13 de juny de 2013: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

Aniversari de la 2ª aparició de Fàtima

1 – El 2 de juny de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava rodejada d’una gran multitud de pelegrins. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, en aquest temps sense pau us convido novament a caminar amb el meu Fill, a seguir-lo. Conec els vostres dolors, patiments i dificultats, però en el meu Fill hi trobareu repòs. En Ell hi trobareu la pau i la salvació. Fills meus, no oblideu que el meu Fill us ha redimit amb la seva creu i us ha donat la possibilitat de ser novament fills de Déu, per poder tornar a anomenar “Pare” el Pare Celestial. Estimeu i perdoneu, per ser dignes del Pare, perquè el vostre Pare és amor i perdó. Pregueu i dejuneu, perquè és aquesta la via cap a la vostra purificació. És el camí per conèixer i comprendre el Pare Celestial. Quan conegueu el Pare, comprendreu que només el necessiteu a Ell.” (la Mirjana va assenyalar a continuació, que la Mare de Déu va pronunciar la frase següent amb fermesa i èmfasi): “Jo com a Mare, vull els meus fills en la comunitat d’un únic poble, on s’escolta i es compleix la Paraula de Déu”. (Tot seguit va continuar): “Per tant, fills meus, comenceu a caminar amb el meu Fill, sigueu “u” amb Ell, sigueu fills de Déu. Estimeu els vostres pastors, així com el meu Fill els va estimar quan els va cridar per servir-vos a vosaltres. Us en dono gràcies!”

2. Tenim moltes festes al juny! La de Corpus Christi, la del Sagrat Cor, la del Cor Immaculat de Maria, la de la Santíssima Trinitat… D’altra banda, el president dels Estats Units ha establert que es declari el mes de juny com el “mes de l’orgull gay”; a França tres catedrals han estat profanades, etc. És important que aprofitem al màxim les immenses gràcies que acompanyen aquestes festes, ja que són Llum enmig de les tenebres que avui dia devoren tants nens, joves i no tan joves. “Tots els que El mirin brillaran com el sol”, diu el salmista. I mirar-lo no vol dir altra cosa que adorar-lo.

Podem apropiar-nos la pregària que l’àngel de Fàtima va donar als tres pastorets el 1916 y resar-la des de la més profunda intimitat del nostre cor tan sovint com sigui possible durant la novena que precedeix l’aniversari de les aparicions (25 de juny) i que comença el 17 de juny. Aquesta pregària elimina tantes tenebres! És un bon regal d’acció de gràcies per aquests 32 anys d’aparicions de Maria! Només Déu pot dissipar la densitat del mal que diàriament ens ataca, i l’adorador és qui permet que Déu actuï amb poder. Certament comptem poder tenir algun dia millors polítics, però qui pot canviar des d’ara el curs dels esdeveniments som nosaltres: ets tu, sóc jo, són els qui adoren al Déu Viu en esperit i en veritat. Que els veritables adoradors creixin en nombre i en qualitat i renovaran la faç de la terra!

Aquesta és la pregària que ens arribà des del Cel a Fàtima:

Santíssima Trinitat, Pare, Fill i Esperit Sant: jo t’adoro profundament i t’ofereixo el preciosíssim Cos, Sang, Ànima i Divinitat de Jesucrist present en tots els sagraris de la Terra, en reparació pels ultratges amb que Ell mateix és ofès. I pels infinits mèrits del seu Santíssim Cor i de l’Immaculat Cor de Maria et demano per la conversió dels pobres pecadors.

3. Miracle a Buenos Aires! Al 1996, quan el papa Francesc era bisbe auxiliar del Cardenal Quarracino de Buenos Aires, es va produir un destacat miracle eucarístic. El papa actual va demanar que el fet fos fotografiat i examinat. Els resultats són sorprenents.

El 18 d’agost de 1996 a las 19h, el pare Alejandro Pezet celebrava missa a l’església de Santa Maria, al centre de la ciutat. Quan acabava de distribuir la Santa Comunió, una dona se li acostà per dir-li que havia trobat una hòstia en un altar lateral al fons de l’església. En dirigir-se al lloc indicat, el p. Alejandro va veure que l’hòstia estava bruta. Com que no podia consumir-la, la va col·locar al Sagrari en un petit recipient amb aigua.

El dilluns 26 d’agost, quan va obrir el tabernacle, va veure tot sorprès que l’Hòstia s’havia convertit en una substància sagnant. Va informar del fet a Mons. Jorge Bergoglio, qui va donar instruccions de fotografiar l’Hòstia de manera professional. Les fotos del 6 de setembre mostren clarament que l’Hòstia s’havia convertit en un fragment de carn sagnant i que la seva mida havia augmentat considerablement. Durant uns quants anys l’Hòstia va romandre en el tabernacle sense patir cap mena de descomposició visible i l’assumpte es va mantenir en secret.

Un cop nomenat arquebisbe, Mons. Bergoglio va decidir fer analitzar científicament aquella substància. Es va enviar una mostra a un institut especialitzat de Nova York. Com que l’arquebisbe no volia influenciar en els resultats de l’examen, va decidir no revelar-ne l’origen a l’equip de científics.

Un d’aquests científics era el conegut cardiòleg, patòleg i metge, el Dr. Federico Zugiba. Aquest va determinar que la substància analitzada era carn real i sang real i que contenia ADN humà. Declarà: “la matèria analitzada és un fragment del múscul del cor que es troba a la paret del ventricle esquerre, prop de les vàlvules. Aquest múscul és el responsable de la contracció del cor. Recordem que el ventricle esquerre del cor actua de bomba que envia la sang a través del cos. El múscul cardíac està inflamat i conté una important quantitat de glòbuls blancs. Això indica que el cor estava viu en el moment en que la mostra fou extreta. Afirma que el cor estava viu perquè els glòbuls blancs moren fora d’un organisme viu. Necessiten un organisme viu per romandre vius. D’altra banda, aquests glòbuls blancs havien penetrat als teixits, fet que indica que el cor va ser sotmès a un fort patiment, com si el seu propietari hagués estat severament colpejat a nivell del pit.”

Dos australians, el periodista Mike Willesee i el jurista Ron Tesoriero, foren testimonis d’aquests exàmens. Com que coneixien l’origen de la mostra, quedaren molt sorpresos per la declaració del Dr. Zugiba. Mike Willesee li preguntà al científic quan de temps s’haurien conservat vius els glòbuls blancs si haguessin provingut de teixits humans conservats en aigua. El Dr. Zugiba li va respondre que haurien deixat d’existir al cap de pocs minuts. El periodista llavors li revelà que la substància d’on provenia la mostra s’havia conservat primer en aigua corrent durant un mes i després en aigua desmineralitzada durant tres anys; i després d’aquest temps s’havia agafat la mostra. El Dr. Zugiba, molt intrigat, declarà que tot allò no tenia cap explicació des del punt de vista científic.

A més afegí: “Hauria d’explicar-me una cosa: si aquesta mostra prové d’una persona morta, com és possible que mentre jo l’examinava les cèl·lules tenien moviment i bategaven? Si aquest cor prové d’algú mort el 1996, com pot ser que encara sigui viu?

Va ser llavors quan el Mike Willesee li revelà al Dr. Zugiba que la mostra analitzada provenia d’una Hòstia consagrada (pa blanc sense llevat) que s’havia transformat misteriosament en carn humana sagnant. Sorprès per aquesta informació, el Dr. Zugiba respongué: “el com i el perquè una Hòstia consagrada pot transformar la seva matèria i convertir-se en carn i sang humana viva, romandrà com un misteri inexplicable per a la ciència – un misteri que supera totalment la seva competència”…

Després el Dr. Ricardo Castañón va fer el possible perquè els informes del laboratori del miracle de Buenos Aires fossin comparats amb els elaborats sobre el miracle de Lanciano, mantenint igualment en secret l’origen de les mostres. Els experts van comparar ambdós informes i van concloure que els informes dels dos laboratoris havien analitzat mostres que provenien de la mateixa persona. Assenyalaren que ambdues mostres revelaven sang del tipus “AB” positiu. Aquesta sang tenia les característiques d’un home que havia nascut i viscut a l’Orient Mitjà.

Només la fe en l’extraordinària acció de Déu és una resposta raonable! Déu vol que siguem conscients que Ell és veritablement present en el misteri de l’Eucaristia. El miracle eucarístic de Buenos Aires és un signe extraordinari per a la ciència. A través d’això Jesús desitja despertar en nosaltres una fe viva en la seva Presencia Real en l’Eucaristia; real i no pas simbòlica. Només amb els ulls de la fe, i no amb els nostres ulls humans, El veiem sota l’aparença del pa i del vi consagrats. En l’Eucaristia Jesús ens veu i ens estima i desitja salvar-nos.

 (L’Arquebisbe Bergoglio es va convertir en cardenal el 2001 i aquest miracle fou publicat després de llargues investigacions).

4. Filip Pavlovic. El 3 de juliol, el nebot de la vident Marija Pavlovic Lunetti serà ordenat sacerdot a l’església de Sant Jaume Apòstol de Medjugorje. Va rebre la vocació quan tenia quatre anys i des de llavors no ha pensat mai en prendre cap altre camí. Preguem amb ell i per ell! Com diu la Mare de Déu, estimem els nostres pastors com el seu Fill els ha estimat quan els ha cridat per servir-nos!

Estimada Gospa, veig tants fills teus que no saben res de la fe però que et criden des del fons de la seva misèria! En aquest aniversari de les teves aparicions, et supliquem, vessa sobre nosaltres gràcies de llum i d’amor com mai fins ara i ajuda’ns a obrir els nostres cors per acollir-les!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

 PS 1 – El 10 de juny a la Creu blava amb l’Ivan. Aquella nit la Gospa va pregar detingudament sobre nosaltres amb les mans esteses, especialment pels malalts, i ens beneí amb la seva benedicció maternal. El seu missatge: “Estimats fills, també avui desitjo convidar-vos a pregar per les meves intencions. Durant aquest temps de gràcia, estimats fills, pregueu, perquè desitjo realitzar els meus plans amb vosaltres…”

PS 2 – La Vicka segueix amb problemes de salut. Li estan fent infiltracions a l’esquena a Zagreb i encara no està en condicions de rebre els pelegrins. Preguem perquè pugui tornar aviat!

PS 4. Del 8 al 12 de juliol es farà una reunió internacional a Lourdes. Us convidem a festejar els 40 anys de la Comunitat de las Benaurances amb Maria! Hi haurà testimonis, moments per compartir, celebracions litúrgiques, ensenyances, processons, ministeri de l’escolta, adoració, vetllades de pregària, consagració a la Mare de Déu, tot això amb la participació del Card. Barbarin, el Gm.. Enric Donneaud o.p. i membres de la Comunitat, entre ells Sor Emmanuel, que parlarà el primer dia. Informació Tel + 33 6 6092 6626 ó + 33 4 9221 1581 lourdes_sessions@beatitudes.org – http//Lourdes_sessions.beatitudes.org

PS 5. Una gran iniciativa post-avortament. La nostra amiga Benedetta Foà de Milà, diplomada en psicologia clínica, organitza un seminari de sanació de l’1 al 5 de setembre a Medjugorje per a dones que hagin viscut un avortament. El pare Danko, franciscà de la parròquia, beneeix aquesta iniciativa. Per a més informació, entrar a www.benedettafoa.it o escriure a info@benedettafoa.it.

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 7. Com cada any, el festival de joves de Medjugorje serà del 30 de juliol al 6 d’agost. Per a més informació contactar https://www.medjugorjeyouthfestival.ba/

PS 8. Pensem a obsequiar als nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Méxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789
Uruguay: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 9. Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes podeu inscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: gospa.fr@gmail.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: djeca.medjugorja@gmail.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: teresamedj@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com  ofereix aquest butlletí en altres idiomes.