16 d’octubre de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’octubre de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, l’Esperit Sant, pel Pare Celestial, m’ha fet Mare, la Mare de Jesús i amb això, també la vostra Mare. Per això vinc per escoltar-vos, per obrir-vos els meus braços materns, per donar-vos el meu Cor i per convidar-vos a romandre amb mi. Perquè des de dalt de la Creu el meu Fill us ha confiat a mi. Però lamentablement, molts fills meus no han conegut l’amor del meu Fill i molts no el desitgen conèixer. Oh fills meus, quin mal fan aquells que per poder creure necessiten veure o raonar!

Per això fills meus, apòstols meus, en el silenci del vostre cor, escolteu la veu del meu Fill, perquè el vostre cor sigui la seva llar, perquè no sigui un cor fosc ni trist, sinó il·luminat per la llum del meu Fill. Amb la fe busqueu l’esperança, perquè la fe és la vida de l’ànima. Novament us convido: pregueu. Pregueu per poder viure la fe en humilitat, en la pau de l’ànima i il·luminats per la llum.

Fills meus, no us esforceu a comprendre-ho tot d’una vegada, perquè jo tampoc no ho comprenia tot, i tanmateix, he estimat i he cregut en les paraules divines que el meu Fill deia, Ell, que ha estat la primera llum i l’origen de la redempció.

Apòstols del meu amor, vosaltres que pregueu, que us sacrifiqueu, vosaltres que estimeu i no jutgeu, aneu i difoneu la veritat: les paraules del meu Fill, l’Evangeli, perquè vosaltres sou l’evangeli viu, vosaltres sou els raigs de la llum del meu Fill. El meu Fill i jo estarem al vostre costat, us encoratjarem i us posarem a prova. Fills meus, demaneu sempre la benedicció d’aquells, i només d’aquells, les mans dels quals ha beneït el meu Fill, dels vostres pastors. Us en dono gràcies!”

2. Quin futur ens espera?

Qui és que no es pregunta pel futur del món i les greus amenaces a les que s’enfronta! Hi ha tota classe de profetes que en parlen però n’hi ha un a qui vull citar aquí, perquè va ser canonitzat: Sant Lluís Maria Grignon de Montfort. Sorprenentment, la seva profecia ressona amb precisió amb la nostra situació actual, com a mínim a Europa:

“Jesucrist vindrà, tal i com tota l’Església espera, per regnar arreu, en un moment i de la manera menys inesperada.”

“A la fi dels temps, més aviat del que ens pensem, Déu aixecarà grans sants per establir el regne del seu Fill al món corrupte, per mitjà de la devoció a la Mare de Déu.”

“En els últims temps, el poder de Maria es farà manifest per tot arreu. Ella estendrà el Regne de Crist fins als musulmans.”

“Als darrers temps, Maria esclatarà, més que mai, en la misericòrdia, la força i la gràcia…”

“Els amics del món perseguiran més que mai aquells que pertanyen a la Santa Mare de Déu. Però l’humil Maria sempre en sortirà victoriosa … ”

“El poder de Maria esclatarà sobre tots els dimonis, sobretot en els últims temps.”

(Extractes de “El Secret de Maria”)

La Mirjana coneix els 10 secrets!

Un dia li vaig preguntar a la Mirjana: “La Mare de Déu t’ha parlat mai de la fi del món?”

“No, mai.”

“T’ha parlat de la segona vinguda de Crist?”

La Mirjana em va mirar, com si la resposta fos òbvia: “Sí, és clar!”

“I què et va dir?”

“Això no ho puc dir ara,” va dir la Mirjana. “Ho diré més endavant!”

La Vicka té 9 secrets

El nostre amic Charbel Marun de Galilea ens diu que quan la Vicka va arribar a Terra Santa el 2013, ell li va mostrant el mur de separació entre Betlem i Jerusalem i li va preguntar: “Quant de temps durarà això?”

La Vicka va respondre sense dubtar: “Tot canviarà aviat!”

3. El mes passat es va produir una curació espectacular: 

Un jove irlandès a qui coneixem de fa molt temps, es va aixecar de la seva cadira de rodes, després de molts anys de dependència absoluta a causa de la seva discapacitat. Donem glòria a Déu!

 4. El proper 20 de novembre, en la festa de Crist Rei, finalitzarà l’Any Jubilar consagrat a la Misericòrdia.

No obstant això, m’he adonat que tant amb els pelegrins com en les meves missions, moltes persones encara no han passat per la Porta Santa. Quina llàstima! No només per a nosaltres, sinó també per a totes les ànimes del Purgatori que estan esperant ser posades en llibertat i entrar al Regne del Cel! Imagineu un dels nostres estimats difunts patint terriblement al purgatori, a l’espera que fem un pas tan simple per posar fi al seu dolor insuportable; i a causa de la nostra negligència, han d’esperar més temps i seguir patint!

Conec una parella casada italiana que camina 20 minuts cada dia per anar a travessar la Porta Santa de la seva ciutat, perquè la indulgència plenària es pot concedir als difunts. Gràcies a ells dos, en un any unes 730 ànimes seran alliberades del purgatori! I nosaltres aquí asseguts en la més absoluta indiferència mandrosa?

Despertem-nos i oferim abundantment aquest regal insigne que l’Església ens ofereix a favor dels nostres estimats difunts. Moltes altres ànimes pregaran per nosaltres quan toqui i ens acolliran al Cel al moment de la nostra partença cap a l’eternitat. Com a recordatori, aquestes són les condicions per obtenir la Indulgència Plenària per a nosaltres mateixos o per algun difunt:

Durant els 8 dies precedents o següents després d’haver travessat la Porta de Santa en una església jubilar:

– Cal fer una bona confessió amb el ferm propòsit d’esmena de tots els pecats, fins i tot els venials.

– Cal participar de la Santa Missa i la comunió eucarística acompanyada d’una reflexió interior profunda sobre la Misericòrdia.

– Cal recitar el Credo

– Cal pregar per les intencions del sant Pare amb, com a mínim, un Parenostre, Avemaria i Glòria.

– Cal realitzar una obra de misericòrdia corporal o espiritual.

Torneu a llegir el meu butlletí del 15 de gener sobre aquest gran Jubileu. També podeu consultar l’enllaç: https://www.vatican.va/roman_curia/tribunals/apost_penit/documents/rc_trib_appen_pro_20000129_indulgence_sp.html

5. La Marija al Líban!

Del 8 al 13 d’octubre, la vident Marija Pavlovic va anar al Líban en una visita privada, i també en una missió. Els seus amics libanesos van comprar un tros de terra per construir-hi la Ciutat “Per Tu, Maria”. Ells desitjaven que la Mare de Déu, mitjançant la Marija, beneís i consagrés el lloc que està destinat a ella, a Ghazir, el poble del Beat Pare Jacques Haddad. Abans i després de cada aparició, els presents van aprofitar l’ocasió per consagrar-se als Cors de Jesús i Maria, així com les seves famílies, el seu país, i sobretot el projecte de la futura Ciutat de Maria. Es van rebre moltes gràcies. La nostra Mare va visitar, va tocar i va consolar molts cors, segons testimonis. La Marija va pregar per la ciutat, que serà un lloc de pregària, d’adoració del Santíssim Sagrament, de consagració, d’escolta i de formació oberta a tothom, per al Líban i Síria. La Marija va experimentar la urgència de visitar aquella regió que pateix des de fa tants anys. Ha sentit les súpliques dels sirians i libanesos del grup de pregària. La Marija, molt feliç per haver-se encarregat d’aquesta missió, espera poder tornar-hi. Per a més informació: cite@atoimarie.com – Facebook: A Toi Mairie

6. Sants o carbasses?

EL Pare Gabriele Amorth, el famós exorcista a la Santa Seu, que va tornar al Pare el mes passat, va publicar un advertiment seriós contra de Halloween, per a tots aquells que ho veuen com un joc innocent.

Heus aquí un extracte: “Crec que Itàlia està perdent el cap, el sentit de la vida, el sentit comú, i que s’està destruint a si mateixa a un ritme lent. La celebració de Halloween significa honorar el diable que, tot i només haver estat adorat una sola nit, reclamarà els seus drets sobre els seus súbdits. Així doncs, que no es sorprengui ningú de que el món estigui en ruïnes i les consultes dels psiquiatres i psicòlegs estiguin plenes d’insomni, violència, nens inquiets, i els joves que pateixen d’obsessions, depressions o intents de suïcidi”.

Vegeu el link: https://www.facebook.com/Padre-Gabriele-Amorth-350761581645316/?fref=ts

Per què, en comptes d’això, no celebrem el Dia de Tots Sants, també anomenat ‘Sant Win’? llavors podríem celebrar la santedat dels nostres amics al cel que tenen tants dons, i que ens en donin. Malauradament, aquesta festa ha estat substituïda per una moda que en realitat és un impostor en qui la mort és glorificada, i també ho són el dimoni i els seus dimonis en tota la seva lletjor, especialment a Europa. Despertem-nos de la nostra consciència i no deixem que el mal guanyi la batalla sobre els nostres fills.

Estimada Gospa, ets al nostre costat, i tot i que les tenebres del món creixen, res no ens ha de fer por. Els homes poden fer projectes però tu, Mare Nostra, ets aquí i ens sorprendràs una vegada més!

Sor Emmanuel +

PS 1. Sor Emmanuel i el seu equip van realitzat una missió preciosa a Espanya el mes de setembre passat, tot recorrent 11 ciutats en 12 dies. Gairebé per tot arreu les esglésies estaven plenes de gent! El link aquí sota us connectarà amb la conferència donada a València, gravada a Youtube, traduïda del francès per Juan Antonio Timor. Sor Emmanuel hi parla de les greus amenaces que pesen sobre el món i, segons l’Escola de Maria a Medjugorje i a Fàtima, ens transmet els mitjans que permeten que la Mare de Déu surti victoriosa en la lluita contra el Mal i que el triomf del seu Cor immaculat arribi aviat. Descobriu aquestes paraules i doneu-los tota la difusió que pugueu. Sigueu les mans esteses de la Mare de Déu cap a aquells que en el seu entorn busquen la llum; No us en penedireu!

PS 2 El 16 d’octubre el papa Francesc va canonitzar Isabel de la Trinitat, un carmelita de Dijon que va rebre grans llums sobre el misteri de la inhabitació trinitària en nosaltres.

“Em sembla que al Cel, la meva missió serà la d’atreure les ànimes animant-los a sortir de si mateixes per adherir-se a Déu per un moviment molt senzill i amorós, ajudant-les a romandre en aquest gran silenci interior que permet que Déu s’imprimeixi en elles i les transformi en Ell mateix “(Santa Elisabet de la Trinitat, correspondència del 28 d’oct. de 1906, tres setmanes abans de la seva mort).

Oh Déu meu, Trinitat que adoro, ajudeu-me a oblidar-me completament per establir-me en Vós, immòbil i manyac, com si la meva ànima ja fos a l’eternitat. Que res no pugui pertorbar la meva pau ni em faci sortir de Vós, oh Déu Immutable, sinó que cada minut em porti més lluny en la profunditat del teu misteri.

Dóna pau a la meva ànima, fes-ne el teu cel, la teva mansió estimada i el lloc del teu repòs. Que no et deixi mai sol, més aviat que hi sigui, tota sencera, tota desperta en la meva fe, tota adoradora, tota lliurada a la teva acció creadora. (Extracte)

PS 3. El vident Ivan tornat un cop més a Viena, convidat pel Cardenal Schönborn per participar en una vetllada de pregària a la catedral, el 27 de setembre.

PS 4. Voldries anar a Medjugorje però no pots? Fes un pelegrinatge virtual! ‘Medjugorje ve a trobar-te! A Internet a www.IMedj.net (en francès) podràs viure les gràcies dels principals llocs de Medjugorje realitzant una peregrinació interior.

PS 5. El proper Direct (en francès) tindrà lloc el 3 de novembre a les 21h (hora de França); Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. El Direct del 3 d’octubre, de la mateixa manera que els anteriors es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html S’ha creat una pàgina pel Direct del 3:https://www.facebook.com/directdu3

PS 6 Entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 7 Escriviu una carta a la Mare de Déu! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França. Serà remesa a un dels vidents i la Mare de Déu us respondrà en la pregària.

(NT: ‘També podeu dipositar la vostra carta a qualsevol Santuari Marià, amb la seguretat que Maria s’assabentarà igualment del seu contingut i s’ocuparà personalment de vosaltres, els seus estimats fills!).

PS 8 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 9 – Pensem a obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307