Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

12 de desembre de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 de desembre, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, envoltada només d’una petita munió de pelegrins ja que feia un fred hivernal. En acabar, va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, com a Mare estic amb vosaltres per ajudar-vos amb el meu amor, la meva pregària i el meu exemple, a convertir-vos en llavor del què succeirà; una llavor que es convertirà en un arbre fort que estendrà les seves branques pel món sencer. Per convertir-vos en llavor d’amor, demaneu-li al Pare que us perdoni les omissions comeses fins ara. Fills meus, només un cor pur, no aclaparat pel pecat, pot obrir-se, i només uns ulls sincers poden veure el camí per on us vull conduir. Quan comprengueu això, comprendreu i rebreu, alhora, l’amor de Déu. Llavors, el donareu als altres com una llavor d’amor. Us n’estic agraïda.”

2 – Aquesta foto pot sorprendre més d’un. Aquesta imatge del Nen Jesús té una història poc comuna, la qual cal explicar. El mes d’octubre de 2010 un franciscà de Cava dei Tirrei (prop de Salern) en un viatge que va fer a Israel, va trobar aquesta imatge i la va comprar de forma immediata. Quan va arribar de nou a Itàlia va deixar de nit la imatge a una habitació del convent i se’n va anar a dormir. L’endemà al matí es va despertar quan va sentir una veu molt suau que li deia: “Obre’m que m’ofego!”. Si el punxen no li treuen sang: pensava que era la veu de la seva difunta mare. Després va obrir el paquet que havia portat d’Israel i va veure que la imatge havia plorat llàgrimes de sang! Tot seguit va avisar el seu bisbe que, casualment aquell dia era al seu convent, i ell també va veure amb els seus ulls les llàgrimes ben fresques que queien pel rostre de Jesús. De forma immediata es va sotmetre la qüestió a les autoritats, als experts… per dur a terme les corresponents anàlisis que validen l’autenticitat del què ha passat. Comproven, realment, que no hi ha truc. La sang és humana i té les mateixes característiques que la del Sant Sudari de Torí. Un any més tard, el 24 d’octubre de 2011, la imatge és exposada per a ser venerada pels fidels.

S’acosta Nadal i segurament ja hem preparat el pessebre. Hi posarem el Nen Jesús i en família l’envoltarem per venerar-lo, lloar-lo i quedar bocabadats de la seva vinguda entre nosaltres. Ara bé: fa tot just un any aquest Nen estava plorant llàgrimes de sang! Per què s’ofegava a la seva caixa?. Jesús va dir: “Allò que feu al més petit, m’ho esteu fent a mi”. I doncs, què hem fet? O… què hem deixat de fer?

Hem embellit la història del Nadal: adornem el pessebre, l’hem ornamentat amb garlandes, l’hi hem posat llums de colors (quan allí no hi havia pas llum), en resum: l’hem convertit en quelcom bonic de veure i contemplar. Però podem demanar-nos: “Nen Jesús, si ens parlessis avui dia, què ens diries? Per què plores? Què és el que t’angoixa fins a fer-te vessar llàgrimes de sang? A quin nou Getsemaní s’ha vist abocat el teu petit cor ple d’amor?”

Cadascú pot imaginar la seva resposta. Però aquestes llàgrimes, que no les podem passar per alt, ens sacsegen! Sí, què hem deixat de fer? Ara més que mai, tenim l’oportunitat d’eixugar-li almenys una, de les seves llàgrimes de sang. I això només amb una pregària feta amb el cor o amb un dejuni ofert per una mare que està pensant a avortar, per una visita a un veí que viu trist i en soledat, per una ofrena discreta a una mare de família que està passant una necessitat… El Nen Jesús és tan humil que tot ho accepta, fins al més petit gest afectuós! El 25 de desembre, que no és sinó el seu aniversari? Que potser no té dret a ocupar el primer lloc a les nostres celebracions i que els regals més bonics que posem als peus de l’arbre no siguin els seus?

Petit Nen Jesús, amb la teva innocència, vine a guarir els nostres cors afeixugats per les vanes preocupacions del món! No volem deixar-te gemegant dins la caixa mentre ens passegem estarrufats lluny de tu… ans al contrari: t’obrim les nostres portes de bat a bat! Volem que siguis amb nosaltres arreu i a tot hora, volem dur-te dins el nostre cor ferit com el Nen de la casa de qui n’estem tan orgullosos. Perquè “ets el més bell de tots els homes, exhalen gràcia els teus llavis”. (Salm 44, 3). No tinguis por Nen Jesús: no et farem mal, resta amb nosaltres, sense tu estem perduts! Tu ets la nostra alegria i la nostra glòria!

3 – Hi ha sants que us esperen! No us oblideu de treure el nom d’un sant per Nadal o Cap d’Any, i tenir-lo de company de camí durant l’any 2012! Per exemple, si a algú li toca Sant Vicenç de Paul (festa el 27 de setembre) rebrà una paraula per ser viscuda durant l’any: “El Senyor sempre va per feina quan aparta tots els mitjans humans i ens encarrega de fer quelcom que escapa a les nostres capacitats”. I també una missió: “Prega per aquells que es desanimen amb els obstacles” (Vegeu PS 1)

4 – Algunes notícies locals. El pare Jozo Zovko i 4 vidents més ja han estat a Roma i han estat “examinats” per la Comissió. N’han tornat molt contents.

La vident del cor Jelena Vasilj s’està recuperant, de mica en mica, d’una trombosi i la seva vida ja no corre perill. Preguem per una rapida recuperació.

El pare Jozo viu actualment en un convent de Zagreb amb el pare Ljubo, al qual molts pelegrins ja el coneixien de Medjugorje.

Vicka torna a donar el seu testimoni als pelegrins, però no a la caseta blava sinó a la de Sor Kornelia, però a causa del seu fràgil estat de salut només ho fa de manera intermitent.

5 – Una família en el nostre camí. Casa nostra ha rebut no fa gaire la visita de sor Briege McKenna que ens ha portat l’alegria amb la seva presència. Aquesta germana, juntament amb el pare Kevin Scallon, recorre el món sencer per donar a conèixer i estimar Jesús, l’Eucaristia i per posar en pràctica el seu do de guariment.. El pare Kevin també té testimonis per a compartir:

Una Nit de Nadal anava cap a casa el seu nebot per a la celebrar-ho i el cotxe es va quedar aturat en mig del camí a les 9 de la nit. Era literalment impossible engegar-lo de nou i encara li faltava una hora de trajecte per arribar-hi. A més a més, aquella nit no s’havia creuat amb cap cotxe durant el viatge ni havia vist una ànima des que havia sortit de Dublín. Amb el reflex de la llum de lluna, va veure una petita casa just al davant del lloc on havia quedat aturat i una llum que il·luminava una de les finestres. Va decidir demanar ajut a la gent de l’interior perquè li deixessin utilitzar el telèfon per trucar al seu nebot. Va obrir la petita porta blanca de la tanca, va caminar pel corriol fins a la porta de l’entrada i va picar la porta amb la mà (doncs no hi havia timbre).. Després d’una curta espera, un home d’aspecte força jove li va obrir la porta i li va donar una càlida acollida. Ja a dins la casa, el sacerdot es va fixar que hi havia una dona amb un nadó, que el tenia als braços abraçat a la seva galta. Va somriure al pare Kevin mentre aquest preguntava al marit si podia utilitzar el telèfon. El marit li va respondre:: “No tenim telèfon, però si torneu caminant fins al poble trobareu un venedor de bicicletes que us deixarà trucar. El trobareu fàcilment perquè la seva casa és la que es troba al costat del supermercat”. El sacerdot va donar les gràcies a la parella i els va desitjar un Bon Nadal. “Puc deixar el cotxe davant de casa vostra?” va preguntar. Li va respondre: “I tant, no passeu ànsia, jo en tindré cura”. Tot seguit el pare va anar a peu fins al poble guiant-se per la llum de la lluna, fins que va arribar a la botiga de bicicletes. De camí no podia deixar de pensar en aquella trobada que acabava de tenir amb la parella i amb el seu nadó, especialment en l’estranya olor de la casa. No era una olor d’Irlanda. Per què li recordava el seu recent viatge a Terra Santa? I per quina raó la casa només estava il·luminada amb espelmes?

En arribar, li va obrir la porta el venedor de bicicletes que va escoltar el problema que el sacerdot li exposava i, de seguida, el va deixar trucar per telèfon al seu nebot. Mentre s’esperava que el vinguessin a recollir, la dona del ciclista li va oferir un te i un tros de dolços de Nadal, que va acceptar i va menjar amb plaer, mentre li parlava del temps, de la pau del Nadal d’aquell any, etc. El seu nebot va arribar abans d’una hora, es van acomiadar del matrimoni i se’n van anar a buscar el cotxe que van trobar on l’havien deixat. Van veure que faltava la corretja del ventilador, raó per la qual van decidir deixar-lo allà aquella nit i van marxar. Al dia següent van tornar a buscar el cotxe amb un mecànic de la zona, un cop acabada la reparació el sacerdot va voler saludar de nou la jove família que havia trobat la nit anterior i es va dirigir cap a la porteta blanca de la tanca, però… no la va trobar… Allí només hi havia un cèrcol i a la llunyania camp fins a l’horitzó, ni una sola casa. Durant el viatge de tornada, el nebot no parava de parlar i el pare Kevin callava. Era la Festa de la Sagrada Família.

Estimada Gospa, que aquest Nadal sigui el més bonic de la nostra vida! I per això et demanem que entris a les nostres llars, a les nostres habitacions i als nostres cors! Vine i deixa-hi el teu tresor més preuat, el teu Nen acabat de néixer! I ensenya’ns a adorar-lo com tu ho fas!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1No oblideu el vostre sant! Rebreu un company per al 2012. Tenim necessitat d’aquesta presencia celestial al nostre costat, sempre disponible i acollidora. Us proposem una llista de sants a fi que pugueu preparar-la (es retallen els noms i es posen dins un cistell, després cadascú extreu el sant que serà el seu company). Al convent de Sor Faustina aquesta selecció de sants es feia el dia d’Any Nou i era una tradició. (vegeu PS 359 del Diari). Trobareu un llistat de sants actualitzat a , i el podreu utilitzar a les vostres reunions familiars.

PS 2- Pregària al Nen Jesús: “Nen Jesús, Nen Déu, has vingut tan petitó, tan vulnerable, tan pobre, tan dèbil per nosaltres que t’ofereixo les pors de la meva debilitat, de la meva vulnerabilitat, de la meva petitesa, de la meva pobresa. Diposito en el teu cor innocent i pur tot allò que sóc. Sí, em consagro a tu Nen Jesús. Rei de L’Amor, em consagro a la teva innocència i a la teva puresa. Sí, tu ets l‘Amor veritable, la bellesa veritable, tu ets Aquell que mai no sospita. Serem salvats per la innocència de la teva mirada! Nen Jesús, salva’m per la teva innocència!” (JM Hammel).

PS 3Nou! Un llibre que es llegeix d’una tirada i que és una veritable bomba de llum: Mariam de Betlem, la petita àrab, per Sor Emmanuel. Qui és la petita àrab? Mariam Baouardy és una filla de Galilea. La seva vida és un degoteig de manifestacions sobrenaturals dignes de Santa Caterina de Siena, des dels estigmes fins als combats sobrenaturals contra Satanàs. D’on li ve aquesta deliciosa saviesa, alhora infantil i forta, que fa que tots l’estimin? D’on li ve aquest foc d’amor que la consumeix? Al Carmel agafa el nom de Sor Maria de Jesús Crucificat. Aquesta humil tornera rebrà la visita de Jesús i Maria. Les paraules que ella ens transmet il·luminen l’esdevenidor de la nostra angoixada humanitat. Mariam va morir a Betlem, als 33 anys, el 26 d’agost de 1878. Joan Pau II va beatifica-la el 13 d’octubre de 1983. No és possible descobrir Mariam i no enamorar-se d’ella! I desitjar esdevenir sants com ella!

PS 4- Altres publicacions de Sor Emmanuel: “Medjugorje, el triomf del cor”, “El Nen amagat de Medjugorje”, “El sorprenent secret del Purgatori” i el DVD de les seves missions a Espanya.

PS 5 –Contactes per aconseguir el material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: www.fcpeace.com (aneu a la botiga – Medjugorje)
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per rebre aquest butlletí per correu electrònic,  cap al dia 15 de cada mes, podeu subscriure-us a les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: wmmedjugorje@childrenofmedjugorje.com
anglés i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc:

https://ui.constantcontact.com/Datos%20de%20programa/Microsoft/Word/www.childrenofmedjugorje.com

ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per Espanya: medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org, aneu després a Children of Medjugorje: “Boletines en español”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

15 novembre de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – Estimats fills, el Pare no us ha deixat de banda. El seu amor és tan gran per vosaltres que m’empeny a què us el faci conèixer quan abans millor, i perquè tots, mitjançant el meu Fill, pugueu anomenar-lo amb tot el cor, “Pare“, i així esdevingueu un poble de la família de Déu. Ara bé, fills meus, no oblideu que no sou al món per vosaltres mateixos i que no us hi he cridat per a què en gaudiu. Qui segueix el meu Fill pensa en el germà en Crist com a un mateix i no coneix l’egoisme. És per això que el meu desig és que sigueu la llum del meu Fill, a fi d’il·luminar el camí de tots els qui no coneixen el Pare – els que s’han perdut a la tenebra del pecat, de la desesperació, del dolor i de la soledat –, i que amb la vostra vida els ensenyeu l’Amor de Déu. Sóc al vostre costat! Si m’obriu el cor us guiaré. Us convido de nou: pregueu pels vostres sacerdots. Us n’estic agraïda!

2 – És possible seguir el dejuni? Molts pelegrins, amb molt bona voluntat, comencen a practicar els dejunis de pa i aigua els dimecres i els divendres, tal com ho demana la Mare de Déu. Ara bé, sovint molts d’ells deixen de dejunar al cap de pocs dies. I en fer-ho, hi perden tant! És justament per això que tot seguit us suggerim uns consells molt senzills que us ajudaran a tirar endavant amb aquesta important decisió. (El missatge referent al dejuni no va dirigit als malalts ni als qui estan fortament medicats).

Som conscients que quan dejunem estem seguint una crida de la Mare de Déu? I això no és poca cosa! Que potser no ve a nosaltres des de fa 30 anys per a mostrar-nos els millors camins per aturar les guerres i rebre la pau veritable? Efectivament, podem anar creant la convicció interior que el dejuni té un gran poder contra l’enemic; permet que sigui l’ànima la que governi el cos i no a la inversa. (Vegeu PS 3)

Hom posa de manifest la dificultat de perseverar. Efectivament, fa falta una bona dosi de voluntat per dejunar. Ara bé, d’ entre les dificultats que tot seguit s’enumeren, rumieu quina serà més difícil de superar: dejunar seguint les directives del cel? (els jueus també dejunaven dos cops per setmana); o esmenar els danys que un enemic invisible hagi pogut produir a la nostra llar? Posats a triar entre aquestes dificultats, el dejuni és fa de més bon portar! El Pare Slavko deia: “Si s’estima es troben els mitjans, quan no s’estima només es troben excuses”.

Com a consells pràctics recordeu que en els dies de dejuni és indispensable beure molts líquids. Això evita els maldecaps. Us aconsellem que no ingeriu begudes massa fredes, les calentes es digereixen millor.

També és més profitós menjar pa integral a fi que sigui prou nutritiu com per permetre-us treballar sense defallir. El pa blanc dels forns no és el més adequat, atès que està elaborat amb farines refinades amb conservants i posseeix pocs nutrients, la qual cosa pot fer augmentar el nivell de sucre a la sang. El pa negre o el que és lleugerament integral són els que ens permetran de suportar-ho millor.

Tenim la sort de conèixer un moliner que viu prop de Ljubuski. Li comprem la farina més integral que pugui existir i preparem el nostre propi pa de dejuni. El dia que anem justos de temps, utilitzem una petita màquina elèctrica que ens el prepara en un tres i no res: 3 hores. Només cal introduir-hi els ingredients adequats i el pa que en surt és boníssim.

Tot seguit us enviem dues receptes que us faran servei per a carregar la vostra màquina (és una inversió que paga la pena!). A la primera de les receptes hi hem afegit raïm i ametlles per a les persones que desitgin un pa més nutritiu (malgrat que això no apareix en el pla inicial, és millor fer-ho així que abandonar el dejuni).Aquest pa farà que els dies de dejuni esdevinguin una benedicció!

a) Pa de 600 grams amb fruits secs, elaborat a la màquina – Cicle: Pa integral (# 3 de la màquina)

150 g. de farina de blat integral

200 g. de farina comú

9 g. de llevat sec en pols

1 ½ culleradeta de cafè o de sal

25 g. de panses (o d’algun altre fruit sec)

20 g. d’ametlles

20 g. de pipes de gira-sol

15 g. de musli (o de civada)

350 ml d’ aigua tèbia

60 ml. d’oli d’oliva (o qualsevol altre de més econòmic)

Col·loqueu tots aquests ingredients dins el motlle de pa. Enceneu i programeu la màquina. Si la pasta no queda ben lligada, afegiu-hi aigua; si s’enganxa a les vores del motlle, afegiu-hi més farina.

b) Pa sense fruits secs, cuit a la màquina (Vegeu PS 2)

3 – El Rei que es va equivocar! És interessant saber meditar aquest conte avui dia… Heus aquí un Rei que tenia quatre mullers. S’estimava molt més una d’elles que no pas totes les altres. Li feia bonics regals i sempre n’estava pendent d’allò més. En d’altres paraules: li oferia el millor que tenia. Estimava també la seva tercera muller, i la presentava orgullós als reis veïns, però tenia por que ella marxés algun dia amb un d’ells. I de la mateixa manera estimava la seva segona muller. Era la seva confident i sempre que tenia un problema, ho parlava amb ella. Finalment, la seva primera muller n’era la companya més fidel, i amb qui havia construït inicialment el seu regne.

Un dia el rei es va posar greument malalt. A punt de morir, va rumiar: “Tinc quatre mullers, però quan mori estaré sol”. Va cridar la seva quarta muller i li va dir:

– T’he estimat més del que he estimat a les altres. T’he donat el millor que he tingut. Ara que estic a punt de morir, vols venir amb mi i ser la meva companya per sempre?

– Ets boig! Li va respondre ella i tot seguit se’n va anar sense respondre’l. La seva manca de resposta va penetrar com un ganivet en el cor del rei. Aleshores, es va dirigir a la seva tercera muller i li va dir:

– T’he estimat durant tota la meva vida. Ara que estic a punt de morir, estàs disposada a seguir-me?

– No! – Li va etzibar ella – La vida és massa maca. Quan hagis mort em tornaré a casar. Aquesta resposta va agafar per sorpresa el rei i el va deixar ben ensopit.

Va dir a la seva segona muller:

– En els moments difícils sempre he tingut cura de tu i m’has sabut ajudar. Ara que haig de morir, voldries seguir-me? Ella li va respondre:

– Ho sento però no podré seguir-te. Ara bé, et prometo que el funeral que et faré serà preciós. El rei se sentia desemparat. En el decurs de tota la seva vida havia estat equivocat pel què feia als sentiments de les seves mullers. Aleshores va sentir una veu que li deia: “Jo aniré amb tu. Et seguiré arreu on vagis”

Qui parlava era la seva primera muller. Al rei va fer-li vergonya trobar-se-la en aquell estat: estava xuclada, malalta i resignada. Aleshores li va dir: “T’hauria d’haver estimat més a tu que a les altres quan estava en disposició de fer-ho”.

En realitat cadascú de nosaltres té quatre mullers:

La nostra quarta muller és el nostre cos. En tinguem la cura que en tinguem, ens deixarà el dia que morim.

La nostra tercera muller és la nostra riquesa i la situació social. Quan estiguem morts no ens endurem res.

La nostra segona muller són els nostres amics i la família. Són un gran suport per a nosaltres, però el dia de la nostra mort només ens podran organitzar el funeral.

La nostra primera muller és la nostra ànima que tan sovint oblidem i que tant maltractem ja que és l’ànima qui ens acompanyarà arreu on anem. Pren el temps necessari per tenir-ne cura i fer-la bella i santa. Fes-la brillar ara! Després serà massa tard! (Autor anònim).

Estimada Gospa, a l’inici d’aquest Advent submergeix-nos en els sentiments enlluernadors i d’humilitat que tenies quan esperaves Jesús.

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 – El llibret “Alliberar-se i guarir-se per mitjà del dejuni” de Sor Emmanuel us serà de gran utilitat pe reprendre el dejuni.

PS 2 – Pa de 500 g. sense fruits secs, fet a la màquina – Cicle: Pa integral (# 3 de la màquina)

150 g. de farina integral

200 g. de farina blanca

1 ½ culleradeta (de cafè) de llevat sec en pols

½ culleradeta (de cafè) de sal

250 ml. d’aigua tèbia

2 cullerades d’oli d’oliva (o qualsevol altre de més econòmic)

Col·loqueu el llevat, la farina, la sal, l’aigua i l’oli en el motlle pel pa. Enceneu i programeu la màquina de pa. Afegiu-hi aigua si la pasta no quedés prou lligada o si la farina blanca s’enganxa a les parets del motlle.

PS 3 – Nou! Un llibre que es llegeix d’una tirada i que és una veritable bomba de llum: “Mariam de Betlem, la petita àrab” de Sor Emmanuel. Qui és la petita àrab? Mariam Baouardy és una filla de Galilea. La seva vida és un degoteig de manifestacions sobrenaturals dignes de Santa Caterina de Siena, des dels estigmes fins als combats sobrenaturals contra Satanàs. D’on li ve aquesta dolça saviesa, infantil i a l’hora forta, que fa que tots l’estimin? D’on li ve aquest foc d’amor que la consumeix? Al Carmel agafa el nom de Sor Maria de Jesús Crucificat. Aquesta humil tornera rebrà la visita de Jesús i Maria. Les paraules que ella ens transmet il·luminen el devenir de la nostra angoixada humanitat. Mariam va morir a Betlem, als 33 anys, el 26 d’agost de 1878. Joan Pau II va beatifica-la el 13 d’octubre de 1983. És impossible descobrir la Mariam i no enamorar-se’n, així com no voler esdevenir mai un sant!

PS 4 – Altres publicacions de Sor Emmanuel: “Medjugorje, el triomf del cor”, “El Nen amagat de Medjugorje”, “El sorprenent secret del Purgatori” i el DVD de les seves missions a Espanya.

PS 5-Contactes per aconseguir el material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Tel: (+ 54 11) o (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com. Tel: (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: https://www.fcpeace.com (anar a botiga – Medjugorje)

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com. Tel: (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat lilypesa@hotmail.com, Tel: (+51) 1448 1789

Anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

Italià: info@vocepiu.it

Croata: rsilic@yahoo.com

Portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

Xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc https://ui.constantcontact.com/Datos%20de%20programa/Microsoft/Word/www.childrenofmedjugorje.com, ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya: medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org, aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

15 d’octubre de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 d’octubre, la Mirjana rebé l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, rodejada d’una gran quantitat de peregrins. Després, ens va transmetre el següent missatge:

«Estimats fills, el meu Cor matern us convida avui a la pregària, a una relació més personal amb Déu Pare, a l’alegria de la pregària en Ell. Déu Pare no es troba lluny de vosaltres ni us és un desconegut. Se us ha manifestat per mitjà del meu Fill i us n’ha donat la vida, que no és sinó el meu Fill. Per això fillets meus lluiteu contra les temptacions, les quals cerquen allunyar-vos de Déu Pare. Pregueu! No intenteu tenir famílies ni societats sense Ell. Pregueu! Pregueu a fi que els vostres cors s’inundin de la bondat que només pot venir del meu Fill, el qual n’és la veritable bondat. Només els cors amarats de bondat poden comprendre i acceptar Déu Pare. Us seguiré fent de guia. Per això us demano de manera especial que no jutgeu els vostres sacerdots. Fills meus, que potser heu oblidat que Déu Pare els ha cridat? Pregueu! Gràcies! »

Comentari de la Mirjana al final de l’aparició: «Mai n’havia dit res abans. Tanmateix, sou conscients, germans i germanes, que la Mare de Déu ha estat amb nosaltres? Que potser en som dignes? Que cadascú de nosaltres s’ho pregunti. Us ho dic perquè se’m trenca el cor de veure-la patir, ja que tots cerquem un miracle, però, a voltes, no ens esforcem prou per obtenir-lo d’un mateix»

2 – La confessió més bonica de la Souha. Un grup arribat d’Orient Mitjà estava passant uns dies a Medjugorje, desitjosos de fer una autèntica peregrinació. Entre ells, la Souha, una dona casada i mare de 2 nens. El seu marit, que era metge, no podia deixar la seva feina i ella hi havia anat tota sola.

La Souha té un secret que no la deixa en pau. Poc després de la seva arribada busca un capellà del grup per confiar-li que fa poc ha realitzat un avortament. El nadó que esperava tenia el síndrome de Down i ni el seu marit ni ella volien continuar amb l’embaràs. Junts van decidir treure’l del ventre matern i van realitzar l’avortament. Com que el seu cor no està en pau, la Souha li pregunta al capellà: “No és cap pecat, oi?”. El mossèn li contesta: “Doncs sí, filla meva, és un pecat i un pecat molt greu. T’hauries de confessar!”. Però la Souha no en queda prou convençuda i s’obstina en no confessar-se. De totes maneres, li demana a la Mare de Déu un signe que l’ajudi a discernir si s’ha de confessar d’aquell acte o no.

Aquella mateixa tarda, durant l’aparició de la Gospa al Turó amb l’Ivan, la Souha es trobava allà amb el seu grup. Des del moment de l’arribada de la Mare Santíssima, el seu cos es va doblegar imprevisiblement en dos, com llençada a terra, tot el seu cos estava corbat amb el nas tocant a terra. Va estar així una bona estona. Quan finalment es va aixecar, després de l’aparició, els seus amics la van veure plorar. La Souha els va dir: “Aviseu un capellà, necessito confessar-me ara mateix!”.

No sabem el que va passar durant l’aparició i els seus amics van respectar el seu secret, però la Mare de Déu havia actuat. Amarada de llàgrimes, la Souha va fer la confessió més bonica de tota la seva vida. Sí, havia tocat l’horror del pecat i per això havia plorat tant. Acceptà la misericòrdia de Déu cap a ella, la seva pau interior es va restaurar i es va sentir alliberada. Quina lluminositat reflexa ara la seva cara! La Souha va donar testimoni d’una immensa alegria als seus amics, una alegria que mai abans havia experimentat.

A Medjugorje, alguns grups de peregrins tenen una tradició molt bonica. El líder proposa que cadascú assumeixi la responsabilitat de pregar per una altra persona del grup i que el recordi especialment en les seves pregàries durant tota la peregrinació. Per fer això, la primera o la segona tarda, cadascú treu d´una cistella el nom d’un altre peregrí. Aquella tarda, de les 150 persones que formaven el grup, qui va rebre el nom de la Souha per pregar per ella? Una jove amb síndrome de Down!

Aquella mateixa tarda, el marit de la Souha la va trucar per telèfon i després d’escoltar el relat de la seva dona, li va dir: “Saps, et truco perquè se’m fa molt estrany que tu estiguis allà pregant a Déu, mentre jo aquí estic fent avortaments. Això no pot seguir així! Avui mateix deixo de fer-ho”. Ell també plorava mentre parlaven. En la distància, tenia el pressentiment que alguna cosa li estava passant a la seva dona i estava disposat a fer aquell gran pas en el terreny professional. La Souha no es podia creure el que estava sentint.

Tot això va passar el mes d’agost passat. Ara, la Souha, el seu marit i els fills viuen de manera diferent; han posat Déu en primer lloc. Practiquen els sagraments, van a missa gairebé cada dia i donen testimoni. Després d’aquest episodi memorable, mentre es preguntaven com podrien reparar el mal causat en el passat, van rebre la trucada d’un orfenat que necessitava ajuda. Unes germanes els van demanar que s’ocupessin d’un nadó orfe. Van veure en aquesta demanda la resposta de Déu i en reconeixement van decidir fer tot el que estigués a les seves mans per ajudar aquell nadó.

I què se’n va fer del petit amb síndrome de Down avortat? A Medjugorje, Maria ha dit sobre aquests nens no-nascuts: “Estan amb mi”. Amb tota seguretat aquest nen prega molt pels seus pares i pels seus petits companys que avui dia estan destinats a no veure la llum del sol.

I jo em pregunto: devia tenir realment el síndrome de Down? Cada vegada veig amb més freqüència que es realitzen diagnòstics equivocats. Quan les mares, malgrat l’anomalia diagnosticada, decideixen conservar el nen, moltes vegades neix perfectament normal. La nostra cultura de la mort i la pressió cada vegada més poderosa del mercat de l’avortament, certament hi juguen un paper important. N’hi ha per meditar-ho!

Però Déu és meravellós! Per a aquesta família ha convertit el mal en un bé. Centenars de nens (potser milers) no seran avortats perquè aquest metge ara està lluitant a favor de la vida.

“Estimats nens, aquesta nit us convido de forma particular a pregar pels nens no nascuts. Pregueu especialment per les mares que maten els seus fills. Estimats nens, estic trista per tants nens que són matats. Pregueu perquè al món no hi hagi mares així.” ( al grup de pregària de Medj, 3-3-90)

3 – Un agent de policia finalment feliç! La història té lloc a Madrid durant les JMJ. Com bé sabeu, s’havien disposat molts confessionaris per als joves. Un agent estava de guàrdia, vigilant la zona. Una jove s’adona que aquest agent vigila sempre al mateix lloc, com si estigués enganxat als confessionaris. Llavors li pregunta: “Per què sempre es queda aquí? (Normalment els agents es desplacen) I ell li respon:

– Durant tots els meus anys de servei com agent he rebut contínuament insults, burles i gestos d’odi… El que mai he rebut és un somriure…. Des que sóc aquí veig rostres feliços i no deixen de somriure’m, especialment els joves quan surten dels confessionaris. És per això que m’agrada estar aquí.

– Està bé! Però no ha pensat a confessar-se vostè mateix?

– Oh, no, no! No arribo a tant !

Al dia següent, la jove es torna a trobar amb l’agent, que desborda una gran alegria. L’agent se li acosta amb un somriure d’orella a orella i li diu: “He anat a confessar-me!”.

La Mare de Déu va dir: “Estimats fills, us convido a confessar-vos com a mínim un cop al mes, perquè no hi ha ningú a la terra que no necessiti una confessió mensual. La confessió mensual serà un remei per a l’Església d’Occident. Us convido a difondre aquest missatge pel món sencer” (estiu de 1981).

4 – La Comissió. Les investigacions dels experts que treballen a Roma sobre el cas de Medjugorje han estat força discretes fins ara. Tanmateix, hi ha hagut alguns signes: aquesta primavera, la vident Ivanka Elez (la primera que va veure la Gospa el 24 de juny de 1981) va ser convocada a Roma per donar el seu testimoni. El pare Jozo Zovko i la vident Vicka també han anat a Roma aquests dies per trobar-se amb el Cardenal Ruini, president de la Comissió. Continuem pregant perquè el pla de la Verge Maria es dugui a terme sense obstacles. Es realitzarà amb tota seguretat, els vidents ho saben: “Tot el que no és de Déu passarà, diuen, i tot el que és de Déu romandrà”. Ens correspon a nosaltres apressar l’hora de Déu mitjançant les nostres pregàries i limitar els sofriments causats per les resistències.

5 – Pirateria per internet? Algunes persones malintencionades s’apropien d’una adreça de mail i envien a tots els contactes d’aquella adreça una crida d’auxili demanant importants quantitats de diners per ajudar a la persona propietària d’aquella adreça. Això és pirateria. Si alguna vegada rebeu de part nostra una demanda urgent de diners, sapigueu que no prové de nosaltres. Si us plau, elimineu-lo sense respondre. Preguem per aquells que utilitzen els seus coneixements per enganyar als altres en lloc de posar-los al servei de Déu! Així evitaran un trist desenllaç. Qui cava una fossa en el camí del seu germà, acabarà caient-hi ell mateix (veure Sal 9,15).

6 – Si ja no rebeu el butlletí de Medjugorje, podeu escriure a boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org. Podeu veure els missatges de  la Mare de Déu i els seus comentaris, així com els butlletins anteriors, a www.mensajerosdelareinadelapaz.org

Estimada Gospa, nostra Senyora del Rosari, ajuda’ns a romandre fidels al nostre rosari quotidià per estar protegits sota el teu mantell maternal i escapar així dels dards encesos del Maligne.

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 – Es necessita una persona que visqui a Espanya i que parli italià i pugui traduir amb certa professionalitat un CD italià al castellà, per ser després editat en forma de llibret. Qui se senti cridat a prestar aquest servei contacteu amb jesusbonastre@gmail.com

PS 2 – Celebracions de Medjugorje en directe https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/

PS 3 – Nou! Un llibre que es llegeix d’una tirada i que és una veritable bomba de llum: Mariam de Betlem, la petita àrab, per Sor Emmanuel. Qui és la petita àrab?

Mariam Baouardy és una filla de Galilea. La seva vida és una successió de manifestacions sobrenaturals dignes de Catalina de Siena, des dels estigmes fins els singulars combats amb Satanàs. D’on li ve aquesta saviesa deliciosa, infantil i tan forta, que fa que tots l’estimin? D’on li ve aquest foc d’amor que la consumeix? En el Carmel pren el nom de Sor Maria de Jesús Crucificat. La humil tornera serà visitada per Jesús i per Maria. Les paraules que ens transmet il·luminen el futur de la nostra humanitat tan angoixada. Mariam mor a Betlem als 33 anys, el 26 d’agost de 1878. Joan Pau II la va beatificar el 13 d’octubre de 1983. És difícil descobrir la Mariam sense enamorar-se d’ella i sense deixar de desitjar nosaltres mateixos ser també sants!

PS 4–Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.comTel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

PS 6- Per rebre aquest butlletí per e-mail a partir del 15 de cada mes us podeu inscriure en les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: contact@edm.eu.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Per accedir al Butlletí del mes i als Butlletins anteriors:

www.mensajerosdelareinadelapaz.org

Contestadors telefònics amb el missatge del dia 25:

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i en anglès)

PS 7 – Prepareu el vostre pa per el dejuni! (veure recepta en el butlletí del 18-3-11)

14 de setembre de 2011. Festa de l’Exaltació de la Creu. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de setembre, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, rodejada d’un gran nombre de peregrins. Després, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, de tot cor i amb l’ànima plena de fe i d’amor cap al Pare Celestial, us he lliurat – i us lliuro de nou – el Meu Fill. A vosaltres – poble d’arreu del món – el meu Fill us ha fet conèixer l’únic Déu veritable i el Seu amor. Alhora us ha conduït pel camí de la veritat i per Ell heu esdevingut germans i germanes. Així doncs, fills meus, no aneu sense rumb inútilment, no tanqueu el cor a la veritat, a l’esperança i a l’amor. Tot el que hi ha al vostre voltant és efímer, tot cau pel seu propi pes, només roman la glòria de Déu. Per això, renuncieu a tot allò que us allunya del Senyor. Adoreu-lo només a Ell, car és l’únic Déu veritable. Sempre estaré al vostre costat i mai no me’n separaré. Vull pregar d’una manera especial pels pastors a fi que siguin uns dignes representants del Meu Fill i us condueixin amb amor pel camí de la veritat. Us en dono gràcies!

2 – Les opinions personals. Són una arma que Satanàs utilitza recurrentment per sembrar confusió en el cor de l’Església. Són el perill dominant que Benet XVI denomina relativisme. Tot es torna relatiu. Sota el pretext de llibertat (en realitat, d’una falsa llibertat), radicalitzo la meva pròpia opinió sobre un punt x de la doctrina, sense tenir en compte la Paraula de Déu ni l’ensenyament de l’Església.

Si algú decideix pensar que Satanàs no existeix, no és per això que deixarà d’existir! Jesús mateix parla d’ell a l’Evangeli; això és inqüestionable. Si es diu que viure maritalment fora del matrimoni és possible per a un cristià, això equival a anul·lar les paraules de Crist i els manaments de Déu, que són objectius i no depenen de les modes.

Estem submergits en la subjectivitat. Cadascú es fabrica la seva petita fe segons li convingui. No es busca ni es proclama la Veritat sinó una distorsió de la veritat, una convicció, una opinió personal i subjectiva, col·locada per sobre del Magisteri de l’Església. Aquí hi ha un pecat d’orgull, perquè es pretén posseir la veritat per un mateix. Això equival a erigir una opinió pròpia en dogma.

L’Església és la guardiana de l’ortodòxia de la fe, i per això és important tenir sempre com a referent el Magisteri de l’Església en matèria de doctrina.

Alguns fidels es confonen i es desorienten quan senten diferents versions sobre punts fonamentals de la nostra fe que provenen de persones que són dins de l’Església.

Des de l’inici de les aparicions, la Mare de Déu ha demanat als sacerdots: “Feu el que l’Església us demana”. Durant l’aparició del 2 de setembre, Ella ha pregat pels “pastors perquè ens condueixin amb amor pel camí de la veritat”. Heus aquí la nostra pau, la guarició de la nostra confusió! Els catòlics tenim la Bíblia i el Magisteri com a referències segures per a la nostra fe (a més de l’ensenyament dels sants i dels Pares de l’Església), i qualsevol fidel pot tenir accés a aquestes immenses riqueses. Moltes preguntes s’evitarien si els catòlics estudiessin la seva fe catòlica amb el mateix interès que dediquen al funcionament del seu PC. A ningú no se li passa pel cap la idea de contradir les lleis de la física per fer funcionar el seu ordinador. Per què contradir les llums que Déu ens dóna, amb el pretext que preferim pensar de manera diferent? L’enemic ens fa creure que d’aquesta manera estem exercint la nostra llibertat, quan el cert és que ens vol fer caure en la trampa per perdre’ns i dividir-nos.

En el Catecisme de l’Església Catòlica hi trobem magnífics escrits sobre tots els punts fonamentals de la nostra bella fe cristiana, especialment sobre cada un dels 10 manaments de Déu. És molt recomanable que totes les famílies tinguin aquest llibre i el llegeixin. De la mateixa manera quan interroguem un sacerdot o un fidel catòlic sobre un punt referent a la moral o a la doctrina, precisem-li que no estem interessats en conèixer la seva opinió personal al respecte, sinó què hi diu l’Església i per què ho diu. Així, estarem units en una mateixa fe, aquella rebuda dels apòstols. Les opinions personals són molt variades, la nostra fe és una. “Estimats fills, ens diu la Mare de Déu, tingueu una fe ferma!”

3 – Tot s’ensorra? Aquest missatge del 2 de setembre és massa fort per ser ignorat. Recordo una conversa amb la Vicka on ella parlava sobre la situació de la família en el món. Li vaig preguntar: “La Gospa s’inquieta per les famílies d’avui dia? Moltes s’ensorren”. La Vicka em va respondre: “No només les famílies, sor Emmanuel, tot s’ensorra!”

Sí, tot el que és passatger passarà, però la glòria de Déu romandrà. El que és important és consolidar-nos en allò que no passa. Per això la Mare de Déu ens demana una veritable transformació. Vegem un exemple: suposem que a un arquitecte se li demana que faci el disseny d’una ciutat. S’aplica amb tota la seva ciència a posar les avingudes, els carrers, els edificis principals, l’ajuntament, el centre esportiu, el mercat, els aparcaments, els centres comercials, les places, etc. Quan ja està tot fet, es pregunta: “I ara on poso el centre de la ciutat? massa tard! El centre s’ubica en primer lloc! És el cor de la ciutat. Només després, subordinada al Centre, s’ubica tota la resta. Aquest arquitecte haurà de tornar a començar des de zero.

Nosaltres fem alguna cosa similar quan, influenciats pel món pagà que ens rodeja, organitzem primer tots els aspectes terrenals de la nostra vida, la família, la feina, els estudis, la salut, les vacances, el nostre aspecte físic, les relacions, l’alimentació, l’habitatge, etc. I un bon dia ens preguntem: “On trobaré temps per dedicar-me a Déu? Doncs no n’hi ha! Perquè ho hem combinat tot sense Ell. Això és el que la Mare de Déu ens fa comprendre quan ens diu que “posem Déu després de tota la resta, en l’últim lloc!”

La “mudança” que hem de fer consisteix en reordenar tot i tots (això provocarà un cert desordre provisional) i a ubicar Jesús Viu en el Centre, en el lloc que mereix. Després, a partir d’aquesta presència de Jesús Viu, cal tornar a fer el pla de la nostra vida, de tal manera que tots els elements terrenals depenguin d’aquest Centre. En això consisteix el nostre ésser cristià! Llavors succeeix una cosa meravellosa que tant desitgem: tots els elements de la nostra vida ubicats en referència a Jesús Viu estan SOTA LA BENEDICCIÓ de Déu en lloc d’estar SENSE la benedicció de Déu.

“Treballeu, treballeu molt, ens diu la Mare de Déu, però SENSE la benedicció de Déu!”. Ens queixem fàcilment que això o allò no va bé en la nostra vida. Constatem que no hem estat beneïts, que les nostres pregàries no han estat escoltades com haguéssim volgut. Desitgem realment la benedicció de Déu sobre nosaltres, sobre la nostra família, la nostra feina, etc.? “Poseu Déu en primer lloc, estimats fills!” Això és com dir: Torneu a posar el Donant de la Benedicció al centre de la vostra vida, i tota la resta quedarà cobert per la seva benedicció. Sí, desitgem la benedicció de Déu, però no ens adonem que confinem el Donant de la Benedicció a quedar-se extramurs… I això així no funciona!

Si el meu marit, si la meva dona, si la meva feina estan en el centre de la meva vida, és necessari moure’ls, perquè estan ocupant el lloc de Déu, i tard o d´hora rebré una gran desil·lusió (fins i tot desesperació). Perquè Déu és la font de la veritable felicitat, de la veritable pau. Però si poso el meu marit, la meva dona, la meva feina… en dependència de La Font, llavors hi haurà benedicció i pau perquè tots estarem connectats a la Font Inextingible.

“Renuncieu a tot el que us allunya del Senyor. Adoreu-lo només a Ell, perquè Ell és l’únic Déu veritable. Estic amb vosaltres i romandré amb vosaltres”, ens diu la Mare de Déu.

4 – Marthe Robin avança… La seva causa ha avançat molt a Roma! En breu Marthe estarà oficialment entre els candidats per a la beatificació. Això és el que ens ha fet saber el Pare Michon, responsable del Foyer de Charité de Châteauneuf de Galaure, en motiu de la seva visita a Medjugorje com a pelegrí, fa alguns mesos. Una gran gràcia per a França i per a tots els que havien estat propers a Marthe. Preguem perquè el seu testimoni recondueixi moltes persones a Crist.

Heus aquí algunes frases seves:

“Oh, vosaltres que patiu i que us queixeu per viure en una nit sense estrelles, mireu profundament el vostre cor si no hi ha alguna cosa, un record, o un afecte que estigui ocupant el lloc que hauria d’ocupar Jesús. Feu fora tot això i permeteu que Jesús entri al vostre cor”

“Quan un és petit, Déu ho fa tot!”

“El cor dels nens, no va ser creat per pregar, per estimar? Per què hi ha tants pocs nens que preguen? En canvi, la pregària dels nens és totpoderosa. No hi ha res més bonic que la pregària dels nens pujant cap a Déu. Molts nens reunits en pregària realitzen al cel coses meravelloses. Oh, mares! Feu que els vostres nens estimin la pregària i Déu trobarà la seva glòria en vosaltres. Tingueu la certesa que els àngels preguen enmig dels nens i demanen amb ells”

La manera com Marthe es preparava per combregar és un exemple per a nosaltres. “Una comunió sense preparació i sense acció de gràcies és de ben poca utilitat per a l’ànima”, deia. I també: “Hem de combregar encara que no sentim gran plaer de rebre la santa hòstia. No es una llaminadura, sinó el Pa del qual hem d’alimentar-nos per necessitat.

Marthe no combregava mai sense haver-se confessat primer. Després de la confessió, pregava i renovava el seu acte d’abandonament i de consagració a l’amor misericordiós.

5 – Si no rebeu més el butlletí de Medjugorje, escriviu a boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org. Podeu veure els missatges de la Mare de Déu i els comentaris, així com els butlletins anteriors a www.mensajerosdelareinadelapaz.org.

Estimada Gospa, tu no t’esfondraràs mai. Ens aferrem a tu i a les teves paraules de vida.

Sor Emmanuel.

(Traduït del castellà)

PS 1 – Novetat! Un llibre que es llegeix d’una tirada i que és una veritable bomba de llum: Mariam de Betlem, la nena àrab, per Sor Emmanuel.

Qui és la nena àrab? Mariam Baouardy és filla de Galilea. La seva vida és una successió de manifestacions sobrenaturals dignes de Catalina de Siena, des dels estigmes fins als combats singulars contra Satanàs. D’on li ve aquesta saviesa deliciosa, infantil i forta, que fa que tots l’estimin? D’on li ve aquest foc d’amor que la consumeix? Al Carmel pren el nom de Sor Maria de Jesús Crucificat. La humil tornera serà visitada per Jesús i per Maria. Las paraules que ella ens transmet il·luminen l’esdevenidor de la nostra humanitat angoixada. Mariam mor a Betlem als 33 anys, el 26 d’agost de 1878. Joan Pau II la beatificà el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir la Mariam sense enamorar-se d’ella, sense desitjar ser nosaltres també sants!

2-Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

15 juliol de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 de juliol, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, envoltada d’una gran quantitat de pelegrins. Després de l’aparició ens va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, us convido a fer un pas difícil i dolorós per assolir la vostra unió amb el meu Fill. Us convido al complet reconeixement i confessió dels pecats, a la purificació. Un cor impur no pot estar en el meu Fill i amb el meu Fill . Un cor impur no pot donar un fruit d’amor i d’unitat. Un cor impur no pot dur a terme coses rectes i justes, no és un exemple de la bellesa de l’Amor de Déu davant dels qui estan al seu voltant i que no han conegut aquest amor. Vosaltres, fills meus, us reuniu al meu voltant plens d’entusiasme, de desitjos i d’expectatives, mentre imploro al Pare Bo que, per mitjà de l’Esperit del meu Fill, posi la fe en els vostres cors purificats. Fills meus, escolteu-me, poseu-vos en camí amb mi “.

Mentre s’allunyava, la Gospa va mostrar a la seva esquerra les tenebres i a la dreta la creu envoltada d’una llum d’or. La Mirjana pensa que la Mare de Déu ha volgut exemplificar d’aquesta manera la diferència entre un cor impur i un cor pur.

2 – El 25 de juny de 2011, la vident Ivanka Ivankovic-Elez va rebre en privat, a casa seva, l’aparició anual de la Mare de Déu. (El 7 de maig de 1985 la Mare de Déu li va donar a conèixer el 10è secret i li va dir que a partir d’aquell moment se li apareixeria un cop a l’any, el 25 de juny). Aquest any, la Mare de Déu li va parlar del primer secret. Després li va dir: “Estimats fills, rebeu la meva benedicció maternal” http://www.medjugorje.net

3 – Detestava el seu pare. Ens situem a Alemanya, als anys 70. Als 17 anys, la Mònica perd la seva mare a qui tant s’estimava. Té dos germanets, una germaneta i un pare, arquitecte, protestant no practicant. Viuen prop de Bonn. La Mònica detesta el seu pare. El troba fred, rígid i impenetrable perquè no es relaciona amb els seus fills. Com que només podia portar-lo al cor, deixa la casa paterna als 17 anys amb el pretext de prosseguir els seus estudis. Als 20 anys té una profunda experiència de Déu a la seva habitació. Dintre seu sorgeix un gran amor per Jesús. Pels seus germans protestants amb qui es tracta, comprèn que estimar el seu pare i perdonar-lo forma part dels manaments de Déu (“Honraràs el teu pare i la teva mare”). Decideix llavors realitzar algunes temptatives i proposa al seu pare de passar unes vacances tots dos sols a Suïssa. Entre aquestes muntanyes magnífiques, descobreix el cor profund del seu pare i comença a estimar-lo. Comprèn també el seu patiment a causa d’una infància molt dura. Ella treballa sobre els punts positius d’aquesta relació, defugint els aspectes conflictius. Descobreix els seus propis punts fluixos (en comú amb el seu pare!) Li demana perdó. Prega i descobreix, a poc a poc, en el seu pare un nen capaç de meravellar-s’hi.

Llavors té lloc un esdeveniment providencial. El seu pare tenia uns amics que, com ell, s’havien escapat d’Alemanya Oriental abans del tancament del mur de Berlín. Quan el seu pare es troba amb ells, en un altre context, és una altra persona: vulnerable, obert, veritablement ell mateix.

La Mònica descobreix llavors tot el que el seu pare ha patit, i com ha hagut d’endurir-se per sobreviure a l’exili. Comprèn també com els fills poden rebutjar massa aviat els seus pares i fer que aquests es tornin de pedra. El cor de la Mònica s’obre a aquest pare desconegut i s’inicia finalment un diàleg entre ells.

Als 26 anys aconsegueix una feina com a infermera en un centre per a gent gran. Moltes vegades es troba sola de servei a la nit. Cada quinze dies visita al seu pare perquè s’inquieta a causa de la seva solitud. Als seus 77 anys, ell gaudeix de bona salut i res fa presagiar cap mena de problema. Ingressa a l’hospital per 24 hores per un tema benigne. Durant aquella nit, la Mònica té guàrdia nocturna al seu lloc de treball i de sobte un sentiment molt fort l’embarga. Sap que ha d’anar immediatament al costat del seu pare. A la matinada emprèn el viatge i condueix dues hores sense aturar-se, a tota velocitat, malgrat la boira. Un combat comença dintre seu: “Estic malament del cap, conduint a aquesta hora! Hauria pogut anar a veure el pare més tard, per què hi he d’anar ara”?!

Però la intuïció és massa forta. Té el pressentiment que aquesta trobada amb el seu pare serà molt important i prega. Arriba a Bonn i en comptes de dirigir-se a l’hospital, se sent moguda a anar primer a casa del seu pare, sense saber-ne el per què. La casa és buida. La Mònica es dirigeixcap a un armari, obre un calaix i hi troba un document que no coneix. L’agafa i se’n va ràpidament cap a l’hospital on es troba el seu pare en excel·lents condicions. Obren junts el document: era el diari del seu pare. Llegeixen el relat d’una escalada que havia fet amb amics durant la seva joventut a la segona guerra mundial. Aquell dia, al cim de la muntanya, el seu pare i els seus amics estaven meravellats davant la creació, era com si haguessin vist la glòria de Déu. El relat era veritablement commovedor. La Mònica i el seu pare no poden contenir les llàgrimes. Per a la Mònica, és com un tros de Cel que s’obre de sobte. En aquesta visita que dura 3 hores, la relació pare / filla adquireix una gran profunditat. És un veritable intercanvi de cor a cor.

La Mònica li pregunta llavors si vol lliurar la seva vida al Senyor. El pare accepta i per primera vegada preguen junts! Com que el pare no sap pregar, li demana que vagi dient les pregàries, així les pot anar repetint. La Mònica fa una oració espontània, simple, tal com l’Esperit Sant li va inspirant. Una gran comunió sorgeix intensament durant aquesta pregària. La Mònica aprofita per dir-li quant se l’estima i l’agraïda que n’està. És una mica com una declaració d’amor, sòbria però sincera. Li demana perdó per tot el que l’hagi pogut ferir respecte a la seva relació amb ell. Moments després, torna el company d’habitació del seu pare. Llavors s’acomiada de la seva filla i l’acompanya fins a la porta. Li fa un signe d’adéu amb la mà mentre s’allunya, mentre la Mònica observa el seu pare com envoltat d’una llum. Amb una gran alegria dintre seu, torna a la seva feina. Tres dies després, rep una trucada del seu germà: el seu pare s’acabava de morir, en pau.

La Mònica és catòlica. El seu itinerari de perdó és estimulant! De fet, de vegades ens sentim incapaços de perdonar algú que ens ha fet mal. Però Déu té sempre per a cada un de nosaltres un camí de misericòrdia i de pau. Només el trobarem de genolls, en una pregària perseverant. Aquesta reconciliació entre la Mònica i el seu pare és preciosa, però encara és més bonica la manera com ha escoltat l’Esperit Sant i s’ha deixat guiar per Ell, sense tenir en compte el sentiment de rebuig que experimentava. Ens guiem massa pels nostres sentiments, en parlem massa. Jutgem massa, maquinem i fem el mal. Donem voltes a històries tristes. Feliç qui escolta la remor de Déu en el seu cor i hi deixa sorgir la magnífica flor del perdó, enmig de sòrdides deixalles, les quals oblidarem, però la flor i els seus fruits quedaran. Perquè provenen de Déu!

4 – La nit del 30è aniversari, una gentada impossible de comptar es trobava al Podbrdo per presenciar l’aparició de les onze de la nit a l’Ivan. La Mare de Déu es va aparèixer molt i molt feliç envoltada per tres àngels. L’Ivan va expressar la seva emoció: “Avui fa 30 anys que la Mare de Déu està amb mi”. Aquell dia (el 24 de juny de 1981) va ser realment excepcional per a mi, i des d’aquell dia estic a la seva escola, una escola de pau, d’amor, de pregària …” Aquesta nit, només d’arribar, la Mare de Déu ens ha saludat a tots amb la seva salutació maternal: “Lloat sigui Jesucrist, estimats fills”, i després ha dit: “Estimats fills, avui també em complau estar amb vosaltres. Avui us convido de nou per a què accepteu els meus missatges i els sapigueu viure. Que els meus missatges es tornin vida! Incorporeu-los a les vostres vides. Que siguin aliment per al viatge de les vostres vides. Sapigueu, estimats fills, que estic amb vosaltres quan les coses es compliquen. Us animo i us consolo, també intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill. Per això, estimats fills, persevereu en l’oració i no tingueu por! Seguiu-me sense por. Gràcies, estimats fills per haver-me acceptat una vegada més i per acceptar viure els meus missatges.

5 – Si no rebeu el butlletí de Medjugorje, escriviu a boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org. Podeu veure els missatges de la Verge i els seus comentaris i els butlletins anteriors a www.mensajerosdelareinadelapaz.org

6 – Un pelegrí va preguntar al pare Svetozar (franciscà de Medjugorje):

“Què li diria a un home que resa cada dia i que desitja que la seva família pregui, però la seva família es nega a pregar amb ell?” El sacerdot li va preguntar: “és vostè aquest home?”, “Sí”, li va respondre. Llavors el capellà li va dir: “Vostè està en el camí de la santedat!”

La Gospa ha donat moltes vegades aquest missatge a la muntanya. “Avui més que mai, Satanàs vol destruir les vostres famílies. Per això, estimats fills, pregueu en família i pregueu per la família! “Aquest missatge és vital!

Molts pelegrins comencen a viure-ho al seu retorn de Medjugorje. Però alguns ensopeguen amb dificultats i de vegades perden la pau quan alguns membres de la seva família es neguen a pregar amb ells. Sobretot, no perdeu la pau! La pau del nostre cor no ha de dependre de l’actitud dels altres (en aquest cas, correríem el risc de no posseir-la mai!), Sinó que depèn de Déu. Ell és qui dóna la veritable pau en la pregària. Déu està sempre disposat a acollir-nos i a beneir-nos. El nostre testimoni de pau indestructible, enmig de les onades, donarà el seu fruit.

Vaig aprendre una cosa preciosa aquí, per part dels vidents: la Gospa només ens demana que visquem els seus missatges, que fem la nostra part (pregar cada dia a casa) i que ella farà la seva part! A partir del moment en què fem la nostra part, podem romandre en pau, la resta no ens pertany. Jesús i Maria s’ocupen personalment d’això, el farcell seria massa pesat per a nosaltres. Però la nostra total confiança en ells és essencial. Ella s’afanyarà a què hi hagi l’impacte de la gràcia per a la família!

El temps de vacances és propici per a les trobades de pregària i per als miracles de conversió que se n’obté. La Mare de Déu ens ajudarà a aprofitar aquest temps de gràcia! Estimada Gospa, dóna’ns la intel·ligència de l’amor! Fes-nos reconèixer els moments favorables per atraure la benedicció divina sobre les nostres famílies!

Sor Emmanuel

PS 1 – “Medjugorje 30”. El DVD del 30è aniversari (en 5 llengües) realitzat per la parròquia. Amb entrevistes recents als 6 vidents. Molt interessant. Disponible a la botiga dels franciscans. Demaneu als vostres amics pelegrins que us el portin (17€)

PS 2 – El YouCat. Per a les JMJ de Madrid, un llibre clau! A totes les motxilles del pelegrí hi anirà un regal especial que el Papa ha volgut per als joves: el YouCat. És l’abreviació de Youth Catechism, és a dir, un catecisme especialment dirigit als joves, una explicació contemporània de la fe catòlica. Pares, educadors, aquí teniu el regal que heu de comprar per als vostres joves, els quals es plantegen nombroses preguntes sobre la fe, l’Església, l’eternitat, l’amor, la sexualitat … Benet XVI hi ha fet un bonic pròleg. “Heu de conèixer la fe com un músic el seu instrument!”, va escriure.

PS 3. – Celebracions de Medjugorje en directe http://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tvweb/

PS 4 – Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) o (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Et: (+56) 41 265 1332 begin of the skype highlighting (+56) 41 265 1332 end of the skype highlighting, fax (+56) 41 265 1127.

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+34) 676 05 95 94 begin of the skype highlighting (+34) 676 05 95 94 end of the skype highlighting

Estats Units: www.fcpeace.com (anar a Botiga – Medjugorje)

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Et (+52) 33 31 223 223 begin of the skype highlighting (+52) 33 31 223 223 end of the skype highlighting

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Et (+51) 1448 1789 begin of the skype highlighting (+51) 1448 1789 end of the skype highlighting

https://www.virgendemedjugorje.org/img/soremmanuel.jpg

Sor Emmanuel

18 d’abril de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 d’ abril, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava envoltada d’una munió de pelegrins, els quals cobrien tot el Podbrdo. En acabar, la Mirjana ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, amb amor maternal voldria obrir-vos el cor i ensenyar-vos la unió personal amb el Pare. Si el voleu acceptar heu d’entendre que sou importants per a Déu i, a més, que us està cridant d’una manera personal. Heu de comprendre que l’oració és com tenir una conversa de tu a tu amb el pare; que l’amor és el camí que heu de seguir, amor a Déu i amor al pròxim. És senzillament, fills meus, un amor que no té límits, un amor que emana de la veritat i va fins al final. Seguiu-me, fills meus, així l’altra gent podrà copsar la veritat i l’amor que porteu dins vostre, i també em podran seguir. Gràcies.”

Una vegada més la Mare de Déu ens va convidar a pregar pels nostres sacerdots. Va dir: “Ells ocupen un lloc especial en el meu Cor. Representen el meu Fill.”

2 – He tornat meravellada, no fa gaire, d’un llarg viatge al sud-est asiàtic. Heus aquí un tastet, potser un pèl massa curt, del que he viscut…

A Kota Kinabalu (Malàisia), mentre resàvem la coroneta de la Divina Misericòrdia (de forma cantada), un dels assistents, que tenia la visió molt borrosa, va començar a veure-hi amb claredat i en el decurs del dia la seva nitidesa va millorar molt. Gràcies Jesús!

A Kutxing (Malàisia), una amiga nostra, la Maria, havia rebut una alerta d’un company de treball molt angoixat perquè acabava de ser pare d’un nen setmesó. El nadó patia hidrocefàlia (acumulació d’aigua en el cervell) i s’havia de sotmetre a una perillosa operació. La Maria va decidir pregar pel nen tot portant pètals de rosa que havien estat beneïts per la Mare de Déu a Medjugorje. Els pares del nen són anglicans i van acceptar la pregària. La Maria va demanar al pare que posés els pètals damunt del cap del nadó i resés un Avemaria, pregària que ja coneixia. L’operació que s’havia programat per al dia següent es va suspendre ja que el líquid del cervell havia disminuït. El metge no se’n sabia avenir del què havia passat. Gràcies Maria!

A Jakarta (Indonèsia), una parella acompanyada per la seva filla va venir a una de les nostres reunions a escoltar els missatges de Medjugorje. Justament estava explicant com Satanàs actua sobre les persones de forma molt subtil mitjançant determinades pràctiques ocultes – amulets, talismans o d’altres objectes distribuïts per bruixots – (a voltes emmascarats de persones caritatives), quan la noia es va sentir interpel·lada. Just a la fusta: portava un penjoll que algú li havia aconsellat per la “sort”. Li havia dit: “Compte! No te’l treguis mai, sinó et passarà una desgràcia!”. Quan va acabar la reunió, els seus pares se’n adonar, i li van demanar que se’l tragués, però la noia tenia massa por i plorava. Finalment se’l va treure i el va donar al capellà de la reunió. La noia va enviar aquella nit un missatge d’agraïment als seus pares, car des del moment en què es va desprendre d’aquell objecte va experimentar una pau interior com mai l’havia sentida en sa vida. Tot el seu cos va quedar alliberat d’una pesada opressió que li agafava tota la columna fins al cap. La por havia desaparegut. Aquesta vegada plorava d’alegria i l’incident la va apropar encara més a Jesús. Gràcies Jesús!

A la Xina, vaig poder visitar orfenats dirigits per religioses catòliques, dels quals un que es trobava al nord del país em va commoure especialment. Totes les germanes són joves. La seva feina consisteix en recuperar nadons abandonats i fer-se’n càrrec. Efectivament, segons la llei xinesa les famílies només poden tenir un fill (i en comptades ocasions, se’ls permeten dos), així doncs si el nen neix amb alguna mena de discapacitat algunes famílies en poden tenir un altre, mentre dipositen el nen discapacitat de forma anònima a la porta dels orfenats. Disposa de tantes germanes com nens acollits i de tantes postulants com germanes… Alguns nens pateixen molt. No costa gaire veure-hi el rostre de Jesús innocent i crucificat.

Com que ens apropàvem al Divendres Sant, vaig donar gràcies a Déu per l’oportunitat de poder veure l’agonia del seu Fill i també per la gran tasca que duen a terme les germanes: la devoció i l’amor vers Jesús. També coneixen el valor del patiment ofert al Pare juntament amb el del Crist, i les seves vides són una missa contínua. Aquestes germanes són un signe lluminós, un sol que llueix dintre la Xina, on l’ésser humà no és considerat en la seva eternitat sinó per la seva eficàcia terrenal. En aquesta Setmana Santa, volem que el seu exemple ens inspiri i que la nostra humil pregària els doni suport! Un dia, amarats per l’eterna llum de Déu, veurem amb sorpresa qui eren els més bells sobre la faç de la terra, i quantes gràcies han estat obtingudes per l’ofrena oculta d’aquests petits coredemptors menyspreats i rebutjats pel món.

3 – “Ell és viu! Ell és real!” A Singapur, em vaig retrobar amb un amic de Medjugorje, el pare Michael Lim (un capellà que l’havien ordenat el mes anterior), el qual em va transmetre un bonic testimoni. És d’origen xinès però nascut a Singapur. Era budista, desconeixia completament la fe cristiana i procurava mantenir-se’n a distancia. La seva germana gran, Violet, es va posar greument malalta durant la seva adolescència. Es va sotmetre a diferents operacions quirúrgiques molt doloroses en les quals gairebé hi perd la vida. Malgrat tot el seu estat de salut empitjorava progressivament. La seva joventut la va viure ancorada sempre a la cadira de rodes, mentre la seva família, impotent, no sabia com ajudar-la.

El mes de juny de 1995 la Rosa (catòlica) va aconsellar en Michael que portés la seva germana a una església per a una pregària de guariment, d’estil carismàtic. En Michael va acceptar, car volia ajudar de totes totes la seva germana. Durant la pregària se sentia incòmode, tot li era estrany, fins i tot ridícul. La gent pregava els uns pels altres, aixecaven les mans sense vergonya i lloaven Déu en veu alta; tot plegat se li feia molt forà. Es preguntava què hi feia allà realment!

Aleshores la Rosa li va dir que pregués a Jesús per a què enviés l’Esperit Sant a través del capellà i curés la Violet. En Michael no entenia res del que la Rosa li deia. Però tot i així, es va dirigir a Jesús i li va dir: “Fes-la caminar i creuré en tu!” El sacerdot se’ls va apropar, va pregar per la Violet i li va dir: “Ara, aixeca’t!” En Michael va quedar bocabadat: va veure com la Violet es posava dempeus, caminava, i en un moment ja corria per l’església! Això el va commoure profundament mentre exclamava amb estupor: “My goodness! He is alive! He is real!” (Increïble! ¡ És viu! És real!) Va plorar com mai i les llàgrimes no se li aturaven…. Aquell dia la seva vida va fer un tomb. Va buscar tot el que existia sobre el catolicisme. Va descobrir la Bíblia i en 60 dies ja se l’havia llegida tota. La duia sempre a sobre, passava hores i hores rellegint-se-la, com un assedegat que per fi ha trobat l’aigua viva per sadollar la seva set, i ni tan sols hi pot apartar la mirada. La seva ànima anhelava tant el Déu viu!

Evidentment la història no conclou aquí, però puc afirmar que després d’aquests fets tota la seva família es va batejar. En Michael va entrar al seminari als 38 anys. Fou ordenat sacerdot el 25 de març passat, dia de l’Anunciació. Va dir als seus parroquians: “He tardat 35 anys per trobar Déu, mentre que vosaltres el teniu des del naixement! I voleu desfer-vos-en? Escolteu-me, no l’abandoneu mai! Sí, Jesús és viu! A Pasqua celebrem la nostra alegria per tenir un Déu com cal, no un de fabricat de la mà de l’home i incapaç de salvar, sinó un de real, ben viu, el nom del qual és Amor! El seu nom és “Déu salva”, Ieshua!

4 – La memòria litúrgica del beat Joan Pau II se celebrarà el 22 d’octubre a les diòcesis de Roma i de Polònia, segons un decret de la Congregació per al Culte Diví. Aquest fou el dia de la seva entronització com a papa, sis dies després de la seva elecció el 16 d’octubre del 1978.

No oblidem que fou Joan Pau II qui ens va donar sor Faustina i el seu meravellós missatge! La novena a la Divina Misericòrdia comença el Divendres Sant i s’acaba el diumenge després de Pasqua, el dia de la festa de la Divina Misericòrdia. No us la perdeu! Jesús va prometre a la santa moltes benediccions per als nostres temps! (Veure PS 1)

5 – Si no rebeu els missatges o aquest butlletí de Medjugorje, escriviu-nos.

Estimada Gospa, per compassió d’ amor has participat dels patiments del teu Fill Jesús i de l’alegria de la seva Resurrecció. Obre els nostres cors a Jesús perquè aquest Tríduum Pasqual no passi en debades, sinó que trobi realment en nosaltres els seus veritables amics.

Sor Emmanuel

PS 1 – El text de la novena el podeu trobar en el Diari de sor Faustina (que tot catòlic hauria de tenir!) També podeu trobar-lo a Internet a:

www.ewtn.com/spanish/prayers/Misericordia/Coronilla.htm

PS 2 – Obsequieu amb regals útils les vostres amistats o familiars, per què no regalar un aliment substancial per a l’ànima? Aquí teniu diferents contactes per aconseguir el material de Sor Emmanuel a d’altres països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: www.fcpeace.com (anar a la botiga- Medjugorje)

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 3 – Celebracions a Medjugorje en directe (en viu)! Podeu seguir-les des de casa vostra entrant al link de la parròquia: https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/

PS 4 Per rebre aquest butlletí per correu electrònic, vora el dia 15 de cada mes, podeu subscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: wmmedjugorje@childrenofmedjugorje.com

anglés i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc https://ui.constantcontact.com/Datos%20de%20programa/Microsoft/Word/www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en d’altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per Espanya: medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: www.mensajerosdelareinadelapaz.org aneu després a Children of Medjugorje: butlletins en castellà.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

18 de març de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 de maç, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava envoltada d’un nombrós grup de pelegrins, però més reduït que d’altres vegades a causa del temps hivernal. Un cop finalitzada, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, el meu cor maternal pateix molt quan veig que preferiu l’humà al que és de Déu. Tot i que contempleu el que us envolta i rebeu els signes que us envio, penseu que podeu caminar sense el meu Fill. ¡No, no podeu! Així camineu vers la perdició eterna. Us reuneixo, doncs, per a què m’obriu aviat el vostre cor i per a què sigueu apòstols del meu amor, és a dir, si viviu en l’amor de Déu podreu donar testimoni a les persones que encara no el coneixen. Que us hi ajudi el dejuni i la pregària. Us beneeixo amb la meva benedicció maternal en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant. Gràcies.”

El 18 de març, la Mirjana va rebre l’aparició anual a la Creu Blava, tot compartint després amb nosaltres el següent missatge:

“Estimats fills, estic amb vosaltres en el nom de l’Amor més gran: Déu. Se us ha acostat mitjançant el meu Fill i us ha mostrat el seu veritable amor. Desitjo conduir-vos pel camí de Déu i ensenyar-vos l’amor vertader a fi que els altres el contemplin en vosaltres, per a què també vosaltres el pugueu veure en els altres, per a què pugueu ser un germà per a ells i, alhora, us vegin com a un germà compassiu. Fills meus, no tingueu por d’obrir-me els vostres cors. Amb l’amor maternal us mostraré tot allò que espero de cada un de vosaltres. Veniu amb mi. Gràcies.

La Mare de Déu ens va demanar també que preguem pels sacerdots dient: “Insisteixo de nou: triomfaré amb ells”.

2 – Per un temps millor de Quaresma. En el decurs de la meva estada a Itàlia vaig tenir l’experiència d’una nova forma de renúncia quaresmal que desitjo compartir amb vosaltres, tot confiant que serà de gran utilitat per a moltes famílies i comunitats.

A partir del nostre primer dinar a Sassuolo, envoltada d’una desena d’amics, vaig suggerir que no parléssim de menjar entre nosaltres, sinó que miréssim d’evocar diferents temes que incrementessin el nivell de llum de les nostres ànimes, a fi que ens permetés créixer. Òbviament, desitjàvem parlar de Jesús, d’allò que recentment ens havia fet entendre l’Evangeli o algun fet de la nostra vida. Va ser una experiència memorable! Se’ns feia difícil donar per acabades les sobretaules, tots desitjàvem seguir aprofundint aquests temes i els cor ens cremava. Una mica com el cas dels deixebles d’Emaús (marcant distàncies, òbviament), vam experimentar la presència de Jesús d’una manera tangible i sentíem el desig de dir-li “Queda’t amb nosaltres Senyor!”

Només fa falta proposar-ho abans de començar a menjar. Normalment ens asseiem a taula sense ser conscients de la importància d’aquest moment tan estimat per Déu, i aleshores anem comentant tot allò que se’ns passa pel cap, parlem de coses banals o, fins i tot parlem malament del proïsme. I malgrat tot, aquest temps compartit es pot transformar en un moment privilegiat d’intercanvi, on cadascú s’interessa pel creixement del Regne de Déu en el cor dels seus companys de taula. Si ho decidim durant la pregària de benedicció, que fem abans de començar a menjar, comprovarem com ràpidament el Senyor ve a la cita (molt feliç d’haver estat convidat… una vegada!) i l’àpat agafarà un caire completament diferent.

Una àvia croata tenia el costum d’anar a missa cada dia. Quan tornava a casa, compartia amb la seva família tot allò que el sacerdot havia dit durant l’homilia. Un dia, al començament de les aparicions, no va poder anar a l’església per motius de salut, però la seva família va anar a missa. Quan van tornar, ella els va demanar què havia dit el P. Jozo (que en aquell moment era el rector de Sant Jaume Apòstol). El pare els havia demanat d’assumir el compromís davant Déu de no dir una sola paraula en contra del proïsme durant tota la vetllada. En sentir això, l’àvia va exclamar de forma espontània: “I aleshores, de què parlarem?”.

Mentre va romandre a la Terra, Jesús va prioritzar el temps del menjar compartit. Quin bon moment també per a nosaltres per fer-ne un temps de benedicció i no un temps de paraules buides, i menys encara per fer-ne un temps d’ofensa a Déu. Amb freqüència comprovo que Jesús escolta el desig de qui li diu: “Senyor, utilitza’m durant aquest menjar a fi que tot sigui per a glòria teva!”

3 – La tragèdia del Japó. Tots hem quedat esfereïts per les imatges i les notícies que ens arriben des del Japó. Lluny de seguir afegint comentaris a tot allò que ja s’ha publicat, només us vull recordar ara els mitjans que la Gospa ens ha donat, i que són els més eficaços per evitar nous cismes. La Mare de Déu i Mare del Creador ens diu: “Només pel dejuni i la pregària podreu aturar les guerres, impedir les guerres… “. Però, sovint, no fem cas del final d’aquest missatge “… suspendre les lleis naturals! “. (PS 2)

Efectivament, pot semblar que la Terra gemega davant les tenebres que cobreixen aquesta humanitat que vol prescindir de Déu. Però no ens ha dit la Santíssima Mare de Déu recentment que ella no perd l’esperança? No ens ha parlat d’un “temps nou”, d’un temps de pau que el seu cor s’espera amb ànsia? Poder escurçar aquest temps de prova és a les nostres mans. M’he trobat amb molta gent que seguint els desitjos de la Mare de Déu ha començat a fer dejuni, però després desencoratjats pel combat o per d’altres raons o motius, l’ha deixat. No! Necessitem perseverar! Està en joc quelcom terriblement important! Massa germans i germanes no coneixen Déu i necessiten la nostra consagració i la nostra fidelitat! La Verge encara ens ha de comunicar altres missatges, avui ens diu: “Us ensenyaré tot allò que espero de cadascú de vosaltres, allò que espero dels meus apòstols”. Romanguem amb ella, ja que ens ensenyarà a cada u quina és la seva missió específica en aquest temps de prova. Ens té tant en compte!

Concretament, podem fer moltes coses per ajudar a les víctimes de la catàstrofe:

– Pels que han mort, podem fer celebrar, com a mínim, una missa pels descans de les seves ànimes. Això és un acte de caritat exquisida cap al proïsme.

– Pels supervivents, pels qui estan ferits, pels qui ho han perdut tot i tenen por de ser les properes víctimes, podem pregar i dejunar amb tot el nostre cor. Podem també enviar-los el nostres àngels custodis perquè els auxiliïn i els reconfortin en el seu calvari. Això els representarà un benefici directe del Cel, mentre que l’ajut humanitari sempre té els seus límits.

4 – Solemnitat de Sant Josep, 19 de març. No ha existit mai ningú que s’hagi hagut de penedir de triar Sant Josep com a amic de l’ànima i com a patró i conseller de la seva família. Ell, el “pare adoptiu del Fill de Déu”, proveeix millor que ningú les nostres necessitats espirituals i temporals. No els deixeu mai de braços creuats! Aquí, a Medjugorje, els seu ajut és tangible cada cop que l’invoquem. Les famílies necessitades obtenen d’ell grans beneficis. En el PS7 hi trobareu les seves lletanies, que segueixen sent efectives, fins i tot després de la seva solemnitat!

Estimada Gospa, avui més que mai et necessitem! Finalment, volem posar el teu Fill en el primer lloc de les nostres vides!

Sor Emmanuel (Traduït del castellà)

PS 1 – Futures missions: A finals de març Sor Emmanuel anirà a Àsia: Indonèsia, Singapur, Malàisia, etc. Ella compta amb les nostres pregàries, indispensables en aquests temps difícils. Gràcies de tot cor.

PS 2 – En el llibre “Guarir-se i alliberar-se mitjançant el dejuni” trobareu una àmplia informació referent a aquest tema.

PS 3 – Quan hagueu de fer un regal a les vostres amistats o als vostres familiars, per què no podeu regalar-li una substància per a l’ànima? Per aconseguir el material de Sor Emmanuel podeu contactar a:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: www.fcpeace.com (anar a Botiga – Medjugorje)

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magníficat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 4 – Celebracions de Medjugorje en viu i en directe! Si entreu en el link de la Parròquia de Sant Jaume Apòstol: https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/

PS 5 – Per rebre aquest butlletí per correu electrònic, vora el dia 15 de cada mes, podeu subscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: wmmedjugorje@childrenofmedjugorje.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc

https://ui.constantcontact.com/AppData/Local/Datos%20de%20programa/Microsoft/Word/www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per Espanya, en castellà: medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al Butlletí del mes i als Butlletins anteriors:

www.mensajerosdelareinadelapaz.org després aneu a “Children of Medjugorje”: Butlletins en espanyol.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

PS 6 – Feu el vostre pa de dejuni!

La Mare de Déu ens convida a dejunar a pa i aigua els dimecres i els divendres. Caldria abandonar la pràctica del dejuni si el pa és de mala qualitat. Us aconsellem d’elaborar el propi pa perquè és molt més saludable, especialment si es barreja la farina de segó amb la farina blanca. Cal recordar que s’ha de beure molt en els dies de dejuni.

N. T. Personalment, allò que m’és més pràctic és fer molt de pa, en motllos tipus púding anglès (tants com en càpiguen en una fornada, en el meu forn n’hi caben 6). Un cop s’han refredat, els congelo a talls segons la quantitat que en consumeixo en un dia de dejuni.

Us passo la recepta:

1 kg de farina de blat

½ kg de farina integral

¼ kg de segó de blat

50 g de germen de blat, un grapat de llavors de lli i un altre de llavors de sèsam.

1 cullerada de sal

Col·loqueu en un recipient prou espaiós (jo utilitzo un organitzador de plàstic, on hi guardo els diferents ingredients juntament amb els motllos fins al propera vegada que ho necessiti, faig una barreja de tots aquesta ingredients en sec i hi deixo un buit al centre.

Afegiu després:

2 cullerades d’extracte de malta ( o una cullerada de sucre)

15 gr. de llevat sec o 50 gr. de llevat fresc

1 polsim d’oli

Aigua tèbia (quantitat necessària)

Aboqueu l’aigua tèbia en el centre, barregeu els elements amb una cullera i incorporeu els ingredients secs fins a formar una massa tova, amb moviments circulars cap a dalt amb la mateixa cullera a fi que s’airegi la massa. Tapeu-la després amb la tapa de l’organitzador o amb un drap humit i deixeu que el llevat pugi durant un parell d’hores (o d’un dia per l’altre) en un lloc caldejat a no menys de 25°. Unteu els motlles amb oli. Rebomborejar la taula amb farina, col·loqueu unes 5 o 6 cullerades de massa sobre la taula i treballeu la massa tot incorporant la farina fins a tenir un brioix tendre. Colpegeu-lo amb força contra la taula des d’una certa alçada (això dóna elasticitat a la massa i fa que el pa no s’espellofi un cop cuit). Disposeu-lo a cada motlle (més o menys, fins a la meitat), torneu a tapar-los amb un drap per deixar treballar el llevat fins que la massa arribi a les vores del motlle.

Disposeu els motlles dins el forn prèviament escalfat i cuineu a forn moderat (150°), fins que es formi una crosta ferma pel damunt (uns 50 a 60 minuts). Desemmotlleu en calent i deixeu refredar. Col·loqueu-ho en bosses de plàstic especials per la nevera i congeleu-ho. Jo descongelo el motlle per cada vegada. Ara bé, si no consumiu massa pa potser us convé tallar el pa per la meitat o en tres trossos abans de congelar-lo per poder després descongelar la quantitat que desitgeu.

PS 6 – Lletanies de Sant Josep

Senyor, tingueu pietat. Senyor, tingueu pietat.

Crist, tingueu pietat. Crist, tingueu pietat.

Senyor, tingueu pietat. Senyor, tingueu pietat.

Jesús escolteu-nos. Jesús escolteu-nos.

Déu, Pare celestial. Tingueu pietat de nosaltres.

Déu, Fill Redemptor del món. Tingueu pietat de nosaltres.

Déu, Esperit Sant. Tingueu pietat de nosaltres.

Trinitat Santa, un sol Déu. Tingueu pietat de nosaltres.

Santa Maria. Pregueu per nosaltres.

Sant Josep. Pregueu per nosaltres.

Descendent de David,

Espòs de la Mare de Déu,

Fidel custodi de la Verge,

Pare adoptiu del Fill de Déu,

Diligent protector del Crist,

Cap de la Sagrada Família,

Justíssim Josep

Castíssim Josep,

Prudentíssim Josep,

Fortíssim Josep

Obedientíssim Josep,

Fidelíssim Josep,

Mirall de paciència,

Amant de la pobresa,

Model dels artesans,

Glòria de la vida familiar,

Custodi de les verges,

Pilar de les famílies,

Auxili dels afligits,

Esperança dels malalts,

Patró dels moribunds,

Terror dels dimonis,

Protector de la Santa Església.

Anyell de Déu que lleveu el pecat del món. Perdoneu-nos Senyor.

Anyell de Déu que lleveu el pecat del món. Escolteu-nos Senyor.

Anyell de Déu que lleveu el pecat del món. Tingueu pietat de nosaltres.

El féu senyor de la seva casa sencera. I li donà potestat sobre totes les seves possessions.

Preguem, Oh! Déu que en la vostra inefable providència us vau complaure d’escollir el Benaurat Josep com a espòs de la vostra santa Mare, us preguem que ens concediu que siguem dignes de tenir com a intercessor en el Cel a qui venerem com a Protector nostre. Vós que viviu i regneu pels segles des segles. Amén.

15 de febrer de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 de febrer, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Verge a Itàlia. En acabar, ens va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, us reuniu al meu voltant per trobar el camí. Cerqueu i cerqueu la veritat, però oblideu el més important: pregar correctament. Els vostres llavis pronuncien moltes paraules, però l’esperit no sent res. Camineu a les tenebres tot imaginant un Déu fet a la vostra mida i no el sabeu copsar realment ple d’amor. Estimats fills, la veritable pregària prové de dintre el vostre cor, del vostre sofriment, de la vostra alegria, del saber demanar perdó pels vostres pecats. Aquest és el camí que us porta a conèixer el Déu veritable i també a vosaltres mateixos, perquè fóreu creats a la seva imatge. La pregària us ajudarà a complir el meu desig, i també, la meva missió aquí amb vosaltres: la unitat en la família de Déu. Gràcies.

La Santíssima Verge va beneir totes les persones que érem presents, ens ho va agrair i ens va convidar a pregar pels sacerdots.

2 – A Egipte, els missatges de la Gospa se segueixen difonent. Arran dels últims esdeveniments els nostres amics preguen i romanen en pau. Es posen en mans de Qui tot ho pot i Qui prepara coses boniques. La responsable de Children of Medjugorje del Caire en va comentar que pregava així: “Jesús no t’oblidis que Egipte et protegí quan eres petit, protegeix-lo tu ara!”

Acompanyem-los amb la nostra pregària fervent i que aquest “protegeix-lo (a Egipte)” es pugui estendre per tot l’Orient Mitjà!

3 – El 6 de febrer vam celebrar el 30è aniversari del naixement al Cel de Marthe Robin. Arran d’aquest fet i en connexió amb el missatge del 2 de febrer referent a la pregària, tot seguit us comparteixo un preciós extracte dels escrits de Marthe del 29 de febrer de 1930:

“Preguem, amb una ininterrompuda pregària del cor i només de tant en tant amb els llavis. El propi Jesús ens ha ensenyat la fórmula: el Pater, així de breu i complet.

No recitem la nostra pregària, preguem-la. És l’ànima la que ha de dirigir els nostres moviments. Ella és la que ha de doblegar els nostres genis, vinclar el nostre cos; l’ànima ha d’unir les nostres mans, aclucar els ulls, capbussar la nostra mirada cap el cel. Efectivament, quan l’ànima s’eleva cap a Déu, arrossega amb ella tot l’ésser.

La pregària és la nostra tasca més important i “necessària”! Així doncs, preguem, a fi que totes les nostres pregàries, els nostres càntics siguin expel·lits del nostre cor com sagetes enceses d’amor. Oferim els nostres patiments i sacrificis, la nostra feina, les nostres mortificacions, fem penitència per un missioner, pels capellans; ajudem els nostres sacerdots en la seva vida d’apòstols! Estimem pels qui lluiten. La comunió dels sants és justament aquest ajut mutu i fratern. (Veure PS 3)

4 – El missatge del dia 25 de gener fou rebut amb entusiasme pels amics de Medjugorje! Es poden comptar amb els dits d’una ma les vegades que la Gospa ens felicita per haver obert el nostre cor a la seva crida i a l’amor de Déu! Com a Mare, dóna un missatge per tots els seus fills, però uns l’escolten i d’altres no. Ella pateix pels que no l’escolten i fa tot el que pot per recordar-los-ho. Però també cal un missatge per encoratjar els que la Mare de Déu defineix tan bé com “la multitud dels que han dit sí”. Tan de bo que cadascun de nosaltres formi part d’aquesta multitud beneïda que persevera en el SÍ, de la mateixa manera que ella perseverà en el SÍ donat a Natzaret!

Un testimoni personal: Quan el Senyor Jesús em va cridar a consagrar-me a Ell completament l’abril de 1976, estava fent una Hora Santa davant el Santíssim Sagrament. Ho recordo talment com si fos ahir. Moltes coses em van impactar en aquella època tan especial, era una crida molt clara per a convertir-me en la seva esposa, i la meva resposta també havia de ser clara: un Sí o un No!)

Jesús em va deixar completament lliure: cap pressió, cap “xantatge sentimental”, ni la més mínima insistència! Podia respondre sí o no amb la mateixa facilitat. Jesús em parlava com un pobre i no com un ric que hauria intentat seduir-me amb promeses boniques. Jesús em manifestava un amor “tan sincer” que vaig comprendre que ningú en el món podria estimar-me com Ell ho feia.

En acabar només m’ho vaig rumiar un minut. M’hi vaig lliurar i li vaig dir de seguida que Sí. La meva vida va canviar radicalment. Quan rememoro aquell minut de silenci en el decurs del qual Jesús esperava la meva resposta i, sabent amb quina facilitat li hauria pogut dir que no, agraeixo haver optat pel sí. I si hagués dit que no? En aquell moment no tenia ni la més mínima idea de quin era el seu pla per a mi, només sabia una cosa: que passaria la meva vida amb Ell i per a Ell. Només això ja m’omplia de goig. Avui, després de tants anys, a mesura que el seu pla sobre mi es va revelant més dia a dia, m’adono que va ser sobretot Ell qui va dir Sí aquell dia, perquè va romandre més fidel del que és imaginable. El meu petit Sí, tan fràgil i sovint tan embrollat, l’agafa tal com és per transformar-lo, per equiparar-lo al seu i presentar-lo al Pare.

Quan veig el món avui dia amb tants conflictes, divorcis, l’agonia de les famílies desfetes…, com d’agraïda n’estic al Senyor pel sacrifici que aquell dia em va demanar, per haver-se conformat amb aquell petit so, fràgil però sincer, per haver-me dut a la seva barca… I, quina barca! A voltes les tempestes la sacsegen amb força, a voltes li entra aigua, però no s’enfonsarà mai, perquè Jesús no ens deixa mai.

Aquest relat no és més que poder compatir amb vosaltres una certesa: dir Sí a Déu és l’aventura més bonica que ningú pugui viure en aquesta terra. No ens en penedirem mai d’haver dit sí a Déu!

Estimada Gospa, gràcies per haver-nos donat a Jesús! Què seria de nosaltres sense Ell?

Ajuda’ns a perseverar en el Sí i en els petits detalls de la vida de cada dia!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

Nota Bene:¡Estimats fills! Avui també estic amb vosaltres: us miro i us beneeixo. No perdo l’esperança que aquest món canviï per a ser millor, i la pau regni en els cors dels homes. L’alegria regnarà en el món perquè us heu obert a la meva crida i a l’amor de Déu. L’Esperit Sant està canviant a molts que ja han sabut dir que Sí. Per això us vull dir: gràcies per haver respòs a la meva crida. (Missatge de 25 de gener de 2011)

PS 1 – Sor Emmanuel està preparant un llibre sobre la pregària del Rosari. Compartiu les gràcies particulars rebudes del Rosari! Gràcies per transmetre-les a Sor Emmanuel a la següent adreça electrònica: contact@edm.eu.com

PS 2 – Celebracions a Medjugorje en directe (en viu)! Podeu seguir-les des de casa vostra entrant al link de la parròquia: https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/

PS 3 – Futures missions: en el mes de març, Sor Emmanuel tindrà dues trobades importants a Bolonya i Milà. En els mesos de primavera (a Medjugorje), anirà a Àsia. Recolzem la seva missió amb les nostres pregàries. Ella les agraeix de tot cor!

PS 4 – Contactes per aconseguir el material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: www.fcpeace.com (anar a botiga – Medjugorje)

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 5 Per rebre aquest butlletí per correu electrònic, vora el dia 15 de cada mes, podeu subscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: wmmedjugorje@childrenofmedjugorje.com

anglés i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc https://ui.constantcontact.com/Datos%20de%20programa/Microsoft/Word/www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya: medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al Butlletí del mes i als Butlletins anteriors: www.mensajerosdelareinadelapaz.org aneu després a Children of Medjugorje: Butlletins en castellà.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

 

18 de gener de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El dia 2 de novembre la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava envoltada d’una munió de pelegrins, sobretot italians. En acabar, la Mirjana ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, avui us crido perquè us uniu a Jesús, el meu Fill. El meu cor maternal prega per a què pugueu entendre que sou la família de Déu. Gràcies a la lliure voluntat espiritual que el Pare us va donar, sou cridats a conèixer la veritat, el bé o el mal. Que l’oració i el dejuni obrin els vostres cors i us ajudin a descobrir el Pare per mitjà del seu Fill. Descobrint el Pare, les vostres vides compliran perfectament la voluntat de Déu i la creació de la família de Déu, tal com ho desitja el meu Fill. No us deixaré sols en aquest camí. Gràcies”.

Cap al final de l’aparició la Mirjana va manifestar a la Gospa: “Tots venim a vós amb els nostres patiments i les nostres creus. Si us plau: ajudeu-nos!” Aleshores la Mare de Déu va estendre les seves mans cap a nosaltres i ens va dir: “Obriu-me els vostres cors! Doneu-me els vostres sofriments! La Mare us ajudarà!”

Sovint, la Santíssima Mare de Déu s’anomena a sí mateixa “la Mare”, quan podria dir “la seva Mare”. Això és així perquè se cenyeix al text original en grec de l’Evangeli de Sant Joan segons el qual Jesús no va dir “aquí tens la TEVA mare”, sinó que va dir “aquí tens LA mare”. Una Paraula per a meditar-la bé!

2 – 50 motius per donar gràcies! A casa nostra per cap d’any tenim una tradició: cadascú escriu una carta d’agraïment al Senyor. Per norma, hem d’escriure un mínim de 50 punts o situacions en què hem pogut palpar l’amor de Déu, els seus favors i el seu ajut en el decurs de l’any. Sempre que arriba aquest moment els novells exclamen: “50 punts! És impossible d’aconseguir-los!”. El cert és que tenim molt poc desenvolupat l’hàbit de donar gràcies a Déu, i molt desenvolupat l’hàbit de recórrer a Ell quan en tenim necessitat. Fins i tot, a voltes, volem rebre els seu dons com si Déu ens els degués. Sovint la Gospa ens fa memòria de la importància de donar gràcies a Déu per totes les petites i les grans coses que ens concedeix.

Us suggereixo que us atureu a una església o en un petit raconet de pregària de la vostra llar i, després d’invocar l’ajut de l’Esperit Sant, repasseu l’any que ha passat; trobareu material per emplenar diverses pàgines! El fruit d’aquesta acció és l’alegria i el guariment de moltes amargors! Aquí teniu un fabulós regal per lliurar a la Mare de Déu.

3 – Almenys 3 cops 30 anys! Aquest any tindran lloc per ordre cronològic tres grans esdeveniments.

– Els 30 anys del naixement al Cel de Marthe Robin (6 de febrer de 1981), una gran mística francesa, la causa de la qual, a hores d’ara, se segueix tramitant.

– Els 30 anys del martiri de Joan Pau II, amb motiu de l’intent d’assassinat a la plaça de Sant Pere (13 de maig de 1981).

– Els 30 anys de les aparicions de la Santíssima Mare de Déu a Medjugorje (24 de juny de 1981).

Déu, en la seva Primera Aliança, dóna molta importància als aniversaris. Els jueus són el poble de la memòria, i per aquesta raó Déu els ha encomanat que celebrin amb fervor els esdeveniments principals de la història de la salvació. La major part de les festes jueves i cristianes són aniversaris. En aquestes ocasions, Deu concedeix gràcies particulars.

Durant tota la seva vida Marthe Robin va cercar tots els que vivien en la desesperació i es trobaven vora el suïcidi. Ara més que mai necessitem que la seva oració continuï aquests actes d’amor, ja que malauradament hi ha massa joves que opten per la mort en lloc de la vida. “L’obra de Déu dóna fruit en vosaltres no només per les paraules que us dic, sinó gràcies a l’ajut de la meva pregària”, va dir Marthe a una persona que patia. (Veure PS2)

Durant la seva vida, Joan Pau II va inundar el món amb la Llum del Crist. Invoquem la seva ardent intercessió! Que continuï en tot moment atraient els homes cap al Déu Viu i impedeixi que caiguin en mans de l’enemic. Crec que la seva beatificació serà un al·luvió espiritual per al món! Ell ens ajudarà a construir la civilització de l’amor i a vèncer la cultura de la mort que s’estén de forma perillosa. (Veure PS3)

I Medjugorje! Quina una n’estarà preparant la Mare de Déu per aquest 30è aniversari? De moment és sorpresa… Pels qui encara esteu indecisos, és el moment d’anar-hi! No sabem si les aparicions diàries duraran 30 anys més!

4 – Nado Cilic se’n va anar cap al Pare. Un amic molt estimat ens va deixar fa uns dies, de sobte. Nado era tot un personatge a la comunitat; la seva fe semblava estar tallada a la roca. Va néixer en un petita granja vora el Krizevac. Va rebre una educació rigorosa. Quan era un nen havia de recórrer cada dia descalç uns quants quilòmetres a peu per anar a l’escola, tant si nevava com si el termòmetre marcava 40 graus a l’ombra. Semblava, fins i tot, utòpic somniar que algun dia podria tenir un parell de sabates. Aquestes famílies només tenien un amic segur: Déu. La pregària era per a ells com la respiració. Foren aquestes famílies les que van atreure la Mare de Déu, la qual, de seguida, ho va fer saber als vidents: “Vaig escollir aquest llogarret perquè hi vaig trobar veritables creients”.

Nado coneixia Déu interiorment. Desprenia una gran alegria, malgrat l’àrdua feina que li suposava la seva petita granja domèstica i el treball del camp. Mai va abandonar la senzillesa de la seva vida, mentre d’altres ja començaven a construir pensions per als pelegrins.

Va preservar intactes les seves tradicions. Mai se li hagués acudit fer els àpats sense haver resat i beneït el Senyor. Cada dissabte, ell i la seva dona, ruixaven la casa i el terreny del voltant amb aigua beneïda, ja que a Medjugorje encara es conserva l’ús dels sacramentals, costums que s’han perdut entre nosaltres. Si sentia que algú blasfemava el nom de Déu o el de la Mare de Déu, se li tallava la respiració i patia fins al punt de plorar. Estimava Déu amb tot el seu cor i, tan bon punt tenia una estoneta lliure, llegia la Bíblia. Deia: “Vaig a llegir el meu llibre”. L’engolia i es coneixia passatges sencers de memòria, la qual cosa li oferia una gran saviesa i una més gran caritat. Un dia es va adonar que s’havia comès una gran injustícia contra ell i la seva muller. Hagués pogut actuar contra les persones implicades i guanyar la causa, però s’ho va rumiar i va dir: “Deixa-ho estar. Déu ho veu tot! No ens deixarà mai de banda”.

És així com, en aquest 30è aniversari, vull compartir amb vosaltres aquest testimoni, car és necessari pregar per la nova generació de Medjugorje, la qual ja va néixer en la facilitat material, i és la que s’ha d’enfrontar amb les grans temptacions de la vida. Que el Senyor la preservi del mal i dels virus del modernisme. Joan Pau II ho va demanar a moltes persones: “Protegiu Medjugorje!”.

Estimada Gospa, la nostra estimada reina, unim els nostres cors i les nostres veus per a clamar: Que els teus designis per a Medjugorje es realitzin en plenitud! Utilitza’ns com a instruments teus!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

 

Nota Bene: La santa escollida aquest any per “Children of Medjugorje” ha estat una nena de 6 anyets! La serventa de Déu, Antonietta Meo, de Roma, celebrada el 3 de juliol. La nostra tasca és la de “pregar per la santedat dels nens”.

PS 1 – Per conèixer a Marthe Robin, podeu entrar en el lloc https://www.foyer-de-charité.com

PS 2 – El commovedor testimoni de la religiosa francesa guarida del mal de Parkinson per intercessió de Joan Pau II, en francès (la seva intercessió pot inspirar a d’altres malalts)

https://www.ktotv.com/cms/videos/fiche_video.html?idV=00049462&vl=video_preferees

PS 3 – Celebracions de Medjugorje en directe (en viu)! Podeu seguir-les des de casa vostra, si entreu al link de la parròquia: https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/

PS 4 – Futures missions: Al mes de març sor Emmanuel tindrà dues trobades importants a Bolonya i a Milà. Durant els mesos de primavera (a Medjugorje), se n’anirà a Àsia. Donem suport a la seva missió amb les nostres pregàries. Ella les agraeix de tot cor!

PS 5 – Contactes per aconseguir el material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: www.fcpeace.com (anar a la botiga – Medjugorje)

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per correu electrònic, vora el dia 15 de cada mes, podeu subscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: wmmedjugorje@childrenofmedjugorje.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc https://ui.constantcontact.com/Datos%20de%20programa/Microsoft/Word/www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per Espanya: medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: www.mensajerosdelareinadelapaz.org aneu després a Children of Medjugorje: Butlletins en espanyol.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)