22 d’octubre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Festa de Sant Joan Pau II

1. El 2 d’octubre de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava rodejada d’una gran quantitat de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, us convido a ser valents, a no defallir, perquè el bé més petit i el signe d’amor més petit vencen sobre el mal, que cada vegada és més visible. Fills meus, escolteu-me, a fi que el bé predomini, que pugueu conèixer l’amor del meu Fill. Aquesta és la felicitat més gran: sentir-se abraçat pel meu Fill. Ell que estima l’ànima, Ell que s’ha donat per vosaltres i que es lliura novament en l’Eucaristia, Ell que té paraules de vida eterna. Conèixer el seu amor, seguir les seves petjades, vol dir tenir una vida espiritual rica. Aquesta riquesa dóna bons sentiments i veu l’amor i la bellesa per tot arreu. Apòstols del meu amor, fills meus, vosaltres sou com raigs del sol que, amb l’escalfor de l’amor del meu Fill, doneu escalf al vostre voltant. Fills meus, el món necessita apòstols de l’amor, el món té molta necessitat de pregària, però d’aquelles expressades amb el cor i amb l’ànima i no només pronunciades amb els llavis.
Fills meus, cerqueu la santedat, però amb humilitat; la humilitat que permet al meu Fill fer, a través vostre, allò que Ell desitja. Fills meus, les vostres pregàries, les vostres paraules, els vostres pensaments i obres, obren o tanquen la porta del Regne del Cel. El meu Fill us ha mostrat el camí i us ha donat l’esperança. Jo us consolo i us encoratjo. Perquè jo, fills meus, vaig conèixer el dolor, però tenia fe i esperança. Ara tinc la recompensa de la vida al Regne del meu Fill. Per tant, escolteu-me: tingueu coratge, no defalliu! Us en dono gràcies”.

Vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=f4vL6D8CY0Q

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. L’11 d’octubre, l’Ivan va compartir amb els sacerdots presents a la seva capella durant l’aparició privada que la Mare de Déu estava “preocupada”. Com a bona mare que és, podem imaginar el dolor que experimenta davant els escàndols que succeeixen en el si mateix de l’Església i que involucren a tants innocents. És per això que és urgent respondre a la crida del Papa a pregar diàriament el rosari durant tot el mes d’octubre i en finalitzar cada missa recitar l’oració a Sant Miquel Arcàngel i la de la Mare de Déu per obtenir la seva protecció (Veure PS 2). Però aquesta iniciativa és tan bona que la volem prolongar més enllà del mes d’octubre. Durant tot l’any! Perquè el mal treballa sempre, no fa mai vacances!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Es parla molt del mal que passa al món i també a l’Església… Es parla molt del tema i freqüentment no se sap com aturar-lo; ens sentim massa petits davant de Goliat. A Fàtima, la nostra Mare del Cel no només ha profetitzat sinó que també ens ha donat un consell preciós per vèncer el mal, especialment a través de la Consagració al seu Cor Immaculat. Avui en dia els que estan més amenaçats i corren més perill són els nostres nens.

Amb la Consagració tenim una arma molt eficaç per a protegir-los. Sabem que, a través de la Consagració, ens lliurem completament a la Mare de Déu Santíssima per pertànyer-li per sempre, sense cap reserva. I així Ella ens condueix a Jesús. Però hi ha un altre aspecte que oblidem sovint i que és l’aspecte més bonic de la Consagració. Podem comparar la Consagració amb el cordó umbilical dels nens no-nascuts. Quan els nens estan en el si matern ho reben tot de les seves mares i això els permet viure i créixer. Passa el mateix en la vida espiritual: quan ens consagrem a la Mare de Déu Santíssima, Ella ens dóna tot el que necessitem per al nostre creixement espiritual, i entrem per tant en una veritable comunió de vida i d’amor amb Ella. Però perquè això pugui produir-se de la millor manera, hem d’acceptar dependre d’Ella enterament. Aquesta és la clau que li permet donar-nos el seu Cor. D’allí endavant el mal ja no pot arribar. Quan fem l’experiència d’aquesta realitat i la comuniquem als nostres fills, sobretot mitjançant el nostre exemple, ja no tenim por per ells. Recordem que a Fàtima la Mare de Déu va prometre: “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà”. Ja podem experimentar aquest triomf en les nostres pròpies vides, consagrant-nos a Ella, depenent en tot d’Ella. O sigui, com més li pertanyem veritablement, més Ella ens pertany. Ens convertim en la seva presència vivent, d’alguna manera en l’extensió del seu Cor.

Recentment una família em va demanar que escrivís una oració de consagració per a una nena que havien de batejar. Vaig pensar que seria bo compartir-la aquí perquè aquest text podria servir com a exemple per a tots els pares que encara no hagin consagrat als seus fills. Evidentment, cada família pot modificar-la com millor li sembli (veure el PS 1 per a una altra fórmula).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Consagració d’una nena a l’Immaculat Cor de María: Mare de DéuSantíssima,som aquí per presentar-te la nostra filla Verònica, aquesta meravellosa criatura que el Creador ens ha donat i confiat. Ja eres amb ella al ventre de la seva mare! Saps quantes vegades t’hem implorat perquè arribi en bona salut fins al final de l’embaràs. Ens has concedit aquesta victòria i ara viu. T’agraïm aquest miracle des del més profund del nostre cor!
Ara, molt estimada Mare del Cel, et demanem que posis la teva mirada sobre aquesta petita que et presentem amb tanta gratitud. Ella ja et pertany completament, però avui volem particularment consagrar-la al teu Cor Immaculat perquè tot el seu ésser es pugui assemblar a tu.
Oh Santa Mare de Déu, et preguem que toquis els seus ulls perquè puguin meravellar i reconèixer Jesús en els altres; toca les seves orelles perquè puguin escoltar la veu del Bon Pastor i seguir-la; toca les seves mans perquè puguin acaronar els cors desesperats, fer el bé i realitzar obres de misericòrdia; toca els seus peus perquè puguin conduir-la allà on Déu la cridi; toca el seu cap perquè els seus pensaments siguin sempre del grat de Jesús; toca tot el seu cos perquè sigui sempre el temple de l’Esperit Sant, pur i bell; toca la seva ànima perquè sigui sempre el tabernacle del Déu Viu; toca el seu cor perquè desbordi més i més en ell l’Esperit d’amor per tal que pugui consolar, il·luminar i donar esperança a aquest món tan privat d’amor.
Santa Teresina de l’Infant Jesús deia: “El tresor de la mare li pertany al fill”. Et preguem que la Verònica pugui gaudir de totes les virtuts, especialment de la de la humilitat, de la puresa de cor i de la misericòrdia. I que nosaltres, els seus pares, puguem ajudar-la per mitjà del nostre exemple.
Oh Mare Immaculada, tingues-la sempre entre els teus braços, contra el teu Cor tendre, emparada sota el teu mantell maternal perquè estigui protegida de tot mal i de totes les trampes de l’Enemic.
Oh Advocada nostra, allunya d’ella les pors i les angoixes que provinguin del Maligne. Tu que ets la Reina dels Àngels, envolta-de legions d’àngels i ajuda-la a seguir les seves inspiracions perquè camini sempre pel bell sender de la santedat que Déu ha preparat per a ella. Et demanem que la facis una santa! Amb tota confiança et demanem que l’ajudis a realitzar plenament i en pau el bell projecte que Déu ha concebut per a ella en la seva bogeria d’amor quan la va crear. Que ella es converteixi en la seva consolació.
Molt estimada Mare, causa de la nostra alegria, et consagrem la Verònica i t’agraïm per endavant que la condueixis a Jesús, dia rere dia, fins al moment beneït quan, agafada de la mà, sigui digna d’entrar a la benaurança eterna. (Es pot acabar amb el Magnificat).

5. Una noticia excel·lent: El govern hongarès va prohibir l’ensenyament de la teoria de gènere a les universitats del país. Aquesta disciplina ja no s’ensenya. El primer ministre, Víktor Orban, ha tingut la valentia de combatre la “bogeria del Gènere” les conseqüències de la qual estan destruint a tants nens i joves en els països occidentals. Preguem per tots aquells que es decideixen per Crist tot i la persecució que els espera per defensar la veritat.

Vegeu: https://www.dw.com/en/ hungarys-university-ban-on- gender-studies-heats-up- culture-war/a-45944422

Fa uns anys, el govern noruec va decidir suprimir el finançament públic a favor de l’Institut Noruec sobre els estudis de gènere de la Universitat d’Oslo. En efecte, es va comprovar la seva manca de fonament en el pla científic. Es pot veure el següent documental:

https://www.youtube.com/watch? v=hQYiub1hkSw

La paradoxa noruega: La teoria de gènere (en noruec, subtitulat en francès). També al Perú s’ha guanyat la batalla contra la ideologia de gènere.

https://drive.google.com/open? id= 1nnM390CT5DuajSFwj4QIeUq7uVSaP P0z

6. Al setembrevaig estar a Castellanza (Itàlia), on em van operar del maluc, perquè ja gairebé no podia caminar. Ara tinc una pròtesi i els dolors a les cames han desaparegut! Properament podré pujar com una cabreta pels vessants dels sants turons de Medjugorje! Agraeixo de tot cor a tots els que han pregat per mi; han estat escoltats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Mare de Déu, gràcies per ser aquí amb nosaltres, no som orfes! Volem seguir les teves instruccions i estar veritablement consagrats al teu Cor Immaculat. És difícil, per cert, entrar en una dependència total de Tu, perquè això exigeix una certa mort del nostre ego. Però volem fixar els ulls del nostre cor en l’eternitat i començar a acumular tresors al Cel, tresors que no moren com succeeix amb els de la Terra.

Germana Emmanuel +

PS 1: “Mare de Déu y Mare nostra, consagro la meva persona al teu Cor Immaculat amb tot el que sóc i tot el que posseeixo; et consagro la família i els cercles pròxims. Pren-nos sota la teva protecció maternal, ajuda’ns a vèncer les temptacions que ens impulsen al mal i a conservar l’harmonia entre nosaltres. Que el teu Cor Immaculat sigui el nostre refugi i el camí que ens condueixi a Déu. Ensenya’ns a pregar i a sacrificar-nos per amor a Jesús, per a la conversió dels pecadors i en reparació dels pecats comesos contra el teu Cor Immaculat. Per la teva intercessió i en unió amb el Cor del teu Fill diví, dóna’ns la gràcia de conservar les nostres famílies unides en l’amor. Amén.

PS 2. “Sant Miquel Arcàngel, defensa’ns en la batalla, sigues la nostra empara contra la perversitat i els paranys del dimoni. Reprimeix-lo Déu, t’ho supliquem. I tu, príncep de la Milícia Celestial, llança a l’Infern Satanàs i els altres esperits malignes que caminen dispersos pel món per a la perdició de les ànimes”.

“Sota la teva empara ens acollim, santa Mare de Déu; escolta les nostres pregàries que et demanem per les nostres necessitats i deslliura’ns dels perills, Mare de Déu gloriosa i beneïda”.

PS 3. ‘Sor Emmanuel a l’Argentina i Uruguai a finals de novembre! Tenim l’alegria de anunciar-vos que la Germana Emmanuel tornarà a visitar aquests països uns quants dies. Us donarem més detalls en el proper butlletí.

PS 4. El proper Direct sobre el missatge del 2 serà el 3 de novembre a les 21 (hora francesa, en francès). El del 3 d’octubre es pot escoltar a:
http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3- octobre-2018-2-2/

PS 5. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje.

PS 6. Des de casa vostra, reseu el Rosari a la muntanya de les Aparicions amb la Germana Emmanuel. Us hi espera a http://imedj.net/index.php/ 2016/02/29/chapelet-les- mysteres-douloureux-sur-la- colline/

PS 7. Les nostres properes missions, per a les que necessito la vostra intercessió: Sud-Amèrica al novembre, Espanya al desembre, i si Déu vol, Dubai al gener!

PS 8. Ja és a la venda el nou llibre de la Germana Emmanuel a Argentina: Contemplació dels misteris del Rosari, ampliat amb 10 misteris addicionals: 5 de Compassió i 5 de Misericòrdia.