Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

16 d’abril de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!


1.    El 25 de març de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Escolto el vostre clam i les vostres pregàries per la pau. Fa anys que Satanàs lluita per la guerra. És per això que Déu m’ha enviat entre vosaltres, per conduir-vos pel camí de la santedat, perquè la humanitat es troba en una cruïlla. Us convido a tornar a Déu i als seus manaments per estar bé a la terra i poder sortir d’aquesta crisi en què heu entrat perquè no escolteu Déu que us estima, que desitja salvar-vos i portar-vos a una vida nova. Gràcies per haver respost a la meva crida!

2.    És massa tard? Durant la Segona Guerra Mundial, el meu pare va formar part de la Resistència francesa. Va ser detingut el 1942 i deportat a Alemanya. Durant tres anys, va patir en diversos camps de concentració. Coneixem la fam i els maltractaments que hi havia en aquells camps en aquells dies. Un dia, es va trobar davant d’un presoner que s’estava morint de gana. El meu pare tenia un tros de pa a la butxaca, així que el va donar al presoner, però el pobre home el va mirar amb una mirada lúgubre i no va fer el més mínim gest per agafar aquell tros de pa que el podia salvar. El meu pare va insistir, però sense èxit, perquè el presoner ja estava com absent. No tenia força per reaccionar. Va morir de fam poc després. Per a ell, era massa tard, havia traspassat el límit de l’instint de supervivència.

El tema de la nostra elecció! Moltes vegades he pensat en aquest fet, i m’adono que aquest tipus de situacions, en altres àmbits, no són estranyes avui dia. Tanmateix, quedem-nos a Medjugorje i a la crida a la Vida i la supervivència que la Mare de Déu ens envia a través de les seves vingudes. Durant 40 anys, què no ens ha ofert per assegurar-nos que caminem en la pau de Déu, la comunió fraternal i fins i tot la prosperitat en aquesta terra? En els seus missatges de març i abril, ens convida altra volta a tornar a Déu i a viure els manaments de Déu, VITAL per a nosaltres… Qui de nosaltres s’aturarà, llegirà i rellegirà aquesta invitació de sobreviure i captarà la gràcia que conté? Es tracta de prendre una decisió, com si fóssim en una cruïlla, i no ens podem permetre el luxe d’equivocar-nos de direcció. Viure amb Déu o viure sense Déu: hem entès que ens hi va la vida, tant en aquesta terra com en l’eternitat?
Concretament:  Prego regularment? Participo dels sagraments “amb el cor”? Sovint faig actes de caritat? Perdono a qui m’ha ofès? Ofereixo petits sacrificis per la salvació de les ànimes o simplement “per complaure al nostre bon Senyor”, com deia la petita Teresa?
I per últim, i el més important, tinc confiança profunda en la Misericòrdia Incommensurable de Déu?

Si he marcat SÍ a totes aquestes caselles, sóc al bon camí, i només és qüestió de perseverar!

No, no és massa tard! Déu ens ha preparat una misericòrdia molt especial pel nostre temps, aquest interludi dolorós entre el passat i el Nou Temps amb la Nova Pentecosta de l’amor. Aquesta Misericòrdia especial és tangible a través de les vingudes de Maria. Però estem tan afeblits pel costum de viure sense Déu, que correm el risc de fer el desentès i perdre l’oportunitat de la felicitat que se’ns ofereix.

3.    L’últim missatge de Santa Faustina. Recordem aquí el que Jesús va dir a santa Faustina per a tot el món (últim missatge del seu Diari, escrit l’any de la seva mort, el 1938):

“Avui he sentit aquestes paraules: En l’Antic Testament vaig enviar profetes al meu poble, i amb ells, llamps. Avui t’envio amb la meva misericòrdia a tota la humanitat. No vull castigar la humanitat adolorida sinó que desitjo curar-la, estrenyent-la contra el meu Cor Misericordiós. Només faig servir el càstig quan ells mateixos m’hi obliguen; la meva mà és reticent a agafar l’espasa de la justícia. Abans del Dia de la Justícia, envio el Dia de la Misericòrdia. He respost: “Oh Jesús meu, parla Tu mateix a les ànimes! (§ 1588)

Un regal excepcional. Un any més, enguany, amb motiu de la Pasqua i el Diumenge de la Divina Misericòrdia (el 24 d’abril), agafem amb fermesa aquesta taula de salvació! (A PS1, vegeu el regal immens que Jesús ens fa el Diumenge de la Divina Misericòrdia). Deixem que Jesús guareixi la nostra humanitat ferida estrenyent-nos contra el seu cor misericordiós! Té tantes ganes d’abraçar-nos a cadascun de nosaltres! Ningú no és rebutjat. Jesús és el Pa Viu que dóna vida al món! No és massa tard per estendre les mans al nostre Salvador, renunciar al pecat i fer una bona confessió amb el cor. Per això Maria ens porta, com una mare porta el seu fill. Ens porta cap al seu Fill Jesús i ens introdueix en l’abraçada amorosa que té amb Ell, perquè és cap a aquesta unió inefablement bella que ens vol conduir.

4. Àngels a primera línia! En temps de perill greu, guerres i amenaces de guerra, sovint oblidem que tenim amics molt poderosos al Cel, i alguns ens són  atribuïts personalment per Déu a cadascú de nosaltres des del moment de la nostra concepció, com els nostres àngels de la guarda. “Satanàs vol la guerra”, ens diu la Mare de Déu, però qui és ell davant de tot l’exèrcit celestial que adora Déu perpètuament i realitza missions especials a la terra a favor nostre?

Vam resar molt per la pau al món el 25 de març, quan el Papa Francesc va consagrar tota la humanitat al Cor Immaculat de Maria, i especialment Ucraïna i Rússia. Però podem seguir pregant, invocant l’ajuda poderosa dels Àngels. Enviem-los al front a Ucraïna i on hi hagi combats ferotges! El que nosaltres no podem fer a causa de les nostres limitacions humanes, ells ho poden. L’àngel de la guarda és l’amic perfecte perquè gaudeix de dons específics que són molt valuosos per a nosaltres. Fer equip amb ell ens obre horitzons magnífics i ens canvia la vida.

En el combat espiritual, els àngels són aquells amics íntims que ens adverteixen de les astúcies de l’enemic i ens ajuden a guanyar-los amb la gràcia de Déu. Ens criden a l’ordre quan ens allunyem del camí cap a Jesús. Ens retornen cap a la bona direcció perquè coneixen el pla de Déu per a nosaltres i quina és la nostra única vocació en aquesta terra.

També podem confiar-los missions, demanar-los que intervinguin poderosament a Ucraïna, que cuidin les víctimes dels combats i els refugiats, i també que inspirin les decisions dels caps d’estat. Som molt limitats en l’ajut que voldríem aportar, però ells no ho són, si els hi preguem amb fervor i confiança.

 

5. Les sorpreses dels àngels! El nostre germà Denis ha desenvolupat una relació sorprenent amb el seu àngel de la guarda. Per exemple, al vespre li diu a quina hora s’ha de despertar. No li cal cap despertador; el seu Àngel es cuida de despertar-lo. Un matí, el seu Àngel l’havia de despertar a les 3 de la matinada perquè pogués agafar un avió a Split. Però l’Àngel el va despertar a les 3:20. El Denis es va haver d’afanyar per no arribar tard. Quan va arribar a l’aeroport, va veure que el seu vol portava 20 minuts de retard!

En una altra ocasió, en comptes de les 3:30 de la matinada, tal com havien quedat el vespre abans, l’àngel el va despertar a les 2:30. El Denis es va llevar i se’n va anar cap a l’aeroport. Un cop allà, li van dir que anés a una oficina propera per un afer amb el passaport, que sempre s’allarga. Si no hagués obeït el seu àngel, hauria perdut el vol. Si els àngels ens escolten amb tanta precisió, us podeu imaginar quina ajuda tan poderosa poden aportar als nostres germans torturats per la guerra? Fins i tot un malalt prostrat en un llit pot demanar al seu àngel que protegeixi els nens ucraïnesos en perill mortal.
Enviem-los a milers! Fem tot el que estigui a les nostres mans, i Déu farà la resta. Per descomptat, passa el mateix amb els nostres amics els Sants!

6. Charles de Foucault serà canonitzat el 15 de maig. Tenia una gran devoció a Jesús Eucaristia. Per què no li oferim una novena (la que vulguem) a partir del 5 de maig, per obtenir d’ell la realització del somni de la Mare de Déu Santíssima, és a dir, que cada parròquia tingui una capella d’adoració perpètua? I perquè ens convertim en veritables adoradors en Esperit i en veritat, tal com el Pare ho vol.

 

7. La Vicka va millorant, va poder anar a Roma el 25 de març per l’Anunciació i la consagració de la humanitat pel Sant Pare. Preguem perquè la seva salut millori encara més, perquè ens agradaria tant tornar-la a veure al servei dels peregrins!

 

8. La nostra propera emissió en directe en francès serà el 26 d’abril a les 21h. La retransmissió en directe del 26 de març, amb comentari al missatge del 25 de març, es pot veure aquí:

9. SPOTIFY! Una eina molt nova i pràctica! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!

Estimada Gospa, en aquests dies sants, volem viure amb Jesús amb el teu cor de Mare! Ens ho has dit: “Estimats fills, vull donar-vos el meu Cor, perquè pugueu estimar Jesús com jo l’estimo, i estimar-vos els uns als altres com jo us estimo”.

No oblidem la Novena a la Divina Misericòrdia que comença el Divendres Sant!

Molt feliç i beneïda Pasqua a tots!

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

 

PS 1. “Escriu, parla de la meva misericòrdia. Digues a les ànimes que és en el Tribunal de Misericòrdia on han de buscar consol. Allà s’hi produeixen i es repeteixen incessantment els miracles més grans. N’hi ha prou de llançar-se amb fe als peus del meu representant i revelar-li la pròpia misèria, i el miracle de la Divina Misericòrdia es manifestarà en tota la seva plenitud. Fins si una ànima fos com un cadàver en descomposició, de manera que des del punt de vista humà no hi hagués cap esperança de restauració i ja es donés tot per perdut, no és pas així amb Déu: el miracle de la Divina Misericòrdia restaurarà aquella ànima íntegrament. Oh, infeliços els qui no s’aprofiten del miracle de la misericòrdia de Déu! En va cridareu, però serà massa tard”. (Diari de Santa Faustina, § 1448).

PS 2. Dos essers molt estimats han tornat a la casa del Pare:
La nostra germana Monique Marie, de les Benaurances, que estava destinada a Lisieux. Va morir d’un càncer molt dolorós que va saber oferir al Senyor amb un coratge notable.
Michelle Yau, de Hong Kong. Venia a Medjugorje 4 vegades l’any amb pelegrins xinesos. Estava a càrrec dels ‘Children of Medjugorje’ versió xinesa. Segurament l’havíeu sentit fer les traduccions al xinès a la missa, a les adoracions i als Festivals dels Joves. També havia portat un centenar de sacerdots a Medjugorje, per a un recés/peregrinació. Era una “esclava” de la Verge Santíssima.
Deixen un gran buit, però només podem beneir el Senyor per haver-nos-les donat com a germanes i li demanem que se les endugui amb Ell, si és que ja no ho ha fet!

PS 3. Sinu Jesu. Un best-seller traduït a 12 idiomes! El diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Hi ha un diàleg molt profund entre el sacerdot i nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com la Petita Teresa. Un llibre que canvia la vida d’un cristià obrint horitzons insospitats a la seva relació amb Déu.
Llibre electrònic. Angelico Press 2016 4709 Briar Knoll Dr. Kettering OH 45429 –
https://www.angelicopress.org

PS 4. Un altre exemple de com Déu intervé en la vida dels gàngsters es demostra en la vida d’un famós gàngster de Londres que va tenir una conversió increïble, i que ara dedica la seva vida a Déu donant missions a escoles i parròquies del Regne Unit i Irlanda. El seu llibre ‘From Gangland to Promised Land’ ens parla de la seva profunda conversió.
https://www.amazon.co.uk/Gangland-Promised-Land-John-Pridmore/dp/0954732138

Per obtenir més informació sobre les seves missions, consulteu el seu lloc web: https://www.johnpridmore.com/

PS 5. Et preguntes què passa avui a l’Església catòlica? Us recomanem que llegiu l’últim llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins a seguir”.
En Ralph ofereix una visió detallada de la hostilitat creixent cap a l’Església Catòlica i el seu ensenyament. Amb abundants proves descobreix les forces que treballen per soscavar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.
https://www.amazon.fr/Church-Crisis-Pathways-Forward/dp/164585048X

PS 6.    No us perdeu aquests vídeos!

– El poder Espiritual del dejuni
En aquest vídeo, parlo de la importància del dejuni i de per què la Mare de Déu de Medjugorje ens demana que ho fem els dimecres i els divendres. Ara més que mai hem de dejunar per combatre els desastres naturals i el mal al món.
https://youtu.be/b_HNVJQJSe8

– Lletanies a Sant Miquel
https://www.youtube.com/watch?v=DnoDskPFBE8

-El Nen que venç el dimoni
https://www.youtube.com/watch?v=hoIqlINYjbM

– Lletanies al Nen Déu
https://www.youtube.com/watch?v=t_go8ZxxRUI

PS 7. Gloria Polo, dentista a Bogotà (Colòmbia), és un gran testimoni del nostre temps. No perdeu l’oportunitat d’escoltar el seu testimoni aclaparador! www.gloriapolo.com

PS 8.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 9.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 12. La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 13. Vegeu les nostres presentacions a YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

15 de març de 2022: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de febrer de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Jo estic amb vosaltres i preguem junts. Fills meus, ajudeu-me amb la pregària perquè Satanàs no prevalgui. El seu poder de mort, d’odi i de por ha visitat la terra. Per això, fills meus, torneu a Déu, a la pregària, al dejuni i a la renúncia per tots aquells que són trepitjats, pobres i que no tenen veu en aquest món sense Déu. Fills meus, si no torneu a Déu i als seus manaments, no teniu futur. És per això que Ell m’ha enviat a vosaltres, per guiar-vos. Gràcies per haver respost a la meva crida!

2.    Un futur sant molt inspirat! Els francesos encara en saben poc d’un famós sacerdot italià, Don Dolindo Ruotolo. Abans de citar-lo, aquí teniu alguns fragments de la seva vida; entendreu per què m’encanta.

Ho va entendre tot! Don Dolindo és aquell sant sacerdot de Nàpols (1882-1970) que multiplica els seus favors a tots els que l’invoquen. Permeteu-me citar només un episodi de la seva vida… Com que era dolent en tot, realment molt dolent, sempre estava castigat a l’escola i humiliat a casa. Tot i sentir-se aclaparat per molts sofriments, no va abandonar, tanmateix, l’esperança secreta de convertir-se en sacerdot. D’adolescent, un dia s’adreça a la Mare de Déu: “Oh, dolça Mare, si vols que sigui sacerdot, dóna’m la intel·ligència, perquè ja veus ben bé que sóc un ximplet!”

En aquell moment, hi va haver una ràfega de vent; i va venir i se li va enganxar al front una imatge que representava la Mare de Déu i el Nen Jesús. La resposta del cel va ser immediata: Dolindo va rebre tanta intel·ligència, tanta saviesa, que es va convertir en número u en tot! N’és testimoni l’obra colossal dels seus escrits i ensenyaments. Per descomptat, això no és el que el va fer un sacerdot sant. Us deixo descobrir la seva vida, que va ser una ascensió preciosa a la intimitat amb Crist. (www.dolindo.org)

Però avui només vull citar un dels seus escrits, perquè em sembla molt profètic. Es tracta de Jesús que parla a l’ànima, i aquesta ànima pot ser la teva! Cada paraula és important.

Jesús a l’ànima:

“Quan et sembli que el món s’ha lliurat a l’autoritarisme dels poderosos i que va contra l’Església, aleshores sàpigues que el tron ​​del monstre està minat i s’ensorrarà en una caiguda en picat, colpejat per un còdol que cau de la muntanya. Deixa’M fer, perquè sóc Jo qui concedeix harmònicament la llibertat a les exigències de la Glòria Divina i permet que les coses segueixin el curs de la maldat dels homes per treure’n la Glòria divina. Ho veuràs fins i tot a petita escala, perquè de la nit al dia, entre els que fan servir la violència, alguns desapareixeran i les famílies recuperaran la pau i la prosperitat. Adora Déu, i deixa’l que estableixi pacíficament l’ordre del món, perquè Ell ho veu tot, tot ho disposa i tot ho ordena segons el que Ell permet. Tu mateixa, deixa’t portar pels camins misteriosos de la seva Providència i prega… Oh! La pregària! Prega, prega amb la certesa d’actuar per mitjà de la pregària, perquè la pregària és la més poderosa de totes les accions”.
(De l’abandó a Déu, fragment)

3.    Sant Josep busca porters! La funció d’un porter és obrir la porta a qui vulgui entrar. Casa nostra, la nostra família, tenen portes; portes que es poden obrir i tancar. Després d’haver estat rebutjat durament pels seus a Betlem quan demanava un allotjament digne per al naixement de Jesús, sant Josep segueix volent entrar a les nostres famílies! Vol fer de cada una de les nostres famílies la seva pròpia família, ell que és el nostre protector i s’anomena el proveïdor de les famílies i l’honor de la vida domèstica.

 

A cada família només hi cal una persona per obrir la porta a aquest sant tan gran! Es queda fora amb la humilitat d’algú que no s’imposa, malgrat el seu gloriós títol d’espòs de la Mare de Déu, però es mor de ganes d’entrar a casa nostra, carregat de 1000 regals. Coneix les nostres necessitats, les nostres mancances doloroses, la nostra falta d’amor i les nostres divisions. Ell veu clarament, en la llum divina, com anhelem la pau i no sabem com aconseguir-la. Veu la nostra misèria, la nostra pobresa material i espiritual, les nostres pors i els nostres sofriments, i espera tant poder-nos ajudar! Té els mitjans per fer-ho, i li sorprèn que no en siguem conscients. Qui, de la teva família li obrirà la porta? La benaurada Alexandrina de Costa de Portugal, que tenia una estreta relació amb ell, ens dóna aquesta preciosa confidència que Jesús li va fer sobre el seu estimat pare adoptiu:

“Demana’m el que vulguis en nom d’aquell que a la terra va ser el meu pare adoptiu. Demana i digues a la gent que em presentin les seves peticions en el seu nom; pot obtenir de mi al Cel allò que ni tots els sants junts no obtenen!”

Sovint m’he preguntat com és que un sant tan gran va guardar silenci durant tot l’evangeli? Crec que el motiu, una vegada més, és la seva humilitat. Era tan conscient del gran misteri que se li confiava, primer en Maria i després en Jesús, que escoltava constantment els plans de Déu. No volia barrejar les seves pròpies paraules amb allò que l’Esperit Sant li podia suggerir en el fons de la seva ànima, estimar, servir i guiar la Sagrada Família. Oh, si escoltéssim els murmuris de Déu a la nostra ànima en comptes d’estar tan distrets per les llums enganyadores del món, quantes desgràcies ens hauríem estalviat! Quant de patiment hauríem evitat! Per fer servir una imatge del nostre temps, m’atreviria a dir que el seu portàtil, el seu iPhone era la veu de Déu que deixava ressonar al seu cor, i també els missatges dels Àngels que es feien entendre al moment oportú. Ell era aquella terra bona i ben llaurada que rep la llavor de la Paraula i dóna el 100 per u. Shema Israel, (escolta) Israel… Amb Sant Josep no hi ha confusions! (Vegeu PS1)

A més, mai va reclamar cap interès personal en la seva missió tan especial. Per als apòstols que tenien ambicions, que volien ser grans i esperaven una recompensa per seguir Jesús, va fer falta la Pentecosta perquè es lliuressin completament. En canvi Josep, de seguida ho va donar tot i va acceptar caminar a les palpentes, abandonant-se als plans de Déu per a la Sagrada Família sense conèixer-los per endavant. Avança pas a pas, sostingut per la confiança il·limitada en el pla secret del Pare per al seu Fill i per a la Santíssima Verge Maria. Per a algú que està al capdavant d’una família, i quina família, això és una proesa!

Però tornem als porters… La meva experiència personal m’ha ensenyat que mai s’invoca sant Josep en va, tant per a les gràcies temporals com per a les gràcies espirituals. L’únic que puc fer és convidar-vos a experimentar-ho vosaltres mateixos en la vostra família o comunitat. Obriu-li la porta i convideu-lo a entrar perquè sigui estimat i conegut tal com és. No perdeu aquesta oportunitat! És un amic tan lleial! Permeteu-li actuar amb força a casa vostra en aquests temps tan convulsos. Jesús mateix va obeir el seu pare Josep a la terra, i el continua obeint al Cel. Sens dubte, encara li diu “papa!”

4.    El 18 de març, la Mirjana Soldo rebrà la seva aparició anual. Us enviarem el missatge que la Mare de Déu li transmetrà per a nosaltres. Aneu amb compte! Per internet hi circulen molts missatges falsos i declaracions falses. La Mirjana no anuncia res especial sobre els secrets aquell dia. Mantinguem-nos tranquils i centrem-nos en les peticions reals de Maria, especialment les del mes de febrer, són serioses i molt importants per al nostre futur: “… Fills, si no torneu a Déu i als seus manaments, no teniu futur… “El nostre únic futur real és Jesús!

5. Novetat, SPOTIFY: No perdeu l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

6. Última hora! Un autèntic esdeveniment!!!
El papa Francesc consagrarà Rússia i Ucraïna al Cor Immaculat de Maria.
La consagració tindrà lloc el divendres 25 de març, durant la celebració de la penitència que presidirà el Papa Francesc a les 17 h. a la basílica de Sant Pere. El mateix acte, el mateix dia, serà realitzat a Fàtima pel cardenal Krajewski, capellà pontifici, com a enviat del Papa.
Així ho ha anunciat el director del Gabinet de Premsa de la Santa Seu, Matteo Bruni. Per a aquesta consagració es va escollir el dia de l’Anunciació del Senyor.
https://www.vaticannews.va/fr/pape/news/2022-03/pape-consecration-russie-ukraine-coeur-immaculee-marie.html

Estimada Gospa, sense tu, què seria el món! Has estat escollida i enviada per Déu per ajudar-nos! Gràcies per tots els grups de pregària que has creat en els últims 40 anys, gràcies per tots els que caminen amb tu enmig de les flames d’aquest món sense Déu! Estimada mama, protegeix el teu “petit romanent” que confia en tu!

Germana Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

 PS 1. Pregària de Santa Teresa d’Àvila:

“Oh gloriós Sant Josep, recorrem a la vostra poderosa intercessió per les necessitats de la nostra família. Sabem que a Natzaret la vostra comunió de vida amb Jesús i Maria va ser tan profunda que us han de consentir tot el que els demaneu. Ens confiem a vos: la nostra persona, el nostre futur. Augmenteu el nostre fervor en la fe; Doneu-nos estabilitat i perseverança… Vau ser capaç de dur a terme el pla de Déu per a la Sagrada Família abandonant-vos sempre amb confiança a la seva voluntat. Ensenyeu-nos a treballar amb fermesa pel bé de tots… esperant amb molta confiança totes les gràcies del Fill de Maria”.

PS 2.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 3. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 4. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 5. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 6. La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 7. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

16 de febrer de 2022: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de gener de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, avui us convido a tornar a la pregària personal. Fills meus, no oblideu que Satanàs és fort i vol atreure cap a si mateix totes les ànimes que pugui. Per això, sigueu vigilants en la pregària i decidits a optar pel bé. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo a tots amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!


2.    Una crida crucial! Quan Jesús patia la seva terrible agonia a Getsemaní, va cridar, cridar i tornar a cridar! Però com Jaume i Joan, Pere dormia, mentre Judes vetllava. Avui, l’Església pateix terriblement! Com és que no entenem que quan Jesús veu la seva Núvia tractada d’aquesta manera, està en agonia igual que ella? La crida de Jesús és clara, repeteix el mateix que fa 2000 anys: “Vetlleu i pregueu amb mi!” I si Pere hagués vetllat, en comptes de dormir?
Avui podem i ens hem d’acostar a Jesús, perquè ens convida a fer-li companyia. En realitat, ens suplica que li fem companyia. Evitarem tants mals, fent-ho!; mals dels quals ens queixem tan fàcilment sense pensar que tenim poder per vèncer-los! És mandra espiritual, ceguesa, indiferència, son de l’ànima, rebuig conscient???

3.    Un Moisès a Hongria! Recentment hem rebut una dona hongaresa, de 60 anys, casada i mare de família, que ens ha desvetllat! Els seus ulls brillen amb una llum plena de joia. Col·labora amb el pare Justo Lofeudo, conegut per obrir capelles d’adoració perpètua arreu. Des de fa uns quants anys és responsable d’una capella d’Adoració a Budapest i no escatima els testimonis sobre el poder de l’adoració eucarística. Va saber perseverar malgrat la ràbia de l’enemic davant dels fruits increïbles obtinguts per l’adoració de Jesús Eucaristia i la presència de Maria. Alguns exemples:

“Una dona va venir diverses vegades a la nostra capella i jo veia que no resava. La seva atenció es centrava en el seu mòbil on s’hi reproduïa un vídeo sobre un ritu sòrdid. Vaig sentir en el meu cor que venia a fer mal i a pertorbar l’adoració, volia maleir aquella capella i els qui hi resaven. La vaig estar observant en silenci durant un temps. Aleshores em vaig decidir de fer una prova senzilla, per determinar el propòsit de la seva activitat i les seves intencions secretes. Vaig començar a resar el Rosari en veu ben alta, segura que Maria s’encarregaria d’aquest assumpte. I, efectivament, la dona no va suportar el Rosari. A la tercera dena, va fugir i no va tornar mai més”.

“Una altra vegada, una persona va entrar per molestar l’adoració. Parlava en veu alta i agressiva, intentant provocar-nos a interrompre l’adoració. Vaig demanar a la gent que hi era que resessin el Rosari en veu alta. De nou, la reacció no es va fer esperar: després d’unes quantes Ave Maria, va cridar: “Pareu!” Per descomptat, vam continuar, i ella no parava de cridar: “No suporto sentir això!” Aleshores li vaig dir amb calma: “Escolta! Durant 2000 anys, Satanàs ha estat vençut per la Preciosa Sang de Jesús! Va sortir immediatament i no va tornar mai més. Al principi, no sabia com gestionar la situació i fer-la marxar. Però en la pregària, el Senyor em va recordar què pot dir i fer un laic per mantenir la pau quan una persona infestada sembra problemes”.

La nostra amiga hongaresa és com Moisès, les seves mans estan alçades cap al cel per permetre tantes victòries al món. (Vegeu PS1)

4.    Un remei anti guerra, crims, violència, drogues…?  Ens podem preguntar per què els satanistes estan tan interessats a robar hòsties o impedir que els fidels adorin Jesús al Santíssim Sagrament. Si l’hòstia és només un simple tros de pa, segons les aparences, per què s’esforcen tant per combatre-la? Perquè Satanàs vol ser adorat i ocupar el lloc de Jesús! Sap que quan Jesús és adorat (en comptes d’estar sol i abandonat als nostres tabernacles), els raigs d’amor i de misericòrdia que brollen del seu Cor obert s’estenen per tot el món i repelen les tenebres. Frustren els plans funestos de l’enemic. Per això, allà on hi ha capelles d’adoració, els atacs del Maligne contra els fills de Déu disminueixen o fins i tot desapareixen. Crims, violacions, guerres, drogues, avortaments, divorcis, abusos sexuals, pornografia, ritus satànics, etc.

Els qui preguen davant Jesús són com catalitzadors que atrauen les gràcies de Déu, en queden amarats i això els permet arribar a molta gent del seu voltant i del món. Des del Cor de Crist s’aboquen onades de pau divina que toquen els creients i els no creients i porten guaricions, alliberaments, conversions, reconciliacions, etc.

“Pere, no has pogut vetllar amb mi ni una hora? Jesús no és només el nostre metge diví, també és el remei que ens dóna la vida. En aquests temps en què estem cansats de discursos sobre la salut, en els que discutim sobre els mitjans humans d’aturar els mals actuals que espanten el món, ¿hem oblidat que el nostre Creador és també el nostre metge, i que té per a nosaltres plans de pau i alegria? Si busquem la guarició on no hi és, el següent pas és la desesperació; però si tornem a Jesús, tal com Maria ens hi convida insistentment, el següent pas és simplement la pau d’un cor ple, el fruit deliciós que anhela tot ésser humà.

Preguem perquè l’adoració eucarística es torni a introduir a les parròquies i es desencadeni una renovació poderosa! Si no hi ha adoració a la nostra parròquia o si no hi podem assistir, sempre podem adorar Déu amb esperit i veritat a casa. Així mateix, és bo multiplicar les nostres comunions de desig. Per exemple, dediquem una bona estona de pregària a Déu en els nostre dia a dia, situem-nos espiritualment davant de Jesús davant un tabernacle o una custodia, i preguem-Li. Veient el desig que tenim d’Ell i la nostra bona voluntat, Jesús es lliurarà a nosaltres. Molts malalts o gent gran ho fan i obtenen tantes gràcies per a les seves famílies i per al món! Però són molt pocs, comparat amb el nombre de creients. Que aquest pocs siguin cada vegada més fervents i creixin en nombre!

Maria ens encoratja sense parar! “Adoreu el meu Fill, ens diu Ella! Sempre hi sóc present, quan els creients adoren. Allà hi reben gracies particulars” (15 de març de 1984).


5. Quan Jesús intervé en els gàngsters! Juárez, al nord de Mèxic, era considerada l’any 2008 una de les ciutats més perilloses del món, amb 1,3 milions d’habitants. Tràfic de drogues, violència, assassinats, guerres territorials contínues entre faccions oposades… El pare Patrico Hileman, que obre capelles d’adoració perpètua a Llatinoamèrica, va donar aquest testimoni a Ràdio María, a Argentina, l’any 2017.
El 2013, hi havia 40 morts al dia. Dues bandes es barallaven per les drogues i sembraven la mort. Un grup de soldats estava al costat d’una banda, mentre que la Policia estava amb l’altra banda. Era el terror. Mataven gent i cremaven cases, els combats semblaven interminables. L’any 2013, una de les parròquies, la més desesperada, va demanar als missioners d’obrir una capella d’adoració perpètua perquè, deien, “només Jesús ens pot salvar d’això, només Jesús ens donarà seguretat”. Al cap de 3 dies, els missioners hi van obrir una capella, en plena crisi.

Els delictes van baixar de 3.766 el 2010 a 256 el 2015. Què havia passat? “Quan una parròquia adora Déu dia i nit”, explica el pare Hileman, “tota la ciutat es transforma!”

També explica el següent: Una nit, mentre la ciutat estava assetjada, una dona es dirigia a la capella a les 3 de la matinada per a la seva hora santa, quan va ser interceptada per sis soldats que li van preguntar on anava. “A la capelleta”, va respondre ella. “On és?” els soldats van preguntar: “Tot està tancat a aquesta hora!” La dona els va proposar que l’acompanyessin per veure ells mateixos cap on anava. Quan van arribar a la capella, van veure sis dones en adoració davant el Santíssim. Aleshores, la dona els va dir: “Que us penseu que sou vosaltres qui ens protegiu? Preguem per vosaltres les 24 hores del dia!” Un dels soldats va caure a terra mentre agafava l’arma i va començar a plorar davant de Jesús. L’endemà, a les 3 de la nit, va tornar a la capella vestit de civil, per fer la seva hora santa, mentre vessava “un mar de llàgrimes”. (Vegeu PS3)

Dos mesos després de l’obertura de la capella, el rector va afirmar que des que s’havia obert aquesta capella, els assassinats s’havien aturat a Juárez, no s’havia matat ningú! Aleshores el pare Hileman va obrir deu capelles en un any! I això no és tot: la diòcesi estava a punt de tancar el seminari, perquè només hi havia 8 seminaristes. Però gràcies a l’adoració perpètua, el seu nombre va passar de 8 a 88. El bisbe va dir al pare Hileman que aquests seminaristes eren dels que assistien a l’adoració.

6. Novetat, SPOTIFY: No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!

https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

7. Mons. Aldo Cavalli, el nou Visitant Apostòlic a Medjugorje, va arribar el divendres 11 de febrer. Va celebrar la missa parroquial de diumenge i va expressar la seva alegria de ser a Medjugorje. Preguem per ell i perquè Déu beneeixi el seu ministeri!

Estimada Gospa, ets tu qui, d’una manera especial, ens submergeixes en l’abraçada amorosa del teu Fill Jesús. T’ho preguem, dóna’ns el teu Cor perquè puguem estimar-lo com tu l’estimes i estimar-nos els uns als altres en Ell, ja que aquest és el teu desig, aquest és el regal que ens vols fer.

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Visiteu el lloc web https://mostholyeucharist.com dels Missioners de la Santíssima Eucaristia. Hi trobareu una gran quantitat d’informació, suggeriments i magnífics testimonis sobre l’adoració eucarística. Inscriviu-vos per seguir les notícies!

PS 2. El Reiki, una oportunitat o una trampa? Amb Tarcisio Mezzetti et sor Emmanuel.
L’any 2012, vaig entrevistar a Itàlia el famós professor Tarcisio Mezzetti sobre el Reiki. Donada la importància i seriositat del tema, he decidit publicat alguns fragments d’aquesta entrevista i també testimonis personals. He conservat la simplicitat de la nostra conversa perquè sigui accessible a tothom.

Reiki

PS 3. En Sinu Jesu. Un best-seller traduït a 12 idiomes! El diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Hi ha un diàleg molt profund entre el sacerdot i nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com Santa Tereseta. Un llibre que canvia la vida d’un cristià obrint horitzons insospitats a la seva relació amb Déu.
Llibre electrònic. Angelico Press 2016 4709 Briar Knoll Dr. Kettering OH 45429 –https://www.angelicopress.org

PS 4. Un altre exemple de com Déu intervé en la vida dels gàngsters es demostra en la vida d’un famós gàngster de Londres que va tenir una conversió increïble, i que ara dedica la seva vida a Déu donant testimoni a escoles i parròquies del Regne Unit i Irlanda. El seu llibre ‘From Gangland to Promised Land’ ens parla de la seva profunda conversió.

PS 5. Un toc d’atenció:
En algunes xarxes socials i en alguns vídeos hi circulen preteses cites signades “Sr Emmanuel”, que no sempre provenen de mi, i que són una barreja de veritat i falsedat. Si us plau, ignoreu-los! El que comparteixo es troba en aquests raports mensuals i als vídeos publicats per “Les enfants de Medjugorje” o al nostre canal de youtube “Emmanuel Maillard”. No estic jutjant les intencions de les persones que se’n serveixen. Demano que sempre que es citin les meves xerrades i escrits, es faci amb una referència i que s’abstinguin de fer cap afegit o canvi que pugui generar confusió. El meu propòsit no és fer primícies, i encara menys suscitar la por. Ans al contrari, busco inspirar l’esperança i la pau que ens comunica la nostra Reina a través dels seus missatges. Dono les gràcies a tots aquells que citen algunes parts d’aquestes Notícies amb precisió, sense oblidar la referència, www.enfantsdemedjugorje.fr

I també agraeixo de tot cor tots els qui preguen fidelment per aquest apostolat!

PS 6. Et preguntes què passa avui a l’Església catòlica? Us recomanem que llegiu l’últim llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins a seguir”. Ralph ofereix una visió detallada de la creixent hostilitat cap a l’Església Catòlica i el seu ensenyament. Amb abundants proves descobreix les forces que treballen per soscavar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.
https://www.amazon.fr/Church-Crisis-Pathways-Forward/dp/164585048X

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 11. La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 12. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 13. Escriviu a la Mare de Déu! a « Reine de la Paix », BP 2157, F- 06103 Nice cedex, France. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en la pregària. Doneu joia al seu Cor!

16 de gener de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de desembre de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, avui us porto el meu Fill Jesús perquè Ell us doni la seva pau. Fillets, sense pau no teniu ni futur ni benedicció. Per tant, torneu a la pregària, ja que el fruit de la pregària és la joia i la fe, sense les quals no podeu viure. La benedicció que avui us donem, porteu-la a les vostres famílies i enriquiu tots els qui trobeu perquè puguin sentir la gràcia que vosaltres rebeu. Gràcies per haver respost a la meva crida!

El vident Jacov Colo va rebre la seva aparició anual. Heus aquí el missatge:

Estimats fills, vosaltres sou i us dieu “fills de Déu”. Si els vostres cors sentissin aquest amor incommensurable que Déu té per vosaltres, els vostres cors l’adorarien i li donarien gràcies cada instant de la vostra vida. Per tant, fillets, avui, en aquest dia de gràcia, obriu els vostres cors i imploreu al Senyor el do de la fe; perquè pugueu arribar a ser veritablement dignes del nom de “fills de Déu” que, amb un cor pur, donen gràcies i honoren el Pare Celestial. Estic al vostre costat i us beneeixo amb la meva benedicció maternal.

2. S’acaba Nadal, però el Nen Jesús continua! Hem entès realment que el Nen Jesús ens pertany? Ell és nostre perquè, a través de Maria, el Pare Celestial ens l’ha donat. No podem comprendre fins a quin punt Déu s’entrega a nosaltres, fins a l’Eucaristia on podem disposar d’Ell totalment. Per descomptat, cal acollir-lo, posar-nos a la seva disposició, entrar dins la Seva mirada…. Recordem un episodi bonic de la vida de Santa Teresa d’Àvila. Una nit, mentre puja les escales del Monestir de l’Encarnació, veu un nen d’una bellesa fascinant a dalt de l’escala. I pensa: “Com ha pogut entrat aquí?” El nen li pregunta:
“Qui ets? “
“Sóc Teresa de Jesús. I tu, com et dius, estimat fill?”
“Si tu ets Teresa de Jesús, jo sóc Jesús de Teresa!”

Un diàleg magnífic que ens podria fer envejar el que Déu dóna als sants. Però el que li va ser regalat a Teresa d’Àvila també se’ns ofereix a cadascun de nosaltres! Si jo pertanyo a Jesús, Jesús em pertany. Si em consagro al seu cor, el seu cor em pertany! El profeta Isaïes ho va proclamar: “Ens ha nascut un nen, ens ha estat donat un fill…” Donat, a qui? Qui som aquest nosaltres? Josep i Maria? Sí, és clar, però aquest Nen també et pertany a tu, a mi, a cadascun de nosaltres. Ell és Jesús de … tu!

Quan un nen arriba a una família, tot canvia a casa. Es converteix en el centre de la nostra atenció, perquè en la seva vulnerabilitat ho espera tot de nosaltres, tal com el Nen Jesús ho esperava tot dels seus pares. El nen que entra a casa nostra no és una cosa inerta ni una estàtua, és un ésser viu amb set d’amor. Tenir un fill canvia la vida, sobretot quan es tracta del Nen Jesús! Com tots els nens, Jesús vol ser acollit, estimat, abraçat contra el nostre cor i sobretot, adorat.
Cada Nadal, Maria ens el torna a donar perquè es quedi amb nosaltres. “Estimats fills, que la tendresa del meu petit Jesús us acompanyi sempre!” diu. El que ella ens dóna, no ens ho pren. Ella vol que neixi als nostres cors i que hi aporti la pau. “Fillets, sense pau, no teniu ni futur ni benedicció. Per tant, torneu a la pregària…”

Molts sants han tingut experiències boniques amb el Nen Jesús. Citar-los ens ocuparia una pàgina sencera, i per explicar les seves experiències necessitaríem molt llibres ben gruixuts! (Personalment conec persones que, en la seva infància, jugaven amb el Nen Jesús i, en la seva innocència, ho trobaven normal.) Heus aquí 4 exemples entre molts altres:

La Venerable Margarita del Santíssim Sagrament (Carmel de Beaune, França, 1619-1648) va tenir una relació molt especial amb el Nen Jesús. Ell l’anomenava “l’esposa de la meva infantesa”. El títol que va rebre és: “Petita esposa del Nen Jesús al pessebre on Ell s’hi delecta”.
Jesús va voler que experimentés una participació única en el misteri de la seva infantesa, així que fins i tot el creixement físic de Margarita es va aturar quan tenia dotze anys. Ell li va permetre experimentar totes les virtuts de la seva infància i compartir part del poder de la seva infància: “No rebutjaré res a les teves pregàries”.

Margarita va ser una de les primeres a afirmar que: “les pregàries ofertes pels mèrits de la infantesa de Jesús sempre són concedides”.

Un dia, un religiós li va preguntar què havia de fer perquè el Nen Jesús visqués en el seu cor i el modelés amb la seva presència. La carmelita va respondre: “Cal viure imitant el Nen Jesús i no segons la nostra pròpia naturalesa, no voler veure ni sentir res més que Ell, com si al món només existíssiu tu i el Nen Jesús. Has de lliurar-te completament a les seves mans divines per estar totalment disponible per a Ell, tant durant la teva vida com a l’hora de la mort. Has d’abandonar-ho tot a Ell, tot el que ets i tot el que et preocupa, en el temps i en l’eternitat…”

Mélanie, un exemple poc conegut: La pastoreta de la Salette, Mélanie Calvat (1831-1904), fou tocada per una trobada extraordinària amb el Nen Jesús, mentre es trobava en una situació molt dramàtica. (PS 1). La seva mare ja no suportava els seus silencis i la seva atracció per Jesús. Volia una filla mundana, però la petita s’hi resistia. El que va passar llavors va ser increïble: la seva mare va obrir la porta de casa i, cridant de còlera, la va fer fora! (Vegeu PS1).

“Ves-te’n d’aquí, vés-te’n a viure amb les guineus i els llops, i no tornis més!” La Melanie només tenia 3 anys! Va plorar, plorar i plorar i se’n va anar a seure a sota un roure. Va plorar una bona estona, cridant que volia una mare. Després es va adormir. En un somni va veure un nen molt bonic, vestit de blanc, que també tenia 3 anys, i que la consolava. Jugava amb ella com fan els nens. Quan es va despertar es va tornar a posar a plorar… Resumint, aquest “germanet”, com ella l’anomenava, va anar cap a ella de veritat (ja no més en somni). Es va quedar amb ella i va créixer amb ella. No va ser fins molt més endavant que la Melanie es va adonar que era el Nen Jesús.  Va ser Ell qui la va ensenyar. Després li va presentar la seva Mare del Cel, i el 1846 van començar les aparicions de Maria a La Salette… Aquesta és la història d’una nena màrtir i una ànima d’elit. La Melanie, estigmatitzada, va esdevenir terciària dominica i va prendre el nom de Sor Maria de la Creu, la creu que havia abraçat amb determinació des de ben petita, guiada pel “Nen petit”.

Teresa de Lisieux, fascinada per les paraules de Jesús, ens ajuda a experimentar la petitesa dels nens a qui se’ls és promesa l’entrada al Regne. La seva germana Céline explica un esdeveniment simpàtic de la seva infantesa, que Teresa li va recordar abans de morir: “Érem a casa d’uns veïns d’Alençon; un cavall bloquejava l’entrada al jardí. Mentre els adults buscaven una altra manera d’entrar, la nostra veïna petita va trobar que el més senzill era passar per sota de l’animal. Ella va passar primer, després em va donar la mà i la vaig seguir, arrossegant amb mi la Teresa, i vam arribar al nostre objectiu sense haver d’ajupir-nos massa perquè érem molt petites.
“Això és el que es guanya essent petit”. “Per als més petits no hi ha obstacles, s’escapoleixen per tot arreu.. Les grans ànimes poden planejar moltes situacions, sortejar dificultats i aconseguir a través del raonament o la virtut situar-se per sobre de tot, però nosaltres, que som molt petites, no cal que ho provem. Passem per sota!”

Santa Faustina també va experimentar la gràcia de portar el Nen Jesús a coll. Va escriure: “Avui, durant la Santa Missa, he vist el Nen Jesús al costat del reclinatori. Semblava que tenia un any i m’ha demanat que el pugés a coll. Quan ho he fet, se m’ha acostar al cor i m’ha dit: “M’hi trobo bé, prop del teu cor”. – “Tot i que ets tan petit, sé que ets Déu. Per què prens l’aspecte d’un nen petit per venir-me a veure? –“Perquè et vull ensenyar la infantesa de l’ànima. Vull que siguis molt petita, perquè quan ets molt petita, et porto al meu cor, tal com ara tu em tens al teu”. – En aquell moment em vaig quedar sola, però ningú pot entendre l’emoció de la meva ànima. Estava tota jo immersa en Déu com una esponja que és llençada al mar… (Diari, 1481).

Una monja croata, amiga meva, li va preguntar una vegada a Jesús: “Quan vinc a tu com a adulta, trigues una mica en respondre’m, en canvi quan em dirigeixo a Tu com a nena, em respons molt més ràpid. Com és això?” I Jesús va respondre amb aquesta paraula magnífica: “Em va agradar tant la meva infantesa!”

3. Jesús parla a una ànima. Per Nadal vaig llegir un text d’un autor italià desconegut que em va tocar el cor. Jesús s’adreça a una ànima en dificultats.
“A veure, desitjo passar temps amb tu, vull posar el meu bressol dins el teu cor. Avui et demano que posis a sobre aquest grapat de palla el soroll que habita a la teva ànima, totes aquestes veus que parlen, que criden, que et distreuen, que et confonen, que t’exciten, totes aquestes veus que t’impedeixen trobar la calma i el silenci que necessites per escoltar el teu propi cor. Fins i tot quan estàs sola, t’adones que en el teu silenci hi ha més soroll del que t’imaginaves, i sents un rebombori incessant dins les teves orelles. Atura’t! Vine! Aquí només hi som tu i Jo…
“Digue’m, animeta, quin ha estat el soroll més fort i dolorós que has hagut de suportar avui? Encara ressona dins teu? Però ara estigues plenament atenta; tanca els ulls, escolta’m, dóna’m les mans! Estic preparant el meu bressol al teu cor. No tinguis por, deixa’m fer…

“Deixa-m’ho fer, només per amor…
Permet-me que entri al teu cor per parlar-te.
Permet-me que et cridi, m’agradaria parlar-te en la llengua dels àngels.
Deixa’m parlar-te per il·luminar-te d’immensitat.
Deixa’m il·luminar-te per salvar-te per sempre.
Permet-me salvar-te per portar-te amb mi cap a les estades eternes.
A les estades dels àngels, permet-me donar-te la felicitat eterna en la glòria divina.
Deixa’m que et doni la vida eterna perquè estiguis sempre amb mi, amb l’Amor que t’ha creat;
Permet-me fer-ho, només per abraçar-te amb tendresa.
Desitjo quedar-me amb tu per sempre, perquè és per això que et vaig crear.
Deixa’m cremar d’amor diví i etern, només per a tu.
Deixa’m fer! Deixa-m’ho fer, només per amor!

Estimada Gospa, sabem que les victòries del mal avui només són aparences, perquè Déu és l’únic Mestre del món. Ell treballa més que tots els nostres enemics plegats i sap quan i com intervenir amb poder per salvar els seus fills. Pel vostre fill Joan Pau II, també sabem que totes les victòries de l’Església s’han guanyat amb la teva intercessió i amb la teva ajuda.
Queda’t amb nosaltres en l’adversitat! Cobreix-nos amb el teu mantell maternal per preparar amb tu el Triomf del teu Cor Immaculat!

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Vegeu les seves biografies amb les seves revelacions. Qui coneix la Mélanie més bé que ningú és el pare Michel Corteville que va publicar part de la seva tesi sobre La Salette: ‘Découverte du secret de La Salette’ (en francès).
En anglès: Mélanie and the Story of Our Lady of La Salette, de Mary Alice Dennis, Tan Books and Publishers, Inc, Rockford, Illinois 61105.

PS 2. Un toc d’atenció:
En algunes xarxes socials i en alguns vídeos hi circulen preteses cites signades “Sr Emmanuel”, que no sempre provenen de mi, i que són una barreja de veritat i falsedat. Si us plau, ignoreu-los! El que comparteixo es troba en aquests raports mensuals i als vídeos publicats per “Les enfants de Medjugorje” o al nostre canal de youtube “Emmanuel Maillard”. No estic jutjant les intencions de les persones que se’n serveixen. Demano que sempre que es citin les meves xerrades i escrits, es faci amb una referència i que s’abstinguin de fer cap afegit o canvi que pugui generar confusió. El meu propòsit no és fer primícies, i encara menys suscitar la por. Ans al contrari, busco inspirar l’esperança i la pau que ens comunica la nostra Reina a través dels seus missatges. Dono les gràcies a tots aquells que citen algunes parts d’aquestes Notícies amb precisió, sense oblidar la referència, www.enfantsdemedjugorje.fr
I també agraeixo de tot cor tots els qui preguen fidelment per aquest apostolat!

PS 3.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 4.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 5. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 6. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 7. La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 8. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 9. Escriviu a la Mare de Déu! a « Reine de la Paix », BP 2157, F- 06103 Nice cedex, France. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en la pregària. Doneu joia al seu Cor!

15 de desembre de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de novembre de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Sóc amb vosaltres en aquest temps de misericòrdia, i us convido a tots a ser portadors de pau i d’amor en aquest món on Déu us demana, a través meu, que sigueu pregària, amor i expressió del Paradís aquí a la terra. Fills meus, que els vostres cors s’omplin de goig i de fe en Déu, tingueu plena confiança en la seva santa Voluntat.
Sóc amb vosaltres perquè Ell, l’Altíssim, m’hi envia per encoratjar-vos en l’esperança d’esdevenir constructors de pau en aquest món sense pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!

2.    El pare Jozo va resumir els missatges principals de la Mare de Déu en 5 punts, anomenats “les 5 pedres de Medjugorje”, les recomanacions principals de la Mare de Déu per ser autèntics “apòstols del seu amor”. Si se’m permet, m’agradaria afegir-hi una sisena pedra, ben crucial avui dia: el sentit cristià del sofriment, que Maria ha expressat especialment a la Vicka. Quan el patiment truca a la nostra porta, Maria sempre ens ajuda a patir amb Jesús i no pas sense Jesús! La diferència és enorme, tan gran com la diferència entre la nit i el dia, o entre l’esperança i la desesperació.

Recentment, una mare jove va venir de Colòmbia a Medjugorje amb la seva filla de 3 anys, molt discapacitada, per tal de confiar-la a la Mare de Déu. Era una discapacitat molt greu, ja que la nena no hi veia, no hi sentia, no caminava, i només es podia alimentar a través d’una sonda. Aquesta mare, la Maria José, estava radiant perquè feia anys que pregava i es veia clarament en el seu rostre l’empremta de Déu, un Déu d’alegria que es lliura a l’ànima humana d’una manera especial quan s’està passant per proves.

La Maria José va poder anar al Centre Magnificat i va ser present durant l’aparició de la Mare de Déu amb la vident Marija. Tan bon punt va arribar, la Maria José es va trobar amb la Marija, i quan la Marija es va acostar a la nena, la va mirar una bona estona, clarament presa d’una immensa tendresa. Aleshores va xiuxiuejar aquestes paraules:

“Ella i la Mare de Déu són una!”

Aquesta reacció espontània de la Marija és magnífica! Mostra el valor de la vida quan s’ofereix el patiment! La Maria José no oblidarà mai aquesta paraula de llum en moments difícils.

3.    “Què hem de fer?” Darrerament, molta gent ens fan aquesta pregunta, especialment les famílies amb nens. Alguns estan atrapats, sense cap sortida aparent. Però podem treure molta esperança dels missatges de Maria. No deixa de portar-nos cap a la confiança: no té totes les cartes? Si ens deixem guiar per la seva mà materna, ella dirigeix ​​cadascun dels nostres passos per portar-nos a l’alegria d’una victòria, primer sobre nosaltres mateixos, després sobre el mal i sobre el món. Només pot reiterar el que diu l’Evangeli que ens assegura la victòria de Crist. Els seus missatges són tranquil·litzadors!

“Estimats fills! Avui us demano: pregueu, pregueu, pregueu. En la pregària, experimentareu la major alegria. A través de la pregària trobareu sortida a les situacions impossibles…” (28.3.85)

“Estimats fills, avui us convido a abandonar-vos completament a Déu… Fillets, no tingueu por, perquè jo estic amb vosaltres, fins i tot quan penseu que no hi ha sortida i que Satanàs regna. Us porto la pau. Sóc la teva mare i la reina de la pau. Us beneeixo amb la benedicció de l’alegria, perquè Déu sigui tot per a vosaltres a la vida”. (25.7.88)

 “…el pecat regnarà. Però si sou meus vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús” (25.7.19)

4.    Hem entrat a la novena que precedeix Nadal, i aquí a Medjugorje hi ha iniciatives de pregària molt boniques. Per exemple, la tradicional missa a les 6 del matí cada dia d’Advent, amb una església plena, sobretot de joves; molts rosaris al Turó de les Aparicions… En aquesta ocasió m’agradaria recordar un fet significatiu que va passar el desembre de 1991 durant la guerra, perquè hi veig una analogia amb el calvari que viu el món avui.

Per al grup de pregària local i els pelegrins, cada any la Mare de Déu donava un missatge especial el 16 de desembre, per tal de viure millor la novena que precedeix Nadal. Aquell any, el 1991, davant els horrors de la guerra, esperàvem un missatge dramàtic… Quin Nadal anunciaria? Però va ser tot el contrari! Aquestes van ser les seves paraules: “Estimats fills, que aquest Nadal sigui per a vosaltres el més alegre de tots els Nadals! Que les vostres famílies estiguin alegres com ho vam estar nosaltres a l’establia quan va néixer el meu Fill!»

Al primer moment tots ens va sorprendre, però després tot es va aclarir ràpidament. Efectivament, quan les coses van malament, insistir en el mal no ajuda a la situació, augmenta el malestar, desperta l’odi i fins i tot pot empitjorar les ferides. A més, Satanàs se sent molt afalagat quan parlem de les seves obres. Aquell dia, la Mare de Déu ens va ajudar a entendre que, per vèncer el mal, hem de fer com Ella i com ens mostren els sants amb l’exemple: tenint cura de les necessitats pràctiques, aixecar els ulls cap a Déu en la pregària, perquè l’ajuda ve únicament d’Ell. En fer-ho, permetem que la seva llum baixi i s’expandeixi, no només sobre nosaltres sinó més enllà de nosaltres. Contemplar el mal ens perjudica, en canvi contemplar el bé ens transforma i, per tant, fins i tot en situacions difícils, podem “ser amor i expressió del Paradís aquí a la terra” com ens diu Maria en el seu missatge. Pregar i parlar de les obres de Déu fon el mal sense tocar-lo.

A l’estable feia molt de fred, la Sagrada Família ni tan sols disposava de les necessitats bàsiques. El Fill de Déu i Creador de totes les coses va haver de dormir en una menjadora d’animals! Van patir. Però per a Josep i Maria, l’alegria de la vinguda de Jesús va transcendir el seu patiment. El poder del seu amor i de la seva pregària va tancar la porta a Satanàs que mai va poder entrar a casa seva.

Que aquest Nadal 2021, tan ple d’incerteses, sigui una oportunitat per a cadascú de nosaltres de deixar una mica les nostres pantalles, mirar al cel i adorar amb tot el cor Aquell que és la nostra salvació segura. Tots podem reflexionar sobre la llum del cel que tant desitgem, i vèncer aquesta foscor de la consciència: un mal modern que provoca la mort interior.

El 25 de desembre al vespre, durant l’aparició (a les 17.40 h), Maria es vestirà amb la seva túnica daurada i portarà el Nen Déu als seus braços i ens el lliurarà. Ella ens beneirà amb la seva benedicció materna i s’alegrarà per tots els cors que se li obrin, per tots els cors que rebin el preciós do del seu Fill per abraçar-lo amb amor.

5. ¿Sant Josep ens va deixar el dia 8 de desembre, al final de l’any dedicat a ell? He sentit moltes vegades: “Que trist que s’hagi acabat l’any de Sant Josep!” Però això és no conèixer Sant Josep! Podem comparar els 12 mesos de l’any de Sant Josep amb un temps de descoberta, un moment d’intensa interacció amb la seva persona, les seves qualitats i la seva bondat. Molts han experimentat autèntics petits miracles, jo la primera.

Però després d’aquest any beneït, vull destacar una de les seves virtuts que, sens dubte, vol compartir amb nosaltres, una virtut indispensable per caminar pel camí de la santedat: la seva preocupació constant d’estar perfectament atent a Déu. Sant Josep és el millor model del “Shema Israel! Escolta, Israel!”, la pregària que el mateix Jesús recitava almenys 3 vegades al dia. Admiro el cor de silenci de Sant Josep.

Aquest silenci no és un signe de buit, ans al contrari, de plenitud. Des de la humilitat, conscient de la immensa responsabilitat que el Pare Celestial li havia confiat com a pastor de la Sagrada Família, sempre estava atent per no arriscar-se a perdre’s una sola paraula de Déu. Un silenci de meditació sobre les Escriptures i l’Esperit Sant en ell. És així com va prendre amb el cor els secrets de Déu i no els va deixar evaporar amb paraules inútils. En una paraula, va habitar en el seu propi cor tot ple de Déu.

Josep tenia un cor obedient. Però per poder obeir bé, s’ha de saber escoltar.

“Aixeca’t, pren el nen i la seva mare i vés a Egipte…” El pla de Satanàs fomentat pel rei Herodes contra Jesús va fracassar gràcies a l’obediència de Josep!

¿No podem, també nosaltres, fer silenci per escoltar el xiuxiueig de Déu al nostre cor, confiar en Ell i així frustrar els plans de Satanàs per al nostre món?

Sorpresa! Aquesta imatge preciosa del sant donant la mà al Nen Jesús, presideix des d’ara a l’església de Medjugorje.

6. La nostra propera emissió en directe en francès tindrà lloc el divendres 26 de desembre a les 21h. Digueu-ho als vostres amics que viuen amb por i han perdut l’esperança!

La retransmissió en directe del 26 de novembre la podeu veure:
https://www.youtube.com/watch?v=WI_VwuqEuqI

Estimada Gospa, com tu i amb tu, amb Josep el teu espòs, en companyia dels Àngels que no ens deixen mai, anem cap a Betlem. T’ho preguem, omple’ns dels sentiments que encenen tota la teva persona, i buscar amb els teus ulls Aquell a qui estima el teu cor! Ensenya’ns a adorar-lo!

Sor Emmanuel +
(Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Qui substituirà Mons. Hoser? El 27 de novembre, el Papa Francesc va nomenar un successor de Mn. Hoser com a visitant apostòlic especial de la parròquia de Medjugorje. Mons. Aldo Cavalli és italià, de Llombardia, té 75 anys. Aquest nomenament ha causat una gran alegria, i tenim moltes ganes de veure’l venir!

PS 2. Vegeu el meu llibre “El secret sorprenent de les ànimes del purgatori”

PS 3. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant l’enllaç: http://www.centremedjugorje.org/

PS 4. Us pregunteu què passa avui a l’Església catòlica? Us aconsellem que llegiu el darrer llibre de Ralph Martin:

“Una església en crisi: camins cap endavant”. Ralph ofereix una mirada detallada sobre la creixent hostilitat envers l’Església catòlica i els seus ensenyaments. Amb abundants proves, descobreix les forces que treballen per minar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.

PS 5. “Jesús avui”: Un aliment diari excel·lent per créixer en l’amor de Crist! Al web Maria de Natzaret trobareu l’evangeli del dia amb un comentari molt interessant sobre “Jesús avui”.
https://www.mariedenazareth.com/toutes-nos-actions/#newsletters

PS 6.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades, etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS 7. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 8. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 9. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ