15 d’agost de 2012 Festa de la Mare de Déu. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’agost de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, i el Podbrdo estava novament ple de pelegrins! Després de l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, estic amb vosaltres i no em rendeixo. Vull fer-vos conèixer el meu Fill. Desitjo que els meus fills estiguin amb Mi a la vida eterna. Desitjo que experimenteu la joia de la pau i que tingueu la salvació eterna. Prego perquè supereu les debilitats humanes. Suplico el meu Fill que us doni uns cors purs. Estimats fills, només els cors purs saben portar la creu i saben sacrificar-se per tots els pecadors que han ofès el Pare Celestial i que, fins i tot avui, L’ofenen tot i no conèixer-lo. Prego perquè arribeu a conèixer la llum de la fe veritable que només ve de la pregària dels cors purs. Serà aleshores que tots aquells qui són a prop vostre sentiran l’amor del meu Fill. Pregueu per tots aquells que el meu Fill ha escollit per guiar-vos en el camí de la salvació. Que la vostra boca s’abstingui de qualsevol judici. Us n’estic agraïda”

2 – Hi ha esperança per a França! En el meu butlletí del 15 de maig de 2012 vaig mencionar algunes paraules profètiques de sants respecte França (Vegeu PS 2). Aquesta vegada desitjo compartir amb vosaltres una reconfortant profecia de Marthe Robin (1901-1981), una mística francesa que figura a la llista d’espera de Roma per a les beatificacions. www.martherobin.com – www.foyer-de-charite.com – https://boutique.labonnenouvelle.fr

Vaig anar a veure la Marthe el 1973. Vaig compartir amb ella els meravellosos fets que estaven succeint a la Renovació Carismàtica que naixia a Paris, dels quals jo n’havia estat testimoni, això sumat a l’entusiasme de la meva pròpia conversió (si més no al principi de la meva conversió). Vivíem fets similars als que descriuen els Fets dels Apòstols. Ella em va respondre: “Això no és res comparat amb el que ha de venir més endavant!” Mai no oblidaré aquella resposta.

Però això no és tot! El Sr. Yannick Bonnet, enginyer químic que després seria ordenat sacerdot, va visitar la Marthe l’abril de 1973. Pressagiant la degradació social i moral de França i tenint a càrrec seu una família nombrosa, li inquietava molt quin seria el futur dels seus. Hem de tenir en compte que en aquella època encara no havia estat promulgada la llei de l’avortament, bloquejada pel president Pompidou. Tampoc no es parlava de lleis com les que avui dia tenim sobre la taula: matrimoni homosexual, eutanàsia, suïcidi assistit o l’assassinat de bebès amb nou mesos de gestació… Yannick volia conèixer l’opinió de la Marthe pel que fa a aquests temes. Ella li va dir: “Això no és res respecte al que vindrà més endavant. No pot imaginar-se què passarà més endavant! No pot fer-se la idea de com d’avall caurem!”

I després va afegir aquest magnífic comentari: “Però la renovació serà extraordinària, serà com una pilota que rebota! No, rebotarà molt més ràpid i més alt que una pilota!”

El pare Yannick conserva un record inoblidable d’aquella conversa. “A partir d’aquell dia, diu, vaig llençar per la borda la meva visió pessimista del món. La Marthe, en menys d’una hora, m’havia “vacunat” contra tota forma de pessimisme i m’havia injectat una enorme dosi d’Esperança. Aconsella a tots els pessimistes que vagin a resar a l’habitació de la Marthe a Châteauneuf-de-Galaure (Drôme). Està convençut que sortiran d’allà diferents de com hi van entrar. (Extret d’un article del p. Yannick Bonnet, publicat a “L’ Home Nou” del 6-11-10)

3 – El Festival de Joves, també aquest any, ha estat un gran moment de gràcia i una forta experiència per a la gran majoria dels joves presents. Quants cors han trobat o han tornat a trobar la pau i l’alegria de viure! La quantitat de participants ha superat la d’anys anteriors. Per exemple hi havia més de 600 mossens en el programa del vespre, comptant els que concelebraven i els que confessaven. Em va sorprendre molt trobar-me amb moltes parelles que s’havien conegut en el Festival anterior i que s’havien casat. Tenen l’alegria de compartir la mateixa fe i el mateix propòsit fonamental per a la seva família.

4 – Protegiu la vida! El pare Danko, el franciscà responsable de l’organització del Festival de Joves, va recomanar a tots els participants que firmessin una petició a favor de la protecció de la vida des del ventre matern. Es tracta d’una enorme acció a nivell europeu, la gènesi de la qual està lligada amb Medjugorje: “One of us” (Un de nosaltres). Us suggereixo que visiteu la pàgina www.oneofus.eu , hi trobareu l’arxiu del formulari per imprimir i recollir signatures. Aquestes seran presentades l’any que ve abans del 10 de maig al Parlament europeu, en cas d’arribar al milió de firmes entre els països membres.

Les associacions pro-vida es varen unir per llançar aquesta crida de forma conjunta. Aquest és el combat de David contra Goliat! Volem la cultura de la vida per a Europa i no la cultura de la mort. Com hem d’oblidar la bandera europea i les seves 12 estrelles sobre un fons blau? (Vegeu PS 3). Són les 12 estrelles de la Dona vestida de sol de l’Apocalipsi. Aquesta és la Dona que obtindrà la victòria, tal i com ho ha subratllat Joan Pau II (Jasna Gora, 19-6-83). El Mal no té cap futur. “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà”, ha dit Maria a Fàtima. Però mentre esperem aquesta victòria, limitem tant com puguem l’efusió de la sang innocent dels nens no nascuts”.

5 – La mort del llop! El 12 d’agost, un sacerdot americà va il·lustrar la seva homilia amb una història captivadora, una espècie de paràbola sobre la manera com el pecat fereix l’ànima.

“A Alaska, va dir, els Inuits (Esquimals) tenen una forma molt especial de protegir les seves vides. Quan el perill dels llops els assetja, delimiten tota l’extensió on se l’ha vist rondar. Després agafen una fulla afilada d’un ganivet d’uns 25 a 30 cm, la cobreixen de sang, i tot seguit la congelen. Tornen a cobrir-la una altra vegada amb sang i la tornen a congelar, repetint el procediment una tercera i una quarta vegada. Immediatament, es dirigeixen al lloc on s’han localitzat les petjades del llop i enterren la fulla sota la neu, de manera que no pugui ser desenterrada, i esquitxen de sang l’entorn de la fulla afilada per atraure el llop. Aleshores esperen que vingui el llop. Al llop li agrada el que veu i ho olora. Primer llepa la sang que veu sobre la neu. Atret pel seu olfacte, s’acosta a la fulla afilada i comença a llepar-la. Llepa la primera capa de sang, després la segona. Quan arriba a la tercera capa, la seva llengua ja està totalment insensible pel gel. Ah! Si sabés el que li espera sota l’última capa de sang! Llepa que llepa, sense adonar-se que s’està tallant la llengua a trossets. Quan ha acabat, amb l’última llepada s’empassa la seva pròpia llengua i, forçosament, s’ofega. El dia següent, els Innuits van a la cerca del cadàver del llop, i així recuperen la seguretat perduda.

Com els llops, nosaltres som atrets, afectats i finalment destruïts pel pecat! El món s’ha tornat insensible al pecat, tal i com la llengua dels llops s’insensibilitza per la sang gelada. La gent ja no sap què és el pecat, ja no reconeixen on és el mal, ja no creuen que el pecat existeixi. A més, el pecat és atractiu. Estimem el que veiem. Estimem el que olorem, ens guiem a cegues pel que experimenten els nostres sentits, però al cap de poc, ens passa com al llop”.

La Mare de Déu ens deia el darrer mes de maig:

“Estimats fills, amb amor matern us demano: lliureu-me les vostres mans, permeteu-me que us guiï. Com a Mare, us vull salvar de la inquietud, de la desesperació i de l’exili etern. El meu Fill, amb la seva mort a la Creu, ha demostrat quant us estima, s’ha sacrificat a si mateix per vosaltres i pels vostres pecats. No rebutgeu el seu sacrifici i no renoveu els seus patiments amb els vostres pecats. No us tanqueu a vosaltres mateixos la porta del Paradís. “

I el mes de juny ens deia:

“Fills meus, en vosaltres recau una gran responsabilitat. Desitjo que vosaltres, amb el vostre exemple, ajudeu els pecadors perquè hi tornin a veure, que enriqueixin les seves pobres ànimes i tornin als meus braços. Per tant: pregueu, pregueu, dejuneu i confesseu-vos regularment. Si el centre de la vostra vida és combregar el meu Fill, aleshores no tingueu por, ho podeu tot. “

Estimada Gospa, tu que ets la Immaculada revestida de la immensa Misericòrdia de Déu, ajuda’ns a arribar a la Llum veritable i a odiar el pecat que tant perverteix els teus fills!

Sor Emmanuel

(Traduït del francès)

PS 1 Missatge rebut per l’Ivan el 10 d’agost al Podbrdo: “Estimats fills, he vingut a vosaltres i m’he presentat com la Reina de la Pau perquè el meu Fill m‘envia. Estimats fills, vull ajudar-vos: Ajudar-vos de manera que tingueu pau. Però, tantes vegades us ho dic i us ho repeteixo a tots vosaltres, fills meus: Us necessito, fills meus! Jo amb vosaltres puc realitzar la pau. Per això avui us convido: pregueu per la pau! Pregueu per la pau al món, pregueu per la pau a les famílies. Renoveu la pregària a les vostres famílies i poseu-hi Déu en primer lloc. La Mare prega juntament amb vosaltres i intercedeix per tots vosaltres amb el seu Fill. Pregueu, pregueu i persevereu en l’oració. Gràcies per haver respòs a la meva crida.”

PS 2 De Marthe Robin (1901-1981):

“França caurà molt avall, més avall que les altres nacions a causa del seu orgull i dels mals dirigents que ha escollit. Es donarà de morros a terra. No hi haurà res més. Però dins la seva desesperació es recordarà de Déu. Llavors clamarà per Ell i la Santíssima Mare de Déu vindrà a salvar-la. Llavors França tornarà a trobar la seva vocació de “Filla Gran de l’Església”, serà el lloc de més efusió de l’Esperit Sant i enviarà de nou missatgers per tot el món.”

PS 3 Després d’extensos debats, Arsène Heitz va proposar al Consell d’Europa

un cercle de 12 estrelles d’or, sobre el fons blau, al·lusió discreta i clara a les “12 estrelles que rodegen la corona de la Mare de Déu” El Comitè de ministres del Consell va adoptar aquesta proposta el 9 de desembre de 1955. En canvi, és notable que el text on figura la incorporació de la bandera hagi estat firmat el 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció!

PS 4 Properes missions de Sor Emmanuel: del 7 al 9 de setembre al Líban, en ocasió del Festival de Joves a Harissa. Seguidament, a 9 ciutats d’Espanya del 16 al 25 de setembre (+ 34 6760 59 594), a Itàlia (Correggio, Genova i Desio) a l’octubre; el novembre anirà a Indonèsia. Gràcies per acompanyar-la amb les vostres pregàries!

PS 5 Trobareu els detalls sobre la missió a Espanya a:

https://dl.dropbox.com/u/100236571/Misi%C3%B3n%20Sor%20Emmanuel%20Espa%C3%B1a%20sept%202012/12451_SOR%20EMMANUEL%202012.pdf

PS 6 El P. Justo Antonio Lofeudo ens exhorta a prendre decididament els nostres rosaris:

JA ÉS HORA de clamar al Cel per aquesta Argentina que tant mal ens fa. És hora de prendre el rosari i resar perquè sigui alliberada de tant de mal, de tanta mentida, de tanta corrupció i decadència espiritual, moral … vegeu el text sencer a:

https://dl.dropbox.com/u/100236571/Ya%20es%20hora…/Argentina%2C%20ya%20es%20hora%E2%80%A6.docx

La meditació dels misteris dolorosos del següent enllaç havia estat preparada pel Cerco de Jericó del Continent Americà que es va fer durant el 2009. Cadascú pot incorporar-hi el nom del seu país.

https://dl.dropbox.com/u/100236571/Ya%20es%20hora…/Misterios%20dolorosos%20por%20la%20Argentina.doc

PS8 – Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 9 – Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
espanyol: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)