15 de gener de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’una petita quantitat de pelegrins ja que són dates hivernals. Després la Mirjana va transmetre el missatge següent:

Estimats fills! Com a mare estic contenta d’estar entre vosaltres perquè desitjo parlar-vos novament de les paraules del meu Fill i del seu amor. Espero que m’acolliu amb el cor perquè les paraules del meu Fill i el seu amor són l’única llum i l’esperança en les tenebres d’avui. Aquesta és l’única veritat i vosaltres, que l’acollireu i la viureu, tindreu un cor pur i humil. El meu Fill estima els purs i els humils. Els cors purs i humils donen vida a les paraules del meu Fill, les viuen, les difonen i busquen la manera que tothom les escolti. Les paraules del meu Fill tornen la vida a aquells que les escolten, les paraules del meu Fill retornen l’amor i l’esperança. Per això, apòstols meus estimats, fills meus, viviu les paraules del meu Fill. Estimeu-vos com Ell us ha estimat. Estimeu-vos en el seu nom i en memòria seva. L’Església progressa i creix gràcies a aquells que escolten les paraules del meu Fill, gràcies a aquells que estimen, gràcies a aquells que pateixen i suporten en silenci en l’esperança de la redempció definitiva. Estimats fills meus, que les paraules del meu Fill i el seu amor siguin el primer i el darrer pensament del vostre dia. Us en dono gràcies!

2. Com podem reparar? En els escrits dels místics, l’excel·lència de la pregària de reparació es repeteix una i altra vegada. De fet, Jesús ho recomana moltes vegades, quan descriu l’abundant fruit espiritual que se’n deriva. Recentment, un esdeveniment insuportable –tot i que va tenir molt poca difusió- va tenir lloc al nord d’Itàlia poc després de Nadal, un esdeveniment que revela l’enorme odi contra Jesús innocent. Ja estem assabentats de l’onada de prohibicions i de destrucció dels pessebres de Nadal. Una nit, en una església, varen robar el Nen Jesús. El matí següent va ser trobat, però … penjat!

Aquest acte atroç exigeix reparació! Alguns grups de pregària han decidit fer una novena amb aquesta intenció. Però tenint en compte la magnitud d’aquest acte horrible, crec que moltes més persones s’hi podrien involucrar pregant. Això permetria que aquest mal produís bons fruits, començant amb la conversió d’aquests instruments desafortunats de Satanàs (ja siguin conscients o no del que han fet). Qui podria tenir por del nostre Déu nounat, si no és l’enemic? Hi ha moltes pregàries de reparació (veure PS1), i també novenes al Nen Jesús.

3. El vostre seminarista xinès? Com bé sabeu, a les famílies a la Xina se’ls permet tenir un sol fill, màxim dos en alguns casos. Si un fill únic rep una vocació sacerdotal és un gran sacrifici per als pares, tant emocionalment com econòmicament. La majoria de les vegades ho fan amb gust, perquè la seva fe és molt profunda, i reconeixen en aquesta vocació la benedicció de Déu en la seva família.

El cost anual del seminari és de 800€ per a cada jove, o $876. Com que les diòcesis són molt pobres, pateixen moltes dificultats, sovint en condicions molt sòbries i això suposa una alimentació i un allotjament molt precaris pels seminaristes. Ho he vist amb els meus propis ulls.

Estic convençuda que entre vosaltres hi haurà qui se sentirà cridat a apadrinar un o diversos seminaristes. Es tracta d’una excel·lent inversió per al Cel en un banc que mai entrarà en fallida, i també per a la terra, perquè atraurà sobre vosaltres la benedicció divina. Per cert, el futur sacerdot no us oblidarà a l’altar!

Gràcies a tots els qui donaran un cop de mà a aquests joves de l’interior de la Xina, tan valents en la seva fe. Qui sap? Potser algun dia vindran a evangelitzar-nos… Contacte: gospa.fr@gmail.com

4- Acollir la benedicció! Durant el mes de gener els franciscans visiten casa per casa per fer-hi baixar la benedicció de Déu. També és una ocasió perquè les famílies tinguin un contacte personal amb els seus sacerdots i parlin amb ells de Déu. La Gospa insisteix sobre la necessitat de reprendre l’ús de l’aigua beneïda. Si un no pot comptar amb la visita d’un sacerdot, el pare o la mare de la família pot ruixar la casa i tota la propietat amb aigua beneïda i exorcitzada mentre tots els altres preguen. La Mare de Déu també demana que siguem portadors de benedicció entre nosaltres. Vaig rebre aquest bonic testimoni d’una germana alemanya:

“El passat mes de setembre la meva mare necessitava ser atesa per un especialista en pedicura. Vaig buscar a la guia el podòleg que estigués més a prop de casa. Vaig acompanyar la meva mare a la casa d’aquesta senyora perquè jo la volia conèixer personalment. El lloc ens va semblar agradable i vam intercanviar algunes paraules amb la podòloga. Li vaig dir que jo era consagrada, que estava en missió a l’estranger i per això no vivia a Alemanya amb la meva mare. En acomiadar-nos li vaig dir: “Adéu. Que el Senyor la beneeixi, i la vaig beneir amb tot el meu cor. De tornada a casa, la meva mare em va comentar que havia estat molt contenta d’aquella visita i que desitjava agrair-li la visita.

Durant la meva visita següent, el 21 de desembre, vaig tornar a la podòloga amb un petit regal a les mans juntament amb les meves felicitacions nadalenques. Tot just entrar, ella em va rebre amb gran alegria. Em va convidar a seure perquè tenia alguna cosa a dir-me. “Quan vostè va venir el setembre, va dir ella, jo estava en una situació molt difícil. No podia pagar el lloguer i tenia necessitat de demanar l’ajuda de Càritas. En realitat estava al carrer. Estava desesperada. Però quan vostè va dir “Déu et beneeixi”, la desesperació em va desaparèixer en un instant.

En tota la meva vida ningú no m’havia dit mai aquestes paraules! Aquella mateixa nit, va passar una cosa (no li vaig preguntar què havia passat), que em va permetre pagar el lloguer del meu apartament. Ara sóc feliç i vull donar-li les gràcies, desitjo fer una ofrena per a la seva missió.

“Per mi, la germana va afegir, aquest va ser un gran estímul per beneir la gent com Maria ens ensenya a Medjugorje. Gairebé mai veiem l’efecte de la benedicció que transmetem (verbalment o en silenci), però gràcies a aquest testimoni, Jesús em convida a creure molt més en el poder de la benedicció. Així doncs, ajudem la Mare de Déu, no perdem el temps i beneïm tots els que coneixem! ”

Conec molt bé aquesta germana: viu en profunda unió amb Crist, cosa que sens dubte va ajudar que la gràcia hi flueixi. La benedicció és un regal del Cel, una cosa divina que brolla del cor de Déu per arribar a la nostra ànima en la seva profunditat, sense haver de passar a través de les nostres ments o els nostres sentits (aquestes parts més perifèriques del nostre ésser). És per això que, llevat d’algunes excepcions, no sentim res en el moment en què la rebem. És com un míssil de la llum i l’amor que Déu envia a una ànima a través de la persona que beneeix, per tal d’enriquir l’ànima amb una gràcia particular. Com més a prop de Déu estigui el transmissor de la benedicció, com més transparent sigui, més circularà la gràcia. Si el donador de la benedicció és un sacerdot, llavors, a través d’ell, és el mateix Jesús que ens beneeix. “Si els sacerdots sabessin el que donen quan beneeixen”, va dir la Mare de Déu, “estarien beneint dia i nit!”.

Un dia vam filmar un programa de televisió en anglès sobre el dejuni amb el P. Slavko, poc abans de la seva mort. Però just després de la filmació la màquina va deixar de funcionar i vam lamentar la pèrdua de tot el nostre treball. Aleshores vam preguntar al P. Slavko si podia beneir la màquina, cosa que va fer amb una gran senzillesa. Immediatament, la màquina va començar a funcionar!!

En aquest any jubilar de la Misericòrdia, donem moltes, moltes benediccions!

Estimada Gospa, ets beneïda entre les dones! Mentre vivim en aquest temps de gràcia en què el teu fill Jesús t’envia a nosaltres, obrim els nostres cors en el moment de la teva vinguda perquè la teva benedicció maternal de pau flueixi sobre nosaltres.

Germana Emmanuel

PS 1- Extractes de Santa Faustina: “Oh Jesús et consolaré per totes les ingratituds, blasfèmies, tebieses, odis i sacrilegis dels impurs … Santa Trinitat, Déu un i indivisible, beneït sigui per aquest gran regal i testament de Misericòrdia. Oh Jesús meu, en expiació pels blasfems vull callar quan em reprenguin injustament, per reparar ni que sigui una petita part. En la meva ànima et canto contínuament un himne i ningú no ho pot sospitar ni entendre. El cant de la meva ànima el coneixes només Tu, oh Creador i Senyor meu”. (Diari § 80/81)

Pregària dictada per Jesús a Santa Faustina (coroneta de la Misericòrdia)

“Pare Etern, t’ofereixo el Cos, la Sang, l’Ànima i la Divinitat del teu estimadíssim Fill, el nostre Senyor Jesucrist, com a víctima propiciatòria dels nostres pecats i els del món sencer”.

Pregària del Papa Lleó XIII:

“Oh Jesús meu Salvador i Redemptor, Fill del Déu viu, postrats als teus peus supliquem el teu perdó i t’oferim reparació per totes les blasfèmies proferides contra el teu sant nom, per tots els ultratges que et són proferits en el Santíssim Sagrament de l’altar, per totes les irreverències comeses contra la teva santa i immaculada Mare, per totes les calúmnies i injúries que la teva Esposa, la santa Església catòlica està patint: Oh Jesús, tu has dit: “Tot el que demaneu al Pare en nom meu, jo ho faré”, nosaltres et demanem insistentment pels nostres germans la salvació dels quals perilla, per tal que els preservis de les trampes que els condueixen a apostatar de la fe veritable. Salva tots els que es troben a la vora de l’abisme, dóna’ls a tots la llum per conèixer la veritat, la força i el coratge per lluitar contra el mal, la perseverança en la fe i en una caritat activa. Oh bondadosíssim Jesús, en el teu nom li ho demanem a Déu, el teu Pare, que regna en la unitat de l’Esperit Sant pels segles dels segles. Amén.

– De la Mare Teresa de Calcuta, dels Papes Pius XI y XII i altres pregàries de reparació vegeu:

https://www.dropbox.com/s/3o089lgv76y04tp/Oraciones%20de%20reparaci%C3%B3n.docx?dl=0

PS 2- La nostra casa de Medjugorje ha rebut Sant Lluís María Grignion de Montfort com a sant per aquest any. Quin és el teu?

Ell t’espera. Si encara no l’has rebut, a:

https://www.dropbox.com/s/usm9yt3bgcdeh3t/Santos%202016.doc?dl=0

hi trobaràs el llistat de sants per retallar i distribuir.

PS 3- Hi ha una benedicció especial per a cada cosa: objectes religiosos, casa, camps, animals, menjar, lloc de treball, viatges, salut, roba, per descomptat per a les famílies, les comunitats, els malalts, els nuvis, les escoles, els oficis, les persones en perill, etc. Una de les últimes que s’han creat és la dels bebès que encara són al ventre de la mare. Visiteu el lloc del Vaticà www.vatican.va

PS 4- Amb motiu del Jubileu de la Misericòrdia, us convido a escoltar el testimoni de Gloria Polo a YouTube.

PS 5- El proper 3 de febrer, a les 21h (hora francesa) la germana Emmanuel comentarà el missatge del dia 2 (en francès).

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

PS 6- La nostra pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos breus sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) i també ens podeu seguir a twitter @EnfantsdeMedj

PS 7- Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8- Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòb.:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòb.:098.308.307