15 d’abril de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu en privat a casa seva perquè estava malalta. Malgrat això, una multitud de pelegrins van concórrer a la Creu Blava i van pregar en comunió amb ella aquell matí. Després de l’aparició, la Mirjana va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

Estimats fills! Us he triat a vosaltres, apòstols meus, perquè tots porteu dins vostre alguna cosa bonica. Vosaltres em podeu ajudar per tal que l’amor pel qual el meu Fill va morir i ressuscitar, venci novament. Per això us convido, apòstols meus, a procurar veure en tota criatura de Déu, en tots els meus fills, alguna cosa bona i intentar comprendre’ls. Fills meus, tots vosaltres sou germans i germanes pel mateix Esperit Sant. Plens d’amor cap al meu Fill, podeu parlar d’això que vosaltres coneixeu a tots aquells que encara no han conegut aquest amor. Vosaltres heu conegut l’amor del meu Fill, heu comprès la seva resurrecció i, amb joia, poseu els ulls en Ell. El meu desig maternal és que tots els meus fills estiguin units en l’amor cap a Jesús. Per això us convido, apòstols meus, a viure l’Eucaristia amb joia, perquè en l’Eucaristia el meu Fill es dóna a vosaltres sempre de nou i, amb el seu exemple, us mostra l’amor i el sacrifici envers el proïsme. Moltes gràcies!

2. L’estratègia del Modernisme

Des del 1984, la Mare de Déu ha pronunciat com a mínim 400 vegades la seva paraula preferida: Pregueu! Per què? Perquè la pregària és clau per a la santedat i Maria ens hi vol conduir ja que és el nostre únic futur. Però Ella sap que no ens és fàcil d’aconseguir. En efecte, la Mare de Déu coneix bé les trampes que ens assetgen perquè l’enemic ronda sense treva, buscant a qui devorar (1 Pe 5, 8). En el missatge del 25 de març, Maria va definir l’estratègia utilitzada per Satanàs amb nosaltres: el modernisme; en altres paraules, quan un es cansa de Déu. El remei? La pregària!

Pregueu i lluiteu contra les temptacions i contra tots els plans malvats que el dimoni us ofereix a través del modernisme, ens diu. El maig de 2010 ja ens advertia: “Déu us ha donat la gràcia de viure i de custodiar tot el bé que hi ha en vosaltres… però Satanàs no dorm, i a través del modernisme us desvia i us condueix pel seu camí”. La cultura cristiana no només està amenaçada pel radicalisme islàmic, sinó per la manca de pregària que ens allunya de Déu. L’oració és una aventura meravellosa amb Déu! Però el modernisme adorm les consciències. Es busca reemplaçar els valors cristians i la fe viva per miratges del món secular purament terrenals. Aleshores es crea una cultura que apaivaga la buidor interior, la falta d’esperança i la pèrdua de la identitat mitjançant el confort material i la recerca d’un benestar tan passatger com decebedor. És com si un càncer devorés el món occidental, perquè a Déu no se’l pot expulsar impunement de les seves fronteres. Tristament podem corroborar que la pèrdua de la vida interior i l’absència d’una perspectiva d’eternitat provoquen la falta de felicitat de l’home!

Per a la santíssima Mare de Déu, el modernisme només es pot vèncer mitjançant la pregària que alimenta el foc d’una fe viva. Ens suplica que desafiem la cultura actual i que posem tota l’esperança, confiança i amor en el seu Fill. No permeteu que Satanàs us obri els camins de la felicitat terrenal, camins on el meu Fill no hi és present. Fills meus, aquests són falsos i duren poc. El meu Fill és per sempre! Us ofereixo la felicitat eterna, la pau i la unitat amb el meu Fill, amb Déu. Us ofereixo el Regne de Déu! (10-8-10). La nostra cultura ha desplaçat Déu a la perifèria; a nosaltres ens correspon tornar-lo a col·locar en el centre de les nostres vides i de la nostra societat mitjançant una fervorosa pregària. (Veure PS 1)

3. El 12 d’abril, un aniversari interessant per a l’Església, pot haver passat inadvertit

Es tracta de l’aparició de la Mare de Déu de la Revelació a un home violent que planejava un crim horrorós, Bruno Cornacchiola, de 34 anys. En efecte, el 12 d’abril de 1947 en Bruno passejava per Roma amb els seus fills, a prop d’on van decapitar sant Pau, Le tre Fontane. Intranquil perquè els seus 3 fills que jugaven en una cova dels voltants i no contestaven quan els cridava per tornar a casa, va entrar a la gruta i els va trobar de genolls amb la mirada fixa, com captivats per una estranya presència. El Bruno va alçar també la mirada cap el fons de la gruta… Maria era allà, amb la Bíblia a la mà! A prop d’Ella hi havia una creu al terra, esmicolada. L’havien destruïda i llençada a les escombraries no feia gaire.

 

 

 

 

 

 

Això el va impactar profundament i li va produir un canvi radical de vida. Es va enamorar de la Mare de Déu i la seva conversió fou immediata. A partir d’aquell moment va començar una trajectòria sorprenent al seu costat. Va renunciar al crim que planejava dur a terme l’endemà: ni més ni menys que assassinar amb un ganivet el papa Pius XII! Aquell mateix dia va escriure en una de les parets de la gruta: En aquesta gruta se m’aparegué la Mare divina. Amb amor em convida a entrar a l’Església catòlica, apostòlica i romana. Dos anys després va poder entrevistar-se amb Pius XII i, amb les seves pròpies mans, li va entregar el punyal que portava la inscripció “Mort al Papa”, amb el qual l’hauria volgut matar. Després, amb llàgrimes als ulls, li va demanar perdó.

En Bruno va consagrar la vida a fer conèixer la Mare de Déu, qui continuava enviant-li missatges. D’entre aquests, destaquem el del 12 d’abril: Tu em persegueixes, ja prou! Torna a la cleda. Que es pregui i que es resi diàriament el Rosari per la conversió dels pecadors, dels no creients i per la unitat dels cristians. Més tard, la Mare de Déu li va confiar algunes profecies malgrat que no totes han estat publicades. L’Església patirà, la Veritat serà oblidada. Molts capellans deixaran el ministeri. La Mare de Déu promet realitzar miracles poderosos per a la conversió dels pecadors. Maria li parlà també sobre els tres amors blancs que sustenten l’Església (les tres blancors d’en Bosco): l’Eucaristia, La Immaculada i el Sant Pare.

En Bruno es va entrevistar en diverses ocasions amb el papa Joan Pau II i el 2 de febrer de 1982 li va anunciar de part de la Mare de Déu un nou atemptat que va succeir a Fàtima (Veure PS 3). Un dia el papa va dir a Bruno: Has vist la Mare de Déu, per tant has d’arribar a ser sant!. En Bruno va traspassar la seva ànima a Déu el 22 de juny de 2001, per la festa del Sagrat Cor de Jesús. La seva beatificació està en procés.

Fou un testimoni magnífic dels desitjos de Maria i de les seves tristors a causa de les nostres transgressions i de les esperances que posava a l’hora de formar els seus apòstols! Ella cerca deixebles que acceptin unir-se completament a la seva ànima i no tem buscar-los entre els pitjors pecadors. Ha arribat el moment de donar-li la nostra resposta.

4. Misericòrdia!

Hem resat la Novena a la Divina Misericòrdia amb alegria i hem celebrat la seva Festa aquest diumenge passat (Veure PS 2). M’agradaria ressaltar un detall de Jesús Misericordiós tal i com se li va aparèixer a sor Faustina. Tenia els ulls abaixats. Per què? Per delicadesa vers els pecadors, perquè no fossin torbats amb la seva mirada. Semblava dir: No temeu venir a Mi en confessió, encara que els vostres pecats us avergonyeixin. Quan anem a confessar-nos, no oblidem que és Crist Misericordiós mateix, amagat en la presència del sacerdot, que ens acull. Per què hem de témer dir-li els nostres pecats amb tota sinceritat, ja que són llençats i cremats en aquell Cor que únicament és Amor i Misericòrdia?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de maig, serà l’endemà, el dia 3 de maig a les 21 (hora francesa). El directe del 3 d’abril es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Al lloc https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html hi trobareu 2 petits regals per a la setmana de la divina misericòrdia: La misericòrdia de Déu (4 minuts) i La Coroneta de la divina misericòrdia amb Sor Emmanuel (5 minuts), ambdós en francès.

Estimada Gospa, Mare de Misericòrdia, dóna’ns les teves entranyes maternals. Volem estimar i comprendre cada criatura humana amb el teu cor i així omplir-te d’alegria.

Sor Emmanuel +

PS 1 Veure l’encíclica Pascendi Dominici Gregis en la qual el papa Pius X condemna la doctrina del modernisme.

PS 2 Aquest atemptat era més greu que el primer que va cometre Ali Agca a la plaça sant Pere, perquè provenia d’un sacerdot. La Santíssima Mare de Déu li confià a Bruno que el Sant Pare seria de nou protegit. L’atemptat es va produir el 12 de maig de 1982 a Fàtima però va ser fallit. L’autor, Juan María Fernández, un sacerdot espanyol, s’oposava a les reformes de Joan Pau II, a qui considerava un agent de Moscou. Va ser condemnat a 6 anys de presó i més tard expulsat de Portugal.

PS 3 La Novena a la Divina Misericòrdia, recomanada per Jesús mateix, pot ser resada en qualsevol moment. En el seu diari, sor Faustina consigna sorprenents miracles de conversió obtinguts mitjançant la Coroneta de la Misericòrdia.

PS 4 – Crida a les famílies: Si recordeu dites ocurrents dels vostres fills, no deixeu que es perdin! Si us plau, envieu-nos-les a gospa.fr@gmail.com per a publicar-les.

PS 5 – Nova pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 6 – Consulteu el nostre compte Youtube. Hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 7 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem d’obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura de sor Emmanuel. Contactes per aconseguir-lo en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307