20 de novembre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1-   El 2 de novembre de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud de gent que hi va anar per Tots Sants. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu cor matern pateix mentre miro els meus fills que no estimen la veritat sinó que l’amaguen, mentre miro els meus fills que no preguen amb els sentiments i amb les obres. Estic molt trista quan li dic al meu Fill que molts fills meus ja no tenen fe i que no El coneixen. Per això us demano a vosaltres, apòstols del meu amor, que procureu mirar el fons del cor dels homes i les dones on hi trobareu, amb seguretat, un petit tresor amagat. Mirar així és misericòrdia del Pare Celestial. Cercar el bé fins i tot on hi ha el mal més gran, intentar comprendre enlloc de jutjar-se els uns als altres, això és el que el meu Fill espera de vosaltres. I jo, com a Mare, us demano que l’escolteu. Fills meus, l’esperit és més poderós que el cos i, portat per l’amor i les obres, supera tots els obstacles. No ho oblideu: el meu Fill us ha estimat i us estima. El seu amor és amb vosaltres i en vosaltres si sou una sola cosa amb Ell. Ell és la llum del món, i res ni ningú no aconseguirà detenir-lo en la Glòria final. Per això, apòstols del meu amor, no tingueu por de donar testimoni de la veritat. Testimonieu-la amb entusiasme, amb les vostres obres, amb amor, amb els vostres sacrificis i, sobretot, amb humilitat. Testimonieu la veritat a tots els qui no han conegut el meu Fill. Jo estaré amb vosaltres i us encoratjaré. Testimonieu l’amor que no cessa mai perquè prové del Pare Celestial que és etern i ofereix l’eternitat als seus fills. L’Esperit del meu Fill estarà amb vosaltres. Novament us convido, fills meus, a pregar pels vostres pastors, pregueu perquè puguin ser guiats per l’amor del meu Fill. Moltes gràcies!”

La Mirjana va comentar que durant l’aparició, la mare de Déu estava trista.

Podeu veure vídeo de l’aparició aquí:

 

2. 40 Anys de misericòrdia! Sovint em diuen que quan revelo històries personals sobre la meva pròpia vida en els meus informes mensuals, els lectors estan molt emocionats d’escoltar-les. Així doncs, avui, sens dubte compartiré amb vosaltres una gran alegria a la meva vida: el diumenge 18 de novembre celebraré a Medjugorje el 40è aniversari de la meva consagració com la Núvia del Senyor Jesús. Serà el Jubileu dels meus vots finals a la Comunitat de les Benaurances (que els vaig fer a l’edat de 31 anys). No estic segura que a la meva vida sempre hagi pres les decisions correctes, ni de bon tros. Però hi ha una elecció de la que mai no em penediré, una elecció que ara m’omple d’alegria més que mai, és a dir, haver dit SÍ a Jesús quan em va cridar per ser la seva cònjuge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan penso en el moment en el que em va parlar al meu cor, durant l’adoració eucarística; tremolo davant la idea que hauria pogut dir perfectament que NO, perquè em vaig sentir totalment lliure de prendre la meva pròpia decisió. No hi havia cap pressió per part seva. La humilitat de Jesús és inimaginable! Hauria pogut perdre tan fàcilment aquest immens privilegi! Poder dir SI cegament i amb tot el meu cor va ser un altre regal d’Ell. En aquella època, no tenia ni idea de com seria aquesta aventura amb Jesús, però el fet que l’estava vivint amb Ell ja m’omplia el cor. Quina alegria saber que Ell ho sabia! L’únic que sabia era que el seguiria allà on em portés, i li vaig dir “fins i tot a la Xina si ho desitges” (See’n devia recordar perquè he estat a la Xina molt sovint aquests darrers anys!).

El camí no sempre ha estat fàcil: Déu no va dir mai que la vida seria “bufar i fer ampolles”, sinó que ens va prometre una profunda felicitat. Com tothom, havia de passar per les purificacions, però la seva misericòrdia amorosa sempre era la roca inamovible sobre la qual podia recolzar-me. I que ho segueixi sent per molts anys!

Avui li demano, durant el temps que em queda en aquesta terra, poder glorificar el seu Nom en tot, perquè estic plenament alineada amb el que va dir Santa Teresina al final de la seva vida: “Oh Déu meu, heu superat les meves expectatives! ”

Si us plau, pregueu per mi i per tots els consagrats, perquè puguem donar-li a Jesús amor per amor! No tenim cap més tresor que Ell. Que Ell no hagi de lamentar mai la crida divina que ens va enviar, sinó que exulti de joia en veure que invertim tots els nostres esforços en seguir-lo amb tota la nostra bona voluntat per assolir plenament el bell somni que tenia per a nosaltres quan ens va cridar.

“Estimats fills”, va dir la Mare de Déu, “estic amb vosaltres per ajudar-vos a aconseguir-ho en plenitud”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Francesco i Chiara! La Chiara Amirante, fundadora de la comunitat Nuovi Orizzonti a Itàlia (vegeu PS1) és una dona que estima profundament l’Església i té un lloc privilegiat a Roma. Joan Pau II la va nomenar consultora del dicasteri per a la cura pastoral dels migrants, llavors Benet XVI la va nomenar consultora del Consell Pontifici per a la Nova Evangelització, i finalment va ser una de les primeres dones convocades al sínode. Això li ha permès reunir-se diverses vegades amb el Papa Francesc. Després de les declaracions del Papa sobre Medjugorje quan va tornar de Fàtima el 13 de maig de 2017, la Chiara ha tingut diverses trobades amb el Sant Pare. En un d’elles, que va durar més d’una hora, Medjugorje va ser el centre de la conversa.

Conec la Chiara des de fa més de vint anys i m’alegro de veure que una persona tan ben formada a l’escola de Maria ha tingut l’oportunitat de ser escoltada pel Papa. La Chiara ha inserit tan profundament els missatges de la Mare de Déu en la seva vida que irradia la llum maternal de Maria i, per tant, atreu moltes persones a Déu, especialment els joves ferits per tot tipus d’addiccions. La seva vocació és treure del pou de l’infern a aquells que hi han caigut i que no poden trobar cap ajuda en la nostra societat. Aquest és un gran repte!

Les primeres converses amb el Papa eren privades i la Chiara sempre va respectar el secret pontifical. Però fa poc, el Sant Pare li va dir: “Chiara, aquesta vegada pots parlar del que t’he dit sobre Medjugorje”. Cito la Chiara aquí en alguns punts de la seva última xerrada amb el Papa Francesc:

“M’agradaria compartir una notícia que m’ha donat una gran alegria. És cert que l’afirmació del Papa Francesc el 13 de maig de 2017 a l’avió de Lisboa ens va donar un cop al cor: “Prefereixo la Mare de Déu, la nostra mare, més que la Mare de Déu com a cap d’una oficina de correus que envia missatges cada dia a una hora determinada … Aquesta no és la mare de Jesús … Qui es pensa que la Mare de Déu diria: Així que, demà, a tal hora donaré un missatge a tal i tal vident? No, això no pot ser! “I fins i tot quan el Papa Francesc va afegir:” A Medjugorje hi ha fruits, tants fruits”, això no va alleugerir el dolor que ens va provocar l’afirmació “Aquesta no és la mare de Jesús”. Després de la transmissió d’aquest comunicat per part de tots els noticiaris televisats del món, vaig tenir la gràcia de conèixer el Sant Pare. Sapigueu que tinc la seva benedicció per parlar de les seves intencions per a Medjugorje.

Vaig sentir la necessitat de parlar amb ell, perquè veig que algunes dades que circulen al Vaticà no són certes. Per exemple, alguns sacerdots poc informats creuen que Maria ja ha donat més de 50.000 missatges, el que va portar al Papa Francesc a creure que donava diversos missatges cada dia a diversos vidents, dient coses diferents. Així que vaig assenyalar: “No, això no és així! Fins ara només hi ha 672 missatges. Hi ha el missatge mensual del dia 25, donat a la Marija per al món i el del dia 2 rebut i transmès per la Mirjana. “El Papa Francesc llavors em va dir que ell havia “salvat” Medjugorje. De fet, la Congregació per a la Doctrina de la Fe volia emetre un dictamen negatiu, però ell va recolzar la Comissió Ruini que va expressar una opinió positiva sobre les primeres aparicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Sant Pare va dir que “Medjugorje està molt a prop del meu cor”. Durant la conferència de premsa a l’avió de Lisboa, va assenyalar que hi havia fruits, que això no es podia negar. Va enviar Mons. Hoser precisament perquè creu que els fruits són importants i que Medjugorje ha de ser protegit. Em va dir que ell era qui autoritzava les peregrinacions. El seu interès és, de moment a través del seu enviat, l’arquebisbe Hoser, preservar tot allò tan bonic que hi ha a Medjugorje.

Continuem resant pel Papa Francesc, per l’Església i per totes les seves intencions”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. El 24 de novembre celebrarem el 18è aniversari del viatge del pare Slavko Barbaric al cel l’any 2000. Atesa la tristesa expressada per la Mare de Déu el 2 de novembre, suggereixo que preguem una novena al Pare Slavko, demanant-li que la seva veu poderosa intercedeixi i ressoni al cel per a la protecció dels nostres sacerdots i l’Església. Sabem que una de les principals causes de la tristesa de Maria és la marea negra d’abusos sexuals a l’Església i al món. El pare Slavko va treballar incansablement per encoratjar la parròquia a pregar i promoure el dejuni, les dues úniques maneres, segons la nostra Mare, d’aturar les guerres, començant per les guerres que corren en els cors dels homes, en les famílies, en les parròquies … Va ser campió del dejuni, del Rosari i de l’adoració! Va ser ell qui va promoure els recessos de dejuni i pregària a Medjugorje. Això és un fet significatiu que inspirarà a aquells que busquen el final de totes aquestes guerres mortals, especialment l’abús sexual que destrueix tantes vides innocents i desfigura el rostre de l’Església.

Al començament de la guerra dels Balcans (primavera de 1992), per accelerar el final de la guerra, el pare Slavko va començar el seu primer “Recés de dejuni i pregària” (5 dies de pa i aigua) amb 20 participants, principalment joves.

El darrer dia van convidar a la Marija Pavlovic a resar el Rosari amb ells en el moment de l’aparició, i el pare Slavko va suggerir que la vident li preguntés a la Gospa si tenia un missatge per a ells. El missatge rebut va ser: “Oh, estimats meus! Que fàcil seria per a mi aturar totes les guerres, si pogués trobar més persones que dejunen i preguen com ho feu vosaltres ara!”. Clar com l’aigua (Veure PS2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. El meu proper Directe en francès sobre el missatge del dia 2 serà el 3 de desembre a les 9 pm. EL podreu veure a:

Medjugorje : Direct du 3 novembre 2018

Benvolguda Gospa, ets el pilar ferm de la fe en les tempestes més violentes, així que ens refugiem sota el teu mantell matern. Si us plau, ajuda’ns a renovar els teus missatges a les nostres vides, ja que ets com la portaveu de qui té les paraules de vida eterna!

Germana Emmanuel +

PS.1  Communitat Nuovi Orizzonti, www.nuoviorizzonti.org

– https://youtu.be/-UHK2vKcQjE

– https://www.youtube.com/watch?v=q5kLRX-F070

PS2.“Realment el millor llibre de la Germana Emmanuel!”

Scandalous Mercy: When God Goes Beyond The Boundaries

 

PS3. Seguiu el programa de la parròquia a: http://www.centremedjugorje.org/

PS4. Podeu fer una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a casa. Al lloc www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje.

PS5. Els vostres fills petits de vegades diuen paraules boniques i innocents. Envieu-nos-les i estarem encantats de compartir-les en aquest informe. Jesús va dir: “El Regne de Déu pertany als fills i als qui s’hi assemblen”. Alegrem-nos amb les paraules que parlen dels seus cors purs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mireu aquest vídeo tan bonic (7’), és una simple pregària a la tomba de Fr. Slavko en francès:

Prière sur la tombe du Père Slavko

PS 6. No us perdeu aquest fabulós DVD: « Apparition Hill ».

Disponible a: http://apparitionhill.org/store/

PS 7. Les nostres properes missions – Els fruits de les quals depenen molt de la vostra intercessió: Argentina, Uruguai i Xile els propers dies. Xina l’any que ve, Si Déu vol.

PS 8. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje, a: http://medjugorje.hr/en/live-streaming/

PS 9. Escriviu una carta a la Mare de Déu! Envieu-la a “Reina de la Pau”, BP 2157, F – 06103 Nice cedex, France. La lliurarem a un dels vidents, i Maria us respondrà en oració.