15 de juliol de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juliol de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava en presència d’una multitud de peregrins. Després, la Mirjana va transmetre el següent missatge:

«Estimats fills, us convido a difondre la fe en el meu Fill, la vostra fe. Vosaltres, els meus fills, il·luminats per l’Esperit Sant, els meus apòstols, transmeteu-la als altres, a aquells que no creuen, no saben i no volen saber. Per això heu de pregar molt pel do de l’amor, perquè l’amor és un tret distintiu de la veritable fe, i vosaltres sereu apòstols del meu amor. L’amor reviu sempre i de nou el dolor i el goig de l’Eucaristia; reviu el dolor de la Passió del meu Fill amb la qual Ell us ha mostrat què significa estimar immensament; reviu el goig d’haver-vos deixat El seu Cos i La seva Sang per nodrir-vos de si mateix i ser així un amb vosaltres. En mirar-vos amb tendresa sento un amor immens que reforça en mi el desig de conduir-vos a una fe ferma. Una fe ferma us donarà goig i alegria a la Terra i al final, la trobada amb el meu Fill. Aquest és el Seu desig. Per això viviu-lo a Ell, viviu l’amor, viviu la llum que us il·lumina sempre en l’Eucaristia. Us demano que pregueu molt pels vostres pastors, pregueu perquè tingueu l’amor més gran possible cap a ells, perquè el meu Fill us els ha donat perquè us nodreixin amb seu Cos i us ensenyin l’amor. Per això estimeu-los també vosaltres. No obstant això, fills meus recordeu: l’amor significa suportar i donar, i mai, mai jutjar. Us en dono gràcies!»

 2. Pregueu davant la creu, estimats fills! Acabo de tornar d’una missió de 10 dies als Estats Units. Entre els testimonis que em varen explicar, us en comparteixo un tot seguit, d’una de les nostres germanes que ha viscut molt de temps amb nosaltres a Medjugorje i que participa, com a presència oradora, dels exorcismes que es realitzen a la seva parròquia a Califòrnia:

“El dia de la seva ordenació li havien regalat al pare John un crucifix de metall que (presumiblement) contenia, en un lloc amagat, un trosset petit de la veritable Creu. Com que tenia seriosos dubtes sobre la autenticitat d’aquesta relíquia, no li va prestar gaire atenció. La va guardar amb els seus altres objectes religiosos. Nou anys més tard, a petició del seu bisbe, va haver de participar en oracions d’alliberació i d’exorcisme. Una vegada un home li va anar a demanar ajuda. Estava posseït pel dimoni des de l’època que freqüentava prostitutes a Amèrica del Sud. En les sessions d’alliberació el pare John va constatar que l’home tenia una forta aversió pel crucifix de fusta estàndard que utilitzava per beneir-lo: movia el cap i el cos perquè la creu no toqués la seva pell i cridava cada cop que el pare li feia el signe de la creu amb el crucifix.

Aquest comportament va durar les tres primeres trobades. Després el pare John es va recordar del crucifix de metall que li havien regalat el dia de la seva ordenació i per la sessió següent va agafar aquella creu sense fer cap comentari sobre la diferència entre els dos crucifixos ni a ningú de l’equip que l’assistia ni a l’home posseït. Tan bon punt va aixecar el crucifix per beneir l’home, aquest es va allunyar de la Creu amb tanta força que la seva butaca es girà enrere i va anar fins a la paret uns metres més enrere, i l’home gemegava i cridava mentre intentava desesperadament fugir d’aquella creu. Tots els presents van quedar molt sorpresos per aquella reacció extremadament violenta que superava de molt les reaccions de les sessions anteriors. Un cop acabades les oracions i quan ja tot estava en calma, el pare John obrí el compartiment secret de la seva creu per mostrar a tots la petita relíquia amagada en el seu interior. Ningú va dubtar de l’autenticitat d’allò que el pare John tenia a les seves mans.

Jesús ha vençut mitjançant la creu alliberant-nos del domini de Satanàs i aquest tipus de testimonis és freqüent entre els exorcistes. Jo volia compartir-lo amb vosaltres perquè a dia d’avui tots ens trobem en un camp de batalla, per cert cruel, i és il·lusori pensar que podem vèncer el Mal sense Crist i sense la seva creu. Aquest testimoni ens mostra també com de precioses són les veritables relíquies i que rebutjar aquests objectes de pietat seria privar-nos de moltes gràcies que Déu desitja regalar-nos.

 3. Assumpte Medjugorje. Enmig de l’onada que recentment s’ha aixecat a favor i en contra de Medjugorje, subratllem les paraules del Cardenal Vinko Puljic de Sarajevo qui va acollir el Papa Francesc el passat 6 de juny. Amb motiu d’una entrevista sòbria i molt clara del diari 7Dnevno, en síntesi va declarar que els mitjans han manipulat el comentari del Papa sobre Medjugorje en l’avió que el portava de tornada a Itàlia, “interpretant-les com a conclusives, la qual cosa és inacceptable. Els seus punts de vista han commogut l’esperit dels fidels, dels pelegrins i dels sacerdots afins a aquest lloc de peregrinació. És molt lamentable que els mitjans hagin parat més atenció –atenció errònia- a les paraules del Papa sobre Medjugorje que a la seva molt forta declaració sobre els problemes que Bòsnia Hercegovina ha d’afrontar”. I va afegir: “Crec que el Sant Pare prendrà una decisió bona i justa”.

Recordem que aquest cardenal és el president de la Conferència Episcopal de Bòsnia Hercegovina i membre de la Comissió per Medjugorje nomenada per Benet XVI.

4. Joves, sigueu benvinguts! Esperem la presència de milers de joves pel Festival del 31 de juliol al 6 d’agost. En la visió profètica de Sor Briege McKenna el 1984 (PS 1), rius d’aigua viva sorgien de l’altar del santuari (església de Sant Jaume Apòstol) i alguns joves venien a calmar la seva set en ells. En veure que renaixien a la vida, a la vida veritable, marxaven feliços i cridaven als seus amics perquè ells també anessin a beure d’aquesta font d’aigua viva que no és cap altra que el torrent de benediccions que flueix del Cor ferit de Jesús. Avui venen a milers a beure d’aquesta font, no per fer-se veure sinó per tot al contrari, per entrar en el més profund del seu cor, unificar-se interiorment i trobar la font de la veritable felicitat que tantes vegades se’ls oculta en els seus llocs d’origen. Preguem perquè també aquest any hi hagi una gran i preciosa collita d’ànimes que acudeixen amb els seus sacerdots, feliços de realitzar el seu treball pastoral a Medjugorje! L’any passat hi havia més de 500 sacerdots amb els joves i no tingueren temps d’estar de braços creuats en el confessionari, com els hi passa freqüentment a les seves parròquies.

5. El casament de la Rosie. Durant la nostra missió als EEUU, vam tenir l’alegria de participar de la boda de la Rosie amb en Matthew, a New Jersey, el 4 de juliol. Molts de vosaltres potser la coneixeu ja que ha estat 3 anys amb nosaltres a Medjugorje, a l’escola de Maria. El  casament va ser esplèndid! Des de fa dos anys dóna classes de catequesi en una escola catòlica. És molt estimada pels seus alumnes, que majoritàriament estan bastant allunyats de la fe catòlica malgrat estar batejats. Entaula amb ells profunds diàlegs sobre els temes essencials de la vida i la seva estada a Medjugorje li suposa un gran ajut.

Una anècdota significativa: com que en Matthew també ha donat classes en aquella escola, els alumnes el coneixen bé. Un dia va sortir el tema del nuviatge i del casament, i la Rosie els va  parlar sobre la importància i els beneficis de viure en castedat abans del casament i els va explicar que en Matthew i ella s’havien decidit per seguir-ho. La reacció dels adolescents no es va fer esperar: “Què…? Encara existeix gent així?”

 6. Bona Noticia. Ara us podeu baixar una nova aplicació gratuïta per i-phone i i-pad on s’hi troben els missatges oficials de la Mare de Déu des de 1984. Està disponible en diferents idiomes. Entreu a App Store i a la casella de cerca digiteu Medjugorje Friends of Mary. Compartiu aquesta novetat tan bonica amb els vostres amics. Quina eina més bonica d’evangelització!

La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de setembre, serà al dia següent, 3 de setembre a las 21 (hora francesa). El directe del 3 de juny es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu petits consells espirituals (en francès).

També hem creat una adreça de facebook pel directe del 3: https://www.facebook.com/directdu3

Estimada Gospa, quina meravella saber que estàs amb nosaltres fins i tot quan a vegades ens oblidem d’estar amb tu! Has estat al peu de la Creu del teu Fill; també nosaltres ens refugiem sota el teu mantell maternal, tu que has aixafat i segueixes aixafant el cap de la serp.

Sor Emmanuel +

PS 1 En el lloc https://sremmanuel.org/video/ trobareu diferents vídeos de Sor Emmanuel i la seva intervenció a St. Louis (Missouri) en anglès.

PS 2 Visiteu el lloc de Sor Briege i descobriu el seu ministeri internacional www.sisterbriege.com i www.intercessionforpriests.org. Per demanar la seva intercessió: prayer@sisterbriege.com

PS 3 – Visiteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte Youtube. Allà hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) y seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te(+ 54 11) o (011) 4431-7847  mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 6 – Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.