16 d’octubre de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de setembre de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Pregueu perquè l’Esperit Sant us il·lumini, perquè sigueu cercadors alegres de Déu i testimonis de l’amor sense límits. Jo estic amb vosaltres, fillets, i de nou us convido a tots: tingueu coratge i doneu testimoni de les bones obres que Déu està fent en vosaltres i a través vostre. Estigueu alegres en Déu. Feu el bé als qui us envolten per estar bé a la terra, i pregueu per la pau que està sent amenaçada perquè Satanàs vol la guerra i la tribulació. Gràcies per haver respost a la meva crida.

2. El Cardenal i el Purgatori. S’acosta el novembre amb Tots Sants, seguit del dia que recordem els nostres difunts. Una novena fervent a les ànimes del Purgatori (del 24 d’octubre a l’1 de novembre) ens seria molt profitosa! Aquí teniu un encoratjament irresistible:

A Vicenza, Itàlia, el cardenal Baronio va presenciar un fet sorprenent i instructiu: havia entrat a l’habitació d’un moribund per ajudar-lo i donar-li els sagraments de l’Església (vegeu PS1). De sobte, va veure aparèixer una multitud d’esperits bons al llit d’aquest moribund. El van consolar i van dispersar els dimonis, que gemegaven en un intent desesperat de provocar la seva pèrdua. El cardenal els hi va preguntar: “Qui sou?” Van respondre que eren les 8.000 ànimes que aquell home havia alliberat del purgatori amb les seves oracions i les seves bones obres. Les havia enviat Déu, van explicar, per portar-lo al cel sense passar ni un sol moment al purgatori. (Veure PS2).

3. Miracle al Carmel de Quito! En aquest mes dedicat a la Mare de Déu del Rosari, m’agradaria recordar una de les missions més precioses de Maria a Llatinoamèrica, que durant anys ha salvat moltes comunitats cristianes:

L’any 1984 el Carmel de Quito “Carmen Alto” ​​s’estava apagant. Es va haver de tancar el noviciat. Cap vocació a la vista! Però la priora, la mare Maria Helena del Corazón de Jesús, va recuperar l’esperança quan una monja italiana, sor Luicela, li va dir que anava de pelegrinatge a Medjugorje. De seguida li va demanar que hi pregués per obtenir vocacions i fins i tot li va donar una carta per lliurar-la a un dels vidents de la Mare de Déu.

Un cop a Medjugorje, sor Luicela va poder assistir a una aparició pública. Quan el vident va compartir les paraules de Maria durant l’aparició, la germana va quedar aclaparada! Certament, el missatge va ser ben oportú: “Em cuidaré de les comunitats que resin juntes cada dia el Rosari complet (les 3 parts) per les intencions del meu Cor Immaculat, i jo mateixa els hi triaré les vocacions. »

Plena d’alegria, sor Luicela va transmetre aquest missatge a la priora del Carmel. Després, la priora va reunir les germanes i els va proposa de resar juntes les 3 parts del Rosari cada dia. Totes les germanes van acceptar la petició de Maria. Van canviar els horaris del seu dia a dia per introduir-hi aquesta novetat. Així va començar en aquest Carmel un període de gran fervor marià.

Al cap d’uns mesos va arribar la primera vocació amb sor Maria de los Angeles, i la van seguir altres germanes joves. Les vocacions van ser tan nombroses que, al cap d’uns anys, la priora va haver de fundar un altre Carmel, el de Santo Domingo, a l’Equador. Com que aquest nou Carmel també va arribar a un nombre de germanes superior a 21 (el màxim autoritzat), va caldre fundar un altre Carmel a Panamà. No cal dir que en aquests nous Carmels continua ben viva la tradició de resar juntes les 3 parts del Rosari cada dia!

Durant la meva missió a Galilea l’any 2017, una germana del Carmel de Haifa em va confiar: “Sóc fruit d’aquest missatge de Maria i d’aquesta pregària, perquè vaig entrar al Carmel de Santo Domingo. Llavors em va explicar tota la història. (Vegeu PS3).

Fa uns anys, tot veient aquestes benediccions, les clarisses de Quito van decidir adoptar aquesta pregària, segons el missatge de Maria a Medjugorje, per tal d’obtenir vocacions. No cal dir que van ser ben concedides!

Per què la Gospa repeteix tan sovint “Estimats fills, viviu els meus missatges”? Avui més que mai, l’arma del Rosari és necessària, atès el que està en joc en el combat espiritual que causa furor. No s’ha de menysprear cap camí cap a la victòria. Que aquesta clau d’or, oferta per la Reina del Rosari, inspiri molts dels seus fills que cedeixen davant dels problemes i es desanimen!

4. Sor Lucia, l’última vident de Fàtima, va dir el 26 de desembre de 1957:

“La Verge Santíssima, en aquests últims temps que estem vivint, ha donat una nova prestació al res del rosari, de manera que no hi ha cap problema, per difícil, temporal o sobretot espiritual, referit a la vida personal de cadascun de nosaltres, de les nostres famílies, del món o de les comunitats religioses, o de la vida dels pobles i de les nacions; no hi ha problema – dic – per difícil que sigui, que no puguem resoldre resant el Sant Rosari. Amb el Sant Rosari ens salvarem, ens santificarem, consolarem Nostre Senyor i aconseguirem la salvació de moltes ànimes. (Vegeu PS4).

5. Perfumeu casa vostra! Cada Ave Maria és com una rosa que oferim a la Verge Santíssima, d’aquí la paraula “Rosari”. En els darrers anys, Maria ens ha fet unes quantes confidències sobre aquestes famoses roses que tant li agraden!

“No puc no estar allà on oloro perfum de roses”, va dir (2 de febrer de 2017). Tan bon punt comencem un rosari, de seguida s’apropa i es delecta amb aquest olor misteriós, el de “les seves roses”.

Cada dia li podem fer aquest regal! On sigui que preguem, hi haurà una olor de roses meravellosa: a l’habitació, al cotxe, a l’oficina, a les botigues, a l’hospital, al carrer… i, per descomptat, a l’església. Maria és tan senzilla en els seus desitjos!

Segons la Mirjana, quan apareix la Mare de Déu desprèn un perfum únic, indefinible, molt propi. Sí, on hi és Ella, on és rebuda amb el cor, els perfums l’acompanyen. Incomoden Satanàs i els seus àngels, que fugen immediatament. Qui hauria pensat que un perfum de rosa podria convertir-se en una arma poderosa per espantar el Mal?!

“En aquest món sense pau i ple d’amenaces, ens diu Maria, les vostres mans, apòstols del meu amor, haurien d’estar esteses en pregària i misericòrdia. Oferiu-me el rosari, aquestes roses que tant estimo. Les meves roses són les vostres oracions dites des del cor i no només des dels llavis. Les meves roses són les vostres obres de pregària, de fe i d’amor. El meu Fill, quan era petit, em deia que els meus fills serien molts i que em portarien moltes roses. Jo no l’entenia. Ara sé que vosaltres sou aquells nens que em porteu roses quan estimeu el meu Fill per sobre de tot, quan reseu amb el cor, quan ajudeu els més pobres. Aquestes són les meves roses. (2 de desembre de 2017 a la Mirjana).

“De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són, per al meu Cor maternal, les pregàries més preuades i jo les presento al meu Fill que ha nascut per vosaltres. Ell us veu i us escolta; nosaltres sempre estem a prop vostre. Aquest és l’amor que crida, uneix, converteix, esperona i omple. Per això, apòstols meus, estimeu-vos sempre els uns als altres, però sobretot estimeu el meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació i cap a la vida eterna. Aquesta és la meva pregària preferida que m’omple el cor d’un perfum de roses magnífic.” (2 de gener de 2017).

Estimada Gospa, ens has dit: “Jesús sempre escolta la seva Mare”. I veus que molts dels teus fills vaguen en la foscor espiritual. Si us plau, parla-Li de les nostres necessitats! Que ens transformi en apòstols de foc i ens doni tota la Seva pau!

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

PS1. Molta gent ve a implorar Maria i el seu Fill demanant una guarició. Però no oblidem que el Sagrament de la Unció dels Malalts també pot obtenir guaricions, tant de l’ànima com del cos! Demaneu-lo pels vostres malalts, no cal esperar l’última hora!

PS2. Fragment del llibre en castellà “Leeme o Lamentalo”, del pare Paul O’Sullivan, disponible a afpersona@gmail.com. Telèfon +34 629792849

PS3. Fragment del llibre “El Rosari, un viatge que et canviarà la vida! per Sr Emmanuel. Edicions de les Benaurances. Disponible en versió digital al lloc https://www.editions-beatitudes.com

PS4. Paraules de Sor Lucía al P. Augustin Fuentes en una entrevista al Carmel de Coïmbra, 26 de desembre de 1957. El 22 de maig de 1958, el P. Fuentes va repetir el que havia escoltat de Sor Lucia en una conferència a Mèxic.

PS5. Festival de la Joventut 2023. Atenció! Canvi de dates per al 2023! No serà a principis d’agost sinó del 26 al 30 de juliol, per permetre la participació a les JMJ de Lisboa a l’agost.

PS6. SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

PS7. En Sinu Jesu. Un best-seller traduït a 12 idiomes! El diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Hi ha un diàleg molt profund entre el sacerdot i nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com la Petita Teresa. Un llibre que canvia la vida d’un cristià obrint horitzons insospitats a la seva relació amb Déu.

Llibre electrònic. Angelico Press 2016 4709 Briar Knoll Dr. Kettering OH 45429 –
https://www.angelicopress.org

PS8. Un altre exemple de com Déu intervé en la vida dels gàngsters es demostra en la vida d’un famós gàngster de Londres que va tenir una conversió increïble, i que ara dedica la seva vida a Déu donant testimoni a escoles i parròquies del Regne Unit i Irlanda. El seu llibre ‘From Gangland to Promised Land’ ens parla de la seva profunda conversió.
https://www.amazon.co.uk/Gangland-Promised-Land-John-Pridmore/dp/0954732138

Per obtenir més informació sobre les seves missions, consulteu el seu lloc web: https://www.johnpridmore.com/

PS9. Us pregunteu què passa avui a l’Església catòlica? Us recomanem que llegiu l’últim llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins a seguir”.
En Ralph ofereix una visió detallada de la creixent hostilitat cap a l’Església Catòlica i el seu ensenyament. Amb proves abundants descobreix les forces que treballen per soscavar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.
https://www.amazon.fr/Church-Crisis-Pathways-Forward/dp/164585048X