15 de juny de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juny de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu Blava en presència d’una immensa quantitat de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent:

«Estimats fills, desitjo actuar a través vostre, els meus fills, els meus apòstols, perquè al final pugui reunir tots els meus fills allà on tot està preparat per a la vostra felicitat. Prego per vosaltres, perquè amb les obres pugueu convertir els altres, perquè ha arribat el temps de les obres de la veritat, del meu Fill. El meu amor obrarà en vosaltres, em serviré de vosaltres. Tingueu confiança en mi, perquè tot el que desitjo, ho desitjo per al vostre bé, etern bé, creat pel Pare Celestial. Vosaltres, fills meus, apòstols meus, viviu la vida terrenal en comunitat amb els meus fills que no han conegut l’amor del meu Fill, aquells que no m’anomenen Mare. Però no tingueu por de donar testimoni de la veritat perquè, si vosaltres no teniu por i doneu testimoni amb valor, la veritat miraculosament vencerà. Però recordeu: la força està en l’amor! Fills meus, l’amor és penediment, perdó, pregària, sacrifici i misericòrdia. Si sabeu estimar amb les obres convertireu els altres, permetreu que la llum del meu Fill penetri en les ànimes. Us en dono gràcies! Pregueu pels vostres pastors, ells pertanyen al meu Fill, Ell els ha cridat. Pregueu perquè sempre tinguin la força i el valor de brillar amb la llum del meu Fill.»

2. El Papa a Sarajevo! La jornada del 6 de juny fou realment molt colpidora. La visita del Papa Francesc, un gran èxit si jutgem per la multitudinària concurrència que va anar a la trobada. Més de 70.000 participants en aquella regió de marcat predomini musulmà! Tot el seu missatge es va centrar en la pau, que constitueix una de les principals mancances d’aquest territori. Recalcà que: Jesús no va dir “Feliços aquells que parlen de pau”, sinó “Feliços els constructors de pau”. Durant el vol de tornada el Papa respongué a un periodista que havia rebut els resultats de la Comissió sobre Medjugorje, que una decisió sobre el tema seria presa.

3. Alcohol i joc… Com parar? La Lynda (d’Escòcia) comparteix amb nosaltres aquest notable testimoni ocorregut a la seva família. El seu germà Patrick estava esclavitzat per l’alcohol i el joc:

“El meu germà petit, el més petit de la família sempre havia estat un bon nen, obedient, tranquil i sabia divertir-se sanament. Als 18 anys va marxar de casa per anar a la universitat a estudiar medicina. Allà va començar a sortir amb tot de grups de joves pels clubs nocturns dels voltants. Anava de festa en festa amb els seus amics i bevia en excés i també estava atrapat en el joc”.

“Després de graduar-se com a metge, va començar a treballar en un hospital, però no li anava gens bé. La meva família i jo ens preocupàvem pel temps excessiu que dedicava al joc. Havíem intentat parlar amb ell, especialment jo que sóc l’única germana noia i a més la seva padrina. El visitava sovint al seu pis per mirar d’ajudar-lo en les seves finances i vigilar amb els diners, en definitiva, per intentar portar-lo pel bon camí, però tot era en va!”

“Molt preocupades per ell, la meva mare i jo decidirem anar a Medjugorje l’octubre de 2012. Ens dirigíem cap a la tomba del pare Slavko, quan la meva mare em va dir: “Mira! Allà hi ha sor Emmanuel. Vaig a demanar-li que pregui pel Patrick”. I així ho va fer. Sor Emmanuel li va replicar: “Per vèncer aquestes batalles, què demana la Mare de Déu?” “Pregària i dejuni”, va contestar la meva mare. Llavors sor Emmanuel li va dir: ‘Faci bé la part que li correspon a vostè (no a mitges), és a dir pregui i dejuni pel seu fill; i Déu també farà de la seva part. Mitjançant la pregària i el dejuni podreu obtenir-ho tot, va dir la Mare de Déu”.

“Quan ma mare em va repetir les paraules de Sor Emmanuel, la meva reacció va ser: ‘Gràcies a Déu, que la germana no m’ha demanat això a mi!’ En canvi quan vam tornar a casa, a més de pregar, les dues vam començar a dejunar a pa i aigua per ell els dimecres i els divendres; i vam ser testimonis d’un veritable miracle”.

“En efecte, fa més de dos anys que el meu germà està totalment alliberat dels seus deutes! Ha progressat molt en la seva carrera; té bona reputació com a metge i ha començat un projecte que podrà fer-lo progressar encara més. Ara només molt esporàdicament pren begudes alcohòliques: un got, algunes poques vegades i prou. Porta una vida molt sana, practica la seva fe i té una novia meravellosa”.

“Anteriorment, quan intentàvem parlar-li tot quedava en paraules buides. El dejuni va significar el poder de trencar alguna cosa en ell que ni la meva família ni jo no havíem pogut aconseguir per mitjà de la paraula i la pregària. La incorporació del dejuni fou determinant en la seva curació. Malgrat que el meu germà havia crescut en una casa plena de fe i d’amor, la pregària acompanyada del dejuni van ser necessaris per rescatar-lo”.

El testimoni de la Lynda arriba al cor de molts ara que l’índex de les dependències està en augment. Alcohol, drogues de tot tipus, pràctiques sexuals desviades, joc, etc. estan destruint tantes famílies! Qui no estigui convençut dels beneficis del dejuni unit a la pregària, del qual Crist parla a l’Evangeli i Maria als seus missatges, que ho intentin de totes maneres. No tenen res a perdre i al contrari, molt a guanyar.

4. La propera transmissió en Directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de juliol, tindrà lloc al dia següent, el 3 de juliol a les 21 (hora francesa). El Directe del 3 de juny es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html hi trobareu petits consells espirituals. També hem creat una adreça de facebook pel Directe del 3: https://www.facebook.com/directdu3

5. Per anotar a l’agenda! El 26 de juny a les 17:15 oferiré una conferència en directe (en francès) sobre Medjugorje, seguida de preguntes i respostes. A les 18h celebrarem la Santa Missa en honor a Maria Reina de la Pau, presidida per el P. Timothée a Sables d’Olonne i animada per la meva Comunitat de les Benaurances. Tot es podrà seguir entrant a https://www.enfantsdemedjugorje.fr o centrespirituelsables.catho85.org. Podeu enviar les vostres intencions de pregària a gospa.fr@gmail.com

6. No hi ha lloc per a una possible confusió, a no ser la creada pels mitjans amb la seva falsa interpretació de les paraules del Papa sobre el fet de córrer darrera els vidents. El Papa no podia estar pensant en Medjugorje per dues raons: Si a l’avió de Sarajevo va dir: “prendrem una decisió” no podia avançar-se anunciant una idea general. A més, la Mare de Déu no ve a les 16h ni dóna missatges cada dia. Per tant no es referia a Medjugorje. Les veritables informacions es donaran a la pàgina de Vaticà. El Papa té raó quan critica el córrer darrera els vidents, perquè allò important és viure el missatge evangèlic i no focalitzar-se en l’instrument que el transmet. Tenir una foto al costat d’un vident pot ser un record bonic, però certament no és un passaport cap al Cel! (Veure PS 3)

Estimada Gospa, demà 16 de juny comença la novena pel 34è aniversari de les teves aparicions (25 de juny). Què desitges que et regalem per agrair-te tal gràcia? Volem ser generosos…

Sor Emmanuel +

PS 1 – Benvinguts a Medjugorje! Com l’any passat durant el mes de juny, moltes persones minusvàlides varen ser invitades i allotjades gratuïtament per gent del poble. La iniciativa prové dels Franciscans, com un bonic signe de caritat fraternal i solidària. Sant Francesc d’Assís se’n deu alegrar molt des del Cel!

 

PS 2 – Pels qui encara ho l’han llegit, us recomano el llibret Mariam de Betlem, la petita àrab, editat a Argentina per Editorial San Benito Tel/Fax (54 11) 4922-1623 / 2809 –Facebook: editorialsanbenito. E-mail: info@sanbenitoeditorial.com.ar. Per a d’altres països vegeu PS 6

PS 3 – El 9 de juny a Santa Marta, el Papa va alertar sobre el risc d’una “espiritualitat cristiana una mica etèria” esmentant “alguns que sempre necessiten novetats en la identitat cristiana” i que pregunten “On són els vidents, què ens diu avui la carta que la Mare de Déu enviarà a les quatre de la tarda? Viuen d’això, i això no és la identitat cristiana”. Agregar el nom de Medjugorje a aquestes paraules del Papa és pura manipulació mediàtica.

PS 4 – Visiteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos curts sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a: https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 5 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel.: (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòb. (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel.: (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel.: (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel.: (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel.: (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòb.: 098.308.307