11 de setembre de 2022: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 d’agost de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills, Déu em permet estar amb vosaltres i guiar-vos pel camí de la pau perquè, a través de la pau personal, pugueu construir la pau al món. Jo estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill Jesús, perquè Ell us doni una fe forta i esperança en un futur millor que desitjo construir amb vosaltres. Sigueu valents i no tingueu por, perquè Déu és amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

2.    Un aliat d’un poder increïble! Cap a l’any 490, al mont Gargano a Itàlia, no massa lluny de San Giovanni Rotondo, l’arcàngel Sant Miquel es va aparèixer diverses vegades al bisbe Sipontum prop d’una cova. Posteriorment, quan el bisbe va voler beneir el santuari construït al lloc de les aparicions i consagrar-lo, l’Arcàngel se li va tornar a aparèixer per dir-li que el lloc ja estava santificat per la seva vinguda. Quina explosió de gràcies! Qui de nosaltres no voldria posar-se sota la benedicció d’un arcàngel amb aquest poder? Però mirem un altre esdeveniment que va commocionar un papa…

3.    La visió que va fer tremolar el papa Lleó XIII

El 13 d’octubre de 1884, el papa Lleó XIII va celebrar la Santa Missa i després va assistir a una altra cerimònia d’acció de gràcies (vegeu PS 1). De sobte, se’l va veure aixecant el cap i mirant intensament alguna cosa per sobre del celebrant. Mirava, sense parpellejar, com envaït per un sentiment de terror i de meravella, i el seu rostre va canviar de color. Alguna cosa estranya… quelcom extraordinari li estava passant.

Finalment, com si recuperés el sentit, es va redreçar, recolzant-se sobre la mà amb un moviment lleuger però enèrgic. El van veure dirigint-se al seu despatx privat. Els seus propers, ansiosos, el seguiren i li preguntaren amb veu baixa: “Sant Pare, us trobeu bé? Necessiteu alguna cosa?” Ell va respondre: “No, res”.

Al cap de mitja hora, va trucar al Secretari de la Congregació de Ritus i, lliurant-li un full de paper, li va manar que l’imprimís i l’enviés a tots els bisbes del món.
Què contenia aquest full? Tres coses: la pregària que recitem al final de la missa amb els fidels i que conté la súplica de la Santíssima Mare de Déu, la invocació ardent del Príncep de les Milícies Celestials i la imploració de Déu per tornar Satanàs a l’infern.
(Vegeu el llibre de Don Amorth, “Un exorcista explica”)

Papa Lleó XIII

Però què va viure Lleó XIII en aquella visió? Va explicar que just quan estava a punt de sortir de l’altar, de sobte va sentir unes veus: “Després de la missa”, va dir, “vaig sentir dues veus, una de suau i bona, l’altra gutural i dura; semblava que venien del costat del sagrari. Era el diable que s’adreçava al Senyor, com en un diàleg… Llavors vaig tenir una visió terrible de l’infern: vaig veure la Terra obrir-se com una granada. Estava envoltada de foscor, i de l’abisme vaig veure una legió de dimonis sortir-ne i s’escampar-se per tota la terra per destruir les obres de l’Església i atacar la mateixa Església, que vaig veure extremament reduïda.

Llavors va aparèixer Sant Miquel i va fer tornar els mals esperits a l’abisme. Després vaig veure l’Arcàngel intervenir no en aquell moment, sinó molt més tard, quan la gent va multiplicar les seves pregàries fervents a l’Arcàngel.”
Ara ens toca a nosaltres respondre a aquesta crida d’extrema importància per accelerar la victòria plena de l’Església, i així escurçar els patiments que acompanyen aquesta lluita! (Vegeu PS2)

Aquí teniu la pregària a Sant Miquel Arcàngel que va escriure Lleó XIII al final d’aquesta visió. Va ordenar que es recités després de cada missa:

“Sant Miquel Arcàngel, defenseu-nos en el combat; sigueu el nostre protector contra la perversitat i els paranys del dimoni. Que Déu manifesti el seu poder damunt seu, és la nostra humil súplica. I Vós, oh Príncep de la milícia celestial, amb el poder que Déu us ha conferit, llanceu a l’infern Satanàs i els altres esperits malignes que vaguen pel món per a la perdició de les ànimes. Amén.”

Tot i que aquesta obligació va ser abolida l’any 1964, Sant Joan Pau II la va restablir i el Papa Francesc, el 29 de setembre de 2019, en la festa de Sant Miquel Arcàngel, va demanar a tots els catòlics que recitessin aquestes tres oracions durant el mes de maig (mes de la Rosari): un Rosari, després un Sub tuum praesidium (a Maria) i la pregària a Sant Miquel Arcàngel.

“Sota el vostre mantell ens emparem, Santa Mare de Déu;
escolteu les nostres pregàries en tota necessitat
i aparteu-nos sempre dels perills.
Verge, gloriosa i beneïda”
(Pregària sub tuum)

4.    Quan l’any 590 la pesta sembrava la mort  i el terror, el papa Gregori el Gran va convidar la població a fer una processó de súplica i penitència a Roma. Aquest és l’origen de les grans lletanies de l’Església, o rogacions, amb les quals preguem a Déu que ens defensi de les adversitats.

Ell mateix va portar la icona de la Santíssima Mare de Déu “La salvació del poble romà”, des de Santa Maria la Major fins al mausoleu d’Adrià a la basílica de Sant Pere. Segons Bx Jacques de Voragine, “A mesura que avançava la imatge sagrada, l’aire es feia més sa i més clar i els miasmes de la pesta es van dissoldre. Quan van arribar al pont del Tíber que uneix la ciutat amb el mausoleu d’Adrià, de sobte un cor d’àngels va cantar aquesta cançó: “Regina Cœli, laetare, Alléluia…”

Així va néixer la Regina Cœli, l’antífona de Pasqua. Després del cant dels àngels, sant Gregori va veure aparèixer l’arcàngel sant Miquel damunt del mausoleu, vestit amb una armadura brillant. Va brandar una espasa degotejada de sang i la va tornar a la seva beina, com a senyal de la cessació de la pesta. Aquest gest va marcar la fi de la pesta a Roma.

Aquest castell fou anomenat Catell Sant-Angelo. L’any 1304, en record del miracle, el papa Benet XI va col·locar una gran estàtua de sant Miquel, líder de les milícies celestes, enfundant l’espasa.

En una homilia, Gregori el Gran va exhortar al poble romà: “Penseu amb extrema atenció amb el dia d’avui (el del flagell), corregiu la vostra vida, canvieu els vostres hàbits, sotmeteu les temptacions del mal amb totes les vostres forces, castigueu amb llàgrimes els pecats comesos. »

I el coronavirus? L’any 2021, el Diumenge de Rams va tenir lloc un esdeveniment històric de gran impacte al Santuari de Sant Miquel Arcàngel del Mont Galgano. Per aturar el coronavirus, el rector del Santuari, el pare Ladislao Sucky i el pare Micheliti prengueren l’Eucaristia, una relíquia de la Santa Creu i l’espasa de Sant Miquel, i van beneir la ciutat, tota Itàlia i el món sencer.

Sant Gregori el Gran

5. Per què avui cal recordar aquests fets? Perquè estem en una lluita per la vida i necessitem que Sant Miquel aprofiti l’abundància divina. L’amor és cada vegada més fred al niu de la vida humana, és a dir, la família tal com la va crear el Creador! Certament, estem veient el naixement d’iniciatives de fe molt boniques, però el combat espiritual, que és més rabiós que mai, ens ha de despertar de la letàrgia de l’ànima. És vital i crucial. L’oració familiar, que crea i teixeix la unió dels cors, ha cedit a 1000 coses més. És l’amor el que salva, és l’amor el que cura, és l’amor el que dóna pau! Déu és amor, i sense Déu, sense la pregària que dóna Déu a les ànimes, la família no té futur.

Compte, estem en un encreuament de camins! Ara és el moment de triar: girar a la dreta o girar a l’esquerra? Tornar a Déu, o deixar-se seduir pel món. D’aquesta elecció en depèn el futur de cadascú de nosaltres.

La Mare de Déu ens avisa amb la seva manera maternal tan meravellosa! « Escolto el vostre clam i les vostres pregàries per la pau. Fa anys que Satanàs lluita per la guerra. És per això que Déu m’ha enviat entre vosaltres, per conduir-vos pel camí de la santedat, perquè la humanitat es troba en una cruïlla. Us convido a tornar a Déu i als seus manaments per estar bé a la terra i poder sortir d’aquesta crisi en què heu entrat … » (25 març 2022)

Aquí, Maria repeteix les paraules de sant Joan Pau II, en el seu Acte de consagració a Maria del 8 d’octubre de 2000: “Avui més que mai la humanitat es troba en una cruïlla. I una vegada més, la salvació és enterament i solament, oh Verge Santa, en el teu Fill Jesús”.

“Ajudeu-me amb la pregària perquè Satanàs no prevalgui. El seu poder de mort, d’odi i de por ha visitat la terra. Per això, fills meus, torneu a Déu, a la pregària, al dejuni i a la renúncia per tots aquells que són trepitjats, pobres i que no tenen veu en aquest món sense Déu. Fills meus, si no torneu a Déu i als seus manaments, no teniu futur. És per això que Ell m’ha enviat a vosaltres, per guiar-vos…”(25 febrer 2022)

6. És molt recomanable consagrar-nos a Sant Miquel Arcàngel, consagrar-li les nostres famílies, les nostres parròquies, la nostra feina, el nostre apostolat… Amb això gaudim de la seva gran protecció contra els mals esperits que volen la nostra perdició i que també volen destruir els nostres cossos per tots els mitjans. Sant Pau ens exhorta: “Revestiu-vos amb l’armadura que Déu us dóna per a poder fer front als atacs astuts del diable. Perquè no ens toca de lluitar contra realitats humanes, sinó contra les potències i les autoritats, contra els qui dominen aquest món de tenebres, contra els esperits malignes que són a les regions celestials.”. (Ef 6:11-12)

En temps de conflicte familiar, en temps de guerra, Sant Miquel ens ajuda en els nostres combats espirituals, ens dóna la força i el coratge per dir no a tot allò que s’oposa a Déu, i per cenyir-nos al que és bo; en definitiva, a triar l’amor veritable en totes les circumstàncies. És bo triar una pregària de consagració i repetir-la cada dia, o fins i tot diverses vegades al dia en cas de forts combats interiors o exteriors, a la família, a la feina, en temps de guerra, etc.

He presenciat molts exorcismes i he vist amb els meus propis ulls el poder d’alliberament obtingut per una simple invocació a Sant Miquel Arcàngel.

Consagració a Sant Miquel Arcàngel:

“St. Miquel Arcàngel, em consagro a vos. Confio la meva persona, la meva família i tot el que em pertany a la vostra poderosa protecció. Feu créixer el fervor al meu cor i recordeu-vos que des d’avui estic sota la vostra protecció. Obteniu-me la gràcia d’estimar amb tot el meu cor: Déu, el meu Pare, Jesús, el meu Salvador, l’Esperit Sant, el meu santificador, i Maria, la meva dolça Mare. Amén.”
El mes de setembre està dedicat als Àngels i Arcàngels. Oferim-los precioses lletanies, per espantar l’enemic i escampar la pau als nostres cors!

Estimada Gospa, beneïda siguis, Reina dels Serafins, dels Querubins, dels Trons, de les Dominacions, de les Virtuts, dels Poders, dels Principats, dels Arcàngels i dels Àngels. Una paraula teva, Reina dels 9 cors dels Àngels, i ells t’obeeixen! Junt amb ells, no deixis d’intercedir per nosaltres, que estem submergits en l’aflicció i l’esperança!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Tingueu en compte aquesta data: el 13 d’octubre, la data de l’última aparició a Fàtima, quan va tenir lloc el miracle del sol. Interessant!

PS 2. Al Llibre de l’Apocalipsi, Sant Miquel Arcàngel és escollit per Déu per estar al capdavant del seu exèrcit celestial i dirigir la lluita contra el drac, és a dir, Satanàs (Ap 12,7).

PS 3 SPOTIFY! Una eina molt pràctica i nova! No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per ajudar-nos a caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!

PS 4. En Sinu Jesu. Un best-seller traduït a 12 idiomes! El diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Hi ha un diàleg molt profund entre el sacerdot i nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com la Petita Teresa. Un llibre que canvia la vida d’un cristià obrint horitzons insospitats a la seva relació amb Déu.

Llibre electrònic. Angelico Press 2016 4709 Briar Knoll Dr. Kettering OH 45429 –
https://www.angelicopress.org

PS 5. Un altre exemple de com Déu intervé en la vida dels gàngsters es demostra en la vida d’un famós gàngster de Londres que va tenir una conversió increïble, i que ara dedica la seva vida a Déu donant testimoni a escoles i parròquies del Regne Unit i Irlanda. El seu llibre ‘From Gangland to Promised Land’ ens parla de la seva profunda conversió.

Per obtenir més informació sobre les seves missions, consulteu el seu lloc web: https://www.johnpridmore.com/

PS 6. Us pregunteu què passa avui a l’Església catòlica? Us recomanem que llegiu l’últim llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins a seguir”.
En Ralph ofereix una visió detallada de la creixent hostilitat cap a l’Església Catòlica i el seu ensenyament. Amb proves abundants descobreix les forces que treballen per soscavar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.
https://www.amazon.fr/Church-Crisis-Pathways-Forward/dp/164585048X