15 de març de 2012. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de març de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava i, tot seguit, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills: Vinc entre vosaltres per l’immens amor de Déu i amb perseverança us convido als braços del meu Fill. Us demano amb Cor matern, fills meus, i també us adverteixo, perquè en primer lloc us preocupeu per aquells que no han conegut encara el Meu Fill. No permeteu que mirant-vos a vosaltres i la vostra vida no vulguin conèixer-lo. Pregueu a l’Esperit Sant perquè sempre porteu damunt vostre l’empremta del meu Fill. Pregueu perquè pugueu ser apòstols de la llum de Déu en aquest temps de tenebra i de desesperació. Aquest és el temps de la vostra prova. Amb el Rosari a la mà i amb el cor ple d’amor, veniu amb mi. Us condueixo a la Pasqua en el Meu Fill. Pregueu per aquells que el meu Fill ha triat: per tal que puguin viure sempre segons Ell i en Ell – el Gran Sacerdot -. Us en dono les gràcies!”

Els missatges es troben a www.mensajerosdelareinadelapaz.org

I també en el lloc de Santiago Apòstol de Medjugorje www.medjugorje.hr/es

2 – Ser apòstols de la llum divina? Sí, és possible! En aquest temps beneït de Quaresma, ens abandonem a la divina misericòrdia per deixar-nos purificar. Giulia ens ha donat un testimoni meravellós, molt alentidor! Ella era una àvia feliç, fins que les relacions del seu fill Luigi amb la seva jove Sònia (no-creient) van empitjorar de tal forma que la seva separació va ser inevitable. Giulia ens explica:

“El moment més terrible de la meva vida van ser els cinc anys que hi van haver entre la separació del meu fill de la seva dona i el divorci. Perquè a mesura que el temps avançava, la situació s’envenerinava cada cop més. A l’hora del divorci, la Sònia va emetre un cúmul d’acusacions. Ometo els detalls. Però el pitjor de tot és que s’havia involucrat en aquest malestar infernal el seu fill Manuele, el meu nét, el qual era sotmès a continus interrogatoris per part de l’assistent social i a exàmens psicològics inhumans. Era massa per un nen de la seva edat i patia molt. Forçat entre l’amor pel seu pare i pel de la seva mare, estava pressionat a declarar coses en contra la seva voluntat. Tot això em feia patir enormement, fins a tal punt que cridava de dolor, la qual cosa em feia, fins i tot, arribar a maleir algunes vegades la meva jove.

Ara bé, un dia durant una missa quan el mossèn ens donava el signe de la pau, vaig fer-los-el petó de la pau als del meu voltant. Tot seguit vaig tancar els ulls i, fent un gran esforç de voluntat, li vaig demanar a Jesús que vingués a ajudar-me: interiorment, m’imaginava la meva jove; i després, malgrat la gran resistència que sentia dins meu, la vaig abraçar dient-li: “Et dono la pau de Jesús. Que la pau de Jesús sigui en el teu esperit i en el teu cor!”

A partir d’aquell dia, quotidianament em repetia, dia rere dia, aquesta pregària a cada missa en el moment de donar el signe de la pau. Vaig haver de perseverar durant molts mesos. A poc a poc, el meu odi i la meva amargor es van anar diluint, fins a desaparèixer. La transformació era increïble! El meu fill em preguntava: “Però mama, com ho fas per no odiar la Sònia?” I li responia: “Luigi, prego!”

Ara, el divorci ja s’ha dut a terme, però la Sònia ve a casa de bon grat. Ens saludem amablement, ens abracem i parlem amb calma del nostre petit Manuele. Déu és qui ha fet tot això! Si ho ha fet per mi, també ho pot fer per tu!

3 – La vident Marija ha tornat del Líban! Els dies 10 i 11 de març, en el fòrum de Beirut a Karantina, la Marija va pregar i va donar testimoni a més de 60.000 persones de totes les religions existents en el Líban. Certament un esdeveniment excepcional en aquesta terra tan esquitxada per la sang de les divisions entre cristians i musulmans. La Marija va rebre l’aparició de la Mare de Déu de forma pública, durant el rés del Rosari, els dos dies que va durar la visita. Durant aquestes aparicions ha presentat la Santíssima Mare de Déu a tot el poble libanès i també a tots aquells que la portaven en el cor. El diumenge, la Marija va preguntar a la Mare de Déu si tenia una paraula per als libanesos. Els va donar aquest missatge: “No oblideu que jo sóc la seva Mare i que els estimo!” Bonic retorn al més essencial!

4 – Des de la teva concepció fins al teu naixement! No puc deixar de recomanar-vos a tots que mireu i difongueu aquest vídeo tan meravellós que ens mostra, més que mai, l’inici de la vida humana en el ventre matern, des del moment de la concepció fins al naixement. Per dur a terme aquest increïble document s’ha utilitzat tecnologia punta, els inventors de la qual han rebut el Premi Nobel de la Pau. https://www.youtube.com/watch_popup?v=fKyljukBE70

Estimada Gospa, sí, continua convidant-nos! Volem viure aquesta Quaresma en l’abraçada del teu Fill per deixar-nos transformar. No ens permetis que sortim d’Ell!

Quants avortaments s’evitarien si es mostrés aquest document a tots els adolescents, privats avui dia de la veritat sobre la vida humana, en lloc de distribuir-los preservatius i pastilles de l’endemà i de presentar-los l’acte devastador de l’avortament com un fet banal!

5 – San Josep en recerca de feina. El 19 de març celebrem aquest gran sant, espòs de la Mare de Déu. Cada any li demano poder donar testimoni de la seva gran tendresa amb els fills de Déu, prometent-li, alhora, donar-lo a conèixer i estimar més i millor. I funciona!

Aquest any m’agradaria compartir amb vosaltres un fet que m’ha relatat la meva amiga Anne: “Quan tornava en avió de Medjugorje vaig seure al costat d’un irlandès, anomenat John, que feia el viatge de tornada amb tota la seva nombrosa família. Durant el vol em va comentar que era difícil trobar feina al seu país. També em va explicar que un dia una dona li havia parlat sobre sant Josep i d’una certa novena anomenada “El mantell de sant Josep”. Li va suggerir que la posés en pràctica, tot assegurant-li que sant Josep l’ajudaria a trobar feina. La seva intenció també era comprovar que sant Josep era veritablement poderós. En John no era molt fervorós, però la seva esposa pregava per tota la família. Així que li va dir a aquella dona que faria la novena per veure si realment “totes aquelles pregàries eren efectives”.

Acabada la novena, en John va trobar feina, però va pensar que era simplement una coincidència. Un temps després, com que no li agradava aquella feina, se’n va assabentar d’un altre treball que li convenia més i hi va enviar el seu currículum vitae. Va ser convocat pel dijous següent. Llavors va decidir tornar a resar la novena a sant Josep “pels dubtes”, i per veure si funcionaria també en aquesta oportunitat. Al final de l’entrevista, l’entrevistador li va dir: “Tenim tantes sol·licituds per aquest lloc que no podrem donar-li una resposta fins al dimarts de la setmana vinent”. En John va respondre: “no hi ha cap problema”, però en el seu interior somiava amb aconseguir aquell lloc de treball.

De tornada a casa seva (dues hores més tard), li va dir a sant Josep: “Què faràs per mi? Realment m’agrada aquesta feina!” Mentre rumiava tots aquests pensaments en el seu cap i en el seu cor, li va sonar el mòbil. La persona que l’havia entrevistat li va dir: “John, volia dir-li que està contractat. No esperarem fins la setmana vinent per avaluar els altres candidats. És a vostè a qui volem per aquest lloc!” En John estava tan sorprès que va parar el cotxe a un costat per a recuperar l’alè, de tant que tremolava. No podia deixar de pensar: “Realment, sant Josep, no m’ho puc creure! Gràcies!” Immediatament va trucar a la seva dona per explicar-li el que havia passat. En John no dubtarà mai més del poderós ajut de sant Josep i no para d’explicar-ho a tothom. Si al principi pensava que les respostes positives eren simples coincidències, ara té la convicció que sant Josep escolta les seves pregàries. A dia d’avui, en John s’ha convertit en un dels millors “fans” de sant Josep. Va tocar amb el dit la seva protecció i els fruits de la seva intercessió davant Déu. Sant Josep, prega per nosaltres, prega sobretot pels pares de família. Tu que coneixes les seves preocupacions…

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 Novena per demanar l’empara sota el mantell sagrat de sant Josep per a honrar-lo i demanar-li el seu patrocini: https://www.manantialdivino.com/id837.

Els trenta dies de sant Josep https://www.manantialdivino.com/id837.html

PS 2 Resant i meditant el rosari juntament amb sor Emmanuel, a través de María Visió de Mèxic tots els dissabtes. Podeu afegir-vos-hi escoltant en directe la programació dels dissabtes a les 22.30 hora mexicana.

https://www.mariavision.com/senal_en_vivo.php

PS 3 “Mariam de Betlem, la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida és una successió de manifestacions sobrenaturals dignes de Catalina de Siena, des dels estigmes fins als singulars combats amb Satanàs. Joan Pau II la va beatificar el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir la Mariam sense enamorar-se d’ella, i sense deixar de desitjar nosaltres mateixos també ser sants!

PS 4 Altres publicacions de sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

PS5 Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)