Aquest temps difícil no durarà, gràcies a Déu, és una mena d’interludi davant d’aquest “Nou Temps” del qual Maria ens parla en els seus missatges.


La venerable Marthe Robin (1902-1981) afirmava que Déu està preparant, per al món, una nova Pentecosta d’amor. Però abans d’això, el món caurà molt avall, especialment França…

A Medjugorje, la vident Vicka afirma clarament que “La Mare de Déu durà a terme el seu pla!” “Tot el que no ve de Déu desapareixerà”. També afegeix que “el Triomf del Cor Immaculat de Maria és molt a prop”. La Vicka és la vident a qui la Mare de Déu li va revelar la seva vida a la terra. Ho va anotar en 2 quaderns que es publicaran tan bon punt la Mare de Déu li doni els seu vist i plau.


La beata Anna Maria Taïgi, (1769-1837) dotada d’un do extraordinari de profecia, afirmava: “Una gran purificació vindrà sobre el món com a resultat d’una il·luminació de la consciència en la qual tothom veurà la seva ànima tal com Déu la veu”. “El cristianisme s’estendrà per tot el món”. “Nacions senceres tornaran a l’Església i es renovarà la faç de la terra”. (PS1)

La beata Anne Catherine Emmerich (1774-1824), el 30 de desembre de 1819, va rebre la visió d’una batalla espiritual que va culminar amb la victòria de l’Església. Déu li va mostrar que l’Església seria rescatada especialment per l’arcàngel Sant Miquel que l’alliberaria de tribulacions terribles.

Aquesta llarga visió de la beata Anne Catherine és molt encoratjadora. Aquí teniu un enllaç a les seves visions completes:

http://annecatherineemmerich.com/complete_visions/category/volume_1_the_old_testament/


Don Dolindo Ruotolo (1882 – 1970), anomenat el “Pare Pio de Nàpols”, va demostrar repetidament el seu carisma de profecia, perquè a més de veure ànimes també veia esdeveniments futurs, especialment per a l’Església. També veia la futura restauració de l’Església després d’una gran purificació (PS2). Aquestes són algunes de les paraules que va rebre de la Mare de Déu:

“Només una gran misericòrdia pot permetre al món superar el desastre en què ha caigut. El món s’ha convertit en un camp de mort, cap veu no el desperta, tret que la gran misericòrdia l’aixequi. Què creieu que és la misericòrdia? No és només la indulgència, sinó també el remei, la medicina, la cirurgia. La primera misericòrdia que ha de rebre aquesta pobra terra, i l’Església abans que res, ha de ser la purificació…

“L’Església semblarà gairebé abandonada… Fins i tot caldrà tancar esglésies! Amb el seu poder, el Senyor trencarà tots els lligams que ara subjecten la terra i la paralitzen. Aleshores veurem com valia més confiar en Jesús que és la veritable Vida de l’Església. Tot això és misericòrdia i no maldat. Jesús volia regnar vessant el seu amor. Per tant, descartarà tot el que no és d’Ell”.

Don Dolindo està actualment restaurant la pau interior a milers de persones a través dels seus escrits sobre la rendició a Déu i la seva famosa pregària: “Jesús, m’abandono a Tu, cuida’t-en Tu”.
Avui dia, aquestes ànimes privilegiades ens ajuden a aixecar la mirada cap a Aquell que és l’únic que ens pot salvar per amor i no per força. Recordem també que amb Déu no existeix el destí. Qualsevol profecia resta imperfecta, perquè Déu pot canviar els seus plans escoltant les pregàries dels seus fills, tal com es veu a la Bíblia.

3. “Vetlleu pels vostres pastors”, ens va dir Maria el 2 de maig de 2013.

El pare Robert, un sacerdot nord-americà, no és una excepció a la regla. Com tots els sacerdots, coneix la duresa del combat espiritual i sap per experiència que l’enemic de la humanitat seria feliç de destruir-lo a ell i al seu sacerdoci. Els sacerdots són tan valuosos en el pla de Déu! Per això nosaltres, les ovelles, hem de vetllar pels nostres pastors.

El pare Robert em va confiar el que un sacerdot pot experimentar i patir en l’exercici del seu sacerdoci, i fins a quin punt un sacerdot de vegades pot arribar a caure. Explica:

“Quan vaig ser ordenat sacerdot, vaig fer una promesa al Senyor, d’acord amb el meu director espiritual. Em vaig comprometre a tenir sempre una taula entre jo i qualsevol persona que em vingués a veure per demanar consell o qualsevol altra cosa, per tal de protegir-me. Aquesta promesa no sempre ha estat fàcil de complir, però jo l’he complerta, gràcies a Déu. M’ha salvat!

“Un dia, em va venir a veure una dona perquè necessitava parlar de la seva situació familiar. Tan bon punt va entrar, vaig sentir una forta atracció cap a ella. Venia sovint, buscant el consol que necessitava. De seguida em vaig enamorar d’ella, realment enamorat! Tenia tots els símptomes d’un home enamorat d’una dona. Va començar a habitar els meus pensaments, a envair tota la meva sensibilitat, les meves emocions, etc.

“No podia controlar aquells sentiments. A cada visita seva sentia un desig molt fort d’abraçar-la o fins i tot de revelar-li els meus sentiments. Però entre nosaltres, hi havia aquella taula… Oh! Com odiava aquella taula! Quantes vegades la vaig voler apartar, capgirar-la! Tanmateix, la taula no es va moure del seu lloc.


Aquella tortura va durar tres anys. I aleshores, un dia, la dona va venir com sempre i, per sorpresa meva, quan la vaig mirar, em vaig adonar que ja no sentia res per ella. Tots els meus sentiments d’amor m’havien deixat, havien desaparegut tan de pressa com havien aparegut! No em reconeixia a mi mateix, ni tan sols veia què m’havia atret tant d’ella. Quin alleujament! Així que vaig continuar ajudant aquella feligresa tant com vaig poder, però amb aquella meravellosa llibertat de cor que pot tenir un germà envers una germana en Crist. Llavors vaig entendre que aquest sentiment d’amor era un parany que l’enemic m’havia posat per destruir el meu sacerdoci. Però la gràcia previsora de Jesús en la meva ordenació m’havia inspirat a fer-li aquesta promesa: posar una taula. Poc m’imaginava aleshores que aquella taula salvaria la meva vocació de sacerdot!

Després d’això, el pare Robert va exercir un carisma especial vers les ànimes turmentades. Va rebre el do d’entendre la causa del que els passava i llevar-los el mal a través de la seva pregària. Quants cors va ajudar, quantes vides va salvar pregant i testimoniant la misericòrdia de Déu? Quina pèrdua hagués causat la seva caiguda per a tants i tants cors sofrents! Avui, aquest sacerdot ha tornat al Pare, ple de l’alegria d’haver pogut servir humilment l’Església i d’haver estat sacerdot enmig de les tempestes. Beneïda sigui aquesta famosa taula!

Si el pare Robert va assegurar la seva pròpia protecció quan es va ordenar sacerdot, nosaltres també podem posar “taules” per protegir els nostres sacerdots i evitar situacions que els puguin fer caure. No és una manera de vetllar per ells? “No toqueu els meus ungits. No feu mal als meus profetes”. (Salm 105:15) ” i  “No toqueu els meus ungits; no feu cap mal als meus profetes”. (1 Cròniques 16:22)


4. Els pírcings, qüestionats! Un sacerdot italià va venir a Medjugorje amb un grup de joves. En veure que la majoria tenien tatuatges i pírcings, va parlar amb cadascun en privat i els va explicar els perills d’aquestes pràctiques i com Déu demana al seu poble que no es faci tatuatges ni incisions al cos (Levític 19:28). Tanmateix, cap d’ells va renunciar als seus pírcings. Aquella nit, aquest sacerdot es va passar hores en pregària i va confiar tots aquests joves a la Mare de Déu, dient-li: “Et toca a tu actuar, jo he fracassat!”.

L’endemà al matí, el grup va anar a la Creu Blava per a l’aparició de la Mare de Déu a la vident Mirjana. Quan van tornar a la pensió, sorpresa per al capellà!: aquells mateixos joves el van anar a trobar, un per un, i li van donar els seus pírcings. No en va faltar ni un! Es va emocionar profundament. Amb un somriure, li va dir a la Mare de Déu: “El que no he pogut fer, Tu ho has fet! Va posar tots els pírcings en un sobre i els va deixar al Turó de les Aparicions.

A la Mare de Déu li agraden molt les flors, però quan li oferim coses que són perjudicials per als seus fills,  crec que encara està més contenta! (Vegeu PS3)

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de juny a les 21h.
El comentari del 26 de maig el podeu veure:
https://www.youtube.com/watch?v=AxbCTmuCXsY

6. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que s’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a

(En anglès)

7. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf del Cor Immaculat de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, abans de celebrar el 42è aniversari de les teves  aparicions, el 25 de juny ,et volem demanar una cosa: volem formar part d’aquest petit romanent que des de fa tants anys vas aplegant al teu voltant, amb els que anomenes apòstols del teu Amor. Com tu i amb la teva ajuda, triem la vida, en aquest món que ha triat la mort, com Tu mateixa has dit. No és gens fàcil! Sigues sempre amb nosaltres, com el Senyor és amb tu! Mantén-nos fidels, en el teu mantell maternal, fins al triomf del teu Cor Immaculat!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. La beata Anna Maria Taïgi (1769-1837), Una simple mare de família pobra, treballadora, que estimava Jesús amb bogeria i, per descomptat, la seva família. Als 40 anys, va ser beneïda amb un do sense precedents a la vida dels místics: veia una mica per sobre d’ella, com un sol molt brillant. En aquell sol, podia llegir ben clarament paraules que sovint eren profètiques i que anotava amb tota la cura del món. Aquestes paraules tocaven persones o situacions del seu temps, i també esdeveniments futurs, fins i tot llunyans. Així va poder ajudar 5 Papes consecutius, revelant-los coses que necessitaven saber per a les seves tasques pastorals. (Molts papes van ser ajudats per místics; tenim el famós exemple de Caterina de Siena).

PS 2. Llegiu « Jésus, pensa-hi tu» par la seva neboda Grazia Ruotolo

« Només una gran misericòrdia pot permetre al món superar el desastre en què ha caigut. El món s’ha convertit en un camp de mort, cap veu no el desperta, tret que la gran misericòrdia l’aixequi. Què creieu que és la misericòrdia? No és només la indulgència, sinó també el remei, la medicina, la cirurgia. La primera misericòrdia que ha de rebre aquesta pobra terra, i l’Església abans que res, ha de ser la purificació. Un terrible huracà ha de passar primer per sobre de l’Església i després pel món. “L’Església semblarà gairebé abandonada i arreu els seus ministres l’abandonaran. Fins i tot caldrà tancar esglésies! Amb el seu poder, el Senyor trencarà tots els lligams que ara subjecten la terra i la paralitzen. Han negligit la glòria de Déu per la glòria humana, pel prestigi terrenal. Tota aquesta esplendor serà engolida per una terrible i nova persecució. Aleshores veurem com valia més confiar en Jesús que és la veritable Vida de l’Església. Tot això és misericòrdia i no maldat. Jesús volia regnar vessant el seu amor. Per tant, descartarà tot el que no és d’Ell”.

PS 3. Els tatuatges, qüestionats… Seria massa llarg d’explicar aquí per què els tatuatges són perjudicials. Però sí que podem recomanar a aquells que no en porten, que no se’n facin cap, i als que se n’hagin fet, de no afegir-se’n més!
PS 4. Manteniu-vos connectats!

Lloc internet : www.enfantsdemedjugorje.fr

Facebook : www.facebook.com/EnfantsdeMedjugorje?locale=fr_FR

Instagram : www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

TikTok : www.tiktok.com/@soeuremmanuel.medjugorje

Twitter : @EnfantsdeMedj

Spotify: https://open.spotify.com/show/01uzkf9S8CpOznURUnFIGG

 

PS 5. Un bon llibre que no us podeu perdre!

« Vinc a preparar-vos » Aparicions i Missatges de Marie per el nostre temps, a la llum de les Sagrades Escriptures » de Damian Sanchez. Prefaci de Mgr Marc Aillet, Ed. Le Parvis a Suïssa.

https://parvis.ch/fr/livres-et-brochures/je-viens-vous-preparer

PS 6. Bones notícies de les Edicions de les Benaurances per facilitar-vos la vida: han creat un espai especial per demanar els meus llibres, CD i DVD. Ho teniu tot en aquest enllaç: https://librairiedesbeatitudes.com/?view=selection&lang=fr_FR&selection_id=11

PS 7. Uniu-vos a “França prega”! Aquesta magnífica iniciativa d’uns quants laics catòlics convida els fidels a promoure i multiplicar la pregària del rosari. Ja ha motivat més de 2200 rosaris en públic a tot França!

Canal Telegram https://t.me/lafranceprie

PS 8. Seguiu el programa del vespre a Medjugorje !

https://www.youtube.com/channel/UCD3xbz4MyWIFL4LmGMmx7aQ

PS 9. Escriu a la Mare de Déu! “Reina de la Pau”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. La teva carta serà lliurada a un vident i Maria et respondrà en pregària. Dóna alegria al seu Cor!

En francès, gospa.fr@gmail.com

Anglès i alemany, sr.emmanuelmaillard@gmail.com

Italià, gospa.italia@gmail.com

Espaynol, gospa.espanol@gmail.com

PS 10. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autenticats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

13 de maig de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!


1.    El 25 d’abril de 2023, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, us convido a tots a ser portadors de la pau i de la joia de Jesús ressuscitat per a tots aquells que es troben allunyats de la pregària. Que l’amor de Jesús, a través de les vostres vides, els transformi a una nova vida de conversió i de santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

2.    El Rosari de la senyora Siemienska! En aquest mes de maig dedicat a la Mare de Déu, permeteu-me compartir amb vosaltres una de les experiències més boniques que conec sobre el poder de la nostra Mare Celestial!

L’Adam Chmielowski, als 24 anys, ja és un pintor famós. Guapo, jove, ric i ambiciós. En altres paraules, “ho té tot de cara”. A finals del segle XIX, l’alta societat de Varsòvia li pren de les mans els seus quadres i el seu èxit li promet una carrera brillant. Catòlic per tradició familiar, viu amb rectitud i honestedat. Tanmateix, comença a desviar-se cap a pràctiques dubtoses i ocultes. Alguns vespres, a Cracòvia, s’ajunta amb els seus amics rics que el conviden a sessions d’espiritisme. A la seva sala d’estar, hi ha una taula de fusta molt pesada revestida de varetes metàl·liques. És ideal per a aquestes activitats, on la gent invoca els “esperits”, que responen fent que la taula doni voltes com si fos lleugera com una ploma. L’Adam està fascinat!

Tanmateix, en un racó allunyat i fosc de l’habitació, hi ha algú que està patint, és la senyora Siemienska, la dona del mestre de cerimònies. Catòlica devota, coneix molt bé la Bíblia i sap com de desplaents li són a Déu les activitats del seu marit. No està escrit clarament que això és una abominació davant Adonai, el Déu vivent? (PS1). Tanmateix, es queda al seu racó de l’habitació per pregar. Sap que Déu pot evitar l’arribada dels mals esperits i frenar el dany que poden fer a les ànimes perdudes d’aquestes persones. Amb el rosari a la mà, va passant les desenes, suplicant a la Mare de Déu que intervingui.


Però els esperits es manifesten amb força! La taula pesada comença a girar i girar per la sala d’estar. A la senyora Siemienska li bull la sang, no ho aguanta més! Amb el Rosari a la mà, s’aixeca d’una revolada, se’n va cap al grup d’espiritistes i, amb un gest de ràbia llença el rosari a sobre la taula.
Amb els ulls esbatanats, bocabadat i desconcertat, l’Adam observa. Sota el rosari de la Sra. Siemienska, la pesada taula giratòria s’atura en sec i es parteix en dos trossos!
L’Adam ho descriurà així: “Llavors vam sentir com una detonació de pistola”. Atemorits, els espiritistes encenen el llum i resten atònits. Silenci de mort…”

L’Adam acaba de viure el xoc de la seva vida. Fixa el seu esguard al rosari que hi ha al costat de la taula miserablement trencada, com la pedreta de David prop del cos inert de l’enorme Goliat. Ho va entendre! No li va fer falta cap més explicació: en aquesta lluita entre el bé i el mal, la Mare de Déu va derrotar Satanàs amb un simple rosari! A partir d’aleshores, la seva vida canvia radicalment, no hi ha temps per perdre.
Es desfà de les seves riqueses, els seus èxits i les seves activitats dubtoses i transformarà el seu art per pintar el rostre de Crist i finalment es posarà al servei dels pobres. Fins i tot se n’anirà a viure amb ells, a les sòrdides zones de Varsòvia on viuen els indigents i els lladres. Els anunciarà la Bona Nova de Crist i els ferà deixebles. Fundarà l’orde dels Albertins. El seu exemple de caritat, els seus miracles, la seva compassió pels pobres i el seu zel en la imitació de Crist seran tan notables que guanyarà una altra mena de glòria: la divina i duradora. El seu compatriota Joan Pau II el va canonitzar el 12 de novembre de 1989. (PS2)

La Mare de Déu ho va dir clarament a Medjugorje: “Estimats fills, un simple Rosari pot fer miracles a les vostres vides i al món”. (25.01.91)
I la senyora Siemienska? Sen dubte fins al Cel no va descobrir els fruits del seu Rosari i el patiment ofert a Déu! Aquell dia, en aquell racó fosc de la seva sala d’estar, com podia endevinar que l’il·lustre amic del seu marit, aquell jove i brillant Adam, es deixaria derrotar per les seves senzilles Ave Maries xiuxiuejades en el secret del seu cor, fins a convertir-se en un sant?  Com podia esperar veure esclatar davant els seus propis ulls tot el poder de la Mare de Déu sobre les forces del mal?
Aquest mateix poder és el que se’ns ofereix a tots nosaltres per intercessió de la Mare de Déu, en aquest moment difícil en què, com mai abans, Maria ens obre els braços perquè entrem en la seu mantell maternal, tan consoladora, tan sanadora i tan reconfortant! Quan un nen es fa mal, no es refugia immediatament als braços de la seva mare? Per què ens comportem com a orfes?

Pare Albert (1845-1916)

3.    El “pare Pio de Nàpols”, Don Dolindo Ruotolo era un devot de la Mare de Déu i del Rosari i d’aquí li sorgia aquella tendresa que acompanyava la seva fortalesa increïble. “El Sant Rosari és l’arpa de l’ànima”, deia, “els grans del Rosari són cordes que toquen i vibren en tons variats i melodiosos, segons el misteri que estem contemplant”.

I també deia: “El Rosari és com la cinta d’una metralladora: cada gra és un tret, cada impuls d’amor de l’ànima és com una explosió de fe que terroritza Satanàs; pel Rosari, Maria li torna a aixafar el cap”.

4.    El 13 de maig de 1917, a Fàtima (Portugal), la Mare de Déu es va aparèixer a 3 pastorets i els va donar missatges importants, entre els quals:

“Reseu el Rosari cada dia per aconseguir la pau per al món i el final de la guerra”.

Després va parlar de la missió de Lucia, que havia de sobreviure a la Jacinta i al Francisco: “Déu es vol servir de tu per donar-me a conèixer i estimar-me. Ell vol difondre al món la devoció al meu Cor Immaculat”.

Al final de l’aparició, els pastorets van veure un Cor al costat de la mà dreta de Maria i aquest Cor estava envoltat d’espines: espines cruels que el ferien. Aquesta aparició és un missatge fort per al nostre temps, un advertiment que ens recorda quines són les armes poderoses que estem convidats a utilitzar per a la victòria de Déu sobre el mal, tant en la nostra vida personal com en el món!


5.    Una iniciativa preciosa! El 24 d’abril de 2023, diumenge de la Divina Misericòrdia, va néixer un lloc de pregària nou a Medjugorje. Prop del caminet que fa giragonses als peus del Turó de les Aparicions, no gaire lluny del cementiri de Bijakovici, hi trobareu una estàtua del Crist Misericordiós sota una gran volta de pedra. També veureu una font d’aigua, l’origen de la qual es troba a uns cinquanta metres sota terra. Aquesta aigua és pura, potable i degudament analitzada. S’han instal·lat aixetes per als que hi vénen a pregar. És un lloc a l’aire lliure, molt senzill, beneït i accessible a tothom, un lloc de pregària, ideal per a la Coroneta de la Divina Misericòrdia!


6.     La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de maig a les 21h.
El comentari del 26 d’abril el podeu veure:
https://www.youtube.com/watch?v=gjjUhvdLCYs

7. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que se n’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(en anglès)

8. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, els teus braços maternals estan sempre estesos als teus fills que estan més allunyats de Déu. Concedeix-nos de ser l’extensió dels teus braços, per arribar, en nom teu, als qui esperen a la nit del cor, poder conèixer finalment el teu amor i el del teu Fill Jesús!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Una abominació! La Bíblia és clara sobre l’origen malèfic d’algunes pràctiques. Aquest passatge del Deuteronomi diu: “Quan entraràs al país que el Senyor, el teu Déu, et dóna, no aprenguis les pràctiques abominables de les nacions que l’habiten. Que ningú de vosaltres no cremi en sacrifici, com ells, un dels seus fills o filles, ni practiqui les arts d’endevinar o d’interpretar presagis, la màgia, les bruixeries, els encanteris, les consultes d’esperits, els auguris o les evocacions de morts. El Senyor detesta els qui practiquen aquestes arts. Precisament per aquests costums abominables, el Senyor, el teu Déu, expulsarà del teu davant aquestes nacions. Tu sigues del tot fidel al Senyor, el teu Déu. Aquestes nacions que tu desposseiràs fan cas dels qui practiquen les arts d’endevinar i d’interpretar presagis; però, per a tu, el Senyor, el teu Déu, no vol res de tot això. (Deut. 18:9-14)

PS2. Mantén-te connectat!
Website : www.sremmanuel.org
Facebook : www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard
Instagram : www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/
TikTok : www.tiktok.com/@soeuremmanuel.medjugorje
Twitter : https://twitter.com/ChildrenofMedj

PS3. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.
PS4. Sabíes que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autenticats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

15 d’abril de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!


1. El 25 de març de 2023, festa de l’Anunciació, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres temps de pregària”.

La Mare de Déu anava vestida d’or, com a les grans festes. Estava seriosa, ni contenta ni trista, seriosa.

2. Perdonar l’imperdonable! En Pascual, un nen petit colombià, era molt maco i molt bon nen. Un dia, a l’escola, un capellà li va fer una proposta deshonesta. No li va sortir bé la jugada. El Pascual va fugir corrents i es va escapar del seu depredador. No obstant això, el seu cor de nen va quedar tan pertorbat que a partir de llavors va rebutjar tots els sacerdots, l’Església i fins i tot Déu mateix. Aquell dia es va convertir en un ateu pur i dur. A mesura que creixia, buscava un sentit a la seva vida. Es va submergir en les filosofies i pràctiques orientals i es va convertir en budista.

Un dia, el seu millor amic li va proposar un viatge a Bòsnia-Hercegovina (Medjugorje), amb l’esperança de tornar-lo a Crist i reconciliar-lo amb l’Església. Li va parlar de la bellesa d’aquell lloc i dels 6 joves croates que vivien coses extraordinàries amb el Cel. Encuriosit, el Pascual es va deixar convèncer. Va arribar a Medjugorje sense dubtar ni un segon que la Mare de Déu l’esperava allà mateix. Ella, amb les seva incomparable delicadesa maternal, va aconseguir conquerir el seu cor i tornar-lo a Jesús.

Quan va tornar a Colòmbia, en Pascual era un home diferent, un veritable creient que respirava pau i alegria. La seva ànima s’havia omplert per fi d’aquella llum veritable que havia estat cercant. Però encara tenia gravat el record d’aquell sacerdot. Mitjançant la pregària i els sagraments, en Pascual va tenir el coratge de perdonar-lo de tot cor i fins i tot es va posar a buscar-lo.

Quan finalment el va trobar, es va trobar amb un vellet que el va saludar cordialment sense reconèixer-lo. Llavors en Pascual li va explicar la història d’un nen innocent que havia dipositat tota la seva confiança en un capellà, però que un dia tenebrós l’havia traït. Aquest nen petit havia crescut, etc.

El capellà ancià va escoltar tota la història, ràpidament va llegir entre línies de què es tractava i va començar a tremolar. Però en Pascual es va afanyar a tranquil·litzar-lo. “Estigueu en pau!
És aquell mateix nen que avui us parla!  Ha vingut a dir-vos que us ha perdonat de tot cor. No només us ha perdonat, sinó que Jesús li ha curat la ferida, perquè ja no tingui cap rastre d’amargor ni de rancúnia”.

Amb aquelles paraules, el sacerdot va començar a sanglotar, llargs sanglots que venien de les profunditats de les seves entranyes, i amb una veu trencada per l’emoció va murmurar: “Durant 36 anys m’ha perseguit el que vaig fer; fa 36 anys que busco la pau sense trobar-la; durant 36 anys he demanat a Déu que em perdoni l’imperdonable. I heus aquí que avui m’ha escoltat! Ja puc morir en pau perquè m’has vingut a visitar”.

En Pascual es va aixecar, va serrar el mossèn contra el seu cor una bona estona fins que els tremolors dels seus sanglots es van calmar. La Misericòrdia de Déu havia aconseguit una victòria preciosa! (PS 1)

3. Un abisme de Misericòrdia! La Germana Josefa Menéndez (1890-1923) és una d’aquelles ànimes amagades, amagades per Déu mateix, per exhalar una fragància deliciosa per tota l’Església després de la seva mort. Aquest va ser el cas de la petita Teresa de Lisieux, però no és l’única. Déu les amaga per assegurar-se que el seu perfum no s’evapori. Aquestes “fragàncies” ens delecten avui, i és bo “respirar-les” traient aquestes ànimes de la penombra, sobretot en aquest temps de Misericòrdia que segueix a la celebració de la Festa de Pasqua. La germana Josefa tenia els seus secrets, perquè parlava amb Jesús de cor a Cor. (PS 2)

En aquests temps en què l’home ja no sap on trobar una mica d’esperança, és adient citar aquest fragment de les paraules de Jesús, llegint-les molt lentament i amb molta cura. Les necessitem tant, per tornar-nos a escalfar!

“El meu Cor no és només un abisme d’Amor, sinó també un abisme de Misericòrdia. Conec totes les misèries humanes, fins i tot de les ànimes més estimades que tampoc n’estan exemptes. És per això que he volgut donar a les seves accions, per petites que siguin, quan es fan per amor a Mi, un valor infinit, pel seu propi bé i per la salvació dels pecadors.

“Vull dir a aquestes ànimes fins on arriba l’Amor del Meu Cor: No només se serveix de la seva vida ordinària i de les seves accions més petites, sinó que pel bé de les ànimes, també es vol servir de les seves misèries, de les seves febleses i fins de les seves caigudes. Sí, l’Amor tot ho transforma i ho divinitza, i la Misericòrdia ho perdona tot!” (5 de desembre 1922).

Germana Josefa Menendez (1890 -1923)

4. A l’homenatge que Laurence Chartier va fer a Geneviève Bastard (enviat el 13 d’abril), m’agradaria afegir-hi com em va emocionar l’amabilitat de la Geneviève quan va acollir la Vicka a casa seva a París l’any 1991.

Jo acompanyava la vident en la seva missió a França i mai oblidaré l’experiència que vaig viure aquella nit… El meu llit només estava separat del de la Vicka per un envà petit que amb prou feines superava la llargada dels nostres llits. Sabia que la Vicka rebria la seva aparició molt d’hora l’endemà perquè m’ho havia dit. Quan me’n vaig anar a dormir vaig començar a fer broma amb la Mare de Déu Santíssima: “Mira, els nostres llits són a tocar l’un de l’altre. Demà al matí, quan vinguis, pots triar anar a la dreta (al cantó de la Vicka) o a l’esquerra, al meu cantó. Et podries equivocar de costat, per una vegada! »
Tanmateix, Maria sempre escolta les nostres pregàries. Certament, Ella no es va equivocar de costat per a l’aparició, però aquell matí em va despertar de sobte, molt d’hora, una forta presència molt a prop meu, invisible per descomptat, però sabia que era Ella. Va ser la seva manera maternal de respondre a la meva petita invitació. Quanta tendresa!

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 d’abril a les 21h.

6. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que s’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(En anglès)

7. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, Mare del Ressuscitat, tu que n’has vist de tots colors al costat del teu Fill, et demanem que ens ajudis a viure cada dia en la intimitat de la seva presència invisible!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Fragment del llibre: “ Escandalosa misericòrdia”, de Sr. Emmanuel, cap. 20, disponible a Amazon:
https://sremmanuel.org/books/#Scandalous_Mercy_When_God_Goes_Beyond_the_Boundaries

PS2. Fragment del seu llibre: “Una crida d’Amor”, publicat amb el permís de Pius XII, traduït a 18 idiomes. Josefa Menéndez (1890-1923), mística espanyola nascuda a Madrid, consagrada a la Companyia del Sagrat Cor de Jesús a Poitiers, França.

PS3. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.

PS4. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autenticats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

20 de març de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de febrer de 2023, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, convertiu-vos i revestiu-vos amb vestits de penitència i, en la pregària personal i profunda, demaneu amb humilitat la pau a l’Altíssim. En aquest temps de gràcia, Satanàs us vol seduir. Però vosaltres, fills meus, mireu el meu Fill i seguiu-lo cap al Calvari, en la renúncia i el dejuni. Estic amb vosaltres perquè l’Altíssim em permet estimar-vos i conduir-vos a la joia del cor, en la fe que creix en tots els qui estimen Déu per sobre de tot. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

2.    Aparegut i desaparegut! La Mary Ann, una germana de la meva comunitat, havia estat enviada en missió al Congo. Un dia que anava a un poble proper, va agafar la carretera, una d’aquelles carreteres més aviat estretes d’aquesta regió, que encara no coneixia gaire bé. En un moment donat, al mig del camp, va voler parar i va aparcar al costat de la carretera. Però a l’hora de marxar, el cotxe havia quedat encallat. En aquestes carreteres, els vorals no estan protegits. Havia de trobar una solució abans que es fes fosc! El lloc era gairebé desert i no tenia ni idea de com sortir d’allà tota sola. Anava passant l’estona… Si que hi havia uns quants africans que es van acostar a mirar l’escena, però només reien! Una blanca, estrangera, que no coneix el país… Els va semblar molt divertit tot plegat.

En la seva angoixa, la Mary Ann va començar a pregar, i va invocar especialment sant Josep, perquè ja havia experimentat les seves dots de protector i coneixia la seva capacitat d’intervenció poderosa en casos ben dificils. De sobte, d’entre el grup d’africans que se’n burlaven, inesperadament en surt un home amb pas ferm, que portava una gran pala a l’espatlla. Una pala en aquell lloc desert? Totalment inesperat! Sense dir ni una paraula, es va dirigir cap al cotxe de la Mary Ann i en silenci va començar a cavar al voltant de les rodes encallades fins que va aconseguir alliberar el cotxe. La Mary Ann va engegar el cotxe, feliç de veure’s salvada, i es va girar per donar-li les gràcies. Però l’home havia desaparegut… Volatilitzat!

Al vespre, mentre escoltaven aquesta història, un grupet de creients li van preguntar, intrigats:

“T’ha demanat diners?” “No!”

“Llavors sens dubte era Sant Josep!”


3.    Patiments a la família? La majoria dels testimonis que escolto sobre els favors obtinguts resant a sant Josep es refereixen a la recerca d’una casa o una feina. He de reconèixer que ha adquirit una sòlida reputació en aquests àmbits tan necessaris per a la vida humana! No ho hem d’ignorar; però també seria injust limitar la seva ajuda a aquests aspectes. La Bernadette explica una gràcia preciosa que va obtenir, que pot inspirar moltes persones que pateixen en família…

“He de donar gràcies a sant Josep, perquè des que el vaig conèixer més de prop i vaig començar a pregar-li, m’acompanya dia rere dia com un pare, donant-me sovint la seva ajuda providencial.

“Tinc una bonica experiència del seu suport en una curació espiritual: el meu pare sempre va tenir un tarannà ansiós i irascible, probablement a causa d’algunes ferides de la seva infantesa. Es posava nerviós per poca cosa i sovint s’enfadava amb nosaltres, els seus fills. Després de passar uns quants mesos fora de casa vaig tornar i, per sorpresa, vaig veure que el meu pare s’havia tornat tan tranquil i serè que podia parlar amb ell ben fàcilment sense que s’enfadés. Em preguntava què podria haver passat a la seva vida perquè hagués canviat així?

“A mesura que passaven els dies, vaig descobrir que, entre setmana, sovint resava el Rosari de Sant Josep (PS1) i fins i tot passava una estona davant del Santíssim Sagrament en una església propera, on s’exposava cada dia. En comptes d’enfadar-se per res, m’explicava entusiasmat històries i comentaris que havia llegit sobre Sant Josep, i allò que més l’havia impactat. S’havia convertit en un autèntic “fan” de Sant Josep. A partir d’aquell moment, la meva relació amb el meu pare es va tornar serena, cosa que mai abans havia estat possible. Gràcies, Sant Josep!”

Sant Josep, cap de la Sagrada Família, aviat serà la teva festa! Prega per les nostres famílies i vine a viure amb nosaltres! Allunya la ira, la indiferència, l’engany, el ressentiment, la crítica, la falta de perdó i totes aquelles guerres internes que destrueixen la pau a les famílies i a les comunitats… Tu, a qui anomenem el “Terror dels dimonis”, vine i tanca totes les portes que hem obert a l’enemic! Allà on regni la divisió, vine a posar-hi la unió dels cors! Vine a instaurar la pregària en família, allà on encara no existeix, malgrat els avisos maternals i reiterats de la Gospa, la teva Esposa!

4.    El “Pare Pio” de Nàpols (Itàlia). Quan una immensa figura de santedat apareix a l’Església, seria una bona llàstima ignorar-la. Això seria com privar els assedegats d’una font d’aigua brollant. Quan el Pare Pio ja tenia una reputació sòlida de fer meravelles, molta gent de Nàpols acudia a ell a San Giovanni Rotondo, amb l’esperança de rebre una llum per a la seva vida, un miracle, una curació… Però el Pare Pio els acomiadava dient: ” Teniu un sant a Nàpols, Don Dolindo, què hi veniu a fer aquí?”

Tot devorant el llibre “Jesús, cuida’t-en tu”, vaig trobar un tresor de saviesa que la nostra societat necessita per curar la misèria que ens està corcant. També cal curar molts altres mals provocats per la foscor de les consciències i els desgasts del relativisme. Santa Faustina ja havia posat de manifest aquestes realitats a través del seu famós Diari, però Don Dolindo Ruotolo, d’una altra manera, supera totes les expectatives. (PS2)


Com que llegia les ànimes de la gent i estimava Crist per sobre de tot, patia de veure que la dosi de felicitat i pau que Jesús té reservada per a cada ànima, la reben molt pocs, per ignorància, inconsciència o manca de coneixement o de direcció espiritual. Sobretot, es rebel·lava contra tota l’agitació i la propensió que té l’home modern de controlar-ho tot, com si fos orfe de Pare. Permeteu-me citar aquí alguns punts clau de les paraules que don Dolindo rebia de Jesús mentre pregava:

“En el dolor, pregueu perquè Jo actuï, però perquè Jo faci el que vosaltres voleu… No us adreceu a Mi, només voleu que M’ajusti a les vostres idees. Només sou cossos que demanen cura al metge, però li suggeriu què ha de fer. No ho feu així! Pregueu tal com us vaig ensenyar, l’oració del Pare Nostre: “Sigui Santificat el vostre nom”, és a dir, que sigui glorificat en la meva necessitat. “Vingui a nosaltres el vostre Regne”, que tot contribueix al teu Regne en nosaltres i en el món. “Faci’s la vostra Voluntat”, és a dir, “TU TE’N CUIDES “.

“Si realment em dius: “Faci’s la teva Voluntat”, que és semblant a dir “CUIDA’T-EN TU’, intervinc com a Totpoderós i resolc fins les situacions més difícils.

“El que us impedeix l’abandonament total és la preocupació i l’agitació, voler pensar en les conseqüències d’un fet… Oh, com desitjo aquest abandonament vostre per omplir-vos de gràcia, i com em dol veure-us tan agitats! Això és el que realment vol Satanàs: agitar-vos per allunyar-vos de la meva acció i fer-vos presa de les iniciatives humanes. Confieu només en Mi, descanseu en Mi, lliureu-vos a Mi en tot. Faig miracles segons l’abandó total a Mi i la vostra absència de preocupació. Aboco tresors de gràcies quan esteu en pobresa total! …

“Confia en mi, allunya la teva ment de tu mateix. Fes-ho sempre que ho necessitis. Que ho faci tothom i veureu miracles grans, continus i silenciosos. Us ho juro pel meu amor, ho recordaré, us ho asseguro. Pregueu sempre amb aquest abandonament, i recollireu molta pau i molts fruits…

“Tanca els ulls i digues amb tota la teva ànima: ‘CUIDA’T-EN TU’. No tinguis por, Jo ho faré. Beneiràs el meu nom humiliant-te. Mil oracions no valen un sol acte d’abandonament confiat. Recorda-ho bé. No hi ha cap novena més eficaç que aquesta: “Oh Jesús, m’abandono a Tu! Cuida’t-en tu!”
He pensat que aquestes línies ens podrien ajudar a viure bé aquesta Quaresma, perquè arribem a la Pasqua totalment transformats, alegres i tranquils, per acollir de debò el Ressuscitat, el nostre estimat Salvador que espera que ens abandonem completament a Ell perquè ens ompli de la Seva pau!

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de març a les 21h.
El comentari del 26 de febrer el podeu veure:
https://www.youtube.com/watch?v=sYnZXz1xOOM

6. No et perdis aquesta eina nova! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que se n’alegrin les persones amb discapacitats visuals i tots aquells que prefereixen escoltar abans que llegir! Es pot trobar a https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(En anglès)

7. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, fins i tot veient el teu Fill arrestat com un malfactor, jutjat, torturat i crucificat, mai no vas deixar de confiar en el Pare. Mai no vas deixar de creure en el seu pla d’amor, fins i tot quan tot semblava ensorrar-se. I tres dies després de la creu, vas veure la Resurrecció! Permeteu-nos d’habitar al teu Cor de Mare i viure amb tu aquests dies beneïts de la nostra Redempció!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. Aquesta pregària la podeu trobar a:
https://www.archlou.org/wp-content/uploads/2021/03/st-joseph-rosary-3.pdf

PS2. El llibre “Jesús, cuida’t-en tu”, del pare Dolindo, el podeu trobar a:
https://www.amazon.co.uk/Jesus-You-Take-Over-Surrender/dp/B09B359WZ4

PS3. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.

PS4. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificades per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

18 de febrer de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de gener de 2023, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, pregueu amb mi per la pau, perquè Satanàs vol la guerra i l’odi als cors i als pobles. Per tant, pregueu i sacrifiqueu els vostres dies fent dejuni i penitència, perquè Déu us doni la pau. El futur es troba en una cruïlla, perquè l’home modern no vol Déu. I la humanitat es dirigeix cap a la perdició. Vosaltres, fills meus, sou la meva esperança. Pregueu amb mi perquè es faci realitat el que vaig començar a Fàtima i aquí. Pregueu i doneu testimoni de la pau al vostre entorn, sigueu persones de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

2.    Nou! Aquest missatge de Maria és massa seriós per deixar-lo sense resposta. El nostre futur i el dels nostres fills està en joc! Per això hem pres tres iniciatives:

a)    Un Rosari sense parar, una meravella pura que et permet connectar a qualsevol hora del dia i de la nit i unir-te a nosaltres en la pregària del rosari. Hi trobareu els 20 misteris en bucle.

Le Rosaire perpétuel sur Youtube

“On n’hi ha dos o tres de reunits en el meu nom, jo sóc enmig d’ells”, ens diu Jesús. “Per tant, s’ha acabat la soledat! És cert que el pare Mathieu (Ràdio Maria) i jo no resem en directe, però sentiu les nostres veus contínuament. Gràcies a Internet, tenim aquesta nova eina per respondre al desig de Maria les 24 hores del dia i convertir-nos en pregària. “Sou la meva esperança! Pregueu amb mi! Sigueu pregària! ens diu Maria. Segur que somriu quan veu que sempre hi ha una o més persones connectades amb aquest Rosari!

Ateses les diferències horàries, el fil vermell de la pregària queda assegurat pels que viuen a l’altra banda del món, pels que pateixen insomni, pels malalts o enllitats, pels camioners, etc. Sí, unim els nostres cors i siguem pregària continua!

També us convidem a fer-nos arribar els vostres comentaris per millorar aquest servei i us ho agraïm molt! Afegirem els misteris de la compassió i de la Misericòrdia tan aviat com puguem.

Durant aquest Rosari, podeu deixar un missatge o una intenció de pregària al xat, aprofiteu-ho!

b) 9 dies per ajudar a Maria! La vigília de Quaresma, a partir de la tarda del dimarts 21 de febrer, trobareu al nostre web www.enfantsdemedjugoreje.fr i al nostre canal de YouTube una novena de dejuni i penitència.

El nostre canal YouTube : https://www.youtube.com/c/EnfantsdeMedjugorjeEmmanuelMaillard

“Pregueu i sacrifiqueu els vostres dies amb el dejuni i la penitència, ens diu Maria, perquè Déu us doni la pau. Per fer accessible a tothom aquesta novena, hem escollit diverses formes de dejuni i penitència.

Durant 9 dies, del dimarts 21 de febrer al dijous 2 de març, us proposem una acció concreta. (El diumenge, dia de la Resurrecció, no s’oferirà res).

Cada vespre, a partir de les 18 h, un vídeo de 4 minuts donarà el tema de l’endemà, seguit d’una dena del rosari. Si ho creieu oportú, podeu continuar vivint aquesta novena durant tota la Quaresma! També podeu seleccionar algun dels altres punts proposats, el que us agradi més, i practicar-lo. Bona Quaresma i una bona Novena!

Aquí teniu l’enllaç de la llista de reproducció que donarà la temàtica de cada dia i que, al final, inclourà els 9 vídeos breus.
https://youtube.com/playlist?list=PLfiDVjNunGOjBC1-Z5uj_HEpT52F2VmfY

c) Un vídeo sobre Fàtima i els primers dissabtes de mes, durant 5 mesos consecutius! “Pregueu amb mi perquè el que vaig començar a Fàtima i aquí es faci realitat. »

Fem una ullada de més de prop a Fàtima! Per segona vegada, Maria ens parla de Fàtima. L’agost de 1991, després de la Guerra del Golf, va dir això: “…Us crido a tots, estimats fills, a pregar i dejunar encara amb més fermesa. Us convido a l’auto-renúncia durant nou dies perquè, amb la vostra ajuda, es compleixi tot el que jo desitjo realitzar a través dels secrets que vaig començar a Fàtima. Us convido, estimats fills, a entendre la importància de la meva vinguda i la gravetat de la situació…”
I aquest mes ens diu: “Pregueu amb mi perquè es realitzi el que vaig començar a Fàtima i aquí”. Per què aquesta insistència?

Em sembla que a Fàtima, en plena Segona Guerra Mundial, la Mare de Déu ens va voler mostrar amb claredat el seu pla maternal, un pla per portar la pau al món i desarmar Satanàs, el destructor. Amb aquest propòsit, va donar diversos mitjans infal·libles:
Resar diàriament el Rosari, la Penitència, la Consagració al seu Cor Immaculat i la devoció dels 5 primers dissabtes durant 5 mesos consecutius.

Amb diverses formes, aquests punts es poden trobar als missatges de Medjugorje, però en comptes de 6 aparicions com a Fàtima (més la de Pontevedra a Lucia el desembre de 1925), ja portem més de 42 anys d’aparicions diàries a Medjugorje!

De fet, Medjugorje és alhora una escola i un hospital. Quan un nen està en coma, la seva mare el vetlla cada dia fins que torna a la vida, encara que això signifiqui quedar-se amb ell durant anys! I el nostre món s’ha submergit en gran part en un coma espiritual profund, o més aviat en una perillosa foscor de les consciències. Per poder realitzar el que la Mare de Déu va començar a Fàtima i continua fent a Medjugorje, ens convida a pregar i a resar molt. En el seu cor matern, porta un pla de rescat per als seus fills, i necessita la nostra fervorosa cooperació. “Sense vosaltres, estimats fills, no puc ajudar el món, us necessito! Us convido a col·laborar amb mi en els detalls més petits de la vostra vida!”

Un dels punts del missatge de Fàtima que està força oblidat, és el de la devoció dels 5 primers dissabtes. Com a jueva, Maria coneix la tradició del seu poble pel que fa a la celebració anual de Yom Kippur, el dia de l’Expiació, (vegeu Lv 16:29-34). Un cop l’any, al setembre, uns dies abans de Yom Kippur, amb un esperit de reparació, el poble jueu s’esforça per purificar el seu cor de l’amargor, el ressentiment, l’odi o altres mals sentiments, i busca la reconciliació per tal de ser el més net possible davant Déu. No treballen, dejunen i resen. Abans de la destrucció del Temple, el gran sacerdot feia ofrenes a Déu pels pecats del seu poble i pels seus propis pecats. Per això va oferir la sang dels animals. Ara és el Gran Sacerdot Jesús, el Fill de Déu enviat pel Pare, qui s’ofereix en sacrifici d’una vegada per sempre, i és la seva preciosa Sang la que ens purifica de tot pecat.

És interessant veure que a Fàtima, Maria també ens convida a passar per un procés de purificació amb els 5 primers dissabtes. Per reparar les ofenses contra el seu Cor Immaculat, ens convida a confessar-nos sincerament i freqüentment, a rebre la Sagrada Comunió en estat de gràcia i a meditar durant 10 minuts un dels misteris del Rosari. A Pontevedra, se li va aparèixer a Lucia amb el cor travessat per una espasa, tal com havia predit el vell Simeó.

3. Maria ens diu: “Estic amb vosaltres”. L’home inspirat per Satanàs pot destruir, però la Mare de Déu no es deixa vèncer, ens recolza i ens dóna senyals de la seva presència materna. Entre les runes del terratrèmol a Turquia, la seva estàtua es troba allà, intacta.


Cathedral-of-the-Annunciation-Iskenderun-FACEBOOK.jpg

Fa 42 anys que ens indica com prevenir les guerres, aturar-les i suspendre fins i tot les lleis naturals (sismes, volcans, inundacions, ciclons, etc.). “Només a través del dejuni i la pregària”, ens diu! Mai no deixa d’ensenyar-nos el camí cap a la veritable pau, i intercedeix per nosaltres incansablement, però respecta la nostra llibertat. En aquesta cruïlla, l’home tria anar amb Déu, estimar-lo i adorar-lo, o viure sense Déu i asfixiar-se sense la pregaria. I aquí és on la nostra Mare plora llàgrimes de sang, perquè veu que sense Déu no tenim futur.

4.    Els nostres vídeos a YouTube:

5. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de febrer a les 21h.
https://www.youtube.com/watch?v=h03cl7azhgs

6. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que s’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(En anglès)

8. SPOTIFY! Una eina molt nova i pràctica! No et perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, ets el far que ens il·lumina a la nit i ens crida amb força! Ens dius que som la teva esperança… Ajuda’ns a no decebre’t, tal com tu mai ens has decebut! Beneïda siguis!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS1. És difícil anar a Turquia i Síria per participar en el rescat. Però cadascú de nosaltres hi pot enviar el seu àngel de la guarda! Només li heu de demanar. Ell sabrà com fer el bé a tothom, en nom de Déu. Ajudar els ferits, ajudar els moribunds, consolar els afligits, inspirar cerques, prevenir els saquejos… etc.
https://open.spotify.com/episode/6Ua0J2U6eVpEPIx00BJ5I8

PS2. Un bon assessorament? Has pensat que tu o algú que coneixes pot necessitar un assessor/terapeuta? La vida de vegades pot ser difícil i, per tant, parlar-ne amb un professional pot ajudar. Una senyora que va passar gairebé 2 anys amb mi a Medjugorje i que va abraçar plenament l’escola de la Mare de Déu, és una terapeuta qualificada. Si voleu parlar amb ella sobre qualsevol problema que estigui passant a la vostra vida, sabent que podeu aportar la vostra fe a la teràpia, aleshores, envieu un correu electrònic a:
ann-mariecounsellor@outlook.com per reservar una consulta gratuïta.
L’assessorament s’ofereix en línia a través de Zoom.

PS3. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.

PS 4. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificades per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

15 de gener de 2023: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de desembre de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

 “Estimats fills: Avui, quan la llum del naixement de Jesús il·lumina el món sencer, d’una manera especial, amb Jesús als meus braços, prego perquè cada cor es converteixi en l’estable de Betlem on naixerà el meu Fill, i que les vostres vides es converteixin en la llum del seu naixement. Fills meus, viviu en la inquietud i en la por. Per això avui, fills meus, en aquest dia de gràcia demaneu a Jesús que enforteixi la vostra fe i esdevingui el sobirà de les vostres vides. Fills meus, només amb Jesús a la vostra vida no veureu aflicció sinó que resareu per la pau i viureu en pau; no veureu por, sinó que veureu Jesús que us allibera de totes les pors. Jo sóc la vostra Mare que vetlla contínuament per vosaltres, i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.


Missatge donat a Jakov Colo durant la seva aparició anual el 25 de desembre de 2022:

“Estimats fills: Avui, quan la llum del naixement de Jesús il·lumina el món sencer, d’una manera especial, amb Jesús als meus braços, prego perquè cada cor es converteixi en l’estable de Betlem on naixerà el meu Fill, i que les vostres vides es converteixin en la llum del seu naixement. Fills meus, viviu en la inquietud i en la por. Per això avui, fills meus, en aquest dia de gràcia demaneu a Jesús que enforteixi la vostra fe i esdevingui el sobirà de les vostres vides. Fills meus, només amb Jesús a la vostra vida no veureu aflicció sinó que resareu per la pau i viureu en pau; no veureu por, sinó que veureu Jesús que us allibera de totes les pors. Jo sóc la vostra Mare que vetlla contínuament per vosaltres, i us beneeixo amb la meva benedicció maternal”.

2.    La “petita resta”. Amb 42 anys d’aparicions, Maria no ha creat un nou orde religiós, una congregació, ni tan sols una nou corrent espiritual. No, simplement ha transmès l’Evangeli amb un cor de mare, amb paraules de mare i perseverança de mare malgrat tots els obstacles amb què s’ha trobat. El seu objectiu era, i és, formar “apòstols del seu amor”, aquells que es deixin guiar per ella, i la seva escola és oberta a tothom, petits i grans.

Durant les meves nombroses missions, he tingut el goig de conèixer gent meravellosa que té el coratge de resistir l’apostasia imperant i de viure la senzillesa de l’Evangeli, a contracorrent del que el món professa avui. A cada país, a cada ciutat, m’ha sorprès la magnífica tasca de la Mare de Déu en grups de pregària, petites llars de fervor i famílies compromeses en cos i ànima amb la seva fe. També veig en ells aquells apòstols dels quals parlava sant Lluís de Montfort, lliurats totalment a Maria per poder identificar-se amb Jesús. Són el futur de l’Església, i encara que siguin pocs –fins i tot menyspreats– la seva confiança en un futur millor és inamovible. Estan preparant d’amagat el Triomf del Cor Immaculat i la Nova Pentecosta d’amor, formen aquella “petita resta” que, malgrat la seva pobresa i gràcies a la seva pobresa, atrau l’Esperit Sant en aquest món que ha escollit la mort.

Una dona indestructible! Durant la Passió de Jesús, Maria es mantenia ferma, creia, esperava i ho oferia tot al Pare amb amor, enmig d’un gran sofriment. Per això se li va encomanar la tasca d’entendre i acompanyar els apòstols, que sovint eren ignorats pel seu entorn. Com un far de consol i pau, brilla enmig de la tempesta que cada cop sacseja més l’Església de Crist.

Per ser apòstol, no cal fer grans coses, sinó “fer petites coses amb molt d’amor”, tal com deia la Mare Teresa de Calcuta. Estar amb Jesús: això és el que compta. Solament la seva presència ja és garantia d’unitat i fecunditat. Tota la història de l’Església ens mostra que Déu mira allò que, als ulls del món, no compta. La Mare de Déu ens ensenya que tots som importants. Aleshores, què importa si som insignificants als ulls dels homes. No ho som als ulls de Déu. Alegrem-nos-en !!


3.    La paraula profètica de Joseph Ratzinger! L’endemà de la marxa de Benet XVI al Pare, recordem la seva visió d’una eclesiologia brillant, una visió de l’Església ben arrelada a la Bíblia i a la seva tradició. No suportava l’apostasia dels països anomenats cristians. El 1969, quan només era el professor Ratzinger, ja veia l’Església en crisi, perseguida, “privada dels seus privilegis, gairebé catacumba però santa; una Església formada per aquells que no busquen agradar al món sinó l’Església dels fidels a Déu i a la Llei eterna. “Tot semblarà perdut, però en el moment oportú, precisament en la fase més dramàtica de la crisi, l’Església renaixerà”.


Sí, arribarà un moment en què “tot semblarà perdut”, perquè l’Església segueix el Mestre fins i tot en el seu abandó. La Venerable mística francesa Marthe Robin deia el mateix. Quan Jesús es va deixar arrestar a Getsemaní pel traïdor, va dir: “Aquesta és la vostra hora i el regnat de les tenebres”. Però era a 3 dies de la seva resurrecció! Les tenebres sempre tenen data de caducitat. Així, com el seu Mestre, l’Església s’acosta a la seva resurrecció. Ella seguirà al seu Mestre en la seva resurrecció com el segueix ara en la seva agonia! (PS1)

Sí, l’Església renaixerà, perquè les portes de l’Hades no poden prevaler contra ella. Aleshores serà més santa. Segons Benet XVI, “El renaixement serà obra d’una petita resta, aparentment insignificant però indomable, que ha passat per un procés de purificació. Perquè així és com treballa Déu. Contra el mal, un petit ramat resisteix”.

Així és com l’Església podrà entrar en aquest nou temps anunciat per la Mare de Déu en els seus missatges, “temps de pau i de primavera”, per al qual ens prepara des de fa 42 anys. Quan es realitzin els secrets confiats als sis vidents, serà la fi del poder de Satanàs.

 

4.    Un enemic subtil. La preocupació pastoral de Benet XVI va ser apropar els homes d’avui a Crist, per unir la cultura actual amb la cultura cristiana. La seva catequesi és atemporal perquè ens exposa veritats de fe que no canvien.

Va tenir el coratge de denunciar el subtil enemic de Crist i la seva Església: el relativisme. No va deixar mai de lluitar contra aquesta xacra que nega la realitat del baptisme cristià i sembra la confusió. “Quan l’Església s’oposa als pecats d’aquest temps, quan denuncia la destrucció del matrimoni, la destrucció de la família, etc., llavors immediatament s’oposa a un Jesús que hauria estat no només misericordiós sinó també comprensiu… ser cristià no ha de costar res… Crist va pujar a la creu: un Jesús disposat a tolerar-ho tot no hauria estat crucificat”.

5.    Un miracle de Benet XVI? Us convido a llegir a les xarxes socials el testimoni colpidor de Pierre Srsich, un jove de 17 anys afectat per un limfoma no Hodgkin de grau 4 i un gran tumor cancerós als pulmons. Cada nova ronda de quimio el deprimia més. Però va poder aprofitar un oferiment providencial a través de la Fundació Make-a-Wish (EUA), que ajuda els nens amb malalties potencialment terminals a fer realitat el seu somni. El Pierre tenia un somni: anar a Roma i conèixer Benet XVI. Efectivament, ho va fer el maig del 2012 amb la seva família. Però poc s’esperava rebre la benedicció de la seva vida! Sense saber de què patia aquest jove, el Papa li va posar la mà al pit, just on hi havia el tumor i el va beneir. La benedicció es fa imposant les mans al cap! Les revisions mèdiques posteriors a aquesta trobada van demostrar que el Pierre estava curat. Va entrar al seminari i nou anys més tard va ser ordenat sacerdot.

El Pierre no és l’únic sacerdot que té una història sorprenent, on el sofriment i el consol celestial es barregen! Haver vist la mort de cara transforma el cor. Donem gràcies a Déu pel Pierre, preguem per ell i per tots els sacerdots, perquè irradiïn la Llum del Crist en aquest món de gran foscor espiritual. Els necessitem tant!

6.    Has rebut el teu sant per aquest l’any? No és massa tard per triar un sant de la llista que vam publicar al desembre:
https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2023-2/
Necessiteu l’assistència fidel d’un sant, agafeu el regal!
A Medjugorje, casa nostra va rebre el Nen Jesús, Rei de l’Amor.

Alegria de les alegries! Us mantindré informats del que ens té reservat i us convido a pregar-li amb nosaltres. No oblidem aquesta paraula de la Venerable Margarita del Santíssim Sagrament, carmelita de Beaune (França): «Les pregàries fetes pels mèrits de la infància de Jesús sempre són escoltades». (PS2)

7. Els nostres vídeos a YouTube:

 

8. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de gener a les 21h.
https://www.youtube.com/watch?v=KwRvrUGBnDI

9. No et perdis aquesta nova eina! Ara hi ha una versió d’àudio dels meus informes mensuals. Que se n’alegrin els deficients visuals i tots aquells que prefereixen escoltar que llegir! Es pot trobar a
https://www.youtube.com/watch?v=mKTewyLLfsM
(En anglès)

10. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, gràcies per la teva fidelitat en acompanyar-nos en les nostres dificultats! Avui, de nou, agafem la teva mà tranquil·litzadora per viure amb tu dia rere dia, confiant cegament en la teva benedicció maternal!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Beneurances

 

PS1. El cardenal Sarah escriu en el seu darrer llibre: “Seguint Jesús, l’Església viu el misteri de la flagel·lació. El seu cos està lacerat… Vivim el misteri de la iniquitat, el misteri de la traïció, el misteri de Judes…” (Fragment del llibre “Es fa tard i vol ploure”), disponible en línia:
https://www.amazon.co.uk/Day-Now-Far-Spent-ebook/dp/B07XH531ZS

PS2. Pregària de Benet XVI al Nen Jesús. “Senyor Jesús, et veiem com un nen i creiem que ets el Fill de Déu, fet home per obra de l’Esperit Sant al ventre de la Mare de Déu. Com a Betlem, nosaltres, juntament amb Maria, Josep, els àngels i els pastors, t’adorem i et reconeixem com el nostre Salvador únic. Et vas fer pobre per fer-nos rics de la teva pobresa: recorda’ns que no ens oblidem mai dels pobres ni de tots els qui pateixen. Protegeix les nostres famílies, beneeix tots els nens del món i fes que entre nosaltres sempre hi regni l’amor que ens has portat i que fa que la vida sigui més feliç. Que tothom reconegui, oh Jesús, la veritat de la teva Nativitat perquè tothom sàpiga que has vingut a portar llum, alegria i pau a tota la família humana. Tu ets Déu, i vius i regnes amb Déu Pare, en la unitat de l’Esperit Sant, pels segles dels segles. Amén.”

PS3. El Medjugorje de 1993! La meva amiga Laurence Chartier ens ofereix aquest curtmetratge fet per televisió a França. Mostra com era Medjugorje! Imatges que mai tornaran!

https://youtu.be/eCmjuTqbty4

PS4. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a la JMJ que se celebrarà a Lisboa a l’agost.
PS 5. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

18 de desembre de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de novembre de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! L’Altíssim m’envia a vosaltres per ensenyar-vos a pregar. La pregària obre els cors i dona esperança; la fe neix i s’enforteix. Fills meus, us demano amb amor: torneu a Déu perquè Déu és amor i la vostra esperança. Si no us decidiu per Déu no teniu futur, i per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos perquè us decidiu per la conversió i per la vida, i no per la mort. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Hem observat que des de fa uns quants mesos, les aparicions diàries duren més de l’habitual, i de vegades molt més. La vident Marija diu que la Mare de Déu prega amb ella molta estona per la pau, primer de tot per la pau als nostres cors, la pau a les nostres famílies i la pau al món. “La pau està en perill.” (25 de maig de 2022)

2.    Com accelerar el temps de pau, en aquest ‘Temps Nou’ que Maria ha anunciat diverses vegades en els seus missatges? Aquest temps beneït pel qual Ella ens prepara, correspon sens dubte al Triomf del seu Cor Immaculat i amb la Nova Pentecosta de l’Amor, que Crist va anunciar a la Venerable Marthe Robin. També serà el temps de l’Església de la Llum, segons va dir Jesús a la mística francesa Filiola (vegeu PS1), quan l’Església sortirà purificada de la dura prova que hem començat a viure, i quan un gran nombre de persones hagin escollit la vida i no la mort. El pla de Déu per al nostre segle era, com sempre, la pau (PS2), la pau vertadera; dit d’altra manera, la seva pròpia pau d’essència divina, i no la fràgil tranquil·litat humana que resulta tan il·lusòria.

3.    La primícia del Nen Jesús. Amb dues paraules concretes, el Nen Jesús de Betlem ens va donar la resposta el dia de Nadal de 2013. Per primera vegada, la Mare de Déu no va donar el missatge de Nadal, sinó que per gran sorpresa de la vident Marija, qui va parlar va ser el petit nounat que portava en braços. Alguna vegada heu vist parlar un nadó acabat de néixer? Aquell dia, la Marija el va veure! Es va asseure al braç de la seva Mare i va parlar amb l’autoritat d’un nen de 7 anys. Ell va dir:

a- “Jo sóc la vostra pau!”
Per què buscar-la fora d’Ell? Quants camins falsos es proposen al món! Quanta publicitat sobre diferents tipus de paus falses! Es poden reconèixer pel fet que exclouen Crist, la seva creu i la seva resurrecció, com si l’home fos prou gran per fer la seva pròpia pau i prescindir de Déu. Així és com ens perdem del camí del veritable amor, tanquem la porta de la misericòrdia i ens enganyem seriosament. “El fonament de la vostra pau és la pregària”, ens diu Maria. Sense pregària, construïm sobre sorra. Sortosament, no hi ha cap angoixa prou profunda per a Déu, i el seu desig immens de salvar els seus fills mai no flaqueja. Aleshores, què hem de fer? Ell ens dóna la resposta…

b- “Viviu els meus manaments!”
Per què caure en els paranys del Maligne,  aquest príncep de la mentida que ens fa creure que les Paraules de Déu han de ser omeses, com si la llum divina que contenen fos obsoleta i que l’home hagués trobat alguna cosa millor que aquesta llum per ser feliç a la terra i caminar cap al Cel? Quina il·lusió més terrible! Tot el que Déu diu, cada una de les seves paraules, prové del seu desbordament d’amor per nosaltres, per la nostra protecció i felicitat. Allunyar-se’n és mutilar-se. És decidir-se per la mort, segons les paraules de Maria del mes passat. (PS 3)

Deixeu-me citar el que Jesús va revelar a la mística Marthe Robin, durant un èxtasi: “Si tots els cristians visquessin la seva fe, el món sencer es convertiria en menys d’un any!”

Oh Senyor, tingues pietat de nosaltres! Perdona els nostres pecats d’omissió i la nostra indiferència!

4. Història d’una victòria preciosa. Deixaré que el meu amic francès Toussaint, gran aficionat a l’esport, ho expliqui amb el seu estil poètic:

“El soroll suau del vent, l’olor de la primavera que s’acosta, l’aigua que s’evapora com la duresa de l’hivern. Deu quilòmetres més i aquesta sortida amb bici tan bonica s’acabarà. La meva germana Claire roman en els meus pensaments. On podria trobar el coratge per voler-se quedar aquest nen? Entenc la situació difícil que està passant. Tot l’empeny, com un mal vent, a no quedar-se’l. La meva opinió és massa feble i respecto infinitament la seva llibertat. A aquesta hora ja deu estar a punt d’arribar a l’hospital. Els minuts i el paisatge passen. De sobte em ve un pensament i s’imposa a la meva ment sense avisar: “Recita una Ave Maria”!

– Com??? Aquí, al mig del carril bici???

– Sí.

Bé, de tota manera m’amago una mica, perquè tinc força amics ciclistes per la zona. I aquí estic de genolls a l’herba. Encara que no pregui gaire, aquesta pregària me la conec. Desconnecto, calma profunda, tot s’esvaeix.

Déu vos Salve Maria, plena de gràcia, el Senyor és amb vos. Beneïda sou vos entre totes les dones, i beneït és el fruit del vostre sant ventre, Jesús.

Pausa, no puc continuar, ni puc acabar la pregària. La vida és immensa, santa, sagrada, insubstituïble i divina. Tot això em penetra amb una força i una bellesa inigualables. Torno a pujar a la bicicleta com si anés amb un cavall al galop. He d’arribar a temps, encara que això suposi forcejar la porta de l’hospital. Ja hi sóc, veig la meva germana preparant-se per entrar. Escolta la meva petita història amb molta atenció i només diu una paraula:

“Marxem!”

El 13 d’octubre, el dia del gran Miracle de Fátima, va néixer el petit Lenny. És el meu fillol o més ben dit,  el fillol de “Maria plena de gràcia”.

5. La festa de la Mare de Déu de Guadalupe (12 de desembre) va ser una explosió de gràcies! Gràcies d’alegria, de pau i de tendresa materna per a tots els qui la van pregar, i de vegades per als qui no la pregaven! Recordem que l’1 de març de 2007, quan es va aprovar la llei de l’avortament a Mèxic, la famosa Tilma exposada a la Basílica es va il·luminar precisament al seu ventre matern, deixant al descobert durant uns minuts una forma molt lluminosa que representa un fetus a punt per néixer. Centenars de fidels van ser presents a la celebració (oferta pels nens no nascuts), i alguns la van fotografiar. Era un signe tan potent com silenciós, un signe que es manté!

 

Entre les meravelles descobertes pels científics respecte a la Tilma, destaquem la meravellosa música que emana d’aquesta imatge que es va poder captar en un ordinador. Un minut de felicitat que eleva l’ànima!

6. Els Sants veuen hi veuen més enllà que nosaltres! Un pelegrí francès em va confiar l’altre dia aquesta paraula de la Venerable Marthe Robin: “La meva dona i jo veníem sovint a veure la Marthe perquè vivíem a la seva regió. Li havíem confiat el nostre desig de tenir molts fills. Tanmateix, li recordava que, perquè això fos possible, calia estar ben situat! La Marthe em va respondre: “La situació millorarà a mesura que vinguin els nens!” I aquest pare feliç de 9 fills avui confirma que això és el que va passar.

7. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 de desembre a les 21h.
https://www.youtube.com/watch?v=OYa8Neo0QiU

8. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!

https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, tal com vas fer per Tots Sants i amb la Claire, vine a il·luminar amb força el nostre esperit perquè en aquest temps d’Advent puguem escollir la vida i no la mort, escollir el teu Fill Jesús i no els ídols, l’amor veritable i no pas les seves imitacions decebedores! Durant aquesta novena, caminem amb tu cap a Betlem per acollir, juntament amb Josep i tu, el nostre Salvador petitó que és més gran que el món!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Beneurances

PS 1. Terme utilitzat sovint per Jesús quan es dirigia a la mística francesa Filiola (1888-1976) per designar el moment en què cessarà la confusió i l’obscuritat de les consciències, i donarà pas a una Església regenerada en la veritat i la caritat, com ho va ser en els seus inicis. (Tequi Publications).

PS 2. “Estimats fills! Aquest és un temps de la gràcia. Fillets, avui d’una manera especial amb Jesús petit que porto als braços, us dono la possibilitat de decidir-vos per la pau. Amb el vostre sí a la pau i la vostra decisió per Déu, s’obre una nova possibilitat de pau. Només així, fillets, aquest segle serà per a vosaltres un temps de pau i benestar. Per tant, poseu l’infant Jesús nounat en el primer lloc a la vostra vida i ell us guiarà pel camí de la salvació…”. (25 de desembre de 1999)

PS3. Estimats fills, l’Altíssim em permet ser amb vosaltres per ser la vostra alegria i camí d’esperança, perquè la humanitat s’ha decidit per la mort. Per això Ell m’ha enviat a ensenyar-vos que sense Déu no teniu futur. Fills meus, sigueu instruments d’amor per a tots els que no han conegut el Déu de l’amor. Testimonieu amb alegria la vostra fe i no perdeu l’esperança en el canvi del cor humà. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!

PS 4. Què va dir el Servent de Déu P. Dolindo sobre el cel i el purgatori? Podeu llegir el seu llibre “El més enllà: el purgatori i el cel explicats”, del P. Dolindo Ruotolo.

PS 5. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH

19 de novembre de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 d’octubre de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, l’Altíssim em permet ser amb vosaltres per ser la vostra alegria i camí d’esperança, perquè la humanitat s’ha decidit per la mort. Per això Ell m’ha enviat a ensenyar-vos que sense Déu no teniu futur. Fills meus, sigueu instruments d’amor per a tots els que no han conegut el Déu de l’amor. Testimonieu amb alegria la vostra fe i no perdeu l’esperança en el canvi del cor humà. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!

2.    El novembre no s’ha acabat! És bonic de veure com el poble croat es pren amb devoció els seus éssers estimats difunts. Els cementiris aquí són veritables jardins! I el més important, cada dia es fan misses i pregàries pels difunts. Aquest és un gran acte de caritat cap als qui ens han precedit cap al més enllà, una valuosa prova d’amor vers ells; i és una cosa que tots podem fer.

Als anys 80, els vidents ens van explicar que un dia, en el moment de l’aparició, van veure com la Mare de Déu es movia entre la multitud que pregava amb ells, i va beneir tots els presents (PS 1). Però també es van fixar que feia el senyal de la creu al front d’algunes persones de diferents edats. Aleshores, li van preguntar per què els feia això a algunes persones i a d’altres no? Ella els va dir que ho feia al front dels que aviat moririen. Mitjançant aquest gest maternal senzill, entenem que Maria prepara misteriosament cadascun dels seus fills per presentar-se davant Déu.

De vegades es donen senyals sobre la marxa imminent d’algunes persones. Conec un sacerdot que dedica molt temps a la pregària. Un dia, mentre caminava cap a l’església de Medjugorje, va veure el pare Slavko a uns 10 metres d’ell. De sobte, va veure que el cos del P. Slavko es convertia en un esquelet. Sorprès per aquesta visió, el meu amic sacerdot va intentar apropar-se al pare Slavko, però ell ja s’havia allunyat amb pas lleuger. Per descomptat, el sacerdot es va dedicar a resar molt pel seu company sacerdot, perquè veia aquest senyal com un avís. I, de fet, només uns dies més tard, al final d’un Via Crucis al cim de la muntanya del Križevac, per sorpresa de tots, el pare Slavko va lliurar la seva ànima a Déu.

https://youtu.be/SweiMCMsznU

3.    El 24 de novembre, el pare Slavko va néixer al cel. En aquest aniversari, vull compartir amb vosaltres un dels consells memorables que solia donar a les seves homilies. Es tracta de la calúmnia, dels qui parlen malament del proïsme i es complauen amb converses malicioses. Aquestes són les seves paraules en essència:

“Quan veieu que algú comet un pecat o sentiu dir que algú s’ha equivocat, ràpidament agafeu el telèfon i dieu als vostres amics: “Mira què ha fet fulano…!” No! No ho feu!
Us suggereixo una altra actitud, la d’un cristià: Agafeu el telèfon i digueu als vostres amics: “Saps què? M’acabo d’assabentar d’una mala notícia! Algú ha comès un error important i estic molt trist. Ara mateix no et vull dir què és ni qui és, però et proposo que resem junts una novena i dejunem per aquesta persona, perquè Déu l’ajudi. Us puc assegurar que perdreu la majoria dels vostres amics!”

Així és com evangelitzava el pare Slavko. Sempre ens convidava a viure una conversió molt concreta. Com a bon confessor, ens ajudava a detectar els mals hàbits que podem tenir sense ni adonar-nos-en, i que embruten la nostra ànima. Essent conscients de les nostres transgressions, ens ajudava a desfer-nos-en.
El 24 de novembre, molts vilatans caminaran des de Cerin, el seu poble natal, fins a la seva tomba, suplicant-li que intercedeixi poderosament per la pau als nostres cors, la pau a les nostres famílies i la pau al món.

 

 

 

 

 

 

 

La xafarderia és detestable! Maria Simma (PS2), me’n va parlar durant les meves converses amb ella. Efectivament, tenia aquest carisma de veure les ànimes que patien al Purgatori. Ella deia que la xafarderia, i més encara la calumnia, eren grans pecats amb conseqüències que poden ser desastroses. Pots destruir una reputació o fins i tot empènyer algú al suïcidi. A causa de la murmuració, moltes ànimes es troben al fons del Purgatori i pateixen molt per purificar-se abans d’anar al cel. L’apòstol Sant Jaume ja ens va advertir del mal que pot fer la llengua: “Cap humà pot domar la llengua, perquè és incontrolable i perjudicial, i està plena de verí mortal. Amb la llengua alabem el Senyor, el nostre Pare, però també maleïm els homes, que han estat fets «semblants a Déu». De la mateixa boca surten benediccions i malediccions.
Germans meus, no està bé que això passi. (Jaume 3:8-10).

4.    Natuzza Evolo (1924-2009) és una gran mística italiana, declarada Serva de Déu l’any 2019. Mare i àvia, modesta pagesa de Calàbria, irradiava bondat i senzillesa. No sabia llegir ni escriure, però des de la seva infantesa va viure en forta unió amb el Senyor. És una d’aquelles persones poc comunes que sovint rebien visites de difunts, i li parlaven del Purgatori, del Cel i de l’infern.

Després de la mort, l’ànima viu el seu judici personal. Il·luminada per una llum divina, la persona veu l’estat real de la seva ànima i pren la seva pròpia decisió d’anar a un d’aquests tres llocs. Va al Purgatori si entén que s’ha de purificar abans d’anar al Cel, altrament dit de poder abraçar l’amor perfecte. Però si vol anar directament al cel i trobar-se cara a cara amb Déu, ha de ser semblant a Ell. Aquestes ànimes van directament al cel, acompanyades pel seu àngel de la guarda. La contrició perfecta i la confiança sense límit en la misericòrdia de Déu, poden donar aquesta gràcia.

Les ànimes que visitaven la Natuzza sempre demanaven pregàries, almoina, sufragis i sobretot Santes Misses perquè els sofriments de la seva purificació s’escurcessin.

Per què la celebració de la missa ajuda tant a les ànimes dels difunts? Perquè la missa és el sacrifici de Crist, el sacrifici perfecte que ens reconcilia amb el Pare. Cada Eucaristia fa possible que cada ànima rebi les gràcies que comporta la redempció de Crist. L’oferiment de la missa per ells és la manera més poderosa de reconciliar-los amb Déu, perquè el Pare sempre respon a les pregàries del seu Fill!

Molts sants han vist el Purgatori! Gràcies, Senyor, per donar-nos aquests testimonis sobre el Purgatori, perquè aquest tema gairebé ha desaparegut del tot de la predicació. (PS 3). No obstant això, en el curs de les meves missions, he vist en persones de totes les edats una immensa necessitat de conèixer la veritat sobre el final de la persona. Però és clar, l’enemic de les nostres ànimes intenta silenciar la veritat de la fe per posar trampes als fills de Déu. Suscita confusió, vaguetat espiritual i ignorància per impulsar les seves falses doctrines sobre el més enllà.

 

L’any 1981, quan la Mare de Déu es va endur els vidents Vicka i Jakov per mostrar-los el Cel, el purgatori i l’infern, va deixar clar que només tenim una vida a la terra, perquè després de la mort hi ha l’eternitat. Creure que després de la mort no hi ha res, és un greu error, va dir. Així mateix, és un error creure que podem néixer moltes vegades a la terra, perquè la reencarnació no existeix.

La millor clau pel Paradís! No oblidem mai que hem estat creats per amor i per l’amor. El propòsit de la nostra vida és el Cel! És el nostre grau d’amor a Déu i al proïsme el que farà decantar la balança en el moment del nostre traspàs al més enllà. Sant Pere ens diu: “Per damunt de tot, tingueu un amor intens entre vosaltres, perquè l’amor cobreix una multitud de pecats.”. (1 Pe 4:8). No oblidem mai que Déu somia omplir-nos del seu amor, i el seu gran desig és portar-nos a Ell el més aviat possible per introduir-nos en la seva pròpia felicitat. No va vessar tota la sang per això? El seu amor per nosaltres és indescriptible, i el patiment de les ànimes al Purgatori és un patiment d’amor, un patiment de nostàlgia d’amor. Han experimentat aquest amor en el moment de la mort, l’anhelen i es penedeixen d’haver-lo ofès, ferit, ignorat o rebutjat tantes vegades. A causa de les seves impureses, s’han d’esperar abans de poder abraçar finalment Aquell que només és amor. Volem anar directament al Cel després de la mort? Doncs esforcem-nos a la terra a tenir una contrició sincera pels nostres pecats, a confessar-los sovint i a adherir-nos al Senyor de tot cor.

Santa Faustina va recollir aquestes meravelloses paraules de Jesús, autèntiques perles per recordar, un veritable remei contra tota forma de por: “He obert el meu Cor com a font viva de misericòrdia. Que totes les ànimes n’hi treguin vida! Que s’apropin a aquest oceà de misericòrdia amb gran confiança. Els pecadors rebran la justificació i els justos seran enfortits. A l’hora de la mort, qui hagi confiat en la meva misericòrdia, li ompliré l’ànima de la meva pau divina”. (Diari, §1520)
I també: “… Quan una ànima vegi i reconegui la gravetat dels seus pecats, quan tot l’avenc de misèria en què s’ha enfonsat s’hagi posat al descobert davant els seus ulls, que no desesperi, sinó que es llanci confiadament als braços de la meva Misericòrdia, com un nen als braços de la seva mare… (Diari §1541)

L’Advent s’acosta ràpidament; aquestes paraules ens poden ajudar i orientar a viure’l bé i a purificar el nostre cor!

5. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

Estimada Gospa, ens has promès que ens acompanyaries sempre, fins a l’eternitat. Això ens omple d’alegria! Ens abandonem amb confiança infinita al teu Cor de Mare, fins i tot enmig de les tribulacions d’aquest món que passa! I Tu sempre hi ets!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Beneurances

PS 1. No sé si això va passar una o moltes vegades.

PS 2. Maria Simma era una simple camperola de Vorarlberg a Àustria. Tenia un carisma especial: veia les ànimes que patien al Purgatori que se li acostaven per demanar-li oracions. Se li presentaven com persones normals, vestides amb la roba de treball que portaven a la terra. Vegeu el llibret “El secret de les ànimes del purgatori”, que es pot comprar a Amazon i Google Books.

PS 3. Alguns noms famosos d’aquesta llista tan llarga: Santa Caterina de Gènova, Santa Caterina de Siena, Santa Teresa d’Àvila, Santa Françoise Romaine, Santa Gemma Galgani, el capellà d’Ars, el Pare Pio, Josepha Menendez, Santa Maryiam de Betlem, la Venerable Marthe Robin, el germà Daniele Natale…

PS 4. Festival de la Joventut 2023. ATENCIÓ! Canvi de dates per al 2023! El Festival no serà a principis d’agost, sinó del 26 al 30 de juliol, per afavorir la participació a la JMJ de Lisboa a l’agost.

PS 7. Sabíeu que els 7 primers dies de les Aparicions a Medjugorje han estat autentificats per l’Església? El llibre ‘Medjugorje, els primers set dies’ detalla les entrevistes amb els vidents i les investigacions fetes que el Vaticà va tenir en compte a l’hora de decidir si s’havien d’autenticar les aparicions.
https://www.amazon.com/Medjugorje-first-seven-Darko-Pavicic-ebook/dp/B0B7BW26YH