15 d’abril de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2018 (Aniversari del naixement de Joan Pau II en el Cel) la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava sota un bonic sol primaveral. Després, va transmetre aquest missatge que la nostra Mare ens dirigeix a tots:

 “Estimats fills, gràcies al gran amor del Pare Celestial, jo estic amb vosaltres com a Mare vostra i vosaltres esteu amb mi com a fills meus, com a apòstols del meu amor que contínuament reuneixo al voltant meu. Fills meus, vosaltres sou els qui, amb la pregària, us heu de lliurar totalment al meu Fill per tal que ja no sigueu vosaltres sinó el meu Fill que viu en vosaltres, de manera que tots aquells que no coneixen el meu Fill el vegin en vosaltres i desitgin conèixer-lo. Pregueu perquè en vosaltres hi vegin bondat i una humilitat determinada, disponibilitat per servir els altres; que vegin en vosaltres com viviu amb el cor la vostra vocació en aquest món, en comunió amb el meu Fill. Que vegin en vosaltres dolcesa, tendresa i amor envers el meu Fill, així com envers els vostres germans i germanes. Apòstols del meu amor, cal que pregueu molt i que purifiqueu els vostres cors, de manera que vosaltres sigueu els primers a caminar pel camí del meu Fill. Cal que estigueu units en la comunió que prové del meu Fill, a fi que els meus fills que no coneixen el meu Fill reconeguin la comunió d’amor i desitgin caminar pel camí de la vida, pel camí de la unitat amb el meu Fill. Moltes gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=ESztVtaJY20

2. La Vicka a Loreto

Fa un temps, la Vicka va ser amb una desena d’amigues al santuari marià de Loreto. Era al voltant de les 14h i la Basílica estava gairebé deserta. Va poder pregar pausadament a la que es considera com “la Casa de Maria” transportada pels àngels des de Natzaret a Itàlia. A una de les seves amigues, la Gemma, li va cridar l’atenció que la Vicka somrient girés el cap cap a la dreta i cap a l’esquerra i que tingués aquest comportament completament inusual mentre pregava. Intrigada, quan van sortir de la Basílica li va preguntar: “Per què movies el cap d’aquesta manera?”

“És que la Mare de Déu ha vingut i com que anava caminant per l’estança, jo la seguia amb els ulls”. La Gemma esglaiada li va preguntar “Vols dir que Ella caminava entre nosaltres?

“Sí, li va respondre la Vicka. És normal, era a casa seva!”

Vivim realment un temps de gràcia! Quina alegria saber que la nostra Mare del Cel està tan a prop i és tan tendra, tan normal, tan humana, i alhora tan divina! “Tot i que encara no tenim la felicitat de veure-la amb els nostres ulls, ara podem gaudir d’aquesta benaurança:” feliços aquells que creuen sense haver vist”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. La caritat fa miracles

Isabel Margarita Rojas Leiva, de Xile, és laica consagrada xilena i pertany a la comunitat naixent anomenada Missioneres Laiques Consagrades en l’Esperit Sant. Ha rebut un carisma especial d’intercessió per a la sanació de ferides del cor i es dedica a donar recessos de sanació interior arreu del món durant tot l’any. En una de les seves missions a Espanya, va compartir el següent testimoni:

“Una vegada, vaig ser enviada per primera vegada pel meu Bisbe a una presó de joves. En una reunió amb els nois, vaig començar a tocar la guitarra. Tots es van anar acostant, formant un cercle al meu voltant unint-se a les cançons, excepte un noi que va romandre tota l’estona en un racó. Quan vam acabar vaig voler aproximar-me a ell, però només em vaig acostar una mica, em va deixar anar:

– No s’acosti!

En veure la meva sorpresa, va repetir:

– No s’acosti perquè jo sóc dolent.

I em va mostrar el tatuatge de Satanàs que li cobria l’esquena. En aquell moment, se’m va acudir preguntar-li:

– Una cosa: Quan va ser l’última vegada que et la teva mare et va abraçar?

– No ho va fer mai- va respondre. I es va posar a plorar.

– Em deixes que ho faci jo?

No sé per què li vaig dir això perquè més aviat em repugnava fer-ho, però el vaig abraçar. Després vam estar parlant una estona llarga sobre l’amor de Déu. Quan ens acomiadàvem, em va dir:

– Si és veritat que vostè m’estima, regali’m la creu que porta penjada al coll.

He de reconèixer que aquesta petició em va fer una punxada al cor. Aquest crucifix tenia un gran valor sentimental per a mi ja que era l’últim record que conservava de la meva mare difunta. Però vaig sentir en el meu cor que Déu em demanava aquest sacrifici, així que vaig respirar a fons i li vaig dir:

– T’estimo. Pren-la.

No vaig tornar a saber mai més res d’aquell noi. Al cap de set anys me’l vaig trobar arran d’una altra missió que jo estava fent. Ja havia sortit de la presó. Amb un rostre transfigurat i radiant d’alegria, es va acostar i em va dir:

– Se’n recorda de mi, Isabel? Ens vam veure a la presó. Vostè em va regalar aquesta creu. Em vaig batejar i ara pertanyo a l’Església i he rebut els sagraments.

No podria descriure el goig que vaig sentir en aquell moment; vaig comprendre que la Misericòrdia de Déu era infinita. Els miracles passen quan ens obrim a Ella i ens lliurem sense mesura”.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La Pentecosta en el món el 20 de maig!

Cada vegada estem més esglaiats en comprovar fins a quin punt l’esperit del mal està obrant al món. El parany consistiria a confeccionar una impressionant llista de totes les actuacions de Satanàs en els diferents sectors de la societat. Això faria que se sentís orgullós dels seus èxits! El que hem de fer, tal com va fer la petita Mariam de Betlem, és doblar la nostra pregària i invocar l’Esperit Sant amb força, amb fervor. No només per mantenir el cap fora de l’aigua, sinó per caminar amb decisió pel camí de la santedat que ens assenyala la Mare de Déu des de fa gairebé 37 anys.

La venerable Marthe Robin (1902-1981), mística francesa que va viure la Passió de Crist cada setmana durant 50 anys, va profetitzar una “nova Pentecosta d’amor” sobre el món. I l’Esperit Sant busca voluntaris per accelerar aquest Pentecosta d’amor i disminuir així el temps en què Satanàs creu que tot li està permès i provoca terribles sofriments. Està al nostre abast! Hi ha moltes invocacions a l’Esperit Sant; cadascú de nosaltres pot triar la que més li agradi, als llocs religiosos d’Internet.

Heus-ne aquí una que s’ha pregat durant generacions i que és bo recitar davant dels tsunamis del mal.

Vine Esperit Sant i envia des del Cel un raig de la teva llum; vine Pare dels pobres, vine a donar-nos els teus dons, vine a donar-nos la teva llum.

Consolador ple de bondat, dolç hoste de l’ànima, suau alleujament per a l’home.

Descans a la feina, temprança en les passions, alegria en el nostre plor.

Penetra amb la teva santa llum en el més íntim del cor dels teus fidels.

Sense la teva ajuda divina no hi ha res en l’home, res que sigui innocent.

Renta les nostres taques, rega la nostra aridesa, cura les nostres ferides.

Suavitza la nostra duresa, encén la nostra fredor, corregeix els nostres desviaments.

Concedeix als teus fidels que confien en tu els teus set dons sagrats.

Premia la nostra virtut, salva les nostres ànimes i dóna’ns l’eterna alegria.

Amen.

Estimada Gospa, prega per nosaltres més que mai! Atreu cap a nosaltres l’Esperit Sant que omple tot el pensament! El mal ens intenta sotmetre però Tu ets aquí … És l’hora de la perseverança dels sants. Acull-nos sota el teu mantell maternal perquè amb tu estem segurs!

Germana Emmanuel +

PD 1. Veniu Esperit Sant, ompliu els cors dels vostres fidels i enceneu el foc del vostre amor. Envieu el vostre Esperit i renovareu la cara de la terra.

Oh, Déu, que per la llum de l’Esperit Sant va instruir el cor dels fidels, concediu que pel mateix Esperit Sant puguem ser veritablement savis i gaudim de les vostres consolacions, per mitjà de nostre Senyor Jesucrist, Amén.

PD 2. El Direct de la Germana Emmanuel en francès serà el 3 de maig a les 21h, hora francesa; el del 3 d’abril es pot veure a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-avril- 2018-2/

PD 3. La parròquia de Medjugorje us convida al 6è Recés Espiritual Internacional per la Vida, del 9 al 12 de maig 2018; al 23è Recés Internacional per a sacerdots del 2 al 7 de juliol i al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018. Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic). El Festival de Joves serà de l’1 al 6 d’agost.

PD 4. El fruit de les nostres properes missions depèn de l’oració de tots vosaltres, estimats fills de Medjugorje. França al juny, Indonesia i Xina el juliol i Espanya el setembre, si Déu vol.