15 de maig de 2015: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de maig de 2015, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu Blava en presència d’una immensa multitud de pelegrins. Després va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, obriu els vostres cors i procureu sentir com us estimo i com desitjo que estimeu el meu Fill. Desitjo que el conegueu el millor possible, perquè és impossible conèixer-lo i no estimar-lo, ja que Ell és amor. Fills meus, us conec. Conec els vostres dolors i els vostres patiments perquè els he viscut. Ric amb vosaltres en les vostres alegries. Ploro amb vosaltres en les vostres penes. No us abandonaré mai. Us parlaré sempre amb dolçor maternal i com a Mare necessito els vostres cors oberts perquè amb saviesa i senzillesa difongueu l’amor del meu Fill. Necessito que estigueu oberts i sensibles al bé i a la misericòrdia. Necessito que estigueu units al meu Fill perquè desitjo que sigueu feliços i m’ajudeu a portar la felicitat a tots els meus fills. Apòstols meus, necessito que ensenyeu a tothom la veritat de Déu per tal que el meu Cor, que ha patit i encara avui pateix tants dolors, pugui triomfar en l’amor. Pregueu per la santedat dels vostres pastors, perquè en el Nom del meu Fill puguin fer miracles, ja que la santedat obra miracles. Us ho agraeixo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Fa pocs mesos em vaig reunir amb el pare Amorth, el cèlebre exorcista de Roma.

El pare em va comentar que Satanàs expressava el seu odi quan apel·lava a certs sants per facilitar l’exorcisme. Per exemple no suporta que s’invoqui la intercessió de Joan Pau II. Una vegada el pare Amorth li va preguntar la raó i el dimoni li respongué: Perquè m’ha robat tants joves! En una altra ocasió Satanàs va declarar que detestava el rés del Rosari: Per cada Avemaria rebo un cop molt dolorós al clatell, va precisar. Durant els temps espirituals forts a Medjugorje, pot succeir que persones turmentades comencin a cridar. En les missions de Jesús succeïa amb freqüència com ho llegim a l’Evangeli. Encara que aquestes pertorbacions puguin tenir diversos orígens, algunes vegades es tracta de presències del dimoni que s’expressen a través d’aquestes persones.

Fa uns dies la Vicka estava pregant tranquil·lament davant d’una multitud de pelegrins que havien vingut a trobar-la, quan de sobte una dona va començar a llençar improperis contra ella amb una veu d’home horrible: No et puc suportar més!, Deixa de pregar! I a més sempre perdones! Ja hauries de ser morta des de fa temps! Calla!… Aquests xiscles de l’enemic són molt significatius i aclaridors. A través d’ells Satanàs confessa puntualment allò que el neutralitza. Per cert, la pregària i el perdó el disgusten especialment perquè li impedeixen fer el mal. (Veure PS1).

 

 

 

 

 

 

 

 

3. El 17 de maig, el papa Francesc canonitzarà la primera santa carmelita de l’Orient Mitjà, sor Maria de Jesús Crucificat, també coneguda com Mariam de Betlem, la petita àrab.

Durant la prova de 40 dies permesa per Déu a què Mariam es va veure sotmesa, Satanàs va declarar: Serà canonitzada i jo no ho vull! Aquest comentari de l’enemic ens il·lustra sobre la importància de la intercessió de Mariam davant Déu en l’actualitat. Així com santa Teresa manté la seva promesa i envia des del Cel una pluja de roses als que s’encomanen a ella, la Mariam per la seva part no es queda enrere i obté quantioses gràcies de guariment, de conversió i d’alliberament per aquells que confien en la seva intercessió.

 

 

 

 

 

Si aquesta orfeneta pobra i pràcticament analfabeta ha sabut arrancar-li tantes ànimes al poder del mal, tot és possible! Heus aquí algunes de les seves paraules dirigides a les seves germanes:

… L’ànima humil es torna llum; viu en la veritat, arriba a Déu i Déu baixa cap a ella. La humilitat obre el camí per arribar a altres virtuts. L’orgullós és com el granet de blat llençat a l’aigua: s’infla, augmenta de grandària. Exposeu aquest granet al sol o al foc: s’assecarà, es cremarà. L’humil és com el granet llençat a la terra: descendeix, s’oculta, desapareix i mor; però per renéixer en el Cel.

… Recollim les olives amb molt de compte i collim també les que cauen a terra per extreure’ls l’oli. Busquem amb la mateixa diligència tota ocasió per practicar la humilitat. L’oli dóna llum, la humilitat conté la llum de Déu, ens fa veure Déu.

… Observeu les abelles que voletegen de flor en flor i després tornen al rusc per fabricar la mel. Imiteu-les, recolliu per tot arreu el suc de la humilitat. La mel és dolça, la humilitat té gust de Déu, ens fa agradar a Déu. Treballeu diàriament per adquirir la humilitat.

… Només l’amor pot satisfer el cor de l’home. El just s’acontenta amb amor i una mica de terra. Però el malvat, malgrat tots els plaers, honors i riqueses té gana, està sempre assedegat. Mai es sadolla.

… Vegeu el cuc: a mesura que es va enfonsant a la terra està més protegit. Al contrari, si es deixa veure, l’aixafen. Quan arriba el gel, la terra el manté calent. Quan el sol crema, hi troba el seu refrigeri. Comprengueu que l’humil tot li va bé i el fa feliç. Posseeix la pau en aquest món i gaudirà en l’esdevenidor.

… Tingueu en compte això: Avui a terra, demà sota terra!

… Ovelletes, estimeu qui us pega i no qui us fa un petó. Si us defenseu quan us colpegen ho perdreu tot, però si abraceu qui us maltracta, Déu us guardarà.

… El Senyor no us retreu l’haver pecat, sinó el no haver-se humiliat.

… No us atureu mai ni en les faltes ni en els defectes de les germanes. Trieu el més difícil, el més molest, per alleujar-les. Penseu sempre bé de les altres. Disculpeu-les. Si veieu que una germana ha vessat oli, penseu que està absorta en Déu i després agafeu un drap per netejar la taca.

… Al Senyor li desagrada la mesquinesa en les ofrenes. Oferiu-li i doneu-li tot.

… Tingueu molta cura de conservar la quietud del cor perquè Satanàs pesca en aigües tèrboles.

… Sigueu molt generoses. Quan un dels teus ulls vegi la maldat, tanca’l i obre l’altre. Canvia tot en bé!

… Sense Maria estaríem perdudes. L’enemic ho perfora tot. Maria ens cuida millor que la més amant de les mares.

… Quan Jesús mira els seus escollits, la seva mirada fa que el cor es fongui. Oh, aquesta mirada! (Veure PS 2)

4. Estàvem amb l’Ivan en l’aparició nocturna a la Creu blava el dilluns 11 de maig a les 22h. La Mare de Déu ens ha convidat a fi de pregar per les intencions i els plans que vol realitzar a Medjugorje. Pregueu, estimats fills, afegí, i sigueu perseverants en l’oració! La Mare prega amb vosaltres i intercedeix per tots vosaltres juntament amb el seu Fill.

Aquell mateix dia uns sacerdots havien anat a la capella privada de l’Ivan per a l’aparició de la Mare de Déu a les 18:40 on els va transmetre el mateix missatge. I com l’Ivan va dir, ho va reiterar dues vegades: Pregueu per la realització dels meus plans! En aquest món tant convulsionat, és bo recordar que la Santíssima Mare de Déu té un pla, que aquest pla es complirà, que la victòria ha estat promesa i que se’ns convida a ser els seus instruments o millor dit, els seus apòstols!

5. La propera transmissió en directe on comentaré (en francès) el missatge del 2 de juny, serà el dia següent, el 3 de juny a las 21h (hora francesa). El directe del 3 de maig es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

A https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu petits consells espirituals.

Estimada Gospa, t’agraïm la teva constant intercessió al nostre favor! Ajuda’ns a combatre contra Satanàs per mitjà de la pregària, amb el rosari entre les mans. Tu amb nosaltres i nosaltres amb Tu tenim la victòria garantida!

Sor Emmanuel +

PS 1 – Des de fa ja alguns mesos la Vicka està rebent els pelegrins els dilluns, dimecres i divendres al matí. Som molt feliços de veure que la seva salut li ho permet malgrat el seu gran cansament. Continuem pregant per ella!

PS 2 – Pels qui encara no l’heu llegit, us recomano el llibret Mariam de Betlem, la petita àrab, editat a l’Argentina per l’editorial San Benito Tel/Fax (54 11) 4922-1623 / 2809 –Facebook: editorialsanbenito. E-mail: info@sanbenitoeditorial.com.ar. Per altres països veure PS 5

PS 3 – Visiteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/LesEnfantsdeMedjugorje i el nostre compte Youtube. Hi trobareu vídeos sobre Medjugorje i altres temes d’interès entrant a https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA (en francès) i seguiu-nos igualment a twitter @EnfantsdeMedj

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem d’obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307