14 de setembre de 2015, festa de l’exaltació de la Creu: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de setembre de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual a la Creu Blava, en presència d’una multitud de pelegrins. Un cop finalitzada l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, estimats apòstols meus de l’amor, els meus portadors de la veritat, us convido novament i us reuneixo al meu voltant perquè m’ajudeu, perquè ajudeu tots els meus fills assedegats d’amor i de veritat, assedegats del meu Fill. Jo sóc una gràcia enviada pel Pare Celestial per ajudar-vos a viure la Paraula del meu Fill: estimeu-vos els uns als altres! Jo vaig viure la vostra vida terrenal i sé que no és sempre fàcil, però si us estimeu els uns als altres, pregareu amb el cor i assolireu els cims espirituals, i se us obrirà el camí cap al Paradís. És allà on us espero jo, la vostra Mare, perquè jo sóc allà. Sigueu fidels al meu Fill i ensenyeu la fidelitat als altres. Estic amb vosaltres, us ajudaré. Us ensenyaré la fe perquè sapigueu transmetre-la als altres de manera correcta. Us ensenyaré la Veritat perquè sapigueu discernir. Us ensenyaré l’amor perquè conegueu què és el veritable amor. Estimats fills, el meu Fill parlarà a través de les vostres paraules i de les vostres obres. Us en dono les gràcies! “

2. Restriccions que hem d’acceptar. Darrerament s’han produït alguns canvis a Medjugorje. La Marija no ha obert més el Centre Magnificat en el moment de l’aparició diària com acostumava a fer; l’Ivan i en Jakov encara van amb el pare Marinko cada tardes a pregar amb els pelegrins, però sense transmetre els missatges: l’Oficina d’Informacions ha deixat de posar a disposició el missatge del dia 2 rebut per la Mirjana, com ho feia abans; l’Ivan no ha convidat més els pelegrins a participar de l’aparició nocturna a la muntanya amb el seu grup de pregària, etc.

Conservem la pau encara que aquestes restriccions s’intensifiquin, perquè la Gospa té el seu pla i el durà a terme. Els vidents ho saben i ho acullen tot amb serenitat. És molt probable que es tracti de mesures locals de prudència abans del pronunciament del Papa Francesc sobre Medjugorje i també amb la finalitat d’evitar curiositats davant d’allò extraordinari que allunyaria als pelegrins d’allò essencial. D’altra banda, per aquells que no estan en el camí i necessiten signes per trobar-se amb Jesús i seguir-lo, aquests “regals” de Maria d’aquests últims anys han donat molt de fruit. Feliçment Déu bufa cap on vol i mai no podrà ser limitat per l’home. Les seves gràcies no disminuiran; ans al contrari, en els moments d’adversitat es multipliquen!

El Papa Francesc encara no s’ha pronunciat sobre Medjugorje, per tant, cap declaració, encara que provingui d’un “vaticanista”, té autoritat. Haurà de ser considerada tan sols com una opinió personal. No recaiguem en un esperit d’agitació. El seu pronunciament es donarà a conèixer a través dels llocs oficials del Vaticà. Preguem en pau pel Papa Francesc que carrega una gran responsabilitat i pel seu entorn.

Redoblem la nostra acció de gràcies i fugim del pessimisme o, encara pitjor, de la crítica que entristiria a Maria i retardaria el seu pla. Ella ens espera en l’oració. El seu Cor vencerà!

3. Súplica per França. Comparteixo aquesta bellíssima pregària pel meu país, que també es pot fer servir per altres nacions pel fet de ser de molta actualitat, especialment a Occident. Volent prescindir de Déu impedim la nostra pròpia felicitat; però encara hi som a temps: Déu escolta el nostre clam!

“Senyor, Déu nostre, estem aclaparats per tot el que succeeix al nostre país però confiem en totes les teves promeses. Recorrem a Tu que ets el nostre auxili ja que sense Tu no podem res. Jesús, tu que vares dir: “Demaneu i se us donarà”; et supliquem que ens ajudis a fer que França es pugui tornar a aixecar.

Reconeixem davant Teu, com a propis, els pecats dels nostres dirigents i legisladors escollits, i ens solidaritzem amb ells per haver-los escollit.

Reconeixem davant Teu, com a propis, els pecats de l’Església de la qual som membres, perquè som u en el teu Cos.

Reconeixem davant Teu la nostra responsabilitat personal per haver permès que les idees del món envaeixin els nostres cors fins infectar-los. Hem rebutjat els paràmetres de la Veritat i del Bé comú i donem anti- testimoni.

Perdó per haver-nos deixat desarmar sense presentar combat! Perdó per no haver fet tot allò que està a les nostres mans per transmetre la nostra Fe i mantenir-nos ferms en l’Esperança i en la Caritat. Només això fa que sigui possible la construcció d’una Civilització de l’Amor on a cadascú li correspon un lloc.

Reconeixem que els nostres cors estan freds, plens d’egoisme, preocupats només per nosaltres i pels nostres, mancats d’amor generós vers Tu i vers els altres. Dia rere dia pequem de pensament, paraula, obra i omissió. Perdona’ns!

Senyor, agenollats davant teu, mitjançant les nostres pregàries, els nostres dejunis i llàgrimes i l’Adoració reparadora implorem la teva Misericòrdia perquè tan sols ella pot salvar-nos. Dóna’ns el teu Esperit Sant, mantingues els nostres cors en la humilitat i el penediment, il·lumina els nostres pensaments, inspira’ns per orientar la nostra acció segons la teva Voluntat i no segons els nostres desitjos.

Senyor Déu nostre, t’ho supliquem amb l’alegria que ens dóna la seguretat de la Victoria final: acull França i tots els seus habitants en el Cor de Jesús unit al Cor de Maria. Que fixin allà la seva llar per sempre perquè s’instauri el teu Regne que renovarà les nostres institucions segons la veritat i la justícia. Ajuda’ns a servir-te segons la teva Voluntat, per amor a tu i als nostres germans, pel triomf de la Pau. Glòria i lloança a Tu en l’Esperit Sant. Amén. (Veure PS 1)

4. Molta gent es pregunta què es pot esperar del Sínode sobre la família. Podrem sortir del pou on ens trobem o acabarem enfonsant-nos encara més? Això és un veritable dilema. La qualitat del fruit dependrà de la qualitat de l’arrel i de la font utilitzada. Des de fa 34 anys, la Mare de Déu ens explica de forma molt clara com reestructurar i sanar la família. Joan Pau II, en la seva magnífica obra “La Teologia del cos”, ens ha donat llums essencials i profètiques. Tenim totes les claus al nostre abast. Però no és suficient tenir una clau si la deixem en un calaix; l’hem d’utilitzar.

També Sor Lucía de Fàtima va donar a conèixer la seva opinió. El Cardenal Caffara de Bolonya va ensenyar una carta d’ella en resposta a la seva petició de pregària pel seu ministeri sobre la Família. Per sorpresa, ella li va respondre en un escrit a mà (carta conservada en els Arxius romans) on declarava: “La Santa Mare de Déu em va dir que el dimoni s’afanyava a entaular una batalla decisiva contra Ella. Una batalla decisiva! És la batalla final on un costat triomfa i l’altre és derrotat. És per això que ara hem d’escollir si som de Déu o del dimoni. No hi ha cap altra possibilitat. (…) L’última batalla entre el Senyor i el regne de Satanàs serà sobre el Matrimoni i la Família. No temi! Qui treballi per la santedat del Matrimoni i de la Família haurà d’afrontar dificultats i oposicions de tota mena perquè es tracta d’una qüestió decisiva”. Després Sor Lucía va concloure: “De tota manera, la Santíssima Mare de Déu ja ha aixafat el cap de la serp”.

La batalla final? Una qüestió crucial? Allà estem! El vertigen s’apodera de nosaltres davant l’enfonsament de la família, hàbilment orquestrat pels “operaris del Mal”, els agents de l’enemic del gènere humà. Joan Pau II ho deia: “Quan la pedra angular és assolida, tot l’edifici s’ensorra”.

Davant d’un atac fort calen armes adequades! És per això que en les seves reiterades vingudes Maria ens indica el camí a seguir “El món es troba en un moment de prova perquè ha oblidat i ha abandonat Déu. Per això, fillets, sigueu aquells que busquen i estimen Déu sobre totes les coses. Estic amb vosaltres … ”

Els seus missatges estaran sempre a la nostra disposició, confirmant l’Evangeli. Maria estarà sempre disponible, desitjosa d’ajudar-nos, de veure’ns arribar a la santedat. I amb Ella ho tenim tot!

Estimats germans i germanes, feu tot el que Ella us digui i Ella ho farà tot per vosaltres!

5. La Vicka ha tornat a casa, però encara està massa feble per rebre els pelegrins. Ella ofereix tots els seus sofriments a Jesús pels plans de la Mare de Déu i per nosaltres, els seus fills, perquè coneix el fruit d’aquesta ofrena. Un dia, la Mare de Déu li va dir: “Molt poques persones comprenen el gran valor del sofriment quan és ofert a Jesús”. Des d’aleshores la Vicka sempre ha conservat el seu extraordinari somriure fins i tot enmig de les seves pitjors malalties.

6. A petició (inspirada) de Sor Briege McKenna, estic preparant un llibre sobre la Misericòrdia per a l’Any de la Misericòrdia. Envieu-me (en la vostra llengua d’origen) els vostres testimonis que donin glòria a la Misericòrdia Divina i que serviran d’aliment als qui encara no coneixen l’amor de Déu. Us ho agraeixo per endavant!

(gospa.fr@gmail.com)

7. Sor Emmanuel estarà en missió a Espanya del 15 al 25 de setembre. No us perdeu aquestes trobades que són moments de gràcia molt especial i convideu també els vostres coneguts i amics i acompanyem-la amb la nostra pregària perquè doni molts fruits.

Entrant en el següent link trobareu el programa complet. També al PS 2 detallem els diferents llocs que visitarà.

https://www.dropbox.com/s/bm3earq4sbw6y2k/SOR%20EMMANUEL%202015.pdf?oref=e&n=100236571

Estimada Gospa, tu ets la causa de la nostra alegria, ets l’estel de l’aurora que anuncia l’arribada del Dia veritable!

Sor Emmanuel +

PS 1 Extret de “França, m’agenollo perquè t’estimo!” Profecies i consells rebuts per Axelle durant l’oració, clam sorgit del cor ferit de Déu per la seva filla gran. Pistes d’esperança (en francès). Ed du Parvis. 144 p. 15 € + despeses d’enviament.

PS 2 Detallem a continuació els diferents llocs on hi haurà les trobades amb Sor Emmanuel en la seva missió a Espanya

15 Setembre 2015-Sevilla – Parròquia: CORPUS CHRITI

Avda. Manuel Siurot, 48-Paseo de la Palmera, 39

18.30h. Rosari, Conferència, Eucaristia, Adoració, Consagració a Maria. (Confessions)

Tel. 665 287 467

16 Setembre 2015-Almeria – Parròquia: SANTA TERESA DE JESÚS

C/ Rafael Alberti, 2

18.30h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 676 814 733

17 Setembre 2015-Alicante – Parròquia: NUESTRA SEÑORA DE GRACIA

Plaza Montanyet 7

18h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 628 748 526

18 Setembre 2015-Badalona – Parròquia: SANT SEBASTIÀ

Avinguda Terrassa s/n

18h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 629 792 849 /676 059 594

19 Setembre 2015-Manresa – Parròquia: SANT JOSEP

C/ Sant Josep, 41

11h. Eucaristia. 12h. Conferència.

Tel. 629 792 849

19 Setembre 2015-Igualada – BASÍLICA SANTA MARIA DE IGUALADA

C/ Santa Maria, 8

18h. Conferència. 20h. Eucaristia.

Tel.629 792 849

20 Setembre 2015-Valencia – Parròquia: SAN MIGUEL Y SAN SEBASTIAN

Plaza San Sebastián, 1

18.30h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

21 Setembre 2015-Zaragoza – BASÍLICA PARRÒQUIA SANTA ENGRACIA

C/ Tomas Castellano, 1

16.30h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 616 648 136

22 Setembre 2015-Logroño

Parròquia: SAN PABLO

19h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 626 359 809

23 Setembre 2015-Salamanca – RESIDENCIA UNIVERSITARIA AMOR DE DIOS

C. Toro, 51

18.30h. Rosari, Eucaristia. (Confessions)

Tel. 628 633 769

24 Setembre 2015-León – Parròquia: SAN JOSE DE LAS VENTAS

Avda. Mariano Andrés, 68

18h. Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel. 659 620 585

25 Setembre 2015- Madrid – Parròquia: SANTA MARIA MICAELA Y SAN ENRIQUE

Plaza San Amaro s/n y C/ General Yague 23 entrada a la parròquia

línea bus n 3, metro / Estrecho Cuzco

18h Rosari, Exposició, Eucaristia, Conferència. (Confessions)

Tel.609 154 339 / 617 391 047

PS 3 Pàgina Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte a Youtube. Trobareu vídeos curts sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) y a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o cel (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 6. Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes, podeu inscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.