19 de juliol de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juliol de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, la meva presència, real i viva entre vosaltres, us ha de fer feliços, ja que és el gran amor del meu Fill. Ell m’envia a vosaltres perquè pel meu amor maternal us doni seguretat, perquè comprengueu que el dolor i l’alegria, el patiment i l’amor fan que la vostra ànima visqui intensament, per convidar-vos novament a glorificar el Cor de Jesús, el cor de la fe, l’Eucaristia. El meu Fill, dia rere dia, durant segles, torna viu enmig vostre, torna a vosaltres, tot i que de fet mai no us ha abandonat. Quan un de vosaltres, fills meus, torna a Ell, el meu Cor maternal s’estremeix d’alegria. Per això, Fills meus, torneu a l’Eucaristia, torneu al meu Fill. El camí cap al meu Fill és difícil, ple de renuncies, però al final sempre hi ha la llum. Comprenc el vostres dolors i les vostres penes i amb el meu amor maternal eixugo les vostres llàgrimes. Confieu en el meu Fill, perquè Ell farà per vosaltres coses que no sabríeu ni demanar. Vosaltres, fills meus, només us heu de preocupar de la vostra ànima, perquè és l’única cosa que us pertany en aquesta terra. Bruta o neta, la presentareu davant del Pare Celestial. Recordeu que l’amor vers el meu Fill sempre és recompensat. Us demano que, d’una manera molt especial, pregueu per aquells que el meu Fill ha cridat a viure segons Ell i a estimar el seu ramat. Us en dono gràcies.”

2. El passeig dels Anglesos. Com no he d’estar commocionada per la catàstrofe de Niça de la vetllada del 14 de juliol? Sí, commocionada en mirar aquelles imatges, aquelles cares de nens desapareguts, de joves esbiaixats sobtadament per la mort, d’aquelles famílies trencades!

Cap intenció de voler afegir més comentaris al que ja tothom ha pogut veure, sentir o llegir sobre aquesta tragèdia. Desitjo, a canvi, que ascendim junts a la cúspide de la piràmide de l’odi per veure qui manipula en realitat aquest terrorisme creixent. Jesús ho diu en l’Evangeli quan parla del “LLOP” que entra al corral per devorar les ovelles i del lladre, àlies Satanàs: “El lladre només ve per robar, matar i destruir” (Jn 10, 10). Satanàs ja és mort en la seva ànima i, per gelosia cap als homes, vol que tothom es perdi amb ell, vol eradicar la humanitat de la faç de la terra. Les persones que han pactat amb ell es reconeixen pel seu odi acarnissat cap als petits, els nens, els nadons en gestació, perquè la seva innocència els recorda a Crist, a Aquell que a la creu ha vençut la mort.

Aquest “LLOP” té 1.000 maneres d’induir els esperits humans perquè realitzin la seva obra funesta. No només s’aprofita de l’absència total del dejuni i de la pregària -aquests dos poderosos aliats el desarmen- sinó que també travessa les portes que li obrim quan transgredim les Paraules de Vida que Déu ens ha donat i triem trepitjar-les per mitjà del pecat i l’hàbit del pecat. “La paga del pecat és la mort, però el do que Déu ens fa en Jesucrist, Senyor nostre, és la vida eterna” (Rm 6, 23). Feliçment, gràcies a Déu i a la seva bondat infinita, sempre tenim la possibilitat de tornar a Ell, de renunciar sincerament al pecat per llançar-nos de tot cor als braços de Jesús misericordiós, ser rentats de les nostres immundícies i tancar d’aquesta manera la porta al Destructor.

3. Flash sobre Belgrad. Fa uns dies vaig llegir el testimoni impactant del Dr. Stojan Adasevic que exercia el seu ofici de metge ginecòleg i obstetra a Belgrad (Sèrbia). Desitjo citar-ne una petita part. Difícilment sentireu parlar d’això en una homilia i menys encara en alguna càtedra universitària.

A la Iugoslàvia comunista de finals del segle passat, l’Stojan havia après que l’avortament, tal com s’ensenyava a la facultat de medicina, era un procediment quirúrgic semblant al d’una apendicitis. L’única diferència radicava en l’òrgan que calia extirpar: en un cas, una part de l’intestí i en l’altre, un teixit embrionari. Van començar a formar-se dubtes en el seu esperit quan, als anys 80, les tecnologies de l’ultrasò es van implementar als hospitals iugoslaus. Va ser llavors quan l’Adasevic va veure per primera vegada sobre la pantalla allò que fins aleshores havia estat ocult als seus ulls: l’interior d’un úter femení contenint un nen viu que es xumava el dit i que movia els braços i les cames. Cada dos per tres, diferents parts d’aquests nens es col·locaven al seu costat, a sobre la taula de cirurgia. “Veia sense veure” recorda avui.

4. “Sostenia a la mà un cor que bategava”. Un matí, quan ja havia decidit no tornar a practicar més avortaments, el seu cosí li va insistir perquè n’hi practiqués un a la seva amiga que estava embarassada de 3 o 4 mesos. Ella desitjava desfer-se del seu novè fill. L’Adasevic s’hi va negar però el seu cosí va insistir tant que finalment va cedir: “D’acord, però serà l’última vegada que ho faig! va dir.

Explica l’Stojan: “Li vaig obrir el ventre i vaig perforar la placenta; la bossa d’aigua es va trencar i vaig poder treballar amb el meu fòrceps d’avortament. Vaig atrapar un tros d’una cosa, la vaig extreure i la vaig voler posar a sobre d’un llençol. Vaig mirar i vaig veure una mà – una mà bastant gran. El nadó està completament format en aquest moment, amb els seus ditets de les mans i dels peus. Té tots els òrgans. Algú havia vessat iode sobre la taula i la mà va anar a caure just allà; les terminacions nervioses van entrar d’aquesta manera en contacte amb el líquid. Què ha passat? em vaig dir, i vaig mirar: ‘Déu meu, la mà es mou sola!’

L’Stojan es va estremir però va prosseguir amb l’avortament: “Continuo amb el meu fòrceps i atrapo una altra cosa, la trenco i l’extrec. Em dic: Mentre no sigui una cama’. Surt fora, miro: una cama. Vull col·locar la cama delicadament sobre la taula perquè no vagi a parar prop de la mà que es mou. Inclino el meu braç per posar-la però en aquest moment una infermera deixa caure una safata d’instruments quirúrgics darrere meu. Sorprès pel soroll, em sobresalto, afluixo la pressió sobre el fòrceps, la cama dóna un tomb i va a parar al costat de la mà. Miro: la mà i la cama es mouen soles. El meu equip i jo no havíem vist mai res igual: membres humans que es contreien amb sacsejades ràpides sobre la taula. Vaig prosseguir, malgrat tot, dirigint el meu instrument cap al ventre i vaig començar a triturar tot el que es trobava a l’interior. Em vaig dir a mi mateix que per completar el quadre, només faltaria que trobés el cor. Continuo molent, molent i molent, per assegurar-me d’haver fet miques tot el que quedava a l’interior i retiro novament els fòrceps. Extrec una massa pensant que es deu tractar de fragments ossis i la diposito a sobre de la tela. Miro i veig un cor humà que es contreu i es distén, que batega, batega! Vaig pensar que em tornava boig. Veig que els batecs del cor minven, es tornen cada vegada més lents fins a aturar-se completament. Ningú no pot haver vist el que vaig veure amb els meus ulls i estar més convençut que jo del que acabava de fer: havia matat un ésser humà”.

 

El seu propi cor es va commoure i va quedar sumit en les tenebres que l’envoltaven. Quant de temps va durar allò, no sabria dir-ho. Però la veu aterrida d’una infermera el va fer tornar en si: “Doctor Adasevic, va cridar, la pacient s’està dessagnant!” Per primera vegada des de la seva infantesa, ell va començar a pregar amb sinceritat: “Senyor. No em salvis a mi, però salva aquesta dona! ”

L’Stojan va acabar la seva feina. En treure’s els guants sabia que aquell havia estat el seu últim avortament. Quan va informar al responsable de l’hospital de la seva decisió, es va succeir una cadena de reaccions. Mai abans a Belgrad un ginecòleg s’havia negat a realitzar avortaments. El van pressionar. Van reduir el seu sou a la meitat. La seva filla va ser acomiadada; el seu fill “va suspendre” els seus exàmens d’ingrés a la universitat. Va ser atacat per la premsa i la televisió. L’Estat socialista, deien ells, li havia permès estudiar perquè pogués practicar avortaments i ara estava dirigint una operació de sabotatge contra l’Estat.

Sant Tomàs d’Aquino se li va aparèixer una nit en somnis i donant-li un copet a l’espatlla li va dir: “Ets el meu amic, el meu bon amic. ‘Segueix amb el teu combat!”. L’Adasevic va decidir continuar la batalla. Va calcular que havia practicat al voltant de 50.000 avortaments abans de la seva conversió. Vegeu el seu testimoni en primera persona subtitulat en anglès: https://www.youtube.com/watch?v=1_dg_n_aLLY

Per què faig aquest paral·lelisme entre els horrors del terrorisme i aquest testimoni que evoca a milers i milers de nens destrossats? Perquè hi ha una llei de causa i efecte. “No ens sorprenguem quan sentim parlar de crims, matances, guerres i odi. Si una mare pot matar el seu propi fill, què impedeix que ens matem els uns als altres? És per això que la Mare Teresa de Calcuta deia que “el destructor més gran de l’amor i de la pau és l’avortament” (PS 2). El pare Jozo Zovko, per la seva banda, va manifestar: “Un país que mata els seus fills, no té futur”. Tots dos han practicat la misericòrdia amb totes les seves forces; però mai van callar la veritat. ‘Van parlar per misericòrdia! No van acusar, van saber prevenir del perill per salvar persones del drama i de les seves conseqüències. La Mare de Déu va dir als joves del grup de pregària: “Quan vegeu que una mare ha matat el seu fill, no la jutgeu. Acolliu-la amb amor i feu tot el que estigui al vostre abast perquè torni a Déu i es confessi … “Glòria Polo, gran testimoni del nostre temps, va dir que ella ha vist en el Més Enllà que cada avortament equival a rendir-li culte a Satanàs. Cada vegada que es practica un avortament, amb gran satisfacció, els segells que obstrueixen l’infern es trenquen i deixen passar dimonis que ataquen principalment els sacerdots (Veure PS 2). L’esperit de mort s’acarnissa per descomptat amb aquells que Déu ha escollit per ser uns altres Ell mateix en el si del ramat per estimar-lo i donar-lo a conèixer!

En aquest Jubileu de la Misericòrdia cada sacerdot ha rebut el poder de perdonar el pecat de l’avortament (facultat normalment reservada al bisbe) i les seves conseqüències, gràcies a la indulgència. Això reconfortarà moltes mares -i pares- que hagin triat l’avortament. Trobaran, d’aquesta manera, una sortida d’Esperança.

Estimats germans i germanes, si vivim la Paraula de Déu estarem fora de perill, perquè ella és la llum segura davant els nostres passos, la llum que il·lumina el nostre caminar. Les 10 Paraules donades a Moisès (els 10 manaments) són balises segures per caminar en estat de gràcia i tenir la benedicció de Déu. Però si ignorem aquestes Paraules de Vida i deixem una porta oberta al pecat, si continuem construint un món sense Déu, els “llops” seguiran obrant. La Reina de la Pau és tan clara com transparents són els seus missatges! Rellegim els 5 punts de Medjugorje i oferim-li a Maria la bonica decisió de viure allò que hàgim descuidat.

5. La Vicka està malalta una altra vegada. Va haver de marxar a Roma per a un nou tractament a la seva esquena tan espatllada. Preguem per aquesta dona tan valenta que tan sols pensa en alimentar-nos amb els missatges de la Mare de Déu, freqüentment a canvi de la seva salut! Ella segueix oferint amb alegria els seus sofriments a Jesús, perquè visquem els missatges.

6. EXCEL·LENT NOTíCIA pels qui volen dejunar a Amèrica Llatina:

A Argentina es pot aconseguir espelta amb el nom comercial de Dinkel Eco Fauno.

Pot comprar-se a la Ciutat de Buenos Aires a les Fires MAPO Orgánicos Argentinos que es fan el 1r i 3r divendres de 10 a 16 hs. a la Plaza Juvenilia entre Florida i M. T. de Alvear, davant la Plaza San Martín, el 1r i 3r dissabte a la Plaza Aristóbulo del Valle entre Cuenca i Baigorria a Villa del Parque, el 2n i 4t divendres a Mitre i Reconquista, i el 2n i 4t dissabte al Parque Rivadavia (Av. Rivadavia al 4800). Entrant a facebook/org.map o a www.mapo.org.ar trobareu informació suplementaria.

Podeu igualment contactar a Silvia Elena Lafontaine, única productora a tota Amèrica Latina, a través del seu web www.lamadrecitaorganica.com.ar o del seu mòbil: 11 5307 9326, trucant des de l’exterior +54 911 5307 9326.

Us recomanem el llibret: L’extraordinari poder del dejuni, de Sor Emmanuel, on trobareu receptes a base d’espelta (Dinkel) per estar ben nodrits els dies de dejuni. També al llibre La Pau tindrà l’última paraula Sor Emmanuel tracta extensivament el tema al capítol 19, Una crida d’atenció de la Mare de Déu! Pàg. 84 i cap al final del llibre a l’Annex 2 pàg. 239.

Estimada Mare de Déu, la teva mirada de tendresa posada sobre cada un de nosaltres, els teus fills, ens torna a donar ànims! Que bé que estiguis al nostre costat! Què faríem sense tu? Tingues cura que la nostra mà no s’escapi mai de la teva!

Sor Emmanuel +

PS 1. A www.gloria.polo.ortiz.in trobareu el colpidor testimoni de Gloria Polo relatat per ella mateixa.

PS 2 Extractes de “Notable and Quotable2, Wall Street Journal, 2/25/94, p. A14

PS 3 Estem buscant un bon traductor de l’italià al portuguès i un altre de l’italià al xinès per traduir 50 pàgines suplementaries del llibret del dejuni que ja ha esta editat en italià. Us agrairé que pregueu per aquesta intenció. Contacte: gospa.fr@gmail.com.

PS 4 El proper Direct (en francès) serà el diumenge 4 de setembre a les 21 (hora de França), on Sor Emmanuel parlarà sobre el 35è aniversari de les aparicions. No hi haurà Direct el 3 d’agost. El Direct del 3 de juny i el del 26 de juny (en francès, amb un rosari d’acció de gràcies) es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html. S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 5 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 6 Escriviu-li una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu respondrà en la pregària.

(NT: ‘També podeu dipositar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus estimats fills!).

PS 7 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem en obsequiar els vostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307