16 de febrer de 2022: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de gener de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, avui us convido a tornar a la pregària personal. Fills meus, no oblideu que Satanàs és fort i vol atreure cap a si mateix totes les ànimes que pugui. Per això, sigueu vigilants en la pregària i decidits a optar pel bé. Jo estic amb vosaltres i us beneeixo a tots amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!


2.    Una crida crucial! Quan Jesús patia la seva terrible agonia a Getsemaní, va cridar, cridar i tornar a cridar! Però com Jaume i Joan, Pere dormia, mentre Judes vetllava. Avui, l’Església pateix terriblement! Com és que no entenem que quan Jesús veu la seva Núvia tractada d’aquesta manera, està en agonia igual que ella? La crida de Jesús és clara, repeteix el mateix que fa 2000 anys: “Vetlleu i pregueu amb mi!” I si Pere hagués vetllat, en comptes de dormir?
Avui podem i ens hem d’acostar a Jesús, perquè ens convida a fer-li companyia. En realitat, ens suplica que li fem companyia. Evitarem tants mals, fent-ho!; mals dels quals ens queixem tan fàcilment sense pensar que tenim poder per vèncer-los! És mandra espiritual, ceguesa, indiferència, son de l’ànima, rebuig conscient???

3.    Un Moisès a Hongria! Recentment hem rebut una dona hongaresa, de 60 anys, casada i mare de família, que ens ha desvetllat! Els seus ulls brillen amb una llum plena de joia. Col·labora amb el pare Justo Lofeudo, conegut per obrir capelles d’adoració perpètua arreu. Des de fa uns quants anys és responsable d’una capella d’Adoració a Budapest i no escatima els testimonis sobre el poder de l’adoració eucarística. Va saber perseverar malgrat la ràbia de l’enemic davant dels fruits increïbles obtinguts per l’adoració de Jesús Eucaristia i la presència de Maria. Alguns exemples:

“Una dona va venir diverses vegades a la nostra capella i jo veia que no resava. La seva atenció es centrava en el seu mòbil on s’hi reproduïa un vídeo sobre un ritu sòrdid. Vaig sentir en el meu cor que venia a fer mal i a pertorbar l’adoració, volia maleir aquella capella i els qui hi resaven. La vaig estar observant en silenci durant un temps. Aleshores em vaig decidir de fer una prova senzilla, per determinar el propòsit de la seva activitat i les seves intencions secretes. Vaig començar a resar el Rosari en veu ben alta, segura que Maria s’encarregaria d’aquest assumpte. I, efectivament, la dona no va suportar el Rosari. A la tercera dena, va fugir i no va tornar mai més”.

“Una altra vegada, una persona va entrar per molestar l’adoració. Parlava en veu alta i agressiva, intentant provocar-nos a interrompre l’adoració. Vaig demanar a la gent que hi era que resessin el Rosari en veu alta. De nou, la reacció no es va fer esperar: després d’unes quantes Ave Maria, va cridar: “Pareu!” Per descomptat, vam continuar, i ella no parava de cridar: “No suporto sentir això!” Aleshores li vaig dir amb calma: “Escolta! Durant 2000 anys, Satanàs ha estat vençut per la Preciosa Sang de Jesús! Va sortir immediatament i no va tornar mai més. Al principi, no sabia com gestionar la situació i fer-la marxar. Però en la pregària, el Senyor em va recordar què pot dir i fer un laic per mantenir la pau quan una persona infestada sembra problemes”.

La nostra amiga hongaresa és com Moisès, les seves mans estan alçades cap al cel per permetre tantes victòries al món. (Vegeu PS1)

4.    Un remei anti guerra, crims, violència, drogues…?  Ens podem preguntar per què els satanistes estan tan interessats a robar hòsties o impedir que els fidels adorin Jesús al Santíssim Sagrament. Si l’hòstia és només un simple tros de pa, segons les aparences, per què s’esforcen tant per combatre-la? Perquè Satanàs vol ser adorat i ocupar el lloc de Jesús! Sap que quan Jesús és adorat (en comptes d’estar sol i abandonat als nostres tabernacles), els raigs d’amor i de misericòrdia que brollen del seu Cor obert s’estenen per tot el món i repelen les tenebres. Frustren els plans funestos de l’enemic. Per això, allà on hi ha capelles d’adoració, els atacs del Maligne contra els fills de Déu disminueixen o fins i tot desapareixen. Crims, violacions, guerres, drogues, avortaments, divorcis, abusos sexuals, pornografia, ritus satànics, etc.

Els qui preguen davant Jesús són com catalitzadors que atrauen les gràcies de Déu, en queden amarats i això els permet arribar a molta gent del seu voltant i del món. Des del Cor de Crist s’aboquen onades de pau divina que toquen els creients i els no creients i porten guaricions, alliberaments, conversions, reconciliacions, etc.

“Pere, no has pogut vetllar amb mi ni una hora? Jesús no és només el nostre metge diví, també és el remei que ens dóna la vida. En aquests temps en què estem cansats de discursos sobre la salut, en els que discutim sobre els mitjans humans d’aturar els mals actuals que espanten el món, ¿hem oblidat que el nostre Creador és també el nostre metge, i que té per a nosaltres plans de pau i alegria? Si busquem la guarició on no hi és, el següent pas és la desesperació; però si tornem a Jesús, tal com Maria ens hi convida insistentment, el següent pas és simplement la pau d’un cor ple, el fruit deliciós que anhela tot ésser humà.

Preguem perquè l’adoració eucarística es torni a introduir a les parròquies i es desencadeni una renovació poderosa! Si no hi ha adoració a la nostra parròquia o si no hi podem assistir, sempre podem adorar Déu amb esperit i veritat a casa. Així mateix, és bo multiplicar les nostres comunions de desig. Per exemple, dediquem una bona estona de pregària a Déu en els nostre dia a dia, situem-nos espiritualment davant de Jesús davant un tabernacle o una custodia, i preguem-Li. Veient el desig que tenim d’Ell i la nostra bona voluntat, Jesús es lliurarà a nosaltres. Molts malalts o gent gran ho fan i obtenen tantes gràcies per a les seves famílies i per al món! Però són molt pocs, comparat amb el nombre de creients. Que aquest pocs siguin cada vegada més fervents i creixin en nombre!

Maria ens encoratja sense parar! “Adoreu el meu Fill, ens diu Ella! Sempre hi sóc present, quan els creients adoren. Allà hi reben gracies particulars” (15 de març de 1984).


5. Quan Jesús intervé en els gàngsters! Juárez, al nord de Mèxic, era considerada l’any 2008 una de les ciutats més perilloses del món, amb 1,3 milions d’habitants. Tràfic de drogues, violència, assassinats, guerres territorials contínues entre faccions oposades… El pare Patrico Hileman, que obre capelles d’adoració perpètua a Llatinoamèrica, va donar aquest testimoni a Ràdio María, a Argentina, l’any 2017.
El 2013, hi havia 40 morts al dia. Dues bandes es barallaven per les drogues i sembraven la mort. Un grup de soldats estava al costat d’una banda, mentre que la Policia estava amb l’altra banda. Era el terror. Mataven gent i cremaven cases, els combats semblaven interminables. L’any 2013, una de les parròquies, la més desesperada, va demanar als missioners d’obrir una capella d’adoració perpètua perquè, deien, “només Jesús ens pot salvar d’això, només Jesús ens donarà seguretat”. Al cap de 3 dies, els missioners hi van obrir una capella, en plena crisi.

Els delictes van baixar de 3.766 el 2010 a 256 el 2015. Què havia passat? “Quan una parròquia adora Déu dia i nit”, explica el pare Hileman, “tota la ciutat es transforma!”

També explica el següent: Una nit, mentre la ciutat estava assetjada, una dona es dirigia a la capella a les 3 de la matinada per a la seva hora santa, quan va ser interceptada per sis soldats que li van preguntar on anava. “A la capelleta”, va respondre ella. “On és?” els soldats van preguntar: “Tot està tancat a aquesta hora!” La dona els va proposar que l’acompanyessin per veure ells mateixos cap on anava. Quan van arribar a la capella, van veure sis dones en adoració davant el Santíssim. Aleshores, la dona els va dir: “Que us penseu que sou vosaltres qui ens protegiu? Preguem per vosaltres les 24 hores del dia!” Un dels soldats va caure a terra mentre agafava l’arma i va començar a plorar davant de Jesús. L’endemà, a les 3 de la nit, va tornar a la capella vestit de civil, per fer la seva hora santa, mentre vessava “un mar de llàgrimes”. (Vegeu PS3)

Dos mesos després de l’obertura de la capella, el rector va afirmar que des que s’havia obert aquesta capella, els assassinats s’havien aturat a Juárez, no s’havia matat ningú! Aleshores el pare Hileman va obrir deu capelles en un any! I això no és tot: la diòcesi estava a punt de tancar el seminari, perquè només hi havia 8 seminaristes. Però gràcies a l’adoració perpètua, el seu nombre va passar de 8 a 88. El bisbe va dir al pare Hileman que aquests seminaristes eren dels que assistien a l’adoració.

6. Novetat, SPOTIFY: No perdis l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!

https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

7. Mons. Aldo Cavalli, el nou Visitant Apostòlic a Medjugorje, va arribar el divendres 11 de febrer. Va celebrar la missa parroquial de diumenge i va expressar la seva alegria de ser a Medjugorje. Preguem per ell i perquè Déu beneeixi el seu ministeri!

Estimada Gospa, ets tu qui, d’una manera especial, ens submergeixes en l’abraçada amorosa del teu Fill Jesús. T’ho preguem, dóna’ns el teu Cor perquè puguem estimar-lo com tu l’estimes i estimar-nos els uns als altres en Ell, ja que aquest és el teu desig, aquest és el regal que ens vols fer.

Sor Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

PS 1. Visiteu el lloc web https://mostholyeucharist.com dels Missioners de la Santíssima Eucaristia. Hi trobareu una gran quantitat d’informació, suggeriments i magnífics testimonis sobre l’adoració eucarística. Inscriviu-vos per seguir les notícies!

PS 2. El Reiki, una oportunitat o una trampa? Amb Tarcisio Mezzetti et sor Emmanuel.
L’any 2012, vaig entrevistar a Itàlia el famós professor Tarcisio Mezzetti sobre el Reiki. Donada la importància i seriositat del tema, he decidit publicat alguns fragments d’aquesta entrevista i també testimonis personals. He conservat la simplicitat de la nostra conversa perquè sigui accessible a tothom.

Reiki

PS 3. En Sinu Jesu. Un best-seller traduït a 12 idiomes! El diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Hi ha un diàleg molt profund entre el sacerdot i nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com Santa Tereseta. Un llibre que canvia la vida d’un cristià obrint horitzons insospitats a la seva relació amb Déu.
Llibre electrònic. Angelico Press 2016 4709 Briar Knoll Dr. Kettering OH 45429 –https://www.angelicopress.org

PS 4. Un altre exemple de com Déu intervé en la vida dels gàngsters es demostra en la vida d’un famós gàngster de Londres que va tenir una conversió increïble, i que ara dedica la seva vida a Déu donant testimoni a escoles i parròquies del Regne Unit i Irlanda. El seu llibre ‘From Gangland to Promised Land’ ens parla de la seva profunda conversió.

PS 5. Un toc d’atenció:
En algunes xarxes socials i en alguns vídeos hi circulen preteses cites signades “Sr Emmanuel”, que no sempre provenen de mi, i que són una barreja de veritat i falsedat. Si us plau, ignoreu-los! El que comparteixo es troba en aquests raports mensuals i als vídeos publicats per “Les enfants de Medjugorje” o al nostre canal de youtube “Emmanuel Maillard”. No estic jutjant les intencions de les persones que se’n serveixen. Demano que sempre que es citin les meves xerrades i escrits, es faci amb una referència i que s’abstinguin de fer cap afegit o canvi que pugui generar confusió. El meu propòsit no és fer primícies, i encara menys suscitar la por. Ans al contrari, busco inspirar l’esperança i la pau que ens comunica la nostra Reina a través dels seus missatges. Dono les gràcies a tots aquells que citen algunes parts d’aquestes Notícies amb precisió, sense oblidar la referència, www.enfantsdemedjugorje.fr

I també agraeixo de tot cor tots els qui preguen fidelment per aquest apostolat!

PS 6. Et preguntes què passa avui a l’Església catòlica? Us recomanem que llegiu l’últim llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins a seguir”. Ralph ofereix una visió detallada de la creixent hostilitat cap a l’Església Catòlica i el seu ensenyament. Amb abundants proves descobreix les forces que treballen per soscavar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.
https://www.amazon.fr/Church-Crisis-Pathways-Forward/dp/164585048X

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 11. La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 12. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 13. Escriviu a la Mare de Déu! a « Reine de la Paix », BP 2157, F- 06103 Nice cedex, France. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en la pregària. Doneu joia al seu Cor!