15 de desembre de 2012, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de desembre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una multitud més reduïda. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, amb amor matern i paciència materna, novament us convido a viure segons el meu Fill, a viure la Seva pau i el Seu amor. Que com a apòstols meus accepteu, amb tot el cor, la veritat de Déu, i que pregueu l’Esperit Sant perquè us guiï. Aleshores podreu servir fidelment el meu Fill, i amb la vostra vida mostrar el Seu amor als altres. Per mitjà de l’amor del meu Fill i del meu amor, jo com a Mare, em proposo portar tots els fills extraviats als meus braços de mare i mostrar-los el camí de la fe. Fills meus, ajudeu-me en la meva lluita materna i pregueu amb mi perquè els pecadors reconeguin els seus pecats i se’n penedeixin sincerament. Pregueu també per aquells que el meu Fill ha elegit i que ha consagrat en el Seu Nom. Us en dono les gràcies!”

2 – Ahir vaig anar a Citluk a fer uns tràmits. Quina alegria quan vaig veure els formularis que havia d’omplir! Deien: Nom del pare? Nom de la mare? I no: Nom del progenitor? o bé: Familiar 1? Familiar 2? Quan de temps aquest país encara podrà resistir els virus degenerants de la nostra societat occidental?

La Mare de Déu sabia què feia quan ens recordava els dos mitjans més eficaços per impedir i detenir les guerres. Ella veia venir aquestes guerres més sanguinàries que mai, la destrucció sàviament planificada de la família… Satanàs sap que si aconsegueix destruir la família, destrueix la humanitat, i per això aquest és el seu pla número 1.

Per als creients, el matrimoni no necessita ser redefinit. Déu ho va establir clarament quan ens va crear home i dona. Ens ha encomanat que fructifiquem i poblem l’univers. Qui pot pretendre conèixer millor que el Creador la manera de garantir la felicitat de l’home, de la seva criatura fruit de les seves mans?

Durant aquest Advent, que veiem tants patiments i tants crims gravíssims a lleis del Creador i contra les seves criatures, ens hem de prendre seriosament les reiterades crides de la Mare de Déu que anhela amb gran desig que sortim de la nostra miserable situació, que desitja impedir la nostra perdició!.

Abans de la guerra de Bòsnia, la Mare de Déu va dir: “Estimats fills, avui com mai abans, us convido a viure i posar en pràctica els meus missatges a les vostres vides. He vingut a vosaltres per ajudar-vos, i és per això que avui us convido a canviar de vida, perquè heu pres un camí de misèria i de ruïna. Quan vaig dir-vos “convertiu-vos, pregueu, dejuneu, reconcilieu-vos” vau acollir aquests missatges superficialment (…) A causa dels vostres interessos tan desgraciats us heu apartat de Déu i de mi. Jo volia fer amb vosaltres un Oasi de Pau, d’Amor i de Bondat. Déu volia que vosaltres, amb el vostre amor i el seu ajut, féssiu miracles i donéssiu l’exemple. Per això us dic: Satanàs està jugant amb vosaltres i amb les vostres ànimes i no us puc ajudar perquè esteu lluny del meu cor. Per tant, pregueu, viviu els meus missatges i aleshores veureu els miracles de l’amor de Déu en la vostra vida de cada dia…” (25-3-92)

3 – Chiara, una amiga meva italiana mare de 2 fills, em va escriure aquest bonic testimoni: “El dimecres passat sentia nàusees i estava molt dèbil per la meva falta de ferro. A més la setmana anterior havia tingut una gastroenteritis. Durant les últimes tres setmanes havia pogut dejunar molt poc perquè experimentava un malestar permanent. Però el dimecres passat em vaig agenollar davant la Mare de Déu i, de tot cor, li vaig demanar que m’ajudés a dejunar a pa i aigua per les seves intencions. Després, en la fe, vaig poder començar el meu dejuni. Aquell dia vaig tenir una força inaudita, increïble. Vaig poder fer moltíssimes coses, ocupar-me de les compres, preparar la maleta (el dia següent havia de marxar), preparar menjar pels tres dies que estaria fora, i el més sorprenent és que vaig menjar molt poc pa perquè em sentia satisfeta.

Recordava com en el teu cas havies fet un tracte amb la Mare de Déu per poder dejunar malgrat la teva poca salut i poder així parlar sobre el dejuni, i com ella t’havia concedit aquesta gràcia… Doncs ha fet el mateix amb mi!”

Li agraeixo a aquesta amiga el fet de mostrar-nos com la Gospa està disposada a tot en favor nostre: quan som incondicionals amb Ella, es produeixen miracles en la nostra vida diària!

4 – L’Ivan parla del futur de l’Església i del món. El passat 14 d’agost, l’Ivan fou entrevistat a Radio Maria Itàlia, pel pare Livio Fanzaga. Us transmeto les seves paraules perquè les meditem:

“Quan els secrets profètics de la Gospa siguin revelats a Medjugorje, l’Església Catòlica es trobarà en una gran tribulació, tant pels fidels com pel món, i una mica aquest sofriment ja ha començat”. “Avui Satanàs és més fort que mai, i vol especialment destruir la família i els joves, perquè són les cimentacions d’un nou món”.

“El poder dels presidents i dels dirigents els ve de Déu, però molts d’ells l’utilitzen pels seus propis interessos. Això provoca desordres a la societat. Sense Déu, el món no té futur. És per aquest motiu que la Mare de Déu ens convida a tornar a Déu, a encaminar el nostre futur a Déu per assegurar-nos la pau i l’harmonia. Un govern sense Déu és anàrquic. És un govern fraudulent. És important, per tant, que Déu estigui present en el govern, i que ocupi el primer lloc. Com que manca la consciència d’això en molts ambients, la pau es troba constantment amenaçada. La guerra més terrible és la que l’ésser humà manté en el seu propi cor. El buit de Déu li ha donat a Satanàs més espai que mai! L’Ivan va demanar a l’audiència que pregués perquè els plans de la Mare de Déu es poguessin dur a terme.

“Si el primer objectiu de Satanàs són els joves i la família, el seu segon objectiu és la destrucció de l’Església i dels sacerdots. Vol impedir l’aparició de vocacions sacerdotals”. L’Ivan va rebre de la Mare de Déu la missió de pregar pels sacerdots. Els dijous acull a la seva capella els sacerdots que desitgen pregar amb ell en el moment de l’aparició.

Estimada Gospa, en aquests dies de preparació pel Nadal, mantenies la teva mirada interior fixa sobre el Nen Jesús que portaves al teu ventre, malgrat les incomoditats exteriors. El Nen era tota la teva alegria. Volem acompanyar-te en aquesta novena i romandre sempre amb tu! Necessitem contemplar la teva vida i adorar en silenci, perquè mirar-te ens purifica i ens torna la pau. Permet que ens puguem quedar amb tu i amb Josep en el camí de Betlem i a l’establia, el món està tan dur! Ets el nostre refugi meravellós! Que el Nen Jesús neixi en el nostre cor; aquest és el teu desig i el nostre. Per tant, ensenya’ns tal i com has fet tu, a posar-lo en primer lloc. Davant d’Ell totes les vanitats d’aquest món passen, i davant el seu amor l’enemic fuig.

Oh Mare del Salvador, intercedeix per nosaltres!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 Estem feliços pel nomenament del nou mossèn de Medjugorje, el pare Marinko Sakota. Ràpidament s’ha guanyat l’afecte dels parroquians i dels pelegrins per la seva manera de pregar i de celebrar la missa amb el cor, entre d’altres dons. Donem gràcies a Jesús i a Maria per aquest pastor.

PS 2 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 3 – Heu preparat el pessebre de Nadal? La Mare de Déu ha expressat que desitja que fem el nostre pessebre a principis d’Advent per mantenir el nostre cor a l’espera de la vinguda del seu Fill i conversar sobre això en família.

PS 4 – Trobareu els noms dels sants de 2013 a www.mensajerosdelareinadelapaz.org perquè pugueu preparar la cistelleta per a compartir amb els familiars i amics.

PS 5 Podem obsequiar els nostres amics amb una bona lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Per accedir al Butlletí del mes i a d’altres anteriors:

www.mensajerosdelareinadelapaz.org