15 de gener de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de gener de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, en presència d’una gran quantitat de peregrins que van venir a encomanar el nou any al Cor Immaculat de la Mare de Déu. Quan va acabar, va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, sóc aquí entre vosaltres com una mare que desitja ajudar-vos a conèixer la veritat. Mentre vivia la vostra vida a la terra, jo tenia el coneixement de la veritat i, amb això, un trosset del Paradís a la Terra. Per això, fills meus, desitjo el mateix per a vosaltres. El Pare Celestial desitja cors purs, curulls del coneixement de la veritat. Desitja que estimeu tots els qui trobeu, perquè jo també estimo el meu Fill en tots vosaltres. Aquest és l’inici del coneixement de la veritat. Se us ofereixen moltes veritats falses. Les podreu superar amb un cor purificat pel dejuni, la pregària, la penitència i l’Evangeli. Aquesta és l’única veritat i és la que el meu Fill us ha deixat. No cal que l’analitzeu gaire. Se us demana que, com jo feia, estimeu i doneu. Fills meus, si estimeu, el vostre cor serà una llar per al meu Fill i per a mi, i les paraules del meu Fill us guiaran en la vostra vida. Fills meus, a través de vosaltres, apòstols de l’amor, ajudaré tots els meus fills a conèixer la veritat. Fills meus, sempre he pregat per l’Església del meu Fill, i demano el mateix de vosaltres. Pregueu perquè els vostres pastors resplendeixin amb l’amor del meu Fill. Moltes gràcies.”

2 – L’any 2015 ha començat amb sang a França. Són molt nombrosos els comentaris publicats sobre les matances a París i desitjo incorporar-hi també els meus:

Entre les 10 Paraules de Vida que Déu ha donat als seus fills perquè visquin sota la seva benedicció, figura No mataràs (Dt. 5, 17 – Ex 20,13). A més dels milers i milers de nens avortats i dels 2000 nigerians salvatgement massacrats en el temps que portem del mes, ploro pel grup de persones assassinades a Paris. La violència engendra violència i mai és una solució!

Entre aquestes mateixes 10 Paraules de Vida tenim també No pronunciaràs el nom de Déu en va o No blasfemaràs (Dt. 5, 11). L’onada de blasfèmies que ha envaït i segueix envaint França no atrau la benedicció de Déu, perquè no es ridiculitza allò sagrat sense desencadenar espesses tenebres. La Mare Teresa de Calcuta deia: No hi ha paraules anodines. Tota paraula produeix un efecte sobre el món sencer. Si les nostres paraules són bones, porten llum al món; si són dolentes, ocasionen tenebres.

Els peregrins acostumen a queixar-se d’algun membre de les seves famílies que sol blasfemar sovint, cosa que causa una gran tristesa perquè senten que tota l’atmosfera de casa seva es contamina. Intenten vanament fer-lo callar i l’escena acostuma a acabar amb discussions doloroses. La Mare de Déu ens ha ofert una solució millor que l’amargor, la còlera i el conflicte. No discutiu, ens diu. En efecte, per protegir el fràgil tresor de la pau, romanguem en calma i elevem especialment el nostre esperit cap a Déu en el secret del nostre cor, amb lloances i benediccions. D’aquesta manera, de forma invisible, neutralitzem l’efecte nociu de la blasfèmia. Així el Maligne es troba desarmat. Veient que no aconsegueix alterar la nostra pau, el blasfemador es cansarà de blasfemar abans que nosaltres ens cansem de beneir Déu!

Avui en dia, Satanàs fa molts escarafalls perquè veu que li queda poc temps. El seu estrèpit ens trenca els timpans perquè s’ha infiltrat massivament en els mitjans. Vol fer-nos creure que controla la situació tan sols apareixent a la primera plana dels diaris? No, no la controla! Què potser Déu ha deixat de ser Déu? Jesús i Maria treballen en secret i preparen la seva victòria en profunditat i amb discreció. La nova Pentecosta d’amor succeirà. Els vidents de Medjugorje saben que la Mare de Déu anuncia un temps nou, un temps de pau. Ella ens ha assegurat la victòria i ja està preparant els seus apòstols. I per això, enmig de les onades de fang cada cop més nauseabundes que ens rodegen, romanguem en la fe i en la confiança, en l’oració fervent amb un esperit de sacrifici no menys fervorós. Visquem els missatges de Maria amb calma. D’aquesta forma accelerem el triomf del seu Cor i també estalviarem molts patiments i tragèdies als qui no coneixen Déu i no saben a qui encomanar-se.

Resumint, prego per les víctimes i els seus assassins, pels blasfemadors d’ahir i d’avui, per la felicitat del món sencer, perquè sóc cristiana i no sóc Charlie. (Veure PS 1)

3 – Vicka ha vist el Cel… Amb motiu d’una trobada privada aquest 2 de gener, la Vicka ens ha donat una bona clau per la nostra vida de pregària: De totes les nostres oracions que ens va dir ella, la d’acció de gràcies és la que puja més aviat al Cel.

També aquest any, a casa nostra de Medjugorje, hem continuat amb la següent tradició: entre el 31 de desembre i l’1 de gener (o alguns dies més tard), cadascú agafa un full de paper i es recull profundament. Examina el seu cor i rememora tots els beneficis que Déu li ha concedit durant l’any passat. Després ho escriu i no acaba fins haver trobat 50 raons per les quals agrair a Déu. Al principi, 50 sembla una xifra massa elevada, però quan s’arriba a 20 o 25, estem embalats i arribem fàcilment a les 50. Per què no intentar-ho? El cor es torna més lleuger, brolla el bon humor i augmentem la nostra capacitat de descobrir els favors de Déu en la vida quotidiana. És l’escola de Maria!

Estimats fills, ens diu, us convido a agrair a Déu per tots els dons que heu descobert al llarg de la vostra vida. També pel més petit de tots els que heu experimentat. Us ho agraeixo juntament amb vosaltres (25 de setembre de 1989).

4 – L’apòstol sant Pere és el sant d’aquest any per casa nostra, amb la missió de pregar pel Papa. I a vosaltres, quin sant heu escollit pel 2015? (Veure els PS del butlletí de desembre).

5 – Anne, una amiga nord-americana, mare i àvia, va compartir amb mi una bonica experiència de vida. Amb motiu de la seva peregrinació a Medjugorje, la guia croata va convidar a cada membre del seu grup a escriure una carta com si vingués de la Mare de Déu, imaginant el que Ella ens diria en aquell moment. Els va proposar d’escriure un paràgraf i col·locar-lo en un sobre ja segellat amb l’adreça dels seus respectius domicilis. La guia els va dir que els enviaria segons l’Esperit Sant l’inspirés. La meva amiga em va explicar: “Haig de confessar sincerament que estava bastant contrariada perquè no m’agraden aquests tipus de procediments artificials. De totes formes vaig seguir el joc i vaig intentar pensar què em podia dir Maria i vaig complir el que em van demanar. Ahir, mentre preparava la recepció de 22 membres de la meva família, que vénen cada dos anys a casa per les festes de Nadal, em sentia estressada, preocupada, molt agitada i havia estat molt desagradable amb el meu marit. A la tarda vaig rebre la famosa carta i llegeixo: Estimada Anne: Busca la pau en el teu cor i no en el que et rodeja. Escapa del caos que t’envolta i construeix-te un lloc de pau, de calma, d’acceptació, de tolerància i d’amor dins teu. Sigues fidel a la teva fe i a la vocació que Déu t’ha donat i tanca la porta a tota la resta amb un somriure, sabent que estàs pujant l’escala que porta al Cel. Amb amor, Maria”

6 – La pròxima transmissió en directe, on comentaré el missatge del 2 de febrer, serà el proper 3 de febrer a les 21h (hora francesa). El directe del 3 de gener pot veure’s a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html i a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html

Estimada Gospa, quina sort tenir-te cada dia amb nosaltres! El teu cor tan pur ens meravella i ens treu del fang del pecat. Beneïda ets entre totes les dones. No paris de pregar per la teva estimada França, tant visitada per tu (i pel món sencer).

Amb tu tornarem a posar-nos drets!

Sor Emmanuel +

PS 1 – Un periodista interrogà a Mons. Rey (Toulon, França): Monsenyor, vostè és Charlie? I ell respongué: Deixeu-me primer ser jo mateix, és a dir cristià. El cristià no té cap altre punt de referència, d’aliança possible, d’identificació que no sigui Jesús mateix.

PS 2 – La nostra propera missió consistirà en animar un recés a Letònia on els nostres llibres sobre Medjugorje han estat publicats.

PS 3 – La missió de Marija Pavlovic. Juntament amb el P. Verar visitarà pròximament els països següents:

Dissabte 31/1/15: participarà en el V Congrés Iberoamericà dels Centres de Pau i de grups de pregària Maria Reina de la Pau a Managua, Nicaragua.

Nicaragua (Managua)

– Diumenge 1 de febrer a les 16h, trobada d’oració oberta al Seminario Arquidiocesano de la Purísima, carretera Sud. Ofrena per persona $ 10.

Ecuador (Guayaquil)

– Dimecres 4 de febrer des de les 15:30 a les 21hs, a la catedral Metropolitana de San Pedro Apóstol (Chimborazo, entre 10 d’agost i Clemente Ballén).

– Dijous 5 de febrer d’11:30 a 13h, a la parròquia Arquidiocesana de San Pablo Apóstol (Ciudadela La Saiba, Av. Transformación y Calle C).

Perú (Lima)

– Divendres 6 de febrer a les 16h, al Monasterio de la Providencia de la Comunidad Siervos de la Reina de la Paz (Mz B Lt 192 – Urb. Casa Blanca, Pachacamac).

PS 4 – L’últim llibre de sor Emmanuel La Pau tindrà l’última paraula. Per aconseguir-lo podeu posar-vos en contacte amb ADADP, c/ Alacant, 3, 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) – Tel (+34) 629 792 849 i (+34) 676 059 594 (a la tarda) afpersonal@gmail.com – www.hijosdemedjugorje.com https://www.siervosreparadores.es

Aviat tindrem la versió llatinoamericana disponible a Argentina, Xile i Mèxic.

PS 5 – Crida a les famílies: Si recordeu dites ocurrents dels vostres fills, no deixeu que es perdin! Si us plau, envieu-nos-les a gospa.fr@gmail.com per a publicar-les.

PS 6 – Nova pàgina a facebook: https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje

PS 7 – Consulteu el nostre compte youtube. Hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès si entreu a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 8 – Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 9 – Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com telèfon (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòbil: 098.308.307

PS 10 – Per rebre aquest butlletí per e-mail pels vols del 15 de cada mes, us podeu inscriure a les següents adreces:

espanyol: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: commentscom@gmail.com

italià: vannalvisepg@gmail.com

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nuevo)

El web www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en d’altres idiomes.