15 de març 2016 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, la meva vinguda entre vosaltres és un regal del Pare Celestial per a vosaltres. A través del seu amor vinc per ajudar-vos a trobar el camí cap a la veritat, el camí cap al meu Fill. Vinc a confirmar-vos la veritat. Desitjo recordar-vos les paraules del meu Fill. Ell va pronunciar paraules de salvació per a tot el món, paraules d’amor per a tots; l’amor que va demostrar amb el seu sacrifici. Però fins i tot avui dia molts fills meus no el coneixen, no el volen conèixer, són indiferents. Aquesta indiferència fa sofrir el meu cor amargament. El meu fill sempre ha estat en el Pare. En néixer a la terra va portar la Divinitat, i de mi va rebre la humanitat. Amb ell, la Paraula va venir entre nosaltres. Amb ell va venir la Llum del món que penetra els cors, els il·lumina, els omple d’amor i de consol. Fills meus, tots els qui estimen el meu Fill el poden veure, perquè el seu rostre és visible a través de les ànimes que estan plenes d’amor per Ell. Per tant, fills meus, apòstols meus, escolteu-me! Abandoneu la vanitat i l’egoisme! No visqueu només per les coses terrenals, materials! Estimeu el meu Fill i feu que els altres vegin el seu rostre a través del vostre amor per Ell! Jo us ajudaré a conèixer-lo tot el possible. Us parlaré d’Ell. Moltes gràcies.”

2 – El 18 de març de 2016, la Mirjana rebrà la seva aparició anual. Molts peregrins acostumen a anar a Medjugorje per pregar amb ella. Recordem que la Mare de Déu li ha encomanat la missió particular de pregar pels “no creients” (aquells que encara no coneixen l’amor de Déu).

La Mirjana ens il·lustra sobre el dolor de la nostra Mare del Cel davant els seus fills que viuen sense Déu. “Si veiéssiu una sola vegada les llàgrimes que vessen dels ulls de la Gospa degut als no-creients, no us oblidaríeu mai de pregar per ells”. “Quan pregueu pels no-creients, eixugueu les seves llàgrimes”. “El mal es propaga pel món a causa dels no-creients: guerres, conflictes, divorcis, avortaments, suïcidis, droga…. Quan vosaltres pregueu pels no-creients, pregueu pel vostre propi futur i pel futur dels vostres fills”. “La intercessió pels no-creients és la més important”.

Qui no pugui assistir a Medjugorje el 18 de març, pot unir-se a nosaltres en la pregària amb la Mirjana (a les 16h aprox.) per tal de consolar la Mare de Déu. Ella utilitzarà les nostres pregàries fervents per il·luminar els seus fills i procurar-los la immensa joia de conèixer Jesús. Potser hi ha algun no-creient a les nostres famílies!

3 – Només té 5 anys! Els nens petits de les famílies que preguen, ens commouen per la seva generositat i fermesa en la manifestació del seu amor per Jesús. Un bon exemple el tenim en la Chiara, una italianeta de Roma de 5 anys. Abans de Nadal, la seva mare li va ensenyar a preparar el pessebre del Nen Jesús cobrint-lo de fiorettis. Ja havien recollit una bona quantitat de branquetes i ella les havia d’anar posant, una a una, al pessebre, per escalfar Jesús en el moment del seu naixement. Cada branqueta representava un esforç de part seva o un sacrifici ofert a Jesús.

Aquell dia la Chiara li va dir a la seva mare: “Saps, mare, aquesta nit resaré tot el Rosari de genolls, així podré col·locar una altra branqueta al pessebre de Jesús!” Com que ella acostumava a adormir-se mentre resaven el Rosari, la seva mare la felicità per la seva tan bona intenció.

Com cada vespre, després de sopar la família es va reunir per resar el Rosari. Recordant la seva promesa, la Chiara va romandre de genolls durant tot el rés. Els seus pares, meravellats, la veien lluitar contra la son i com apagava els seus badalls. En acabat, molt feliç, va posar tres branquetes al pessebre de Jesús. La seva mare li va preguntar perquè tres i no pas una. La Chiara li explicà: “Una perquè he resat tot el Rosari, una altre perquè ho he fet de genolls i la tercera perquè he perdonat al Luigi (el seu germanet de 7 anys).

Durant aquesta Quaresma, el Luigi i Chiara estan fent quelcom similar, amb alguns canvis. Per cada sacrifici, cada esforç, treuen una agulla d’un coixinet que representa el cor de Jesús. I jo? I tu? Quantes espines traurem de la corona de Jesús abans de la festa de Pasqua?

4 – La protecció de Sant Josep. El 19 de març celebrem Sant Josep. A casa ens hem preparat mitjançant una trentena en el seu honor, perquè les intencions que li havíem confiat eren moltes. Heus aquí una de les especialitats que Sor Briege McKenna ens ensenyat. Adoptem aquest excel·lent mitjà per estar protegits contra els robatoris! “Tingueu sempre una estampa de Sant Josep a la cartera o a la bossa de mà -ens va dir-; d’aquesta manera no patireu cap robatori ni cap pèrdua. I si arribés a succeir, allò robat o perdut us serà retornat. Un dia una gitana va robar la cartera d’una amiga meva irlandesa dins la qual hi havia una estampa del sant. Quan va obrir la cartera i va veure la imatge, la lladre la va tornar immediatament a la seva propietària i li confià: ‘No me la puc quedar perquè contenia la imatge de Sant Josep’.

Sor Briege ens explica un altre episodi significatiu: Ella coneixia un home que conservava una estampa del sant a la seva cartera per evitar ésser robat. Havia après a apreciar els favors d’aquest sant! Un dia, de tornada de les seves vacances, en sortir de l’aeroport, comença a apilar les seves maletes en un carret per portar-les cap al cotxe. Sense adonar-se, mentre posava les maletes al porta-equipatges, es deixa la cartera al carret. En arribar a casa seva se n’adona, però ja és massa tard! Al cap d’uns dies, una treballadora de l’aeroport troba la cartera enmig d’una carretera molt poc transitada, no gaire lluny de l’aeroport. L’obre i veu que el seu propietari resava a Sant Josep. Efectivament hi tenia un fulletó amb oracions. Busca l’adreça del propietari entre els documents. Ja us podeu imaginar el final. Una simple trucada i tot va ser tornat al seu propietari, que s’alegrà molt de ser un fan de Sant Josep.

Aprofito la seva festivitat per incorporar la següent oració en el cor de Sant Josep: “Tu, espòs de la Mare de Déu, prega amb nosaltres per la realització del pla de Maria en totes les comunitats on és present a Medjugorje. Protegeix-les com has sabut protegir la teva família!”.

Mireu els nostres 10 minuts sobre Sant Josep:

Estimada Gospa, tu que has dit: “Sigueu entusiastes de la Resurrecció!”, ajuda’ns a viure la Setmana Santa i la Festa de Pasqua amb tu, Mare del Crucificat, Mare del Ressuscitat!

Sor Emmanuel +

PS 1 – Operació “Seminaristes xinesos”. Agraeixo de tot cor als qui han adoptat un seminarista com a resposta a la crida realitzada en el Butlletí de Children of Medjugorje del 15 de gener. El pare Huang Yu-Tao està molt feliç. Per a ell, que és el rector del Seminari, aquest ajut és realment considerable. Us transcric el seu missatge de l’1 de març:

“Estimada Sor Emmanuel: Aquest projecte ens suposa un gran ajut, no només des de l’aspecte financer sinó sobretot ens fa sentir que a altres països hi ha catòlics que es preocupen per nosaltres. Podem sostenir-nos mútuament amb les nostres pregàries. Moltes gràcies! Fins l’1 de març, 19 persones han enviat donacions provinents d’Itàlia, França, els Estats Units i Suïssa. Trenta-sis seminaristes han estat adoptats. Alguns padrins s’han compromès a enviar una donació mensual. Els hi hem enviat fotos dels nostres seminaristes i estaven feliços de veure’ls les cares.

Al mateix temps, els seminaristes ja tenen fotos de les famílies i dels seus padrins i poden compartir les seves pregàries. Els he convidat a pregar pels nostres patrocinadors. Estem molt commoguts pel seu gran amor per nosaltres! Pel que fa a mi, celebraré la santa missa per aquestes famílies. En conclusió, agraïm a aquests bons cristians la seva solidaritat, amor i suport. Cordialment, Pare Huang”. Per informes: gospa.fr@gmail.com

PS 2 – A partir del proper 30 de març també estarà disponible a l’Argentina l’últim llibre de Sor Emmanuel: La pau tindrà l’última Paraula. Un bonic compendi de testimonis que ens enfortiran i animaran en la batalla a la que dia a dia ens enfrontem davant del mal, compartint la vida amb tants germans en el món sencer que lluiten pel Bé, obrint els seus cors al Regnat de Jesús i de Maria.

PS 3 – El proper 2 d’abril a Buenos Aires ens unirem a les 18h a la Catedral Metropolitana davant del Santíssim Sagrament en Un Rosari per la Vida, precedit per la celebració de la Santa Missa presidida per Monsenyor Mario Aurelio Poli, successor de Mons. Jorge Bergoglio, el Papa Francesc, el qual ens va donar suport en aquesta intercessió en defensa de la Vida des del seu inici fins a la mort natural des que vam començar, el 25 de març de 2004. Convidem a tothom qui pugui assistir i/o a qui pugui ajudar a organitzar accions similars a les diferents parròquies, escoles, places o altres centres de reunió a l’Argentina i a tot el món sencer, units en comunió, en agraïment al Senyor pel do de la Vida i clamant perquè sigui respectada.

PS 4 – El proper 3 d’abril, a les 21h (hora francesa) Sor Emmanuel comentarà el missatge del dia 2 (en francès).

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

La nostra pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

igualment, pel directe del 3: https://www.facebook.com/direactdu3

PS 5 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 – Pensem a obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307