12 de juny de 2018, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 2 de juny de 2018 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, us convido a acollir les meves paraules amb senzillesa de cor, paraules que us dono com a mare per tal que pugueu emprendre el camí de la llum plena, de la puresa, de l’amor únic del meu Fill, home i Déu. Una joia, una llum que no es pot descriure amb paraules humanes, penetrarà la vostra ànima i la pau i l’amor del meu Fill us envairan. Això és el que  desitjo per a tots els meus fills. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, vosaltres que sabeu estimar i perdonar, vosaltres que no jutgeu, vosaltres que jo encoratjo, sigueu un exemple per a tots aquells que no van pel camí de la llum i de l’amor, o que se n’han desviat. Mostreu-los la veritat amb la vostra vida. Mostreu-los l’amor, perquè l’amor supera totes les dificultats, i tots els meus fills tenen set d’amor. La vostra unió en l’amor és un regal per al meu Fill i per a mi. Però, fills meus, recordeu que estimar vol dir desitjar el bé al proïsme i la conversió de la seva ànima. Mentre us miro reunits al meu voltant, el meu Cor està trist perquè veig molt poc amor fratern, molt poc amor misericordiós. Fills meus, l’Eucaristia és el meu Fill viu enmig vostre. Les seves paraules us ajudaran a comprendre, perquè la seva Paraula és vida, la seva Paraula fa que l’ànima respiri, la seva Paraula fa conèixer l’amor. Estimats fills, novament us demano com a mare que desitja el bé dels seus fills, que estimeu els vostres pastors i que pregueu per ells. Moltes gràcies!”

Podeu veure l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=UdAY-e6oE_g

2.   La Mirjana no es troba bé? Molts pelegrins s’han adonat que la Mirjana sembla patir amb dolor quan espera l’aparició de Maria el matí del dia 2. Podem veure que s’esforça per estar dreta; en realitat té problemes d’esquena que li causen un gran dolor i dificulten que s’agenolli. És impensable que rebi la visita de la Mare de Déu dreta o asseguda, per tant s’obliga a agenollonar-se i això explica la seva incomoditat. També la nit anterior al dia 2 la passa fent pregària, fet que també explica la seva cara cansada. Però, quina il·luminació quan la Mare de Déu se li apareix! Ja no sent patiment ni dolors al cos durant l’èxtasi, perquè es transporta a un altre món i es converteix a les realitats externes. Quan l’èxtasi acaba i torna a aquest món, sent novament el dolor i les debilitats físiques en el seu cos, i el Miki li dóna un tros de paper perquè pugui escriure el missatge.

3.   Un Directe excepcional? El 26 de juny a les 9:00 pm parlaré sobre el missatge del 25 de juny, perquè aquest dia celebrarem el 37è aniversari de les aparicions. Aquest aniversari estarà marcat per una gran alegria, ja que el 31 de maig el Papa Francesc va nomenar Ms. Hoser com a Visitant Apostòlic de Medjugorje.

Aquest és un punt d’inflexió extraordinari en la història de Medjugorje. La missió del bisbe serà ajudar en les necessitats pastorals dels pelegrins que visiten la parròquia franciscana de Medjugorje. (Vegeu PS2 per al document oficial del Vaticà).

4.   El Seu cor està trist? No és la primera vegada que la Mare de Déu s’ha mostrat trista quan ens mira. Què veu? O millor dit, què no veu? Com a Mare del Creador, coneix l’esplendor de la santedat a la qual tothom està cridat. També veu avui les nostres eleccions i la senzillesa amb què ens deixem atrapar per les trampes del maligne, que ens vol destruir. Ella ens diu: “Fills meus, us vull reunir a tots sota el meu mantell matern, per protegir-vos dels atacs de Satanàs”.

Quin és el mantell matern sota el qual la Mare de Déu ens convida? És el que va rebre en l’Anunciació quan l’àngel Gabriel li va dir: “L’Esperit Sant us eclipsarà”. Aquest “eclipsi” de l’Esperit Sant no l’ha deixat mai. Per això, les fletxes enverinades del mal no podrien travessar-la, ja que l’Esperit Sant mateix la protegeix. És per això que els que viuen sota el mantell de Maria també estan protegits.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si avui Maria està trista és perquè somia amb comunicar-nos tot l’amor que flueix del seu Immaculat Cor; Ella veu tot l’amor que podríem compartir entre nosaltres, els seus fills, i que no vivim perquè estem fora d’aquest mantell, lluny del seu cor … Com a resultat, ens exposem al buit interior i a moltes tribulacions innecessàries. Totes les mares ho entenen molt bé.

Per assegurar-nos de viure sota el mantell matern de Maria, el camí és senzill i tenim el privilegi de poder-lo fer: només ens cal conèixer, meditar i viure els seus missatges amb tot el cor. En altres paraules, viure l’Evangeli del seu Fill, ara tornat a explicat per Ella, per al nostre temps.

5.   Irlanda cedeix! Com la majoria de països europeus, amb l’excepció de Polònia, Malta i Xipre, el 25 de maig la majoria dels votants d’Irlanda van fer la seva elecció a favor de la cultura de la mort, fent que l’avortament sigui legal. Sorgeixen dubtes sobre si el referèndum es va dur a terme de forma equitativa i s’han produït algunes queixes. Una queixa és que alguns grups de persones no van poder votar, sobretot convents i gent gran. Aquest resultat no expressa la veu del poble irlandès, sinó que ha de sotmetre’s a les conseqüències fins al triomf del Cor Immaculat, quan els cors de tothom s’il·luminin. La cultura de la mort, per molt que els seus partidaris la festegin, mai no atraurà la benedicció de Déu sobre un país ni la pau en el cor dels qui hi viuen.

Però cal admirar la generositat de tants irlandesos que van pregar i dejunar amb tant de fervor durant els mesos anteriors a la votació. El xoc que van rebre després de veure la trista victòria de la cultura de la mort va provocar una bella reacció: van continuar pregant, però aquesta vegada com a reparació pels avortaments realitzats avui dia i els que vindran en el futur. Tal com va dir la nostra Mare el 18 de març en el seu missatge anual a la Mirjana, “estimats fills, la vostra batalla és difícil, però encara ho serà més”.

Benvolguts amics irlandesos, no renuncieu a l’esperança, la victòria ja està guanyada per Aquella que aixafa el cap de la serp amb el seu taló. Tingueu paciència, perquè després de noves proves que oferiu a Déu per a aquells que encara no han conegut l’amor de Déu, veureu que Jesús era, és i serà al vostre vaixell i que no s’enfonsarà. Al contrari, agafareu molts peixos a les vostres xarxes.

Una nota reconfortant: a Portugal, la llei a favor de l’eutanàsia va ser rebutjada pel Parlament.

6.   La Vicka va trobar-se amb Mns. Peric durant la visita que aquest va fer al poble de Krehin Gradac, on la Vicka viu amb la seva família. El bisbe de Mostar acabava de donar el sagrament de la Confirmació als nens; entre ells hi havia els fills de la Vicka. Una reunió providencial ja que Mns. Peric es retirarà en els pròxims mesos. Continuem pregant per ell!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Després de la interrupció de l’estiu durant el juliol i l’agost, el meu proper Live in French sobre el missatge del dia 2, serà el 3 de setembre a les 9:00 pm. El live del 3 de juny es pot trobar a:

http://www.enfantsdemedjugorje.fr/medjugorje-direct-du-3-juin-2018/

Estimada Gospa, encara estem fent la novena anterior a l’Aniversari de les Aparicions, així que et demanem que ens inspiris quin regal t’agradaria rebre de nosaltres. Com podem agrair els 37 anys d’aparicions ?! No ens abandonis!

Germana Emmanuel +

PD1. El 4 de juny, l’Iván va rebre l’aparició nocturna al Podbrdo i la Mare de Déu va renovar per a nosaltres aquesta crida: “També avui, voldria cridar-vos a pregar pels meus plans, especialment durant aquest temps, els plans que desitjo realitzar amb la meva vinguda i a través de la vostra acollida. De manera especial, estimats fills, vull animar-vos a pregar per la família i per la joventut. Pregueu i sigueu incansables en la pregària. Intercedeixo per tots vosaltres davant el meu Fill “.

El 15 de juny, va dir a través d’Ivan: “Estimats fills, també avui de manera especial desitjo convidar-vos a l’Eucaristia. Que la Missa estigui el centre de la vostra vida. En particular, estimats fills, que l’Eucaristia estigui al centre de la vostra família: la família ha de participar a la Santa Missa i donar glòria a Déu. Jesús ha de ser el centre de la vostra vida. Per això, estimats fills, pregueu; renoveu la pregària en família i camineu cap a Jesús… “

PD2 Comunicat de l’Oficina de Premsa:

Nomenament del Visitant Apostòlic Especial per a la parròquia de Medjugorje, 31.05.2018

El 31 de maig de 2018 el Sant Pare ha nomenat S.E. Mons. Henryk Hoser, S.A.C., arquebisbe-bisbe emèrit de Varsovia-Praga (Polònia), Visitador Apostòlic amb caràcter especial per a la parròquia de Medjugorje, per un temps indeterminat i ad nutum Sanctae Sedis.

Es tracta d’un encàrrec exclusivament pastoral, en continuïtat amb la missió de l’enviat especial de la Santa Seu a la parròquia de Medjugorje, confiat a Mons. Hoser l’11 de febrer de 2017 i completat per ell en els últims mesos.

La missió del Visitant Apostòlic té la finalitat d’assegurar un acompanyament estable i continuat de la comunitat parroquial de Medjugorje i dels fidels que van allí en peregrinació, les necessitats del qual requereixen una atenció particular.

Vegeu la noticia: http://press.vatican.va/content/salastampa/it/bollettino/pubblico/2018/05/31/0399/00875.html

PS 3 El llibre “Escandalosa misericòrdia”

Sens dubte, el millor llibre de la Germana Emmanuel

PD 4 Les nostres properes missions, el fruit de les quals depèn de les vostres pregàries! Al juliol a Indonesia i Àsia, Espanya al setembre, Itàlia a l’octubre i Argentina al novembre. Agraïm les vostres pregàries!

PD5. Agraïm a Déu pel nostre estimat amic i extraordinari deixeble de Crist, Myles Dempsey, fundador de la conferència New Dawn i un gran portaveu del CCR, que se’n va anar a la Casa del Pare el 13 de juny. Que Déu ens doni més testimonis com ell! Déu el beneeixi!

PD6. La parròquia de Medjugorje ens convida al 23è Recés Internacional per als Sacerdots del 2 al 7 de juliol, i al 19è Recés per a parelles casades, del 7 al 10 de novembre.

El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost, si us plau, apunteu-vos amb les vostres organitzacions locals.

PD7. Seguiu el programa nocturn de la parròquia de Medjugorje, traduït a tots els idiomes. Vegeu el lloc de la parròquia a:

http://www.centremedjugorje.org/