15 de novembre de 2012, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de novembre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, com a Mare us demano que persevereu com a apòstols meus. Prego el meu Fill que us concedeixi saviesa i força divines. Reso perquè, segons la veritat de Déu, jutgeu tot el que us envolta, i us oposeu fermament a tot allò que us vol allunyar del meu Fill. Prego perquè pel meu Fill sigueu testimonis de l’amor del Pare Celestial. Fills meus, se us ha concedit la gran gràcia de ser testimonis de l’amor de Déu. No prengueu a la lleugera aquesta responsabilitat que se us ha confiat a vosaltres. No afligiu el meu Cor matern. Com a Mare desitjo confiar en els meus fills, en els meus apòstols. Per mitjà del dejuni i de la pregària, obriu-me el camí perquè demani al meu Fill que estigui a prop vostre, i perquè, per mitjà de vosaltres, sigui santificat el Seu Nom. Pregueu pels pastors, perquè res de tot això no seria possible sense ells. Us en dono les gràcies!”

2 – No hi ha aturats al Purgatori! Recordem els nostres difunts i preguem per ells de manera especial durant el mes de novembre. I algunes vegades ells ens tenen sorpreses reservades!

A Irlanda, un dels responsables d’un refugi per a dones embarassades va fer un descobriment meravellós. Quan acollia dones que volien avortar, va comprovar que tot i haver viscut moments de profund intercanvi amb aquestes futures mares i haver-les advertit sobre les greus conseqüències físiques, psicològiques i espirituals de l’avortament, els seus esforços per dissuadir-les resultaven sovint ineficaços. Un dia, després d’haver passat llargues hores amb una dona que es mantenia ferma en la seva elecció d’avortar, va decidir demanar ajuda a les ànimes del Purgatori. Tot seguit li va demanar a un sacerdot que celebrés una missa per l’alliberament d’ànimes del Purgatori. Li va precisar: “per aquelles que ja estan molt a prop del Cel i que els falta molt poc per ser alliberades”.

Algunes hores més tard, va tornar a contactar amb aquella dona per saber si ja havia programat l’avortament a través d’algun centre hospitalari. Va quedar molt sorprès quan la dona li va dir que havia canviat d’opinió i que es quedaria amb la criatura. Animat per aquest feliç esdeveniment, d’aleshores ençà, cada cop que se li presentava el cas desesperat d’una dona que no volia renunciar a l’avortament ,aquesta persona renovava les seves iniciatives a favor de les ànimes del purgatori. D’aquesta forma, i amb gran alegria, va aconseguir salvar moltes vides innocents.

Les ànimes dels nostres difunts tenen gran necessitat de nosaltres i a la vegada són molt conscients de les nostres necessitats. Com que elles ho veuen tot a la llum de Déu i ja no estan contaminades per les mentides del món, tan sols desitgen el nostre bé i desitgen evitar-nos el mal.

Com deixarien de prendre’s seriosament i no s’afanyarien per protegir una mare a punt de prendre una mala i irreversible decisió! Aquestes ànimes treuen enormes profits del poder de la missa i és per això que, com a agraïment cap als seus benefactors que van celebrar misses per elles, estan encantades de respondre a les oracions en favor de la vida. Rodegen de tendresa la vida d’aquell petit ésser, fet a imatge i semblança de Déu.

He conegut molts homes enfonsats perquè les mares dels seus fills que havien de néixer es preparaven per avortar-los. Aquest testimoni els pot ser de gran utilitat !

3 – Les propietats vistes des de dalt . Durant el meu reportatge a Maria Simma (una simple camperola austríaca dotada d’un carisma molt especial), ella em va comentar com havien anat les “visites” que havia tingut d’algunes ànimes del Purgatori. Aclarim que es tracta en aquest cas de visites permeses per Déu. Això no té res a veure amb el fet d’invocar esperits o ànimes dels difunts, que està estrictament prohibit per Déu a la Bíblia: “abominacions” (Vegeu Deut. 18, 9-14).

Un dia, una ànima del Purgatori li va demanar a Maria Simma que anés al seu poble d’origen per contactar amb el germà del difunt. Aquest havia adquirit una propietat de manera deshonesta i era necessari que el seu germà la retornés al veritable amo. Si accedia, el difunt seria alliberat del Purgatori i podria finalment anar al Cel. El germà ho ignorava tot sobre aquest assumpte i al principi es negava a acceptar aquesta història. Però l’ànima li havia dit a la Maria detalls i referències molt precises. El germà, després de comprovar-ho tot, es va rendir a l’evidència que el difunt havia actuat de manera deshonesta en aquell assumpte, i va tornar la propietat. El difunt va tornar a visitar la Maria per agrair-li que el seu alliberament havia estat immediat i ja gaudia al Cel. Arran d’aquest esdeveniment que es va donar a conèixer àmpliament, la Maria Simma va ser molt coneguda. Després d’aquest fet, altres ànimes també van recórrer a ella perquè fes gestions similars, no només amb propietats sinó amb quantitats de diners o altres objectes robats (Veure PS2)

Les ànimes del Purgatori són grans aliades nostres! A Medjugorje, la Santíssima Mare de Déu ha dit: “Estimats fills, us demano que pregueu diàriament per les ànimes del Purgatori. Cada ànima té necessitat de pregària i de gràcia per arribar a Déu i el seu amor. D’aquesta manera, també vosaltres, estimats fills, obteniu intercessors que us ajudaran en la vida. Comprengueu que totes les coses terrenals no són importants per a vosaltres. El que heu de fer és aspirar al Cel” (6-11-86)

4 – “La senyora dels llumins” Al segle passat una velleta vivia sola a la seva terra natal, lluny de tota forma de civilització, en una casa de pedra molt senzilla que s’assemblava més a un estable que a una habitació. No tenia electricitat, ni aigua corrent, ni cap de les comoditats bàsiques que avui dia se’ns han fet indispensables.

El seu fill vivia a l’estranger i anava a veure-la de tant en tant. Molt commogut pel precari estat en què vivia la seva mare, va decidir instal·lar-hi l’electricitat. Realment se li oprimia el cor quan veia que la seva mare cada nit, quan el sol ja es ponia, encenia la seva petita làmpada d’oli per poder veure-hi en la penombra. Tenia por que prengués mal i comprovava també que amb els anys la visió de la seva mare se’n ressentia ràpidament.

L’ electricista va anar-hi a fer-li la instal·lació i el fill se’n va anar al seu país llunyà. Estava feliç per haver pogut realitzar el seu deure com a fill i ara estava més tranquil sabent que la seva mare tenia llum.

Quan va tornar a veure-la uns mesos més tard li va preguntar:

-Mare, estàs contenta de tenir llum? Et deu haver canviat la vida!

– Oh sí, fill! Ara quan és fosc ja hi veig suficientment bé per poder trobar els llumins per encendre la meva làmpada d’oli.

Somrieu, oi? Doncs nosaltres ens comportem amb Déu com aquesta velleta. Vivim molt per sota de les nostres possibilitats! Quantes vegades Jesús ha vingut a visitar-nos per arrencar-nos de les nostres penombres i portar-nos llums saludables! Però sense adonar-nos-en, romanem lligats als nostres hàbits i automatismes, aferrats a les nostres dependències. Som els fills del Rei i vivim en la misèria! Com a fills del Pare Celestial, tot el que és seu és nostre, però no utilitzem ni la desena part dels mitjans que Ell posa a la nostra disposició per avançar cap a la llum del camí que porta al Cel. Imagineu un home que vivint en un castell magnífic, romangués sempre en una habitació petita i mal ventilada, lamentant-se de la seva mala fortuna i ignorant els immensos espais i les possibilitats que l’envolten!

Avui el Senyor trucarà a la teva porta. Potser et fa falta llum?

Estimada Gospa, Mare compassiva i misericordiosa, mira la nostra ceguesa. Concedeix-nos poder conviure amb l’invisible mitjançant la fe del teu Cor. Per què hauríem de prescindir dels meravellosos amics que Déu ens ofereix?

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

Nota bene: El pare Petar Vlasic, mossèn de Medjugorje, va morir la matinada del 8 de novembre de 2012 després d’una llarga malaltia. El pare Marinko Sakota ha pres possessió de forma interina fins la nominació del proper mossèn. Preguem pels dos sacerdots!

PS 1 El 24 de novembre se celebrarà a Medjugorje el 12è aniversari del naixement al Cel del pare Slavko Barbaric.

PS 2 – Us recomano llegir el llibret “El secret de les ànimes del Purgatori”, una entrevista a Maria Simma per Sor Emmanuel.

Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 3 Seguiu el programa del vespre de la Parroquia de Medjugorje en directe entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

PS 4 Per rebre aquest butlletí per e-mail al voltant del 15 de cada mes us podeu inscriure a les adreces següents:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.