15 de març de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una considerable quantitat de pelegrins. Després va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, vosaltres sou la meva força. Vosaltres, apòstols meus, que amb el vostre amor, la humilitat i el silenci de la pregària, feu que el meu Fill sigui conegut. Vosaltres viviu en mi. Vosaltres em porteu en el vostre cor. Vosaltres sabeu que teniu una Mare que us estima i que ha vingut a portar amor. Us miro en el Pare Celestial, miro els vostres pensaments, els vostres dolors, els vostres patiments i els presento al meu Fill. No tingueu por! no perdeu l’esperança, perquè el meu Fill escolta la seva Mare. Ell estima des que va néixer, i Jo desitjo que tots els meus fills coneguin aquest amor; que retornin a Ell els qui, a causa del dolor i la incomprensió l’han abandonat, i que el coneguin tots aquells que mai no l’han conegut. Per això vosaltres esteu aquí, apòstols meus, i Jo com a Mare, sóc amb vosaltres. Pregueu perquè tingueu la fermesa de la fe, perquè l’amor i la misericòrdia provenen d’una fe ferma. Per mitjà de l’amor i de la misericòrdia ajudareu tots aquells que no són conscients que trien les tenebres en lloc de la llum. Pregueu pels vostres pastors, perquè ells són la força de l’Església que el meu Fill us ha deixat. Per mitjà del meu Fill ells són els pastors de les ànimes. Us en dono les gràcies!

2. Una gran notícia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 13 de març el Papa Francesc va anunciar la celebració d’un Any Sant de la Misericòrdia, un jubileu que començarà el dia de la Immaculada Concepció de Maria (8 de desembre de 2015) i finalitzarà el 20 de novembre de 2016 amb la solemnitat de Crist Rei. A principis d’any el Sant Pare va dir: Aquest és el temps de la Misericòrdia.

Vegeu el lloc https://www.aica.org/16836-francisco-anuncia-un-ano-santo-de-la-misericordia.html

Trobareu la novena a la Divina Misericòrdia (del 3 a l’11 d’abril) a:

https://www.devocionario.com/jesucristo/misericordia_3.html

3. La Vicka va anar a San Giovanni Rotondo (Itàlia) per assistir a un baptisme

 

 

 

 

 

 

El 10 de març, durant l’aparició, la Mare de Déu ha donat un missatge pel temps de Quaresma: Us demano que pregueu en família el sant Rosari (complet) i que pregueu de genolls els misteris gloriosos. Fem-ho, Maria ho necessita per al compliment dels seus plans. No podríem evitar així, si acomplim el que ens demana, que més nens siguin decapitats i que altres joves se suïcidin?. Ella ha dit a Medjugorje: Un simple rosari pot fer miracles en les vostres vides i en el món. Sí, la Santíssima Mare de Déu sap perquè ens demana aquesta pregària i compta amb nosaltres!

Al matí següent, la Vicka va visitar el santuari de Monte Sant’Angelo, a prop de Foggia, on l’arcàngel sant Miquel s’aparegué el 8 de maig de 490. Més tard, va anar a una fonda anomenada sant Miquel Arcàngel. Allà, malalts, religioses hospitalàries, infermeres i altres especialistes de la salut es varen reunir per a l’aparició. La Mare de Déu va demanar que preguéssim pel pla que ha de realitzar i va recordar el seu patiment pels joves que es perden: Estimats fills, us convido a pregar més i a parlar menys, especialment durant aquesta Quaresma. Pregueu perquè el meu pla es dugui a terme ja que encara està lluny d’acomplir-se. Us demano especialment que pregueu per les famílies i pels joves que es troben en una situació molt difícil. Us beneeixo.

4. El 19 de març honorarem sant Josep en el seu dia

Aquest gran sant, espòs de la Mare de Déu, va proveir de pa al qui és el Pa de Vida i no deixa de treballar per la nostra felicitat tal i com ho va fer amb la seva família a la Terra. Heus aquí un exemple de les seves bondats relatades pel pare Ted Custer, missioner a Nicaragua:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 1982 vaig començar la meva segona missió pastoral en una petita ciutat al centre de Nicaragua. La situació era delicada. La revolució sandinista estava en ple esclat i la guerra dels Contra s’intensificava. Seguia els passos del meu predecessor, un mossèn molt apreciat pels vilatans que el veien marxar amb molta tristesa (a causa de la seva malaltia). Abans d’anar-se’n als Estats Units per a una visita, em van informar que si no aconseguia acabar la reparació del sostre de l’església que estava en reparació, els parroquians deixarien que m’espavilés tot sol.

En aquella parròquia hi havia una petita imatge de sant Josep que la gent considerava miraculosa. No sabia res del tema, però vaig adreçar-Li una pregària per demanant-li ajut. Vaig demanar 2.000 dòlars de préstec i vaig començar l’obra sense saber si en dos anys podria tornar els diners. Vaig romandre un mes a la meva casa dels Estats Units i, just abans de tornar a Nicaragua, el meu antic mossèn em va demanar que l’anés a visitar perquè tenia un regal per a mi. Era una mica més de 2.000 dòlars, quina alegria! Ara si que podria tornar-los, fins i tot me’n quedaven uns quants d’extra. Quan vaig arribar a Nicaragua vaig veure que els obrers encarregats de l’arranjament de l’església havien gastat una mica més del previst, i era exactament la suma que m’havia donat el mossèn. Visca sant Josep!

Tots tenim la possibilitat de pregar-li amb fe i de confiar-li els nostres problemes. Per què l’hem de deixar de braços creuats? (veure PS 1)

5. La propera transmissió en directe que serà el dia 3 d’abril a las 21 (hora francesa) us comentaré (en francès) el missatge del 2 d’abril. La transmissió es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu el meu petit regal: sant Josep, enviat especial de la Providència (en francès).

6. El passat 5 de març es va publicar el llibre “Ce que Marthe leur a dit” (Allò que Marthe els va dir). Un petit tresor que recopila les respostes de la venerable Marthe Robin als seus visitants. www.editions-emmanuel.com (veure PS 3) Heus aquí alguns extractes:

Oració, missa i confessió – A uns nens que li van preguntar: Quan preguem per vostè, això l’ajuda? La Marthe els va respondre: I tant, i és millor que l’amistat. És més profund pregar per algú, arriba molt més lluny. La Marthe els va donar unes recomanacions per a les vacances: La missa no és obligatòria, és necessària. On posareu Jesús durant les vostres vacances? Heu de rebre el sagrament de la penitència regularment.

Crisi de l’Església a França – A un sacerdot que li va dir que el Concili provocaria una immediata renovació de la Església a França, li contestà: No, pare. Molt aviat tan sols hi haurà alguns illots de fidelitat. A un missioner montfortià, el 1975: França es convertirà en un desert espiritual, només sobreviuran uns oasis fervorosos.

Al Pare Finet el 1936 França tornarà a ser la filla gran de l’Església i llum de les nacions.

A un jove universitari que li pregunta el 1980: Marthe, vostè creu que França encara té algun avenir espiritual? Ella exclama a viva veu: Ah, sí, ho crec absolutament!

Islam – A un seminarista: La Mare de Déu és qui farà el nexe entre nosaltres i els musulmans.

Mort d’un infant – A un matrimoni el fill del qual de 18 mesos acabava de morir ofegat: Sí, Déu els ha escollit per ser els pares d’un sant i d’aquesta forma els fa participar en la redempció del món.

Avemaria – A una persona que havia vingut a encomanar a Marthe la salut del seu pare que acabava de ser operat: “La Mare de Déu estima massa el seu pare. No patirà perquè, des de la seva primera comunió, mai s’ha oblidat de resar un Avemaria abans d’adormir-se.

Petitesa. Quan Déu vol servir-se d’algú, comença moltes vegades per reduir-lo a quasi zero.

https://www.aleteia.org/fr/religion/article/exclusif-marthe-robin-ce-quelle-leur-a-dit-5852839301611520?utm_campaign=NL_It&utm_source=daily_newsletter&utm_medium=mail&utm_content=NL_It-10/02/2015 (en francès)

Sí, estimada Gospa, volem cada cop més viure en tu i dur-te en els nostres cors. Sí, sabem que tenim una mare que ens estima i que ha vingut per portar-nos amor. En aquesta pujada cap a la Pasqua, et supliquem, duplica les dosis de la teva intercessió, a fi que tinguem pau i amor en aquest món que busca la felicitat on la perd.

Sor Emmanuel +

PS 1 Envieu-nos els vostres testimonis sobre sant Josep perquè hi hagi més persones que l’estimin i li preguin. gospa.fr@gmail.com.

PS 2 La Pau tindrà l’última paraula, està disponible a Espanya i Xile. Aviat ho serà a l’Argentina, Equador i Mèxic. (veure dades de PS8)

PS 3 Mariam de Betlem (1846-1878), serà canonitzada el 17 de maig a Roma. Descobriu aquesta sublim filla de Déu! Llegiu Mariam de Betlem, la petita àrab. Ens parla sobre el Més Enllà que ella ha vist amb els seus propis ulls, i ens ensenya com vèncer Satanàs.

PS 4 – Crida a les famílies: Si recordeu dites ocurrents dels vostres fills, no deixeu que es perdin! Si us plau, envieu-nos-les a gospa.fr@gmail.com per a publicar-les.

PS 5 – Nova pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 6 – Consulteu el nostre compte Youtube. Allà trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA

(en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 7 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 8 – Pensem d’obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307