15 d’agost de 2013, estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’agost de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran quantitat de joves. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, només que volguéssiu obrir-me els vostres cors en plena confiança, ho comprendríeu tot. Comprendríeu amb quant d’amor us crido, amb quant d’amor us desitjo canviar, per fer-vos feliços; amb quant d’amor desitjo fer-vos seguidors del meu Fill i donar-vos la pau en la plenitud del meu Fill. Comprendríeu la immensa grandesa del meu amor matern. Per tant, fills meus, pregueu, perquè només a través de la pregària creix la vostra fe i neix l’amor, amor amb el qual fins i tot la creu ja no serà insuportable perquè no la porteu sols. En comunió amb el meu Fill, glorifiqueu el Nom del Pare Celestial. Pregueu, pregueu pel do de l’amor, perquè l’amor és l’única veritat, l’amor tot ho perdona, serveix a tots i veu tothom com un germà. Fills meus, apòstols meus, gran és la confiança que el Pare Celestial, a través meu, la Seva servidora, us ha donat, per ajudar els qui no El coneixen, a fi que es reconciliïn amb Ell i el segueixin. Per això us ensenyo a estimar, perquè només li podreu respondre si teniu amor. De nou us convido: estimeu els vostres pastors, pregueu perquè en aquest temps difícil el Nom del meu Fill sigui glorificat sota el seu guiatge. Us ho agraeixo!”

2 – Una dependència superada! Céline, una consagrada molt unida a Medjugorje ens ha volgut compartir un fet que pot ser molt inspirador per a molta gent que pateixen alguna dependència.

Fa temps que la Céline intentava viure de la millor manera possible els missatges de la Gospa i procurava especialment no ometre el del dejuni 2 cops per setmana, els dimecres i els divendres. Malgrat haver gaudit dels fruits d’aquesta pràctica, estava trista perquè li era impossible renunciar al seu cafè matiner d’aquests dos dies. I no per una qüestió de poc pes: si no se’l prenia, el seu cervell estava enterbolit, s’adormia davant la pantalla de l’ordinador, a la taula del menjador…; en resum, la seva jornada era insuportable. Això no li impedia experimentar en el més profund del seu cor que també el cafè havia de ser suprimit si volia viure àmpliament el missatge del dejuni i que la Mare de Déu esperava el seu lliurament. Malgrat les seves reaccions corporals, pregava per obtenir la gràcia de poder-lo suprimir, però no funcionava.

Un dia mentre estava adorant el Santíssim Sagrament, va tenir una inspiració i sense pensar-s’ho gaire li va dir a Maria: “Mira, no prendré més cafè però com tu coneixes les conseqüències, et demano que tu siguis el meu cafè. Fes que tot passi com si jo prengués el cafè; ocupa’t d’impedir que m’adormi per tot arreu!”

La Céline va poder constatar que la Santíssima Mare de Déu acceptà el tracte i que va fer molt bé la seva part de la feina. Des de fa uns mesos, ens explicà, el cafè ha desaparegut del seu menú els dies de dejuni, i també els altres, fet que ha millorat sensiblement la seva salut i la seva atenció a la feina. Reia quan compartia amb nosaltres aquest fet, “No sé si la Mare de Déu rep freqüentment aquest tipus d’encàrrecs: ‘Sigues el meu cafè!’ però la qüestió és que hi va accedir!

A tenir en compte pels amants del cafè o altres coses… per exemple, la xocolata!

3 – Una marxa cap al Cel. El Senyor ens ha sorprès de nou per la seva divina saviesa que no és la dels homes. La Nostra estimada germana Milena Tomas va viure la seva Pasqua el 22 de juliol als 51 anys d’edat, en una gran pau, després d’una llarga malaltia i un somriure extraordinari. Fundadora de la petita comunitat “ El Cor de Maria” representava per als que la coneixien una veritable icona d’aquest Cor. Com la trobem a faltar en aquest Medjugorje que té tanta necessitat d’impregnar-se de l’esperit i dels missatges de la Gospa!

Alguns trets seus per recordar: La Milena va néixer al camp prop de Tihaljina. Els seus pares venien verdura i la seva vida sota el règim comunista fou molt difícil. S’havia de treballar molt dur per poder sobreviure. Des de petita, quan tornava de l’escola i durant les vacances pasturava les ovelles. Tenia una gran set de Déu i estimava molt el silenci de la natura tan bonica en aquella regió. Les seves hores de soledat transcorrien en diàleg amb Déu i la lectura de la Bíblia. Se sentia molt propera al Cel i ja pressentia una crida a la consagració.

Ella no va conèixer, contràriament a tants joves d’avui, les nefastes distraccions dels jocs electrònics que acaparen l’atenció i que sovint ens fan oblidar que tenim ànima. Els seus dons d’artista li permetien veure la bellesa en totes les coses i en tots els éssers. Això la va preparar per la particular gràcia de l’acollida, que ella reservaria més endavant a tots els que l’anaven a buscar a la seva comunitat, bons i no tan bons. Mai no sortia cap judici negatiu de la seva boca. A la seva família d’origen hi regnava el principi (molt poc freqüent!) de no criticar mai. Quin bon exemple, quina inspiració per a les nostres pròpies famílies! Quan varen començar les aparicions, ella venia amb la seva família caminant des de Tihaljina fins a Medjugorje de nit (35 km) perquè li agradava caminar de nit ja que feia menys calor i durant el dia s’havia de treballar. Déu fogueja així als sants!

Des del dia del seu funeral van començar a ploure benediccions sobre nosaltres, per la qual cosa us la recomano: el seu poder d’intercessió al Cel és molt gran. Sovint em pregunto per quina raó el Senyor no ha permès que la seva comunitat del Cor de Maria continués. Em sembla que tot el contrari, li ha volgut donar molta més amplitud! En efecte, des del Cel, la germana Milena pot atraure cap al Cor de Maria moltíssima gent, ja que ja no està limitada a la seva obra terrenal i pot desplegar les grans ales del seu cor per acollir, consolar i alimentar milers de persones que volia acollir a la terra.

Les seves últimes paraules camí de Mostar on moriria 5 dies més tard varen ser: “Tan sols la gràcia de Déu em permet avançar!” (“Solo per la grazia di Dio vado avanti!”)

Estimada Milena, gràcies per ser com ets, ajuda’ns a ser una viva imatge del Cor de Maria!

4 – Un vent beneït de Consagracions. Amb motiu de l’Any de la Fe i de la jornada mariana del 13 d’octubre, el Papa Francesc consagrarà el món al Cor Immaculat de Maria davant l’estàtua de Fàtima. La vigília, la imatge original de Maria a Fàtima serà transportada a Roma i rebuda pel Papa per a la cerimònia del 13 d’octubre a la plaça de Sant Pere, i retornarà el dia 14 a Fàtima. En efecte, el 13 d’octubre de 1917 Maria va fer la seva última aparició a Fàtima i va donar a la immensa quantitat de pelegrins que s’havien congregat allà el gran signe promès als pastorets Francesc, Jacinta i Llúcia: la famosa dansa del sol en el cel, davant de 70.000 persones. (Vegeu www.annusfedei.va per inscriure-us a aquesta jornada mariana).

El 16 de juny de 2013 el Líban ha estat consagrat al Cor Immaculat de Maria i al Sagrat Cor de Jesús a Harissa pel Patriarca Maronita, el Cardenal Boutros Bechara Rai, en presència del President de la República Sr. Michel Sleiman. Aquesta consagració del país realitzada per instàncies oficials de l’Església fou preparada amb una gran novena d’oració, dejuni, adoració, rosaris, confessions i altres pràctiques de milers de catòlics. (Veure https://www.oeuvre-orient.fr/2013/06/24/consecration-du-liban-au-coeur-immacule-de-la-vierge-marie/

És més, el pare Boulos Fahed va sobrevolar el país durant hores beneint des d’un helicòpter tot l’Orient Mitjà amb Jesús Eucaristia en una custodia. Un esdeveniment inèdit a la història!

A Irlanda, per la solemnitat de la Assumpció (15 d’agost de 2013) el Cardenal Sean Brady, Arquebisbe d’Armagh i Primat d’Irlanda, va consagrar el país i tot el seu poble a Jesús a través de Maria al santuari marià de Knock, en presència d’unes 15.000 persones. Un fet feliç i crucial, amenaçat per legislacions desastroses que apunten a la destrucció de la família. Aquesta Consagració havia estat preparada per 13,5 milions de Rosaris recitats pels fidels (Vegeu https://www.scnci.org) Aquell dia, prop de 20 bisbes varen ser-hi presents i els que no hi pogueren assistir enviaren una delegació que els representés. En una pregària molt bonica, de consagració a Jesús pel Cor Immaculat de Maria, resaren per les famílies, les llars i les diòcesis d’Irlanda i pels joves. (Vegeu https://www.armagharchdiocese.org/ai1ec_event/consecration-ireland-immaculate-heart- mary/?instance_id

A França… i a d’altres països… ? Ens seria de gran profit renovar les consagracions que varen ser realitzades als nostres països en el passat. Res no s’albira de moment i és perquè no hem resat prou! Que la consagració que farà el Sant Pare Francesc el 13 d’octubre sigui font d’inspiració pels fidels de cada país i dels seus pastors!

Estimada Gospa, Sí, volem pertànyer al teu Fill Jesús mitjançant les teves mans de Mare! Perquè sense Déu estem perduts. T’ho preguem, Mare, vine a despertar les nostres consciències adormides.

Sor Emmanuel +

Missió a Espanya: Entrant al link accedireu al díptic amb el programa i detalls de la missió de Sor Emmanuel a Espanya del 12 al 22 de setembre, on visitarà les ciutats: Madrid, Màlaga, Ronda (Màlaga), Baeza – Jaén, A Coruña, Oviedo, Bilbao, Lleida, València, Alacant i Saragossa. Preguem pels fruits d’aquestes trobades.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/100236571/13997_SOR%20EMMANUEL%202013.pdf

PS 1 El dia de l’Assumpció, 15 d’agost, l’Ivan va rebre un missatge particular en el qual la Mare de Déu ens convida a resar per les vocacions de l’Església, a resar a les nostres parròquies i a renovar l’oració en família.

PS 2 La salut de la Vicka ha millorat. Anirà en peregrinació a Terra Santa del 19 al 26 d’agost. Segurament la Verge Maria estarà feliç de tornar al seu país d’origen mitjançant les aparicions que farà a la Vicka durant aquesta peregrinació.

Durant la seva missió al Líban, el vident Ivan va anar al sud del país a prop de la frontera amb Israel. Quan la Mare de Déu se li aparegué, es va col·locar d’esquena al nord. Com és costum va beneir l’Ivan i les persones que hi eren presents, i acte seguit va fer una cosa molt singular: es va girar, es va col·locar en direcció a Israel i va beneir el seu país natal.

PS 3 El Festival de Joves va ser molt bonic. Diàriament hi havia més de 500 sacerdots de totes les llengües que els escoltaven, els ajudaven i sentien les seves confessions. Han estat enfortits en la seva vocació sacerdotal i vivificats en la seva paternitat, especialment per les magnífiques confessions de les que foren testimonis.

Aquest és el missatge rebut pel vident Ivan, en presència de milers de joves, el 5 d’agost al Podbrdo, en la vigília de la Transfiguració: “També avui sento una gran alegria de veure-us a tots amb un cor obert i ple d’alegria. Us convido a tots a resar per la pau amb responsabilitat. Pregueu, estimats fills, perquè la pau regni en el món, perquè la pau regni en el cor del poble, en el cor dels meus fills. Sigueu els meus missatgers de pau en aquest món sense pau. Sigueu el meu signe viu, signe de pau per la gent que trobareu en les vostres parròquies. Sigueu el meu signe, sigueu la meva llum, sigueu el meu reflex per a tots els altres. Heu de saber que estic sempre amb vosaltres, que prego i intercedeixo per tots vosaltres juntament amb Jesús, el meu Fill. Per això persevereu en la pregària! Gràcies per haver dit SÍ a la meva crida!

PS 4 A l’Argentina tenim cassetes de Sor Emmanuel, que entreguem de forma gratuïta a qui vulgui utilitzar-los en alguna obra de bé (vegeu a sota on demanar-los). També tenim DVD de les missions de Sor Emmanuel.

PS 5 Una encomiable iniciativa post-avortament. La nostra amiga Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, organitza un seminari de guarició de l’1 al 5 de setembre a Medjugorje per a dones que hagin viscut un avortament. El pare Danko, franciscà de la Parròquia, beneí aquesta iniciativa. Per a més informació entreu a www.benedettafoa.it o escriviu  info@benedettafoa.it

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link:  https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com  Tel (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy   cel:098.308.307

PS 8 Per rebre aquest butlletí per e-mail pels volts del 15 de cada mes us podeu inscriure a:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: contact@edm.eu.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamed@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be  (nou).
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.