22 d’agost de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Festa de Maria Reina

1.   El 2 d’agost de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de joves (i no tan joves) vinguts per participar en el Festival. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, amb el meu amor matern us convido a obrir els vostres cors a la pau, a obrir els vostres cors al meu Fill, perquè en els vostres cors canti l’amor cap al meu Fill, ja que és només d’aquest amor que arriba la pau a l’ànima.
Fills meus, sé que teniu bondat, sé que teniu amor, un amor misericordiós. Però molts fills meus tenen encara el cor tancat; es pensen que poden actuar sense dirigir els seus pensaments cap al Pare Celestial que il·lumina, i cap el meu Fill, que sempre està novament amb vosaltres en l’Eucaristia i desitja escoltar-vos.
Fills meus, per què no li parleu? La vida de cada un de vosaltres és important i preciosa, perquè és un do del Pare Celestial per a l’eternitat; per això, no oblideu mai de donar-li gràcies: parleu-li! Sé, fills meus, que el que vindrà després encara us és desconegut, però quan arribi aquest “després”, obtindreu totes les respostes. El meu amor matern vol que hi estigueu preparats. Fills meus, poseu amb la vostra vida sentiments bons en el cor de les persones que trobeu: sentiments de pau, de bondat, d’amor i de perdó. A través de la pregària, escolteu què us diu el meu Fill i actueu en conseqüència. Us convido novament a pregar pels vostres pastors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Recordeu que necessiten pregàries i amor. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=r–SkElUYSk&feature=youtu.be

2.   La Mare de Déu a Galilea? Al poblet d’Abeline, on va néixer Santa Mariam de Betlem, la família Hahouad estava desesperava. La seva filla de 3 anys, Eleanor, discapacitada des del seu naixement, estava condemnada a no poder caminar. El mes passat, un amic israelià catòlic va anar a visitar a aquesta família angoixada. En veure la petita, va tenir la idea de donar-li uns pètals de rosa que havia portat de Medjugorje, beneïts per la Mare Santíssima en el moment de l’aparició. Efectivament la Mare de Déu beneeix tots els objectes religiosos que li són presentats: rosaris, imatges, crucifixos, medalles i també pètals de rosa. Els pelegrins se’ls emporten a casa i els donen als que no poden venir, sobretot els malalts, com a signe que la Mare de Déu acudeix a ells donant-los la seva benedicció maternal. A través d’aquests signes senzills rebuts en la fe i en la pregària, Maria obra meravelles en la persona sofrent i li concedeix les gràcies que Ella jutja necessàries.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ple de compassió davant la petita Eleanor, el nostre amic espera l’impossible. Explica a la família la procedència d’aquests pètals i després d’haver pregat, els els deixa. A la nit, l’àvia li pregunta a la mare: “Has posats els pètals sobre les cames de la teva filla?”, “No”, li respon la mare. “Però què esperes?” Llavors la mare posa els pètals sobre les cames inerts de la seva nena i després d’haver pregat moltes Avemaries se’n va a dormir i plora tota la nit, el cor compungit. Al matí següent, el pare, un home senzill, li diu a la seva dona: “Per què no vas a veure si la Mare de Déu ha fet alguna cosa per l’Eleanor?” La mare es dirigeix ​​al dormitori de la nena i prova d’alçar-la, però -sorpresa- ‘la petita s’aixeca per ella sola; és allà dreta i comença a caminar davant de tothom! Surt al pati i el recorre diverses vegades, sorpresa de poder caminar per fi. A partir d’aquell moment, l’Eleanor camina cada vegada millor i tota la seva família beneeix Déu per aquest miracle. Els documents mèdics confirmen aquesta curació inexplicable per a la ciència. La Mare de Déu de Medjugorje ha visitat aquesta família atribolada, com no hem d’esclatar d’alegria!

Els primers passos de la petita Eleanor han estat filmats:

https://www.youtube.com/watch? v=ycFpRlS2mOE

3. El Festival de Joves. Amb entusiasme agraïm al Cel el magnífic Festival que acaba de finalitzar a Medjugorje. Milers de joves han pogut enriquir-se amb immenses gràcies i han decidit testimoniar-les en els seus països d’origen. Més d’un milió de persones han pogut seguir el programa per Internet, que ha multiplicat les gràcies. Més de 570 sacerdots s’han posat a disposició per acollir, escoltar, exhortar, consolar, confessar a aquests nombrosos joves i celebrar l’Eucaristia. Entre ells, el nostre estimat Monsenyor Hoser, l’enviat especial del Papa Francesc …
La nostra casa Beit Lehem ha estat pleníssima, com cada any! Hem pogut posar-nos al servei de la Mare de Déu en favor d’aquests estimats joves, tan freqüentment a la mercè dels atacs del món actual que intenta injectar els seus virus destructors. La seva vida és difícil perquè estan envoltats pel paganisme. Necessiten ser ajudats per descobrir el veritable sentit de la seva existència i així poder preparar el seu futur segons el pla que Déu té per a cada un d’ells en particular! Aquest Festival se’ls ofereix com una veritable alenada d’aire pur.

Hem realitzat amb els nostres joves un petit vídeo per donar-vos una foto de pantalla del Festival percebut des Beit Lehem. Mireu-lo i pregueu per ells! Que el Senyor els concedeixi la gràcia de la perseverança! Que trobin bons sacerdots que els animin en la seva decisió d’emprendre el camí de la santedat! Que no deixin anar mai la mà de la seva Mare celestial! Gràcies en nom d’ells.

http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ festival-des-jeunes-2018/utm_ source=Notizie+Medjugorje+ agosto+2018

4. L’enviat del Papa en acció. El diumenge 22 de juliol, Mons. Henryk Hoser va celebrar la missa dominical davant de tota la parròquia de Medjugorje i nombrosos pelegrins reunits aquell dia. Va ser un moment històric!
En aquella missa Mons. Luigi Pezzuto, el Nunci Apostòlic per a Bòsnia Hercegovina, també va estar a Medjugorje i va llegir a tothom la carta del Papa Francesc:

“Al nostre venerable germà Mons. Henryk Hoser, Arquebisbe, Bisbe emèrit de Varsòvia-Praga. Després de la tasca que com enviat especial de la Santa Seu per a la Parròquia de Medjugorje heu conclòs recentment i amb el desig que dugui a terme l’atenció pastoral específica que requereix aquesta realitat, Sa Excel·lència, l’ha anomenat Visitador Apostòlic per a la Parròquia de Medjugorje amb durada indeterminada, ad nutum sanctae sedis, amb l’autoritat i les obligacions en conformitat amb les modalitats precises i el mandat adjunt a aquest document. Estic convençut que executareu eficaçment la tasca que us ha estat confiada, en un esperit positiu de cooperació amb totes les parts interessades. Us asseguro les meves oracions i us dono la benedicció apostòlica de tot cor. El Vaticà 31 de maig 2018, en la Solemnitat del Cos i la Sang de Crist “.

Papa Francesc

Mons. Hoser s’allotja a l’antic presbiteri dels franciscans, allà on tantes aparicions van tenir lloc, a l’habitació del pare Slavko. Una de les tasques de Mons. Hoser serà la d’instrumentar la construcció d’una capella d’adoració perpètua.

La seva intervenció durant el Festival de joves en vídeo: https://www.youtube. com/watch?v=2po1OU6D16Y

5. Davant la difusió dels escàndols d’abusossexuals en el si del clergat, és absolutament necessari obrir els ulls i lluitar per tots els mitjans per impedir aquests crims horribles contra els nens. Però mantinguem-nos centrats en Crist i en la seva pau i no oblidem mai que Jesús va morir pels nostres crims, aquests i tots els nostres. Per lluitar eficaçment contra aquestes realitats suscitades per Satanàs per ensorrar l’interior de l’Església, hi ha un mitjà que està a l’abast de tots els cristians: pregar, adorar, contemplar Jesús en la seva Passió, dejunar, fent reparació. Per cert, el fet de reparar no li agrada a tothom, però li agrada molt a Déu com ho ensenyen els sants! Per tant, comencem a reparar! Hi ha 1000 maneres de fer-ho, i en l’oració, l’Esperit Sant ens les inspirarà.

Aquests són alguns exemples que podran ajudar-nos en la nostra elecció:

– Fer celebrar una missa per alliberar un sacerdot del Purgatori.
– Oferir un dia de dejuni pels sacerdots de Pennsilvania involucrats en els escàndols que s’han donat a conèixer recentment.
– Oferir un Via Crucis pels seminaristes exposats als perills de desviacions sexuals.
– Oferir un Rosari per ajudar els sacerdots assetjats pel combat espiritual en aquest camp.
– Oferir una Missa pels nens víctimes d’abusos sexuals per un membre del clergat o per algun de la seva família.
– Oferir una Missa en honor de la Immaculada Concepció i per les seves intencions.
– Renunciar a tot compromís en el camp de la impuresa, començant per la pornografia, els vestits indecents, tota paraula inadequada, etc.
– Oferir un o més dies d’abstinència sexual entre els esposos, etc.


No abandonem Jesús! Sabem a través dels místics que durant la seva agonia a Getsemaní Jesús ha vist tots els pecats del passat i aquells que serien comesos en el futur; particularment aquells de les ànimes triades i dels pastors de la seva Església. Per arribar a transpirar sang, era necessària una angoixa terrible a la mesura de la gravetat dels pecats comesos pels seus fills. Jesús ens demana encara, i ara més que mai: “Vetlleu i pregueu amb mi!” (Lc 22, 33)
Acompanyant Jesús i meditant els dolors que va patir per salvar a tots els pecadors, farem un acte molt poderós per aconseguir aturar aquests crims contra els nens, perquè així restituirem, mitjançant les nostres oracions i el dolor dels nostres cors, la súplica divina del nostre Salvador cap al seu Pare. Lluny de desaprofitar energia en crítiques estèrils contra l’Església, ajudarem a la seva sanació col·laborant amb Jesús i Maria. Contribuirem a la reconstrucció de l’Església. Perquè només l’Església ha rebut del mateix Jesús aquesta promesa: “Les portes de l’Infern no prevaldran contra ella” (Mt 16,18)
6. Una primícia memorable!Els participants de la trobada OpenMedj (del 13 al 19 d’agost) van quedar commoguts, beneïts i edificats per la qualitat dels dies compartits a Medjugorje. La sala groga de la Parròquia amb prou feines encabia els 1300 franc parlants vinguts d’arreu del món per a aquesta ocasió. Seria massa llarg transmetre-us aquí aquests dies de gràcia, però us convido a mirar al Youtube els vídeos que difonen els ensenyaments, misses, testimonis i oracions que vivim junts. Hem vist amb els nostres propis ulls que SÍ, que realment el triomf del Cor Immaculat de Maria ha començat, com ho havia afirmat la vident Marija a Viena l’hivern passat.
La comunitat Notre Dame Mère de la Lumière ha estat responsable d’aquest esdeveniment i es pregunta com s’ho farà l’any vinent per allotjar el doble de persones … Preguem i el Senyor ens mostrarà el que desitja!
Podeu veure els moments forts d’Open Medj i els ensenyaments diaris a Youtube a:
Dia1: P. Marinko, Sor Emmanuel; Dia 2: Cenacolo, pàg. Ratti; Dia 3: Laurent Gay, Sor Marie-Emmanuelle i pàg. Franck Legros; Dia 4: Mons. Hoser, Marthe i Lucie; Dia 5: Sor Judith
Heus aquí la intervenció de Sor Emmanuel (en francès):

https://www.youtube.com/watch? v=iFvyMfwAtso

Estimada Mare de Déu, crides i no deixes de cridar incessantment als teus fills. Els prevens, els nodreixes, els ensenyes, els aconselles, els prepares per als combats del futur… Et preguem, desperta les nostres ànimes immerses en el materialisme perquè ens posem a treballar per la nostra ànima immortal i siguem comptats entre aquells que tu anomenes els apòstols del teu amor.

Germana Emmanuel +

PD1. L’Ivan va rebre aquest missatge de la Mare de Déu el 3 d’agost, a la muntanya del Podbrdo:

“Estimats fills, també avui vull convidar-vos d’una manera especial al perdó. Perdoneu, estimats fills! D’aquesta manera s’obre en el vostre cor el camí cap a l’Esperit Sant. Prego per tots vosaltres, estimats fills, i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill. Juntament amb mi, pregue pels meus plans. Gràcies, estimats fills, per haver respost també avui a la meva crida”.

PD2. “Realment la millor obra de la germana Emmanuel” La Segona Impressió és aquí!:

Scandalous Mercy: When God Goes Beyond The Boundaries

PD3. Les nostres properes missions, per a les quals necessito la vostra intercessió: Sud-Amèrica al novembre, Espanya al desembre, i si Déu vol, Dubai al gener!

PD4. Voleu ajudar-nos?Vosaltres que estimeu a Mariam de Belén, ajudeu-nos a difondre les seves experiències viscudes amb la “petita Àrab”! Molts pelegrins han tingut signes ben clars de la seva poderosa intercessió. Tenim moltes ganes de llegir-los i lloar al Senyor per les meravelles obtingudes per mitjà d’aquesta ànima escollida. És preciós compartir testimonis per a l’edificació de tantes persones. El mateix Carmel de Betlem podrà publicar aquestes meravelles. Gràcies!

PS 5. Després d’una interrupció al juliol i l’agost per l’estiu europeu, el proper Directe de Sor Emmanuel en francès tindrà lloc el 3 de setembre a les 21, hora francesa; el del 3 de juny es pot veure a:
http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-juin- 2018/

PD6. La parròquia de Medjugorje us convida al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018.

Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic).

Tant “La Pau tindrà l’última paraula” com “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it