15 d’agost de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

L’Assumpció de la Mare de Déu

1. El 2 d’agost de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, he vingut a vosaltres, entre vosaltres, perquè em doneu les vostres preocupacions i jo les presenti al meu Fill i intercedeixi davant d’Ell pel vostre bé. Sé que cadascú de vosaltres té les seves preocupacions i les seves proves. És per això que us convido maternalment a venir a la Taula del meu Fill. Ell parteix el pa per vosaltres, es dóna a si mateix a vosaltres, us dóna l’esperança; Ell espera de vosaltres més fe, esperança i serenitat. Espera que lluiteu interiorment contra l’egoisme, els judicis i les debilitats humanes. Per això, com a mare us dic: Pregueu! Perquè la pregària us dóna la força per al combat interior. El meu Fill, quan era petit, sovint em deia que molts m’estimarien i em dirien “mare”. Sí, aquí enmig vostre sento l’amor. Gràcies. Per aquest amor prego al meu Fill perquè cap de vosaltres, fills meus, no torni a casa tal com ha vingut, perquè us emporteu més esperança, misericòrdia i amor, perquè sigueu els meus apòstols d’amor que amb la vostra vida donareu testimoni que el Pare Celestial és la font de vida i no pas de mort. Estimats fills, una vegada més us convido maternalment a pregar per aquells que el meu Fill ha triat, per les seves mans beneïdes, pels vostres pastors, perquè puguin anunciar el meu Fill amb tot l’amor i fer així conversions. Us en dono gràcies!”

2. El festival dels joves va ser molt bonic. A causa de les JMJ (Jornades Mundials de la Joventut) esperàvem poca afluència de joves, però hem esta gratament sorpresos en veure la nombrosa resposta: pocs menys que l’any passat. Setanta països representats el primer dia amb la presència de més de 400 sacerdots vora l’altar (en lloc dels 500 de l’any passat). Hem editat un petit vídeo de 5’ que podeu mirar entrant a https://www.youtube.com/watch?v=NPscoGbo5Pk

3. A la Província Franciscana d’Hercegovina, la rotació dels sacerdots és freqüent. Amb tristesa vam haver de acomiadar-nos del pare Boris, encarregat dels pelegrins de parla francesa, que va ser traslladat a Marsella. Marsellesos, feu-ne festa de la seva arribada! Ens alegrem que el nostre rector, Fra Marinko Sakota, romangui amb nosaltres perquè ens assegura una vida parroquial d’alta qualitat i un servei eficient a les multituds de peregrins de totes les llengües, cultures i tradicions que ens visiten. Que la Mare de Déu ens el conservi encara per molt de temps!

Molts ens demanen notícies de Fra Jozo Zovko. Encara roman amb els franciscans de Zagreb, a Croàcia. No obstant això, la seva Comunitat li ha sol·licitat que s’ocupés, durant l’estiu, de la restauració d’un antic monestir actualment en runes a l’illa de Badija, amb el propòsit de tornar-li l’esplendor espiritual que havia tingut antigament. Malgrat el seu cansament i els seus 75 anys, la seva salut és bona. Continuem pregant per ell! Qui sap què li tindrà preparat el Senyor en el futur!

4. La Mare de Déu no para d’insistir en la importància de tornar a pregar en família!. A la vetllada del 12 d’agost, envoltat de nombrosos pelegrins, l’Ivan va rebre el missatge següent:

“Estimats fills, també avui us convido a ser perseverants en la pregària. Pregueu, estimats fills, i sobretot persevereu en la pregària en família. Avui prego amb vosaltres per la família. Desitjo la santedat en les famílies, perquè hi hagi més famílies santes que preguin i visquin les paraules del meu Fill i els missatges que us dono…”

5. Un esdeveniment poc conegut … la Vicka a Terra Santa. En tots aquests anys la Vicka havia visitat 8 vegades a Israel juntament amb famílies italianes, sempre en privat. Després, la Mare de Déu li va fer comprendre que havia arribat el moment que la seva pròpia gent escoltés els seus missatges. Així doncs la Vicka va realitzar la seva novena peregrinació el mes d’agost de 2013. El Charbel Marun, un jove àrab israelià, catòlic, de 27 anys, va ser el responsable de l’organització d’aquell viatge. (Especialment a Galilea hi ha molts catòlics nascuts a Israel que parlen perfectament l’hebreu, l’àrab i sovint també un tercer idioma).

A Terra Santa existeixen 7 ritus catòlics i ortodoxos (greco-catòlic, siríac, copte, maronita, llatí, armeni i fins i tot una parròquia hebrea). Com que desitjava obrar en tot moment d’acord amb les autoritats tant civils com religioses, en Charbel va haver d’obtenir el permís del Patriarca de Jerusalem i de tots els bisbes. Per fer-los conèixer Medjugorje, en Charbel va fer xerrades a aquests bisbes i als 40 sacerdots durant el recés sacerdotal anual a Tiberíades; a més va visitar 80 parròquies catòliques. Finalment tots els bisbes es van mostrar conformes i van donar el seu permís per a aquesta visita. L’equip de Charbel va preparar un indret amb cabuda per a 18.000 persones. Només aquests preparatius ja costaven 140.000 euros i ells no tenien ni un ral, però la Providència es va posar en marxa, com passa sempre que es busca primer el Regne de Déu i la seva justícia.

Heus aquí que el 17 d’agost, dos dies abans d’embarcar-se cap a Tel Aviv, la Vicka va haver de sotmetre’s a una intervenció quirúrgica de columna a Zagreb i els metges li van prescriure repòs absolut. ‘Quan en Charbel es va assabentar de la notícia, va quedar literalment en estat de xoc! Després d’aquella preparació tan costosa, tot semblava anar-se’n en orris. No obstant això, els plans de la Mare de Déu eren uns altres. Aquella tarda, durant l’aparició, la Mare de Déu li va dir a la Vicka: “Aixeca’t i vés a trobar-te amb la meva gent!”

El 19 d’agost la Vicka va marxar cap a Israel. Les autoritats civils li van denegar l’aterratge a Tel Aviv i es va haver de buscar una altra solució ràpidament: l’avió va aterrar a Jordània. Havien preparat un automòbil especial per a la Vicka, una mena de “papa-mòbil”, amb la bandera del Vaticà. Així va arribar a Natzaret, on hi va rebre una acollida increïble. La multitud superava en nombre a la que es va aplegar amb motiu de la vinguda del Papa: 18.000 persones contra 10.000 entre les quals, un nombre molt considerable de musulmans!

L’Estat d’Israel, tement-se un atac terrorista, havia disposat 400 soldats per protegir la Vicka. I va resultar que tots aquells soldats van escoltar les paraules de la vident i els missatges de la Mare de Déu. Tot passant entre les seves files, com que li demanaven la seva benedicció, la Vicka es va aturar llargament per pregar per ells i beneir-los de dos en dos com sempre sol fer, retardant tota la programació … Dels registres que es tenen, ha estat la major trobada mariana que hi ha hagut mai a Israel. La policia israeliana va quedar meravellada de l’ordre i la pau regnants.

El 20 d’agost la Mare de Déu es va aparèixer a la gruta de Natzaret i li va explicar a la Vicka moltes coses del temps en què Jesús era un nen. Estava molt feliç de trobar-se novament “a casa” però estava angoixada per la situació dels catòlics a Natzaret i a Galilea. Com és fàcil d’imaginar, Satanàs va voler impedir aquella trobada a qualsevol preu. En efecte, la vigília, el 19 d’agost, van ser llançats dos míssils al nord d’Israel, que van destruir moltes cases. El mateix dia 20, un altre míssil va impactar prop de Natzaret. Aquest fet va sembrar el pànic entre els soldats israelians que van manifestar que no podrien seguir protegint la Vicka i la gent. La policia volia suspendre la reunió, però els creients no van desistir i no es van deixar endur per la por. Finalment la trobada es va desenvolupar en pau.

El 21 d’agost, durant l’aparició de la Mare de Déu, hi va haver un atac a Síria amb armes químiques que va causar 1.400 morts. Va ser el primer atac químic després de la segona guerra mundial, cosa que la Vicka ignorava. Li va sorprendre, però, que durant l’aparició la Mare de Déu li donés l’esquena (cosa absolutament insòlita), i que mirant cap a Síria i el Líban beneís ambdós països, un després de l’altre. Recordem que la situació en aquell moment era summament crítica i que la 3a guerra mundial estava a punt d’esclatar! Sembla que la Mare de Déu, a través d’aquella benedicció, la va aturar. Poques setmanes més tard, el 7 de setembre, el Papa Francesc llançava la seva crida a un dia de pregària i dejuni per la pau.

Durant l’aparició de la Mare de Déu a Jerusalem hi van haver infinitat de controls. Després d’haver beneït el Patriarca, els bisbes, els sacerdots i el poble, la Mare de Déu va pronunciar-hi tan sols una frase: “El cor de l’Església està malalt”.

El 25 d’agost a Betlem, 10.000 persones esperaven l’arribada de la Vicka entre les que s’hi trobava el Patriarca, bisbes, sacerdots i religioses. El Patriarca va consagrar el país al Cor Immaculat de Maria i dirigint-se a la Mare de Déu en la seva homilia va dir: “Fa 2.000 anys la gent de Betlem no et va voler rebre, però avui et diem: nosaltres t’acollim i et donem la benvinguda!” En resposta a aquesta rebuda, la Mare de Déu durant l‘aparició va dir: “Mai no us abandonaré. Sóc aquí, no tingueu por!”.

Precisament en aquells dies es va formar el Moviment Marià dels Apòstols de la Divina Misericòrdia que té com a objectiu representar la Mare de Déu de Medjugorje a Terra Santa. Actualment, tres anys després, 1.500 persones entre les quals molts joves i estudiants es reuneixen cada mes per pregar junts. Estan fent una preciosa tasca: el refloriment de la fe a les famílies, el baptisme de molts musulmans, grups d’oració hebreus, evangelització als carrers, obres de caritat a Tel Aviv a favor dels més desfavorits entre la població hebrea … La visita de la Vicka ha estat un acte profètic de gran repercussió del que encara no hem acabat de recollir els fruits per a l’Orient Mitjà.

Estimada Mare de Déu, igual que la gent de Betlem, també nosaltres et diem: “T’acollim i et donem la benvinguda a les nostres vides!”

Sor Emmanuel +

 

Bona noticia pels espanyols: Sor Emmanuel us visitarà de nou i anirà a les ciutats següents: 15/9 Sevilla; 16/9 Murcia; 17/9 Benidorm; 18/9 Alacant; 19/9 València; 20/9 Barcelona; 21/9 Madrid; 22/9 Valladolid; 23/9 Salamanca; 24/9 Logronyo; 25/9 Bilbao. Per a més informació podeu entrar a https://www.dropbox.com/home/Sor%20Emmanuel?preview=mision+en+espa%C3%B1a+2016.doc o bé truqueu als telèfons 676059594 i 629792849.

PS1 Aquest grup pretén crear el primer centre de la Divina Misericòrdia a Terra Santa. https://Marianmovement.org

PS 2 El proper Direct (en francès) serà el diumenge 4 de setembre a les 21h (hora de França), on Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. El Direct del 3 de juny i el del 26 de juny (en francès, amb un rosari d’acció de gràcies) es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html. S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 3 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 4 Escriviu una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu respondrà en la pregària.

(NT: ‘També podeu deixar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus fills estimats!).

PS 5 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 Pensem a obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307