Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

15 de novembre de 2012, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de novembre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, com a Mare us demano que persevereu com a apòstols meus. Prego el meu Fill que us concedeixi saviesa i força divines. Reso perquè, segons la veritat de Déu, jutgeu tot el que us envolta, i us oposeu fermament a tot allò que us vol allunyar del meu Fill. Prego perquè pel meu Fill sigueu testimonis de l’amor del Pare Celestial. Fills meus, se us ha concedit la gran gràcia de ser testimonis de l’amor de Déu. No prengueu a la lleugera aquesta responsabilitat que se us ha confiat a vosaltres. No afligiu el meu Cor matern. Com a Mare desitjo confiar en els meus fills, en els meus apòstols. Per mitjà del dejuni i de la pregària, obriu-me el camí perquè demani al meu Fill que estigui a prop vostre, i perquè, per mitjà de vosaltres, sigui santificat el Seu Nom. Pregueu pels pastors, perquè res de tot això no seria possible sense ells. Us en dono les gràcies!”

2 – No hi ha aturats al Purgatori! Recordem els nostres difunts i preguem per ells de manera especial durant el mes de novembre. I algunes vegades ells ens tenen sorpreses reservades!

A Irlanda, un dels responsables d’un refugi per a dones embarassades va fer un descobriment meravellós. Quan acollia dones que volien avortar, va comprovar que tot i haver viscut moments de profund intercanvi amb aquestes futures mares i haver-les advertit sobre les greus conseqüències físiques, psicològiques i espirituals de l’avortament, els seus esforços per dissuadir-les resultaven sovint ineficaços. Un dia, després d’haver passat llargues hores amb una dona que es mantenia ferma en la seva elecció d’avortar, va decidir demanar ajuda a les ànimes del Purgatori. Tot seguit li va demanar a un sacerdot que celebrés una missa per l’alliberament d’ànimes del Purgatori. Li va precisar: “per aquelles que ja estan molt a prop del Cel i que els falta molt poc per ser alliberades”.

Algunes hores més tard, va tornar a contactar amb aquella dona per saber si ja havia programat l’avortament a través d’algun centre hospitalari. Va quedar molt sorprès quan la dona li va dir que havia canviat d’opinió i que es quedaria amb la criatura. Animat per aquest feliç esdeveniment, d’aleshores ençà, cada cop que se li presentava el cas desesperat d’una dona que no volia renunciar a l’avortament ,aquesta persona renovava les seves iniciatives a favor de les ànimes del purgatori. D’aquesta forma, i amb gran alegria, va aconseguir salvar moltes vides innocents.

Les ànimes dels nostres difunts tenen gran necessitat de nosaltres i a la vegada són molt conscients de les nostres necessitats. Com que elles ho veuen tot a la llum de Déu i ja no estan contaminades per les mentides del món, tan sols desitgen el nostre bé i desitgen evitar-nos el mal.

Com deixarien de prendre’s seriosament i no s’afanyarien per protegir una mare a punt de prendre una mala i irreversible decisió! Aquestes ànimes treuen enormes profits del poder de la missa i és per això que, com a agraïment cap als seus benefactors que van celebrar misses per elles, estan encantades de respondre a les oracions en favor de la vida. Rodegen de tendresa la vida d’aquell petit ésser, fet a imatge i semblança de Déu.

He conegut molts homes enfonsats perquè les mares dels seus fills que havien de néixer es preparaven per avortar-los. Aquest testimoni els pot ser de gran utilitat !

3 – Les propietats vistes des de dalt . Durant el meu reportatge a Maria Simma (una simple camperola austríaca dotada d’un carisma molt especial), ella em va comentar com havien anat les “visites” que havia tingut d’algunes ànimes del Purgatori. Aclarim que es tracta en aquest cas de visites permeses per Déu. Això no té res a veure amb el fet d’invocar esperits o ànimes dels difunts, que està estrictament prohibit per Déu a la Bíblia: “abominacions” (Vegeu Deut. 18, 9-14).

Un dia, una ànima del Purgatori li va demanar a Maria Simma que anés al seu poble d’origen per contactar amb el germà del difunt. Aquest havia adquirit una propietat de manera deshonesta i era necessari que el seu germà la retornés al veritable amo. Si accedia, el difunt seria alliberat del Purgatori i podria finalment anar al Cel. El germà ho ignorava tot sobre aquest assumpte i al principi es negava a acceptar aquesta història. Però l’ànima li havia dit a la Maria detalls i referències molt precises. El germà, després de comprovar-ho tot, es va rendir a l’evidència que el difunt havia actuat de manera deshonesta en aquell assumpte, i va tornar la propietat. El difunt va tornar a visitar la Maria per agrair-li que el seu alliberament havia estat immediat i ja gaudia al Cel. Arran d’aquest esdeveniment que es va donar a conèixer àmpliament, la Maria Simma va ser molt coneguda. Després d’aquest fet, altres ànimes també van recórrer a ella perquè fes gestions similars, no només amb propietats sinó amb quantitats de diners o altres objectes robats (Veure PS2)

Les ànimes del Purgatori són grans aliades nostres! A Medjugorje, la Santíssima Mare de Déu ha dit: “Estimats fills, us demano que pregueu diàriament per les ànimes del Purgatori. Cada ànima té necessitat de pregària i de gràcia per arribar a Déu i el seu amor. D’aquesta manera, també vosaltres, estimats fills, obteniu intercessors que us ajudaran en la vida. Comprengueu que totes les coses terrenals no són importants per a vosaltres. El que heu de fer és aspirar al Cel” (6-11-86)

4 – “La senyora dels llumins” Al segle passat una velleta vivia sola a la seva terra natal, lluny de tota forma de civilització, en una casa de pedra molt senzilla que s’assemblava més a un estable que a una habitació. No tenia electricitat, ni aigua corrent, ni cap de les comoditats bàsiques que avui dia se’ns han fet indispensables.

El seu fill vivia a l’estranger i anava a veure-la de tant en tant. Molt commogut pel precari estat en què vivia la seva mare, va decidir instal·lar-hi l’electricitat. Realment se li oprimia el cor quan veia que la seva mare cada nit, quan el sol ja es ponia, encenia la seva petita làmpada d’oli per poder veure-hi en la penombra. Tenia por que prengués mal i comprovava també que amb els anys la visió de la seva mare se’n ressentia ràpidament.

L’ electricista va anar-hi a fer-li la instal·lació i el fill se’n va anar al seu país llunyà. Estava feliç per haver pogut realitzar el seu deure com a fill i ara estava més tranquil sabent que la seva mare tenia llum.

Quan va tornar a veure-la uns mesos més tard li va preguntar:

-Mare, estàs contenta de tenir llum? Et deu haver canviat la vida!

– Oh sí, fill! Ara quan és fosc ja hi veig suficientment bé per poder trobar els llumins per encendre la meva làmpada d’oli.

Somrieu, oi? Doncs nosaltres ens comportem amb Déu com aquesta velleta. Vivim molt per sota de les nostres possibilitats! Quantes vegades Jesús ha vingut a visitar-nos per arrencar-nos de les nostres penombres i portar-nos llums saludables! Però sense adonar-nos-en, romanem lligats als nostres hàbits i automatismes, aferrats a les nostres dependències. Som els fills del Rei i vivim en la misèria! Com a fills del Pare Celestial, tot el que és seu és nostre, però no utilitzem ni la desena part dels mitjans que Ell posa a la nostra disposició per avançar cap a la llum del camí que porta al Cel. Imagineu un home que vivint en un castell magnífic, romangués sempre en una habitació petita i mal ventilada, lamentant-se de la seva mala fortuna i ignorant els immensos espais i les possibilitats que l’envolten!

Avui el Senyor trucarà a la teva porta. Potser et fa falta llum?

Estimada Gospa, Mare compassiva i misericordiosa, mira la nostra ceguesa. Concedeix-nos poder conviure amb l’invisible mitjançant la fe del teu Cor. Per què hauríem de prescindir dels meravellosos amics que Déu ens ofereix?

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

Nota bene: El pare Petar Vlasic, mossèn de Medjugorje, va morir la matinada del 8 de novembre de 2012 després d’una llarga malaltia. El pare Marinko Sakota ha pres possessió de forma interina fins la nominació del proper mossèn. Preguem pels dos sacerdots!

PS 1 El 24 de novembre se celebrarà a Medjugorje el 12è aniversari del naixement al Cel del pare Slavko Barbaric.

PS 2 – Us recomano llegir el llibret “El secret de les ànimes del Purgatori”, una entrevista a Maria Simma per Sor Emmanuel.

Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 3 Seguiu el programa del vespre de la Parroquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 4 Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

 

15 d’octubre de 2012, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’octubre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, us crido i vinc entre vosaltres perquè us necessito. Necessito apòstols amb un cor pur. Prego, i pregueu també vosaltres, perquè l’Esperit Sant us capaciti i us guiï, us il·lumini i us ompli d’amor i d’humilitat. Pregueu perquè us ompli de gràcia i de misericòrdia. Només aleshores em comprendreu, fills meus. Només aleshores comprendreu el meu dolor per aquells que no han conegut l’amor de Déu. Aleshores em podreu ajudar. Sereu els meus portadors de la llum de l’amor de Déu. Il·luminareu el camí als qui els han estat donats els ulls, però no volen veure. Desitjo que tots els meus fills vegin el Meu Fill. Desitjo que tots els meus fills experimentin el Seu Regne. Us convido novament i us suplico: pregueu per aquells que el Meu Fill ha cridat. Us ho agraeixo!”

2 – A Jesús per Maria! Jane, una pelegrina irlandesa, ens va explicar la seva història amb una immensa alegria: “Catòlica de naixement, anava a missa cada diumenge, encara que únicament per costum. El meu marit, d’origen hindú, no era catòlic. En canvi, havíem decidit que els nostres 3 fills serien educats en la fe catòlica, amb missa dominical obligatòria, ensenyament en col·legis catòlics, etc. Pensava que amb això ja estava complint amb el meu deure cap a ells. Però mai no els havia parlat de Déu, mai no havia pregat amb ells. En realitat, vivia una fe exterior i no amb el cor. És més, un cristià m’havia dit que Jesús no estava present en la hòstia, que creure en la presència real era ridícul i havia acabat amb dubtes sobre això. Durant la missa pensava en tot menys en Déu, esperant amb cert avorriment que acabés aviat.

Una amiga molt estimada em deia sovint: “Vine amb mi a Medjugorje! Vaig acabar cedint, una mica a contracor. El maig de 1997, vam formar un grup de 6 amigues. Per a mi, el viatge seria l’oportunitat d’un temps per compartir en companyia de les meves amigues, per gaudir juntes del sol i de l’aire lliure, de la naturalesa, per intercanviar-nos confidències d’amigues… Un temps per gaudir! … Ni per un segon tenia la idea d’anar allà per pregar.

Els primers dies van transcórrer d’aquesta manera. Gaudia molt del menjar, de l’aire pur, dels raigs del sol bronzejant la meva pell… Vivia unes vacances de somni! El tercer dia, la guia irlandesa que teníem ens va portar en una furgoneta molt vella i en males condicions fora del poble per assistir a una missa del pare Jozo a Siroki Brijeg, allà on 30 franciscans va ser martiritzats durant la guerra del 40. A l’església, a pesar de ser molt gran, no hi cabia ni una agulla. Tots els bancs estaven ocupats i una enorme quantitat de pelegrins estaven igualment ubicats de forma ben estreta bloquejant els passadissos laterals, de manera que era impossible circular. Em vaig quedar per tant a fora conversant i gaudint del sol. Va ser en aquell moment quan em va passar alguna cosa sorprenent:

Un desconegut m’agafà molt gentilment de la mà i em portà pel passadís central obrint-se pas entre la multitud sense cap dificultat, com si el pas s’obrís naturalment en passar ell. Em va ubicar davant de l’escalinata de l’altar, just davant del sacerdot que estava a punt de començar la missa i, de sobte, va desaparèixer. Vaig acabar situada en el millor lloc! Em semblava estar somiant, allò era surrealista, i al mateix temps, em semblava que era el més natural del món. No recordo el començament de la missa; però quan després de la consagració el sacerdot va elevar l’hòstia, aquesta es va fer molt gran als meus ulls, Nostre Senyor va aparèixer viu en l’hòstia. Mirava cap amunt. A partir d’aquell moment, no vaig poder deixar de plorar durant tota la meva estada a Medjugorje. Tota la meva vida havia canviat.

De tornada a casa, vaig prendre l’hàbit d’anar diàriament a missa, és d’on trec totes les meves forces i la meva alegria de viure. Jesús s’ha convertit en el meu aliment essencial. El meu marit hindú va escoltar el relat del meu testimoni amb respecte, i malgrat el meu gran canvi no semblava molt convençut. No vaig voler fer-lo canviar de parer ni induir-lo a compartir la meva fe; vaig respectar la seva postura i ell per la seva banda em deixava la llibertat de practicar la meva fe. Però jo pregava molt per ell. Alguns anys després, quan m’estava preparant per anar a missa, simplement em va dir: “Vinc amb tu!”. Per fer-ho breu, ara el meu marit està batejat i compartim la mateixa fe…

Com m’agradaria tenir la possibilitat de recomençar la meva vida per haver pogut estar amb Jesús durant els meus anys de joventut! Com lamento tant de temps perdut! Ara no passa dia que no li agraeixi a Déu el fet d’haver-se’m revelat. Sempre prego pels catòlics tebis, com ho era abans jo. Que Maria toqui a moltes, moltes ànimes per portar-les a Jesús que està viu!

3 – L’any de la Fe ha començat. Quina inspiració més bonica la de Benet XVI! En vista de la confusió espiritual que regna i la set de la gent, és urgent retrobar-nos amb els fonaments de la nostra fe.

La Gospa ens convida a “tenir una fe ferma”. Per què la fe es tan important? Sentim freqüentment que es diu: “Sóc creient, però no practico”. Això és confondre la fe amb el saber. Saber que Déu existeix ja és un bon pensament, però això no em converteix en un creient. Els dimonis també saben que Déu existeix (vegeu PS 2). Els satanistes saben reconèixer una hòstia consagrada d’una que no ho és. No tenen cap dubte sobre la Presència Real! Però no per això són creients. A la Bíblia, la paraula fe es diu Emuna (d’on ve la paraula “Amén”), que significa adhesió. Si dic “Crec en Jesús” (ani maamin), vol dir que adhereixo a Jesús, que Ell i jo som inseparables; estic completament connectada; formo un sol cos amb Ell; estic amb Ell on Ell estigui. No puc creure en Jesús i no buscar viure l’Evangeli. Això seria separar Jesús de la seva Paraula… Això és impossible; Ell és la Paraula Viva.

La invitació de Benet XVI és una taula de salvació providencial per a tots nosaltres, en el si de la tribulació de fe que l’Església travessa en molts dels seus membres. Seguim les instruccions inspirades del Sant Pare, i podrem alliberar-nos del relativisme que ens corroeix. Ens lliurarem de les onades de la New Age, que volen submergir-nos en la il·lusió de creences a la carta, desconnectant-nos de l’Encarnació i de la persona de Crist.

A Medjugorje, Maria torna a posar-nos en sintonia. Els pelegrins expressen la seva recerca espiritual, es qüestionen els punts fonamentals de la fe perquè escolten tota classe de versions i estan confosos. El Catecisme de l’Església Catòlica encara no es llegeix habitualment a totes les llars. (És un llibre indispensable per aquest any de la Fe!). De tota manera, n’hi ha prou amb dir: “La Mare de Déu ha dit…” perquè se sentin íntimament pacificats i s’uneixin a aquest punt precís de la fe de l’Església. Per exemple, la New Age ensenya la possibilitat de la reencarnació. Alguns catòlics han acabat per creure en això, malgrat que és contrari a l’ensenyament de l’Església. A Medjugorje, Maria és molt clara: “La reencarnació no existeix, li va dir a la Vicka, perquè després de la mort ve l’eternitat. És un error ensenyar que es pot néixer moltes vegades a la Terra”.

Gràcies a la nostra estimada Gospa que ve a consolidar la nostra fe! Amb ella viurem aquest Any de la fe, ella no deixa mai de conduir-nos cap al seu Fill Jesús perquè ens adherim a Ell. Perquè, va dir, “sense Ell no teniu pau, ni alegria, ni futur, ni vida eterna.”

4 – Acabo de tornar d’una doble missió a Espanya, on vaig visitar 9 ciutats i a Itàlia (4 ciutats). Per a mi va ser un gran consol veure l’afable acollida de tants cors oberts a escoltar els missatges. Moltes altres ciutats ens reclamen, perquè el Cel ha preparat els cors, però són pocs els obrers per a la collita. Milers de cors estarien disposats a adherir-se a Crist, però els falta poder trobar-se amb testimonis. Continuaran vagant en la foscor d’un món sense Jesús? Als creients se’ns demana que donem testimoni!

Quan un cor descobreix el Déu Viu, pren consciència de la bellesa immensa, del resplendor del cristianisme, i es pregunta com podia viure anteriorment sense aquesta bellesa, sense aquesta vida divina que transcendeix els límits del món visible. Perquè el cor humà, en la seva entitat més profunda, anhela el contingut de la nostra fe. Existeix algun sant que hagi lamentat haver adherit un dia a Crist amb tot el seu ser?

5. El 22 d’octubre celebrem la festa del Beat Joan Pau II. Des del lloc on es troba avui en dia continua amb la seva missió, sobretot amb els joves, perquè trobin un sentit a la seva vida i que posin Jesús en el primer lloc en les seves vides. Estic convençuda que està preparant encara molts miracles molt bonics de conversions, guariments i alliberacions… No ens perdem la seva benedicció!

L’1 de novembre celebrarem el dia de Tots Sants. La Gospa ens convida a llegir les seves vides i a imitar el seu exemple. Per què no dedicar temps en família durant aquests dies mirant un DVD o escoltant un CD sobre la vida d’algun sant?

Estimada Gospa, tu ets la creient per excel·lència. No has temut pronunciar-te a favor del teu Fill. Concedeix-nos la teva audàcia i la teva humilitat per donar testimoni de la Seva llum als que encara no tenen la sort de conèixer-lo.

Sor Emmanuel (Traduït del castellà)

PS 1 Links de la missió de Sor Emmanuel a Espanya:

Entrevista de Sr. Emmanuel

https://www.youtube.com/watch?v=jVdpWThCciY&feature=BFa&list=UUW2rdiSwoOWAt8hKJPVt7EA

Meditació Sr. Emmanuel– Part 1
https://www.youtube.com/watch?v=PpMvCL6YW8M&feature=BFa&list=UUW2rdiSwoOWAt8hKJPVt7EA

Meditació – Part 2
https://www.youtube.com/watch?v=E8Fa8aSl_yw&feature=BFa&list=UUW2rdiSwoOWAt8hKJPVt7EA

Meditació – Part 3
https://www.youtube.com/watch?v=Zh4WYcdOUeM&feature=relmfu

PS 2 El P. Slavko explica: “És com si diguéssim: Sóc fumador, però no fumo mai…”.

PS 3 Propòsit per aquest Any de la Fe: Tots els dies a casa, en família, renovarem les Promeses del Baptisme (veure al final)*.

PS4 Segueix el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link:https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 La Comissió romana per Medjugorje encara no s’ha definit. Els diversos articles que es publiquen a Internet només són suposicions. La Comissió publicarà el resultat de les seves investigacions al Vaticà i probablement després els mitjans de comunicació en donaran una àmplia difusió. Mentre continuem a l’espera, preguem molt pels que tenen la responsabilitat en aquesta tasca.

PS 6 Contactes para aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 7 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Promeses del Baptisme:

Renuncio al pecat per viure en la llibertat dels fills de Déu.

Renuncio a totes les seduccions del mal.

Renuncio a Satanàs, pare i príncep del pecat.

Crec en Déu, Pare totpoderós, creador del Cel i de la Terra.

Crec en Jesucrist, el seu únic Fill nostre Senyor, que nasqué de santa Maria Verge, morí, i fou sepultat, ressuscità d’entre els morts i seu a la dreta del Pare.

Crec en l’Esperit Sant, en la santa Església Catòlica, en la comunió dels sants, en el perdó dels pecats, en la resurrecció de la carn i en la vida eterna.

Que Déu totpoderós, Pare de nostre Senyor Jesucrist, que ens regenerà mitjançant l’aigua i l’Esperit Sant i ens concedí la remissió dels pecats, ens guardi en la seva gràcia, en el mateix Jesucrist nostre Senyor, per la vida eterna. Amén.

15 de setembre de 2012 Festa de la Mare de Déu dels Dolors. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de setembre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts. Us ompliré de les meves gràcies. Amb el meu amor us protegiré de l’esperit del mal. Estaré amb vosaltres. Amb la meva presència us consolaré en els moments difícils. Us agraeixo pels vostres cors oberts. Pregueu pels sacerdots! Pregueu perquè la unió entre el Meu Fill i ells sigui la més forta possible, perquè siguin una sola cosa. Us en dono les gràcies!”

2 – Calaveres al Podbrdo! la Valentina, de 29 anys, és ucraïnesa. A primera vista sembla una joveneta molt “normal”. En canvi, la seva història és lluny de ser-ho! Va néixer en un entorn ateu i sota el comunisme tancat d’aquelles regions, va créixer en la pobresa material i el buit espiritual. Un dia, va guanyar una “green card” en una espècie de loteria a l’estil americà, i va tenir l’oportunitat de viatjar als Estats Units per anar-hi a viure. Tan sols tenia 18 anys i a Ucraïna treballava com a perruquera. Vivia en condicions tan horribles, que va decidir marxar. Al començament tot va ser molt dur per a ella, ja que no parlava ni mitja paraula d’anglès. La seva feina no l’omplia i l’assetjava una horrible sensació de buit. Es feia a ella mateixa la pregunta que la Reina de la Pau ens va fer a tots el passat 2 de juliol:

“ Atureu-vos un moment a reflexionar sobre vosaltres mateixos i sobre la transitorietat de la vostra vida terrenal. Llavors mediteu sobre l’eternitat i sobre l’eterna benaurança. Que desitgeu? Per quin camí voleu seguir?”

En la foscor de la seva ànima, no podia deixar de pensar que potser existia una altra dimensió en la vida. Per això va fer algun intent de dirigir-li algunes paraules al Pare celestial, que li era totalment desconegut, i a qui la seva àvia ucraïnesa acostumava pregar: “Si existeixes, si ets un pare, demostra-m’ho!” Mitjançant aquesta pregària, la noia va rebre pau al seu cor. Es va despertar en la fe, que va anar creixent dia rere dia. La Valentina es va anar convertint en una catòlica fervent.

Un dia va conèixer uns pelegrins que tornaven de Medjugorje. Els seus testimonis provocaren en ella un profund desig de viatjar ella també a aquesta terra beneïda. El 2007 finalment va poder fer el viatge. Allà, la presència de Maria es va apropiar de tal manera del seu cor que va sentir la necessitat de concloure un “tracte” amb Ella. Mentre resava el seu rosari davant la imatge del Crist ressuscitat, la Valentina va consagrar la seva vida a una gran missió: la de pregar pels joves del seu país i portar-los a Medjugorje. Per la seva banda, la Divina Providència s’encarregaria d’obrir les portes i els cors. Finalment ha trobat la seva vocació!

La Valentina pren el camí de tornada cap a la seva pensió, molt feliç, i en el camí es troba amb un desconegut que inesperadament li diu : “Li demano disculpes si el que li diré li sembla ridícul, però li haig de dir! Sento que vostè està cridada a portar joves del seu país aquí, a conduir-los cap a la Mare de Déu. Per això l’he buscat, perquè sàpiga que desitjo finançar aquesta missió”. La Valentina no s’ho pot creure! Ella tot just acabava de prendre el compromís davant Jesús ressuscitat!

Torna al seu país natal per posar-se a treballar en la seva missió i organitza la primera peregrinació el 2008. Tots els joves de la seva parròquia responen a la seva crida! La puresa del seu cor, la seva joventut, la seva determinació, i sobre tot la unció de l’Esperit Sant que reposa sobre ella, li obren els cors. Ella dedica molt de temps a la pregària. Molt aviat sent una predilecció especial pels més pobres i Déu la introdueix en l’ambient dels metges, on troba molta misèria moral. Els malalts estan abandonats.

Amb l’ajut de la Providència comença a crear hospicis on els malalts terminals poden recuperar la seva dignitat. La Mare Teresa de Calcuta li serveix de font d’inspiració. També proposa a metges ateus que vagin a Medjugorje. Així és com ella desembarca a Medjugorje un dia de juny de 2011 amb 50 pelegrins metges, tots ateus. Els metges presents són avortistes professionals! Però la Valentina sap que la Gospa convida tots els seus fills, sense excepció, a refugiar-se sota el seu mantell maternal.

Entre ells hi ha una ginecòloga d’uns seixanta anys. Amb tot el grup puja a la muntanya de les Aparicions. La Valentina ha preparat el seu pla infal·lible inspirat per la Mare de Déu per tots els seus pelegrins ateus o no. En arribar a dalt, tothom es consagra al Cor Immaculat de Maria! La ginecòloga acata la proposta. Aquella mateixa nit a la pensió, ella reuneix tots els seus col·legues pelegrins perquè vol compartir amb ells una cosa important. La gola se li tanca, parla amb dificultat; ella, la gran capa de tots els serveis del seu hospital…

“Tan bon punt vaig posar un peu a la muntanya, tot va canviar a la meva vista. Les pedres van desaparèixer. De sobte la muntanya es va omplir d’ossos i calaveres de tots els nens que he fet avortar durant 40 anys. Mireu aquestes mans …. aquestes són les mans que han matat una ciutat sencera! “ La metgessa es posa a plorar i a la sala comencen a córrer els mocadors. Tots els avortistes presents reflexionen en silenci. La majoria tornaran canviats, convertits, decidits a acabar amb els avortaments i a caminar cap a Déu.

La Valentina continua amb la seva bonica missió. A dia d’avui hi ha portat 400 metges avortistes. El seu darrer grup va anar a Medjugorje el passat 29 d’agost. Ella no els fa pagar el viatge perquè no vol que diners de sang innocent tinguin res a veure amb tot això. Com s’ho fa doncs? Cada viatge és un nou desafiament, els diners li cauen del Cel en el moment en què ha de pagar els bitllets d’aquests adinerats metges. Des d’aleshores molts hospitals han deixat de practicar avortaments i l’eutanàsia. La Valentina persegueix un propòsit: “netejar” tots els hospitals d’Ucraïna d’aquestes pràctiques fatals i posar-hi enlloc seu la benedicció de Déu. Tornar als metges la dignitat de la seva professió. Avui dia, quantes mans que han matat innocents han estat transformades perquè el Cel les utilitza per protegir la vida! Vegeu: www.chaliceofmercy.org

Mai no he vist girar el sol a Medjugorje, però aquest miracle, tothom el pot constatar! La Valentina està convençuda que no es limitarà únicament a Ucraïna. Preguem per ella i els seus amics, perquè estiguin protegits! I demanem per França i per tots els països aquest zel i aquesta fe viva que han mogut i seguiran movent moltes muntanyes.

3 – Acabo de tornar d’una missió molt beneïda al Líban. Vàrem celebrar un Festival de Joves (organitzat per sacerdots libanesos el 7, 8 i 9 de setembre) just abans de la visita papal, amb els sacerdots Daniel Ange, Paul Maria Sigl i Gianni Castorani. La cadena de Télé-Lumière va difondre aquest Festival com també altres emissions televisives realitzades als seus estudis.

(Veure.www.telelumiere.org.lbprograms@telelumiere.com)

El Líban, terra de sants, terra de màrtirs! Els cristians libanesos posseeixen un potencial meravellós per llaurar la pau de Jesús a l’Orient Mitjà. És per aquest motiu que urgeix portar els missatges de Medjugorje a les seves llars. La Gospa sabrà despertar consciències i desterrar la por! Alguns joves convertits a Medjugorje ens han impressionat per la seva radicalitat per Jesucrist. Han organitzat iniciatives molt boniques per consagrar-se al Cor Immaculat de Maria i al Cor de Jesús a nivell individual i familiar i amb la gràcia de Déu, a nivell nacional (atoimarie@gmail.com). Altres visiten famílies per renovar en elles la pregària quotidiana.

Estimada Gospa, nosaltres ho sabem, al final el teu Cor Immaculat triomfarà. Per tal que aquest triomf d’amor no es dilati més, volem ser els teus instruments, els teus apòstols! Perquè a dia d’avui, massa fills teus moren per no conèixer Jesús.

Sor Emmanuel

(Traduït de l’espanyol)

PS 1 Missatge rebut per l’Ivan el 17 d’agost al Podbrdo: “Estimats fills, avui us crido una vegada més a pregar pels meus sacerdots – els meus fills predilectes, pregueu pels bisbes i pel Sant Pare. Pregueu, estimats fills, pels meus pastors, pregueu com mai per ells! La Vostra Mare prega amb vosaltres…”

PS 2 Incendi a la Muntanya de les Aparicions: A principis de setembre, durant alguns dies, el Podbrdo va patir moltes pèrdues, sobretot darrera la Muntanya. Una cadena de focs es van aproximar al lloc de les aparicions, sense destruir-lo. S’han cremat grans extensions d’aquesta muntanya.

PS 3 La Vicka ha refet el seu testimoni als pelegrins. Des de fa alguns dies els reuneix on viu Sor Komelija (molt a prop de casa seva) amb gran alegria per a tots. La Vicka necessitarà una mica més de temps per recuperar les seves forces, continuem pregant per ella.

PS 4 Properes missions de Sor Emmanuel: En aquest moment està visitant 9 ciutats d’Espanya del 16 al 25 de setembre (hijosdemedjugorje@gmail.com); després, a l’octubre, prosseguirà a Itàlia (Amelia, Correggio, Genova i Desio); i al novembre anirà a Indonèsia. Gràcies per les vostres pregàries!

PS 5 Pels detalls sobre la missió a Espanya:

https://www.dropbox.com/s/qnib3l8eodyxlup/12451_SOR%20EMMANUEL%202012%20%282%29.pdf

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link:https://www.centromedjugorje.org

PS 7 Està circulant per Internet la proposta d’unir-nos tots el dilluns 24 de setembre per oferir-li a la Mare de Déu un milió de rosaris, resats en família a les nostres llars, per demanar per la nostra estimada Pàtria i el seu futur, perquè el Senyor ens enviï governants respectuosos de la dignitat humana, que no s’oblidin del Pare creador i de la seva llei, apuntem-nos-ho.

Així mateix, com tots els mesos, el dimecres 26 de setembre, últim dimecres del mes, a les 18.30 davant el Congrés Nacional a Buenos Aires, es farà la Marcha de los Escarpines en defensa del dret a la vida del nen que ha de néixer. Els que no puguin assistir-hi, gràcies per unir-vos-hi amb el res del sant rosari. https://www.dropbox.com/s/by6zyfek2xrhgfj/Yo%20voto%20porque.docx

PS 8 Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 9 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

15 d’agost de 2012 Festa de la Mare de Déu. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’agost de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, i el Podbrdo estava novament ple de pelegrins! Després de l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, estic amb vosaltres i no em rendeixo. Vull fer-vos conèixer el meu Fill. Desitjo que els meus fills estiguin amb Mi a la vida eterna. Desitjo que experimenteu la joia de la pau i que tingueu la salvació eterna. Prego perquè supereu les debilitats humanes. Suplico el meu Fill que us doni uns cors purs. Estimats fills, només els cors purs saben portar la creu i saben sacrificar-se per tots els pecadors que han ofès el Pare Celestial i que, fins i tot avui, L’ofenen tot i no conèixer-lo. Prego perquè arribeu a conèixer la llum de la fe veritable que només ve de la pregària dels cors purs. Serà aleshores que tots aquells qui són a prop vostre sentiran l’amor del meu Fill. Pregueu per tots aquells que el meu Fill ha escollit per guiar-vos en el camí de la salvació. Que la vostra boca s’abstingui de qualsevol judici. Us n’estic agraïda”

2 – Hi ha esperança per a França! En el meu butlletí del 15 de maig de 2012 vaig mencionar algunes paraules profètiques de sants respecte França (Vegeu PS 2). Aquesta vegada desitjo compartir amb vosaltres una reconfortant profecia de Marthe Robin (1901-1981), una mística francesa que figura a la llista d’espera de Roma per a les beatificacions. www.martherobin.com – www.foyer-de-charite.com – https://boutique.labonnenouvelle.fr

Vaig anar a veure la Marthe el 1973. Vaig compartir amb ella els meravellosos fets que estaven succeint a la Renovació Carismàtica que naixia a Paris, dels quals jo n’havia estat testimoni, això sumat a l’entusiasme de la meva pròpia conversió (si més no al principi de la meva conversió). Vivíem fets similars als que descriuen els Fets dels Apòstols. Ella em va respondre: “Això no és res comparat amb el que ha de venir més endavant!” Mai no oblidaré aquella resposta.

Però això no és tot! El Sr. Yannick Bonnet, enginyer químic que després seria ordenat sacerdot, va visitar la Marthe l’abril de 1973. Pressagiant la degradació social i moral de França i tenint a càrrec seu una família nombrosa, li inquietava molt quin seria el futur dels seus. Hem de tenir en compte que en aquella època encara no havia estat promulgada la llei de l’avortament, bloquejada pel president Pompidou. Tampoc no es parlava de lleis com les que avui dia tenim sobre la taula: matrimoni homosexual, eutanàsia, suïcidi assistit o l’assassinat de bebès amb nou mesos de gestació… Yannick volia conèixer l’opinió de la Marthe pel que fa a aquests temes. Ella li va dir: “Això no és res respecte al que vindrà més endavant. No pot imaginar-se què passarà més endavant! No pot fer-se la idea de com d’avall caurem!”

I després va afegir aquest magnífic comentari: “Però la renovació serà extraordinària, serà com una pilota que rebota! No, rebotarà molt més ràpid i més alt que una pilota!”

El pare Yannick conserva un record inoblidable d’aquella conversa. “A partir d’aquell dia, diu, vaig llençar per la borda la meva visió pessimista del món. La Marthe, en menys d’una hora, m’havia “vacunat” contra tota forma de pessimisme i m’havia injectat una enorme dosi d’Esperança. Aconsella a tots els pessimistes que vagin a resar a l’habitació de la Marthe a Châteauneuf-de-Galaure (Drôme). Està convençut que sortiran d’allà diferents de com hi van entrar. (Extret d’un article del p. Yannick Bonnet, publicat a “L’ Home Nou” del 6-11-10)

3 – El Festival de Joves, també aquest any, ha estat un gran moment de gràcia i una forta experiència per a la gran majoria dels joves presents. Quants cors han trobat o han tornat a trobar la pau i l’alegria de viure! La quantitat de participants ha superat la d’anys anteriors. Per exemple hi havia més de 600 mossens en el programa del vespre, comptant els que concelebraven i els que confessaven. Em va sorprendre molt trobar-me amb moltes parelles que s’havien conegut en el Festival anterior i que s’havien casat. Tenen l’alegria de compartir la mateixa fe i el mateix propòsit fonamental per a la seva família.

4 – Protegiu la vida! El pare Danko, el franciscà responsable de l’organització del Festival de Joves, va recomanar a tots els participants que firmessin una petició a favor de la protecció de la vida des del ventre matern. Es tracta d’una enorme acció a nivell europeu, la gènesi de la qual està lligada amb Medjugorje: “One of us” (Un de nosaltres). Us suggereixo que visiteu la pàgina www.oneofus.eu , hi trobareu l’arxiu del formulari per imprimir i recollir signatures. Aquestes seran presentades l’any que ve abans del 10 de maig al Parlament europeu, en cas d’arribar al milió de firmes entre els països membres.

Les associacions pro-vida es varen unir per llançar aquesta crida de forma conjunta. Aquest és el combat de David contra Goliat! Volem la cultura de la vida per a Europa i no la cultura de la mort. Com hem d’oblidar la bandera europea i les seves 12 estrelles sobre un fons blau? (Vegeu PS 3). Són les 12 estrelles de la Dona vestida de sol de l’Apocalipsi. Aquesta és la Dona que obtindrà la victòria, tal i com ho ha subratllat Joan Pau II (Jasna Gora, 19-6-83). El Mal no té cap futur. “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà”, ha dit Maria a Fàtima. Però mentre esperem aquesta victòria, limitem tant com puguem l’efusió de la sang innocent dels nens no nascuts”.

5 – La mort del llop! El 12 d’agost, un sacerdot americà va il·lustrar la seva homilia amb una història captivadora, una espècie de paràbola sobre la manera com el pecat fereix l’ànima.

“A Alaska, va dir, els Inuits (Esquimals) tenen una forma molt especial de protegir les seves vides. Quan el perill dels llops els assetja, delimiten tota l’extensió on se l’ha vist rondar. Després agafen una fulla afilada d’un ganivet d’uns 25 a 30 cm, la cobreixen de sang, i tot seguit la congelen. Tornen a cobrir-la una altra vegada amb sang i la tornen a congelar, repetint el procediment una tercera i una quarta vegada. Immediatament, es dirigeixen al lloc on s’han localitzat les petjades del llop i enterren la fulla sota la neu, de manera que no pugui ser desenterrada, i esquitxen de sang l’entorn de la fulla afilada per atraure el llop. Aleshores esperen que vingui el llop. Al llop li agrada el que veu i ho olora. Primer llepa la sang que veu sobre la neu. Atret pel seu olfacte, s’acosta a la fulla afilada i comença a llepar-la. Llepa la primera capa de sang, després la segona. Quan arriba a la tercera capa, la seva llengua ja està totalment insensible pel gel. Ah! Si sabés el que li espera sota l’última capa de sang! Llepa que llepa, sense adonar-se que s’està tallant la llengua a trossets. Quan ha acabat, amb l’última llepada s’empassa la seva pròpia llengua i, forçosament, s’ofega. El dia següent, els Innuits van a la cerca del cadàver del llop, i així recuperen la seguretat perduda.

Com els llops, nosaltres som atrets, afectats i finalment destruïts pel pecat! El món s’ha tornat insensible al pecat, tal i com la llengua dels llops s’insensibilitza per la sang gelada. La gent ja no sap què és el pecat, ja no reconeixen on és el mal, ja no creuen que el pecat existeixi. A més, el pecat és atractiu. Estimem el que veiem. Estimem el que olorem, ens guiem a cegues pel que experimenten els nostres sentits, però al cap de poc, ens passa com al llop”.

La Mare de Déu ens deia el darrer mes de maig:

“Estimats fills, amb amor matern us demano: lliureu-me les vostres mans, permeteu-me que us guiï. Com a Mare, us vull salvar de la inquietud, de la desesperació i de l’exili etern. El meu Fill, amb la seva mort a la Creu, ha demostrat quant us estima, s’ha sacrificat a si mateix per vosaltres i pels vostres pecats. No rebutgeu el seu sacrifici i no renoveu els seus patiments amb els vostres pecats. No us tanqueu a vosaltres mateixos la porta del Paradís. “

I el mes de juny ens deia:

“Fills meus, en vosaltres recau una gran responsabilitat. Desitjo que vosaltres, amb el vostre exemple, ajudeu els pecadors perquè hi tornin a veure, que enriqueixin les seves pobres ànimes i tornin als meus braços. Per tant: pregueu, pregueu, dejuneu i confesseu-vos regularment. Si el centre de la vostra vida és combregar el meu Fill, aleshores no tingueu por, ho podeu tot. “

Estimada Gospa, tu que ets la Immaculada revestida de la immensa Misericòrdia de Déu, ajuda’ns a arribar a la Llum veritable i a odiar el pecat que tant perverteix els teus fills!

Sor Emmanuel

(Traduït del francès)

PS 1 Missatge rebut per l’Ivan el 10 d’agost al Podbrdo: “Estimats fills, he vingut a vosaltres i m’he presentat com la Reina de la Pau perquè el meu Fill m‘envia. Estimats fills, vull ajudar-vos: Ajudar-vos de manera que tingueu pau. Però, tantes vegades us ho dic i us ho repeteixo a tots vosaltres, fills meus: Us necessito, fills meus! Jo amb vosaltres puc realitzar la pau. Per això avui us convido: pregueu per la pau! Pregueu per la pau al món, pregueu per la pau a les famílies. Renoveu la pregària a les vostres famílies i poseu-hi Déu en primer lloc. La Mare prega juntament amb vosaltres i intercedeix per tots vosaltres amb el seu Fill. Pregueu, pregueu i persevereu en l’oració. Gràcies per haver respòs a la meva crida.”

PS 2 De Marthe Robin (1901-1981):

“França caurà molt avall, més avall que les altres nacions a causa del seu orgull i dels mals dirigents que ha escollit. Es donarà de morros a terra. No hi haurà res més. Però dins la seva desesperació es recordarà de Déu. Llavors clamarà per Ell i la Santíssima Mare de Déu vindrà a salvar-la. Llavors França tornarà a trobar la seva vocació de “Filla Gran de l’Església”, serà el lloc de més efusió de l’Esperit Sant i enviarà de nou missatgers per tot el món.”

PS 3 Després d’extensos debats, Arsène Heitz va proposar al Consell d’Europa

un cercle de 12 estrelles d’or, sobre el fons blau, al·lusió discreta i clara a les “12 estrelles que rodegen la corona de la Mare de Déu” El Comitè de ministres del Consell va adoptar aquesta proposta el 9 de desembre de 1955. En canvi, és notable que el text on figura la incorporació de la bandera hagi estat firmat el 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció!

PS 4 Properes missions de Sor Emmanuel: del 7 al 9 de setembre al Líban, en ocasió del Festival de Joves a Harissa. Seguidament, a 9 ciutats d’Espanya del 16 al 25 de setembre (+ 34 6760 59 594), a Itàlia (Correggio, Genova i Desio) a l’octubre; el novembre anirà a Indonèsia. Gràcies per acompanyar-la amb les vostres pregàries!

PS 5 Trobareu els detalls sobre la missió a Espanya a:

https://dl.dropbox.com/u/100236571/Misi%C3%B3n%20Sor%20Emmanuel%20Espa%C3%B1a%20sept%202012/12451_SOR%20EMMANUEL%202012.pdf

PS 6 El P. Justo Antonio Lofeudo ens exhorta a prendre decididament els nostres rosaris:

JA ÉS HORA de clamar al Cel per aquesta Argentina que tant mal ens fa. És hora de prendre el rosari i resar perquè sigui alliberada de tant de mal, de tanta mentida, de tanta corrupció i decadència espiritual, moral … vegeu el text sencer a:

https://dl.dropbox.com/u/100236571/Ya%20es%20hora…/Argentina%2C%20ya%20es%20hora%E2%80%A6.docx

La meditació dels misteris dolorosos del següent enllaç havia estat preparada pel Cerco de Jericó del Continent Americà que es va fer durant el 2009. Cadascú pot incorporar-hi el nom del seu país.

https://dl.dropbox.com/u/100236571/Ya%20es%20hora…/Misterios%20dolorosos%20por%20la%20Argentina.doc

PS8 – Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 9 – Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
espanyol: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

15 de juny de 2012 Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de juny de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava i el Podbrdo s’omplí de pelegrins! Després de l’aparició, va transmetre el següent missatge:

«Estimats fills, contínuament sóc entre vosaltres, perquè amb el meu amor infinit desitjo mostrar-vos la porta del Paradís. Desitjo dir-vos com s’obre: per mitjà de la bondat, de la misericòrdia, de l’amor i de la pau -per mitjà del meu Fill. Per tant, fills meus, no perdeu el temps en vanitats. Només el coneixement de l’amor del meu Fill us pot salvar. Per mitjà d’aquest amor salvífic i de l’Esperit Sant, Ell m’ha elegit i jo, juntament amb Ell, us elegeixo a vosaltres perquè sigueu apòstols del seu amor i de la seva voluntat. Fills meus, en vosaltres recau una gran responsabilitat. Desitjo que vosaltres, amb el vostre exemple, ajudeu els pecadors perquè hi tornin a veure, que enriqueixin les seves pobres ànimes i tornin als meus braços. Per tant: pregueu, pregueu, dejuneu i confesseu-vos regularment. Si el centre de la vostra vida és combregar el meu Fill, aleshores no tingueu por, ho podeu tot. Jo estic amb vosaltres. Reso cada dia pels pastors i espero el mateix de vosaltres. Perquè, fills meus, sense el seu guiatge i l’enfortiment que us ve per mitjà de la benedicció, no podeu fer res. Us en dono les gràcies!»

2 – Una confessió insòlita: els sacerdots que confessen a Medjugorje es troben a vegades amb casos insòlits. Un d’ells va comentar un dia que malgrat que el cartell a l’exterior del seu confessionari deia “Francès”, una senyora italiana hi entrà, s’agenollà i començà a parlar-li molt ràpid en italià. Com que no comprenia res, el mossèn li digué (en francès) que anés a veure a un sacerdot italià perquè no comprenia res del que li deia. Però la senyora, ignorant el consell, continuà la seva confessió i seguia relatant-li moltes coses a tota velocitat. Perplex, el mossèn li preguntà a Jesús: Què faig? Perquè el sagrament no és vàlid si un dels dos interlocutors no entén res.

En aquell moment, es produeix un fet insòlit: el mossèn veu desfilar amb els seus propis ulls, com en una pel·lícula, tot el que la senyora li deia en italià, i ho entén tot! Però la història no acaba aquí: queda molt sorprès que, en respondre-li, ho fa en un italià perfecte, llengua que mai no ha estudiat i que li és completament estranya. Això li causà una profunda emoció! També va afegir que pot estar durant moltes hores confessant a Medjugorje sense experimentar cap mena de cansament ni gana.

No és inusual que Déu, per animar els seus fills a fer una bona confessió, doni signes commovedors de la seva presència. Però el més entranyable d’aquest sagrament és una altra cosa: consisteix en el fet que dos pecadors es troben per celebrar la infinita misericòrdia de Déu, un d’ells havent rebut el poder de perdonar els pecats i l’altre acostant-se humilment per entregar la seva misèria. És aquí, en la pobresa humana d’aquesta trobada entre el confessor i el penitent, que la mateixa Sang del nostre Salvador comença a brollar, purificant l’ànima del fidel molt més enllà del que podem arribar a comprendre. Això és realment el gran miracle.

“Us convido a confessar-vos un cop al mes”, ens diu la Santíssima Mare de Déu, “perquè no hi ha cap persona sobre la terra que no necessiti una confessió mensual”. Per descomptat, Maria ens convida a una confessió sincera, acompanyada del desig de no pecar més. El Pare Pío, que llegia les ànimes, no acceptava confessar els qui se li apropaven sense penediment dels seus pecats.

3 – La Sagrada Família ens guareix! El pessebre de mida natural del nostre jardí atrau tot tipus de gent. Alguns pateixen mals interiors difícils de carregar, i per tant d’una tràgica falta de pau. Altres vénen buscant una curació física, altres per adorar el Nen Jesús, altres per encomanar-li les seves famílies. Heus aquí dos exemples de resurreccions succeïdes recentment:

L’Angela va anar al pessebre a plorar. Vivia com un deixalla humana, massa afeixugada pels grans sofriments interiors. Violada als 3 anys d’edat pel seu avi, mai no ho havia pogut superar. Pregà una bona estona dins del pessebre i Maria donà una bonica victòria en aquell cor ferit… aquesta dona va poder finalment deixar anar, donar i abandonar a Déu (al Nen Jesús que ella tenia als seus braços) l’esdeveniment destructor que havia arruïnat tants anys de la seva vida. Durant la vetllada, el seu grup no la reconeixia de tant que havia canviat! Per primer cop, els seus ulls i els seus llavis emanaven alegria. El terrible sentiment de ser tan sols escombraria, massa menyspreable per merèixer l’amor dels altres, l’havia abandonat.

Blandine, de 77 anys, havia perdut la seva segona filla, la Lyne. Interiorment torturada per aquesta pèrdua, mai no l’havia pogut acceptar. Al pessebre, va agafar el Nen Jesús, el va estrènyer cap al seu cor i es va posar a cridar. El grup que l’acompanyava, alarmat pels seus crits, va començar a pregar per ella en silenci. A poc a poc ella es va anar calmant. Bressolar el Nen Jesús va ser per la Blandine com trobar i reconèixer la seva pròpia filla descansant entre els seus braços. Llavors tot el seu dolor va reaparèixer i va esclatar en el seu cor. Però a poc a poc, aixecant els ulls cap a la imatge de la Mare del Cel i veient-la amb les mans obertes, va poder donar el pas que mai no havia aconseguit franquejar, l’únic que torna a donar la pau: va entregar la seva filla. Li va donar a la Mare de Déu i a Déu mateix. Es va desprendre finalment d’ella. El llaç de la mort va ser d’aquesta manera tallat en ella. La Blandine va poder cantar de nou i viure en l’alegria!

Vés al pessebre tal i com et trobis en aquest moment! interiorment, a casa teva, agafa el Nen i estreny-lo contra el teu cor, comprovaràs tu mateix allò que el Cel ha preparat per a tu!

4 – Amb la presència del vident Ivan, gaudim de l’oració i l’aparició nocturna a la Creu Blava o al cim del Podbrdo (Missatge PS 1).

5 – Colònia, 23 de juny! Heus aquí una bonica iniciativa de l’Església, d’aquelles que aplaquen milers de cors assedegats de veritat, que molt freqüentment passegen la seva pena enmig del desert espiritual del nostre món i que troben en aquests oasis un aliment meravellós per recuperar l’alè, l’ànim i l’entusiasme. El Cardenal Meisner (arquebisbe de Colònia), el P. Paul Maria Sigl i la Comunitat Família de Maria ens conviden a una gran jornada d’oració amb la “Senyora de tots els Pobles”. Rens (PS 3) i veure https://www.de-vrouwe.info/es

6 – Dejunar millor? Per al petit llibret que estic preparant i que té una finalitat molt pràctica, continueu enviant-me les vostres receptes. D’aquesta manera ajudaran la gent de bona voluntat que encara no es decideixen a dejunar. El dejuni retrobat accelerarà la conversió del món i la protecció dels sacerdots. En el mail boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org. Si us plau, mencioneu “Recepta de dejuni”

7 – Un regal d’aniversari? El 25 de juny la parròquia de Medjugorje celebrarà amb alegria el 31è aniversari de les Aparicions. Els 9 dies previs és tradició que es multipliquin iniciatives d’oració en totes les parts del món en comunió amb Medjugorje: lletanies de la Mare de Déu, misses celebrades per les seves intencions o en acció de gràcies, rosaris, hores d’adoració, dejunis, etc. (Per aquells que no van poder començar la novena el 16 de juny, no és massa tard per iniciar-la, i acabar-la després de l’Aniversari). Al final del Butlletí hi trobareu una novena a la Reina de la Pau que pot servir-vos de guia. Les 24 hores de la Gospa: una altra idea per preparar un regal d’agraïment a la Reina de la Pau pel fet de continuar venint entre nosaltres després de 30 anys d’aparicions celebrats l’any passat: fer el que anomenem “les 24 hores de la Gospa”. És molt senzill: El 24 de juny, en el moment de l’aparició a les 18.40 hores (hora local), recull-te per acollir la Mare de Déu en el teu cor, i li promets fer un sacrifici que et costi durant les 24 hores que falten per l’aniversari. Aquest sacrifici serà el regal que li oferiràs amb alegria en la seva aparició del dia 25. Per exemple, no fumar (ni drogar-se) durant 24 hores, no beure alcohol, visitar una persona necessitada, aprendre de memòria un capítol de l’Evangeli o els 10 Manaments de Déu (Deut 5), apagar la televisió, l’ordinador o la ràdio, donar una almoina que costi, oferir un dejuni (veure PS3), fer un gest concret de bondat cap a qui ens ha fet mal, etc.. En una paraula, renunciar a una dependència o superar-se un mateix en alguna cosa. Només durant 24 hores, tot és possible! La Mare de Déu veurà el teu desig de complaure-la.

Freqüentment respon molt ràpidament amb una curació inesperada. És així com la Rosie (que fumava moltíssim) es va alliberar del tabac després d’haver ofert el sacrifici, molt dur per ella, de no fumar entre l’aparició del 24 i del 25 de juny de 2010. Des d’aleshores, no ha tornat a fumar mai més… fastiguejada del tabac, i curada!

Estimada Gospa, inspira’ns TU mateixa el que desitges rebre de part nostra com a regal d’Aniversari! Estem tan feliços amb les teves visites! GRÀCIES!

Sor Emmanuel (Traduït del francès)

PS 1 – Missatge rebut per l’Ivan: ”Estimats fills, avui novament, de manera especial, us crido a renovar els meus missatges. Viviu els meus missatges! Aquesta nit us crido a tots a pregar sobretot per les parròquies d’on proveniu i pels seus sacerdots. En aquests temps, us invito a pregar particularment per les vocacions en el si de l’Església. Pregueu, estimats fills, pregueu, pregueu. Gràcies per haver respost a la meva crida novament en el dia d’avui”

PS 2 – Reseu i mediteu el Rosari amb Sor Emmanuel, a través de María Visión de México cada dissabte; podeu unir-vos-hi escoltant en directe la programació a les 22.30 hora mexicana. https://www.mariavision.com/senal_en_vivo.php

PS 3 – La Santíssima Mare de Déu es va aparèixer a Amsterdam de 1945 a 1959 a Ida Peerdeman sota l’advocació de la Senyora de tots els Pobles. Li va revelar un remei molt simple contra els perills de la corrupció, de les calamitats i de la guerra: una imatge amb una oració. El 1955, la Mare de Déu va dir: “Vosaltres, pobles d’aquests temps, sapigueu que us trobeu sota la protecció de la Senyora de tots els Pobles. Invoqueu-la com Advocada; demaneu-li que allunyi les calamitats”. Com una mare ens prevé sobre els esdeveniments perillosos. Els evitarem posant en pràctica els seus consells, com si fóssim nens.

PS 5 – https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/ per seguir les vetllades d’oració a Medjugorje en directe.

PS 6 – “Mariam de Betlem, la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida? Una successió de manifestacions sobrenaturals dignes d’una Catalina de Siena, des dels estigmes fins als seus combats singulars contra Satanàs. Joan Pau II la beatificà el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir Mariam sense enamorar-se d’ella, i desitjar ser sants nosaltres també!

PS 7 – Altres publicacions de Sor Emmanuel: “Medjugorje, el triomf del cor”, “El Nen amagat de Medjugorje”, “El sorprenent secret del Purgatori” i DVD de les seves missions a Espanya.

PS8 – Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 9 – Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
espanyol: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

 

15 de maig de 2012: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de maig de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava i el Podbrdo es va omplir de pelegrins! Després de l’aparició, va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, amb amor matern us demano: lliureu-me les vostres mans, permeteu-me que us guiï. Com a Mare, us vull salvar de la inquietud, de la desesperació i de l’exili etern. El meu Fill, amb la seva mort a la Creu, ha demostrat quant us estima, s’ha sacrificat a si mateix per vosaltres i pels vostres pecats. No rebutgeu el seu sacrifici i no renoveu els seus patiments amb els vostres pecats. No us tanqueu a vosaltres mateixos la porta del Paradís. Fills meus, no perdeu temps. No hi ha res més important que la unitat en el meu Fill. Jo us ajudaré perquè el Pare Celestial m’envia a fi que junts puguem ensenyar el camí de la gràcia i de la salvació a tots aquells que no El coneixen. No tingueu un cor de pedra. Confieu en mi i adoreu el meu Fill. Fills meus, no podeu estar sense pastors, recordeu-los cada dia en les vostres pregàries. Us en dono les gràcies!”

2 – Dejunar millor? He rebut respostes a la meva crida del 15 d’abril amb referència al dejuni:

– Dels qui demanen receptes perquè volen dejunar, però no ho aconsegueixen fer amb el pa blanc “comú”.

– Dels qui donen bones receptes.

– Dels qui expressen les seves dificultats per dejunar, o dels qui comparteixen diferents maneres de dejunar per tal d’adaptar-ho al seu estat de salut.

Tot això és molt commovedor i aprofitable. Desitjo, per tant, renovar la meva crida a tots aquells que volen respondre’m però que encara no ho han fet. Feu-ho avui mateix, si us plau, el llibret que en sortirà serà molt bo, el qual ajudarà a tots els que volen viure els missatges de la Gospa amb tot el cor. GRÀCIES de part d’ells! (Veure PS1)

3 – Ho creureu? El passat 27 d’abril, un home participa de la missa del migdia de parla francesa. El seu nom es Jean, de l’illa de la Reunió (Oceà Índic). El dia abans, a la nit, havia compartit el seu testimoni de conversió amb el seu petit grup de pelegrins, i tots n’havien quedat molt commoguts. Cal dir que després d’haver matat un home, en Jean acabava de sortir de la presó. Heus aquí la seva història:

Malgrat que la seva família era de tradició catòlica, en Jean abandona la pràctica religiosa als 14 anys. Comença amb les drogues, l’alcohol i les males companyies. Conviu amb la Jessica. L’any 2003, durant una violenta baralla amb en Gilbert, se sent amenaçat i li colpeja massa fort. En Gilbert en resulta mort i en Jean és condemnat a 12 anys de presó.

D’altra banda, la Jessica, la seva companya, ve a Medjugorje el 2008 on viu un procés de conversió. De tornada, li ensenya a en Jean – que segueix empresonat – a resar el rosari. Durant els seus anys tancat, en Jean s’aferra a la pregària del rosari, la qual cosa no és fàcil per a ell. Persevera i s’adona que “això li cura els mals del cor i del cap”, segons les seves pròpies paraules. També es torna un lector incansable de la Bíblia. Una altra persona li parla, també, del rosari i de Medjugorje.

En Jean surt de la presó el Divendres Sant, el 5 d’abril de 2012. La seva primera acció en llibertat és anar-se a confessar, després d’haver estat allunyat de l’església durant 17 anys. Acte seguit demana una missa pel descans etern d’en Gilbert. Desitja amb tota la seva ànima anar a Medjugorje. Unes ànimes caritatives li regalen el bitllet i el dia 27 d’abril en Jean comparteix amb nosaltres la missa del migdia. Tan sols els pelegrins del seu grup el coneixen i saben d’on ve.

Durant l’homilia, el celebrant ens sorprèn amb una cosa insòlita: crida a en Jean perquè s’acosti al micròfon i il·lustri amb el seu testimoni el relat de la conversió de Sant Pau, el qual, tot i ser cec fou curat, i es va afegir a Crist. En Jean diu unes paraules molt senzilles i torna al seu lloc. És llavors quan descobreix el fet més sorprenent: En aquella capella, a 4.000 km. de l’illa de Reunió, també hi era present al mateix dia i a la mateixa hora la família d’en Gilbert, l’home a qui en Jean havia matat! Veient en Jean davant el micròfon, impossible no reconèixer-lo! Imaginem quin shock! (val la pena esmentar que els pelegrins de l’illa de Reunió són sempre molt nombrosos a Medjugorje).

Aquell dia, una vegada més, el Cel s’obre a Medjugorje perquè després de la missa, s’abracen molt commoguts, tot reconciliant-se entre llàgrimes. Ploraven d’emoció i d’alegria per haver conegut Jesús i Maria que els ha tret de “l’infern”!

Si jo no hagués estat present en aquella missa, no m’hauria cregut res del que va passar allà.

4 – Colònia 2012! Desitjo transmetre-us una iniciativa de l’Església molt bonica, una d’aquelles mocions que esperem veure multiplicar-se pel món. Aquests fets omplen a milers de persones assedegades de Veritat, les qual sovint pateixen en el tràgic desert espiritual de la nostra societat, i que troben en aquests oasis un aliment meravellós per recuperar l’alè, el valor i l’entusiasme en el seu camí de fe.

El cardenal Meisner (arquebisbe de Colònia), el pare Paul Maria Sigl i la Comunitat “Família de Maria” ens conviden a una gran trobada de pregària al voltant de “la Senyora de tots els pobles”, el 23 de juny. Veure PS 3

5 – Poble francès, rellegeix molt lentament i repetides vegades el missatge del 2 de maig passat (§1), canviant “Estimats fills” per “Estimat poble de França” No podria ser més adequat a la nostra situació actual! Que l’Esperit Sant inspiri a cadascú les llums contingudes en aquest missatge per fer-nos veure el camí que ha de seguir en el nostre país! També val la pena fer memòria d’alguns profetes que van patir per França, tot veient el que s’estava preparant:

La més propera a nosaltres és Marthe Robin (1901-1981):

França s’enfonsarà molt més que les altres nacions per culpa del seu orgull i dels mals dirigents que ha escollit. S’estavellarà contra terra. No hi haurà res més. Però dins la seva desesperació es recordarà de Déu. Llavors clamarà per Ell i la Santíssima Mare de Déu vindrà a salvar-la. Serà quan, doncs, França tornarà a trobar la seva vocació de “Filla Gran de l’Església”, serà el lloc de més efusió de l’Esperit Sant i enviarà de nou missatgers per tot el món.

Algunes profecies de Mariam de Betlem, la petita àrab: “Jesús compara França amb un roser. El roser serà podat per tres tisores. Només li quedarà una branca i és amb aquesta branca que Déu farà grans coses. França ha de ser molt purificada” “França demana perdó, deia, Jesús, demana perdó….!” França ha fet tant de bé a les missions perquè Jesús l’abandoni. Serà santa, però no ho mereix encara. Si el poble prega i es converteix, la prova serà petita, sinó caurà i caurà”. Mariam va dir que Déu “farà les seves delícies en el cor de França”. Però Jesús va dir que abans d’això és necessari passar pel sedàs i que França esdevingui absolutament res perquè Jo em posi al davant dels seus exèrcits per tal que totes les nacions es diguin unes a les altres: “Veritablement, el Totpoderós ocupa el primer lloc a França! Tots ho proclamaran amb una mateixa boca, una mateixa veu, amb un mateix to, fins i tot els impurs” (Veure PS 5)

O Filiola, aquesta gran i senzilla mística de la regió parisenca (1888-1976):

L’enemic guanya terreny. Tot podia haver estat d’una altra manera! Però l’Església triomfarà malgrat Satanàs i els seus sequaços… Experimento la mort en l’ànima de França” (17-6-75)

Oh, França sofrirà per la seva falta de fe en Jesús, en la seva Santa Humanitat. França serà humiliada. El seu orgull patirà… però Jesús regnarà, per la seva molt Santa Humanitat. El moment ja arriba. El món ja no sap a qui recórrer. Es busca en qui confiar. Es protegeix tot el seu benestar. I les ànimes es perden”.

Els fidels a Jesús, al seu Esperit, al seu amor, són molt escassos. Però Jesús construeix amb ells. Jesús em permet veure una llum tan bella, que és una força sense nom. Això és tan consolador! Jesús busca les pobres ànimes en el fang, per revestir-les amb el seu amor, per conduir-les, per donar-los vida. Jesús regnarà mitjançant aquests petits! Amb aquests petits, Jesús reconstruirà la seva Església que tant pateix. L’esperit de Jesús regnarà en la seva Església que ha estat esquinçada. (13-5-74)

I Jesús diu: “França em destrossa el cor per la seva falta de fe en mi… Voldria sobretot salvar França a qui tant estimo… He escollit França per consolar el meu cor: me l’arranquen, me l’esquincen, això és el que fan amb mi!” (8-4-74).

França no escolta la meva veu, ni la veu de la meva mare que parla, que truca… Es perd un temps preciós que concedeixo per donar-me a conèixer. He escollit França per fer-me conèixer”. (Filiola, Camí de llum, Edicions Pierre Téqui)

6 – S’han format grups d’intercessió per tot arreu per preparar les eleccions legislatives (a França) en la pregària (successió d’hores d’adoració, de rosaris, de dejuni, de confessió, de celebracions eucarístiques, de novenes…) per implorar al Senyor que un Parlament s’avingui a favor de la Vida i que no hi hagi persones que fomentin lleis iniqües contra la Llei de Déu i els seus designis d’Amor. Cadascú pot decidir-se per una acció concreta, tot cercant persones creients properes, i dur a terme una cadena d’oració. La idea està en garantir jornades senceres de pregària continuada. Vegeu els següents llocs:

https://www.padreblog.fr/des-messes-pour-la-france  
https://www.messespourlafrance.fr/pages/En_tant_que_laic-6993697.html
https://www.dailymotion.com/video/xdxcj3_mgr-luc-ravel-vous-invite-a-la-mess_news  

A Egipte, la nostra família de “Children of Medjugorje” també està fent una gran ofensiva de pregària del 18 al 21 de maig (96 hores continuades) per les eleccions presidencials que se celebraran en aquell país. Unim els nostres cors i les nostres veus a les seves a fi que els cristians locals puguin viure lliurement la seva fe.

Estimada Gospa, ens has dit:” Estimats fills, us necessito, sense vosaltres no puc ajudar el món”. No volem defraudar-te! Sobretot perquè nosaltres mateixos, més que mai, et necessitem a tu! Et donem les nostres mans per caminar amb tu, però tu, agafa’ns més fort encara!

Sor Emmanuel (Traduït del castellà)

PS 1 Receptes de pa per dejunar? Algunes persones han anat abandonant a poc a poc la pràctica del dejuni a pa i aigua els dimecres i el divendres, perquè es cansen del pa blanc que no és nutritiu. Però moltes altres han pogut perseverar consumint un pa més favorable pel dejuni. Si us plau, envieu-me les vostres receptes de pa i de quina manera aconseguiu perseverar en el dejuni i ho publicaré. Això ajudarà a la gent de bona voluntat que encara està indecisa. El seu dejuni farà una gran diferència per a la conversió del món i la protecció dels sacerdots. Us ho agraeixo per avançat! Envieu el vostre email amb el concepte “Receptes de dejuni” a boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

PS 2 Pregueu i mediteu el Rosari juntament amb Sor Emmanuel, a través de Maria Visión de Mèxic tots els dissabtes, us hi podeu unir escoltant en directe la programació dels dissabtes a les 22.30 hora mexicana. https://www.mariavision.com/senal_en_vivo.php

PS 3 La Santa Mare de Déu es va aparèixer a Amsterdam de 1945 a 1959 a Ida Peerdeman sota l’advocació de la Senyora de tots els Pobles. Li va revelar un remei molt simple contra els perills de la corrupció, de les calamitats i de la guerra: una imatge amb una pregària. El 1955, la Mare de Déu va dir: “Vosaltres, pobles d’aquests temps, sapigueu que us trobeu sota la protecció de la Senyora de tots els Pobles. Invoqueu-la com Advocada; demaneu-li que allunyi les calamitats”, igual que una mare ens preveu sobre els esdeveniments. Els evitarem posant en pràctica els seus consells, com si fóssim nens. A Argentina es realitzarà la jornada de pregària de la Senyora de tots els Pobles el proper dissabte 2 de juny a la parròquia de Santa Rosa de Lima, Pergamino 1381, Bosques (prop de Florencio Varela) Més informació https://www.devrouwe.info

PS 4 “Mariam de Betlem la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida? Una successió de manifestacions sobrenaturals dignes d’una Catalina de Siena, des dels estigmes fins als seus combats singulars contra Satanàs. Joan Pau II la va beatificar el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir a Mariam sense enamorar-se d’ella, tot desitjant, alhora, ser sants nosaltres també!

PS 5 Altres publicacions de sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

15 d’abril de 2012. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’abril de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, i després ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills: com a Reina de la Pau us vull donar, fills meus, la pau veritable, la pau que ve del Cor del Meu Fill Diví. Com a Mare prego perquè regni en els vostres cors la saviesa, la humilitat i la bondat: que regni la pau, que regni el Meu Fill. Quan el Meu Fill sigui el sobirà en els vostres cors, podreu ajudar els altres a conèixer-lo. Quan la pau del cel us conquereixi, els qui la cerquen en llocs equivocats, fet que em provoca dolor al Meu Cor matern, la reconeixeran. Fills meus, la meva alegria serà gran quan pugui veure que acolliu les meves paraules i desitgeu seguir-me. No tingueu por, no esteu sols. Lliureu-me les vostres mans i Jo us guiaré. No oblideu els vostres pastors. Pregueu perquè els seus pensaments estiguin sempre amb el Meu Fill, el qual els ha cridat perquè en donin testimoni. Us n’estic agraïda!”

2 – Una sola missa a l’any? Molta gent encara ignora un element magnífic i sorprenent de la història de Medjugorje. Tinc una immensa alegria poder-lo compartir avui, perquè està directament unit al diumenge de la Misericòrdia:

Els turcs van governar el país durant més de quatre segles (de 1463 a 1973). Durant aquella època, els cristians van patir una terrible persecució i van ser obligats a convertir-se a l’Islam. Segons l’emissari papal, Peter Masarecchi, al voltant de 40 a 50.000 catòlics croates de Bòsnia Central varen ser obligats a convertir-se a l’Islam el 1624 (d’aquí ve la presència de musulmans en el país, que en realitat son “ex cristians” pels seus orígens). El govern d’aleshores no permetia que els catòlics celebressin la missa. Llavors es va formar una vida cristiana secreta, similar a la vida cristiana de les catacumbes romanes durant els primers segles del cristianisme, i que segueix existint avui dia en alguns països com Xina.

Malgrat això, gràcies a Déu, hi va haver una excepció a la regla. Els cristians foren autoritzats a celebrar una missa a l’any, només una, i en un lloc ben concret, lluny de tot i perdut enmig del camp. La data d’aquesta missa també estava fixada i era el primer diumenge després de Pasqua, dia que Jesús escolliria més tard com la Festa de la Divina Misericòrdia, segons les revelacions de santa Faustina Kowalska. Els cristians, tan fervorosos en aquella època, no dubtaven de concórrer per milers al lloc indicat, havent de caminar durant dies i nits tot lluitant contra les inclemències del temps (el mes d’abril és l’estació de les pluges) i als perills del camí, a fi de poder viure aquella missa i “veure Jesús” present en l’hòstia, un cop a l’any. Aquesta peregrinació era per a ells la font de la seva força i de la seva esperança; la seva alegria i la seva llum enmig de la nit de la persecució.

Ho sabem, Déu porta el fil dels esdeveniments a través del temps! Només veurem en el Cel el costat dret del tapís que Ell mateix teixeix en el món mitjançant la Divina Providència, i com n’estem de lligats els uns als altres per la comunió dels sants! Descobrirem, llavors, com alguns dels fets que ens semblen nous, tenen profundes arrels en el passat en el cor de diverses generacions de creients que han pregat i patit, arribant, fins i tot, al vessament de la seva sang per la seva fe. A vegades Déu revela una mica dels seus misteriosos designis i il·lumina una continuïtat sorprenent en les seves eleccions. Perquè en aquest lloc beneït on aquests milers de cristians atrafegats celebraven la seva missa anual, justament eren els camps pedregosos de Medjugorje, completament dessolats en aquella època, actualment s’hi troba ubicat el cementiri de Kovacica (indret on reposa el pare Slavko), a pocs metres del temple actual on milers de pelegrins es reuneixen de nou avui dia!

Com no ens hem de sorprendre dels torrents de gràcies que es vessen en aquest poble? Déu és veritablement meravellós!

3 – Viatge de 15 dies a Àsia. Abans de Setmana Santa vaig poder anar a Malàisia, Indonèsia i també a Xina. No seria estrany que algun dia aquests cristians vinguin a evangelitzar l’Occident apòstata que ha recaigut en el paganisme més perillós!

A Xina per exemple, on la llei només permet tenir un fill per família, imagineu el problema per als pares, des del punt de vista humà, si el fill únic ingressa al sacerdoci! En canvi, tenir un fill sacerdot és el seu orgull, perquè estimen a Crist sobre totes les coses. En el sud de Pekín, són molt poques les famílies que no tenen un màrtir entre la seva parentela, i en canvi cada any es bategen centenars de persones. Jesús és el seu veritable tresor. Una d’aquestes famílies, que havia pogut tenir dos fills, va acceptar amb alegria lliurar-los a Déu perquè ambdós se sentien cridats al sacerdoci. Confien en què Déu, si s’Hi abandonen, tindrà cura de les seves necessitats a la vellesa. Això és admirable, tenint en compte el context econòmic de la regió! Saben també que un sacerdot té milers de fills: totes les ànimes que condueix a Déu pel seu ministeri.

En canvi, en un altre país on els naixements són lliures i on la vida és més fàcil, una mare catòlica ens deia: “Tinc tres fills, però no vull que cap es faci sacerdot!” Realment no sap el que es perd; preguem perquè Déu il·lumini el seu cor! Si Déu crida a un dels seus fills, que s’alegri de l’immens honor que es concedeix a tota la seva família, als que estan vius i a les generacions futures, i que mantingui la seva vocació com ho ha fet Bàrbara Stepinac amb el seu fill Alois, el qual ha estat beatificat per Joan Pau II. Déu necessita mares així, perquè Ell segueix cridant avui com ho feia en el passat, però són pocs els que responen, perquè moltes famílies ofeguen l’humil xiuxiueig de Crist en el cor dels seus nens. Satanàs busca destruir la imatge del sacerdot segons el pla diví, desplegant el pecat d’alguns d’ells a través dels mitjans de comunicació i fent oblidar la santedat i el do heroic de sí mateixos i de tants altres. Aquestes famílies, com tots nosaltres, desitgen la benedicció de Déu sobre elles i sobre la seva descendència, i això està bé. Han d’obrir la porta de bat a bat a Aquell que és la font de tota benedicció i que desitja lliurar-se a nosaltres a través dels seus sacerdots. No són també altres Crists quan administren els sagraments?

4 – Els nostres mossens, els nostres tresors, les nostres escales cap al Cel. Durant la novena a la Divina Misericòrdia, el segon dia intercedim pels sacerdots, i heus aquí les paraules de Jesús a Sor Faustina: “Avui porta’m les ànimes dels mossens, religiosos i religioses i submergeix-les en la meva insondable misericòrdia. Elles m’han donat força per suportar la meva amarga passió, perquè a través seu, com uns canals, la meva misericòrdia es vessa sobre la humanitat”.

El 18 de març de 2011, la Gospa va acabar el missatge donat a la Mirjana de la següent manera: “Pel meu amor maternal us mostraré el que espero de cadascú de vosaltres, el que espero dels meus apòstols”. Després convidant-nos a pregar pels seus fills sacerdots, va afegir: “Insisteixo de nou, amb ells venceré!

Jesús va donar també a la Beata Mariam de Betlem, “la Petita Àrab”, missatges específics pels mossens. Molts d’ells van experimentar com canviava la seva vida a mesura que els anaven posant en pràctica: “Desitjo ferventment que els mossens celebrin cada mes una missa en honor a l’Esperit Sant. Qui la oficiï o qui hi assisteixi seran honrats pel mateix Esperit Sant. Rebran llum i pau. Guariran els malalts i despertaran els que dormen”. (veure PS 3)

5 – Els mossens necessiten més que mai que els protegim perquè, per descomptat, són els primers objectius de Satanàs. Aquest, obligat per Déu a revelar a Mariam de Betlem les seves trampes i tècniques, va confessar: “Per a nosaltres (els dimonis) triomfar en un mossèn o una religiosa, és més gran que pervertir a una ciutat sencera”. En efecte, milers d’ànimes depenen místicament dels mossens en primer lloc, i també de les ànimes religioses. Només celebrant la seva missa diària, un mossèn fidel atrau una multitud de pecadors cap a la salvació oferta per Crist. L’enemic, que coneix molt bé el que està en joc per a les ànimes, tremola vers el poder dels sacerdots i els vol destruir; és per això que necessiten tant les nostres pregàries. Que prenguin de tot cor la mà de Maria i caminaran segurs.

Marta Robin (en vies de beatificació) pregava així: “Oh Déu meu, pren a tots els teus sacerdots en el teu sant camí; no permetis que les atraccions del món i els desitjos de la carn tinguin la més mínima influència sobre ells. Fes que tots siguin cada cop més els teus apòstols, amb una fe cada cop més incommovible, cada cop més fidels al seu ministeri, i que sempre la teva adorable voluntat es compleixi plenament en ells” (Veure PS 1)

6 – ¿Receptes de pa de dejuni? Durant les meves missions, he comprovat que certes persones havien anat abandonant a poc a poc la pràctica del dejuni a pa i aigua dels dimecres i divendres. Efectivament, s’havien cansat del pa blanc que no és nutritiu. En canvi, molta gent podia perseverar consumint un pa més favorable per al dejuni. És per aquest motiu que desitjo fer aquí una crida a tots aquells que han seguit per aquest camí, fent-lo més necessari que mai en un món sense pau. Envieu-me, si us plau, les vostres receptes de pa i de com vau aconseguir perseverar en el dejuni i ho publicaré. Tal fet ajudarà a la gent de bona voluntat que encara està indecisa. El seu dejuni serà d’un gran ajut per a la conversió del món i la protecció dels sacerdots. Us ho agraeixo per avançat! Si us plau, envieu el vostre email amb el nom de “Receptes de dejuni” a boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

Estimada Gospa, ets la mare del Sumo Sacerdot per excel·lència. Diposita en els nostres cors el mateix amor que abraça el teu cor pels teus fills predilectes! Transforma totes les crítiques en intercessió i tota desconfiança en misericòrdia!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 Causa Marthe Robin – Foyer de Charité, 85 rue Geoffroy de Moirans, F-26330 Châteauneuf de Galaure, França. Lloc d’internet www.martherobin.com

PS 2 Pregant i meditant el Rosari amb sor Emmanuel, a través de María Visión de Mèxic tots els dissabtes. Podeu unir-vos-hi escoltant en directe la programació dels dissabtes a les 22.30 hora mexicana. https://www.mariavision.com/senal_en_vivo.php

PS 3 “Mariam de Betlem la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida? Una successió de manifestacions sobrenaturals dignes d’una Catalina de Siena, des dels estigmes fins als seus combats singulars contra Satanàs. Joan Pau II la va beatificar el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir a Mariam sense enamorar-se d’ella i, alhora, desitjar ser sants nosaltres també!

PS 4 Altres publicacions de Sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

PS 5 Com va la Comissió romana? Vaig decidir entrevistar a les persones implicades per escoltar de primera mà els seus relats. Ja ho han fet amb els sis vidents i amb el pare Jozo, els quals han estat convocats a Roma, alguns d’ells en més d’una ocasió. A la conferència de premsa del 14 de febrer a Roma, el cardenal Puljic de Sarajevo va declarar que la Comissió rendirà comptes de les seves conclusions davant la Congregació per a la Doctrina de la Fe (CDF) abans del final de 2012. Li correspon a la CDF emetre un informe final pel papa Benet XVI.

15 de març de 2012. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de març de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava i, tot seguit, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills: Vinc entre vosaltres per l’immens amor de Déu i amb perseverança us convido als braços del meu Fill. Us demano amb Cor matern, fills meus, i també us adverteixo, perquè en primer lloc us preocupeu per aquells que no han conegut encara el Meu Fill. No permeteu que mirant-vos a vosaltres i la vostra vida no vulguin conèixer-lo. Pregueu a l’Esperit Sant perquè sempre porteu damunt vostre l’empremta del meu Fill. Pregueu perquè pugueu ser apòstols de la llum de Déu en aquest temps de tenebra i de desesperació. Aquest és el temps de la vostra prova. Amb el Rosari a la mà i amb el cor ple d’amor, veniu amb mi. Us condueixo a la Pasqua en el Meu Fill. Pregueu per aquells que el meu Fill ha triat: per tal que puguin viure sempre segons Ell i en Ell – el Gran Sacerdot -. Us en dono les gràcies!”

Els missatges es troben a www.mensajerosdelareinadelapaz.org

I també en el lloc de Santiago Apòstol de Medjugorje www.medjugorje.hr/es

2 – Ser apòstols de la llum divina? Sí, és possible! En aquest temps beneït de Quaresma, ens abandonem a la divina misericòrdia per deixar-nos purificar. Giulia ens ha donat un testimoni meravellós, molt alentidor! Ella era una àvia feliç, fins que les relacions del seu fill Luigi amb la seva jove Sònia (no-creient) van empitjorar de tal forma que la seva separació va ser inevitable. Giulia ens explica:

“El moment més terrible de la meva vida van ser els cinc anys que hi van haver entre la separació del meu fill de la seva dona i el divorci. Perquè a mesura que el temps avançava, la situació s’envenerinava cada cop més. A l’hora del divorci, la Sònia va emetre un cúmul d’acusacions. Ometo els detalls. Però el pitjor de tot és que s’havia involucrat en aquest malestar infernal el seu fill Manuele, el meu nét, el qual era sotmès a continus interrogatoris per part de l’assistent social i a exàmens psicològics inhumans. Era massa per un nen de la seva edat i patia molt. Forçat entre l’amor pel seu pare i pel de la seva mare, estava pressionat a declarar coses en contra la seva voluntat. Tot això em feia patir enormement, fins a tal punt que cridava de dolor, la qual cosa em feia, fins i tot, arribar a maleir algunes vegades la meva jove.

Ara bé, un dia durant una missa quan el mossèn ens donava el signe de la pau, vaig fer-los-el petó de la pau als del meu voltant. Tot seguit vaig tancar els ulls i, fent un gran esforç de voluntat, li vaig demanar a Jesús que vingués a ajudar-me: interiorment, m’imaginava la meva jove; i després, malgrat la gran resistència que sentia dins meu, la vaig abraçar dient-li: “Et dono la pau de Jesús. Que la pau de Jesús sigui en el teu esperit i en el teu cor!”

A partir d’aquell dia, quotidianament em repetia, dia rere dia, aquesta pregària a cada missa en el moment de donar el signe de la pau. Vaig haver de perseverar durant molts mesos. A poc a poc, el meu odi i la meva amargor es van anar diluint, fins a desaparèixer. La transformació era increïble! El meu fill em preguntava: “Però mama, com ho fas per no odiar la Sònia?” I li responia: “Luigi, prego!”

Ara, el divorci ja s’ha dut a terme, però la Sònia ve a casa de bon grat. Ens saludem amablement, ens abracem i parlem amb calma del nostre petit Manuele. Déu és qui ha fet tot això! Si ho ha fet per mi, també ho pot fer per tu!

3 – La vident Marija ha tornat del Líban! Els dies 10 i 11 de març, en el fòrum de Beirut a Karantina, la Marija va pregar i va donar testimoni a més de 60.000 persones de totes les religions existents en el Líban. Certament un esdeveniment excepcional en aquesta terra tan esquitxada per la sang de les divisions entre cristians i musulmans. La Marija va rebre l’aparició de la Mare de Déu de forma pública, durant el rés del Rosari, els dos dies que va durar la visita. Durant aquestes aparicions ha presentat la Santíssima Mare de Déu a tot el poble libanès i també a tots aquells que la portaven en el cor. El diumenge, la Marija va preguntar a la Mare de Déu si tenia una paraula per als libanesos. Els va donar aquest missatge: “No oblideu que jo sóc la seva Mare i que els estimo!” Bonic retorn al més essencial!

4 – Des de la teva concepció fins al teu naixement! No puc deixar de recomanar-vos a tots que mireu i difongueu aquest vídeo tan meravellós que ens mostra, més que mai, l’inici de la vida humana en el ventre matern, des del moment de la concepció fins al naixement. Per dur a terme aquest increïble document s’ha utilitzat tecnologia punta, els inventors de la qual han rebut el Premi Nobel de la Pau. https://www.youtube.com/watch_popup?v=fKyljukBE70

Estimada Gospa, sí, continua convidant-nos! Volem viure aquesta Quaresma en l’abraçada del teu Fill per deixar-nos transformar. No ens permetis que sortim d’Ell!

Quants avortaments s’evitarien si es mostrés aquest document a tots els adolescents, privats avui dia de la veritat sobre la vida humana, en lloc de distribuir-los preservatius i pastilles de l’endemà i de presentar-los l’acte devastador de l’avortament com un fet banal!

5 – San Josep en recerca de feina. El 19 de març celebrem aquest gran sant, espòs de la Mare de Déu. Cada any li demano poder donar testimoni de la seva gran tendresa amb els fills de Déu, prometent-li, alhora, donar-lo a conèixer i estimar més i millor. I funciona!

Aquest any m’agradaria compartir amb vosaltres un fet que m’ha relatat la meva amiga Anne: “Quan tornava en avió de Medjugorje vaig seure al costat d’un irlandès, anomenat John, que feia el viatge de tornada amb tota la seva nombrosa família. Durant el vol em va comentar que era difícil trobar feina al seu país. També em va explicar que un dia una dona li havia parlat sobre sant Josep i d’una certa novena anomenada “El mantell de sant Josep”. Li va suggerir que la posés en pràctica, tot assegurant-li que sant Josep l’ajudaria a trobar feina. La seva intenció també era comprovar que sant Josep era veritablement poderós. En John no era molt fervorós, però la seva esposa pregava per tota la família. Així que li va dir a aquella dona que faria la novena per veure si realment “totes aquelles pregàries eren efectives”.

Acabada la novena, en John va trobar feina, però va pensar que era simplement una coincidència. Un temps després, com que no li agradava aquella feina, se’n va assabentar d’un altre treball que li convenia més i hi va enviar el seu currículum vitae. Va ser convocat pel dijous següent. Llavors va decidir tornar a resar la novena a sant Josep “pels dubtes”, i per veure si funcionaria també en aquesta oportunitat. Al final de l’entrevista, l’entrevistador li va dir: “Tenim tantes sol·licituds per aquest lloc que no podrem donar-li una resposta fins al dimarts de la setmana vinent”. En John va respondre: “no hi ha cap problema”, però en el seu interior somiava amb aconseguir aquell lloc de treball.

De tornada a casa seva (dues hores més tard), li va dir a sant Josep: “Què faràs per mi? Realment m’agrada aquesta feina!” Mentre rumiava tots aquests pensaments en el seu cap i en el seu cor, li va sonar el mòbil. La persona que l’havia entrevistat li va dir: “John, volia dir-li que està contractat. No esperarem fins la setmana vinent per avaluar els altres candidats. És a vostè a qui volem per aquest lloc!” En John estava tan sorprès que va parar el cotxe a un costat per a recuperar l’alè, de tant que tremolava. No podia deixar de pensar: “Realment, sant Josep, no m’ho puc creure! Gràcies!” Immediatament va trucar a la seva dona per explicar-li el que havia passat. En John no dubtarà mai més del poderós ajut de sant Josep i no para d’explicar-ho a tothom. Si al principi pensava que les respostes positives eren simples coincidències, ara té la convicció que sant Josep escolta les seves pregàries. A dia d’avui, en John s’ha convertit en un dels millors “fans” de sant Josep. Va tocar amb el dit la seva protecció i els fruits de la seva intercessió davant Déu. Sant Josep, prega per nosaltres, prega sobretot pels pares de família. Tu que coneixes les seves preocupacions…

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 Novena per demanar l’empara sota el mantell sagrat de sant Josep per a honrar-lo i demanar-li el seu patrocini: https://www.manantialdivino.com/id837.

Els trenta dies de sant Josep https://www.manantialdivino.com/id837.html

PS 2 Resant i meditant el rosari juntament amb sor Emmanuel, a través de María Visió de Mèxic tots els dissabtes. Podeu afegir-vos-hi escoltant en directe la programació dels dissabtes a les 22.30 hora mexicana.

https://www.mariavision.com/senal_en_vivo.php

PS 3 “Mariam de Betlem, la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida és una successió de manifestacions sobrenaturals dignes de Catalina de Siena, des dels estigmes fins als singulars combats amb Satanàs. Joan Pau II la va beatificar el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir la Mariam sense enamorar-se d’ella, i sense deixar de desitjar nosaltres mateixos també ser sants!

PS 4 Altres publicacions de sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

PS5 Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

15 de febrer de 2012. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de febrer de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a Nàpols (Itàlia), en presència d’una multitud innombrable. Després, va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills! estic amb vosaltres des de fa molt i durant tot aquest temps us he ensenyat la presència de Déu i el seu amor infinit, el qual desitjo que conegueu tots. I vosaltres, fills meus? Continueu estant sords i cecs; mentre mireu el món que us envolta, no voleu veure cap on va sense el Meu Fill. Tot i ser Ell, la font de totes les gràcies, renuncieu a Ell. Em sentiu, mentre parlo, però els vostres cors estan tancats i no m’escolteu. No esteu pregant a l’Esperit Sant perquè us il·lumini. Fills meus, la supèrbia s’ha imposat. Jo us ensenyo la humilitat. Fills meus, recordeu: només una ànima humil resplendeix de puresa i de bellesa, perquè ha conegut l’amor de Déu. Només una ànima humil es converteix en un paradís, perquè en ella hi ha el Meu Fill. Us n’estic agraïda! Us ho torno a demanar: pregueu per aquells a qui el Meu Fill ha escollit, és a dir, els seus pastors”.

Aquest missatge mereix ser àmpliament comentat. Us recomano que us prengueu el vostre temps per llegir-lo amb atenció, absorbint cada paraula tant amb la ment com amb el cor. Després podeu escriure el que decidiu fer a fi que aquest missatge tan poderós sigui l’ocasió providencial per a canviar alguns aspectes de les nostres vides. Si la nostra Mare ens diu que estem sords i cecs, que hem renegat del seu Fill, que no volem veure cap on va el món i que no preguem a l’Esperit Sant, és perquè ara és el moment més indicat per canviar el rumb. Ella ens mostra el camí per a la salvació, no desaprofitem aquesta ocasió, perquè està en joc la nostra eternitat!

2 – Una nena d’11 anys ens ensenya! La Clarita té un càncer generalitzat. Al mes de gener va venir dels Estats Units amb el seu pare, la seva àvia, la seva padrina i uns amics perquè la seva família volia que la Mare de Déu implorés per ella. La seva mare s’havia quedat a casa cuidant dels seus germanets petits. Durant una llarga trobada que vam tenir amb ella, res reflectia que la Clara estigués sentenciada per la medicina. Portava el fil de la conversa amb una alegria i una serenitat sorprenents, feia acudits i reconfortava a tots amb el seu esperit tan positiu. Després amb aquella senzillesa dels cors purs, em va explicar:

“ Saps, Jesús decidirà per mi, i sé que el que decideixi estarà bé. Per la meva part, jo confio en Ell. Si em guareixo estic contenta, sinó em guareixo…. estic contenta! Em semblarà bé en els dos casos perquè sé que és Ell qui decidirà! “

I va dir a la seva família: “Si em moro aniré al cel i us hi esperaré!

La Clara es va poder trobar amb la Vicka, a qui va abraçar amb molta tendresa, i va pregar per ella (vegeu foto). La Clara li va dir: “No tinc por de morir. Si visc, guanyo! I si moro, guanyo!” La Vicka li va dir a cau d’orella: “Tens raó, no hi ha cap motiu per tenir por!” El seu pare ens va dir: “Ara m’adono que la Clara no necessitava venir a Medjugorje, ja tenia el seu cor en pau. Però nosaltres, la seva família, sí que necessitàvem venir-hi! Aquí hem trobat la pau!“

3 – Neu a Medjugorje! Des de fa més de dues setmanes, excepte l’església i el seu programa de pregària, tot s’ha parat a Medjugorje. L’escola, les oficines i les botigues estan tancades, els cotxes no circulen, semblen enormes iglús; una compacta capa de gel cobreix tot el poble. Les meves germanes han anat a la Creu Blava amb esquís! Malgrat els lamentables danys provocats per la neu, (entre d’altres la nostra carpa va cedir pel pes de la neu), vegeu la foto!) el Senyor ha fet grans coses, especialment en el camp de l’ajuda mútua. D’altra banda, aquesta prova inesperada i no programada per l’home, ens fa conscienciar-nos de la fragilitat de la nostra existència terrenal, i que som tan petits. Déu ho permet per un bé, encara que sigui per a què ens prenguem un temps per reflexionar sobre la nostra vida, el seu sentit i la seva finalitat.

També pot ser que aquest episodi sigui una preparació perquè aprenguem a viure amb més senzillesa. La publicitat ens provoca que ens convertim en ansiosos d’allò que no tenim, creant necessitats imaginàries i cares. La Mare de Déu fa de nosaltres uns presoners i que en siguem dependents. La Santíssima Mare ens convida a mantenir-nos en la simplicitat, encara que això contradigui la regla de l’aparentar que regna ara al món. Un dia, podria ser que certes coses que ens semblen essencials, ens faltin i no només algunes setmanes a l’hivern. La Sagrada Família vivia sense aigua corrent ni electricitat, sense mòbils ni ordinadors.

Quan Déu ens dóna alguna cosa, ens fa un regal, quan ens el treu, també ens fa un regal. I quan li donem les gràcies pels seus dons, ens obrim a altres formes de dons. La Paraula de Crist sempre és veritable.“Busqueu primer el Regne de Déu i la seva justícia i tota la resta vindrà afegit!“ Hem experimentat el que el Senyor farà en l’avenir, ja que vetlla pel seu poble, però Ell necessita la nostra confiança. Ahir vam començar una trentena a Sant Josep (la seva festa és el 19 de març). Us convidem a què us hi afegiu! Preneu-lo com un amic de la família, i estigueu segurs que no us deixarà desproveïts, ell que va procurar el pa de la terra per Aquell que és el Pa de la Vida!

4 – Viure Nàpols i reviure! El 2 de febrer, en el gran estadi de Nàpols, prop de 30.000 persones assistien a l’aparició mensual de la vident Mirjana. M’han arribat molts i magnífics relats! (Filmació a https://www.youtube.com/watch?v=36vubLPozxk). Primer miracle: 30.000 napolitans, molts d’ells joves, totalment en silenci per a la missa, el testimoni de la Mirjana, el rosari i l’aparició… Sense comentaris!

Després, la unció molt forta que va descendir del Cel amb la Santíssima Mare de Déu en el moment de l’aparició, suscitant moltes conversions.

Finalment, la majoria va veure el miracle del sol després de l’aparició. Qui hi havia anat desconfiadament, va tornar transformat.

Per exemple, la Costanza explica que abans quasi mai anava a missa, perquè sempre pensava que tenia alguna cosa millor per fer. Ella va rebre també la gràcia de veure la Santíssima Mare de Déu a Nàpols i des de llavors gaudeix amb la bellesa i el valor de la missa; resa de bon grat el rosari, cosa que no feia mai abans; es submergeix en la vida dels sants; i sobretot, des de llavors, el seu cor està ben disposat a avançar amb Déu.

5 – Un veritable cor de mare! Moltes noves lleis d’avui dia van en contra la vida humana, i la nostra pagana societat occidental continua encara influint sobre els catòlics en aquest punt. Però també es donen actituds edificants, que mereixen ser publicades!

A Itàlia, una jove de 30 anys, soltera, es va quedar embarassada. La seva mare, una bona catòlica que va educar els fills en l’observança dels manaments de Déu sense concessions, va ser informada d’aquest embaràs sorpresa. La seva filla, evidentment, temia anunciar-li el fet. Però, tan bon punt la mare – convertida en àvia – es va assabentar de la notícia, va exclamar: ”Llavors, davant el do de la vida, només podem agenollar-nos!”

Tota la família espera el naixement de la criatura d’aquí a poques setmanes… Tan de bo moltes àvies reaccionessin d’igual manera. Això faria que s’evitessin molts avortaments!

6 – Atenció, circulen falsos missatges! Des de fa alguns anys, un missatge atribuït a la Mare de Déu que va ser confiat al vident Ivan, està corrent pel món via Internet. Es refereix a l’anunci d’una desgràcia imminent sobre el Líban, etc. Ivan, interrogat per una amiga americana, ho ha desmentit totalment. L’estil d’aquest missatge no s’assembla gens al de la Mare de Déu. Sembra el pànic i ens distreu del que realment ens hi ensenya. També circula un altre missatge que s’atribueix també a l’Ivan, referent a França, que és fals.

El que cal fer és atenir-se als missatges oficials publicats per la parròquia o els llocs seriosos connectats amb Medjugorje i posar-los en pràctica.

La trampa consisteix en deixar-se atrapar per discursos alarmants que generen una gran agitació, en lloc de la conversió del cor i la pau. Cadascú podria decidir el següent: quan un missatge no prové d’un origen segur, no el transmetem a tot el nostre llistat d’e-mails. Molta agitació inútil s’evitaria d’aquesta forma!

Recórrer a la font de la informació és trobar i transmetre la veritat.

Estimada Gospa, no volem renegar del teu Fill ni deTu! Què faríem sense vosaltres? Sou la nostra alegria, la nostra pau, el nostre amor i la raó de la nostra existència!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 – Medjugorje sota la neu, realment mai vist! Trobareu fotos insòlites en aquests links:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/427093_2929321225142_1024317067_32781098_1057368031_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/423723_2929321425147_1024317067_32781099_1305804369_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417457_2929322225167_1024317067_32781101_2094607170_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/422938_2929323785206_1024317067_32781105_928956189_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/418844_2929320665128_1024317067_32781097_472732350_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/425084_2929319625102_1024317067_32781095_225853161_n.jpg

PS 2 – Les carpes de Medjugorje han cedit sota el pes de la neu, també la gran carpa verda de la parròquia, al costat de la sala Joan Pau II. Els franciscans estan construint nous confessionaris a la dreta del temple.

PS 3 – ”Mariam de Betlem, la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida? Una successió de manifestacions sobrenaturals dignes d’una Catalina de Siena, des dels estigmes fins als seus combats singulars contra Satanàs. Joan Pau II la va beatificar el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir a Mariam i no enamorar-se d’ella, i sense deixar de desitjar nosaltres mateixos també ser sants!

PS 4 – Altres publicacions de Sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

PS 5 – Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org– Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Chile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 – Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: contact@edm.eu.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors:https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)

15 de gener de 2012. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 de gener de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, rodejada d’una impressionant quantitat de peregrins que vingueren per començar l’any amb Jesús i Maria. Després, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, concebo un gran dolor i sofriment en els vostres cors mentre us contemplo amb preocupació maternal. Hi veig un passat ferit i una recerca continua. Veig que voleu ser feliços però que no sabeu com aconseguir-ho. Obriu-vos al Pare! Aquest és el camí cap a la felicitat, el camí per on us vull guiar. Déu Pare mai deixa sols els seus fills i menys en el dolor i en la desesperació. Quan ho entengueu i ho accepteu, sereu feliços. La vostra recerca s’haurà acabat. Estimareu i no tindreu por. La vostra vida esdevindrà esperança i veritat, que no és altra que el meu Fill. Us ho agraeixo! Us demano que pregueu per les persones que el meu Fill ha triat. No els heu de jutjar, perquè tots sereu jutjats”.

2 – Dolor i desesperació. Commou el missatge confiat a la Mirjana el 2 de gener. La mirada de la nostra Mare penetra fins el fons de l’ànima, endevina els nostres secrets i arriba fins a aquella profunditat més íntima que a nosaltres se’ns escapa. Què hi veu? Dolor, sofriment; a vegades desesperació! Però de seguida ens dona el remei infal•lible: “Obriu els vostres cors al Pare! El Pare del Cel és seguretat, és amor indefectible i incondicional, és entranyes de misericòrdia. Al meu entendre, la invitació de la Mare Santíssima fa referència a la confiança envers Ell. Jesús va venir al món per tornar-nos el Pare i tornar al Pare. Si hi ha un punt de sanació a la qual tots tenim dret és precisament la sanació de la imatge del Pare en nosaltres, imatge desfigurada per Satanàs en el moment de la Caiguda (Gn 3), i moltes vegades ferida per experiències doloroses viscudes en la infància. Mitjançant aquest missatge, la Mare ens convida a rebre aquesta sanació! A partir d’aquí dialogarem amb el Pare com un nen amb el millor dels pares, amb absoluta confiança, sense culpabilitat malgrat les nostres faltes, sense témer res malgrat les nostres covardies, sense cap reserva malgrat els nostres egoismes. El Pare està tant per sobre de tot això! És el consolador Infinit, l’Animador Suprem. Quan ens fa algun retret, ho fa amb una dolçor infinita. Ens aixeca i ens enforteix en la seva Presència. Descobrir el Pare, posar-nos en la seva presència, és anticipar una mica el Cel als nostres cors! La meva amiga de El Cairo (Egipte) recita cada matí l’esplèndida pregària de Carles de Focault “Pare m’abandono a tu….” I malgrat les terribles amenaces que sacsegen el seu país, la veig que roman serena. (vegeu l’oració en el PS 2, feu-vos-la vostra!)

3 – 50 raons per agrair! A casa tenim una bonica tradició; voleu compartir-la amb nosaltres? Cada mes de gener, li escrivim a Jesús una carta d’acció de gràcies, amb 50 raons que tenim per agrair a Déu i a la Mare de Déu Santíssima tots els dons, gràcies, regals, benediccions, favors, perdons, llums, (amb persecucions), en fi per tot, tot, tot el que el Cel ens ha donat el 2011 i pel do suprem d’estar vius en aquest nou Any de gràcia 2012. 50 raons poden semblar moltes, però veureu que quan ens posem a reflexionar amb tot el cor, ben aviat se superen les 50! Amb l’ajut de l’Esperit Sant, repasseu tot l’any transcorregut; és un excel•lent exercici que ens fa més atents als dons de Déu, que posa en escac i mat l’amargor i les queixes estèrils. Un veritable trampolí per a l’alegria! També podem compartir amb els nostres familiars algunes de les nostres raons per tal d’exhortar mútuament a reconèixer la mà de Déu en les nostres vides i a prendre consciència de com en som d’estimats. El fruit de compartir tot això: una esperança viva i una unitat més gran entre nosaltres i major respecte mutu.

4 – La benedicció de Déu. Per a la festa de Rosh Hachana, l’Any Nou jueu, el poble jueu té una tradició molt bonica. S’ofereixen, els uns als altres, una fruita simbòlica, la magrana, molt present en el “Cantar dels Cantars”, dient: “ Que aquest any, Déu et beneeixi tant com granes hi ha en aquest magrana !” Desitjo fer-vos aquesta mateixa ofrena per aquest inici d’any 2012! Especialment estiguem en estreta comunió amb Benet XVI que lluita per l’Església i rep les nostres pregàries!

És important tenir ben present que les veritables benediccions provenen de Déu i no pas fruit de la sort o la casualitat. La sort en realitat no existeix, ja que Déu és l’amo de totes les coses i no deixa res a l’atzar. La sort és una invenció de l’home. Per això, quan algú em diu “que tinguis sort”, li responc “Que Déu et beneeixi”. Així com les granes d’una magrana no deixen espai entre elles sinó que estan perfectament encastades, de la mateixa manera a Déu no se li escapa absolutament res.

Sense cap mena de dubte, Medjugorje és un lloc de grans benediccions. També cadascun de nosaltres, vivint els missatges de Maria, pot convertir-se en una benedicció per els altres i fer que el seu treball, la seva llar, la seva vida siguin un riu de benediccions.

Els sacerdots són els qui ens donen benediccions poderoses perquè, com diu la Gospa, “ quan un mossèn us beneeix, estimats fills, és el meu Fill qui us beneeix. La benedicció d’un mossèn és més gran que la meva. Si els sacerdots sabessin tot el que donen quan beneeixen, beneirien dia i nit!” A Medjugorje aquest mes de gener els franciscans visiten les cases per beneir-les i per beneir també les famílies. Que bonic seria tornar a trobar aquestes tradicions a totes les parròquies del món!

Un amic de Kerala (Índia), pare de família i proper a Déu, m’explicà que un dia era a missa i que just després de la missa havia de marxar de viatge. Com que la missa s’allargava més del compte, va tenir la temptació de marxar abans d’hora, però es digué a sí mateix: No em puc perdre la benedicció final; i es va quedar per rebre-la. Més tard, mentre conduïa cap a una altre ciutat, es va trobar bloquejat per un greu accident on s’hi van veure involucrats molts cotxes del seu voltant. Allò fou un autèntic desastre. Però a ell no li va passar absolutament res, ni una sola rascada; i no podia arribar a entendre perquè. Però llavors va sentir una veu que li deia: “Com que t’has quedat per rebre la meva benedicció, has salvat la teva vida!”

5 – Sants que esperen! Heu rebut al vostre company per l’any 2012? (Vegeu NB). La santa que ha escollit a la nostra família de Children of Medjugorje (per tant a vosaltres també!), és santa Faustina Kowalska, de Polònia, la festa de la qual se celebra el 6 d’octubre. La nostra feina és la de “pregar perquè els pecadors es deixin embolcallar per la Divina Misericòrdia i es converteixin”. Quina alegria! Aquesta santa, encara massa desconeguda, ens ajudarà a viure en profunditat el pla de Déu per a la nostra vida i a ser vius testimonis de la seva Misericòrdia. Seria molt bo que tothom es llegís o rellegís el seu “Diari”, una obra magnífica molt recomanada per Joan Pau II i que va portar a moltes persones a Déu! (secretària de la meva Misericòrdia: escriu, li deia Jesús). En aquest llibre, Jesús expressa les profunditats del seu Cor. Qui no voldria submergir-se en ell! (Un best-seller en venda a tot arreu).

Estimada Gospa, quan contemplem el teu cor hi veiem pau, tendresa, bellesa! Vine a auxiliar els teus fills quan la nit és massa fosca i el dolor massa intens! Posa’ns als braços del Pare!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

NB. Rebeu el vostre sant company pel 2012. Necessitem aquesta presència celestial al nostre costat, sempre disponible i acollidora. Us proposem una llista de sants perquè pugueu preparar-la (es retallen els diferents noms de sants i es posen en una cistella, després cadascú extreu el sant que serà el seu company). En el convent de sor Faustina, aquesta selecció del sant el dia d’Any Nou ja era una tradició (vegeu PS 359 del Diari). Trobareu un llistat de sants actualitzat a www.mensajerosdelareinadelapaz.org. Poseu-vos-hi de seguida, els vostres companys us estan esperant!

PS 1 – Fray Danko Perutina visita Argentina 10-2-12 de 18 a 21: Parròquia San Ignacio de Loyola (Bolivar 224 – CABA)

11-2-12 – 15 hs. Comunidad Cenacolo (Pilar) y de 18 a 21: Colegio Jesús María (Entre Ríos 1046 – Bella Vista)

12-2-12 de 10.30 a 13: Centro Misional Croata (R. Balbín 4925 – CABA)

PS 2 – Pare, m’abandono a tu. Fes de mi el que vulguis. Sigui el que sigui, te’n dono gràcies. Estic disposat a tot, ho accepto tot, perquè la teva voluntat es compleixi en mi i en tots els teus fills. No desitjo res més. Et confio la meva ànima, te la dono amb tot l’amor del que sóc capaç, perquè t’estimo i necessito donar-me, posar-me a les teves mans, amb una infinita confiança, perquè ets el meu Pare. Beat Carlos de Foucault.

PS 3 – Un llibre que es llegeix d’una tirada i que és una veritable bomba de llum: Mariam de Betlem, la petita àrab, per Sor Emmanuel. Qui és la petita àrab?

Mariam Baouardy és una filla de Galilea. La seva vida és una successió de manifestacions sobrenaturals dignes de Catalina de Siena, des dels estigmes fins els singulars combats amb Satanàs. D’on li ve aquesta saviesa deliciosa, infantil i tan forta, que fa que tots l’estimin? D’on li ve aquest foc d’amor que la consumeix? En el Carmel pren el nom de Sor Maria de Jesús Crucificat. La humil tornera serà visitada per Jesús i per Maria. Les paraules que ens transmet il•luminen el futur de la nostra humanitat tan angoixada. Mariam mor a Betlem als 33 anys, el 26 d’agost de 1878. Joan Pau II la va beatificar el 13 d’octubre de 1983. És difícil descobrir la Mariam sense enamorar-se d’ella i sense deixar de desitjar nosaltres mateixos ser també sants!

PS 4 – Altres publicacions de Sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

PS 5 – Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org– Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Chile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 – Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: contact@edm.eu.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.