15 de desembre de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’una petita quantitat d’assistents en aquestes dates d’hivern. Després la Mirjana va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, jo sempre estic amb vosaltres perquè el meu Fill us ha confiat a mi. I vosaltres fills meus, em necessiteu, em busqueu, veniu a mi i alegreu el meu Cor matern. Jo tinc -i sempre tindré- amor per vosaltres, que patiu i oferiu els vostres dolors i sofriments al meu Fill i a mi. El meu amor busca l’amor de tots els meus fills, i els meus fills busquen el meu amor. Per mitjà de l’amor, Jesús busca la comunió entre el Cel i la Terra, entre el Pare celestial i vosaltres, fills meus, la seva Església. Per això cal pregar molt, pregar i estimar l’Església a la qual pertanyeu. Ara l’Església està patint i necessita apòstols que, estimant la comunió, testimoniant i donant, mostrin els camins de Déu. L’Església necessita apòstols que, vivint l’Eucaristia amb el cor, realitzin grans obres. Us necessita a vosaltres, apòstols meus de l’amor. Fills meus, l’Església ha estat perseguida i traïda des dels seus inicis, però ha crescut dia a dia. És indestructible perquè el meu Fill li ha donat un cor: l’Eucaristia. La llum de la seva Resurrecció ha brillat i brillarà sobre ella. Per això no tingueu por! Pregueu pels vostres pastors perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació. Us en dono gràcies! “

2. Sobre el Papa?

Mentre meditàvem sobre la crida de la Verge Santíssima a pregar i estimar l’Església a la que pertanyem, un de nosaltres va preguntar al Senyor en oració: Què puc fer jo per pregar millor per l’Església i pel Papa? Després d’aquesta pregària, va obrir el el Diari de Sor Faustina, i es va trobar precisament aquestes paraules pronunciades per Jesús a la santa: “fes una novena per la intenció del Sant Pare. Ha de tenir 33 actes, és a dir, la repetició de la breu oració – que us he ensenyat – de la Divina Misericòrdia “(§341 del Diari).

Es tracta de la pregària que Jesús ja havia recomanat a la Santa, per la qual invoquem la sang i l’aigua que representen els raigs que brollen del Cor de Jesús, d’aquí el seu gran poder. Aquest riu de benediccions ha fluït durant 2.000 anys per a la nostra salvació, i seguirà fluint cap a l’eternitat: “Oh sang i aigua que brollareu del Cor de Jesús com una font de Misericòrdia per a nosaltres, jo confio en tu!” (Diari, § 84). Aquesta oració commou el cor del Pare al nostre favor. El Papa Francesc té una gran necessitat de la nostra pregària, tenint en compte la delicada situació de l’Església en l’actualitat; així que no li neguem aquest regal, sobretot en aquest Any Jubilar de la Misericòrdia, que ens ha donat especialment per tots nosaltres.

3. Creure l’increïble!

El mes passat, jo estava a l’est de Malàisia per transmetre missatges de la Mare de Déu. Prop de la ciutat de Kota Kinabalu, un dels sacerdots que em va convidar, em va parlar de les experiències extraordinàries que ha tingut amb el Nen Jesús en la seva parròquia des de 2013. Com ja s’acosta el Nadal, el seu testimoni només pot ajudar-nos a adorar més ferventment a Déu nen, que s’ha fet a si mateix tan a prop, tan accessible, tan tangible.

El pare Nick té un cor de pastor veritable, centrat en el bé que pot proporcionar a les seves ovelles, i es va enamorar amb el Nen Jesús. Ell tenia una bella estàtua del Nounat i se li va ocórrer fer-la peregrinar de casa en casa al llarg de l’any. El seu objectiu era que el Nen Jesús naixés en els cors d’aquelles famílies. Allà, la majoria de les famílies estan encara ben unides i tenen molts fills. Des de les primeres setmanes, les benediccions i els miracles van començar a succeir! Éren tantes les famílies que volien acollir-lo a casa que només podien mantenir-lo una hora i després deixar-lo marxar. De fet, en el seu gran amor per aquelles famílies, el Nen va concedir grans favors. Diversos exemples em va commoure:

– El d’en Laurence Imbungan: “La meva néta Jaklyne, de 2 anys d’edat, patia d’una infecció pulmonar greu. Com que la seva salut no millorava, la van haver d’hospitalitzar. El dia abans que marxés, la nostra llar va ser la primera al poble de Tuaran de rebre el Nen Jesús. L’ambient que regnava era alegre i es cantaven cançons i música tradicionals. La Jaklyne seguia demanant una nina, però mai estava satisfeta amb les que se li donaven. No obstant, quan el Nen Jesús va arribar a casa, va mostrar la seva gran alegria, com si per fi hagués trobat el que tant anhelava. Vem col·locar el Nen Jesús en el nostre petit altar i vam començar a pregar, i ella va començar a vomitar profusament expulsant horribles secrecions! L’endemà, a l’hospital, el metge la va examinar i va declarar que la infecció havia desaparegut dels seus pulmons. Des d’aquest dia, en la meva família, recordem sempre l’Infant Jesús i la forma en què ens va portar la curació. Donem gràcies a Déu! ”

– A Molin, poble de Tangilan: “El meu desig era veure que les 3 famílies que rebutjaven a Déu en el nostre poble i que no anaven a l’església, fóssin tocades pel Nen Jesús. Les seves llars eren tan pobres que s’avergonyien de rebre a qualsevol, sobretot quan plovia perquè la pluja gotejava dins la casa per la teulada. Però al veure l’entusiasme de la gent que rebia el Nen Jesús, aquestes famílies també van acceptar la seva visita. Van pregar una bona estona amb Ell, i Déu va escoltar la seva pregària: el govern els va donar una nova casa a cada una de les famílies.

-En una altre llogaret, un jove jeia en un llit, completament paralitzat. Quan l’estàtua del Nen Jesús va arribar a la casa, els seus ulls es van obrir d’alegria, de sobte es va posar dret com si anés a abraçar-lo, i va ser guarit de la seva paràlisi! Ara viu una vida normal.

-Una parella no havia anat a l’església durant molts anys, sobretot l’home que insistia en expressar el seu ateisme perquè tots escoltin. Se’ls va oferir la visita del Nen, i ells van estar d’acord sense saber per què. Quan l’home va rebre l’estàtua en els seus braços una mica a contracor, va sentir el nen parlar amb ell que li digué: “Així que, ara creus?” Ell es va posar a plorar, i des de llavors, amb la seva dona, s’han convertit en un pilar acèrrim de la seva parròquia.

-Una dona senzilla, una mestressa de casa i mare, va rebre el nen a casa. Volia tractar-lo com un nadó normal i va començar a rentar-lo. Després del bany, es va adonar que la pell del nen “feia olor com un nadó”, com si estigués viu. A vegades Ell parpellejava els seus ulls, li somreia i li movia les seves mans petites …

Seria massa llarg d’explicar totes les històries que vaig escoltar allà. Però el que em va tocar més fou la fe tan senzilla d’aquells vilatans, i la manera sincera en que adoren a Déu. El pare Nick ha compost una litúrgia especial dedicada a l’arribada del nadó a les llars, amb paraules de benvinguda, himnes, etc. El fruit espiritual és abundant: l’alegria es restaura a les llars, el perdó i la conciliació mútua es succeeixen, l’amor es revifa entre els membres de la família, les persones tornen als sagraments, especialment la confessió … Els nens i joves estan especialment moguts, van posar tot el seu cor en ajudar l’estàtua pelegrina de Jesús a entrar en els llogarets i cases de la seva zona.

I nosaltres, en el nostre món occidental que és tan materialista, ansiós i sovint tan trist, què farem per donar la benvinguda al Nen Jesús per Nadal? (Veure PS4). Ell ve carregat amb els regals i benediccions, i els necessitem tant! Quina alegria donar-li el lloc d’honor! La seva innocència és la millor arma contra el mal que es menja les nostres famílies des de l’interior, Satanàs té tanta por d’ell! “Jo sóc la teva pau. Viu els meus manaments”, va dir el Nadal del 2012, mentre apareixia com un nadó als braços de la seva mare. La veritable pau, la pau duradora, la pau sòlida no es troba fora d’Ell!

4. La meva mare, Odile

El mes passat vaig parlar de la consagració de la mort. Jo no sabia en aquell moment que la meva dolça mare Odile havia de néixer en el cel. Em vaig assabentar a través del meu germà que estava tenint problemes per respirar, i perquè jo estava a la Xina en aquell moment, li vaig demanar al P. Slavko (a qui ella estimava tant) per venir a recollir-la en la màxima brevetat possible; ella ja tenia 94 anys d’edat. Així que la meva mare es va acostar al Pare Celestial en gran pau, el 24 de novembre, el mateix dia que el P. Slavko néixer en el Cel, l’any 2000. Llavors, això és el que em vaig adonar: no cal dir que hem “perdut” a algú. Nosaltres no “perdem” a ningú, no hi ha pèrdua d’aquí! Els nostres éssers estimats entren en la seva eternitat, on no només ens esperen, sino que treballen per a nosaltres, com mai abans, enriquits per l’amor de Déu per nosaltres. On és la pèrdua? Per contra, es tracta d’un nou tipus de relació que s’estableix entre el Cel i la Terra, encara que la persona està en el purgatori per un temps (Veure PS3). La Vicka, que va veure la vida després de la mort juntament amb en Jakov el 1981, està radiant quan algú mor, ja sigui jove o vell. Ella em va dir: “Si la gent sabés com de bo és Déu, mai temeria la mort.” Per cert, m’agradaria donar les gràcies a tots els que van pregar per la meva mare, o que tenien una missa celebrada per ella. Que siguin beneïts

Estimat Nen Jesús aviat serà el teu aniversari, et demano que ens inspiris en el regal que desitjes rebre de la nostra part.

Estimats lectors, aquest Nadal serà la més bonica de la vostra vida, perquè posareu a Jesús en primer lloc en la vostra vida.

Germana Emmanuel

PS 1 La imatge de la Mare de Déu de Guadalupe representada sobre la Tilma és un miracle constant! Un músic de Florida (USA) ha descobert que les estrelles del mantell de la Mare de Déu poden llegir-se com partitures musicals. És una melodía celestial maquíssima! (Les estrelles del mantell descriuen el Cel en el dia de l’aparició, però vistes des de dalt i no des de la Terra). Entreu en el link i escolteu: https://www.youtube.com/watch?v=2j5-NYvUzeg

PS 2 No us oblideu del sant que us acompanyarà durant l’any, ja sigui per Nadal o per Cap d’any; ell us està esperant! Trobareu la llista dels sants per imprimir i retallar i compartir amb els vostres familiars i amics entrant a:

https://www.dropbox.com/s/usm9yt3bgcdeh3t/Santos%202016.doc?dl=0

PS 3 A la nit de Nadal és quan la major quantitat d’ànimes del Purgatori són alliberades, i no per la Festa de Tots Sants. No les oblidem durant les nostres celebracions familiars. A la vegada elles intercederan per nosaltres.

PS 4 La Mare de Déu ens convida a preparar la Cova de Betlem al principi de l’Advent per centrar la nostra atenció en l’espera del Nen Jesús. Una iniciativa que els nens accepten de bon grat és tapissar el pessebre de Jesús amb trocets de palla (o amb paperets) per preparar-li un bressol d’amor. Cada palleta o paperet representa una oració o un petit sacrifici que ells hagin oferit.

PS 5 El proper 3 de gener, a les 21 (hora francesa) Sor Emmanuel comentarà el missatge del dia 2 (en francès)

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

La nostra pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

i el nostre compte a Youtube. Trobareu videos breus sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) y seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7 Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguay: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307