14 de novembre de 2015 Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de novembre de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava, en presència d’una multitud de pelegrins. Un cop finalitzada l’aparició, va transmetre el missatge següent:

«Estimats fills, de nou vull parlar-vos de l’amor. Us he reunit al meu voltant en nom del meu Fill, segons la Seva voluntat. Vull que la vostra fe sigui ferma i que brolli de l’amor. Perquè els meus fills que comprenen l’amor del meu Fill i el segueixen, viuen en l’amor i en l’esperança. Han conegut l’amor de Déu. Per això, fills meus, pregueu, pregueu per poder estimar més i fer obres d’amor, perquè el que us demano no és la fe sola, sense amor i sense obres d’amor. Fills meus, això és una fe aparent, és vanitat. El meu Fill demana fe i obres, amor i bondat. Prego i us demano també a vosaltres que pregueu i visqueu l’amor, perquè desitjo que el meu Fill, quan miri els cors de tots els meus fills, pugui veure-hi amor i bondat, i no odi i indiferència. Estimats fills, apòstols del meu amor, no perdeu l’esperança, no perdeu la força, podeu aconseguir-ho. Us encoratjo i us beneeixo, perquè totes les coses d’aquesta terra -que malauradament molts fills meus posen al primer lloc- desapareixeran, i romandran només l’amor i les obres d’amor, que us obriran la porta del Regne dels Cels. Jo us estaré esperant en aquesta porta. En aquesta porta desitjo acollir i abraçar tots els meus fills. Us en dono gràcies!»

2. La mort no existeix!

Aquest mes de novembre, que tan sovint es tem, celebrem Tots Sants (no Halloween, Déu no ho vulgui!). I després el dia 2, commemorem els nostres difunts i preguem per ells (Vegeu PS1). La perspectiva de la mort hi és per a tot ésser humà, i molts tenen por d’ella. No obstant això, és simplement el pas d’aquesta vida a l’altra vida. En realitat, és el nostre naixement real. Aquesta és la raó per la qual la Santíssima Mare de Déu ens diu que “la mort no existeix.”

Quan va parlar del P. Slavko, que va morir el 24 de novembre de 2000, Ella no va dir en el seu missatge: “Va morir amb molta pau”, sinó que va dir: “Alegreu-vos amb mi, perquè el vostre germà Slavko ha nascut en el cel, i està intercedint per vosaltres!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Sant Bernat de Claravall va dir: “Quan estem a la terra, no hem nascut encara. Naixem quan entrem al cel. A la terra, som portats al ventre de la Mare de Déu”.

3. Consagra la teva mort!

Viure plenament en el ventre de la Mare de Déu significa desterrar la por a la mort i la por a aquest misteriós naixement que se’ns va prometre. Tota bona mare es prepara per al naixement del seu fill amb infinita cura i tendresa. Això mateix succeeix amb la Mare de Déu! Ella ens diu: “No, estimats fills, no sabeu com celebrar adequadament la mort dels vostres éssers estimats! Heu de celebrar la mort dels vostres éssers estimats amb alegria, la mateixa alegria que teniu en el naixement d’un nen”. Però en el nostre món, tan tancat en el materialisme, hem perdut la perspectiva definitiva de les nostres vides. En la mort, sovint no hi veiem res més que una sortida sense retorn, i la destrucció sense pietat, una paret desastrosa, quan en realitat és una porta preciosa, la porta que finalment s’obre a la vida per a la qual vam ser creats.

Per això, com a apòstols de la Santíssima Mare, proposo que consagrem la nostra mort al seu Immaculat Cor i al Cor de Jesús, perquè aquest moment crucial en les nostres vides ja pugui pertànyer totalment a Déu a través de les mans de Maria. Això es pot fer en 4 passos:

A – Ja podem donar gràcies a Déu pel moment que ha triat per portar-nos a casa cap a Ell. Sigui quin sigui el moment, demà o d’aquí a 50 anys, diem-li a Déu la confiança que tenim, ja que Ell ha triat el millor moment per a nosaltres des del punt de vista de la nostra eternitat.

B – Podem fer el següent pas, i donar-li gràcies per la manera com Ell ha escollit perquè tornem a Ell. Que la nostra imaginació no surti de control, perquè llavors podríem patir en anticipació alguna cosa que no passarà. Per contra, calmem la nostra imaginació, abandonant-nos totalment a les mans d’Aquell que sap molt millor que nosaltres què necessitem.

C – Fem un pas més, i donem gràcies a Déu pel temps que ha optat per prendre cap a Ell la persona més estimada per nosaltres. Demà? D’aquí a 50 anys? Que Ell sigui beneït, perquè aquesta elecció divina és el millor per a aquesta persona, per la seva felicitat eterna. Aquesta és una invitació a tenir gran confiança en Déu, lliurant-se a la seva santa voluntat d’amor.

D – I finalment, donem gràcies a Déu per la manera com Ell decideix prendre aquesta persona estimada.

Fer això requereix una profunda força interior, ja que podem trobar una forta resistència. És una oportunitat per canviar a la confiança que un nen té en el seu pare … Podem trigar diversos dies, però amb la gràcia de Déu i una fe viva, finalment podrem dir SÍ. I el gran do que ve d’aquest Sí, aquest lliurament confiat als plans divins, és la guarició de les nostres pors o ansietats abans de la mort. A les mans d’un Pare així, amb tan d’amor, com pot la por encara perseguir-nos? Com podria l’ansietat apoderar-se de nosaltres?

4. La marxa del petit Emmanuel

La Florence és una mare d’un nen de 6 anys de França, de prop de Lisieux. Quan va néixer el seu primer fill, ella estava tan sorpresa de veure en ell la meravella de la vida, que es va tornar cap al seu Creador per donar-li gràcies per aquesta gràcia. La Florence ja era una creient practicant i fervorosa, però el fet de convertir-se en mare va ser un pas de gegant en la seva intimitat amb Déu i la seva alegria de viure per a Ell. Se sentia molt petita davant d’aquell gran tresor, un ésser completament nou confiat a les seves mans. Molt aviat va comprendre que la vida del seu petit Emmanuel no li pertanyia a ella, sinó que li havia confiat el Creador, i que ella hauria de treballar amb Ell per ajudar el nen a convertir-se en el que era als ulls de Déu: per arribar a ser un sant. La Florence també va tenir altres fills, i els estimava a tots ells.

Un dia, a l’edat d’11 anys, l’Emmanuel va patir fortes convulsions a l’escola, i després d’exhaustius exàmens, el diagnòstic va arribar com una bomba: tenia 3 tumors cerebrals cancerosos, un d’ells no era operable. Només els pares que han perdut un fill poden imaginar el xoc. Dues possibilitats: O bé Déu faria una guarició miraculosa, o no ho faria. La Florence i el seu marit van començar a bombardejar el Cel amb pregàries constants i fervents. Quan es va difondre la notícia, els familiars van formar una cadena de pregària i dejuni per al nen.

La Florence, llavors va descobrir Medjugorje a través d’un missatge de la Mare de Déu compartit en la pregària. Aquest grup de pregària i adoració improvisat va portar moltes conversions i retorns cap a Déu que ningú podria haver esperat. Pel que fa a Emmanuel, estava alegre i consolava tots els que venien a casa amb un nus a l’estómac. Els seus pares no li amagaren la veritat. Quan es va assabentar de la notícia, al principi se sentia molest però després de rebre el sagrament dels malalts, va canviar i es va convertir en tot calma i serenitat, fins i tot mostrant bon humor.

La Florence va entendre que el Senyor se li enduria el seu fill, per la qual cosa va renovar la seva acció de gràcies que ella havia fet en el moment del seu naixement. Tot i que també ploraven molt, el dolor es barrejava amb glòria, com Jesús a la mort de Llàtzer. El seu fill havia completat la seva missió, havia de deixar-lo marxar. “El Senyor ha donat, el Senyor pren, beneït sigui el seu nom”, pensava.

Ella i el seu marit consagraren al nen de nou a l’Immaculat Cor de Maria i al Sagrat Cor de Jesús, de manera que quan se’n va anar, ells el portarien cap a la felicitat eterna. A la nit, quan Emmanuel va marxar, tots eren amb ell a cures intensives (permís especial obtingut segurament per la Mare de Déu!). Tot l’esdeveniment va ser molt senzill, com si marxés cap a un viatge. Emmanuel ja s’havia entregat a Déu, no havia estat arrencat. El funeral, d’acord amb tothom, no va ser un enterrament, sinó la celebració d’un “lliurament al cel”! Llàgrimes i somriures es barrejaven pacíficament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per aquesta família tan creient, l’Emmanuel és el seu vincle amb el Cel, el seu estimat tresor! Com Maria ens ensenya, varen viure la seva marxa com un naixement. Podem viure l’amor veritable i alegrar-nos quan el nostre ésser estimat entra a la seva vida real. “Si m’estiméssiu”, va dir Jesús, “us alegraríeu de saber que m’en vaig al Pare” (Jn 14, 28)

5. Una bonica iniciativa

El 7 de novembre, 80 persones van participar en una “Marxa per la Vida” des de l’hospital de Mostar fins a l’església de Medjugorje (35 km), després de 40 dies de pregària i de lluita contra la cultura de la mort, en particular, l’avortament (200.000 cada any a Bòsnia Hercegovina). Aquesta iniciativa, “40 Dies per la Vida”, és ecumènica i internacional, i alguns musulmans li donen suport. Pel cap baix 540 nens van ser salvats al món, dels quals 14 a Croàcia. Moltes dones expressen el seu pesar per haver avortat. Un bonic fruit de Medjugorje i els missatges de Maria!

6. Tenim un nou Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard?fref=ts

Seguiu-nos a twitter@childrenofmedj

Estimada Gospa, has viscut la mort dels teus pares, de Josep, Jesús, i diversos apòstols. Fes que els nostres cors siguin grans com el teu, guareix-nos de la frustració! Fes que desitgem allò que Déu vol a fi d’assaborir la veritable pau del cor.

Sor Emmanuel +

PS 1 Davant dels greus esdeveniments ocorreguts a Paris, Beirut i Ankar aquests darrers dies, preguem intensament per les víctimes i victimaris i doblem les nostres pregàries per la pau del món.

PS 2 El pare Grabriele Amorth el cèlebre exorcista de la Santa Seu i President de l’Associació Internacional d’Exorcistes ha publicat una advertència contra Halloween per tots aquells que ho veuen com un joc innocent. Transcric un extracte: “Penso que Itàlia està perdent l’esperit, el sentit de la vida, l’ús de la raó i que es destrueix a foc lent. Celebrar la festa de Halloween significa honorar el diable que, quan és adorat encara que només sigui una nit, reivindicarà els seus drets sobre els seus súbdits. No ens estranyem que el món vagi cap a la ruïna i que els consultoris dels psiquiatres i dels psicòlegs estiguin plens de nens amb insomni, violents, agitats i de joves víctimes d’obsessions, depressions o temptatives suïcides”.

PS 3 Els 9 dies abans del 8 de desembre (del 29 de novembre al 7 de desembre), preguem tan com puguem en família o comunitat demanant a Déu que la pròxima Festa de la Immaculada concepció la humanitat obri el seu cor a l’Any de la Misericòrdia.

PS 4 Campanyes de pregària per la Pàtria. Donem suport a aquestes meravelloses iniciatives perquè es multipliquin i donin mot de fruit.

A Espanya, cada dia 12 vegeu https://xn--rosarioporespaa-crb.blogspot.com.es/

A Argentina, cada dia 2 vegeu rezamosporargentina.blogspot.com.ar

Recordem tots els últims dimecres de mes la Marxa dels escarpins en defensa dels nens no nascuts, a les 16 davant del Congrés de la Nació a Buenos Aires (a l’Avda. Rivadavia entre Callao i Riobamba).

PS 5 La nostra pàgina Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte Youtube. Hi trobareu vídeos curts sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos també al twitter @EnfantsdeMedj

PS 6 No ho oblideu! El 24 de novembre celebrarem el 15 aniversari del naixement al Cel del pare Slavko (24 Nov 2000). Farà ploure moltes gràcies perquè ell intercedeix per tots nosaltres!

PS 7 Seguiu el programa vespertí de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o cel (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 9 – Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.