15 de setembre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Mare de Déu dels Dolors
1. El 2 de setembre de 2018 la Mirjanava rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, les meves paraules són senzilles però plenes d’amor maternal i de preocupació. Fills meus, l’ombra de la tenebra i de l’engany intenta cobrir-vos cada vegada més. Però jo us crido cap a la llum i la veritat, jo us crido cap al meu Fill. Només Ell pot transformar la desesperació i el sofriment en pau i serenitat, només Ell pot donar esperança en el dolor més profund. El meu Fill és la vida del món. Com més el coneixeu, més a prop d’Ell sou i més l’estimeu, perquè el meu Fill és amor, i l’amor tot ho transforma. L’amor fa que esdevingui meravellós fins i tot allò que sense amor us sembla insignificant. Per això novament us dic que heu d’estimar molt si desitgeu créixer espiritualment. Sé, apòstols del meu amor, que això no sempre és fàcil, però fills meus, els camins dolorosos són vies que condueixen al creixement espiritual, a la fe i al meu Fill. Fills meus, pregueu, penseu en el meu Fill. Durant tots els moments del dia eleveu la vostra ànima cap a Ell, i jo recolliré les vostres pregàries com flors del jardí més bell i les regalaré al meu Fill. Sigueu veritables apòstols del meu amor, escampeu a tots l’amor del meu Fill, sigueu jardins amb les flors més belles. Amb la pregària ajudeu els vostres pastors perquè esdevinguin pares espirituals plens d’amor envers tothom. Us en dono gràcies”.

Vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=PH7KhM0JWpg&t=91s

2. Qui salvarà l’Església? El venerable Fulton Sheen, gran predicador americà, deia: “No us fixeu en els sacerdots, no us fixeu en els bisbes. Tot depèn de vosaltres!” Dit d’una altra manera: primer examinem-nos nosaltres mateixos. Un dia, volent provocar a la Mare Teresa de Calcuta, un home li senyalava algunes mancances de l’Església. Ella, clavant-li la seva mirada penetrant (especialitat de la Mare Teresa) li va dir: “Germà, l’Església només té dos problemes: Tu i jo!”.
Per no fer més mal a la nostra Església amb paraules inútils, ans tot el contrari, per omplir-nos de l’Esperit Sant i ser un pilar d’amor, suggereixo que tots fem aquesta senzilla consagració a l’Esperit Sant i ens deixem transformar per Ell. La nostra transformació farà que tota l’Església s’elevi i es curi de molts mals.
Consagració a l’Esperit Sant
Esperit Sant, amor del Pare i del Fill, et consagro tot el meu ésser. Transforma’m per Maria, en Maria i amb Maria en un altre Crist. Sota la protecció de Sant Miquel Arcàngel, m’abandono del tot al teu obrar diví. Sigues la nostra llum en aquest temps de foscor, sigues la nostra força en aquest temps en el que el dimoni ve a debilitar-nos i sigues el nostre guia ajudant-nos en el nostre combat contra les forces del mal. Inspira’m què he de fer per a glòria del Pare, per a la meva pròpia santificació i per a la salvació del món. Amén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. L’amor? Tan sols l’amor diví romandrà amb nosaltres al Cel, l’amor humà ens deixarà perquè es quedarà a la Terra com tot el que és terrenal. La Mare de Déu estableix bé la diferència entre les dues maneres d’estimar quan diu: “Estimats fills, que l’amor regni a les vostres famílies. No l’amor humà, sinó l’amor diví”. Quina diferència fa la Mare de Déu entre ambdós?
L’amor humà consisteix en l’atracció natural que s’experimenta per una persona i d’un sentiment que ens corprèn. “Em sento bé amb aquesta persona, em fa feliç, m’aporta plaer, satisfacció; estic ple perquè m’estima i m’ho demostra, em sento valuós en la seva presència, més viu, completament realitzat, etc. Però, quin és en realitat el centre d’aquest amor? Jo mateix! La meva pròpia conveniència, el meu propi interès. Estic content de rebre.
Compte, l’amor humà no és pecaminós: és un sentiment completament natural i pertany a la nostra naturalesa humana creada per Déu. Però freqüentment està lliurat a si mateix, a les seves limitacions i fins i tot a les seves desviacions, i té data de venciment. Un dia, tal com va aparèixer d’improvís, pot desaparèixer. L’amor diví és un amor que es dóna, que se sacrifica per l’altre. Cerca el bé de l’altre. Jesús ens ha donat l’exemple d’aquesta classe d’amor en morir a la Creu per nosaltres quan érem pecadors i, per tant, no tan atractius! És per això que dia a dia permetrem que Déu divinitzi el nostre amor humà perquè el transformi en veritable amor diví, ja no centrat en si mateix sinó en l’altre. Això no s’aconsegueix en un dia, sinó per etapes. L’Esperit d’amor actua amb poder en la mesura que ens deixem modelar per Ell amb docilitat.
Santa Teresina és un magnífic exemple d’amor diví operant en ella, aconseguit mitjançant un dur combat contra els seus sentiments naturals. Deixem que ella ens ho expliqui:
“El que m’atreia … A la comunitat hi havia una germana que tenia el do de desagradar-me en tot. Per no cedir a l’antipatia natural que jo experimentava, em vaig dir a mi mateixa que la caritat no havia de consistir en simples sentiments, sinó en obres, i em vaig dedicar a comportar-me amb aquesta germana com ho hauria fet amb la persona a qui més estimo. Cada vegada que me la creuava, demanava a Déu per ella, oferint-li totes les seves virtuts i els seus mèrits. No em conformava amb resar molt per aquesta germana que era per a mi motiu de tanta lluita. Intentava ajudar-la en tot el que podia; i quan sentia la temptació de contestar-li de manera desagradable, em limitava a dirigir-li el més encantador dels meus somriures i procurava canviar de conversa. (…) Sovint també, fora de l’esbarjo (vull dir durant les hores de treball), havia d’interactuar amb aquesta germana; quan els meus combats interiors eren massa durs, fugia com un desertor. Com que ella ignorava del tot el que jo sentia cap a la seva persona, mai no va sospitar els motius de la meva conducta, i vivia convençuda que el seu caràcter em resultava agradable. Un dia que érem al pati, amb un aire tot satisfet em va dir més o menys aquestes paraules: «Pot dir-me, germana Teresa de l’Infant Jesús, què li atrau tant de mi? Sempre que em mira, la veig somriure». El que m’atreia era Jesús, amagat al fons de la seva ànima … Jesús, que fa dolç fins al més amargant … ”

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La Vicka va celebrar els seus 54 anys el 3 de setembre en l’estricta intimitat de la seva família. Que bonic que és veure la seva alegria després que la Mare de Déu la besi a cada galta amb tendresa, com ho fan les mares en aquest món. La Vicka diu que aquell petó és un moment de Cel per a ella i que es prepara per rebre’l amb un mes d’antelació fent un compte enrere. Durant l’aparició, Maria agraeix a Déu la vida de la Vicka i la Vicka li agraeix a la Mare de Déu totes les gràcies rebudes a través d’ella, enumerant-les amb una alegria desbordant. Tal com m’ha dit la Vicka en repetides ocasions, tot i haver estat escollida com a vident, ella no és “especial sinó igual que els altres”, estic convençuda que el dia del nostre aniversari la Mare de Déu també ens abraça a tots els que ens obrim a la seva vinguda a l’hora de l’aparició. La Vicka m’ho ha confirmat. Passa la informació per a tots els amants de petons celestials!
Circula un missatge fals per Internet. És important assenyalar aquest error. En una entrevista realitzada l’any 2000, la Vicka simplement va assenyalar el missatge de la Mare de Déu sobre el Papa Joan Pau II abans del seu viatge a Zagreb l’agost de 1994. Aquest missatge es referia al Papa Joan Pau II (PS 1), però certes versions que circulen avui dia diuen que la Vicka ha atribuït aquelles mateixes paraules al Papa Francesc. Això és fals; es tracta d’un error! Els vidents no han rebut la tasca de fer declaracions sobre uns i altres; tenen una altra funció i es limiten a fer-la. Hem d’estimar els nostres pastors, ajudar-los, respectar-los i pregar incessantment per ells.

5. Ella va pronunciar el meu nom! Al febrer de 1991 havia de viatjar amb la Vicka a Paris per a una missió curtaa França. L’havia de passar a buscarper casa seva al matí i li vaig dir el dia anterior: “Demà vindré a les 4 del matí amb un taxi, estigues a punt”. Arribo a casa a les quatre i la Vicka puja al taxi. Durant el trajecte, li vaig preguntar com podríem organitzar-nos a París perquè ella tingués un lloc on rebre l’aparició diària de la Mare de Déu. Però ella em va respondre: “No cal, ja se m’ha aparegut aquest matí! Saps, quan viatjo Ella ve abans que marxi, això passa molt sovint. Per això ahir em va dir: ‘Com que sor Emmanuel et vindrà a buscar demà a les 4, m’apareixeré una mica abans de que arribi…’ Em vaig sorprendre molt i li vaig preguntar: “Com? La Mare de Déu va pronunciar el meu nom?” Sí, em va respondre la Vicka com si fos la cosa més natural del món- és lògic, sempre ho fa! “Però per a mi allò va ser una gràcia inoblidable… La Mare de Déu va decidir el seu horari d’aparició en funció de l’hora que jo havia assenyalat i va pronunciar el meu nom! Som massa inconscients de l’extrema proximitat de Déu i de la seva Mare en els detalls més mínims de la nostra vida quotidiana!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Necessito ajuda per al Rosari! El meu llibre sobre el Rosari amb els comentaris sobre els Misteris ja va aparèixer en italià, en versió original. EDB (Éditions des béatitudes) vol publicar-lo alfebrer, però per a això necessito trobar aviat traductors bilingües italià-francès bons i experimentats. Podeu ajudar-me a trobar-los? Es tracta d’un compromís de traduir com a mínim unes 50 pàgines o més si fos possible (en petit format). Podeu enviar la vostra resposta a gospa.fr@gmail.comindicant com a referència: “Traductor per al Rosari”. Pregueu si us plau per aquesta intenció!
7. Belgues, agafeu els vostres rosaris! El 13 d’octubre a les 15h a Bèlgica pregaran un “Rosari a les fronteres” tots aquells que vulguin unir-se per implorar al Cel. Bonica iniciativa seguint l’exemple de Polònia! Es tracta de renovar la Fe cristiana en aquest país que participa de l’apostasia regnant a la vella Europa i d’optar per la vida. Per descomptat, estem tots convidats a donar suport als nostres estimats germans belgues i a pregar perquè iniciatives similars es multipliquin a tot el món.

Trobareu més informació a: www.rosaireauxfrontieres.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Mare de Déu, tu que cada dia pronuncies el nostre nom davant del Pare i intercedeixes per cada un de nosaltres, t’ho agraïm de tot cor! Et preguem que ens recordis també a nosaltres que pronunciem sovint el teu nom dolç que dissipa les tenebres, i el del teu Fill, que és Nom sobre tot nom.

Germana Emmanuel +

PS 1 “Estimats fills, m’uneixo a vosaltres d’una manera especial, pregant pel do de la presència del meu fill ben estimat en la vostra pàtria. Pregueu, fillets, per la salut del més estimat dels meus fills que pateix i que he triat per a aquests temps. Prego i intercedeixo davant el meu Fill Jesús perquè es realitzi el somni que tenien els vostres pares. Pregueu especialment fillets, perquè Satanàs és fort i vol destruir l’esperança en els vostres cors. Us beneeixo. Gràcies per haver respost a la meva crida “. (Agost de 1994)

PS 2 La Germana Emmanuel anirà a Argentina i Uruguai a finals de novembre! Confirmarem el programa en el proper butlletí.

PS 3 Podeu fer una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a casa vostra. Al web www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje.

PS 4 Des de casa, reseu el Rosari a dalt del turó de les Aparicions amb la Germana Emmanuel. Ella us espera al següent enllaç:
http://imedj.net/index.php/ 2016/02/29/chapelet-les-mysteres-douloureux-sur-la- colline/

PS 5. Les nostres properes missions per a les quals necessito la vostra intercessió: Sud-Amèrica el novembre, Espanya el desembre, i, si Déu vol, Dubai el gener!

PS 6 Ja està a la venda el nou llibre de la Germana Emmanuel a Argentina: Contemplació dels misteris del Rosari, ampliat amb 10 misteris addicionals: 5 de Compassió i 5 de Misericòrdia. Aquestllibret està disponible a les llibreries Ágape i d’altres de la seva xarxa de distribució.

PS 7 El proper Direct de Sor Emmanuel en francès serà el 3 d’octubre a les 9 del vepre, hora francesa; el del 3 de setembre es pot veure a:

http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3- septembre-2018-2/

PS 8 La parròquia de Medjugorje us convida al 19è Recés Espiritual per a matrimonis del 7 al 10 de novembre 2018.
Inscripcions: seminar.marija@medjugorje.hr (Marija Dugandzic).

PS 9 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant  al link: http://www.centromedjugorje. org/