16 de març de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 de març de 2018, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a al seu hostal en presència d’un grup reduït de gent. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, grans obres ha fet en mi el Pare Celestial, com les fa en tots aquells que tendrament i fidelment l’estimen i el serveixen. Fills meus, el Pare Celestial us estima i és pel seu amor que jo sóc aquí amb vosaltres. Ell us parla, per què no voleu veure’n els signes? Amb Ell tot és més senzill: el dolor, viscut amb Ell, es torna més lleuger perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor, mentre que el dolor sense la fe porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix. Per ventura, no ha estat el meu Fill qui amb el seu dolorós sacrifici ha salvat el món? Com a Mare seva jo estava amb Ell en el dolor i en el sofriment, com ho estic amb tots vosaltres. Fills meus, estic amb vosaltres en la vida: en el dolor, en el sofriment, en la joia i en l’amor. Per això tingueu esperança. L’esperança us fa comprendre que la vida hi és. Fills meus jo us parlo, la meva veu parla a la vostra ànima, el meu Cor parla al vostre cor. Apòstols del meu amor, com us estima el meu Cor matern, quantes coses desitjo ensenyar-vos! Com desitja el meu Cor matern que estigueu complets, i podreu estar-ho només quan en vosaltres l’ànima, el cos i l’amor estiguin units. Us imploro, com a fills meus, que pregueu per l’Església i pels seus servidors, els vostres pastors, per tal que l’Església sigui com el meu Fill la desitja: pura com l’aigua de la font i plena d’amor. Moltes gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=AmibV344-s8

2. Sant Josep a Sicília? El 19 de març vam celebrar la solemnitat del gran Sant Josep. Molts li han ofert una novena d’oració, d’altres una trentena, encomanant les seves intencions més urgents. Una germana de la meva Comunitat em va explicar aquest fet que il·lustra tant la bondat del sant com el seu humor i la seva gran eficàcia.

“Em trobava en una casa de la Comunitat de les Benaurances a Pettineo, a Sicília. Era un antic convent franciscà molt fred i humit. En aquella època érem unes trenta germanes a la casa i vivíem en una pobresa extrema. No teníem cap mena d’ingressos, ni petits ni grans. Solíem tenir molts hostes que venien a pregar amb nosaltres i es quedaven a fer un àpat. Recordo que un dia no teníem absolutament res per menjar. Moltes de nosaltres érem joves i no ens era fàcil calmar la gana. Les superiores sempre ens parlaven de Sant Josep com a pare de la Providència i ens explicaven testimonis preciosos de persones que havien rebut la seva ajuda. Va ser llavors quan les més joves, amb molt fervor vam dir: “Fem una llista de la compra de tot el que necessitem, i també hi afegirem altres coses més supèrflues que ens agradaria menjar” i així ho vam fer. En aquella llista hi havia de tot i per a tots els gustos … fins i tot Nutella i moltes altres coses que realment no eren útils. I amb confiança cega vam col·locar la llista darrere de la imatge de Sant Josep al racó de pregària de la cuina. Cada dia resàvem una oració a Sant Josep. Quina sorpresa vam tenir quan un dia algú va picar a la porta i hi va deixar un pilot de bosses. No ens ho podíem creure! Vam portar les bosses a la taula de la cuina. Al principi no ens gosàvem obrir-les … després una de nosaltres va exclamar: “Agafem la llista que li vam confiar a Sant Josep!” Semblava la recerca del tresor: una germana llegia els productes de la llista i les altres buscàvem a les bosses per veure si els trobàvem. Estàvem meravellades, era com si juguéssim a la tòmbola. No faltava res! Bé, gairebé res …

Recordo la cara d’en Piero, quan la germana va acabar de llegir la llista. Només faltaven els pebrots. No, no pot ser! Sant Josep, t’has descuidat els pebrots? Això no és just! I mentre li expressava els seus retrets per l’absència dels pebrots, des de les escales vam sentir una veu molt coneguda: era la senyora Inès, Déu la tingui a la seva glòria!

La Inés era una senyora ja gran, vídua, que vivia sola a Pettineo i ens venia a visitar sovint. La Inés s’estava queixant en veu alta; es veia que alguna cosa la contrariava. Així que teníem al Piero a la cuina rondinant contra sant Josep i a la Inés a l’escala, molt nerviosa.

“Què passa Inés? Per què està enfadada?”

“I … res! Us portava uns pebrotets en oli i el pot s’ha obert dins de la meva bossa!”

Pobre Inés …! No aconseguia entendre com era que la seva bossa tacada d’oli era per a nosaltres un motiu de festa. No, Sant Josep no s’havia oblidat absolutament de res! Simplement havia tingut el seu propi pla: havia volgut que una altra persona més fóra instrument de la Providència de Déu, la Inés. Volia que ja no fóssim més incrèduls, sinó homes i dones creients!

Sant Josep no va tenir una vida fàcil. El turment de veure a Maria en cinta, després el rebuig de la gent de Betlem, la pobresa extrema de l’estable on va néixer Jesús, la fugida a Egipte i una llarga estada allà com a refugiat polític, sense feina fixa i sense ingressos; Jesús perdut als dotze anys i els tres dies de recerca angoixant … En síntesi, com voleu que aquest home modelat pel sofriment i la humiliació no comprengui les dificultats que vivim a l’actualitat? Tal com diu Maria el 2 de març: “Amb Ell (Jesús) tot és més fàcil: el dolor viscut amb Ell es torna més suportable perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor i sense la fe el dolor porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dos Cardenals per a una missió. La meva assistent i jo acabem de tornar de 4 dies a Riga (Letònia); una missió preciosa amb gent molt acollidora. A l’anada ens vam trobar el Cardenal Schönborn que agafava el mateix vol que nosaltres. Va beneir la nostra missió i després em va comentar unes paraules sobre el seu diàleg amb el Papa Francesc sobre Medjugorje. En realitat, el Papa no ha dit res en particular, però l’opinió personal del Cardenal és la següent: En absència d’una posició oficial per part de Roma, li sembla que “els resultats de la Comissió Ruini, molt elogiada pel Papa el 13 del maig passat, podrien ser interpretats com la posició de l’Església”. Això em sembla molt positiu. No obstant això, seguim pregant amb confiança!

Just abans de deixar Riga, el nostre petit grup va ser rebut pel Cardenal retirat Janis Pujats, que va patir molt a causa del KGB durant la persecució comunista, igual que tots els seus fidels, abans del desmembrament de la Unió Soviètica. Però va saber mantenir-se ferm i eludir els camps de treballs forçats gràcies a les inspiracions de l’Esperit Sant. Va aconseguir crear una impremta clandestina on es van imprimir milers de llibres de pregària. En l’actualitat no viu com un príncep sinó com un pobre, el que ens ha commogut profundament. Ha de pujar 3 pisos sense ascensor per arribar al seu habitatge, i els va baixar per acollir-nos. Va beneir els fruits de la nostra missió.

Vam veure la mà de Déu sobre nosaltres; la benedicció d’un Cardenal abans de la missió i la d’un altre Cardenal per concloure-la!

Gràcies per les vostres pregàries que també ens han acompanyat. Continueu pregant, si us plau!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La pel.lícula amb Jim Caviezel, “Pau, apòstol de Crist” s’estrenarà el 28 de març. Jim Caviezel, protagonista de “La Passió” anuncia el film de Mel Gibson. El seu missatge és totalment medjugorià (de 9.56 a 10.42) amb les 5 pedretes de la Mare de Déu. També parla de Sant Maximilià Kolbe que deia “la indiferència és el pecat més gran del segle XX.” I agrega que també és el pecat més gran del segle XXI”.

Quan els/les “stars” d’aquest món es tornen cristians, és tan meravellós el poder!
https://www.youtube.com/watch? v=e9z-dMQjRBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. No oblidem la Novena Jesús Misericordiós! Comença el Divendres Sant (del 30 de març al 7 d’abril, vigília de la Festa de Jesús Misericordiós) i la Indulgència Plenària de la Festa de la Divina Misericòrdia, el 8 d’abril. Jesús li va dir a Santa Faustina:

“Desitjo que durant aquests nou dies encaminis ànimes fins la font de la meva misericòrdia, perquè allà trobin la fortalesa, el refugi i tota aquelles gràcies que necessitin en les penúries de la vida, i especialment a l’hora de la mort. Cada dia portaràs al meu cor un grup d’ànimes diferents i les submergiràs en l’oceà de la meva misericòrdia i Jo conduiré totes aquestes ànimes a la mansió del meu Pare … Tots els dies imploraràs al meu Pare gràcies per aquestes ànimes en atenció als mèrits de la meva amarga Passió”.

Trobareu la novena a: http://www.devocionario.com/ Jesucrist / misericordia_3.html

“Es concedeix la indulgència plenària, amb les condicions habituals (confessió sacramental, comunió eucarística i pregària per les intencions del Summe Pontífex) al fidel que, en el diumenge segon de Pasqua, anomenat de la Divina Misericòrdia, en qualsevol església o oratori, amb esperit totalment allunyat de l’afecte a tot pecat, fins i tot venial, participi en actes de pietat realitzats en honor de la Divina Misericòrdia, o almenys resi, en presència del Santíssim Sagrament de l’Eucaristia, públicament exposat o conservat en el Sagrari, el Parenostre i el Credo, afegint una invocació piadosa al Senyor Jesús misericordiós (per exemple, Jesús misericordiós, confio en tu)”. (Decret Penitenciària Apostòlica, 2002.06.29)

 

Estimada Gospa, et supliquem, com a regal de Pasqua, revela’ns els secrets de la teva ànima. Com ho feies per conservar la pau al cor enmig dels embats de la teva vida i per fer sempre la voluntat de Déu? Respon-nos a cadascun de nosaltres en la intimitat dels nostres cors perquè qui té la veritable pau del cor ja experimenta el Cel en aquesta Terra!

Germana Emmanuel +

PS 1. El proper Direct en francès serà el 3 de abril a les 21, hora francesa; el del 3 de març es pot veure a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-mars- 2018/

PS 2. La parròquia de Medjugorje convida al 6è Recés Espiritual Internacional per la Vida, del 9 al 12 de maig 2018; al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol i al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018. Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà del 1 al 6 d’agost.

PS 3. Argentina va ser el primer país a reconèixer el Dia dels Drets del Nen per Néixer el 25 de març de 1998. S’hi van sumar després Uruguai, Espanya, Mèxic, Àustria, Eslovàquia, Xile, Equador i Cuba. Aquest 25 de març es realitzarà una marxa multitudinària en defensa de la vida a les 15h, sortint des de Plaça Itàlia cap a la Facultat de Dret de Buenos Aires, marxa que es replicarà en diferents punts del país. La Comissió Episcopal de Comunicació de Laics i Famílies proposa en aquest Diumenge de Rams, coincidint amb el dia de l’Infant per néixer, que en totes les processons de les parròquies del país s’inclogui un gest de compromís per la Vida, utilitzant la frase: VAL TOTA VIDA. Igualment, el dilluns 9 d’abril, festa traslladada de l’Anunciació, resarem el tradicional Rosari per la Vida a la Catedral Primada de Buenos Aires a continuació de la Santa Missa de les 18, davant del Santíssim Sagrament. Convidem a les diferents parròquies, capelles, oratoris i altres associacions de fidels a unir-se en oració en els seus llocs d’origen. Posem la vida dels nens per néixer sota la protecció de la nostra estimada Mare, la Mare de Déu.

Link per descarregar els cartells de VALE TODA VIDA:

 

 

 

 

 

 

https://drive.google.com/open? id= 1SbKYMiNHLa3m9FW2nWKfXRW6f7QVn jNd

PS 6. El fruit de les nostres poperes missions depèn de la pregària de tots vosaltres, estimats fills de Medjugorje. França al juny, Indonesia i Xina el juliol i Espanya al setembre, si Déu vol.

PS 7 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com  – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com  – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com  – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com  Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com  Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 8 – Tant La Pau tindrà l’última paraula com Escandalosa Misericòrdia estan disponibles en e-book (Euro 4,28) i en versió “print on demand” (Euro 12,48) a www.amazon.it

PS 9 –També pot adquirir-se per Mercado Libre, igual que El poder desconegut del dejuni, https://perfil. mercadolibre.com.ar/EDITMATER

PS 10 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centromedjugorje.org/