13 de setembre de 2013: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de setembre de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició de la Santíssima Mare de Déu a la Creu Blava rodejada d’una immensa quantitat de pelegrins. En acabat la Mirjana va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, us estimo a tots! Tots vosaltres, tots fills meus, tots esteu en el meu Cor. Tots vosaltres teniu el meu amor maternal i desitjo portar-vos a tots al coneixement de l’alegria de Déu. És per això que us crido! Necessito apòstols humils que, amb un cor obert, acceptin la Paraula de Déu i ajudin els altres a fi que, amb la Paraula de Déu, puguin comprendre el sentit de les seves vides. Per fer això, fills meus, heu d’aprendre, per mitjà de la pregària i del dejuni, a escoltar amb el cor i aprendre a sotmetre-us. Heu d’aprendre a apartar de vosaltres tot allò que us allunya de la Paraula de Déu i anhelar només allò que us hi apropa. NO TINGUEU POR, JO ESTIC AQUÍ, NO ESTEU SOLS! Prego l’Esperit Sant perquè us renovi i us enforteixi. Prego l’Esperit Sant perquè, mentre ajudeu els altres, també vosaltres sigueu sanats. Li demano que per mitjà d’Ell sigueu fills de Déu i apòstols meus.” A continuació la Mare de Déu va dir amb gran preocupació: “Per Jesús, pel Meu Fill, estimeu aquells que Ell ha cridat i anheleu només la benedicció d’aquestes mans que Ell ha consagrat. No permeteu que imperi el mal! Us ho repeteixo novament: només amb els vostres pastors el meu Cor triomfarà. No permeteu al mal que us separi dels vostres pastors. Us en dono gràcies!”

2 – Una visita excepcional! Agraeixo molt a aquells de vosaltres que heu contribuït des de fa anys a fer que el nostre jardí sigui acollidor. Llegim a la carta als Hebreus: “No oblideu practicar l’hospitalitat, ja que gràcies a ella alguns, sense saber-ho, allotjaren els àngels” (Hb 3,2). El passat 28 d’agost el Cel ens reservava una gràcia veritablement celestial. Li havia demanat a la vident Marija que rebés l’aparició de la Mare de Déu de les 18.40 h al nostre jardí. La Marija va acceptar i la Mare de Déu va venir aquí, a aquest lloc tan familiar per a tants pelegrins.

L’aparició va ser a prop del gran crucifix blanc. En efecte, per al moment de l’aparició, els vidents sempre escullen agenollar-se davant d’un crucifix i esperar l’aparició de la Mare de Déu. Ella els ha dit que on hi hagi la Creu, també ella hi és present al costat del seu Fill.

Aquell dia, pelegrins de diferents països, llengües i pobles van venir, alguns d’ells amb 4 hores d’antelació (els italians!) per assegurar-se un lloc. El bosquet estava atapeït de gent, com també darrera de la vident Marija, entre ells 25 sacerdots. Vam preparar la vinguda de la Mare de Déu amb cants, rosaris en diverses llengües entre elles l’hebreu, l’àrab, l’hongarès, l’eslovac, etc.

La Marija s’agenollà davant la creu sobre la grava i no sobre la catifa que li havíem preparat. Durant el rés dels 7 Parenostres, Avemaries i Glòries, la Mare de Déu s’aparegué i la veu de la Marija es va deixar de sentir. Un gran silenci ens va embargar a tots. La Gospa va romandre més temps del que és habitual. Cadascú pogué oferir-li una pregària íntima i intensa i tenir una veritable trobada amb la seva Mare del Cel. Hem pregat per tots vosaltres! Les vostres cartes foren col·locades al peu del Crucifix.

Un cop acabada l’aparició, la Marija ens digué: “Quan la Gospa ha arribat, ens ha saludat i ens ha beneït a tots. Li he confiat totes les vostres intencions, necessitats, les vostres famílies, i tots aquells que porteu al cor. Després, la Gospa pregà detingudament sobre nosaltres en la seva llengua materna. Tot seguit va donar aquest missatge: “Estimats fills, pregueu, pregueu, pregueu”.

La vident Marija tenia el rostre seriós, perquè vivim un moment cabdal per la pau a l’Orient Mitjà. Ens ha exhortat a pregar molt més perquè, va dir, la pau ha de començar primer als nostres cors i la nostra conversió personal és la que pot fer avançar la pau entre les nacions. El 28 d’agost, més que un àngel, fou la Mare de Déu i Reina dels àngels que hem acollit a casa. Beneïda sigui per sempre!

Vegeu el link: https://enfantsdemedjugorje.tumblr.com/

3 – Compte! Està circulant per tot arreu un fals missatge que provoca molta agitació. Es tracta d’unes paraules sobre la guerra que la Mare de Déu suposadament hauria dit a l’Ivan. Però no és cert. L’Ivan mateix ho ha desmentit formalment. Li causa un gran disgust que s’utilitzi el seu nom per difondre missatges falsos. Els missatges que l’Ivan difon són verificables, perquè han estat gravats i ben retransmesos. A més, aquest fals missatge circula per Internet des de fa com a mínim uns 5 anys i no ofereix cap novetat.

La Mare de Déu parla de forma molt clara al món cada mes en els seus missatges dels dies 2 i 25. Per què hauria de donar un atre missatge sobre un tema tan cabdal per un altre mitjà? D’altra banda en llegir el fals missatge, salta a la vista que no té l’estil de la Gospa a Medjugorje. Que cadascú de nosaltres rebutgi aquest error, si el rep, perquè només sembra torbació i perjudica Medjugorje per angoixant i alarmista.

Des de fa molt de temps la Mare de Déu ens convida a pregar per la pau als nostres cors, a les nostres famílies i al món. Ens convida també a fer dejuni 2 dies per setmana a pa i aigua, perquè són els mitjans més eficaços contra la guerra. “Només amb el dejuni i la pregària podem impedir les guerres, detenir-les i fins i tot suspendre les lleis naturals” va dir en diferents ocasions.

Estimats germans i germanes no perdem el temps parlant de missatges inexistents que sembren el pànic. Utilitzem-lo millor per lluitar contra la guerra posant en pràctica el que el Cel ens dóna mitjançant Jesús a l’Evangeli i la seva Mare a Medjugorje. És cert que avui dia hi ha temes que urgeixen! Beneïts aquells que sense esperar missatges alarmistes, han pregat i dejunat fidelment per la pau. Beneïts aquells que en trobar-se aquell fals missatge se l’han cregut i s’han posat a pregar i a dejunar. La Gospa ens escolta a tots!

4 – La Vicka ha tornat encantada de la seva peregrinació a Israel. Juntament amb un grup d’uns 650 pelegrins provinents dels 5 continents, va anar per vuitena vegada a Israel. Només arribar, va anar a Natzaret, on va rebre l’aparició de la Mare de Déu, al mateix lloc on “Maria de Natzaret” rebé l’aparició de l’àngel Gabriel que li anunciava que donaria a llum un Fill. Un moment realment commovedor! Després a Milya, Galilea, en presència d’unes 12.000 persones de totes les creences, la Mare de Déu se li tornà a aparèixer. També més tard a Betlem, amb unes 5.000 persones. Aquesta peregrinació fou guiada per Mons. Léonard, cardenal de Bèlgica.

Quan anys enrere la Vicka va anar a Israel, ho va fer d’incògnit. Però aquesta vegada no va poder amagar-se. La seva participació era coneguda molts mesos abans, fet que provocà que augmentés el nombre de pelegrins, també entre les poblacions locals. Segons la Vicka, la Mare de Déu aparegué molt alegre i feliç. No sembla que hagi donat cap missatge en particular, però la gran alegria que manifestà davant de tanta concurrència- cristians, musulmans, jueus, ateus- és un signe molt bonic del seu amor maternal universal. Una intensa pregària per la pau s’ha elevat des dels seus cors.

El 9 de setembre, la Vicka va reprendre amb alegria la seva funció de testimoni davant els nombrosos pelegrins reunits a l’orfenat de Sor Kornelija, el seu lloc de trobada amb els diferents contingents, a prop de casa seva. Preguem perquè la seva salut li permeti continuar amb aquest apostolat durant molt de temps!

Estimada Gospa, Reina de la Pau, gràcies per indicar-nos el camí. Volem agafar-nos de la teva mà amb més força que mai, porta’ns a lloc segur enmig de les tempestes d’aquest món sense pau!

 Sor Emmanuel

Missió a Espanya: Entrant al link podreu accedir al díptic amb el programa i detalls de la missió de Sor Emmanuel a Espanya del 12 al 22 de setembre, visitant les següents ciutats: Madrid, Màlaga, Ronda (Màlaga), Baeza – Jaén, A Coruña, Oviedo, Bilbao, Lleida, Valencia, Alicante i Saragossa. Preguem pels fruits d’aquestes trobades.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/100236571/13997_SOR%20EMMANUEL%202013.pdf

PS 1 L’Ivan ha marxat de Medjugorje a principis de setembre per anar en missió com cada any. L’última nit abans que marxés vam estar amb ell i el seu grup de pregària al turó. La Gospa no va donar cap missatge en particular, però va pregar detingudament per la santedat de les famílies i els joves.

PS 2 Tenim cassetes i VHS de Sor Emmanuel, que vam donar a Buenos Aires de forma gratuïta per a qui vulgui utilitzar-los en alguna bona obra. Demaneu-los a gisele.riverti@gmail.com – Te 4431-7847. També tenim DVD de les missions de Sor Emmanuel que es poden adquirir.

PS 3 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 4. Si volem obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura: contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy cel:098.308.307

PS 5. Per rebre aquest butlletí per e-mail pels volts del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com

holandès: gclaes@scarlet.be (nou)