15 de març de 2022: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de febrer de 2022, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Jo estic amb vosaltres i preguem junts. Fills meus, ajudeu-me amb la pregària perquè Satanàs no prevalgui. El seu poder de mort, d’odi i de por ha visitat la terra. Per això, fills meus, torneu a Déu, a la pregària, al dejuni i a la renúncia per tots aquells que són trepitjats, pobres i que no tenen veu en aquest món sense Déu. Fills meus, si no torneu a Déu i als seus manaments, no teniu futur. És per això que Ell m’ha enviat a vosaltres, per guiar-vos. Gràcies per haver respost a la meva crida!

2.    Un futur sant molt inspirat! Els francesos encara en saben poc d’un famós sacerdot italià, Don Dolindo Ruotolo. Abans de citar-lo, aquí teniu alguns fragments de la seva vida; entendreu per què m’encanta.

Ho va entendre tot! Don Dolindo és aquell sant sacerdot de Nàpols (1882-1970) que multiplica els seus favors a tots els que l’invoquen. Permeteu-me citar només un episodi de la seva vida… Com que era dolent en tot, realment molt dolent, sempre estava castigat a l’escola i humiliat a casa. Tot i sentir-se aclaparat per molts sofriments, no va abandonar, tanmateix, l’esperança secreta de convertir-se en sacerdot. D’adolescent, un dia s’adreça a la Mare de Déu: “Oh, dolça Mare, si vols que sigui sacerdot, dóna’m la intel·ligència, perquè ja veus ben bé que sóc un ximplet!”

En aquell moment, hi va haver una ràfega de vent; i va venir i se li va enganxar al front una imatge que representava la Mare de Déu i el Nen Jesús. La resposta del cel va ser immediata: Dolindo va rebre tanta intel·ligència, tanta saviesa, que es va convertir en número u en tot! N’és testimoni l’obra colossal dels seus escrits i ensenyaments. Per descomptat, això no és el que el va fer un sacerdot sant. Us deixo descobrir la seva vida, que va ser una ascensió preciosa a la intimitat amb Crist. (www.dolindo.org)

Però avui només vull citar un dels seus escrits, perquè em sembla molt profètic. Es tracta de Jesús que parla a l’ànima, i aquesta ànima pot ser la teva! Cada paraula és important.

Jesús a l’ànima:

“Quan et sembli que el món s’ha lliurat a l’autoritarisme dels poderosos i que va contra l’Església, aleshores sàpigues que el tron ​​del monstre està minat i s’ensorrarà en una caiguda en picat, colpejat per un còdol que cau de la muntanya. Deixa’M fer, perquè sóc Jo qui concedeix harmònicament la llibertat a les exigències de la Glòria Divina i permet que les coses segueixin el curs de la maldat dels homes per treure’n la Glòria divina. Ho veuràs fins i tot a petita escala, perquè de la nit al dia, entre els que fan servir la violència, alguns desapareixeran i les famílies recuperaran la pau i la prosperitat. Adora Déu, i deixa’l que estableixi pacíficament l’ordre del món, perquè Ell ho veu tot, tot ho disposa i tot ho ordena segons el que Ell permet. Tu mateixa, deixa’t portar pels camins misteriosos de la seva Providència i prega… Oh! La pregària! Prega, prega amb la certesa d’actuar per mitjà de la pregària, perquè la pregària és la més poderosa de totes les accions”.
(De l’abandó a Déu, fragment)

3.    Sant Josep busca porters! La funció d’un porter és obrir la porta a qui vulgui entrar. Casa nostra, la nostra família, tenen portes; portes que es poden obrir i tancar. Després d’haver estat rebutjat durament pels seus a Betlem quan demanava un allotjament digne per al naixement de Jesús, sant Josep segueix volent entrar a les nostres famílies! Vol fer de cada una de les nostres famílies la seva pròpia família, ell que és el nostre protector i s’anomena el proveïdor de les famílies i l’honor de la vida domèstica.

 

A cada família només hi cal una persona per obrir la porta a aquest sant tan gran! Es queda fora amb la humilitat d’algú que no s’imposa, malgrat el seu gloriós títol d’espòs de la Mare de Déu, però es mor de ganes d’entrar a casa nostra, carregat de 1000 regals. Coneix les nostres necessitats, les nostres mancances doloroses, la nostra falta d’amor i les nostres divisions. Ell veu clarament, en la llum divina, com anhelem la pau i no sabem com aconseguir-la. Veu la nostra misèria, la nostra pobresa material i espiritual, les nostres pors i els nostres sofriments, i espera tant poder-nos ajudar! Té els mitjans per fer-ho, i li sorprèn que no en siguem conscients. Qui, de la teva família li obrirà la porta? La benaurada Alexandrina de Costa de Portugal, que tenia una estreta relació amb ell, ens dóna aquesta preciosa confidència que Jesús li va fer sobre el seu estimat pare adoptiu:

“Demana’m el que vulguis en nom d’aquell que a la terra va ser el meu pare adoptiu. Demana i digues a la gent que em presentin les seves peticions en el seu nom; pot obtenir de mi al Cel allò que ni tots els sants junts no obtenen!”

Sovint m’he preguntat com és que un sant tan gran va guardar silenci durant tot l’evangeli? Crec que el motiu, una vegada més, és la seva humilitat. Era tan conscient del gran misteri que se li confiava, primer en Maria i després en Jesús, que escoltava constantment els plans de Déu. No volia barrejar les seves pròpies paraules amb allò que l’Esperit Sant li podia suggerir en el fons de la seva ànima, estimar, servir i guiar la Sagrada Família. Oh, si escoltéssim els murmuris de Déu a la nostra ànima en comptes d’estar tan distrets per les llums enganyadores del món, quantes desgràcies ens hauríem estalviat! Quant de patiment hauríem evitat! Per fer servir una imatge del nostre temps, m’atreviria a dir que el seu portàtil, el seu iPhone era la veu de Déu que deixava ressonar al seu cor, i també els missatges dels Àngels que es feien entendre al moment oportú. Ell era aquella terra bona i ben llaurada que rep la llavor de la Paraula i dóna el 100 per u. Shema Israel, (escolta) Israel… Amb Sant Josep no hi ha confusions! (Vegeu PS1)

A més, mai va reclamar cap interès personal en la seva missió tan especial. Per als apòstols que tenien ambicions, que volien ser grans i esperaven una recompensa per seguir Jesús, va fer falta la Pentecosta perquè es lliuressin completament. En canvi Josep, de seguida ho va donar tot i va acceptar caminar a les palpentes, abandonant-se als plans de Déu per a la Sagrada Família sense conèixer-los per endavant. Avança pas a pas, sostingut per la confiança il·limitada en el pla secret del Pare per al seu Fill i per a la Santíssima Verge Maria. Per a algú que està al capdavant d’una família, i quina família, això és una proesa!

Però tornem als porters… La meva experiència personal m’ha ensenyat que mai s’invoca sant Josep en va, tant per a les gràcies temporals com per a les gràcies espirituals. L’únic que puc fer és convidar-vos a experimentar-ho vosaltres mateixos en la vostra família o comunitat. Obriu-li la porta i convideu-lo a entrar perquè sigui estimat i conegut tal com és. No perdeu aquesta oportunitat! És un amic tan lleial! Permeteu-li actuar amb força a casa vostra en aquests temps tan convulsos. Jesús mateix va obeir el seu pare Josep a la terra, i el continua obeint al Cel. Sens dubte, encara li diu “papa!”

4.    El 18 de març, la Mirjana Soldo rebrà la seva aparició anual. Us enviarem el missatge que la Mare de Déu li transmetrà per a nosaltres. Aneu amb compte! Per internet hi circulen molts missatges falsos i declaracions falses. La Mirjana no anuncia res especial sobre els secrets aquell dia. Mantinguem-nos tranquils i centrem-nos en les peticions reals de Maria, especialment les del mes de febrer, són serioses i molt importants per al nostre futur: “… Fills, si no torneu a Déu i als seus manaments, no teniu futur… “El nostre únic futur real és Jesús!

5. Novetat, SPOTIFY: No perdeu l’oportunitat d’escoltar la selecció de xerrades que he fet fins ara, per caminar junts cap al Triomf de l’Immaculat Cor de Maria!
https://open.spotify.com/show/6UyD5GQ2xYd4eZQvgODTiq?si=ca53b30dcc4440bc

6. Última hora! Un autèntic esdeveniment!!!
El papa Francesc consagrarà Rússia i Ucraïna al Cor Immaculat de Maria.
La consagració tindrà lloc el divendres 25 de març, durant la celebració de la penitència que presidirà el Papa Francesc a les 17 h. a la basílica de Sant Pere. El mateix acte, el mateix dia, serà realitzat a Fàtima pel cardenal Krajewski, capellà pontifici, com a enviat del Papa.
Així ho ha anunciat el director del Gabinet de Premsa de la Santa Seu, Matteo Bruni. Per a aquesta consagració es va escollir el dia de l’Anunciació del Senyor.
https://www.vaticannews.va/fr/pape/news/2022-03/pape-consecration-russie-ukraine-coeur-immaculee-marie.html

Estimada Gospa, sense tu, què seria el món! Has estat escollida i enviada per Déu per ajudar-nos! Gràcies per tots els grups de pregària que has creat en els últims 40 anys, gràcies per tots els que caminen amb tu enmig de les flames d’aquest món sense Déu! Estimada mama, protegeix el teu “petit romanent” que confia en tu!

Germana Emmanuel + (Comunitat de les Benaurances)

 PS 1. Pregària de Santa Teresa d’Àvila:

“Oh gloriós Sant Josep, recorrem a la vostra poderosa intercessió per les necessitats de la nostra família. Sabem que a Natzaret la vostra comunió de vida amb Jesús i Maria va ser tan profunda que us han de consentir tot el que els demaneu. Ens confiem a vos: la nostra persona, el nostre futur. Augmenteu el nostre fervor en la fe; Doneu-nos estabilitat i perseverança… Vau ser capaç de dur a terme el pla de Déu per a la Sagrada Família abandonant-vos sempre amb confiança a la seva voluntat. Ensenyeu-nos a treballar amb fermesa pel bé de tots… esperant amb molta confiança totes les gràcies del Fill de Maria”.

PS 2.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 3. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 4. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 5. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 6. La Germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 7. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ