Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

9 de desembre de 2013: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de desembre de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una quantitat de pelegrins menys compacta a causa de l’hivern. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, amb amor matern i paciència materna observo el vostre continu deambular i el vostre esgarriament. És per això que sóc amb vosaltres. Desitjo per sobre de tot ajudar-vos a trobar-vos i a conèixer-vos a vosaltres mateixos, per tal que després pugueu entendre i reconèixer tot allò que no us permet conèixer sincerament i amb tot el cor l’amor del Pare Celestial. Fills meus, el Pare es coneix per mitjà de la creu. Per tant, no rebutgeu la creu: amb la meva ajuda busqueu comprendre-la i acollir-la. Quan sigueu capaços d’acceptar la creu, aleshores també comprendreu l’amor del Pare Celestial. Caminareu amb el Meu Fill i amb mi. Us distingireu dels qui no han conegut l’amor del Pare Celestial, dels qui l’escolten però no l’entenen, no caminen amb Ell, no l’han conegut. Desitjo que conegueu la veritat del Meu Fill i que sigueu els meus apòstols; que com a fills de Déu, us poseu per sobre del pensament humà per cercar sempre i en tot novament el pensament de Déu. Fills meus, pregueu i feu dejuni a fi de poder comprendre tot el que us demano. Pregueu pels vostres pastors i anheleu conèixer, en comunió amb ells, l’amor del Pare Celestial. Us en dono gràcies!”

2 – Una pregunta: El Nadal de l’any passat, què succeí d’extraordinari? El 25 de desembre de 2013 la vident Marija se sorprengué molt en veure que durant l’aparició la Santíssima Mare de Déu no va donar cap missatge. Una cosa així no havia succeït mai! Sobretot perquè el dia de Nadal, la Mare de Déu sempre es mostra molt alegre. En canvi va ser el nen Jesús qui va parlar! S’incorporà en els braços de la seva mare i digué amb autoritat: “Jo sóc la vostra pau. Visqueu els meus manaments!” Això ens impacta: un nadó ens ha parlat! Malgrat això, després de fer un sondeig, comprovem que són molt poques les persones que han escoltat amb un cor obert aquest crit que el nen Jesús ens ha dirigit. És una llàstima! Perquè viure els manaments de Déu és guiar-se pel full de ruta que ens porta al Cel i ens porta la pau veritable!

En conseqüència us proposo que li oferim al nen Jesús un regal ben bonic pel seu aniversari aquest any: el de llegir i rellegir els manaments donats a Moisès (i que no tenen data de venciment) i aquells que Jesús ens dóna a l’Evangeli, i que els posem en pràctica (vegeu PS 2). Aquest seria el millor dels regals per agrair-li la seva vinguda als braços de la seva Mare cada Nadal i en cada Eucaristia als nostres cors.

Després, i en consonància amb aquesta paraula divina, fem una bona confessió de les nostres transgressions i pecats per arribar al dia de Nadal amb un cor pur i lleuger. I després, a celebrar-ho amb gran goig!

El Catecisme de l’Església Catòlica dóna unes explicacions molt boniques sobre cada una de les “10 Paraules” totes basades en l’amor, revelades per amor i per a l’amor. “Aquell que m’estima, diu Jesús, és el qui té les meves Paraules i les conserva!”

3 – Amb els preparatius nadalencs, estem temptats d’omplir-nos d’agitació i deixar-nos arrossegar pel corrent del món que ha transformat el Nadal en un gran intercanvi comercial i ens pressiona. Recórrer botigues i centres comercials amb llistes cada vegada més llargues de compres, etc. Molts veuen acostar-se el Nadal amb angoixa a causa dels imperatius imposats per la societat, quan s’hauria de viure el Nadal en la intimitat i la simplicitat de la Sagrada Família, amb els éssers estimats. Per cert, s’ha de saber “festejar”. Jesús era el primer a celebrar degudament les festes, però la festa està feta per a l’home, i no l’home per a la festa!

Avui dia ens podem desanimar, si pensem en els horrors que els nostres dirigents ens imposen a tots els nivells i la crisi que no millora. Per exemple: Bèlgica es disposa a votar l’eutanàsia dels menors! No és un senyal pel qual Déu ens convida a viure aquest Nadal amb Ell de manera cristiana? Nadal és abans que res l’aniversari del naixement del Nen Jesús, que té immensos tresors per oferir-nos. Molt particularment, l’amor a la vida, no ens el perdem!

Conec un ex-satanista que havia participat en xarxes de robatoris de nens després del seu pacte, i no diré res més referent a les seves activitats. Després de nombrosos exorcismes i després de 12 anys d’intensa vida cristiana, em feia malgrat tot, aquesta terrible confidència: “Saps, quan veig en una paret la foto d’un nadó, sento que m’envaeix una onada d’odi. Sí, encara avui! Necessito cert temps per rebutjar-lo i acollir en mi l’amor de Déu per la vida, pels nens”.

L’enemic odia la vida humana de la qual n’està gelós i el seu pla núm. 1 és la destrucció de la família, base de la vida humana. Si aconsegueix pervertir i destruir la família, el niu de la vida creat per Déu, haurà destruït la humanitat i estarà feliç. Però no ho aconseguirà! Per què? Perquè Déu intervé avui com mai abans, especialment a través de la seva Mare, per cridar-nos i mostrar-nos el camí. L’enemic no triomfarà perquè Jesús i Maria ens tenen, sí, a tu i a mi, tots els seus “estimats fills” com diu la Gospa, per viure amb Ells i portar la pau divina allà on hagi desaparegut. “Al final el meu Cor Immaculat triomfarà”. Aquesta és la profecia més bonica de Maria, represa freqüentment a Medjugorje en els missatges. La Mare de Déu agraeix a tots els seus fills als quals els importa el seu triomf i que el persegueixen mitjançant la seva humil fidelitat. Ella compta amb tu i amb mi! Ella ens confia de nou el seu Fill per Nadal, tal com ho va escriure Isaïes: “Un Nen ens ha nascut, un Fill ens ha estat donat” Aquest “ens” es refereix a nosaltres! Estimats germans, estimades germanes, el Nadal és el nostre temps de guariment! El Mal s’esclafarà contra la innocència del Nen Déu! Ens fa falta un Nen per guarir-nos del rebuig del nen, de la vida, de la família humana. Ens cal el Nen Jesús para vèncer en nosaltres la por de la vida i donar-nos vida (veure PS 1)

La Gospa ens convida a preparar el pessebre a les nostres llars a partir dels primers dies d’Advent. D’aquesta manera vivim amb Ella l’espera amorosa i maternal del seu Fill. Ella ens convida també a llegir en família o en comunitat els passatges de les Escriptures que fan referència a aquesta Festa i a compartir-los entre nosaltres (poden agregar-se a la lectura de la Bíblia els relats de la Infància revelats a la Beata Anna Caterina Emmerick. Aquests escrits no s’han de prendre com un nou Evangeli, però poden ajudar a percebre amb més intensitat la vinguda del Messies a Betlem). La Gospa ens convida igualment a donar un pas més en generositat, sobretot amb les persones que estan soles, que pateixen, amb els pobres o els dèbils; sense oblidar que molts rics viuen amb una gran patiment interior. Com diu el nostre papa Francesc: “Hi ha gent que és tan pobre que només té diners!”

4 – Reserveu el vespre del 3 de gener! A les 21 (hora europea) comentaré en directe el missatge del 2 en francès i contestaré a les preguntes per xat.

5 – Prepareu la llista de sants amb anticipació, per designar un company de l’any per a les vostres reunions familiars o grup d’oració.

6 – Sí, el papa ha dit… “La curiositat ens impulsa a voler sentir que el Senyor està aquí o allà; o ens fa dir: ‘Conec un vident que rep cartes, missatges de la Santíssima Mare de Déu’, però la Mare de Déu és Mare!, Ella ens estima a tots! Ella no és una encarregada de Correus que envia missatges cada dia!

Aquestes paraules han provocat dubtes en certes persones. El papa es referia a Medjugorje? No! La resposta és clara: la Gospa no dóna un missatge cada dia. Aquesta paraula no concerneix Medjugorje! Al contrari, podria protegir Medjugorje de determinats rebomboris, ja que són molt nombrosos els falsos vidents que s’infiltren en els grups i donen missatges als qui els busquen.

Estimada Gospa, et preguem ferventment, vine a superar-te amb la teva intercessió en aquest Advent en què la guerra espiritual està en plena virulència. Ningú no ha rebut de Déu el poder i la missió d’esclafar el cap de la serp com tu! Col·loca al teu Fill en els nostres cors, fes que aquest Nadal sigui el més alegre dels Nadals.

Sor Emmanuel +

Nota Bene: En francès. El 3 de desembre a les 21 (hora de Medjugorje) Sor Emmanuel comentarà en directe el missatge del 2 i respondrà a preguntes per xat. Els interessats podeu visualitzar-la entrant a www.enfantsdemedjugorje.fr.

PS 1. Durant la nit de Nadal és el moment en què es produeixen més suïcidis, però també és la nit en què més ànimes deixen el Purgatori per néixer al Cel.

PS 2. Heus aquí els 10 Manaments (Deut 5) El Catecisme de l’Església Catòlica els explica molt bé.

1.”Estimaràs al Senyor el teu Déu amb tot el teu cor, amb tota la teva ànima i amb totes les teves forces” (CIC 2083. “Adoraràs el Senyor el teu Déu, i el serviràs” (CIC 2084)

2. No juris en fals pel nom del Senyor (CIC 2142)

3. Recorda’t de consagrar-me el repòs del dissabte (CIC 2168)

4. Honra al pare i a la mare (CIC 2197)

5. No matis (CIC 2258)

6. No cometis adulteri (CIC 2331)

7. No robis (CIC 2401)

8. No acusis ningú falsament (CIC 2464)

9. No consentis pensaments ni desitjos impurs. (CIC 2514)

10. No desitgis els béns del teu proïsme (CIC 2534)

PS 3.  Prepareu la canastreta amb noms de sants

PS 4. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) o (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel. (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòbil: 098.308.307

15 de novembre de 2013: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de novembre de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava rodejada d’una gran quantitat de pelegrins que eren a Medjugorje per celebrar la festa de Tots Sants. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, de nou us convido maternalment a estimar, a pregar sense parar pel do de l’amor; a estimar el Pare Celestial sobre totes les coses. Quan l’estimareu a Ell, us estimareu a vosaltres mateixos i els vostres germans. Això no es pot separar. El Pare Celestial està en cada persona, estima cada persona i l’anomena a cada una pel seu nom. Fills meus, per això, a través de la pregària, escolteu la voluntat del Pare Celestial, parleu amb Ell, establiu una relació personal amb el Pare, que farà encara més profunda la relació entre vosaltres, la comunitat dels meus fills, dels meus apòstols. Com a Mare desitjo que, per mitjà de l’amor envers el Pare Celestial, us poseu per sobre de les vanitats terrenals i ajudeu els altres perquè a poc a poc coneguin i s’apropin al Pare Celestial. Fills meus, pregueu, pregueu, pregueu pel do de l’amor, perquè l’amor és el Meu Fill. Pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin sempre amor per vosaltres, com l’ha tingut i l’ha mostrat el Meu Fill donant la Seva Vida per la vostra salvació. Moltes gràcies!”

2 – Entre els pelegrins francesos que van arribar per la festa de Tots Sants, ens va visitar el P. Yannik Bonnet, de 80 anys, de la diòcesi de Puy en Velay, anys enrere era enginyer químic, vidu, i ordenat sacerdot el 1999. El seu testimoni ha fet renéixer l’esperança a molts cors. L’abril de 1973, un any abans de la mort del president francès Georges Pompidou (el que va vetar la llei sobre l’avortament, més tard promulgada per Giscard d’Estaing), Yannik va anar a veure la Marthe Robin, la gran mística francesa actualment en procés de beatificació. En aquells temps ell era pare d’una família nombrosa i estava preocupat pel futur dels seus 7 fills.

En el seu últim missatge del dia 2, la Sma. Mare de Déu ens parla del Pare Celestial. La Marthe gaudia d’un profund coneixement del pla de Déu per als pares de la Terra. En aquella època acabava de néixer la 7ª filla d’en Yannik. Per circumstàncies providencials ell va poder dialogar amb la Marthe durant 55 minuts. Comparteixo a continuació alguns punts d’aquella conversa que segueixen sent de molta actualitat.

“Marthe, li preguntà en Yannik, ¿creu que és profitós que els cristians es comprometin a fer política?” (Joan Pau II encara no ho havia explicat amb claredat.)

La Marthe li respongué:

“I tant! Però en el seu cas, no abans de 10 anys!”

“Per què?” li preguntà en Yannik

“Perquè la seva filla acaba de néixer i ella necessita que el seu pare l’estructuri durant 10 anys”

I el P. Yannik afegí: “la Marthe s’esplaià sobre l’educació i el rol patern, que era justament el motiu pel qual l’havia anat a visitar. Amb una gran claredat va parlar sobre la importància del paper del pare que prepara el nen per a la seva autonomia i que l’estructura, mentre que la mare li dóna tot l’amor per estimar la vida. Els nens que no han estat estimats per les seves mares tenen freqüentment grans temptacions suïcides”.

“A dia d’avui els joves no estan estructurats i no poden fer front a les adversitats. Alguns companys meus del seminari de Roma que ja han abandonat el ministeri perquè no han pogut aguantar, eren molt afectius però no estaven estructurats. En els nostres seminaris tenim bons professors però els falta el sentit de la paternitat, i això repercuteix en els joves seminaristes”.

A Medjugorje la Sma. Mare de Déu ens indica el camí del guariment: “Fills meus, escolteu per mitjà de la pregària la voluntat del Pare Celestial. Parleu amb Ell. Establiu una relació personal amb el Pare, que farà encara més profunda la relació entre vosaltres, la comunitat dels meus fills, dels meus apòstols. Desitjo com a Mare que a través de l’amor cap al Pare Celestial us poseu per sobre de les vanitats terrenals i ajudeu els altres a apropar-se a Ell”.

El P. Yannik també ens va compartir el seu diàleg amb la Marthe on ella profetitzà sobre França:

“Marthe, vinc a veure-la perquè la meva setena filla va néixer fa sis mesos i em preocupa moltíssim l’estat del món actual en el qual haig d’educar els meus set fills. Veig que tot s’ensorra i m’angoixa molt pensar que hauré d’educar-los en la situació del món actual”.

“La Marthe em contestà de seguida, amb la seva veueta tan particular”. ‘Però això no és res en comparació amb el que vindrà! No es pot ni imaginar com de gran serà la caiguda!’ Efectivament, ni m’ho imaginava. Ella afegí de seguida: ‘Però ja veurà, la renovació serà extraordinària! Serà com una pilota quan rebota’. Però de seguida corregí: ‘No, rebotarà molt més alt i moltíssim més ràpid que una pilota!’ Continuà parlant-me sobre aquella renovació que produiria moltes conversions i vocacions. Va descriure una França en ple rejoveniment espiritual i també vam parlar sobre el món. El que em sorprenia molt és que pogués parlar de geopolítica amb total desimboltura com si fos el president dels Estats Units. Va ser realment extraordinari!”

“Aprecio molt tots els consells que em va donar aquell dia. Em foren d’una gran utilitat com a laic i més encara com a sacerdot. Crec que ella sabia que un dia jo seria sacerdot. Per exemple, ella em va dir: ‘No es creï problemes! Sigui on sigui, allà on el reclamin, faci el que vostè sap fer, no es compliqui l’existència. Hi ha coses en les quals vostè té molt de talent, d’altres on no en té. Faci allò que pot fer bé; d’aquesta manera no farà tonteries’. Em donava aquest tipus de consells, d’un gran sentit comú. Va ser una trobada extraordinària, com si ens coneguéssim de tota la vida, quan en realitat ens acabàvem de conèixer”.

Gràcies pare Yannik! Tan de bo les seves paraules ens infonguin ànims a tots, i no només als francesos, en aquesta època de tants patiments a tot el món! Que ens impulsin a apressar per mitjà de les nostres pregàries “el rebot de la pilota”, quan els enterradors dels valors cristians siguin o bé il·luminats, o bé ja no causin més mal.

3 – El P .Kevin Scallon, lazarista, que acompanya amb freqüència Sor Briege McKenna en les seves missions, dirigeix meravellosos recessos per a sacerdots a Irlanda i al món sencer. Durant la seva última estada entre nosaltres ens va narrar un fet dolorós: un sacerdot li confià que, amb motiu d’una crisi interior originada per una sobrecàrrega de feina, havia abandonat el sacerdoci:

“Vaig anar a veure el Provincial de la meva congregació per queixar-me. Estava enfonsat de tanta feina i ja no podia més. Li vaig dir que estava pensant en deixar el sacerdoci. I llavors, sense ni tan sols intentar parlar amb mi, ni escoltar-me un minut o intentar ajudar-me, el meu superior em va dir que ho disposaria tot ben ràpid per la meva reducció a l’estat laïcal. En canvi, si m’hagués dedicat una mica de temps, si m’hagués escoltat i hagués considerat la meva situació, estic segur que a dia d’avui continuaria exercint el meu sacerdoci. Ho sé. Continuaria sent un sacerdot!” Quina confidència més dolorosa! I per altra banda no és poc habitual! Oh Senyor, dóna’ns bons pares de família, bons sacerdots i bons bisbes, pares a imatge del Pare Celestial!

Estimada Gospa, gràcies per haver-nos “reclutat” per apressar i viure la renovació de l’Església. Enmig de tantes contradiccions, proves i perills, quina felicitat poder prendre la teva mà de Mare i caminar amb tu amb total seguretat!

Sor Emmanuel +

PS 1. Recentment la conferència episcopal dels Estats Units ha publicat un memoràndum sobre la missió del vident Ivan que difon els missatges de Medjugorje. Aquesta nota declara que no els és permès als clergues ni als fidels participar de les trobades amb l’Ivan organitzades als Estats Units, que deixarien presumir la credibilitat de les aparicions. Aquesta restricció és seriosa. Els nostres amics americans seran beneïts si l’obeeixen. Romanguem en pau! Continuem pregant i dejunant en absoluta confiança que la Mare de Déu durà a terme el seu pla. Els resultats de la comissió sobre Medjugorje estan a mans del papa Francesc. Mentrestant, les peregrinacions privades estan autoritzades, així com disposar de sacerdots que actuïn com acompanyants espirituals per escoltar confessions i impedir que els fidels es desviïn de la fe o de les ensenyances del Magisteri de l’Església.

PS 2. Wayne Weible, periodista luterà convertit al catolicisme arran de les aparicions de Medjugorje, visitarà Argentina del 23 de novembre al 2 de desembre, donarà conferències a Buenos Aires, Carmen de Areco, Trelew, etc. … Al final de la seva estada se sortejarà una nit a Dubrovnik i 7 dies a Medjugorje més el vol Roma/Dubrovnik/Split/Roma (no inclou el vol internacional). Per a més informació consulteu www.peregrinosenlafe.com.ar

PS 3. Blog del P. Bonnet .https://www.saintjosephduweb.com/bonnetblog/ (en francès)

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem en obsequiar els nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) o (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.. (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com – Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy Mòbil: 098.308.307

PS 6. Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes, us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

 

17 d’octubre de 2013, Estimats fills de Medjugorje: lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’octubre de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava rodejada d’una gran multitud de pelegrins. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, us estimo amb amor matern, i amb paciència maternal espero el vostre amor i la vostra unitat. Prego perquè sigueu la comunitat dels fills de Déu, dels meus fills. Prego perquè com a comunitat us vivifiqueu joiosament en la fe i en l’amor del Meu Fill. Fills meus, us reuneixo com a apòstols meus i us ensenyo com donar a conèixer als altres l’amor del meu Fill, com portar-los la Bona Nova, que és el meu Fill. Entregueu-me els vostres cors oberts i purificats i jo els ompliré d’amor cap al meu Fill. El seu amor donarà sentit a la vostra vida i jo caminaré amb vosaltres. Estaré amb vosaltres fins al trobament amb el Pare Celestial. Fills meus, només se salvaran els qui amb amor i fe caminen cap al Pare Celestial. No tingueu por, estic amb vosaltres! Tingueu confiança en els vostres pastors, com en va tenir el meu Fill quan els va elegir, i pregueu perquè tinguin força i amor per guiar-vos. Us en dono gràcies!”

2 – Els sants estan ben vius! Sor Briege McKenna ens ha alegrat amb la seva visita d’uns dies a Medjugorje. L’últim dia era la festivitat de santa Teresa, i ens va relatar un fet molt commovedor que pot ajudar-nos a aprofitar millor l’ajut del Cel, especialment ara que la festivitat de tots Sants s’apropa: “Un dia, va dir, Jesús em va parlar al cor i em deia: “Vés a parlar als sacerdots i als bisbes”. I li vaig respondre “ Senyor, jo no, no puc, tan sols sóc una simple mestra de primària”. Uns mesos després em vaig trobar un jove capellà que em va dir: “ Saps Briege, el Senyor em va posar al cor que et convidés a fer un recés per a sacerdots”. Li vaig contestar: “Segurament no es referia a mi, ho hauràs entès malament, jo sóc una simple mestra de primària”. “No et preocupis, aquests sacerdots són com nens, són molt oberts i carismàtics”. Vaig haver d’animar aquell recés per a uns 60 sacerdots però sense ell, ja que el dia abans havia estat hospitalitzat. Fins aquell dia mai abans no havia parlat a sacerdots. Em vaig encomanar a santa Teresa, i per fer-ho breu, el recés va ser molt beneït.

“Un temps després, un bisbe de Califòrnia, que havia assistit a aquell recés, em va convidar a predicar-ne un altre a San Diego. Em sentia més confiada perquè el Senyor havia treballat molt bé en el meu primer recés. Tan bon punt arribo al segon recés, el monjo trapista que estava al càrrec em va dir: “Et trobaràs amb 50 sacerdots de parròquies, però en veritat no volen estar aquí”. El seu bisbe els ha empès a venir i estan enfadats pel fet que una religiosa dirigeixi el recés i et volen destrossar”. Vaig experimentar un combat interior i vaig dir a Jesús: “ Jo no volia venir, tu m’has portat aquí, fes alguna cosa!”

El dia següent m’esperava una sorpresa: el monjo trapista havia de marxar, i em va encarregar fer totes les conferències. Els horribles pensaments d’aquells sacerdots començaren a desfilar per la meva ment.

M’havia llevat molt aviat, ja havia pregat durant moltes hores. Recordava que al campus hi havia una cova amb una estàtua de santa Teresa, vaig comprar el ciri més gran que vaig trobar i em vaig encomanar a ella: “Escolta santa Teresa, animar aquest recés és per a mi pitjor que anar a l’arena i enfrontar-me als lleons. Si us plau, vine amb mi i ajuda’m a parlar davant d’aquests sacerdots!”

“Quan vaig entrar a la sala de conferències els sacerdots estaven de braços creuats. Manifestaven amb la seva actitud que no estaven gens contents d’estar allà. Malgrat això vaig començar la meva xerrada. Els vaig donar tres xerrades aquell dia i vaig comprendre que els havia conquerit perquè vaig veure en ells una bona transformació.

Després del sopar vaig tornar a la cova encenent una altra espelma a santa Teresa: “Desitjo vivament donar-te les gràcies per haver estat amb mi tot el dia”, li vaig dir. Més tard em vaig trobar amb un “monsenyor” irlandès, que em va dir: “Mai en la meva vida no m’havia assegut a escoltar una monja, estava ple de ressentiment, però aquest matí quan ens has dit que tanquéssim els ulls, no ho he fet, he abaixat el cap un moment, però he aixecat la mirada per veure què estaves fent”. Després em va preguntar: Ets devota de santa Teresa, oi? Saps? jo no tinc visions, però santa Teresa era al teu costat davant nostre quan ens parlaves i m’he adonat que era allà per ajudar-te”.

I Sor Briege continua:

“Això em va ensenyar molt sobre els sants!” Acostumo a explicar aquesta història als pares quan escullen un nom pels seus fills. Els dic: ”Demaneu a aquest sant que li doni al vostre fill els seus propis dons, de manera que aquest fill glorifiqui Jesús tal i com el seu sant patró el glorificava”. Quan un porta el nom d’un sant, al sant li agrada molt acompanyar aquella persona i l’ajuda a realitzar el que ha de fer a la seva vida per arribar a la santedat. Quan invoquem els sants, ells acudeixen a la nostra crida i ens acompanyen”.

Aquest testimoni de Sor Briege, entre tants d’altres que ella guarda en secret, corrobora la invitació urgent que ens fa la Gospa a llegir la vida dels sants i a encomanar-nos a ells. En el terreny espiritual, molts catòlics no utilitzen els mitjans que tenen al seu abast i no aprofiten les immenses gràcies que els ofereixen els escollits del Cel. Per això, abans de la festa de Tots Sants, en lloc de col·leccionar carbasses, submergim-nos en la vida d’algun sant, ja sigui el nostre sant patró o qualsevol altre que escollim, i demanem-li que vingui a ajudar-nos. No es tracta, per descomptat, d’estar a l’espera d’una visió d’un sant com la que va tenir aquell bisbe, però podem estar segurs de la resposta eficaç d’aquell sant, ja que al Cel, els àngels i els sants ens estimen amb el mateix amor de Déu.

3 – Medjugorje a Roma. Tenim una bona notícia! Amb motiu de les jornades marianes del 12 i 13 d’octubre, el Papa Francesc, complint el programa preparat pel papa Benet XVI abans de la seva marxa, ha desitjat convidar els representants de santuaris marians oficialment reconeguts per l’Església (veure PS 2). Paral·lelament, el pare Marinko Sakota, mossèn de Medjugorje, va rebre la invitació de part de Roma per participar en aquestes jornades marianes acompanyat d’una trentena dels seus feligresos. El petit grup va marxar de Medjugorje el 10 d’octubre, parant primer a Loreto, prop d’Ancona. Observem que juntament amb els santuaris marians oficialment reconeguts com Fàtima, Lourdes, Banneux, Guadalupe…, el Papa ha desitjat la presència de representants de Medjugorje!

Medjugorje era l’únic santuari marià no reconegut (o encara no reconegut) entre aquells santuaris de passat gloriós. A més, segons Ivan Ivankovic (empresonat juntament amb el pare Jozo l’agost de 1981 per haver dit que havia vist ballar la creu del Krizevac), el petit grup es va sorprendre molt en veure que els oferien llocs privilegiats a la Plaça de sant Pere, tant el dissabte 12 com el diumenge 13. Efectivament, els nostres amics van gaudir dels millors llocs, darrere dels bisbes i dels  cardenals, bastant a prop del Papa. Encara que això no significa cap reconeixement oficial per part de l’Església, aquesta iniciativa tàcita del Papa pot en canvi ser considerada com un acte significatiu respecte Medjugorje. El “dossier Medjugorje” continua el seu curs, donem-ne gràcies a Déu.

Consulteu el següent enllaç https://www.eclaireursdepaix.com/consecration-vierge-marie.php

Preguem perquè siguin publicats aviat els resultats de la Comissió creada pel Papa Benet XVI per a Medjugorje.

Estimada Gospa, ens vas dir a Fàtima: “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà” Gràcies! Ens estàs anunciant un esdevenir magnífic pel món. T’ho supliquem, afanya’t a aixafar el cap de la Serp i ajuda’ns a apressar el triomf del teu Cor vivint els teus missatges i consagrant-te les nostres vides.

Sor Emmanuel +

PS 1 – Sor Briege McKenna és una religiosa irlandesa dotada d’uns dons particulars,  recorre el món amb permís eclesiàstic per ajudar sacerdots i laics a centrar-se en l’Eucaristia (com el pare Emilià Tardif). Així ha encaminat nombroses ànimes cap a Déu. Jesús li ha confiat els seus sacerdots; i ella té per a ells paraules molt fortes referents a la seva fe i la guarició, tant interior com física. prayer@sisterbriege.com – https://www.sisterbriege.com

PS 2 – Abans de retirar-se, el Papa Benet XVI havia previst confiar de nou el món al Cor Immaculat de Maria amb motiu de l’aniversari de l’última aparició de Maria a Fàtima, el 13 d’octubre. El Papa Francesc ha dut a terme aquest desig del Papa Benet. En realitat, la paraula “Affidamento a Maria” significa més aviat que li ha confiat el món a Maria, com ja ho havia fet el Papa Joan Pau II el 8 d’octubre de 2000.

PS 3Wayne Weible, periodista luterà convertit al catolicisme arran de les aparicions de Medjugorje, visitarà Argentina del 23 del novembre al 2 de desembre. Donarà conferències a Buenos Aires, Carmen de Areco, Trelew, etc… Al final de la seva estada se sortejarà una nit a Dubrovnik i 7 dies a Medjugorje més el vol Roma/Dubrovnik/Split/Roma (no inclou el vol internacional). Per a més informació consulteu https://www.peregrinosenlafe.com.ar

PS 4 – La famosa estàtua de Lourdes que es va tornar fluorescent el 23 de setembre passat a l’habitació on la Vicka rep l’aparició de la ssma. Mare de Déu ha atret molta gent. Uns dies després d’aquest fenomen els franciscans de la parròquia es van endur la imatge per resguardar-la i fer-la examinar. No sabem a dia d’avui quins han estat els resultats d’aquests exàmens. És necessari que romanguem sobris en les nostres declaracions perquè aquesta classe de fenòmens poden tenir diversos orígens. Si bé podria tractar-se d’un signe permès per Déu, també podria ser una distracció per desviar la nostra atenció d’allò essencial.

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem en obsequiar els nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòbil: 098.308.307

13 de setembre de 2013: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de setembre de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició de la Santíssima Mare de Déu a la Creu Blava rodejada d’una immensa quantitat de pelegrins. En acabat la Mirjana va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, us estimo a tots! Tots vosaltres, tots fills meus, tots esteu en el meu Cor. Tots vosaltres teniu el meu amor maternal i desitjo portar-vos a tots al coneixement de l’alegria de Déu. És per això que us crido! Necessito apòstols humils que, amb un cor obert, acceptin la Paraula de Déu i ajudin els altres a fi que, amb la Paraula de Déu, puguin comprendre el sentit de les seves vides. Per fer això, fills meus, heu d’aprendre, per mitjà de la pregària i del dejuni, a escoltar amb el cor i aprendre a sotmetre-us. Heu d’aprendre a apartar de vosaltres tot allò que us allunya de la Paraula de Déu i anhelar només allò que us hi apropa. NO TINGUEU POR, JO ESTIC AQUÍ, NO ESTEU SOLS! Prego l’Esperit Sant perquè us renovi i us enforteixi. Prego l’Esperit Sant perquè, mentre ajudeu els altres, també vosaltres sigueu sanats. Li demano que per mitjà d’Ell sigueu fills de Déu i apòstols meus.” A continuació la Mare de Déu va dir amb gran preocupació: “Per Jesús, pel Meu Fill, estimeu aquells que Ell ha cridat i anheleu només la benedicció d’aquestes mans que Ell ha consagrat. No permeteu que imperi el mal! Us ho repeteixo novament: només amb els vostres pastors el meu Cor triomfarà. No permeteu al mal que us separi dels vostres pastors. Us en dono gràcies!”

2 – Una visita excepcional! Agraeixo molt a aquells de vosaltres que heu contribuït des de fa anys a fer que el nostre jardí sigui acollidor. Llegim a la carta als Hebreus: “No oblideu practicar l’hospitalitat, ja que gràcies a ella alguns, sense saber-ho, allotjaren els àngels” (Hb 3,2). El passat 28 d’agost el Cel ens reservava una gràcia veritablement celestial. Li havia demanat a la vident Marija que rebés l’aparició de la Mare de Déu de les 18.40 h al nostre jardí. La Marija va acceptar i la Mare de Déu va venir aquí, a aquest lloc tan familiar per a tants pelegrins.

L’aparició va ser a prop del gran crucifix blanc. En efecte, per al moment de l’aparició, els vidents sempre escullen agenollar-se davant d’un crucifix i esperar l’aparició de la Mare de Déu. Ella els ha dit que on hi hagi la Creu, també ella hi és present al costat del seu Fill.

Aquell dia, pelegrins de diferents països, llengües i pobles van venir, alguns d’ells amb 4 hores d’antelació (els italians!) per assegurar-se un lloc. El bosquet estava atapeït de gent, com també darrera de la vident Marija, entre ells 25 sacerdots. Vam preparar la vinguda de la Mare de Déu amb cants, rosaris en diverses llengües entre elles l’hebreu, l’àrab, l’hongarès, l’eslovac, etc.

La Marija s’agenollà davant la creu sobre la grava i no sobre la catifa que li havíem preparat. Durant el rés dels 7 Parenostres, Avemaries i Glòries, la Mare de Déu s’aparegué i la veu de la Marija es va deixar de sentir. Un gran silenci ens va embargar a tots. La Gospa va romandre més temps del que és habitual. Cadascú pogué oferir-li una pregària íntima i intensa i tenir una veritable trobada amb la seva Mare del Cel. Hem pregat per tots vosaltres! Les vostres cartes foren col·locades al peu del Crucifix.

Un cop acabada l’aparició, la Marija ens digué: “Quan la Gospa ha arribat, ens ha saludat i ens ha beneït a tots. Li he confiat totes les vostres intencions, necessitats, les vostres famílies, i tots aquells que porteu al cor. Després, la Gospa pregà detingudament sobre nosaltres en la seva llengua materna. Tot seguit va donar aquest missatge: “Estimats fills, pregueu, pregueu, pregueu”.

La vident Marija tenia el rostre seriós, perquè vivim un moment cabdal per la pau a l’Orient Mitjà. Ens ha exhortat a pregar molt més perquè, va dir, la pau ha de començar primer als nostres cors i la nostra conversió personal és la que pot fer avançar la pau entre les nacions. El 28 d’agost, més que un àngel, fou la Mare de Déu i Reina dels àngels que hem acollit a casa. Beneïda sigui per sempre!

Vegeu el link: https://enfantsdemedjugorje.tumblr.com/

3 – Compte! Està circulant per tot arreu un fals missatge que provoca molta agitació. Es tracta d’unes paraules sobre la guerra que la Mare de Déu suposadament hauria dit a l’Ivan. Però no és cert. L’Ivan mateix ho ha desmentit formalment. Li causa un gran disgust que s’utilitzi el seu nom per difondre missatges falsos. Els missatges que l’Ivan difon són verificables, perquè han estat gravats i ben retransmesos. A més, aquest fals missatge circula per Internet des de fa com a mínim uns 5 anys i no ofereix cap novetat.

La Mare de Déu parla de forma molt clara al món cada mes en els seus missatges dels dies 2 i 25. Per què hauria de donar un atre missatge sobre un tema tan cabdal per un altre mitjà? D’altra banda en llegir el fals missatge, salta a la vista que no té l’estil de la Gospa a Medjugorje. Que cadascú de nosaltres rebutgi aquest error, si el rep, perquè només sembra torbació i perjudica Medjugorje per angoixant i alarmista.

Des de fa molt de temps la Mare de Déu ens convida a pregar per la pau als nostres cors, a les nostres famílies i al món. Ens convida també a fer dejuni 2 dies per setmana a pa i aigua, perquè són els mitjans més eficaços contra la guerra. “Només amb el dejuni i la pregària podem impedir les guerres, detenir-les i fins i tot suspendre les lleis naturals” va dir en diferents ocasions.

Estimats germans i germanes no perdem el temps parlant de missatges inexistents que sembren el pànic. Utilitzem-lo millor per lluitar contra la guerra posant en pràctica el que el Cel ens dóna mitjançant Jesús a l’Evangeli i la seva Mare a Medjugorje. És cert que avui dia hi ha temes que urgeixen! Beneïts aquells que sense esperar missatges alarmistes, han pregat i dejunat fidelment per la pau. Beneïts aquells que en trobar-se aquell fals missatge se l’han cregut i s’han posat a pregar i a dejunar. La Gospa ens escolta a tots!

4 – La Vicka ha tornat encantada de la seva peregrinació a Israel. Juntament amb un grup d’uns 650 pelegrins provinents dels 5 continents, va anar per vuitena vegada a Israel. Només arribar, va anar a Natzaret, on va rebre l’aparició de la Mare de Déu, al mateix lloc on “Maria de Natzaret” rebé l’aparició de l’àngel Gabriel que li anunciava que donaria a llum un Fill. Un moment realment commovedor! Després a Milya, Galilea, en presència d’unes 12.000 persones de totes les creences, la Mare de Déu se li tornà a aparèixer. També més tard a Betlem, amb unes 5.000 persones. Aquesta peregrinació fou guiada per Mons. Léonard, cardenal de Bèlgica.

Quan anys enrere la Vicka va anar a Israel, ho va fer d’incògnit. Però aquesta vegada no va poder amagar-se. La seva participació era coneguda molts mesos abans, fet que provocà que augmentés el nombre de pelegrins, també entre les poblacions locals. Segons la Vicka, la Mare de Déu aparegué molt alegre i feliç. No sembla que hagi donat cap missatge en particular, però la gran alegria que manifestà davant de tanta concurrència- cristians, musulmans, jueus, ateus- és un signe molt bonic del seu amor maternal universal. Una intensa pregària per la pau s’ha elevat des dels seus cors.

El 9 de setembre, la Vicka va reprendre amb alegria la seva funció de testimoni davant els nombrosos pelegrins reunits a l’orfenat de Sor Kornelija, el seu lloc de trobada amb els diferents contingents, a prop de casa seva. Preguem perquè la seva salut li permeti continuar amb aquest apostolat durant molt de temps!

Estimada Gospa, Reina de la Pau, gràcies per indicar-nos el camí. Volem agafar-nos de la teva mà amb més força que mai, porta’ns a lloc segur enmig de les tempestes d’aquest món sense pau!

 Sor Emmanuel

Missió a Espanya: Entrant al link podreu accedir al díptic amb el programa i detalls de la missió de Sor Emmanuel a Espanya del 12 al 22 de setembre, visitant les següents ciutats: Madrid, Màlaga, Ronda (Màlaga), Baeza – Jaén, A Coruña, Oviedo, Bilbao, Lleida, Valencia, Alicante i Saragossa. Preguem pels fruits d’aquestes trobades.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/100236571/13997_SOR%20EMMANUEL%202013.pdf

PS 1 L’Ivan ha marxat de Medjugorje a principis de setembre per anar en missió com cada any. L’última nit abans que marxés vam estar amb ell i el seu grup de pregària al turó. La Gospa no va donar cap missatge en particular, però va pregar detingudament per la santedat de les famílies i els joves.

PS 2 Tenim cassetes i VHS de Sor Emmanuel, que vam donar a Buenos Aires de forma gratuïta per a qui vulgui utilitzar-los en alguna bona obra. Demaneu-los a gisele.riverti@gmail.com – Te 4431-7847. També tenim DVD de les missions de Sor Emmanuel que es poden adquirir.

PS 3 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 4. Si volem obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura: contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 5. Per rebre aquest butlletí per e-mail pels volts del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

15 d’agost de 2013, estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’agost de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran quantitat de joves. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, només que volguéssiu obrir-me els vostres cors en plena confiança, ho comprendríeu tot. Comprendríeu amb quant d’amor us crido, amb quant d’amor us desitjo canviar, per fer-vos feliços; amb quant d’amor desitjo fer-vos seguidors del meu Fill i donar-vos la pau en la plenitud del meu Fill. Comprendríeu la immensa grandesa del meu amor matern. Per tant, fills meus, pregueu, perquè només a través de la pregària creix la vostra fe i neix l’amor, amor amb el qual fins i tot la creu ja no serà insuportable perquè no la porteu sols. En comunió amb el meu Fill, glorifiqueu el Nom del Pare Celestial. Pregueu, pregueu pel do de l’amor, perquè l’amor és l’única veritat, l’amor tot ho perdona, serveix a tots i veu tothom com un germà. Fills meus, apòstols meus, gran és la confiança que el Pare Celestial, a través meu, la Seva servidora, us ha donat, per ajudar els qui no El coneixen, a fi que es reconciliïn amb Ell i el segueixin. Per això us ensenyo a estimar, perquè només li podreu respondre si teniu amor. De nou us convido: estimeu els vostres pastors, pregueu perquè en aquest temps difícil el Nom del meu Fill sigui glorificat sota el seu guiatge. Us ho agraeixo!”

2 – Una dependència superada! Céline, una consagrada molt unida a Medjugorje ens ha volgut compartir un fet que pot ser molt inspirador per a molta gent que pateixen alguna dependència.

Fa temps que la Céline intentava viure de la millor manera possible els missatges de la Gospa i procurava especialment no ometre el del dejuni 2 cops per setmana, els dimecres i els divendres. Malgrat haver gaudit dels fruits d’aquesta pràctica, estava trista perquè li era impossible renunciar al seu cafè matiner d’aquests dos dies. I no per una qüestió de poc pes: si no se’l prenia, el seu cervell estava enterbolit, s’adormia davant la pantalla de l’ordinador, a la taula del menjador…; en resum, la seva jornada era insuportable. Això no li impedia experimentar en el més profund del seu cor que també el cafè havia de ser suprimit si volia viure àmpliament el missatge del dejuni i que la Mare de Déu esperava el seu lliurament. Malgrat les seves reaccions corporals, pregava per obtenir la gràcia de poder-lo suprimir, però no funcionava.

Un dia mentre estava adorant el Santíssim Sagrament, va tenir una inspiració i sense pensar-s’ho gaire li va dir a Maria: “Mira, no prendré més cafè però com tu coneixes les conseqüències, et demano que tu siguis el meu cafè. Fes que tot passi com si jo prengués el cafè; ocupa’t d’impedir que m’adormi per tot arreu!”

La Céline va poder constatar que la Santíssima Mare de Déu acceptà el tracte i que va fer molt bé la seva part de la feina. Des de fa uns mesos, ens explicà, el cafè ha desaparegut del seu menú els dies de dejuni, i també els altres, fet que ha millorat sensiblement la seva salut i la seva atenció a la feina. Reia quan compartia amb nosaltres aquest fet, “No sé si la Mare de Déu rep freqüentment aquest tipus d’encàrrecs: ‘Sigues el meu cafè!’ però la qüestió és que hi va accedir!

A tenir en compte pels amants del cafè o altres coses… per exemple, la xocolata!

3 – Una marxa cap al Cel. El Senyor ens ha sorprès de nou per la seva divina saviesa que no és la dels homes. La Nostra estimada germana Milena Tomas va viure la seva Pasqua el 22 de juliol als 51 anys d’edat, en una gran pau, després d’una llarga malaltia i un somriure extraordinari. Fundadora de la petita comunitat “ El Cor de Maria” representava per als que la coneixien una veritable icona d’aquest Cor. Com la trobem a faltar en aquest Medjugorje que té tanta necessitat d’impregnar-se de l’esperit i dels missatges de la Gospa!

Alguns trets seus per recordar: La Milena va néixer al camp prop de Tihaljina. Els seus pares venien verdura i la seva vida sota el règim comunista fou molt difícil. S’havia de treballar molt dur per poder sobreviure. Des de petita, quan tornava de l’escola i durant les vacances pasturava les ovelles. Tenia una gran set de Déu i estimava molt el silenci de la natura tan bonica en aquella regió. Les seves hores de soledat transcorrien en diàleg amb Déu i la lectura de la Bíblia. Se sentia molt propera al Cel i ja pressentia una crida a la consagració.

Ella no va conèixer, contràriament a tants joves d’avui, les nefastes distraccions dels jocs electrònics que acaparen l’atenció i que sovint ens fan oblidar que tenim ànima. Els seus dons d’artista li permetien veure la bellesa en totes les coses i en tots els éssers. Això la va preparar per la particular gràcia de l’acollida, que ella reservaria més endavant a tots els que l’anaven a buscar a la seva comunitat, bons i no tan bons. Mai no sortia cap judici negatiu de la seva boca. A la seva família d’origen hi regnava el principi (molt poc freqüent!) de no criticar mai. Quin bon exemple, quina inspiració per a les nostres pròpies famílies! Quan varen començar les aparicions, ella venia amb la seva família caminant des de Tihaljina fins a Medjugorje de nit (35 km) perquè li agradava caminar de nit ja que feia menys calor i durant el dia s’havia de treballar. Déu fogueja així als sants!

Des del dia del seu funeral van començar a ploure benediccions sobre nosaltres, per la qual cosa us la recomano: el seu poder d’intercessió al Cel és molt gran. Sovint em pregunto per quina raó el Senyor no ha permès que la seva comunitat del Cor de Maria continués. Em sembla que tot el contrari, li ha volgut donar molta més amplitud! En efecte, des del Cel, la germana Milena pot atraure cap al Cor de Maria moltíssima gent, ja que ja no està limitada a la seva obra terrenal i pot desplegar les grans ales del seu cor per acollir, consolar i alimentar milers de persones que volia acollir a la terra.

Les seves últimes paraules camí de Mostar on moriria 5 dies més tard varen ser: “Tan sols la gràcia de Déu em permet avançar!” (“Solo per la grazia di Dio vado avanti!”)

Estimada Milena, gràcies per ser com ets, ajuda’ns a ser una viva imatge del Cor de Maria!

4 – Un vent beneït de Consagracions. Amb motiu de l’Any de la Fe i de la jornada mariana del 13 d’octubre, el Papa Francesc consagrarà el món al Cor Immaculat de Maria davant l’estàtua de Fàtima. La vigília, la imatge original de Maria a Fàtima serà transportada a Roma i rebuda pel Papa per a la cerimònia del 13 d’octubre a la plaça de Sant Pere, i retornarà el dia 14 a Fàtima. En efecte, el 13 d’octubre de 1917 Maria va fer la seva última aparició a Fàtima i va donar a la immensa quantitat de pelegrins que s’havien congregat allà el gran signe promès als pastorets Francesc, Jacinta i Llúcia: la famosa dansa del sol en el cel, davant de 70.000 persones. (Vegeu www.annusfedei.va per inscriure-us a aquesta jornada mariana).

El 16 de juny de 2013 el Líban ha estat consagrat al Cor Immaculat de Maria i al Sagrat Cor de Jesús a Harissa pel Patriarca Maronita, el Cardenal Boutros Bechara Rai, en presència del President de la República Sr. Michel Sleiman. Aquesta consagració del país realitzada per instàncies oficials de l’Església fou preparada amb una gran novena d’oració, dejuni, adoració, rosaris, confessions i altres pràctiques de milers de catòlics. (Veure https://www.oeuvre-orient.fr/2013/06/24/consecration-du-liban-au-coeur-immacule-de-la-vierge-marie/

És més, el pare Boulos Fahed va sobrevolar el país durant hores beneint des d’un helicòpter tot l’Orient Mitjà amb Jesús Eucaristia en una custodia. Un esdeveniment inèdit a la història!

A Irlanda, per la solemnitat de la Assumpció (15 d’agost de 2013) el Cardenal Sean Brady, Arquebisbe d’Armagh i Primat d’Irlanda, va consagrar el país i tot el seu poble a Jesús a través de Maria al santuari marià de Knock, en presència d’unes 15.000 persones. Un fet feliç i crucial, amenaçat per legislacions desastroses que apunten a la destrucció de la família. Aquesta Consagració havia estat preparada per 13,5 milions de Rosaris recitats pels fidels (Vegeu https://www.scnci.org) Aquell dia, prop de 20 bisbes varen ser-hi presents i els que no hi pogueren assistir enviaren una delegació que els representés. En una pregària molt bonica, de consagració a Jesús pel Cor Immaculat de Maria, resaren per les famílies, les llars i les diòcesis d’Irlanda i pels joves. (Vegeu https://www.armagharchdiocese.org/ai1ec_event/consecration-ireland-immaculate-heart- mary/?instance_id

A França… i a d’altres països… ? Ens seria de gran profit renovar les consagracions que varen ser realitzades als nostres països en el passat. Res no s’albira de moment i és perquè no hem resat prou! Que la consagració que farà el Sant Pare Francesc el 13 d’octubre sigui font d’inspiració pels fidels de cada país i dels seus pastors!

Estimada Gospa, Sí, volem pertànyer al teu Fill Jesús mitjançant les teves mans de Mare! Perquè sense Déu estem perduts. T’ho preguem, Mare, vine a despertar les nostres consciències adormides.

Sor Emmanuel +

Missió a Espanya: Entrant al link accedireu al díptic amb el programa i detalls de la missió de Sor Emmanuel a Espanya del 12 al 22 de setembre, on visitarà les ciutats: Madrid, Màlaga, Ronda (Màlaga), Baeza – Jaén, A Coruña, Oviedo, Bilbao, Lleida, València, Alacant i Saragossa. Preguem pels fruits d’aquestes trobades.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/100236571/13997_SOR%20EMMANUEL%202013.pdf

PS 1 El dia de l’Assumpció, 15 d’agost, l’Ivan va rebre un missatge particular en el qual la Mare de Déu ens convida a resar per les vocacions de l’Església, a resar a les nostres parròquies i a renovar l’oració en família.

PS 2 La salut de la Vicka ha millorat. Anirà en peregrinació a Terra Santa del 19 al 26 d’agost. Segurament la Verge Maria estarà feliç de tornar al seu país d’origen mitjançant les aparicions que farà a la Vicka durant aquesta peregrinació.

Durant la seva missió al Líban, el vident Ivan va anar al sud del país a prop de la frontera amb Israel. Quan la Mare de Déu se li aparegué, es va col·locar d’esquena al nord. Com és costum va beneir l’Ivan i les persones que hi eren presents, i acte seguit va fer una cosa molt singular: es va girar, es va col·locar en direcció a Israel i va beneir el seu país natal.

PS 3 El Festival de Joves va ser molt bonic. Diàriament hi havia més de 500 sacerdots de totes les llengües que els escoltaven, els ajudaven i sentien les seves confessions. Han estat enfortits en la seva vocació sacerdotal i vivificats en la seva paternitat, especialment per les magnífiques confessions de les que foren testimonis.

Aquest és el missatge rebut pel vident Ivan, en presència de milers de joves, el 5 d’agost al Podbrdo, en la vigília de la Transfiguració: “També avui sento una gran alegria de veure-us a tots amb un cor obert i ple d’alegria. Us convido a tots a resar per la pau amb responsabilitat. Pregueu, estimats fills, perquè la pau regni en el món, perquè la pau regni en el cor del poble, en el cor dels meus fills. Sigueu els meus missatgers de pau en aquest món sense pau. Sigueu el meu signe viu, signe de pau per la gent que trobareu en les vostres parròquies. Sigueu el meu signe, sigueu la meva llum, sigueu el meu reflex per a tots els altres. Heu de saber que estic sempre amb vosaltres, que prego i intercedeixo per tots vosaltres juntament amb Jesús, el meu Fill. Per això persevereu en la pregària! Gràcies per haver dit SÍ a la meva crida!

PS 4 A l’Argentina tenim cassetes de Sor Emmanuel, que entreguem de forma gratuïta a qui vulgui utilitzar-los en alguna obra de bé (vegeu a sota on demanar-los). També tenim DVD de les missions de Sor Emmanuel.

PS 5 Una encomiable iniciativa post-avortament. La nostra amiga Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, organitza un seminari de guarició de l’1 al 5 de setembre a Medjugorje per a dones que hagin viscut un avortament. El pare Danko, franciscà de la Parròquia, beneí aquesta iniciativa. Per a més informació entreu a www.benedettafoa.it o escriviu  info@benedettafoa.it

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link:  https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com  Tel (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy   cel:098.308.307

PS 8 Per rebre aquest butlletí per e-mail pels volts del 15 de cada mes us podeu inscriure a:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: contact@edm.eu.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamed@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be  (nou).
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 de juliol de 2013, estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de juliol de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició de la Mare de Déu rodejada d’una gran multitud de pelegrins. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, amb amor matern us demano: lliureu-me els vostres cors per poder-los oferir al meu Fill i alliberar-los, alliberar-los de tot aquell mal que, cada vegada més, us empresona i us allunya de l’únic bé, del meu Fill, alliberar-los de tot el que us porta pel camí equivocat i us treu la pau. Desitjo conduir-vos a la llibertat promesa pel meu Fill, perquè vull que aquí es compleixi plenament la voluntat de Déu; i per mitjà de la reconciliació amb el Pare Celestial, a través del dejuni i de la pregària, naixeran apòstols de l’amor de Déu, apòstols que, lliurement i amb amor, difondran l’amor de Déu als meus fills, apòstols que difondran l’amor de la confiança en el Pare Celestial i obriran les portes del Paradís. Estimats fills, doneu als vostres pastors l’alegria de l’amor i el vostre suport, tal com el meu Fill els ha demanat que us els donin a vosaltres. Us en dono les gràcies!”.

2 – Acabo de tornar de Lourdes on la meva Comunitat ha festejat els 40 anys de fundació. Les celebracions han estat magnifiques i el fet de viure-les junts en aquell lloc tan beneït ha incrementat la gràcia compartida. Érem més de 2.000 participants, membres de les Benaurances i amics inclosos. Un noi em va preguntar: “Com és que véns a Lourdes si vius a Medjugorje?” Quina pregunta! comparteixo la resposta que li vaig donar, on expresso realitats que m’afecten de forma molt personal:

a) Primer, i sobretot, perquè estimo la meva Comunitat que m’ha convidat. Complir 40 anys de fundació és un aniversari per celebrar (i deixar-se inundar de gràcies!). Amb això ja n’hi havia prou com per fer-me venir des de la meva llunyana Hercegovina!

b) Perquè la meva Comunitat m’ha convidat a intervenir tant en la gran assemblea com en les trobades amb joves i adolescents. Per tant, com no havia de venir? La idea de transmetre un missatge positiu a la meva estimada França em motivava molt, especialment en aquesta època en que els nostres governants tenen la intenció d’eliminar Déu de les àrees més vitals del país. Pobrets! Intentar treure’s de sobre a Déu mai ha donat cap resultat; s’haurien d’informar!

c) Perquè una història de fa molt de temps m’uneix a Lourdes. Als estius acostumàvem a anar en família a la platja, a prop de St. Jean de Luz a l’Atlàntic. I cada any el meu pare ens portava un dia a Lourdes a pregar i a banyar-nos a les piscines. Com el beneeixo per aquesta tradició que ens va saber inculcar durant tots aqueslls anys! Considerant totes les circumstàncies difícils que ha viscut la meva família, aquest ancoratge al Cor de Maria ens ha salvat del mal i ens ha unit de forma molt entranyable. Com que molts pelegrins em pregunten perquè m’estimo tant Lourdes, voldria compartir amb tots vosaltres una experiència personal molt bonica. Quan, amb 28 anys, Jesús em va cridar a pertànyer-li totalment (però no en un convent) el juny de 1976, vaig descobrir la Comunitat naixent del Lleó de Judà i em vaig sentir totalment identificada amb ella perquè el que es vivia allà corresponia a les meves aspiracions (Lleó de Judà és el primer nom de la Comunitat que el 1992 es va convertir en “Les Benaurances”.

Malgrat tot, necessitava rebre algun signe realment concret del Cel abans de prendre una decisió. Quan vaig acabar la meva breu estada com a visitant de la Comunitat del Lleó de Judà havia d’anar a Lourdes per participar a la gran assemblea de Pentecosta organitzada pel grup de pregària d’Emmanuel, de la qual formava part a Paris des de la meva conversió. Havia preparat aquesta Pentecosta amb una novena a l’Esperit Sant i li vaig demanar que m’il·luminés quant al lloc escollit per Jesús on jo havia de viure. Acabada d’arribar a Lourdes, vaig anar a la Gruta on Maria s’aparegué el 1858 i em vaig agenollar en el mateix lloc on ho va fer la Bernardeta (el lloc està marcat al terra). Ansiosa, vaig resar a la Mare de Déu, agraint-li de poder ser allà i explicant-li la meva situació. Després d’estar pregant una bona estona amb el nas a terra i l’espatlla adolorida, em vaig aixecar. I llavors va ser quan ho vaig comprendre!

Maria no em va respondre amb paraules i menys encara amb una visió (no ho fa així, amb mi). Va actuar en el meu cor sense que jo en fos conscient! De forma invisible inclinà el meu cor cap a la voluntat de Déu. Tant era així que quan em vaig aixecar, la meva pregunta ja s’havia esvaït. Estava immersa en una gran pau. Era com si ja hagués saltat a l’altra banda, com si ja formés part del Lléo de Judà. Misteriosament Ella m’havia atorgat aquesta permanència; era clar i molt evident. Aquesta és la seva forma d’actuar, humil i oculta, però…que profunda i eficaç! Immersa en una gran joia, li ho vaig agrair, però em faltava l’aval del fundador d’Emmanuel, en Pierre Goursat, que també era a Lourdes (PS1). Com que ell ja m’havia encomanat algunes responsabilitats a Paris, m’hagués pogut dir: “ No, de cap manera, tu et quedes amb nosaltres!” Però aquell home de Déu tan inspirat, em va respondre amb molta pau: “Sí, aquesta Comunitat és perfeta per a tu, endavant! També necessitava l’aval del fundador de Lleó de Judà, l’Ephraïm. Tot va anar sobre rodes i vaig poder ingressar a la Comunitat l’estiu del 1976, i encara hi sóc, gràcies a Déu.

Malgrat que la Mare de Déu no s’apareix des de fa temps, Lourdes és un lloc on Ella sempre hi habita, on ofereix el seu amor maternal i la seva poderosa acció per canviar els cors als seus fills. On Maria és present, ens pot transformar interiorment i a vegades curar-nos de les nostres malalties. Passa exactament el mateix a Fàtima o a Guadalupe: Ella hi és present, tan simple com això, i això és molt fort! Algun dia a Medjugorje també es deixarà d’aparèixer la Mare de Déu, tal i com Ella mateixa va dir. Però també va dir: “Els meus ulls i el meu Cor romandran aquí, encara que ja no m’aparegui” (missatge del 18-3-96 a la Mirjana).

3 – Visca l’àngel de la guarda! A Lourdes em volia anar a banyar a les piscines, per intercedir especialment per una persona que pateix molt (PS3). Un matí vaig tenir la gràcia de ser convidada per acompanyar un grup de nens i altres persones. Com que les piscines es troben en molt mal estat per culpa de les recents inundacions, algunes estan tancades i s’han de fer llargues cues per accedir-hi. Quan vaig passar pel costat de les piscines, vaig veure a l’altre costat de la barana una de les nostres germanes amb uns joves esperant el seu torn des de feia molta estona. M’era difícil acostar-me a ella perquè a Lourdes els vigilants són molt severs i l’entrada a les piscines està molt controlada. Però com que no hi ha res impossible per Déu i jo no volia renunciar a entrar, vaig recórrer al meu gran amic celestial, el meu àngel de la guarda, i li vaig dir: “ No puc banyar-me, tu ho saps, seria una gran decepció per a la persona per la qual vull intercedir, per tant tens feina a fer a la porta. Fes-me entrar; fes-ho com puguis; tu ets un àngel i pots fer-ho! Segueixo caminant al volant de la barana i de sobte passa una cosa que no em podia imaginar: els dos vigilants havien desaparegut de la porta! No podia perdre ni un segon. Aprofito l’avinentesa i travesso la porta i en un instant estava al costat de la meva germana. Vint minuts més tard ja era a l’aigua! Visca el meu àngel de la guarda! Si el fet de submergir-se en aquesta aigua contaminada i gelada és una veritable penitència, la gràcia que l’acompanya és sobre acollidora! Un se sent acollit en el mantell maternal de la Verge i fa que et fonguis en ell.

Si viatgeu a Lourdes, no deixeu d’anar a les piscines! És tan fort com assistir a una aparició.

4 – Una compra beneïda! Una pelegrina francesa em va venir a veure a Medjugorje i em va dir: “Germana, permeti’m que li expliqui com Jesús i Maria em van atrapar! Fa uns anys em passejava per una fira a l’aire lliure, al meu poble. Em vaig apropar a una paradeta que venien una mica de tot, vaig comprar una peça i la vaig pagar. Quan me n’anava, la venedora em diu: “Tingui!, emporti’s aquest casset de franc. Així tindré més espai. El tinc des de fa anys i no aconsegueixo deslliurar-me’n”. Era un casset de Medjugorje. El vaig escoltar i em va fer plorar del principi al final. Vaig escoltar-lo una cinquantena de vegades i vaig decidir informar-me sobre la fe cristiana que mai abans havia practicat. Així és com es va produir la meva conversió i em causa una gran alegria! (Vegeu PS3).

No sabem mai com s’ho manega la Mare de Déu per arribar fins els seus fills! Fa servir tots els mitjans. Com va anar a parar aquell casset a l’estand d’aquella venedora? Quin cor debia haver pregat i quines mans li debien haver donat?

L’estiu ens porta noves ocasions per fer el bé. Preguem per ser guiats en els gestos més insignificants de la nostra vida quotidiana i així poder sembrar de forma molt abundant! Perquè en el gran pla de salvació de la humanitat res és petit davant Déu! “ Estimats fills, us necessito”, ens repeteix contínuament la Mare de Déu, tot esperant la nostra resposta pacientment.

5 – Missió a Espanya. Sor Emmanuel tornarà a Espanya al setembre. Rebreu el programa detallat d’aquesta missió per correu els propers dies. Aquesta missió començarà a Madrid el 13 de setembre a la tarda. Des d’ara tinguem-la present en les nostres oracions i  intercedim per l’èxit de la seva missió.

Estimada Gospa, el teu cor de Mare és imaginatiu; tens la imaginació de l’amor! Inspira’ns, guia’ns, perquè volem ser les teves mans esteses cap al món que rebutja el teu Fill però que mor d’estar tan lluny d’Ell. Et confiem especialment els milers de joves que vindran aquí pel Festival de Joves. No te’ls perdis!

Sor Emmanuel
(Traduït del castellà)

PS 1 Pierre Goursat (va morir el 1991) ha estat declarat Servent de Déu, amb gran alegria de tots aquells qui l’han conegut i estimat. S’ha obert una investigació diocesana per a la seva beatificació. Si algú té algun testimoni sobre ell, pot col·laborar amb aquesta causa enviant-lo a fkohn@emmanuel.info

PS 2 Les piscines de Lourdes són grans banyeres plenes d’aigua que prové de la font miraculosa indicada per la Mare de Déu a santa Bernardeta. S’accedeix a les piscines per tres esglaons. Allà, dues persones et vesteixen amb una túnica molla que serveix per a tothom. S’ha de creuar la piscina i besar una imatge de la Mare de Déu que hi ha al fons, mentre es resa un Avemaria. Després et posen una túnica blava amb la qual vas al vestuari. Allà, et tornes a vestir sense eixugar-te perquè un dels miracles de Lourdes consisteix en que aquesta aigua s’eixuga sola, sense necessitat de cap tovallola. Milers de persones vénen a banyar-se cada any. Els miracles de sanació interior i física són tan nombrosos que s’ha perdut el compte, incloent-hi alliberacions d’esperits malignes.

PS 3 A l’Argentina tenim cassets disponibles per a qui vulgui fer una obra de bé (vegeu a baix on demanar-los). També tenim un DVD amb les missions de Sor Emmanuel.

PS 4 El Festival de  joves de Medjugorje serà de l’1 al 6 d’agost. Regaleu aquest viatge a algun jove, pot salvar la seva vida! Per a més informació: https://www.medjugorjeyouthfestival.ba/

PS 5 Una encomiable iniciativa post-avortament. La nostra amiga Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, organitza un seminari de sanació de l’1 al 5 de setembre a Medjugorje per a dones que hagin viscut un avortament. El pare Danko, franciscà de la Parròquia, beneí aquesta iniciativa. Per a més informació entreu a www.benedettafoa.it o escriviu a info@benedettafoa.it

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al següent enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7 Obsequiem els nostres amics amb un bona lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com  Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 8 Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El web www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

13 de juny de 2013: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Aniversari de la 2ª aparició de Fàtima

1 – El 2 de juny de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava rodejada d’una gran multitud de pelegrins. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, en aquest temps sense pau us convido novament a caminar amb el meu Fill, a seguir-lo. Conec els vostres dolors, patiments i dificultats, però en el meu Fill hi trobareu repòs. En Ell hi trobareu la pau i la salvació. Fills meus, no oblideu que el meu Fill us ha redimit amb la seva creu i us ha donat la possibilitat de ser novament fills de Déu, per poder tornar a anomenar “Pare” el Pare Celestial. Estimeu i perdoneu, per ser dignes del Pare, perquè el vostre Pare és amor i perdó. Pregueu i dejuneu, perquè és aquesta la via cap a la vostra purificació. És el camí per conèixer i comprendre el Pare Celestial. Quan conegueu el Pare, comprendreu que només el necessiteu a Ell.” (la Mirjana va assenyalar a continuació, que la Mare de Déu va pronunciar la frase següent amb fermesa i èmfasi): “Jo com a Mare, vull els meus fills en la comunitat d’un únic poble, on s’escolta i es compleix la Paraula de Déu”. (Tot seguit va continuar): “Per tant, fills meus, comenceu a caminar amb el meu Fill, sigueu “u” amb Ell, sigueu fills de Déu. Estimeu els vostres pastors, així com el meu Fill els va estimar quan els va cridar per servir-vos a vosaltres. Us en dono gràcies!”

2. Tenim moltes festes al juny! La de Corpus Christi, la del Sagrat Cor, la del Cor Immaculat de Maria, la de la Santíssima Trinitat… D’altra banda, el president dels Estats Units ha establert que es declari el mes de juny com el “mes de l’orgull gay”; a França tres catedrals han estat profanades, etc. És important que aprofitem al màxim les immenses gràcies que acompanyen aquestes festes, ja que són Llum enmig de les tenebres que avui dia devoren tants nens, joves i no tan joves. “Tots els que El mirin brillaran com el sol”, diu el salmista. I mirar-lo no vol dir altra cosa que adorar-lo.

Podem apropiar-nos la pregària que l’àngel de Fàtima va donar als tres pastorets el 1916 y resar-la des de la més profunda intimitat del nostre cor tan sovint com sigui possible durant la novena que precedeix l’aniversari de les aparicions (25 de juny) i que comença el 17 de juny. Aquesta pregària elimina tantes tenebres! És un bon regal d’acció de gràcies per aquests 32 anys d’aparicions de Maria! Només Déu pot dissipar la densitat del mal que diàriament ens ataca, i l’adorador és qui permet que Déu actuï amb poder. Certament comptem poder tenir algun dia millors polítics, però qui pot canviar des d’ara el curs dels esdeveniments som nosaltres: ets tu, sóc jo, són els qui adoren al Déu Viu en esperit i en veritat. Que els veritables adoradors creixin en nombre i en qualitat i renovaran la faç de la terra!

Aquesta és la pregària que ens arribà des del Cel a Fàtima:

Santíssima Trinitat, Pare, Fill i Esperit Sant: jo t’adoro profundament i t’ofereixo el preciosíssim Cos, Sang, Ànima i Divinitat de Jesucrist present en tots els sagraris de la Terra, en reparació pels ultratges amb que Ell mateix és ofès. I pels infinits mèrits del seu Santíssim Cor i de l’Immaculat Cor de Maria et demano per la conversió dels pobres pecadors.

3. Miracle a Buenos Aires! Al 1996, quan el papa Francesc era bisbe auxiliar del Cardenal Quarracino de Buenos Aires, es va produir un destacat miracle eucarístic. El papa actual va demanar que el fet fos fotografiat i examinat. Els resultats són sorprenents.

El 18 d’agost de 1996 a las 19h, el pare Alejandro Pezet celebrava missa a l’església de Santa Maria, al centre de la ciutat. Quan acabava de distribuir la Santa Comunió, una dona se li acostà per dir-li que havia trobat una hòstia en un altar lateral al fons de l’església. En dirigir-se al lloc indicat, el p. Alejandro va veure que l’hòstia estava bruta. Com que no podia consumir-la, la va col·locar al Sagrari en un petit recipient amb aigua.

El dilluns 26 d’agost, quan va obrir el tabernacle, va veure tot sorprès que l’Hòstia s’havia convertit en una substància sagnant. Va informar del fet a Mons. Jorge Bergoglio, qui va donar instruccions de fotografiar l’Hòstia de manera professional. Les fotos del 6 de setembre mostren clarament que l’Hòstia s’havia convertit en un fragment de carn sagnant i que la seva mida havia augmentat considerablement. Durant uns quants anys l’Hòstia va romandre en el tabernacle sense patir cap mena de descomposició visible i l’assumpte es va mantenir en secret.

Un cop nomenat arquebisbe, Mons. Bergoglio va decidir fer analitzar científicament aquella substància. Es va enviar una mostra a un institut especialitzat de Nova York. Com que l’arquebisbe no volia influenciar en els resultats de l’examen, va decidir no revelar-ne l’origen a l’equip de científics.

Un d’aquests científics era el conegut cardiòleg, patòleg i metge, el Dr. Federico Zugiba. Aquest va determinar que la substància analitzada era carn real i sang real i que contenia ADN humà. Declarà: “la matèria analitzada és un fragment del múscul del cor que es troba a la paret del ventricle esquerre, prop de les vàlvules. Aquest múscul és el responsable de la contracció del cor. Recordem que el ventricle esquerre del cor actua de bomba que envia la sang a través del cos. El múscul cardíac està inflamat i conté una important quantitat de glòbuls blancs. Això indica que el cor estava viu en el moment en que la mostra fou extreta. Afirma que el cor estava viu perquè els glòbuls blancs moren fora d’un organisme viu. Necessiten un organisme viu per romandre vius. D’altra banda, aquests glòbuls blancs havien penetrat als teixits, fet que indica que el cor va ser sotmès a un fort patiment, com si el seu propietari hagués estat severament colpejat a nivell del pit.”

Dos australians, el periodista Mike Willesee i el jurista Ron Tesoriero, foren testimonis d’aquests exàmens. Com que coneixien l’origen de la mostra, quedaren molt sorpresos per la declaració del Dr. Zugiba. Mike Willesee li preguntà al científic quan de temps s’haurien conservat vius els glòbuls blancs si haguessin provingut de teixits humans conservats en aigua. El Dr. Zugiba li va respondre que haurien deixat d’existir al cap de pocs minuts. El periodista llavors li revelà que la substància d’on provenia la mostra s’havia conservat primer en aigua corrent durant un mes i després en aigua desmineralitzada durant tres anys; i després d’aquest temps s’havia agafat la mostra. El Dr. Zugiba, molt intrigat, declarà que tot allò no tenia cap explicació des del punt de vista científic.

A més afegí: “Hauria d’explicar-me una cosa: si aquesta mostra prové d’una persona morta, com és possible que mentre jo l’examinava les cèl·lules tenien moviment i bategaven? Si aquest cor prové d’algú mort el 1996, com pot ser que encara sigui viu?

Va ser llavors quan el Mike Willesee li revelà al Dr. Zugiba que la mostra analitzada provenia d’una Hòstia consagrada (pa blanc sense llevat) que s’havia transformat misteriosament en carn humana sagnant. Sorprès per aquesta informació, el Dr. Zugiba respongué: “el com i el perquè una Hòstia consagrada pot transformar la seva matèria i convertir-se en carn i sang humana viva, romandrà com un misteri inexplicable per a la ciència – un misteri que supera totalment la seva competència”…

Després el Dr. Ricardo Castañón va fer el possible perquè els informes del laboratori del miracle de Buenos Aires fossin comparats amb els elaborats sobre el miracle de Lanciano, mantenint igualment en secret l’origen de les mostres. Els experts van comparar ambdós informes i van concloure que els informes dels dos laboratoris havien analitzat mostres que provenien de la mateixa persona. Assenyalaren que ambdues mostres revelaven sang del tipus “AB” positiu. Aquesta sang tenia les característiques d’un home que havia nascut i viscut a l’Orient Mitjà.

Només la fe en l’extraordinària acció de Déu és una resposta raonable! Déu vol que siguem conscients que Ell és veritablement present en el misteri de l’Eucaristia. El miracle eucarístic de Buenos Aires és un signe extraordinari per a la ciència. A través d’això Jesús desitja despertar en nosaltres una fe viva en la seva Presencia Real en l’Eucaristia; real i no pas simbòlica. Només amb els ulls de la fe, i no amb els nostres ulls humans, El veiem sota l’aparença del pa i del vi consagrats. En l’Eucaristia Jesús ens veu i ens estima i desitja salvar-nos.

 (L’Arquebisbe Bergoglio es va convertir en cardenal el 2001 i aquest miracle fou publicat després de llargues investigacions).

4. Filip Pavlovic. El 3 de juliol, el nebot de la vident Marija Pavlovic Lunetti serà ordenat sacerdot a l’església de Sant Jaume Apòstol de Medjugorje. Va rebre la vocació quan tenia quatre anys i des de llavors no ha pensat mai en prendre cap altre camí. Preguem amb ell i per ell! Com diu la Mare de Déu, estimem els nostres pastors com el seu Fill els ha estimat quan els ha cridat per servir-nos!

Estimada Gospa, veig tants fills teus que no saben res de la fe però que et criden des del fons de la seva misèria! En aquest aniversari de les teves aparicions, et supliquem, vessa sobre nosaltres gràcies de llum i d’amor com mai fins ara i ajuda’ns a obrir els nostres cors per acollir-les!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

 PS 1 – El 10 de juny a la Creu blava amb l’Ivan. Aquella nit la Gospa va pregar detingudament sobre nosaltres amb les mans esteses, especialment pels malalts, i ens beneí amb la seva benedicció maternal. El seu missatge: “Estimats fills, també avui desitjo convidar-vos a pregar per les meves intencions. Durant aquest temps de gràcia, estimats fills, pregueu, perquè desitjo realitzar els meus plans amb vosaltres…”

PS 2 – La Vicka segueix amb problemes de salut. Li estan fent infiltracions a l’esquena a Zagreb i encara no està en condicions de rebre els pelegrins. Preguem perquè pugui tornar aviat!

PS 4. Del 8 al 12 de juliol es farà una reunió internacional a Lourdes. Us convidem a festejar els 40 anys de la Comunitat de las Benaurances amb Maria! Hi haurà testimonis, moments per compartir, celebracions litúrgiques, ensenyances, processons, ministeri de l’escolta, adoració, vetllades de pregària, consagració a la Mare de Déu, tot això amb la participació del Card. Barbarin, el Gm.. Enric Donneaud o.p. i membres de la Comunitat, entre ells Sor Emmanuel, que parlarà el primer dia. Informació Tel + 33 6 6092 6626 ó + 33 4 9221 1581 lourdes_sessions@beatitudes.org – http//Lourdes_sessions.beatitudes.org

PS 5. Una gran iniciativa post-avortament. La nostra amiga Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, organitza un seminari de sanació de l’1 al 5 de setembre a Medjugorje per a dones que hagin viscut un avortament. El pare Danko, franciscà de la parròquia, beneeix aquesta iniciativa. Per a més informació, entrar a www.benedettafoa.it o escriure a info@benedettafoa.it.

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Com cada any, el festival de joves de Medjugorje serà del 30 de juliol al 6 d’agost. Per a més informació contactar https://www.medjugorjeyouthfestival.ba/

PS 8. Pensem a obsequiar als nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Méxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789
Uruguay: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 9. Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: gospa.fr@gmail.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: djeca.medjugorja@gmail.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: teresamedj@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com  ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 de maig de 2013, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de maig de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig de molts pelegrins. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

Estimats fills! novament us convido a estimar i a no jutjar. El meu Fill, per voluntat del Pare Celestial, va ser entre vosaltres per mostrar-vos el camí de la salvació, per salvar-vos i no per jutjar-vos. Si vosaltres voleu seguir el meu Fill, no jutgeu, sinó estimeu com el Pare Celestial us estima. Quan us sentiu molt malament, quan caigueu sota el pes de la creu, no us desespereu, no jutgeu, sinó recordeu que sou estimats i lloeu el Pare Celestial pel Seu amor. Fills meus, no us desvieu del camí pel qual us guio, no correu imprudentment cap a la perdició. Que la pregària i el dejuni us enforteixin perquè pugueu viure com el Pare Celestial desitja que visqueu, perquè sigueu els meus apòstols de la fe i de l’amor, perquè la vostra vida beneeixi aquells que trobeu, perquè sigueu u amb el Pare Celestial i el meu Fill. Fills meus, aquesta és l’única veritat, la veritat que porta a la vostra conversió i després a la conversió de tots els que trobeu que no han conegut el meu Fill, de tots els que no saben què significa estimar. Fills meus, el meu Fill us ha donat pastors, tingueu-ne cura, pregueu per ells! Us en dono gràcies.

2 – La taula. Aquest mes la Santíssima Mare de Déu no només ens convida a pregar pels nostres pastors sinó també a cuidar-los. Ovelles que cuiden els seus pastors? En anglès, es diu cuidar-los bé (take good care of them). La Nostra Mare del Cel ho veu tot des de Dalt i sap fins a quin punt els nostres sacerdots són atacats pel Maligne. Són tan valuosos en el pla de Déu! Existeixen mitjans concrets de protecció. Un mossèn ja gran, conegut meu, em va explicar el següent:

El dia de l’ordenació sacerdotal vaig fer una promesa al Senyor. Em vaig comprometre que sempre hi hagués per protegir-me una taula enmig entre la persona que em visités per demanar consell o per altres afers i jo. Aquesta promesa no sempre ha estat fàcil de complir, però gràcies a Déu la vaig mantenir i va ser la meva salvació! Un dia una dona em va venir a veure perquè tenia la necessitat de parlar amb un capellà sobre la seva situació. Immediatament em vaig sentir fortament atret per ella, fins al punt que em vaig enamorar d’ella. Va començar a habitar en els meus pensaments; era un sentiment incontrolable. A més, a causa del seu problema, venia a veure’m sovint. Cada vegada experimentava un fort desig d’abraçar-la, i fins i tot de revelar-li els meus sentiments. Però entre els dos hi havia la taula. Oh, com detestava aquella taula! Però hi era. Aquesta tortura s’allargà durant tres anys. Un bon dia, la dona va arribar com era habitual i en mirar-la em vaig adonar que ja no experimentava res envers ella. Tot el meu sentiment amorós va desaparèixer tan de sobte como havia aparegut! Vaig continuar ajudant-la de la millor manera que podia, gaudint d’una gran llibertat de cor, com una simple germana en Crist. Llavors vaig comprendre que aquest sentiment havia estat una trampa que l’enemic em va posar per intentar destruir el meu sacerdoci. Però la taula havia salvat la meva vocació sacerdotal! Millor dit, per haver-li promès a Jesús que romandria vigilant mitjançant una protecció concreta, Ell em va deslliurar del desastre.

Des d’aleshores, aquest sacerdot va desenvolupar un carisma especial vers les persones turmentades. Quants cors van rebre el seu ajut? Quantes vides van ser salvades per la pregària d’aquest testimoni de la misericòrdia de Déu? Quina gran pèrdua hagués suposat per a tantes i tantes persones llur caiguda! Avui en dia és un feliç sacerdot que es prepara per trobar-se amb el Senyor, exultant d’alegria per poder servir humilment l’Església i haver estat fidel al seu sacerdoci enmig de les onades. Beneïda sigui aquella taula!

Però si aquest sacerdot ha sabut preveure la seva pròpia protecció des del moment de la seva ordenació, també nosaltres, els laics, podem posar taules per als nostres sacerdots, és a dir podem trobar mitjans concrets per evitar situacions que podrien fer-los caure. No és aquesta una manera de cuidar-los tal i com ens demana la Santíssima Mare de Déu?

 3 – Mariam de Betlem i els consagrats. La beata Maria de Jesús Crucificat va rebre missatges de Jesús sobre el poder de l’Esperit Sant en les nostres ànimes, en especial en les dels consagrats. En aquesta novena a l’Esperit Sant, prenguem bona nota de la comanda que  va rebre de part del Senyor i que val per a tota l’Església.

Qualsevol que invoqui l’Esperit Sant em buscarà i em trobarà. La seva consciència serà delicada com la flor del camp. Si és un pare o una mare de família, la pau regnarà a la família i al cor, i romandrà en pau en aquest món i en l’altre. No morirà en les tenebres sinó en la pau.

I el missatge següent destinat als sacerdots: Desitjo ferventment que els mossens celebrin cada mes una missa en honor de l’Esperit Sant. Els qui la celebrin o hi assisteixin en seran honrats. Tindran llum, tindran pau. Guariran els malalts, despertaran els que dormin.

Qui de nosaltres no desitja tenir llum i pau!

Per mandat diví Satanàs revelava a la Mariam la seva manera d’actuar: quan assetgem una ànima consagrada a Déu, comencem per temptar-la amb petites coses. (…) Triomfar en una ànima que ha pronunciat els tres vots és, per a nosaltres, més important que apropiar-nos d’una ciutat sencera. Però Jesús va dir a la Mariam: si en una ciutat completament pervertida hi trobo una ànima, una sola ànima fidel als seus vots, salvaré la ciutat sencera. (Vegeu PS 1)

 4 – Consagració. El mes de maig està impregnat de la gràcia de la Mare de Déu i és una bona ocasió per renovar la nostra consagració al seu Cor Immaculat i al Sagrat Cor de Jesús. És que potser no tenim una urgència extrema de fer-ho davant del rumb que està prenent el món occidental? No podem seguir com si no passés res!

A Fàtima, la Santíssima Mare de Déu va explicar amb tota claredat tant els bons fruits de la consagració com els mals fruits de l’absència de consagració. Aquestes profecies, entregades en plena guerra mundial (1917) foren exactes, tal i com les hem pogut verificar un segle més tard. A Fàtima hem rebut la fórmula per tenir pau als cors, pau a les famílies i pau entre les nacions! No és una fórmula màgica, és molt millor que això! És una fórmula que ens ve directament del Cel, infal·lible, no com les dels polítics. Perquè Déu és l’únic que pot treure’ns de la desgràcia, l’únic que ha vençut Satanàs i els seus horribles plans de destrucció. A Fàtima, com també a Medjugorje, la nostra Mare està al capdavant del Departament d’Urgències i ens dóna les directives bàsiques:

– Resar diàriament el rosari per obtenir la pau del món i la fi de la guerra

– Pregar i oferir sacrificis per a la conversió dels pecadors

– Consagrar-se al Cor Immaculat de Maria i al Sagrat Cor de Jesús (Vegeu PS 2)

Una persona consagrada a Déu pertany a Déu en tot, i s’adhereix plenament a la seva Paraula, a la seva voluntat. Aquesta persona ja no cerca més fer la seva vida segons la pròpia voluntat sinó que se sotmet al seu Creador a qui estima per damunt de totes les coses, mentre l’empeny vers el màxim grau de felicitat possible. És una elecció exigent que ens obliga viure a contra corrent de la societat en molts aspectes.

En efecte, Déu ens diu: La porta que condueix a la vida és estreta, i ampla és aquella que condueix a la perdició. Però el món ens menteix i ens diu: Tranquil, fes el que vulguis, tots anirem al Cel igualment!

Déu ens diu: Visqueu els meus manaments i tindreu la vida. El món ens diu: Quins manaments? No! Hem trobat coses que ens fa més feliços! Deixem a Déu de banda; ja hi recorrerem quan tinguem un problema greu!

Sant Pau ens diu: El salari del pecat és la mort, i el do de Déu és la vida eterna. El món ens diu: Però no, el salari del pecat ja no és la mort! Peca, fes com tothom! Seràs lliure i gaudiràs d’una bona acceptació!

La Bíblia ens diu: L’home i la dona els va crear Déu”. El món ens diu (i ens imposa una mentida): Això és completament retrògrad; que dues persones del mateix sexe s’uneixin! Perquè hem de seguir la llei natural donada pel Creador?

5 – Dilema en un taller mecànic. Heus aquí un exemple concret d’un fet recent. Vaig anar a buscar el cotxe al taller mecànic. Cinc homes prenien cafè en el gran recinte on treballen. M’acolliren amablement. Miro al meu voltant i veig que en una de les parets hi havia dues imatges. Una representava la Mare de Déu amb el Nen Jesús en braços i l’altra, a menys de dos metres de distància, exhibia una dona mig despullada en una postura eròtica. Vaig fer notar a aquells homes que ambdues imatges eren incompatibles! Que no podien barrejar ni associar la Santíssima Mare de Déu amb una incitació al pecat, que havien d’escollir de quin costat volien estar.

Quatre dels homes comprengueren el missatge i em digueren que traurien la imatge porno i que conservarien la de la Santíssima Mare de Déu. El cinquè, en canvi, em va dir: Jo voldria conservar aquesta imatge perquè m’agrada i no hi ha res de dolent en això. No val la pena discutir, li vaig respondre, examina la teva consciència, saps molt bé el que vull dir i ets lliure d’escollir”.

La imatge porno la van treure els quatre homes i la van deixar fora del local lluny de la meva vista, tot i que no la van trencar. L’han esmicolat definitivament? O bé el cinqué home la va col·locar de nou a la paret tan bon punt me’n vaig anar?. En aquest cas, només puc pregar per ell. Déu respecta la llibertat de cadascú.

Ens hem acostumat a les mitges tintes. Volem tenir la benedicció de Déu, la seva protecció i la seva pau, i al mateix temps transgredir les seves 10 Paraules de Vida. Li demanem que ens ajudi i per altra banda el rebutgem i el fem patir cruelment, mentre conservem certs pecats que ens destrueixen interiorment. Això no funciona! Els resultats tan lamentables salten a la vista! Per cert, podem gastar moltes paraules, multiplicar iniciatives de combat, però no oblidem que per salvar el nostre país i el món de la ruïna necessitem sants.

Si vols ser sant, si et decideixes a prendre el camí que Maria ens assenyala des de fa 32 anys a Medjugorje, ajudaràs amb escreix la salvació de la humanitat i abreujaràs el temps de la prova. Si tries, però, no ser sant i seguir el pendent que t’ofereix el món… tan sols atura’t 5 minuts i pensa en el dia que veuràs a plena llum el resplendor del pla que Déu havia disposat per a tu. No t’arrisquis a dir amb infinita tristesa:  És massa tard, vaig desaprofitar l’oportunitat!

Fills meus, ens diu Maria, no us desvieu del camí pel qual us condueixo! No prengueu imprudentment el camí de la perdició!”

6 – La Vicka ha hagut de marxar de Medjugorje per un temps indeterminat. L’abraçada massa efusiva d’un pelegrí la va ferir. (Veure PS3) Estimada Gospa, gràcies! Les teves paraules son clares com el cristall. Dóna’ns el valor per viure-les íntegrament, sense compromisos!

Sor Emmanuel (Traduït del castellà)

Rectificació. Hem rebut un correu electrònic de Patricia Runge, filla espiritual del pare Nicolás Mijalievich, informant-nos que el sacerdot, gràcies a Déu, gaudeix de molt bona salut. Efectivament, el nostre butlletí de març parlava que el confessor des de fa tres anys del papa Francesc era un franciscà de Hercegovina, el pare Ostojić. Anteriorment, durant 30 anys, va tenir com a  confessor al pare Nicolás Mihaljević (mort), també croata i jesuïta com ell. Demanem disculpes i corregim aquest desafortunat error.

PS 1 Extret del llibre Mariam, la petita àrab.

PS 2 Consagració de sant Lluís Ma. G. de Monfort: T’escullo avui com a Mare i Senyora meva en presència de tota la cort celestial. T’entrego i et consagro, en tota submissió i amor, el meu cos i ànima, els meus béns interiors i exteriors, i fins i tot el valor de les meves bones accions passades, presents i futures. Em lliuro plenament. Disposa de mi i de tot el que em pertany, sense excepció, segons la teva voluntat, per a major glòria de Déu en el temps i en l’eternitat.

PS 3. La Vicka va absentar-se de Medjugorje… arran d’una lesió a l’esquena. Va marxar a Roma per sotmetre’s a diferents estudis i després a Zagreb per ser atesa. El seu metge no preveu de moment una nova intervenció quirúrgica però haurà de sotmetre’s a una teràpia perllongada. Les meravelloses rebudes que donava als pelegrins s’interrompen, i no se sap  quants mesos estarà absent. La trobem a faltar! Però la tenim enmig nostra més que mai per mitjà del seu cor i de la pregària. Preguem per la Vicka, per en Mario i pels seus dos fills en aquesta difícil prova.

PS 4. Del 8 al 12 de juliol es farà una reunió internacional a Lourdes. Us convidem a festejar els 40 anys de la Comunitat de les Benaurances amb Maria! Hi haurà testimonis, moments per compartir, celebracions litúrgiques, ensenyaments, processons, ministeri de l’escolta, adoració, vetllades de pregària, consagració a la Mare de Déu, amb la participació del cardenal Barbarin, el germà Enric Donneaud o.p. i d’altres membres de la Comunitat. També hi serà present sor Emmanuel, la qual parlarà el primer dia. Informació Tel + 33 6 6092 6626 o + 33 4 9221 1581 lourdes_sessions@beatitudes.org – http//Lourdes_sessions.beatitudes.org

PS 5. Una encomiable iniciativa postavortament. La nostra amiga Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, organitza un seminari de guariment de l’1 al 5 de setembre a Medjugorje per a dones que hagin viscut un avortament. El pare Danko, franciscà de la parròquia, beneeix aquesta iniciativa. Per a més informació entrar a www.benedettafoa.it o escriure a info@benedettafoa.it.

PS 6. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Com cada any, el Festival de Joves de Medjugorje serà del 30 de juliol al 6 d’agost. Per a més informació contactar https://www.medjugorjeyouthfestival.ba/

PS 8. Volem obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Els contactes per aconseguir el material de sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789
Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 9. Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: gospa.fr@gmail.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: djeca.medjugorja@gmail.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: teresamedj@gmail.com

El lloc www.childrenofmedjugorje.com  ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 d’abril de 2013: estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’abril de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual a casa seva amb pocs pelegrins degut a les fortes pluges d’aquells dies. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, us convido a ser una sola cosa amb el meu Fill en l’esperit. A través de la pregària i la Santa Missa, on el meu Fill s’uneix a vosaltres de manera especial, us convido a procurar ser com Ell; i que, com Ell, estigueu sempre disposats a complir la voluntat de Déu i a no buscar que es faci la vostra. Perquè, fills meus, per voluntat de Déu sou i existiu, però sense la voluntat de Déu no sou res. Jo, com a Mare, us demano que parleu de la glòria de Déu amb la vostra vida, perquè d’aquesta manera vosaltres també sereu glorificats, segons la Seva voluntat. Mostreu a tots humilitat i amor envers el proïsme. Per mitjà d’aquesta humilitat i d’aquest amor, el meu Fill us ha salvat i us ha obert el camí cap al Pare Celestial. Us demano que obriu el camí cap al Pare Celestial a tots aquells que no l’han conegut i no han obert el cor al Seu amor. Amb la vostra vida, obriu el camí a tots aquells que encara divaguen en la recerca de la veritat. Fills meus, sigueu els meus apòstols que no hauran viscut en va. No oblideu que anireu davant del Pare Celestial i li parlareu de vosaltres. Estigueu preparats! Novament us adverteixo: pregueu per aquells que el meu Fill ha cridat i els ha beneït les mans. Us els ha donat a vosaltres. Pregueu, pregueu, pregueu pels vostres pastors. Us ho agraeixo.”

2 –“Sense la voluntat de Déu no sou res” En aquest missatge la Santíssima Mare de Déu no té miraments en provocar-nos fins a tal punt que alguns ja han començat a fer-se moltes preguntes. Molt millor, això ens ajuda a progressar!

Jesús deia a santa Catalina de Siena: “Jo sóc el que Sóc i tu ets la que no ets,” i això que es tractava d’una gran santa! Potser es podria entreveure un cert menyspreu per part de Jesús, però en realitat és tot el contrari! Jesús vol dir-li: Jo estic del costat de l’Ésser, i tu en canvi estàs del costat del no-res, ho veus? Estem fets l’un per l’altre! Jo et regalaré el meu Tot i tu em regalaràs el teu no-res. I d’aquesta manera estarem indefectiblement units! També li diu: “ Fes-te recipient i jo em faré torrent” Aquesta és la clau del missatge! Si humilment li obrim tot el nostre cor a Déu, li permetrem que se’ns entregui completament, es tornarà torrent en nosaltres i ens omplirà de les seves gràcies. Això sí que és realment una anticipació del Cel! Si el nostre ego disminueix i deixa que Déu ocupi el primer lloc en les nostres vides, serem exultants de felicitat!

Sabem que la veritable pau, el veritable Shalom, consisteix en estar “fins a dalt de tot” ple de la presència de Déu, sense cap buit en nosaltres. Déu és llavors “tot en tots” segons la paraula de les Escriptures.

La beata Mariam de Betlem, una gran mística de Galilea, s’anomenava a ella mateixa “petita no-res” i això li causava molta alegria.

Com més santedat, més consciència té la persona de la seva insignificança davant Déu, però també més alegria experimenta enfront del seu no-res. L’autèntica humilitat consisteix en ser verídics davant Déu i aquesta veritat ens torna lliures, feliços. Per a Déu no hi ha rangs d’importància entre els homes, no existeixen rics i pobres, persones VIP i els altres, els grans i els “zero a l’esquerra”. Tots som radicalment pobres, però mentre que alguns ja són conscients de la seva pobresa, d’altres encara no se n’han adonat. “Feliços els pobres d’esperit perquè el Regne del Cel els pertany”, ens diu Jesús que tant desitja la nostra felicitat!

Un bon indici d’això ens ho dóna santa Teresa del Nen Jesús. Genialment ens indica la seva “petita via” per caminar segurs juntament amb Déu cap a la felicitat del Cel. Ella se sap pobre, petita, incapaç de realitzar cap bona obra per si mateixa. Això en lloc d’entristir-la, tot al contrari, li fa experimentar una gran alegria: “Allò que estima el Senyor de la meva petita ànima, deia, és que jo estimi la meva petitesa i la meva pobresa; és l’esperança cega que tinc en la seva misericòrdia” i també “per estimar Jesús, com més dèbil, sense desitjos ni virtuts un es trobi, més disposat està per a les operacions d’aquest Amor que tot ho consumeix i transforma. (Carta 197 del 17-9-1896 a Sor Maria del Sagrat Cor). Ella sabia del gran amor de Jesús pels nens i pels qui s’hi assemblen. Els nens per excel·lència són conscients que han d’esperar-ho tot dels grans.

El món ens ensenya tot el contrari. Per ser admirat pels homes, s’ha de ser algú rellevant. Quina il·lusió! Com li agraeixo a la Mare de Déu el seu missatge! Una vegada més ens sana de les falses imatges de felicitat que el món ens inculca, i ens torna a encaminar per la via de la realitat, aquella que és indeclinable i que farà de nosaltres homes i dones que es mantinguin ben drets, orgullosos, no de si mateixos, sinó del Déu que els habita. Maria ens converteix en cristians que no temen perdre la causa de la seva alegria perquè aquesta rau en Déu i està ben assegurada. Mentre el món ens ofereix satisfaccions passatgeres i superficials que acaben enfonsant-nos en l’angoixa, Déu ens proposa sadollar la nostra set profunda i ens permet ser el que veritablement som: fills de Déu que tot ho posseeixen. “Fill meu, ens diu Déu, tot el que és meu és teu!” (Llc 15)

3 – Bones notícies franciscanes Un nou provincial ha estat nomenat a Mostar. És el pare Miljenko Steko, de 44 anys. Ha servit com a vicari a la parròquia de Medjugorje durant 6 anys, i és per això que el coneixem i l’estimem molt. Que Déu beneeixi el seu ministeri; el tenim molt present en les nostres pregàries.

Els franciscans estan molt contents també pel nomenament del pare José Rodríguez Carballo, director general de la seva Ordre, que el Papa Francesc va posar al capdavant de la Congregació romana per a la Vida Consagrada, el 8 d’abril. Aquest és el primer nomenament efectuat pel Sant Pare que havia disposat d’un temps de reflexió i de pregària abans d’escollir als nous responsables dels diferents dicasteris. El pare José va estar a Medjugorje l’octubre de 2007, amb motiu d’“una visita fraternal” segons ell va expressar i va ser entrevistat per Ràdio MIR: “Puc manifestar que estic satisfet del servei que brinden els Germans en aquesta parròquia de Medjugorje”, va dir.

No es va pronunciar sobre l’autenticitat de les aparicions ni en va donar la seva opinió personal, però va afegir: “Per mi, el fet que tantes persones vinguin a Medjugorje revela una set de Déu en l’home contemporani, Espero que els que vinguin a Medjugorje puguin tenir una veritable trobada amb Déu, que s’apropin a Crist i el segueixin”.

El 8 d’abril, el Primer Ministre de Croàcia, el Sr. Zoran Milanovic, va visitar Medjugorje i es va trobar amb els franciscans durant la seva visita de dos dies a Bòsnia Hercegovina. El Sr. Milanovic no oculta el seu ateisme i actua en conseqüència. Preguem perquè la Mare de Déu l’inspiri en les decisions que afavoreixin el pla de Déu pel seu país. Els caps d’estat carreguen amb una gran responsabilitat davant Déu i per aquest motiu hem de pregar molt per ells.

Estimada Gospa, ets un exemple perfecte de confiança en Déu i d’humilitat. Transmet-nos els teus tresors més preciosos ja que, com va dir santa Teresa del Nen Jesús: “El tresor de la mare pertany al fill”.

Sor Emmanuel
(Traduït del castellà)

PS 1. El pare Lombardi, portaveu del Vaticà, ha desmentit el 12 d’abril un rumor segons el qual el Papa emèrit Benet XVI (86 anys) pateix una malaltia greu. “A la seva edat, Benet XVI va estar al capdavant d’un pontificat molt compromès i per tant suporta els signes d’una persona entrada en anys que ha treballat durament, va precisar. Però dir que està malalt és una bajanada que no té cap fonament”.

PS 2. Després d’un hivern molt ocupat amb els pelegrins, la Vicka està hospitalitzada de nou a Roma amb problemes dorsals. Preguem per ella, que prega i ofereix tant per tots nosaltres; perquè aquest testimoni tan preciós de la Mare de Déu pugui reincorporar-se ben aviat.

PS 3. Del 8 al 12 de juliol se celebrarà una reunió internacional a Lourdes. Us convidem a festejar el 40è aniversari de la Comunitat de les Benaurances amb Maria! Hi haurà testimonis, moments per compartir, celebracions litúrgiques, ensenyances, processons, ministeri de l’escolta, adoració, vetlles de pregària, consagració a la Mare de Déu, amb la participació del card. Barbarin, el gmà. Enric Donneaud o.p. i membres de la Comunitat, entre ells Sor Emmanuel, que parlarà el primer dia. Informació Tel + 33 6 6092 6626 ó + 33 4 9221 1581 lourdes_sessions@beatitudes.org – http//Lourdes_sessions.beatitudes.org

PS 4. Una encomiable iniciativa post-avortament. La nostra amiga Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, organitza un seminari de guarició de l’1 al 5 de setembre a Medjugorje per a dones que hagin patit un avortament. El pare Danko, franciscà de la Parròquia, va beneir aquesta iniciativa. Per a més informació entreu a www.benedettafoa.it o escriviu a info@benedettafoa.it

PS 5. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6. Com cada any, el Festival de Joves a Medjugorje serà del 30 de juliol al 6 d’agost. Per a més informació contacteu https://www.medjugorjeyouthfestival.ba/

PS 7. Pensem en obsequiar als nostres amics bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789
Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 8. Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: gospa.fr@gmail.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: djeca.medjugorja@gmail.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: teresamedj@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com  ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 de març de 2013, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de març de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Gospa a la Creu Blava. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, de nou us convido maternalment: no enduriu el cor! No tanqueu els ulls davant de les advertències que per amor el Pare Celestial us envia. L’estimeu sobre totes les coses? Us penediu perquè sovint oblideu que el Pare Celestial, pel seu gran amor, ha enviat el seu Fill per redimir-vos amb la creu? Us penediu perquè encara no acolliu el missatge? Fills meus, no oposeu resistència a l’amor del meu Fill. No oposeu resistència a l’esperança i a la pau. Amb la vostra pregària i el vostre dejuni, el meu Fill amb la seva creu dissiparà la tenebra que us vol encerclar i sotmetre. Ell us donarà força per a una vida nova. En viure-la segons el meu Fill, sereu benedicció i esperança per a tots els pecadors que vaguen en la tenebra del pecat. Fills meus, vetlleu! Jo, com a Mare, vetllo amb vosaltres. Prego i vetllo d’una manera especial per aquells que el meu Fill ha cridat a ser per a vosaltres portadors de llum i portadors d’esperança: pels vostres pastors. Us en dono les gràcies!”

2 – L’Ivan a Argentina. Després de l’anul·lació de la seva visita a Uruguai, l’Ivan va poder donar el seu testimoni a Buenos Aires, perquè abans de la seva marxa cap a Roma, el Cardenal Jorge Mario Bergoglio (el nostre estimat Papa!) havia autoritzat aquestes trobades de pregària. Durant l’aparició del 4 de març, l’Ivan va comentar que la Mare de Déu va pregar en arameu, la seva llengua materna, per cadascun dels sacerdots presents i va donar el missatge següent:

Estimats fills, avui us convido a obrir-vos a la pregària. Viviu en un temps en què Déu us dóna grans gràcies i no les sabeu aprofitar. Us preocupeu per tot menys per la vostra ànima i la vostra vida espiritual. Desperteu d’aquest món cansat, del somni de la vostra ànima i digueu a Déu amb totes les vostres forces: SÍ. Decidiu-vos per la santedat i la conversió. Estimats fills, jo estic amb vosaltres i us crido amb tota l’ànima a la perfecció, a la santedat de les vostres ànimes i de tot allò que feu. Gràcies a vosaltres, que avui heu respost a la meva crida.”

3 – Quina alegria, el nostre Papa Francesc! La nit del 13 de març (aniversari del naixement de la Marthe Robin), érem davant la pantalla del nostre ordinador, pendents de l’obertura de les cortines. Després varem veure un desconegut (excepte pels argentins) de qui quasi cap periodista no n’havia parlat, un cardenal que l’Esperit Sant secretament s’havia reservat, ben al gust de la Santíssima Mare de Déu: humil, decidit, ferm en la fe de l’Església, combatent per la veritat de l’Evangeli enfront d’un govern opositor, en definitiva un cardenal amic de la senzillesa i ple de caritat envers tothom. Mentre els periodistes tracten de posar-se al dia, els mitjans d’informació cristians brinden comentaris molt bons sobre la seva persona i la seva obra. No és necessari que aquí ens estenguem afegint més detalls sobre el nostre Papa. Només us oferim alguns punts que es refereixen específicament a Medjugorje i que ens permeten donar gràcies a Déu!

– Des de fa temps l’arquebisbe de Buenos Aires seguia de prop els esdeveniments de Medjugorje.

– Va ser ell qui va acollir el pare Jozo Zovko en la seva visita de missió a Argentina.

– També va acollir el pare Danko l’any passat, quan va anar en missió a Argentina. (El pare Danko és un franciscà de la parròquia de Medjugorje, ben conegut pels pelegrins).

– Una de les seves primeres iniciatives, al dia següent de la seva elecció, va ser anar a consagrar a la Mare de Déu el seu ministeri papal. Va anar a la Basílica Santa Maria Major a les 8 del matí, li portà un ram de flors a la Mare de Déu i pregà en silenci davant la seva icona. La Gospa,, no ha demanat a Medjugorje que iniciem sempre la nostra feina amb una pregària i que l’acabem amb una acció de gràcies?

– Des de fa tres anys, el seu confessor era un franciscà d’Hercegovina, el P. Ostojić. Anteriorment, durant 30 anys, va tenir com a confessor al P. Nicolás Mihaljević (ja mort), també croata i jesuïta com ell.

– Tots els meus amics de Buenos Aires que el coneixen estan molt feliços amb aquesta elecció, perquè sempre ha adoptat posicions justes a favor de Crist, amb una gran valentia, sense temor als atacs contraris. Ha sofert per Crist.

– Finalment, serà ell qui tindrà coneixement de les conclusions de la Comissió vaticana sobre Medjugorje, quan el papa emèrit Benet XVI li entregui el plec que, sabem, és positiu. Preguem perquè el seu contingut sigui publicat sense més retard.

4 –En un poble perdut de la Xina… Dos missioners jesuïtes austríacs, el pare Gotsch i el germà Gervasi, visqueren a la Xina una experiència única. Gervasi, que havia acompanyat el Professor Filchner a través del Tibet i l’Índia, ens va explicar el següent fet que va passar el 1976:

Un dia, a la Xina meridional, estava acompanyant el P. Gotsch que havia anat a assistir un moribund a Kaotai per administrar-li els últims sagraments. Muntats a cavall, travessaren 200 km per camins muntanyosos i turons i al cap de tres dies arribaren a la casa d’aquell home. Massa tard, perquè ja havia mort. Després d’haver-lo enterrant religiosament prengueren el camí de tornada. A mig camí es trobaren amb un jove que semblava que els estava esperant a un costat de la carretera i els demanà que el seguissin fins a casa de la seva mare que estava malalta. Acompanyaren el jove fins a un poble que estava a uns 15 km d’allà. En un habitació extremadament precària, una dona estava agonitzant. Quan va veure el sacerdot li va preguntar:

– Estranger, em contestaràs la veritat a les preguntes que et faci?

– És clar que sí, mare.

– Existeix un Déu en el qual hi ha tres persones? Existeix una altra vida, un lloc de felicitat per als bons i un lloc de terror per als dolents? És veritat que Déu va venir a aquesta terra per morir pels homes i obrir-los el lloc de la felicitat? Estranger, és veritat tot això?

Molt estranyat, el sacerdot li respongué: SÍ. Però de qui havia pogut aprendre tot allò aquella dona?

La dona va continuar:

– Portes aigua amb tu, doncs renta’m (bateja’m) perquè pugui anar a aquell lloc de felicitat!

Com sabia que el sacerdot portava aigua per als bateigs? La seva actitud decidida era una mica infantil i alhora convincent. El sacerdot li explicà breument la litúrgia i el sentit del sagrament i després la batejà.

La dona malalta, desbordant d’alegria, també li va dir:

– També portes el pa. Aquest és un pa especial perquè Déu és a dins. Dóna’m d’aquest pa!

El pare va treure del seu sarró l’hòstia consagrada que portava. La malalta sabia que ell tenia “El Pa”! El sacerdot li explicà el sentit del sagrament de l’Eucaristia i li donà la comunió. Li administrà també els últims sagraments (la confessió dels pecats i la unció dels malalts). Després li va dir:

– Fins ara has estat tu qui feia les preguntes. Ara em toca a mi: Qui t’ha ensenyat les veritats de la fe? Has conegut creients catòlics o evangelistes?

– No, estranger.

– Llavors, has llegit llibres cristians?

– No sé llegir, estranger, ni tan sols sabia que existien llibres d’aquest tipus.

– Llavors, d’on i de qui has rebut la notícia de la fe?

– Sempre he pensat que havia de ser així i des de fa 10 anys que visc així. També he instruït així els meus fills i pots rentar-los a tots (batejar-los).

– Però sabies que avui passaríem per aquí?

– I tant! He vist un home en somnis. Va ser ell qui em va dir que enviés el meu fill a la carretera per avisar els dos estrangers que passarien per allà. Em va dir que em “rentaríeu” per poder anar al lloc de la felicitat després de la mort.

Els missioners estaven profundament commoguts. L’actitud de la dona davant la mort era tan tranquil·la que no deixava dubtes. Abans de marxar, els missioners li regalaren una estampa de sant Josep, patró dels moribunds. Plena de felicitat, exclamà:

– Però si jo el conec, a aquest! M’ha vingut a veure moltes vegades. És ell qui em va dir que enviés el meu fill a la carretera per venir-vos a buscar!

Havia tingut un somni, o sant Josep veritablement l’havia anat a visitar en persona? Ella no ho sabia. D’altra banda, tampoc calia saber-ho. El fet realment important era que sant Josep havia instruït la malalta. Els missioners s’assabentaren que la malalta morí aquella nit. (De la revista alemanya “Weite Welt” núm. 1, gener 1976)

El 19 de març festejarem la solemnitat de sant Josep. No ens oblidem d’honorar-lo degudament i de fer-li moltes peticions, sobre tot per aquells que encara no coneixen l’amor de Déu. Sempre ens sorprendrà amb la seva immensa bondat!

Estimada Gospa, Mare de l’Església, ens has fet un regal magnífic donant-nos el Papa Francesc! Amb tu i amb tots els escollits que són al Cel, volem implorar-te la seva protecció i vetllar com sentinelles al seu voltant, en aquest temps crucial per a l’Església del teu Fill.

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 El 8 d’abril proper, Festa de l’Anunciació (traslladada a aquest dia per ser el 25 de març Dilluns Sant) el Papa Francesc tenia a la seva agenda la celebració de la missa del vespre a la Catedral de Buenos Aires, seguit del res del Rosari per la Vida. Segurament ara ens acompanyarà amb el pensament i ens beneirà des de Roma en aquesta 10ª trobada anual de pregària en defensa del nen que encara no ha nascut. Amb ocasió de la seva visita a Buenos Aires, l’Ivan va dir que la Gospa plorava llàgrimes de sang pels seus fills avortats. Tan de bo que la nostra estimada Mare rebi aquell dia el consol de veure molts dels seus fills reunits a les seves respectives parròquies o en grups de pregària intercedint pels seus germanets en risc, en defensa de la vida.

PS 2 A Espanya, un total de 460 associacions Provida, agrupades sota la Plataforma Sí a la Vida, han convocat concentracions pel proper 6 d’abril a totes les províncies espanyoles per “donar veu als que no tenen veu i mostrar la bellesa de cada vida humana”, amb motiu de la propera celebració del ‘Dia Internacional de la Vida, el 25 de març, segons ha explicat el coordinador de la plataforma, Rafael Lozano.

PS 3 – A Medjugorje, una estimada amiga de Sor Emmanuel, Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, donarà un primer seminari de guarició per a les dones que han viscut un avortament, de l’1 al 5 de setembre. El pare Danko, franciscà de la Parròquia, va beneir aquesta iniciativa. Per a més informació: www.benedettafoa.it o escriure a info@benedettafoa.it.

PS 4 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Com cada any, el Festival de Joves de Medjugorje serà del 30 de juliol al 6 d’agost. Per a més informació contacteu: https://www.medjugorjeyouthfestival.ba/

PS 6 –  En aquest enllaç podreu gaudir d’un minut d’alegria juntament amb el nostre Papa https://youtu.be/GWJmpRGwxfU

PS 8 Pensem a obsequiar els nostres amics amb bon material de lectura. Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 9 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les adreces següents:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 de febrer de 2013, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de febrer de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu a prop de casa seva, en el nou lloc construït per a l’acollida dels pelegrins. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, l’amor em porta a vosaltres, l’amor que desitjo ensenyar-vos també a vosaltres: l’amor veritable. L’amor que el meu Fill us va mostrar quan va morir a la creu per amor envers vosaltres. L’amor que sempre està disposat a perdonar i demanar perdó. Com n’és de gran el vostre amor? El meu Cor matern està trist tot buscant l’amor en els vostres cors. No esteu disposats a sotmetre per amor la vostra voluntat a la voluntat de Déu. No em podeu ajudar a fer que aquells que no han conegut l’amor de Déu el coneguin, perquè no teniu el veritable amor. Consagreu-me els vostres cors i jo us guiaré. Us ensenyaré a perdonar, a estimar l’enemic i a viure segons el meu Fill. No tingueu por per vosaltres mateixos. El meu Fill no oblida en les dificultats aquells que estimen. Jo estaré amb vosaltres. Imploraré el Pare Celestial que us il·lumini amb la llum de la veritat eterna i de l’amor. Pregueu pels vostres pastors, perquè, a través del vostre dejuni i pregària, us puguin guiar en l’amor. Us en dono les gràcies!”

2 –El 9 de febrer la vident Mirjana era a Itàlia, a l’església de Santa Maria Major de Trieste. Durant el seu testimoni va dir:

“Com a germana vostra us prego, perquè sé tot el que la Santíssima Mare de Déu ens prepara, que estimeu! Estimeu els sacerdots! Ajudeu-los, pregueu per ells, especialment pel Sant Pare. Sobretot per ell, ja que en aquests temps que estem vivint té molta necessitat de la nostra ajuda, de les nostres pregàries, del nostre amor i no dels nostres judicis! Perquè si aquest matí et trobessis davant Déu, què li respondries si Ell et digués: Com has pogut jutjar! Qui ets tu per fer-ho!

És per això que, com a germana, us demano: Demaneu a Déu el do de l’amor! Quan tens el do de l’amor mai no jutges, mai no critiques, perquè en cada persona hi veus Jesús i hi trobes sempre una justificació. I fins i tot si et fan mal a tu, tu el justifiques, trobes una excusa, perquè per a tu, en la teva vida Déu està en primer lloc i la resta passa a segon lloc. Tan sols Déu roman.

Únicament estem segurs d’una sola cosa: que tots estarem un dia davant Déu i allà, alçarem el cap o l’abaixarem?

Us suplico, pregueu també per nosaltres, els vidents, perquè puguem fer correctament tot el que Déu vol de nosaltres, perquè és tan fàcil equivocar-se. Jo per la meva part, pregaré per vosaltres amb tot el meu cor”. (L’arquebisbe de Trieste, Mons. Giampaolo Crepaldi es trobava present en aquesta trobada d’oració). La Mirjana ha rebut els 10 secrets a l’igual que l’Ivanka i en Jakov. Coneix per tant una gran part del futur del món i això dóna un pes considerable a les seves paraules.

3 – Aquests darrers dies s’han produït esdeveniments dolorosos! Primer l’anunci de la dimissió de Benet XVI a la festa de la Mare de Déu de Lourdes. Aquest Papa tan bo ha patit i ha pregat molt abans de prendre aquesta decisió i sap perquè l’ha pres “en tota llibertat”, tal i com ha dit. L’acollim amb gran emoció i caiem de genolls per sostenir-lo amb la nostra pregària en aquest difícil pas. També volem allunyar qualsevol temor dels nostres cors! Davant dels esdeveniments que ens sacsegen i ens colpegen profundament, la Mare de Déu sempre ens ha animat a no témer, especialment si humanament hi hagués motius. Per cert, grans onades sacsegen la barca de Pere! Els catòlics són cada cop més perseguits arreu, els governs volen imposar lleis impures, i malgrat totes les intervencions celestials, el nombre veritable de creients és molt reduït davant de la immensa majoria dels que “no coneixen l’amor de Déu” i d’aquells que no volen saber res d’Ell.

Aquest és temps de perseverança! Hem d’estar alegres i confiats en la prova i apressarem d’aquesta manera la victòria completa del Déu nostre sobre totes les forces del Mal. De totes les associacions creades per l’home, només una ha sobreviscut durant els segles: l’Església! Malgrat que som pecadors! Per què? Perquè Jesús hi és al capdavant! A més, Jesús ha fet a la seva Església, en la persona de Pere, una promesa sense precedents en la història: “Les portes de l’infern no prevaldran contra ella” (Mt 16, 13-18). Estimats germans i germanes, l’Església té un gran esdevenidor! Llavors per què témer? Si Déu està amb nosaltres, qui estarà contra nosaltres? diu Sant Pau. La nostra tasca és la de romandre amb Ell i en Ell i no separar-nos de la seva gràcia. Examinem els somnis profètics de Don Bosco sobre l’Església, sobretot la història lluminosa de les barques (vegeu PS 2) i com Jesús atorga la victòria als que caminen amb Ell.

Fa molt de temps que la Mare de Déu ens indica el camí que hem de seguir. Però cal remarcar que des de fa poc parla del futur del que Ella realitzarà, com si volgués preparar-nos per alguna cosa. “Estaré amb vosaltres”, “pregaré el Pare Celestial perquè la llum de l’eterna veritat i de l’amor us il·lumini” (2/2/13). “Us enfortiré.” “Us ompliré amb les meves gràcies.” “Pel meu amor us protegiré de l’esperit del mal.” “Estaré amb vosaltres.” “Per la meva presència us consolaré en els moments difícils” (2/9/12), etc. … Llavors, simplement, deixem-nos preparar per Ella. Maria compta amb nosaltres més que mai!

4 – França! El projecte de llei sobre el “matrimoni” de les persones homosexuals ha estat aprovat per l’Assemblea Nacional el 12 de febrer. El Senat es pronunciarà el 2 d’abril. Encara no està tot perdut, però…

Marthe Robin va profetitzar acertadament sobre França dient: “Caurà molt avall a causa del seu orgull i dels mals governants que haurà escollit…” Però també ha anunciat que la Mare de Déu vindrà llavors a salvar-la, que hi haurà una gran efusió de l’Esperit sobre França i que es tornarà a aixecar i a enviar missioners al món sencer. Preguem perquè els artesans del mal es converteixin abans que ells mateixos caiguin en el forat que estan cavant per a l’Església.

5 – Visca el temps de Quaresma!Qui prega no tem el futur, i qui dejuna no tem al Mal” ens diu la Mare de Déu. Aquestes dues armes, la pregària i el dejuni, són de bon troç les més eficaces per guanyar totes les batalles nostres d’avui dia, encara que moltes vegades són arraconades per negligència o falta de generositat per part nostra. Dediquem molts esforços a buscar recursos humans per lluitar contra enemics que són espirituals i, actuant així, no obtenim les gràcies que Déu ens té reservades per a nosaltres. Quina gran pèrdua! Sense el dejuni i la pregària mai ho aconseguirem! Beneïda sigui l’arribada del temps de Quaresma, aquest temps de gràcia que ens apropa a Jesús i que permet que fem una bona neteja de tot el que encara ens allunya d’Ell.

Per facilitar el nostre dejuni o per reprendre’l si l’hem abandonat, la nostra amiga Flavia ens proposa un mitjà simpàtic per menjar pa el dimecres i el divendres: forneja galetes sense llevat (vegeu la recepta a PS 4).

6 – Es necessiten els bons oficis del Patró de l’Església! El 19 de març celebrarem la solemnitat de sant Josep. A casa nostra li oferim cada any una trentena de pregàries (del 16 de febrer al 18 de març) perquè ell ho aprecia i ens ho demostra! Les seves lletanies són molt boniques (vegeu PS 3). Durant les properes setmanes, quan els cardenals es reuneixin en conclave, dirigim pregàries fervents al qui ha sabut protegir i guiar la Sagrada Família i que sempre ha estat un pare per a l’Església. Fem-lo treballar en favor de l’Església d’avui; a ell que li encanta treballar!

D’altra banda, com tan freqüentment feia el Pare Pio i molts altres sants, enviem a Roma els nostres àngels de la guarda a totes les reunions, trobades i diàlegs entre els responsables de l’Església. Cobrim el cel de Roma amb els nostres bons àngels i que es dissipi tota foscor que l’enemic vol imposar! Un sol dels nostres àngels custodis és més poderós que tots els dimonis de l’infern. Perquè té Déu amb ell!

“Zivi camen”? En el missatge del 25 de gener la Santíssima Mare de Déu ha fet una notable comparació entre la nostra pregària i la solidesa d’una pedra. “ Que per a vosaltres la pregària sigui forta com una pedra viva fins que us convertiu en testimonis mitjançant la vostra vida” L’expressió croata “zivi camen” no existeix en la nostra llengua. La traducció “pedra viva” no tradueix realment la idea. En aquesta regió on la terra està sembrada de pedres, els croates anomenen “zivi camen” unes pedres enormes que gairebé no afloren a la superfície. Són inamovibles, i feliç el qui construeix la seva casa sobre aquesta pedra, perquè les tempestes no podran destruir-la!

De quina manera la nostra pregària pot ser forta com una d’aquestes pedres? Santa Bernardeta deia: “Si vols pregar com un sant, prega com un pobre”. Així és: qui se sap pobre, ho espera tot de Déu. Aquell que en la certesa de saber-se infinitament estimat deixa que Déu sigui tot per a ell; aquell qui ho confia tot al Pare Celestial i es comporta amb Ell com un nen petit; en síntesi: qui està connectat amb el Cel pel cor té una oració indestructible enmig de la pitjor de les tempestes. És com un far per als qui no tenen vida de pregària i podrien caure en la temptació de la desesperació. És per a ells un testimoni.

Estimada Gospa, Mare de Crist i Mare de l’Església, tu tens el teu pla pel món i sabem que es durà a terme. Però després de quants patiments? Confiem en la teva maternal sol·licitud, tu que ens condueixes amb dolçor i amb poder. Que siguem dels que caminen amb tu per apressar la victòria del teu Cor Immaculat!

Sor Emmanuel

(Traduït del francès)

PS 1 Del 8 al 12 de juliol es durà a terme una agrupació internacional a Lourdes. Veniu a celebrar els 40 anys de la Comunitat de les Benaurances amb Maria! Hi haurà testimonis, temps per compartir, oficis litúrgics, ensenyances, processó a prop del Santuari, adoració, vetlles de pregària, consagració a la Santíssima Mare de Déu. Participació del Cardenal Barbarin, del Germà Henry Donneaud o.p. i de molts membres de la Comunitat, inclosa Sor Emmanuel que parlarà el primer dia. (Hi haurà traducció al castellà) Informes: + 33 6 6092 6626 – mfmongin@gmail.com ó +33 4 9221 1584 amjoel@wanadoo.fr 

PS 2  Somni de Don Bosco, vegeu https://www.corazones.org/santos/juan_bosco_historias.htm 

PS 3 –El vident Ivan visitarà per primera vegada Argentina i Uruguai el proper mes de març per transmetre‘ns els missatges de la Gospa. Rebrà en aquests països l’aparició diària de la Santíssima Mare de Déu. El programa, que consisteix en resar el Sant Rosari, Santa Missa i conferència, tindrà lloc a ciutat de Buenos Aires:

– Dilluns 4 de març. Microestadi Malvines Argentines (Gutenberg 360) Paternal
– Dimecres 6 de març. Luna Park (Madero 420) Microcentro.

La trobada començarà puntualment a les 18 h. És necessari ser a l’entrada a les 17 h.. Tothom, ja sigui adult, nen, nadó, prelat o religiosa, haurà d’entrar amb la seva entrada per qüestió de contracte i d’assegurança. En aquest moment les entrades de Buenos Aires estan esgotades, però se suggereix, per a possibles cancel·lacions o devolucions, que contacteu amb les següents adreces de correu electrònic: mbielic@alhec.com, g_annan@yahoo.com, fundaciongospa@gmail.com, medjuste@yahoo.com.ar, jescudero@vamosamedjugorje.com.ar.

A Montevideo, Uruguai, a partir de les 18 h.

– Divendres 8 de març: Parròquia Punta Carretas (Ellauri 408, davant del Shopping)
– Dissabte 9 de març: Palacio Peñarol (Magallanes 1721)

Per a més informació www.mariareinadelapaz.com.uy o escriviu a info@mariareinadelapaz.com.uy 

PS 4 –  . Pa sense llevat (com els chapatis de la Índia)
Ingredients:
200 g de farina integral
500 g de farina blanca tipus 000
500 ml d’aigua
1 culleradeta de cafè de sal
2 culleradetes d’oli d’oliva
15 ametlles o nous partides
2 culleradetes de panses sultanes

Preparació:
1 remullar les panses en un pot amb aigua tèbia

2 pre-escalfar el forn a 200º

3 barrejar tots els ingredients en un bol: la farina integral, la farina blanca, la sal, l’oli, les ametlles o nous partides i les panses una vegada colades. Barrejar els ingredients. La massa ha de ser homogènia i tova. Estendre la massa en una safata rectangular untada amb mantega o en una antiadherent de 32 x 25 x 6. Escampar-ho amb l’ajut d’una cullera o d’una espàtula.

4 cuinar al forn moderat (200º) aproximadament 30/35 minuts.

PS 5 – Una bonica iniciativa. El 8 d’abril, dia en què es festejarà l’Encarnació del Verb de Déu, se celebrarà a les 18h a la Catedral de Buenos Aires el 10è Rosari i Missa per la Vida, on s’encomanarà a la nostra Mare del Cel i al Nen Jesús tots els nens que han de néixer i totes les vides en risc. Quina força més poderosa si a tots els racons del món ens unim en una intensa súplica d’intercessió a favor de la vida! Per als fulletons contacteu gisele_riverti@hotmail.com

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç:https://www.centromedjugorje.org/

PS 7 – Com cada any, el Festival de Joves de Medjugorje tindrà lloc del 30 de juliol al 6 d’agost. Per a més informació contacteu https://www.medjugorjeyouthfestival.ba/

PS 8 – Els Franciscans de sant Jaume Apòstol han suggerit als seus parroquians que acullin gratuïtament a les seves llars, en temporada baixa, persones de l’Europa de l’Est que no poden pagar la seva estada a Medjugorje. L’oferiment gratuït és per a 3 dies. Molts han respost a la invitació i s’espera l’arribada de milers de pelegrins.

PS 9  Si volem obsequiar els nostres amics amb una bona lectura: contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com  –  Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic:
dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Llibrería Magnificat,
lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 10 Per rebre aquest butlletí per correu electrònic al voltant del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: gospa.fr@gmail.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: djeca.medjugorja@gmail.com
portuguès:
medjugorjeport@yahoo.com
xinès:
teresamedj@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Contestadors telefònics del missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 273 8730 (en castellà i anglès)

Lletanies a Sant Josep
(afegir alguna pregària espontània o escollida pel cas)

Senyor, tingueu pietat, Senyor tingueu pietat.
Crist, tingueu pietat, Crist tingueu pietat
Senyor, tingueu pietat, Senyor tingueu pietat.
Jesucrist, escolteu-nos.
Jesucrist, escolteu-nos

Déu, Pare celestial. Tingueu pietat de nosaltres.
Déu, Fill, Redemptor del món. Tingueu pietat de nosaltres.
Déu, Esperit Sant. Tingueu pietat de nosaltres.
Santa Trinitat, Un sol Déu. Tingueu pietat de nosaltres

Santa Maria, pregueu per nosaltres.
Sant Josep,
Descendent de David,
Espòs de la Mare de Déu,
Cast custodi de la Verge,
Pare adoptiu del Fill de Déu,
Diligent protector de Crist,
Cap de la Sagrada Família,
Justíssim Josep,
Castíssim Josep,
Prudentíssim Josep,
Fortíssim Josep,
Obedientíssim Josep,
Fidelíssim Josep,
Mirall de paciència,
Amant de la pobresa,
Model dels artesans,
Glòria de la vida familiar,
Custodi de les verges,
Pilar de les famílies,
Auxili dels afligits,
Esperança dels malalts,
Patró dels moribunds,
Terror dels dimonis,
Protector de la Santa Església.

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món, perdoneu-nos, Senyor
Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món, escolteu-nos Senyor
Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món, tingueu pietat de nosaltres.
El va fer senyor de casa seva. I li donà potestat sobre totes les seves possessions.

Preguem. Oh Déu, que en la teva inefable providència et vares complaure en escollir el benaurat Josep perquè fos l’espòs de la teva santa Mare, concedeix-nos, t’ho preguem, que siguem dignes de tenir com a intercessor nostre al Cel a qui venerem com el nostre Protector. Tu que vius i regnes pels segles dels segles. Amén.

15 de gener de 2013, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de gener de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, amb molt d’amor i paciència procuro fer que els vostres cors siguin com el meu Cor. Amb el meu exemple, procuro ensenyar-vos la humilitat, la saviesa i l’amor, perquè us necessito; sense vosaltres no puc, fills meus. Per la voluntat de Déu us elegeixo i per la seva força us enforteixo. Per tant, fills meus, no tingueu por d’obrir-me els vostres cors, Jo us lliuraré al meu Fill i Ell, a canvi, us concedirà la pau divina que vosaltres portareu a tots aquells qui trobeu; testimoniareu l’amor de Déu amb la vida i donareu el meu Fill a través vostre. Per mitjà de la reconciliació, el dejuni i la pregària, Jo us guiaré. El meu amor és immens, no tingueu por! Fills meus, pregueu pels pastors. Que la vostra boca romangui tancada davant de tota condemna, perquè no ho oblideu: el meu Fill els ha elegit, i només Ell té el dret de jutjar. Us en dono les gràcies!”

2- Qui no coneix en Roland Pazeiner? Fa moltíssims anys que en Roland anima les vetlles d’adoració de Medjugorje com a cantant, guitarrista i fins i tot compositor. Amb la seva comunitat dels “Fills de l’Amor Diví”, viatja freqüentment a l’exterior per animar trobades de pregària. El passat 18 de desembre va ser ordenat diaca a Itàlia, rodejat per la seva comunitat. Preguem per ell, per la seva vocació i pel seu do d’animar la pregària dels fidels mitjançant un acompanyament musical d’una gran qualitat i juntament amb la destacable violinista, la Melinda. Les seves composicions estan disponibles en DVD ( vegeu PS 4).

3- Tancar totes les portes al Maligne. En una ocasió, en una de les meves missions a Itàlia, un home se’m va apropar i em va dir amb una gran alegria: “Sor Emmanuel sóc feliç. He anat de peregrinació a Medjugorje i aquest any he tingut una meravellosa conversió! He pogut abandonar quasi tots els meus pecats!

– Quasi tots?

– Sí. Quasi tots. Només en conservo un.

– Per què ha conservat aquest pecat?

– Perquè aquest m’agrada. Em causa plaer.

Vaig inclinar el cap recollint-me un breu instant, perquè no era qüestió de respondre a la lleugera.

-Com pot estar aferrat voluntàriament a un pecat?

– Però em vaig desprendre de tots els altres. Només en conservo un…

– Tots som pecadors; però una cosa és caure en el pecat per debilitat i una altra és desitjar romandre-hi. Quan vostè rep Jesús a l’Eucaristia, vostè li diu que l’estima, que és feliç d’estar amb Ell… Com pot de forma simultània bufetejar-lo cruelment? Van ser els meus pecats, els de vostè, els de tots els homes els que van clavar Jesús a la Creu. I vostè decideix ferir-lo encara més conservant voluntàriament un pecat…

– Però que està dient? El pecat que vull conservar és com una bufetada per Ell? Oh, Déu meu! Mai no se m’hagués ocorregut!

– És més: voler conservar un pecat greu és com deixar-li una via d’accés oberta al Maligne. Ell està molt content de poder tenir aquesta entrada privada. D’aquesta manera pot realitzar les seves maldats en vostè, a la seva família, a la seva salut, a la seva vida, i vostè ni tan sols té consciència de l’origen d’aquest malestar.

– Si és així, faré tot el possible per abandonar també aquest pecat! Si us plau germana, pregui per mi!

Aquell home era completament sincer. Simplement li mancava aquesta informació bàsica. Avui dia hi ha tantes mentides en qüestions de la fe cristiana, que les realitats més elementals s’escapen a la consciència d’un gran nombre de “creients”. Satanàs adorm les consciències focalitzant-les en la recerca d’un benestar purament terrenal. San Juan de la Cruz plorava de compassió davant de tantes ànimes abandonades a si mateixes, perillosament extraviades, essent totes cridades a un alt grau de santedat. Quin desaprofitament! La Santíssima Mare de Déu sempre insisteix que siguem testimonis, apòstols, missioners perquè la collita es més abundant que mai! Ella ho veu amb claredat. Per als seus fills que encara no coneixen l’amor de Déu, els patiments que provenen dels pecats greus – a vegades promulgats per llei – són abismals. Els legisladors i els governants tenen una gran responsabilitat davant Déu. Les paraules de Sant Pau: “El salari del pecat és la mort” no tenen data de caducitat i són plenament vàlides avui dia. La nostra cultura de la mort està portant milions de nens i de joves a l’agonia. Quan Maria ve a Medjugorje ens recorda que la veritable pau és únicament en Jesús. Com que Ella és massa poc escoltada, se les va enginyar perquè Jesús mateix ho expressés el dia de Nadal: “Jo sóc la vostra pau. Visqueu els meus manaments”, va dir el Nen Jesús el 25 de desembre. La vident Marija ens comentà que es va alçar als braços de la seva mare (malgrat ser un bebè acabat de néixer) i que va parlar amb autoritat amb una veu de nen en edat de raó. Jesús a l’Evangeli ja ens deia: “Si vols entrar a la Vida, compleix els manaments”.

4- Quina gran alegria trobar ànimes que s’entreguen plenament a Déu! La Gianna, una simple mare de família, doctora a temps complet, ha interpretat profundament la demanda de la Gospa del passat mes de setembre. Aquí en teniu un extracte:

“Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts.” (Vegeu PS 1) La Gianna m’ha enviat aquesta bonica pregària, una ofrena elaborada per ella mateixa, que segurament és un bàlsam pel cor de la Mare de Déu en aquest temps crucial de batalla espiritual. Quin bonic exemple ens dóna!

“Oh Mare meva, acullo aquestes paraules com una invitació molt personal de part teva. Coneixes el meu desig de dur-les a la pràctica. També coneixes la meva debilitat i és per aquest motiu que, plenament confiada, diposito el meu SÍ d’avui entre les teves mans perquè tu l’ofereixis a Déu. Renovo la consagració de tot el meu ésser a Jesús, ocultant-me en l’escola del teu Cor Immaculat a fi que tu puguis ser completament una amb mi, tal i com tu desitges. Accepto viure tot allò que el Pare en el seu gran amor permeti que succeeixi en mi i al voltant meu per tots aquests nens que encara no coneixen l’amor de Déu i pels sacerdots. Com a signe d’aquesta consagració, rebré cada dia la comunió sacramental, o com a mínim espiritual, i cantaré la perfecta lloança a la Santíssima Trinitat amb les paraules del teu Magnificat. Estretament unida a tu, viuré tot el meu dia a dia amb senzillesa. Que amb el teu ajut i amb les teves ensenyances maternals tots els adorables desitjos del Pare es compleixin en mi i a través de mi”

5- Com a company per l’any 2013, he rebut Sant Francesc de Sales, Magnífic! Podré créixer en dolçor i paciència a exemple seu! I vosaltres?

Estimada Gospa, Què ens depararà el 2013? Tu ho saps, així com ho sap Déu. Quin gran consol saber que vosaltres sou els nostres líders veritables! Volem viure els manaments, seguir els vostres plans i d’aquesta manera trobar la pau veritable que tant anhelem. Cura’ns de la tebior i no deixis mai d’ajudar-nos!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1– “Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts. Us ompliré de les meves gràcies. Amb el meu amor us protegiré de l’esperit del mal. Estaré amb vosaltres. Amb la meva presència us consolaré en els moments difícils. Us agraeixo pels vostres cors oberts. Pregueu pels sacerdots! Pregueu perquè la unió entre el Meu Fill i ells sigui el més forta possible, perquè siguin una sola cosa. Us en dono les gràcies!” (Missatge del 2 de setembre de 2012 a la Mirjana).

PS 2- L’Ivan acaba de tornar de Dublín, Irlanda, on va donar una xerrada i va rebre l’aparició de la Gospa a l’Església de Sant Salvador. Al voltant d’unes 1000 persones escoltaren la seva xerrada sobre la dignitat de tota vida humana des de la concepció fins a la mort natural. Va dir que la Santíssima Mare de Déu tenia llàgrimes als seus ulls a causa de la gran quantitat d’avortaments que es realitzen en el món. Molts irlandesos suposen que els vidents estan viatjant a Irlanda en aquests moments per animar-los en la seva lluita contra l’avortament que està a punt de convertir-se en legal. La Marija anirà a Cork a finals de febrer.

Contràriament al que passava anys enrera, la Mirjana serà a Medjugorje per l’aparició del 2 de febrer.

PS 3- L’Ivan visitarà per primer cop l’Argentina i l’Uruguai el proper mes de març per transmetre’ns els missatges de la Gospa i rebrà la seva aparició diària en aquests països. El programa consistent en el Rosari, Missa i Conferència tindrà lloc a:

Buenos Aires, a partir de les 17h (a la porta):

– Dilluns 4 de març. Microestadi Malvinas Argentinas (Gutenberg 360)

– Dimecres 6 de març. Luna Park (Madero 420)

Únicament s’hi podrà entrar amb reserva de les entrades. Contactar amb les següents adreces d’e-mail:

 mbielic@alhec.com, g_annan@yahoo.com,fundaciongospa@gmail.com,

 medjuste@yahoo.com.ar, jescudero@vamosamedjugorje.com.ar.

Més informació a www.mariademedjugorje.com.ar A Montevideo, Uruguai, a partir de les 18 h.

– Divendres 8 de març: Parroquia Punta Carretas (Ellauri 408, davand del Shopping)

– Dissabte 9 de març: Palacio Peñarol (Magallanes 1721)

Per a més informació www.mariareinadelapaz.com.uy

 o escriviu a info@mariareinadelapaz.com.uy

PS 4- Per tenir informació sobre els seus CD, escriviu a dim_cielo@yahoo.com.

A https://www.figlideldivinoamore.org/pubblic/index.html hi trobareu els títols dels CD.

PS 5- Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6- Pensem obsequiar els nostres amics amb un bona lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 –www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789PS

P.S 7- Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

15 de desembre de 2012, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de desembre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una multitud més reduïda. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, amb amor matern i paciència materna, novament us convido a viure segons el meu Fill, a viure la Seva pau i el Seu amor. Que com a apòstols meus accepteu, amb tot el cor, la veritat de Déu, i que pregueu l’Esperit Sant perquè us guiï. Aleshores podreu servir fidelment el meu Fill, i amb la vostra vida mostrar el Seu amor als altres. Per mitjà de l’amor del meu Fill i del meu amor, jo com a Mare, em proposo portar tots els fills extraviats als meus braços de mare i mostrar-los el camí de la fe. Fills meus, ajudeu-me en la meva lluita materna i pregueu amb mi perquè els pecadors reconeguin els seus pecats i se’n penedeixin sincerament. Pregueu també per aquells que el meu Fill ha elegit i que ha consagrat en el Seu Nom. Us en dono les gràcies!”

2 – Ahir vaig anar a Citluk a fer uns tràmits. Quina alegria quan vaig veure els formularis que havia d’omplir! Deien: Nom del pare? Nom de la mare? I no: Nom del progenitor? o bé: Familiar 1? Familiar 2? Quan de temps aquest país encara podrà resistir els virus degenerants de la nostra societat occidental?

La Mare de Déu sabia què feia quan ens recordava els dos mitjans més eficaços per impedir i detenir les guerres. Ella veia venir aquestes guerres més sanguinàries que mai, la destrucció sàviament planificada de la família… Satanàs sap que si aconsegueix destruir la família, destrueix la humanitat, i per això aquest és el seu pla número 1.

Per als creients, el matrimoni no necessita ser redefinit. Déu ho va establir clarament quan ens va crear home i dona. Ens ha encomanat que fructifiquem i poblem l’univers. Qui pot pretendre conèixer millor que el Creador la manera de garantir la felicitat de l’home, de la seva criatura fruit de les seves mans?

Durant aquest Advent, que veiem tants patiments i tants crims gravíssims a lleis del Creador i contra les seves criatures, ens hem de prendre seriosament les reiterades crides de la Mare de Déu que anhela amb gran desig que sortim de la nostra miserable situació, que desitja impedir la nostra perdició!.

Abans de la guerra de Bòsnia, la Mare de Déu va dir: “Estimats fills, avui com mai abans, us convido a viure i posar en pràctica els meus missatges a les vostres vides. He vingut a vosaltres per ajudar-vos, i és per això que avui us convido a canviar de vida, perquè heu pres un camí de misèria i de ruïna. Quan vaig dir-vos “convertiu-vos, pregueu, dejuneu, reconcilieu-vos” vau acollir aquests missatges superficialment (…) A causa dels vostres interessos tan desgraciats us heu apartat de Déu i de mi. Jo volia fer amb vosaltres un Oasi de Pau, d’Amor i de Bondat. Déu volia que vosaltres, amb el vostre amor i el seu ajut, féssiu miracles i donéssiu l’exemple. Per això us dic: Satanàs està jugant amb vosaltres i amb les vostres ànimes i no us puc ajudar perquè esteu lluny del meu cor. Per tant, pregueu, viviu els meus missatges i aleshores veureu els miracles de l’amor de Déu en la vostra vida de cada dia…” (25-3-92)

3 – Chiara, una amiga meva italiana mare de 2 fills, em va escriure aquest bonic testimoni: “El dimecres passat sentia nàusees i estava molt dèbil per la meva falta de ferro. A més la setmana anterior havia tingut una gastroenteritis. Durant les últimes tres setmanes havia pogut dejunar molt poc perquè experimentava un malestar permanent. Però el dimecres passat em vaig agenollar davant la Mare de Déu i, de tot cor, li vaig demanar que m’ajudés a dejunar a pa i aigua per les seves intencions. Després, en la fe, vaig poder començar el meu dejuni. Aquell dia vaig tenir una força inaudita, increïble. Vaig poder fer moltíssimes coses, ocupar-me de les compres, preparar la maleta (el dia següent havia de marxar), preparar menjar pels tres dies que estaria fora, i el més sorprenent és que vaig menjar molt poc pa perquè em sentia satisfeta.

Recordava com en el teu cas havies fet un tracte amb la Mare de Déu per poder dejunar malgrat la teva poca salut i poder així parlar sobre el dejuni, i com ella t’havia concedit aquesta gràcia… Doncs ha fet el mateix amb mi!”

Li agraeixo a aquesta amiga el fet de mostrar-nos com la Gospa està disposada a tot en favor nostre: quan som incondicionals amb Ella, es produeixen miracles en la nostra vida diària!

4 – L’Ivan parla del futur de l’Església i del món. El passat 14 d’agost, l’Ivan fou entrevistat a Radio Maria Itàlia, pel pare Livio Fanzaga. Us transmeto les seves paraules perquè les meditem:

“Quan els secrets profètics de la Gospa siguin revelats a Medjugorje, l’Església Catòlica es trobarà en una gran tribulació, tant pels fidels com pel món, i una mica aquest sofriment ja ha començat”. “Avui Satanàs és més fort que mai, i vol especialment destruir la família i els joves, perquè són les cimentacions d’un nou món”.

“El poder dels presidents i dels dirigents els ve de Déu, però molts d’ells l’utilitzen pels seus propis interessos. Això provoca desordres a la societat. Sense Déu, el món no té futur. És per aquest motiu que la Mare de Déu ens convida a tornar a Déu, a encaminar el nostre futur a Déu per assegurar-nos la pau i l’harmonia. Un govern sense Déu és anàrquic. És un govern fraudulent. És important, per tant, que Déu estigui present en el govern, i que ocupi el primer lloc. Com que manca la consciència d’això en molts ambients, la pau es troba constantment amenaçada. La guerra més terrible és la que l’ésser humà manté en el seu propi cor. El buit de Déu li ha donat a Satanàs més espai que mai! L’Ivan va demanar a l’audiència que pregués perquè els plans de la Mare de Déu es poguessin dur a terme.

“Si el primer objectiu de Satanàs són els joves i la família, el seu segon objectiu és la destrucció de l’Església i dels sacerdots. Vol impedir l’aparició de vocacions sacerdotals”. L’Ivan va rebre de la Mare de Déu la missió de pregar pels sacerdots. Els dijous acull a la seva capella els sacerdots que desitgen pregar amb ell en el moment de l’aparició.

Estimada Gospa, en aquests dies de preparació pel Nadal, mantenies la teva mirada interior fixa sobre el Nen Jesús que portaves al teu ventre, malgrat les incomoditats exteriors. El Nen era tota la teva alegria. Volem acompanyar-te en aquesta novena i romandre sempre amb tu! Necessitem contemplar la teva vida i adorar en silenci, perquè mirar-te ens purifica i ens torna la pau. Permet que ens puguem quedar amb tu i amb Josep en el camí de Betlem i a l’establia, el món està tan dur! Ets el nostre refugi meravellós! Que el Nen Jesús neixi en el nostre cor; aquest és el teu desig i el nostre. Per tant, ensenya’ns tal i com has fet tu, a posar-lo en primer lloc. Davant d’Ell totes les vanitats d’aquest món passen, i davant el seu amor l’enemic fuig.

Oh Mare del Salvador, intercedeix per nosaltres!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 Estem feliços pel nomenament del nou mossèn de Medjugorje, el pare Marinko Sakota. Ràpidament s’ha guanyat l’afecte dels parroquians i dels pelegrins per la seva manera de pregar i de celebrar la missa amb el cor, entre d’altres dons. Donem gràcies a Jesús i a Maria per aquest pastor.

PS 2 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 3 – Heu preparat el pessebre de Nadal? La Mare de Déu ha expressat que desitja que fem el nostre pessebre a principis d’Advent per mantenir el nostre cor a l’espera de la vinguda del seu Fill i conversar sobre això en família.

PS 4 – Trobareu els noms dels sants de 2013 a www.mensajerosdelareinadelapaz.org perquè pugueu preparar la cistelleta per a compartir amb els familiars i amics.

PS 5 Podem obsequiar els nostres amics amb una bona lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Per accedir al Butlletí del mes i a d’altres anteriors:

www.mensajerosdelareinadelapaz.org