15 de gener de 2013, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de gener de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, amb molt d’amor i paciència procuro fer que els vostres cors siguin com el meu Cor. Amb el meu exemple, procuro ensenyar-vos la humilitat, la saviesa i l’amor, perquè us necessito; sense vosaltres no puc, fills meus. Per la voluntat de Déu us elegeixo i per la seva força us enforteixo. Per tant, fills meus, no tingueu por d’obrir-me els vostres cors, Jo us lliuraré al meu Fill i Ell, a canvi, us concedirà la pau divina que vosaltres portareu a tots aquells qui trobeu; testimoniareu l’amor de Déu amb la vida i donareu el meu Fill a través vostre. Per mitjà de la reconciliació, el dejuni i la pregària, Jo us guiaré. El meu amor és immens, no tingueu por! Fills meus, pregueu pels pastors. Que la vostra boca romangui tancada davant de tota condemna, perquè no ho oblideu: el meu Fill els ha elegit, i només Ell té el dret de jutjar. Us en dono les gràcies!”

2- Qui no coneix en Roland Pazeiner? Fa moltíssims anys que en Roland anima les vetlles d’adoració de Medjugorje com a cantant, guitarrista i fins i tot compositor. Amb la seva comunitat dels “Fills de l’Amor Diví”, viatja freqüentment a l’exterior per animar trobades de pregària. El passat 18 de desembre va ser ordenat diaca a Itàlia, rodejat per la seva comunitat. Preguem per ell, per la seva vocació i pel seu do d’animar la pregària dels fidels mitjançant un acompanyament musical d’una gran qualitat i juntament amb la destacable violinista, la Melinda. Les seves composicions estan disponibles en DVD ( vegeu PS 4).

3- Tancar totes les portes al Maligne. En una ocasió, en una de les meves missions a Itàlia, un home se’m va apropar i em va dir amb una gran alegria: “Sor Emmanuel sóc feliç. He anat de peregrinació a Medjugorje i aquest any he tingut una meravellosa conversió! He pogut abandonar quasi tots els meus pecats!

– Quasi tots?

– Sí. Quasi tots. Només en conservo un.

– Per què ha conservat aquest pecat?

– Perquè aquest m’agrada. Em causa plaer.

Vaig inclinar el cap recollint-me un breu instant, perquè no era qüestió de respondre a la lleugera.

-Com pot estar aferrat voluntàriament a un pecat?

– Però em vaig desprendre de tots els altres. Només en conservo un…

– Tots som pecadors; però una cosa és caure en el pecat per debilitat i una altra és desitjar romandre-hi. Quan vostè rep Jesús a l’Eucaristia, vostè li diu que l’estima, que és feliç d’estar amb Ell… Com pot de forma simultània bufetejar-lo cruelment? Van ser els meus pecats, els de vostè, els de tots els homes els que van clavar Jesús a la Creu. I vostè decideix ferir-lo encara més conservant voluntàriament un pecat…

– Però que està dient? El pecat que vull conservar és com una bufetada per Ell? Oh, Déu meu! Mai no se m’hagués ocorregut!

– És més: voler conservar un pecat greu és com deixar-li una via d’accés oberta al Maligne. Ell està molt content de poder tenir aquesta entrada privada. D’aquesta manera pot realitzar les seves maldats en vostè, a la seva família, a la seva salut, a la seva vida, i vostè ni tan sols té consciència de l’origen d’aquest malestar.

– Si és així, faré tot el possible per abandonar també aquest pecat! Si us plau germana, pregui per mi!

Aquell home era completament sincer. Simplement li mancava aquesta informació bàsica. Avui dia hi ha tantes mentides en qüestions de la fe cristiana, que les realitats més elementals s’escapen a la consciència d’un gran nombre de “creients”. Satanàs adorm les consciències focalitzant-les en la recerca d’un benestar purament terrenal. San Juan de la Cruz plorava de compassió davant de tantes ànimes abandonades a si mateixes, perillosament extraviades, essent totes cridades a un alt grau de santedat. Quin desaprofitament! La Santíssima Mare de Déu sempre insisteix que siguem testimonis, apòstols, missioners perquè la collita es més abundant que mai! Ella ho veu amb claredat. Per als seus fills que encara no coneixen l’amor de Déu, els patiments que provenen dels pecats greus – a vegades promulgats per llei – són abismals. Els legisladors i els governants tenen una gran responsabilitat davant Déu. Les paraules de Sant Pau: “El salari del pecat és la mort” no tenen data de caducitat i són plenament vàlides avui dia. La nostra cultura de la mort està portant milions de nens i de joves a l’agonia. Quan Maria ve a Medjugorje ens recorda que la veritable pau és únicament en Jesús. Com que Ella és massa poc escoltada, se les va enginyar perquè Jesús mateix ho expressés el dia de Nadal: “Jo sóc la vostra pau. Visqueu els meus manaments”, va dir el Nen Jesús el 25 de desembre. La vident Marija ens comentà que es va alçar als braços de la seva mare (malgrat ser un bebè acabat de néixer) i que va parlar amb autoritat amb una veu de nen en edat de raó. Jesús a l’Evangeli ja ens deia: “Si vols entrar a la Vida, compleix els manaments”.

4- Quina gran alegria trobar ànimes que s’entreguen plenament a Déu! La Gianna, una simple mare de família, doctora a temps complet, ha interpretat profundament la demanda de la Gospa del passat mes de setembre. Aquí en teniu un extracte:

“Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts.” (Vegeu PS 1) La Gianna m’ha enviat aquesta bonica pregària, una ofrena elaborada per ella mateixa, que segurament és un bàlsam pel cor de la Mare de Déu en aquest temps crucial de batalla espiritual. Quin bonic exemple ens dóna!

“Oh Mare meva, acullo aquestes paraules com una invitació molt personal de part teva. Coneixes el meu desig de dur-les a la pràctica. També coneixes la meva debilitat i és per aquest motiu que, plenament confiada, diposito el meu SÍ d’avui entre les teves mans perquè tu l’ofereixis a Déu. Renovo la consagració de tot el meu ésser a Jesús, ocultant-me en l’escola del teu Cor Immaculat a fi que tu puguis ser completament una amb mi, tal i com tu desitges. Accepto viure tot allò que el Pare en el seu gran amor permeti que succeeixi en mi i al voltant meu per tots aquests nens que encara no coneixen l’amor de Déu i pels sacerdots. Com a signe d’aquesta consagració, rebré cada dia la comunió sacramental, o com a mínim espiritual, i cantaré la perfecta lloança a la Santíssima Trinitat amb les paraules del teu Magnificat. Estretament unida a tu, viuré tot el meu dia a dia amb senzillesa. Que amb el teu ajut i amb les teves ensenyances maternals tots els adorables desitjos del Pare es compleixin en mi i a través de mi”

5- Com a company per l’any 2013, he rebut Sant Francesc de Sales, Magnífic! Podré créixer en dolçor i paciència a exemple seu! I vosaltres?

Estimada Gospa, Què ens depararà el 2013? Tu ho saps, així com ho sap Déu. Quin gran consol saber que vosaltres sou els nostres líders veritables! Volem viure els manaments, seguir els vostres plans i d’aquesta manera trobar la pau veritable que tant anhelem. Cura’ns de la tebior i no deixis mai d’ajudar-nos!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1– “Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts. Us ompliré de les meves gràcies. Amb el meu amor us protegiré de l’esperit del mal. Estaré amb vosaltres. Amb la meva presència us consolaré en els moments difícils. Us agraeixo pels vostres cors oberts. Pregueu pels sacerdots! Pregueu perquè la unió entre el Meu Fill i ells sigui el més forta possible, perquè siguin una sola cosa. Us en dono les gràcies!” (Missatge del 2 de setembre de 2012 a la Mirjana).

PS 2- L’Ivan acaba de tornar de Dublín, Irlanda, on va donar una xerrada i va rebre l’aparició de la Gospa a l’Església de Sant Salvador. Al voltant d’unes 1000 persones escoltaren la seva xerrada sobre la dignitat de tota vida humana des de la concepció fins a la mort natural. Va dir que la Santíssima Mare de Déu tenia llàgrimes als seus ulls a causa de la gran quantitat d’avortaments que es realitzen en el món. Molts irlandesos suposen que els vidents estan viatjant a Irlanda en aquests moments per animar-los en la seva lluita contra l’avortament que està a punt de convertir-se en legal. La Marija anirà a Cork a finals de febrer.

Contràriament al que passava anys enrera, la Mirjana serà a Medjugorje per l’aparició del 2 de febrer.

PS 3- L’Ivan visitarà per primer cop l’Argentina i l’Uruguai el proper mes de març per transmetre’ns els missatges de la Gospa i rebrà la seva aparició diària en aquests països. El programa consistent en el Rosari, Missa i Conferència tindrà lloc a:

Buenos Aires, a partir de les 17h (a la porta):

– Dilluns 4 de març. Microestadi Malvinas Argentinas (Gutenberg 360)

– Dimecres 6 de març. Luna Park (Madero 420)

Únicament s’hi podrà entrar amb reserva de les entrades. Contactar amb les següents adreces d’e-mail:

 mbielic@alhec.com, g_annan@yahoo.com,fundaciongospa@gmail.com,

 medjuste@yahoo.com.ar, jescudero@vamosamedjugorje.com.ar.

Més informació a www.mariademedjugorje.com.ar A Montevideo, Uruguai, a partir de les 18 h.

– Divendres 8 de març: Parroquia Punta Carretas (Ellauri 408, davand del Shopping)

– Dissabte 9 de març: Palacio Peñarol (Magallanes 1721)

Per a més informació www.mariareinadelapaz.com.uy

 o escriviu a info@mariareinadelapaz.com.uy

PS 4- Per tenir informació sobre els seus CD, escriviu a dim_cielo@yahoo.com.

A https://www.figlideldivinoamore.org/pubblic/index.html hi trobareu els títols dels CD.

PS 5- Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: https://www.centromedjugorje.org/

PS 6- Pensem obsequiar els nostres amics amb un bona lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 –www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789PS

P.S 7- Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: gospa.fr@gmail.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: djeca.medjugorja@gmail.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: teresamedj@gmail.com